Liaparken sammenslått prospekt

Page 1

Grønne hjem utenom det vanlige i Åsane

Bo grønt og utradisjonelt i Liaparken

I åsen ved Liavatnet, 15 minutter fra Bergen sentrum, skal BOB bygge 127 grønne hjem utenom det vanlige. Her er det høyt nivå på boligene, uteområdene og et bredt spekter av felles fordeler. Nå kommer de første 51 leilighetene for salg og det er bare til å glede seg!

Felles fordeler på høyt nivå Hvem ønsker seg ikke av og til litt mer plass? Eller tilgang på en ekstra bil eller el-sykkel på fine dager?

At ungene har rom for å boltre seg når de har venner på besøk eller tilgang på et skikkelig festlokale når den store dagen skal feires? Nå får du alt dette og mye mer! I Liaparken lanserer BOB sin egen variant av delingsøkonomi “Sharing is caring”. Mange ekstra fordeler for deg og i tillegg godt for miljøet.

Liaparken er miljøsertifisert slik at du med god samvittighet kan velge å bo akkurat slik du ønsker. Velkommen til Liaparken!

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Noen ord fra arkitekten

Liaparken er inspirert av de Bergenske smitt og smau og utfordrer tradisjonell småhus- og leilighetsbebyggelse ved å gi det beste av begge verdener til beboere i ulik alder i innovative boformer. Vi ser på Liaparken som en liten landsby i fjellsiden - et nabolag med nye delingsfunksjoner og sosiale møteplasser i urbane, grønne omgivelser i kontakt med naturen.

Her får du blant annet trinnfri adkomst og alt på ett plan sammen med spektakulær takhøyde- og utsikt. Her får du store grønne lekeog uteoppholdsarealer rett ut fra stuen sammen med fleksible planløsninger – Liaparken har nettopp mange ulike leilighetstyper for å dekke ulike behov og skape godt bomiljø på tvers av generasjoner.

Tilhørighet med naturen, miljø og omgivelsene er en viktig del av Liaparken. Naturlige materialer, helhetlig tilnærming og stedlig tilpassing har vært førende for utformingen. Terrassene, beplantingen og bebyggelsen danner et nytt landskap hvor kontakten mellom inne og ute tar form gjennom store vindusflater og luftige takhøyder og hvor man kan både oppdage og skape godt bomiljø gjennom Liaparkens unike passasjer, samlende møteplasser og nyskapende arkitektur.

Mad arkitekter
Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.
INN HOLD Tett på det meste side 10 Sharing is caring Liaparkens egen delingsøkonomi side 12 Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28 Boliger utenom det vanlige side 43 Kjøkken & bad side 46 Plantegninger side 48

Bærekraftige, grønne hjem Liaparken er miljøsertifisert side 28

Boliger utenom det vanlige fra side 40

Tett på det meste side 10

Sharing is caring Dele, leie, eie Liaparkens egen delingsøkonomi fra side 12

Illustrasjonsbilder. Avvik i leveranse kan forekomme.

Liaparken Tett på det meste

Liaparken ligger sentralt i Åsane like ved flotte Liavatnet som har en ypperlig turog joggeløype rundt. Det er også korte avstander til en rekke andre turmuligheter i nærområdet, stort og godt mangfold av butikker i gangavstand, kollektivtransport og arbeidsplasser. Barnehager, skoler og idrettsarenaer like i nærheten gjør det lettvint for barnefamilien.

Bergen lufthavn, Flesland 28.3 km Bergen sentrum 11,4 km

Liakroken busstopp 0.5 km Åsane terminal 3.0 km

Kiwi Nyborg 0.5 km

Gullgruven senter 1.6 km Ikea 1.5 km Åsane storsenter 2.5 km Horisont kjøpesenter 2.0 km

Bergen Golfklubb 4.3 km Åsane Bowling & Eventsenter 2.6 km Vestlandshallen 2.3 km

Liavatnet 120 m Den trondhjemske postvei 1.5 km Sti til Rollandsfjellet 2.6 km

Liakroken barnehage 850 m

Li barneskole 1.0 km Rolland skole 2.8 km

10

Den trondhjemske postvei Ikea Gullgruven senter

Vestlandshallen Åsane Storsenter

Åsane gamle kirke

Liavatnet

Horisont kjøpesenter

Kiwi

Liakroken bhg.

Rolland skole

Åsane terminal

Åsane Bowling & Eventsenter

Rollandsfjellet

Bergen Golklubb

Bergen sentrum Flesland

Informasjonen er hentet fra ulike kilder, det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

Li barneskole

11
Korte avstander til det du måtte trenge i hverdagen.
12
13

Tusle ned på trimrommet før arbeidsdagen starter.

Liavatnet ligger lett tilgjengelig, hvorfor ikke låne en av Liaparkens egne kajakker? Deilig på en vakker solskinnsdag.

14
Planterom For deg med grønne fingre. Har du ikke egen skrumaskin eller drill? Det trenger du ikke med fullt utstyrt snekkerrom med verktøy. Unødvendig at alle skal ha hver sin av alt - hvorfor ikke dele? Bra for miljøet er det også. Bestill varer fra nærbutikken og få dem levert i matkasserommet ved inngangspartiet.

Sharing is

caring

Gode naboer deler på godene

Du har gjerne hørt om delingsøkonomi. I Liaparken lanserer vi vår egen variant “Sharing is caring”. Del både små og store ting sammen med naboer, familie og venner. Det vil det bli et rikt utvalg av felles goder, varer og tjenester – som alle kan dele, bruke eller leie etter eget ønske og behov. Sharing is caring bidrar til et godt, grønt og sosialt naboskap.

Med egen app som utvikles for prosjektet kan du enkelt booke de ulike fellesfordelene, enten det måtte være bonusleilighet, verksted eller elbil – bare for å nevne noe. Ønsket periode og leie betales rett i appen. Her tenker vi en symbolsk sum for å dekke slitasje og forsikring. På denne måten trengs det ikke 127 skrumaskiner, elsykler, ekstra soverom eller biler.

Er du som oss, tilhenger av delingsøkonomi – er dette en perfekt mulighet for deg. Her er noe for alle – uansett hvor du er i livet!

Noen av de planlagte fellesfordelene:

• To bonusleiligheter

• Elbil, elsykler og elsparkesykler

• Stort fellesrom med kjøkken og terrasse

• Matkasserom for levering/henting av matvarer

• Treningsrom

• Syrom

• Planterom – dyrk dine egne urter!

• Verksted med tilhørende verktøy

• Kajakker

• Hva vil du ha?

Fellesgodene bestemmes sammen med deg som skal bo her - hva er den perfekte fellesgoden for deg som du og dine naboer kan ha glede av?

15
Book fellesfordelene via egen app som utvikles for prosjektet.

Minutter 1 2 4 7

Lei en elsykkel, elsparkesykkel eller elbil for å komme deg fra A til Å.

Med Sharing is caring kan du leie både elbil og elsykkel. Og sparkesykkel. Genialt! Her kommer du deg lettvint rundt uten å måtte tenke på store utgifter som reparasjoner, nye dekk og service. Du sjekker bare i appen når det du trenger er ledig og booker de dagene du ønsker for en symbolsk sum. Så lett blir det!

Gullgruven senter IKEA Åsane storsenter Kiwi Nyborg
Vestlandshallen
Gjør unna handleturen på Kiwi Nyborg Kort vei til bl.a. Horisont, Gullgruven og Åsane Storsenter Bergen Golfklubb Liavatnet Åsane terminal Idyll ved Liavatnet Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.

To bonusleiligheter

Hva er hvor?

Her er en oversikt over hvor de ulike planlagte fellesrommene i Liaparken vil bli plassert. Plassering av fellesrommene er ikke endelig vedtatt og kan endres.

Sykkelverksted Elbil, elsykler, elsparkesykler Verksted Syrom Treningsrom Fellesrom m/ kjøkken & terrasse Planterom Arbeidshub Matkasserom Elbil, elsykler, elsparkesykler Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Bonus leiligheter

Gi gjestene dine hotellfølelsen

Får du besøk til helgen, men har ikke nok sengeplasser til gjestene dine? Null problem, bare book en av de to bonusleilighetene! Gi gjestene dine den digge hotellfølelsen ved å tilby dem et hyggelig, trygt og helt privat sted å overnatte. En bonusleilighet er på ca. 40 m2 BRA og har egen inngang, 1 soverom med dobbeltseng, sovesofa i stue, mini-kjøkken og bad – nesten som et hotellrom.

Dersom borettslaget ønsker det kan du enkelt bestille fullt kjøleskap til gjestene kommer, eller utvask av bonusleiligheten når de har dratt.

Med to bonusleiligheter til disposisjon i prosjektet trenger du ikke kjøpe større leilighet enn du egentlig trenger, med tanke på antall soverom.

21
Plantegning av bonusleilighet B1-204 N B2 B 1 LIAPARKEN Entre 5,3 m2 Sov1 6,4 m2 Hovedrom 25,0 m2 Baderom 3 8 m2 Leilighet B1 204

Rom for hygge Stort fellesrom med kjøkken og terrasse

I Liaparken vil det tilbys et stort fellesrom på ca. 80 m2 som kan reserveres enten du skal feire bursdag eller ha stort familiebesøk. Lokalet skal i hovedsak benyttes til fellesaktiviteter for alle beboerene i Liaparken, hvor dere kan ha aktiviteter sammen. Lokalet har stort kjøkken og gir rom for både felles middager og juleverksted. Med eget matkasserom ved inngangspartiet kan mat og drikke enkelt bestilles og leveres trygt ved større begivenheter, temakvelder, kurs eller samlinger.

Her er det rom for hygge både for store og små. Med en raus terrasse utenfor, delvis skjermet av pergola kan man lett flytte de ulike sammenkomstene utendørs på flotte solskinnsdager.

22
Fellesrom Matkasserom Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Fellesrommet er gunstig plassert nær lekeplass for de minste barna!

Illustrasjonsbilde fellesrom i bygg B1, trinn 2. Forbehold om at det kan komme tekniske føringer. Avvik i leveranse kan forekomme.

Greit å kunne jobbe hjemmefra når minsten er pjusk. Lekerom? Gjør hverdagen lettere for travle småbarnsforeldre. Syrom Sofaputer? Kjole? Lær deg å sy. Atelier? Kanskje du har en kunstnerspire i deg? Bibliotek i fellesrommet Koselig både for barn og voksne
Glad i alt som kan vokse og gro? Her trenger du ikke egen hage for å få detlys kan du dyrke dine egne tomater og urter. Ekstra kjekt er det når duArbeidshub

Her dettomater du -

Klart vi kan fikse det!

Hvem gjør delingsøkonomien enkel?

Noen må sørge for at dørlåsen til hovedinngangen vedlikeholdes, plener klippes, lekeplassen er i orden, leiligheten din blir vasket og filteret i ventilasjonsanlegget blir byttet.

BOB har gjort dette i over 75 år med gode resultater og referanser, og dette skal vi bli enda bedre på. BOB har utviklet en egen app med hundredevis av tjenester, som utvides hele tiden, enten direkte eller via våre samarbeidspartnere, som alle har dine behov i fokus.

Din stemme betyr noe

Når du kjøper bolig i Liaparken kan du være med å si din mening angående hva borettslaget skal satse på av fellesfordeler. Liaparken er ekstraordinær når det gjelder delingsøkonomi. Her er det nemlig mulighet for en delingsøkonomi bestemt av beboerene selv. Det vil bli opprettet en spørreundersøkelse hvor alle kan stemme på hva de ønsker av fellesgoder i god tid før innflytting. Det vil også bli arrangert møter i fellesskap, kurs og husregler før man flytter inn. De ulike kursene i regi av BOB kan være alt fra plantekurs til matlaging.

Vil du ha en utvask av leiligheten din? Eller kanskje noen som vasker for deg på det jevne? Vask av bilen? Tur med hunden? Noen å snakke med? Delta på kurs om emner du ønsker å lære om i samlingsrommet? Vi ordner det for deg!

I Liaparken er vi oppatt av alle skal bli hørt, og din stemme er avgjørende for hvordan fellesskapet vil bli i fremover i Liaparken.

27

BÆREKRAFTIGE, GRØNNE HJEM

Grønt og bærekraftig Liaparken miljøsertifisert til karakteren “Very good”

Fokus på bærekraft øker i stor grad i dagens samfunn. De fleste i dag er opptatt av miljøfremmende tiltak i sitt nærmiljø. BOB ønsker å bidra til det grønne skiftet. Å bygge grønt og bærekraftig, er fremtiden.

Liaparken er et av Norges første boligprosjekt bygget etter BREEAM sine miljøsertifisering krav, og er med på å sette standard for boligutbygging i Bergen. Her får du garantert et miljøvennlig hjem!

BREEAM står for Building Research Establishment`s Environmental Assessment Method, og er verdens eldste og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM. Sertifiseringen har ni kategorier:

Forurensing

Arealbruk & økologi Vann

Miljøvennlige materialer Helse & innemiljø Energi

Dette betyr gjennomtenkte miljøløsninger inn i alle deler av boligutviklingen, fra materialvalg og arealbruk til avfallshåndtering. Man trenger ikke oppfylle alle krav i alle kategorier, men det blir gjort et utvalg som tilsammen gir en karakter. I Liaparken har vi blant annet gjort tiltak innen:

Helse og innemiljø. Rene materialer uten giftstoffer som gir godt inneklima.

Energi. Energibrønner, for å minimere unødig energibruk. Det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene.

Ivaretakelse av flora og fauna. Det har blant annet vært økolog på tomten for å se etter eventuelle arter som kanskje må tilbakeføres etter utbygging. Etablering av insekthotell og fuglekasser. Grønne uterom og fellesarealer. Frukttrær og bærbusker.

Transport. Etablering av delingsordning for både bil-, sykkel-, og sparkesykkel. Mulighet for lading av bil og sykkel. Innendørs sykkelparkering.

Forurensing. Våre byggemetoder skal medføre minst mulig forurensing til luft og vann, og generere minst mulig støy i byggeperioden.

Vann. Det er viktig å bruke mindre vann. Derfor får hver bolig vannmåler og kan følge med på eget forbruk. Grøntområdene fylles med planter som utelukkende er avhengig av nedbør.

Miljøvennlige materialer. Byggematerialene er giftfrie og det brukes aldri tømmer fra regnskogen. Materialene er robuste for å minimere skader, slitasje og vedlikehold.

Avfall. Avfall sorteres, måles og registreres i byggeperioden. Det etableres kildesortering av husholdningsavfall.

30
Transport Avfall Ledelse
Liaparken sertifiseres til BREEAM med karakteren «Very good»

Ivaretakelse av flora & fauna

I Liaparken ønsker vi våre aller minste gjester velkommen med fuglekasser og insektshotell. Foruten å bidra til et biologisk mangfold og hjelpe de utrydningstruede artene, er det veldig kjekt for både store og små å følge med på hvem som flytter inn hvor. Og er vi heldige, blir det kanskje noen fugleunger til våren?

Energibrønner, for å minimere unødig energibruk

I Liaparken vil det etableres energibrønner i bakken for å hente jordvarme til en væske-vann varmepumpe. Varmepumpen gir varmt tappevann og oppvarming til fellesarealene. Samtidig sparer du også både lommeboken og miljøet.

Grønne uterom og fellesarealer

Listen er lagt høyt for at fremtidige beboere skal trives i Liaparken. Med MAD arkitekter i spissen og Dronninga landskap sin hånd på uteområdene blir det både spennende arkitektur, vakre detaljer og flere grønne uterom. Her er det lagt vekt på både sosiale og private soner.

32
33
Illustrasjonsbilde av felles uteområde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.
34
Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Mange møteplasser perfekt for nabomingling

I Liaparken er den unike arkitekturen i perfekt samspill med naturen, her bygges gangveier og plattinger naturlig inn i terrenget. Det etableres store fellesterrasser, mange små møtepunkt og klatrepark for de større barna.

Fellesområdene bærer preg av mye grønt, vakre detaljer og spennende møtepunkt med benker, gangveier, trapper og vannveier – de perfekte rammene for naboprat. Her er listen lagt høyt for at du skal trives – både inne og ute. Med solrik beliggenhet og gode utsiktsforhold over nærområdet og Liavatnet, er det bare å glede seg til solrike dager.

Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Private uterom

Ønsker du å trekke deg tilbake og nyte solen? I Liaparken får alle hver sin private uteplass enten det måtte være terrasse, balkong eller atrium – eller begge deler! Leilighet B2-207 får to balkonger i tillegg til terrasse.

Velg om du vil ha privat uteplass tett på de grønne fellesarealene, eller helt eller delvis skjermet fra de andre naboene.

Uteplassene vil variere i størrelse, alt etter hvilken leilighet du velger. Det vil også variere hvilke uteplasser som får tredekke og betong, eller begge deler. Se de ulike planløsningene fra side 50 hva som passer best for deg.

Illustrasjonsbilde leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Liaparken for de yngste

I Liaparken planter vi frukttrær og bærbusker til glede for store og små beboere.

Gressbakker om sommeren, akebakker om vinteren.

Rom for lek, akebakker og klatretrær

Ved hovedinngangen i Liaparken vil det bli en stor lekeplass utstyrt med ulike lekeapparater for de minste barna. Her kan du ta deg en kopp kaffe på den flotte terrassen ved fellesrommet like ved, mens smårollingen leker. Lekeplassene beplantes med busker med spiselige bær som for eksempel rips. På vinterstid kan man ake i akebakken, samt ned ved siden av trappen mot lekeplassen. Gøy!

Oppe i lien mot Flaktveitvegen er det laget klatreskog for de litt større barna. Her blir det naturlige klatreløyper og balanselek.

Illustrasjonsbilde bygg B1 og B2. Avvik i leveranse kan forekomme.

LEILIG HETENE

Småhus over 1 plan Illustrasjonsbilde av leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Småhus over 2 plan

Illustrasjonsbilde av leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Standardleilighet

Illustrasjonsbilde av leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Atriumsleilighet

Illustrasjonsbilde av leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Boliger utenom det vanlige

Sjelden er man så heldig at man kan velge blant så mange ulike boligtyper som i Liaparken. Her finner du alt fra standard 2-, 3- og 4-roms leiligheter, til småhus over ett eller to plan.

Drømmer du om ditt eget walk-in-closet? Trinnfri adkomst, fleksible planløsninger og alt på ett plan? Din egen lille, hemmelige hage? Ekstra takhøyde og spektakulære vinduer ut mot verden? Eller trenger du bare et ekstra bad? Liaparken har mange boligtyper for å dekke ulike behov og skape et godt bomiljø på tvers av generasjoner. Vi har satt opp en oversikt til deg på de to neste sidene – som gjør det enklere å finne akkurat det du er på jakt etter!

Noen begrep som er greie å ha oversikt over:

Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 41,2 til 93,2 m2. Selv standardleilighetene i Liaparken er utenom det vanlige. Samtlige leiligheter får ferdig installerte hvitevarer, samt lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere får walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har ekstra bad eller toalett i tillegg. Les mer på side 53.

Atriumsleiligheter 3-roms leiligheter som omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer både som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten. Les mer på side 82.

Småhus Boligen for deg som liker eneboligfølelsen men samtidig ønsker fordelene ved å bo sammen. Boligene har som oftest ekstra store vinduer i front, høyt under taket og kan ha opptil flere frittliggende sider.

Småhus over 1 plan Boliger fra 60,5 til 88,3 m2. Tre til 4 rom. Les mer på side 88.

Småhus over 2 plan, familieboliger Dette er de største leilighetene i Liaparken. Boligene har 4-5 rom og er fra 79,4 til 114,7 m2 Les mer på side 102.

43

Gode kvaliteter i Liaparken Styr lys & varme fra telefonen

Leilighetene bygges etter Tek 17 som sikrer deg som beboer en høy teknisk standard. Det blir bl.a. balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som gir deg et friskt og godt inneklima,

• Smarthus fra Futurehome; lys- og varmestyring

• Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

• Kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH

• Integrerte hvitevarer fra Siemens

• Helflisede bad, utenom gjestetoalett/WC

• 3-stavs eikeparkett

• Fibernett- og kabel-TV GET. Trenger du hjelp til innstallasjon kan det være godt å vite at vår leverandør står klar til å hjelpe deg i hele tre uker etter du har flyttet inn.

• Universell utforming

• Private uteplasser til alle

• Garasje & heis

• Sykkelparkering

• Egen sportsbod

• Porttelefon med kamera- og talefunksjon ved hovedinngang. Hver leilighet får også egen ringeknapp utenfor privat inngangsdør.

Smarthus fra Futurehome

Få en enklere, tryggere og smartere hverdag med Smarthus fra Futurehome. I Liaparken leveres det en startpakke inkludert i prisen som tilbyr smart styring til sikkerhet, belysning og bedre komfort. Pakken kan utvides etter eget ønske og behov og inkludere både ventilasjon og solskjerming. Det jobbes også med en rekke andre produkter, bl.a. integrasjon mot IKEA sine smarthus produkter.

Med Futurehome sin App kan du kontrollere både lys og varme med et enkelt trykk fra smarttelefonen din. Greit å automatisk kunne senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man også automatisk senke temperaturen slik at man sparer strøm. Bra for deg, og bra for miljøet!

For utvidelse av systemet finner du mer informasjon i tilvalgsdelen, eller veiledning fra leverandør. Spør oss så hjelper vi deg! Startpakke for Smarthus har 3 års bindingstid.

Velg blant flere parkettvarianter. Standardlevereanse er 3-stavs eikeparkett.

En leilighet, to forskjellige stiler

Betongvegg og synlige installasjoner, eller helt vanlig?

Kunne du tenke deg en leilighet med et noe røffere uttrykk? I Liaparken kan du velge om du vil ha betongvegger med synlige installasjoner, eller om du vil ha det helt vanlig med gipsvegger. Ønsker du vanlige vegger kan du velge mellom 3 veggfarger, dersom det er samme farge i hele leiligheten – uten tillegg i pris.

Bytte parkett eller kjøkkenfront?

Bytte parkett eller kjøkkenfront?

Er du tidlig ute i kjøpeprosessen kan du påvirke interiørvalgene i boligen din. Det vil utarbeides en tilvalgsliste med ulike valgmuligheter og priser. Kanskje ønsker du glassdører innvendig, andre fronter på kjøkkenet eller 1-stavs parkett? Mulighetene er mange, du avgjør selv hvordan ditt nye rede skal bli.

Er du tidlig ute i kjøpeprosessen kan du påvirke interiørvalgene i boligen din. Det vil utarbeides en tilvalgsliste med ulike valgmuligheter og priser. Kanskje ønsker du glassdører innvendig, andre fronter på kjøkkenet eller 1-stavs parkett? Mulighetene er mange, du avgjør selv hvordan ditt nye rede skal bli.

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme. Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme. Andre fliser, servant eller blandebatteri på badet?

Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-206, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Kjøkken & bad

Tryll frem gode retter på kjøkken levert fra kvalitetsleverandøren HTH. Som standard blir det hvite, slette fronter – type glatt hvit. Benkeplate i laminat. Klassisk, tidløs innredning som faller i smak hos de fleste. Er du tidlig ute kan du velge mellom kjøkkenfrontene Glatt grå, Oslo eller Stockholm – uten pristillegg. Kanskje ønsker du å kombinere andre modeller og farger?

Integrerte hvitevarer fra Siemens følger selvsagt med og inkluderer induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad

Noen av leilighetene får to bad, eller gjestetoalett i tillegg til hovedbadet. Badene blir helfliset, utenom gjestetoalett/WC. Det blir vegghengt toalett, varme i gulv og spotter i tak.

Ønsker du annen innredning, eller andre fliser er det gode muligheter for å gjøre personlige tilpasninger så lenge du er tidlig ute i prosessen.

