Page 1

Bestselgerklubben nr. 06/2013 – 37. Årgang

Bestselgerromaner rykende ferske rett hjem, portofritt. Alltid med maksimal rabatt!

”En riktig pageturner ... for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama.” VG ”En riktig pageturner ... for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama.” VG

Lucinda Riley

Lavendelhagen Gled deg til et nytt møte med bestselgerforfatteren Lucinda Riley!

www.bestselgerklubben.no BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 1

25.02.13 13:51


-

E .

KJÆRE BOKVENN, Bli med Lucinda Riley til Sør-Frankrike, til et idyllisk vinslott omgitt av duftende lavendel. Her blir du servert den deiligste rosévin fra gårdens egen produksjon mens solen kaster sine siste stråler utover det bølgende landskapet. Dette er bakteppet for Lucinda Rileys nyeste roman Lavendelhagen. Men til tross for de idylliske omgivelsene er slett ikke livet noen dans på roser for romanens hovedperson, Emilie de la Martinières. Hun har nylig arvet det storslagne slottet, men har ingen penger til det nødvendige restaureringsabeidet som slottet så sårt trenger. Emilie er fortvilet og nedfor den dagen hun tilfeldigvis kommer i snakk med Sebastian Carruthers på en kafé i landsbyen. Han forteller at han eier et galleri og at han mer enn gjerne vil hjelpe henne med å selge noen av kunstverkene som pryder veggene på slottet. Emilie tar ham med til slottet og viser ham rundt. Da de gjennomsøker kjelleren, finner de et avstengt rom. Og det er tydelig at noen har hatt tilhold her en gang i tiden, men hvem og hvorfor? Og dermed blir du tatt med tilbake til krigens dager hvor du møter kvinnelige helter som ville noe annet enn å sitte hjemme og strikke sokker til soldatene ute i felten. Nåtid og fortid veves sammen slik som bare Lucinda Riley kan, brikkene faller på plass, Sebastian er den drittsekken du lenge har hatt mistanke om, og Emilie får pusset opp slottet sitt og møter Kjærligheten der hun minst hadde ventet.

.

- 

GOD LESING!

Tone Torp Redaksjonssjef

Norges eneste bestselgerbokklubb! Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaksjonssjef: Tone Torp Kontoradresse: Akersgata 47/49 Tlf.: 21 61 65 00 Postadresse: Bestselgerklubben 0055 Oslo Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail   på nettsiden. Design/illustrasjon: Rune Kårstad-Hærnes Foto: Istockphoto

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 2

Forfatteren bak bestselgerromanene Orkideens hemmelighet og Jenta på klippen er tilbake med nok en storslått roman!

25.02.13 13:51


.

Eleseopplevelse n besettende ! Tenk deg et slott i Sør-Frankrike, en hage med duftende lavendel og en

vingård som produserer den deiligste rosévin. Dette er hva Emilie de la Martinières arver etter sin glamorøse mor. Lucinda Rileys nye roman, .

Lavendelhagen, er full av romantikk, spenning, mysterier og intriger. Handlingen spenner fra andre verdenskrig og opp til vår egen tid. Lucinda Riley skildrer sine personer på en måte som gjør at de kryper inn under huden på oss. Vi bryr oss om dem og ler og gråter med dem. I Lavendelhagen byr hun nok en gang på alt som skal til for å skape en besettende leseopplevelse.

.

Lucinda Riley:

LAVENDELHAGEN

Forlag: Cappelen Damm

Oversatt av Elisabeth Sætvedt Innb. 448 s.

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 86256

Boka sendes fra oss i uke 16. Avbestillingsfrist: 05.04.2013

3

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 3

25.02.13 13:51


E n roman

fylt med romantikk, intriger og m Emilie de la Martinières arver et gedigent slott i Sør-Frankrike etter sin glamorøse mor. Problemet er at eiendommen trenger omfattende renovering, og penger finnes det lite av på grunn av morens ekstravagante livsstil. Emilie har selv levd under beskjedne kår i Paris og forsørget seg selv, og er nå i villrede om hva hun skal gjøre. Hun har mange gode minner fra slottet, ikke minst er hun glad i den store boksamlingen etter faren.

En dramatisk familiehistorie En dag mens hun fortsatt ikke vet hva hun skal gjøre, møter Emilie tilfeldigvis Sebastian Carruthers på en kafé i

landsbyen. De kommer i snakk, og det viser seg at han er gallerieier og kunstkjenner. Han tilbyr seg å taksere kunsten på slottet og hjelpe henne med å selge noen av bildene. Emilie tar ham med til slottet og viser ham rundt. Da de gjennomsøker kjelleren, finner de et avstengt rom. Og det er tydelig at noen har hatt tilhold her en gang i tiden, men hvem og hvorfor? For å finne ut av fortidens mange mysterier,

oppsøker Emilie den tidligere vingårdsbestyreren, som også var en nær venn av faren. En dramatisk familiehistorie rulles opp, der det også viser seg at Sebastians bestemor, Constance, spiller en viktig rolle.

Spion på høye hæler Da andre verdenskrig bryter ut, nekter Constance Carruthers å sitte hjemme og strikke sokker til soldatene mens krigen raser. Ektemannen, som er soldat, er savnet i tjeneste, og Constance verver seg til den hemmelige tjenesten. Hun blir én av svært få kvinnelige spioner. Hun forlater familien i England og legger ut på en farefull ferd til det okkuperte Paris for å motarbeide nazistene. Det er så vidt hun unngår å havne i fiendens klør, og hun blir viklet inn i et farlig spill av løgn og fortielse.

4 www.bestselgerklubben.no

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 4

25.02.13 13:51


og mysterier Til slutt må hun flykte fra Paris og ut på landet – til slottet Emilie nå har arvet. Men selv ikke her slipper hun unna krigens farer.

Sebastians bror byr på uventede utfordringer Emilie blir oppslukt av den gamle historien, og samtidig skjer det store ting i hennes eget liv. Forholdet til Sebastian utvikler seg raskt, og ender med giftermål. De bestemmer seg for å pusse opp slottet i Frankrike, og i mellomtiden flytter Emilie hjem til Sebastian i det gamle herskapshuset hans i Yorkshire. Møtet med England blir imidlerid ikke helt som hun hadde forestilt seg. Blant annet skaper Sebastians bror, Alex, uventede utfordringer.

Av Jorid Mathiassen

De to kvinnene ble sittende tause. Emilie forsto at Normas beretning var en diplomatisk fremstilling av fakta. Det var som om hun leste Emilies tanker, for hun sa: “Jeg så dem vokse opp, skjønner du, og jeg er glad i dem begge, uansett hvordan de oppførte seg.” “Ja. Takk for kaffen.” Emilie reiste seg og følte seg med ett ganske matt. “Nå må jeg hjem.” “Ja.” Norma fulgte henne til døren og la sin store, arbeidsslitte hånd på skulderen hennes. “Jeg håper jeg ikke har sluppet en rev løs i hønsegården,” sa hun, og da Emilie så spørrende på henne, la hun til: “Jeg håper jeg ikke har sagt ting du ikke skulle vite.” Var mannen hennes en Begge to skjønte hva hun mente. løgner, en svindler og en “Jeg kan bare takke for at du har vært så bølle slik Mrs. Erskine hadde åpenhjertig. Jeg trengte å antydet? Var han villig til å forstå hva som ligger bak uvennskapet, og nå gjør bruke alle midler for å ødejeg det.” legge broren? Og dersom Emilie besøkte ikke Alex den kvelden. I stedet det var sant at Sebastian satt hun foran ilden i var sjalu på broren, var stuen og skrev ned alt Mrs. Erskine hadde fortalt han dermed et dårlig henne, for ikke å glemme menneske? noen detaljer. Hun kunne ikke annet enn å tro på husholderskens beskrivelse av de to brødrene, siden den stemte godt med hennes eget inntrykk. Hun hadde jo selv ment at Sebastian hadde en egen evne til å gjøre svart til hvitt. Av erfaring visste hun at han var en mester i å vri på fakta slik at han fremsto i et positivt lys. Var mannen hennes en løgner, en svindler og en bølle slik Mrs. Erskine hadde antydet? Var han villig til å bruke alle midler for å ødelegge broren? Og dersom det var sant at Sebastian var sjalu på broren, var han dermed et dårlig menneske? Hun tenkte tilbake på episoden med mobilen. Sebastian hadde klart å fremstille henne som dum fordi hun var blitt engstelig da han ikke kontaktet henne. Og selv om han hadde hevdet skråsikkert at han hadde fortalt henne om besøket i châteauet for å pakke bøker, visste hun med seg selv at han ikke hadde sagt et ord om det. Hvorfor ville han ikke at hun skulle bli med til London eller være med på reisene hans? Hvorfor foretrakk han å la henne være alene igjen i Yorkshire etter bare noen ukers ekteskap? Nei! Hun måtte slutte med dette, hun måtte ikke gi fantasien fritt spillerom. Det var det faren alltid hadde kalt “de små timers syke”. Den oppsto på den tiden av døgnet da menneskekroppen var på sitt svakeste og hjernen mistet evnen til logisk tenkning og løp løpsk. Oppe på soverommet fant hun frem en av sovepillene legen hadde gitt henne etter morens død, og skylte den ned med vann. Hun trengte søvn mer enn noe annet. I morgen skulle hun fortsette letingen etter sannheten. 5

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 5

25.02.13 13:51


Hovedbok Forfatter

L ucinda Riley L ar seg inspirere av steder

6 www.bestselgerklubben.no

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 6

25.02.13 13:51


På vei hjem fra feriestedet sitt i Frankrike kjørte Lucinda Riley og familien gjennom endeløse vinmarker og historiske landsbyer. ”Det føltes som om vi var midt i ingenmannsland. Og så, rett foran oss, dukker det opp et fantastisk slott. Dermed var ideen til handlingen i Lavendelhagen født,” forteller Lucinda Riley. ”Da vi en stund senere satt i hagen til dette slottet og så utover de endeløse engene med lavendel, og de gamle vinduene blinket i solnedgangen, sa jeg til mannen min at jeg ønsket å legge handlingen til den nye romanen min til dette stedet. Det er alltid et sted som inspirerer meg før jeg kan begynne på en ny roman. Med en gang jeg har funnet stedet, leser jeg om området og dets historie. Dette danner basisen for fortellingen,” forklarer Lucinda Riley entusiastisk.

Parallelle fortellinger

Bestselgere i mange land Lucinda Rileys romaner er nå oversatt til et trettitalls språk, og hun har vært mye på farten i forbindelse med lanseringene. Hun benekter imidlertid at livet hennes er forandret etter suksessen. ”Nei, ikke i det hele tatt. Og det er fordi det ikke har gått helt opp for meg ennå. Da jeg skrev Orkideens hemmelighet, gjorde jeg det først og fremst for min egen del, og ble veldig overrasket da forlaget Penguin ville utgi den. At bøkene mine siden har blitt bestselgere i mange land, oppleves fortsatt som en drøm,” innrømmer hun.

fra Oslo til Trondheim og se ned på fjordene fra flyet. Jeg håper jeg en dag kan ta en tur med Hurtigruta. Men aller størst inntrykk gjorde likevel menneskene jeg møtte. Alle var så vennlige og imøtekommende,” sier den sympatiske forfatteren som legger til at hun nå er ferdig med sin neste roman som kommer på norsk våren 2014.

Lucinda Riley intervjuet av Jorid Mathiassen

Ønsker seg en tur med Hurtigruta Lucinda Riley har besøkt Norge flere ganger og gleder seg til å komme tilbake i forbindelse med lanseringen av Lavendelhagen. ”Jeg synes det var helt fantstisk å reise .

Hun følger det samme mønsteret i denne romanen som hun gjorde både i Orkideens hemmelighet og Jenta på klippen, med parallelle fortellinger fra fortid og nåtid. Denne gangen er handlingen lagt til Sør-Frankrike og Paris, og fortidshandlingen ligger tilbake i de dramatiske krigsårene. ”Jeg synes det er fint at vi endelig kan grave dypere i det som skjedde bak lukkede dører under krigen. Dessuten er jeg svært fascinert av mange kvinners innsats. I stedet for å sitte hjemme i England og strikke sokker til soldatene, var disse kvinnene ved fronten og utsatte seg for stor fare. Da jeg gjorde research, oppdaget jeg at av de 40 kvinnene

som ble sendt til Frankrike, var det bare 26 som kom tilbake.”

.

7

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 7

25.02.13 13:51


&

Ekstrabøker

For deg som liker To barn og deres far blir funnet død i Broken Harbour. Deres mor er hardt skadet. Ifølge stjernedetektiv Scorcher Kennedy er saken enkel: Faren var dypt nedbrutt, han drepte barna og forsøkte å drepe kona før han tok sitt eget liv. Men flere spor er uforenlige med dette hendelsesforløpet. Hendelsene vekker til live minner hos Scorcher, og han sitter snart i en floke av personlige utfordringer og vanskelig politiarbeid.

”Hennes beste krim!” «Uhyggelig bra krim – la en ting være klinkende klart: Med Utrygg havn har Tana French nok en gang begått dundrende god kriminalroman.»

Daily Mail

Tana French:

UTRYGG HAVN

Oversatt av Henning Kolstad Innb. 560 s.

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 86264

Tidsaktuell og grøssende god psykologisk spenning!

Ingvar Ambjørnsen, VG

I august 2007 setter Arnold Morinder seg på mopeden for å kjøre til bensinstasjonen og kjøpe en avis. Siden er det ingen som har sett ham. De fleste mistenker at han er utsatt for en forbrytelse fordi hans samboer, Ellen Bjarnebo, tidligere er dømt for mord og har sittet 17 år i fengsel. Men Morinder forblir borte, og så lenge han ikke blir funnet, står etterforskningen i stampe. Gunnar Barbarotti har vært i permisjon siden han mistet sin kone. Da han kommer tilbake på jobb, blir han satt på den gamle forsvinningssaken.

”I et forfatterskap som overgår de fleste, er dette et høydepunkt!” Norra Västerbotten Håkan Nesser:

DE SØRGENDE

Forlag: Gyldendal

Solgt mer enn 75.000 bare i Sverige!

Oversatt av Elisabeth Bjørnson Innb. 400 s.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 87015

”En beundringsverdig helhet som gjør De sørgende til et mesterverk, noe helt unikt i svensk kriminallitteratur.” BTJ

Du kan lese mer om alle våre bøker på www.bestselgerklubben.no

Du kan lese mer om alle våre bøker på www.bestselgerklubben.no 8 www.bestselgerklubben.no

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 8

25.02.13 13:51

k


Ekstrabøker

r krim og spenning! En regnfull fredag ettermiddag i juli 2011 dør åtte år gamle Sander Mohr i sitt eget hjem. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfallet skyldtes en hjemmeulykke. Bare den nyutdannede politibetjenten Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligens ikke slik det skulle være i det tilsynelatende velfungerende hjemmet på en av Oslos beste adresser.

Ifølge et gammelt sagn er det Sandmannen som får barna til å sovne om kvelden. Noen kaller ham Jon Blund. Han kaster sand i øynene til barna så de gnir seg i øynene og faller i søvn. Han har full kontroll over sine ofre. Akkurat som Sandmannen i Lars Keplers siste roman. Forskjellen er bare at Sandmannen til Kepler er umenneskelig ond.

Anne Holt:

SKYGGEDØD Innb. 334 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 82974

Lars Kepler:

SANDMANNEN

Oversatt av Henning J. Gundersen Innb. 496 s.

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 85712

En høstdag i 1977 forsvinner tre år gamle Mette sporløst fra en sandkasse utenfor hjemmet sitt i Bergen. Et sekunds uoppmerksomhet, og hun er borte. 25 år senere søker den fortvilede moren fortsatt svaret på hva som skjedde den gangen. Privatdetektiv Varg Veum tar saken.

