As. Oy Helsingin Verkkosaari ennakkomarkkinointiesite

Page 1

esitemarkkinointi-Ennakko-

VERKKOSAARIHELSINGIN

materiaaleja.lisähintaisiaesiintyäsaattaaKuvassanäkemys.Taiteilijan

Helsinki0058036,Kalasatamankatu

OyAsunto

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa2

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Missä meri antaa tilaa uuden rakentamiselle, syntyy uudenlaisia kohtaamisia. Vain viiden kilometrin päässä Helsingin ytimestä Verkkosaaren kaupunginosa muokkaa seudun rantaviivaa ja vanhoja ajatuksia kaupungissa asumisesta. Kalasatamankadun ja Vanhan Talvitien kulmaan kohoava As. Oy Helsingin Verkkosaari tarjoaa modernia mukavuutta 42 asunnossa samalla, kun sen jaettu yhteispiha ja autokatos elvyttävät perinteistä korttelihenkeä ja luovat uusia kohtaamisia. Taloyhtiön Hitas I -rahoitusmalli puolestaan mahdollistaa sen, että unelma omistusasumisesta keskustassa on entistä useamman ulottuvilla.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 3

kaupungissaKohtaamisia

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa4 Meren äärellä

Uutuudenkiiltävä Helsingin Verkkosaaren alue on täydellinen paikka uudiskerrostalokohteelle, joka tarjoaa koteja monen laisille asujille. Tunnelma on hyvin erityinen, kun merimaisema yhdistyy kaupungin ytimen mahdollisuuksiin aina julkisesta lii kenteestä monipuolisiin palveluihin asti.

Yhteensä 42 asuntoon sisältyy koteja jokaiseen tarpeeseen. Esimerkiksi ensiasunnon ostajille on pieniä ja avaria yksiöitä ja kaksioita, ja isommatkin perheet mahtuvat hyvin suurempiin, jopa viiden huoneen asuntoihin. Olipa valintasi sitten valoisa ja käytännöllinen pikkuasunto tai hulppea koti kattoterasseineen ja saunoineen, vaihtoehtoja on jokaiseen elämäntilanteeseen. Moderni asuminen tarkoittaa erilaisten asuntovaihtoehtojen lisäksi myös mahdollisuuksia omannäköiseen, vastuulliseen ja yhteisölliseen arkeen. Siksi kohteesta löytyy asukkaille muun muassa sähköautojen latauspisteet, kaunis sisäpiha yhteiselle ajanvietolle ja jaettu saunaosasto. Loppujen lopuksi täydellinen sijainti on se kiiltävin kirsikka ka kun päällä. Aivan kaupungin keskustassa asuminen on harvem min mahdollista ensiasunnon ostajille tai lapsiperheille, mutta Verkkosaari tarjoaa juuri niitä asioita, mitä kaupunkiasumiselta toivotaan. Kaikki tarvittavat palvelut kaupoista kouluihin ovat kävelymatkan päässä, ja keskustaan voi kulkea näppärästi vaik kapa vierestä kulkevalla metrolla. Kaikki tämä yhdistettynä raikkaaseen meri-ilmaan.

liikenneyhteyksienJulkistentuntumassa palvelutKattavatlähellä Meren sykkeessäpääkaupungintuoksua

Lakean Asunto Oy Helsingin Verkkosaari on Hitas-kohde. Se tar koittaa, että Helsingin kaupunki määrittelee omistusasuntojen myyntihinnalle ylärajan. Kotien uudet omistajat valitaan arpo malla hakijoiden kesken, jotta kaikilla olisi samanlaiset mahdolli suudet tulla onnekkaiksi upouuden asuinalueen asukeiksi.

Pirjo Heide Asuntomyyjä, YKV, LKV, KiAT, Lakea Oy

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 5 2312 01.07.2022 Tämä esite on FSC-sertifoidullepainettupaperille. Nimi: Asunto Oy Helsingin Verkkosaari Osoite: Kalasatamankatu 36, 00580 Helsinki Rakennuspaikka: Sijaitsee Helsingissä, korttelissa 10652, tontilla 4 Tietoja rakennuskohteesta: Uudisrakennus, asuintalo. Rakennus on 7-kerroksinen, porrashuoneita on kaksi ja asuntoja 42. Arvioitu valmistuminen: 06/2024 Energialuokka: A2018 Myyjän tervehdys HomeRunSisustus-ArkkitehdinHuoneistopohjatAsemapiirrosHuoneistoluetteloRakennustapaselostusAlueSisältöjakerrospohjattervehdysjamateriaalivalinnat 34302817121110854 Asunto VERKKOSAARIHELSINGINOy10 SISÄLTÖ Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa6

Helsingin Verkkosaaren seitsemään kerrokseen mahtuu niin liiketiloja, yhteistä tilaa kuin yksiöitä ja perheasuntojakin. Lakean rakentamisen tinkimätön laatu, mietityt yksityiskohdat ja korkealuokkaiset materiaalit ovat vuosikymmeniä vaalitun paremmin tekemisen perintöä. Uutta sen sijaan on värien ja materiaalien laaja kirjo ja talon korttelia mukaileva, rohkean urbaani kiilamainen muoto. Täällä jokaisessa päivässä on kaupunkielämän jännitystä!

