Page 1


FREDRIKSTAD by ble stiftet i 1567 av Kong Fredrik II og omtales ofte som «Plankebyen». Bakgrunn for dette kallenavnet er byens historie som viktig industriby der bl.a. sagbrukene var fremtredende. Dette frembragte også uttrykket «plankebaroner» om byens mer «eleverte» innbyggere. Fredrikstad er kjent for sitt arnested Gamlebyen – en av europas best bevarte festningsbyer. Byen ligger der elven Glomma møter havet og byens innbyggere kan glede seg over et vakkert skjærgårdslandskap som strekker seg fra Hankø i nord til de berømte Hvalerøyene i syd. Fredrikstadmarka representerer et fint turterreng med et tilrettelagt tur- og lysløypenett som starter kun et par hundre meter fra gågata. Byens omstrukturering av tidligere industrivirksomhet innebærer at Fredrikstad er en spennende by i utvikling, både for kultur og næringsliv. Livet langs elven er muntert, med en lang bryggepromenade som setter byen på kartet som en populær sommerby. Fredrikstad har i dag mer enn 70 000 innbyggere og som region utgjør byene Fredrikstad og Sarpsborg mer enn 100 000 mennesker. Fredrikstad er godt plassert og har gode kommunkasjonsforhold til Oslo og Europa. Reisetid med tog til Oslo S er i dag ca 65 min og det er god frekvens mht. antall togavganger. Europa har også kommet nærmere Fredrikstad, etter at Moss Lufthavn Rygge har kommet godt i gang – kun ca 20 min. unna.


Bryggerifjellet reiser seg majestetisk over Fredrikstad - Herfra har du utsikt over byen, med brospenn og kirkespir, vannspeil og horisont. Under deg har du Fredrikstad by. Vender du deg den andre veien går veien til et vakkert og populært rekreasjonsområde i Fredrikstadmarka – med et omfattende turløypenett sommer som vinter


DETTE ER GOD BELIGGENHET Bryggerifjellet reiser seg majestetisk over byen og gir bebyggelsen en fremragende og vid utsikt. Herfra ser du ut over byen, med brospenn og kirkespir. Her kan du se byen våkne. Utsikten strekker seg også videre til landområder som Østsiden, Torsnes, Øra, Gamlebyen, Østerelva ( Glommas hovedutløp ) Nordre Kråkerøy,

HEVET OVER BYEN

Hvaler og helt til Sverige. Hevet over byen, men med byen som del av ditt nærområde. Du har gangavstand til byens sentrumsgater, jernbanestasjonen, bryggepromenaden, for ikke å glemme Gamlebyen og Isegran. Mot vest har du noen hundre meter til et vakkert og populært utfartsområde i Fredrikstadmarka. Her finner du et omfattende tur- og lysløypenett hele året. Bryggerifjellet ligger rett ovenfor den trivelige bydelen Bydalen og det gamle bryggeriets eiendommer. Fredrikstad Bryggeri as drev sin bryggerivirksomhet fra 1877, nær sin tidligere vannkilde Bingedammen som ligger litt lenger nord.

4


ARKITEKTENS SIER ”Plassert i en vifteform, høyt og solrikt troner prosjektet på Bryggerifjellet, en tydelig henvendelse mot lys og utsikt. Gjennom volumoppbyggingen uttrykkes en lett og dynamisk bygningsform, med forskutte balkonger og terrasserte høyder. En materialpalett i kontrasterende lys og mørk puss, glass og varmbeisede trematerialer gir en moderne utforming hvor det er lagt vekt på å gi fasadene et elegant og enkelt uttrykk. I nær tilknytting til boligene, et stort åpent fellesareal. Et areal tilrettelagt for beboernes rekreasjon, opphold og lek.” Oslo, 21. April 2010 Toril Solberg, Siv.ark. mnal. Arcasa Arkitekter as

02


PROSJEKTET Bryggerifjellets Byggetrinn 2 lanseres nå, etter at første byggetrinn på til sammen 70 leiligheter nærmer seg utsolgt og ferdig oppført. Første byggetrinn omfattet 5 blokker (Bygg A- E) og har vært en stor suksess.

BRYGGERIFJELLET BYGGETRINN II

6

Bryggerifjellets Byggetrinn 2 er i all hovedsak en repetisjon av første byggetrinn der det oppføres 4 blokker (Bygg F – G – H – I). Byggene får tilnærmet lik utforming som i første byggetrinn, med noen forbedringer på detaljnivå. Byggetrinn 2 omfatter til sammen 59 leiligheter fordelt på byggene F, G og H med 15 leiligheter og bygg I med 14 leiligheter. Det bygges terrasseblokker over 4 etasjer med tillegg av to underetasjer. Bebyggelsen omfatter innvendige anlegg for parkering og boder. Byggene har felles, innvendig kjøreadkomst og alle etasjer har adkomst med heis. I byggetrinn 2 finner du 12 ulike leilighetstyper med bruksareal varierende fra 45 til 147 kvm. Leilighetene får balkonger fra 16 til 56 kvm. Alle leiligheter har god takhøyde og store vindusflater – og lys fra minst to sider. Dette gir godt lys i alle oppholdsrom.


rin n1

t e gg y B

Utsikt mot Litteraturhuset (foto Bent Velling)

F G I

H

2 n in r t ge g y B

Bryggepromenaden i Fredrikstad Torget i Gamlebyen

N

7


HVILKEN TYPE ER DU? INGEN MENNESKER ER LIKE

Når du har valgt deg en leilighet i Bryggerifjellets Byggetrinn 2 har du også gode muligheter til å forme leiligheten slik du ønsker.

3 STILVALG

For å gjøre det enklere for deg har vi definert 3 stilvalg som kan danne et utgangspunkt for de valg og endringer du ønsker å foreta. De tre stilvalgene representerer tre ulike retninger. Vi har kalt dem Elegant, Klassisk og Innovativ. Du har gode tilvalgsmuligheter, valgfrihet og mulighet til å endre, slik at leiligheten blir slik du vil at den skal være. I bildematerialet og leveransebeskrivelsen kan de se eksempler på de ulike stilvalgene

8

ELEGANT Leilighetene innredes med tidsmessig, god standard der tidens krav til komfort og helhet er godt ivaretatt. Interiøret preges av lys, med hvite, innholdsrike kjøkkeninnredninger. Innredningene får hvite fronter i høyglans av type Alpha Lack fra kjøkkenprodusenten Nolte. Gulv får lyst parkettgulv av eik. Bad får hvite innredninger i kombinasjon med fliser i tidsriktige format og farger. Hovedvekt for overflatefarger er hvit, men du kan velge dine egne favorittfarger og alternative skapfronter slik at du selv kan sette ditt preg på leiligheten.


KLASSISK Leilighetene innredes på samme måte, tidsmessig og med god standard og komfort. Uttrykket blir moderne, men noe mer klassisk. Kjøkkeninnredninger leveres fra Noltes serie Manhattan med kombinasjon av tresorten Alm og hvite, høyglansede overflater. Gulv leveres med lys parkett av eik. Bad får hvite innredninger i kombinasjon med fliser i tidsrikte format og farger. Hovedvekt for overflatefarger er hvit, men du kan velge dine egne favorittfarger og alternative skapfronter slik at du selv kan sette ditt preg på leiligheten.

INNOVATIV Dette stilvalget er tilrettelagt for deg som liker det innovative og inviterer til mer dristige paletter og fargevalg. Her legges det opp til et mer distinkt uttrykk der det lyse og milde møter kontraster i det mer kulørte og fargesterke. For dette stilvalget leveres kjøkken fra Noltes serie Nova Lack med høyglansede fronter og et fargeutvalg som gir mulighet for mange kombinasjoner. Dette gir mulighet for et moderne og særegent preg, men også et mer dempet uttrykk. Gulv blir belagt med en mørkere type parkett, med en læraktig overflate. Der det for de øvrige stilvalgene er overordnet hvite overflater, inviterer dette stilvalget til mer bruk av farger. Men det er du som bestemmer.

04

02

9


U0201U0101

ETG U02 - U01 BRA 87 m2

Dette er en treroms leilighet med god planløsning. Stuen er lys og åpen, med kjøkkenavdelingen trukket litt inn og godt tilrettelagt for møblering i ulike soner for opphold og bespisning. Fra stuen har man utsyn på hver side av en i øynefallende gasspeis, plassert mellom stuens store vinduer. Ved plassering av et vindu også i nordveggen, får man lyset inn fra to sider. Fra stuen får du direkte adkomst til terrassen. I entreen får man straks øye på den hendig, plasserte gasspeisen. Leiligheten har to soverom, et bad/wc og en innvendig bod med sluk. Løsningen gir mulighet for plassering av vaskemaskin i boden, slik at badet blir et renskåret bad/wc. Leiligheten ligger i plan med parkeringskjeller og bodanlegg, der leiligheten vil få en biloppstillingsplass og sportsbod. Heis og trapperom til øvrige plan ligger rett utenfor døren.

10

nn 1

Du finner denne leiligheten i de to underetasjene i hvert av de fire byggene.

t ri ge g By

E F I

H

G

n2 t ri n e g g y B

P-ROM 81,5 m2

S-ROM 5,6 m2

TERRASSE 17 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet U0201-U0101, her vist med stilvalg ELEGANT. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene KLASSISK & INNOVATIV.

11


U0202 U0102

ETG U02 - U01 BRA 93 m2

nn 1

TYPE A

t ri ge g By

Du finner denne leiligheten i de to underetasjene i byggene F, G og H. For bygg I finner du den i nederste plan. Dette er en treroms leilighet med god planløsning. Stuen er lys og åpen og danner i kombinasjon med kjøkkenet en fin vinkelløsning, med kjøkkenet trukket litt lenger inn. Løsningen legger godt til rette for møblering i soner for opphold og bespisning. Om ønskelig kan kjøkkenet deles av mot stue, eller hall. Fra stue og kjøkken har man godt utsyn på hver side av en i øynefallende gasspeis, plassert mellom stuens to store vinduer. Leiligheten har to soverom og en romslig hall. Legg gjerne merke til at man foruten et bad/wc, har eget vaskerom og innvendig bod. Dette er en fin detalj for denne leilighetstypen. Leiligheten ligger i plan med parkeringskjeller og bodanlegg, der leiligheten vil få en biloppstillingsplass og sportsbod. Heis og trapperom til øvrige plan ligger rett utenfor døren. Legg merke til den store terrassen, som svinger rundt hjørnet mot syd.

12

E F I

H

G

n2 t ri n Bygge

P-ROM 88,5 m2

S-ROM 4,5 m2

TERRASSE 24 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet U0202-U0102, her vist med stilvalg KLASSISK. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & INNOVATIV.

13


ETG U01 BRA 107 m2

U0102 nn 1

TYPE B

t ri ge g By

Du finner denne leiligheten nest nederst i bygg I. Terrassene vil være plassert over bakkenivå. Dette er en fireroms leilighet med god planløsning. Stuen er lys og åpen og danner i kombinasjon med kjøkkenet en fin løsning. Løsningen legger godt til rette for møblering i soner for opphold og bespisning. Fra stue og kjøkken har man godt utsyn på hver side av en i øynefallende gasspeis, plassert mellom stuens to store vinduer. Leiligheten har tre soverom og en romslig hall. Legg gjerne merke til at man foruten to bad/wc, har kombinert vaskerom/bod. Dette er en fin detalj for denne leilighetstypen. Leiligheten ligger i plan med parkeringskjeller og bodanlegg, der leiligheten vil få en biloppstillingsplass og sportsbod. Heis og trapperom til øvrige plan ligger rett utenfor døren. Legg merke til den store terrassen, som svinger rundt hjørnet mot syd.