46
47 Illustrasjonsbilde av standard kjøkkenfront Glatt Hvit fra HTH
Velg mellom 4 ulike kjøkkenfronter – uten tillegg i pris Glatt hvit (standard), Glatt grå, Oslo og Stockholm. Integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert! Induksjonstopp Stekeovn Oppvaskmaskin
Oslo Stockholm

Plantegninger På de neste sidene vil du finne ledige leiligheter pr. 1. november 2021

over B1 B1
Illustrasjonsbilde bygg B1, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.
Oversikt
51
Futurehome Walk-incloset
Ekstra bad eller WC Atrium Kontorsone Ekstra
Skråvindu
* (*)
*
*
*
* *
*
*
*
Futurehome Walk-in-
Ekstra bad
WC Atrium Kontor-
Ekstra
Skråvindu
*
*
*
*
*
* * *
*
3-roms
* *
* (*) *
Futurehome Walk-incloset (WIC) Ekstra bad eller WC Atrium Kontorsone Ekstra takhøyde Skråvindu
* (*) * (*) * * Oversikt kvaliteter B1 (*) betyr at du har mulighet til å få walk-in-closet, dersom du ønsker det. Det tas forbehold om trykkfeil.
Leilighetsnr.
(WIC)
takhøyde
Standardleiligheter 2-roms B1-311
3-roms B1-102
B1-303
B1-305
B1-306
B1-307
B1-312
B1-313
Leilighetsnr.
closet (WIC)
eller
sone
takhøyde
B1-408
B1-409
B1-410
B1-504
B1-508
4-roms B1-117
B1-406
Atriumsleiligheter
B1-207
B1-216
Leilighetsnr.
Småhus over 1 plan 4 (5)-roms B1-601

Romkart

B1-301

Standardleiligheter, 2-roms : 19 stk.

Standardleiligheter, 3-roms: 25 stk.

Standardleiligheter, 4-roms: 5 stk.

Atriumsleiligheter, 3-roms: 11 stk.

B1-401

B1-302 B1-314 B1-303 B1-304

Småhus over 1 plan, 2-roms: 2 stk.

Småhus over 1 plan, 3-roms: 10 stk.

Småhus over 1 plan, 4/(5)-roms: 1 stk.

Småhus over 2 plan, 4-roms: 2 stk.

Småhus over 2 plan, 5-roms: 1 stk.

B1201 B1202

B1-201 / B1-202 B1-205 B1-104 B1-105 B1-106

B1-206

B1-205 B1206 B1207 B1208

B1-501 B1-305

B1-402 B1-403 B1-404

B1-502 B1-503 B1-405

B1-504

B1101 B1102 B1103 B1104 B1105 B1106 B1107 B1108 B1109 B1110 B1111 B1112 B1114 B1115 B1116

B1118 B1-117 B1113

B1209 B1210 B1211 B1212 B1213 B1214 B1215 B1216

Ønsker du et bestemt antall rom eller type bolig? Her får du en rask oversikt over hvor de ulike boligtypene er plassert. B1-101 / 102 / 103

B1-601 B1-602 B1-505 B1-506 B1-507 B1-412 B1-406 B1-407 B1-408 B1-409 B1-306 B1-315 B1-307 B1-316 B1-308 B1-309 B1-310 B1-311 B1-317 B1-209 B1-210 B1-211 B1-213 B1-214 B1-215 B1-212 B1-207 / B1-208 B1-107 B1-108 B1-109 B1-110 B1-111 B1-112 B1-113

B1-413 B1-508 / B1-509

B1-216 B1-114 B1-115 B1-116

B1-603 B1-410 / B1-411 B1-312 / B1-313

B1-217 / B1-218 B1-117 / B1-118

B1401 B1402 B1403 B1404 B1405

B1406 B1407 B1408 B1409 B1411

B1412 B1413

1. etasje 4. etasje 2. etasje 5. etasje

B1218 B1-217

B1303 B1304 B1305 B1307 B1308 B1309 B1310 B1311

B1312 B1313 B1306

B1301 B1302 B1314 B1315 B1316 B1317

3. etasje 6. etasje

B1508 B1505

B1504 B1506 B1507 B1509

B1410 B1501 B1502 B1503

B1-601 B1602 B1603

52
53
Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms

Velg mellom 19 stk. 2-roms for deg som bare trenger et soverom, men likevel ønsker å ha god plass i oppholdsrommet. Du kan uansett leie en av de to bonusleilighetene når du får gjester på besøk! Ønsker du flere soverom har vi 25 stk. 3-roms og 5 stk. 4-roms som standardleiligheter også.

Noen får private terrasser/balkonger inn mot de grønne fellesarealene, andre mer skjermet.

Studer de ulike plantegningene på de neste sidene hvilken løsning som passer deg best. Her er noe for et hvert ønske og behov.

• Noen har ekstra bad eller gjestetoalett/WC i tillegg.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger til alle.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

49 lyse standardleiligheter fra 44,8 til 99,8 m2. Alle leilighetene har lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere av leilighetene har walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har også ekstra bad eller gjestetoalett.

54
Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

LIAPARKEN

BRA: 50,5 m2

Leilighet B1 308

BRA: 49,9 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 48,1 m2 Sportsbod

Leilighet B1 308

BRA: 49,9 m2

Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 48,1 m2 Sportsbod

Terrasse: 7,1 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod N B1 308 1:100

2-roms standardleilighet B1-311

BRA: B1-311: 50,8 m2 P-rom: 48,8 m2

Etasje: 1. og 3. etasje Sportsbod

55 N 0
B1 308
LIAPARKEN Dato 18 12 2019 Evt
Sov I 11 5
1 2 3 4 5m
1:100 B2 B 1
Wic Terrasse 7 2 m2
m2 Stue/Kjøkken 26,5 m2 Entre 3 5 m2 Bad 5,1 m2
1:100 1 2 5 N B1 116 1:100
LIAPARKEN Dat o
B2 B 1
Terrasse 7,1 m2 Stue/Kjøkken 27,1 m2 Entre 3 5 m2 Bad 5,1 m2 Sov I 11,6 m2
Terrasse
Stue/Kjøkken
Entre 3 5 m2 Sov
Leilighet B1 116 BRA: 50,5 m2 Terrasse : 7,1 m2 P-rom: 48,7 m2 Sportsbod N B1 116 1:100 Dato 18 12 2019
7 1 m2
27 1 m2
I 11 6 m2
Evt Wic
Sov
Entre
Dato 18 12 2019
Terrasse 7 2 m2
I 11 5 m2
3 5 m2
116 308 311
Liavatnet B1 B2
116 308 311

BRA: 70,8 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 69,2 m2 Sportsbod

BRA: 70,8

69,2 m2

1. etasje

B2 B 1 LIAPARKEN

Leilighet B1 102

BRA: 70,8 m2 Balkong: 7,0 m2 P-rom: 69,2 m2 Sportsbod

Bad 5 1 m2 B2

N 0 1 2 3 4 5m B1 102 1:100 B 1

Dato 18 12 2019 Terrasse 7 0 m2 Entre 10 0 m2 Sov I 11 3 m2 Stue/Kjøkken 33 5 m2 Bad 5,1 m2 Sov II 7 2 m2

Entre 10,0 m2 Sov I 11,3 m2

Bad 5,1 m2 Sov II 7,2 m2

Dato 18 12 2019

Stue/Kjøkken 33,5 m2

56
B2 B 1
Entre 10,0 m2 Stue/Kjøkken 33,5 m2
3-roms standardleilighet B1-102
m2
P-rom:
Etasje:
Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B1 102 1:100
Terrasse 7 0 m2

Leilighet B1 408

Leilighet B1 505

leilighet

BRA: 72,1 m2 Terrasse: 16,7 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

BRA: B1-303: 72,7 m2 B1-408: 72,2 m2 B1-409: 72,6 m2

P-rom: 66,7 m2 66,2 m2 66,6 m2

Etasje: 3., 4. og 5. etasje Sportsbod

57
1:100 1 2 5 N B1 303 1:100
1 LIAPARKEN Dat o
Sov I
Sov
Bod
m2
m2 Entre
Bad
B1 303 BRA: 72,7 m2 Terrasse : 7,3 m2 P-rom: 66,7 m2 Sportsbod N
Dato 18 12 2019 Sov I 9 9 m2 Bod 2 9 m2 Stue/Kjøkken 36 1 m2 Entre 7 6 m2
3-roms standard-
B1-303, B1-408, B1-409
B2 B
Terrasse 7,3 m2
9,9 m2
II 6,7 m2
2,9
Stue/Kjøkken 36,1
7,6 m2
5,1 m2 Leilighet
B1 303 1:100
Dato
Sov 9 8 m2 Bod 2 9 m2 Stue/Kjøkken 35 3
Entre 7 9 m2
BRA: 72,7 m2 Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 66,7 m2 Sportsbod N B1 408 1:100 LIAPARKEN
18 12 2019
m2
Terrasse
Dato
Sov I 9 9 m2 Bod 2 9 m
BRA: 72,2 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 66,2 m2 Sportsbod N B1 505 1:100 LIAPARKEN
18 12 2019
Stue/Kjøkken 35 5 m2 Entre 7 6 m2
Liavatnet B1 B2 N 0 1 2 3 4 5m B1 408 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 Sov I 9,8 m2 Sov II 6 7 m2 Bod 2,9 m2 Stue/Kjøkken 35 3 m2 Entre 7 9 m2 Bad 5,1 m2 Terrasse Terrasse 7,2 m2
N 0 1 2 3 4 5m B1 505 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 Terrasse 16,7 m2 Sov I 9,9 m2 Sov II 6 7 m2 Bod 2,9 m2 Stue/Kjøkken 35,5 m2 7,6 m2 Bad 5 1 m2
Leilighet B1 408 BRA: 72,2 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 66,2 m2 Sportsbod
Leilighet B1 505
505
408 409 505 303
BRA: 72,1 m2 Terrasse: 16,7 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod Terrassene varierer fra 7,2 m2 til 16,7 m2 408 409
303

leilighet B1-305

58
1:100 1 2 5 N B1 305 1:100 B2 B 1 LIAPARKEN Dat o Terrasse 8,2 m2 Sov I 9 9 m2 Sov II 6,7 m2 Stue/Kjøkken 35,5 m2 Entre 7,6 m2 Bod 2,9 m2 Bad 5,1 m2
3-roms standard-
BRA: 72,1 m2 P-rom: 66,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod
N B1 305
Dato 18 12 2019 Terrasse 8 2 m2 Sov II 6 7 m2 Stue/Kjøkke 35 5 m2 Entre 7 6 m2 Bad 5 1 m Sportsbod Liavatnet B1 B2 N 0 1 2 3 4 5m B1 305 1:100 B2 B 1 LIAPARKEN Dato 18 12 2019 Terrasse 8 2 m2 Sov I 9,9 m2 Sov II 6,7 m2 Stue/Kjøkken 35 5 m2 Entre 7,6 m2 Bod 2 9 m2 Bad 5 1 m2
Leilighet B1 305 BRA: 72,1 m2 Terrasse : 8,2 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod
1:100
Leilighet B1 305 BRA: 72,1 m2 Terrasse: 8,2 m2 P-rom: 66,1 m2 Sportsbod

leilighet

9,2 m2 P-rom: 65,7 m2 Sportsbod

59 B2 B
atrie
Sov
0 1 2 3 4 5m B1
B2 B 1 Dato 18 12 2019 atrie Terrasse 9 2 m2 Stue/Kjøkken 28 6 m2 Sov I 11 3 m2 Entre 5 8 m2 Sov II 8 9 m2 Wic 4 3 m2 Bad 4 9 m
1
Stue/Kjøkken 28,6 m2
I 11 3 m2 Wic 4,3 m2 Bad 4,9 m2 N
306 1:100
BRA: 67,4 m2 Terrasse: 9,2 m2 P-rom: 65,7 m2 Sportsbod
Liavatnet B1 B2 1:100
N 0 1 2 3 4 5m B1 306 1:100 B2 B 1 LIAPARKEN Dato
2019
Terrasse
Sov
3-roms standard-
B1-306 BRA: 67,4 m2 P-rom: 65,7 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod
1 2 5
18 12
atrie
9 2 m2 Stue/Kjøkken 28 6 m2 Sov I 11,3 m2 Entre 5,8 m2
II 8,9 m2 Wic 4,3 m2 Bad 4 9 m2 Leilighet B1 306 BRA: 67,4 m2 Terrasse:

