Page 1

VER? WELNEE. DE WADDENEILANDEN ZIJN DICHTER BIJ DAN JE DENKT

TERSCHELLING

VERBLIJF MAGAZINE EDITIE 2014 € 2,50

ONTDEK HET EILAND IN ALLE SEIZOENEN TOPARRANGEMENTEN IN HOTELS, HUISJES EN PENSIONS

EVENEMENTEN HET HELE JAAR DOOR VOOR IEDER WAT WILS

Hotels & Pensions • huisjes en appartementen in dorp & DUIN Campings & Groepsaccommodaties • EVENEMENTEN • ARRANGEMENTEN VERBLIJF MAGAZINE TERSCHELLING IS EEN UITGAVE VAN DE V V V TERSCHELLING

8 717371 431679


VVV TERSCHELLING Dé verblijfsexperts van het eiland Ook in 2014 is de VVV de betrouwbare partner voor een heerlijk verblijf op

Terschelling. Of je nu een huisje in de duinen zoekt, of op het eiland de weg wilt weten naar de kaasboerderij, je kunt al meer dan 100 jaar terecht bij de VVV.

bbbbb

SNEL EN DIRECT BOEKEN

RUIM

550

OPTIES

Alle en nog veel meer accommodaties in deze gids kun je snel en online boeken bij de VVV Terschelling. Navigeer gemakkelijk door het overzichtelijke aanbod aan hotels, pensions, huisjes en chalets op onze website of bel met een van onze informatrices op het eiland. Zij hebben alle huisjes met eigen ogen gezien.

KWALITEITSKEURMERK DOOR DE VVV Alle vakantiehuizen in ons aanbod worden eens in de drie jaar gekwalificeerd waarbij 1 tot 5 sterren kunnen worden gegeven. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

Volg ons ook op Twitter: @terschellingvvv

VVV Openingstijden

HET WADDENEILAND TERSCHELLING

r

Terschelling is het meest gevariëerde eiland van de Nederlandse waddeneilanden. Het eiland kenmerkt zich door de brede stranden en uitgestrekte duingebieden, bos en open polder. Ruim zestig kilometer fietspad en een diversiteit aan authentieke dorpen.

Tro m p s t

r

Oosterend Hoorn Formerum Midsland

We

ste

r bu

urt

To r e n s t r a a t

D e Ru y t e r s t r

W B a re n t s z s tr

B urg mentz sstr

Burg Swaanstr

2

Z e e v a a r t s c h o o ls t r

Boom

Terschelling

mm

andeu r st r

Wi l l e m Ba ren t s z k ad e

West Terschelling

Het middelste van de Nederlandse Waddeneilanden.

Terschelling is ruim 30 km lang.

straa

M ol en

str

Co

t

st

VVV Terschelling Magazine

Telefonisch van maandag – vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op za van 10:00 tot 15:00 uur. Winkel van ma – vr van 09:00 tot 17:30 uur en op zat van 10:00 tot 15:00 uur.

VVV kantoor in West Terschelling.

Oo s ter

bu

t

st r

W

ill

em

Ba

re

nt

sz

ka

de

ur


INHOUD

4 WAT IS ER TE DOEN

6 ARRANGEMENTEN

8 10 ONTDEK HET EILAND

WAAROM BOEKEN BIJ DE VVV TERSCHELLING? 443000

VERBLIJVEN OP TERSCHELLING

0562

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Betrouwbaar advies Snel en direct boeken Alle informatie over Terschelling op één plek Direct bijboeken van de overtocht Aantrekkelijke lastminutes Arrangementen in alle seizoenen

Bel ons

Mail ons

+31 (0)562 443000

info@vvvterschelling.nl

vvvterschelling.nl/ tickets Webwinkel vvvterschelling.nl/ webwinkel

Direct boeken vvvterschelling.nl

Terschelling Wadsapp Download hem nu!

Colofon. Ontwerp & layout: Studio Eke van Mansvelt Druk: Senefelder Misset Fotografie: Studio Eke van Mansvelt, Gerrit van Goor, Rose Photography, Jurjen Backer Dirks. Uitgave: © VVV Terschelling 2014. Algemeen voorbehoud: Deze gids is met de grootste zorg samengesteld, kennelijke fouten binden ons echter niet. Wij behouden ons tevens het recht voor wijzigingen aan te brengen in de gepubliceerde prijzen, indien hiertoe gegronde redenen bestaan. Alle geschillen tussen partijen zullen met uitsluiting van de gewone rechter, bij wege van bindend advies worden beslist door de Stichting VVV Terschelling, die tot het uitbrengen van zodaning advies door de meest gerede partij kan worden geadieerd.

11

HOTELS & PENSIONS

DE LEUKSTE HOTELS VAN KLEIN & ITIEM TOT GROOT EN LUXUEUS OP HET EILAND

16

CAMPINGS

VAN JEUGD- TOT FAMILIECAMPING

20

GROEPSACCOMMODATIES

AANTREKKELIJKE VERBLIJVEN VOOR GROTERE GROEPEN

22

HUISJES & APPARTEMENTEN

22 25 26 27 28 29 28 30 32 33 36 37 38 39

WEST TERSCHELLLING EN OMGEVING WEST AAN ZEE EN HEE HEE EN BAAIDUINEN BAAIDUINEN, MIDSLAND EN STRIEP MIDSLAND NOORD LANDAL GREENPARKS OP TERSCHELLING STRIEP EN MIDSLAND NOORD MIDSLAND NOORD MIDSLAND NOORD EN MIDSLAND AAN ZEE MIDSLAND AAN ZEE EN LANDERUM FORMERUM EN LIES LIES EN HOORN HOORN EN OOSTEREND OOSTEREND, CHALETS EN CARAVANS

VVV Terschelling Magazine

Excursies

REIZEN

3


VVV Terschelling op Facebook Blijf ook op de hoogte van de evenementen op het eiland via Facebook: fb.com/stichtingvvvterschelling

Wat is er te doen op Terschelling? FIETSEN OP TERSCHELLING Fietsen langs de verhalen van Terschelling met fietsroute van Sporen in het Zand.

WANDELEN OP Terschelling NIEUW Wandelgids met uniek knooppunten netwerk maar ook 6 paaltjes, 4 kaartwandelingen en natuurobservatiegids.

Terschelling Vertelt

25+27 FEBRUARI

In de voorjaarsvakantie vertelt men eilander verhalen op bijzondere locaties. Je wordt door de nachtelijke straten meegenomen naar een locatie waar je naar een verhaal gaat luisteren, verteld door een “echte� eilander. Spannend, romantisch en in het teken van de eilander cultuur.

De Fjoertoer

www.fjoertoer.nl

In het weekend van 5 april vindt op Terschelling een uniek wandel- en Nordic Walking evenement plaats: de Fjoertoer. De Fjoertoer voert de deelnemers door polders, bossen, strand en duinen, deels door de nacht, langs bakens van vuur.

5

APRIL

DOWNLOAD HEM NU IN DE APPSTORE OF GOOGLE PLAY!

WADSAPP TERSCHELLING VVV Terschelling Magazine

1 Activiteiten en evenementen 1 Winkels, restaurants en musea 1 Gesproken Terschellinger dialecten 1 Wandel- en fietsroutes 1 Vogelgeluiden 1 Cultuurgeschiedenis

H-T sloepen race De HT is de koningin onder de sloepraces. De eerste oversteek van Harlingen naar Terschelling (34 km) werd geroeid op zaterdag 21 juni 1975 met twee sloepen. Inmiddels doen er jaarlijks het maximaal aantal sloepen, 130 stuks, mee aan deze geweldige race. De sfeer voor de start in Harlingen is al perfect, de sfeer op Terschelling na afloop van de race is waar de roeiers het vooral voor doen.

En nog veel meer...

4

30 MEI


13-22 JUNI

Terschelling’s Oerol Tien dagen lang het eiland als podium voor locatietheater, straattheater, beeldende kunst, muziek en diverse cross-overs. Op 70 locaties zijn schuurtjes, strand, bos en duinpannen de inspiratiebron én het decor voor kunstenaars uit binnen- en buitenland. Wie kent het niet? Het Terschellings Oerol Festival zet in juni Terschelling weer 10 dagen lang op zijn kop! Joop Mulder, artistiek leider en grondlegger van het festival, heeft weer een fris en uitdagend programma op de rol staan voor 2014! De unieke sfeer wat dit festival en haar bezoekers uitstralen is een fenomeen te noemen waar alle festivals ter wereld naar kijken en over dromen. Oerol is dan ook leidend in vernieuwend landschapstheater en eigen producties.

5-7

SEPTEMBER

Rock ´n Roll Street

Een weekend op Terschelling, Midsland in de sfeer van ‘the fifties’! Rock ´n Roll muziek, kleding, oldtimers, solexen en petticoats bepalen het beeld van Midsland begin september! Vetkuiven in, petticoats in de koffer en kom dit jaar naar Rock ´n Roll Street op Terschelling!

Terschelling Marathon Berenloop Tijdens het eerste weekend van november staat Terschelling in het teken van de Berenloop. Het eiland wordt dan overspoeld door lopers en supporters uit alle windstreken, die komen genieten van het prachtige parcours door dorpen en bossen, over duinen en strand. Maar natuurlijk ook van de unieke sfeer tijdens dit weekend! De halve marathon is vaak in korte tijd volgeboekt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

www.oerol.nl

2

NOVEMBER

www.berenloopterschelling.nl

FEBRUARI

Follek en HAP EN SNAP! Schuif aan bij eilanders thuis èn ga mee op een ontdekkingsreis langs eerlijke gastvrijheid, echt eten en prachtige verhalen. Geniet dubbel met het het combi arrangement van Follek! en Hap en Snap op 21 en 22 februari. www.follek.nl

De Terschellinger Filmdagen Drie dagen lang kaskrakers en klassiekers op het witte doek van Terschelling. Tijdens de Terschellinger filmdagen kun je uiteenlopende films zien op kleine intieme locaties zoals Theater West End, Hotel NAP, en de Kraak.

www.terschellingerfilmdagen.nl

14-16 NOVEMBER

VVV Terschelling Magazine

21-22

5


4

Ontdek Terschelling in alle jaargetijden

TOP ARRANGEMENTEN OP TERSCHELLING

De zee, brede stranden, bossen, polders, duinen, heide,

De VVV Terschelling biedt je unieke

pittoreske dorpjes, levendige vissershaven en gezellige

arrangementen in elk seizoen!

restaurants. Het eiland Terschelling is de ideale bestemming om even -letterlijk en figuurlijk- uit te waaien en los te komen. Het grote aantal zonne-uren, de zuivere zeelucht, de schitterende natuur en het stressloze eilandgevoel dragen er stuk voor stuk aan bij dat je je beslommeringen even compleet vergeet.

0562

443000

HOTEL & PENSION

HUIZEN & APPARTEMENTEN

ZUIDWESTER HOTELARRANGEMENT

WINTERVOORDEEL ARRANGEMENT

Sfeervol genieten in één van de hotels op Terschelling voor een scherpe prijs! Inclusief ontbijt en 1x een 3-gangendiner. Kom je in de midweek dan is de 4e nacht gratis! Boekbaar van november t/m maart.

Ervaar het ultieme eilandgevoel. Een arrangement in een huisje of appartement op Terschelling biedt je geen stress of haast, maar heerlijk wandelen langs een verlaten strand, fietsen door de winterse duinen en ‘s avonds ontspannen dineren. Ruime keuze aan vakantie huisjes en appartementen met dit voordelige Terschelling arrangement! Boekbaar van november t/m maart.

VVV Terschelling Magazine

INHOUD

INHOUD

p 3 Nachten in een hotel of pension

p 3 Nachten in een vakantiehuisje of appartement

p In de midweek 4e nacht gratis!

p In de midweek 4e nacht gratis!

p Inclusief ontbijt

p Inclusief bedlinnen

p 1x Diner

p Eilandkaart + informatiekrant De Sjouw

p Eilandkaart + informatiekrant De Sjouw

p 20% Korting op overtocht personen

p 20% Korting op overtocht personen

p Korting op fietshuur en taxivervoer

p Korting op fietshuur en taxivervoer

6

BOEKEN & ACTUELE PRIJZEN

www.arrangementenopterschelling.nl of bel met één van onze medewerkers: 0562 443000


ALLE ARRANGEMENTEN

20%

KORTING OP DE OVERTOCHT

HOTEL & PENSION

HOTEL & PENSION

Zomers Zilte Zee arrangement

Fiets Verwen arrangement

Van april tot en met oktober zijn op Terschelling de strandpaviljoens weer opgebouwd en klaar om je van een welverdiend natje en droogje te voorzien. Samen met hen hebben we een prachtig arrangement samengesteld. Je hebt ruime keuze uit hotels en pensions in verschillende prijscategorieën. Boekbaar van april t/m oktober.

Het voor- en najaar leent zich uitstekend om het eiland op de fiets te verkennen. Bij dit arrangement vindt je de unieke fietsroute “Sporen in het Zand” welke je een schat aan informatie over het eiland biedt! Boekbaar in april, mei, juni en september.

INHOUD

p 2-, 3- of 4- Overnachtingen in een hotel

p 2 of 3 Overnachtingen in een luxe vier sterren

of pension op basis van logies en ontbijt

hotel of resort inclusief ontbijt

p Een 7-versnellingen fiets gedurende

p 2e Avond een verwen 3-gangendiner

p Een 7-versnellingen fiets gedurende het hele verblijf

het hele verblijf

p Toegang tot één van de gemeentelijk musea

p Toegang tot één van de gemeentelijk musea

p VVV fiets- en wandelkaart van Terschelling

p 72 Pagina’s dikke Terschelling fietsrouteboek

p Lunch in een strandpaviljoen naar keuze

p 20% korting op overtocht personen

p VVV fiets- en wandelkaart van Terschelling

VVV Terschelling Magazine

INHOUD

‘Sporen in het Zand‘

p Toeristische informatiekrant De Sjouw p 20% korting op overtocht personen

Boekingsvoorwaarden, -periodes en uitzonderingen vind je op onze arrangementen website: www.arrangementenopterschelling.nl

7


TERSCHELLING 02

ER IS NOG ZOVEEL TE ONTDEKKEN…

Rond het eiland liggen diverse verraderlijke zandbanken. Hierop zijn door de eeuwen heen al diverse schepen te gronde gegaan. Het duikteam bergt de ‘schatten’ en heeft er diverse rondom hun clubhuis tentoongesteld.

01

04

CLUBHUIS DUIKTEAM ECUADOR

03

HET WAKEND OOG

Het ‘Wakend Oog’ is één van de markantste gebouwen op het eiland. Het koffiehuis is oorspronkelijk gebouwd als een ‘vrijmetselaarstempeltje’, en in 1882 geschonken aan de watersport vereniging.

