Lakea As Oy Vaasan Laivakatu markkinointiesite

Page 1

Markkinointiesite

Laivakatu 6, 65100 Vaasa

VAASAN LAIVAKATU

Asunto Oy


"Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin."

Laatu kasvun kivijalkana Lakea Oy on toiminut jo 40 vuotta suomalaisen asumisen edelläkävijänä. Olemme kasvaneet lupaavaa vauhtia jo pidemmän aikaa, ja se on siivittänyt meidät myös uusiin aluevaltauksiin: vuoden 2017 aikana Lakea solmi sopimukset ensimmäisten rakennushankkeiden käynnistämisestä muun muassa Tampereelle ja Helsinkiin. Viime vuoden aikana saimme valmiiksi myös tähänastisen historiamme suurimman kohteen, Vaasan Lakeankulman. Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin. Siksi panostamme edelleen asumisen laatuun, toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme tasokkaaseen palveluun. Tarjoamme erottuvia kohteita, joissa yhdistyvät vaikuttava arkkitehtuuri, kustannustehokkuus, asumismukavuus ja toimivuus. Lakea-kodit soveltuvat myös loistavasti asuntosijoittamiseen

– kohteidemme hyvä sijainti houkuttelee asunnonetsijöitä ja laadukkaat asunnot pitävät niin vuokralaiset kuin sijoittajat tyytyväisinä. Lakea tuntee vastuunsa toimivien kotien ja asuinympäristöjen rakentajana, sillä kohteistamme tulee kiinteä osa katukuvaa ja ihmisten arkea. Emme ole ympäristöstämme irrallinen toimija, vaan aktiivinen osallistuja, jonka tekeminen nivoutuu tiukasti kaupunkien laajempaan kehityskaareen. On helppo ymmärtää, miksi laadukas tekemisemme on ensisijaisen tärkeää. Kasvamme ja kehitymme kaupunkien mukana.

Timo Mantila, Toimitusjohtaja, Lakea Oy


16, JA KT 2 m2

31,5 KT m2

KPH 3,9 m2

(AP

K)

PP

ET 3,9 m2 PA

(AP

JK

2H+K 45,0 T m2

K)

JK

MH 8,4 m2

OH 25, JA KT 3 m2

Laivakadun löytö

Vaasan Laivakatu

3

Asunto Oy OH 18, 0 m2

MH 9,5 m2

3H+ 68, K+S 5 m2

Osoite: Laivakatu 6, 65100 Vaasa

Py

Sk

WC 1,8 m2

PP

(AP

K)

KPH KH + H 5,7 m2

S 1,6 m2

KPH 3,3 m2 PP

OIM 3 IST OJ 4 OR MA 5m PAL OR AN TA OY

kortteli 7, tontti 4 Tontti: Taloyhtiön oma Rakennuskohteen laatu: Rakennus on 4-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on hissillä varustettu porrashuone. Asuntoja kohteessa on 27 kpl sekä liiketilaa ja yhteistiloja. Tontilla sijaitsee 26 autopaikkaa, lämmitystolpallisia (3 paikkaa invamitoituksella). Rakennuksen paloluokka: P1 Arvioitu valmistuminen: 08/2020

ET 3,9 m2

6

Pääkirjoitus

2

Sisältö

3

Alue

4

Lähipalvelut

5

Rakennustapaselostus

6

Kerros- ja pohjakuvat

8

Tehokkaita asuinneliöitä

19

Hyvä sijainti ja historiallinen miljöö

21

25.02.2020

8

joista 8 kpl on autokatospaikkoja ja loput

SISÄLTÖ

10 ET 5,8 m2

Z

2

Nimi: As. Oy Vaasan Laivakatu Rakennuspaikka: Kaupunginosa 4,

RT 6,4 m2

K 7,6 m2

VAASAN LAIVAKATU

MH 8,5 m2


4

Vaasan Laivakatu

Laivakadun löytö

Laivakadun löytö

9/10/2018

Vaasan Vöyrinkaupungin puutalokortteleista muodostuvalle asuinalueelle rakennetaan historiallista miljöötä kunnioittava mutta modernia asumismukavuutta tarjoava Lakean As. Oy Vaasan Laivakatu. Aivan keskustan kainalossa sijaitsevan alueen keskeinen mutta rauhallinen sijainti on houkutteleva sekoitus ydinkeskustan elämää ja hyvin säilyneitä idyllisiä pihapiirejä. Tontille nousee nelikerroksinen asuintalo, josta löytyy koteja 28m2 yksiöstä 70m2 kolmioon, yhteensä 27 kpl. Lähes kaikkiin asuntoihin tulee lasitettu parveke. Katutasoon rakentuu kaksi liiketilaa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myöskin talon yhteiset tilat mm. häkkivarastot, sauna ja yhteistila, joita voi käyttää lisätilana vaikka perhejuhlissa. Suojaisaan pihapiiriin tulee autokatoksia, piha-autopaikkoja sekä asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettu kesäkeittiö. Pihasta löytyy myös viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Tontti on taloyhtiön oma. Laivakatu sijaitsee Vöyrinkaupungin vehreällä alueella, joka kaupungin laajentumisen myötä on kasvanut kiinni ydinkeskustaan palveluiden ja tapahtumien äärelle. Onkilahteen rajautuva kaupunginosa tunnetaan kauniista puutaloistaan ja idyllisestä tunnelmastaan. Alueen rakennusten kerrosluku rajattiin 1980-luvulla kolmeen, minkä ansiosta vanhoja puutaloja on säilynyt merkittävissä määrin. Vanhat, matalat rakennukset luovat alueella aivan omanlaisensa tunnelman ja tarjoavat valoa ja avaruutta naapurustoon – myös katutason asujat saavat nauttia väljyydestä sekä laajalle avautuvasta näkyvyydestä. Rauhalliselta mutta luonteikkaalta Laivakadulta on kävelymatka rautatieasemalle ja Matkakeskukseen. Onkilahden puisto lenkkipolkuineen sekä viihtyisä Tiklas-puisto sijaitsevat aivan vieressä. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös Palosaaren korkeakoulukampus sekä Wärtsilän keskustan toimipiste. Laivakadulla asutaan tarvittaessa helposti ilman autoa ja nautitaan palveluiden läheisyydestä.

100 m

sisältää MML:n maas


Laivakadun löytö

Vaasan Laivakatu

stussivu

Vaasan karttapalvelu :: Tulo

LÄHIPALVELUT VAASAN KAUPUNKI Vaskiluoto Motion Oy Palosaaren kaukalo ja luistelualue Palosaaren kenttä Isolahden kaukalo

892 m 1,20 km 1,44 km 1,9 7km

TERVEYS

Vaasan kaupunginsairaala Kirkkopuistikon terveysasema Tammikaivon terveysasema Ikäkeskus Gruppfamiljedaghem Gräshoppan Manna Daghem Päiväkoti Villitys Malmöntalon päiväkoti

Laivakatu

1,12 km 1,15 km 1,21 km 1,31 km 237 m 296 m 301 m 394 m

KAUPPOJA YM. PALVELUITA

Minimani Vaasa K-Citymarket Vaasa Keskusta Sale Kirkkopuistikko

803 m

Kauppakeskus Espen

813 m

478 m 692 m

KOULUT

Onkilahden koulu

342 m

Vasa Övningsskola, Gymnasium

1,1 km

Vöyrinkaupungin koulu

550 m

Vaasan kristillinen koulu Vaasan lyseon lukio

11/2014 aineistoa

eistoa ja Liikenneviraston

stotietokannan 6/2014 ain

736 m 1,05 km

5


6

Vaasan Laivakatu

Laivakadun löytö

Rakennustapaselostus YLEISKUVAUS

ASUNTOJEN PINTAKÄSITTELYT

As Oy Vaasan Laivakatu rakennetaan Vöyrinkaupungin kaupunginosaan kortteliin 7 tontille 4, osoitteeseen Laivakatu 6, 65100. Tontin koko 1841 m². Tontille rakennetaan 4 krs. kerrostalo, jossa asuntoja 27 kpl ja maantasokerroksessa liiketiloja. Taloyhtiön erikoisuuksiin kuuluu pihalla sijaitseva kesäkeittiö.

Lattiapinnat Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti. Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta.

Autopaikkoja tontilla on yhteensä 26 kappaletta, joista 8 katospaikkoja. Maantasokerroksessa sijaitsevat liiketilojen ja asuntojen lisäksi asuntojen häkkivarastot, sauna-/yhteistila, tekninen-tila, VSS-tila sekä yhteinen pyykinpesutila. Ala- ja yläpohja Pohjakerroksen lattia tehdään maanvaraisena teräsbetonilaattana rakennepiirustusten mukaan. Yläpohjalaatta on betonirakenteinen rakennepiirustusten mukaan. Vesikatto Vesikatteena käytetään konesaumattua peltikatetta sekä bitumikatetta parvekkeiden kohdalla. Välipohja Välipohjat tehdään asuntojen kohdalla ontelolaattarakenteisina. Porrashuoneen välipohjat ovat teräsbetonirakenteisena. Talon päädyissä olevien parvekkeiden laatat toteutetaan puurakenteisina, poikkeuksena Pitkänlahdenkadun ensimmäisen kerroksen asunnon parveke, joka toteutetaan teräsbetonirakenteisena. Pitkillä seinillä olevat sisäänvedettyjen parvekkeiden laatat toteutetaan teräsbetonirakenteisina.

Seinäpinnat Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on kalustelaminaatti. Asuntojen saunoissa on terveoksainen kuusipaneeli. Kattopinnat Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa ja asuntojen saunoissa on terveoksainen kuusipaneeli. Ikkunat ja ovet Huoneiston kerrostaso-ovet huulletut, yksilehtiset, lakatut viilupintaiset osastoivat ovet. Väliovet ovat maalattuja laakaovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiini MSE-ikkunoita. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet. KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiö Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf -ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava malli.

Ulkoseinä Ulkoseinät ovat betonielementtejä. Julkisivu pääosin lämpörapattu.

Kodinkoneet Asunnoissa on erilliset keraamiset liesitasot, erillinen kalusteeseen asennettava kiertoilmauuni, jääkaappi-/pakastinyhdistelmä ja astianpesukone. Isoimmissa asunnoissa erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.

Väliseinät Huoneistojen väliset väliseinät ovat paikallavalettuja teräsbetoni väliseiniä. Huoneistojen sisäiset seinät kevytrakenteisia kipsilevyseiniä. Märkätilaseinät levyrakenteiset.

Makuuhuone ja eteinen Kalusteet: Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet maalattuja mdf-ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia.


Laivakadun löytö

Vaasan Laivakatu

ASUNTOJAKAUMA

Kylpyhuone Allaskaappi, peilikaappi sekä osassa kylpyhuoneista pyykkikaappi. Suihkuseinäke. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten. Sauna Suurimmissa asunnoissa on sauna. Taloyhtiössä yhteissauna maantasokerroksessa. Parveke Asunnot, joissa on parveke, varustetaan parvekelasituksilla. Syvennyksessä sijaitsevissa parvekkeissa osa seinistä on tehty levyrakenteisina. Päätyparvekkeissa väli ja sivuseinät puurakenteisia, poikkeuksena Pitkänlahdenkadun ensimmäisen kerroksen asunnon parveke, joka toteutetaan teräsbetonirakenteisena. Parvekkeella parvekekäyttöön soveltuva matto. TEKNISET JÄRJESTELMÄT Yleistä Huoneistokohtaiset kylmävesi-, lämminvesi- ja sähkömittarit. Taloyhtiössä on hissi. Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO-järjestelmällä. Lämmitys Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys Antennipisteet ja tietotekniikkayhteydet Asuinhuoneisiin asennetaan tv-, antenni- ja tietoverkkopistorasiat sähkösuunnitelmien mukaan. Paloturvallisuus Huoneistoihin asennetaan määräysten mukaiset verkkovirtaan kytketyt paristovarmennetut palovaroittimet. Ovipuhelinjärjestelmä Huoneistot varustetaan ovipuhelimilla.