Keskusta-asuminen tarkoittaa palveluiden runsaudenpulaa. Helsingin Verkkosaaren lähellä leviää koko elämän kirjo kauppoineen, ravintoloineen, kouluineen, päiväkoteineen ja puistoineen. Julkinen liikenne metroasemineen ja bussipysäkkeineen tukee elämää, jossa perheellisenkään jokaiseen siirtymään ei kaivata yksityisautoa. Korttelin jaettu yhteispiha pitää yllä uutta yhteisöllisyyttä, jossa kohtaamiset päivän mittaan ovat tärkeä osa elämää. Se on uutta helsinkiläisyyttä laadukkaasti rakennetussa, asukkaidensa näköisessä ympäristössä.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 7 Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa8 Uutta uudessahelsinkiläisyyttäkaupunginosassa Kun kokonainen kaupunginosa rakennetaan puhtaalta pöydältä, se voi heijastella jo huomenna kaikkien arkipäivään kuuluvia uusia ajatuksia. Uusi kaupunkipolvi liikkuu, harrastaa, työskentelee ja käyttää palveluita eri tavalla kuin edeltäjänsä. Se vaatii laatua, kuluttaa harkiten, jakaa enemmän ja etsii vaihtoehtoja jäykille perinteille. Näille nuorille, nuorekkaille ja perhettä perustaville rakennetaan myös Helsingin Verkkosaari. Hermannin rantapuisto 0,7 km Seikkailupuisto Korkee 2,0 km Korkeasaaren eläintarha 2,0 km Mustikkamaan uimaranta 2,0 km Kauppakeskus Redi 0,6 km Lidl Tukkutori 0,3 km Wolt Market 0,6 km K-Market Redi 0,6 km K-Supermarket Redi 0,8 km Kalasataman peruskoulu 1,5 km Vallilan ala-asteen koulu 2,0 km Päiväkoti Louhi 0,7 km Päiväkoti Ariel 1,0 km Useita bussipysäkkejä alle 0,2 km Kalasataman metroasema 0,7 km Liikunta- ja LiikenneyhteydetPäiväkoditKaupatmahdollisuudetharrastus-jalähipalvelutjakoulutLÄHIPALVELUT

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 9 As Oy

EsitteenVerkkosaariHelsinginkuvatovatimagokuvia

eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

HUONETILOJEN PINTAMATERIAALIT Asukkaan valitsemat sävyt erillisen Lakean tuotevalikoiman mukaan (asukasvalinta). Seinäpinnat: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on laatoitus.

Kattopinnat: Asuinhuoneiden kattopinnat ovat pääosin vaaleita ruiskutasoitepintoja. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia.

KALUSTEET, VARUSTEET JA LAITTEET

Yhteistilojen ovet ja porrashuoneiden lasiovet ja ikkunat ovat metallirakenteisia umpi- tai lasiovia. Lasi on yleensä kirkasta turvalasia. Varastojen ovissa on yleensä valoaläpäisevä satii nilasi.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa10

Rakennus perustetaan rakenne- ja poh jarakennesuunnitelmien mukaisesti. Ulkoseinän runko, par vekerakenteet, kantavat väliseinät ja porraselementit ovat kantavia teräsbetonielementtejä. Ala- väli- ja yläpohjat ovat pääosin teräsbetonisia ontelolaatastoja. Maantasokerros on 4,5 m korkea ja muissa kerroksissa on 3,0 metrin kerroskor keus. Ulkoseinät ja julkisivut: Julkisivut on pääosin paikalla muurattua ja poltettua tervanruskeaa eläväpintaista tiiltä harmaalla saumalla. Ylimmässä kerroksessa on paikalla muu rattua ja poltettua valkoista tiiltä valkoisella saumalla. Piha kannen liittyvissä rakenteissa sokkelialueilla julkisivuissa on harmaa teräsohutlevy, muualla sokkelit ovat luonnonväristä Parvekejulkisivutbetonia.

Ikkunat: Huoneistojen ikkunat ovat sisäänaukeavia ja puuo siltaan valkoisia MSE-AL ikkunoita. Parvekkeiden kokolasio vet ovat yksilehtisiä, ulosaukeavia ja puuosiltaan valkoisia.

Lattiapinnat: Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat laminaat tia. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ovat laatoitettuja.

Autopaikat: Nimeämättömät autopaikat 24 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa viereisellä tontilla 5. Pysäköintilaitok seen on suora sisäyhteys porrashuoneiden A ja B kellariker roksesta hissillä ja portaan kautta.

katteena 6. kerroksen vesika tolla on maksaruohokate ja terasseilla komposiittilaudoitus. Terassien yhteydessä on myös istutusallas pensasistutuksi neen. 7. kerroksen vesikatto on pääosin aurinkopaneeleiden käytössä ja katteena on harmaa bitumikermikate. Parvekkeet ja terassit: Huoneistoon kuuluu vähintään yksi lasitettu ulkotila. 7. kerroksessa kahdella asunnolla on parvekkeen lisäksi avonainen kattoterassi. Asunnon B42 kattoterassi on osittain katettu ja lasitettu. Parvekekaiteet ovat turvalasia ja niissä on vakiotolpallinen kaidejärjestelmä. Järjestelmän alumiiniosat ovat harmaita. 2.-7. kerroksen kai delaseissa on hiekkapuhallettu kuviointi ja avattavat ylälasit ovat kirkkaita. 7. kerroksen kattoterassikaide on osin umpi nainen ja osin kaiteessa on kirkas lasitus. Parvekelasituksia ei tehdä vesitiiviiksi. Asuntopelastautuminen on omatoiminen ja tapahtuu parvekeluukkujen kautta alemman tai vierekkäi sen asunnon parvekkeelle.

Ikkunoiden ja parvekeovien ulko-osat ovat harmaata tai val koista alumiinia. Huoneistojen ikkunoissa ja ovissa on valkoi set alumiinisälekaihtimet. Mobiiliyhteyksien parantamiseksi huoneistoissa vähintään yksi ikkuna tai parvekeovi on va rustettu ns. antennilasilla. Ikkunarakenteissa noudatetaan melu- ja energiaselvityksien vaatimustasoja.

ovat pääosin lasia. Parvekkeiden betoniset taustaseinät ja kevytrakenteiset parvekeväliseinät ovat val koiseksi maalattuja. Pääsisäänkäyntiovet ovat puupintaisia, myös katutasossa arkadin alakatossa ja sisäpihan parveke taustoissa on Loivakaatoistenpuuta.vesikattojen

Keittotila: Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n Petra-mal listosta. Runko on vakiovalkoinen. Ovet ovat hidastimilla varustettuja mdf- tai laminaattipintaisia ovia. Laatikostot ovat kvalibox -mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia RST- tai -komposiittialtaita huoneistotyypin mukaan. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja kalusteeseen in tegroidut uuni ja liesituuletin. Kaikissa keittotiloissa on väliti lavalaisin, pistorasiat sekä mikroaaltouunivaraus.

Ovet: Huoneistojen porrastaso-ovet ovat puurakenteisia, äänieristettyjä ja tammiviilupintaisia palo-ovia. Huoneistojen väliovet ovat valkoisia, puurunkoisia ja huullettuja laakaovia. Osassa asuntoja on myös valkoisia pinta-asenteisia liukuovia. Saunan lasiovet ovat kirkasta turvalasia.

Rakennusrunko:RAKENTEET

Rakennustapaselostus Asunto Oy Helsingin Verkkosaari sijaitsee Helsingissä, korttelissa 10652, tontilla 4. Hanke on osa samaan aikaan rakentuvaa 10652 korttelikokonaisuutta, jossa on 6-10-ker roksisia asuinkerrostaloja sekä korttelin keskellä yhteiskäyt töinen piha-alue ja pihakannen alla pysäköintilaitos tontilla 5. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus koskien korttelin yh teisiä Asuinyhtiössätoimintoja.on 7 asuinkerrosta, porrashuoneita on kak si ja asuntoja 42. Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat 1. kerroksessa. Talosauna ja asukkaiden monikäyttötila kat toterasseineen sekä ilmanvaihtokonehuone sijaitsevat 7. kerroksessa. Yhteistilat, varastot ja tekniset tilat sijaitsevat pääosin 1. kerroksessa. Jätepiste sijaitsee yhtiön tontilla 1.kerroksessa. Jäteluukku jen käyttö on pihakannelta ja sisältää jäteluukun liiketilan tarpeeseen. Rakennus liitetään alueen jätteiden putkikerä ysjärjestelmään (Kalasataman jätteen putkikeräys Oy).

Asuinhuoneet ja eteiset: Hylly- ja tankokaapit ovat No vart Oy:n Petra-mallistosta täyskorkeilla ovilla. Runko on va kiovalkoinen. Kaappien vetimet asukasvalintana Novart Oy:n mallistosta. Osassa asuntoja on alkovissa tai sängyn yläpuo lella yläkaapit. Siivouskomerossa (SV) on letkuteline ja lukit tava Asuinhuoneissalokero.

Kylpyhuoneet: Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltu via vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suih kut varustetaan suihkuseinillä. Kylpyhuoneessa on alakat toon integroitu valaistus. Saunassa valaisin on lauteen alla. Lämpö-,TALOTEKNIIKKAvesi-javiemärijärjestelmä:

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 11

Rakennuttaja

tai

Rakennus liite tään kaukolämpöverkkoon ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä 2.-7. kerroksessa. 1.kerroksessa on pat terilämmitys. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä vii lennysjärjestelmällä, joka toteutetaan lattiaviilennyksenä ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä kaukokylmää hyödyn täen. Viilennyksellä tarkoitetaan jäähdytystä pienitehoisem paa järjestelmää, jolla sisäilman lämpötilan nousua pyritään rajoittamaan, mutta jolla lämpötilan nousua ei voida täysin estää. Aurinkopaneeleita hyödynnetään osana rakennuksen energiajärjestelmää. Kohde toteutetaan A-energialuokkaan. Hankkeessa noudatetaan tontinvarausehtoja älykkäistä energiajärjestelmistä. GSM-kuuluvuutta parannetaan asun noissa ja liiketiloissa ns. antennilaseilla. Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistoissa on keskitetty ko neellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asukkaalla on mahdollisuus tehostaa keittotilan ilmanvaihtoa asunnon liesikuvusta ja lisäksi säätää ilmanvaihtoa huoneistokohtai sesta erilliskytkimestä. Porrashuoneissa, kerho- ja yhteis saunatiloissa sekä liiketiloissa on erilliset ilmanvaihtojärjes telmät. Sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät: Rakennus liitetään kaapeli-tv-operaattorin kaapeliverkkoon. Puhelin- ja tieto verkkojärjestelmä toteutetaan laajakaistayhteydet mahdol listavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Järjestelmä on liitetty alueelliseen televerkkoon.

PÄÄ- JA ARKKITEHTISUUNNITTELU HPK Arkkitehdit Oy Tiedot perustuvat 22.6.2022 tilanteeseen. Esitteen kuvat ovat imagoku via eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Luonnonmateriaalien luonteeseen kuuluvat väripoikkeamat. Näin ollen kuvat, joissa esiintyy luonnonmateriaaleja eivät vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Esit teessä olevissa kuvissa voi esiintyä lisähintaisia tuotteita materiaaleja. pidättää itsellään

on sälekaihtimien lisäksi verhokiskot ja ver hopidikkeet. Eteisessä on alakattoon integroitu valaistus.