14

E F I

H

G

n2 t ri n Bygge

P-ROM 102,7 m2

S-ROM 4,8 m2

TERRASSE 24 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet U0202-U0102, her vist med stilvalg ELEGANT. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene KLASSISK & INNOVATIV.

15


H0101

ETG 01 BRA 82 m2

Her ser du en treroms leilighet med variasjonsmulighet. Du kan bruke den som toroms løsning med et lite bibliotek/ kontor, eller du kan bruke den som en treroms med 2 soverom. I denne leiligheten vil du få en god stue- og kjøkkenløsning med direkte adkomst til terrassen og fin utsikt gjennom de store stuevinduene. Ved plassering av et vindu også i nordveggen, får man lyset inn fra to sider. Kjøkkenet og stuen er plassert i en vinkelformasjon som gir gode muligheter for møblering i soner. Plasseringen av gasspeisen er også for denne leilighetstypen et iøynefallende og spennende element, mellom de to store stuevinduene. Terrassen ligger i tredje plan mot øst. Leiligheten ligger i bakkeplan med heis- og trappeadkomst til byggets øvrige etasjer.

16

nn 1

Du finner denne leilighetenstypen i plan med inngangspartiet i hvert av de fire byggene. Terrassen ligger i tredje plan på terrassesiden.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n e g g y B

P-ROM 78,5 m2

S-ROM 4,4 m2

TERRASSE 17 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0101, her vist med stilvalg INNOVATIV. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & KLASSISK.

17


H0102

ETG 01 BRA 107 m2

Dette er en fireroms leilighet med god planløsning. Stuen er lys og åpen og danner i kombinasjon med kjøkkenet en fin åpen løsning. Løsningen legger godt til rette for møblering i soner for opphold og bespisning. Fra stue og kjøkken har man godt utsyn på hver side av en i øynefallende gasspeis, plassert mellom stuens to store vinduer. Leiligheten har tre soverom og en romslig hall. Legg gjerne merke til at man foruten et bad/wc har eget vaskerom/ bod. Dette er en fin detalj for denne leilighetstypen. Leiligheten ligger i bakkeplan. Terrassen ligger i tredje plan mot øst. Heis og trapperom til øvrige etasjer ligger rett utenfor døren. Legg merke til terrassen som svinger rundt hjørnet mot syd.

18

nn 1

Du finner denne leilighetenstypen i plan med inngangspartiet i hvert av de fire byggene. Terrassen ligger i tredje plan på terrassesiden.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n Bygge

P-ROM 102,7 m2

S-ROM 4,8 m2

TERRASSE 24 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0102, her vist med stilvalg INNOVATIV. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & KLASSISK.

19


H0103-H0203 H0302-H0402 Leiligheten er en god fireroms leilighet med en velfungerende planløsning og variasjonsmulighet. Leiligheten har en stue og kjøkkenløsning med gode muligheter for møblering i soner. Også her har man store vinduer vendt mot terrassen og en gasspeis med i øynefallende plassering. I tillegg har man i denne leiligheten en mindre stue/ bibliotek som gir en fin overgang fra hall til stueavdelingen og som kan fungere som en sture nr 2. Dette rommet kan også disponeres som soverom, som tillegg til de 2 øvrige soverommene. Leiligheten har et bad tilrettelagt for vaskemaskin og et gjestetoalett med dusj.

