Page 1

Oletko valmis

NÄYTÖNPAIKKAAN? rasti ruutuun:

▢ CV

Mikä on NÄYTÖNPAIKKA? Työpaikalla tapahtuva lyhytkestoinen osaamisen näyttö. Työnantaja ja työnhakija määrittävät yhdessä näytön keston ja suoritusajankohdan. Osaamisen näyttö voi liittyä työvälineiden käyttöön, työturvallisuuden noudattamiseen, asiakaspalveluun tai vaikka hitsaukseen.

Työnantajan vastuut Työnantaja vastaa näytön organisoinnista, työnhakijan ohjaamisesta, työturvallisuudesta sekä näytöstä aiheutuvista kustannuksista ja vakuutuksesta. Työnhakuilmoituksessa voi ilmoittaa mahdollisuudesta antaa osaamisen näyttö.

▢ Työhakemus ▢ Siisti olemus ▢ Motivoitunut asenne

Nyt se on

NÄYTÖNPAIKKA!

NÄYTÖNPAIKAN tavoite

Työnhakijan vastuut

Tavoitteena on osaamisen näytön avulla edistää yrityksen rekrytointiprosessia ja sen onnistumista toivotulla tavalla. Lopullinen tavoite on työnhakijan työllistyminen avoinna olevaan työpaikkaan!

Sovituista aikatauluista kiinnipitäminen sekä työnantajan ohjeistusten noudattaminen. Työhakemuksessa voi mainita halukkuudesta antaa osaamisen näyttö.


KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä tai tule käymään! YTYÄ! -toimisto Riistakatu 5, 74100 Iisalmi p. 040 545 9589 ytya@iisalmi.fi www.yla-savo.fi/ytya

TIINA

@YTYAhanke

EN JUUTIN 9 5 9 45 8

05 fi puh. 04 iisalmi. ti u nen@ u .j a in ti

RITVA

N

IKONE

594 0 482 4 puh. 04 lmi.fi a s ii nen@ ritva.iko

JENNA

JOKI

HARTO

734 0 830 2 puh. 04 almi.fi ii joki@ s to r a .h a jenn

@ytya_insta

NÄYTÖN-

PAIKKA

Profile for Iisalmen kaupunki

YTYÄ! NÄYTÖNPAIKKA -esite  

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen NÄYTÖNPAIKKA -esite

YTYÄ! NÄYTÖNPAIKKA -esite  

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hankkeen NÄYTÖNPAIKKA -esite

Advertisement