Page 1

Har du bredbĂĽnd og mobil, kan du beskytte det du holder af med

Danmarks billigste og mest intelligente alarm

89 kr pr. müned Prisen er inkl. moms ved køb af 1 stk. kamera


Undgå uønsket besøg Holder du af din bolig og dine værdier? Uanset om du er hjemme eller ude giver Secure2you dig tryghed og overblik med Danmarks mest intelligente alarmløsning. Secure2you tilbyder Danmarks billigste og mest intelligente alarmløsning. Har du allerede en mobiltelefon og en bredbåndsforbindelse har du allerede 60% af Danmarks billigste og mest intelligente alarmløsning, som kombinerer alarm, overvågningskamera og nabohjælp i én og samme løsning. Alarmen sikrer at du og dine nabohjælpere modtager en alarm så snart dit kamera bliver aktiveret enten i form af en MMS indeholdende et billede, SMS eller e-mail. Endvidere kan du via din smartphone, eller en hvilken som helst bredbåndsforbindelse se live-billeder af indbrudstyven. Alle billeder/live-optagelser vil være tilgængelige for dig som abonnent og dine hjælpere i 30 dage via Secure2yous netcenter. Husk at det er abonnenten som bestemmer hvad hjælperne må se og gøre. Med denne alarmløsning er dit hjem sikret 24 timer i døgnet. Vi overvåger nemlig både selve kameraet, din bredbåndsforbindelse og strøm til udstyret. Kan vi ikke kontakte dit kamera modtager du en alarm. Ved valget af Secure2you er du derfor altid sikker på at tingene fungerer, og at du har dokumentation til brug for opklaringen af et eventuelt indbrud.


Ved at vælge Secure2you, får du:

›› Danmarks billigste alarmabonnement ›› Nem og hurtig installation ›› Til og frakobling direkte via din mobiltelefon ›› Du modtager alarmer direkte på din mobiltelefon før dine nabohjælpere ›› Markedets mest avancerede overvågningskamera ›› Effektiv nabohjælp via SMS, e-mail samt live-billeder ›› 24 timers overvågning helt ud til kameraet ›› Lagring af billeder og videooptagelser i 30 dage ›› Online overvågning af hjemmet via bredbåndsforbindelse ›› Online overvågning af hjemmet via smartphone

89 kr pr. måned Prisen er inkl. moms ved køb af 1 stk. kamera


Velkommen til fremtidens alarmløsning Når du har tilmeldt dig Secure2you’s alarmløsning, får du adgang til intelligent nabohjælp. Risikoen for at blive opdaget, virker afskrækkende på en tyv. Det er derfor god forebyggelse, når naboer holder øje med hinandens boliger. Du vælger selv hvilke af dine naboer, venner, familie m.v. du vil oprette i din nabohjælper-kæde. De får automatisk besked, hvis din overvågningsalarm bliver aktiveret. Du vil selv modtage et billede via MMS eller e-mail af det som aktiverede din alarm, og det vil være muligt for dig eller dine hjælpere via smartphones eller en bredbåndsforbindelse at logge direkte på de enkelte kameraer og se hvad der foregår i dit hjem. Det betyder hurtig og effektiv hjælp hvis alarmen går.

Besøg os på www.secure2you.com eller ring til os på tlf. 78 770 880

Secure2you Alarm  
Secure2you Alarm  
Advertisement