20

nn 1

Du finner denne leilighetene vest i byggene. For byggene F, G og H finner du leiligheten i 2., 3. og 4. etasje. I bygg I finner du den i 1-, 2., 3. og 4. etasje. Leiligheten har yttervegger mot Syd, vest og nord. Det gir gode lysforhold. Terrassen ligger vendt mot syd.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n Bygge

ETG 01-04 BRA 102 m2

P-ROM 98,6 m2

S-ROM 4,3 m2

TERRASSE 16 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0103-H0203 og H0302-H0402, her vist med stilvalg ELEGANT. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene KLASSISK & INNOVATIV.

21


H0104

ETG 01 BRA 49 m2

nn 1

Du finner denne leiligheten, i 1. etg. i byggene F, G og H.

ri et gg y B

Dette er også en kompakt og arealeffektiv toroms leilighet der du fra kjøkken-/ stueløsningen har direkte tilgang til en vestvendt uteplass tilnærmet på bakkeplan. Kjøkken og stue er plassert i en vinkelformasjon med bredside ut mot terrasse og store vindusflater. Dette gir godt lys og fint innemiljø.

E F I

22

H

G

n2 t ri n Bygge

P-ROM 49 m2

S-ROM -

TERRASSE 16 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


BRA 45,5 m2

P-ROM 45,5 m2

S-ROM -

TERRASSE 16 m2

EKST. BOD 1

H0105

GARASJE 1

nn 1

ETG 01

t ri ge g By

E

Du finner denne leiligheten, i 1. etg. i byggene F, G og H. Dette er en kompakt og arealeffektiv toroms leilighet der du fra kjøkken-/stuedelen har direkte utgang til terrasse med fin utsikt. Kjøkken og stue er plassert i en vinkelformasjon med bredside ut mot terrasse og store lysåpninger.

F I

H

G

n2 t ri n Bygge

23


H0201

ETG 02 BRA 70 m2

Dette er en god treromsleilighet med en planløsning tilsvarende H0101, men i en mindre og mer kompakt versjon med større terrasse. På tilnærmet samme måte som H01 01 kan du kan bruke den som toroms løsning med et lite bibliotek/ kontor/ gjesterom. I denne leiligheten vil du få en mer kompakt stueog kjøkkenløsning med direkte adkomst til balkong og fin utsikt gjennom de store stuevinduene. Ved plassering av et vindu også i nordveggen, får man lyset inn fra to sider. Kjøkkenet og stuen er plassert i en vinkelformasjon som gir gode muligheter for møblering i soner. Plasseringen av gasspeisen er også for denne leilighetstypen et iøynefallende og spennende element, mellom de to store stuevinduene.

24

nn 1

Du finner denne leiligheten i 2. etasje, i byggene. Legg merke til det store terrassen,

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n Bygge

P-ROM 66,7 m2

S-ROM 3,6 m2

TERRASSE 32 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0201, her vist med stilvalg KLASSISK. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & INNOVATIV.

25


H0202

ETG 02 BRA 90 m2

Her har du en treoms leilighet med meget god planløsning med klare likhetstrekk til H0102, men med 2 soverom. Som treroms leilighet får du her en meget god og velfungerende planløsning. En romslig hall fører frem til stuen og kjøkken i åpen løsning med gode muligheter for møblering i soner. Her kan man fra alle deler nyte godt av utsikt og lys som kommer inn fra de to store stuevinduene. Kombinert med vinduet i sydveggen får man et lyst og åpent værelse i nær kontakt med balkong. Gasspeisens plassering mellom de store stuevinduene styrker rommets karakter. Leiligheten rommer også her 2 bad, hvorav ett har opplegg for vaskemaskin i nær tilknytting til kjøkkenet. Det andre gir en eksklusiv helhet med sin direkte tilknytting til et stort soverom. Legg merke til terrassen som svinger rundt hjørnet mot syd.

26

nn 1

Du finner denne leiligheten i 2. etasje.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n e g g y B

P-ROM 86,6 m2

S-ROM 3,9 m2

TERRASSE 24 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 1


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0202, her vist med stilvalg ELEGANT. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene KLASSISK & INNOVATIV.

27


H0301

ETG 03 BRA 147 m2

Dette er utvilsomt en av Bryggerifjellets og Fredrikstads prestisje-leiligheter. Den har egenskaper for den kresne, både av hensyn til planløsning og innhold. Med sin ”opphøyede” beliggenhet får man nyte godt av Bryggerifjellets beliggenhet. Leiligheten har en fornem planløsning der et fremtredende trekk er en ”storstue” med store vindusflater mot øst og syd, omgitt av en stor balkong som en forlengelse av stuen. Stue og kjøkken utgjør et stort rom i lengderetningen, med store lysflater og god anledning til møblering i soner. En av leilighetens øvrige kjennetegn er en ”privat” stue nr 2 som henvender seg til en egen balkong. Hovedsoverommet har som seg hør og bør en garderobeløsning og et privat bad. Leiligheten rommer i tillegg 2 soverom, med mulighet for ominnredning av et bibliotek til et fjerde soverom. Legg også merke til en fin detalj med ”grovkjøkkenet” og dets plassering i tilknytting til kjøkkenavdelingen.

28

nn 1

Du finner denne leiligheten i 3. etasje i hvert av byggene, høyt hevet og med fasader mot nord, øst og syd. Legg merke til de to store terrassene.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n e g g By

P-ROM 144 m2

S-ROM 3 m2

TERRASSE 46 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 2


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0301, her vist med stilvalg KLASSISK. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & INNOVATIV.

29


H0401

ETG 04 BRA 118 m2

Her får du alt du kan ønske deg av en tre-/ fireroms leilighet. Leiligheten ligger i øverste etasje og nyter en gedigen utsikt. Se for deg stue og kjøkken – som en akse fra vest mot øst omsluttet av en stor terrasse. Her kan du se langt. I nær tilknytting til kjøkkenet finner du et stort ”grovkjøkken”, som i gamle dager. Leiligheten har som utgangspunkt 2 soverom, der hovedsoverommet har en eksklusiv løsning med garderobe som fører frem til et privat bad/wc. Leiligheten omfatter også et gjeste-wc med dusj. I stuen kan du etter ønske, velge å omdisponere biblioteket til et tredje soverom.

30

nn 1

Du finner denne leiligheten i 4. etasje i hvert av byggene – øverst og høyt hevet med fasader mot nord, øst og syd.

ri et gg y B

E F I

H

G

n2 t ri n e g g By

P-ROM 115 m2

S-ROM 3 m2

TERRASSE 56 m2

EKST. BOD 1

GARASJE 2


Illustrasjonen viser utdrag fra leilighet H0401, her vist med stilvalg INNOVATIV. Leiligheten kan ogs책 leveres i Stilvalgene ELEGANT & KLASSISK.

31


Illustrasjonene viser baderom fra leilighet U0201 og U0101. Hovedbilde vist som ELEGANT

32

KLASSISK

INNOVATIV


Illustrasjonene viser kjøkken fra leilighet U0201 og U0101. Hovedbilde vist som ELEGANT

INNOVATIV

KLASSISK

33


www.bryggerifjellet.no Prospekt, tegninger, bilder, 3D visualiseringer og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller den korrekte beliggenhet. Det er kun ment som en rettledende illustrasjon og er ikke målbare. Det er for prosjektet utarbeidet leveransebeskrivelse, standardisert kjøpekontraktsformular, utkast til vedtekter og husordensregler m.fl. dokumenter. Disse er utarbeidet som separate vedlegg til prospektet. Kjøpsavtale vil være basert på bestemmelsene og opplysninger som fremkommer av prosjektets standardiserte kjøpekontraktsformular. Ved kjøp av leilighet forutsettes det at kjøperen har satt seg inn i prospektet, leveransebeskrivelsen og de i kontraktsdokumentet beskrevne vedlegg.

34


Layout og 3D: Inviso Nybygg


Bryggerifjellet byggetrinn II  

Se byen våkne

Advertisement