Huoneistotyyppi

Huoneistoala, m²

Lukumäärä, kpl

1H+KT+ALK 2H+KT 2H+KT 2H+KT 2H+KT 2H+KT+S 3H+KT+S 3H+K+S LT1 LT2

28,0 39,5 34,5 46,0 31,5 52,5 57,0 70,0 52,5 28,0

10 1 3 3 3 1 3 3 1 1

YHTEISET TILAT Kerrostalon 1. kerroksessa sijaitsee 3 asuntoa, asuntojen irtaimistovarastot, tekniset tilat, sauna- ja yhteistilat, pyykkitila ja liiketiloja. Yksi irtaimistovarastoista on taloyhtiön väestönsuoja. Tontilla sijaitsee asuinrakennuksen lisäksi piharakennuksissa jätehuone, polkupyörävarasto, pyöräkatos ja 2 autokatosta, joissa toisen yhteydessä kesäkeittiötila. PIHATYÖT JA-VARUSTEET Piha toteutetaan pihasuunnitelman ja asemapiirroksen mukaisesti paikalla vallitsevia olosuhteita soveltaen. Ulkovarusteet pihasuunnitelman mukaan ja oleskelualue sekä polkupyörien säilytyspaikka talon asukkaille. AUTOPAIKOITUS Autopaikkoja tontilla on yhteensä 26 kpl ja niistä 8 autokatospaikkoja. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan. TALOYHTIÖ LIITTYY • kunnallinen vesi- ja viemäriverkosto • kunnallinen sähköverkosto, • kaapelitelevisioverkosto ja huoneistokohtainen tietoliikennekaapelointi • kunnallisen lämpöyhtiön kaukolämpöverkosto MUUTA Tämän selosteen tiedot perustuvat tilanteeseen 29.03.2019. Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, jotka koskevat tämän esitteen tietoja. Ostaja tulee tutustua lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Luonnonmateriaalien luonteeseen kuuluvat väripoikkeamat. Näin ollen kuvat, joissa esiintyy luonnonmateriaaleja eivät vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

7


8

Vaasan Laivakatu

Laivakadun löytö

Kerros- ja pohjakuvat "

Palorannan arkkitehtitoimiston ratkaisut tukevat asumisen toiminnallisuutta ja elämisen laatua. Katariina Heinua LKV


Laivakadun löytö

Vaasan Laivakatu

9

Asemapiirros Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa

Oy Vaasan Laivakatu

Asemapiirros 16.5.20

AP25

AK21

AP24

ak 4

ap 4

asuin- ja liikerakennus IV

AK22

AP23

AK20

AK19

kaide h=1000

portaat

ak2 I

aita h=1200

ajo

aita AP26

kesäkeittiö

AP18

AP12

AP7

AP11

AP6

lumi

AP16

ap 6 (1i)

AK2

AP8

ap 4

AK3

ap 5

ak1 + jäte- ja uvv-var. I

AP17

PP-KATOS (siirrettävä)

AP15

AP10

AP14

AP9

AP13

kaide h=1000

AK4

jäte

portti

PELASTUSTIE

ak 4 (2i)

ajo

HL

leikki- ja oleskelu

AK1 AP5

pp

UUSI RAKENNUS LIITTYY OLEMASSA OLEVAAN RAKENNUKSEEN TONTIN RAJALLA. MITAT SOVITETTAVA PAIKAN PÄÄLLÄ

aita h=1200

aita h=1200

palomuuri tontin rajalla

ARKKITEHTITOIMISTO

Kyöstintie 29, 84100 Ylivieska I L Kiilakiventie 1, 90250 Oulu I mail: 08-420 009 (vaihde) I www.palora


Vaasan Laivakatu

10

Laivakadun löytö

Kerrospohjat Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

As Oy Vaasan Laivakatu P

1. kerros 1. kerros 39,5 m2 28,0 m2 52,5 m2

As 01 As 02 As 03

IVL-1

IV-K/SK

102-2 TK 2,2 m2

103-5 KK 3,6 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

SK 1,3 m2

JK

102-4 WC 2,4 m2

101 PORRASHUONE ja hissi 52,2 m2 IV-K

JK

MH 13,0 m2

(PPK)

PP

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

KPH 4,9 m2

AS 03 2H+KT+S 52,5 m2

(APK)

JK+PA

AS 02 1H+KT 28,0 m2

OH JA KT 16,5 m2

106 VAR. 18,5 m2

PPK+KVR

ET 3,9 m2

PP

Z

OH+KT 27,0 m2

107 PYYKKIT. 4,0 m2

YLÄKAAPIT

S 1,8 m2

PARVEKE

104 VSS (var.) 42,6 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

JK

SK

(APK)

109-2 KK 3,9 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

103 SAUNAJA YHTEISTILA 28,0 m2

kääntyvä seinäke

LUISKA 1:20

109 LIIKEHUONEISTO 28,0 m2

102 LIIKEHUONEISTO 52,3 m2

102-3 KK 2,9 m2

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

käännettävä laude

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

(APK)

JK/PA

AS 01 2H+KT 39,4 m2

OH+KT 18,6 m2

105 TEKN. 19,8 m2

(APK)