Leilighet B1 307

BRA: 78,4 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 72,3m2 Sportsbod

Leilighet

3-roms standardleilighet B1-307

BRA: 78,4 m2 P-rom: 72,3 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

60
1:100
N B1 307 1:100
LIAPARKEN Dat o
1 2 5
B2 B 1
Terrasse 7,8 m2 Sov II 6,7 m2 Bod 3,0 m2 Stue/Kjøkken 41,5 m2 Entre 7,6 m2 Bad 5,1 m2 Sov I 10,1 m2
Bod 3 0 m2 Stue/Kjøkken
Entre 7 6 m2 Sov I 10 1 m2 Sportsbod
N 0
307
B 1 LIAPARKEN Dato
2019
Bod
B1 307 BRA: 78,4 m2 Terrasse : 7,8 m2 P-rom: 72,3m2 Sportsbod N B1 307 1:100 Dato 18 12 2019
41 5 m2
Liavatnet B1 B2
1 2 3 4 5m B1
1:100 B2
18 12
Terrasse 7,8 m2 Sov II 6,7 m2
3,0 m2 Stue/Kjøkken 41,5 m2 Entre 7,6 m2 Bad 5 1 m2 Sov I 10 1 m2

m2 P-rom: 57,1 m2 Sportsbod

leilighet

61 B2
2 3 4
B2 B 1 Dato
12 2019 Entre 5 3 m2 Bad 4 9 m Sov 11 5 m Sov II 6 6 m2 Terrasse 7 6 m
26 5 m2
B 1 Sov II 6,6 m2 Terrasse 7,6 m2 Stue/Kjøkken ,5 m2 N 0 1
5m B1 312 1:100
18
Stue/Kjøkken
BRA: 58,5 m2 Terrasse: 7,6 m2 P-rom: 56,8 m2 Sportsbod
Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 0 1 2 3 4 5m B1 312 1:100 B2 B 1 Dato 11 09 2020 10 11 12 13 14 15 16 17
11.09.2020
3-roms standard-
B1-312 BRA: 58,8 m2 P-rom: 57,1 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod
Entre 5,4 m2 Bad 4,9 m2 Sov I 11,7 m2 Sov II 6,6 m2 Terrasse 7 8 m2 Stue/Kjøkken 26 5 m2 Leilighet B1 312 BRA: 58,8 m2 Terrasse: 7,8

Leilighet B1 313

BRA: 70,5 m2 Terrasse: 10,9 m2 P-rom: 68,8 m2 Sportsbod

Leilighet B1 313

3-roms standardleilighet B1-313

BRA: 70,5 m2 P-rom: 68,8 m2 Etasje: 3. etasje Sportsbod

62
1:100
N B1 313 1:100
LIAPARKEN Dat o
1 2 5
B2 B 1
Terrasse 10,9 m2 Entre 10,2 m2 Sov I 10,8 m2 Stue/Kjøkken 32 9 m2 Sov II 7,2 m2 Bad 4,9 m2
Entre 10 2 m2 Stue/Kjøkken
Bad 4 9
Sportsbod Liavatnet B1 B2 11.09.2020
B1 313 1:100
B 1 Dato 11 09 2020
Bad
BRA: 70,2 m2 Terrasse : 10,9 m2 P-rom: 68,5 m2 Sportsbod N B1 313 1:100 Dato 18 12 2019
32 9 m2
m2
0 1 2 3 4 5m
B2
Terrasse 10 9 m2 Entre 10,3 m2 Sov I 10,7 m2 Stue/Kjøkken 32,8 m2 Sov II 7 1 m2
4 9 m2
63 B2 B 1 Stue/Kjøkken 46,4 m2 Bod 1 m2 Balkong 7,1 m2 N 0 1 2 3 4 5m B1 410 1:100 Dato 18 12 2019 1 2 3 4 5 6 19 x 182 345 0 Sov I 9 5 m2 Sov II 6 8 m2 Entre 4 3 m Stue Kjøkken 46 4 m Bod 2 1 m2 Bad 4 6 m2 Balkong 7 1 m2 Sportsbod N 0 1 2 3 4 5m B1 508 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 1 2 3 4 5 6 19 x 182 345 0 Sov I 9 5 m2 Sov II 6 8 m2 Entre 4 3 m2 Stue/Kjøkken 46 4 m2 Bod 2 1 m2 Bad 4 6 m2 Balkong 7 1 m2 Leilighet B1 508 BRA: 77,1 m2 Balkong:
m2 P-rom:
3-roms standardleilighet B1-410, B1-508 BRA: 77 m2 P-rom: 72,8 m2 Etasje: 4. og 5. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B1 410 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 1 2 3 4 5 6 19 x 182 = 3450 Sov I 9,5 m2 Sov II 6,8 m2 Entre 4,3 m2 Stue/Kjøkken 46,4 m2 Bod 2 1 m2 Bad 4,6 m2 Balkong 7 1 m2
410
Balkong:
508 410 410 508
7,1
72,7 m2 Sportsbod
Leilighet B1
BRA: 77 m2
7,1 m2 P-rom: 72,8 m2 Sportsbod
64 B2 B 1 Terrasse 15,9 m2 Sov II 6,7 m2 Kjøkken Entre 7,6 m2 Bad 5,1 m2 N 0 1 2 3 4 5m B1 504 1:100 Dato 18 12 2019 Terrasse 15 9 m2 Sov I 9 5 m2 Sov II 6 7 m2 Bod 2 8 m2 Stue Kjøkken 34 8 m2 Entre 7 6 m2 Bad 5 1 m2 Sportsbod 3-roms standardleilighet B1-504 BRA:
P-rom:
Etasje:
Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B1 504 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 Terrasse 15,9
Sov I 9,5 m2 Sov II 6,7 m2 Bod 2,8 m2 Stue/Kjøkken 34,8 m2 Entre 7,6 m2 Bad 5 1 m2 Leilighet
504
70,9 m2
65,1 m2
5. etasje
m2
B1
BRA: 70,9 m2 Terrasse: 15,9 m2 P-rom: 65,1 m2 Sportsbod
65 B2 B 1 Stue/Kjøkken 35 0 m2 Terrasse 7,0 m2 Terrasse 7,3 m2 Sov III ,9 m2 2 d m2 N 0 1 2 3 4 5m B1 117 1:100 Dato 18 12 2019 Sov I 10 8 m Stue/Kjøkken 35 0 m2 Entre 9 8 m2 Terrasse 7 0 m Terrasse 7 3 m2 Wic 4 3 m2 Sov II 7 2 m2 Sov III 6,9 m2 WC 1 9 m2 Bod 2 5 m Bad 5 1 m2 Sportsbod 4-roms standardleilighet B1-117 BRA: 90,1 m2 P-rom: 85,2 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 11.09.2020 0 1 2 3 4 5m B1 117 1:100 B2 B 1 Dato 11 09 2020 Sov I 11,0 m2 Stue/Kjøkken 34 9 m2 Entre 9 6 m2 Terrasse 7,0 m2 Terrasse 7 0 m2 Wic 4 2 m2 Sov II 7 1 m2 Sov III 7 0 m2 WC 2 3 m2 Bod 2 4 m2 Bad 5 1 m2 BRA: 90,1
Terrasse:
P-rom:
Sportsbod
m2
7,0 m2
85,2 m2

4-roms standardleilighet B1-406

BRA: B1-406: 80,7 m2 P-rom: 74,5 m2

Etasje: 4. etasje Sportsbod

66
1:100 1 2 5 N B1 406 1:100
LIAPARKEN Dat o
B2 B 1
Sov I 9,5 m2 Sov II 6 7 m2 Bod 2,9 m2 Entre 7,6 m2 Stue/Kjøkken 34 4 m2 Sov II 9 4 m2 Bad 5,1 m2 Terrasse 7,2 m2
Sov 9 5 m2 Bod 2 9 m2 Entre 7 6 m2
N 0
B1 406 1:100
B 1 Dato 18 12 2019 Sov
Bod
Leilighet B1 406 BRA: 80,7 m2 Terrasse : 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod N B1 406 1:100 Dato 18 12 2019
Stue/Kjøkken 34 4 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod Liavatnet B1 B2
1 2 3 4 5m
B2
I 9,5 m2 Sov II 6,7 m2
2,9 m2 Entre 7 6 m2 Stue/Kjøkken 34 4 m2 Sov II 9,4 m2 Bad 5 1 m2 Terrasse 7 2 m2
407 406
Leilighet B1 406 BRA: 80,7 m2 Terrasse: 7,2 m2 P-rom: 74,5 m2 Sportsbod 406 407
Terrassene varierer fra 7,2 m2 til 12,2 m2

Leilighet med standard leveranse.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme.

Leilighet med tilvalg.

Atriumsleiligheter 3-roms

Velg mellom 11 stk. 3-roms atriumsleiligheter fra 70,5 til 88,5 m2 i 2. etasje. Leilighetene omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten din. Utgang til atrium er enten fra stue- og kjøkken, soverom eller kontoret.

Innred ditt lille, private uterom med store puter og pledd, slapp av og les en god bok – det du måtte ønske.

Alle illustrasjonsbilder på denne siden er fra leilighet B1-206, trinn 2. Noen av bildene viser standard leveranse og noen viser tilvalg. Avvik i leveranse kan forekomme.

• 1 stk. helfliset bad.

• 1 stk. med kontorsone/walk-in-closet.

• Tre av leilighetene har mulighet for walkin-closet i tilknytning til hovedsoverommet.

• Privat atrium i tillegg til terrasse.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

68
Leilighet med standard leveranse.

3-roms atriumleilighet

69 B2 B 1 Sov
Sov
N 0 1 2 3 4 5m B1 206 1:100 Dato 18 12 2019 Sov I 12 8 m2 Sov II 10 5 m2 Stue/Kjøkken 43 2 m2 Entre 5 3 m2 Bad 5 1 m2 Bod 3 4 m Terrasse 12 3 m2 Atrium 6 3 m2 , Sportsbod
I 12,8 m2
II 10,5 m2 Entre 5,3 m2 Terrasse 12,3 m2 Atrium 6,3 m2
Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B1 206 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 Sov
Sov II
Entre
Bad 5
Bod
Leilighet
206 207* 207* 206
B1-207* BRA: 85 m2 P-rom: 78,2 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod *Speilvendt
I 12 8 m2
10 5 m2 Stue/Kjøkken 43,2 m2
5,3 m2
1 m2
3,4 m2 Terrasse 12 3 m2 Atrium 6,3 m2
B1 206 BRA: 85 m2 Atrium: 6,3 m2 Terrasse: 12,3 m2 P-rom: 78,2 m2 Sportsbod Terrassene varierer fra 11,7 m2 til 12,3 m2

Leilighet B1 208 BRA: 78,7m2 Atrium: 7,8 m2 Terrasse: 12,7 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod Terrassene varierer fra 12,7 m2 til 14,4 m2

3-roms atriumleilighet

B1-216* BRA: 78,7 m2 P-rom: 73,7 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod

70
1:100 1 2 5 N B1 208 1:100 B2 B 1 LIAPARKEN Dat o Evt Wic Sov
m2 Sov
Entre
Bad
Bod
Terrasse
Atrium
N B1
Dato 18 12 2019 Evt Wic Sov II 8 7 m2 Sov I 18 6 m2 Stue 34 4 Entre 6 0 m2 Bad 4 6 m2 Bod 3 3 m2 Terrasse 12 7 m2 P-rom:
Sportsbod Liavatnet B1 B2 N 0 1 2 3 4 5m B1 208 1:100 B2 B 1 Dato 18 12 2019 Evt Wic Sov II 8 7 m2 Sov I 18 6 m2 Stue/Kjøkken 34 4 m2 Entre 6 0 m2 Bad 4,6 m2 Bod 3 3 m2 Terrasse
Atrium 7 8
*Speilvendt
II 8,7
I 18,6 m2 Stue/Kjøkken 34,4 m2
6,0 m2
4,6 m2
3,3 m2
12,7 m2
7,8 m2 Leilighet B1 208 BRA: 78,7m2 Atrium: 7,8 m2 Terrasse : 12,7 m2 P-rom: 73,7 m2 Sportsbod
208 1:100
73,7 m2
12,7 m2
m2
208 216* 216* 208
72
Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

God takhøyde i alle leilighetene, samt spektakulære vindusflater i flere!

Småhus over 1 plan 2,-

3- og 4/(5)-roms

Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Her har alle leilighetene ekstra god takhøyde i hele eller deler av leiligheten og flere har store, spektakulære vindusflater. Se de neste sidene hvilken løsning du ønsker i akkurat din leilighet. Kanskje du ønsker bad i tilknytning til hovedsoverommet?

• Ekstra takhøyde i alle leilighetene.

• Flere med skråvindu.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger til alle.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

Velg mellom 2 stk. 2-roms, 10 stk. 3-roms og 1 stk. 4/(5)-roms småhus over 1 plan fra 50,5 til 128,6 m2. Tre av leilighetene har ekstra bad eller WC og tre har walk-in-closet, evt. mulighet for det.

73
74 B2 B 1 g Terrasse 2 16,3 m2 Bad 5,1 m2 Bad 3,8 m2 Entre 9 5 m2 Sov I 16,6 m2 Sov II 6,8 m2 Sov III 11 2 m2 Evt Wic 0 1 2 3 4 5m 1 601 1:100 Dato 18 12 2019 Balkong 8 2 m2 Terrasse 2 16 3 m2 Terrasse 1 19 2 m2 Bad 5 1 m2 Bad 3 8 m2 Opphold 60 5 m2 Entre 9 5 m2 Sov 16 6 m2 Sov II 6 8 m2 Sov III 11 2 m2 Evt Kontor/Sov 4 6 3 Evt Wic Bod 2 0 m2 Balkong , -rom: 122,9m2 Sportsbod 4/(5)-roms småhus 1 plan B1-601 BRA: 127,9 m2 P-rom: 122,2 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 0 1 2 3 4 5m B1 601 1:100 B2 Dato 05 11 2020 Balkong 8,2 m2 Terrasse 2 16,2 m2 Terrasse 1 19 2 m2 Bad 5,1 m2 Bad 3 8 m2 Opphold 59,8 m2 Entre 9,6 m2 Sov I 16,6 m2 Sov II 6,8 m2 Sov III 11,2 m2 Evt Kontor/Sov 4 6,3 Evt Wic Bod 2,0 m2 Terrasse 1: 19,2 m2 Terrasse 2: 16,2 m2 Balkong: 8,2 m2 P-rom: 122,2m2 Sportsbod 5.11.2020
Illustrasjonsbilde leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.
76
Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Småhus over 2 plan, 4- og 5-roms familieboliger

Leilighetene får god takhøyde på opptil 4 m2 over hele eller deler av leiligheten. Store, trekantformede vinduer fra gulv til tak som gir godt med dagslys inne i leiligheten din.

Alle leilighetene har 2 terrasser/balkonger som du kan nyte både sol og utsikt over nærområdet fra sammen med familien din.

• 2 etasjer

• God takhøyde og store vindusflater.

• Ekstra bad.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

2 stk. 4-roms og 1 stk. 5-roms småhus over 2 plan fra 95,5 til 110,7 m2 Passer perfekt for storfamilen! Boliger for deg som ønsker fordelene med å bo sammen, men samtidig vil beholde eneboligfølelsen. Her er det plass til mange familiemedlemmer med opptil 3 soverom, ekstra oppholdsrom og et bad i hver etasje.

77
Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.
78 +100.0 +93.1 +98.1 90 +93.1 +93.1 +93.1 +93.1 +93.1 +93.1 +93.1 +93.1 +93.10 etasje 1,89 +93.1 +92.05 1,44 2,07 2,01 1,2 1,6 1,41 17 15 15 18 19 110 100 95 115 145 130 115 105 90 140 135 125 120 150 17 19 21 21 155 165 160 170 7 16 26 C 14 5 12 A D 1822 10 175 100 125 150 1.46 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 ET. +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 +96.6 95,31+ 96,60+ 93,15+ 96,60+ 1,6 0,4 1,72 1,5 1,41 1,35 1,2 1,2 1,2 1,2 1,2 1,26 1,89 1,37 1,61 1,8 1,96 0,99 1,11 1,7 1,5 2,38 0,4 1,5 1,49 1,86 3,41 1,63 1,47 1,38 1,69 2,6 1,47 1,96 1,53 2,42 4 +100.0 +100.0 +100.0 +103.5 +103.5 +100 +100.0 3 ET. +100.0 +100.0 +100.0 +103.5 +103.5 +103.5 +103.5 +103.5 +103.5 +103.5 103.50+ +103.5 +103.5 ET. +103.5 +103.5 +103.5 +103.5 1,77 1,75 2,09 1,42 1,6 1,97 1,5 1,38 3,06 +90.0 +91.60 +90.1 +89,00 +89.65 +89,00 +90.2 +90.0 +89,05 +89.65 +90.0 +93,1 +92,05 +89.8 1:15 9.14m³ 5.9750 3,04 1,65 2,4 +106.9 +106.9 +106.9 +106.9 +106.9 +106.9 +106.9 5 ET. +106.9 +105.32 +106.9 +106.90 +106.9 +106.9 +106,90 2 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 +110.4 2,44 +113.8 +113.8 KAFE 1.63 2,5 7,15 2,56 3,14 1,5 +110.4 +101.7 INNKJØRSEL +90.0 PARKERINGSKJELLER +88.8 B1 FORMÅLSGRENSE FLAKTVEITVEGEN FLAKTVEITVEGEN 106 112 FLAKTVEITVEGEN LIAVEGEN +90.0 +88.7 111 113 114 115 116 110 109 107 108 105 104 103 102 101 100 95 90 110 105 100 95 88.23 115 LIAFLATEN 114 113 112 111 110 109 108 100 114 +93.38 SIKTLINJE +93.1 SIKTLINJE +108.59 HOVEDINNGANG STØYVOLL 2,34 1:15 1,5 1,95 +110,00 +109,00 +106,90 +90,30 +92.50 +89.80 +89.20 114 +89.50 +92.00 +92.70 +90.00 +100,00 +98,00 +97,25 98,96+ +90,30 +90,30 +90,30 +93,10 +93,10 +93,10 +94,10 +114,00 +92,00 +91,00 +91.00 +96,00 +92,8 +103,00 +103,00 +91.3 +89.65 +96,00 +96,00 +94,00 98,96+ +92,70 +92,70 +91,30 +89,80+90,30 +92,00 +91,00 90,05+ +92,00 +91,00 +110 +90.75 +90 +90.5 +113 +92.50 +89.65 +107 +90.65 1:15 +91.3+91.80 +91.80 +89,5 1:15 +103,00 +110 +113 +113 +111.7 +110.4 +96,00 +89.65 +90,30 +89,35 +90,00+89,70 +89,60 +90,00+89,70 +111.7 +111.7 TRAFO 107.5 2,23 +89.65 +89.65 +91.0 STØYSKJERM KLATRESKOG BEVARING AV STORE TRÆR OPPSTILLINGSPLASS NY STØYSKJERM BEPLANTET TERRASSE KLATRPLANTE SØPPELSJAKTER KLATRPLANTE FORTAU PERGOLA FELLESLOKALE BRANNBIL LEKEPLASS SMÅ BARN LEKEPLASS STØRRE BARN STØYVOLL KLATREPLANTE KANAL SOLATUBE INSEKTSHOTELL FUGLEKASSER EKSISTERENDE MUR SYKKELPARKERING 7 ET. (+113,80) STØYSKJERM INNKJØRING TIL PARKERING PRIVAT FORHAGE BENK OG BORD EKSISTRENDE TRE NATURSTEIN GUMMIDEKKE VANNRENNE ASFALT SIKTLINJER FRISIKT NYE KOTER FALLPIL TEGNFORKLARING: 1 ET. (+93,10) 2 ET. (+96,55) 3 ET. (+100,00) 4 ET. (+103,45) 5 ET. (+106,90) 6 ET. (+110,35) PUNKTHØYDE BUNNDEKKER, JORDDYBDE 40 CM FJELL NYE TRÆR JORDDYBDE 60 CM INNGANG EKSISTERENDE KOTER KLATREPLANTE JORDDYBDE 40 CM SEDUMTAK JORDDYBDE 20 CM NYE BYGG VANNRENNE MED RIST PERGOLA KANT TERRENGMUR FORMÅLSGRENSE BYGGEGRENSE GRESS EKSISTERENDE BYGG SØPPELSJAKTER DAM \ KANAL FORDRØYNING GRØFT REKKVERK +103,45 0 10 20 30 40 50 M post@dronninga.com www.dronninga.com 0154 Oslo Tlf. 40 62 64 22 Dronningensgt. 22 e-post: Rev. Beskrivelse Godkj. Utarbeidet Tegningsnr. Oppdragsnr. Dato Kontrollert Rev. Godkjent Original format Tegningens filnavn Underlagets filnavn Målestokk Dato Utarb. Fag Kontr. BOB BBL LIAPARKEN LANDSKAPSPLAN 449 L-100 D 2019-03-08 HJF BYO PDS A0 Landskap 1:250 (A0) B VEGETASJON, B2 +TVERRFORBINDELSE 2019-06-27 HFJ BYO PDS C STØYSKJERM 2019-08-22 HJF BYO PDS D -STØYSKJERM OG TERRENG I SØR ER JUSTERT 2019-10-30 HJF BYO PDS E STØYSKJERM 2019-11-07 HFJ BYO PDS Salgstrinn 2 (B1) Salgstrinn 1 (B2)
Oversikt over B2
B2
Illustrasjonsbilde bygg B2, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.
80 Leilighetsnr. Futurehome Walk-incloset (WIC) Ekstra bad eller WC Atrium Kontorsone Ekstra takhøyde Skråvindu Standardleiligheter 3-roms B2-107 * B2-108 * * * B2-203 * * * B2-410 * B2-505 * B2-506 * * B2-507 * Atriumsleilighet 3-roms B2-406 * * * Småhus over 1 plan 3-roms B2-106 * * * * * B2-602 * (*) * B2-607 * * * Småhus over 2 plan, familiebolig 4-roms B2-204 * * * * B2-604 * * * B2-605 * * * * 5-roms B2-207 * * * Oversikt kvaliteter B2 (*) betyr at du har mulighet til å få walk-in-closet, dersom du ønsker det. Det tas forbehold om trykkfeil .

Romkart

Ønsker du et bestemt antall rom eller type bolig? Her får du en rask oversikt over hvor de ulike boligtypene er plassert.

Standardleiligheter, 2-roms : 9 stk.

Standardleiligheter, 3-roms: 18 stk.

Standardleiligheter, 4-roms: 2 stk.

Atriumsleiligheter, 3-roms: 4 stk.

Småhus over 1 plan, 3-roms: 10 stk.

Småhus over 1 plan, 4-roms: 2 stk.

Småhus over 2 plan, 4-roms: 5 stk.

Småhus over 2 plan, 5-roms: 1 stk.

B2-501 B2-601 B2-602 B2-603 B2-606

B2-402 B2-401

B2-604 B2-607

B2-605 B2-502 B2-503 B2-504 B2-505 B2-506 B2-507 B2-508 B2-509 B2-403 B2-303 B2-201 B2-202 B2-203 B2-204

B2-101

B2-304

B2-405 B2-404 B2-406 B2-407 B2-409 B2-410 B2-408 B2-305 B2-306 B2-301 / B2-302 B2-102 B2-103 B2-104 B2-105

B2-301 B2-302 B2-303 B2-304 B2-305 B2-308 B2-306 B2-307 6. etasje

B2-307 B2-308 B2-209 B2-106 B2-107 B2-108 3. etasje

B2-205 B2-206 B2-208 B2-207

B2-601 B2-602 B2-603 B2-604 B2-605

81
B2-606 B2-607 1. etasje B2-101 B2-102 B2-103 B2-104 B2-105 B2-106 B2-107 B2-108 4. etasje B2-401 B2-402 B2-403 B2-404 B2-405 B2-406 B2-407 B2-410 B2-408 B2-409 2. etasje B2-202 B2-201 B2-205 B2-204 B2-203 B2-206 B2-208 B2-207 B2-209 5. etasje B2-501 B2-503 B2-504 B2-505 B2-506 B2-507 B2-508 B2-509 B2-502

Illustrasjonsbilde

82
med standard leveranse. Leilighet B2-504, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Standardleiligheter 2-, 3- og 4-roms

Velg mellom 9 stk. 2-roms for deg som bare trenger et soverom, men likevel ønsker å ha god plass i oppholdsrommet. Du kan uansett leie en av de to bonusleilighetene når du får gjester på besøk! Ønsker du flere soverom har vi 18 stk. 3-roms og 2 stk. 4-roms som standardleiligheter også.

Noen får private terrasser/balkonger inn mot de grønne fellesarealene, andre mer skjermet.

Studer de ulike plantegningene på de neste sidene hvilken løsning som passer deg best. Her er noe for et hvert ønske og behov.