En augustnatt går alarmen i Hagfors: Et hus står i brann. Neste dag dør en 43 år gammel kvinne av skadene hun er påført under brannen. Et par dager senere står et hus til i flammer. Politiet i Hagfors står overfor en av sine største utfordringer. Journalist Magdalena Hansson trekkes stadig lenger inn i jakten på en brannstifter, og hennes personlige engasjement skal vise seg å være svært risikabelt. Ninni Schulman:

GUTTEN SOM SLUTTET Å GRÅTE

Gunnar Staalesen:

Innb.

Innb. 315. s.

Oversatt av Kari Engen

DER HVOR ROSER ALDRI DØR

Vanlig pris: kr 349,-

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 85118

Bestillingsnr. 81521

DIN PRIS: kr 332,-

DIN PRIS: kr 306,-

En uskyldig mann skal om fire dager få sin dødsstraff fullbyrdet, selv om liket aldri ble funnet da han ble dømt for ni år siden. Kan den skyldige redde ham fra døden?

Mary Higgins Clark er som vanlig i storform og gir deg også denne gangen en god, tradisjonell spenningsthriller av klasse. Hun presenterer deg for et variert persongalleri, og litt etter litt avslører hun skjulte agendaer og motiver, slik at den du trodde var morderen kanskje ikke er det likevel. Den mest opplagte blant de mistenkte er Mariahs mor. Mariah finner henne dekket av blod i et skap rett ved liket av faren mens hun knuger om farens pistol og jamrer så mye bråk ... så mye blod. Mary Higgins Clark:

TILSTÅELSEN

HEMMELIGHETER FRA FORTIDEN

Innb. 445 s.

Innb. 288 s.

John Grisham: Oversatt av Truls Kopperud

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 81844

Oversatt av Elsa Frogner

” Bedre enn dette kan det ikke bli!” Göteborgs-Posten

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 84137

9

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 9

25.02.13 13:51


Helse og livsstil

Det beste av det beste fra

Wenches kjøkken! Til denne boken har Wenche Andersen gjort et utvalg av de beste oppskriftene fra God morgen Norge. Du finner mer enn 90 oppskrifter med stor variasjon av både norske mattradisjoner og retter med inspirasjon fra det globale kjøkken. Boken er inndelt etter årstidene fordi Wenche foretrekker å bruke sesongens råvarer når hun lager mat. Og hun prøver å tenke på at ingrediensene skal være enkle å få tak i, uansett hvor i landet man bor. Maten Wenche lager tilfredsstiller kravene til et sunt og variert kosthold, men hun synes også at vi skal kose oss med maten – og det vil du gjøre med oppskriftene du finner i denne boken.

Wenche Andersen:

WENCHES BESTE fra God morgen Norge Forlag: Cappelen Damm Innb. 184 s.

Vanlig pris: kr 199,-

DIN PRIS: kr 174,Bestillingsnr. 86322

WENCHES KJØKKEN har vært og er et populært innslag i Godmorgen Norge på TV2, helt siden det startet i 1994.

Rask mat behøver ikke være ferdigmat! Den dyktige TV-kokken Wenche Andersen har oppskriftene for alle oss som vil lage variert og sunn mat av friske råvarer, men ikke har all verdens tid ved kjøkkenbenken.

TV2-profilen Wenche Andersen gjør det enkelt for deg med ukemenyer for hele året. Her finner du handlelister for hver uke, tips, alternativer og raske løsninger når hverdagen er ekstra travel.

Wenche Andersen:

Wenche Andersen:

RASKE RETTER

Forlag: Cappelen Damm

UKEMENYER FOR HELE ÅRET

Vanlig pris: kr 149,-

Innb. 176 s.

Innb. 160 s.

DIN PRIS: kr 130,Bestillingsnr. 74849

Mat for deg som er travel!

Forlag: Cappelen Damm

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 130,Bestillingsnr. 68544

Så enkelt – så deilig!

10 www.bestselgerklubben.no

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 10

25.02.13 13:52


Helse og livsstil

Bursdagskaker for små og store I boken lærer du å lage lekre bursdagskaker til små og store jubilanter. Forfatteren presenterer oppskrifter på tradisjonelle kaker som Farmors suksess, Bringebærmarengs, Regnbuekake, Ostekake og God gammeldags bursdagsbløtkake og dekorerte temakaker som Veskekake, Gavekake, Hello Kitty-kake og Sjørøverkake. Før selve kakedelen i boken kommer Tips for vellykket kakebakst, Utstyr og redskaper, Noen grunnleggende teknikker som hvordan legge lokk på kaker, hvordan farge sukkerpasta og modellere figurer. Så følger grunnoppskrifter på kaker dekorert med sukkerpasta/marsipan, blant annet sukkerbrød, vaniljekake og Janne Jensen:

sjokoladekake. Deretter følger grunnoppskrifter på ulike fyll og kremer som hvit

Forlag: Cappelen Damm

smørkrem, marshmallowglasur, sitronkrem og ganache og oppskrifter på kake-

Vanlig pris: kr 299,-

masser som sukkerpasta og sjokoladepasta. Så kommer alle kakeoppskriftene. Alle

BURSDAGSKAKER Innb. 112 s.

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 86348

kakene presenteres med tydelige og gode beskrivelser av fremgangsmåtene.

Søtsakene i denne boka er laget av naturlige og rene råvarer. Du finner kaker og konfekt, verdens beste smoothie og de deiligste desserter. Alle oppskrifter er uten sukker, hvete og gluten, mange er også uten melkeprodukter. Samtlige er merket for at du lett skal se hva som passer for deg.

Kaker, konfekt, dessert og drikker uten sukker og mel. Over 50 oppskrifter på fantastiske fristelser med sunne og naturlige søtningsmidler.

Monica Lien:

Sofie Hexeberg, Kristin Kjellmo Vorkinn og Birthe Storaker:

SØTT OG SUNT

Forlag: Cappelen Damm Innb. Ill. 144 s.

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 288,Bestillingsnr. 82909

KAKEFEST Innb. Ill. 170 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 82958

11

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 11

25.02.13 13:52


Medlemstilbud

Restegarn skaper

kreativ glede! Alle som strikker og hekler, har alltid noe restegarn liggende i skuffer og skap. Det er denne gullgruven av ubenyttet materiale som er utgangspunktet for alle modellene i boken. Tekstildesigner Sanna Vatanen presenterer et stort antall fargesprakende, fantasifulle, morsomme, søte og unike plagg og tilbehør. I de detaljerte og trinnvise oppskriftene formelig sprudler det av garnglede! De fleste arbeidene er strikket eller heklet, men du finner også et lite kapittel med broderi.

Blant de nesten 50 oppskriftene i boken finner du alt fra det helt enkle til det mer avanserte. De aller minste prosjektene, som heklet skopynt, lager du kjapt av de korteste garnrestene dine, mens de store, mer avanserte arbeidene, som den lange strikkekåpen med ulike flettemønstre og andre strikketeknikker, krever mer tid, materiale og strikkeerfaring. Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad og tidsforbruk.

Sanna Vatanen:

STRIKK OG HEKLE MED RESTEGARN Forlag: Cappelen Damm

Oversatt av Virva Jääskeläinen Innb. 160 s.

Vanlig pris: kr 319,-

DIN PRIS: kr 279,Bestillingsnr. 86421

La deg inspirere,

lær noe nytt! KUN kr

87,-

KUN kr

87,-

KUN kr

87,-

Betty Barnden:

Betty Barnden:

Maria Parry-Jones:

Forlag: Cappelen Damm

Forlag: Cappelen Damm

Forlag: Cappelen Damm

BRODERI - 200 broderisting Oversatt av Kirsten Tofthagen Spiralinnb. Ill. 256 s.

Vanlig pris: kr 99,-

DIN PRIS: kr 87,-

Bestillingsnr. 72728

HEKLING - 200 mønstre Oversatt av Kirsten Tofthagen Spiralinnb. 256 s.

Vanlig pris: kr 99,-

DIN PRIS: kr 87,Bestillingsnr. 72751

Strikk 250 mønstre

Oversatt av Kirsten Tofthagen Spiralinnb.

Vanlig pris: kr 99,-

Dette er oppslagsbøkene for alle som strikker, hekler eller broderer – og som gjerne vil lære nye teknikker eller prøve ut nye mønstre. Mer enn 200 tradisjonelle og moderne mønstre finner du i hver bok, alle enkelt forklart med fotografier og diagrammer.