MH 11,3 m2

JK/PA

As Oy Vaasan Laivakatu 0m

1

2

3

4

5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

P

2. kerros As 05 34,5 m 2. kerros

2

As 04

28,0 m

As 06 As 07 As 08 As 09 As 10 As 11

70,0 m2 28,0 m2 28,0 m2 57,0 m2 46,0 m2 31,5 m2

2

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,8 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

AS 07 1H+KT 28,0 m2

(APK)

PP

ET 3,9 m2

AS 06 3H+K+S 70,0 m2 KPH+ KHH 4,8 m2

PP

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

201 PORRASHUONE 33,0 m2

WC 1,8 m2

OH JA KT 25,4 m2

AS 09 3H+KT+S 57,0 m2

(APK)

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

Sk

ET 7,8 m2

MH 7,2 m2

AS 08 1H+KT 28,0 m2

(lämpö ja vesi)(sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2 PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PARVEKE

AS 05 2H+KT 34,5 m2

MH 10,0 m2

(APK)

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

AS 04 1H+KT 28,0 m2 PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

AS 11 2H+KT 31,5 m2

(APK)

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

JK/PA

JK

0m

1

2

3

4

5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

AS 10 2H+KT 46,0 m2

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE


Vaasan Laivakatu

Laivakadun löytö

As Oy Vaasan Laivakatu P

3. kerros

3. kerros

2

As 12 As 13 As 14 As 15 As 16 As 17 As 18 As 19

28,0 m 34,5 m2 70,0 m2 28,0 m2 28,0 m2 57,0 m2 46,0 m2 31,5 m2

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,8 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

AS 15 1H+KT 28,0 m2

(APK)

MH 7,2 m2

AS 16 1H+KT 28,0 m2

PP

ET 3,9 m2

AS 14 3H+K+S 70,0 m2

ET 7,8 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 5,1 m2

K+RT 14,0 m2

Sk

PP

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

YLÄKAAPIT

JK/PA

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

301 PORRASHUONE 33,0 m2

WC 1,8 m2

Py

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

OH JA KT 25,4 m2

AS 17 3H+KT+S 57,0 m2

(APK)

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

PARVEKE

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,2 m2

KPH 3,2 m2 PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PARVEKE

AS 13 2H+KT 34,5 m2

MH 10,0 m2

(APK)

(APK)

AS 12 1H+KT 28,0 m2

OH JA KT 16,4 m2

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,8 m2 JK/PA

AS 19 2H+KT 31,5 m2

AS 18 2H+KT 46,0 m2

(APK)

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE

JK/PA

JK

As Oy Vaasan Laivakatu 0m

1

2

3

4

5m

P

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

4. kerros

4. kerros

2

As 20 As 21 As 22 As 23 As 24 As 25 As 26 As 27

28,0 m 34,5 m2 70,0 m2 28,0 m2 28,0 m2 57,0 m2 46,0 m2 31,5 m2

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,2 m2

MH 9,8 m2

PARVEKE

PARVEKE OH JA KT 16,5 m2

AS 23 1H+KT 28,0 m2

(APK)

PP

ET 3,9 m2

AS 22 3H+K+S 70,0 m2

ET 7,8 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 5,1 m2

K+RT 14,0 m2

Sk Py

MH 7,2 m2

AS 24 1H+KT 28,0 m2 PP

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 4,3 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

401 PORRASHUONE 33,0 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

LUUKKUTIKAS / IV-KONEEN HUOLTO

PP

OH JA KT 25,1 m2

AS 25 3H+KT+S 57,0 m2

(APK)

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,2 m2

KPH 3,2 m2 PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PARVEKE

AS 21 2H+KT 34,5 m2

MH 10,0 m2

(APK)

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

AS 20 1H+KT 28,0 m2

OH JA KT 16,5 m2 PARVEKE

OH JA KT 16,8 m2 JK/PA

AS 27 2H+KT 31,5 m2

(APK)

MH 9,6 m2

PARVEKE

JK/PA

JK/PA

0m

1

2

3

4

5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

AS 26 2H+KT 46,0 m2

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE

11


109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

102-2 TK 2,2 m2

102-3 KK 2,9 m2

(APK)

103-3 PESUH. 3,4 m2 109-2 KK 3,9 m2

MU (varaus)

109-3 WC 1,7 m2

103-5 KK 3,6 m2

JK

SK

käännettävä laude

39,5 m²

IV-K/SK

2H+KT As 1

IVL-1

P

Laivakadun löytö

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

kääntyvä seinäke

Vaasan Laivakatu

12

102-4 WC 2,4 m2

JK

IV-K

MH 13,0 m2

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

S 1,8 m2

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

OH+KT 27,0 m2

PPK+KVR

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

(APK)

JK+PA

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

JK/PA

Huoneistopohjat Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

2H+KT 39,0 m2 A1  1. KERROS

As Oy Vaasan Laivaka (PPK)

PPK+KVR

KPH 4,9 m2

ET 3,9 m2 (APK)

Vaasan Laivakatu

P

28,0m²

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

102-2 TK 2,2 m2

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

102-3 KK 2,9 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

(APK)

103-5 KK 3,6 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

kääntyvä seinäke

IV-K/SK

102-2 TK 2,2 m2

102-4 WC 2,4 m2

JK

IV-K

MH 13,0 m2

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

S 1,8 m2

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

PPK+KVR

ALKOVI 3,6 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

(APK)

OH+KT 27,0 m2

JK+PA

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

JK/PA

1H+KT+ALK 28,0 m2

A2  1. KERROS 0m

K)

0,5

1

1,5

2

2,5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

PPK+KVR

K)

YLÄKAAPIT

ALKOVI 3,6 m2

MH 11,3 m2

KPH 3,4 m2

ET 3,9 m2

PP

y Vaasan Laivakatu NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2 MU (varaus)

