The Outsider Club _ Kampen 2021

Page 1

a en vi v j i r b.be Insch siderclu t heou t . w ww


Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie


O udenaarde

Donkstra

at 50 - Te l.

: 055 30 3

1 81

GPS : 50.841637, 3.584964


5/6 jaar

Mijn eerste kamp € 65 externaat

Oudenaarde

Voor het eerst op kamp ? Wow, dat is super spannend. Gedurende drie dagen nemen onze animatoren jou mee in het reilen en zeilen van een kamp. Ben je er kaar voor ? Neem je rugzak mee en we gaan op pad !

6/8 jaar

Di. 13 / Do. 15

Outsider safari € 99 externaat

Oudenaarde

jaar

Ma. 15 / Vr. 19 feb. Ma. 5 / Vr. 9 juli Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Superhelden op kamp € 99 externaat

Oudenaarde

Jullie zijn deze week gekozen als de helden van Oudenaarde! Zwier je cape rond je nek, activeer je speciale schoenen en neem je vliegende hond mee! Bundel jullie krachten en ga de strijd aan met de tegenstander. Hopelijk zien we jou snel !

! 4

!

Welkom in de jungle van de donkvijver! Samen met onze rasechte jungle-experts doorploeter jij het moeras en werk je samen als een echt team! Maar pas op! In de jungle kan je ook heel rare dieren tegenkomen. Schrijf je snel in en duik een week vol avontuur in.

6/8

juli

Ma. 5 / Vr. 9 april

Ma. 19 / Vr. 23 juli Ma. 23 / Vr. 27 au g.


6/8 jaar

Legerkamp € 99 externaat

Oudenaarde

Bij het legerkamp leer je al sluipend voorbij de vijand te raken. Samenwerken met je medesoldaten is een must. Daarnaast ben je ook niet bang voor een modderbroek en een vuil gezicht! Ben je er klaar voor ? Voorrrrrwaartsss MARS !!

r. 16 april Ma. 12 / V 6 aug. Ma. 2 / Vr.

6/8 jaar

Indianenkamp € 99 externaat

Oudenaarde

Welkom bij de indianenstam van The Outsider Club. Omdat je nog nieuw bent, zullen wij jou alles leren om een echte indiaan te worden. Kan jij goed een pijl en boog maken, is jouw talent een totem in elkaar steken of is een totemnaam verzinnen iets voor jou? We zullen het snel ontdekken!

6/8 jaar

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Boerderijkamp € 120 externaat

Oudenaarde

Trek je laarzen en bolletjessjaaltje maar al aan! We gaan op pad naar de boerderij en leren daar hoe de boer en de boerin voor de dieren zorgen. Zou het geen leuk idee zijn om zelf een boerderij te bouwen op kamp?

Ma. 26 / Vr. 30

juli

5


9/11 jaar

Slinger- en klauteravontuur € 120 externaat

Oudenaarde

Ben jij die stoere meid of coole jongen die alles durft? Dan hebben wij het tofste kamp voor jou! Tijdens dit avontuur leer je indoor klimmen, slinger je op het indrukwekkende hoogteparcours en slier je van de ene paal naar de andere op de Hoge Tarzans! Ook het blote voetenpad zal niet ontbreken tijdens onze week vol Ma. 15 / Vr. 19 feb. avontuur.

. 9 april Ma. 5 / Vr li Ma. 19 / Vr. 23 ju Ma. 2 / Vr. 6 aug.

9/11 jaar

X-treem € 120 externaat

Oudenaarde

Is het buitenleven echt iets voor jou? Dat komt goed uit! Leef een hele week op adrenaline door de stoerste activiteiten te beleven. Slinger van het ene touw naar het andere, verken de natuur en leer wat je er mee kan doen. Kan jij een hut maken met bijna niets? Kom het ons maar tonen!

Ma. 12 / Vr. 16 april

Ma. 5 / Vr. 9 juli *Ma. 9 / Vr. 13 aug. Ma. 23 / Vr. 27 aug.

*= Met 1 overnachting, € 150

9/11 jaar

Danskamp € 120 externaat

Oudenaarde

5,6,7,8! Droom jij ervan om ooit danser(es) te worden bij een bekende zanger? Of ooit een solo te mogen uitvoeren? Toon jouw dansskills aan de anderen en steek samen een megatof dansje in elkaar! Naast het dansen doen we ook enkele avontuurlijke activiteiten als opwarming.

6

Ma. 5 /

Vr. 9 ju

li


9/11 jaar

SWAT € 120 externaat

Oudenaarde Opgepast, de SWAT is niet zo maar politie. Zij worden ingezet bij speciale missies en gevaarlijke opdrachten. Wil jij ook tot deze elite horen? Dit kan bij The Outsider Club! Trek dan je zwarte kleren aan en word het beste SWATlid van de wereld!

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 16 / Vr. 20 aug.

9/11 jaar

Play adventure € 120 externaat

Oudenaarde

Is buiten dé plek voor jou om je uit te leven? Fantastisch! Kom een hele week je skills tonen op het touwenparcours, werk samen als een team en hopelijk ben je niet bang van een beetje water!

12/14 jaar

r. 30 juli  Ma. 26 / V 0 aug. r. 2 Ma. 16 / V

Outsider WAKE adventure € 150 externaat

Oudenaarde

De ultieme combinatie van avontuurlijke activi­ teiten en leren wakeboarden! Hou je evenwicht op het moerasparcours, slinger op de blue diamond en leer trics aan de kabelbaan. Dit kamp is voor beginnende en gevorderde wakeboarders. See you soon!

!

Ma. 5 / Vr. 9 april

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 2 / Vr. 6 aug. 7


12/14 jaar

Ter land, ter zee en in de lucht € 150 externaat

Oudenaarde

Een hele week niet hoeven stilzitten, wat een tof idee! Kom samen met ons de touwen­ piste overwinnen en werk samen op het moerasparcours zodat je er niet invalt! Of juist wel! Heb je ooit al een vlot gebouwd? Dit is je kans om het te leren. Ga de uitdagingen aan en laat je energie los tijdens onze avontuurlijke activiteiten.

12/14 jaar

Zeil & splash € 150 externaat

Oudenaarde

Leer per twee zeilen in een Laser Pico zeilboot. We leren jou de basics op het donkmeer. Hopelijk ben je niet bang om nat te worden, want dat kan al eens gebeuren bij het varen op jouw zelfgebouwd vlot. Ben je klaar voor een volledige week vol fun?

Ma. 5 / Vr. 9 juli Ma. 19 / Vr. 23 juli Ma. 9 / Vr. 13 aug.

12/14 jaar

l Ma. 12 / Vr. 16 apri aug. Ma. 16 / Vr. 20

Battlestrike live € 150 externaat

Oudenaarde

Word een pro in laserbattle. Leer je tegenstander geluidloos te benaderen of lok hem in de val. Wie wint de meeste battles op het einde van de week? Kom het ontdekken bij The Outsider Club.

Ma. 26 / Vr. 30 juli *Ma. 23 / Vr. 27 aug.

*= Met 1 overna

chting, € 170

8


R E D A R N ! A A Outsider expeditie

!

Oudenaarde

13/16 jaar

Prijs : zie theoutsiderclub.be internaat

Dit kamp is voor echte avonturiers! We starten de week met twee dagen in Oudenaarde met onze avontuurlijkste activiteiten. Onze slaapplaats: de thuisbuizen! Daarna wagen we ons twee dagen op de Dender met een kajak! Armspieren zullen we zeker en vast kweken. Vrijdag sluiten we de week af in Aalst en beklimmen we de Black Tower! Tot dan!

 Ma. 12 / Vr. 16 juli

9


Animatoropleiding

vanaf

15

jaar

â‚Ź 200 internaat

april   Ma. 5 / Za. 10

10

Oudenaarde

Ben jij een avontuurlijke ziel met een hart voor kinderen? Je wil graag leren hoe je een tof kamp kan in elkaar steken en geven, je bent nieuwsgierig naar hoe je een groep kan doen samenwerken? Dan hebben wij de perfecte cursus om dit en nog veel meer te leren! Tijdens de eerste week van de paasvakantie leren onze ervaren instructoren jou hoe jij een TOP animator kan worden. We verblijven gedurende de opleiding in het gezellige moerashuis en ontdekken alle kneepjes van het animatorvak. Schrijf je snel in via de website! Tot snel?!


Waterski/wakeboard stages Oudenaarde

vanaf

10

€ 100

jaar

externaat

Voor deze waterskistages zijn wij op zoek naar echt waterratten! Van maandag tot en met vrijdag krijg jij 2 uur per dag les van onze waterski-initiators. Zij leren jou alles aan van basics tot de zotste tricks! Ben je minimum 10 jaar, kan je zwemmen en heb je veel zin om iets nieuws te leren? Dan is dit de kans van je leven!. Binnen de stages zijn er twee niveaus : Beginners : je bent min 10 jaar en je hebt nog nooit aan wakeboarden of waterskiën gedaan. Of je nam reeds deel aan een waterki les maar behaalde geen attest. Gevorderden : je bent min 10 jaar en heb reeds het attest golf/wake 1 op zak. Schrijf je in via de website van AVLAR.org

Data zie w ebsite: AVLAR.org 11


THE

Beleef de gekste avonturen bij avonturenpark

The 7 Summits

✔ Uitdagingen voor groot en klein ✔ Familieuitstap, vriendenuitje, teambuilding, … ✔ Moerasparcours, blotevoetenpad, hoogteparcours, Blue Diamond, kajak, pedalo, speleotempel Meer info & online reserveren via www.the7summits.be

Vragen? info@outsider.be

12


Welkom bij

The Outsider Cablepark ✔ Vanaf 8 jaar ✔ Geen ervaring vereist ✔ Kneeboard, waterski & wakeboard Meer info & online reserveren via www.outsidercablepark.be

Vragen? info@outsider.be 13


Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie


e k e b l e r a H

entrum - en Natuurc e ti a re c e R l 31 81 Provinciaa Tel. 055 30

 : GPS 8567, 3 8 . 50 3 098 3.32

De Gavers


6/8 jaar

Superhelden op kamp € 99 externaat

Harelbeke

Jullie zijn deze week gekozen als de helden van Harelbeke! Zwier je cape rond je nek, activeer je speciale schoenen en neem je vliegende hond mee! Bundel jullie krachten en ga de strijd aan met de tegenstander. Hopelijk zien we jou snel!

! 6/8 jaar

€ 99

Harelbeke

Bij het legerkamp leer je al sluipend voorbij de vijand te raken. Samenwerken met je medesoldaten is een must. Daarnaast ben je ook niet bang voor een modderbroek en een vuil gezicht! Ben je er klaar voor? Voorrrrrwaartsss MARS!!

! jaar

Ma. 5 / Vr. 9 juli Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Legerkamp externaat

6/8

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Outsider safari € 99 externaat

Harelbeke

Welkom in de jungle van de Gavers! Samen met onze rasachte jungle-experts beklim jij de hoogste bomen en werk je samen als een echt team! Maar pas op! In de jungle kan je ook heel rare dieren tegenkomen. Schrijf je snel in en duik een week vol avontuur in.

!

16

Ma. 9 / Vr. 13 au

g.


9/11 jaar

Play adventure € 120 externaat

Harelbeke

Is buiten dé plek voor jou om je uit te leven? Fantastisch! Kom een hele week je skills tonen op het touwenparcours, race over het moutainbike parcours, klauter omhoog op de klimmuur en hopelijk ben je niet bang van een beetje water!

9/11 jaar

Ma. 5 / Vr. 9 juli Ma. 9 / Vr. 13 aug. Ma. 23 / Vr. 27 aug.

!

X-treem € 120 externaat

Harelbeke

Is het buitenleven echt iets voor jou? Dat komt goed uit! Leef een hele week op adrenaline door de stoerste activiteiten te beleven. Slinger van het ene touw naar het andere, verken de natuur en leer wat je er mee kan doen. Kan jij een hut maken met bijna niets? Kom het ons maar tonen!

12/14 jaar

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Battlestrike live € 150 externaat

Harelbeke

Word een pro in laserbattle. Leer je tegenstander geluidloos te benaderen of lok hem in de val. Wie wint de meeste battles op het einde van de week? Kom het ontdekken bij The Outsider Club.

!

li Vr. 9 ju . Ma. 5 / ug a Vr. 13 Ma. 9 /

17


Ter land, ter zee en in de lucht

12/14

€ 150

jaar

externaat

Harelbeke

Een hele week niet hoeven stilzitten, wat een tof idee! Kom samen met ons de touwenpiste overwinnen en klim je weg omhoog op de klimmuur. Met een kajak verover je het water van De Gavers en werk samen als een team bij de teambuildingsactiviteiten.

!

Ma. 12 / Vr. 16 juli Ma. 16 / Vr. 20 aug. Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Overzicht kampen 2021 Krokus- en Paasvakantie    Krokusvakantie Ma. 15 / Vr. 19 feb.

Outsider safari

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 15 / Vr. 19 feb.

Slinger- en klauteravontuur

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Paasvakantie Ma. 5 / Vr. 9 april

Superhelden op kamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 5 / Vr. 9 april

Slinger- en klauteravontuur

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 5 / Vr. 9 april

Outsider Wake Adventure

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 5 / Za. 10 april

Animatoropleiding

Oudenaarde

Internaat

vanaf 15 j

€ 200

Ma. 12 / Vr. 16 april

Legerkamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 12 / Vr. 16 april

X-treem

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 12 / Vr. 16 april

Ter land, ter zee en in de lucht

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

18


Overzicht zomerkampen 2021    Zomervakantie Ma. 5 / Vr. 9 juli

Outsider safari

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 5 / Vr. 9 juli

X-treem

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 5 / Vr. 9 juli

Danskamp

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 5 / Vr. 9 juli

Zeil & splash

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 5 / Vr. 9 juli

Superhelden op kamp

Harelbeke

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 5 / Vr. 9 juli

Play Adventure

Harelbeke

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 5 / Vr. 9 juli

Battlestrike Live

Harelbeke

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Di. 13 / Do. 15 juli

Mijn eerste kamp

Oudenaarde

Externaat

5 / 6 j

€ 65

Ma. 12 / Vr. 16 juli

Indianenkamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 12 / Vr. 16 juli

SWAT

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 12 / Vr. 16 juli

Outsider Wake adventure

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 12 / Vr. 16 juli

Outsider expeditie

OUD / AALST

Internaat

13 / 16 j

Zie www

Ma. 12 / Vr. 16 juli

Legerkamp

Harelbeke

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 12 / Vr. 16 juli

X-treem

Harelbeke

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 12 / Vr. 16 juli

Ter land, ter zee en in de lucht

Harelbeke

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 19 / Vr. 23 juli

Superhelden op kamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 19 / Vr. 23 juli

Slinger- en klauteravontuur

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 19 / Vr. 23 juli

Zeil & splash

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 26 / Vr. 30 juli

Boerderijkamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 120

Ma. 26 / Vr. 30 juli

Play Adventure

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 26 / Vr. 30 juli

Battlestrike live

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 2 / Vr. 6 aug.

Legerkamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 2 / Vr. 6 aug.

Slinger- en klauteravontuur

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 2 / Vr. 6 aug.

Outsider Wake Adventure

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Indianenkamp

Oudenaarde

Externaat Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

X-treem

Oudenaarde

9 / 11 j

€ 150

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Zeil & splash

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Outsider Safari

Harelbeke

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Play Adventure

Harelbeke

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 9 / Vr. 13 aug.

Battlestrike live

Harelbeke

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Outsider safari

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

SWAT

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Play Adventure

Oudenaarde

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Ter land, ter zee en in de lucht

Oudenaarde

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Superhelden op kamp

Harelbeke

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

X-treem

Harelbeke

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 16 / Vr. 20 aug.

Ter land, ter zee en in de lucht

Harelbeke

Externaat

12 / 14 j

€ 150

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Superhelden op kamp

Oudenaarde

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

X-treem

Oudenaarde

9 / 11 j

€ 120

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Battlestrike live

Oudenaarde

Externaat Externaat

12 / 14 j

€ 170

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Legerkamp

Harelbeke

Externaat

6 / 8 j

€ 99

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Play Adventure

Harelbeke

Externaat

9 / 11 j

€ 120

Ma. 23 / Vr. 27 aug.

Ter land, ter zee en in de lucht

Harelbeke

Externaat

12 / 14 j

€ 150

(met 1 overnachting)

(met 1 overnachting)

19


ub

The Outsider Cl

Donkstraat 50 - 9700 Oudenaarde 055 30 31 81 - info@theousiderclu b.be

V.U. : The Outsider Club - Donkstraat 50, 9700 Oudenaarde. Realisatie : www.wolfgraphics.be

ia Inschrijven v iderclub.be www.theouts


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.