• Noen har ekstra bad eller gjestetoalett/WC i tillegg.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger til alle.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

29 lyse standardleiligheter fra 41,2 til 93,2 m2. Alle leilighetene har lys- og varmestyring fra Futurehome. Flere av leilighetene har walk-in-closet (WIC), eller det er tilrettelagt for dette. Noen har også ekstra bad eller gjestetoalett.

83
Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B2-402, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Leilighet B2 107

3-roms standardleilighet B2-107

m2

63,0 m2

1. etasje

107 1:100 Dato 06 12 2019 Terrasse 11 1 m2

Sov I 10,9 m2 Entre m2 0 1 2 3 4 5m

84
1:100 1 2 5
B2 B 1
BRA: 64,1
P-rom:
Etasje:
Sportsbod N 0 1 2 3 4 5m B2 107 1:100
Dato 06 12 2019 Terrasse 11,1 m2 Bad 4,6 m2 Sov I 10,9 m2 Stue/Kjøkken 31 8 m2 Entre 6,4 m2 Sov II 7 6 m2
Bad 4 6
BRA: 64,1 m2 Terrasse: 11,1 m2 P-rom: 63,0 m2 Sportsbod Sov I 10
m2
9 m2 Stue/Kjøkken 31,8 m2 Entre 6,4 m2 Sov II 7,6 m2 Liavatnet B1 B2

Leilighet B2 108 BRA: 93,2 m2 Balkong: 7,8 m2 P-rom: 91,4 m2 Sportsbod

3-roms standardleilighet B2-108

85
Balkong 7,8 m2 Entre 5,2 m2 Stue/Kjøkken 49,9 m2 Bad 5,1 m2 WIC 3,7 m2 Bad 4,7 m2 Sov II 9,1 m2 Sov I 10,6 m2 N B2 108 1:100 Dato 06 12 2019 Sov II 9,1 m2
LIAPARKEN
Entre
Stue/Kjøkken
Bad
Bad
7
BRA: 93,2 m2 P-rom: 91,4 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B2 108 1:100 B2 B 1
Dato 06 12 2019 Balkong 7 8 m2
5,2 m2
49,9 m2
5 1 m2 WIC 3,7 m2
4
m2 Sov II 9,1 m2 Sov I 10,6 m2

BRA: 92,1 m2 Terrasse: 14,4 m2 P-rom: 88,1 m2 Sportsbod

3-roms

leilighet B2-203

88,1 m2

86
Ba 4,
Bad 4,9 m2 Bad 4,6 m2 Terrasse 14,4 m2 Sov I 11,3 m2 Stue/Kjøkken 33,3 m2 Entre 5,8 m2 Sov II 15,8 m2 Wic 8,1 m2 N B2 203 1:100 Dato 06 12 2019
Terrasse 14,4 m2 Stue/Kjøkke 33 3 m2 Sov II 15,8 m2
Bad
Sov
Wic
B2 203
standard-
BRA: 92,1 m2 P-rom:
Etasje: 2. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B2 203 1:100 B2 B 1 Dato 06 12 2019 Bad 4,9 m2
4 6 m2 Terrasse 14,4 m2 Sov I 11,3 m2 Stue/Kjøkken 33 3 m2 Entre 5,8 m2
II 15 8 m2
8 1 m2 Leilighet

leilighet

87 2 3 4 5 6 19 x 182 = 3450 Entre
Sov
Sov
Bad
Bad
Bod
N B2 410
Dato
2019 2 3 4 5 6 19 x 182 = 3450 Entr 9,5 m Bad
Bad 5 1 m2 Bod A: 2 9 m2
9,5 m2
I 14,0 m2
II 7,4 m2 Stue/Kjøkken 33,6 m2
5,1 m2
5,1 m2
A: 2,9 m2 Terrasse 23,2 m2
1:100
06 12
5,1 m2
Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B2 410 1:100 B2 B 1 Dato 06 12 2019 2 3 4 5 6 19 x 182 = 3450 Entre 9,5 m2 Sov I 14,0 m2 Sov II 7,4 m2 Stue/Kjøkken 33 6 m2 Bad 5 1 m2 Bad 5,1 m2 Bod A: 2,9 m2 Terrasse 23,2 m2 Leilighet B2 410
3-roms standard-
B2-410 BRA: 77 m2 P-rom: 72,1 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod
BRA: 77 m2 Terrasse: 23,2 m2 P-rom: 72,1 m2 Sportsbod

3-roms standardleilighet

m2

Leilighet B2 505

BRA: 72,2 m2 Terrasse: 7,8 m2 P-rom: 66,5 m2 Sportsbod

88
3 7 m
Evt WIC 4 9 m
Terrasse m2 Stue/Kjøkken 34,3 m2 Bod 3,7 m2 0 1 2 3 4 5m 505 1:100 Dato 06 12 2019 Terrasse 7 8 m2 Terrasse 7,1 m2 Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov I 11,1 m2 Entre 7,5 m2
Sov I 11,5 m2
Sov II 6,6 m2
B2 B 1 LIAPARKEN
B2-505 BRA: 72,2
P-rom: 66,5 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B2 505 1:100
Dato 20 04 2020 Terrasse 7,8 m2 Terrasse 7,1 m2 Stue/Kjøkken 34 3 m2 Sov I 11,1 m2 Entre 7 5 m2 Bod 3,7 m2 Sov I 11,5 m2 Evt WIC Bad 4,9 m2 Sov II 6 6 m2

3-roms standardleilighet

89
4,9 m2
Stue/Kjøkke
Sov II 14 5 m2
Terrasse 7,3 m2 Sov I 9,4 m2 Entre 8,5 m2 Stue/Kjøkken 31,6 m2 ,
Sov II 14,5 m2 N B2 506 1:100 Dato 06 12 2019 Terrasse 7 3 m2
31,6 m2
1:100 1 2 5 N 0
B2
LIAPARKEN Dato
Sov
Entre
Wic 3 2
Bod
Bad
Sov II 14 5
B2-506 BRA: 78,4 m2 P-rom: 70,7 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2
1 2 3 4 5m
506 1:100 B2 B 1
06 12 2019 Terrasse 7,3 m2
I 9,4 m2
8 5 m2
m2 Stue/Kjøkken 31,6 m2
5,1 m2
4,9 m2
m2 Leilighet B2 506 BRA: 78,4 m2 Terrasse: 7,3 m2 P-rom: 70,7 m2 Sportsbod

3-roms standardleilighet

Leilighet B2 507

BRA: 68,1 m2 Balkong: 11,9 m2 P-rom: 63,1 m2 Sportsbod

90
Sov I 13,4
Bod 4,7 m2 Bod 3,4 m2 Bad 3,8 m2 Bad 4,6 m2 0 1 2 3 4 5m 507 1:100 Dato 06 12 2019 Bod 4,7 m2 Entre 7,5 m2 Bod 3,4 m2
m2 Balkong 11 9 m2 Bad 3,8 m2 Bad 4,6 m2 Stue/Kjøkken 29,3 m2 Sov II 7,1 m2
B2 B 1 LIAPARKEN
B2-507 BRA: 68,1 m2 P-rom: 63,1 m2 Etasje: 5. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 N 0 1 2 3 4 5m B2 507 1:100
Dato 06 12 2019 Bod 4,7 m2 Entre 7 5 m2 Bod 3 4 m2 Sov I 13 4 m2 Balkong 11,9 m2 Bad 3,8 m2 Bad 4,6 m2 Stue/Kjøkken 29,3 m2 Sov II 7,1 m2

Leilighet med standard leveranse.

Illustrasjonsbilde leilighet B1-206, trinn 2. Her vist med tilvalg som betongflater og med mørkt stilfullt kjøkken. Avvik i leveranse kan forekomme.

Leilighet med tilvalg.

Atriumsleiligheter 3-roms

Velg mellom 4 stk. 3-roms atriumsleiligheter fra 61,6 til 79,2 m2 i 4. eller 5. etasje. Leilighetene omkranser sitt eget lille private uterom i tillegg til terrasse i front. Atriumet er uten overbygg og fungerer som lufteplass og lysinnslipp til leiligheten din. Utgang til atrium er enten fra stue- og kjøkken, soverom eller kontoret.

Innred ditt lille, private uterom med store puter og pledd, slapp av og les en god bok – det du måtte ønske.

Alle illustrasjonsbilder på denne siden er fra leilighet B1-206, trinn 2. Noen av bildene viser standard leveranse og noen viser tilvalg. Avvik i leveranse kan forekomme.

• 1 stk helfliset bad.

• 3 stk.med kontorsone.

• To av leilighetene har walk-in-closet. i tilknytning til hovedsoverommet.

• Privat atrium i tillegg til terrasse.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

92
Leilighet med standard leveranse.

3-roms atriumleilighet

93
B2
B2 B 1 LIAPARKEN
7,5 m2
N 0 1 2 3 4 5m
406 1:100
Dato 06 12 2019 atrium Sov I 11 6 m2 Stue/Kjøkken 30,6 m2 Entre 4 1 m2 Wic A: 10 2 m2 Bad 4,9 m2 Terrasse 7,6 m2 Atrium 7 5 m2 Atrium 7,5 m2 Sov II 9 0 m2 Leilighet B2 406 BRA: 74,5 m2 Atrium: 7,5 m2 Terrasse: 7,6 m2 P-rom: 72,7 m2 Sportsbod atrium Atrium 7,5 m2
Sov II 9,0 m2 0 1 2 3 4 5 m 406 1: 100 Dato 18. 09 . 2019
Bad 4,9
Sov II
atrium Stue/Kjøkken 30,6 m2 Entre 4,1 m2
m2 Terrasse 7 5 m2
9 0 m2
B2
B2-406 BRA: 74,5 m2 P-rom: 72,7 m2 Etasje: 4. etasje Sportsbod Liavatnet B1
1:100 1 2 5
94
Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Småhus over 1 plan 3- og 4-roms

Illustrasjonsbilde med tilvalg. Leilighet B1-601, trinn 2. Avvik i leveranse kan forekomme.

Her har alle leilighetene ekstra god takhøyde i hele eller deler av leiligheten og flere har store, spektakulære vindusflater. Se de neste sidene hvilken løsning du ønsker i akkurat din leilighet. Kanskje du ønsker bad i tilknytning til hovedsoverommet?

• Ekstra takhøyde i alle leilighetene.

• Flere med skråvindu.

• Noen har ekstra bad eller gjestetoalett i tillegg.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger til alle.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

Velg mellom 10 stk. 3-roms og 2 stk. 4-roms småhus over 1 plan fra 60,5 til 88,3 m2. Tre av leilighetene har ekstra bad eller WC og tre har walkin-closet, evt. mulighet for det.

95
God takhøyde i alle leilighetene, samt spektakulære vindusflater i flere!

3-roms småhus 1 plan B2-106

BRA: 79,4 m2 P-rom: 73,5 m2 Etasje: 1. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2

96
Dato
Bad 5,1 m2 Sov II
Entre
bod
Bad 5,1 m2 Sov
bod 2 4 m2
N 0 1 2 3 4 5m B2 106 1:100 B2 B 1
06 12 2019 Terrasse 8 2 m2
8,8 m2
4,8 m2
2,4 m2 WIC 6,2 m2 Stue/Kjøkken 34 1 m2 Sov I 10,5 m2 WC 1,8 m2 Leilighet B2 106 BRA: 79,4 m2 Terrasse: 8,2 m2 P-rom: 73,5 m2 Sportsbod Terrasse 8,2 m2 Bad 5,1 m2 Sov II 8,8 m2 Entre 4,8 m2 bod 2,4 m2 WIC 6,2 m2 Stue/Kjøkken 34,1 m2 Sov I 10,5 m2 WC 1,8 m2 N B 2 106 1: 100 Dato 18. 09 . 2019
II 8 8 m2
1:100 1
2 5

BRA: 72,5 m2 Balkong: 18,1 m2 P-rom: 68,6 m2 Sportsbod

3-roms småhus 1 plan B2-602

97
Balkong 18,1 m2 Bod 1,7 m2 Evt Wic Bad 4,9 m2 Sov I 14,8 m2 Stue/Kjøkken 32,2 m2 Entre 6,8 m2 Sov II 7,8 m2 N B2 602 1:100 Dato 06.12.2019 Stue/Kjøkken 32 2 m2
BRA: 72,5 m2 P-rom: 68,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 0 1 2 3 4 5m B2 602 1:100 B2 B 1 Dato 04 11 2020 Balkong 18,2 m2 Bod 1 8 m2 Evt Wic Bad 4,9 m2 Sov I 15,1 m2 Stue/Kjøkken 31,7 m2 Entre 6 8 m2 Sov II 7,5 m2
Leilighet B2 602
4.11.2020

BRA: 72,5 m2 Balkong: 9,2 m2 P-rom: 66,6 m2 Sportsbod

3-roms småhus 1 plan B2-607

98
Bod 3 5 m2
1:100 1 2 5 Balkong 9,2 m2 Sov I 10,3 m2 Sov II 6,7 m2 Bod 3,5 m2 Stue/Kjøkken 35,4 m2 Entre 7,6 m2 Bad 5,1 m2 N B2 607 1:100 Dato 06 12 2019
Stue/Kjøkken 35,4 m2
Bod
BRA: 72,5 m2 P-rom: 66,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 N 0 1 2 3 4 5m B2 607 1:100 B2 B 1 Dato 14 02 2020 Balkong 9 2 m2 Sov I 10,3 m2 Sov II 6 7 m2
3,5 m2 Stue/Kjøkken 35,4 m2 Entre 7 6 m2 Bad 5,1 m2 Leilighet B2 607
99
Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Småhus over 2 plan, 4-roms familieboliger

Flere av leilighetene får god takhøyde på opptil 4 m2 over hele eller deler av leiligheten. Noen har trekantformede vinduer i front, andre rektangulære. Uansett hvilken av leilighetene du måtte velge får du store vindusflater fra gulv til tak som gir godt med dagslys inne i leiligheten din.