109-3 WC 1,7 m2

103-5 KK 3,6 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

kääntyvä seinäke

IV-K/SK

(APK)

109-2 KK 3,9 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

JK/PA

102-4 WC 2,4 m2

JK

IV-K

MH 13,0 m2

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

S 1,8 m2

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PPK+KVR

KPH 3,4 m2

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

1,5

2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

OH+KT 27,0 m2

1

(APK)

käännettävä laude

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

102-2 TK 2,2 m2

0,5

OH JA KT 16,5 m2

IVL-1

P

28,0m²

0m

(PPK)

YLÄKAAPIT

käännettävä laude

103-2 SAUNA 3,7 m2

2,5m

KITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

JK+PA

(APK)

JK/PA

OH+KT 18,6 m2

(APK)

MH 11,3 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

IV-K

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

IVL-1

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

109-3 WC 1,7 m2

103-5 KK 3,6 m2 JK

PP

S 1,8 m2

MU (varaus)

109-2 KK 3,9 m2

MU (varaus)

109-3 WC 1,7 m2

102-4 WC 2,4 m2

JK

MH 13,0 m2

(APK)

JK/PA

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

103-3 PESUH 3,4 m2 109-2 KK 3,9 m2

JK

SK

(APK)

OH+KT 27,0 m2

P

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

IV-K/SK

1H+KT+ALK As 2

kääntyvä seinäke

JK+PA

OH JA KT 16,5 m2

JK+PA

(APK)

JK/PA

OH+KT 18,6 m2

(APK)


As Oy Vaasan Laivakatu Vaasan Laivakatu

Laivakadun löytö

IVL-1

P

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

(APK)

103-3 PESUH. 3,4 m2 MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

103-5 KK 3,6 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

109-2 KK 3,9 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

102-4 WC 2,4 m2 IV-K

JK

MH 13,0 m2

(PPK)

PP

S 1,8 m2

SK 1,3 m2 kääntyvä seinäke

102-2 TK 2,2 m2

käännettävä laude

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

IV-K/SK

2H+KT+S 52,5m² As 3

YLÄKAAPIT

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

PPK+KVR

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

(APK)

OH+KT 27,0 m2

JK+PA

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

JK/PA

2H+KT+S 52,5 m2

(APK)

102-3 KK 2,9 m2

A3

102-4 WC 2,4 m2

1. KERROS

IV-K

JK

As Oy Vaasan Laivakatu

MH 13,0 m2

PP

YLÄKAAPIT

S 1,8 m2

ET 3,9 m2

P

Z

1H+KT+ALK As 4 As 12 OH+KT As 20 27,0 m

28,0m²

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

As Oy Vaasan Laivakatu PP

PP

ET 3,9 m2

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

ET 7,8 m2

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

SK

WC 1,8 m2

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

(APK)

(APK)

(lämpö ja vesi) (sähkö)

PARVEKE

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

2

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

JK/PA

JK/PA

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2 OH JA KT 16,6 m2

P

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2 109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

JK

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

IV-K/SK

2H+KT+S 52,5m² As 3

(APK)

102-2 TK 2,2 m2 (APK)

102-3 KK 2,9 m2

109-3 WC 1,7 m2

103-5 KK 3,6 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

102-4 WC 2,4 m2

JK

IV-K

MH 13,0 m2

JK/PA

MU (varaus)

109-2 KK 3,9 m2

JK

SK

käännettävä laude

(APK)

IVL-1

(APK)

kääntyvä seinäke

PARVEKE

KPH 4,4 m2

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

KPH 4,4 m2

S 1,8 m2

ET 3,9 m2

PPK+KVR

ALKOVI 3,6 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

(APK)

OH+KT 27,0 m2

JK+PA

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

JK/PA

1H + KT + ALK 28,0 m2 102-3 KK 2,9 m2

(APK)

102-4 WC 2,4 m2

JK

0m

0,5

1

1,5

2

2,5m

A4  2. KERROS A12 3. KERROS A20 4. KERROS YLÄKAAPIT

IV-K

MH 13,0 m2

PP

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

KPH 4,4 m2

S 1,8 m2

ET 3,9 m2

Z

YLÄKAAPIT

ALKOVI 3,6 m2

HISSI

(APK)

OH+KT 27,0 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2 PP

JK/PA

As Oy Vaasan Laivakatu PARVEKE

28,0m²

P

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

ET 7,8 m2

Sk

1H+KT+ALK As 4 As 12 As 20

Py

JK/PA

OH JA KT 16,2 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

(APK)

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PARVEKE

(APK)

(APK)

MH 10,0 m2

(APK)

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

0m

0,5

1

1,5

2

JK/PA

JK

2,5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE

13


As Oy Vaasan Laivakatu 2H+KT As 5 As 13 As 21

Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

P

34,5 m²

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

Sk

ET 7,8 m2

PARVEKE

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

SK

WC 1,8 m2

Py

Laivakadun löytö

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

Vaasan Laivakatu

14

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

PARVEKE

YLÄKAAPIT Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

(APK)

(APK)

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

JK/PA

JK

2H+KT 34,5 m2

KHH 4,8 m2

1,8 m2

PP

K+RT 14,0 m2

Py

A5  2. KERROS A13 3. KERROS A21 4. KERROS

(APK)

YLÄKAAPIT Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

PP

PARVEKE

Vaasan Laivakatu

(APK)

MH 10,0 m2

P

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

OH JA KT 16,6 m2

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

SK

WC 1,8 m2

As Oy Vaasan Laivakatu

JK/PA

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ET 7,8 m2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

PARVEKE

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

(APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK

3H+K+S 70,0 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

S 1,5 m2

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

(APK)

(APK)

KPH 3,2 m2

0m

0,5

1

1,5

2

JK/PA

2,5m

YLÄKAAPIT

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

MH 9,8 m2

ET 7,8 m2

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

WC 1,8 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

Sk

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

Z

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

Py

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

PP

PP

PARVEKE

(APK)

