Page 1

Markkinointiesite

Mannisenrinne 5, 40270 Palokka

KARTANONHERRA

Asunto Oy Jyväskylän


”Lakea tuntee vastuunsa toimivien kotien ja asuinympäristöjen rakentajana.”

Laatu kasvun kivijalkana Lakea Oy on toiminut jo 40 vuotta suomalaisen asumisen edelläkävijänä. Olemme kasvaneet lupaavaa vauhtia jo pidemmän aikaa, ja se on siivittänyt meidät myös uusiin aluevaltauksiin: vuoden 2018 aikana aloitimme rakennushankkeet muun muassa Tampereella ja Helsingissä. Jyväskylään rantauduimme jo vuonna 2014, kun Euroopan suurimpiin lukeutuva puurakennuskohde Puukuokka 1 valmistui Kuokkalaan. Kokonaisuus tuli valmiiksi kesällä 2018, kun Puukuokka 3 rakentui. Kolmen kerrostalon kokonaisuus on palkittu sekä vuonna 2015 Arkkitehtuurin Finlandialla että Vuoden parhaat ARA-neliöt 2019 -palkinnolla. Nyt toisen Jyväskylän kohteemme Mannisenkartanon viereen nousee uljas Kartanonherra. Haluamme jatkaa alamme edelläkävijänä myös tästä eteenpäin. Siksi panostamme edelleen asumisen laatuun, toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme tasokkaaseen palveluun. Tarjoam-

me erottuvia kohteita, joissa yhdistyvät vaikuttava arkkitehtuuri, kustannustehokkuus, asumismukavuus ja toimivuus. Lakea tuntee vastuunsa toimivien kotien ja asuinympäristöjen rakentajana, sillä kohteistamme tulee kiinteä osa katukuvaa ja ihmisten arkea. Emme ole ympäristöstämme irrallinen toimija, vaan aktiivinen osallistuja, jonka tekeminen nivoutuu tiukasti kaupunkien laajempaan kehityskaareen. On helppo ymmärtää, miksi laadukas tekemisemme on ensisijaisen tärkeää. Kasvamme ja kehitymme kaupunkien mukana.

Timo Mantila, Toimitusjohtaja, Lakea Oy


3

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

Asunto Oy Jyväskylän

KARTANONHERRA

Nimi: Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Osoite: Mannisenrinne 5, 40270 Palokka Rakennuspaikka: Jyväskylän kaupungin 29. kaupunginosan kortteli nro 94 tontti nro 2. Rakennuskohteen laatu: Uudisrakennus, asuintalo. Talo on 6-kerroksinen yksiportainen Tontin omistus: Taloyhtiön oma. Energialuokka: B / 2018 Arvioitu valmistuminen: 06/2020

12

Pääkirjoitus

2

Sisältö

3

Mannisenmäki

Palokka Koti

6

4 8

12

Rakennustapaselostus

14

Asemapiirros ja kerrospohjat

16

Huoneistopohjat

22

SISÄLTÖ

14

hissillinen asuinkerrostalo, jossa on 41 kpl asuntoja.


4

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mainio Mannisenmäki Mannisenmäki

MANNISENMÄKI Kartanonherra kohoaa osaksi Palokassa sijaitsevaa elinvoimaista ja viihtyisää Mannisenmäkeä. Vehreä asuinalue sijoittuu Tuomiojärven ja Palokkajärven väliin. Alueesta on muodostumassa monipuolinen kokonaisuus Palokan laajoine palveluvalikoimineen ja hyvine liikenneyhteyksineen.


Jyväskylän Kartanonherra

2-3H+K+S 59,5

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

P

Mainio Mannisenmäki

A12 2-3H+K+S 59,5 m2

Parvekelasitus

Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 8,0 m2

Tuuletus

Kartanonherran sijainti uudella Mannisenmäen alueella sopii monenlaisille asujille.

Tuuletus

OH 15,0 m2

L

PK K 10,0 m2 JK

Tuuletus

MH2 7,0 m2

A12 2-3H+K+S 59,5 m2

MH1 12,0 m2

APK (mu)

(kr) (ppk)

S 3,0 m2

PY

KH 5,0 m2

Tuuletus

K

L

(mu) APK

KT

JK/ PA

ET 4,5 m2

SK

SK

ET

1

5 m

5


6

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

Mainio Mannisenmäki Kartanonherran erinomainen sijainti on ihanteellinen niin yksin asuville kuin perheillekin. Koti hyvien liikenneyhteyksien varrella Mannisenmäen uudella asuinalueella varmistaa, että koulut, Palokan kauppakeskuksen palvelut ja lenkkipolut löytyvät lähes oven avauksen päästä.

LÄHIPALVELUT URHEILU JA LIIKUNTA Hiihtokeskus Laajavuori Fitness24Seven Jyväskylän Golfhalli Oy Killerin Liikuntakeskus ja jäähalli

5 km 0,5 km 10 km 8 km

JULKISET PALVELUT Palokan terveysasema Keskustan terveysasema Huhtasuon terveysasema Haukkamäen päiväkoti Steiner-päiväkoti Pikku-Otava Jokelan päiväkoti Mannilan päiväkoti Keski-Palokan koulu Jokelan koulu Mankolan yhtenäiskoulu Lyseon lukio Schildtin lukio Gradia Harjun toimipiste Gradia Viitaniemen toimipiste Ravintola Priimus

6 km 4,5 km 7 km 1,5 km 1,5 km 1,5 km 1,5 km 1,5 km 2 km 1,5 km 5 km 5,5 km 5 km 5 km 3 km

KAUPAT YM. PALVELUT K-Citymarket Palokka Kärkkäinen Prisma Palokka Lidl ABC Kodin Terra

1,4 km 1 km 1,3 km 1 km 1,5 km 2 km

LIIKENNEYHTEYDET Rautatieasema Linja-autoasema Lentoasema Jyväskylä

6 km 6 km 16 km

Tuomio


Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

Kartanonherra

Palokkajärvi

0

500 m

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16021

ojärvi

Kartanonherra

7


8

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

Palokka Kartanonherra sijaitsee Mannisenmäellä, joka on osa Jyväskylän keskustaajama Palokkaa. Mannisenmäen uusi asuinalue on osoittautunut todella kysytyksi ja se onkin Jyväskylän nopeimmin kasvavaa seutua. Palokan palvelut houkuttelevat monipuolisuudellaan ja tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon.

SYÖ & JUO

KOE & NÄE & VIIHDY

Palokan kauppakeskuksista löytyy ruokapaikkoja moneen nälkään. Tutut Kotipizza ja Subway sijaitsevat Prisman kauppakeskuksen yhteydessä. Palokan Kotikeskuksesta taas löytyy Hesburger ja Submarine. Kahvittelemaan pääsee Palokan Kauppakeskuksen Vilhelm- ja Caffitella -kahviloissa.

Palokan koulussa toimii yhtenäiskoulun lisäksi oma aluekirjasto sekä monenlaista koulutusta ja tekemistä tarjoava kansalaisopisto. Palokan keskustassa sijaitsee myös Antti Eskelisen suunnittelema vuonna 1978 valmistunut Palokan kirkko.

ASIOI Palokasta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten pankki, terveysasema, hammashoitola, koulut ja päiväkodit. Lisäksi Palokan Kauppakeskuksessa on tarjolla esimerkiksi parturi-kampaamo- ja kauneushoitolapalveluja, optikko- ja silmälääkäripalveluja, pesula sekä kiinteistönvälittäjiä. SHOPPAILE Palokka tarjoaa runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Vaateostoksille pääsee Palokan Kauppakeskuksen liikkeisiin kuten Marimekkoon, Dressmanniin ja lastenvaateliike Jesper Junioriin. Päivittäisiin kauppaostoksiin löytyy runsaasti vaihtoehtoja aivan Mannisenmäen läheisyydestä: Prisman lisäksi palvelee Palokan Kauppakeskuksessa sijaitseva K-Citymarket ja Lidl. Palokan keskustassa on pienempi ruokakauppa S-market. Palokan kauppakeskuksessa sijaitsevat myös esimerkiksi Clas Ohlson, Power, Hong Kong -tavaratalo, luontaistuoteliike Life, Musti & Mirri sekä Iittala Outlet. Huonekaluliikkeet Asko ja Jysk löytyvät kauppakeskuksen vierestä samoin kuin tavaratalo Kärkkäinen.

Vanhasta jyvämakasiinista remontoitu Palokan Pelimannitalo sopii juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Pelimannitalo on myös Jyväskylän Kansanmusiikkiyhdistyksen toiminnan keskus. Lisäksi hirsisessä viljamakasiinissa sijaitsee Suomen kantelemuseo. Kaunista Palokkajärveä kiertävillä reiteillä pääsee nauttimaan rannan virkistysmahdollisuuksista. Lähelle luontoa pääsee myös Touruvuoren valaistulla ulkoilureitillä, joka kiertää noin 200 metrin korkeuteen kohoavaa Touruvuorta ja tarjoaa jylhiä kallioja suomaisemia. LIIKU Palokan kauppakeskuksessa sijaitseva monipuolisia kuntosalipalveluja tarjoava Fitness24Seven-kuntokeskus on auki vuoden jokaisena päivänä. Palokan liikuntapuisto nurmikenttineen sijaitsee reilun parin kilometrin päästä Mannisenrinteestä. Samassa yhteydessä on monipuolisesti harrastajille mahdollisuuksia tarjoava Palokan liikuntahalli. Laajavuoresta löytyy laskettelurinteen lisäksi loistavat hiihto- ja lenkkeilymaastot.


Mainio Mannisenmäki

Kartanonherra

Jyväskylän Kartanonherra

9


10

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

KOTI Koti on siellä, missä on hyvä olla. Miltä kuulostaisi oma koti Jyväskylässä järvien läheisyydessä palvelujen äärellä?