ZEELIEDENMONUMENT

Terschelling kent een rijke nautische geschiedenis. Veel eilanders kozen voor een carrière op zee, niet allen kwamen thuis. Ter nagedachtenis aan hen staat dit beeld, prominent uitkijkend over zee, op de haven van Terschelling.

10

HET STRYPER WYFKE

Het eiland is ook rijk aan legendes, zo ook het verhaal van het Stryper Wyfke. Zij zou in 1666 de oprukkende Engelse troepen met haar verhaal rechtsomkeert hebben laten maken. ‘Ze staan er bij honderden en liggen er bij duizenden’ was voor de Engelsen voldoende om te vertrekken, het Wyfke doelde op de begraafplaats en niet verscholen soldaten.

Midsland aan Zee West aan Zee

08

07 Lies Formerum

Landerum Midsland Hee

06

05 02 03 01

VVV Terschelling Magazine

8

ZWEMMEN OP TERSCHELLING Zwemmen in de Noordzee is een heerlijkheid. Pas op, de stroming kan, soms ongemerkt, erg gevaarlijk zijn. Let daarbij op het advies van de strandbewaking. Het duinmeertje in Hee of het zwemparadijs ‘De Dôbe’ op West is een ‘veiliger’ alternatief en een lust voor de kinderen!

West Terschelling

05

Baaiduinen04

Seeryp

09

Kinnum

DOODEMANSKISTEN

Deze naam van dit meertje doet de wenkbrauwen fronsen. Er zijn meerdere, veelal tegenstrijdige verklaringen voor de markante naamgeving. Het meertje is in ieder geval voor 1769 ontstaan in het open duinlandschap, misschien wel als verzande zeearm.

06 TIGER BUNKERCOMPLEX In de tweede wereldoorlog was Terschelling een belangrijke verdedigingspost voor de Duitse bezettingsmacht. De Tigerstelling is hiervan het grootste bunkercomplex. Onlangs is er begonnen met het uitgraven van deze monumenten.

MUSEA Terschelling heeft diverse leuke musea. Zo vind je op West Terschelling een spannend natuurmuseum met zeeaquarium of ontdek de rijke historie van het eiland in museum het Behouden Huys. In Formerum kun je een bezoek brengen aan het Wrakkenmuseum, een boerderij bomvol met de leukste juttersvondsten. Raadpleeg de informatiekrant De Sjouw voor informatie en adresgegevens van deze en andere musea.

p MUSEUM HET BEHOUDEN HUYS

Hoorn


07

STAATSBOSBEHEER WERKSCHUUR

Deze grote schuur is herkenbaar aan zijn gitzwarte kleur en inmiddels in gebruik als startpunt voor vele routes. Regelmatig worden er natuurworkshops voor klein en groot in georganiseerd’.

11

Oosterend

09 08 BOMKRATER BIJ FORMERUM

11

WADDENDIJK MET UNIEK FIETSPAD

Onze gasten zeggen het zelf: Het mooiste fietspad van Nederland! Deze inspectieweg van Rijkswaterstaat is buitendijks en voert je van West tot Oost langs de kwelders en slikken die het Werelderfgoed rijk is. Zorg wel dat je met de wind mee fietst!

Dat ook Terschelling niet is gespaard tijdens WOII kun je zien in het Formerumer bos. Hier heeft een Engelse bommenwerper zijn bommen gelost om te kunnen ontsnappen aan zijn Duitse belager. De bomkrater daarvan is nog steeds te zien op deze plek.

DAGJE ACTIE? BLOKARTEN

Voor een actief dagje op het strand moet je hier zijn. Diverse outdoor bedrijven bieden een scala aan sportieve activiteiten aan. Wat dacht je van een uurtje blokarten (strandzeilen)? Meer informatie op www. vvvterschelling.nl/tickets

p EZELTJERIJDEN

Een manier om van dit Europees Natuur Reservaat te genieten is met de huifkar. Op e riid, zoals de eilanders het noemen, kom je op plekken waar je anders niet mag komen. En de man op de bok maakt onderweg op een eigen gestookt vuur een ouderwets bakje ketelkoffie.

Maar natuurlijk is er meer te beleven! Ontdek Terschelling met onze nieuwe app: WadsApp Terschelling. Download hem gratis in de Appstore of Google Play.

p HUIFKARTOCHTEN

VVV Terschelling Magazine

MEER EXCURSIES&

10

DE BOSCHPLAAT MET DE HUIFKAR

Vanuit je luie stoel alvast je e-tickets boeken voor een excursie of zeehondentocht? Dat kan op onze website, snel, simpel en direct in huis. De VVV e-tickets boek je hier:

www.vvvterschelling.nl/tickets

p KNUTSELEN MET STAATSBOSBEHEER

9


BOEKEN

REIZEN ± 1 UUR

AAN BOORD

VAREN 2 UUR

TERSCHELLING

IN SLECHTS 3 UUR NAAR UW VAKANTIEHUIS AMSTERDAM-TERSCHELLING

REIZEN NAAR TERSCHELLING Rederij Doeksen biedt al meer dan

Parkeren

Tickets boeken

honderd jaar dagelijks een betrouwbare

Volg de borden naar één van de vele parkeerplaatsen (overdekt en niet overdekt) in Harlingen. Kijk op onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Boeken kan snel en gemakkelijk via www.rederijdoeksen.nl. Als je ons volgt via Twitter (www.twitter. com/rederijdoeksen), blijf je op de hoogte van actuele veerdienstinformatie en acties.

en veilige veerverbinding van en naar de eilanden Terschelling en Vlieland. Tickets boeken gaat heel gemakkelijk via www.rederij-doeksen.nl. Terwijl je op je afvaart wacht, kun je in Grand Café Promenade terecht voor een kop koffie en voor een boek of tijdschrift in winkel VVV Terschelling Magazine

10

De Parlevinker. Overigens maak je op al onze locaties gratis gebruik van Wi-Fi! Reis je vaak met Rederij Doeksen? Word dan lid van het Vaste Reizigersprogramma en profiteer van korting op elk bootticket en speciale acties!

De overtocht We vragen je een half uur voor afvaart aanwezig te zijn, zodat het inschepen vlot kan verlopen. Met de sneldienst vaar je in ca. 45 minuten over de Waddenzee naar Terschelling. De veerboot doet over dit traject ca. twee uur. Je kunt dan lekker lang genieten van een tocht over de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed) en bovendien kun je je auto of fiets meenemen.

Rederij Doeksen Waddenpromenade 5

info@rederij-doeksen.nl

8861 NT Harlingen

www.rederij-doeksen.nl

Tel. 0900-3635736 (€ 0,70 per gesprek)

Aankomst op Terschelling Bij aankomst op het eiland staan bussen en taxi’s klaar om je naar je accommodatie te brengen. Een fiets huren kan bij één van de vele verhuurders die het eiland rijk is. Een compleet overzicht vind je op de website van VVV Terschelling of via de Terschelling App. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen bij de VVV, direct aan het havenplein.


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

HOTELS

0562

443000 Pension de Holland

b

Molenstraat 5,

West-Terschelling

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

35,00 p.p.p.n. 52,00 p.p.p.n.

0562-448883 info@haantjes.nl www.deholland.nl fb.com/vakantieparkhaantjes twitter.com/de_holland

bbbb

Pension De Holland ligt op 1 minuut lopen afstand van de haven, midden in de nostalgische dorpskern van West-Terschelling. Dit pension beschikt over 12 gezellige kamers, een huiskamer en gezamenlijk buitenterras. Alle kamers zijn uitgerust met wastafel, TV en zitje. Het merendeel van de kamers (8) heeft een eigen douche, een aantal kamers heeft ook een toilet en balkon met uitzicht op het Wad. In de gemoedelijke huiskamer staat ‘s ochtends een lekker ontbijtbuffet voor u klaar en overdag of ‘s avonds kunt u hier gezellig een kopje koffie drinken. Als gast van pension De Holland krijgt u korting op uw fietsen, die te huur zijn om de hoek bij fietsverhuur Haantjes. Reserveer uw fietsen online op www.fietsenopterschelling.nl en uw korting wordt bij aankomst verrekend.  

WestCord Hotel Schylge

Burg. van Heusdenweg 37,

West-Terschelling

VVV Terschelling Magazine

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

44,50 p.p.p.n. 94,50 p.p.p.n.

0562-442111 schylge@westcordhotels.nl www.westcordhotels.nl fb.com/WestCordSchylge twitter.com/WestCordSchylge

WestCord Hotel Schylge ligt aan de levendige jachthaven van het dorp West-Terschelling. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over het steeds veranderende beeld van het Wad. Het hotel is voorzien van een uitstekende keuken onder leiding van Ton van Scheppingen. Een bezoek aan à la carte restaurant “Op West” is dan ook zeker de moeite waard. Het hotel biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse faciliteiten om volledig tot rust te komen. Lopend langs de haven bent u zo in het gezellige dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en het Wad beginnen bij de voor- en achterkant van het hotel. Onze 88 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die u van een viersterren hotelkamer mag verwachten. De kamers bieden allemaal een eigen balkon of terras. Naast de twee persoons kamers beschikt het hotel ook over 10 familiesuites voor vier personen. De familiesuites zijn voorzien van een gezellige woonkamer met kitchenette (zonder kookgelegenheid), 2 aparte slaapkamers en een balkon of terras aan de zeezijde.

11


HOTELS bbbb

De familie Kramer geeft eilandtips voor gezinnen. Volg hen via twitter of facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

WestCord Residentie Boschrijck

Sportlaan 5,

West-Terschelling

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

54,50 p.p.p.n. 109,50 p.p.p.n.

0562-443311 boschrijck@westcordhotels.nl www.westcordhotels.nl fb.com/WestCordBoschrijck twitter.com/Boschrijck

In het bos aan de rand van het gezellige dorp West-Terschelling vindt u het ruim opgezette Residentie Boschrijck. Al fietsend door de bossen bent u ook zo bij het Noordzeestrand. Hier kunt u heerlijk uitwaaien of bij één van de paviljoenen genieten van een hapje en een drankje. WestCord Residentie Boschrijck beschikt over 62 bijzonder ruime appartementen. De inrichting is luxe en heeft een maritieme sfeer. De slaapkamers zijn separaat en er is een ruime badkamer met een apart toilet. De zitkamer is comfortabel en er is een compleet ingerichte open keuken met kookgelegenheid inclusief vaatwasser en magnetron. De appartementen beschikken tevens over een royaal balkon of terras gelegen op het zuiden. Naast de appartementen biedt het hotel een sfeervol restaurant, een buitenterras, twee ricochetbanen, wellness faciliteiten, aangrenzend zwemparadijs en vergaderzalen.

Hotel Bornholm

bbb

Hoofdweg 6,

VVV Terschelling Magazine

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

40,00 p.p.p.n. 72,50 p.p.p.n.

0562-442266

12

West-Terschelling

info@hotelbornholm.nl www.hotelbornholm.nl fb.com/HotelBornholm twitter.com/bornholmts

Het hotel is centraal gelegen aan de hoofdweg richting Midsland, aan de rand van het gezellige dorp West-Terscheling, dat vele bezienswaardigheden biedt; musea, winkels, restaurants etc. Aan de achterzijde grenst het hotel aan de oude duinen met een uitgestrekt bos- en duingebied. Het subtropisch zwemparadijs en de tennisbanen zijn lopend in een tiental minuten te bereiken. De afstand naar de haven en het centrum is 1,5 km. De bushalte is vlakbij. De comfortabele hotelkamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon en televisie. Het hotel beschikt over een mooi restaurant met serre en terras waar dagelijks heerlijke menu’s geserveerd worden. Vanaf 1 mei tot 1 november is ook het à la carte restaurant geopend. Tevens heeft het hotel een gezellige hotelbar en bowlingbanen. Eigen arrangementenfolder op aanvraag. Tijdens bepaalde (vakantie)periodes en bepaalde weekenden geldt er een toeslag. Het hotel is het gehele jaar geopend. Kijk voor meer informatie en mooie arrangementen ook op www.hotelbornholm.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

HOTELS

0562

443000 Hotel Oepkes

bbb

De Ruyterstraat 3,

West-Terschelling

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

47,00 p.p.p.n. 64,00 p.p.p.n.

0562-442005 hotel@oepkes.nl www.oepkes.nl twitter.com/hoteloepkes

Hotel Oepkes, al sinds 1882 een begrip op het eiland, is gelegen in het hart van het pittoreske dorp West-Terschelling op ± 4 minuten loopafstand van de veerbootkade. Het hotel kenmerkt zich door een persoonlijk onthaal en een warme gastvrijheid. Waar kapitein Jan Wandelaar uit ‘Hollands Glorie’ vaak toefde, waar dichteres Ida Gerhardt haar – onder de Brandaris – schreef in kamer 1 en waar Pieter Kuhn, de schrijver van ‘kapitein Rob’ verhaalde aan de stamtafel. Thans beschikt het hotel over 19 eigentijdse hotelkamers, waaronder 2 meerpersoonskamers en een familiekamer. Een gezellige salon met ouderwets biljart, een uitstekende keuken en tegenover het hotel een heerlijk beschut lounge-terras. Ziehier de ingrediënten voor een aangenaam korter of langer verblijf. In elk seizoen ook aantrekkelijke arrangementen. Voor meer informatie zie ook www.oepkes.nl

Hotel Nap

bbb

Torenstraat 55,

West-Terschelling

VVV Terschelling Magazine

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

62,50 p.p.p.n. 67,50 p.p.p.n.

0562-443210 info@hotelnap.nl www.hotelnap.nl fb.com/hotelnap twitter.com/hotelnap

Hotel NAP aan de voet van de vuurtoren Brandaris is een van de oudste hotels van Terschelling. De uitbaters van hotel NAP (tot 1880 ‘Amsterdams Koffijhuys’, daarna ‘hotel Swart’ en vanaf 1905 ‘hotel NAP’) bieden bezoekers van Terschelling al meer dan anderhalve eeuw logies en gastvrijheid. Vroeger in een koetshuis met gelagkamer, stallen en enkele kamers, tegenwoordig met wat meer comfort. Het hotel beschikt over 32 kamers met bad, tv. en telefoon, een café met een leestafel en een lounge gedeelte met haard, een sfeervol restaurant, solarium en uiteraard een gezellig terras aan het Brandarisplein. Het gehele jaar geopend, altijd voordelige arrangementen.

13


HOTELS bbbb

Excursies & Activiteiten Vraag uw logiesverstrekker naar excursies en activiteiten op Terschelling of bekijk: www.vvvterschelling.nl/tickets

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee

Badweg West 4,

West aan Zee

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

44,50 p.p.p.n. 114,50 p.p.p.n.

0562-449090 info@paal8.nl www.paal8.nl fb.com/sandtonhotelpaal8 twitter.com/Hotel_Paal8

Een comfortabel en gastvrij hotel met een uitstekend restaurant, een overdekt zwembad en een sauna. Het ligt op een unieke locatie aan ĂŠĂŠn van de breedste stranden van Nederland. Alle ruime hotelkamers, suites en familiesuites hebben een terras of balkon en bieden een schitterend uitzicht. Sandton Hotel Paal 8 aan zee is schitterend gelegen bovenop de duinen. Het is omgeven door kilometers duingebied en bij mooi weer is de kustlijn tot aan Harlingen te zien. Een van de breedste stranden van Nederland ligt pal voor het hotel. Op het noorden heeft men een prachtig uitzicht over zee en in alle andere richtingen over de duinen en het eiland. Bij het hotel kan men fietsen huren. Het hotel heeft een gezellige lounge, bar en een sfeervol restaurant. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de duinen en de meest heerlijke gerechten. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad, sauna, stoombad en solarium. Het hotel heeft vergaderzalen beschikbaar met een maximum capaciteit van 150 personen.

Hotel de Walvisvaarder

bbb

Lies 23,

VVV Terschelling Magazine

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

44,88 p.p.p.n. 94,88 p.p.p.n.

0562-449000

14

Lies

info@walvisvaarder.nl www.walvisvaarder.nl fb.com/hoteldewalvisvaarder twitter.com/Walvisvaarder_

Hotel de Walvisvaarder, midden op het eiland, grenst aan het natuurreservaat de Koegelwieck. Gerestaureerde boerderij, lounge/bar met open haard. Bushalte tegenover het hotel. Sauna, solarium, massage-stoel, eigen fietsen. Speelhoek voor kinderen. Zonneterras. Gratis parkeergelegenheid. Kamersoorten: douche/toilet (eenvoudige kamers), bad/douche/toilet, familiekamer, suite, Cupido suite, piratenkamer, tuinsuite en familie tuinsuite. Alle kamers beschikken over tv en radio. De tuinsuites beschikken tevens over dvd-speler en luxe badkamer met stoom/douche cabine en bubbelbad. Beauty-salon en hairstyling. Internet-computer aanwezig. Draadloos internet mogelijk (gratis).


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

Hotel-pension De Wadden

b

Burg. Reedekerstraat 13,

0562-442685 info@pensiondewadden.nl www.pensiondewadden.nl twitter.com/PensionDeWadden

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

30,00 p.p.p.n. 41,00 p.p.p.n.

HOTELS

0562

443000 Bed & Breakfast Doeksen

West-Terschelling

In het centrum van West-Terschelling ligt hotel-pension de Wadden, een gezellig familie hotel-pension gelegen naast het natuurmuseum, 50 m van het winkelcentrum, 500 m van de haven. Frisse lichte schone kamers waarvan de meeste met douche/toilet. Alle kamers zijn recent gerenoveerd. Grote eetzaal en zitkamer met bibliotheek en spelletjes. Fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden. Fietskaarten en fietsroutes beschikbaar. Eigen arrangementen mogelijk waarbij een 7-versnellingsfiets is inbegrepen. Roken is in het gehele pension niet toegestaan. Draadloos internet aanwezig.

0562-446740 info@doeksenonline.nl www.doeksen.eu twitter.com/AccDoeksen

Tarieven 2014, incl. ontbijt MIN MAX

40,00 p.p.p.n. 55,00 p.p.p.n.

Appartement Medium

Appartement Large

Appartement Extra Large

WT96 M

WT96 L

WT97 XL

bbbb

bbbb

Gelegen in Oosterend aan de rand van het mooie duingebied. Alle kamers hebben een eigen badkamer, kamers voorzien van alle comfort en rookvrij. Op de kamers zijn ook een kluis, minibar, koffie- en theezetmogelijkheden voor gratis koffie en thee tijdens uw verblijf. Service staat hoog in ons vaandel en u kunt genieten van veel privacy in de accommodatie en op het terrein waar diverse terrassen met veel bloemen, planten en bomen een beschut plekje bieden. Raadpleeg onze website voor informatie of arrangement van de maand.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 690,00 p.w. 1600,00 p.w.

Deze luxe en ruime 4 pers. app. hebben een aangename eilandsfeer. Ze bestaan uit een woonkamer, twee aparte sl. kamers een ruime badkamer met bad en douche, een gescheiden toilet en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. De app. hebben een royaal balkon op het zuiden. (70m2)

Deze luxe en zeer ruime 4 persoons appartementen hebben een aangename eilandsfeer. Ze bestaan uit een woonkamer, luxe open keuken inclusief vaatwasser en magnetron, twee twee persoons slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte douche, apart toilet en een ruim balkon op het zuiden. (80m2)

Deze luxe en zeer ruime 6 persoons appartementen hebben een aangename eilandsfeer. Ze bestaan uit een woonkamer, luxe open keuken inclusief vaatwasser en magnetron, drie twee persoons slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte douche, apart toilet en een ruim balkon op het zuiden. (100m2) Sportlaan 5, West-Terschelling

0562-443311

0562-443311

0562-443311

boschrijck@westcordhotels.nl

boschrijck@westcordhotels.nl

boschrijck@westcordhotels.nl

www.westcordhotels.nl

www.westcordhotels.nl

www.westcordhotels.nl

fb.com/WestCordBoschrijck

fb.com/WestCordBoschrijck

fb.com/WestCordBoschrijck

twitter.com/Boschrijck

twitter.com/Boschrijck

twitter.com/Boschrijck

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 550,00 p.w. 1470,00 p.w.

Sportlaan 5, West-Terschelling

Oosterend Terschelling

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 480,00 p.w. 1395,00 p.w.

Sportlaan 5, West-Terschelling

Duinweg oosterend 26,

15


CAMPINGS

Frits en Sandra geven tips voor een heerlijk verblijf met je vriend of vriendin. Volg hen via twitter of facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Camping Cnossen

Hoofdweg 8,

West-Terschelling

Tarieven 2014 persoon (incl. toeristenbelasting) 8,50 kind 3 t/m 13 jaar (incl. toeristenbelasting) 7,50 kind 0 t/m 2 jaar gratis tent  3,00 - 8,00  gezinscampingplaats p.n. 8,00  comfortplaats p.n. (incl. kabeltv-, water-en rioolaansluiting) 9,00  elektra gezinsveld per dag 1,00  elektra jeugdveld per dag 2,00  auto per nacht 1,00 warme douche 1,00

Camping Cnossen op Terschelling is geschikt voor jong en oud. Jongeren kunnen terecht op het aparte jeugdveld en gezinnen kunnen bij ons een accommodatie huren of kamperen op het familieveld. Camping Cnossen heeft een hele gunstige ligging, 2 km vanaf West, zo’n 4 km vanaf Midsland en op 15 minuten fietsen van het strand. Op de camping is een winkeltje waar je ‘s ochtends o.a.verse broodjes kunt kopen (alleen hoogseizoen). Tevens is er een gezellig eetcafé met internetmogelijkheid en een midget-golfbaan met speeltoestellen en ijsshop. Er worden vis- en zeehondentochten georganiseerd met de eigen campingboot. Het zomeractiviteitenprogramma wordt verzorgd door Mooi Weer . De camping is ingericht voor tenten, caravans en kampeerauto’s. Voor stelletjes hebben wij een apart kampeerveldje. Tent huren is mogelijk. Op het jeugdveld hebben wij geen legertenten en stapels bierkratten. Het is stil van 22.00 tot 09.00 uur. Huisdieren in overleg. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en een moderne wasserette. Gratis bagagevervoer met onze rode bagagebus. Wifi hotspot, bushalte en fietsverhuur naast de camping. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Voor 1 juni en na 1 september 20 % korting op kampeertarieven.

0562-442321 info@campingcnossen.nl www.campingcnossen.nl

Camping Cupido

Hee 8,

Hee

Tarieven 2014

VVV Terschelling Magazine

personen kind t/m 14 jaar baby`s t/m 1 jaar tent groot tent klein  caravan  camper  auto  elektra  hond  motor milieutoeslag  toeristenbelasting 

6,50 5.50 2.50 5,50  3,70 5,50 5,50  2,00  3,00  1,25  gratis  1,00  1,30

0562-442219

16

info@campingcupido.nl www.campingcupido.nl twitter.com/campingcupido

Onze gezinscamping op het eiland is rustig gelegen temidden van polder, bos en duin. En natuurlijk het fantastische duinmeertje waar u heerlijk in kunt zwemmen. De camping is ingericht voor tenten, tourcaravans en campers. Wilt u liever in het voor- of naseizoen van het prachtige eiland genieten, en kamperen is u nog iets te fris, informeer dan naar de mogelijkheden voor het huren van onze comfortabele stacaravans. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De sanitaire voorzieningen bestaan uit: ruime douches, gezinsdouche, babywasruimte, afwasgelegenheid, toiletten en vloerverwarming. Op alle velden is 4 amp. stroomaansluiting aanwezig. Door de opstelling van de velden blijven de middenvelden vrij als speelveld en zijn voorzien van speeltoestellen en zandbakken. Op de camping is ook aanwezig: fietsenverhuur, wasserette en vanaf begin juni tot eind augustus zijn geopend ons eetcafé “De Millem”, snackcorner en de Spar kampwinkel. Gratis bagagevervoer van en naar de boot. Gratis WIFI. De camping is geopend van 1 april t/m 4 november.


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

CAMPINGS

0562

443000 Camping de Kooi

Heester Kooiweg 20,

Hee Terschelling

Tarieven 2014 Persoon Kind 1-4 jaar Kind tot 1 jaar Milieutoeslag Kleine tent Tent Grote tent Caravan / vouwwagen Kampeerauto Elektriciteit Auto Aanhanger Motor Hond

6,80 4,50 2,50 1,00 3,00 4,50 5,50 5,50 5,50 3,00 2,50 1,00 1,00 1,75

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting

0562-442743 info@campingdekooi.nl www.campingdekooi.nl twitter.com/CampingDeKooi

Camping de Kooi is zeer fraai gelegen aan de voet van het Arjensduin en grenst aan het natuurmonument De Kooibosjes. Het kampeerterrein ligt rustig en ruim, temidden van bos en duin, nabij een duinmeertje met zwemgelegenheid. Er is beschutting van bomen en houtsingels. Goede sanitaire voorzieningen. (nieuw in 2012 !)Babybadkamer. Sfeervol eetcafé/restaurant in voormalige boerderij, geopend vanaf begin Oerol (juni) tot eind augustus. Wasserette. Electriciteitsplekken tot 10 ampère. Gratis draadloos internet. Kindvriendelijke speeltuin. Bibliotheek. Verhuur van koelelementen. Kampwinkel op 200m. Verhuur van fietsen op de camping in juli en augustus. Er is veel ruimte voor sport en spel. Tijdens het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals waterspelen, hutten bouwen, volleybal, en kidssurvival. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen vanaf 18 jaar welkom zijn. Ingericht voor toeristisch kamperen (d.w.z. geen stacaravans). Het kampeerterrein is geopend van half april tot half september. Camping de Kooi mag de titel ANWB Charme camping voeren. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Camping Terpstra

Midslander Hoofdweg 27,

Terschelling Midsland

Tarieven 2014 persoon 6,50 persoon juli/augustus  8,50 auto   1,50 motor   0,50 tent   2,50 - 3,50 - 4,50     tent juli/augustus 4,50 - 5,50 - 6,50 Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting

VVV Terschelling Magazine

0562-449091 info@campingterpstra.nl www.campingterpstra.nl twitter.com/TerpstraTS

Camping Terpstra (Irene Hoeve) is een jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland. Op korte afstand van de Waddenzee en het Noordzeestrand en in onmiddellijke nabijheid van bos en duin. Uitgaansmogelijkheden zijn er volop in het dorp Midsland. De camping is ingericht voor tenten en kampeerauto’s. Over het gehele terrein zijn tegelpaden aangebracht. De camping is zeer geschikt voor groepen: groepskorting in overleg. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 toiletgebouwen met 34 wastafels koud stromend water, 24 douches warm en koud stromend water en 18 toiletten. Tevens is er een spoelruimte voor was en afwas en u kunt gebruik maken van scheerstopcontacten. Bij het terrein is een kantine waar men koffie, frisdranken, broodjes, snacks etc. verkoopt. Het meenemen van huisdieren dient in overleg te gebeuren. Bushalte bij de camping. Stilte op het terrein van 23.00 tot 07.00 uur. De camping is geopend van 1 mei tot 15 september. Auto’s en motoren moeten op de parkeerplaats bij de camping geparkeerd worden. Tentenverhuur op camping mogelijk. De bagage wordt gratis van de boot gehaald en er naar toe gebracht.

17


CAMPINGS

De Terschelling Webwinkel Informatie vooruit bestellen? www.vvvterschelling.nl/webwinkel

Kampeerterrein Nieuw Formerum

Duinweg Formerum 13,

Formerum

Tarieven 2014 kampeerplaats 6,00 baby 0 t/m 3 jaar 5,80 kind 4 t/m 12 jaar 6,80 persoon vanaf 13 jaar 8,00 auto op parkeerplaats 2,40 auto bij caravan/tent 6,00 electriciteitsaansluiting (4 Amp.) 2,40 douche/warm water gratis gebruik koelelementen 0,25 p.k. huur kluisje met electra 0,50 p.d. reserveringskosten 10,00 toeristenbelasting (v.a. 4 jaar) 1,35 p.n. wasmunt incl. wasmiddel 4,00 p.s. droogmunt 1,50 p.s.

Dit voormalig Staatsbosbeheer gezinskampeerterrein ligt midden op het eiland, tegen het natuurgebied De Landerumerheide en het Formerumerbos, 1,5 km van het Noordzeestrand. Voor de kinderen hebben wij een uitgebreide speeltuin met glijbaan, zandbakken, volleybalvelden, een bostheater en het bos, waarin hutten kunnen worden gebouwd. Ook is er een recreatieruimte en hebben wij gedurende 7 weken tijdens de hoogzomer een recreatieteam! De sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warme douches, babylavet, kinder- en familiedouches en kindersanitair. Voor mindervaliden is er aangepast sanitair. 56 Caravan- en 75 tentplaatsen zijn voorzien van electriciteitsaansluitingen (4 Amp.). Op het hele terrein kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk. In het voor- en najaar 50% korting op de prijzen! Als u in 2014 60 jaar wordt, staat u in het voor- en /of najaar gratis! Het kampeerterrein is geopend van 1 april tot 1 november. Huisdieren en partytenten zijn niet toegestaan. Er geldt een nachtrust van 23.00 tot 07.00 uur.

0562-448977 info@nieuwformerum.nl www.nieuwformerum.nl twitter.com/NieuwFormerum

Camping Dennedune

Duinweg Hoorn 50,

VVV Terschelling Magazine

18

0562-448196 dennedune@ziggo.nl www.dennedune.nl

Tarieven 2014 persoon 5,65 kind t/m 3 jaar 3,90 kind 4 t/m 12 jaar 4,90 tent 2,85/ 3,35/ 3,85 caravan/camper 3,85 hond / auto/motor 1,25 douche/warm water gratis

Hoorn

Voor wie echt wil kamperen en de meest oorspronkelijke camping zoekt op Terschelling: camping Dennedune, een kleine rustige camping aan de oostkant van Hoorn. Tussen bos en hoge duinen grenst de camping direct aan de autovrije ± 1,5 km lange Badweg naar het Noordzeestrand. Voor de kinderen is er een zandbak, kraaiennest en een groot speelveld aanwezig. Een broodjeszaak ligt op 150 meter afstand. De dichtsbijzijnde supermarkt is in Lies (ca. 2 km). De sanitaire voorzieningen bestaan uit 4 toiletten, 2 wascabines met stopcontacten voor scheren en föhnen, 2 douches met warm en koud water. De camping is geopend van eind april tot 1 oktober.

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje,

06-38108093 info@aasteruiltje.nl

Tarieven 2014 hoog/laagseizoen persoon 5,00/4,00 kind 0 t/m 2 jaar 0,00 kind 3 t/m 12 jaar 2,50/2,00 grote / kleine kampeerplaats 4,00 / 3,50 toeristenbelasting vanaf 4 jaar 1,35 milieutoeslag vanaf 0 jaar 1,00 auto 1,00 warme douches, warm water  gratis

Dorpsstraat 101,

Hoorn

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje in Hoorn is een kleine, fijne gezinscamping met veel ruimte, beschut door elzensingels en ook zonnig met uitzicht naar weilanden. Alleen voor tenten. Ideaal voor natuurliefhebbers, fietskampeerders, rustzoekers, en gezinnen met kleine kinderen. Drie privé bosplekjes bieden de kans om wakker te worden met de vogels. Kinderen spelen graag op ons veld. Of in ons praathuisje, dat ook als slechtweervoorziening dient. Van 23.00 tot 07.00 uur is er nachtrust. De voorzieningen zijn eenvoudig en schoon, er zijn warme douches, wasruimtes en toiletten. De camping is open van begin juni tot half september. Wij zijn aangesloten bij stichting natuurkampeerterreinen.


CAMPINGS

VVV Terschelling Magazine

19


GROEPSACCOMMODATIES

De Terschelling App Download medio juni de splinternieuwe Terschelling app! www.vvvterschelling.nl/app

Kampeerhuis Heit

nr. 30-32,

Landerum

Tarieven 2014 groepen: logies v.a. 4,50

0562-448033 d.wijnalda@online.nl

Kampeerhuis Heit ligt centraal op het eiland. Heit is het hele jaar geopend en is geschikt voor schoolgroepen, personeelsreizen, verenigingen, familiereünies enz. Linnengoed, dekbed of slaapzak dient men zelf mee te nemen. Kookgerei, bestek en serviesgoed zijn aanwezig. Achter de kampeerboerderij ligt een sportveld met een volleybalnet. Heit is toegankelijk voor groepen, die kunnen verblijven op basis van logies. Er kunnen maximaal 28 personen verblijven. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Groepsaccommodatie de Cyprian Tarieven 2014 Zie voor meer informatie onze eigen websitewww.decyprian.nl

VVV Terschelling Magazine 0562-448026

20

info@decyprian.nl www.decyprian.nl fb.com/decyprian twitter.com/decyprian

De Cyprian groepsaccommodatie en bed & breakfast is gelegen in het dorp Baaiduinen, dit grenst aan het grotere dorp Midsland, waar zich vele café’s, restaurants en winkels bevinden. De waddenzee is op loopafstand en het strand ligt op 15 minuten fietsen van de accommodatie. De Cyprian beschikt over 18 twee persoonskamers en 7 één persoonskamers. Zeer geschikt voor personeelsuitjes, familieweekenden, bruiloften en partijen. Maar ook voor scholen. Er is een gezellige recreatieruimte met eigen bar, en een grote keuken. Wij kunnen op verzoek ontbijt, lunch en diners voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden. In de maanden juli en augustus verhuren wij niet aan groepen, maar dan kunt u alleen bij ons terecht op basis van bed & breakfast.


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

0562

443000

GROEPSACCOMMODATIES

Accommodaties Doeksen

Duinweg Oosterend 26,

Oosterend Terschelling

Tarieven 2014 prijzen op aanvraag

O O S T E R E N D • T E R S C H E L L I N G

0562-446740 info@doeksenonline.nl www.doeksen.eu twitter.com/AccDoeksen

Accommodaties Doeksen in Oosterend aan de voet van de duinen, 13 kilometer van de boot, 2,5 kilometer van het Noordzeestrand en 500 meter van de Waddenzee. Comfortabele accommodaties met veel privacy. Milieu labels: Europees-Ecolabel en GreenKey goud. Onze accommodaties zijn niet geschikt voor schoolgroepen. Het Anker minimaal 20 personen maximaal 36 personen, 13 slaapkamers met badkamer en televisie. De Reddingboot max. 16 personen, 6 slaapkamers, 3 slaapkamers met badkamer en een aparte douche en toilet. De Tros max. 16 personen, 4 studio’s, met douche en toilet. De Boei max. 12 personen, 3 badkamers, 2 kamers met extra toilet en wasgelegenheid, televisie. In elke accommodatie volledig ingerichte keukens. Restaurant De Ketting voor gehele- of gedeeltelijke verzorging en arrangementen. Zelfverzorging ook mogelijk. Binnen- en buitenshuis ruime keus aan ontspanningsmogelijkheden. Alle accommodaties hebben een tuin en terras met meubilair. Relaxtuin met houttobbes, Finse houtgestookte buitensauna. Vergaderarrangementen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site.

Nieuw in de verhuur www.worf.nl

De vakantiehuizen De Zuidhoek, De Keag, de Ans en de Hoek zijn vier van de acht luxe vakantiehuizen van het nieuwbouwproject De Worf in het pittoreske plaatsje Hoorn op Terschelling. Op een steenworp afstand van het natuurgebied de Koegelwieck, het Hoornse bos, niet ver van het strand en de waddendijk. Meer informatie: www.worf.nl

4 Luxe vakantiewoningen 100m 2 Woonoppervlak Ruime eigen tuin Op steenworp van dorp & duin

VVV Terschelling Magazine

Vakantiehuizen De Zuidhoek, De Keag, De Ans en De Hoek

21


ACCOMMODATIES

West Terschelling en omgeving

Echtpaar Van Santen beleven het eiland wandelend en fietsend. Volg hun eilandtips via Twitter of Facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Scapa Flow

Woning Keie - Cornelis

Appartement TS 37

Appartement Zeezicht

WT24

WT41

WT42

WT45

bbbb

bbbb

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 335,00 p.w. 610,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 425,00 p.w. 535,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 280,00 p.w. 490,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 460,00 p.w. 1275,00 p.w.

gelegen in rustige straat in het oude dorp, nauwelijks verkeer, vlakbij parkeerterrein, haven, Groene strand en dorpsvoorzieningen, zonneterras, zeer aantrekkelijk voor 2 personen

Vrijstaande woning geheel gelijkvloers: woonkamer/keuken 40 m2, 2 slaapkamers [5e bed mogelijk] Luxe badkamer, 200 m2 omheinde tuin met zicht op de Brandaris en het wad.

Appartement aan de haven van West-Terschelling met uitzicht op de Kom, gelegen tegenover de aanlegsteiger van de KNRM, de Reddingsboot. Ruim terras met terrasmeubilair, eigen parkeerplaats naast appartement.

Appartement met zeezicht, op West Terschelling. Dit appartement is voor maximaal 6 personen. Het appartement bevindt zich boven Grand Café Restaurant Zeezicht en heeft een prachtig uitzicht over de haven van West Terschelling en de Waddenzee.

Oosterduinstraat 6,

West-Terschelling

Oosterduinstraat 20,

West-Terschelling

0562-448750

0562-442492

laracollens@hotmail.com

fdeniet1@planet.nl

Commandeurstraat 37,

West-Terschelling 0562-449099

Willem Barentszkade 20,

info@haantjes.nl

www.vakantieterschelling.eu

www.heide-appartementen.nl

fb.com/vakantieterschelling

twitter.com/haantjespark

twitter.com/terschelling_gf

Appartement Lepeltjesheide

Appartement Dopheide

Appartement De Zeis

WT94

WT99

WTB02

bb

De VVV Vakantiebon VVV Terschelling Magazine

De vakantiebon is het ideale kado voor de eilandfan. Jij bepaalt het bedrag en de ontvanger kiest zijn of haar favoriete seizoen op Terschelling. Bestellen?

22

bel: 0562 443000 of vvvterschelling.nl/ webwinkel Voorwaarden De bon heeft een geldigheid van twee jaar en is te besteden voor een verblijf op Terschelling, is niet geldig voor reeds gemaakte boekingen en is niet inwisselbaar voor contanten.

West-Terschelling 0562-448883

info@vakantieterschelling.eu

bbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 195,00 p.w. 535,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 260,00 p.w. 715,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 275,00 p.w. 525,00 p.w.

Appartement gelegen in het centrum van West-Terschelling, klein dakterras op het westen aanwezig, ruimte voor kinderbedje op slaapkamer, kindermeubilair te huur, prijswijzigingen voorbehouden

Appartement gelegen op de begane grond aan de Torenstraat, in het centrum van West-Terschelling, kindermeubilair te huur, prijswijzigingen voorbehouden

Ruim 5-persoons appartement, met een tuin met veel speelruimte, zeer geschikt voor kinderen. Honden zijn toegestaan. Zesde bed op aanvraag.

Torenstraat 5a,

West-Terschelling 0562-448883 info@haantjes.nl www.heide-appartementen.nl twitter.com/haantjespark

Torenstraat 3a,

West-Terschelling

Hoofdweg 3,

West-Terschelling

0562-448883

0562-442215

info@haantjes.nl

wgerrits@wxs.nl

www.heide-appartementen.nl

www.verhuurgerrits.nl

twitter.com/haantjespark


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

West Terschelling en omgeving

Appartement De Zicht

Zomerhuis Salatiga

Appartement Oostkant

Appartement Welkom

WTB03

WTB05

WTB06

WTB07

bbbb

bbb

bbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 300,00 p.w. 550,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 350,00 p.w. 640,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 250,00 p.w. 465,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 300,00 p.w. 595,00 p.w.

Ruim 6-persoons appartement. Rondom de voormalige boerderij een grote tuin met veel speelruimte. Zeer geschikt voor kinderen. Honden zijn toegestaan.

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabel en gezellig 5-persoons zomerhuis, bagageservice, wifi hotspot en filmnet.

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabel en gezellig 2-persoons appartement, bagageservice, wifi hotspot en filmnet.

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabel en gezellig 4-persoons appartement, bagageservice, wifi hotspot en filmnet.

Hoofdweg 3,

West-Terschelling

Hoofdweg 8,

West-Terschelling

Hoofdweg 8,

West-Terschelling

Hoofdweg 8,

West-Terschelling

0562-442215

0562-442321

0562-442321

0562-442321

wgerrits@wxs.nl

info@campingcnossen.nl

info@campingcnossen.nl

info@campingcnossen.nl

www.verhuurgerrits.nl

www.campingcnossen.nl

www.campingcnossen.nl

www.campingcnossen.nl

Appartement Nooitgedacht

Woning Landzicht

Appartement Petunia

WTB08

WTB09

WTB10

bbbb

bbbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 8 725,00 p.w. 850,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 430,00 p.w.

gunstig ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabel en gezellig 4-persoons appartement, bagageservice, wifi hotspot en filmnet

gelegen net buiten het dorp en grenst aan het bos- en duingebied, zeer geschikt voor familie uitjes of er met vrienden even gezellig een weekend of midweek op uit, gratis bagageservice en wifi

Appartement Petunia maakt deel uit van 4 appartementen WTB10, WTB11, WTB12 en WTB13 gelegen tussen West-Terschelling en Midsland.

Hoofdweg 8,

West-Terschelling 0562-442321 info@campingcnossen.nl www.campingcnossen.nl

Hoofdweg 10,

West-Terschelling 0562-442023 info@campinglandzicht.nl www.campinglandzicht.nl

Hoofdweg 15,

West-Terschelling 0562-443063

info@verhuur-terschelling.nl www.verhuur-terschelling.nl

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 300,00 p.w. 595,00 p.w.

23


ACCOMMODATIES

De Terschelling Webwinkel Informatie vooruit bestellen? www.vvvterschelling.nl/webwinkel

West Terschelling en West aan Zee zomerhuis het Schuurtje

huisje De Akker

bungalow ‘t Land

WTB17

WTB28

WTB51

bbbb

bbbb

bbbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 350,00 p.w. 450,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 250,00 p.w. 450,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 355,00 p.w. 630,00 p.w.

Vrijstaand huis: woonkamer met keuken en oven, apart toilet in de hal, 2 slaapkamers gelijkvloers met 4x1 persoonsbedden, 1 kinderkamer met kinderbed, badkamer met douche en ligbad, wasmachine. Gelegen bij het dorp West-Terschelling, aan de rand van het bos, 300 m. vanaf de Waddenzee.

Ruim 2-persoons vrijstaand huisje met rondom een grote tuin, vlakbij het dorp West-Terschelling, waar honden zijn toegestaan.

de bungalow staat op camping Landzicht, gelegen net buiten het dorp en grenst aan het bos- en duingebied, privé terras aanwezig, gratis bagageservice en wifi

Hoofdweg 3, Hoofdweg 2,

West-Terschelling 0562-442215

Hoofdweg 10,

wgerrits@wxs.nl

West-Terschelling

info@campinglandzicht.nl

www.verhuurgerrits.nl

0562-443000

West-Terschelling 0562-442023 www.campinglandzicht.nl

info@vvvterschelling.nl

appartement Arjensduin

bungalow Eersteling

bungalow Duinroos

WTB52

WZ01

WZ02

bbbbb

bbb

bbbb

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 400,00 p.w. 875,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 275,00 p.w. 500,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 475,00 p.w. 875,00 p.w.

