a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Program #2 • marts 2020

MARTS • APRIL • MAJ

FILM • KONCERTER TEATER • COMEDY viften.dk • facebook.com/viften • 36 37 97 70 • Rødovre Rådhusplads


KONCERTER

ViFTEN ANBEFALER

”Viften anbefaler” er et stempel vi giver ganske få koncerter, men er din garanti for en særlig oplevelse. Det er med kunstnere du måske ikke kender, men Viften garanterer at vi er på et højt kunstnerisk niveau.

ViFTEN

ELEPHANT SESSIONS 20.03

IDA NIELSEN 12.03

Ida Nielsen er atter klar til at ligge salen ned i Viften. Ida er en af de mest omtalte musikere de senere år – ikke mindst grundet sin succesrige tid som bassist for verdensstjernen Prince.. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves og iørefaldende melodier, spillet med attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow pakket med gode vibes og selvfølgelig masser af bas.

FLY TTES TIL EF TER ÅRE T

RICHARD MARX US • 13.03

Oplev amerikaneren med den flotte stemme i Viften til en solo akustisk koncert! Amerikaneren med den sprøde poprock-stemme slog for alvor igennem sidst i 80’erne med super-balladen “Right Here Waiting”.

Oplev de fantastiske skotter fra Elephant Sessions i Viften. De har flere gange leveret en kæmpe fest på Tønder Festival og gæstede sidste år også Glastonbury Festival! Elephant Sessions er i den grad i gang med at erobre verden med deres tredje album ”What Makes You” der udkom i maj sidste år. De er i den forbindelse på en verdens tour, der igen bringer dem til Danmark. Elephant Sessions er blevet kaldt alt lige fra ‘indie-folk-fusions pionerer’ til ‘Absolutely superb….’ og ‘…a sensational live band’ til ‘Bandet som mixer traditionel folk, funk, electronica og meget andet til en potent neo-folk-cocktail’.

BLONDE BASS 05.04

Kan man synge og spille bas samtidig? Ida Hvid, Helle Marstrand og Kristin Korb kan. De tre dygtige jazzbassister gør det endda sammen. Med hver sin store kontrabas stiller de op og synger og spiller på livet løs. Med dybe bastoner og lyse stemmer fremfører de swingende standarder, funky originalnumre, akapella ballader og hyldester til deres (mandlige) basforbilleder (Ray Brown, Niels-Henning Ørsted-Pedersen, Hugo Rasmussen m.fl.). Det er et eventyr af lyd, hvor kendte kunstneriske elementer føjes sammen til nye helheder – der vist aldrig før er hørt i musikhistorien.

SØREN SKO 08.04 SØMÆNDENE 21.03

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været et af de mest originale indslag på den danske musikscene. Sømændene er kendt og elsket for at genoptage den klassiske vise-og swingtradition, samt ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber - alt sammen med et glimt i øjet.

PENNY POLICE & GRETA 14.03

To af Danmarks mest interessante popnavne gæster denne aften Viften. Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren. Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini men er helt sin egen med hendes unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal. GRETA drager dig ind i sit univers af drømmende synthpop med sans for 80’erne men blikket rettet mod fremtiden. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal.

ANBEFALER

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk. Solo-turné, april 2020..! ”I starten af 2020 udgiver jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i april 2020 tager jeg på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing.Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’ sidste år, som fortjener at blive fortolket live..! Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... Min live tour i april vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.” Udtaler Søren Sko

ANNE DORTE MICHELSEN & MARIA BRAMSEN 27.03

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria. De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde. Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN

UDSOLGT!

PENDRAGON UK • 16.04

Pendragon er en af pionererne indenfor NeoProg genren, og de fik deres gennembrud tilbage i 1982, da de varmede op for Marillion på den nu hedengangne Marquee Club i London. Pendragon kunne i 2018 fejre 40års jubilæum, og i februar 2020 udgiver de studiealbummet ”Love Over Fear”, som for første gang får dem forbi DK. Ved koncerten kan man forvente nogle numre fra det nye album samt klassikere og hits fra deres kæmpe bagkatalog. Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse, når et af genrens mest banebrydende bands lægger vejen forbi Viften.