Jyväskylän Kartanonherra

1H+KT+ALK 30,0

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

P

Mainio Mannisenmäki

Tuuletus

A11 1H+KT+ALK 30,0 m2

L

(mu) APK

JK/ PA

SK

KT 4,5 m2

Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 6,0 m2

A11 1H+KT+ALK 30,0 m2 AH 13,5 m2

ET 4,0 m2

PY

ALK 2,5 m2

(ppk) (kr)

KH 4,5 m2

Laadukkaat materiaalit luovat kotiin lämpöä ja asumisen mukavuutta.

11


12

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

Luonnonläheisyyttä ja asumisen laatua Uudelle vehreälle Mannisenmäen asuinalueelle kohoava Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra tarjoaa hulppeiden maisemien lisäksi laadukkaita asuntoja. Valittavanasi on kuusikerroksisen asuinkerrostalon 41 kotia 26,5 neliön yksiöistä aina 97 neliön perheasuntoon.

Asuntojen pintakäsittelyt, kalusteet ja varusteet voit valita joko asunnon hintaan kuuluvista vaihtoehdoista tai lisähintaisista materiaalien ja varusteiden valikoimasta muutostöinä. Lisäksi on mahdollista toteuttaa joiltain osin asiakkaan omavalintaisia muutostöitä. Nämä sovitaan yhteistyössä Lakea Oy:n kanssa tarjouspyyntömenettelyn kautta. Lisätietoja löydät Tuote- ja materiaalien valinta -esitteestä. Lasitetut parvekkeet liukuovilla mahdollistavat viihtyisästä asuinalueesta nauttimisen ympäri vuoden. Osasta asuntoja on upea näkymä Palokkajärvelle. Kellariin on järjestetty kuivaushuoneen lisäksi erillinen 21,5 m2:n harrastetila sekä tilavat lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, joihin kuljetaan kurapisteen kautta. Asuntojen houkuttelevuutta lisäävät laadukkaat materiaalit, kuten kiintokalusteiden liukuoviratkaisut sekä nykyaikaiset kodinkoneet. Korkeat ikkunaprofiilit tuovat luonnonvaloa huoneistoihin. Nykyaikainen huoneistokohtainen ilmanvaihtotekniikka takaa asumismukavuuden. Lapset on erityisesti huomioitu pihan suunnittelussa. Piha-alueelta löytyy erilliset alueet lasten leikeille ja vauhdikkaammille peleille sekä viihtyisä pihapiiri, josta aukeavat näkymät Palokkajärvelle. Tontti on taloyhtiön oma.


Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

PALVELUIDEN KESKELLE PALOKKAAN Asuntomyyjä Nina Huovinen myy Lakean asuntoja Jyväskylässä ja Kuopiossa. Matkapäiviäkin kertyy, mikä sopii Ninalle hyvin. - Pidän työssäni sen monipuolisuudesta. Reissupäivien jälkeen on mukavaa olla toimistolla ja taas päinvastoin, Nina kertoo. Joukkueurheilijana Nina myös nauttii saadessaan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Nina pitää sisustusmateriaalien suunnittelusta yhdessä asiakkaiden kanssa. Kartanonherrassakin asiakas saa valita vaihtoehdoista itselleen mieluisan. - Asunnoista saa tehdä oman näköisiä, niin niistä tulee koteja, Nina pohtii. Ninalla on haaveissa sisustaa ja laittaa tulevaisuudessa omaakin kotia. - Kaikki hyvät ideat laitan talteen tulevaisuutta varten, hän naurahtaa. Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherran sijaintia Nina kuvaa loistavaksi, koska kaikki palvelut ovat lähellä, mutta silti ympäriltä löytyy myös luontoa ja rauhaa. - Monesta asunnosta näkyy järvelle ja lenkkipolulle pääsee melkein suoraan kotiovelta, Nina kertoo. Nina Huovinen, LKV

13


14

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

YLEISKUVAUS ja rakennustapaselostus Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra rakennetaan Jyväskylän Palokkaan, Mannisenmäen asuinalueelle kortteliin 94 ja tontille nro 2. Tontin koko on 4673,0 m2. Tontti on taloyhtiön omistuksessa. Kartanonherra on kuusikerroksinen yksiportainen asuinkerrostalo, jossa on 41 asuntoa. Yhtiön osoite on Mannisenrinne 5, 40270 Palokka. Tontilla sijaitsee asuinrakennus, autokatos sekä paikoitusalue. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autokatospaikkoja on 19 kpl ja pistokepaikkoja 22 kpl, näistä 5 kpl on varattu myytäväksi viereisen taloyhtiön osakkeenomistajille.