Alle leilighetene har 2 til 3 terrasser/ balkonger som du kan nyte både sol og utsikt over nærområdet fra sammen med familien din.

• 2 etasjer

• God takhøyde og store vindusflater i flere.

• Noen har ekstra bad eller gjestetoalett i tillegg.

• Flere med walk-in-closet, evt. mulighet for det.

• Private terrasser/balkonger til alle.

• Futurehome, lys- og varmestyring.

5 stk. 4-roms og 1 stk. 5-roms småhus over 2 plan fra 79,4 til 114,7 m2. Passer perfekt for storfamilen! Boliger for deg som ønsker fordelene med å bo sammen, men samtidig vil beholde eneboligfølelsen. Her er det plass til mange familiemedlemmer med opptil 3 soverom, ekstra oppholdsrom og evt. et bad i hver etasje.

Illustrasjonsbilde med standard leveranse. Leilighet B2-403, trinn 1. Avvik i leveranse kan forekomme.

Sportsbod

B2-204

Entre 9,3 m2 Bad 4,6 m2 Terrasse 7,1 m2 Sov II

Bad 4 6 m2 Terrasse 7 1 m2 Sov1 11,7 m2 opphold 24,7 m2

B2

1

Sov1 11,7 m2 0 1 2 3 4 5m 204 1:100 Dato 31 10 2019

Entre 9 3 m2 Bad 4,6 m2 Sov1 11,7 m2 opphold 24,7 m2 Sov II 10,3 m2 bod 3 9 m2 Bad 3 8 m2 Balkong 6 8 m2

Dato 14 05 2020

101
Stue/Kjøkken 37,4 m2
10,3 m2 Balkong 6,8 m2
4-roms småhus 2 plan
N
BRA: 111,2 m2 P-rom: 104,5 m2 Etasje: 2. etasje Sportsbod Liavatnet B1 B2 1:100 1 2 5 Plan
Plan 2
LIAPARKEN
Leilighet B2 204
BRA: 111,2 m2 Terrasse: 7,1 m2 Balkong: 6,8 m2 P-rom: 104,5 m2 Sportsbod N 0 1 2 3 4 5m B2 204 1:100
Stue/Kjøkken 37,4 m2 Entre 9,3 m2 Bad 4 6 m2 Terrasse 7,1 m2 Sov1 11 7 m2 opphold 24 7 m2 Sov II 10,3 m2 bod 3,9 m2 Bad 3,8 m2 Balkong 6 8 m2
Terrasse: 7,1 m2 Balkong: 6,8 m2 P-rom: 104,5 m2

småhus

102
Sov II 6,9 m2 Entre
m2 Opphold/kjøkken 28,4 m2 Bad 4,9 m2 Sov
m Opphold
Balkong 6,0
N B2 604 1:100 Dato
Sov II 6,9 m2 Entre 3,6 m Opphold/kjøkken 28,4 m2 Terrasse 4,2 m2
Liavatnet B1 B2 B2 B 1 FELLES UTEAREAL KONF LARK Entre 3 6 m2 Bad 4 9 m2 Sov II 13,3 m2 Opphold 18 5 m2 Balkong 6,0 m2 wc 1,4 m2 N 0 1 2 3 4 5m B2 604 1:100 B2 Dato 30 11 2021 FELLES UTEAREAL KONF LARK Sov II 6 9 m2 Entre 3,6 m2 Opphold/kjøkken 28,4 m2 Terrasse 4,2 m2 Bad 4,9 m2 Sov II 13 3 m2 Opphold 18,5 m2 Balkong 6 0 m2 wc 1,4 m2 Balkong:
m2 Terrasse:
P-rom:
Sportsbod 1:100 1 2 5 Plan 1 Plan 2 30.11.2021
FELLES UTEAREAL KONF. LARK
3,6
13,3
18,5 m2
m2
30 11 2021 FELLES UTEAREAL KONF LARK
4-roms
2 plan B2-604 BRA: 79,6 m2 P-rom: 77,6 m2 Etasje: 6. etasje Sportsbod
6,8
4,2 m2
77,6 m2

4-roms småhus 2 plan

B2-605

Leilighet B2 605

m2

78,2 m2

6. etasje

Plan 1 Plan 2

Sov II 7,2 m2 Bad 4,9 m2

Terrasse 3 9 m2

Opphold/kjøkken 29 3 m2

BRA: 82,6 m2 Terrasse 1: 33,5 m2 Terrasse 2: 3,9 m2 P-rom: 78,2 m2 Sportsbod N 0 B2 605 1:100 Dato 30 11 2021

Opphold 20,3 wc 1,4 m2 Entre 3 7 m2

Sov II 11,4 m2

Terrasse 33 5 m2

103
3,9
Terrasse 33,5 m2 Sov II 11,4 m2 Opphold 20,3 m2 wc 1,4 m2 0 1 2 3 4 5m 605 1:100 Dato 30 11 2021 Terrasse 33 5 m2 Sov II 11,4 m2 Opphold 20 3 m2 wc 1,4 m2 Entre 3,7 m2 Opphold/kjøkken 29 3 m2
m Bad 4,9 m2
5m B2 605
BRA: 82,6
P-rom:
Etasje:
Sportsbod Liavatnet B1 B2 N 0 1 2 3 4
1:100 B2 B 1 LIAPARKEN Dato 30 11 2021 Terrasse 33 5 m2 Sov II 11,4 m2 Opphold 20 3 m2 wc 1,4 m2 Entre 3 7 m2 Opphold/kjøkken 29 3 m2 Terrasse 3 9 m2 Sov II 7,2 m2 Bad 4,9 m2
Terrasse 2: 3,9 m2 P-rom: 78,2 m2 Sportsbod 1:100 1 2 5 30.11.2021

Leilighet B2 207

BRA: 99,0 m2

BRA: 99,0 m2

Terrasse: 4,6 m2

Balkong 1: 8,8 m2

Balkong 2: 9,0 m2 P-rom: 96,9 m2 Sportsbod

Terrasse: 4,6 m2 Balkong 1: 8,8 m2 Balkong 2: 9,0 m2 P-rom: 96,9 m2 Sportsbod

Balkong 2 8,8 m2

5-roms småhus 2 plan B2-207

m2

96,9 m2

2. etasje

Balkong 1 8,9 m2

104
5 0 m2
Stue/Kjøkken 28,9
Entre 3,8 m2 Sov II 6,5 m2 Bad 3,8 m2 Terrass 4,6 m2 bo 2, Opphold 16,8 m2 Sov II 10,3 m2 Sov III 8,5 m2 Wic 5,3 m2 Bad 5,0 m2 Balkong 1 8,9 m2 Balkong 2 8,8 m2 N B2 207 1:100 Dato 05 11 2019 Opphold 16,8 m2 Sov II 10,3 m2 Sov III 8,5 m2
1:100 1 2 5 0 1 2 3 4 5m B2 207 1:100
B 1 Dato 05 11 2020 Stue/Kjøkken 27,8 m2 Entre 5,2 m2 Sov II 6,6 m2 Bad 3 8 m2 Terrasse 4 6 m2 Opphold 16 6 m2 Sov II 10,3 m2 Sov III 8,5 m2 Wic 5,2 m2 Bad 5,2 m2 Balkong 1 8,8
Balkong 2 9 0 m2
BRA: 99,0 m2 P-rom:
Etasje:
Sportsbod Liavatnet B1 B2 Plan 1 Plan 2
B2
m2
Leilighet B2 207
0 1 2 3 4 5m B2 207 1:100 B2 B 1 Dato 05 11 2020 Stue/Kjøkken 27 8 m2 Entre 5,2 m2 Sov II 6,6 m2 Bad 3,8 m2 Terrasse 4 6 m2 Opphold 16 6 m2 Sov II 10 3 m2 Sov III 8,5 m2 Wic 5,2
Bad 5,2 m2 Balkong 1 8 8 m2 Balkong 2 9,0 m2
m2
5.11.2020

Leveransebeskrivelse

GENERELT

Utbygger: BOB Eiendomsutvikling AS

Hjemmelshaver: Liaparken Utvikling AS

BOB Eiendomsutvikling AS har full disposisjonsrett over eiendommen.

Arkitekt: MAD Arkitekter

Eiendomsmegler 1 AS er engasjert til å selge prosjektet. Oppgjør vil bli foretatt av Eiendomsmegler 1 AS.

Prosjektet består av 127 leiligheter fordelt på 2 salgs- og byggetrinn. Det er 51 leiligheter i første byggetrinn og 76 leiligheter i andre byggetrinn. I tillegg kommer ulike fellesrom i begge bygg. Prosjektet har parkeringskjeller under begge bygg med totalt ca. 114 parkeringsplasser. Begge bygg har parkering for HC, gjesteparkering og sykkelparkering. MC-parkering under bygg 1.

Denne beskrivelsen, sammen med «Prisliste med megleropplysninger», redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, organisering av boliger, næringsarealer, fellesarealer og parkeringsanlegg, samt vilkår for kjøp. Prospektet er ikke fullstendig uten «Prisliste med megleropplysninger».

DETALJPROSJEKTERING

På salgstidspunktet er prosjektet ikke ferdig detaljprosjektert. Under detaljprosjekteringen må det påregnes mindre justeringer av planer, materialbruk og løsninger. Eksempler på dette er veggtykkelser, sjakter/innkassinger for tekniske føringer, mindre justeringer på kjøkkeninnredning, vinduer, dører, bodplassering og annet. Det må videre påregnes innkassinger ved tak i leilighetene for å skjule tekniske føringer/anlegg. Slike innkassinger er ikke vist på salgstegningene. Justeringer som er beskrevet over berettiger ikke endring av kjøpesummen så lenge justeringene ikke er vesentlige og påvirker leiligheten negativt mht. rom, funksjon og kvaliteter. Justeringer som beskrevet over kan også medføre mindre endringer i beregningsmessig areal på leilighet og uteplass/balkong, uten at dette berettiger endring av kjøpesum dersom leiligheten og prosjektets ytre mål er tilsvarende som på salgstidspunktet.

Det tas forbehold om offentlige krav som måtte komme ifbm. nødvendige tillatelser.

Bygget oppføres i henhold til Teknisk Forskrift 2017 – TEK17 og skal i tillegg BREEAM-sertifiseres. BREEAM er en internasjonalt anerkjent metode for å måle et byggs bærekraftige egenskaper. Målingene tar hensyn til mellom annet innemiljø, energieffektivitet, kollektivtransporttilbud, vannforbruk, materialvalg, avfallssystemer, forurensing og økologi. Bygget skal oppnå BREEAM-klassifiseringen «Very Good».