Genieten van het buitenleven én de luxe van een eigen huis, dat kan in onze vijfsterren appartementen net buiten West-Terschelling. Elk appartement is voorzien van een mooi aangelegde tuin met veel privacy. Drie slaapkamers, twee badkamers, luxe keuken, vloerverwarming en draadloos internet is aanwezig.

het eerst gebouwde huisje in West aan Zee, gezellig en persoonlijk ingericht, vrij uitzicht over mooi duingebied en 300 m. van het strand

charmante comfortabele bungalow met in de woonkamer vloerverwarming, dichtbij zee, met ruime tuin en terrassen rondom het huis

West aan Zee 101,

24

Hoofdweg 7,

West-Terschelling 0562-444112 verhuurbedrijfdas@gmail.com

www.verhuurbedrijfdas.nl twitter.com/DASTerschelling

West aan Zee

West aan zee 104,

West aan Zee

050-3181988

06 50237028 / 026 7370131

lida.hiemstra@home.nl

woutervoors@xs4all.nl

l.rijf@home.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

West aan Zee en Hee

bungalow Itscasa

bungalow Wielewaal

bungalow De Zeekoet

bungalow Cyprian

WZ11

WZ15

WZ28

WZ33

bbb

bbbb

bbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 550,00 p.w. 975,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 385,00 p.w. 695,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 360,00 p.w. 495,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 540,00 p.w. 895,00 p.w.

prachtige ligging in de duinen ,kavel 1200 m2 , fraai uitzicht.300 meter van noordzeestrand.voorzien van alle comfort en wifi

rustig gelegen Âą 150 meter van duin en Noordzeestrand, veel privacy, openhaard, garage en internet aanwezig

2 onder 1 kap, gelegen boven op een duin, dichtbij strand en zee, verhuur van vrijdag tot vrijdag, weekendverhuur alleen in vooren najaar. internet aanwezig

fantastisch huis in de duinen, van alle comfort voorzien, o.a. houtkachel, 200m van het Noordzeestrand, terras aan zuid- en westkant

West aan Zee 103,

West aan Zee

West aan Zee 148,

West aan Zee

035-6918969

0562-448179

rdeboer1@planet.nl

hk_vdwielen@hotmail.com

West aan Zee 181,

West aan Zee

West aan Zee 107,

West aan Zee

035-6216681

06-22938903

gerritsenb@zonnet.nl

aboogaerdt@hotmail.nl

appartement Noordwest

appartement Zuid

appartement Zuidwest

Voorhuis Hee 4

HE01

HE02

HE03

HE04

bbb

bbb

bbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 295,00 p.w. 350,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 295,00 p.w. 350,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 275,00 p.w. 450,00 p.w.

acc.: woonkamer, 1 slaapkamer gelijkvloers met 1x2 pers.bed en 2 op bovenverdieping met 4x1 persoons bedden, 2 wastafels, gebruik wasautomaat mogelijk

acc.: woonkamer , 3 slaapkamers op bovenverdieping met 1x2 persoons- en 4x1 persoons bedden, 1 wastafel, gebruik wasautomaat mogelijk

acc.: woonkamer, 1 slaapkamer gelijkvloers met 1x2 pers.bed en 2 op bovenverdieping met 4x1 persoons bedden, 2 wastafels, gebruik wasautomaat mogelijk

Voorhuis van Terschellinger boerderij, gelegen op het landelijke Hee. Tuin op het oosten met tafel en 4 rietenstoelen. Deze 2 onder 1 kap accommodatie is ruim en geschikt voor 2 volwassenen met kind tot 2/3 jaar. Prijs is inclusief toeristenbelasting, handdoeken en bedlinnen.

Hee nr. 6,

Hee

Hee nr. 6,

Hee

Hee nr. 6,

Hee

0562-442217

0562-442217

0562-442217

h.langerak@tiscali.nl

h.langerak@tiscali.nl

h.langerak@tiscali.nl

Hee 4,

Hee Terschelling 0562-443000 info@vvvterschelling.nl

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 295,00 p.w. 350,00 p.w.

25


ACCOMMODATIES

Echtpaar Van Santen beleven het eiland wandelend en fietsend. Volg hun eilandtips via Twitter of Facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Hee en Baaiduinen Finse bungalow 4p + baby Vakantiepark De Riesen

Duinbungalow Vakantiepark De Riesen

HE41

HE77

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 315,00 p.w. 840,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 305,00 p.w. 795,00 p.w.

Gezellige Finse bungalow op Vakantiepark De Riesen, 56m2 met cv. 3 slaapkamers: 2 kamers met eenpersoons boxspring bedden, 1 kamer met ledikantje. Kinderstoel aanwezig. Badkamer met ligbad, toilet, wastafel. Extra separaat toilet. Flatscreen TV, DVD, CD en radio. Luxe keuken. Faciliteiten park: fietsenverhuur en wasserette. De Riesen: kindvriendelijk park met speeltuintjes en in de zomer kinderactiviteiten. Gelegen bij bos, duin en recreatieplas waarin zwemgelegenheid! Tussen de dorpen West-Terschelling en Midsland. Gratis wifi op terrein.

Luxe moderne bungalow op Vakantiepark De Riesen, 45m2, met cv, airco, flatscreen TV, DVD, CD en radio. Luxe keuken; 2 slaapkamers: stapelbed en eenpersoonsbed in de ene kamer; in de andere 2 eenpersoons boxspring bedden met daarbij een eigen badkamer. Daarnaast is er nog een aparte badkamer. Beiden met douche, toilet en wastafel. Faciliteiten park: fietsenverhuur, wasserette en gratis wifi op het terrein. De Riesen: de natuur altijd vlakbij, de start voor een heerlijke wandel- of fietstocht met naast de deur een recreatieplas waarin zwemgelegenheid!

Duinweg Hee 7,

deriesen@terschelling-recreatie.nl

Hee

www.terschelling-recreatie.nl

0562-442948

Duinweg Hee 7,

deriesen@terschelling-recreatie.nl

Hee

www.terschelling-recreatie.nl

0562-442948

fb.com/terschellingrecreatie

fb.com/terschellingrecreatie

twitter.com/terschrecreatie

appartement Hierum

appartement Allum

huisje

appartement de Meerpaal

BA02

BA03

BA19

BA21

bb

bbb

bbbb

bbbb

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 210,00 p.w. 295,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 210,00 p.w. 295,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 395,00 p.w. 395,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2/3 325,00 p.w. 395,00 p.w.

ligging: appartement in Terschellinger boerderij met ruime tuin, 500m vanaf Waddenzee, bushalte voor de deur, extra kamer op aanvraag

ligging: appartementen in Terschellinger boerderij met ruime tuin, 500m vanaf Waddenzee, bushalte voor de deur, extra kamer op aanvraag

idyllisch huisje met 2 bedsteden (1.50 x 2.10 en 1.20 x 2.00) met veel privacy, beschutte tuin, 2 terrassen, extra T.V. in bedstee, in juli/aug minimale verhuur van 2 weken

gezellig appartement, van alle gemakken voorzien, twee grote beschutte terrassen, extra 2 pers. bedstee, piano, bushalte en waddenzee vlakbij

Baaiduinen 6,

26

twitter.com/terschrecreatie

Baaiduinen

Baaiduinen 6,

Baaiduinen

0562-448962

0562-448962

jandoeksen@versatel.nl

jandoeksen@versatel.nl

Baaiduinen 5,

Baaiduinen 0562-448014 / 06-46261808 waanders@waddenreisburo.nl

Baaiduinen 5,

Baaiduinen 0562-448014 / 06-46261808 waanders@waddenreisburo.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Baaiduinen, Midsland en Striep

woning ‘t Hoekje

appartement Nij Ges

appartement Gespôlle

appartement Voorhuis

MI18

MI36

MI37

ST03

bbbb

bbb

bbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 485,00 p.w. 485,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 300,00 p.w. 450,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 285,00 p.w. 435,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 300,00 p.w. 375,00 p.w.

comfortabel, gezellige woning, vrijwel in het centrum van Midsland, alle voorzieningen op loopafstand, slechts 10 min. fietsen naar het strand

een gezellig knus appartement met alles erop en eraan, grote tuin met terrashaard, op loopafstand van Midsland, een gezellig dorpje waar je lekkker kan eten en uitgaan

een gezellig knus appartement met alles erop en eraan, grote tuin met terrashaard, op loopafstand van Midsland, een gezellig dorpje waar je lekkker kan eten en uitgaan

rustig gelegen aan de wadkant ± 500 m van het dorp Midsland met terras op het zuiden en groot speelgazon

Buitenlevenglop 7,

Midsland +31623043215

Oud Wagenpad 2,

Oud Wagenpad 2,

jantienpoeze@live.nl

Midsland

Striep nr. 10,

Midsland

0562-448914

0562-448914

aryannebakker@hotmail.com

aryannebakker@hotmail.com

Striep 0562-448649 hermansteeman@hetnet.nl http//:www.tjeskedobe.eu

appartement Schuur

huisje Caprifolium

huis Duindistel

bungalow Cameleon

ST04

MNW08

MNW09

MNW15

bbb

bb

bb

bbbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 345,00 p.w. 560,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 295,00 p.w. 625,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 550,00 p.w. 900,00 p.w.

rustig gelegen aan de wadkant ± 500 m van het dorp Midsland met terras op het zuiden en groot speelgazon

gelegen aan het Schuttersbos met geheel omheinde tuin, 1800 meter van het strand en het centrum van Midsland

acc: woonkamer, 2 slaapkamers gelijkvloers met 6x1 persoonsbedden, 3 wastafels, schuifpui naar terras, vrij gelegen, eigen terrein

ruime vakantiewoning, rustig gelegen, groot stuk grond, veel privacy

Striep nr. 10,

Striep

Duinweg 89,

Midsland Noord

Dorreveldweg 12,

Midsland Noord

0562-448649

06-53664232

0562-448999 06-21973445

hermansteeman@hetnet.nl

annie@og-beheer.nl

ankie-pals@live.nl

http//:www.tjeskedobe.eu

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 300,00 p.w. 375,00 p.w.

Dorreveldweg 14,

Midsland Noord 0562-448987 tonny.ruijg@kpnmail.nl www.bungalowopterschelling.nl

27


ACCOMMODATIES

WadsApp Terschelling Ontdek Terschelling met onze nieuwe app. Download hem gratis in de Appstore of Google Play.

Midsland Noord bungalow Neptunus

bungalow Zilverschoon

bung. Goede Haven West

bung. Goede Haven Oost

MNW22

MNW33

MNW52

MNW53

bbbbb

bbbbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 650,00 p.w. 1000,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 8 700,00 p.w. 1100,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 250,00 p.w. 710,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 250,00 p.w. 710,00 p.w.

luxe vakantiewoning, groot stuk grond, veel privacy, rustig gelegen

vrijstaande, ruime, luxueuze bungalow midden op het eiland, geschikt voor mindervaliden, beschikt over een stoomcabine

2 onder 1 kap, rustig gelegen omgeven door groot grasveld, eigen parkeerplaats, 1200 m van het Noordzeestrand, 800 m van dorp Midsland, diverse restaurants op loopafstand

2 onder 1 kap, rustig gelegen omgeven door groot grasveld, eigen parkeerplaats, 1200 m van het Noordzeestrand, 800 m van dorp Midsland, diverse restaurants op loopafstand

Duinweg 41,

Midsland Noord 0562-448987

Dorreveldweg 50,

Midsland Noord 020-6616782

tonny.ruijg@kpnmail.nl

gijskoning@yahoo.com

www.bungalowopterschelling.nl

Heereweg 13,

Midsland Noord

Heereweg 13,

Midsland Noord

06-21208664

06-21208664

info@spieringverhuur.nl

info@spieringverhuur.nl

www.spieringverhuur.nl

www.spieringverhuur.nl

huisje ‘t Roefje

bungalow de Klip

bungalow De Hilde

bungalow Cocon

MNW54

MNW55

MNW62

MNW74

bbb

VVV Terschelling Magazine

28

bbb

bbb

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 205,00 p.w. 500,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 295,00 p.w. 775,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 340,00 p.w. 699,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 290,00 p.w. 580,00 p.w.

rustig gelegen omgeven door groot grasveld, eigen parkeerplaats, 1200 m van het Noordzeestrand, 800 m van dorp Midsland, diverse restaurants op loopafstand

vrijstaande bungalow, rustig gelegen omgeven door groot grasveld, eigen parkeerplaats, 1200 m van het Noordzeestrand, 800 m van dorp Midsland, diverse restaurants op loopafstand

5-pers. bungalow, 3 slaapkamers, rustig en mooi gelegen, grote tuin, vrij uitzicht, max. 6 personen. met eigen parkeerplaats.

zeer rustig gelegen bungalow met grote beschutte tuin aan rand van natuurgebied met wandel- en fietspaden

Heereweg 13 a,

Midsland Noord

Heereweg 15,

Midsland Noord

06-21208664

06-21208664

info@spieringverhuur.nl

info@spieringverhuur.nl

www.spieringverhuur.nl

www.spieringverhuur.nl

Dorreveldweg 52,

Midsland Noord

Duinweg Midsland 55,

Midsland Terschelling

073-5216455

0562-448644

lfkwant@planet.nl

jr.bakker@telfort.nl www.bakkerbungalows.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

bbbb

0562

443000

LANDAL GREENPARKS

op Terschelling

Landal West Terschelling

Europalaan 35,

West-Terschelling

Direct aan het bos en de duinen en toch op loopafstand van het gezellige dorpje West-Terschelling vindt u Landal West Terschelling. Wandelen over het strand, fietsen door de duinen of een terrasje pakken in de zon. Wat gaat u doen? Het park beschikt over een brasserie met terras voor lunch en plates, broodjes-, en ontbijtservice en draadloos internet (gratis) in het complex. De mooie appartementen zijn voorzien van een woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen-tv, radio-/cd-speler en DVD-speler. De appartementen beschikken over een open keuken met combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad, douche (m.u.v. type 2CA) en wastafel. Apart toilet. CV. Was-/droogcombinatie aanwezig. Gemeubileerd terras of balkon aanwezig. Gratis: bagageservice bij fietsverhuur (van haven naar park en v.v.) 2-pers.appartement Type 2CA (ca. 50m2): Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De slaapkamer heeft een open verbinding met de woonkamer. Opgemaakte bedden bij aankomst.

WT75 MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 405,00 p.w. 1140,00 p.w.

Zie ook advertentie op pag. 43. Het prijsvoorbeeld is gebaseerd op het type 4CA

0900-8842 (€0,20 p. min.)

fb.com/Landalnl

www.landal.nl/westterschelling

twitter.com/landalnl

bbbb

4-pers.appartement Type 4CA (ca. 65m2): Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Eén van de slaapkamers heeft een open verbinding met de woonkamer. Opgemaakte bedden bij aankomst.

Landal Schuttersbos

Duinweg 93,

Midsland Noord

Ervaar het typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos. Vanuit het knusse park in Midsland loopt u zo de natuur in. Ontdek de bossen, duinen, heide en prachtige brede stranden van het eiland. En na uren zwerven langs de vloedlijn, geniet u nog meer van uw rietgedekte cottage. Dat is optimaal vakantie vieren! Een kleinschalig park met 41 gelijkvloerse, vrijstaande rietgedekte en moderne cottages. Het park beschikt over een broodjes-en boodschappenservice. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv, radio-/cd-speler en DVD-speler. Draadloos internet (tegen betaling). Open keuken met o.a. combimagnetron en afwasmachine. CV. Terras met tuinmeubilair en parasol. Alle cottages zijn rookvrij. Het park beschikt o.a. over speeltoestellen en een wasserette. Gratis: bagageservice bij fietsverhuur (van haven naar park en v.v.) 4-6 pers. cottage Type 4-6D (ca. 45 m2):

MNW79 MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 340,00 p.w. 1070,00 p.w.

