__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 14

14

I N SP I R A TIE R E IS E IN DH OVE N

Inspiratiereis

Eindhoven

Wist jij dat Eindhoven bruist van de creativiteit, unieke hotspots en innovatie? We namen een groep van speciaalzaken mee op een tweedaagse trip naar de stad. En werden verrast door een stad in volle ontwikkeling.

Piet Hein Eek Het doel van de trip was: geïnspireerd worden. Daarom bezochten we enkele toonaangevende ondernemers en unieke producenten. Zo stond een bezoek aan ontwerper Piet Hein Eek op het programma. Op Strijp-R kan je zijn klein imperium met meubelmakerij, showroom, designwinkel, expositieruimte én restaurant bezoeken. Wat hebben we geleerd? Dat een goede positionering de weg naar succes is. Eens je de juiste positionering beet hebt, kan je zijsprongetjes maken die niet direct in je productenscope zitten, maar wel aansluiten bij jouw visie.

Phood Kitchen Daarna brachten we een bezoek met de fiets aan Eindhoven. We bezochten industrieel erfgoed dat getrans­formeerd werd tot hippe bars en restaurants en hielden ook even halt bij Phood Kitchen. De piepjonge zaakvoerders Tim (29) en Sabine (30) openden hun restaurant in het voormalige ketelhuis van de oude Campina-fabriek. Wat hebben we geleerd? ‘No waste’ is niet zomaar een hippe term bij Phood Kitchen, maar de basis waarop het hele concept is gestoeld: puur en onbewerkt eten. Ongetwijfeld dé trend van de komende jaren.

Profile for buurtsuper.be

SuperMAG oktober 2020  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded