{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

VIFTEN

Program #1 • januar 2020

JANUAR • FEBRUAR • MARTS

FILM • KONCERTER TEATER • COMEDY viften.dk • facebook.com/viften • 36 37 97 70 • Rødovre Rådhusplads


KONCERTER UDSOLGT!

BJÖRN AFZELIUS EN HYLLNING 16.01

Det er 20 år siden den svenske sanger og samfundsrevser, Björn Afzelius døde. Hans sange er kendt og elsket i hele Skandinavien, og flere af hans albums er blevet en vigtig del af vores fælles musikarv. Oplev BJÖRN AFZELIUS - en hyllning av: Guran, Nyberg & Nord.

TROELS TRIER 09.02

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. kan han med rette kalde sig multikunstner – han mangler efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med. Med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere.

UDSOLGT!

JØRN JEPPESEN & BAND 24.01

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen på højeste niveau som musiker, manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sine 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken. Nu debuterer JEPPESEN som solist. Support/Special Guest: NIKLAS SCHNEIDERMANN. Bedst kendt som guitarist plus plus i Magtens Korridorer. Derudover har han udgivet to soloalbums. For tiden arbejder han på opfølgeren til sidstnævnte, med titlen, ja, ’Udansk//Nudansk II//II’.

samt utallige opfordringer fra det danske land om en turné mere, og derfor drager Sanne igen på Akustisk Live 2020 i januar, februar og marts. Sanne spiller både nogle af sine store hits, men også en stor del fra hendes store repertoire, som hun ellers ikke har spillet i mange år samt sange, hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sannes liv og karriere.Kom helt tæt på en af Danmarks allerstørste stemmer, når Sanne Salomonsen besøger Viften 27. februar.

UDSOLGT!

MEDINA 23.02

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden!

ALPHABEAT 15.02

Alphabeat er endelig tilbage efter fem års pause! Gør dig klar til fest med hits som 10.000 Nights of Thunder, Boyfriend, Fantastic 6, Heat Wave, The Spell, DJ, Vacation, Love Sea og Fascination og Shadows.

CARL EMIL PETERSEN 05.03

PAUL HARRISON BAND 19.02

JAN HARBECK QUARTET 26.01

Tenorsaxofonisten Jan Harbeck og pianisten Henrik Gunde er modtagere af den præstigefulde Ben Webster Pris 2018. Til denne koncert spiller Jan Harbeck Quartet et program, der hylder Ben Webster og hans musik, der har beriget og inspireret det danske jazzmiljø. Ben Webster boede de sidste 8 år af sit liv i København og er begravet på Assistens Kirkegård på Nørrebro.

UDSOLGT!

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Der serveres alt fra medrivende uptempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc. Svenskefødte Angela Strandberg på bare 24 år spiller trompet og bidrager med en fabelagtig vokal.

UDSOLGT! For hele familien

SEBASTIAN KLEIN 02.02

Sebastian Klein tager på en tur rundt i landet med sit band under navnet ‘MER´ STYR PÅ DYR - nu med slange og puma! Sebastian har et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren. Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans, og showet er i børnehøjde og sjovt for alle aldre – børn som voksne.

LARS LILHOLT 21.02

Lars Lilholt har i mange år kunne samle alle generationer landet over. Han er en erfaren sangskriver med et talent for at bruge det danske sprog kombineret med enkle melodier, der er solidt plantet i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

FÅ BILLETTER!

UDSOLGT!

SANNE SALOMONSEN 27.02 DUBLIN LEGENDS 07.02

Glæd jer til at opleve legenderne i irsk folkemusik; Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de gæster Viften under navnet Dublin Legends.

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio” Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver. Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”. Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band. “Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrænding? er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk turné. Med sig havde hun Annika Askman på keyboard og vokal, Victor Ray Salomonsen Ronander på guitar og vokal samt Mads Løkkegaard på guitar og vokal. Turnéen var en kæmpe succes med et stor entusiastisk publikum og et yderst veloplagt band. Dernæst fulgte sommersuccessen med de to veninder Anne og Lis

ZIRKUS 06.03

Zirkus kommer tilbage til Viften og fortsætter den vilde 20’er fest! Denne gang, har et begrænset antal gæster, mulighed for en totaloplevelse med menu fra Folkets Madhus, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række nye overraskelser. Find dit flotteste 20’er tøj frem for King of Swing returnerer til Viften. Med deres intense og medrivende energi, inviterer Zirkus og Viften om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, der tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer, dansede til den swingende jazzmusik. Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere, dekorationer og skuespillere, er Zirkus endnu en gang klar med deres fantastiske 20’er show.


KONCERTER

TRILLEBAND MED METTE MACKMAN 08.03

Det originale Trilleband med Mette Marckmann Trille er ikke længere iblandt os – men hendes sange er lyslevende! Trille var en af de første danske sangskrivere, der beskrev verden fra en kvindes perspektiv og turde dele sine tanker om kærlighed, ensomhed og kvindeliv fra en meget personlig vinkel. Trille var en mester i at beskrive angsten og håbet, troen og usikkerheden, hverdagens poesi og kærligheden – det store i det nære og det nære i det store….Når Trilles originale band og Mette Marckmann går på scenen venter der publikum en uovertruffen, nærværende musikalsk oplevelse. Mette Marckmann bringer Trilles sange op til nutiden og de er stadig helt aktuelle.

ELEPHANT SESSIONS 20.03

Elephant Sessions er i den grad i gang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You. De spiller denne sommer på en lang række festivaler i hele verden. Deriblandt Tønder Festival og Glastonbury Festival, som er én af verdens største. Den imponerende tourplan, størrelsen af festivaler og mange vundne priser indikerer en stor fremtid. Maria Theessink fra Tønder Festival udtaler da også: ”Elephant Sessions er klart et af de allerbedste liveacts der findes pt. De har optrådt på Tønder Festival ved flere lejligheder og hver gang har det været en kæmpe fest. Det er sådan et band vi gerne ville have hvert år.”

UDSOLGT!

SØREN SKO 08.04

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk. Solo-turné, april 2020..! I starten af 2020 udgiver jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i april 2020 tager jeg på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing.Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’ sidste år, som fortjener at blive fortolket live..! Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... Min live tour i april vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.

SØMÆNDENE 21.03 RICHARD MARX US • 13.03

En stribe verdenshits og 30 millioner solgte albums taler sit tydelige sprog om Richard Marx’ strålende karriere. Oplev amerikaneren med den flotte stemme i Viften til en solo akustisk koncert! Amerikaneren med den sprøde poprock-stemme slog for alvor igennem sidst i 80’erne med super-balladen “Right Here Waiting”.

SOUVENIRS 15.03

Souvenirs’ musik er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret. Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk, og de er stadig lige så charmerende og melodisk sikre som de altid har været. Så publikum kan godt glæde sig til en koncert med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne” m.fl

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været et af de mest originale indslag på den danske musikscene. Sømændene er kendt og elsket for at genoptage den klassiske vise-og swingtradition, samt ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber - alt sammen med et glimt i øjet.

ANNE DORTHE MICHELSEN & MARIA BRAMSEN 27.03

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria. De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde. Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN

PENNY POLICE & GRETA 14.04

To af Danmarks mest interessante popnavne gæster denne aften Viften.Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren. Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini men er helt sin egen og har i den grad fundet sin helt egen niche. Med hendes unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget ganske særligt, smukt og nærværende. GRETA drager dig ind i sit univers af drømmende synthpop med sans for 80’erne men blikket rettet mod fremtiden. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal.

FÅ BILLETTER!

PENDRAGON UK • 16.04

IDA NIELSEN 12.03

Ida Nielsen er atter klar til at ligge salen ned i Viften. Ida er en af de mest omtalte musikere de senere år – ikke mindst grundet sin succesrige tid som bassist for verdensstjernen Prince.. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves og iørefaldende melodier, spillet med attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow pakket med gode vibes og selvfølgelig masser af bas.

ANDERS BLICHFELT 01.04

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019. Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Blandt dedikerede Progressive fans har Pendragon ligget i toppen af ønskelisten for et besøg i DK, og endelig lykkes det. Bandet er en af pionererne indenfor NeoProg genren, og de fik deres gennembrud tilbage i 1982, da de varmede op for Marillion på den nu hedengangne Marquee Club i London. Pendragon kunne i 2018 fejre 40års jubilæum, og i februar 2020 udgiver de studiealbummet ”Love Over Fear”, som for første gang får dem forbi DK. Ved koncerten kan man forvente nogle numre fra det nye album samt klassikere og hits fra deres kæmpe bagkatalog. Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse, når et af genrens mest banebrydende bands lægger vejen forbi Viften i Rødovre.


KONCERTER

THE WHITE ALBUM 17.04

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album i foråret besøger Viften. Hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel.

DANSER MED DRENGE

24.04

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl – i 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få. Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit. De mange udsolgte koncerter på spillesteder og på festivaler vidner om et særdeles godt tag i det danske koncertpublikum. Siden 1993 er det gået op og ned for DmD – men mest op. Bandet har haft fire Grammynomineringer, og de lå nr. 1 på hitlisten otte uger i træk i 2006. De har også fået mange priser for deres live-act – i dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder.

GRANT-LEE PHILLIPS US • 18.04 Grant-Lee Phillips slog oprindeligt sine folder i bandet Shiva Burlesque tilbage i slutningen af 1980’erne, men det var med Grant Lee Buffalo, at manden for alvor fik prikket hul igennem til verden. Sagerne tog i dén grad fart, da singlen “Fuzzy” udkom på Bob Moulds pladeselskab i 1992 – den blev rost til skyerne og sikrede bandet en pladekontrakt med Slash Records, der således udgav gruppens debutalbum, det ligeledes “Fuzzy”betitlede værk fra 1993; et album, der af R.E.M.’s Michael Stipe blev udråbt til det års stærkeste plade. Grant Lee Buffalo nåede at udgive yderligere tre album, inden bandet gik i opløsning i 1999. Grant-Lee Phillips havde dog mod på mere, så han søsatte kort efter en solokarriere, der således allerede i år 2000 kastede solo-debuten “Ladies Love Oracle” af sig. “Mobilize” fra 2001 udmøntede sig i betydelige anmelderroser og var ikke mindst bemærkelsesværdigt i kraft af det faktum, at Phillips selv spillede alle instrumenter derpå. Siden er fulgt yderligere syv udgivelser – herunder “Nineteeneighties”, der var en samling af cover-sange, og mandens seneste værk, det vanligt skamroste “Widdershins” (2018).

Viften har igen fornøjelsen af, at kunne præsentere den amerikanske singer-songwriter Todd Alsup. Todd Alsup er en ægte alsidig singer-songwriter og pianist, der med en musikalsk New Yorker vibe, blander dybden og det energiske fra bluesgenrens lydunivers med poppens ørehængende melodier. Når du som publikum oplever Alsup er du ikke i tvivl om hans musikalske inspiration – en inspiration, der kommer fra nogle af verdens største musikere, heriblandt Elton John, Stevie Wonder, Billy Joel, Marvin Gaye, John Legend, Coldplay og Alicia Keys.

FÅ BILLETTER!

STACEY KENT US • 22.05

PLIGTEN KALDER

30.04

Ny koncerttur med de gamle klagesange Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi. zDet er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

NIELS LAN DOKY 23.04

Niels Lan Doky tager på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen fået navnet “NIELS LAN DOKY 2020” og den 23. april giver Niels Lan Doky og hans danske trio koncert i Viften. Siden dannelsen i 2011 har de høstet stor international anerkendelse. Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet “Improvisation On Life” som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som i sommers udkom i resten af verden. Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage. Den spanske presse skrev bl.a. “De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden”, “Musik der trænger dybt ind i sjælen”, “En koncert fuld af skønhed” og “Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.”

TODD ALSUP US • 14.05

A NIGHT WITH GUNS L.A. GUNS US • 13.05

GUNS N’ ROSES-JAM DK | SHAMELESS DE

L.A. Guns blev dannet i 1983 af guitarist Tracii Guns og den dengang ukendte sanger Axl Rose. Et par år senere dannede de Guns N’ Roses, som Tracii Guns hurtigt forlod for at vende tilbage til L.A. Guns. For første gang siden 1993 spiller L.A. Guns feat. Phil Lewis og Tracii Guns i DK. I forbindelse med deres igangværende turné kommer L.A. Guns forbi KBH og Aarhus og til begge koncerter har de følgeskab af danske Guns N’ Roses-Jam og de tyske glamrockere i Shameless! Gå ikke glip af denne unikke mulighed for en tur gennem hardrockens historie!

Politiken kalder hendes stemme for ”fløjl til øregangene uden nogen form for mislyd”. Og det er, hvad Stacey Kent besidder. En gudsbenådet stemme med en fuldstændig ubesværet frasering og silkeblød klang. Til foråret kan du for første gang opleve den amerikanske jazzsangerinde i Viften!

BIG COUNTRY SCO • 30.05

Med et fantastisk bagkatalog og snart 40 års eksistens hører Big Country til et af de mest anerkendte rock bands i verden Med klassiske hits som inkluderer ”Fields Of Fire” ”In A Big Country” “Chance” “Wonderland” og ikke mindst “Look Away” samt “The Teacher” er der lagt op til et brag af en koncert når Big Country tager på en Mini Skandinavien Tour og ligger vejen forbi Viften lørdag den 30. Maj 2020 kl. 20.00. Bandet blev dannet af nu afdøde Stuart Adamson og Bruce Watson i Dunfermline Skotland tilbage i 1981. Senere kom trommeslager Mark Brzezicki De brød igennem med debut albummet ”The Crossing” i 1983 som solgte mere end 2 millioner albums og fik 3 prestigefyldte grammynomineringer i USA. Albummet ”The Seer” fra 1986 fik Big Country op på den HELT store rockscene og slog fast de var kommet for at blive ikke mindst med kæmpe hittet ”Look Away” og ”The Teacher” samt titelnummeret ”The Seer” hvor selveste Kate Bush var gæstesangerinde. KPM Concerts samt Viften har fornøjelsen af at kunne præsentere et af de største rock bands fra stolte Skotland.

FLERE ARRANGEMENTER

DISSING LAS & CROSS BAND SPILLER BOB DYLAN 25.10 FISH SCO 29.10


COMEDY • TEATER • SHOW • FOREDRAG FÅ BILLETTER!

PLASTIK ET HAV AF LØSNINGER 29.01

I foredraget stiller Henrik Beha Pedersen skarpt på, hvordan det gik til, at vi har formået at forurene verdenshavene med plastik i en sådan grad, at vi i dag står over for en af nutidens største miljøkatastrofer. Det positive og overraskende element i foredraget er de mange løsninger, som vi allerede nu kan pege på. Det er mennesker, der har forurenet havet, men det er også os, der kan løse problemet – men det kræver vilje og nytænkning. Gennem foredraget tager Henrik deltagerne på en rejse, der tager afsæt i problemet, men lander i løsningerne. Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

CONRAD MOLDEN 28.03

Den britiske komiker Conrad Molden er nu klar med opfølgeren til sit første onemanshow DANGLISH, som spillede i hele landet i 2017 og 2018. Conrad elsker stadig Danmark, og der er sket meget siden sidste turné. Conrad er nemlig ikke længere en ungkarl, der lever af kopnudler og kolde fadøl. Han er blevet far, og skal nu navigere i sit nye liv, hvor han stadig prøver at være en glad, rødhåret englænder, der elsker at fortælle jokes. Conrad var for år tilbage med til at starte den engelske comedyscene i Aarhus, på comedyklubben Alberts, hvor han stadig optræder ugenligt. Nogle af de bedste komikere, som Conrad har mødt igennem tiden, tager han med, når showet rykker ud af den lille comedykælder i Aarhus, til de større scener rundt omkring i landet. OBS: Showet foregår på engelsk

MENS ROOM 4 17.09

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris. Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

UDSOLGT!

SKATTEØEN 05.02

Glæd jer til alle tiders musical for hele familien, når Folketeatret gæster Viften med SKATTEØEN. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange, føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Det historien om drengen Jim Hawkins, der finder et skattekort og drager ud på et sandt eventyr. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og gode sange, når vi inviterer jer med på skibet Hispaniola med kurs mod Skatteøen.

ANDREAS BO 09.10 RUNE KLAN 02.04

Rune Klan er HÅBEFULD og byder på ny tur i sit magiske univers – med noget på hjerte!Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med! Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Andreas Bo er tilbage. Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.Og han er #SKARP som aldrig før.

FÅ BILLETTER!

GHITA NØRBY 01.03

Kom og oplev en af Danmarks største skuespillerinder fortælle om sit spændende liv i åbenhjertig samtale med sin mangeårige ven guitaristen Lars Hannibal, som indimellem ordene vil spille kendte temaer fra det klassiske guitarrepertoire, som giver plads til ”eftertanke”. Mon ikke der også bliver plads til at opleve Ghita Nørby læse et af H. C. Andersen´s eventyr!