SOUVENIRS 15.03

Souvenirs’ musik er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret. Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk, og de er stadig lige så charmerende og melodisk sikre som de altid har været. Så publikum kan godt glæde sig til en koncert med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne” m.fl

ANDERS BLICHFELT 01.04

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

THE WHITE ALBUM 17.04

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende


KONCERTER nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album i foråret besøger Viften. Hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel.

menspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi. Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

“Wonderland” og ikke mindst “Look Away” samt “The Teacher”, er der lagt op til et brag af en koncert, når Big Country kommer til Viften. Bandet blev dannet af nu afdøde Stuart Adamson og Bruce Watson i Dunfermline Skotland tilbage i 1981. Senere kom trommeslager Mark Brzezicki. De brød igennem med debut albummet ”The Crossing” i 1983 som solgte mere end 2 millioner albums og fik 3 prestigefyldte grammynomineringer i USA. Albummet ”The Seer” fra 1986 fik Big Country op på den HELT store rockscene og slog fast de var kommet for at blive.

NYHED! GRANT-LEE PHILLIPS US • 18.04 SUPPORT: THE REPTONES

Grant-Lee Phillips gik i begyndelsen af 90’erne forrest i den amerikanske bølge af ”alternativ country”. Det gjorde han sammen med sit band Grant Lee Buffalo, der i 1993 og 1994 udsendte de siden storsælgende album, ’Fuzzy’ og ’Mighty Joe Moon’. Efter succesen søsatte han ved årtusindeskiftet sin solokarriere, som indtil videre har affødt 7 studiealbums og talrige turnéer. Support denne aften er den danske americana-duo The Reptones, der er klar den 27. marts klar med deres femte album “Painkillers & Wine” der er produceret af Nikolaj Nørlund.

A NIGHT WITH GUNS L.A. GUNS US • 13.05

GUNS N’ ROSES-JAM DK | SHAMELESS DE

L.A. Guns blev dannet i 1983 af guitarist Tracii Guns og den dengang ukendte sanger Axl Rose. Et par år senere dannede de Guns N’ Roses, som Tracii Guns hurtigt forlod for at vende tilbage til L.A. Guns. For første gang siden 1993 spiller L.A. Guns feat. Phil Lewis og Tracii Guns i DK. I forbindelse med deres igangværende turné kommer L.A. Guns forbi KBH og Aarhus og til begge koncerter har de følgeskab af danske Guns N’ Roses-Jam og de tyske glamrockere i Shameless! Gå ikke glip af denne unikke mulighed for en tur gennem hardrockens historie!

NIELS LAN DOKY 23.04

Niels Lan Doky tager på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen fået navnet “NIELS LAN DOKY 2020”. Siden dannelsen i 2011 har de høstet stor international anerkendelse. Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet “Improvisation On Life” som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som i sommers udkom i resten af verden. Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage.

DANSER MED DRENGE

PLIGTEN KALDER

TODD ALSUP US • 14.05

Viften har igen fornøjelsen af, at kunne præsentere den amerikanske singer-songwriter Todd Alsup. Todd Alsup er en ægte alsidig singer-songwriter og pianist, der med en musikalsk New Yorker vibe, blander dybden og det energiske fra bluesgenrens lydunivers med poppens ørehængende melodier. Når du som publikum oplever Alsup er du ikke i tvivl om hans musikalske inspiration – en inspiration, der kommer fra nogle af verdens største musikere, heriblandt Elton John, Stevie Wonder, Billy Joel, Marvin Gaye, John Legend, Coldplay og Alicia Keys.

24.04

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl – i 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få. Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit!