oikeuden perustelluista syistä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin materiaa leihin ja/tai rakenteisiin. Nro. kerrosAsuin tyyppiHuoneisto m2 A1 2 3h+kt 65,5 A2 2 2h+kt 40,5 A3 2 2h+kt 40,0 A4 2 4h+kt+s 90,5 A5 3 3h+kt 65,5 A6 3 2h+kt 40,5 A7 3 2h+kt 40,0 A8 3 4h+kt+s 90,5 A9 4 3h+kt 65,6 A10 4 2h+kt 40,5 A11 4 2h+kt 40,0 A12 4 4h+kt+s 90,5 A13 5 3h+kt 65,5 A14 5 2h+kt 40,5 A15 5 2h+kt 40,0 A16 5 4h+kt+s 90,5 A17 6 3h+kt 65,6 A18 6 2h+kt 40,5 A19 6 2h+kt 40,0 A20 6 4h+kt+s 90,5 B21 2 5h+kt+s 94,5 B22 2 4h+kt 77,5 B23 2 1h+kt 31,5 B24 2 3h+kt 69,5 B25 3 5h+kt+s 94,5 B26 3 4h+kt 77,5 B27 3 1h+kt 31,5 B28 3 3h+kt 69,5 B29 4 5h+kt+s 94,5 B30 4 4h+kt 77,5 B31 4 1h+kt 31,5 B32 4 3h+kt 69,5 B33 5 5h+kt+s 94,5 B34 5 4h+kt 77,5 B35 5 1h+kt 31,5 B36 5 3h+kt 69,5 B37 6 5h+kt+s 94,5 B38 6 4h+kt 77,5 B39 6 1h+kt 31,5 B40 6 3h+kt 69,5 B41 7 5h+kt+s 103,0 B42 7 3h+kt 69,5 Huoneistoluettelo Asuinkerrokset: 7 | Asuntomäärä: 42 Huoneistot: 31,5 – 103,0 m2

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa12 Asemapiirros ja pohjakuvat Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 13 Asemapiirros Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI ASEMAPIIRUSTUS LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN WEDDING VANHA TALVITIE 5FISKEHAMNSGATAN 6 3 4 AK 10652 1/500 0 5 10 15 20 230 5 40 JÄTEPISTE KIERRÄTYSPISTE AJO PYSÄKÖINTILAITOKSEEN PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 KORTTELIN KESKELLÄ TONTILLA 5 ON KATUTASOA KORKEAMMALLA OLEVA ASUKKAIDEN YHTEINEN PIHA ALUE JA PIHAKANNEN ALLA PYSÄKÖINTILAITOS TONTTI 5 ON SUUNNITTEILLA (PIHALUONNOS 23 4 22). A LIIKE B B A PP PP PP P AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI RAKENTEILLA RAKENTEILLA VII VI VII VI VII VII ASUINTALO SUUNNITTEILLA ASUINTALOSUUNNITTEILLA PIHA SUUNNITTEILLA VI VI VI

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa14 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. 2. kerros 1. kerros KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 0 2 4 6 8 10 1. KERROS LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI P PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN VANHA TALVITIE TONTTI 4 KALASATAMANKATU TONTTI 4 PK K PK IMUJÄTEPISTEENSEINÄLUUKUT KUIV PP PP PP PP PESULAUVV VSS1 (75,5m2) / IRTVAR1 SÄHLVV2 1 SÄH2 LIIKE1 TEKN LIIKE2 LJH YKTEKN LVV1 KUIV H SIIV 2 5 m² TALOVAR 1 KRS PRH A 1 KRS PRH B B A AUKIALAS IV TASO IRTVAR2 RAKENTEILLA KORTTELIN YHTEISPIHA SUUNNITTEILLA RAKENTEILLA KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2. KERROS LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI 2H+KT 40,0 m² 4H+KT 77,5 m² 1H+KT 31,5 m² 2H+KT 40,5 m² 3H+KT 69,5 m² 5H+KT+S 94 5 m² 2 KRS PRH A 2 KRS PRH B A B 3H+KT 65,5 m² 4H+KT+S 90,5 m² PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 15 KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 0 2 4 6 8 10 3.-6. KERROS LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI P PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 2H+KT 40 0 m² 4H+KT 77 5 m² 1H+KT 31 5 m² 2H+KT 40 5 m² 3H+KT 69 5 m² 5H+KT+S 94,5 m² 3 KRS PRH A 3 KRS PRH B A B 3H+KT 65 5 m² 4H+KT+S 90 5 m² PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 7. KERROS LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI 3H+KT 69,5 m² 5H+KT+S 103,0 m² TALOSAUNAOSMKT IVKH 7 KRS PRH B B A IV VIHERKATTO 3.-6. kerros 7. kerros Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. Parvekkeella olevan varatieluukun sijanti vaihtelee kerroksittain.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa16 Pohjakuvat eivät ole 1H+KTmittakaavassa. 31,5 m2 1H+KT 31,5 m2B39B35B31B27 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P ( PK KR ) (PK/KR) ET OH PH MH2 KT RK JT PY SV SV APK MU L + U APK MU L + U JK / PK VP VPVP TEHOSTE TEHOSTE TEHOSTEYLÄKAAPIT B35 5 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 1H+KT 31,5 m² P ( PK (KR PK/KR) MH2 ET OH PH KT RK JT PY SV SV APK MU L + U APK MU L + U JK PK VPVP VP TEHOSTE TEHOSTE TEHOSTEYLÄKAAPIT B39 6.KERROS LASITETTU PARVEKE 2,5M A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 1H+KT 31,5 m² P ( PK KR ) (PK/KR) ET OH PH MH2 KT RK JT PY SV SV APK MU L + U APK MU L + U JK / PK VP VPVP TEHOSTE TEHOSTE TEHOSTEYLÄKAAPIT LASITETTU PARVEKE A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 1H+KT 31,5 m² P

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 17 1H+KT 31,5 m2 2H+KT 40,0 m2 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. A19A15A11A7B23 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P (PK/KR) PK KR ) MH2 ET OH PH KT VP VPVP RK JT PY SV APK MU L + U JK PK SV APK MU L + U TEHOSTE TEHOSTE TEHOSTEYLÄKAAPIT LASITETTU PARVEKE VT A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,0 m² P (PK/KR) L + U ET KTPH ET OH MH 3 KRS PRH A PY JT MU JK/PK SV APK RK VPVPVPVP TEHOSTE TEHOSTE 3.KERROS 4 KERROS 5 KERROS 6.KERROS LASITETTU PARVEKE A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 1H+KT 31,5 m² P ( PK KR ) (PK/KR) ET OH PH MH2 KT RK JT PY SV SV APK MU L + U APK MU L + U JK / PK VP VPVP TEHOSTE TEHOSTE TEHOSTEYLÄKAAPIT B27 3.KERROS B31 4 KERROS B35 5 KERROS LASITETTU PARVEKE A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,0 m² P A07 3 KERROS A11 4 KERROS A15 5.KERROS A19 6 KERROS