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

(APK)

ET 3,9 m2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

PARVEKE

YLÄKAAPIT Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PARVEKE

(APK)

(APK)

MH 10,0 m2

0m

0,5

1

1,5

2

(APK)

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

JK/PA

OH JA KT 25,6 m2

PA

JK

PARVEKE

KITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

OH 18,1 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2

2,5m

MH 9,4 m2

MH 9,7 m2

JK

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

MH 9,8 m2

MH 9,8 m2

ET 5,9 m2 (APK)

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PP JK/PA

PP

PP

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

JK/PA

ET 3,9 m2

ET 7,8 m2

KPH 3,4 m2

PARVEKE

JK/PA

MH 9,4 m2

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

JK/PA

OH JA KT 16,6 m2

OH 18,1 m2

SK

(lämpö ja vesi) (sähkö)

HISSI

(APK)

P

KPH 3,8 m2

YLÄKAAPIT

PP

ET 4,1 m2

WC 1,8 m2

Z

OH JA KT 16,6 m2

y Vaasan Laivakatu

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

Z

KPH 3,2 m2

JK/PA

ET 3,9 m2

YLÄKAAPIT

(APK)

MH 10,0 m2

A6  2. KERROS A14 3. KERROS A22 4. KERROS

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ET 3,9 m2

PP (APK)

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

ET 7,8 m2

1,8 m2

Py

KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

P

70,0 m²

PP

3H+K+S As 6 As 14 As 22

JK

S 1,5 m2

KPH 3,2 m2 PP

ET 3,9 m2

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE


KHH 4,8 m2

1,8 m S 1,6 m2

PP

K+RT 14,0 m2

P

As 15 As 23

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

PARVEKE

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

Laivakadun löytö

(APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

MH 10,0 m2

OH JA KT 16,2 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,6 m2

PARVEKE

Vaasan Laivakatu

15

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

JK

1H+KT+ALK 28,0 m2 A7  2. KERROS A15 3. KERROS A23 4. KERROS

As Oy Vaasan Laivakatu OH JA KT 16,5 m2

P

28,0 m²

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

ET 7,8 m2

PARVEKE

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

1H+KT+ALK (APK) As 8 As 16 As 24

PARVEKE

Py

JK/PA

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

PARVEKE

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

As Oy Vaasan Laivakatu (APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2

1H+KT+ALK As 7 As 15 As 23

YLÄKAAPIT

P

28,0 m²

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ET 7,8 m2

Sk

ALKOVI 3,6 m2

Py

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

JK

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

PARVEKE

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

(APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK

1H + KT+ALK 28,0 m2 A8  2. KERROS A16 3. KERROS A24 4. KERROS

JK/PA

0m

0,5

1

OH JA KT 16,5 m2

1,5

PARVEKE

2,5m

JK/PA

(APK)

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH

ALKOVI 3,6 m2

3,4 m2 (APK) YLÄKAAPIT

As Oy Vaasan Laivakatu PP

YLÄKAAPIT

P

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2 ET 7,8 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

Sk

As 8 As 16 As 24

28,0 m²

Py

ALKOVI 3,6 m2

ET KPH 3,9 m2 3,4 m2 1H+KT+ALK

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

PARVEKE

2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PARVEKE

(APK)

(APK)

MH 10,0 m2

(APK)

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

0m

0,5

1

1,5

2

JK/PA

JK

2,5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE


Vaasan Laivakatu

16

Laivakadun löytö

As Oy Vaasan Laivakatu Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

P

3H+KT+S 57,0 m² As 9 As 17 As 25

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

Sk

KPH+ KHH 4,8 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

K+RT 14,0 m2

Py

PARVEKE

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ET 7,8 m2

(lämpö ja vesi)(sähkö) (APK)

JK/PA

PARVEKE

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

KPH 3,2 m2

S 1,5 m2

JK

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

(APK)

(APK)

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

JK/PA

JK

3H+KT+S 57,0 m2

A9  2. KERROS A17 3. KERROS A25 4. KERROS

MH 7,2 m2

OH JA KT 25,4 m2

Vaasan Laivakatu

PP

JK/PA

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

Sk

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

Z

S 1,6 m2

PP

Py

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

WC 1,8 m2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

PARVEKE

JK/PA

P

YLÄKAAPIT

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

(APK)

(APK)

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

JK/PA

JK/PA

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

MH 10,0 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

MH 9,7 m2

2H+KT 46,0 m² As (lämpö10 ja vesi)(sähkö) As 18 As 26

OH JA KT 25,6 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK

S 1,6 m2

MH 10,9 m2 JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

ET 3,9 m2 ET 7,8 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

PP

PP

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2 PP

PP

(APK)

(APK)

PP

0m

0,5

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

JK/PA

JK

1

1,5

2

2,5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

JK/PA

PARVEKE

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2 (lämpö ja vesi) (sähkö) MH 10,9 m2

Z

JK/PA

KPH 3,4 m2 PARVEKE PP

ET 5,9 m2 (APK)

y Vaasan Laivakatu P

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

JK/PA

ET 3,9 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

ET 4,1 m2

KPH 3,8 m2

WC 1,8 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2

PP

Py

Sk

ET 7,8 m2

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

PARVEKE

MH 9,7 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,8 m2

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

JK/PA

YLÄKAAPIT Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PARVEKE

0m

0,5

1

1,5

2

2,5m

(APK)

(APK)

MH 10,0 m2

(APK)

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2 JK/PA

JK/PA

KITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

JK

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE

ET 5,9 m2 (APK)

(APK)

OH JA KT 16,2 m2

2H+KT 46,0 m2

SK

MH 10,9 m2

Z

PARVEKE

JK/PA

(APK)

