Page 1

VIFTEN

Program #5 • september 2019

SEPTEMBER • OKTOBER • NOVEMBER

FILM • KONCERTER TEATER • COMEDY viften.dk • facebook.com/viften • 36 37 97 70 • Rødovre Rådhusplads


KONCERTER Andreasen fra Rødovre, som stormede frem i 2016. Bag sig har BRO et fantastisk team i bl.a. Basim, Carl Altino og Cutfather (produktion og sangskrivning), så håndværket er i orden. Glæd jer til numre som ”Sydpå”, ”Døgnrytme” og ”Hvor er du Bro”.

GANGWAY 26.09

Der findes en lille håndfuld kunstnere, som formår at sætte et afgørende aftryk på deres samtid og samtidig hæve standarden indenfor deres givne felt. Og ikke mindst skabe et værk, der uden problemer tåler tidens tand og løbende fremstår vedkommende, frisk og originalt. I den kategori findes Gangway, som i to årtier var et af de mest originale og selvrådige poprockbands på den danske scene.

AC/DC UK 28.09

AC/DC UK har opnået hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De er flere gange blevet kåret som det største- og bedste tribute-band til de australske rocklegender og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, er der altså tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

RISING STARS: SOFIA HEDIA OG LIIVE 11.10

Denne aften kan publikum nyde to hovednavne, to koncerter, når de to veninder- og artister Sofia Hedia og Liive står på scenen. Norske Liive har med sin charme, underspillede pop med finurlige tekster og store musikhjerte taget Danmark med storm. Sofia Hedia har haft Søren Huss som mentor for sin sangskrivning, og leverer poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme.

MICHAEL CARØES GASORLEANS 12.10

I har nu muligheden for at høre Gasolins legendariske musik i swingende New Orleans- versioner, når sanger og entertainer Michael Carøe gæster Viften med hans nye ni-mands-orkester. Michael Carøe har siden 2011 været fast gæst til Mardi Gras i New Orleans, og han tager nu stemningen og musikken med hjem og kaster lidt hjemligt musikkrydderi i gryden.

Med to koncerter vil Rødovre Concert Band og Rødovre Korskole i selskab med sangsolist Lauritz Thomsen præsentere publikum for dele af The Beatles store musikkatalog. I koncertens første afdeling gælder det en række Beatles-sange fra perioden 1966-68, hvorefter der i anden afdeling sluttes af- og sættes fokus på side to af det jubilerende album ”Abbey Road”.

UDSOLGT!

MUSIK FRA BADEHOTELLET 20.10

Til denne koncert rejser vi tilbage i tiden til dengang borgerskabet tilbragte ferierne på de danske badehoteller, og hvor tidens underholdning bestod af levende musik. Dette gøres sammen med Pianist Søren Kristiansen, der udover at være prisvindende jazzmusiker er pianist i TV2’s populære serie ”Badehotellet”, og trompist og vokalist Peter Marott, som har formået at bringe traditionen op til dato.

SØREN HUSS 01.11

Søren Huss gæster Viften i forbindelse med en omfattende efterårsturne i 2019. Koncerten er udsolgt!

GUITAR REBELS VOLBEAT TRIBUTE 02.11 CÆCILIE NORBY 24.10

I kan opleve landets største jazzdiva i Viften, når Cæcilie Norby i selskab med sit ”Sisters in Jazz” forvandler scenen til en musikalsk legeplads med fortolkninger af store klassikere og nyt materiale. Cæcilie Norby må ubetinget siges at være Danmarks største jazzsangerinde, og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene.

Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen. Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands – nok det tætteste man kommer på den ægte vare. Bandets målsætning er klar; ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter”. Der bliver rig mulighed for fællessang på de kendte Volbeat-klassikere, når Guitar Rebels skruer op for ”The Sound of VOLBEAT”!

FRIBYTTERDRØMME 07.11 MARIO MOITA PT • 25.10

Mario Moita sanger, pianist og komponist er det største navn indenfor ”fado på klaver” musikken i Portugal. Han var den første portugisiske samtidsmusiker, der genoptog denne tradition, der startede i 1870. Mario Moita er en verdensstjerne og spiller også på hele kloden – Han har bl.a. givet koncerter i Japan, Polen, Canada, Brasilien og nu kommer han til Danmark, når han gæster Viften den 25. oktober. Glæd dig til de populære traditionelle fado sange kombineret med Marios egne kompositioner.

Fribytterdrømme er det mest lovende og interessante, som er sket på den danske rockscene i nyere tid. Bandet er et dansksproget syrerockband med en bemærkelsesværdig helstøbt essens, som opstår i mødet mellem det løsslupne og det velovervejede. De har netop udgivet det nye album Superego med den garagesmadrede førstesingle ”Verden Ender For Dine Fødder”.

UDSOLGT!

JACOB DINESEN 08.11

Den karismatiske sanger og hans band er klar til at erobre Viften med en udsolgt koncert!

UDSOLGT!

JOHNNY MADSEN 26.10

KNUD MØLLER & HENRIK FROM

Den akustiske koncert med Madsen og co. er udsolgt!

LASSE & MATHILDE BAND 10.11 BRO Efterårets familiekoncert 17.10

Glæd jer til at opleve BRO i Viften til efterårsferiens familiekoncert! Sangeren inviterer publikum med ind i sit melodiske og poppede musikunivers med catchy dansksproget tekster. Bag kunstnernavnet BRO står Kevin

ABBEY ROAD 50 ÅR 27.10

Den 27. oktober markerer Rødovre 50-året for albummet ”Abbey Road” af det legendariske band The Beatles.

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Lasse & Mathilde Band. De drager på en landsdækkende turné i efteråret 2019 med det helt nye album ”Hvem drømmer hvem?” i bagagen – et album, der har fået god medvind: ”Man fristes til at bruge ordet verdensklasse og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde album i et par årtier eller tre!!” (Mads Kornum – 33 plus).


KONCERTER Men efter hun i flere omgange har boet i Nashville har hun fået skabt sin helt egen lyd. Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk til en stærk, tung elguitar. Så glæd jer til at Kajsa Valas gæster viften med en mindre del af sit band. Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

PROTOCOL SIMON PHILLIPS 30TH ANNIVERSARY TOUR UK • 13.11

Simon Phillips en af verdens mest berømte og respekterede trommeslagere. Hans evner har bragt ham vidt og han har turneret og indspillet med en række af musikverdenens største kunstnere, bl.a. Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Peter Gabriel, Joe Satriani, Tears for Fears, Judas Priest, m.fl. Han var også trommeslager i Toto fra 1992 og frem til 2014. Når Simon Phillips rammer Viften bliver det i anledningen af 30 års jubilæet for hans solo projekt ’Protocol’. Det første kom i 1988 med navnet ’Protocol’, og skulle vise sig at blive begyndelsen på en serie.

BJÖRN AFZELIUS EN HYLLNING 16.01 ilien

For hele fam

BØRN TO BE WILD 30.11

JULEROCKSHOW FOR BØRN

Viften lægger scene til det vildeste julerockshow for børn lørdag 30. november. Julemandskostume, krybbespillet som rockmusical, the ultimate x-mas punkrockpourrie, syng og spil med, en hyldest til verdens største trommeslager og Gasolin i en og samme praktiske indpakning “Allan Tin Gala”. Der er lagt op til julespas lidt udover det sædvanlige.

Det er 20 år siden den svenske sanger og samfundsrevser, Björn Afzelius døde. Hans sange er kendt og elsket i hele Skandinavien, og flere af hans albums er blevet en vigtig del af vores fælles musikarv. Oplev BJÖRN AFZELIUS - en hyllning av: Guran, Nyberg & Nord. Koncerten hylder Björn Afzelius’ univers og sange, og musikken byder bl.a. på nye fortolkninger af klassikere som Juanita, Sång till Friheten, og Till min Kära – krydret i bedste Afzelius-stil med anekdoter og kommentarer mellem numrene.

ilien

For hele fam

SEBASTIAN KLEIN 02.02

MEZZOFORTE ISL • 14.11

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med kæmpehittet ’Garden Party’ i 1983, og de var det første band fra Island, der med stor succes turnerede internationalt! De viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde, hvilket de har gjort lige siden. Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag - bare live - tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

UDSOLGT!

HANNE BOEL 30.11

Hanne Boel er genforelsket i, at gøre det hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere, for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sanger, som hun er i dag.

Efter en overvældende succes i 2018 med showet ’STYR PÅ DYR med Sebastian’, tager Sebastian Klein på en ny tur rundt i landet med sit band. Denne gang under navnet ‘MER´ STYR PÅ DYR - nu med slange og puma! Sebastian har et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren. Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans, og showet er i børnehøjde og sjovt for alle aldre – børn som voksne.