Mainio Mannisenmäki

RAKENTEET Ulkoseinät: Rakennuksen ulkoseinät ovat betonirakenteiset. Julkisivuissa on käytetty osin puuverhousta. Parvekkeet: Parvekkeiden rakenteet betoni / teräsrakenteisia. Parvekkeet ovat lasitettuja. Väliseinät: Huoneistojen väliset seinät ovat betonielementtirakenteiset. Kevyet väliseinät: Asuinhuoneiden kevyet väliseinät toteutetaan kipsilevyseininä. Märkätilojen seinät kivirakenteiset. Välipohja: Ontelo- tai massiivilaattarakenteinen. Yläpohja: Ontelolaattarakenteinen ja lämmöneristys. Katto: Puurunkoinen, bitumikermikate. ASUNTOJEN PINTARAKENTEET

Jyväskylän Kartanonherra

Makuuhuone: Kalusteet ovat tehdasvalmisteiset vakiokalusteet pohjapiirroksen mukaan osin ovet joko mdf-levyä tai peililiukuovet. Kalusteiden rungot melamiinipintaista rakennuslevyä. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Pesuhuone: Allaskaappi, peilikaappi sekä pyykkikomero koreilla. Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kph:n kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Sauna: Isommissa asunnoissa on sauna. 41 m 2 kaksioissa on tilavaraus kalustesaunalle (Harvian kylpyhuonesauna erillishinnalla, malli Sirius.) Vesijohtokalusteet: Sekoittajat ovat yksiotesekoittajia. Asunnot varustetaan asuntokohtaisilla vesimittareilla. Ilmanvaihto: Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla, LTO-laite on asunnon pesuhuoneessa. Lämmitys: Vesikiertoinen lattialämmitys. Asuinhuoneissa käsiohjattavat termostaatit. Kaukolämpö.

Lattiapinnat: Asuinhuoneissa on parketti ja kylpyhuoneissa keraaminen laatta.

Antennipisteet: Yhtiö liitetään kaapeli-TV verkkoon.

Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät maali, pesuhuoneet keraaminen laatta, keittiön työpöytien taustat laatoitettuja.

Tietotekniikkayhteydet: Asuinhuoneet varustetaan ATK pistokkeilla.

Kattopinnat: Huoneistojen katot ovat yleensä ontelolaattapintaiset ruiskutasoitetut ja maalatut. Alaslaskujen ja/tai koteloiden kohdalla maalattuja levypintoja. Saunoissa, pesuhuoneessa ja wc-tiloissa katot paneloituja. Varastotiloissa maalattu betonipinta.

Palovaroittimet: Asunnoissa on sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet.

Ovet ja ikkunat: Huoneistojen kerrostaso-ovet ovat viilupintaisia vakio-ovia. Väliovet ovat laakaovia. Saunan ovet ovat kokolasisia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia liukuovia. Vakiorakenteiset kiinteät tai sisään aukeavat ikkunat, joiden ulkopinnat alumiiniverhoiltu. VARUSTEET Ikkunat ja parvekeovet varustetaan verhokiskolla. Ikkunoissa sälekaihtimet. Keittiöt ja pesuhuoneet varustus erillisen suunnitelman mukaisesti. Keittiö: Kodinkoneet valkoiset. Kodinkoneisiin kuuluu induktioliesi, erillisuuni liesitason alla ja astianpesukone. Pohjapiirustusten mukaisesti osassa asuntoja jääkaappi-pakastin ja osassa asuntoja on erilliset jääkaappi ja pakastin. Kaikki laitteet ovat vähintään energialuokkaa A. Kalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiön kalusteet tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Ovet ja laatikostojen etulevyt mikrolaminaattia tai maalattua MDF-levyä. Kalusteiden rungot melamiinipintaista rakennuslevyä. Allastason alapuolella jätevaunukaappi. Työtasot taivereuna- laminaattia. Allastasot tectonite-komposiitti.

Ulko-ovi: Varustetaan ovipuhelinjärjestelmällä. YHTEISTILAT Rakennuksen kellarikerrokseen sijoittuvat yhtiön tekniset tilat, kuivaushuone, siivouskomero ja lastenvaunuvarasto sekä tilat ulkovälineille ja polkupyörille. Samassa kerroksessa sijaitsee myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja väestönsuoja. Lisäksi taloyhtiön asukkaille on tarjolla yhteinen harrastetila. Autopaikoitus: Kaikkiin autopaikkoihin tulee sähköpistoke. Varaus sähköauton latauspisteelle toteutetaan niin, että reitti kaapelille tuodaan pysäköintialueelle. Sähköauton latauspiste toteutetaan asukasmuutoksena erillishinnalla. Ulkovarusteet: Ulkovarusteet ja pihan kalusteet tehdään erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Piha-alueella sijaitsee leikki ja oleskelualue. Tämän selostuksen tiedot perustuvat tilanteeseen 5.10.2018. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustelluista syistä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin. Rakentaja pidättää oikeuden myös muutoksiin, jotka koskevat tämän esitteen tietoja. Ostajan tulee tutustua lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Lakea Oy, hallinnollinen rakennuttaja

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Luonnonmateriaalien luonteeseen kuuluvat väripoikkeamat. Näin ollen kuvat, joissa esiintyy luonnonmateriaaleja eivät vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Esitteessä olevissa kuvissa voi esiintyä lisähintaisia tehostepaneeleita.

15


16

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

ASEMAPIIRROS JA KERROSPOHJAT Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Asuinkerrokset: 6 | Asuntomäärä: 41 | Huoneistot: 29,0 – 97,0 m2

Huoneistoluettelo 4. KERROS

1.KERROS A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8

2H+KT+(S) 1H+KT 1H+KT+ALK 2-3H+K+S 3H+K+S 1H+KT+ALK 1H+KT 2H+KT+S

41,0 m² 29,0 m² 30,0 m² 59,5 m² 65,5 m² 30,0 m² 26,5 m² 44,0 m²

2. KERROS A9 2H+KT+(S) A10 1H+KT A11 1H+KT+ALK A12 2-3H+K+S A13 3H+K+S A14 2-3H+KT+S A15 2H+KT+S

41,0 m² 29,0 m² 30,0 m² 59,5 m² 65,5 m² 57,0 m² 44,0 m²

5. KERROS 41,0 m² 29,0 m² 30,0 m² 59,5 m² 65,5 m² 57,0 m² 44,0 m²

A30 2H+KT(+S) A31 1H+KT A32 1H+KT+ALK A33 2-3H+K+S A34 3H+K+S A35 2-3H+KT+S A36 2H+KT+S

41,0 m² 29,0 m² 30,0 m² 59,5 m² 65,5 m² 57,0 m² 44,0 m²

6. KERROS

3. KERROS A16 2H+KT(+S) A17 1H+KT A18 1H+KT+ALK A19 2-3H+K+S A20 3H+K+S A21 2-3H+KT+S A22 2H+KT+S

A23 2H+KT(+S) A24 1H+KT A25 1H+KT+ALK A26 2-3H+K+S A27 3H+K+S A28 2-3H+KT+S A29 2H+KT+S

41,0 m² 29,0 m² 30,0 m² 59,5 m² 65,5 m² 57,0 m² 44,0 m²

A37 2H+KT(+S) A38 1H+KT A39 4H+K+S A40 4H+K+S A41 3H+K+S

41,0 m² 29,0 m² 90,5 m² 97,0 m² 71,5 m²


ÄR

VE

113

Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

Asemapiirros Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

SoAu

ASEMAPIIRUSTUS SoAu

Oleskelu

1

2

PÄÄRAKENNUS 3

K I II III IV V VI

4

41

5

40

+121,40 +124,40 +127,40 +130,40 +133,40 +136,40 +139,40

39 6

38

7

37

auto

8

36

kato s on tämä

10

34

n ra

Leikki ja oleskelu

11

33

jan s

12

32

taine

uun

1 2 6 .8 7

9

35

AUTOKATOS

13

31

n 14

30

15

29

1 2 6 .8 2

28

16

27

17

MA

18

26

ISE

NN 25

1 2 6 .7 7

NR

24

IN

19

23

NE

20

O AJ

1 2 6 .7 6

E LL TI N TO

21 22

TE

1 2 6 .7 2

1 2 6 .9 2

17


Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

KELLARIKERROS 1:200

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

P

Kerrospohjat Kellari

KELLARIKERROS

A1 as.var 2,0 m2

A2 as.var 2,0 m2

A3 as.var 2,0 m2

Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

A6 as.var 2,0 m2

A7 as.var 2,0 m2

A4 as.var 3,0 m2

A5 as.var 3,5 m2

VSS-S1 / IRT.V 2 56,0 m2 A9 as.var 2,0 m2

A8 as.var 2,0 m2

VSS laitet. 6,5 m2

A15 as.var 2,0 m2

A16 as.var 2,0 m2

KUIV.H. 14,5 m2

A10 as.var 2,5 m2

HARRASTETILA 21,5 m2

A11 as.var 2,5 m2

A17 as.var 2,0 m2

SK 2,5 m2

A18 as.var 2,5 m2

WC 2,0 m2

K.krs käytävä 27,0 m2 A22 as.var 2,0 m2 A12 as.var 3,0 m2

IRT. V. 1 Huoneistokohtaiset irtainvarastot VSS-S1 / IRT. V. 2 Huoneistokohtaiset irtainvarastot ja väestönsuoja

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra LVV / UVV LastenvaunuMannisenrinne 5 ja ulkoiluvälinevarasto 40270 Jyväskylä KUIVAUSHUONE HARRASTETILA

