__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 21

TAVOITTEET Liikuntamahdollisuuksia matalalla kynnyksellä

Viihtyisyys lisääntyy kun penkkejä lisätään, turvallisuutta taas tuo kun uusia Led-valoja asennetaan sekä vanhat vaihdetaan. Pensaat ja muu kasvillisuus pidetään matalina, sekä pyöräilijät ohjataan vieressä kulkevalle Kaivolahdenpolulle, jolloin turvallisuus huomattavasti lisääntyy. Tavoitteena on rakentaa koulun pihasta liikkumaan ja leikkimään houkutteleva sekä turvallinen. Piha palvelisi alueen lapsia paitsi kouluaikaan myös vapaa-ajalla. Nykyisellään piha ei liikkumaan innosta. Piha on myös turvaton. Hankkeen tavoitteina on luoda Itä-Helsinkiläisille maastopyöräharrastajille hyvätasoinen harrastuspaikka sekä mahdollistaa Herttoniemen mäkihyppyalueen mielekäs ja turvallinen käyttö hyppyrimäen purkamisen jälkeen.

Rantoja käytetään jo runsaasti ja alueelle on muuttanut paljon lisää ihmisiä. Vuosien saatossa rannat ovat kulahtaneet ja jääneet huoltamatta. Saada Herttoniemenrannan kadut, tiet ja tienvierustat siistiksi! Ehkä myös koirankakattomaksi. Ainakin nämä pussiautomaatit ja lisäroskikset lisäisi siisteyttä.

Meillä sinua palvelevat optikot Anne Jämsä ja Heidi Jussila sekä ajanvarauksella silmälääkäri Reijo Ahonen.

• • • •

nopeat toimitukset Tervetuloa! oma hiontapaja korjaukset jopa odottaessa linssien hionnat myös omiin kehyksiin

Avoinna ark. 10–18, la 10–14 Puh. 010 235 1919 Hiihtäjäntie 1, 00810 Helsinki www.herttoniemensilmalasi.fi

Innovaatioita Herttoniemestä maailmalle Palauttaa Tuorinniemen kalliot aiempaan kukoistukseensa ja kaikkien ikäryhmien käyttöön. Elinvoimainen ja ainutlaatuinen pala suomalaista merimaisemaa.

Uusinta teknologiaa. Palkittua muotoilua. Suomalaista työtä. Suomalaisen perheyrityksen, Planmeca Oy:n, suunnittelemia ja valmistamia terveysteknologian tuotteita myydään yli 120 maassa. Planmecan palveluksessa on Herttoniemessä lähes 1000 työntekijää.

Lisätä kaupunginosan ja kaupungin viihtyisyyttä!

Vauhdittaa liikuntapuiston perusparannusta, lisätä alueen ja koko kaupungin asukkaiden liikuntamahdollisuuksia ja aktivoida kaikenikäisiä liikkumaan. Tarjota kaikenikäisille kaupunkilaisille mahdollisuus uusiin lajikokemuksiin ja liikunnallisiin kohtaamisiin ympäri vuoden. Vanhusten arkitoimintaedellytysten ja itsenäisen ulkoilun tukeminen. Ulkoilualueiden siisteys ja käyttö.

Erätorin elävöittäminen, asukkaiden viihtyisyyden ja yhteisöllisyyden luominen. Pienyrittäjille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan. Eränkävijäntorin ostarin säilymisen turvaaminen ja ostarin toiminnan kehittäminen. Tapahtumien monipuolinen tarjoaminen eri ikäluokille

planmeca.com

H E R T TO N I E M E L Ä I N E N | 2 1

Profile for Herttoniemi seura

Herttoniemeläinen 2019  

Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded