EventMgzn. 2023

Page 1

COMMUNITY BUILDING IS EEN MUST Hoe Booking.com events inzet om medewerkers betrokken te houden LET’S CATER FOR THE FUTURE TOGETHER Maak positieve impact met jouw event THE BIG THANK YOU Tips voor een knallend bedrijfsfeest BOOST JE EVENT! Van Karaoke caravan tot Oxygen bar Event Mgzn.
OF
THE POWER
EVENTS

IN A WORLD WHERE EXPERIENCES MATTER, EVENTS HAVE THE POWER TO TRANSFORM ORDINARY MOMENTS INTO EXTRAORDINARY ONES

MET EVENTS

We mogen nu al terugkijken op een heerlijk jaar. Met het gehele team hebben we in de eerste helft van 2023 al zo’n 4.100 events georganiseerd en bijna 300.000 gasten mogen ontvangen. En dat maakt mij trots!

Trots op het feit dat we zoveel mooie events neergezet hebben en trots op het feit dat het belang van events zo duidelijk zichtbaar is. Want events zijn één van de meest krachtige tools die er zijn.

Events worden niet voor niks vaak als middel ingezet om (commerciële) doelen te realiseren. Het is een superkrachtig middel om een community op te bouwen en het delen van kennis en ervaringen te faciliteren. Events met een focus op creativiteit en inspiratie kunnen een bron zijn van nieuwe ideeën en innovatie. Met interactieve activiteiten en onconventionele benaderingen worden de gasten van het event gestimuleerd om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wanneer je bijeenkomst geslaagd is én hoe je dat gaat meten. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze culinaire concepten perfect aansluiten bij de doelstellingen van jou als opdrachtgever.

Wat je doel ook is, samen maken we impact. De kracht van een event is de boodschap die je aan de gasten meegeeft.

In deze vijfde editie van het EventMgzn. geven we je een kijkje in onze keuken. We laten je zien wat er mogelijk is op het gebied van grote of kleine events. Events om mensen samen te brengen, impact te maken, iets te vieren, te leren of te inspireren. Eigenlijk maakt het niet uit wát nou precies het thema van je event is, het gaat erom dat mensen samen iets beleven en ontdekken. Want samen iets doen, dat verbindt. En dat is de Power of Events!

Commercieel

Leisure & Events NL

COLOFON

Het EventMgzn. is een initiatief van de Vermaat Groep en onderliggende bedrijven

Vermaat Events, Food Fantasies en diverse evenementenlocaties in het land. Het magazine wordt jaarlijks zowel in print als digitaal uitgegeven.

DATUM VAN PUBLICATIE

24 augustus 2023

REDACTIE

Romy Alberts

José de Kuijer – Ooms

Nikki van Vulpen

Anniek de Groot

Michelle van Rijn –Boermeester

Joy Ophorst

Lonneke de Kroon

Hendrik Franken

VORMGEVING

Sanne Emo

Romy Alberts

Nikki van Vulpen

THE POWER OF ENGAGEMENT

BOOKING.COM 10 Hoe de reisgigant events gebruikt om betrokkenheid met collega’s en partners te houden.

SMAAK IN ALLE KLEUREN 14 Cultuur, voorkeur of dieet? Wij maken voor ieder wat wils.

FOMO OP DE WERKVLOER 16 Betrokkenheid op de werkvloer en waarom je FOMO wilt bereiken.

COMMUNITY BUILDING 20 Vermaat te gast op Spot Festival.

OP ZOEK NAAR NIEUWE 22 COLLEGA’S? EVENTS TO THE RESCUE!

Zo kun jij events gebruiken om mensen te werven.

THE POWER OF IMPACT

WEET JIJ WAT JE EET? 28 Wat wij kunnen doen om de ecologische voetafdruk van jouw event te verkleinen.

GEEN WEGWERPPLASTIC 34

MEER IN 2024?

CHALLENGE ACCEPTED!

Creatieve alternatieven voor disposables, ze zijn er!

HOE ZORGEN WE SAMEN 36

VOOR DUURZAME EVENTS?

Benieuwd wat jij zelf kunt doen om een positieve impact te hebben op de organisatie van je event? Lees het hier.

LET’S CATER FOR THE 38 FUTURE TOGETHER

Samen naar een succesvolle en duurzame wereld.

3 DUURZAME 44 EVENT VENUES

Hier geef jij jouw event een duurzame touch.

HEMEL & AARDE 46

Chef Rene brengt een ode aan de seizoenen.

Copyright © Vermaat Groep 2023.

44
10

THE POWER OF CELEBRATION

A BIG THANK YOU 50 Feesten verbindt. Successen vieren is leuk én zorgt voor motivatie en inspiratie.

7 LOCATIES VOOR EEN 54

KNALLEND BEDRIJFSFEEST

De locatie is al de helft van je succes. Wij geven je tips voor top plekken.

EVENT CASE: HAPPY 58

HEARTS FESTIVAL

15 jaar hartverwarmende zorg door MUMC+. Dat vraagt om een knalfeest. #nietsdanliefde

THE POWER OF EXCHANGE

TEAMWORK MAKES 66 THE DREAM WORK

Samen wandelen, schaatsen, golfen of borrelen maakt je team sterker.

MEDISCHE CONGRESSEN 70

Organiseer jij een medisch congres? Hier lees je slimme tips voor de catering.

HISTORIC HIGHS 72

5 historische locaties die jouw event een extra high geven.

THE POWER OF INSPIRATION

ROL ‘M ERIN! 80 Lekkers van over de hele wereld en informeel netwerken.

NETTO-WAT? 82 NETTO POSITIEF!

Klimaatpositieve events organiseren, dat kán.

GEEF KLEUR AAN JE EVENT 84 Maak kleur beleefbaar met een COLOURS diner van Creative Chef Studio.

SHRIMPLY THE BEST 86

Het neusje van de zalm en meer met de theatre of fish.

EVENTS TO VISIT 88 4 onmisbare events voor de eventbranche.

BOOST JE EVENT! 90 Inspirerende concepten van onze partners.

HOTSPOTS! 92

De hotste spots van het moment vind je hier.

VERMAAT VENUES 94 Al onze locaties op een rij.

72
50
84

THE POWER OF ENGAGEMENT

8
verbinder 9
Events als

Booking.com

ken je vast, maar wist je dat hier wereldwijd maar liefst 20.000 mensen werken, waarvan zo’n 6.000 in Nederland? Met een hoofdkantoor in Amsterdam, een kantoor in Manchester en meer dan 200 regiokantoren, is het een hele kunst om iedereen betrokken te houden. En dat geldt ook voor alle partners zoals hotels, airlines, autoverhuurders en attracties. Het middel bij uitstek voor interne en externe community building? Events! Senior Manager Global Events Karlijn Adriani en Contractmanager Food & Hospitality Maarten van Gestel vertellen wat events voor Booking.com betekenen.

Op het gebied van interne betrokkenheid gebeurt er heel veel binnen Booking.com. Karlijn: “Om te beginnen hebben we het hoofdkantoor in Amsterdam onder één dak gebracht. We zijn van 14 panden naar 1 pand gegaan, dat scheelt al veel. We proberen mensen echt weer in contact te brengen.” Gemiddeld werken de collega’s twee dagen per week op kantoor, drie dagen thuis. Maar de bezetting hangt ook samen met de eventuele events, vertelt Maarten. “Mensen komen op kantoor om te connecten. Als er iets georganiseerd wordt, zitten we zo met 2.000 collega’s extra op kantoor.”

COLLEGA’S ONTMOETEN

BOOKING. KARLIJN&

Karlijn organiseert grote en kleine interne events. “Booking.com Connects" is bijvoorbeeld een tweedaags event dat eindigt met een groot feest: de Summer BBQ. Op kantoor hebben we regelmatig inspiratiesessies en workshops. Tijdens Connects hadden we een grote bazaar met stands waar lokale communities elkaar kunnen ontmoeten. Ook alle afdelingen konden zichzelf presenteren. We zijn zo groot, dat je niet allemaal van elkaar weet wat je doet. We zijn natuurlijk een tech company en daar zijn we hartstikke trots op. Het is heel interessant om te zien wat dat allemaal behelst en hoe we bijvoorbeeld AI gebruiken in onze processen.” Door deze events blijven mensen betrokken. Karlijn: “Events zijn belangrijk voor de interne PR, mensen moeten trots zijn dat ze bij Booking werken.”

MAA R T NE 10

BOOKING.COM

OWER OF
11
12

Vanuit buikbakken: Diverse zoete en hartige mini hapjes

Vanaf gekleurde plateaus:

Velvet cake, gingerbread in regenboog kleuren en ‘fruit soep’.

Verschillende soorten mini sandwiches en mini gekleurde broodjes

Gouden & groene gazpacho

Vegan bowls, raw bowls en pasta bowls

Vanaf de donutwalls: Mini Dunkin Donuts met Booking.com logo

Vanaf het cotton candy station: Blauwe suikerspinnen

Wat stond er op het menu?

PARTNERS ALIGNEN

Extern organiseert Karlijn partnerevents voor bijvoorbeeld hotels, airlines en attracties. Jaarlijks is er een groot event in Amsterdam en in de US. Karlijn: “Maar dat doen we ook voor onze regio's. Later dit jaar is er bijvoorbeeld een groot event in Bangkok voor Azië en de Pacific en in Cancun voor het Latijns-Amerika gebied. Die events gebruiken we om te alignen met partners en te vertellen welke nieuwe technologieën eraan komen. Connecten met partners en kijken hoe we nog beter samen kunnen werken. Dat zijn ook echt goede events, op edgy locaties zoals een oud warehouse. Vanaf de aanmelding tot het vertrek is het een echte experience.

SAMEN OP REIS

METEN IS WETEN

De ‘opbrengst’ van de events wordt nauwkeurig gemeten. Karlijn: “We zijn niet voor niets een tech bedrijf. Data measurement is heel belangrijk. We weten precies wat mensen leuk vinden en wat ze willen, zelfs wat ze het liefst eten.” Ook op kantoor is precies bekend hoeveel mensen er in huis zijn en hoe ze zich door het pand verspreiden, vertelt Maarten. ”Daar passen we bijvoorbeeld de schoonmaak en receptiediensten op aan, zodat alles vlekkeloos verloopt voor medewerkers en bezoekers. Hospitality is ons bestaansrecht. Dat geldt ook intern.” Het team van Booking.com is zeer divers, relatief jong en heel internationaal. Dat maakt Booking.com echt een heel leuke werkgever, geeft Karlijn aan. Onze missie is ‘Making it easier for everyone to experience the world’, die world vind je bij ons onder één dak. Daar kom je elke dag mee in aanraking, dat is echt heel erg bijzonder.”

Voor zowel alle dagelijkse F&B op kantoor als de grote evenementen werkt Booking.com samen met Vermaat. Maarten: “In Amsterdam hebben we drie restaurants en diverse bars en koffiecorners. Dat wordt allemaal verzorgd door Vermaat. Voor de grote evenementen werken we samen met Vermaat Events. Ze verzorgen de catering, maar ook het aankleden van het buffet, de kleding van de medewerkers, de hele experience.” En die experience is extreem belangrijk, geeft Karlijn aan. “Wij hebben een heel duidelijk beeld over hoe onze events eruit moeten zien. We maken moodboards voor welke sfeer het moet uitstralen. Vermaat helpt bij het realiseren daarvan. Dat is soms een onwijze uitdaging, maar Vermaat helpt ons de droom waar te maken. De laatste keer hadden we bijvoorbeeld meisjes op rollerskates met hapjes en een donutwall. Dat was heel geslaagd. We proberen steeds te blijven innoveren. Het is een soort reis die we samen maken.”

HT E POWER OFEN G TNEMEGA
13

SMAAK IN ALLE KLEUREN

Wist je dat wij als cateraar steeds vaker de vraag krijgen om rekening te houden met inclusiviteit? Net zoals bij het event van Booking.com, waar veel verschillende nationaliteiten samenkwamen, houden wij graag rekening met allerlei dieetwensen en culturen. Zo is er voor ieder wat wils.

14
HT E POWER OFEN G TNEMEGA 15

FOMO

OP DE WERKVLOER

Ineen tijd waarin thuiswerken en flexwerken steeds normaler is én blijft, bestaat het risico dat mensen minder binding hebben met hun werkgever en hun collega’s. Binding houden met elkaar is dan essentieel. Ilse Plantenga en Sabine Koers zijn Community Manager bij Vermaat. Zij weten als geen ander hoe events kunnen bijdragen aan het binden en boeien van mensen.

Ilse organiseert allerlei evenementen om de collega’s van Vermaat betrokken en gemotiveerd te houden. Variërend van grote personeelsfeesten tot maandelijkse zeepkistsessies, lunches, borrels en lezingen van gastsprekers. “Ik probeer zowel online als offline mensen met elkaar te verbinden. Soms per regio of Business Unit, de andere keer voor heel Vermaat.” Het hoogtepunt is elk jaar het Vermaat Festival voor alle ruim 5.000 medewerkers. “Dat is keihard met elkaar vieren. Een moment dat je met zijn allen samen bent, kan bijpraten, kan ontspannen en samen successen viert.”

Sabine richt zich met haar evenementen voornamelijk op de collega’s in de Business Unit Tech. Haar doel is om waardevolle relaties te creëren en op te bouwen. Dit doet zij voor de collega’s uit de eigen community en gedeeltelijk voor de partners van Vermaat.

“Op basis van de behoeften, interesses en wensen van de verschillende communities organiseer ik diverse activiteiten en events. Denk aan themadagen, inspiratiesessies, sportevents, pop-ups, teambuilding activiteiten, eigenlijk alles waar ook maar behoefte aan is. The sky is letterlijk the limit!”

BINDING HOUDEN MET ELKAAR IS ESSENTIEEL
ILS E & ENIBAS 16

TALENT GAME AWARDS

SPEEDDATEN MET COLLEGA’S

HT E POWER OFEN G TNEMEGA
17
Bekijk de teaser voor de Talent Game Awards

Dergelijke momenten dragen allemaal bij aan een collectieve herinnering, weet Ilse. “Je maakt samen wat fantastisch mee waar nog jaren over gepraat wordt. Iets waar je echt bij wilt zijn. Collega’s die bijvoorbeeld het Vermaat Festival hebben gemist, balen elke keer wanneer het event weer ter sprake komt. Je wilt een soort FOMO (Fear Of Missing Out) creëren om die events niet te missen. Bij Vermaat zijn wij gespecialiseerd in de culinaire invulling van dergelijke events. Maar we helpen organisaties ook bij het vinden van de juiste locaties en de volledige verzorging qua styling, personeel en techniek. Eigenlijk doen we alles wat er bij een event komt kijken. Dus, als je nou echt zo’n event wilt organiseren waar zeker weten over nagepraat wordt, dan weet je wie je moet bellen!”

HOUDEN:

• Breakfast meetings: ontbijtsessies met het management of de directie

• Afdeling aan zet: elke maand maakt een afdeling de lunch met hun eigen signature dish

• Over de kook: samen koken onder begeleiding van een echte chef

• Trendtour: inspiratietocht langs alle nieuwe hotspots in town

• DoMiBo: de good old VrijMiBo, maar dan op de donderdag

• Trendcafé: inspiratiesessies met een lezing van een gastspreker

• Sporty Times: van bootcamp tot padel, samen zweten verhoogt de sfeer

Nog een laatste tip van Ilse: “Prik vaste momenten, zoals elke 1e donderdag van de maand een borrel, elke laatste woensdag een gezamenlijke lunch en elk kwartaal een sportief evenement. Zo activeer je mensen en het creëert betrokkenheid en binding. Sowieso geldt bij alles wat je organiseert: eten verbindt. Samen genieten van smaken, leidt tot de beste gesprekken.”

Een laatste tip van Sabine: “Zorg voor ambassadeurs van jouw community en maak ruimte in je agenda om oprechte, diepgaande relaties op te bouwen met en voor je collega’s. Zorg dat ze echte fans worden en maak tijd voor je fans. Want wat kun je immers zonder je fans?!”

TIPS VAN ILSE & SABINE VOOR GROTE EN KLEINE EVENTS DIE JOUW MEDEWERKERS BETROKKEN
18
Bekijk de aftermovie van het Vermaat Festival

De termen magnetize en clubhousification zijn zeer actueel. Het aantrekkelijk maken van de kantooromgeving, met goede koffie, lekker eten en een fijne sfeer, trekt medewerkers naar kantoor en zorgt ervoor dat ze binding houden. Kantoren worden clubhouses. Menselijker. Gezelliger. Interactie-verhogend. Een plek waar het wij-gevoel heerst en waar mensen zich thuis voelen en trots op zijn. Waar ze graag anderen uitnodigen en waar kennis wordt gedeeld.

weten over hoe
je medewerkers
naar kantoor krijgt?
TNEMEGA
SAMEN GENIETEN VAN SMAKEN, LEIDT TOT DE BESTE GESPREKKEN Meer
jij
vaker
HT E POWER OFEN G
19
Klik hier!

COMMUNITY BUILDING ...

... is een must! Op Schiphol weten ze dit als geen ander. Dagelijks zijn hier ruim 65.000 mensen werkzaam. Voor kleine én grote bedrijven verspreid over de luchthaven. Je kunt je voorstellen dat het een enorme uitdaging is om iedereen met elkaar verbonden te houden. Daarom is Spot in het leven geroepen. Een platform waarmee mensen met elkaar worden verbonden. Dat gebeurt door van alles te organiseren: van borrels en lezingen tot masterclasses en festivals. Spot Festival is hier een perfect voorbeeld van. Leuk weetje: onze collega’s Hendrik Franken & Karlijn Mutsaers waren als gastspreker uitgenodigd om Vermaat in de schijnwerpers te zetten. En ze waren spot on!

Jouw event ook in de spotlight? Spar met onze collega’s over de mogelijkheden!

20
21
HT E POWER OFEN G TNEMEGA

OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S? EVENTS TO THE RESCUE!

Events

zijn een ideaal middel om medewerkers te binden, klanten te inspireren, feestelijke of juist serieuze boodschappen over te brengen en meer. Maar heb je er wel eens aan gedacht dat een event ook een perfect hulpmiddel is om nieuwe collega’s te vinden? Bij Vermaat zetten we succesvol events in om mensen te werven. Recruitmentspecialisten Rick Reinders en Maartje Vaassen vertellen hoe ze dat doen én hoe jij events ook kunt gebruiken om mensen te werven.

Voor onze locatie in Duinrell organiseren we van begin mei tot eind juli elke week de Duinrell Dinsdag. Elke dinsdag tussen 4 en 6 worden geïnteresseerden, in dit geval voornamelijk jongeren op zoek naar een zomerbaan, ontvangen met een drankje en wat lekkers. Vervolgens krijgen ze een presentatie en een rondleiding. Tijdens de rondleiding hebben ze een gesprek met onze recruitment specialisten en collega’s van de locatie. De afgelopen weken hebben we zo’n 250 kandidaten uitgenodigd, waarvan er nu al 51 collega zijn geworden.

Maartje: “Dit is een ideale manier om in een relatief korte tijd veel mensen te spreken. Natuurlijk is het succes wel afhankelijk van je aanbod. Ook de communicatie is belangrijk; mensen moeten wel weten dat je een event hebt. Voor Duinrell hebben we gebruik gemaakt van bijvoorbeeld social media, een mailing, een advertentie in de Streekkrant en een huis-aan-huis flyer.”

TIPVAN RICK EN MAARTJE

Dit type event kan volgens Rick ook heel goed ingezet worden bij andere organisaties. “Als je productiemedewerkers zoekt, is dit een perfecte manier. Maar ook met een kleinere doelgroep, denk aan hoogopgeleide specialisten, is een event een handig hulpmiddel. Organiseer bijvoorbeeld een ‘friends and family borrel’, waar je eigen werknemers bekenden mee mogen nemen. Of een ‘open borrel of lunch’, waarbij iedereen welkom is. Dit is een mooie manier om mensen te leren kennen en je dient meerdere doelen: werven, maar ook potentiële sales, klantenbinding en een grotere naamsbekendheid.”

BLIJF HERHALEN EN INVESTEREN

Aan één event kun je het succes niet aflezen. Geef je event de tijd en ruimte om te groeien en bekend te worden.

22
Bekijk de wervingsevents van Vermaat
HT E POWER OFEN G TNEMEGA 23

VEGGIES ON FIRE

DE #VIJFSEIZOENEN VAN TROTSE PARTNER VAN VERMAAT PARTYSERVICE | RUNGIS.NL

Groeps arrangementen

Een leuk sinterklaasfeest organiseren zonder dat het je veel tijd kost?

Kom in het weekend van 25 & 26 november 2023 met je collega’s en hun gezin naar het Landgoed van Sinterklaas!

LANDGOED VAN SINTERKLAAS:

• Gezamenlijk moment in eigen ruimte

• Toegang tot de winterattracties, het SiSaSinterklaasconcert en het Huis van Sinterklaas

• Extra: regelpiet regelt alle cadeautjes

• Leuk om bij te boeken: lunch en/of borrel

• Afsluiten in het Tikibad, speciaal voor de kleintjes: kids waterpark Playa

• Persoonlijke begeleiding

Meer informatie

VOOR RESERVERINGEN:

E: sales@duinrell.nl | T: 070-5155255

Toegang

Landgoed van Sinterklaas:

19,95 p.p. kinderen t/m 1 jaar gratis

THE POWER OF IMPACT

26

Let’s cater for the future together!

27

WEET JIJ WAT JE EET?

28

Bij events denk je misschien als eerste aan een locatie, eten, drinken, muziek en decoratie. Maar ook duurzaamheid is anno 2023 een belangrijk thema. En het goede nieuws is: het is heel goed mogelijk om een CO2-neutraal of zelfs klimaatpositief event te organiseren!

“Als je een event organiseert, ligt de grootste milieu -impact op het bord. Maar liefst 98% van de CO2uitstoot komt van het eten en drinken dat we serveren”, legt Pauline Rosenberg, Food & Sustainability expert bij Vermaat, uit. “Gelukkig kunnen we dat makkelijk veranderen door slimme keuzes te maken. Door te kiezen voor producten die weinig CO2 produceren of weinig water gebruiken bij de productie, door seizoensproducten te gebruiken en door bij de bereiding te zorgen voor minder voedselverspilling. Met slimmer inkopen en goede afstemming tussen opdrachtgever en cateraar is hierin veel te winnen.”

ALCOHOL EN VLEES ALS STANDAARD?

Een no waste borrel of lunch? Bij Vermaat kunnen we het! Pauline: “Daarbij gebruiken we alle ingrediënten volledig. Denk aan een salade van venkel, waarbij we van het loof een pesto maken. Of ‘pulled pork’ van bananenschillen, er is heel veel mogelijk. Samen met opdrachtgevers denken we ook na over de vraag of we standaard wijn of bier moeten serveren. In plaats van wijn, kan thee bijvoorbeeld ook een heel mooie pairing zijn, met een veel lagere klimaatimpact.”

HT E POWER OFIMP A TC
WIJ STREVEN MET FOOD VISION NAAR
29
80% PLANTAARDIG EN 20% DIERLIJK
PAULINE

WEERSTAND WEGNEMEN

Event Manager Frederique

van Leeuwen heeft regelmatig gesprekken met opdrachtgevers over duurzamere keuzes. Dat is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. “Als F&B partner zijn wij adviseur van onze opdrachtgevers en hopen we hen en hun gasten te inspireren om bewustere keuzes te maken. Daarbij helpt het om mensen mee te nemen in het verhaal. Door bijvoorbeeld de ecologische voetafdruk te laten zien van een menu met vlees en een menu zonder vlees. Als mensen weten waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, verduidelijkt dat een heleboel en zijn de reacties heel anders.”

VERANTWOORD INKOPEN

Duurzaam wil niet zeggen dat vegetarisch de standaard moet zijn, geeft Pauline aan. “Wij streven met Food Vision naar 80% plantaardig en 20% dierlijk. Maar het dierlijke gedeelte moet dan wel supergoed zijn en van adressen komen waar dierenwelzijn bovenaan staat. Verantwoord inkopen is heel belangrijk. Zo gebruiken wij alleen verantwoorde vis die in de Viswijzer op groen staat. Wij hebben rechtstreeks contact met onze producenten en werken bewust met duurzame leveranciers die ons naar een hoger niveau kunnen tillen.”

EIGEN EIERBOERDERIJ

Voorbeelden van onze duurzame partners zijn Polderhoen voor biologische kippen uit de Flevopolder, en Hendrik, de enige Noordzeevisser van Amsterdam. De Wilder Land thee die we schenken, wordt gemaakt van kruiden die groeien op overtollige stukjes land bij boeren. “Hiermee zorgen ze voor biodiversiteit in heel Nederland en hebben ze geen eigen land nodig. Voor alle eieren die we binnen Vermaat gebruiken, hebben we onze eigen eierboerderij. Daar leven de kippen in een volledig natuurlijke leefomgeving”, legt Pauline uit. “Ze eten larven uit de grond in plaats van dat ze gevoerd worden met soja. Rondom deze boerderij planten we zonnebloemvelden en koolzaadvelden aan, zodat de kippen volledig lokaal voer krijgen.”

30

VRAAG VANUIT DE MARKT

Opdrachtgevers vragen steeds vaker zelf actief naar duurzame en vegetarische menu’s. “Veel grote bedrijven zijn daar heel erg mee bezig,” vertelt Frederique. “Goede afstemming tussen opdrachtgever en cateraar is essentieel om verspilling te voorkomen. We vermijden buffetten zoveel mogelijk, zodat we gepaster kunnen inkopen en minder waste hebben. Het is belangrijk om goed te sturen op het aantal gasten. Als je vooraf goed in beeld hebt wie je gasten zijn, hoeveel mensen er komen en of het grote eters zijn bijvoorbeeld, dan voorkom je dat er veel weggegooid wordt.”

DE IDEALE WERELD

In een ideale wereld van events kunnen we hoeveelheden goed inschatten en perfect afstemmen wat gasten krijgen en wat ze willen. Daarnaast hoopt Pauline dat er wetgeving komt die hergebruik van voedselresten verplicht. “We zijn bijvoorbeeld aan het kijken hoe we organisch afval kunnen inzetten als diervoer. Dan maak je de cirkel rond en heb je een bijna volledig circulair event. Een event waarbij alles wordt gebruikt en niks wordt verspild, de gast alsnog een ultieme smaakbeleving krijgt en je zero impact of zelfs een positieve impact op de wereld kunt maken.”

HT E POWER OFIMP A TC 31
32

WAT IS DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK?

Voordat eten op je bord ligt, legt het een hele weg af. Groenten worden geteeld, verwerkt en vervoerd. Een dier moet eten en groeien, wordt geslacht en dat vlees wordt verwerkt en ook vervoerd. Al die stappen zorgen voor CO2-uitstoot die weer bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Alles op je bord heeft een bepaalde voetafdruk die bij het ene product groter is dan bij het andere. Zo hebben vlees en zuivel een grote voetafdruk en heeft plantaardig eten een veel kleinere voetafdruk. Lees in het artikel ‘hoe zorgen we samen voor duurzame events’ wat je zelf nog meer kunt doen bij het organiseren van duurzame events.

HT E POWER OFIMP A TC 33
34

WEGWERPPLASTICS MEER IN 2024?

CHALLENGE ACCEPTED!

CREATIEVE ALTERNATIEVEN VOOR DISPOSABLES BIJ EVENTS

Vanaf 2024 is het gebruik van disposables tijdens events niet meer toegestaan. Dat klinkt als een uitdaging, maar uitdagingen zijn er om aan te gaan! Bij Vermaat zijn we volop aan het verkennen wat de alternatieven zijn voor de zogenaamde SUP’s (single use plastics). Natuurlijk is het gebruik van het oude vertrouwde mastiek een goede optie, hoewel dit niet geschikt is voor alle type events. We nemen je daarom mee in onze speurtocht naar een goede vervanging voor de SUP’s.

REUSABLES

Een veelbelovende optie is het gebruik van reusables. Dit zijn herbruikbare glazen, borden en bestek die meerdere keren gebruikt kunnen worden. Denk aan de harde kunststof bekers met een statiegeld systeem zoals je deze kent van festivals. Extra uitdaging is wel het verzamelen, afwassen en opslaan van deze items. En, als we ze te mooi maken, zouden er wel eens veel kunnen verdwijnen in de tassen van gasten.

BRING YOUR OWN

Een steeds vaker voorkomende optie is de BYO (Bring Your Own), waarbij gasten gestimuleerd worden om hun eigen drank- en voedselverpakkingen mee te nemen. Denk aan de opvouwbare bekers en bakjes, een eigen bidon of je eigen koffiebeker.

MAAR ER ZIJN NOG VEEL MEER CREATIEVE OPLOSSINGEN:

• Een tapwaterpunt van Join the Pipe (tip: personaliseer de tap in je eigen huisstijl!)

• Donut Wall: verse donuts rechtstreeks vanaf de muur. Een heerlijke, decoratieve en afvalvrije toevoeging aan je event.

• Meisjes met Smaak: van oestermeisje, pekingmeisje of kaasmeisje tot sushimeisje, kaviaarmeisje of champagnemeisje (of jongen). Dit is serveren met stijl en zonder disposables.

• Roze bunker tap met diverse hippe frisdranken.

• Ludieke manier van serveren: wij kennen allerlei creatieve manieren om lekkers te serveren zonder wegwerpservies. Op stokjes, uit kannen, van planken of uit de muur; samen maken we het afvalvrij.

Wij grijpen de SUP-challenge met beide handen aan om jouw event minstens zo lekker, net zo feestelijk en nog creatiever te maken. Zo voldoen we niet alleen aan de nieuwe wetgeving, maar laten we ook een positieve indruk achter bij jouw gasten. To be continued…

HT E POWER OFIMP A TC
GEEN
35

HOE ZORGEN WE SAMEN VOOR DUURZAME EVENTS?

Benieuwd wat jij zelf als eventorganisator kunt doen om een positieve impact te hebben op de organisatie van jouw event?

VOOR HET EVENT

• Kies voor een duurzame locatie: Selecteer een locatie die al duurzaam bezig is. Bijvoorbeeld met het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, waterbesparende maatregelen en recycling. Wist je dat we vanuit Vermaat met meer dan 50 event venues samenwerken? Wij koppelen je graag aan de juiste locatie voor jouw event.

• Duurzaam transport: Moedig gasten aan om duurzaam te reizen, bijvoorbeeld met het openbaar vervoer, door te carpoolen of op de fiets. Zorg voor voldoende fietsenstallingen en laadpunten voor elektrische voertuigen. Overweeg shuttle-services om de CO2-uitstoot door individueel autoverkeer te verminderen.

• Stijl je event duurzaam: Denk aan zijdebloemen van Reflower, eetbare menukaartjes, gerecyclede kleding voor het personeel en het gebruik van LED lampen.

SAMEN KUNNEN WE EEN POSITIEVE IMPACT HEBBEN OP DE WERELD!
“ 36

TIJDENS HET EVENT NA HET EVENT

• Wist je dat de grootste milieu-impact van je event op het bord ligt? Dit kun je verminderen door te kiezen voor producten die weinig CO2 produceren of weinig water gebruiken bij de productie. Wij kunnen je helpen met het maken van een CO2-neutraal menu, zodat je een netto positief event neerzet.

• Communicatie en bewustwording: Informeer je gasten over de duurzaamheidsinspanningen van het event. Bijvoorbeeld door storytelling voorafgaand aan het event of met (eetbare) menukaartjes waarop de CO2-uitstoot per gerecht is berekend.

• Afvalvermindering en recycling: Verminder afval door geen wegwerpartikelen, waaronder goodiebags, te gebruiken. Moedig gasten aan om herbruikbare waterflessen mee te nemen en zorg voor voldoende recyclingstations op het event.

• Compensatie van CO2-voetafdruk: Compenseer de CO2-emissie van het event door te investeren in projecten voor hernieuwbare energie of bosbehoud. Zo verminder je de negatieve impact van jouw event op het klimaat.

• Too Good To Go is een app waarmee locaties overgebleven voedsel van het event kunnen verkopen tegen een gereduceerde prijs in plaats van het weg te gooien.

Vraag Frederique of een van haar collega’s om met je mee te denken: 085 303 4960 / events@vermaatgroep.nl

HT E POWER OFIMP A TC DE TIPS VANFREDER I Q EU 3dgeprint vlees 37
38

SAMEN NAAR EEN SUCCESVOLLE EN DUURZAME WERELD

HT E POWER OFIMP A TC
39

Elke

vijf jaar lanceren we vanuit Vermaat onze Food Vision; de visie voor de komende jaren op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en sociale impact. In de nieuwe Food Vision 2027 staat samenwerken om samen te verduurzamen centraal. Om deze visie te delen met onze opdrachtgevers en partners organiseerden we in maart 2023 Food Vision lunches op vier verschillende locaties. Samen met onze gasten zijn we dit jaar een reis gestart naar de ideale wereld van eten en drinken.

Veronique Dries, Manager ESG bij Vermaat Groep, vertelt: “Het doel van de lunches was om onze visie te delen en te laten zien hoe we als onderneming impact willen maken op deze gebieden. Daarnaast wilden we onze gasten inspireren en hen uitnodigen om samen te werken aan deze ambitieuze doelen op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, gezondheid, verantwoord inkopen, afval en CO2-emissies. Of, om met ons motto te spreken: let’s cater for the future together! Want alleen samen kunnen we onze ambitieuze doelen behalen.”

40

DUURZAME LOCATIES

Voor de lunches werd bewust gekozen voor vier verschillende locaties. Zo bleven de meetings intiemer en interactiever en hadden onze gasten altijd een locatie relatief in de buurt. Natuurlijk werd ook bewust gekozen voor duurzame locaties die aansluiten bij onze visie. Deze werden gevonden in Naturalis Biodiversity Center (Leiden), Circl (Amsterdam), de Graanrepubliek (Groningen) en Evoluon (Eindhoven).

Het 3-gangen lunchmenu was bijna volledig plantaardig en werd vergezeld door bijpassende theeën. Een opvallende keuze die enorm in de smaak bleek te vallen. Niet zo vreemd, als je weet dat het menu werd samengesteld door Rene van der Weijden, de ambitieuze chef van restaurant Hemel & Aarde in Utrecht. Hij vertaalde zijn ideeën in verrassende vegetarische gerechten.

EEN REIS NAAR DE IDEALE WERELD

VERONIQUE

Tijdens het event zijn we samen met onze gasten de ‘reis naar de ideale wereld’ gestart. We gingen in gesprek over hoe die wereld er dan uit zou moeten zien en wat we dan bereikt willen hebben. Ook hebben we het gehad over onze bagage, met andere woorden welke ervaring en ‘best practises’ hebben we opgedaan en nemen we mee op onze reis. En natuurlijk hebben we het ook gehad over onze dillema’s, want tijdens het reizen kun je ook dillema’s tegenkomen. Ook hier zijn we met elkaar tijdens de lunch over in gesprek gegaan. Veronique: “Onze plannen zijn ambitieus en het menu was gewaagd, maar het heeft mensen wel in beweging gebracht. De volgende dag werden we al gebeld door relaties om samen duurzame plannen te gaan maken. De lunch heeft gesprekken aangewakkerd om hier ook zelf mee aan de slag te gaan. Zo hebben we zelfs van partners gehoord dat ze doelen uit onze visie over gaan nemen.”