A14 as.var 3,0 m2

A19 as.var 3,0 m2

A20 as.var 3,0 m2

A13 as.var 3,0 m2

IRT.V 1 92,0 m2 A23 as.var 2,0 m2

A24 as.var 2,0 m2

A25 as.var 2,0 m2

A29 as.var 2,0 m2

LJH 8,5 m2

K.krs käytävä 17,5 m2

K.krs porrash 6,0 m2

SPK 10,0 m2

A21 as.var 4,0 m2

A30 as.var 2,5 m2

A31 as.var 2,5 m2

A26 as.var 3,0 m2

A32 as.var 2,0 m2

A36 as.var 2,0 m2

1. KERROS 1:200

K.krs hissik 3,0 m2

A27 as.var 3,0 m2 A28 as.var 3,0 m2

LVV 15,5 m2

TALOVAR. 5,0 m2

A37 as.var 2,0 m2

A38 as.var 2,0 m2

A35 as.var 3,0 m2

A33 as.var 3,0 m2

A40 as.var 4,0 m2

A34 as.var 3,0 m2

A41 as.var 3,0 m2

A39 as.var 3,0 m2

UVV 76,0 m2

TALOVARASTO SPK Sähköpääkeskus

P

18

SK Siivouskeskus LJH Lämmönjakohuone

1. kerros

1. KERROS A4 2-3H+K+S 59,5 m2

A5 3H+K+S 65,5 m2

A3 1H+KT+ALK 30,0 m2

23.4.2019 A2 1H+KT 29,0 m2

A6 1H+KT+ALK 30,0 m2

1.krs porrash 5,5 m2

1.krs hissik 3,5 m2

A7 1H+KT 26,5 m2 1.krs käytävä 27,5 m2

A1 2H+KT+(S) 41,0 m2 A8 2H+KT+S 44,0 m2


Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

2. KERROS 1:200

P

unto Oy Jyväskylän Kartanonherra nnisenrinne 5 270 Jyväskylä

2. kerros

2. KERROS A12 2-3H+K+S 59,5 m2

A13 3H+K+S 65,5 m2

A11 1H+KT+ALK 30,0 m2

2.krs porrash 5,5 m2

A10 1H+KT 29,0 m2

2.krs hissik 3,0 m2

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 0270 Jyväskylä

2.krs käytävä 27,5 m2

A14 2-3H+KT+S 57,0 m2

3. KERROS 1:200

A9 2H+KT(+S) 41,0 m2

P

A15 2H+KT+S 44,0 m2

3. kerros

3. KERROS A19 2-3H+K+S 59,5 m2

A20 3H+K+S 65,5 m2

A18 1H+KT+ALK 30,0 m2

23.4.2019 A17 1H+KT 29,0 m2

3.krs porrash 5,5 m2

3.krs hissik 3,0 m2

3.krs käytävä 27,5 m2

A21 2-3H+KT+S 57,0 m2

A16 2H+KT(+S) 41,0 m2 A22 2H+KT+S 44,0 m2

19


Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

P

20

1:200

4. kerros

4. KERROS A26 2-3H+K+S 59,5 m2

A27 3H+K+S 65,5 m2

A25 1H+KT+ALK 30,0 m2

4.krs porrash 5,5 m2

A24 1H+KT 29,0 m2

4.krs hissik 3,0 m2

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

4.krs käytävä 27,5 m2

A28 2-3H+KT+S 57,0 m2

5. KERROS 1:200

A23 2H+KT(+S) 41,0 m2

P

A29 2H+KT+S 44,0 m2

5. kerros

5. KERROS A33 2-3H+K+S 59,5 m2

A34 3H+K+S 65,5 m2

A32 1H+KT+ALK 30,0 m2

23.4.2019

5.krs porrash 5,5 m2

A31 1H+KT 29,0 m2

5.krs hissik 3,0 m2

5.krs käytävä 27,5 m2

A35 2-3H+KT+S 57,0 m2

A30 2H+KT(+S) 41,0 m2 A36 2H+KT+S 44,0 m2


nnisenrinne 5 270 Jyväskylä

1:200 Jyväskylän Kartanonherra

P

Mainio Mannisenmäki

6. kerros

6. KERROS

A39 4H+K+S 90,5 m2 A40 4H+K+S 97,0 m2

MARKKINOINNIN SYMBOLISELITTEET

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä 16.11.2018 A38 1H+KT 29,0 m2

6.krs porrash 5,5 m2

6.krs hissik 3,0 m2

6.krs käytävä 27,5 m2

A37 2H+KT(+S) 41,0 m2

A41 3H+K+S 71,5 m2

SYMBOLISELITTEET

KÄÄNTYVÄ SUIHKUSEINÄ

SUIHKUSEKOITTAJA

PYÖRÄTUOLIN KÄÄNTYMISTILA

WC-ISTUIN

KEITTIÖN TISKIALTAAT

KÄSIENPESUALLAS+PEILIKAAPPI (ppk) (kr)

LIESITUULETIN SAAREKEMALLI

VARAUS PYYKINPESUKONEELLE JA KUIVAUSRUMMULLE JK

(ppk)

PK

VARAUS PYYKINPESUKONEELLE K LTO PY

SK

LIESI

L

JK

JÄÄKAAPPI 23.4.2019

PK

PAKASTIN

KIUAS PYYKKIKAAPPI PÄÄLLÄ HUONEISTOKOHT. ILMANVAIHTOKOJE (LTO) SIIVOUSKOMERO

HYLLYKOMERO

TANKOKOMERO

JÄÄKAAPPIPAKASTIN

APK

(mu)

rk

ASTIANPESUKONE

MIKROAALTOUUNI

ASUNNON RYHMÄKESKUS (sulaketaulu)

ALAKATTO HATTUHYLLY JA TANKO

21


Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

Huoneistopohjat Pohjakuvat eivät mittakaavassa.