30.04

Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sam-

Helder Moutinho repræsenterer ”crème de la crème” indenfor den traditionelle Fadomusik. Han er en unik performer, der som en af de få Fadoartister stadig er knyttet til sine rødder, der hvor det hele startede nemlig i de portugisiske Fadohuse (Casas de Fado). Helder Moutinho har optrådt på nogle af de største international scener - bl.a. the Lincoln Center (New York, USA), the Chicago World Music Festival, Concertgebouw (Amsterdam, Holland), the Rudolstadt World Music Festival (Tyskland), the Ulsan World Music Festival (Syd Korea) og the Palais des Beaux-Arts (Bruxelles). I dag har Hélder Moutinho opnået en prominent status I portugisisk music og anses som en af de vigtigste Fado artister i det 21. århundrede.

NYHED!

UDSOLGT!

FÅ BILLETTER!

HELDER MOUTINHO QUARTETO PT • 04.07

STACEY KENT US • 22.05

Politiken kalder hendes stemme for ”fløjl til øregangene uden nogen form for mislyd”. Og det er, hvad Stacey Kent besidder. En gudsbenådet stemme med en fuldstændig ubesværet frasering og silkeblød klang.

BIG COUNTRY

SCO • 30.05

Med et fantastisk bagkatalog og snart 40 års eksistens hører Big Country til et af de mest anerkendte rock bands i verden. Med klassiske hits som inkluderer ”Fields Of Fire”, ”In A Big Country”, “Chance”

FRONTM3N UK • 04.09

Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet besøger Viften på deres ’All For One Tour’. Det bliver en akustisk intimkoncert med tre guitarer og tre store, britiske stemmer, som tilsammen udgør FRONTM3N. De tre har været venner lige siden, de begyndte at spille sammen i Sir Cliff Richards band i start 90’erne. Efterfølgende er de begyndt at tage på tours, hvor de er sammen om at spille hinandens største sange. Forvent hits som The Hollies’ ’The Air That I Breathe’ og ’He Ain’t Heavy, He’s My Brother’, The Sweet’s ’Love Is Like Oxygen’ og ’Ballroom Blitz’, 10cc’s ’I’m Not In Love’ og ’Dreadlock Holiday’ samt Cliff Richard klassikere som ’Carrie’ og ’Move It’. Oveni hatten kommer de tre herrer også til at spille originalt materiale fra deres fælles album ’All For One’, som udkom i 2018.

THE BOYBAND 11.09

Hvem husker ikke Backstreet Boys, Take That, Westlife, NSync, A1, Boyzone mfl. Musikken og de store hits lever stadig. Det kan opleves denne aften! The Boyband leverer en professionel og overbevisende fortolkning af de største boyband-hits, som ingen har gjort det før. De tager dig


KONCERTER igennem en tid, hvor boybands var på toppen af verdens hitlister. Dette med stor professionalisme, overbevisthed og respekt for sangene, og deres betydning for rigtig mange mennesker. Back for good, I want it that way, It`s gonna be me, Everybody og Step by Step er blot en håndfuld af de hits I skal opleve når The Boyband indtager scenen. Der er mere end garanti for en fest fyldt med hits, nostalgi, brede smil, skønne minder og masser sing a long.

NYHED!

SØS FENGER 19.09

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.

DISSING LAS & CROSS BAND SPILLER BOB DYLAN 25.09

Billy Cross, tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan, går på scenen i 2020 sammen med trioen Dissing & Las for at fortolke Bob Dylan. Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums. Dissing & Las har også turneret i flere år med Dylans musik for et begejstret publikum, og det var som publikummer, at Billy Cross blev inspireret til at lave et musikalsk samarbejde. ”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross.

ViFTEN

ANBEFALER

NYHED!

ARTIGEARDIT 26.09

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangivende medier. Rapperen annoncerer samtidig del 2 af sin Danmarksturné.”Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min”. På det nye album finder vi bl.a. singlerne ’Lov Mig 1 Ting, ’Gothersgade’ og titelnummeret ’IDIOT’ featuring Karl William. Anmelderne roser det nye album og skriver følgende: ”Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.” 5 stjerner, Soundvenue.

NYHED!

HJALMER 10.10

Hjalmer har netop færdiggjort sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, og er klar til endnu en landsdækkende albumturné i 2020: ”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg, og følelsen af at sidde alene og ikke vide om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre.Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med”.