TEGNINGER

Plantegningene er i skalert målestokk. De må imidlertid ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler. Mindre avvik kan forekomme. Tegningene kan vise eksempler på møbler og skap som ikke omfattes av standardleveransen, men som er tatt med av illustrasjonshensyn. Det er kun det som er beskrevet nedenfor som inngår i standard leveransen.

AREALDEFINISJONER

Leilighetsarealet i denne presentasjonen er oppgitt som salgbart bruksareal, benevnt «BRA», og definert som innvendig areal målt innenfor leilighetens omsluttende vegger. I tillegg kommer balkong,

terrasser, fellesareal og boder utenfor leiligheten (sportsboder). Primære rom (P-rom) er det samlende nettoarealet av primære rom som stue, kjøkken, soverom, bad og entre (inkludert innvendige vegger).

BYGNINGSMESSIGE KONSTRUKSJONER FUNDAMENTERING

Bygning fundamenteres i hovedsak direkte på fjell eller sprengsteinsfylling.

BYGGETS BÆREKONSTRUKSJON

Bygningens bærekonstruksjon etableres i en kombinasjon av betong, stål og tre.

FASADE / YTTERVEGGER

Byggets yttervegger utføres i hovedsak som bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig kledning leveres som tre, metall og plater. Innside yttervegger er kledd med gipsplater eller malt betong.

BALKONGER/PRIVATE UTEPLASSER

Private uteplasser leveres enten med ubehandlet betong eller terrassebord på dekke. For de leiligheter med rekkverk utføres disse enten i glass eller flettverk.

TAKKONSTRUKSJON / TEKKING

Yttertak tekkes med papp, folie eller metallplater. På takene vil det enkelte steder forekomme oppbygginger og innkassinger av tekniske installasjoner. Størrelse og omfang er foreløpig ikke avklart.

FELLESAREALER

ADKOMST

Prosjektet får hovedadkomst fra Liavegen. Alternativ tilkomst fra Flaktveitvegen. Alle boligene får adkomst fra innvendige og utvendige fellesarealer.

FELLES INNGANGSPARTIER

Innvendig får felles inngangspartier synlig betong med blank overflate. Hovedinngang i 0.etg vil få nedsenket fotskrapematte innvendig. Vegger leveres malt, og hvor nødvendige nedsenkninger kan bestå av systemhimling eller malte gipsplater.

POSTKASSER

Det leveres en postkasse til hver leilighet som plasseres i nærheten av hovedinngangsparti.

PORTTELEFON CALLINGANLEGG

Det monteres callinganlegg ved hovedinnang samt løsning for døråpning til hver leilighet. Endelig løsning er ikke valgt. I tillegg leveres ringeknapp utenfor hver leilighet.

FELLES TRAPPEROM

Innvendige trapper i trappehus leveres som betongtrapper og rekkverk i metall. Vegger og himlinger males. Systemhimling under repos.

HEIS

Alle heiser leveres som båreheiser.

FELLES SYKKELPARKERING

Det etableres sykkelparkering i ulike deler av prosjektet.

105

BODER

Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang.

RENOVASJON

Det er planlagt at prosjektet etablerer eget bosanlegg for restavfall, papp/papir, plast og glass/metall.

PARKERING

Prosjektet har parkeringsanlegg i begge byggenes underetasje. Enkelte leiligheter har 1 fast plass i anlegget. Se prisliste for hvilke leiligheter dette gjelder.

For mer informasjon om organisering se megleropplysninger med prisliste.

ANDRE AREALER

Prosjektet har blant annet 2 bonusleiligheter, snekkerbod, stort allrom med kjøkken og uteplass, matkasserom, treningsrom, planterom, verksted, syrom og arbeidshub. Endelig bruk av alle rom er ikke fastsatt men gjøres i samråd med beboerne.

UTOMHUSANLEGG

Det vises til utomhusplan. Denne er å betrakte som orienterende, samt foreløpig – og kan bli endret. Endelig utforming vil bli avklart i forbindelse med detaljprosjektering. Alle busker og trær er lave og unge planter. Utvendige overflater vil være en kombinasjon av terrassebord, asfalt, gress, grus og kostet betong. Plantekasser blir levert i tre.

LEILIGHETENE

GENERELT

I leiligheten vil det forekomme vertikale og horisontale innkassinger for avdekking av tekniske føringer for rør og kanaler.

GULV

Stue, kjøkken, soverom og entrè belegges med lys hvit eik 3-stavs parkett. Bad leveres med keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering.

VEGGER

Alle vegger, med unntak av på bad, leveres med malt overflate. Veggene vil dels være oppført i betong eller gipslatekledd bindingsverk. På bad leveres keramiske fliser. Type flis og størrelse avklares under detaljprosjektering. Det leveres listefri løsning rundt vinduer.

TAK OG HIMLING

Generelt leveres himlinger som malt betong. I rom med nedsenket gipsplatehimling; som bad og entrè, vil overflater leveres i malt utførelse. Takhøyde vil her være nedsenket til minimum 2,2 m. Generelt er innvendig takhøyde 2,4 m. Innvendig høyde i baderomskabin er 2,2 m. Enkelte leiligheter har mer takhøyde. Det leveres listefri utførelse mot tak.

DØRER

Innvendige dører og inngangsdør leveres med glattmalte dørblad og ferdigbehandlede karmer fra produsent. Tilsvarende utførelse legges til grunn for utforinger og listverk generelt hvor disse forekommer. Listverk leveres med synlige stift. Dører i fellesarealer leveres i aluminium/stål eller tre.

VINDUER

Vinduer leveres i hovedsak i ferdig overflatebehandlet treverk med aluminium på utside. Enkelte vinduer kan leveres med gjennomgående aluminiumskarmer.

KJØKKEN

Det leveres kjøkken fra HTH. Som standard er det valgt hvite slette fronter og benkeplate i laminat. Det gis mulighet for endringer av farge på fronter og laminat benkeplate uten tillegg i pris. Front kan endres til en av tre andre farger, ut over standard hvit. Det vises til plantegninger for nærmere beskrivelse av kjøkken i den enkelte leilighet. Det tas forbehold om mindre, nødvendige justeringer i forhold til endelig målsetning av vegger. Med kjøkkenet følger integrerte hvitevarer fra Siemens, som induksjonskoketopp, stekeovn og helintegrert oppvaskmaskin. Kjøl-/frys leveres ikke.

GARDEROBE

Garderobeskap leveres ikke som standard. Kjøper vil få mulighet til å kjøpe garderobeløsning via HTH som kundetilvalg.

BADEROMSKABINER

Det leveres prefabrikerte baderomskabiner. Valg av leverandør vil få innvirkning på type baderomsinnredning, fliser etc. Det vil være mulig å oppgradere badet med ulike utstyrspakker mot pristillegg.

TEKNISKE ANLEGG

VENTILASJON

Hver leilighet/boenhet utstyres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. I hovedsak monteres ventilasjonsaggregat i himling i entrè eller innvendig bod. Det leveres ventilator som tilknyttes ventilasjonsaggregat som igjen er utstyrt med by-pass for kjøkkenavtrekk. Inntak av friskluft skjer via fasade og avtrekksluft føres over tak.

ELEKTRO

Det leveres sikringsskap i hver leilighet. Strømmåler til hver leilighet leveres og monteres i felles underfordeling montert i nisjer i nærmeste respektive etasje. Elektrisk anlegg leveres generelt skjult. Ved betong, lyd- og branncellebegrensede vegger vil det bli utenpålagt kabel frem til utenpålagt stikkontakt. Installasjoner iht. NEK400 bolignormen. Det er medregnet fasadebelysning som punktbelysning ved inngangsdører samt belysning og stikkontakt på balkonger. Parkbelysning utvendig og på takterrasser inngår som del av utomhusarbeider. Det er medregnet automatisk brannalarmanlegg til hele bygget med avstillingsbryter i hver korridor for å hindre / begrense falsk alarmering i bygget.

På bad og i entrè leveres innfelt spotbelysning.

BAD / SANITÆR

På bad leveres servantskap med skuffer i hvit utførelse, med heldekkende servant og ett-greps servantbatteri. Over servant leveres speil og belysning. Det leveres vegghengt toalett i hvit utførelse, med sete og lokk. Det leveres ett-greps dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjvegger i glass. Det er avsatt plass for vaskesøyle med vaskemaskin og kondenstørketrommel på bad. Det leveres 1 stk. sluk pr bad.

På WC-rom leveres servant med ett-greps servantbatteri og speil.

106

BRANNSLUKKING

Alle leiligheter fullsprinkles med synlige sprinklerhoder generelt (plassert på vegg eller i tak). I tillegg leveres 1 stk. 6 kg pulverapparat til hver leilighet.

VARMTVANN / OPPVARMING

Varmtvann er basert på energibrønner og varmepumpe. Oppvarming av fellesareal blir med radiatorer. Hver leilighet utstyres med vannmåler som måler individuelt forbruk. Varmeanlegg består av elektriske varmekabler i badegulv. Det leveres en fastmontert panelovn til hver leilighet.

SVAKSTRØM OG SIGNAL

Det etableres fiberanlegg. Det leveres 1-2 stk. uttak avhengig av leilighetsstørrelse. Selger vil inngå fellesavtale med Get eller tilsvarende om levering av TV og internettjenester (ikke IP-telefon). Det vil bli inngått kollektiv avtale med signalleverandør om grunnpakke, med 3-5 års bindingstid. Grunnpakke for Smarthus leveres fra Futurehome og er inkludert i avtalen med leverandør.

TILVALG OG ENDRINGER

I samsvar med Bustadoppføringslova vil det bli gitt muligheter til å gjøre individuelle tilpasninger i den enkelte leilighet, mot pristillegg. Samtlige boligkjøpere vil i første del av byggeperioden bli orientert om de muligheter de vil kunne oppnå i dette prosjektet med hensyn til eventuelle endringer. Avhengig av byggearbeidenes fremdrift vil den enkelte kjøper gis mulighet til å variere standarden i sin leilighet, etter en på forhånd priset tilvalgsliste.

FORBEHOLD/VIKTIG INFORMAJSJON

På alle illustrasjonsfoto, 3D-illustrasjoner, modell, skisser, «møblerte» plantegninger mm. vil det fremkomme elementer som ikke inngår i leveransen fra selger. Disse er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/ inventar som er stiplet medfølger ikke. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Det kan forekomme endringer innenfor rammen av det selger anser som hensiktsmessig og nødvendig, uten at den generelle standarden forringes. Selgers forpliktende leveranse fremkommer av kjøpekontrakten og dens bilag. Det tas forbehold om trykkfeil.

MEGLEROPPLYSNINGER MED PRISLISTE

Det vises også til «Megleropplysninger med prisliste» for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken Borettslag.

Prosjektet er ikke komplett uten «Megleropplysninger med prisliste».

Bergen, januar 2020

107

En trygg handel

BOB har 80 års erfaring med byutvikling i Bergen, fra Landås, Fyllingsdalen, Damsgårdssundet og Åsane.

I alle disse årene har vi bistått kundene våre for å gi dem en enklere hverdag.

Kjøper du ny bolig hos BOB er det godt å vite at vi er der, også etter at du har flyttet inn.

BOB ivaretar rollen som forretningsfører, dvs. vi fører regnskap, krever inn fellesutgifter, og bistår i forbindelse med generalforsamlinger etc.

I tillegg tilbyr BOB vaktmestertjenester som kan stå for plenklipping, snømåking og andre oppgaver som sameiet ønsker bistand til.

Du skal være trygg på at BOB ivaretar sameiet og borettslaget ditt på best måte, slik at du kan bruke tiden din på det du ønsker!

108

Det vises til “Megleropplysninger med prisliste” for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken borettslag. Prospektet er ikke komplett uten denne.

Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet.

Bergen, 08.03.2021

Håkon Holen Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 47 51 38 09 E: haakon.holen@em1sr.no Tomas Kartvedt Eiendomsmegler MNEF, nybygg M: 90 40 42 64 E: tomas.kartvedt@em1sr.no Forbehold
Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av bebyggelse, leilighetene eller fellesområder i detalj. Konferer megler ved eventuelle spørsmål.

www.liaparken.no

Denne brosjyren er trykket på papir laget av jordbruksavfall, stilkene og bladene som er igjen etter høsting. Med dette papiret gir vi ny verdi til jordbruksavfall ved å gjøre det til miljøvennlig papir og kartong - les mer på www.paperwise.no

Northern Visual AS