Zie ook advertentie op pag. 43.

0900-8842 (€0,20 p. min.)

fb.com/Landalnl

www.landal.nl/schuttersbos

twitter.com/landalnl

bbbb

Twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed (2 matrassen) en één slaapkamer met een stapelbed. 2-persoonsbedstee (140x200) in de woonkamer. Douche, wastafel en toilet.

Landal Résidence Terschelling

Heereweg 5,

Midsland Noord

Gratis:bagageservice bij fietsverhuur (van haven naar park en v.v.)

MNW94 MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 450,00 p.w. 1145,00 p.w.

Zie ook advertentie op pag. 43. Het prijsvoorbeeld is gebaseerd op het type 4B.

0900-8842 (€0,20 p. min.)

fb.com/Landalnl

www.landal.nl/residenceterschelling

twitter.com/landalnl

4-pers.appartement Type 4B (ca. 70m2): Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden 6-pers.appartment Type 6D2 (ca. 100/110m2): Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. 4-6 pers. luxe appartement Type 4-6DL (ca. 90/100m2): Drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed. 2e flatscreen-tv in één van de slaapkamers. Sauna en zonnehemel of sauna-/zonnehemelcombinatie.

VVV Terschelling Magazine

Bent u op zoek naar de luxe van alles onder één dak en toch de vrijheid van een vakantiehuis? Vlak bij het gezellig dorpje Midsland, op 2 km van het Noordzeestrand, ligt Landal Résidence Terschelling. Het park beschikt o.a. over een overdekt zwembad, speeltuin, Grand Café-Restaurant Actania met terras, een kleine fitnessruimte en diverse wellnessvoorzieningen zoals een sauna en Turks stoombad. De moderne appartementen zijn voorzien van woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/cdspeler en DVD-speler. In de moderne open keuken vindt u o.a. keramische kookplaat, combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad, douchecabine (niet in alle types 4-6DL). Apart toilet. CV, vloerverwarming en –koeling. Kleine berging met wasmachine-/droogcombinatie. Draadloos internetten in het complex (tegen betaling). Broodjes-, boodschappen- en bagageservice.

29


ACCOMMODATIES

Frits en Sandra geven tips voor een heerlijk verblijf met je vriend of vriendin. Volg hen via twitter of facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Midsland Noord bungalow Nina

bungalow Arcadië

bung. De Zeven Gouden Appels

bungalow Patria

MNW77

MNO02

MNO04

MNO06

bbb

bbbbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 400,00 p.w. 625,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 380,00 p.w. 665,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 295,00 p.w. 615,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 325,00 p.w. 650,00 p.w.

mooie vrijstaande bungalow in ruim opgezet park, van alle gemakken voorzien, ook halfpension mogelijk bij eetcafé Onder de Pannen

geheel vrij gelegen comfortabel vakantiehuis aan de rand van de duinen en de Landerumer heide, groot terrein met beschut terras

Prachtig en rustig gelegen aan de Landerummerheide. Comfortabele vakantiewoning met een gezellige ruime tuin en terras op het zuiden. Kindvriendelijk.

rustig gelegen tegen duinrand, grenzend aan Landerumerheide, groot stuk eigen grond, geschikt voor gezinnen, zandbak is aanwezig in de tuin, 400 m2

Bungalowpark, Duinweg 25-O,

Midsland Noord

Duinweg 78,

Midsland Noord 0562-449453

06-53176985

Duinweg 122,

a.doeksen@zonnet.nl

sj.tjepkema@planet.nl

www.deining.info

www.onderdepannen.eu

Midsland Noord

Duinweg 118,

Midsland Noord

071-5614136

058-2137307

7goudenappels@xs4all.nl

liesenjanvanderburg@gmail.com

www.vakantiehuisterschelling.info

bungalow Achilles

bungalow Us Plak

bungalow Pygmalion

bungalow Brik

MNO09

MNO10

MNO14

MNO30

bbb

bbbbb

bbbbb

bbbbb

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 265,00 p.w. 595,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 370,00 p.w. 780,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 420,00 p.w. 720,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 325,00 p.w. 825,00 p.w.

ruime living, grote keuken, afzonderlijk aangebouwde berging, terras op het zuiden, grote beschutte tuin

Luxe, modern en comfortabel, complete keuken, gunstige ligging t.o.v. strand en dorp, veel speelmogelijkheden voor kinderen, gebruik van 4 fietsen

luxe, comfortabele vakantiewoning op rustig vrijgelegen terrein, compleet en met veel extra comfort ingericht

Bungalow Brik ligt in Midsland Noord, nabij ET-10, met grote tuin en omheind met bomen en struiken. Veel privacy. Interieur vernieuwd in januari 2012. Bungalow is voorzien van centrale verwarming en een gaskachel in de woonkamer, 3 slaapkamers begane grond.

Duinweg 64,

30

bbb

Midsland Noord 023-5386864 wendela.coesel@ziggo.nl

Duinweg 68,

Midsland Noord 06 10812796 mail@usplak.nl www.usplak.nl

Noordlandweg 3,

Midsland Noord 0562-449453 a.doeksen@zonnet.nl

Duinweg 8,

www.deining.info

Midsland Noord Terschelling 06-2225 8787 msp@payrollspecialisten.nl www.waddenhuis.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Midsland Noord

bungalow Noorderlicht

bungalow Akelei

bungalow Buitengaats

MNO15

MNO38

MNO45

bbb

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 400,00 p.w. 550,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 280,00 p.w. 570,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 315,00 p.w. 620,00 p.w.

rustig gelegen met grote beschutte tuin met boomsingel, schuifpui naar beschut terras op het zuiden, berging en fietsenschuur, nieuw meubilair en nieuw zitmeubilair in de keuken

rustig gelegen, beschutte tuin met schommel en zandbak. terras op het zuiden, vloerverwarming, grenst aan natuurgebied Landerumer Heide.

centraal gelegen gerieflijke vakantiebungalow op 900 m2 grond, beschutte tuin, veel privacy

Duinweg Midsland 62,

Noordlandweg 5,

jr.bakker@telfort.nl

0562-449025

Midsland Noord 0562-445015

Midsland Terschelling 0562-448644

Midsland Noord

Duinweg 28,

zomerhuisterschelling@ hotmail.nl

www.bakkerbungalows.nl

wuff.raschke@aon.at

bungalow Drieteen

bungalow Cornelis

bungalow de Zeebaars

bungalow Erasmus

MNO48

MNO54

MNO56

MNO57

bbbb

bbbb

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 400,00 p.w. 975,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 370,00 p.w. 750,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 315,00 p.w. 620,00 p.w.

comfortabele splitlevel bungalow met 2 slaapkamers in souterrain, dichtbij Landerumer heide en Formerumer bos, 2 supermarkten op 1 km afstand, 2 km van het strand. rookvrij en gratis wifi

vrijstaande ruime bungalow gelegen op een terrein van 930 m2, grote woonkamer met openhaard, aparte eetkeuken, strand op 1,5 km, bushalte vlakbij

splitlevel bungalow, rookvrij, woonkamer met luxe open keuken, 2 slaapkamers met 1x2 persoons-en 2x3 persoonsstapelbed, badkamer met douche-zitbak, terras rondom in eigen tuin.

centraal gelegen gerieflijke vakantiebungalow op 900 m2 grond, beschutte tuin, veel privacy

Noordlandweg 18 c,

Midsland Noord 06-50506454 tpostma@upcmail.nl www.drieteen.nl

Noordlandweg 17,

Midsland Noord 06-55104707 c.a.rijkeboer@hetnet.nl

Noordlandweg 18j,

Midsland Noord 015-3610910 seamaster2000@gmail.com www.vliegmarkt.nl fb.com/BungalowDeZeebaars

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 350,00 p.w. 650,00 p.w.

Duinweg 50,

Midsland Noord 0562-445015 zomerhuisterschelling@

hotmail.nl

31


ACCOMMODATIES

Excursies & Activiteiten Vraag uw logiesverstrekker naar excursies en activiteiten op Terschelling of bekijk: www.vvvterschelling.nl/tickets

Midsland Noord en Midsland aan Zee zomerhuis Wadden

bungalow Marijke-Groot

bungalow Marijke-Klein

bungalow De Klump

MZ23

MZ30

MZ31

MZ40

bbbbb

bbb

bb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 8 425,00 p.w. 995,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 330,00 p.w. 570,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 240,00 p.w. 395,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 360,00 p.w. 675,00 p.w.

Luxe zomerhuis, beneden extra douche, boxspringbedden, oven, vrieskast, royaal terras op het zuiden, gedeeltelijk overdekt en verlicht, gelegen op 175m van het Noordzeestrand

2 onder 1 kap met woonkamer, 2 slaapkamers gelijkvloers met 4x1 persoonsbedden, 1 slaapkamer met (kinder)stapelbed, gelegen op ruim terrein in de duinen met privacy, parkeerterrein en bushalte aan voet duin, op 5 min. loopafstand van strandopgang

2 onder 1 kap met woonkamer, 1 slaapkamer met 2x1 persoonsbed, douche en wastafel, gelegen op ruim terrein in de duinen met privacy, vlakbij parkeerterrein, bushalte en strandopgang

ruim gelegen, gezellige woning op 100 m van het strand. Terras op het zuiden en 2e terras op het westen.

nr. 489,

Midsland aan Zee 0562-442963 impm.boersma@gmail.com

nr. 397,

nr. 397,

nr. 430 a,

Midsland aan Zee

deklump@planet.nl

0562-443000

Midsland aan Zee

Midsland aan Zee 0228-517462

mdeknegt@casema.nl

0562-443000 mdeknegt@casema.nl

bungalow Klimop

bungalow Tjaardekop

vakantiewoning Aldabi

bungalow Egmondia

MZ41

MZ42

MZ70

MZ71

bbbb

VVV Terschelling Magazine

32

bbbbb

bbbbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 380,00 p.w. 680,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 500,00 p.w. 775,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 495,00 p.w. 1075,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 350,00 p.w. 675,00 p.w.

gezellige woning, boven: wonen met vrij terras op het zuiden, 1 slaapkamer en toilet, veel privacy, beneden: 2 slaapkamers en badkamer. 2oo m van het strand, 2 fietsen

acc.: woonkamer met nieuwe open keuken, 2 slaapkamers gelijkvloers en 1 slaapkamer op bovenverdieping met 5x1 persoons bedden, waarvan 2 boxspring bedden, gelegen op duintop, veel privacy

2 badkamers, aan de rand van Midsland aan Zee, 150 m van het strand via een rustig duinpaadje

de bungalow is rustig gelegen, midden in de duinen en 200 m van het strand, het terras ligt op het zuiden

nr. 400,

Midsland aan Zee 0228-591205 deklump@planet.nl

nr. 392,

Midsland aan Zee 0562-448318 ninesmit@zonnet.nl vakantiehuis-smit-terschelling.nl

nr. 429,

Midsland aan Zee 0562-444112 verhuurbedrijfdas@gmail.com www.verhuurbedrijfdas.nl twitter.com/DASTerschelling

nr. 420,

Midsland aan Zee 072-5061503 pensionegmondia@planet.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Midsland aan Zee en Landerum

zomerhuis Wollepluis

bungalow Helmpollen

bungalow Tegare

bungalow Atlantic Blue

MZ78

MZ82

MZ84

FZ01

bbbbb

bbbbb

bbbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 370,00 p.w. 795,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 500,00 p.w. 775,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 495,00 p.w. 820,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 300,00 p.w. 530,00 p.w.

zeer ruime living, afzonderlijke keuken en bijkeuken met wasmachine, veel ruimte om het huis, groot terras, weids uitzicht, niet geschikt voor kinderen tussen 2-6 jaar

acc.: bungalow ligt aan het strand, ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met wastafels op de bovenverdieping met 4x1 persoons bedden (waarvan 2 boxspring), extra toilet, eigen parkeerplaats

ruime comfortabele vakantiewoning, uniek gelegen, hoog op het duin, groot terras met schitterend uitzicht, 100 m. van het Noordzeestrand

ligging in de strandduinen, uniek uitzicht over uitsluitend natuurgebied, optimale privacy, groot zonneterras, ca. 100m van zee via eigen pad

nr. 356,

Midsland aan Zee 023-5386864

nr. 455,

nr. 461,

Midsland aan Zee 0562-448318

wendela.coesel@ziggo.nl

Midsland aan Zee

Badweg Formerum 8,

Formerum aan Zee-Terschelling

0562-449453

0562-448750

a.doeksen@zonnet.nl

laracollens@hotmail.com

www.deining.info

ninesmit@zonnet.nl vakantiehuis-smit-terschelling.nl

appartement Terskflier

appartement It Fek

appartement de Millem

boerderijtje Damstik

LA02

LA03

LA04

LA35

bbb

bbb

bbb

bbbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 495,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 495,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 250,00 p.w. 500,00 p.w.

Gezellig appartement, zeer geschikt voor gezinnen, grote tuin, parkeergelegenheid, Midsland en Formerum op 1 kilometer, strand 1,5 km.

Gezellig appartement, zeer geschikt voor gezinnen, maar ook ideaal voor 2 personen, grote tuin, parkeergelegenheid, Midsland en Formerum op 1 km., strand op 1,5 km.

Gezellig appartement, gunstige ligging Midsland en Formerum op 1 km., strand op 1,5 km, grote tuin, parkeerplaats, week/weekend/ midweek verhuur

nieuw gebouwd in 2006, gelegen op groot erf met uitzicht over de polder, 1 km van dorp Midsland en 2 km van het strand

Landerum nr. 7,

Landerum 0562-448453 grietjeandela@msn.com

Landerum nr. 7,

Landerum 0562-448453 grietjeandela@msn.com

Landerum nr. 7,

Landerum 0562-448453 grietjeandela@msn.com

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 495,00 p.w.

Landerum 4,

Landerum 0562-449091 info@campingterpstra.nl

33


ACCOMMODATIES

De familie Kramer geeft eilandtips voor gezinnen. Volg hen via twitter of facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Landerum en Formerum appartement ‘t Grieke

appartement De Steiden

appartement Ria

appartement Jan Pierewiet

LA36

LA37

FO35

FO52

bbbbb

bbbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 450,00 p.w. 900,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 450,00 p.w. 900,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 275,00 p.w. 400,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 230,00 p.w. 400,00 p.w.

ruim, comfortabel appartement, tradioneel gebouwd in 2008, gelegen op groot erf met uitzicht over de polder, 1 km van dorp Midsland en 2 km van het strand, zeer goed aangepast voor rolstoelvriendelijke bezoekers

ruim, comfortabel appartement, tradioneel gebouwd in 2008, gelegen op groot erf met uitzicht over de polder, 1 km van dorp Midsland en 2 km van het strand, zeer goed aangepast voor rolstoelvriendelijke bezoekers

acc.: woonkamer, 1 slaapkamer gelijkvloers en 2 op bovenverdieping met 1x2 persoons-en 4x1 persoons bedden, 3 wastafels en internet aanwezig

rustig gelegen appartement met omheinde tuin en speelattributen, vrij uitzicht, woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 3 wastafels en alles gelijkvloers

Landerum nr. 6,

Landerum

Landerum nr. 6,

Formerum nr. 29,

Landerum

0562-449091

0562-449091

info@campingterpstra.nl

info@campingterpstra.nl

Formerum

Formerum nr. 71,

Formerum

0562-448277

0562-445152

jan.ruyg@hetnet.nl

mirjamkemper@hotmail.com

boerderij de Bultrug

bungalow Weltevreden

bungalow Buitenzorg

appartement Hakke Toone

FOZ04

FN10

FN11

FN16

bbb

bbb

bbb

bbb

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 350,00 p.w. 495,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 575,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 575,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 210,00 p.w. 295,00 p.w.

Woonboerderijtje met voorhuis en tot woonruimte verbouwde deel van 50 m2, ruime tuin, terras aan west-en oostkant.

rustig gelegen, 2 onder 1 kap bungalow, aan de rand van het bos, 1.5 km van zee, groot grasveld met boomsingels rondom

rustig gelegen, 2 onder 1 kap bungalow, aan de rand van het bos, 1.5 km van zee, groot grasveld met boomsingels rondom

vrij unieke ligging aan de bosrand: appartementen in Terschellinger boerderij aan de rand van het Formerumerbos, 2,5 km vanaf Noordzeestrand, wifi aanwezig

Formerum Zuid 12,

34

bb

Formerum 0598-451390

Koksbosweg 15,

Formerum-Noord

Koksbosweg 13,

Formerum-Noord

0517-412119

0517-412119

wibbinaschaap@live.nl

wibbinaschaap@live.nl

Duinweg 30,

Formerum Noord 0562-448029 brambei@hotmail.com


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Formerum

appartement de Riel

huisje Valeta

bungalow Slobeend

Idyllic Villa bungalow

FN17

FN18

FN31

FN36

bbb

bb

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 210,00 p.w. 295,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 210,00 p.w. 295,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 290,00 p.w. 575,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 315,00 p.w. 1125,00 p.w.

vrij unieke ligging aan de bosrand: appartementen in Terschellinger boerderij aan de rand van het Formerumerbos, 2,5 km vanaf Noordzeestrand, wifi aanwezig

vrij unieke ligging aan de rand van het Formerumerbos, 2,5 km vanaf Noordzeestrand, vrijstaand, wifi aanwezig

gelegen aan de rand op een bungalowterrein met 14 bungalows, wasserette aanwezig, speelterrein voor kinderen, barbecue

Geheel gerenoveerde bungalows aan duinrand met 2 slaapkamers

Duinweg 30,

Formerum Noord

Duinweg 30,

0562-448029 brambei@hotmail.com

Formerum Noord

Duinweg 10, park Eendenvijver,

Formerum Noord

0562-448029

0487-507977

brambei@hotmail.com

cpruik@gmail.com

Vrije tuin en terras. Met cv, douche, wasmachine, vaatwasser, oven. Voor maximaal 4 personen Huisdier toegestaan. Formerum , Molkenbosweg 1,

Formerum Noord 020-7511365 info@idyllicvillas.com www.idyllicvillas.com

Idyllic Villa bungalow

bungalow Lijhoek

bungalow Sudhoek

Haantjes Schylger Plak Bung.

FN38

FN50

FN51

FN52

bbbb

bbb

bbbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 195,00 p.w. 795,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 195,00 p.w. 795,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 460,00 p.w. 1325,00 p.w.

Geheel gerenoveerde bungalows aan duinrand met 2 slaapkamers

acc: woonkamer/keuken, 3 slaapkamers met 2 x 1-pers. bed, modern interieur, veel privacy met royale tuin (1.000 m2), gunstige ligging, terras op zuiden (zandbak)

acc: woonkamer/keuken, 3 slaapkamers met 2 x 1-pers. bed, modern interieur, veel privacy met royale tuin (1.000 m2), gunstige ligging, terras op het zuiden (zandbak)

Onze 5 sterren bungalows staan op ons kindvriendelijk park in Formerum. Op loopafstand van de supermarkt en eetcafĂŠ de Rustende Jager, prijswijzigingen voorbehouden

Vrije tuin en terras. Met cv, douche, wasmachine, vaatwasser, oven. Voor maximaal 4 personen Formerum , Molkenbosweg 1,

Formerum Noord 020-7511365 info@idyllicvillas.com www.idyllicvillas.com

Molkenbosweg 1,

Formerum Noord

Molkenbosweg 3,

Formerum Noord

Koksbosweg 4,

Formerum Noord

0511-474925

0511-474925

0562-448883

teadehietkamp@planet.nl

teadehietkamp@planet.nl

info@haantjes.nl www.haantjes.nl

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 315,00 p.w. 1125,00 p.w.

35


ACCOMMODATIES

WadsApp Terschelling Ontdek Terschelling met onze nieuwe app. Download hem gratis in de Appstore of Google Play.

Formerum en Lies boerderij Roodkapje

cottage Orion

FN44

FN64

bbbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 11 1091,00 p.w. 1478,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 5 655,00 p.w. 655,00 p.w.

acc.: woonkamer, 2 slaapkamers gelijkvloers en 4 op bovenverdieping met 11x1 persoons bedden, 6 wastafels, max. 11 personen

Noorderlicht is een kindvriendelijk terrein met speeltoestellen, wasserette en fietsverhuur, dichtbij strand, supermarkt en ponyverhuur op loopafstand

Koksbosweg 19,

roodkapje@op-terschelling.nl

Formerum Noord

www.roodkapje.op-terschelling.nl

0511-541733

Molkenbosweg 1a, camping Noorderlicht®,

Formerum Noord

noorderlicht.terschelling@ gmail.com www.noorderlicht.eu

0562-448046

Haantjes Boerderij bung.

zomerhuis Thea

appartement Schollapper

appartement Hunegouwer

FN62

LI01

LI12

LI13

bbbbb

VVV Terschelling Magazine

36

bb

bbb

bbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 8 620,00 p.w. 1650,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 255,00 p.w. 410,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 190,00 p.w. 310,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 190,00 p.w. 310,00 p.w.

Onze Terschellinger boerderij bungalows staan op ons kindvriendelijk park in Formerum. Op loopafstand van de supermarkt en eetcafé de Rustende Jager, prijswijzigingen voorbehouden

vrijgelegen aan de duinrand, 200 meter van het bos, vrijstaand houten zomerhuis op een groot stuk grond

acc. : woonkamer, 2 slaapkamers op bovenverdieping met 2x1 persoonsbedden en 2x1 persoonsboxspringbedden, 1 wastafel, gebruik wasmachine en droger, ruime speelweide, gelegen aan natuurmonument Koegelwieck

acc.: woonkamer met 2x1 pers. onderschuifbed, 1 slaapkamer op bovenverdieping met 2x1 pers. bedden, 2 wastafels, gebruik wasmachine en droger, speelweide, gelegen aan natuurmonument Koegelwieck

Koksbosweg 4,

Formerum Noord 0562-448883 info@haantjes.nl www.haantjes.nl

Duinweg Lies 53,

Lies 0562-448303 roossil@hotmail.com

Noordhoek 21,

Lies

Noordhoek 21,

Lies

0562-448781

0562-448781

sjoerdcilydehaan@planet.nll

sjoerdcilydehaan@planet.nl


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Lies en Hoorn

huisje Bonsai

bungalow Aquila

bungalow Noord

Vakantiehuis Corona

LI30

LI32

LI35

LI46

bbbb

bbbbb

bbbbb

bbbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 240,00 p.w. 410,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 700,00 p.w. 1200,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 455,00 p.w. 1015,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 450,00 p.w. 995,00 p.w.

knus en gezellig huisje met vloerverwarming, dichtbij bos en duin, supermarkt en bushalte, de ideale basis om je “thuis” te voelen. woonkamer,slaapkamer en badkamer gelijkvloers.

Aquila is gelegen aan de duinen en omgeven door een grote tuin. De vele voorzieningen, zoals sauna en twee badkamers, maken uw verblijf op Terschelling tot een heerlijke vakantie. Ook te huur voor 8 personen.

ligging bij natuurgebied “De Koegelwieck”, 2 slaapkamers en een 2 persoons bedstede in woonkamer, 2 badkamers met o.a. whirlpool en stoomcabine, prijzen zijn inclusief eindschoonmaak

Vrijstaand luxe vakantiehuis, rustige ligging nabij bos en duin voorzien van vloerverwarming, houtkachel, 4, slaapkamers, 2 badkamers. Zeer compleet huis, van alle gemakken voorzien.

nr. 19a,

Lies 0562-448644

Noordhoek 20,

Terschelling Lies

Noordhoekseweg 23 c,

06-51087972

jr.bakker@telfort.nl

aquila1@telfort.nl

www.bakkerbungalows.nl

www.vakantiewoningopter-

Lies

Duinweg 15 a,

Lies

0562-449000

0562 442321/ 06 55736053

info@walvisvaarder.nl

corona.terschelling@gmail.com

www.walvisvaarder.nl

www.corona-terschelling.nl

twitter.com/Walvisvaarder_

schelling.nl

bungalow Ubi Bene

boerderij Kop van Kunne

‘t Friesche Hôs app. Bram

appartement de Groede

LI47

HO57

HO73

OS017

bbbbb

bbb

bbbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 8 575,00 p.w. 775,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 290,00 p.w. 635,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 325,00 p.w. 575,00 p.w.

vrijgelegen huis in ruime beschutte tuin met boomsingels, vlakbij duin en bos

een heerlijk huis om met een wat grotere groep te genieten van Terschelling, dichtbij strand en wad

luxe appartementen, bedden zijn boxspring, badkamer met whirlpool en stoombad, prijzen zijn inclusief eindschoonmaak

fraaie appartementen, gelegen midden in Oosterend, aan de voet van de duinen, nabij strand en natuurreservaat de Boschplaat

Duinweg 21,

Lies

Kunneweg 1,

Hoorn

0562-448110

0226-411726

paswart@hetnet.nl

info@hansbossen.nl

Dorpsstraat 62,

Hoorn

Duinweg Oosterend 24,

Oosterend

0562-449000

0562-448522

info@walvisvaarder.nl

info@wantij-terschelling.nl

www.walvisvaarder.nl

www.wantij-terschelling.nl

twitter.com/Walvisvaarder_

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 400,00 p.w. 470,00 p.w.

37


ACCOMMODATIES

Frits en Sandra geven tips voor een heerlijk verblijf met je vriend of vriendin. Volg hen via twitter of facebook. Kijk op www.groetenvanterschelling.nl

Hoorn en Oosterend De Groede appartement

Finistère appartement

boerderijtje Gele Lis

boerderijtje Vergeet mij niet

OS057

OS069

OS139

OS140

bbb

bbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 252,00 p.w. 490,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 427,00 p.w. 735,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 330,00 p.w. 750,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 2 250,00 p.w. 550,00 p.w.

kamer/keuken, bovenverdieping 2p. slaapkamer, badkamer, 2p luxe slaapbank op de begane grond, speelweide en gemeenschappelijke ruimte, 1 km. van Noordzee, 200m van Waddenzee, ontbijtservice

4 appartementen gelegen op 1 km. van Noordzeestrand, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, speelweide, gezamenlijk gebruik wasmachine en droger, ontbijtservice

authentieke Terschellinger boerderijstijl, terras op het zuidwesten, niet roken, geen honden, geschakeld aan OS140 Vergeet mij niet

authentieke Terschellinger boerderijstijl, beschermd terras op het zuiden, niet roken, geen honden, geschakeld aan OS 139 Gele Lis

Oosterend 12,

Oosterend 0562-449099 info@vakantieterschelling.eu www.vakantieterschelling.eu fb.com/vakantieterschelling twitter.com/terschelling_gf

Badweg-Oosterend 1,

Oosterend Terschelling

Oosterend 63 a,

Oosterend 0515-542375

0562-449099

gerttwellaar@hetnet.nl

info@vakantieterschelling.eu

Oosterend 63 b,

Oosterend 0515-542375 gerttwellaar@hetnet.nl

www.vakantieterschelling.eu fb.com/vakantieterschelling twitter.com/terschelling_gf

Vakantiepark Tjermelân Villabungalow 4 en 6 pers

Vakantiepark Tjermelân Duinbungalows

OS151

OS197

bbbb

VVV Terschelling Magazine

38

bbbb

bbbb

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 305,00 p.w. 830,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 295,00 p.w. 720,00 p.w.

Met Unesco Werelderfgoed de Waddenzee en natuurreservaat de Boschplaat om de hoek, komt u helemaal tot rust op het vakantiepark Tjermelân. Het park is gelegen tussen het dorpje Hoorn en Oosterend en bekroond met het Green Key-ecolabel. Op het park zijn onder andere een sauna, meerdere speeltuinen, zomer animatie team, fietsenverhuur, broodjes en ontbijt service aanwezig.

Vakantiepark Tjermelân biedt u alle ruimte om midden in de natuur heerlijk uit te rusten en van uw vakantie te genieten. Aan gezinnen met kinderen is ook gedacht, er zijn diverse grote speeltoestellen zoals het piratenschip en een schaakspel. Verder staan er op het park kleinere speeltoestellen, zoals een zandbak, tafeltennistafel, klim en klautertoestellen. In de zomer komt onze mascotte Ekkie vaak op bezoek, vooral de kinderclub is zijn favoriet.

De Villabungalow beschikt over: Twee slaapkamers en een babykamer, badkamer met bad, keuze uit whirlpool of openhaard, luxe keuken, en gratis draadloos internet.

Oosterend 2,

Oosterend 0562-448484 info@terschelling-recreatie.nl

De Duinbungalow beschikt over: Twee slaapkamers, keuze uit twee badkamers of grote inloopkast, luxe keuken met vaatwasser, airco en gratis draadloos internet. Eén van onze Duinbungalows is aangepast voor mindervaliden.

www.terschelling-recreatie.nl fb.com/tjermelan twitter.com/terschrecreatie

Oosterend 2,

Oosterend 0562-448484 info@terschelling-recreatie.nl

www.terschelling-recreatie.nl fb.com/tjermelan twitter.com/terschrecreatie


Boeken of meer informatie? www.vvvterschelling.nl of

ACCOMMODATIES

0562

443000

Oosterend en Chalets

chaletbungalow Scorpius

chalet Hee-ster

chaletcaravan Bon Bini

budget bungalow 4 pers.