DIN PRIS: kr 87,-

Bestillingsnr. 72801

12 www.bestselgerklubben.no

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 12

25.02.13 13:52


Gode tilbud til deg som er

medlem i Bestselgerklubben!

Prikken over i-en

Armbåndet i mykt, blått skinn er 19 cm langt. Den enkle, sølvfargede låsen gir armbåndet et elegant preg. Perfekt alene eller i kombinasjon med andre armbånd. ARMBÅND EAGLE, SKINN, BLÅ Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 269,Porto: 19,-

Bestillingsnr. 86579

Elegant armbånd

Det flotte armbåndet Eagle fra Snö of Sweden er 19 cm langt + ekstraledd. Materialet er sølvfarget metall og blått skinn. ARMBÅND EAGLE SØLV OG BLÅTT Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 369,Porto: 19,-

Bestillingsnr. 86561

Isabella Smith:

BLOMSTER OG BUKETTER Oversatt av Bjørg A. Raybo Innb. Ill. 220 s.

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 63552 Isabella Smith presenterer sine personlige snittblomstfavoritter, forteller hvordan man skal dyrke dem og deler sine knep om fargesammensetninger, komposisjon og bindeteknikk.

Skap vakre buketter med blomster fra egen hage! BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 13

Inspirertvanndråper av Blomsterdekoratør og TV-personlighet Finn Schjøll har formgitt vasen Boblen. Det er en klassisk vase, og den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere med blomster. Vasen passer både til markblomster og buketter fra blomsterbutikken.

VASE BOBLEN 120 MM Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 330,Porto: 39,-

Bestillingsnr. 86587

Lekkert skjerf fra Barfota

Skjerfet er i bomull og polyester, og det måler 2m x 1,10m. Det kommer i en lekker blåfarge med lyseblått mønster.

SKJERF EMBLEMBLÅ OG LYSEBLÅ BARFOTA Vanlig pris: kr 249,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 86819

25.02.13 13:52


ekstrabøker

VITAMINER

- din supermedisin! Gjennom sin mangeårige praksis som lege som praktiserer komplementærmedisin eller ortomolekylær medisin, har dr. Knut T. Flytlie helbredet mange tusen mennesker som helsevesenet har gitt opp. I denne boken gir han deg en innføring i måten han arbeider på. Han forteller hvordan du kan beholde god helse og forebygge alvorlig sykdom ut fra akkurat dine forutsetninger, og hvordan du kan bidra til å kurere plagene dine gjennom riktig mat og vitaminer og mineraler tilpasset deg og din helse. Her kan du finne ut hvorfor og hvordan du kan bli frisk uten kjemisk medisin med uheldige bivirkninger. * Finn din vitaminprofil – og du vil vite hvilke vitaminer og mineraler akkurat du behøver * Hold deg frisk med blodtypedietten * Bruk vitaminer når du er syk og helbred deg selv Knut T. Flytlie:

NYE VITAMINREVOLUSJONEN Forfatteren har sin egen klinikk i Velje i Danmark, svarer på spørsmål i TV-programmet ”Lægens bord” og hadde i mange år egen legespalte i Norsk Ukeblad. Han svarer også på spørsmål på sin hjemmeside.

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 14

Forlag: Cappelen Damm Innb. 160 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 81380

Første utgaven av Vitaminrevolusjonen ble solgt i over 60 000 eksemplarer.

25.02.13 13:52


Du bestiller/avbestiller raskest på 815 59 200 eller www.bestselgerklubben.no Vår medlemstjeneste er åpen alle hverdager kl. 09.00–15.00 82958