NYHED!

RASMUS WALTER 06.11

Der er lagt op til en personlig og nærværende aften i selskab med Rasmus Walter, når den danske sanger kommer til Viften den 6. november. Rasmus har turneret flittigt de sidste 6 år men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer. Med denne turne søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag hits som – Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Heart of Stone, Lost In The Moment og mange flere.

NYHED!

BRIAN DOWNEY’S UK ØSTKYST HUSTLERS 14.11 24.10 I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på ALIVE AND DANGEROUS endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser Glæd dig til en aften med Lizzy klassikere som The Boys Are Back In Town, Cowboy Song, Dancing in the moonlight, Whisky in the jar, Rosalie, Still in love with you, Warrior, Jailbreak m.fl. Brian Downey’s ALIVE AND DANGEROUS er opkaldt efter det legendariske Thin Lizzy live album “Live and dangerous” fra 1978. Et album der af mange betegnes som verdens bedste live album. Brian Downey har fundet sammen med guitaristen Brian Grace der tidligere har spillet sammen med bl.a Brush Shields (Skid Row) og Andrew Strong (The Commitments), samt med frontfiguren/forsanger Matt Wilson og guitarist Phil Edgar.

at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille. Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

NYHED!

DICTE & BAND 21.11 FISH SCO • 29.10

En af de største poeter på den neo progressive scene lægger vejen forbi Viften. Det bliver en enestående aften, hvor FISH præsenterer sit nye dobbelt-album ”Weltschmerz” for sine danske fans. Denne aften vil FISH også fremføre sit allerførste soloalbum fra 1990 ”Vigil in a Wilderness of Mirrors” i sin fulde længde! ”Vigil” har 30-års jubilæum i 2020, og FISH siger selv, at det vil være naturligt for ham at spille både sit første og sit sidste album på samme aften, så han kan afslutte sin musikalske cirkel på en god og passende måde. Koncerten i Viften bliver FISH’s eneste koncert i Danmark!

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden. Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler.

NYHED!

NYHED!

ROCAZINO 31.10

Rocazino fejrer 40 års jubilæum i 2020. Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist, men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre. Bandets første single med A-siden ”Elsk mg i nat”udkom i juli 1982 og siden fulgte ”All my love”, ”Ridder lykke”, ”Elsk mig i nat” og Landsholdets udødelige slagsang ”En for Alle, alle for én”. Vi kan garantere, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

PETER SOMMER 10.12

Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’album, er Peter Sommer med drømmebandet Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’. I den forbindelse tager de på turné i hele landet til både foråret og efteråret 2020. “Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år.” udtaler Peter Sommer om arbejdet med Tiggerne og det nye album.


COMEDY • TEATER • BØRN • FOREDRAG FÅ BILLETTER!

FÅ BILLETTER!

. 21:30

EKSTRA SHOW KL

UDSOLGT KL. 19:00

HUMØR-SPA MED KAREN-MARIE LILLELUND 19.03

Karen-Marie Lillelund er ’Humor-aktivist’ og med parolen ”dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag”, inviterer hun dig til Humør-Spa, et boost af wellness der giver dig smilet og grinet tilbage. Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. ”Slap af, grin nu bare lidt af det … det er der brug for”, siger hun. Det er tid nu inden det er for sent.

RUNE KLAN 02.04

Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers – med noget på hjerte!Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med! Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

MENS ROOM 4 17.09

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris. Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

NYHED!

.04

EKSTRA SHOW 15 UDSOLGT 26.02

DANSKE DRABSAGER 15.04

ONKEL REJES OG BRILLES MEGA HEAVY TRYLLESHOW 28.03 Det bliver mega heavy når Onkel Reje og Brille finder læder, nitter og tryllestavene frem og tryller sig igennem et show med langhårede gæster og tvivlsomme personager. Det ene magiske nummer kommer til at overtage det andet. Imellem sangene, kendt fra Onkel Rejes programmer på Ramasjang, dukker der figurer op som børnene også vil genkende, og optræder med numre som både er magiske til at grine af. Der bliver heavy, røg og masser af grin. En magisk fest dine børn ikke vil gå glip af.

DANSKE DRABSSAGER - en aften med eksperterne fra den populære True Crime-podcast Kom med bag politiafspærringerne og hør om efterforskningsarbejdet i virkelighedens kriminalsager, fortalt af dem der har været helt tæt på. Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer et par eksperter med på scenen. Sammen gennemgår de nogle af Danmarks mest spektakulære drabssager, og fortæller om deres arbejde på gerningsstederne, i obduktionsstuerne og i retssalene. Denne aften hører du om sager, som ikke tidligere har været omtalt i podcast-serien Danske Drabssager.

ANDREAS BO 09.10

Andreas Bo er tilbage. Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.Og han er #SKARP som aldrig før.

UDSOLGT!

HUXI BACH 12.11

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn. Det er nye tider.

JAN GINTBERG 16.05

CONRAD MOLDEN 28.03

Den britiske komiker Conrad Molden er nu klar med opfølgeren til sit første onemanshow DANGLISH, som spillede i hele landet i 2017 og 2018. Conrad elsker stadig Danmark, og der er sket meget siden sidste turné. Conrad er nemlig ikke længere en ungkarl, der lever af kopnudler og kolde fadøl. Han er blevet far, og skal nu navigere i sit nye liv, hvor han stadig prøver at være en glad, rødhåret englænder, der elsker at fortælle jokes. Conrad var for år tilbage med til at starte den engelske comedyscene i Aarhus, på comedyklubben Alberts, hvor han stadig optræder ugenligt. Nogle af de bedste komikere, som Conrad har mødt igennem tiden, tager han med, når showet rykker ud af den lille comedykælder i Aarhus, til de større scener rundt omkring i landet. OBS: Showet foregår på engelsk

GINTBERG 20 i 20 - en særlig aften med Jan Gintberg Den livskloge herre har mange ting på hjertet, som han gerne vil af med. Ting der skal pudses af. Raseri der skal koges af. Betragtninger der skal rammes ind. Det bliver et show fuld af gedigen frem og tilbageskuende Gintberg stand up fra øverste komikhylde, eksperimenter og impro. Det bliver kun for de få - så skynd dig, hvis du vil med?

LINDA P 13.11.2020 + 22.01.2021

. 21:30

EKSTRA SHOW KL

UDSOLGT KL. 19:00

NIKOLAJ STOKHOLM 03.09

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show; ”Turen går til Nikolaj Stokholm”. Alt er udsolgt 6. og 20. februar. Nu annonceres ekstra show 3. september!

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”. Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.


BIOGRAF 09.03 - 15.03

23.03 - 29.03

16.03 - 22.03

30.03 - 05.04

BASERET PÅ EN VIRKELIG SKANDALE

OPGØRETS TIME

man - søn 15:00

man - ons 17:00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

man - ons 19:00 Film med kaffe og croissant mandag kl. 11:30 GLADESTE. FILM. EVER.

BASERET PÅ EN VIRKELIG SKANDALE

OPGØRETS TIME

man - ons 19:20 • tor - søn 17:00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

man - ons 17 + 19:45 tor - søn 17:00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 12:30 Film med kaffe og croissant mandag kl. 11:30

man - søn 17:00

GLADESTE. FILM. EVER.

tor - fre 15:00 • lør - søn 13 +15

tor - søn 19:20

man - søn 15:00

tor - søn 17:00 + 19:45

man - søn 19:20

søn 14:00 • film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket

På skefer ie 06.04 - 13.04

tor - fre 15:00 • lør 10 • søn 13:00

lør - søn 11:00

lør - søn 15:00

søn 10:00 • film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket EN FILM AF

JØRGEN LETH 14.04 - 19.04

20.04 - 26.04

tir - ons 16:30

man - ons 19:00 • tor - søn 17:00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

Gratis troldepop i hele Påskeferien og troldehår i weekenderne for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet.

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 EN FILM AF

JØRGEN LETH ‘EN FORÅRSDAG I HELVEDE’ ‘DE FEM BENSPÆND’

tir - ons 19:30 • tor - søn 17:00

I WALK

‘EN FORÅRSDAG I HELVEDE’ ‘DE FEM BENSPÆND’

27.04 - 03.05

I WALK

Spilles udvalgte dage se viften.dk

ORIGINAL IDÉ ASGER LETH KLIPPERE JACOB THUESEN & TOMAS GISLASON

FOTOGRAFER JØRGEN LETH TOMAS GISLASON SUPPLERENDE FOTOGRAFER ASGER LETH MADS THOMSEN R I DCONTROLLER THJO F INDSETH FILM PRÆSENTERER LYD & MIX HANS MØLLER KOMPONIST OLA FLØTTUMFFINANCIAL ERLEND LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN CREATIVE PRODUCERE JACOB THUESEN TOMAS GISLASON EXECUTIVE PRODUCERE EVA MULVAD MIKALA KROGH PERNILLE ROSE GRØNKJÆR JACOB THUESEN ASGER LETH PRODUCER SIGRID JONSSON DYEKJÆR EN DANISH DOCUMENTARY PRODUKTION I COPRODUCTION MED WELCOME POST MAINSTREAM KONG GULEROD FILM

SUNSET PRODUCTIONS INC.

MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT VED KONSULENT CECILIA LIDIN TV 2 DENMARK, RUV, UR, THE CREATIVE EUROPE PROGRAMME - MEDIA OF THE EUROPEAN UNION

© Danish Documentary Production 2019

Plakatfoto: Jan Grarup / www.madebygrarup.com

Lili bliver vred af Siri Melchior, 2015

man 13:00 + 15:00 • tir 14:30 ons - søn 13:00+ 15:00 • man 15:00

tor - søn 19:45

Spilles udvalgte dage se viften.dk

ORIGINAL IDÉ ASGER LETH KLIPPERE JACOB THUESEN & TOMAS GISLASON FOTOGRAFER JØRGEN LETH TOMAS GISLASON SUPPLERENDE FOTOGRAFER ASGER LETH MADS THOMSEN LYD & MIX HANS MØLLER KOMPONIST OLA FLØTTUM FINANCIAL CONTROLLER ERLEND INDSETH LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN CREATIVE PRODUCERE JACOB THUESEN TOMAS GISLASON EXECUTIVE PRODUCERE EVA MULVAD MIKALA KROGH PERNILLE ROSE GRØNKJÆR JACOB THUESEN ASGER LETH PRODUCER SIGRID JONSSON DYEKJÆR EN DANISH DOCUMENTARY PRODUKTION I COPRODUCTION MED WELCOME POST MAINSTREAM KONG GULEROD FILM

tor - fre 17:00 + 19:30 lør 17:00 • søn 17:00 + 19:30

SUNSET PRODUCTIONS INC.

MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT VED KONSULENT CECILIA LIDIN TV 2 DENMARK, RUV, UR, THE CREATIVE EUROPE PROGRAMME - MEDIA OF THE EUROPEAN UNION

Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

© Danish Documentary Production 2019

Plakatfoto: Jan Grarup / www.madebygrarup.com

man 17:00 • ej tir • ons - man 17:00

SING-A-LONG EVENT med musicalperformer Johanna Fridell FREDAG 1. MAJ 20:00

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

lør - søn 15:00

tor - søn 19:30 man 19:30 • tir 16:30 •ons - man 19:30

lør - søn 12:00 • film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket

GLADESTE. FILM. EVER.

lør - søn 15:00

lør - søn 12:00 • film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket

lør - søn 13:00

lør 19:30 • 85 kr. inkl. italiensk øl og snacks

lør - søn 15:00

Billetpriser: Før 16.00 fra 75 kr. • Fra 16.00 fra 85 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

Film med kaffe og croissant mandag kl. 11:30

Profile for Viften

Viften Program #2 2020  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Viften Program #2 2020  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Profile for viften
Advertisement