Meguiar’s Catalog 2023 SE

Page 1

CONTENTS

03-”SHOW CAR” GLANS I 5 STEG

04-NYHETER 2023!

06-STEG 1: TVÄTT

10-STEG 2: CLAYBAR OCH RUBBING

14-STEG 3: POLISH

16-STEG 4: VAX/LACKSKYDD

20-STEG 5: UNDERHÅLL

22-DÄCK & FÄLG

26-INTERIÖR

32-ÖVRIGA YTOR

36-TILLBEHÖR

42-MARIN / HUSVAGN

Rekommenderade priser i denna katalog kan närsomhelst ändras beroende på valutakurser, råvarupriser, inköps priser, fraktkostnader etc.

SHOW

STEG 1: TVÄTT

Tvätta din bil med ett specialutformat bilschampo. Diskmedel och tvättmedel avlägsnar bilens vaxskydd och kan torka ut bilens lack vilket resulterar i en förlust av glans och djup. Alla Meguiar’s schampon bidrar till att få din bil att se fantastisk ut, utan risk att skada eller att torka ut lacken. Våra schampon är skonsamma mot både dig och miljön.

STEG 2: RENGÖRNING / RUBBING

Leta efter och avlägsna eventuella bundna föroreningar som till exempel trädsav eller flygrost med lera, till exempel Meguiar’s® Hybrid Ceramic Clay Kit innan du börjar bearbeta djupgående defekter. Det mest effektiva sättet att avlägsna dessa skador som till exempel oxidation, smårepor eller grövre repor är att använda sig av en rubbing eller cleaner, till exempel Meguiar’s® Ultimate Compound.

STEG 3: POLISH

Polish är att rekommendera, speciellt till mörka lacker. Polish används innan vax eller lackskydd för att ta bort små defekter samt för att skapa ett otroligt djup och den ultimata glansen.

STEG 4: VAX/LACKSKYDD

För att skydda och få en lysande glans på bilens lack, använd endast premiumprodukter som Meguiar’s Ultimate Vax eller Hybrid Paint Coating.

STEG 5: UNDERHÅLL

Regelbundet underhåll tar bort föroreningar som fågelspillning eller trädsav innan det hinner binda eller ärga med din lack.Meguiar’s Detailers och sprayvaxer förlänger hållbarheten på ditt skydd. Detailers & Waterlessprodukterna avlägsnar smuts och damm mellan tvättarna utan att skada lacken.

03
CAR PAINT IN 5 STEPS

WHAT'S NEW 2023!

ULTIMATE INSANE SHINE™ PAINT GLOSSER

Paint Glosser är en glansförstärkande polish i sprayform! Den döljer mindre tvättrepor, polerrosor och andra defekter. Enkel att använda och ger fantastisk lyster till blanka färger och klarlackade ytor. Spraya produkten i en mikrofiberduk och fördela jämnt över ytan, resultatet blir en extremt högblank och felfri yta!

479ml 279 kr artikelnr: G230316

HOT RIMS BLACK WHEEL CLEANER

Denna djuprengörande skummande gelspray fäster kring fälgarna för att bearbeta smutsen riktigt ordentligt. Produkten är speciellt framtagen för svarta fälgar och är både effektiv och skonsam mot materialet. Säker att använda på alla typer av svarta fälgar, både blanka och matta.

709ml 279 kr artikelnr: G230524

04

HYBRID CERAMIC TRIM RESTORER

Trött på att listerna är grå-dassiga och inte håller sig svarta? Hybrid Ceramic Trim Restorer är svaret! Med sin unika sammansättning återställer den och skyddar dina exteriöra plastlister, vecka efter vecka med en enda enkel applicering. Lämnar ett hållbart UV-skydd och en extremt hydrofobisk yta för att listerna ska bibehålla sin lyster så länge som möjligt.

473ml 279 kr artikelnr: G220316

MEGUIAR'S® HYBRID CERAMIC TIRE SHINE

Det senaste tillskottet i Hybrid-familjen är denna högglansiga däckglans som likt övriga produkter i serien är extremt vattenresistent och smutsavvisande. Den avancerade formulan binder snabbt produkten vilket minimerar risken för stänk på lacken. Glansen byggs upp enligt dina egna preferenser, från medium till högblankt. SiO2 tekniken ger ett extremt hållbart resultat.

473ml 319 kr artikelnr: G230416

05

TVÄTT

STEG 1 TVÄTT

När det kommer till bilvård så är tvätta och rengöra inte samma sak. Det kan låta likadant, men det är stor skillnad på tillvägagångssätt. När du tvättar så avlägsnar du olika typer av smuts, till exempel damm, trafikfilm och fågelspillning. Vi går igenom rengöra i steg 2. Många tror felaktigt att diskmedel är säkert att använda för biltvätt – tvärtom!

Diskmedel är framtaget för att lämna en kliniskt ren yta efter sig vilket innebär att regelbunden tvätt med diskmedel kommer att avlägsna allt typ av skydd från din lack. Detta i sin tur leder till att lacken lämnas helt oskyddad mot yttre påverkan och att risken för oxidering och matt lack ökar nämnvärt.

06
STEG 1

GRIT GUARD

Meguiar’s Grit Guard placeras i botten av hinken för att förhindra att smutsen du sköljer ur tvättvanten eller svampen att komma upp på bilen igen. Detta hjälper dig att tvätta säkrare och minimera risken för uppkomst av repor.

199kr artikelnr: X3003

BUCKET LID

Använder du din hink som förvaring? Vill du motverka innehållet trillar ut i bilen? Meguiar’s Bucket Lid gör precis detta.

Transport av vatten i hinken är ej att rekommendera då 100% tätsluting ej kan garanteras.

79kr arikelnr: MBL

Alla Meguiar’s bilschampon är pH balanserade och specifikt tillverkade för din bil. Det finns självklart fler fördelar att välja rätt produkt för rätt ändamål. Om du till exempel har vaxat bilen och tvättar med vårt Ultimate Wash & Wax så kommer hållbarheten på ditt vax förlängas markant eftersom du ”fyller på” med nytt vax vid varje tvätt. Våra schampon fungerar lika bra på både folie som på lackade ytor.

MEGUIAR'S WASH BUCKET

Meguiar’s Wash Bucket är en stor och robust tvätthink som rymmer både tvättvantar, fälgborstar och medel samtidigt som du har din grit guard i botten. Hinken rymmer ca 20L vatten.

Blå: 199kr artikelnr: MBH

Gul: 199kr artikelnr: MB

07

HYBRID CERAMIC WASH & WAX

Två unika vätskor blandas i hinken för ett fantastiskt resultat! Skummande högeffektivt Hybrid-keramiskt schampo lyfter och tvättar skonsamt bort smuts samtidigt som den bygger upp ett skyddande lager av Hybrid Ceramic skydd.

Hybrid Ceramic lämnar en otroligt vattenavvisande yta och ger en extrem glans.

1420 ml 349 kr artikelnr: G210256

ULTIMATE WASH & WAX

Få Meguiar’s legendariska vaxskydd när du tvättar! Meguiar’s unika blandning av högkvalitets carnaubavax och syntetiska polymerer ger både skydd och glans medan du tvättar.

473ml 199 kr artikelr: G17716

1420ml 329 kr artikelnr: G17748

ULTIMATE SNOW FOAM

Meguiar’s Ultimate Snow Foam är speciellt tillverkad för vaxade eller lackskyddade ytor. Ultimate Snow Foam rengör utan att slita på ditt skydd. Det intensiva skummet klamrar sig fast för att skonsamt lyfta smutsen. Ska används tillsammans med en Foamlance för bästa resultat. 946ml 349 kr artikelnr: G191532

1890 ml 499 kr artikelnr: G191564

GOLD CLASS™ CAR WASH

Högeffektivt schampo med härligt skum avlägsnar effektivt smutsen från lacken, samtidigt som det lämnar en skinande blank yta. Perfekt för skumlansen!

473ml 189 kr artikelr: G7116

1892ml 329 kr artikelnr: G7164

08

HEAVY DUTY FOAMING BUG REMOVER

Professionell styrka som är säker att använda på alla lacker och material. Tuff mot insekter, skonsam mot lacken och övriga exteriöra ytor. Effektivt skum som lyfter och löser inbrända insekter.

444ml 159kr artikelnr: G180515

WASH PLUS+

Olikt alla andra schampon, har Wash Plus+ microslipande granulater formulerade för att verkligen ta bort fastsittande smuts som kan kännas som sandpapper på lacken. Kan också avlägsna lättare repor. Den ultimata produkten innan polering och vaxning. Applicera direkt i vår Wash Mitt X3002.

710ml 249kr artikelnr: G25024

MICROFIBRE WASH MITT

Meguiar’s extra tjocka Microfibre Wash Mitt är det ultimata valet för att bevara en “show car” finish. Mikrofibrerna lyfter upp smutsen in i fibrerna och tvättar både skonsammare och effektivare än en vanlig tvättsvamp. Tvättbar i tvättmaskin.

199 kr artikelnr: X3002

HYBRID WASH MITT

Båda sidorna är unikt designade för optimal prestanda tillsammans med Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax. Den orangea sidan håller stora mängder schampo och lyfter skonsamt bort smuts från lacken. Den gråa vaxsidan fördelar ut ett jämnt lager Si02 skydd för maximal hållbarhet.

Tvättbar i tvättmaskin.

199kr artikelnr: X210200

09
STEG 1
TVÄTT

STEG

CLAYBAR & RUBBING

STEG 2 RENGÖRNING OCH RUBBING

Efter att du har tvättat bilen, dra fingertopparna över lacken. Oftast hittar du bunden smuts på horisontell lack. Men det är också mycket vanligt på vertikala ytor, speciellt efter vinterkörning då det nästan känns som ett sandpapper. Det är bunden smuts som inte går att avlägsna vid tvättsteget. Med tiden så kommer dessa föroreningar att förstöra din glans och ge ditt fordon ett väldigt tråkigt utseende.

För att få bort dessa defekter så använder vi oss av lera. Leran tar bort bunden smuts och påslag från lacken som orsakas av föroreningar som salt, asfaltsprickor, industriutsläpp, lackdamm, kåda, med mera. Båda våra Clay-kit innehåller allt du behöver för att enkelt och säkert avlägsna dessa föroreningar och göra din lack len som glas. Och nej, lera är inte bara för yrkesfolk och det är dessutom mycket lättanvänt!

10
2

HYBRID CERAMIC

CLAY KIT

Få en blank och glatt yta medan du rengör och skyddar lacken i ett steg! Hybrid Ceramic Detailer smörjer den syntetiska “lerkudden” och innehåller avancerat SiO2 Hybrid-keramiskt skydd. Avlägsnar bunden smuts och lämnar en hal, blank och extremt vattenavvisande yta.

Kit 589kr artikelnr: G200200

QUIK CLAY DETAILING SYSTEM

Meguiar’s Quik Clay Detailing System avlägsnar säkert och effektivt föroreningar och ger en helt ren yta.

Leran är av högsta möjliga kvalitet.

Innehåller: 473ml Quik Detailer® & 80 gram Clay Bar (Lera).

Kit 459 kr artikelnr: G1116

Rubbing/Cleaner används för att ta bort defekter som går ner i lacken så som repor, skrapmärken, frätskador, matt och oxiderad lack. Det finns många varianter på dessa produkter, så se till att du använder en produkt som är fri från slipkorn som du kan känna, då slipkornen lätt kan tillföra nya defekter i din lack. Använd en kvalitetsprodukt som exempelvis vår Ultimate Compound. Tänk på att om du använder polermaskin så har själva polertrissan väldigt stor betydelse, både vad gäller att hjälpa till att ta bort defekter och bygga upp glansen i lacken och att själva trissan inte förstör lacken. Välj med omsorg så att du får rätt trissa till rätt produkt för det optimala resultatet.

.

QUIK DETAILER

Meguiar’s Quik Detailer® är viktig för att smörja upp ytan när du lerar din bil, den kan även användas utan lera för att avlägsna smuts. Bara att spraya på och torka av med en mikrofiberduk.

473ml 179 kr artikelnr: A3316

SMOOTH SURFACE CLAY BAR

Vår påfyllnadslera som gör det smidigt och enkelt för dig att ersätta den förbrukade leran från något av våra lerkit. Leran är av högsta möjliga kvalitet. Leran bör alltid användas med Meguiar’s Quik detailer®.

80g bar 269kr artikelnr: G1001

11

ULTIMATE COMPOUND

Meguiar’s revolutionerande rubbing avlägsnar extremt snabbt och effektivt grövre oxidation, repor, skador och andra defekter i lacken medan du polerar ytan till en spegelblank finish. Fungerar perfekt både för hand och med polermaskin!

473ml 289 kr artikelnr: G17216

SCRATCHXTM

Nu ännu mer effektiv! Den säkra lösningen för att ta bort isolerade defekter!

Tar snabbt bort defekter så som små repor, märken från naglar och dörruppslag. Lämnar ett lättare vaxskydd.

207ml 259 kr artikelnr: G10307

12
13

POLISH

STEG 3 POLISH

Polish är ett steg för dig som söker den ultimata lystern, djupet och glansen samtidigt som den höjer färgintensiteten. Medan vissa nutida marknadsförare har orsakat förvirring genom att naivt missbrukat termerna, är definitionerna väldigt tydliga; som i polering av en diamant är det enda syftet med en polish att skapa en briljant högblank yta med djupa reflektioner. För bilentusiasterna är Meguiar’s Ultimate Polish det perfekta valet.

14
STEG 3

ULTIMATE POLISH

Det slutgiltiga steget innan vaxning för den maximala glansen, djupet och reflektiviteten. Rikt polerande oljor tillför det optimala djupet och lyfter fram både färgen och glansen i lacken. Tar bort lättare defekter.

Om du vill ta bort mindre defekter samtidigt som du maximerar glansen är

Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep det perfekta valet. Med Pre-Wax Prep avlägsnar du lättare defekter, bygger en otrolig glans samt lämnar ett lättare skydd.

När vi känner oss nöjda med glansen och lystern går vi vidare till steg 4, Vax och Lackskydd

Fungerar perfekt både för hand och med polermaskin!

473ml 289 kr artikelnr: G19216

HYBRID CERAMIC PRE-WAX PREP

Det perfekta valet inför en vaxning! Speciellt tillverkad för att ge Hybrid Ceramic Liquid Wax så bra vidhäftning som möjligt. Avlägsnar lättare repor, ökar djupet i glansen lämnar ett lättare skydd. Det perfekta alternativet innan en applicering av Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax!

473ml 279 kr artikelnr: G220416

15

VAX/SKYDD

STEG 4

VAX /SKYDD

Här väljer vi att kalla alla olika slags skydd för vax. Vaxning skyddar lacken från väder och vind genom att belägga ytan med vaxer, polymerer, risiner, silikoner och keramiskt SiO2. Förutom att skydda, kan vax också bevara glansen och skapa ett skimrande djup och intensifiering på mörka färger och erbjuda andra fördelar, som vattenpärlande effekt och avrinning.

Meguiar’s vaxer finns med olika alternativ som pasta, flytande eller spray beroende på dina behov och önskemål. Observera att varje bil och bilägare är olika, liksom de miljöer där de bor, hur de vårdas och används. Alla dessa variabler påverkar hur länge ett vax varar. Generellt sett rekommenderar vi vaxning av bilen 2–3 gånger per år, men mer frekvent vaxning är OK!

16
STEG
4

Vad är ett lackskydd? Allt som skyddar lacken är egentligen ett lackskydd. Det betyder alltså att det simplaste sprayvaxet kan marknadsföras som ett lackskydd.

Ett lackskydd eller en coating använder man för att bevara lacken i så bra skick som möjligt, under så lång tid som möjligt. Meguiar’s har alltid varit otroligt noggranna med vad vi döper produkter till. Vårt nyaste skydd, Hybrid Paint Coating, är ett lackskydd med en otrolig hållbarhet, imponerande glans och extrem vattenavrinning som fortfarande är enkelt att applicera.

HYBRID PAINT COATING

En bedrift i modern kemi - Extremt hållbar coating som är enkel att applicera! Patenterad Hybrid Polysiloxane teknik levererar vårt mest kemiskt resistenta och hållbara skydd. Avancerad, TrueCure teknologi binder sig med lacken för en maximal hållbarhet. Skapar en extremt hållbar, len och vattenavstötande yta som gör underhåll och tvätt betydligt enklare. Fungerar även perfekt på fälgar.

Kit 899 kr artikelnr: G210300

17

HYBRID CERAMIC PRE

WAX PREP

Det självklara valet inför en vaxning! Speciellt tillverkad för att ge Hybrid Ceramic Liquid Wax så bra vidhäftning som möjligt. Avlägsnar lättare repor, ökar djupet i glansen lämnar ett lättare skydd. Det perfekta alternativet innan en applicering av Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax!

473ml 279 kr artikelnr: G220416

HYBRID CERAMIC LIQUID WAX

Det bästa från två världar: Hybrid Ceramic, med både Ceramic SIO2 för dess hållbarhet och extremt vattenavvisande yta och syntetiska polymerer för den suveräna glansen.

Produkten för dig som söker ett riktigt bra och hållbart skydd med maximal vattenavrinning.

473ml 399 kr artikelnr: G200416

HYBRID CERAMIC WAX

Vill du ha ett lättanvänt bilvax efter biltvätten med avancerad, sofistikerad teknik som ger det senaste skyddet? Hybrid Ceramic Wax är svaret! Med en ny, avancerad SIO2 hybridteknik får du keramiskt skydd som är enkelt att använda. Du vaxar faktiskt din bil när du spolar av den. Fungerar perfekt som “booster” till våra övriga Hybric Ceramic produkter.

768ml 339 kr artikelnr: G190526

3 IN 1 WAX

Vill du återställa bilens lack till en riktigt högglansig yta i ett enda steg? Meguiar’s 3-in-1 Wax är ett lättanvänt vax som i ett enkelt steg avlägsnar mindre defekter, skapar en högglansig yta och ger ett riktigt hållbart skydd.

Fungerar perfekt både för hand och med polermaskin!

473ml 399 kr artikelnr: G191016

18

DEEP CRYSTAL

CARNAUBA WAX

Det här är idealiskt för att bevara den finishen du har fått I steg 1 och 2. Det här unika carnaubabaserade vaxet ger tåligt och långverkande skydd på alla lacker.

473ml 199 kr artikelnr: A2216

CLEANER WAX

En enda applicering avlägsnar enkelt lättare oxidering och märken. De näringsrika polishämnena förstärker färgen och ger en varaktigt skyddande yta av vax, silikoner och polymer.

Detta vax är föregångaren till det vidareutvecklade 3 in 1 Wax som ger ännu bättre resultat

473ml 249 kr artikelnr: A1216

ULTIMATE QUIK WAX

Vaxa din bil på bara några minuter, få ett skydd som håller i veckor! Med den nya teknologin kan du använda produkten i direkt solsken eller direkt efter tvätt, både på blöt och torr bil. Bara att spraya på och torka av.

473ml 229 kr artikelnr: G200916

ULTIMATE PASTE & LIQUID WAX

Nu ännu bättre! Det blankaste och mest ”wet look” givande vaxet vi skapat. Färgintensifierar lacken på din bil för ännu mer djup. Syntetiskt vax som levererar otroliga resultat och är lättarbetat. En dröm att applicera och lika lätt att torka av, även i solsken.

Flytande 473ml 499 kr artikelnr: G210516

Pasta 226g 499 kr artikelnr: G210608

19

STEP 4 UNDERHÅLL

STEG 4 UNDERHÅLL

När en bil har skyddats är det bästa du kan göra regelbundet underhåll. Oavsett om din bil står parkerad eller körs så utsätts den för skadliga påfrestningar.

Allt som flyger, från insekter till en Boeing 747 släpper ut föroreningar som kommer att binda sig, och till slut etsas fast i lacken. Lägg till surt regn, industriutsläpp och dom oundvikliga UV strålarna (den största orsaken till nedmattning av din finish), så förstår du att din bil är under konstant attack. Ju mer din bil utsätts för yttre påverkan, ju mer tid behöver du lägga på din bil.

ULTIMATE INSANE SHINE™

PAINT GLOSSER

Paint Glosser är en glansförstärkande polish i sprayform! Den döljer mindre tvättrepor, polerrosor och andra defekter. Enkel att använda och ger fantastisk lyster till blanka färger och klarlackade ytor. Spraya produkten i en mikrofiberduk och fördela jämnt över ytan, resultatet blir en extremt högblank och felfri yta!

479ml 279 kr artikelnr: G230316

ULTIMATE WATERLESS WASH & WAX

Inget vatten? Inga problem! Med denna produkt behöver man varken vatten, slang eller hink. Bara att spraya på och torka av. Du får en ren, nytvättad och nyvaxad bil på bara några minuter, utan att tillföra några repor! Svårt att tro? Det hade vi också när våra kemister presenterade denna fantastiska produkt!

768ml 329 kr artikelnr: G3626

20

ULTIMATE QUIK WAX

Vaxa din bil på bara några minuter, få ett skydd som håller i veckor! Med den nya teknologin kan du använda produkten i direkt solsken eller direkt efter tvätt, både på blöt och torr bil. Bara att spraya på och torka av.

473ml 229 kr artikelnr: G200916

ULTIMATE QUIK DETAILER™

Ultimate Quik Detailer är en revolutionerande produkt. Den fungerar som en underhållsprodukt och är den ultimata produkten för att ta bort damm och fingeravtryck. Hydrophobic Polymer Technology efterlämnar en extremt hal yta med otrolig glans. Den nya & förbättrade versionen ger ännu bättre glans, vattenavrinning & hållbarhet.

709ml 279 kr artikelnr: G201024

Som tur är har Meguiar’s gjort det enkelt för dig med våra Spraya på – Torka av detailers, vaxer och Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax. Dessa produkter låter dig snabbt och enkelt ta bort föroreningar från din lack innan dom hinner etsa fast samtidigt som de bygger på skyddet och avrinningen. Dessa produkter är den saknade länken mellan tvätt och vaxning, vilket ökar livslängden på ditt skydd dramatiskt.

HYBRID CERAMIC DETAILER

Det här är den perfekta produkten för att avlägsna lättare smuts och damm och behålla det där nytvättade utseendet. Produkten efterlämnar ett lager av hybridkeramiskt skydd som ger en extrem vattenavrinning samtidgt som du får en otrolig glans samt ett effektivt och hållbart skydd. Perfekt att torka rent med i dörrgångarna och runt bagageluckan.

710ml 299 kr artikelnr: G200526

HYBRID CERAMIC WAX

Vill du ha ett lättanvänt bilvax efter biltvätten med avancerad, sofistikerad teknik som ger det senaste skyddet? Hybrid Ceramic Wax är svaret! Med en ny, avancerad SIO2 hybridteknik får du keramiskt skydd som är lätt att använda. Du vaxar faktiskt din bil när du spolar av den. Fungerar perfekt som “booster” till våra övriga Hybric Ceramic produkter.

768ml 339 kr artikelnr: G190526

21

FÄLGAR OCH DÄCK

FÄLGAR OCH DÄCK

Efter själva fordonet i sig och exteriöra lacken, är det dags att ta hand om en av de viktigaste delarna på bilen, bilens fälgar och däck. Vad som en gång var begränsat till lack, krom och aluminium har utökats till en mängd olika utföranden från färgtillverkare som konstant utvecklar design och hittar nya material. Samtidigt så har biltillverkarna börjat att erbjuda en mängd olika fälgalternativ. Oavsett om din bil är utrustad med specialtillverkade 3-delade smidda fälgar, fabrikslackade aluminiumfälgar eller ett par kromfälgar så har Meguiar’s en fälgtvätt anpassad för just dina fälgar, för att få dom att se så bra ut som möjligt.

SUPREME WHEEL BRUSH MEDIUM / LARGE

Den ultimata borsten för att effektivt och skonsamt kunna rengöra dina fälgar ordentligt. Säker att använda på alla typer av fälgar och material. Tillverkad helt utan metall, med långa tjocka mikrofiberstrån för att göra tvättandet till en fröjd!

299 kr artikelnr: X1901

279 kr artikelnr: X1902

22

SUPREME WHEEL BRUSH ANGLED

Den ultimata borsten för att effektivt och skonsamt kunna rengöra dina fälgar ordentligt. Säker att använda på alla typer av fälgar och material. Tillverkad helt utan metall, med långa tjocka mikrofiberstrån för att göra tvättandet till en fröjd! Tack vare sin vinklade design så underlättas tvättandet bakom ekrar och bromsok.

299 kr artikelnr: X190700

HOT RIMS BLACK WHEEL CLEANER

Denna djuprengörande skummande gelspray fäster kring fälgarna för att bearbeta smutsen riktigt ordentligt. Produkten är speciellt framtagen för svarta fälgar och är både effektiv och skonsam mot materialet. Säker att använda på alla typer av svarta fälgar, både blanka och matta.

709ml 279 kr artikelnr: G230524

En ren bil med rena fälgar och gråa däck är bara fel, så Meguiar’s erbjuder en mängd olika däckglanser för att få dina däck att se perfekta ut. Samtidigt som däcken ser finare ut så lämnar de även ett skydd som förhindrar att dom blir bruna samt motverkar tidigt åldrande.

HOT RIMS WHEEL & TIRE CLEANER

Vår flerfaldiga testvinnare!

Bli av med envisa beläggningar med Hot Rims unika skum som formligen gör att smuts och bromsdamm rinner av både fälgar och däck tack vare den effektiva sammansättningen. Suverän att tvätta däcken innan applicering av däckglans. Använd endast på lackade / klarlackade / kromade fälgar!

710ml 199 kr artikelnr: G9524

ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER

Vår absolut effektivaste fälgrengörning!

Grymt effektiv mot smuts och bromsdamm. Aktiv gel som blir lila när det löser bromsdamm. Helt pHneutral och säker att använda på alla typer av fälgar/ material samtidigt som den levererar en överlägsen rengörningsförmåga!

710ml 229 kr artikelnr: G180124

23

Ultimate waterless wheel & tire

Inget vatten? Inga problem!

Med denna produkt tvättar du fälgarna och applicerar däckglans i ett enkelt steg. Spraya på och torka av med en mikrofiberduk. Produkten löser upp smuts och bromsdamm samtidigt som du får en djup svärta på dina däck. Den perfekta underhållsprodukten mellan tvättar eller efter ban-körningen.

710ml 329 kr artikelnr: G190424

HYBRID CERAMIC

TIRE SHINE

Det senaste tillskottet i Hybrid-familjen är denna högglansiga däckglans som likt övriga produkter i serien är extremt vattenresistent och smutsavvisande. Den avancerade formulan binder snabbt produkten vilket minimerar risken för stänk på lacken. Glansen byggs upp enligt dina egna preferenser, från medium till högblankt. SiO2 tekniken ger ett extremt hållbara resultat.

473ml 319 kr artikelnr: G230416

HOT SHINE TIRE SPRAY

Meguiar’s Hot Shine Tire Spray ger en mycket hög lyster. Vattenmotståndiga polymerer bevarar däcken svarta längre samt förhindrar att de åldras i förtid. Den höga glansfaktorn skänker ett “wet-look” utseende med en mörk glans.

710ml 229kr artikelnr: G12024

24

TIRE DRESSING APPLICATOR PAD

Ergonomiskt designad för en enkel och bekväm användning. Den mjuka skumgummikudden med skyddande handtag gör det superenkelt att applicera däckglansen samtidigt som du slipper kladdiga händer.

Smidig förvaring i den medföljande förvaringslådan.

149kr artikelnr: X3090

ENDURANCE

TIRE GEL

Endurance fortsätter att vara en favorit hos entusiasterna som strävar efter ett perfekt resultat. Håller vecka efter vecka, även vid regn och tvätt. Vår unika formel skyddar dina däck samtidigt som den lämnar en riktig svart glänsande nykänsla.

473ml 249kr artikelnr: G7516

HOT SHINE REFLECT

Ny banbrytande och patenterad teknik med pärlemo-effekt. Vi har skapat en däckglans olikt allt annat du tidigare sett. Hot Shine Reflect ger däcken den djupt härliga svarta “wet-look” känslan som du älskar. Lång hållbarhet och superenkel applicering.

386ml 259kr artikelnr: G192215

ULTIMATE TIRE SHINE TIRE

COATING

Extrem glans och hållbarhet, perfekt för dig som älskar riktigt blanka däck! Enkel applicering tack vare en smidig aerosol med en ordentlig spraybild. Vattenresistenta polymerer skyddar däcken och håller dom svarta otroligt länge, även vid regn och tvätt. Den rätta produkten för ett maximalt skydd och otrolig glans.

425ml 299kr artikelnr: G192315

25

INTERIÖR

INTERIÖR

Bara för att Meguiar’s är mest känt för sina polermedel och vaxer betyder inte det att vi har glömt interiören av din bil. Meguiar’s har en omfattande serie av produkter för att rengöra, återställa och skydda insidan av din bil.

Med Meguiar’s® Quik Interior™ Detailer kan du snabbt och enkelt rengöra alla ytor på insidan av din bil och lämna ett rent och fräscht intryck. Om du vill ha glans och UV-skydd samtidigt som du rengör så använd dig av någon av följande, Natural Shine Protectant, Supreme Shine Protectant eller vårt bästa alternativ, Ultimate Interior Detailer.

GOLD CLASS RICH LEATHER

Komplett läderbehandling. Rengör, återställer och skyddar i ett enda enkelt steg både för bilen och hemmet. Unik premiumformula som varken är kladdig eller glansig.

Lämnar inte några vita rester.

414ml 229kr artikelnr: G17914

26

GOLD CLASS LEATHER CLEANER

Leather Cleaner är otroligt effektiv, men också en säker rengöringsprodukt för läder oavsett färg. Rengör även det mest nedsmutsade lädret på ett skonsamt sätt utan att skada ytan.

473ml 199kr artikelnr: G18516

GOLD CLASS LEATHER CONDITIONER

Leather Conditoner är en transparent återfuktare som går in i lädret och ger det en nykänlsa. Appliceras genom att spraya direkt på ytan och sedan torka ut produkten eller genom att spraya på en svamp för att sedan applicera på ytan.

473ml 199kr artikelnr: G18616

Fläckar på textilen? Carpet & Interior Cleaner avlägsnar effektivt smuts från tyg, allt från kaffe - läppstift och läsk till riktigt tuffa fläckar som olja utan att missfärga ytan. Meguiar’s läderrengörningar och läderbalsam är #1 i branschen! Meguiar’s läderprodukter är perfekt för att rengöra, återfukta samt behålla utseendet, skicket och känslan på ditt fordons läderytor.

ULTIMATE LEATHER BALM

Det ultimata i läderbehandling!

Exklusivt läderbalsam som mjukar upp och skyddar i ett enkelt steg för ultimat lädervård. Vår mest exklusiva läderbehandling

innehållande kokos och jojobaolja gör att lädret får ett föryngrat utseende och lämnar efter sig en väldoftande och supermjuk känsla.

160g 389kr artikelnr: G18905

ULTIMATE LEATHER

DETAILER

Ultimate Leather Detailer erbjuder en snabb och enkel lösning för att underhålla lädrets utseende och känsla. Kraftfull rengörning avlägsnar snabbt och skonsamt smuts och återställer lädrets naturliga utseende. Produkten rengör, smörjer upp och skyddar i ett enkelt steg. Resultatet blir ett rent, återfuktat och skyddat läder med en djup satinglans.

473ml 249kr artikelnr: G201316

27

QUIK INTERIOR DETAILER™

Det snabbaste sättet att göra rent och skydda alla interiöra ytor. Quik Interior Detailer bevarar känslan och utseendet på plast, vinyl, klädsel, gummi och skärmar. Lämnar ett naturligt utseende, ett effektivt UV-skydd och skänker en frisk doft utan glans.

MATT

473ml 189 kr artikelnr: G13616

NATURAL SHINE PROTECTANT

Återskapa nybilskänslan på instrumentpanelen, instegslister och annan vinyl eller plast. Natural Shine Protectant lämnar ytan antistatisk och tillför ett UV-skydd som står emot solens uttorkande och blekande effekt.

HALVMATT

473ml 199 kr artikelnr: G4116

INSANE SHINE PROTECTANT

Vårt blankaste alternativ! Ultimate Insane Shine Protectant är det snabbaste och enklaste sättet att förvandla utseendet på din instrumentbräda, dörrpaneler och lister. Tvärtemot andra skydd som lämnar en fet och ojämn yta lämnar den här produkten en jämn och återupplivad högblank yta. Lämnar ett UV-skydd samt anti-statisk yta för att motverka sprickbildning, förtidigt åldrande samt ny smuts.

473ml 249 kr artikelnr: G220216

ULTIMATE INTERIOR DETAILER

Den ultimata produkten för att rengöra och skydda ALLA interiöra ytor. Ultimate Interior Detailer lämnar ett överlägset UV-skydd, antistatisk yta samt en extremt hållbar glans. Ultimate Interior Detailer är snabbtorkande och lämnar en sidenmatt finish. Bara att spraya på och torka av.

SIDENMATT

450ml 239 kr artikelnr: G16216

28

DASH & TRIM BRUSH

Extremt mångsidig och praktisk interiörborste. Tillverkad av mjuka strån och fungerar på alla typer av ytor. Justerbar längd på stråna ger borsten många användningsområden. Borstens handtag är klätt i gummi för att vara så ergonomisk som möjligt.

199kr artikelnr: X2001

CARPET & INTERIOR BRUSH

Rengör effektivt och säkert alla fordonets textila ytor med denna kraftiga interiörborste. Designad med hårda och mjuka borstzoner samt ett ergonomiskt handtag för rengöring av alla invändiga mattor och textiler. Ljusgul borst lossar och släpper smuts från mattan och den mörkgula delen möjliggör säker rengöring på känsligare textil.

249 kr artikelnr: X1000

MULTI-PURPOSE BRUSH

Den perfekta allround borsten! Mjuka syntetiska borst gör dessa borstar säkra att använda på alla ytor, från att damma av de inre ventilerna till att rengöra i motorutymmet på bilen.

Kemikalieresistent.

179kr artikelnr: X210500

199kr artikelnr: X210600

CARPET & INTERIOR CLEANER

Vår absolut effektivaste produkt för textilrengörning. Avlägsnar även den tuffaste smutsen som kaffe, läppstift, olja och svett. Till skillnad från många andra rengöringsprodukter avlägsnar Carpet & Interior Cleaner smutsen utan att missfärga ytan.

473ml 169 kr artikelnr: G9416

HEAVY DUTY MULTI-PURPOSE CLEANER

Multi-Purpose Cleaner är det självklara valet för att rengöra bilens alla interiöra ytor. Medlet avlägsnar dom tuffaste fläckarna utan att skada materialet. Fungerar perfekt på till exempel plast, tyg, vinyl och läder. Lämnar INTE ytan hal eller blank.

710ml 189 kr artikelnr: G180224

29

CARPET AND FABRIC RE-FRESHER ODOR ELIMINATOR

Avlägsnar dålig lukt med enkelhet, bara att spraya på! Tar

även bort de mest ihärdiga lukter som tillexempel röklukt & djurlukt. Lämnar en behaglig nybilsdoft. Spraya direkt på källan, ingen bearbetning behövs!

709ml 199 kr artikelnr: 180724

WHOLE CAR AIR REFRESHER ODOR ELIMINATOR

Tar bort lukt med ett helt oöverträffat resultat! Whole Car air Re-freshers eliminerar omedelbart lukt permanent på molekylär nivå ända in i fläktsystemet och efterlämnar en fräsch doft efter sig. Perfekt mot dålig lukt, till exempel hund- och cigarettlukt.

Finns i 4 olika dofter.

New Car 229 kr art nr: G16402

Summer Breeze 229 kr art nr: G16602

Black Chrome 229 kr art nr: G181302

Fiji Sunset 229 kr art nr: G201502

30

PERFECT CLARITY GLASS CLEANER

Det har aldrig varit så enkelt att få glas att se perfekt ut. Meguiar’s Perfect Clarity Glass

Cleaner är en ammoniak-fri fönsterputs som avlägsnar hårt sittande smuts med enkelhet utan att lämna några ränder.

Använd tillsammans med Meguiar’s Perfect Clarity Glass Towel för ett perfekt resultat!

710ml 159kr artikelnr: G8224

PERFECT CLARITY GLASS TOWEL

Perfect Clarity Glass Towel är det perfekta valet när du vill uppnå ett fläck- och flammfritt resultat när du rengör glasytor. Perfect Clarity Glass Towel är en lyxig mikrofiberduk med en unik fiberstruktur vilket möjliggör enkel användning och ett perfekt resultat, helt utan att duken lämnar något ludd.

149kr artikelnr: X190301

PERFECT CLARITY GLASS

COMPOUND

Meguiar’s revolutionerande Perfect Clarity Glass Polishing Compound eliminerar till exempel vattenprickar, kalkavlagringar samt

inbrända flugor. Lämnar en optimal yta att försegla glaset på. Fungerar att använda både för hand och med polermaskin .

236ml 229kr artikelnr: G8408

PERFECT CLARITY GLASS

SEALANT

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Sealant ger en extremt hållbar och vattenavvisande effekt som håller månad efter månad. Underlättar skrapningen av rutorna under vintertid och förbättrar sikten dramatiskt vid regnväder.

118ml 229kr artikelnr: G8504

31

ÖVRIGA YTOR

ÖVRIGA YTOR

Nu när du har fixat och skyddat din lack, vad ska du göra med de ytorna som inte är lackerade, till exempel plast, vinyl, lyktor och motor?

Meguiar’s har lösningen!

Ultimate Protectant Dash & Trim Restorer eller Hybrid Ceramic Trim Restorer kommer att få liv i solblekt plast, vinyl och gummidetaljer.

Dessa speciella formler kommer att skydda genom regn och tvätt utan att lämna svarta ränder på lacken som många andra produkter gör.

Har du tänkt på dina lyktor? Är dom gula och repiga? Lyktor av plast tar mycket stryk från till exempel UV-strålar, repor samt vägsmuts och behöver också din kärlek. Med Meguiar’s strålkastarkit kan du enkelt återställa även dom mest nedgångna lyktorna, eller skydda dina lyktor innan det uppstår några defekter.

32

MEGUIAR'S® METAL POLISH

Metallpolish som både rengör och bygger en högglansig yta samtidigt som den lämnar ett skydd på alla slags metaller och krom. Produkten avlägsnar effektivt oxidering och matthet både snabbare och säkrare än traditionella produkter. Metal Polish är helt fri från slipkorn.

142g 189kr artikelnr: G13005

Hur ser ditt motorrum ut? Smutsigt och tråkigt? Du kanske till och med skäms över att öppna motorhuven? Ta det lugnt, Meguiar’s har produkter även för dessa problem. Engine Cleaner är en effektiv men skonsam motorrengörning för alla typer av material du hittar under motorhuven. Engine Dressing är den säkra och lättanvända produkten för dig som inte nöjer dig med att det är rent utan vill få mer ”nykänsla”. Perfekt lösning som både ökar livslängden på plast/gummi samt får motorrummet att se nytt ut

ENGINE CLEANER

Meguiar’s Engine Cleaner är entusiastens självklara val för att säkert, effektivt och enkelt tvätta motorrummet. Löser upp olja och annan hårt sittande smuts. Säker att använda på plast och gummi.

473ml 169kr artikelnr: G14816

ENGINE DRESSING

Meguiar’s Engine Dressing är den säkra och lättanvända lösningen för att underhålla och iordningställa all slags plast & gummi som används på eller runt motorn. Efterlämnar en naturlig ny-känsla samtidigt som den motverkar slitage och lämnar ett långvarigt skydd.

450ml 199kr artikelnr: G17316

33

HEAVY DUTY FOAMING BUG REMOVER

Professionell styrka som är säker att använda på alla lacker och material. Tuff mot insekter, skonsam mot lacken och övriga exteriöra ytor.

Effektivt skum som lyfter och löser inbrända insekter.

444ml 159kr artikelnr: G180515

34

CONVERTIBLE TOP CLEANER

En snabb och effektiv rengöring av alla tyg- och vinyl cabriolettak. Den här milda men effektiva rengöraren avlägsnar föroreningar och smuts som fågelspillning och trädsav utan att torka ut eller missfärga cabriolettaket. Perfekt även för båtkapell.