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa18 Pohjakuvat eivät ole 2H+KTmittakaavassa. 40,0 m2 2H+KT 40,5 m2A18A14A10A6A3 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 (PK/KR) L + U ET KTPH ET OH MH 2.KRS PRH A VPVPVPVP PY JT MU JK/PK SV APK RK TEHOSTE TEHOSTE VTVT LASITETTU PARVEKE A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,5 m² P ((PK/KR) PK/KR) L + U ET PH KT ET MHOH 3.KRS PRH A RKPY SVPY JT SVJK/PK MU APK VPVP VPVP TEHOSTE TEHOSTETEHOSTE A06 3.KERROS A10 4.KERROS A14 5.KERROS A18 6.KERROS LASITETTU PARVEKE A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,0 m² P (PK/KR) L + U ET KTPH ET OH MH 2 KRS PRH A VPVPVPVP PY JT MU JK/PK SV APK RK TEHOSTE TEHOSTE VTVT LASITETTU PARVEKE A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,5 m² P

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 19 2H+KT 40,5 m2 3H+KT 65,5 m2 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. A17A13A9A5A2 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30.5.2022. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 ((PK/KR) PK/KR) L + U ET PH KT ET MHOH 2.KRS PRH A VPVPVPVP RKPY SVPY JT SVJK/PK MU APK TEHOSTE TEHOSTETEHOSTE VT LASITETTU PARVEKE A B 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 65,5 m² P APK L+U PK / KR L + U J K PH MH1 ET KT OH KT ET OH MH2 RK RK JT MU SVPY PK JT JK SVPK MU APK VPVPVPVP TEHOSTE TEHOSTE YLÄKAAPIT A05 3 KERROS A09 4 KERROS A13 5 KERROS A17 6 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 2H+KT 40,5 m² P ((PK/KR) PK/KR) L + U ET PH KT ET MHOH 2.KRS PRH A VPVPVPVP RKPY SVPY JT SVJK/PK MU APK TEHOSTE TEHOSTETEHOSTE A02 2 KERROS VT LASITETTU PARVEKE A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 65,5 m² P A05 3 KERROS A09 4 KERROS A13 5.KERROS A17 6 KERROS

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa20 Pohjakuvat eivät ole 3H+KTmittakaavassa. 65,5 m2 3H+KT 69,5 m2B40B36B32B28A1 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P APK L+U ( PK KR ) L + U J K PH MH1 ET KT OH KT ET OH MH2 VPVP VPVP RK RK JT MU SVPY PK JT SVJK/PK MU APK TEHOSTE TEHOSTE YLÄKAAPIT A01 2 KERROS VT LASITETTU PARVEKE A B 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 69,5 m² P APK (PK/KR) HYLLYT MH1 VH ET PH MH2 KT OH 3 KRS PRH B B RK JT MU PY PK JK L+U SV VPVP VPVP TEHOSTE TEHOSTE B28 3 KERROS B32 4 KERROS B36 5 KERROS B40 6 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 65,5 m² P APK L+U ( PK / KR L + U J K PH MH1 ET KT OH KT OH 2 RK RK JT MU SVPY PK SVJK/PK MU APK TEHOSTE TEHOSTE YLÄKAAPIT A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 69,5 m² P HYLLYT MH1 VH B

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 21 3H+KT 69,5 m2 3H+KT 69,5 m2 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. B24B42 7. kerros 2. kerros A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P LASITETTU KATTOTERASSI AVOTERASSI ESTEETÖN APK (PK/KR) AVOTERASSI SEINÄKEESTEETÖNKJ AVATTAVA LASITUS UMPIKAIDE LASIKAIDE IVKH 62,0 m² MH1 VH ET PH MH2 KT OH 7 KRS PRH B B RK JT MU PY PK JK L+U SV IV PRH B TEHOSTE TEHOSTE KJ B42 7 KERROS VIHERKATTO AVOTERASSI A B 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 69,5 m² P APK (PK/KR) HYLLYT MH1 VH ET PH MH2 KT OH 2.KRS PRH B VPVP VPVP B RK JT MU PY PK JK L+U SV TEHOSTE TEHOSTE B24 2 KERROS LASITETTU PARVEKE VT A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 69,5 m² P LASITETTU KATTOTERASSI APK (PK/ KJ AVATTAVA LASITUS LASIKAIDE IVKH 62,0 m² MH1 VH ET PH MH KT OH RK JT MU PY PK JK L+U SV IV PRH B TEHOSTE TEHOSTE KJ B42 7 KERROS VIHERKATTO AVOTERASSI A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 3H+KT 69,5 m² P HYLLYT MH1 VH B B24 2 KERROS

