Page 42

42 CANCAN CARALLEU 42 CARALLEU es vol atendre la demanda per cobrir les necessitats dels més petits

Noves activitats aquàtiques per a infants de 2 a 3 anys Els cursets es faran en diumenge, entre les 9.15 i les 11 del matí. Es començarà amb els infants i s’acabarà amb els nadons Atenent la demanda per cobrir les necessitats dels més petits de la casa i els seus pares, enguany es posen en marxa cursets per a nadons i infants de 2 a 3 anys els diumenges. La franja horària que ocuparan els cursets anirà de les 9.15 a les 11 hores, començant pels infants i acabant amb dos cursos de mitja hora per als nadons. Els cursos es duran a terme a la piscina verda poc profunda, i sempre, des de les 9 hores, els usuaris podran gaudir de mitja piscina, compartida amb els cursetistes. A partir de les 11 hores, totes dues piscines restaran a disposició dels abonats que vulguin fer ús d’aquest espai aquàtic. Per a més informació consulteu el fullet d’activitats del centre. Tu, el teu nadó i... a l’aigua! Enguany el Centre Esportiu Municipal Can Caralleu engega una proposta per sorprendre amics i familiars: es tracta de regalar un curs de natació per a nadons als nounats. Amb una modalitat bimensual d’inscripció en la qual s’inclou la inscripció a l’activitat

i dos regals, un banyador bolquer per al nadó i una fotografia amb disseny aquàtic (i còpia en disc compacte), podeu ser

els més originals de la colla. L’aigua és un medi que els nadons coneixen molt bé. Tot just neixen, l’abandonen,

però és important que aquesta separació sigui curta. Amb l’ajuda d’un professional, en els cursos de nadons es donarà l’oportunitat de gaudir de les sensacions que ofereix l’aigua, aportant coneixements i eines per relaxar els pares amb els seus nadons en el medi aquàtic, com també per fer que el nadó aprengui a controlar les vies respiratòries i es familiaritzi amb el medi per mitjà de jocs amb els pares i que aquests aprenguin a manipular-los de manera tranquil·la i correcta.

AGENDA D’ACTIVITATS 15 i 22 de setembre: classes obertes de dansa del ventre. 20 de setembre: classe oberta de swing i lindy hop. Del 6 d’octubre al 24 de novembre: curs d’iniciació al bàdminton. Del 7 a 28 d’octubre: curs de reprogramació abdominal (als matins). Del 8 a 29 d’octubre: curs d’iniciació de Pilates. 19 d’octubre: taller de salut: automassatge de cap i coll. 20 d’octubre: masterclass de tai-txi i entrenament de promoció de muntanya. 21 d’octubre: caminada nòrdica. 23 d’octubre: torneig de pàdel mixt.

27 d’octubre: sessió d’aiguarelax. Del 2 al 25 de novembre: curs de massatge per a nadons. Del 5 al 26 de novembre: curs de ball de jazz modern i musicals. 6 de novembre: torneig de pàdel mixt. Del 8 al 29 de novembre: curs de reprogramació abdominal (a les tardes). 15 i 17 de novembre: curs monogràfic de tècnica de crol. 20 de novembre: torneig de pàdel femení i campionat de judo escolar. 1 de desembre: entrenament de muntanya nocturn. 2 de desembre: campionat de tennis (al matí).

CLAROR 34-49_Fundacio.indd 42

10/09/2010 9:39:42

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº70  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº70  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement