Page 1


Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα 13 Μαΐου 2011 Η άρτια διοργάνωση, οι πολλές και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια που έγινε ποτέ για έκθεση στη χώρα μας συνέτειναν ώστε η προηγούμενη 6η HORECA 2011 να έχει μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα και να δικαιώσει τη φήμη της ως η καλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην Ελλάδα. Η ΗΟRECA είναι πλέον από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της! Στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, προχωράμε με σίγουρα βήματα αλλά και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης στη διοργάνωση της επόμενης 7ης ΗΟRECA, η οποία αποκτά πλέον μόνιμη στέγη και θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2012 στο METROPOLITAN EΧPO. Το νέο αυτό υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο με τις υψηλού επιπέδου κτιριακές εγκατάστασεις και υποδομές μάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια πραγματικά μεγάλη έκθεση διεθνών προδιαγραφών. Με καινοτόμο σχεδιασμό και σωστή ομαδοποίηση των προϊόντων, με αυξημένο –για μία ακόμη φορά– διαφημιστικό budget και εφαρμόζοντας νέες βελτιωμένες πρακτικές προσέλκυσης επισκεπτών, δεσμευόμαστε ότι η 7η HORECA 2012 θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλων μας και θα αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης για τους επιχειρηματίες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τις χώρες της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύοντας ότι οι σωστά στοχευμένες και οργανωμένες εκθέσεις αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα αντίδοτα σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας σάς καλούμε να εξετάσετε τις πληροφορίες του φακέλου που κρατάτε στα χέρια σας, βέβαιοι ότι η συμμετοχή σας στην 7η HORECA 2012 θα αποδώσει τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για την εταιρεία σας.

Για τη FORUM AE Νίκος Χουδαλάκης Διευθύνων Σύμβουλος


∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

2012

Έ

Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

χοντας τον αέρα μιας καταξιωμένης έκθεσης

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις

ευρωπαϊκών προδιαγραφών η HORECA

Το «Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας», που πραγματοποιείται στα πλαίσια της ΗΟRECA με ευθύνη της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Αθήνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για τα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας μας, και όχι μόνο. Στη φετινή έκθεση το 5ο «Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας» θα επικεντρωθεί στην προβολή της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών τοπικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού. Παράλληλα θα διεξαχθούν ειδικές εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσαν τα πρωταθλήματα καφέ, θα διεξαχθούν και πάλι στην 7η HORECA 2012, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Τέλος, θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για επιδείξεις παρασκευής cocktails και flair tending.

θα διοργανώνεται εφεξής στο υπερσύγχρονο ΜΕTROPOLITAN EXPO, αναβαθμίζοντας αισθητικά και ποιοτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες της. Η διοργάνωσή της στο συγκεκριμένο εκθεσιακό κέντρο τής δίνει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και έξω από τα σύνορα της χώρας μας, σηματοδοτώντας μια νέα σημαντική πορεία εξωστρέφειας.

Τεράστια διαφημιστική προβολή!

Επικοινωνία - Εξωστρέφεια - Δημόσιες Σχέσεις

Παρά τη συνεχιζόμενη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η HORECA σκοπεύει να αυξήσει(!) το διαφημιστικό προϋπολογισμό της προηγούμενης διοργάνωσης, παραμένοντας η κλαδική έκθεση με τη μακράν μεγαλύτερη διαφημιστική δαπάνη στη χώρα μας. Στα πλαίσια αυτά, και για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού προγράμματος για την προβολή της 7ης HORECA 2012, θα διατεθούν περισσότερα από 350.000€ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, ενώ παράλληλα θα υπάρξει έντονη προβολή σε όλα τα έντυπα του κλάδου, με «αιχμή του δόρατος» τα έξι (6) περιοδικά που εκδίδει η εταιρεία μας και τα οποία αποστέλλονται συνολικά σε 55.000 επιχειρήσεις. Η διοργανώτρια εταιρεία θα αποστείλει ταχυδρομικώς περισσότερες από 60.000 ονομαστικές προσκλήσεις (με σύστημα barcode). Η πρωτοφανής σε ένταση και διάρκεια διαφημιστική προβολή της HORECA έχει «χτίσει» μια τεράστια αναγνωρισιμότητα για την έκθεση, αφού κάθε επαγγελματίας του κλάδου σε όλη την Ελλάδα μιλάει πλέον γι' αυτήν.

Η διοργανώτρια εταιρεία, με στόχο την προσέλκυση μεγάλου αριθμού στοχευμένων επαγγελματιών (buyers) από τις Βαλκανικές χώρες, έχει ήδη αναθέσει τη διενέργεια έρευνας και μελέτης των αγορών σε Ρουμανία, Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία και FYROM. Μετά την καταγραφή και επιλογή των σημαντικότερων επιχειρήσεων θα υπάρξει ειδικό πρόγραμμα κινήτρων για την επίσκεψή τους στην έκθεση. Αναβαθμίζεται, παράλληλα, η διαδικτυακή παρουσία της ΗΟRECA με ανεξάρτητο ιστότοπο (www.horecaexpo.gr) με δυνατότητα παρουσίασης σε έξι γλώσσες, ενώ πλέον δυναμική θα είναι και η παρουσία της έκθεσης στα social media (Facebook, Twitter, Linkedin). Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αποστέλλεται σε 20.000 επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου και της Μαζικής Εστίασης ηλεκτρονικό newsletter που θα ενημερώνει για όλα τα νέα σχετικά με την έκθεση. Τέλος, την τελευταία εβδομάδα θα αποσταλούν σε περισσότερους από 25.000 επαγγελματίες του κλάδου μηνύματα SMS, προσκαλώντας τους να επισκεφθούν την έκθεση .


Η επισκεψιμότητα της HORECA ήταν τεράστια και η

ποιότητα των επισκεπτών εξαιρετική. Η διοργανώτρια

εταιρεία κάθε χρόνο προάγει το θεσμό και γι' αυτό θα

είμαστε δίπλα της.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας ΣΑΒΒΑΤΟ

4/2

10.00-20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ

5/2

10.00-20.00

ΔΕΥΤΕΡΑ

6/2

10.00-20.00

ΤΡΙΤΗ

7/2

10.00-20.00

Νιόβη Καλλέργη, ΧΟΡΕΚΑ ΑΕΒΕ

Νέο Εκθεσιακό Κέντρο Το METROPOLITAN EXPO ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009 και βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Καλύπτοντας 50.000 τ.μ., θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδας προσφέροντας ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακές υποδομές.

Υψηλό επίπεδο παροχών στους εκθέτες 
Το METROPOLITAN EXPO παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης των εκθετών.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν δημιουργηθεί υποδομές που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες όλων όπως: • Μεγάλοι και λειτουργικοί εκθεσιακοί χώροι, αναπτυγμένοι σε ένα επίπεδο • Τελευταίας τεχνολογίας υποδομές (επιδαπέδια κανάλια παροχών, ασύρματο Ιnternet, αποτελεσματικός κλιματισμός κ.ά.) • Δύο αισθητικά προηγμένοι και απόλυτα λειτουργικοί χώροι υποδοχής • Μοντέρνοι χώροι εστίασης • Προσεγμένοι χώροι υγιεινής (WC) σε κάθε αίθουσα και χώρο υποδοχής • Διεθνών προδιαγραφών μέτρα ασφαλείας (έξοδοι κινδύνου, διάδρομοι διαφυγής κ.ά.) • Κέντρο Τύπου • Business Centre • Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με συνεχή παρουσία ιατρού • ΑΤΜ

Εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μεταφοράς Λόγω της θέσης του η πρόσβαση στο METROPOLITAN EXPO είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από Μετρό και λεωφορείο, έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο.
Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, μόλις 2 χλμ. μετά από τα κτίριά του και λίγα λεπτά από το σταθμό του Mετρό και του Προαστιακού σιδηροδρόμου, με τα οποία συνδέεται με συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (λεωφορεία εκθεσιακού κέντρου).
Επίσης, έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για τους εκτός λεκανοπεδίου επισκέπτες, μέσω της σύνδεσης των Εθνικών Οδών με την Αττική Οδό.


∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

2012

Εκθέτες και Εκθέματα

• Εταιρείες τ ροφοδοσίας χώρων Μαζικής Εστίασης (προϊόντα μαγειρικής, κρέατα-κρεατοσκευάσματα, αλιεύματα, αλλαντικά, τυριά, ντελικατέσεν, λαχανικά, ορεκτικά, ντρέσινγκ, Α’ ύλες ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, γλυκά-παγωτά, προϊόντα ζύμης, έτοιμα προμαγειρεμένα φαγητά κ.λπ.) • Εταιρείες μηχανημάτων και εξοπλισμού χώρων Εστίασης (μηχανήματα κουζίνας και παραγωγής, εξοπλισμός catering, συστήματα ψύξης και ψυκτικοί θάλαμοι, επίπλωση και εξοπλισμός καθιστικών χώρων κ.λπ.) • Εταιρείες καφέ, ροφημάτων, αλκοολούχων ποτών, κρασιών, μπίρας, αναψυκτικών, χυμών, νερών κ.λπ. • Επίπλωσηκαι κατασκευή Ξενοδοχείων (ξενοδοχειακός εξοπλισμός, αρχιτεκτονική-διακόσμηση, δομικά υλικά, δάπεδα, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, κάλυψη αιθρίων, έπιπλα, στρώματα, φωτιστικά, λευκά είδη, κουρτίνες, εξοπλισμός μπάνιου, καλλυντικά, ηλεκτρονικές κλειδαριές και χρηματοκιβώτια) • Συσκευασίες catering και delivery. Xαρτικά, αναλώσιμα • Υλικά, μηχανήματακαι συστήματα καθαρισμού • Εταιρείες μηχανοργάνωσης Ξενοδοχείων και επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης, συστήματα παραγγελιοληψίας

Επισκέπτες

Την έκθεση επισκέπτονται ιδιοκτήτες και στελέχη από: • Ξενοδοχεία και Τουριστικά συγκροτήματα • Ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, επιβατικά πλοία κ.λπ. • Εταιρείες catering, εκμετάλλευσης fast food, αναψυκτηρίων κυλικείων, snack-café κ.λπ. • Aλυσίδες εστιατορίων και Καφεστίασης • Επιχειρήσεις Mαζικής Εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, ψητοπωλεία, ταβέρνες, ουζερί, fast food, αναψυκτήρια, κυλικεία κλειστών αγορών κ.λπ.) • Τοπικοί αντιπρόσωποι τροφοδοσίας και εξοπλισμού • Aρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστικές εταιρείες

Κόστος συμμετοχής Περίπτερα μίας όψεως (ίχνος εδάφους)

α. β. γ. δ.

Από 20 m2 Από 51 m2 Από 91 m2 Από 151 m2

έως 50 m2: έως 90 m2: έως 150 m2: έως 250 m2:

Επιπλέον χρεώσεις: 1. Για κάθε επιπλέον όψη περιπτέρου 2. Για μοκέτα 3. Για βασική δομή*  4. Μόνο πλάτες (χρέωση σε τρέχοντα μέτρα) 5. Εγγραφή στον κατάλογο εκθετών

€ € € €

162,00/m2 157,00/m2 153,00/m2 148,00/m2

€ 5,00/m2 € 3,50/m2 € 15,00/m2 € 11,00/m € 100,00

Παροχές προς τους εκθέτες

Στην τιμή ενοικίασης περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: • Διάθεση των χώρων της έκθεσης για την προετοιμασία, λειτουργία και αποξήλωση. • Καινούργια μοκέτα στους κοινόχρηστους χώρους. • Όλη η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος των περιπτέρων και των κοινόχρηστων χώρων. • Φύλαξη και καθαρισμός της έκθεσης. • Δωρεάν parking εκθετών και επισκεπτών. • Γραμματειακή υποστήριξη εκθετών (δωρεάν πρόσβαση στο Internet, e-mails, fax, φωτοαντίγραφα). • Ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο με εφημερεύοντα ιατρό. • Παροχή παλετοφόρων και ανυψωτικών μέσων. • Δωρεάν προσκλήσεις επισκεπτών και κάρτες ελεύθερης εισόδου προσωπικού των εκθετών.

*Η  βασική δομή περιλαμβάνει πάνελ μελαμίνης ύψους 3 μέτρων χρώματος μπεζ, μετόπη και επιγραφή. Σε κάθε περίπτερο βασικής δομής χορηγείται μία πρίζα σούκο και ένα σποτ φωτισμού 100W/3 τ.μ.


Συμμετέχω σε εκθέσεις από το 1994 και ομολογώ πως η

φετινή συμμετοχή μου ήταν η πιο επιτυχημένη. Είναι η

καλύτερη έκθεση τόσο ως προς την προσέλευση όσο

και ως προς την οργάνωσή της!

Χαρ. Σιούτας, SIVAR

6 χρόνια δυναμικής πορείας! Η HORECA είναι ίσως η μόνη έκθεση στην Ελλάδα που δεν πτοήθηκε σοβαρά από την οικονομική κρίση, κατορθώνοντας να απορροφήσει όλους τους κραδασμούς και να διατηρήσει σταθερά τα περισσότερα από τα μεγέθη της, ενώ αύξησε θεαματικά τον αριθμό των επαγγελματιών επισκεπτών της. Η ΗΟRECA συνεχίζει την εξαετή δυναμική της πορεία αυξάνοντας συνεχώς τη διεισδυτικότητα και την ελκτική της δύναμη σε εκθέτες και επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ στην αγορά του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου.

ΑΡΙΘΜΟΣ EΚΘΕΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ 29.727

25.000

400 370

300

24.398 323

327

20.000

21.946

283

200 100

16.958

15.000

220 146

10.000 12.300 12.322 0

0 2006

2007

2008 2009

2006

2010 2011

2007

2008 2009

2010 2011

Παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία των δύο τελευταίων χρόνων, η HORECA διατηρεί σταθερό τον αριθμό και την ποιότητα των εκθετών της, προσελκύοντας παράλληλα και νέες δυναμικές συμμετοχές.

Χρόνο με το χρόνο αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των επισκεπτών τής HORECA, αποδεικνύοντας περίτρανα την ολοένα αυξανόμενη απήχηση της έκθεσης στους επαγγελματίες του κλάδου.

Ε Κ Θ Ε Σ Ι Α Κ Ο Μ Ε Γ Ε Θ Ο Σ (σε m)

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ 80%

40.000 33.000

30.000

30.500 31.000

60% 55

40%

20.000

45

52

48

19.500

10.000 0

56

54 46

55 44

54 45

46

20%

12.500 8.100

0 2006

2007

2008 2009

2010 2011

Η διατήρηση του μεγάλου εκθεσιακού μεγέθους της HORECA σε υψηλό επίπεδο για τα δεδομένα της εποχής επιβεβαιώνει την τεράστια ελκτική δύναμη που έχει η έκθεση αυτή στην προμηθευτική αγορά.

2006

2007

2008 2009

2010 2011

Ο αριθμός των επισκεπτών από την επαρχία που προσελκύει η HORECA είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, διαμορφώνοντας μια σχεδόν ισόποση κατανομή με τους επισκέπτες από την Αττική.


Β27

A24

Β25

C27

A23

Π.Φ.

Β26

C25

Β23

Β24

A

C23

B

C28

D27

D28

C26

D25

D26

Β31

A27

A28

A25

C32

D31

C29

C30

D29

D30

Β28

C27

C28

D27

D28

Β26

C25

D25

D26

Β24

C23

D23

D24

Β21

Β22

C21

A20

Β19

Β20

C19

A17

A18

Β17

Β18

C17

A15

A16

Β15

Β16

C15

Β32

C31

Β29

Β30

A26

Β27

A24

Β25

C24

D23

C

A23

Β23

A21

A22

A19

A

D24

D

A21

A22

Β21

Β22

C21

C22

D21

D22

A19

A20

Β19

Β20

C19

C20

D19

D20

A17

A18

Β17

Β18

C17

C18

D17

D18

B

C

D32

D

C26 Π.Φ.

A

B

C24

C

D C22

C20

C18

D21

D22

D19

D20

D17

D18

D15

D16

1.9

1.8

Π.Φ.

ΡΟΛΛΟ

2.14 ΡΟΛΛΟ 2.12

D30

A30

D

W.C. A16

Β15

Β16

A

C15

B

C16

D15

C

D16

D

1.7

1.6 ΡΟΛΛΟ

A15

2.8

1.10

Β28

D29

C

W.C.

CAFETERIA

C30

A29

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

A26

C29

B

D32

2.10

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Β30

D31

CAFETERIA

A25

Β29

A

C32

W.C.

A28

C31

1.15

ΡΟΛΛΟ

A27

Β32

1.11

Β31

CAFETERIA

A30

1.13

1.14 ΡΟΛΛΟ 1.12

A29

A Π.Φ.

A13

A14

Β13

A11

A12

Β11

Β14

C13

C14

D13

D14

Β12

C11

C12

D11

D12

B

C16

C

D

A13

A14

Β13

Β14

C13

C14

D13

D14

A11

A12

Β11

Β12

C11

C12

D11

D12

A09

A10

Β09

Β10

C09

C10

D09

D10

A07

A08

Β07

Β08

C07

C08

D07

D08

Β10

C09

C10

D09

D10

A07

A08

Β07

Β08

C07

C08

D07

D08

1.2

A

B

C

D

2.6

A

B

C

ΡΟΛΛΟ

Β09

2.4 ΡΟΛΛΟ

A10

ΡΟΛΛΟ

A09

1.3

1.5

1.4

Π.Φ.

D

Π.Φ.

Β05

A03

A04

Β03

A01

A02

Β01

Π.Φ.

Β06

C05

C06

D05

D06

Β04

C03

C04

D03

D04

Β02

C01

C02

D01

D02

A

B

C

A05

A06

Β05

Β06

C05

C06

D05

D06

A03

A04

Β03

Β04

C03

C04

D03

D04

A01

A02

Β01

Β02

C01

C02

D01

D02

2.2

A06

1.1

A05

A

D

HALL 1

B

C

D

HALL 2

Ανάλυση σχεδιαγράμματος

Τομείς προϊόντων έκθεσης

Η έκθεση θα αναπτυχθεί και στις 4 αίθουσες (Ηalls) του εκθεσιακού κέντρου και θα λειτουργήσει και με τις 2 εισόδους (βλ. σχεδιάγραμμα LOBBY 1 & LOBBY 2). Στην 7η HORECA 2012 προβλέπεται να συμμετάσχουν 370 εκθέτες, τα προϊόντα των οποίων θα αναπτυχθούν ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα. To γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη σχεδόν ισόποση κατανομή όλων των επισκεπτών και στις δύο εισόδους θα προσφέρει τη μέγιστη επισκεψιμότητα σε όλες τις αίθουσες και τα περίπτερα της έκθεσης. Οι εκθέτες και οι επισκέπτες θα προσεγγίζουν το εκθεσιακό κέντρο μέσω της Αττικής Οδού (βλ. χάρτη). Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιούν το Μετρό και τον Προαστιακό σιδηρόδρομο μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί τα δωρεάν πούλμαν της έκθεσης.

HALL 1

•ΚΑΦΕΔΕΣ •ΜΠΥΡΕΣ •ΠΟΤΑ •ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΧΥΜΟΙ •ΝΕΡΑ •ΒΑΦΛΕΣ •ΠΑΓΩΤΑ •ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ •ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ •ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

HALL 2

•ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ •EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ •ΨΥΓΕΙΑ-ΒΙΤΡΙΝΕΣ •ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ •ΥΛΙΚΑ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

HALL 3

•ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ •ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ •ΦΩΤΙΣΜΟΣ •ΔΟΜΗΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ •ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ •ΑΙΘΡΙΑ-ΣΚΙΑΣΗ •ΠΙΣΙΝΕΣ-SPA

HALL 4

•ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ •ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ •ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ •ΤΥΡΙΑ •ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ •ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ •ΕΤΟΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ


4.14

D25

D26

Β26

C23

C24

D23

D24

Β24

C21

D21

D22

Β22

C19

D19

D20

Β20

C17

A21

A22

Β19

Β18

C15

A19

A20

Β17

Β16

C13

A17

A18

Β15

A

Β14

Π.Φ.

C16

C14

C11

B

C12

D17

D18

D15

D16

D13

D14

D11

C

A26

B25

B26

C26

C27

A25

A24

B23

B24

C24

C25

A23

A22

B21

B22

C22

C23

A21

A20

B19

B20

C20

C21

A19

A18

B17

B18

C18

C19

A17

A16

B15

B16

C16

C17

A15

A14

B13

B14

C14

C15

A13

A12

B11

B12

C12

C13

A11

A10

B09

B10

C10

C11

A09

A08

B07

B08

C08

C09

D12

D

A16

Β13

Β12

C09

C10

D09

D10

A13

A14

Β11

Β10

C07

C08

D07

D08

A11

A12

Β09

A

B

C

3.8

3.5

A15

4.19

A27

4.17

C29 ΡΟΛΛΟ

C28

4.15

Β21

D C18

B28

4.13

C

A24

C

B27

4.11

3.12

D06 4.7

D05

Β08

A

B

C

D

A

B

ΡΟΛΛΟ

4.6

A10

ΡΟΛΛΟ 3.3

3.6 ΡΟΛΛΟ

A09

C06

C05

C

4.5

Β07

4.4 ΡΟΛΛΟ

CAFETERIA

B

A23

3.10

W.C.

A

C20

B A28

ΡΟΛΛΟ

Β23

A A29

4.9

A25

Π.Φ.

C22

4.12

Β25

4.10

A26

W.C.

Β27

CHEF’S CLUB ΑΘΗΝΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

D

CAFETERIA

A28

C

Π.Φ.

Β06 Β05

A06

Β04

A03

A04

Β03

A01

A02

Β01

C04

D03

3.4

A

C01

C02

A06

B05

B06

C06

C07

A05

A04

B03

B04

C04

C05

D01

D02

C03

A03

A01

A02

Β01

Β02

C01

C02 4.1

Β02

A07 D04

3.1

A05

C03

4.3

A08

4.2

A07

B

C

A

D

B

C

3.2

2.11

CAFETERIA W.C. 2.9

2.7

2.5

2.3

2.1

C26

Β28

B

4.8

A27

C25

Β29

A

D28

3.9

A30

D27

C27

CAFETERIA

A29

C28

Β30

W.C.

Β31

3.7

A32

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

A31

4.21

ΡΟΛΛΟ 3.11

3.14 ΡΟΛΛΟ

2.13

2.15

Κάτοψη εκθεσιακού χώρου και περιπτέρων

HALL 3

HALL 4 EXPOWORK

MARKET

ΙΑΤΡΕΙΟ

∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

BUSINESS CENTER

2012

ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ


∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

2012 HALL 1 A01 104,50 A02/B01 186,00 A03 38,50 A04 38,50 A05 49,50 A06/B05 98,00 A07 57,75 A08/B07 114,50 A09 33,00 A10 33,00 A11 46,75 A12 46,75 A13 33,00 A14 33,00 A15 33,00 A16 33,00 A17 24,75 A18 24,75 A19 33,00 A20 33,00 A21 24,75 A22 24,75 A23 27,50 A24 24,75 A25 16,50 A26 16,50 A27 16,50 A28 16,50 A29 24,00 A30 24,00 B02/C01 212,50 B03 37,50 B04 42,00 B06/C05 112,50 B08/C07 131,25 B09 33,00 B10 36,00 B11 45,25 B12 51,00 B13 32,00 B14 36,00 B15 33,00 B16 36,00 B17 23,75 B18 27,00 B19 33,00 B20 36,00 B21 23,75 B22 27,00 B23 27,50 B24 30,00 B25 23,75 B26 27,00

B27 B28 B29 B30 B31 B32 C02/D01 C03 C04 C06/D05 C08/D07 C09 C10 C11 C12 C13 C14 C15 C16 C17 C18 C19 C20 C21 C22 C23 C24 C25 C26 C27 C28 C29 C30 C31 C32 D02 D03 D04 D06 D08 D09 D10 D11 D12 D13 D14 D15 D16 D17 D18 D19 D20 D21 D22

16,50 18,00 15,50 18,00 24,00 26,00 203,00 45,50 41,00 107,00 125,00 39,00 36,00 55,25 49,50 39,00 35,00 39,00 36,00 29,25 26,00 39,00 36,00 29,25 26,00 33,00 30,00 29,25 26,00 19,50 18,00 19,50 17,00 28,00 26,00 114,00 42,00 42,00 54,00 63,00 36,00 36,00 51,00 51,00 36,00 36,00 36,00 36,00 27,00 27,00 36,00 36,00 27,00 27,00

D23 D24 D25 D26 D27 D28 D29 D30 D31 D32

30,00 30,00 27,00 27,00 18,00 18,00 18,00 18,00 26,00 26,00 HALL 2 A01 104,5 A02/B01 186,00 A03 44,00 A04 44,00 A05 44,00 A06/B05 87,00 A07 52,25 A08/B07 103,50 A09 33,00 A10 33,00 A11 46,75 A12 46,75 A13 35,75 A14 35,75 A15 33,00 A16 33,00 A17 24,75 A18 24,75 A19 33,00 A20 33,00 A21 24,75 A22 27,00 A23 27,50 A24 24,75 A25 22,00 A26 22,00 A27 16,50 A28 16,50 A29 24,00 A30 24,00 B02/C01 212,50 B03 43,00 B04 48,00 B06/C05 100,00 B08/C07 118,75 B09 33,00 B10 36,00 B11 45,25 B12 51,00 B13 34,75 B14 39,00 B15 33,00 B16 36,00

Ε μ β α δ όν Π εριπ τ έρ ω ν

B17 23,75 D13 39,00 B03 B18 27,00 D14 39,00 B04 B19 33,00 D15 36,00 B05/C03 B20 36,00 D16 36,00 B06 B21 26,00 D17 27,00 B07/C05 B22 27,00 D18 27,00 B08 B23 27,50 D19 36,00 B09 B24 30,00 D20 36,00 B10/C07 B25 23,75 D21 27,00 B11 B26 27,00 D22 27,00 B12/C09 B27 22,00 D23 30,00 B13 B28 24,00 D24 30,00 B14 B29 15,50 D25 27,00 B15 B30 18,00 D26 27,00 B16 B31 24,00 D27 24,00 B17 B32 26,00 D28 24,00 B18 C02/D01 203,00 D29 18,00 B19 C03 52,00 D30 18,00 B20 C04 47,00 D31 26,00 B21 C06/D05 95,00 D32 26,00 B22 C08/D07 113,00 HALL 3 B23 C09 39,00 A01 77,00 B24 C10 36,00 A02/B01 131,00 B25 C11 55,25 A03 33,00 B26 C12 49,50 A04 33,00 B27 C13 42,25 A05 33,00 B28 C14 38,00 A06 33,00 B29 C15 39,00 A07 49,50 B30 C16 36,00 A08 49,50 B31 C17 29,35 A09 52,25 C02/D01 C18 26,00 A10 52,25 C04/D03 C19 39,00 A11 33,00 C06/D05 C20 36,00 A12 33,00 C08/D07 C21 29,25 A13 46,75 C10/D09 C22 26,00 A14 46,75 C11 C23 32,50 A15 35,75 C12 C24 30,00 A16 35,75 C13 C25 29,25 A17 33,00 C14 C26 26,00 A18 33,00 C15 C27 26,00 A19 24,75 C16 C28 24,00 A20 24,75 C17 C29 19,50 A21 33,00 C18 C30 17,00 A22 33,00 C19 C31 28,00 A23 24,75 C20 C32 26,00 A24 24,75 C21 D02 114,00 A25 27,50 C22 D03 48,00 A26 24,75 C23 D04 48,00 A27 22,00 C24 D06 48,00 A28 22,00 C25 D08 57,00 A29 16,50 C26 D09 36,00 A30 16,50 C27 D10 36,00 A31 24,00 C28 D11 51,00 A32 24,00 D02 D12 51,00 B02/C01 250,00 D04

33,00 32,00 162,50 48,50 193,75 51,25 33,00 106,25 45,25 81,25 34,75 36,00 33,00 27,00 23,75 36,00 33,00 27,00 23,75 30,00 27,50 27,00 23,75 24,00 22,00 18,00 15,50 26,00 24,00 238,00 155,00 185,00 100,50 77,00 39,00 36,00 29,25 26,00 39,00 36,00 29,25 26,00 32,50 30,00 29,25 26,00 26,00 24,00 19,50 17,00 28,00 26,00 132,00 78,00

D06 D08 D10 D11 D12 D13 D14 D15 D16 D17 D18 D19 D20 D21 D22 D23 D24 D25 D26 D27 D28

93,00 51,00 39,00 36,00 36,00 27,00 27,00 36,00 36,00 27,00 27,00 30,00 30,00 27,00 27,00 24,00 24,00 18,00 18,00 26,00 26,00 HALL 4 A01 70,00 A02/B01 144,00 A03 30,00 A04 36,00 A05 30,00 A06/B05 81,00 A07 45,00 A08/B07 90,00 A09 50,00 A10 36,00 A11 40,00 A12 29,25 A13 32,50 A14 18,00 A15 20,00 A16 18,00 A17 20,00 A18 24,75 A19 27,50 A20 20,25 A21 22,50 A22 24,75 A23 27,50 A24 18,00 A25 20,00 A26 20,25 A27 22,50 A28 13,50 A29 15,00 B02/C01 152,00 B03 36,00 B04 36,00

B06/C06 B08/C08 B09 B10 B11 B12 B13 B14 B15 B16 B17 B18 B19 B20 B21 B22 B23 B24 B25 B26 B27 B28 C02 C03 C04 C05 C07 C09 C10 C11 C12 C13 C14 C15 C16 C17 C18 C19 C20 C21 C22 C23 C24 C25 C26 C27 C28 C29

85,50 95,00 36,00 36,00 29,25 29,25 18,00 18,00 18,00 18,00 24,75 24,75 20,25 20,25 24,75 24,75 18,00 18,00 20,25 20,25 13,50 13,50 70,00 30,00 40,00 30,00 45,00 50,00 40,00 40,00 32,50 32,50 20,00 20,00 20,00 20,00 27,50 27,50 22,50 22,50 27,50 27,50 20,00 20,00 22,50 22,50 15,00 15,00


7th HORECA 2012  
7th HORECA 2012  

The next HO.RE.CA. trade show will take place from 4 to 7 February 2012 at METROPOLITAN EXPO after the completion of the relevant agreement...