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa22 Pohjakuvat eivät ole 4H+KTmittakaavassa. 77,5 m2 4H+KT 77,5 m2B38B34B30B26 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 4H+KT 77,5 m² P (PK KR ) TEHOSTE PH WC WC MH1 MH2 MH3 MH3 ET ET OH KT KT RK SV PK JK PY SV APK MU L + U JT APK MU L + U JK PK TASO PY VPVP VP TEHOSTE TEHOSTE B26 3 KERROS B30 4 KERROS B34 5 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT 77,5 m² P (PK KR ) TEHOSTE WC MH3 ET PH WC MH1 MH2 MH3 ET OH KTKT VP RK SV PK JK PY SV APK MU L + U JT APK MU L + U JK PK TASO PY VP VP TEHOSTE TEHOSTE B38 6 KERROS LASITETTU PARVEKE 2,5M 2, 5M PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN 2,5M A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT 77,5 m² P (PK / KR ) TEHOSTE PH WC WC MH1 MH2 MH3 MH3 ET OH KT RK SV PK JK PY SV APK MU L + U JT MU L + U JK / PK TASO PY VPVP TEHOSTE TEHOSTE A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT 77,5 m² P TEHOSTE WC MH3 MH1 PY TEHOSTE

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 23 4H+KT 77,5 m2 4H+KT+S 90,5 m2 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. A20A16A12A8B22 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P PK / KR TEHOSTE WC MH3 ET KT PH WC MH1 MH2 MH3 ET OH KT VPVP VP SV APK MU L + U JK PK RK PK JK PY SV APK MU L + U JT TASO PY TEHOSTE TEHOSTE B22 2 KERROS LASITETTU PARVEKE VT A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT+S 90,5 m² P (PK) (KR L + U L + U APK MH2 MH3 PH S OH ET WC MH1 KT KT ET OH RK JT PY SV MU TASO MU PK JK JK/PK SV APK TASO RK VPVP VP TEHOSTE TEHOSTE VP A08 3 KERROS A12 4 KERROS A16 5 KERROS A20 6 KERROS LASITETTU PARVEKE LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT 77,5 m² P (PK / KR ) TEHOSTE WC MH3 ET KT PH WC MH1 MH2 MH3 ET OH KT VPVP SV APK MU L + U JK / PK RK PK JK PY SV APK MU L + U JT TASO PY TEHOSTE TEHOSTE B22 2 KERROS VT A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT+S 90,5 m² P MH1 VP A08 3 KERROS A12 4 KERROS A16 5.KERROS A20 6 KERROS LASITETTU PARVEKE

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa24 Pohjakuvat eivät ole 4H+KT+Smittakaavassa. 90,5 m2 5H+KT+S 94,5 m2B33B29B25B21A4 2. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros A B 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 5H+KT+S 94,5 m² P (PK/KR) (PK / KR ) TEHOSTE TEHOSTE HYLLYT PH WC MH3 MH4 VH S ET MH1 KTMH2 OH PH MH1 MH2 ET 2.KRS PRH B VP B JT RK JT SV PK JK APK MU L+U SV PY PY PY PY TEHOSTE B21 2 KERROS B25 3 KERROS B29 4 KERROS B33 5 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT+S 90,5 m² P (PK) (KR) L + U L + U APK MH3 PH S ET WC MH1 KT KT ET OH RK JT PY SV MU TASO MU PK JK JK/PK SV APK TASO RK TEHOSTE TEHOSTE VP LASITETTU PARVEKE A B OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 5H+KT+S 94,5 m² P A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 4H+KT+S 90,5 m² P (PK (KR) L + U L + U APK MH2 MH3 PH S OH ET WC MH1 KT KT ET OH VPVP VP RK JT PY SV MU TASO MU PK JK JK PK SV APK TASO RK TEHOSTE TEHOSTE VP A04 2 KERROS LASITETTU PARVEKE LASITETTU PARVEKE VT

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 25 A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 P (PK / KR ) (PK/KR) TEHOSTE TEHOSTE HYLLYT PH WC MH3 MH4 VH S ET MH1 KTMH2 OH PH MH1 MH2 ET 6 KRS PRH B VP PY PYB JT RK JT SV PK JK APK MU L+U SV PY PY TEHOSTE B37 6 KERROS LASITETTU PARVEKE PARVEKKEELLA OLEVAN VARATIELUUKUN SIJAINTI VAIHTELEE KERROKSITTAIN 2,5M 2,5M 2, 5M 5H+KT+S 94,5 m2 5H+KT+S 103,0 m2 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. B41B37 6. kerros 7. kerros A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 LAKEA OY AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 5H+KT+S 103,0 m² P KATTOTERASSI LASITETTU PARVEKE , APK (PK/KR) (PK KR) LASIKAIDE VH ET ET MH1 MH2 PH KT OH MH3 MH4 PH WC S WC 7 KRS PRH B B JT RK RK+JT PK JK APK MU L + U SV TASO RK JT MU PY PK JK L+U SV PYPY KJ KJ ISTUTUS IV IV PRH B VP TEHOSTE TEHOSTE B41 7 KERROS A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 5H+KT+S 94,5 m² P (PK / KR ) (PK/KR) TEHOSTE HYLLYT PH WC MH4 VH S ET KT OH PH VP PY PYB JT RK JT SV PK JK APK MU L+U SV PY PY TEHOSTE B37 6 KERROS LASITETTU PARVEKE A B LAKEA OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI 5H+KT+S 103,0 m² P KTMH1 PK JK APK MU L + U TEHOSTE B41 7 KERROS