450ml 199kr artikelnr: G2016

ULTIMATE PROTECTANT

DASH & TRIM RESTORER

Den ultimata produkten för att återställa plast och vinyl till nyskick. Ger plasten nytt liv och har en otroligt bra hållbarhet. Både för interiöra och exteriöra plaster. Lämnar ett UV-skydd och nybilskänsla som håller vecka efter vecka. Perfekt för gummi, stötfångare och plastlister

355ml 199kr artikelnr: G14512

HYBRID CERAMIC TRIM RESTORER

Trött på att listerna är grå-dassiga och inte håller sig svarta? Hybrid Ceramic Trim Restorer är svaret! Med sin unika sammansättning återställer den och skyddar dina exteriöra plastlister, vecka efter vecka med en enda enkel applicering. Lämnar ett hållbart UV-skydd och en extremt hydrofobisk yta för att listerna ska bibehålla sin lyster så länge som möjligt.

473ml 279 kr artikelnr: G220316

PLAST X

Den ultimata produkten för transparent plast! Förfinad poleringsteknologi avlägsnar oxidering, kemiska skador, beläggningar och fläckar. Perfekt för alla typer av transparent plast, till exempel plastrutor på båtkapell eller fram- och bakljus på en bil. Perfekt för gula & repiga lyktor!

296ml 199kr artikelnr: G12310

HEADLIGHT PROTECTANT

Är du trött på att återställa dina lykor bara för att se dem bli grumliga och oxiderade igen? Headlight Protectant ger skydd mot beläggningar och UV-strålar. Den avancerade skyddande tekniken fäster på plasten och ger ett långvarigt skydd.

296ml 189kr artikelnr: G17110

HEAVY-DUTY HEADLIGHT RESTORATION KIT

För återställning av de mest nedgångna strålkastarna med professionella resultat. Ett komplett kit som innehåller slippapper, Plast-X, en polerrondell för borrmaskin samt en coating som ger ett extremt hållbart skydd. Kit 699kr artikelnr: G2980

35

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Du har väl hört uttrycket ”rätt verktyg för jobbet”? Våra produkter inom lack, fälg och interiörmedel fungerar absolut bäst när de är matchade med rätt tillbehör.

Alla mikrofiberdukar är absolut inte likadana, våra Meguiar’s® Supreme Shine™ Microfibre Towel är en duk av absolut högsta kvalité, vilket gör det betydligt mycket enklare att avlägsna smuts och produkter.

DETAILING BAG

Meguiar’s Detailing Bag är en slitstark och rymlig väska att förvara dina favoritprodukter i när du behöver ta dem med dig eller för att ha dem samlade i ditt garage.

B: 40 cm, H: 30 cm, D: 30 cm

399 kr artikelnr: MDB

36

DETAILING BAG XL

Robust väska med broderad logga på framsidan. Axelband med vaddering för enkel och bekväm förflyttning. Sex flyttbara fack för att enkelt kunna hålla isär och få ordning på produkter samt även få plats med en polermaskin. Ett stort fack på framsidan samt 2st medelstora fack på sidorna.

B:50cm, H:35cm, D:35cm

799 kr artikelnr: MDBXL

SNOW FOAM CANNON KIT

Det absolut effektivaste sättet att applicera förtvätt. Perfekt för både skumavfettning och schampo.

Justerskruv ovanpå för att enkelt justera mängden skum.

Paketet innehåller: Munstycke tillverkat i mässing, 1L behållare, Adaptrar för Nilfisk, Kärcher K series samt Bosch.

Kit: 699kr artikelnr: YG194000

Om du känner dig redo att ta steget upp från handpolering/vaxning så erbjuder Meguiar’s ett enkelt alternativ för att få ett professionellt resultat. Med Meguiar’s MT310 Dual Action Polisher så kommer du att få ett felfritt resultat som inte kan jämföras med att polera för hand, och du behöver definitivt inte oroa dig över att skada lacken i processen. Vare sig det är första gången du polerar eller om du jobbar som professionell rekondare så kan vi garantera att du kommer att älska resultatet.

GRIT GUARD & BUCKET LID

Meguiar’s Grit Guard placeras i botten av hinken för att förhindra att smutsen du sköljer ur tvättvanten eller svampen att komma upp på bilen igen. Detta hjälper dig att tvätta säkrare och minimera risken för uppkomst av repor.

199kr artikelnr: X3003

79kr arikelnr: MBL

MEGUIAR'S WASH BUCKET

Meguiar’s Wash Bucket är en stor och robust tvätthink som rymmer både tvättvantar, fälgborstar och medel samtidigt som du har din grit guard i botten. Hinken rymmer ca 20L vatten.

Blå: 199kr artikelnr: MBH

Gul: 199kr artikelnr: MB

37

HYBRID WASH MITT

Båda sidorna är unikt designade för optimal prestanda tillsammans med Meguiar’s hybrid Ceramic Wash & Wax. Den orangea sidan håller stora mängder schampo och lyfter skonsamt bort smuts från lacken. Den gråa vax-sidan fördelar ut ett jämnt lager Si02 skydd för maximal hållbarhet. Tvättbar i tvättmaskin.

199kr artikelnr: X210200

MICROFIBRE WASH MITT

Meguiar’s extra tjocka Microfibre Wash Mitt är det ultimata valet för att bevara en “show car” finish. Mikrofibrerna lyfter upp smutsen in i fibrerna och tvättar både skonsammare och effektivare än en vanlig tvättsvamp.

Tvättbar i tvättmaskin.

199 kr artikelnr: X3002

DETAILING MITT

Det perfekta tillbehöret till din bilvårdsarsenal!

Primärt designad för interiören, för att verkligen komma åt dom jobbiga ytorna, till exempel instrumentpanelen mot vindrutan. Fungerar även utmärkt tillsammans med fönsterputs eller med en detailer.

Tvättbar i tvättmaskin.

149kr artikelnr: X1804

WATER MAGNET DRYING TOWEL

Meguiar’s Water Magnet Drying Towel är en extremt lättarbetad torkduk. Den stora (55x76 cm) duken är lätt att vrida ur och smidig att använda. Ger enkelt och snabbt ett fläckfritt resultat. Minskar markant tiden för att torka ett fordon.

Tvättbar i tvättmaskin.

279kr artikelnr: X2000

38

SUPREME DRYING TOWEL XL

Den här extra tjocka och stora (55x85 cm) torkduken av mikrofiber suger upp extrema mängder vatten. Specialsydd med extra skonsamma kanter för att effektivt motverka defekter. Ger ett snabbt och fläckfritt resultat. Minskar markant tiden för att torka ett fordon.

Tvättbar i tvättmaskin.

299kr artikelnr: X1905

DUO TWIST DRYING TOWEL

Vår överlägset mest effektiva torkduk! Med sin speciella Duo Twist teknik ökar uppsugningsförmågan markant. Med en storlek på 50 X 90cm blir det en fröjd att torka ditt fordon. specialsydda kanter för att säkerställa ett repfritt resultat.

Tvättbar i tvättmaskin.

399 kr artikelnr: X210400EU

FINISHING TOWEL

Denna superabsorberande tjocka mikrofiberduken är det perfekta tillbehöret för att ta bort det sista vaxet eller torka bort detailer. Den perfekta duken för exteriört bruk då den är extremt skonsam och motverkar torkrepor. Duken är 30cm x 45cm stor. Tvättbar i tvättmaskin.

179 kr artikelnr: X1906

SUPREME SHINE MICROFIBRE TOWEL

Högkvalitativ, tvättbar mikrofiberduk med dubbel mikrofiberlugg som absorberar otroliga mängder. Speciell fiberstruktur som underlättar arbetet avsevärt med att ta bort till exempel polerrester, vaxrester samt interiörmedel.

Tvättbar i tvättmaskin.

129kr artikelnr: X2010

289kr artikelnr: X2020

39

TIRE DRESSING APPLICATOR PAD

Ergonomiskt designad för en lätt och bekväm användning. Den mjuka skumgummikudden med skyddande handtag gör det superenkelt att applicera däckglansen samtidigt som du slipper kladdiga händer.

Smidig förvaring i den medföljande förvaringslådan.

149kr artikelnr: X3090

SOFT FOAM APPLICATOR

PAD

Ultramjuk skumgummiapplikator med tät struktur.

Passar utmärkt för en jämn och säker applicering av olika produkter, till exempel vax, vinylglans eller liknande produkter.

Tvättbar i tvättmaskin

99kr artikelnr: X3070

139kr artikelnr: W0004

EVEN COAT APPLICATOR

PAD

Even Coat Applicator Pad är klädda i mikrofiber. Fungerar perfekt för användning av rubbing eller polish då mikrofibern ökar effektiviteten på produkterna. Fungerar även perfekt att använda på insidan av bilen med en interiörrengörning, till exempel Quik Interior Detailer.

Tvättbar i tvättmaskin.

129kr artikelnr: X3080

HAIR & FIBRE REMOVAL BRUSH

Avlägsnar snabbt och effektivt hår och ludd från all typ av textil. De långa stråna är perfekt för mattor och långhårigt tyg. De korta stråna fungerar perfekt på stolar och mattor med korthårigt tyg. Fungerar perfekt både i bilen och hemmet.

229kr artikelnr: X1140

40

DASH & TRIM BRUSH

Extremt mångsidig och praktisk interiörborste. Tillverkad av mjuka strån och fungerar på alla typer av ytor. Justerbar längd på stråna ger borsten många arbetsområden. Borstens handtag är klätt i gummi för att vara så ergonomisk som möjligt.

199kr artikelnr: X2001

MULTI-PURPOSE BRUSH

Den perfekta allround borsten! Mjuka syntetiska borst gör dessa penslar säkra att använda på alla ytor, från att damma av de inre ventilerna till att rengöra i motorutymmet på bilen.

Kemikalieresistent.

179kr artikelnr: X210500

199kr artikelnr: X210600

CARPET & INTERIOR BRUSH

Rengör effektivt och säkert alla fordonets textila ytor med denna kraftiga interiörborste.

Designad med hårda och mjuka borstzoner samt ett ergonomiskt handtag för rengöring av alla

invändiga mattor och textiler. Ljusgul borst lossar och släpper smuts från mattan och den mörkgula delen möjliggör säker rengöring på känsligare

textil .

249kr artikelnr: X1000

WHEEL BRUSH MEDIUM / LARGE / ANGELED

Den ultimata borsten för att effektivt och skonsamt kunna rengöra dina fälgar ordentligt. Säker att använda på alla typer av fälgar och material.

Tillverkad helt utan metall, med långa tjocka mikrofiberstrån för att göra tvättandet till en fröjd!

299 kr artikelnr: X1901

279 kr artikelnr: X1902

299 kr artikelnr: X190700

41

MARIN & HUSVAGN

MEGUIAR'S®

MARIN & HUSBIL/HUSVAGNS SERIE

Meguiar’s erbjuder ett exklusivt sortiment av premiumprodukter för båt- och husvagns/ husbils ägaren. Dessa produkter kommer att ge samma djupa lyster, glans och långtidsskydd som många har kommit att förvänta sig av Meguiar’s bilvårdsprodukter. Dessa produkter är speciellt utvecklade och anpassade för glasfiber och gelcoat. Sortimentet täcker även de flesta övriga material du kan hitta på båten eller husvagnen.

42
43

boat wash

Boat Wash är ett pH-neutralt, biologiskt nedbrytbart schampo med extremt effektivt rengörande egenskaper. Produkten avlägsnar även den tuffaste smutsen på ett skonsamt och effektivt sätt.

1829ml 339 kr artikelnr: M4364

oxidation

remover

Matt i gelcoaten? Oxidation remover erbjuder en effektiv, säker och snabb borttagning av oxidation, vattenfläckar samt repor från gelcoat och glasfiberytor. Lämnar en ren, klar och blank yta.

473 ml 279 kr artikelnr: M4916

high gloss polish

Meguiar’s Marine High Gloss Polish ger en otroligt blank yta med mycket lyster. Produkten är otroligt lättarbetad och torkar inte ut som traditionella polerprodukter. Det har aldrig varit så enkelt att få så djupa och blanka reflektioner som med High Gloss Polish.

473 ml 279 kr artikelnr: M4516

Pure Wax

Ett extremt tåligt skydd som lämnar ytan högblank. Perfekt för alla glasfiber- och gelcoatytor. Pure Wax innehåller en blandning av rent brasilianskt carnaubawax och polymerer som bevarar ett extraordinärt och mycket högglansigt skydd. Extremt effektivt för att skydda mot solens UV-strålar.

473 ml 299 kr artikelnr: M5616

44

cleaner wax

Cleaner Wax erbjuder en ickeslipande formel som avlägsnar oxidation och defekter, bygger glans och skyddar alla slags glasfiber- och gelcoatytor på både båt och husbil/husvagn i ett enkelt steg.

473ML 329 kr artikelnr: M5016

1L 499 kr artikelnr: M5032

one step compound

One Step Compound är speciellt framtagen för att avlägsna defekter och lämna en extremt högglansig yta i ett enkelt steg. Avlägsnar kraftig oxidation, repor, frätskador och tuffa vattenfläckar på gelcoatoch glasfiberytor. Återställer försummade ytor med enkelhet samtidigt som du får en fantastisk glans.

1L 599 kr artikelnr: M6732

power cut compound

Vår effektivaste rubbing för Gelcoat. Med Power

Cut Compound avlägsnar du med enkelhet grova defekter som kraftig oxidation, stora repor, frätskador och övriga defekter. Säker att använda på alla gelcoat, glasfiber och lackerade ytor. Perfekt för dom kraftigt nedgångna ytorna.

1L 749 kr artikelnr: M9132

premium marine wax

Flagship Marine Wax är vårt mest effektiva båtvax som ger ett maximalt skydd i alla vattentyper. Avlägsnar lätt oxidering, fina repor och hologram samtidigt som det ger en otrolig glans och ett hållbart skydd mot UV-skador och slitage.

1L 599 kr artikelnr: M6332

45
KONTAKT order@meguiars.se 08-21 05 80 BESÖK OSS Mjödvägen 2B 746 50 Bålsta MEGUIARS.SE
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.