2H+KT+(S) 41,0 m2

A1

2H+KT+(S) 41,0 m2

1H+KT 29,0

Tuuletus

A1  1. KERROS Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra A9  2. KERROS Mannisenrinne 5 MH A16  3. KERROS 8,0 m2 40270 Jyväskylä A23  4. KERROS

1.krs hissik 3,5 m2

VH 2,5 m2

A30  5. KERROS A37  6. KERROS

1.krs käytävä 27,5 m

SK

Tuuletus

Tuuletus

ET 5,5 m2 JK/ PA A1 KT L 2H+KT+(S) 7,5 m2 (mu) OH 41,0 m2 APK 2

PY

KH 6,0 m2 (ppk) (kr)

10,5 m

Tuuletus

Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 5,5 m2

Parvekelasitus

A2

1H+KT 29,0 m2

1. KERROS 2. KERROS 3. KERROS 4. KERROS 5. KERROS 6. KERROS

1H+KT 29,0 m2

(ppk) (kr)

P 6,0 m2

1.krs porrash 5,5 m2

AH 13,0 m2

A2 1H+KT 29,0 m2

Parvekelasitus

Tuuletus

A2  A10  A17  A24 A31  A38 

Parvekelasitus

22

KH 5,0 m2

1

PY

1:100 23.4.2019

KT 6,0 m2

ET 4,5 m2

L

APK (mu)

JK/ PA

SK


23

Jyväskylän Kartanonherra

Mainio Mannisenmäki

1H+KT+ALK 30,0 m2

A3

1H+KT+ALK 30,0 m2

Tuuletus

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

P 6,0 m2

2-3H+K+S 59,5 SK

KT 4,5 m2

ET 4,0 m2

PY

ALK 2,5 m2

AH 13,5 m2

A4

JK/ PA

(mu) APK

A3 1H+KT+ALK 30,0 m2

Parvekelasitus

(ppk) (kr)

KH 4,5 m2

2-3H+K+S 59,5 m2

2-3H+K+S 59,5m2

A4  1. KERROS A12  2. KERROS A19  3. KERROS A26  4. KERROS A33  5. KERROS

Parvekelasitus

Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 8,0 m2

Tuuletus

Tuuletus

OH 15,0 m2

L

PK K 10,0 m2 JK

Tuuletus

MH2 7,0 m2

A4 2-3H+K+S 59,5 m2

MH1 12,0 m2

APK (mu)

(kr) (ppk)

S 3,0 m2

PY

KH 5,0 m2

K

Tuuletus

Parvekelasitus

L

1. KERROS 2. KERROS 3. KERROS 4. KERROS 5. KERROS

P

A3  A11  A18  A25  A32 

L

(mu) APK

KT

JK/ PA

SK

ET

1 ET 4,5 m2

SK

1:100 23.4.2019

5 m


Mainio Mannisenmäki

3H+K+S 65,0 m2

3H+K+S 65,5 m2

A5

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra PK Mannisenrinne 5 m JK MH1 40270A5  Jyväskylä 1. KERROS 11,0 m

1H+KT+ALK 30

Tuuletus

Tuuletus

2

2

Tuuletus

2. KERROS 3. KERROS 4. KERROS 5. KERROS

Tuuletus

OH 13,5 m2

APK (mu)

A5 3H+K+S 65,5 m2

S 3,0 m2

Tuuletus

A13 A20  A27  A34 

Tuuletus

Parvekelasitus

K

m2

AULA 5,5 m2

SK (ppk) (kr) KH 5,0 m2

K 9,5 m2 L

APK (mu)

JK

P 8,5 m2

PK

Parvekelasitus

Jyväskylän Kartanonherra

PY Parvekelasitus

MH2 8,5 m2 Tuuletus

ET 6,5 m2 SK

A6

1H+KT+ALK 30,0 m2

1H+KT+ALK 30,0 m2

A6  1. KERROS

JK/ PA

(kr) (ppk)

PY

L KT (mu) 5,0 m2 APK

ALK 3,0 m2

12,5 m2 SK SK/ PY

JK/ PA

(mu)

1:100 23.4.2019

Parvekelasitus

A6 1H+KT+ALK 30,0 m2 AH

ET 4,5 m2

1

P 6,0 m2

Parvekelasitus

KH 4,5 m2

Tuuletus

24


Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

1H+KT 26,5 m2

A7

1H+KT 26,5 m2 A7  1. KERROS

(mu) APK L

KT 4,5 m2

A7 1H+KT 26,5 m2

(ppk)

