Page 1

VIFTEN

Program #6 • november 2019

NOVEMBER • DECEMBER • JANUAR

FILM • KONCERTER TEATER • COMEDY viften.dk • facebook.com/viften • 36 37 97 70 • Rødovre Rådhusplads


KONCERTER

KAJSA VALA 21.11

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne direkte plantet i den nordiske muld. Men efter hun i flere omgange har boet i Nashville har hun fået skabt sin helt egen lyd. Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk til en stærk, tung elguitar. Så glæd jer til at Kajsa Valas gæster viften med en mindre del af sit band. Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

JULIE BERTHELSEN JULEKONCERT 15.12

Juletiden er atter nær, og derfor byder Julie indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester, samt hendes dygtige korsanger. Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange.

DUBLIN LEGENDS 07.02

Glæd jer til at opleve legenderne i irsk folkemusik; Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de gæster Viften under navnet Dublin Legends. Oplev velkendte sange som ”Whisky in The Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover” og ”Molly Malone” m.fl. Under navnet The Dublin Legens har bandet besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962 med The Dubliners.

ilien

For hele fam

BØRN TO BE WILD 30.11 JULEROCKSHOW FOR BØRN

Viften lægger scene til det vildeste julerockshow for børn lørdag 30. november. Julemandskostume, krybbespillet som rockmusical, the ultimate x-mas punkrockpourrie, syng og spil med, en hyldest til verdens største trommeslager og Gasolin i en og samme praktiske indpakning “Allan Tin Gala”. Der er lagt op til julespas lidt udover det sædvanlige.

TROELS TRIER 09.02

Få billetter!

BJÖRN AFZELIUS EN HYLLNING 16.01

Det er 20 år siden den svenske sanger og samfundsrevser, Björn Afzelius døde. Hans sange er kendt og elsket i hele Skandinavien, og flere af hans albums er blevet en vigtig del af vores fælles musikarv. Oplev BJÖRN AFZELIUS - en hyllning av: Guran, Nyberg & Nord. Koncerten hylder Björn Afzelius’ univers og sange, og musikken byder bl.a. på nye fortolkninger af klassikere som Juanita, Sång till Friheten, og Till min Kära – krydret i bedste Afzelius-stil med anekdoter og kommentarer mellem numrene.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. kan han med rette kalde sig multikunstner – han mangler efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med. Med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere.

Få billetter!

HANNE BOEL 30.11

Hanne Boel er genforelsket i, at gøre det hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere, for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sanger, som hun er i dag.

Få billetter!

SING SING SING JULEKONCERT 14.12

Med de fem Sing Sing Sing’ere kommer du ikke til at vælte dig i et hav af velkendte ’syng med-sange’, men du kommer til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til livs - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender. Sing Sing Sing består af: Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen og Lonnie Kjer.

ALPHABEAT 15.02 JØRN JEPPESEN & BAND 24.01

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen på højeste niveau som musiker, manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sine 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken. Nu debuterer JEPPESEN som solist.

Alphabeat er endelig tilbage efter fem års pause. 10.000 Nights of Thunder, Boyfriend, Fantastic 6, Heat Wave, The Spell, DJ, Vacation, Love Sea og Fascination er alle hits vi kender fra bandets gennembrud. Nu er de klar med ny musik- og allerede nu skråler mange med på den højenergiske ørehænger ’Shadows’. Udover denne single er der allerede lavet sange og demoer nok til to albums, og Alphabeat er mere end klar til at blive genforenet med det danske og veloplagte live-publikum.

ilien

For hele fam

SEBASTIAN KLEIN 02.02

Efter en overvældende succes i 2018 med showet ’STYR PÅ DYR med Sebastian’, tager Sebastian Klein på en ny tur rundt i landet med sit band. Denne gang under navnet ‘MER´ STYR PÅ DYR - nu med slange og puma! Sebastian har et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren. Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans, og showet er i børnehøjde og sjovt for alle aldre – børn som voksne.

PAUL HARRISON BAND 19.02

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Der serveres alt fra medrivende uptempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc. Svenskefødte Angela Strandberg på bare 24 år spiller trompet og bidrager med en fabelagtig vokal.


KONCERTER

LARS LILHOLT 21.02

Lars Lilholt har i mange år kunne samle alle generationer landet over. Han er en erfaren sangskriver med et talent for at bruge det danske sprog kombineret med enkle melodier, der er solidt plantet i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. I foråret 2020 optræder Lilholt med ”Storyt-eller” – et koncertkoncept, der giver mulighed for at høre sangene i akustiske og intime versioner med tilhørende historier. Så glæd jer til, at få indblik i historier fra Lars Lilholts, efterhånden, lange liv.

endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver. Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”. Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band. “Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrænding? er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”

ZIRKUS 06.03 SANNE SALOMONSEN 27.02

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk turné. Med sig havde hun Annika Askman på keyboard og vokal, Victor Ray Salomonsen Ronander på guitar og vokal samt Mads Løkkegaard på guitar og vokal. Turnéen var en kæmpe succes med et stor entusiastisk publikum og et yderst veloplagt band. Dernæst fulgte sommersuccessen med de to veninder Anne og Lis samt utallige opfordringer fra det danske land om en turné mere, og derfor drager Sanne igen på Akustisk Live 2020 i januar, februar og marts. Sanne spiller både nogle af sine store hits, men også en stor del fra hendes store repertoire, som hun ellers ikke har spillet i mange år samt sange, hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sannes liv og karriere. Kom helt tæt på en af Danmarks allerstørste stemmer, når Sanne Salomonsen besøger Viften 27. februar.

Få billetter!

MEDINA 28.02

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden! Medina medvirker i dette års udgave af Toppen af Poppen på TV2, hvor hun fortolker sange fra Anders Blichfeldt, Carl Emil Petersen, Kvamie Liv, Chief 1 og Teitur. Medina har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til foråret.

Zirkus kommer tilbage til Viften og fortsætter den vilde 20’er fest! Denne gang, har et begrænset antal gæster, mulighed for en totaloplevelse med menu fra Folkets Madhus, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række nye overraskelser. Find dit flotteste 20’er tøj frem for King of Swing returnerer til Viften. Med deres intense og medrivende energi, inviterer Zirkus og Viften om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, der tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer, dansede til den swingende jazzmusik. Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere, dekorationer og skuespillere, er Zirkus endnu en gang klar med deres fantastiske 20’er show.

IDA NIELSEN 12.03

Ida Nielsen er atter klar til at ligge salen ned i Viften. Ida er en af de mest omtalte musikere de senere år – ikke mindst grundet sin succesrige tid som bassist for verdensstjernen Prince.. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves og iørefaldende melodier, spillet med attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow pakket med gode vibes og selvfølgelig masser af bas.

PENNY POLICE & GRETA 14.03

To af Danmarks mest interessante popnavne gæster denne aften Viften.Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren. Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini men er helt sin egen og har i den grad fundet sin helt egen niche. Med hendes unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget ganske særligt, smukt og nærværende. GRETA drager dig ind i sit univers af drømmende synthpop med sans for 80’erne men blikket rettet mod fremtiden. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal.

SOUVENIRS 15.03

Souvenirs’ musik er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret. Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk, og de er stadig lige så charmerende og melodisk sikre som de altid har været. Så publikum kan godt glæde sig til en koncert med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne” m.fl

ELEPHANT SESSIONS 20.03

Elephant Sessions er i den grad i gang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You. De spiller denne sommer på en lang række festivaler i hele verden. Deriblandt Tønder Festival og Glastonbury Festival, som er én af verdens største. Den imponerende tourplan, størrelsen af festivaler og mange vundne priser indikerer en stor fremtid. Maria Theessink fra Tønder Festival udtaler da også: ”Elephant Sessions er klart et af de allerbedste liveacts der findes pt. De har optrådt på Tønder Festival ved flere lejligheder og hver gang har det været en kæmpe fest. Det er sådan et band vi gerne ville have hvert år.”

Få billetter!

RICHARD MARX US • 13.03

CARL EMIL PETERSEN 05.03 Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio” Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og

En stribe verdenshits og 30 millioner solgte albums taler sit tydelige sprog om Richard Marx’ strålende karriere. Oplev amerikaneren med den flotte stemme i Viften til en solo akustisk koncert! Amerikaneren med den sprøde poprock-stemme slog for alvor igennem sidst i 80’erne med super-balladen “Right Here Waiting”. Men de fleste husker velsagtens også hits som “Endless Summer Nights”, “Now And Forever”, kæmpehittet “Hazard”, samt de mere rockende “Don’t Mean Nothing”, “Should’ve Known Better”, “Satisfied” og “Too Late to Say Goodbye”. Richard Marx har over 30 millioner solgte albums på samvittigheden.

SØMÆNDENE 21.03

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været et af de mest originale indslag på den danske musikscene. Sømændene er kendt og elsket for at genoptage den klassiske vise-og swingtradition, samt ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber - alt sammen med et glimt i øjet.


KONCERTER Hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel.

ANNE DORTHE MICHELSEN & MARIA BRAMSEN 27.03 To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria. De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde. Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN

ANDERS BLICHFELT 01.04

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019. Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

DANSER MED DRENGE

GRANT LEE PHILLIPS US • 18.04

Amerikanske Grant-Lee Phillips mestrer melankolske americana-stemninger i sin sanger/sangskrivning, der både favner folk og rock. Grant-Lee Phillips slog oprindeligt sine folder i bandet Shiva Burlesque tilbage i slutningen af 1980’erne, men det var med Grant Lee Buffalo, at manden for alvor fik prikket hul igennem til verden. Sagerne tog i dén grad fart, da singlen “Fuzzy” udkom på Bob Moulds pladeselskab i 1992 – den blev rost til skyerne og sikrede bandet en pladekontrakt med Slash Records, der således udgav gruppens debutalbum, det ligeledes “Fuzzy”betitlede værk fra 1993; et album, der af R.E.M.’s Michael Stipe blev udråbt til det års stærkeste plade. Grant Lee Buffalo nåede at udgive yderligere tre album, inden bandet gik i opløsning i 1999. GrantLee Phillips havde dog mod på mere, så han søsatte kort efter en solokarriere, der således allerede i år 2000 kastede solo-debuten “Ladies Love Oracle” af sig. “Mobilize” fra 2001 udmøntede sig i betydelige anmelderroser og var ikke mindst bemærkelsesværdigt i kraft af det faktum, at Phillips selv spillede alle instrumenter derpå. Siden er fulgt yderligere syv udgivelser – herunder “Nineteeneighties”, der var en samling af cover-sange, og mandens seneste værk, det vanligt skamroste “Widdershins” (2018).

PENDRAGON UK • 16.04

Blandt dedikerede Progressive fans har Pendragon ligget i toppen af ønskelisten for et besøg i DK, og endelig lykkes det. Bandet er en af pionererne indenfor NeoProg genren, og de fik deres gennembrud tilbage i 1982, da de varmede op for Marillion på den nu hedengangne Marquee Club i London. Pendragon kunne i 2018 fejre 40års jubilæum, og i februar 2020 udgiver de studiealbummet ”Love Over Fear”, som for første gang får dem forbi DK. Ved koncerten kan man forvente nogle numre fra det nye album samt klassikere og hits fra deres kæmpe bagkatalog. Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse, når et af genrens mest banebrydende bands lægger vejen forbi Viften i Rødovre.

THE WHITE ALBUM 17.04

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album i foråret besøger Viften.

NIELS LAN DOKY

24.04

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl – i 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få. Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit. De mange udsolgte koncerter på spillesteder og på festivaler vidner om et særdeles godt tag i det danske koncertpublikum. Siden 1993 er det gået op og ned for DmD – men mest op. Bandet har haft fire Grammynomineringer, og de lå nr. 1 på hitlisten otte uger i træk i 2006. De har også fået mange priser for deres liveact – i dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder.

PLIGTEN KALDER

30.04

Ny koncerttur med de gamle klagesange Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi. zDet er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

23.04

Fra den 14. april til og med den 14. maj 2020 tager jazzpianisten Niels Lan Doky på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen fået navnet “NIELS LAN DOKY 2020” og foreløbigt har 18 spillesteder fordelt ud over hele landet sikret sig en koncert med Niels Lan Doky og hans danske trio, som siden dannelsen i 2011 har høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K., og albummet “Scandinavian Standards” udkom sågar hos Warner Music i USA i 2014. Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet “Improvisation On Life” som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som i sommers udkom i resten af verden. Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage. Den spanske presse skrev bl.a. “De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden,” “Musik der trænger dybt ind i sjælen”, “En koncert fuld af skønhed” og “Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.”

STACEY KENT US • 22.05

Politiken kalder hendes stemme for ”fløjl til øregangene uden nogen form for mislyd”. Og det er, hvad Stacey Kent besidder. En gudsbenådet stemme med en fuldstændig ubesværet frasering og silkeblød klang. Til foråret kan du for første gang opleve den amerikanske jazzsangerinde i Viften! Historien om Stacey Kents rejse til international berømmelse lyder som et Hollywood-script. En amerikansk sprogstuderende besøger Europa for at studere fransk, italiensk og tysk. Hendes liv tager imidlertid en uventet drejning, da hun møder saxofonist Jim Tomlinson. På Londons mange musikscener forfølger de sammen drømmen om et liv inden for musikken. I dag er de gift og Stacey Kent er én af verdens førende jazzsangerinder.


NIKOLAJ STOKH

COMEDY • TEATER • SHOW • FOREDRAG

NYHED!

COMEDY TOUR 2020

EKSTRA SHOW!

TORBEN CHRIS

Få billetter!

THOMAS WARBERG 05.12

Thomas Warberg er klar med nyt One man show! Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. siden sin stand-up debut har Warberg lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminent timing og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse helt for sig! De sidste par år har han testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar til at komme rundt i landet!

GHITA NØRBY 01.03

Kom og oplev en af Danmarks største skuespillerinder fortælle om sit spændende liv i åbenhjertig samtale med sin mangeårige ven guitaristen Lars Hannibal, som indimellem ordene vil spille kendte temaer fra det klassiske guitarrepertoire, som giver plads til ”eftertanke”. Mon ikke der også bliver plads til at opleve Ghita Nørby læse et af H. C. Andersen´s eventyr!

THOMAS HARTMANN

03.09 4 MEN’S ROOM NIKOLAJ STOKHOLM Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt MEGA MEN oneman-show; ”Turen går til Nikolaj Stokholm”. Alt er udsolgt 6. og 20. februar. Nu annonceres ekstra show 3. september!

MENS ROOM 4 17.09

HUMØR-SPA MED KAREN-MARIE LILLELUND 19.03

JONATAN SPANG 11.12

Efter fire års pause fra live-scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt one-man show. Med ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing. Showet har fået vanvittig gode anmeldelser: Politiken

Karen-Marie Lillelund er ’Humor-aktivist’ og med parolen ”dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag”, inviterer hun dig til Humør-Spa, et boost af wellness der giver dig smilet og grinet tilbage. Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. ”Slap af, grin nu bare lidt af det … det er der brug for”, siger hun. Det er tid nu inden det er for sent.

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris. Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge sents pre ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de udly FBI pro hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

20 ur 2d0 o T y d e k å fbi. Com g info p

NYHED!

Billetter

o

ANDREAS BO 09.10

Andreas Bo er tilbage. Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.Og han er #SKARP som aldrig før.

PLASTIK ET HAV AF LØSNINGER 29.01

I foredraget stiller Henrik Beha Pedersen skarpt på, hvordan det gik til, at vi har formået at forurene verdenshavene med plastik i en sådan grad, at vi i dag står over for en af nutidens største miljøkatastrofer. Det positive og overraskende element i foredraget er de mange løsninger, som vi allerede nu kan pege på. Det er mennesker, der har forurenet havet, men det er også os, der kan løse problemet – men det kræver vilje og nytænkning. Gennem foredraget tager Henrik deltagerne på en rejse, der tager afsæt i problemet, men lander i løsningerne. Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

RUNE KLAN 02.04

Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers – med noget på hjerte!Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med! Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

NYHED!

HUXI BACH 12.11

NYHED!

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn. Det er nye tider.

JAN GINTBERG 16.05

LINDA P 13.11.2020 + 22.01.2021

ilien

For hele fam

SKATTEØEN 05.02

Glæd jer til alle tiders musical for hele familien, når Folketeatret gæster Viften med SKATTEØEN. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange, føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Det historien om drengen Jim Hawkins, der finder et skattekort og drager ud på et sandt eventyr. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og gode sange, når vi inviterer jer med på skibet Hispaniola med kurs mod Skatteøen.

GINTBERG 20 i 20 - en særlig aften med Jan Gintberg Den livskloge herre har mange ting på hjertet, som han gerne vil af med. Ting der skal pudses af. Raseri der skal koges af. Betragtninger der skal rammes ind. Det bliver et show fuld af gedigen frem og tilbageskuende Gintberg stand up fra øverste komikhylde, eksperimenter og impro. Det bliver kun for de få - så skynd dig, hvis du vil med?

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”. Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.


BIOGRAF 18.11 - 24.11

02.12 - 08.12

25.11 - 01.12

09.12 - 15.12

DANIEL

CHRIS

ANA

JAMIE LEE

CRAIG

EVANS

DE ARMAS

CURTIS

DANIEL

CRAIG

CHRIS DANIEL

EVANS CRAIG

ANA CHRIS

JAMIE LEE ANA

DE ARMAS DE ARMAS CURTIS EVANS

MICHAEL

SHANNON

MICHAEL JAMIE LEE

SHANNON CURTIS

DON

JOHNSON

DON MICHAEL

JOHNSON SHANNON

TONI

COLLETTE DON TONI

COLLETTE JOHNSON

LAKEITH

KATHERINE

STANFIELD LAKEITH TONI

LANGFORD

KATHERINE LAKEITH

JAEDEN

MARTELL JAEDEN KATHERINE

STANFIELD STANFIELD LANGFORD LANGFORD MARTELL COLLETTE

AND

CHRISTOPHER

PLUMMER

JAEDEN AND

CHRISTOPHER

AND

PLUMMER MARTELL

CHRISTOPHER

PLUMMER

KOLLISION BRØDRENE AVAZ

EN FILM AF

Biografklub DK forpremiere man 17:00

man - ons 16:00 • tor 16:15•fre - lør 16:00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

-

man - ons 17 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:30

FEATURING THE MUSIC OF

George Michael and Wham!

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

FEATURING THE MUSIC OF

George Michael and Wham!

man - ons 16:15 + 19:00 •tor - søn 16:45 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

man 19:00 • tir - ons 17:00 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

ALLE UNDER MISTANKE H ELL, ANY OF TER HEM COULD HAV E DONE IT.

DANIEL

CRAIG DANIEL

CRAIG

SNART Babybio inkl. kaffe,KOMMER onsdag 10:30 CHRIS

ANA

JAMIE LEE

EVANS

DE ARMAS

CURTIS

CHRIS DANIEL

EVANS CRAIG

ANA CHRIS

JAMIE LEE ANA

DE ARMAS DE ARMAS CURTIS EVANS

MICHAEL

DON

SHANNON

MICHAEL JAMIE LEE

SHANNON CURTIS

JOHNSON

DON MICHAEL

JOHNSON SHANNON

TONI

COLLETTE DON TONI

COLLETTE JOHNSON

LAKEITH

KATHERINE

STANFIELD LAKEITH TONI

JAEDEN

LANGFORD

KATHERINE LAKEITH

MARTELL

JAEDEN KATHERINE

STANFIELD STANFIELD LANGFORD LANGFORD MARTELL COLLETTE

AND

H ELL, ANY OF TANY HEMOF COULD E DONE HELL, T HEMHAV COULD HAVIT. E DONE IT.

CHRISTOPHER

PLUMMER

JAEDEN AND

CHRISTOPHER

AND

PLUMMER MARTELL

CHRISTOPHER

PLUMMER

man - lør 18:30 • søn 17:00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

LIONSGATE AND MRC PRESENT A T-STREET PRODUCTION A FILM BY RIAN JOHNSON DANIEL CRAIG “KNIVES OUT”CASTICHRING S EVANS ANA DE ARMASCO- JAMIE LEE CURTIS MICHAEL SHANNONMUSIDONC JOHNSON LIONSGATELAKEIANDLIMRCTOHNSGATE PRESENTEANDLDA T-MRC STREETPRESENTPRODUCTI N A FILMPRODUCTI BY RIAONNMARTELL JOHNSON EL CRAI “KNIPLUMMER VEESL CRAIOUT”GCASTICHRI ARMAS EARMAS LEE CURTI MIECLEEHAELCURTIHUGHES SHANNON DONBY NATHAN JOHNSONJOHNSON A T-SOTREET A FILM BY RIANDDANI ANCHRIJOHNSON “KNINBYG MARYVSESEVANSOUT”VERNIANACASTICHRIENU,G DECSAS EVANS ANAJAMI S MICHAEL SHANNON DON JOHNSON TONI COLLETTE STANFI KATHERI NE LANGFORD JAEDEN STOPHERG DANI KOSDEKARAMI GIJAMI OSS LEOPOLD PRODUCERS NI MUSIC COMUSIC PRODUCTI ON E LANGFORD DIRECTOR OF AND CHRI WRITTENIOANDS LEOPOLD TONI COLLETTEDESICOSTUMECOSTUMEGNERTONILAKEI THEAGAN STANFI KATHERI SNTOPHER MARYPRODUCEDVERNIBY RAMEBYU,MARY CSABERGMAN, GNIIOKOSS LEOPOLD BYPLUMMER PRODUCERS BY NATHAN LAKEI TH STANFI MARTELL CHRIVE TOMSTOPHER VERNICO- NIEKp.U,OSg.aCSA. KARAMI KARAMI HUGHESJOHNSON BY NATHAN JOHNSON KARNOWSKI JENNYCOLLETTE DUCSAYNELDLANGFORD CRANKMARTELL STEVE YEDLI , ASCANDPRODUCEREXECUTIPLUMMER RIAPRODUCERSN JOHNSON, p.g.a. WRIDIRGTHUGHES EDIELD TOR BOB DESIKATHERI GNER DAVINDJAEDEN PHOTOGRAPHYJAEDEN ECTED BY RIAN JOHNSON TENAND COSTUME DIRECTOR OF EXECUTIVE EXECUTIVE PRODUCED PRODUCED WRITTENAND DUCSAYEDITORPRODUCTIBOBDESIGNERONDUCSAY DAVID CRANKPRODUCTIDESIGNERONPHOTOGRAPHY STEVE YEDLICOMING N, ASCSTEVEPRODUCERYEDLITOMNSOON p.g.a.BERGMAN, RIAN JOHNSON, DESIGNER JENNY EAGAN EDITOR BOBEAGAN BY RAM BERGMAN, DIRECTED BY RIAp.Ng.JOHNSON DAVIDIRECTORDOFCRANK ,KARNOWSKI ASC PRODUCER TOM KARNOWSKI p.g.a. RIp.Ag.Na. JOHNSON, a. DIRECTEDBY RIAN JOHNSON DESIGNER JENNY PHOTOGRAPHY BY RAM Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

COMING COMING SOON I BIOGRAFEN 5.SOON DECEMBER

-

INTERNATIONAL ONE-SHEET CAMPAIGN “A-ALT”

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

PRINTED IN U.S.A.

tor - søn 16:15 + 19:00

tor - fre kl. 18:00 • lør 17:00 • søn 17:30

man - søn 20:30

Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc.Artwork All Rights Motion Picture © Reserved. 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

tir - ons KOMMER 19:15 SNART

KOMMER SNART

INTERNATIONAL ONE-SHEET CAMPAIGN “A-ALT”

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

PRINTED IN U.S.A.

HE L L , ANALLE Y O F TER HEUNDER M CO U LMISTANKE D HAV E D O N E I T. HE L L , ANHE Y OL LF, TAN HEYMOCO L DMHAV N E IET.D O N E I T. F TUHE CO UE LDDOHAV

Dronningens INTERNATIONAL ONE-SHEET CAMPAIGN “A-ALT”

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

PRINTED IN U.S.A.

LIONSGATE AND MRC PRESENT A T-STREET PRODUCTION A FILM BY RIAN JOHNSON DANIEL CRAIG “KNIVES OUT”CASTICHRING S EVANS ANA DE ARMASCO- JAMIE LEE CURTIS MICHAEL SHANNONMUSIDONC JOHNSON LIONSGATELAKEIANDLIMRCTOHNSGATE PRESENTEANDLDA T-MRC STREETPRESENTPRODUCTI N A FILMPRODUCTI BY RIAONNMARTELL JOHNSON EL CRAI “KNIPLUMMER VEESL CRAIOUT”GCASTICHRI ARMAS EARMAS LEE CURTI MIECLEEHAELCURTIHUGHES SHANNON DONBY NATHAN JOHNSONJOHNSON A T-SOTREET A FILM BY RIANDDANI ANCHRIJOHNSON “KNINBYG MARYVSESEVANSOUT”VERNIANACASTICHRIENU,G DECSAS EVANS ANAJAMI S MICHAEL SHANNON DON JOHNSON TONI COLLETTE STANFI KATHERI NE LANGFORD JAEDEN STOPHERG DANI KOSDEKARAMI GIJAMI OSS LEOPOLD PRODUCERS NI MUSIC COMUSIC PRODUCTI ON E LANGFORD DIRECTOR OF AND CHRI WRITTENIOANDS LEOPOLD TONI COLLETTEDESICOSTUMECOSTUMEGNERTONILAKEI THEAGAN STANFI KATHERI SNTOPHER MARYPRODUCEDVERNIBY RAMEBYU,MARY CSABERGMAN, GNIIOKOSS LEOPOLD BYPLUMMER PRODUCERS BY NATHAN LAKEI TH STANFI MARTELL CHRIVE TOMSTOPHER VERNICO- NIEKp.U,OSg.aCSA. KARAMI KARAMI HUGHESJOHNSON BY NATHAN JOHNSON KARNOWSKI JENNYCOLLETTE DUCSAYNELDLANGFORD CRANKMARTELL STEVE YEDLI , ASCANDPRODUCEREXECUTIPLUMMER RIAPRODUCERSN JOHNSON, p.g.a. WRIDIRGTHUGHES EDIELD TOR BOB DESIKATHERI GNER DAVINDJAEDEN PHOTOGRAPHYJAEDEN ECTED BY RIAN JOHNSON TENAND COSTUME DIRECTOR OF EXECUTIVE EXECUTIVE PRODUCED PRODUCED WRITTENAND DUCSAYEDITORPRODUCTIBOBDESIGNERONDUCSAY DAVID CRANKPRODUCTIDESIGNERONPHOTOGRAPHY STEVE YEDLICOMING N, ASCSTEVEPRODUCERYEDLITOMNSOON p.g.a.BERGMAN, RIAN JOHNSON, DESIGNER JENNY EAGAN EDITOR BOBEAGAN BY RAM BERGMAN, DIRECTED BY RIAp.Ng.JOHNSON DAVIDIRECTORDOFCRANK ,KARNOWSKI ASC PRODUCER TOM KARNOWSKI p.g.a. RIp.Ag.Na. JOHNSON, a. DIRECTEDBY RIAN JOHNSON DESIGNER JENNY PHOTOGRAPHY BY RAM Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

tor - fre 16:00 • lør 15:00 • søn 13:00

MED DAN SK TALE

lør 14:00 • søn 11:00

16.12 - 22.12

DANIEL

CHRIS

ANA

JAMIE LEE

EVANS

DE ARMAS

CURTIS

DANIEL

CRAIG

CHRIS DANIEL

EVANS CRAIG

ANA CHRIS

JAMIE LEE ANA

DE ARMAS DE ARMAS CURTIS EVANS

MICHAEL

SHANNON

MICHAEL JAMIE LEE

SHANNON CURTIS

DON

JOHNSON

DON MICHAEL

JOHNSON SHANNON

TONI

COLLETTE DON TONI

COLLETTE JOHNSON

LAKEITH

STANFIELD LAKEITH TONI

tor - søn 19:30

Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc.Artwork All Rights Motion Picture © Reserved. 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Dronningens

MED DANSK TALE

CRAIG

COMING COMING SOON I BIOGRAFEN 5.SOON DECEMBER

©2019 Disney Forpremiere: søn 12:00

KATHERINE

LANGFORD

KATHERINE LAKEITH

lør 13:00 • søn 11:00

JAEDEN

MARTELL JAEDEN KATHERINE

STANFIELD STANFIELD LANGFORD LANGFORD MARTELL COLLETTE

AND

CHRISTOPHER

PLUMMER

JAEDEN AND

CHRISTOPHER

AND

PLUMMER MARTELL

CHRISTOPHER

PLUMMER

lør 14:15 • søn 10:00

lør - søn 14:30

J u l e f e r i e 23.12 - 29.12

06.01 - 12.01

30.12 - 05.01

Gratis popcorn & øko slushice i juleferien for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet 25.12-01.01.

-

LUKKET 24.12 + 31.12 + 01.01

man 14:15 • tir 16:45

ALLE ER UNDER MISTANKE HEL L , ANY OF THE M COULD HAVE DONE IT.

man - tir 19:30 • ons 14:00

Forpremiere mandag 6. januar kl. 17:00 tor - søn 16:30 + 19:00

Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

COMING COMING SOON I BIOGRAFEN 5.SOON DECEMBER

Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc.Artwork All Rights Motion Picture © Reserved. 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Biografklub DK forpremiere • man 17:00

man 19:30 DANIEL

CHRIS

ANA

JAMIE LEE

CRAIG

EVANS

DE ARMAS

CURTIS

DANIEL

CRAIG

ons - søn 13 (2D) +©2019 15 (3D) + 17 (org) Disney

CHRIS DANIEL

EVANS CRAIG

ANA CHRIS

JAMIE LEE ANA

DE ARMAS DE ARMAS CURTIS EVANS

MICHAEL

SHANNON MICHAEL JAMIE LEE

SHANNON CURTIS

DON

JOHNSON DON MICHAEL

JOHNSON SHANNON

TONI

COLLETTE DON TONI

COLLETTE JOHNSON

LAKEITH LAKEITH TONI

lør - søn 13:00 • Julefilm til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket

LANGFORD KATHERINE LAKEITH

JAEDEN

MARTELL JAEDEN KATHERINE

AND

CHRISTOPHER

PLUMMER

JAEDEN AND

CHRISTOPHER

AND

PLUMMER MARTELL

CHRISTOPHER

PLUMMER

man + tor - lør 13 (2D) +©2019 15 (3D) • søn 15 (2D) Disney

Billetpris 100 KR

ons - søn 16:20 + 19:30

KATHERINE

STANFIELD

STANFIELD STANFIELD LANGFORD LANGFORD MARTELL COLLETTE

-

Billetpris 100 KR

Billetpris 100 KR

tir - ons 17:00

ER EM UNDER HE L L , ANALLE Y O F TH CO U LMISTANKE D H AV E D O N E I T. HE L L , ANHYEL OLF, TH U LEM D HCO AVUE LDDOHNAV E IET.D O N E I T. A NEM Y OCO F TH

man 16:20 + 19:30 • ons - søn 19:30

man + tor - søn 17:00

LIONSGATE AND MRC PRESENT A T-STREET PRODUCTION A FILM BY RIAN JOHNSON DANIEL CRAIG “KNIVES OUT”CASTICHRING S EVANS ANA DE ARMASCO- JAMIE LEE CURTIS MICHAEL SHANNONMUSIDONC JOHNSON LIONSGATELAKEIANDLIMRCTOHNSGATE PRESENTEANDLDA T-MRC STREETPRESENTPRODUCTI N A FILMPRODUCTI BY RIAONNMARTELL JOHNSON EL CRAI “KNIPLUMMER VEESL CRAIOUT”GCASTICHRI ARMAS EARMAS LEE CURTI MIECLEEHAELCURTIHUGHES SHANNON JOHNSONJOHNSON A T-SOTREET A FILM BY RIANDDANI ANCHRIJOHNSON “KNINBYG MARYVSESEVANSOUT”VERNIANACASTICHRIENU,G DECSAS EVANS ANAJAMI S MICHAEL SHANNON DON JOHNSON TONI COLLETTE STANFI KATHERI NE LANGFORD JAEDEN STOPHERG DANI KOSDEKARAMI GIJAMI OSS LEOPOLD NATHAN PRODUCERS NI BYDON MUSIC COMUSIC PRODUCTI ON E LANGFORD DIRECTOR OF AND CHRI WRITTENIOANDS LEOPOLD TONI COLLETTEDESICOSTUMECOSTUMEGNERTONILAKEI THEAGAN STANFI KATHERI MARTELL SN©2019 TOPHER MARYPRODUCEDVERNIDisney EBYU,MARY CSABERGMAN, GNIIOKOSS LEOPOLD BYPLUMMER PRODUCERS BY NATHAN LAKEI TH STANFI MARTELL CHRIVE TOMSTOPHER VERNICO- NIEKp.U,OSg.aCSA. KARAMI KARAMI HUGHESJOHNSON BY NATHAN JOHNSON KARNOWSKI JENNYCOLLETTE DUCSAYNELDLANGFORD CRANK STEVE-YEDLI , ASCANDPRODUCEREXECUTIPLUMMER RIAPRODUCERSN JOHNSON, p.g.a. WRIDIRGTHUGHES EDIELD TOR BOB DESIKATHERI GNER DAVINDJAEDEN PHOTOGRAPHYJAEDEN BY RAM ECTED BY RIAN JOHNSON lør 14:00 TENAND COSTUME DIRsøn ECTOR OF EXECUTIVE EXECUTIVE PRODUCED PRODUCED WRITTENAND DUCSAYEDITORPRODUCTIBOBDESIGNERONDUCSAY DAVID CRANKPRODUCTIDESIGNERONPHOTOGRAPHY STEVE YEDLICOMING N, ASCSTEVEPRODUCERYEDLITOMNSOON p.g.a.BERGMAN, RIAN JOHNSON, DESIGNER JENNY EAGAN EDITOR BOBEAGAN BY RAM BERGMAN, DIRECTED BY RIAp.Ng.JOHNSON DAVIDIRECTORDOFCRANK ,KARNOWSKI ASC PRODUCER TOM KARNOWSKI p.g.a. RIp.Ag.Na. JOHNSON, a. DIRECTEDBY RIAN JOHNSON DESIGNER JENNY PHOTOGRAPHY BY RAM Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

COMING COMING SOON I BIOGRAFEN 5.SOON DECEMBER

Motion Picture Artwork © 2019 Lions Gate Entertainment Inc.Artwork All Rights Motion Picture © Reserved. 2019 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

HEL L , ANY COULD DONE IT.DONE IT. HEOF LL, THE ANYMOF THE MHAVE COULD HAVE

LIONSGATE AND MRC PRESENT A T-STREET PRODUCTION A FILM BY RIAN JOHNSON DANIEL CRAIG “KNIVES OUT”CASTICHRING S EVANS ANA DE ARMASCO- JAMIE LEE CURTIS MICHAEL SHANNONMUSIDONC JOHNSON LIONSGATEmed PRESENTEANDLDA T-MRC STREET N A FILMPRODUCTI BY RIAONog JOHNSON EL CRAI “KNIPLUMMER VEESL CRAIOUT”GCASTICHRI ARMAS EARMAS LEE CURTI MIECLEEHAELCURTIHUGHES SHANNON DONBY NATHAN JOHNSONJOHNSON PRESENTPRODUCTI A T-SOTREET NMARTELL A FILM BY RIANDDANI ANcroissant “KNINBYG MARYVSESEVANSOUT”VERNIANACASTICHRIENU,G DECSAS EVANS ANAJAMI S MIkl. CHAEL SHANNON DON JOHNSON Film kaffe mandag 10 TONI COLLETTE LAKEIANDLIMRCTOHNSGATE STANFI KATHERI NE LANGFORD JAEDEN CHRIJOHNSON STOPHERG DANI KOSDEKARAMI GIJAMI OSS LEOPOLD PRODUCERS NI MUSIC COMUSIC PRODUCTI ON E LANGFORD DIRECTOR OF AND CHRI WRITTENIOANDS LEOPOLD TONI COLLETTEDESICOSTUMECOSTUMEGNERTONILAKEI THEAGAN STANFI KATHERI SNTOPHER MARYPRODUCEDVERNIBY RAMEBYU,MARY CSABERGMAN, GNIIOKOSS LEOPOLD BYPLUMMER PRODUCERS BY NATHAN LAKEI TH STANFI MARTELL CHRIVE TOMSTOPHER VERNICO- NIEKp.U,OSg.aCSA. KARAMI KARAMI HUGHESJOHNSON BY NATHAN JOHNSON KARNOWSKI JENNYCOLLETTE DUCSAYNELDLANGFORD CRANKMARTELL STEVE YEDLI , ASCANDPRODUCEREXECUTIPLUMMER RIAPRODUCERSN JOHNSON, p.g.a. WRIDIRGTHUGHES EDIELD TOR BOB DESIKATHERI GNER DAVINDJAEDEN PHOTOGRAPHYJAEDEN ECTED BY RIAN JOHNSON TENAND COSTUME DIRECTOR OF EXECUTIVE EXECUTIVE PRODUCED PRODUCED WRITTENAND DUCSAYEDITORPRODUCTIBOBDESIGNERONDUCSAY DAVID CRANKPRODUCTIDESIGNERONPHOTOGRAPHY STEVE YEDLICOMING N, ASCSTEVEPRODUCERYEDLITOMNSOON p.g.a.BERGMAN, RIAN JOHNSON, DESIGNER JENNY EAGAN EDITOR BOBEAGAN BY RAM BERGMAN, DIRECTED BY RIAp.Ng.JOHNSON DAVIDIRECTORDOFCRANK ,KARNOWSKI ASC PRODUCER TOM KARNOWSKI p.g.a. RIp.Ag.Na. JOHNSON, a. DIRECTEDBY RIAN JOHNSON DESIGNER JENNY PHOTOGRAPHY BY RAM

Profile for Viften

Viften Program #6 2019  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Viften Program #6 2019  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Profile for viften
Advertisement