Galleri NB magasin Forår 2016

Page 1

1

forår 2016

Vi ønsker at dele glæden ved værdifuld kunst med så mange som muligt.


galleri NB

2

Øverste række fra venstre:

Nederste række fra venstre:

Hanne Simony: Hanne er vores receptionist, multitasker, formidler og har ansvar for webshoppen.

Thorkild NB Nielsen: Grundlagde galleri NB i 1987 og har siden været direktør og ansvarlig for den kunstneriske linje.

Henrik Sørensen: Henrik har ansvaret for rammeværkstedet, hvor han indrammer for galleriet og for alle, som ønsker indramninger med høj kvalitet. Desuden monterer han udstillinger og ophængninger i huset og hos kunder.

Peter Frøstrup: Peter arbejder med eksterne opgaver. Han rådgiver private og virksomheder om kunstindkøb og udsmykninger.

Susanne Kam Kristensen: Susanne er administrationschef i galleri NB. Hun er uddannet revisor og har siden 2000 opbygget en specialviden om moms- og skatteforhold, korrekt fakturering og finansiering af kunst, som sikrer kunderne og kunstnerne korrekt rådgivning.


3

Utrolig meget kunst for pengene

Når jeg sammenligner priserne på unge kunstneres værker i dag med de priser, som tilsvarende unge kunstnere fik for deres værker, da jeg startede galleri NB i 1987, er basispriserne sammenlignelige med i dag. Men købsværdien af kronen er næsten halveret siden 1987. Så en sammenligning af priserne fra dengang med i dag betyder faktisk, at man får nær dobbelt så meget værdi for pengene, når man i dag køber nye kunstneres værker. Det er simpelthen købers marked. Hvilket ikke er godt for kunstnerne, men suverænt godt for kunderne. Den nye generation af kunstnere, som er på vej ind på markedet, tager i dag et lavt udgangspunkt ved prisfastsættelsen ud fra devisen: hellere sælge noget end ingenting. Når langt flere i Danmark i disse år har råd til at købe den nye kunst, trods mange meninger om det mod-

satte, kan både kunstnerne og kunderne efterfølgende opleve stigende priser som følge af øget efterspørgsel og dermed opleve værdistigninger, større end den nuværende inflationen. Underforstået, at øjeblikkets kunst kan være en god investering. Ikke mindst fordi god kunst samtidig har en stor mental indvirkning på vores velbefindende og positivt kan præge vores omgivelser. Med baggrund i ovenstående tanker har galleri NB derfor benyttet chancen til at tage et par spændende unge kunstnere ind. Flere af dem vil i det kommende halve år udstille deres bedste kunstværker til glæde for alle jer, der ønsker de store oplevelser. På gensyn i galleri NB Thorkild NB Nielsen


4

galleri NB center

Külli Suitso Helmet 19.12 - 30.01 Hjelmen sat på hovedet af en soldat både beskytter og uniformerer. Man kan identificere hvilket land soldaten kommer fra. Men hovedet under hjelmen rummer også et unikt menneske, som repræsenterer et individ med tanker, drømme og personlighed. Når Külli Suitso maler et stilleleben med en hjelm og æbler, bliver det et stærkt kunstnerisk udsagn. I den absurde kontrast mellem hjelm og personlighed skaber Külli Suitso dermed et samlet kunstnerisk udtryk, hvor militærets uniformering med bagvedliggende død og ødelæggelse sættes op mod individets ungdommelighed, drømme og saftighed.


galleri NB center

5


6

galleri NB main

Henriette Hellstern Vægtløs 19.12 - 30.01 En let og luftig strøm trækker i hud og knogler, fødder rører ikke længere jorden, hænder rækker ud, du strækker dig, et flygtigt øjeblik, uden smerte, uden larm, uden lugt, kun en bankende rytmisk puls, stille, bom stille. Udstillingen Vægtløs sætter fokus på intensiteten i et fuldt levet splitsekund, så nærværende at fysik og psyke smelter helt sammen og nærmest ophæves. Malerier af svævende kropsdele, mennesker der løfter sig fra jorden, opløses eller måske dannes på ny. En hudløs ærlig skildring af drømmen om lethed og smertefri tilstand gennem bevægelse, fremdrift og indsats. Tag med på en rejse gennem ekspressive sansninger fortalt gennem eksplosiv farveholdning, strøg og tempo.


galleri NB main

7


8

galleri NB main

Vilmantas | Kristian Vodder Svensson Kontraster 06.02 – 27.02 To kunstnere, som i indhold, kolorit, temaer og udtryk fylder galleriet med deres stærkeste værker kan kun blive en spændende udfordring og oplevelse for enhver. Vilmantas står for de eksplosive, men stadig fejende flotte og meget dynamiske farver. Hans emner og motiver rører ved vores inderste følelser, som efter fordybelse til stadighed drager os mod at opleve mere. Kristian Vodder Svensson er fantasiens mester. Svævende øer befolket med universelle elementer af leg, eventyr og fortællinger. Han glæder beskuerene med detaljer sat ind i overraskende sammenhænge, hvilket oftest får os til på en gang at beundre og forundre os.


galleri NB main

9


10

galleri NB center


galleri NB center

John Reuss Fragmented Vision 05.03 – 09.04 Omdrejningspunktet for udstillingen er et stort bestillingsværk, som jeg modtog ordre på i slutningen af 2015. Værket er bestilt af en amerikansk samler, som køber kunst internationalt. Jeg ser opgaven som endnu et tegn på den tiltagende interesse for mine ting i udlandet - hvilket jeg er enormt stolt over! Jeg vægter min kunstneriske integritet meget højt og forventer at kunden har en grundlæggende tillid til min praksis. Derfor var jeg også meget glad for, at vi, i de indledende samtaler og forhandlinger, hurtigt fik afklaret, at jeg fik 100% kunstnerisk frihed. Maleriet er med sine 170x250 cm ikke bare den største bestillingsopgave jeg har fået, men det største værk jeg har lavet til dato. Det er naturligvis en udfordring - ikke kun pga. af de fysiske dimensioner, men fordi jeg naturligvis ønsker, at indfri, ikke bare kundens, men også min egne forventninger til det færdige resultat!

11


12

galleri NB main

Marius Martinussen Maze 05.03 – 09.04

Den norske kunstner mangler ikke mod. Vi kender ham som airbrush kunstneren, hvis umådelig fine lag af former og cut-outs skabte universelle abstrakte strukturer. I sommeren 2015 viste han os pludselig en række fuldstændig anderledes malerier. De lette farveflader var afløst af seriøst fyldige lag af maling lagt på lærredet i lange utrolige tråde. Det forekom os, at det eneste sammenlignelige element, i forhold til hans tidligere arbejder, var akkuratessen i skabelsen. I stedet for at udskære skabeloner, fylde beholderen til farvedyssen og sirligt spraye farvelagene op, så fylder han nu en sprøjte med den farveblanding han ønsker sig, og derefter lægger han tråde af maling ud på lærredet.

Og når han gør det tusindvis af gange ved siden af hinanden og over hinanden, opstår der magi. En magi som skal opleves direkte, idet fotos desværre ikke yder værkerne retfærdighed. Marius Martinussen har givet udstillingen titlen: MAZE. Han siger selv: Jeg kan lide ideen om labyrinten, fordi den giver mulighed for at finde en løsning, men den kan også beskytte mod minotauere. En maze kan også være måden at se på et maleri, og hvordan blikket farer hen over billedfladen. Udstillingen bliver et eksperiment med tube og airbrush i fin kontrast.


galleri NB main

13


14

NBeX project

Anders Reventlov Opstandelse 05.03 – 09.04 Vi mødte Anders Reventlov (f. 1984) første gang under Billboard Painting Festivalen 2013, hvor han både var kurator og kunstner. Anders Reventlov tager i sin kunstpraksis oftest udgangspunkt i graffiti kulturen. Her er det forgængelige og processen i højsæde. Ofte har han udført store fortællende vægmalerier i dynamiske, sorte og næsten tegneserie lignende flader. Der blandt andet trækker på referencer til den mexicanske muralisme. Sideløbende arbejder han med en ide om tekst som billede og skrift som billede, hvor det konstant er fragmenter af værker, der bliver splittet ad og sat sammen på ny i enorme mængder tusch tegninger på papir. Hvad han kommer med til udstillingen i NBeX project vides endnu ikke, men spændende, det bliver det.


NBeX project

15


16

NBeX project

Maria Dahlstrand Off the Cuff 16.04 - 28.05 Marie Dahlstrand arbejder med maleri og collage. Mest med akrylmaling og tusch. Desuden bruger hun spray på mdf eller lærred. Samt collager af papir og lærred. Af og til bruger hun også linoliumstryk direkte på billederne. I hendes farve- og formrytmiske maleri myldrer det med figurationer og detaljer i en anderledes abstrakt billedverden. Kompleksiteten i malerierne, med deres vekslende perspektiver vrider og vender sig i forskellige rummelige dimensioner, og leger med vores opfattelse af perception. Farverne og de forskellige materialer er grundelementerne i hendes kunst, og har stor betydning for den kunstneriske proces. En intensiv og lystbetonet proces, der kan være svær at afslutte, hvilket er med til at give et fortættet og kompliceret udtryk.

Malerierne balancerer mellem det figurative og det abstrakte. Ofte med en stærk fornemmelse af landskab, der er i opbrud mod en ny verden. Som en slags leg med puslespil, som savner et forlæg. De udklippede små brikker og fragmenter samles til et nyt værk. Gennem ombrydninger skabes en verden i stadig forandring i en associativ strøm med forskellige tilgange og sidespor, der enten kan følges eller afvises. Hvor du er nødt til at være opmærksom på, hvad der sker på lærredet, og gribe de chancer og overraskelser, der opstår i nuet. Marie Dahlstrand er født i 1973 i Lidkøbing, Sverige.


NBeX project

17


18

galleri NB main


galleri NB main

Carsten Frank Naturens spejl 16.04 - 28.05 ”Jeg vil gemme Det gule land, og prøve at erindre, hvor smukt det var”, skrev Carsten til sin Land-serie fra 2005. Og han lader med rette sit digt om Det gule Land fra dengang følge nye malerier af de samme landskaber. For er han ikke her så nær et pletskud, som man kan komme ? Han præsterer i hvert fald - som for øvrigt i en række andre billeder som æstetiker noget ret enestående for vor tid. Skabelsesprocessen for Carsten er funderet på en snæver dialektik eller forbindelse mellem kunstneren, maleriet og beskuerne. Naturen skal i hans spejl styrke det naturindskrumpede i den moderne beskuer……. Vi bliver aldrig trætte af det samme landskab. Naturens former kan nemlig ikke miste deres sandhed og fortryllelse. For naturens liv avler liv. Der er en evigtvarende skabende identitet i naturen mellem form og liv, alt er frodig sammenhæng.

Kunstneren hjælper os til at se ved at iagttage og male naturen gennem sit eget sind på godt og ondt, og ved at udfolde den gennem sit temperament. Derved kan vi også få øje på noget i os selv. For vi er beslægtede med kunstneren, og bærer, som han, tidens præg i os. Han er dog i reglen bedre til at tolke naturen end os, fordi han i skabelsesprocessen lider dybere og nyder højere end os. Derfor kan vi i Carstens naturbilleder først og sidst genkende det dybe i ham, det vil sige det, der rækker ud over tiden i dag. Og derfor er han langt bedst til, om end kun med et tilstrækkeligt stort format, at skabe en skønhed, der rummer både Guds lys og Fandens skygge over verdensaltret. Uddrag fra kunsthistoriker Leo Tandrups nye store bog: Hvid – Sort – Rød - Carsten Frank i kunst og liv

19


20

galleri NB

www.kunstunder10000.dk

Ønsker man at starte sin egen kunstsamling, købe en unik gave, købe værker til kunstforeningen eller kunstcirklen, så har galleri NB det man søger. På hjemmesiden www.Kunstunder10000.dk gør vi det muligt for enhver at gå på opdagelse i det skatkammer af kunstværker, som galleri NB har under kr. 10.000,-. Kan kvalitetskunst virkelig købes til under kr. 10.000,-? Svaret er ja. Som vi skrev i forordet, er prisniveauet på kunst det laveste nogensinde. Alle kan derfor være med, og få noget godt ud af det. Det har vi: På Kunstunder10000.dk finder du kategorierne: Maleri Maleri på papir Akvarel Tegning Grafik Skulptur Foto Plakat Kunstbøger og kataloger Filtrering: For at gøre det så enkelt som muligt, kan du søge og filtrere på kunstnere og prisniveauer. Reservation/bestilling: Når du finder det du søger, kan du klikke på emnet og dermed automatisk sende en reservations mail til os på nbgal@nbal.dk. Vi tager derefter kontakt til dig for at finde den bedste løsning på levering eller afhentning.

Ombytnings mulighed: Kunst købt i galleri NB kan indenfor 1 år fra fakturadato ombyttes til anden kunst – mod fradrag på 20% af det oprindelige fakturabeløb. Plakater, kunstbøger o.lign. opfattes ikke som kunst. Profil: galleri NB repræsenterer primært yngre, internationale kunstnere med stort kunstnerisk potentiale. Officielt er galleri NB kendt for de store udstillinger, som præsenterer noget af det ypperste i Danmark. For at give gæsterne de bedste undskyldninger for at besøge galleriet, har vi delt galleriet op i tre store udstillingsområder, vi kalder dem Main gallery, Center gallery og NBeX project. Derudover rummer vores depoter ca. 2.000 værker. Alt sammen ud fra ønsket om at dele glæden ved værdifuld kunst med så mange som muligt. Se eksempler på de følgende sider.


galleri NB

Hugo Tieleman, FLOOD 4-S, kr. 5.800,-

Paul Smulders, U.T. kr. 10.000,-

Kristian Vodder Svensson, U.T., kr.7.700,-

21


22

galleri NB

Maya Stefania, Swirll, kr. 5.000,-

Ole Tersløse, THE HARBOUR AT 5 PM - #8 - 2/12, kr. 6.000,-

Vilmantas, Dancer, kr. 9.800,Thomas Andersson, bronze skulptur, 4.000,-


galleri NB

John Reuss, Object IV, 6.000,-

Mette Maya Gregersen,10 x 16 x 10, kr. 1.200,-

Henriette Hellstern, Vægtløs, kr. 6.000,-

23


24

galleri NB

G.R.A.F.O. gallery - et nyt galleri i Vilnius. Niels Peter Pretzmann, Daiva Zemaité, Thorkild NB, Julija Dailidenaite, Vilmantas

Vi mødte Niels Peter Pretzmann første gang i foråret 2015, hvor han som formand for Det Danske Handelskammer (DCC) i Litauen, havde inviteret Thorkild til at holde et foredrag om Vilmantas. Dette foredrag blev ganske godt modtaget blandt medlemmerne, og efterfølgende fik flere af os en god dialog. Sommeren 2015 blev vi kontaktet af Daiva Zemaité og Niels Peter Pretzmann. Anledningen var den, at de havde købt ejendommen Traku 14 i centrum af Vilnius. I bygningen forestillede de sig at skabe et nyt koncept. Et køkken hvor maden skulle kreeres og serveres til henholdsvis en Fine Dining restaurant på Michelin niveau og en heldags bistro. Under det hele skulle skabes et stort galleri med vægt på nordeuropæisk kunst. Temaet på projektet var eksklusivitet. Ikke snobbet for snobberiets skyld, men med fokus på kvalitet fra øverste hylde. Sammenhængen mellem god mad og kunst bygger på oplevelse og nydelse. Middagen er som koncerter, ballet, etc. en aktuel nydelse, mens kunsten baserer sig på den varige nydelse. Tilsammen går de hånd i hånd. Da jeg første gang så bygningen i dets rå form, var afstanden mellem restaurant og galleri enorm. Lokalerne i gadeplan var forholdsvis nye, åbne og store, mens den 500 år gamle kælder bestod af ni store hvælvede rum på ca. 30 m2 hver. Men sin rustikke patina og stedets forhistorie, er det ikke så underligt, at den er totalt fredet. Men Daiva og Niels Peter ønskede en ny trappe fra restauranten direkte ned i hjertet af galleriet. Helt sikkert en god tanke, som i dag gør det muligt at integrere de forskellige oplevelser for aftenpublikummet før eller efter middagen med kunstoplevelser. Desuden forventer de jævnligt at afholde vin-arrangementer for kunderne Med dette initiativ ønsker Daiva og Niels Peter, at Traku 14 lever op til sit historiske renomme, som center for de ypperste kulturelle oplevelser.

Da vi efterfølgende blev spurgt, om galleri NB ville stå for den kunstneriske ledelse af det nye galleri var beslutningen let at tage. Selvfølgelig ville vi gerne tage denne udfordring op. Forudsætningen for et godt samarbejde er klare aftaler og tillid. Dette er indtil nu opfyldt. Oven i købet har Julija Dailidenaite, som er kendt i det litauiske kunstliv, sagt ja til at være galleristen i G.R.A.F.O. gallery. Et nyt kapitel for entusiaster og livsnydere åbnede 3. december 2015. En destination er skabt. Og vi er med på bagsmækken. Fakta: Stedet: Dublis - restaurant og bistro G.R.A.F.O. gallery Kontakt: Traku 14, Vilnius, Lithauen; +370 666 06555 Web: www.grafogalerija.lt Ejere: Daiva Zemaité og Niels Peter Pretzmann Gallerist: Julija Dailidenaite Udstillinger: 03.12 – 20.02 Grand Opening: Vilmantas, John Reuss, Mette Maya Gregersen, Ole Tersløse, Kristian Vodder Svensson, Marius Martinussen, Henriette Hellstern, Sabine Beyerle, Thomas Andersson, Paul Smulders. 26.02 - 03.04 Henriette Hellstern 08.04 -14.05 Vilmantas 20.05 - 02.07 Paul Smulders


galleri NB

25


26

galleri NB

Kristian Vodder Svensson


galleri NB

Udsmykning af Bjergsnæs Efterskole

Troels Aamand

Siden Bjergsnæs Efterskolen blev bygget i 1981 har galleri NB haft stærke bånd til skolen. Over flere omgange har vi koordineret monumentale udsmykninger af flere områder i bygningskomplekset. Altid med udgangspunkt i efterskolens grundtanker. I begyndelsen af 2016 færdiggjorde Kristian Vodder Svensson vel nok den sværeste form for udsmykning, idet han totaludsmykkede Bjergsnæs Efterskolens nye spisesal. Spisesalen er enhver efterskoles naturlige omdrejningspunkt. Her spiser 150 elever morgen, middag og aften. Her holdes arrangementer og ofte anvendes rummet til undervisning. Eleverne og lærerne konfronteres altså mange gange dagligt med udsmykningen. Derfor skal den have kunstnerisk styrke nok til at kunne fastholde elevernes interesse gennem et helt år. Efterskolens forstander skrev forleden om Kristian Vodder Svensson: Kristian Vodder Svenson er en bemærkelsesværdig kunstner. Han er utrolig nærværende, autentisk og altid 100% til stede i nuet. Vi var således på Bjergsnæs

Efterskole meget begejstrede, da Kristian gik i gang med at udsmykke skolens spisesal, og det er vi stadig. Kristian formår i den grad at integrere processen i kunstværket, og hans måde at inddrage eleverne på er helt unik. Elevernes medvirken er en væsentlig del af værket, og han lader sig inspirere af samværet og skolens dagligdag. For skolen er det væsentligt ikke bare at præsentere eleverne for kunsten, men også at lade eleverne møde kunstneren. Dette møde formår Kristian at give en ligeværdighed, hvor eleven føler sig taget alvorlig og mødt i øjenhøjde. Skolens spisesal er et værdimæssigt meget vigtigt rum. Spisefællesskabet er centralt for os, og Kristians kunst giver eleverne en fantastisk sanseoplevelse, hvor fantasi, følelse og forstand udfordres. Troels Aamand Forstander

27


28

galleri NB

Eje – Leje – Lease?

Torben Larsen og Anita Kristensen har købt et Toon Berghahn maleri til deres nye lejlighed

Det er et spørgsmål om holdninger og muligheder. Vi hjælper dig med, at gør dine drømme til virkelighed Leasing Du har specifikke ønsker for hvilke kunstværker, der i en længere periode skal indgå i udsmykningen af dit hjem eller din virksomhed. I forhold til dette udarbejdes en leasingaftale, som løber i en aftalt periode. Du betaler en månedlig leasing afgift, som står i forhold til den kunst du har valgt. Når leasing aftalen udløber afhenter galleriet værkerne. Leje Du ønsker skiftende udstillinger i en given periode. Galleriet beslutter sammen med dig hvilke og hvor

mange kunstværker det skal være. Galleriet udskifter kunstværkerne ca. hvert halve år. I forhold til omfanget betaler du en månedlig lejeafgift. Eje Du falder for kunstværket, du har frie midler, du betaler her og nu for værket, og du dermed ejer. Afdrag Har du ikke mulighed for at betale hele beløbet her og nu, kan vi aftale en afdragsordning.


galleri NB

Køb kunst til din virksomhed

Paul Smulders i bestyrelseslokalet hos FF Skagen.

Virksomheder har ret til at fratrække eller afskrive udgifter til køb af kunst. - enkelt og ligetil, hvis du følger disse regler: Hvilke typer kunst Reglerne gælder for originale billedkunstneriske værker. Det vil sige malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende. Der skelnes mellem kunstværker, der hænges eller stilles op, og kunstværker, som er en del af en bygning. Når det gælder grafiske og fotografiske værker, er det et særskilt krav, at de er nummererede og signerede af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Afskrivningsretten gælder kun for kunst, der købes som førstegangs køb fra et galleri, der repræsenterer kunstneren eller direkte af kunstneren. Afskrivningsretten bortfalder såfremt kunstneren er i familie med eller på anden måde nærtstående med virksomhedens ejer. Kunstværker, der hænges op eller stilles op Kan afskrives efter saldometoden med op til 25 % om året, efter samme regler som inventar.Hvis købesummen er på 12.800 kr. (2015) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt. Kunst indføjet i en bygning kan afskrives med 4 % årligt efter samme regler som bygninger. Denne regel gælder for kunstnerisk ud-

smykning, der er muret, fastnaglet eller på anden måde fastgjort til en bygning eller dennes nære omgivelser. Det er uden betydning om den kunstneriske udsmykning udføres i tilknytning til opførelse eller ombygning af ejendommen eller på et andet tidspunkt. Hvis der er tale om en kombineret kontor/forretnings- og beboelsesejendom, gælder afskrivningsadgangen kun for udsmykning af kontor/forretningsdelen. Når kunstværket sælges Når et kunstværk, der er omfattet af ovenstående regler, sælges, skal der betales skat af en eventuel gevinst på dette, mens et evt. tab er fradragsberettiget. Salg omfatter også nedrivning/destruktion og overgang til privat anvendelse. Udgifter til leje af kunst Hvis en virksomhed indgår aftale med et galleri om leje af kunstværker for bestemte perioder, vil lejeudgifterne normalt kunne fratrækkes som en helt almindelig driftsomkostning. Moms Momsregistrerede virksomheder, som indkøber kunstværker til udsmykning i virksomheden eller får udført udsmykningsopgaver, kan fradrage moms efter samme regler som ved andet køb.

29


30

galleri NB

NB’s rammeværksted

Vi har et stort rammeværksted, som først og fremmest servicerer galleriet med indramninger af enhver slags. Henrik Sørensen har gennem mange år sørget for at vi har kunnet leve op til de høje standarder, vi ønsker for indramninger af malerier, grafik, plakater osv. Men nu har vi besluttet, at vi fremover også vil tilbyde alle andre at få indrammet deres emner hos os. Det kan være indramning af egne kunstværker, fotografier, renovering af snavsede malerier osv. Samtidig har vi aftalt med Ingolf Christiansen, at han fremover hjælper Henrik Sørensen i det omfang der er behov for det. Ingolf solgte for to år siden sin tømrer/ snedker virksomhed (KIC). Men han har fortsat stor lyst

til at arbejde med træværktøjer, glas og skruer. Hvis man ønsker indramning i vores rammeværksted skal man blot henvende sig til galleriet. Så vil vi hjælpe med et overslag på tid og pris. Enkelt og ligetil. Refleksfrit museumsglas På det seneste er vi også begyndt at ramme ind med refleksfrit museumsglas. I forhold til normalt glas reduceres reflekserne med hele 99 %. I de fleste tilfælde fornemmer man ikke at emnet er indrammet med glas. Desværre koster glasset noget mere end normalt glas. Men sætter man pris på indholdet, så anbefaler vi denne type glas, eftersom meromkostningen i den sammenhæng alligevel er begrænset.


galleri NB

Kunst + Mad til dem, der værdsætter de specielle oplevelser

Hver onsdag aften tilbyder galleri NB i samarbejde med Restaurant For Enden af Gaden en onsdagsoplevelse, hvis indhold er uforudsigelig på den gode måde.

Sådan gør du: Senest tirsdag kl. 16 tilmelding til galleri NB på: nbgal@nbgal.dk

Koncept: Kl. 17 onsdag aften møder de tilmeldte ind i galleri NB. Her får de en fortælling om kunst, en rundvisning eller måske noget helt andet!

Onsdag kl. 17.00 møder man op i galleri NB - forberedt på det uventede.

Kl. 18 går man på Restaurant For Enden af Gaden. Her står kokkene klar med et spændende kulinarisk måltid baseret på lokale råvarer og et glas vin dertil.

Pris: Kun kr. 200,- som betales i restauranten

31


32

Udstillinger forår 2016 Main gallery

Center gallery

NBeX project

Januar 19.12 – 30.01

Henriette Hellstern Vægtløs

Külli Suitso Helmet

Kunstforeningen NB – indkøbte værker

Februar 06.02 – 27.02

Kontrast Kristian Vodder Svensson Vilmantas

Marts 05.03 – 09.04

Marius Martinussen Maze

April - Maj 16.04 - 28.05

Carsten Frank Naturens Spejl

Juni

Billboard Painting Kunstnere

Surprise!

John Reuss Fragmented vision

Anders Reventlov Opstandelse Marie Dahlstrand Off the Cuff

Åbningstider: mandag - fredag 10:00 - 17:00. Lørdage 10:00 - 14:00. Ferniseringer: lørdage i tidsrummet 13:30 - 16:00.

Sct. Mathias Gade 14 - DK-8800 Viborg Tlf (+45) 86 62 82 24 · nbgal@nbgal.dk · www.gallerinb.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.