JAN GINTBERG 16.05

GINTBERG 20 i 20 - en særlig aften med Jan Gintberg Den livskloge herre har mange ting på hjertet, som han gerne vil af med. Ting der skal pudses af. Raseri der skal koges af. Betragtninger der skal rammes ind. Det bliver et show fuld af gedigen frem og tilbageskuende Gintberg stand up fra øverste komikhylde, eksperimenter og impro. Det bliver kun for de få - så skynd dig, hvis du vil med?

HUMØR-SPA MED KAREN-MARIE LILLELUND 19.03

Karen-Marie Lillelund er ’Humor-aktivist’ og med parolen ”dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag”, inviterer hun dig til Humør-Spa, et boost af wellness der giver dig smilet og grinet tilbage. Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. ”Slap af, grin nu bare lidt af det … det er der brug for”, siger hun. Det er tid nu inden det er for sent.

HUXI BACH 12.11

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn. Det er nye tider.

LINDA P 13.11.2020 + 22.01.2021 NIKOLAJ STOKHOLM 03.09

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show; ”Turen går til Nikolaj Stokholm”. Alt er udsolgt 6. og 20. februar. Nu annonceres ekstra show 3. september!

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”. Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.


BIOGRAF 13.01 - 19.01

27.01 - 02.02

20.01 - 26.01

03.02 - 09.02

man - tir 16:30 • ons 16:00

man - ons 16:30 + 19:30 • tor - søn 16:30

man 19:00 • tir 17 • ons 17 + 19 tor 17:30 + 19:30 • fre - søn 17 + 19 Babybio inkl. kaffe, onsdag 11:30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 14:00 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

tir - søn 16:30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 tor 17 +19• fre 17:30 • lør - søn 17 + 19

man 16:30 • tir - søn 19:30 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30

PULP FICTION • fredag 19:30 inkl. Big Kahuna Burger & Sprite - 125 kr.

BKD forpremiere •man 17:00

tor - søn 19:30

børneklub forpremiere

Forpremiere man 19:30

lør 12:30

Forpremiere lør 12:30

tor 13:45 • fre - søn 13:00 Forpremiere: lør 14:45

Forpremiere: søn 14:30 FIRST lady FILM

©2019 Disney lør - søn 14:15

©2019 Disney lør - søn 14:15

V i n t e r f e r i e 10.02 - 16.02

17.02 - 23.02

Eidnes Studios

tor 15:30 • fre - søn 15:00

lør 10:15 • søn 12:30

lør - søn 11:15

24.02 - 01.03

02.03 - 08.03

Gratis popcorn & øko slushice i vinterferien for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet 10.02-23.02

tir - søn 11:15

man - tir 19:00 • ons 16:30 • tor 19:30 fre 19:30 • lør 16:00 • søn 19:30 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:00

man - søn 11:15

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

FIRST lady FILM

Eidnes Studios

man - søn 13:00

FIRST lady FILM

Eidnes Studios

man 16:30 + 19:00 • tir 16:30 ons 16:30 + 19:00 • tor - søn 17:00

Forpremiere mandag 24. februar kl. 16:30 tor - fre 17:00 • lør 16:00 • søn 17:00 man - søn 15:00

man - søn 15:00 tor - søn 15:00

tor - søn 17:00

man - ons 17:00 • tor - søn 19:20

lør - søn 10:00 • film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. i samarbejde med Cinemateket

man - søn 17:00

man - ons 19:30

tor - søn 19:30

Sing-a-long event musicalsangerinden og Grease-elskeren Johanna Fridell lørdag 29. februar 20:30

KRUDTTØNDEN tor - søn 19:30

søn 12:00 med kaffe og bagværk - 50 kr.

lør 14:00 • søn 15:00

FIRST lady FILM

Eidnes Studios

Krudtønden er en del af Biografklubben Filmportens program. Filmporten tilbyder hvert år uforlignelige værker, der kommer til at stå som milepæle i filmhistorien. Bliv medlem for kun 100 kr. og oplev 12 udvalgte film til 1/2 pris! Køb medlemskabet i vores café eller online.

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

man 10:15 • tir - søn 13:00

Profile for Viften

Viften Program #1 2020  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Viften Program #1 2020  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram

Profile for viften
Advertisement