1.krs käytävä 27,5 m2

Parvekelasitus

ET 4,0 m2

P

2H+KT+S 44,0

Oy Jyväskylän Kartanonherra nrinne 5 SK/ JK/ yväskylä PY PA

P 6,0 m2

AH 13,5 m2

KH 3,5 m2

Parvekelasitus

2H+KT+S 44,0m2

2H+KT+S 44,0 m2 A8  A15  A22  A29  A36 

S 2,5 m2 (ppk) (kr) KH 5,5 m2 PY

K SK

A8 2H+KT+S 44,0 m2

KT 8,5 m2

OH 11,0 m2

L APK (mu)

Tuuletus

P 6,0 m2

Parvekelasitus

Parvekelasitus

ET 5,5 m2 JK/ PA

MH 9,0 m2

1. KERROS 2. KERROS 3. KERROS 4. KERROS 5. KERROS

Tuuletus

A8

Parvekelasitus

Tuuletus

1

1:100 23.4.2019

25


Mainio Mannisenmäki

A14 2-3H+KT+S 57,0 m2

2-3H+KT+S 57,0 m2

2. KERROS 3. KERROS S (kr) 4. KERROS K 2,0 m2 (ppk) Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra KH 5. KERROS 2 PY

Mannisenrinne 5 40270 Jyväskylä

Tuuletus

A14 A21  A28 A35 

4H+K+S 90,5 MH 9,0 m2

4,5 m

P

Jyväskylän Kartanonherra

26

Parvekelasitus

ET 7,5 m2 Tuuletus

MH2 7,0 m2 JK/ PA

L

Parvekelasitus

SK

P 12,5 m2

OH 15,0 m2

KT 9,0 m2

A14 2-3H+KT+S 57,0 m2

(mu) APK

2.krs käytävä 27,5 m2

Parvekelasitus

A39 4H+K+S 90,5 m2

4H+K+S 90,5 m2 A39  6. KERROS

Parvekelasitus

Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 16,5 m2

Tuuletus

Tuuletus

Tuuletus

Tuuletus

K 11,0 m2

Tuuletus

A39 4H+K+S 90,5 m2

(mu) APK L

OH 26,0 m2

JK

1

Tuuletus

PK

(kr)

MH3 8,0 m2

Tuuletus Parvekelasitus

Parvekelasitus

P 6,0 m2

ET 4,0 m2

WC 4,0 m2

KÄYT. 4,5 m2 MH2 8,0 m2

1:100 23.4.2019

PY (ppk)

SK

KH 4,5 m2

MH1 14,5 m2 K

S / VH 2,5 m2

(kr) (ppk)


Mainio Mannisenmäki

Jyväskylän Kartanonherra

A40 4H+K+S 97,0 m2

Tuuletus

4H+K+S 97,0 m2

Tuuletus

OH 22,0 m2 MH1 11,5 m2

PK

A40  6. KERROS

Tuuletus

A40 4H+K+S 97,0 m2

JK

Parvekelasitus

Tuuletus

unto Oy Jyväskylän Kartanonherra WC 2,5 m nnisenrinne 5 m VH SK 270 Jyväskylä 2,5 m 2

2

4H+K+S 71,5

P

Tuuletus

(mu) APK

Tuuletus

Tuuletus

m2

2

P 22,0 m2

K 13,0 m2

PY

KH 7,5 m2

K

MH3 8,0 m2

Aula 5,5 m2

MH2 9,5 m2

VH 2,0 m2

S 3,0 m2

PK Parvekelasitus

(kr) (ppk)

JK

Tuuletus

APK (mu)

SK

Tuuletus

ET 5,5 m2

L

A41 4H+K+S 71,5 m2

3H+K+S 71,5 m2 5 m

1

1:100 23.4.2019

S 2,5 m2

MH2 10,0 m2 (ppk) (kr)

KH 5,5 m2 PY

L

AULA 6,5 m2

(mu) APK

JK

PK

K 9,5 m2 Tuuletus

6.krs käytävä 27,5 m2

Parvekelasitus

K

Tuuletus

VH/ WC 2,0 m2

ET 4,0 m2 SK

P 21,0 m2

A41 3H+K+S 71,5 m2

MH1 11,0 m2

OH 17,5 m2 Parvekelasitus

Tuuletus

Tuuletus

A41

6. KERROS

27


Minä olen

luotettava

aktiivinen käytännöllinen moderni osaava.

Tätä kaikkea on myös Lakea. Lakea Oy

MYYNTI

Puistokatu 4 40100 Jyväskylä

Nina Huovinen 050 471 7029 nina.huovinen@lakea.fi

Profile for Lakea Oy

Lakea As Oy Jyväskylän Kartanonherra markkinointiesite  

Lakea As Oy Jyväskylän Kartanonherra markkinointiesite  

Advertisement