__MAIN_TEXT__

Page 1

NL

BRAND NEW

Verander je huid terwijl je slaapt.


Het lijkt wel magie. Maar het is wetenschap. Met de nieuwe FRESH overnight treatments bundelt RINGANA de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen bij cosmeticaonderzoek.

A B C FRESH overnight face treatment en FRESH overnight body treatment zijn twee ultieme ageless boosters voor gezicht en lichaam, die vitamine A, B en C combineren. De beide ­verzorgingsproducten worden 's avonds aangebracht en optimaliseren 's nachts het uiterlijk van je huid.

Hoe kan de autofagie en daarmee het opruimen van celafval worden geforceerd? Waarom steken zombiecellen elkaar aan bij het ouder worden en hoe kan men dit stoppen? De nieuwe verzorgingsoplossingen FRESH overnight face treatment en FRESH overnight body treatment zijn

antwoorden op nieuwe inzichten in celonderzoek. Het resultaat: spectaculaire, krachtige werkzame stoffen, waarmee RINGANA aan een nieuw hoofdstuk in vitamineverzorging begint. Retinal, een revolutionair vitamine A-derivaat, maakt de huid tien keer sneller glad en zacht dan klassieke retinol. Vitamine B3 repareert de huid doordat deze de beschermende barrière versterkt. Vitamine C, die voor het eerst aan microscopisch kleine gouden deeltjes werd gebonden, zorgt voor een grondige verbetering van de soepelheid. Nieuwe energie voor een stralende huid.


De nieuwe gouden standaard voor tijdloze schoonheid.


1

MAAKT DE HUID

2

VERMINDERT

3

VERMINDERT RIMPELS

GLADDER EN STRAKKER

PIGMENTVLEKKEN

V O O R E E N G E L I J K M AT I -

4

GE, OPTISCH DUIDELIJK JONGERE HUID


FRES H

overnight face treatment

De innovatieve vitamine-ageless-booster met speciaal ABC-complex maakt de huid van het gezicht, de hals en het decolleté 's nachts strakker. Stimuleert de regeneratie van de huidcellen terwijl je slaapt en corrigeert alle zichtbare tekenen van huidveroudering. pigmentvlekken structuren. en bevordert 4 – 5 keer per ook de productie Een werkzame week 's avonds van collageen en stof uit de rode elastine. alg Asparagopsis armata verlaagt NAT U U RTALENTEN: de via signalen Vitamine C Ingekapseld beschermt de col- overgedragen retinal, een zeer lageenbasis tegen veroudering. effectief vitamine vrije radicalen. A-derivaat, stiAlpenroos-exmuleert de collaSpermidinerijk tract beschermt geensynthese en pompoenpitextde huid niet regeneratieproract stimuleert de alleen tegen cessen in de huid autofagie. oxidatieve stress en maakt de huid en de daarmee strakker. verbonden voorL-carnosine tijdige huidverwerkt celverjonNiacinamide, gend en verlaagt oudering, maar een vitamine B3- het schadelijke in elimineert sederivaat, vervaagt suiker omzetten nescente cellen ouderdoms- en gericht zonder van cellulaire G EB RU I K:

de omringende gezonde cellen te beïnvloeden. Schisandrabes­ extract verbetert de elasticiteit en vastheid van de huid. Natuurlijke tarwe-ceramiden versterken de huidbarrière en voorkomen vochtverlies. Lecythisolie, hennepolie en granaatappelpitolie maken de huid glad en soepel.


FRES H

overnight body treatment

G EB RU I K:

Dagelijks 's avonds

NAT U U RTALENTEN:

Een zeer effectief vitamine A-derivaat (ingekapseld retinal) stimuleert de collageensynthese en regeneratieprocessen in de huid en maakt de huid strakker. Een speciaal vitamine B3-de-

rivaat (niacinamide) verhoogt de elasticiteit van de huid en ondersteunt de versteviging van het bindweefsel. Vitamine C beschermt de collageenbasis en geeft de huid nieuwe veerkracht. CafeĂŻne verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

Forskolin uit de reumaplant stimuleert de vetverbranding. De werkzame stof purpur-­ roodalg versterkt de vaatwanden en verbetert de veerkracht van de huid. Pinksterbloemolie zorgt voor een zijdeachtig glad aanvoelende huid.

Het intensieve verzorgingsproduct voor de 'probleemzones' van de huid stimuleert 's nachts de collageensynthese, celvernieuwing en vetverbranding in de huid. Het silhouet wordt gladder en strakker, cellulitis, beenvaatjes en striae worden verminderd.


VERBETERT DE ELASTICITEIT EN VEER-

1

K R AC H T VA N D E H U I D BEVORDERT DE DOORBLOEDING EN ONDERSTEUNT

2

DE VETVERMINDERING VERBETERT DE OPTISCHE VERSCHIJNING

3

VA N D E H U I D

VERMINDERT STRIAE

4


Een verschil van dag en nacht.


overnight face treatment

FRESH

€ 68 20

30 ML

overnight body treatment FRESH

€ 65 50

125 ML

RINGANA GmbH 8230 Hartberg, Austria Tel: +43 (0)3332/61550 office@ringana.com facebook.com/ringana instagram: @ringana

www.ringana.com DS2020-RO-F-1.0

Absolutely effective. Absolutely fresh.

Profile for RINGANA

FRESH overnight treatments NL  

Met de nieuwe FRESH overnight treatments bundelt RINGANA de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen bij cosmeticaonderzoek.

FRESH overnight treatments NL  

Met de nieuwe FRESH overnight treatments bundelt RINGANA de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen bij cosmeticaonderzoek.

Profile for ringana