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa26 Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa. Asuntojen varastot 1. kerroksessa A B PIIRUSTUS PERUSTUU SUUNNITTELUTILANTEESEEN 30 5 2022 RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN KAIKKIIN MUUTOKSIIN 0 1 2 3 4 5 OY - AS OY HELSINGIN VERKKOSAARI KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI ASUNTOJEN VARASTOT 1.KERROKSESSA P 1500 LJH 21,0 m² A08 3 0 m2 A07 2 0 m2 A10 2 0 m2 A12 3 0 m2 A02 2 0 m2 B23 2 0 m2 A20 3 0 m2 A03 2,0 m2 A11 2 5 m2 A01 3 5 m2 A05 3 0 m2 A04 3 0 m2 A14 2 0 m2 A15 2,0 m2 A13 3,0 m2 A09 3 0 m2 A06 2 0 m2 IRTVAR2 76 0 m² 1500 1500 1500 SORTUMASUOJATTU KATTO OVELLEASENNUSLATTIA VSS1 (75 5m2) / IRTVAR1 84,5 m² YKTEKN 5,5 m² B26 3 0 m2 B24 3 0 m2 B39 2 0 m2 B29 3 5 m2 B41 4 0 m2 B27 2 5 m2 B25 3 5 m2 B34 3,0 Bm2 33 3 0 m2 B42 3 0 m2 TALOVAR 7,0 m² B40 3 0 m2 B21 3 0 m2 B38 3 0 m2 B22 3 0 m2 B37 3 0 m2 B36 3 0 m2 B32 3,0 Bm2 30 3 0 Bm2 28 3 0 m2 B31 2 0 m2 B35 2 0 m2 1 KRS PRH B B AUKIALAS TASO h2,3M 0 1 2 3 4 5 A B 0 1 2 3 4 5 KALASATAMANKATU 36, 00580 HELSINKI ASUNTOJEN VARASTOT 1.KERROKSESSA P 1500 1500 IMUJÄTEPISTEENSEINÄLUUKUT TEKN 16 0 m² LJH 21,0 m² A08 3 0 m2 A07 2 0 m2 A10 2 0 m2 A12 3,0 m2 A02 2,0 m2 B23 2 0 m2 A20 3 0 m2 A03 2 0 m2 A16 3 0 m2 A11 2 5 m2 A01 3 5 m2 A05 3 0 m2 A04 3,0 m2 A14 2 0 Am2 17 3 0 m2 A18 2,0 m2 A15 2,0 m2 A13 3,0 m2 A19 2,0 m2 A09 3 0 m2 A06 2,0 m2 IRTVAR2 76,0 m² 1500 1500 1500 SORTUMASUOJATTU KATTO OVELLEASENNUSLATTIA VSS1 (75,5m2) / IRTVAR1 84,5 m² YKTEKN 5,5 m² B26 3 0 m2 B24 3 0 m2 B39 2,0 m2 B29 3 5 m2 B41 4 0 m2 B27 2 5 m2 B25 3 5 m2 B34 3,0 Bm2 33 3 0 m2 B42 3,0 m2 TALOVAR 7,0 m² B40 3,0 m2 B21 3,0 m2 B38 3,0 m2 B22 3,0 m2 B37 3 0 m2 B36 3 0 m2 B32 3 0 Bm2 30 3,0 Bm2 28 3 0 m2 B31 2,0 m2 B35 2 0 m2 1 KRS PRH B B AUKIALAS TASO h2,3M 0 1 2 3 4 5

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 27

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa28 Korttelimaista kaupunkiasumista meren äärellä Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullistaVerkkosaaritoteutusta. edustaa uudenlaista helsinkiläisyyttä älykkäässä ja merellisessä Kalasatamassa, vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Korttelimaisen ympäristön arkkitehtuurissa yhdistyvät yksityisyys ja yhteisöllisyys.

Vauhdilla kehittyvä Kalasataman alue on Helsingin seura tuimpiin kuuluva ja kansainvälistäkin huomiota saavuttanut älykkään kaupunkikehityksen mallialue. Tulevaisuuden rat kaisut, meren välitön läheisyys sekä eläväinen korttelimiljöö inspiroivat myös Lakean Verkkosaaren suunnittelua. Paikan päällä muuratut tiilipinnat tuovat yhtenäisyyttä ja arvok kuutta koko korttelin julkisivuihin. Laadukas, tervanruskea ja eläväpintainen tiili sointuu upeasti ympäristön sävyihin. Alueen viherkatot ja kattoterassit tuovat vehreyttä, viihtyi syyttä ja elämää myös talojen katoille. Asuinkerrostalojen reunustama, katutasoa korkeammalla oleva intiimimpi sisäpiha leikkipaikkoineen muodostaa koh taamispaikan koko korttelin asukkaille. Talon asukkailla on lisäksi käytössään yhteiset kattokerroksen sauna- ja mo nikäyttötila sekä näiden kattoterassit. Monikäyttötila voi toimia kerhotilana ja se voi soveltua myös vaikkapa etätyös kentelyyn. Lisäksi lähistöllä on alueellinen palvelurakennus, johon asukkailla on Asemakaavalähtöisestikäyttöoikeus.

Verkkosaaren alueel la pyritään tukemaan kevyttä liikennettä. Asukkailla onkin käytössään reilut tilat polkupyörien säilytykseen. Piha kannen alta löytyvät henkilö autojen pysäköintitilat säh köautojen Pysäköintihalliinlatauspaikkoineen.jasisäpihalleonhissiyhteyssuoraantalon

porrashuoneista. Uudenlaisen kaupunkiasumisen Verkko saari sijaitsee ydinkeskustan ulkopuolella, mutta silti erin omaisten julkisten kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä.

Kaupunginosan eläväistä ja viihtyisää tunnelmaa kohotta vat asuinkortteleiden kivijalkoihin sijoitetut liiketilat. Aivan kivenheiton päässä on myös Redin kauppakeskus palvelui neen ja Verkkosaaren pienvenesatama. Suunnittelussa keskeisessä asemassa olivat myös asumis mukavuustekijät sekä älykkään ja kestävän kehityksen pe riaatteet. Talo liittyy alueelliseen jätteiden putkikeräysjär jestelmään sekä kaukolämpöön ja kaukokylmään. Modernit tekniset verkostot ovat osa Kalasataman edelläkävijyyttä. Aurinkoenergiaa hyödynnetään osana taloteknistä järjes telmää ja Iloq-lukitusjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä Viihtyisyyttä,mukavuutta. valoa ja avaruutta lisäävät pääosin kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan avautuvat asunnot, joissa on suo jaisat, tilavat ja lasitetut parvekkeet tai jopa kaksi asunnon omaa ulkotilaa. Mukavuutta A-energialuokan asuntoihin tuovat myös lattialämmitys ja asunnon viilennysmahdolli Monipuolinensuus. asuntojakauma ulottuu yksiöistä perheasun toihin, saunoilla ja ilman. Asukkaat voivat itse vaikuttaa merkittävästi asuintilojen sävyihin ja materiaaleihin. Siksi Verkkosaari onkin upea vaihtoehto jokaiselle, joka tahtoo nykyaikaista ja kestävän kehityksen mukaista kaupunkiasu mista monipuolisten palveluiden läheisyydessä.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 29