SK

S 1,6 m2

OH JA KT 16,6 m2

A10 2. KERROS A18 3. KERROS A26 4. KERROS

KPH 3,8 m2

PARVEKE

MH 10,0 m2

OH JA KT 25,4 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

YLÄKAAPIT

WC 1,8 m2

JK/PA

ET 3,9 m2

PP

HISSI

Z

PA

PARVEKE

Sk

PP

PP

ET 3,9 m2 ET 7,8 m2

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

SK

(APK)

(APK)

PARVEKE

KPH 3,8 m2

OH JA KT 25,4 m2

Py

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

PARVEKE

ET 4,1 m2

As Oy Vaasan Laivakatu

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

P

JK/PA

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE


KHH 4,8 m2

1,8 m S 1,6 m2

PP

K+RT 14,0 m2

P

As 19 As 27

(lämpö ja vesi) (sähkö) (APK)

PARVEKE

JK/PA

YLÄKAAPIT

HISSI

Z

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PP

PP

PARVEKE

Laivakadun löytö

(APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

MH 10,0 m2

OH JA KT 16,2 m2

PARVEKE

OH JA KT 16,6 m2

PARVEKE

Vaasan Laivakatu

17

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 25,6 m2

JK

2H+KT 31,5 m2 A11  2. KERROS A19 3. KERROS A27 4. KERROS

(lämpö ja vesi)

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

KPH 3,2 m2 PP

As Oy Vaasan Laivakatu (APK)

P

31,5 m²

JK/PA

MH 9,4 m2

OH 18,1 m2

JK/PA

OH JA KT 16,5 m2

PARVEKE

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

MH 7,2 m2

MH 9,8 m2

PP

PP

ET 3,9 m2

PARVEKE

KPH+ KHH 4,8 m2

K+RT 14,0 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

KPH 3,4 m2

ALKOVI 3,6 m2

YLÄKAAPIT

PP

MH

1,5 7,0 m2 2

SK

MH 10,9 m2

Z

S 1,6 m2 (lämpö ja vesi) (sähkö)

JK

JK/PA

PA

S 1,5 m2

JK

KPH 3,2 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PP

ET 3,9 m2

KPH 3,2 m2

HISSI

ET 3,9 m2

MH 7,0 m2

PP

KPH 3,4 m2

KPH 3,2 m2

PP

PP

ET 5,9 m2 (APK)

PARVEKE

(APK)

(APK)

JK/PA

JK/PA

(APK)

OH JA KT 16,2 m2 PARVEKE

PARVEKE

ET 3,9 m2

2,5m

KPH 3,2 m2

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY (APK)

PARVEKE

KPH 3,8 m2

YLÄKAAPIT

PP

PARVEKE

ET 4,1 m2

WC 1,8 m2

Z

(lämpö ja vesi)

1

PARVEKE

(APK)

VH 1,6 m2

OH JA KT 16,5 m2

MH 9,7 m2

OH JA KT 16,6 m2

0,5

JK/PA

ET 3,9 m2

YLÄKAAPIT

(APK)

MH 10,0 m2

0m

OH JA KT 25,4 m2

(APK)

(APK)

ET 7,8 m2

Sk

2H+KT As 11 As 19 As 27

Py

PARVEKE

PP

PARVEKE

OH JA KT 16,5 m2

OH JA KT 16,5 m2

JK

0m

0,5

1

1,5

2

2,5m

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

JK

OH JA KT 25,6 m2

PARVEKE


Vaasan Laivakatu

18

Laivakadun löytö

As Oy Vaasan Laivakatu NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

103-5 KK 3,6 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

IV-K

JK

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

KPH 3,4 m2

PPK+KVR

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

OH+KT 27,0 m2

SK 1,3 m2

102-4 WC 2,4 m2

MH 13,0 m2

S 1,8 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

kääntyvä seinäke

IV-K/SK

(APK)

109-2 KK 3,9 m2

JK

SK

käännettävä laude

Liikehuoneistojen pohjat 109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

102-2 TK 2,2 m2

102-3 KK 2,9 m2

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

JK+PA

(APK)

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

JK/PA

Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

Liiketoimistotila 52,5 m2

LUISKA 1:20

LIIKETILA 1. KERROS

As Oy Vaasan Laivakatu

(APK)

103-5 KK 3,6 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

JK

MH 13,0 m2

ALKOVI 3,6 m2

102-3 KK 2,9 m2

PPK+KVR

KPH 3,4 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

(APK)

JK+PA

(APK)

OH JA KT 16,5 m2

JK/PA

(APK)

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2

(APK)

JK/PA

JK

MH 13,0 m2

Liiketoimistotila 28,0 m2 0m

LIIKETILA 1. KERROS

IVL-1

109-2 KK 3,9 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

SK 1,3 m2

(PPK)

PP

YLÄKAAPIT

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PPK+KVR

KPH 3,4 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

(APK)

JK/PA

2

103-5 KK 3,6 m2 JK

IV-K

KPH 4,4 m2

Z

1,5

MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

102-4 WC 2,4 m2

JK

OH+KT 27,0 m2

IV-K

kääntyvä seinäke

IV-K/SK

(APK)

103-2 SAUNA 3,7 m2

käännettävä laude

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

S 1,8 m2

1

102-4 WC 2,4 m2

JK

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

MH 13,0 m2

0,5

(APK)

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

102-2 TK 2,2 m2

OH JA KT 16,5 m2

1,5

2

2,5m

SK

IV-K/SK

aasan Laivakatu MH 13,0 m2

1

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2

102-2 TK 2,2 m2

102-3 KK 2,9 m2

0,5

ARKKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

P

SK 1,3 m2

(PPK)

YLÄKAAPIT

KPH 4,4 m2

ET 3,9 m2

ALKOVI 3,6 m2

PPK+KVR

KPH 3,4 m2

HISSI

ET 3,9 m2

KPH 4,9 m2 ET 3,9 m2

PP

Z

YLÄKAAPIT

Z

OH+KT 27,0 m2

SK

PP

S 1,8 m2

SK 1,3 m2

(PPK)

PP

ET 3,9 m2

JK

IV-K

MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

IV-K

KPH 4,4 m2

103-3 PESUH. 3,4 m2

103-4 PUKUH.+WC 5,1 m2

102-4 WC 2,4 m2

JK

102-4 WC 2,4 m2

JK

(APK)

103-5 KK 3,6 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

MU (varaus)

109-4 VAR 4,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

kääntyvä seinäke

102-2 TK 2,2 m2

109-2 KK 3,9 m2

JK+PA

(APK)

103-3 PESUH. 3,4 m2 109-2 KK 3,9 m2

JK

SK

102-3 KK 2,9 m2

MH 13,0 m2 S 1,8 m2

102-2 TK 2,2 m2

kääntyvä seinäke

IV-K/SK

102-2 TK 2,2 m2

103-2 SAUNA 3,7 m2

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

käännettävä laude

NEUVOTTELUH. 10,7 m2

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

käännettävä laude

109-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 16,5 m2 102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

P

28,0 m²

IV-K/SK

LIIKEHUONEISTO 109

IVL-1

P

102-1 LIIKE/TOIMISTOTILA 44,0 m2

IVL-1

aasan Laivakatu

m

P

52,3 m²

IVL-1

LIIKEHUONEISTO 102

JK+PA

(APK)

JK/PA

2,5m

TEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY

OH+KT 18,6 m2

(APK)

MH 11,3 m2

JK

109-2 KK 3,9 m2

109-3 WC 1,9 m2

109-4 VAR 4,9 m2

(APK)

OH+KT 27,0 m2

102-4 WC 2,4 m2

JK/PA

IV-K

OH JA KT 16,5 m2

(APK)

JK/PA

OH+KT 18,6 m2

MH 11,3 m2


Laivakadun löytö

Vaasan Laivakatu

LOISTAVILLA OIVALLUKSILLA TEHOKKAITA ASUINNELIÖITÄ ”Laivakatu sijaitsee ihastuttavalla paikalla Vöyrinkaupungin alueella. Vöyrinkaupunki on tavallaan oma asuinalueensa, mutta keskusta on kasvanut siihen kiinni. Aivan ydinkeskusta on kivenheiton päässä ja esimerkiksi yliopistolle pääsee kätevästi pyöräily- ja jalankulkureittejä pitkin oikaisemalla. Viihtyisä alue saa ilmeensä puutalokortteleiden vehreydestä. Suosittelen Laivakatua monenlaisille asujille: esimerkiksi nuoremmille ensiasunnon ostajille, sijoittajille ja Vöyrinkaupungissa jo asuville, jotka ovat tykästyneet alueeseen. Sopivan pieni taloyhtiö luo kotoista puutaloalueen tunnelmaa. Laivakadun pohjat ovat nerokkaita: Palorannan arkkitehtitoimiston ratkaisut tukevat asumisen toiminnallisuutta ja elämisen laatua.” Katariina Heinua, LKV

19


20

Vaasan Laivakatu

Laivakadun lรถytรถ


Laivakadun löytö

Hyvä sijainti ja historiallinen miljöö Elina Nissinen Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:stä on toiminut Laivakadun projektiarkkitehtinä. Nissisen kertoo, että Laivakadun suunnitelma syntyi Vöyrinkaupungin historiaa sekä materiaalimaailmaa tutkimalla. ”Laivakatu rakennetaan Vöyrinkaupungin historialliseen miljööseen, joten suunnitteluprosessin alussa tutkin kaupunkirakennetta ja myös vanhoja valokuvia. Luonteva lähtökohta suunnitelmaan saatiin historianäkökulman lisäksi sekä kaavasta että tontin muodosta. Esimerkiksi rakennuksen kattomuoto on sovitettu historiaan ja ympäristöön. Rakennusmassa on jaettu kahtia porraskäytävän avulla. Laivakadun materiaalit valikoituivat Vöyrinkaupungin materiaalimaailmaa tutkimalla. Rappauspinta antaa rakennukselle arvokkuutta. Muut materiaalit ovat betonia, metallia ja lasia. Parvekkeissa ja piharakennuksissa käytetään puuta. Piharakennuksissa käytetään puuta. Laivakadulla vallitsee kulttuurihistorialliseen ympäristöön

sopiva tunnelma, mutta kohteessa asutaan täysin uudessa ja nykyaikaisessa talossa. Laivakatu sopii asukkaille, jotka arvostavat hyvää sijaintia ja kaunista miljöötä. Asunnot ovat kompaktin kokoisia, joten niistä löytyy ideaali koti esimerkiksi pariskunnille ja monille omaa elämää aloitteleville. Isommissa asunnoissa voi asua hieman väljemmin tai ne sopivat myös perheasunnoksi. Ensimmäisen kerroksen sauna- ja yhteistilaa voi käyttää lisätilana vaikka perhejuhlissa tai muissa kesteissä. Laivakadun erityispiirteiksi nostan yhteistilan, suojaisen sisäpihan, yhteiseen käyttöön tarkoitetun kesäkeittiön sekä kauniit näkymät Vöyrinkaupunkiin.”

Vaasan Laivakatu

21


22

Vaasan Laivakatu

Laivakadun lรถytรถ


Laivakadun lรถytรถ

Vaasan Laivakatu

23


Minä olen

luotettava

aktiivinen käytännöllinen moderni osaava.

Tätä kaikkea on myös Lakea. Lakea Oy Pitkäkatu 55 FI-65100 VAASA

MYYNTI

Katariina Heinua, Asuntomyyjä, LKV puh. 040 826 3635