Page 1

Kristdemokratiska Kvinnoförbundet söker Politisk sekreterare 100 % Skicka in din ansökan senast den 15 oktober 2012 Vi söker politisk sekreterare för fast anställning . Vi söker en person som har lätt att uttrycka sig i tal och skrift, har servicekänsla och lätt för att komma i kontakt med människor. Tjänsten kräver god planeringsförmåga och du får också arbeta självständigt. Vi förväntar oss att du delar de kristdemokratiska värderingarna och är intresserad av och har goda kunskaper inom jämställdhetsområdet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förbundsordförande. Dina arbetsuppgifter är i första hand: -

Att skriva rapporter, pressmeddelanden, artiklar, vår medlemstidning Kvinnokraft och remissvar visst utåtriktat arbete gentemot lokalavdelningar och länsavdelningar, övriga partiorgan, andra kvinnoorganisationer och media. Att arrangera konferenser, utbildningar och seminarier Att samordna internationella kontakter med kristdemokratiska kvinnoorganisationer främst i Norden och inom EU.

Vi önskar att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus. Kunskaper i att hantera media är meriterande. Vårt kansli är samordnat med Kristdemokraternas partikansli på Munkbron 1 i Gamla Stan, Stockholm Lön enligt överenskommelse.

Ansökan med CV skickas till Maria.Falth@kristdemokraterna.se eller adress, Kristdemokratiska kvinnoförbundet, att: Maria Fälth, Box 2373, 103 18 Stockholm senast den 15 oktober 2012.

För mer information kontakta gärna förbundsordförande Maria Fälth, telefon 076 527 25 62, eller e-post enligt ovan.

polsekannons2012  

annons for politisksekreterare