Milla Hannonen Arkkitehti SAFA HPK ARKKITEHDIT OYj

Lakean materiaalimallisto auttaa uuden kodin tunnelman valinnassa

VALITSE OMASI LAKEAN LUONTEIKKAISTA MALLISTOISTA Neljä omanlaista sisustusmaailmaa antavat hyvän pohjan persoonal lisen, juuri sinua miellyttävän kodin toteuttamiselle. Etukäteen valitut kokonaisuudet koostuvat pintamateriaaleista ja kalusteista, jotka on mietitty tarkkaan yhteensopiviksi. Tänä päivänä halutaan paneutua kodin ilmeeseen. Myös kodin mate riaalit harkitaan tarkoin. Moni löytää sisustusblogien ja -lehtien avulla inspiraation oman kodin sisustukseen, mutta yhtä hyvin se voi löytyä lomamatkalta tai luonnosta ympärillämme. Tämän oman-näköisen sisustuksen toteuttamisen pyrimmekin mahdollistamaan parhaiten monipuolisen materiaalivalikoiman avulla. Sisustuksessa trendit muuttuvat nopeasti, mutta asumisen perus tarpeet pysyvät vakiona. Myös me Lakealla pysymme ajan hengessä mukana ja materiaalivalikoima tarkentuu jokaisen kohteen mukaan ja siihen parhaiten sopivaksi.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa30

Lakean etukäteen valitut materiaalikokonaisuudet tarjoavat sinulle mahdollisuuden löytää hallittu kokonaisuus kotisi sisustukseen. Lakean sisustusmalliston tavoitteena on löytää elementtejä, joista mahdollisimman moni löytää mieleisensä. Sisustuksen lähtökohtia ovat rakennuksen arkkitehtuuri, kohteen si jainti ja asuntojen luonne. Lakean asiantuntijat ovat jo arkkitehtisuun nittelussa pohtimassa, miten asumisen perustoiminnoille saadaan luontevat tilat.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 31 Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Luonnon värit ja rauha, viileät veden ja taivaan sävyt ja puun lämpö.

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

LINJAKASLUONTEVA

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa32

Puhtaat selkeät linjat ja sileät pinnat. Musta, lämmin harmaa sekä kiiltävä valkoinen luovat uudenlaista luksusta. Selkeys jättää tilaa omille persoonallisille yksityiskohdille.

Vaalea puu ja murretut valkoisen sävyt luovat rauhallisen kokonaisuuden. Neutraalia sävymaailmaa täydentävät harkitut tummat värit. Kaupunki, sileä kallio, uusi asfaltti.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 33

Oranssina hehkuva auringonlasku, sammaleen vihreys, itämaiset mausteet Rohkeat lämpimät sävyt ja maanläheisyys, ovat kuin auringon lasku ja lämmin hiekka. Tummat puupinnat ja kevyet vaaleat sävyt kootaan yksityiskohtien värikkyydellä. Arvokkuus, antiikki. Luonnolliset puupinnat, heleät siniharmaat tai vedenvihreät sävyt ja massiivipuun arvokkuus luovat tyylikkään ajattoman taustan. Seesteiset värit ja materiaalit tuovat kotiin laadukkaan tunnelman.

LAADUKASLÄMMIN

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Tervetuloa HomeRuniin! Kun varaat asunnon, pääset tutustumaan uuden kotisi materiaaleihin kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Helppokäyttöisen HomeRun-ohjelman avulla voit tutustua materiaalimallistoon ja valita itsellesi sopivimmat Materiaalikokonaisuudetvaihtoehdot.

sisältävät koko asunnon valittavissa olevat osat. Lisäksi sinulla on mahdolli suus poimia materiaaleja muista kokonaisuuksista oman makusi mukaan. Tarjolla on usein myös mah dollisuus lisähintaisiin materiaalivalintoihin. HomeRun kokoaa kätevästi yhteen paikkaan myös asuntoa koskevat asiakirjat, infot ja viestit sekä yh teydenpidon asuntomyyjän kanssa. Kirjautumisoh jeet saat kohteen asuntomyyjältä, joka myös tarvit taessa avustaa sinua HomeRunin käytössä.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa34

Tee valinnat Lakean Luontevalla, Linjakkaalla, Lämpimällä tai Laadukkaalla tavalla! Kun pääset itse valitsemaan kotisi väri- ja materiaalimaailman, olet jo lähellä oman kodin tuntua.

Helsingin VerkkosaariKohtaamisia kaupungissa 35

HomeRunissa teet kodin materiaalivalinnat helposti – Katso ohjee... Tervetuloa HomeRuniin!

Kodin ostaminen on helppoa, kun pääset katsomaan kootusti yhdestä paikasta kaikki kotiisi liittyvät infot ja asiakirjat.

Helsingin Verkkosaari Kohtaamisia kaupungissa36 onEiasumistaOmanlaistaoleoikeaataivääräätapaaasuajaomistaa,vainomanlainentapa.Lakeallaseonnistuu. LAKEA OY Karhumäentie 3 (Aviabulevardi 1, 3.krs) 01530 Vantaa MYYNTI Pirjo Asuntomyyjä,Heide YKV, LKV, KiAT 050 563 pirjo.heide@lakea.fi7779