RINGANA Biotics NL

Page 1

RINGANA

NL

BIOTICSRINGANA

NATURAL

BIOTIC COMPLEX

Onzichtbaar voor het normale oog en toch van huid tot haar, van top tot teen voor ons welzijn aan het werk: het microbioom. Wat is het microbioom? Met microbioom worden alle micro– organismen, dus alle bacteriën en schimmels waarmee, die zich in en op het menselijk lichaam bevinden. Als actieve helpers dragen ze bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn. Wat kan het microbioom? Het als microbioom in balans is, beschermt het de huid uitwendig en zorgt voor een natuurlijk-gezonde huidbarrière. Het helpt bij de bescherming tegen ziekteverwekkende kiemen en schadelijke omgevingsinvloeden.

Binnenin ondersteunt het microbioom de goede conditie van de slijmvliezen, bijv. in het maag-darmkanaal.

Het microbioom geeft de toon aan. En RINGANA? Die speelt de eerste viool! Want met FRESH biotics en BEYOND biotics hebben wij in ons onderzoekslaboratorium twee krachtige complexen ontwikkeld die het microbioom ondersteunen. Zeer effectief micro-management à la RINGANA.


N O BU LLSH * T – JUST NAT U RE

NBC10 Het RINGANA Natural Biotic Complex 10 is een unieke combinatie van functionele micro-organismen van tien verschillende bacteriënstammen.

Per dagelijkse dosis werken hier meer dan 21 miljard levende, in onderzoeken geteste micro-organismen in het lichaam. De nieuwe supplementen RINGANA Beyond biotic bevatten het krachtige complex NBC10 en combineren zo zeer effectieve ingrediënten in een dagelijkse dosis en ondersteunen daarmee lichaam en geest.


MET 1 0 Z E E R EFFE C T IE VE BACT I ERI ËN STAM M E N

BIFIDOBACTERIUM BREVE BIFIDOBACTERIUM I N FA N T I S BIFIDOBACTERIUM LACTIS BIFIDOBACTERIUM LONGUM LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LACTOBACILLUS P L A N TA R U M LACTOBACILLUS REUTERI LACTOBACILLUS RHAMNOSUS LACTOCOCCUS LACTIS KLUYVEROMYCES MARXIANUS FRAGILIS

21 M IL JAR D MI CRO - ORGA N IS M E N


NEW RINGANA

BEYOND

BIOTIC SUPPLEMENTS

RINGANA BEYOND biotic is de actieve ondersteuning voor het welzijn door functionele microorganismen, uit lactobacillen of ook bifidobacteriënstammen Probiotica bevatten levende bacteriën die door de maag in de darm komen en daar actief zijn. Drie geselecteerde vitamines maken de unieke combinatie van werkzame stoffen compleet: Riboflavine uit gisting ondersteunt de goede conditie van slijmvliezen, onder andere in het maag-darmkanaal. Het ondersteunt de goede conditie van de slijmvliezen en draagt eraan bij dat de cellen worden beschermd tegen oxidatieve stress.

Vitamine D3 uit korstmosextract draagt bij aan het behoud van de botten, voor de werking van de spieren en van het immuunsysteem. Vitamine B12 vermindert vermoeidheid en ondersteunt de functie van de energiestofwisseling en het lichaamseigen immuunsysteem. De essentiële vitamine draagt bij aan de functie van het zenuwsysteem en de psychische functie. Een maagsapresistente capsule beschermt de waardevolle inhoud en garandeert optimale bioverdraagzaamheid.


€ 88,20 C H F 97,02

60 CA P SU L ES


DREAM

TEAM De voeding en externe omgevingsbelastingen beïnvloeden ons microbioom sterk. Het verteren van ballaststoffen bevordert een rijk microbioom.

Ballaststoffen zijn de perfecte 'voeding' voor ons Natural Biotic Complex 10. Ze zorgen ervoor, dat de micro-organismen zich goed kunnen ontwikkelen om hun optimale werking te ontplooien. RINGANA PACK cleansing bevat ballaststoffen uit acaciavezel, baobab-vruchtvleespoeder, vlooienzaadschilpoeder en vele verdere waardevolle natuurlijke ingrediënten. Samen vormen ze het perfecte dreamteam voor een uitgebalanceerde darmflora.