CH002

CH022

CH055

CH106

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 515,00 p.w. 515,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 270,00 p.w. 300,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 275,00 p.w. 425,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 180,00 p.w. 575,00 p.w.

Noorderlicht is een kindvriendelijk terrein met speeltoestellen, wasserette en fietsverhuur, dichtbij strand, supermarkt en ponyverhuur op loopafstand

Chaletcaravan op het terrein van de eigenaar met uitzicht over de weilanden van Hee. Woonkamer met 2-zitsbank en 2 fauteuils, LCD tv, DVD en radio/CD-speler.

Compleet ingerichte chaletcaravan op gezellige gezinscamping met diverse eet- en drinkgelegenheden op loopafstand. Veel privacy in ruime, beschutte tuin, gratis wifi. Wasserette en fietsverhuur. Incl. bedlin. en badhandd.

Onze budget bungalows staan op ons kindvriendelijk park in Formerum. Op loopafstand van de supermarkt en eetcafé de Rustende Jager, prijswijzigingen voorbehouden

Noordlandweg 8, camping Hoeve ‘t Noord,

Molkenbosweg 1a, chaletverhuur noorderlicht®, Formerum Noord

Hee 6,

Hee Terschelling 0562-442217

0562-448046

h.langerak@tiscali.nl

noorderlicht.terschelling@

Midsland Noord 0562-448596

gmail.com

www.hoevenoord.nl

www.noorderlicht.eu

budget bungalow 4/6 pers. bad

chalet Nushaba

chalets camping Wulp

CH116

CH219

CH180

Koksbosweg 4,, Formerum Noord 0562-448883 info@haantjes.nl www.haantjes.nl

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 340,00 p.w. 565,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 235,00 p.w. 435,00 p.w.

Onze budget bungalows staan op ons kindvriendelijk park in Formerum. Op loopafstand van de supermarkt en eetcafé de Rustende Jager, prijswijzigingen voorbehouden

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabele en gezellige 4-persoons chaletcaravan met centrale verwarming, bagageservice en wifi hotspot

kleine gezinscamping met speelveld, 2,5 km van dorp West, 2,5 km van het strand, kindermeubilair gratis, voor-en naseizoen fexibele verhuur

Koksbosweg 4,,

Formerum Noord 0562-448883 info@haantjes.nl www.haantjes.nl

Hoofdweg 8, camping Cnossen, West-Terschelling 0562-442321 info@campingcnossen.nl www.campingcnossen.nl

Hoofdweg 14 a, camping Wulp,

West-Terschelling 0562-442056 info@campingwulp.nl www.campingwulp.nl

fb.com/campingwulp twitter.com/CampingWulp

VVV Terschelling Magazine

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 6 180,00 p.w. 575,00 p.w.

39


ACCOMMODATIES

De Terschelling Webwinkel Informatie vooruit bestellen? www.vvvterschelling.nl/webwinkel

Chalets en Caravans stacaravans camping Cnossen

chalet Alhena of Mirfak

stacaravans

stacaravan/chalets camping Blommelandsje

CA21

CH220

CA32

CA77

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 260,00 p.w. 470,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 340,00 p.w. 565,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 195,00 p.w. 490,00 p.w.

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 250,00 p.w. 425,00 p.w.

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabele en gezellige 4-persoons stacaravans, bagageservice en wifi hotspot

gunstige ligging, net buiten WestTerschelling, vlakbij wad, bos en duinen, comfortabele en gezellige 4-persoons chaletcaravan met centrale verwarming, bagageservice en wifi hotspot

Onze stacaravans staan op ons kindvriendelijk park in Formerum. Op loopafstand van de supermarkt en eetcafé de Rustende Jager, prijswijzigingen voorbehouden

op een rustige camping aan de bosrand van Formerum verhuren wij acht 4-persoons stacaravans met royale standplaatsen

Hoofdweg 8, camping Cnossen,

West-Terschelling 0562-442321 info@campingcnossen.nl www.campingcnossen.nl

Hoofdweg 8, camping Cnossen, West-Terschelling 0562-442321 info@campingcnossen.nl www.campingcnossen.nl

Koksbosweg 4,,

Formerum Noord

Molkenbosweg, Blommelandsje, Formerum Noord 0562-444112

0562-448883

verhuurbedrijfdas@gmail.com

info@haantjes.nl

www.verhuurbedrijfdas.nl

www.haantjes.nl

twitter.com/DASTerschelling

stacaravan Strandjutter

Download gratis

WadsApp Terschelling CA110

VVV Terschelling Magazine

40

MAX PERS MIN PRIJS MAX PRIJS 4 275,00 p.w. 375,00 p.w. De Strandjutter is een 4 persoons (sta)caravan op camping Landzicht bij West-Terschelling. Woonkamer met vaste bank in U-vorm, televisie, eettafel met 4 stoelen. Open keuken met 4 pitsgasfornuis en koelkast, koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met 1x2 persoonsbed en 2x1 persoonsbedden. In de badkamer is een douche en toilet. Hoofdweg 10,

West-Terschelling 06-29809076 info@vvvterschelling.nl

Alles over Terschelling op uw smartphone

1 Activiteiten en evenementen 1 Winkels, restaurants en musea 1 Gesproken Terschellinger dialecten 1 Wandel- en fietsroutes 1 Vogelgeluiden 1 Cultuurgeschiedenis 1 En nog veel meer... www.wadsappterschelling.nl


Er is zo veel te zien, je moet er méér dan een uur voor uittrekken!* * uitspraak van een enthousiaste bezoeker van het natuurmuseum en zeeaquarium

natuurmuseum en zeeaquarium natuur museum zeeaquarium

Geopend van 1 april tot 1 november ma. t/m vr. 09.00-17.00 uur weekend en chr. feestdagen van 14.00-17.00 uur

Geopend van 1 november tot 1 april dinsdag, weekend, vakanties en chr. feestdagen van 14.00-17.00 uur

Burgemeester Reedekerstraat 11 - West Terschelling - tel: 0562 442390

BUNGALOW & CHALETCARAVANVERHUUR WESTERBUURTSTRAAT 42 8881 AD TERSCHELLING-WEST 0562 442746 verhuur@ybema.nl

VLIEG SNEL NAAR

www.ybema.nl

BUNGALOW & CHALETCARAVANVERHUUR WESTERBUURTSTRAAT 42 8881 AD TERSCHELLING-WEST 0562 442746 verhuur@ybema.nl


DE GRIË

RESTAURANT AAN ZEE

West-End

Park Zeebungalows Zeebungalows

Terschelling doen met een gezin, familie of een kleine groep mensen krijgt een andere dimensie wanneer U één van de mooiste boerderijen op het eiland tot uw beschikking heeft. De sfeer die de Terschellinger boerderij uitstraalt, vindt U in onze groepsaccommodaties helemaal terug. De uitrusting is van zeer hoog niveau en staat garant voor een comfortabel verblijf op ons eiland.

www.hessel.nl Tel.0562442714

• Geheel gerenoveerde bungalows in rustig idyllisch parkje • Met 2 slaapkamers, keuken, badkamer en toilet • Vrije tuin en terras • Aan de rand van de duinen • Met CV, douche, wasmachine, vaatwasser, oven • Voor maximaal 4 personen • Minimum stuntprijs: € 315 p/w • Hoogseizoenprijs: € 1.125 p/w • Soms zijn er last minute aanbiedingen. Mail ons.

Molkenbosweg 1, Formerum, Terschelling www.zeebungalows.com info@zeebungalows.com


Geniet van rust,

strand en luxe

Landal GreenParks heeft ook op Terschelling een ruime keuze voor een heerlijk ontspannen vakantie. De branding, het strand en de duinen zijn tijdens uw vakantie uw buren. Landal Résidence Terschelling Bent u op zoek naar alle luxe onder één dak? Bij Landal Résidence Terschelling zit u dan goed. Hier vindt u uitgebreide wellnessvoorzieningen en een overdekt zwembad. De eigentijdse appartementen liggen vlak bij het strand en de duinen. Landal Schuttersbos Ervaar het typische eilandgevoel op het knusse en rustige Landal Schuttersbos. Vanuit de moderne, rietgedekte cottages loopt u zo de natuur in. Onthaasten gaat hier vanzelf. Landal West Terschelling In de luwte van de bosrand en bij het gezellige dorp West-Terschelling staat Landal West Terschelling. Vanuit de moderne appartementen die van alle gemakken voorzien zijn, wandelt u binnen vijf minuten naar het karakteristieke dorpje met haar gezellige terrasjes, cafés en restaurants.

Interesse? Ga naar www.landal.nl/wadden Of bel 0900-8842 (C 0,20 p. min.).

VEERDIENST

HARLINGEN TERSCHELLING

Welkom bij Rederij EVT, de boot naar Terschelling! Met ons reist u comfortabel, betrouwbaar en zeer voordelig tussen Harlingen en Terschelling. U kunt uw kaartje snel en eenvoudig boeken via onze website.

Goedkoop, vriendelijk, verrassend en makkelijk Uw vakantie begint met de EVT. www.evt.nl

Volg ons ook op:


Kom genieten op Terschelling! Vanaf 1 april zijn onze voordelige fietsdagarrangementen weer verkrijgbaar! Dat wordt dus genieten van een heerlijke fietstocht door de bossen en duinen! Of bezoek unieke winkeltjes en leuke musea, maak een lekkere strandwandeling en strijk neer op een terrasje voor een kop koffie of een ijsje… Er valt op Terschelling zoveel te ontdekken en te beleven! Verblijf je al op Terschelling, maar heb je zin in een dagje iets anders? Dan is het Eilandhop-dagarrangement Vlieland echt iets voor jou!

Fiets-/ bus-dagarrangement Terschelling

Eilandhop-dagarrangement Vlieland

• Bootretour Harlingen – Terschelling v.v. (eenmaal sneldienst, eenmaal veerdienst; tweemaal sneldienst tegen bijbetaling mogelijk) • Keuze uit een comfortabele huurfiets óf een busdagkaart • VVV-attentie • Voucher 10% korting horeca aan boord • Dagelijks verkrijgbaar van 1 april t/m 30 september. Vanaf 1 oktober is het winterfietsdagarrangement verkrijgbaar. Raadpleeg de website voor meer informatie.

• Bootretour Terschelling – Vlieland v.v. per sneldienst • Comfortabele huurfiets op Vlieland • Verkrijgbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 22 april t/m 30 september Check voor alle vertrektijden onze website www.rederij-doeksen.nl. Hier kun je ook meteen je tickets boeken.


Je beleeft ’t bij WestCord!

De beste prijzen en leukste arrangementen op: www.westcordhotels.nl

WestCord Hotels op Terschelling

WestCord Hotel Schylge

bbbb

WestCord Residentie Boschrijck bbbb

Uniek gelegen aan de levendige jachthaven van het dorp West-Terschelling. Vanuit het hotel kunt u genieten van het steeds veranderende beeld van het Wad. Lopend langs de haven bent u binnen enkele minuten in het gezelligste dorp van het eiland. Hotel Schylge biedt faciliteiten voor het hele gezin. Gezellig een avond bowlen of ga heerlijk uit eten in één van de beste restaurants van het eiland, restaurant ‘Op West’. De comfortabele hotelkamers, waaronder familiesuites voor vier personen, zijn van alle gemakken voorzien.

Residentie Boschrijck is gelegen tussen de bossen en duinen van Terschelling. Het hotel ligt op nog geen vier minuten fietsen van het dorp West-Terschelling. Naast het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur van het eiland. Residentie Boschrijck biedt twee tot zes persoons appartementen, compleet ingericht voor het hele gezin. Een eigen keuken, aparte slaapkamers met opgemaakte bedden en een ruime woonkamer. Aangrenzend vindt u het zwemparadijs, waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

tel: +31(0)562 442111 schylge@westcordhotels.nl Ç EIGEN BALKON OF TERRAS Ç RESTAURANT OP WEST Ç PANORAMA TERRAS Ç GRATIS WIFI

Burg. van Heusdenweg 37 West-Terschelling

Ç WELLNESS & BEAUTYSALON Ç BINNENZWEMBAD Ç BOWLING & POOLBILJART Ç KIDS & TEENS PROGRAMMA

tel: +31(0)562 443311

boschrijck@westcordhotels.nl Ç EIGEN KEUKEN Ç INCL. ENERGIEKOSTEN Ç GRATIS WIFI Ç WELLNESS & FITNESS

Sportlaan 5 West-Terschelling

Ç ZWEMPARADIJS Ç RICOCHETBANEN Ç KIDS & TEENS PROGRAMMA Ç HONDEN TOEGESTAAN


Kookstudio

Flang Pan in de


BoerenBed速 Vraag de brochure aan: www.boerenbed.nl of bel 0528-229440


Doe als velen huur een fiets bij Zeelen!

Fietsen op Terschelling De fiets is het ideale vervoermiddel op Terschelling. Uw vakantie begint beginggelijk gelijk op de haven van Terschelling. Wij zitten op 1 min. lopen Lopenvanaf vanafde deboot bootwaar waar u gelijk op de fiets naar uw vakantie bestemming kan. Waarom online reserveren? • Verzekerd van een fiets • Uw bagage vervoerd • Gratis reserveren

Zeelen Zeelen West Terschelling West Terschelling Willem Barentzkade 15 Willem Barentzkade 15

• • • •

Overal dichtbij 7 dagen fietsen = 5 betalen Gratis bagage vervoer naar uw vakantieverblijf Keuze uit ruim assortiment fietsen o.a. elektrische fietsen,bakfietsen en tandems • Gratis fietsen bezorgen op uw vakantieadres • Reparatie van fietsen • Verkoop van gebruikte en nieuwe fietsen Betaalt u vooraf dan ontvangt u op vertoon van deze adververzekering t.w.v. € tentieen eendiefstal gratis plattegrond van Terschelling t.w.v. €3,95

Online betalen Online betalen via uwbank eigen bank via uw eigen

Zeelen Zeelen Zeelen Zeelen Zeelen Zeelen Zeelen Midsland Formerum Lies Midsland Formerum Oosterend Lies Heereweg 30 Heereweg 30

Formerum 39

Formerum 39

Oosterend 8

Lies 8

Lies 8

Reserveren? bel: (0562) 448165 of www.zeelenfiets.nl

VVV Gids Terschelling 2014  

De VVV verblijfsgids 2014 van Terschelling.

VVV Gids Terschelling 2014  

De VVV verblijfsgids 2014 van Terschelling.

Advertisement