DODO & THE DODO’S 15.11

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Koncerten er udsolgt!

SING SING SING

SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT 16.11

2019 markerer 40-året for Pink Floyds superalbum,THE WALL. Albummet er aldrig blevet opført på danske spillesteder, som tour eller koncertrække. Det laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning. Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

KAJSA VALA 21.11

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne direkte plantet i den nordiske muld.

14.12

Med de fem Sing Sing Sing’ere kommer du ikke til at vælte dig i et hav af velkendte ’syng med-sange’, men du kommer til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til livs - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender. Sing Sing Sing består af: Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen og Lonnie Kjer.

JULIE BERTHELSEN JULEKONCERT 15.12

Juletiden er atter nær, og derfor byder Julie indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester, samt hendes dygtige korsanger. Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange.

DUBLIN LEGENDS 07.02

Glæd jer til at opleve legenderne i irsk folkemusik; Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de gæster Viften under navnet Dublin Legends. Oplev velkendte sange som ”Whisky in The Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover” og ”Molly Malone” m.fl. Under navnet The Dublin Legens har bandet besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962 med The Dubliners.

TROELS TRIER 09.02

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. kan han med rette kalde sig multikunstner – han mangler efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med. Med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere.


KONCERTER

NYHED!

NYHED!

RICHARD MARX US • 13.03 ALPHABEAT 15.02

Alphabeat er endelig tilbage efter fem års pause. 10.000 Nights of Thunder, Boyfriend, Fantastic 6, Heat Wave, The Spell, DJ, Vacation, Love Sea og Fascination er alle hits vi kender fra bandets gennembrud. Nu er de klar med ny musik- og allerede nu skråler mange med på den højenergiske ørehænger ’Shadows’. Udover denne single er der allerede lavet sange og demoer nok til to albums, og Alphabeat er mere end klar til at blive genforenet med det danske og veloplagte live-publikum.

En stribe verdenshits og 30 millioner solgte albums taler sit tydelige sprog om Richard Marx’ strålende karriere. Oplev amerikaneren med den flotte stemme i Viften til en solo akustisk koncert! Amerikaneren med den sprøde poprock-stemme slog for alvor igennem sidst i 80’erne med super-balladen “Right Here Waiting”. Men de fleste husker velsagtens også hits som “Endless Summer Nights”, “Now And Forever”, kæmpehittet “Hazard”, samt de mere rockende “Don’t Mean Nothing”, “Should’ve Known Better”, “Satisfied” og “Too Late to Say Goodbye”. Richard Marx har over 30 millioner solgte albums på samvittigheden.

PAUL HARRISON BAND 19.02

SOUVENIRS 15.03

LARS LILHOLT 21.02

IDA NIELSEN 12.03

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Der serveres alt fra medrivende uptempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc. Svenskefødte Angela Strandberg på bare 24 år spiller trompet og bidrager med en fabelagtig vokal.

Lars Lilholt har i mange år kunne samle alle generationer landet over. Han er en erfaren sangskriver med et talent for at bruge det danske sprog kombineret med enkle melodier, der er solidt plantet i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. I foråret 2020 optræder Lilholt med ”Storyt-eller” – et koncertkoncept, der giver mulighed for at høre sangene i akustiske og intime versioner med tilhørende historier. Så glæd jer til, at få indblik i historier fra Lars Lilholts, efterhånden, lange liv.

NYHED!

MEDINA

23.02

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden! Medina medvirker i dette års udgave af Toppen af Poppen på TV2, hvor hun fortolker sange fra Anders Blichfeldt, Carl Emil Petersen, Kvamie Liv, Chief 1 og Teitur. Medina har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til foråret.

Souvenirs’ musik er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret. Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk, og de er stadig lige så charmerende og melodisk sikre som de altid har været. Så publikum kan godt glæde sig til en koncert med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne” m.fl

Ida Nielsen er atter klar til at ligge salen ned i Viften. Ida er en af de mest omtalte musikere de senere år – ikke mindst grundet sin succesrige tid som bassist for verdensstjernen Prince.. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves og iørefaldende melodier, spillet med attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow pakket med gode vibes og selvfølgelig masser af bas.

ELEPHANT SESSIONS 20.03

Elephant Sessions er i den grad i gang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You. De spiller denne sommer på en lang række festivaler i hele verden. Deriblandt Tønder Festival og Glastonbury Festival, som er én af verdens største. Den imponerende tourplan, størrelsen af festivaler og mange vundne priser indikerer en stor fremtid. Maria Theessink fra Tønder Festival udtaler da også: ”Elephant Sessions er klart et af de allerbedste liveacts der findes pt. De har optrådt på Tønder Festival ved flere lejligheder og hver gang har det været en kæmpe fest. Det er sådan et band vi gerne ville have hvert år.”

SØMÆNDENE 21.03

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været et af de mest originale indslag på den danske musikscene. Sømændene er kendt og elsket for at genoptage den klassiske vise-og swingtradition, samt ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber - alt sammen med et glimt i øjet.

ANNE DORTHE MICHELSEN & MARIA BRAMSEN 27.03 To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria. De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde. Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN

ANDERS BLICHFELT 01.04

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019. Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

THE WHITE ALBUM 17.04

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album i foråret besøger Viften. Hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel.


COMEDY • TEATER • SHOW • FOREDRAG R!

FÅ BILLETTE

succesen, genopsætter Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

LARS HJORTSHØJ 27.09

Lars Hjortshøj’s nye one-man show skulle have givet en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt, så nu har han i stedet kastet sig over PLAN B. Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet! Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B!

SE TV OPTAGEL er Showet bliv 2 V T l filmet ti

LASSE RIMMER

THOMAS WARBERG

JAN HELLESØE 10.10

JONATAN SPANG 11.12

I foredraget stiller Henrik Beha Pedersen skarpt på, hvordan det gik til, at vi har formået at forurene verdenshavene med plastik i en sådan grad, at vi i dag står over for en af nutidens største miljøkatastrofer. Det positive og overraskende element i foredraget er de mange løsninger, som vi allerede nu kan pege på. Det er mennesker, der har forurenet havet, men det er også os, der kan løse problemet – men det kræver vilje og nytænkning. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

ilien

For hele fam

ilien

DEN LILLE PRINS

16.10

Med mere end 100 udsolgt forestillinger i sæson 2018/2019 og stor efterspørgsel på at se eller gense

Et foredrag om humor som wellness til hverdagen. Karen-Marie Lillelund er ’Humor-aktivist’ og med parolen ”dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag”, inviterer hun dig til Humør-Spa, et boost af wellness der giver dig smilet og grinet tilbage. Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. ”Slap af, grin nu bare lidt af det … det er der brug for”, siger hun. Det er tid nu inden det er for sent. Humøret har det svært i disse år og det skal tilbage på landkortet. Karen-Marie lillelund’s tirsdags tosserier ses af mere end 40.000 følgere på facebook, hun har holdt hundredevis af foredrag med humor i hverdagen som omdrejningspunkt. Vi vil opleve hende igen, siger alle der har set Karen-Marie Lillelund på slap line. Hun er skarp og præcis i sine hverdagsobservationer og du kommer til at grine af dig selv sammen med andre, der også griner af sig selv.

PLASTIK ET HAV AF LØSNINGER 29.01

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe gæster Viften med et udsolgt show!

For hele fam

NYHED!

HUMØR-SPA MED KAREN-MARIE LILLELUND 19.03

ERIK CLAUSEN 06.10

UDSOLGT!

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt onemanshow; ”Turen går til Nikolaj Stokholm”. Med sin skæve og legesyge komik formår han altid, at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj Stokholm er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark.

NYHED!

Efter fire års pause fra live-scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt one-man show. Med ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing. Showet har fået vanvittig gode anmeldelser!! Velkommen ombord i Erik Clausens højt flyvende univers. Nu spreder vi vingerne ud og tager en tur ud i gøglernes verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingende på vrangen. Det er et talkshow på fuld speed, hvor han med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger. Det er en Clausen på slap line!

R!

FÅ BILLETTE

NIKOLAJ STOKHOLM 06.02

05.12

Thomas Warberg er klar med nyt One man show! Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. siden sin stand-up debut har Warberg lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminent timing og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse helt for sig! De sidste par år har han testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar til at komme rundt i landet!

05.10

Mange kærestepar lever med problemer af den mere overkommelige slags: Hvem slog ikke wc-brættet ned? Hvem har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Osv. I en ung alder fik Lasse Rimmers kæreste et nyt hjerte og skippede derefter de små og ligegyldige stridsemner. I sit nye og hidtil mest personlige show tager Lasse Rimmer livtag med parforholdsproblemer på et fareniveau, der heldigvis er ukendt for de fleste, men som må konfronteres med humor, med seriøsitet og med hjerte.

led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Det historien om drengen Jim Hawkins, der finder et skattekort og drager ud på et sandt eventyr. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og gode sange, når vi inviterer jer med på skibet Hispaniola med kurs mod Skatteøen.

SKATTEØEN 05.02

Glæd jer til alle tiders musical for hele familien, når Folketeatret gæster Viften med SKATTEØEN. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange, føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en

RUNE KLAN 02.04

RRune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers – med noget på hjerte! Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han kaldt ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’. Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med! Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.


BIOGRAF 23.09 - 29.09 ESBEN SMED

SOFIE TORP

30.09 - 06.10

VI GLÆDER OS TIL AT SE DEM

Efterårsferie

07.10 - 13.10

14.10 - 20.10

V I G L Æ D E R O S T I L AT S E D E M

A N D E R S W. B E R T H E L S E N

Gratis vingummipose, popcorn & ballon i efterårsferien SF STUDIOS PRODUCTION PRÆSENTERER ”GOOSEBOY” INSTRUERET AF WIKKE & RASMUSSEN FOTOGRAF JAN PALLESEN, DFF PRODUCTION DESIGNER CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN ALEXANDER SCHEPELERN & CHRISTIAN SJÖSTEDT BELYSNINGSMESTER NIELS DOSE KLIPPER LARS WISSING LYDDESIGNER HANS MØLLER KOMPONIST POUL HALBERG ANNE BLOHM RUDBÆK CASTER ANDERS NYGAARD & ANJA PHILIP KOSTUMEDESIGNER HELLE NIELSEN CHEFSMINKØR ANNE CATHRINE SAUERBERG 1ST AD ANDERS BARLEBO PRODUCERE JULIE RIX BOMHOLT & JAKOB LANGKJÆR MANUSKRIPT & INSTRUKTION MICHAEL WIKKE & STEEN RASMUSSEN

VFX SUPERVISORS

LINE PRODUCER

PRODUCERET AF

SF STUDIOS PRODUCTION I SAMARBEJDE MED GRÆSTED FILM & FJERNSYN MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ Markedsordningen DR V/ Filmklubben Hungarian National Film Fund ACT3 MAAN RENTAL © 2019 SF STUDIOS PRODUCTION APS

man - ons 17 • tor - søn 18:15

tir - ons 16:20 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet 12.10-20.10

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 man - ons 16:30 + 19:00 • tor - fre 17:00 lør 18:20 • søn 17:00 man - ons 19:00 • tor - søn 19:30 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

M & d r nRASMUSSEN g n D F lmk u b n Hu g n a FILM onal m F EN WIKKE D CR

F

S S V

OS R D CT O

A AR J E

D

R

T D L & JERN Y

M

/

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 man - ons 19:30 • tor - søn 20:45 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

VI GLÆDER OS TIL AT SE DEM

man 10 • tir - søn 12:00 INTET STED ER SÅ M AGISK SOM HJEMME

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

man - søn 14:00 tor - søn 16:00

tor - fre 19:30 • lør 20:50 • søn 19:30 tor - søn 17:00

man - søn 16:00

S D OS PRO EN WIKKE & RASMUSSEN Mar eFILM sordnin R U

T F

V/

S D OS PRO EN WIKKE & RASMUSSEN Mar eFILM sordnin R U

T F

V/

tor - søn 13:00 • lør 10:00 • søn 11:00 lør 12:00

lør - søn 10

man - søn 18:15

INTET STED ER SÅ M AGISK SOM HJEMME

INTET STED ER SÅ M AGISK SOM HJEMME

AF EN FILM

I BIOGRAFEN 26. SEPTEMBER

tor 15:00 • fre 13:00 • lør - søn 15:00

tor - fre 15:00 • lør 14:30 • søn 15:00

man - ons 15 • tor - fre 14 • lør - søn 12

man - ons 20:45

AF EN FILM

AF EN FILM

lør - søn 14.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr! i samarbejde med Cinemateket

I BIOGRAFEN 26. SEPTEMBER

I BIOGRAFEN 26. SEPTEMBER

lør 16:30 • søn 13:00

lør - søn 14:00

tor - søn 20:45

21.10 - 27.10

28.10 - 03.11

04.11 - 10.11

11.11 - 17.11

man - ons 19:00 • tor 19:30 • fre 17:30 lør - søn 19:30 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

man - ons 17 • tor 16 • fre - lør 16:15 • søn 16

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

man - ons 17:00 + 19:30 • tor - søn 16:00 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

SF STUDIOS PRODUCTION PRÆSENTERER ”GOOSEBOY” INSTRUERET AF WIKKE & RASMUSSEN FOTOGRAF JAN PALLESEN, DFF PRODUCTION DESIGNER CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN ALEXANDER SCHEPELERN & CHRISTIAN SJÖSTEDT BELYSNINGSMESTER NIELS DOSE KLIPPER LARS WISSING LYDDESIGNER HANS MØLLER KOMPONIST POUL HALBERG ANNE BLOHM RUDBÆK CASTER ANDERS NYGAARD & ANJA PHILIP KOSTUMEDESIGNER HELLE NIELSEN CHEFSMINKØR ANNE CATHRINE SAUERBERG 1ST AD ANDERS BARLEBO PRODUCERE JULIE RIX BOMHOLT & JAKOB LANGKJÆR MANUSKRIPT & INSTRUKTION MICHAEL WIKKE & STEEN RASMUSSEN PRODUCERET AF SF STUDIOS PRODUCTION I SAMARBEJDE MED GRÆSTED FILM & FJERNSYN MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ Markedsordningen DR V/ Filmklubben Hungarian National Film Fund ACT3 MAAN RENTAL © 2019 SF STUDIOS PRODUCTION APS

VFX SUPERVISORS LINE PRODUCER

SF STUDIOS PRODUCTION PRÆSENTERER ”GOOSEBOY” INSTRUERET AF WIKKE & RASMUSSEN FOTOGRAF JAN PALLESEN, DFF PRODUCTION DESIGNER CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN ALEXANDER SCHEPELERN & CHRISTIAN SJÖSTEDT BELYSNINGSMESTER NIELS DOSE KLIPPER LARS WISSING LYDDESIGNER HANS MØLLER KOMPONIST POUL HALBERG ANNE BLOHM RUDBÆK CASTER ANDERS NYGAARD & ANJA PHILIP KOSTUMEDESIGNER HELLE NIELSEN CHEFSMINKØR ANNE CATHRINE SAUERBERG 1ST AD ANDERS BARLEBO PRODUCERE JULIE RIX BOMHOLT & JAKOB LANGKJÆR MANUSKRIPT & INSTRUKTION MICHAEL WIKKE & STEEN RASMUSSEN PRODUCERET AF SF STUDIOS PRODUCTION I SAMARBEJDE MED GRÆSTED FILM & FJERNSYN MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ Markedsordningen DR V/ Filmklubben Hungarian National Film Fund ACT3 MAAN RENTAL © 2019 SF STUDIOS PRODUCTION APS

VFX SUPERVISORS LINE PRODUCER

man - fre 17:00 • lør 15:00 • søn 17:00

tor - søn 18:30

SING ALONG med musicalperformer Johanna Fridell lørdag 9. november 20:00

fredag kl. 20:00 Nyd 9 White Russians med The Dude! i samarbejde med Cinemateket

KOMMER SNART

tor 20:45 • fre - lør 21 • søn 20:45 tor - søn 20:30 INTERNATIONAL ONE-SHEET CAMPAIGN “A-ALT”

INTE T S TE D E R SÅ M AG ISK SOM H J E M M E

tor 17:00 •fre 15:00 • lør - søn 17:00

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

man - fre 19:30 • lør 17:30 • søn 19:30

lør - søn 12:00 tor 18:30 •fre - lør 18:45 • søn 18:30

DET STØRSTE EVENTYR ER REJSEN HJEM

lør - søn 15:00

søn 14.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr! i samarbejde med Cinemateket

tor 14:00 • fre - lør 14:15 • søn 14:00

lør 12:30 •søn 15:00

tor - søn 14:00

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

PRINTED IN U.S.A.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

man - ons 19:30

Lili bliver vred af Siri Melchior, 2015

TARON EGERTON ER ELTON JOHN

Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

Profile for Viften

Viften Program #5 2019  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Viften Program #5 2019  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Profile for viften