ME T 7 P RE- EN POSTB I OTISCHE WE RKZAME STOFFEN

B E TA I N E

SACCHARIDE I S O M E R AT E C A N N A B I S S AT I VA C A L L U S LY S AT E MORINDA CITRIFOLIA C A L L U S C U LT U R E LY S AT E LACTOBACILLUS FERMENT

LACTOBACILLUS F E R M E N T LY S AT E INULIN

NBC 7 B ESCHERMT ON ZE H UID


BACK TO BAL AN C E M ET

NBC7 Het RINGANA Natural Biotic Complex 7 wordt bij cosmeticaproducten gebruikt en combineert zeven ingrediënten die voor de natuurlijk-gezonde balans van het microbioom zorgen. Het krachtige complex NBC7 ondersteunt met innovatieve plantenstamcellen, enzymen en suikers de barrièrefunctie van de huid, hydrateert de huid en vermindert de uitwerkingen van schadelijke omgevingsinvloeden. In NBC7 worden zowel preals postbiotische werkzame stoffen gebruikt: Prebiotica zijn bedoeld als voeding voor nuttige bacteriën in het lichaam en versterken deze. Daardoor wordt het uitbreidingsvermogen van

pathogene kiemen verlaagd. Postbiotica zijn stofwisselingsproducten van de bacteriën. Ze ontstaan door gisting, bevatten echter geen levende bacteriën meer. Inspired by nature – door de natuur geïnspireerd en door wetenschap verder ontwikkeld. Daardoor zijn er twee krachtige complexen ontstaan die het microbioom ondersteunen: NBC7 en NBC10.


BODY

NEW

FRESH

SOAP LIQUID De nieuwe FRESH soap liquid zorgt met het NBC7 complex voor aangenaam verzorgde handen. De vloeibare zeep met huidvriendelijke pH-waarde reinigt mild en tegelijkertijd grondig, zonder daarbij de huid uit te drogen. Deze werkt terugvettend en zorgt voor een aangenaam verzorgd huidgevoel.

€ 12,60

125 ML


NATUURTALENTEN Sodium-PCA is onderdeel van de huideigen vochtfactor NMF (Natural Moisturising Factor) en zorgt voor langdurige hydratatie van de huid en verzorging van de handen. Glyceryl caprylate staat bekend om de hydraterende en terugvettende werking.


BODY

FRESH

STAY FRESH N E W F O R M U L AT I O N

Het milieuvriendelijke alternatief voor vochtig toiletpapier voor je gevoelige zone. Ideaal voor de huidflora in de intieme zone, verzorgt met een extract uit de kersknop.

€ 9,70

50 ML


FRESH

BODY WASH N E W F O R M U L AT I O N

Je milieuvriendelijke douchegel verwent je met een mild reinigende en verzorgende foam. Mos- en eikvarenextracten ondersteunen de langdurige hydratatie van de huid.

€ 17,70

200 ML


HAIR

FRESH

HAIR TREATMENT NEW

Voor de optimale doorkambaarheid na het wassen. Inchi-olie zorgt voor zacht, soepel haar. Met speciaal hitte- en kleurbeschermingscomplex van bamboe en gewoon elfenbankje.

€ 24,50

125 ML
FRESH

HAIR SHAMPOO N E W F O R M U L AT I O N

Milde, grondige reiniging voor je haar. Met huidkalmerend aloë vera-sap en antioxidatief werkend rozemarijnextract.

€ 18,30

200 ML
RINGANA GmbH, RINGANA Campus A 1 8295 St. Johann i. d. H. Tel: +43 (0)3332/61550 Fax: 1015, www.ringana.com, office@ringana.com facebook.com/ringana instagram: @ringana

www.ringana.com DS2021-RBBF-NL-1.0


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.