Kakefest - Hexeberg, Kjellmo Vorkinn og Storaker

72728

Broderi - 200 broderisting - Betty Barnden

72751

Hekling - 200 mønstre - Betty Barnden

72801

Strikk - 250 mønstre - Maria Parry-Jones

86264

Utrygg havn - Tana French

87015

De sørgende - Håkan Nesser

85712

Sandmannen - Lars Kepler

85118

Gutten som sluttet å gråte - Ninni Schulman

84137

Hemmeligheter fra fortiden - Mary Higgins Clark

86421

Strikk og hekle med restegarn - Sanna Vatanen

82974

Skyggedød - Anne Holt

86561

Armbånd Eagle, sølv og blått

81521

Der hvor roser aldri dør - Gunnar Staalesen

86579

Armbånd Eagle, skinn, blått

81844

Tilståelsen - John Grisham

86587

Vase Boblen 120 mm

74849

Raske retter - Wenche Andersen

63552

Blomster og buketter - Isabella Smith

68544

Ukemenyer for hele året - Wenche Andersen

86819

Skjerf Emblemblå og lyseblå Barfota

86322

Wenches beste - Wenche Andersen

81380

Nye vitaminrevolusjonen - Knut T. Flytlie

86348

Bursdagskaker - Janne Jensen

86330

God bedring! - Anbjørg Sætre Håtun

82909

Søtt og sunt - Monica Lien

84939

Verdens beste kur - Arne Astrup og Christian Bitz

Til Bestselgerklubben 0055 Oslo Jeg avbestiller hovedboken

Avbestillingsfrist: 05.04.2013

Fyll inn medlemsnummer:

HUSK FRIMERKE

Lucinda Riley Lavendelhagen Bestillingsnr. 86256

Når sykdommen rammer Anbjørg Sætre Håtun, kjent helsejournalist fra presse og TV, ble rammet av brystkreft med påfølgende utmattelsessyndrom. Hun har derfor selv følt på kroppen hvilket stressmoment det er å leve med sykdom i hverdagen. Med utgangspunkt i egen erfaring gir hun deg råd for å takle sykdom og motgang i livet, og også for hvordan man best kan forsone seg med det man ikke kan forandre. Sentralt i dette står positive tanker, avspenningsteknikker og å se at en vanskelig situasjon på sikt kan romme store muligheter for vekst og læring. Anbjørg Sætre Håtun:

GOD BEDRING! 10 råd for hvordan du kan ha det best mulig i møte med sykdom Forlag: Gyldendal Innb. 128 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 86330

Slik virker medlemskapet i BestselgerKLUBBEN HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker sendes portofritt. For andre produkter enn bøker kan porto komme i tillegg – dette er i så fall oppgitt.

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 15

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 65,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 815 59 200. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15

25.02.13 13:52


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 780, Sentrum 0106 Oslo

B To av Danmarks fremste eksperter på kosthold, helse og vekttap har gått sammen om å lage en slankebibel som garantert får leseren ned i vekt. Boken er allerede blitt en bestselger i Danmark med over 75 000 solgte eksemplarer!  

Vekttap

som

varer Oppskriftene er basert på sunne nordiske råvarer, og målet er å oppnå en varig livsstilsendring hvor man kan nyte god, naturlig mat samtidig som man holder seg slank. Dette handler altså ikke om en ekstrem slankekur, men om å ta utgangspunkt i dokumentert kunnskap om riktig kosthold. Til grunn for kostholdsprinsippene og oppskriftene ligger resultatet fra verdens største vitenskapelige undersøkelse om kosthold og vekttap. Nøkkelen til en slank kropp er å spise mye protein og andre matvarer med lav GI, da blir du mett og opprettholder energi, samti-

BES_Medlemsblad.06.13_ORG.indd 16

dig som du går ned i vekt. Boken inneholder generell informasjon og konkrete tips, samt en 4-ukers matplan og 80 sunne oppskrifter. Alt servert med lekre bilder, et moderne skandinavisk designuttrykk og lettleste og inspirerende tekster. Arne Astrup og Christian Bitz:

VERDENS BESTE KUR

Oversatt av Lisbeth Kristoffersen Innb. Ill. 262 s.

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 305,Bestillingsnr. 84939

Over 75 000 solgte bøker i Danmark!

25.02.13 13:52

Bestselgerklubben Medlemsblad 6-2013  

Magasin til medlemmer i Bestselgerklubben

Bestselgerklubben Medlemsblad 6-2013  

Magasin til medlemmer i Bestselgerklubben