HT E POWER OFIMP A TC
EEN REIS NAAR DE IDEALE WERELD 41
42

SAMEN STAPPEN ZETTEN EN METERS MAKEN

Tijdens de lunches introduceerde Veronique het Groei Impact Model: een menukaart met daarop alle mogelijke stappen die we kunnen zetten richting onze ideale wereld van eten en drinken. Of je nu afval wilt verminderen, een gezonder aanbod wilt of je CO2-uitstoot wilt verminderen, dit keuzemenu helpt om de eerste stap richting dat doel te zetten. Veronique: “Samen kijken we wat we op jouw locatie kunnen doen om bij te dragen aan specifieke doelen. Aan welke thema’s willen jullie werken zodat we volgend jaar samen stappen kunnen zetten? We doen al heel veel om een positieve impact te maken op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en sociale impact. Met de Food Vision 2027 willen we versnellen en pilots die zich de afgelopen jaren hebben bewezen op grotere schaal gaan uitrollen. 2023 staat in het teken van inventariseren, samen met onze opdrachtgevers bepalen we aan welke thema’s / doelen we gaan werken om samen de route te bepalen, zodat we vervolgens gericht acties kunnen ondernemen om concrete stappen te zetten naar onze ideale wereld van eten en drinken.”

BIJZONDERHEDEN

→ Menu door chef Rene van der Weijden van Hemel & Aarde

→ Bloemen verzorgd door Reflower

→ Personeel werkte in sloven en shirts van gerecyclede petflessen

→ Samenwerking met Creative Chef Studio

Benieuwd naar onze

2027?

HT E POWER OFIMP A TC
hem hier! 43
Food Vision
Lees

DUURZAME EVENT VENUES

duurzaamheid hoog in het Vaandel staat bij Vermaat, staat als een paal boven water. Ons nieuwe motto is niet voor niks: Let’s cater for the future together! Bij onze opdrachtgevers zien we ook steeds duidelijker terug dat duurzaamheid een belangrijke factor is in de keuze voor een eventlocatie. Wij lichten daarom graag drie van onze duurzame locaties voor je uit.

Dat

NATURALIS BIODIVERSITY CENTER

Workshops volgen tussen de fossielen, botten en schedels, opgezette dieren bewonderen in het Atelier en een Auditorium met de perfecte akoestiek? Je vindt het in het Leidse Naturalis Biodiversity Center. In de catering worden alle zintuigen geprikkeld met groente in de hoofdrol. Gebruik van lokale en seizoensgebonden producten is daarnaast van groot belang. Een eerlijke en heerlijke locatie voor een duurzaam event.

Alle zintuigen geprikkeld

“ 3 44

DE GRAANREPUBLIEK

Bij coöperatie de Graanrepubliek draait alles om smaak. Smaak die is geworteld in de grond waarop iets wordt verbouwd. Hier werken boeren, makers, onderzoekers en smaakexperts samen om de beste smaken te creëren en de manier waarop mensen over voedsel denken te veranderen. In het monumentale pand kun je terecht voor je event of zakelijke meeting, eventueel gecombineerd met de Graanrepubliek Experience, een Hooghoudt cocktail workshop, proeverijen of een craftbeer tour.

EVOLUON

Het Evoluon is een museum, evenementenlocatie én het hoofdkantoor van Next Nature: een organisatie die de natuur van de toekomst exploreert. Hier staat niet de mens, maar de totale natuur centraal. En dat zie je terug in de culinaire invulling van de events. Tijdens de lunch kun je genieten van lokale, seizoensgebonden producten. Of kies voor een lunch bij Bar Brasserie NEXT en ontdek wat er gebeurt als mens, natuur en techniek samenkomen, én elkaar uitdagen.

D
HT E POWER OFIMP A TC 45
- Rene van der Weijden
46
“Ik wil met de simpelste producten de mooiste bereidingen met complexe smaken maken.”

HEMEL & AARDE

Inrestaurant Hemel & Aarde in Utrecht brengt chef Rene van der Weijden met zijn team een ode aan de seizoenen. Onder invloed van de zon, maan en de sterren heeft de natuur altijd iets nieuws te bieden. Geen dag is hetzelfde en dat is zijn grote bron van inspiratie

HOE BEN JIJ IN DE KEUKEN VAN HEMEL & AARDE TERECHT GEKOMEN?

“Als sous-chef van 21 kreeg ik de kans om zelf de koers in de keuken te bepalen. Dat heeft me veel gebracht, ook toen ik later bij Karel V aan de slag ging. Uiteindelijk kreeg ik in 2020 de kans om chef van Hemel & Aarde te worden en een nieuwe zaak neer te zetten volgens mijn eigen culinaire principes.”

WAT ZIJN DIE PRINCIPES?

“Ik wilde niet meer standaard met langoustines, truffel en kaviaar werken. Ik vind het belangrijk dat groente de hoofdrol krijgt in onze menu’s. En wilde met de simpelste producten de mooiste bereidingen met complexe smaken maken. Alleen met seizoensproducten die in zijn geheel gebruikt worden, zodat we afval tot een minimum beperken. En alles zo natuurlijk mogelijk, zo maken we een botersaus niet met wijnreductie, maar halen we de zure tonen uit gefermenteerde groentensappen.”

Wist je dat...

Je bij Hemel & Aarde ook zakelijke bijeenkomsten kunt organiseren? Onder het restaurant bevindt zich een sfeervolle ruimte die perfect is voor vergaderingen, presentaties, borrels en privé-diners. En extra leuk: deze ruimte grenst aan de bijzondere wijnkelder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier!

Aan goede wijn dus geen gebrek! Je kunt zelfs met een bootje vanuit de grachten rechtstreeks ondergronds de privé-dining betreden. Hoe exclusief wil je het hebben? Geniet met maximaal 20 personen van een hemels event in elk seizoen van het jaar.

HT E POWER OFIMP A TC
47

THE POWER OF CELEBRATION

48
Zet je medewerkers in het zonnetje! 49

A BIG THANK YOU

Successen moet je vieren! Dat is niet alleen leuk, het geeft je ook de kans om je medewerkers te motiveren en te inspireren. Samen vieren zorgt voor gevoelens van trots en blijdschap, voor het aanmaken van gelukshormonen en voor nieuwe vriendschappen op de werkvloer. Feesten verbindt. Hoe klein het succes ook is, zorg dat je het viert. Daarmee draag je concreet bij aan het behalen van je allergrootste doelen!

50
E
L
51
HT
POWER OFCE
NOITARBE

LET’S CELEBRATE

52
53
HT E POWER OFCE L NOITARBE

7

LOCATIES VOOR EEN KNALLEND BEDRIJFSFEEST

Wil jij jouw medewerkers eens echt in het zonnetje zetten en ze bedanken voor hun tomeloze inzet? Wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste locatie voor jouw bedrijfsfeest!

Deze bijzondere locatie aan de rand van Amsterdam, op een steenworp afstand van de Zuidas, is volledig flexibel inzetbaar voor borrels, BBQ’s, diners en (bedrijfs)feesten.

Leuk weetje: Bar Bistro Bureau op de 5de verdieping is om te bouwen tot nachtclub en heeft het grootste dakterras, met spectaculair uitzicht, van Amsterdam. Dit wordt een bedrijfsfeest to remember!

Bekijk de video!

CM.COM CIRCUIT ZANDVOORT

Denk je aan Circuit Zandvoort, dan denk je aan de Formule 1. Toch zijn de coureurs niet de enigen die hier in het middelpunt van de belangstelling kunnen staan. Jouw medewerkers kunnen namelijk onder het genot van een hapje en een drankje, met uitzicht op het circuit, de sterren van de hemel dansen. Dit is genieten to the Max!

Bekijk

Bekijk de video!

B. AMSTERDAM
54

P A R T Y

HET SPOORWEGMUSEUM

Wat is er nou unieker dan een feest tussen de historische treinen en locomotieven?

Bij Het Spoorwegmuseum komt de magie tot leven, terwijl je de klanken vanuit de DJ booth op je af hoort komen. Genieten tussen de mooi uitgelichte treinen met een drankje in je hand. Hier zijn je medewerkers weer helemaal op het juiste spoor!

Tips van Vermaat

DOT GRONINGEN

De ongedwongen sfeer van DOT zorgt ervoor dat jouw medewerkers helemaal relaxed worden. Met de voeten in het zand en een biertje in de hand, dringen de geuren van de houtskool gestookte Josper grill je neusgaten binnen. De achtergrondmuziek die de DJ draait vanaf de DJ Booth op het strand maakt het feest compleet. Life’s a beach!

HT E POWER OFCE L NOITARBE
55

FORUM GRONINGEN

De Rooftop Sessions van Forum Groningen en NOK zijn niet voor niks een begrip in Groningen en omstreken. Het dakterras wordt omgetoverd tot een dansvloer onder de sterren, wereldwijd bekende DJ’s draaien de sterren van de hemel, de lekkerste cocktails worden geserveerd en je hebt hier ook nog eens het mooiste uitzicht van Groningen. Organiseer jij hier binnenkort je eigen Rooftop Session?

HET STEDELIJK MUSEUM

Midden in het centrum van Amsterdam, pal aan het Museumplein, wordt continu de link tussen cultuur en culinair gelegd. Jouw gasten weten niet wat ze zien als de openingsact in de Paul Potter Entree zich op de trappen naar boven afspeelt. Geniet van een avond vol verrassingen!

MECC MAASTRICHT

Ben je op zoek naar een locatie die je helemaal kunt omtoveren naar jouw eigen thema? Zoek niet verder! Het sterrenteam van het MECC gaat beyond boundaries om ieders verwachtingen te overtreffen en jouw medewerkers een avond te laten beleven die zij nooit meer vergeten!

56
Bekijk de video!
HT E POWER OFCE L NOITARBE 57

EVENT CASE: HAPPY HEARTS FESTIVAL

58
59
HT E POWER OFCE L NOITARBE

VOOR DE ZORG

Vijftien

jaar passie en toewijding voor uitzonderlijke zorg. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, organiseerde het Maastricht UMC+ op vrijdag 30 juni het Happy Hearts Festival; een knallend feest in het MECC voor alle medewerkers. Een uiting van waardering om voor verbinding te zorgen en de onderlinge band tussen collega’s te versterken. Vermaat was als Happy partner van het MECC dé aangewezen partij om deze avond een warm hart toe te dragen.

HAPPY TALENTS

Wat is er nou leuker dan het delen van je talent met 4.350 collega’s? Tijdens het MUMC+ jubileumfeest lieten verschillende collega’s hun (verborgen) talenten zien op het gebied van zang, dans, muziek, comedy en meer. En wat dacht je van de ludieke opening door een deel van het bestuur met een eigen versie van YMCA (MUMC)? Hilariteit verzekerd.

HAPPY CELEBRATION

Het feest werd compleet gemaakt met verrassend entertainment. Zo werden gasten bij binnenkomst volledig in de glitter gezet door het glam team, werd er in een speciaal opgebouwde bruine kroeg Bingo gespeeld met Bennie Solo en was er een levensgrote Dokter Bibber. Natuurlijk mocht een fotobooth voor de onvergetelijke herinneringen niet ontbreken.

HAPPY FOOD

Verspreid door de hele locatie konden de gasten genieten van allerlei soorten streetfood, geheel in het thema Happy Hearts. Denk aan roze broodjes en donuts in de vorm van hartjes. En misschien wel het belangrijkste: alles werd met liefde bereid en met een glimlach uitgeserveerd.

HAPPY HEARTS

Het festival was één groot eerbetoon aan alle medewerkers. Overal waren letterlijk en figuurlijk lichtgevende harten te zien. Harten gevuld met vreugde en energie. Harten die overliepen van liefde voor de zorg en voor elkaar. Een hartverwarmende avond, waar nog lang over wordt nagepraat!

60
#NIETSDANLIEFDE
L
61
HT E POWER OFCE
NOITARBE

BIJZONDERHEDEN

→ 4.350 gasten

→ Vers gerold ijs van Looping Good

→ Food stations met o.a. noodles, burgers, poké bowls en flammkuchen

→ Snackwand en donutwall

→ Duurzame afvalverwerking

→ Limburgse bartenders met speciaalbiertjes

→ Een speciaal ‘food allergies’ uitgiftepunt voor mensen met dieetwensen

62

Vanaf foodstations:

Mini dogs met carrot dogs & Pink dogs met fatdogs

Flammkuchen in twee vega variaties

Noodles met black tiger garnalen

Sesam buns met beef burger & Pink buns met kikkererwtenburgers

Risotto in twee vega variaties

Uitgelopen:

Frietjes met én zonder stoofvlees

Vanuit foodtrucks:

Candy foodtruck met rode hartjes snoepjes en roze suikerspinnen, uitgedeeld door hartjesdames Poké bowls en salades

Specials:

Een snackwand met diverse snacks

Ice Rolls vanuit een ice booth met ijs in rode kleuren

Een donutwall met rode en roze donuts in hartjes- en ronde vormen

stond er op het menu? HT E POWER OFCE L NOITARBE
Wat
63

THE POWER OF EXCHANGE

64
65
De kracht van een event is de boodschap die je aan de gasten meegeeft

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Wil

jij jouw project naar een hoger niveau tillen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Teambuilding zorgt ervoor dat je als team sterker wordt en bewuster bent van het doel waar je samen aan werkt. Zo bereik je samen successen! Of moet je een project afronden maar vind je geen inspiratie meer in je eigen kantoor? Denk dan eens aan een heisessie. Een andere omgeving zorgt voor frisse energie, een bak aan nieuwe inspiratie en ideeën! Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie voor jouw teambuilding of heisessie.

66

PAVILJOEN DE POSBANK

In het hart van Nationaal Park Veluwezoom, vind je één van de mooiste plekken van ons land: de Posbank. Geïnspireerd door al het natuurschoon om je heen, kom je hier volledig tot rust tijdens een heisessie. Laat je creativiteit de vrije loop en kom tot de beste ideeën op de paarse heide van de Veluwezoom.

SPORTCOMPLEX DE MEENT

Schaatsen wordt ons met de paplepel ingegoten, het zit in onze cultuur. We hebben bijna allemaal op jonge leeftijd al kennisgemaakt met de schaatsen onder onze voeten. Geen wonder dat een schaatsbaan de competitiviteit onder jouw werknemers aanwakkert. Gaan jullie samen voor goud?

GOLFBAAN BENTWOUD

Golf is niet alleen heel gezond voor je lichaam, het is ook heel gezond voor je geest! In het grootste aaneengesloten bosgebied van de Randstad vind je deze indrukwekkende 36-holes golfbaan. Combineer jouw heisessie met een échte golfclinic en wie weet slaan jullie straks een hole-in-one!

HT E POWER OFEX C EGNAH 67

NATIONAAL MILITAIR MUSEUM

Nergens is teambuilding zo belangrijk als binnen Defensie. Bij het Nationaal Militair Museum weten ze precies waarover ze het hebben, ze hebben het tenslotte geleerd van de beste! Of je nou samenwerkt tijdens een ‘escape game’ of tijdens ‘the hunt’; communicatie is key en jouw team is na afloop van deze dag klaar voor elke strijd.

68

BRASSERIE VELUWEZOOM

Wist je dat alleen al het zien van de natuur je concentratie en geheugen direct verbetert? Bij Brasserie Veluwezoom ben je dan ook op de goede plek voor een sessie op de hei! Vergeet je niet om tijdens deze sessie voldoende ruimte in te plannen voor een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom?

HOUSE OF RITUALS

Laat je inspireren door een van de mooiste evenementenlocaties van Amsterdam, voor (wellbeing) teambuildings, business retreats, offsite meetings en conferenties. Hier geloven ze dat je op je best bent wanneer body, mind en soul in balans zijn. Ontdek bij House of Rituals wat een full-body recharge voor jou en je collega’s kan doen.

BRASSERIE ZEVEN

Wil jij je onttrekken aan de sleur van alledag en voor één dag het gevoel hebben dat je op vakantie bent? Zoek niet verder! Aan het Grevelingenmeer in Ouddorp dompel je je onder in een oase van rust bij Brasserie Zeven. Zowel binnen als buiten is hier van alles te beleven op het strand, in het water, in de duinen of warm bij de open haard. Hier ga je off the grid!

HT E POWER OFEX C EGNAH
Bekijk de video! 69

MEDISCHE CONGRESSEN

Medische

congressen zijn heel belangrijk bij het bevorderen van vooruitgang en innovatie. Deze events brengen artsen, onderzoekers, specialisten en andere zorgprofessionals samen om kennis en ervaringen uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Bij Vermaat verzorgen we de bedrijfscatering voor veel Nederlandse ziekenhuizen. En daardoor worden we ook steeds vaker gevraagd om de culinaire invulling van medische congressen te verzorgen.

Dit jaar hebben we de catering verzorgd voor onder andere het NVMO congres, het Nationaal Oogheelkunde congres, het NeuroRehab, het IAPD en de European Society of Biomechanics. De catering kan een grote bijdrage leveren aan het succes van een congres. De gasten komen namelijk vaak uit het buitenland en de congressen zijn veelal meerdaags. Afwisseling en een internationaal aanbod zijn een must.

ORGANISEER JIJ BINNENKORT EEN MEDISCH CONGRES? DAN GEVEN WE JE GRAAG EEN PAAR TIPS AAN DE HAND VAN ONZE ERVARINGEN.

EVENTS DIE INNOVATIE EN KENNISDELING STIMULEREN

2 1

TIP 1: SKIP THE SUGAR RUSH

Met je congres wil je bijdragen aan vitaliteit en gezondheid. Zorg daarom voor meerdere gezonde eetmomenten over de dag, zodat jouw gasten een powerboost krijgen in plaats van een suikerdip.

TIP 2: BE INCLUSIVE

Medische congressen hebben vaak veel internationale gasten. Kies daarom voor een inclusief aanbod, met voor elk dieet wat wils. Wil je jouw gasten juist de Nederlandse cultuur laten ervaren? Een poffertjeskraam of haringkar zijn leuke eyecatchers.

70

3 5 4

TIP 3: ALL DAY, ALL NIGHT

Congressen zijn vaak meerdaags. Zorg dat je de catering van begin tot eind, van ontbijt tot late night snack, goed verzorgt.

TIP 4: THINK GREEN

Het toepassen van duurzaamheid tijdens jouw congres wordt steeds belangrijker. Met de invulling van de catering kun je een groot verschil maken. Kies bijvoorbeeld voor meer groente en producten met een lage CO2-emissie. Zo maak jij een positieve impact op de wereld!

TIP 5: KEEP ON MOVING

Beweging is belangrijk, ook voor de concentratie. Bovendien staan er op een congres vaak beursstands die ook graag bezoekers willen. Kies daarom voor een walking lunch of walking dinner. Zo blijven je gasten in beweging.

HT E POWER OFEX C EGNAH
71

HISTORIC HIGHS

72
73
HT E POWER OFEX C EGNAH

HISTORISCHE LOCATIES

Bijhet organiseren van een relatiedag, netwerkbijeenkomst, inspiratiesessie of een productpresentatie wil je natuurlijk dat jouw gasten zich deze dag nog lang blijven herinneren. Een historische locatie kan hieraan bijdragen, doordat er een extra beleving wordt toegevoegd aan het event. Gebouwen met een krachtig historisch verhaal maken altijd veel indruk en zorgen ervoor dat jouw gasten nog lang blijven napraten over deze bijzondere dag.

TIPS VAN VERMAAT

NYENRODE

Aan de oevers van de Vecht vind je Kasteel Nyenrode. Op het landgoed in Breukelen waan je je voor even in de Middeleeuwen. Waar het kasteel vroeger vooral dienst deed als een belangrijke handelsplaats, biedt het gebouw tegenwoordig onderdak aan één van de meest prestigieuze universiteiten die ons land kent of wordt het ingezet voor bijzondere evenementen.

5 74

MUSEUM DE LAKENHAL

In de 17e eeuw zorgde deze monumentale ‘Laecken-Halle’ voor welvaart in de stad Leiden. Hier werd de wereldberoemde wollen stof Leids Laken gekeurd. Inmiddels is het een museum waar je je tegoed kunt doen aan kunst, kunstnijverheid en de historie van Leiden. Deze locatie is de sleutel naar de geschiedenis van de stad.

HET CONCERTGEBOUW

Het Concertgebouw in Amsterdam is één van de meest beroemde concertzalen ter wereld, met een ongeëvenaarde akoestiek. Het staat bekend om de verbluffende architectuur en is daarmee symbool voor culturele rijkdom en muzikale uitmuntendheid. Je kijkt hier niet alleen je ogen uit, maar wordt omver geblazen door muzikale verrassingen.

MUSEUM PANORAMA MESDAG

Zodra je de trap oploopt richting het Panorama van Mesdag weet je niet wat je ziet. Dit cilindervormige panoramaschilderij van ongeveer 14 meter hoog en een omtrek van 120 meter voert je terug naar Scheveningen in 1881. De geluiden van de meeuwen die rondvliegen en de klompen die in het zand liggen, maken dat je het gevoel hebt dat je even terug in de tijd bent gegaan. Deze unieke beleving is haast niet in woorden te omschrijven.

ARTIS

ARTIS heeft sinds vorig jaar de deuren van het Groote Museum weer geopend, na 75 jaar gesloten te zijn geweest. In dit imposante gebouw krijg je via een monumentaal trappenhuis toegang tot het Groote Museum. Hier vind je naast de Tijgerzaal en de Koningszaal alles terug over de verbinding van de mens met al het leven op aarde. Hier kijk je met andere ogen naar je omgeving en de wereld.

E POWER OFEX C EGNAH 75
HT

Welkom vrienden

De plek waar vrienden samen komen om te proosten op het leven. Daar waar verhalen worden gedeeld, waar wordt gelachen, gehuild, gegeten en gedronken. Hier worden nieuwe herinneringen geboren en oude herinneringen gekoesterd. Dit is het huis van vriendschap, want in Amstel 1 ben je nooit alleen.

Reserveer nu jouw plekje of vriendentafel met eigen biertap!

THE POWER OF INSPIRATION

78

Buiten de gebaande paden denken en mogelijkheden verkennen

79

ROL ‘M ERIN!

Streetfood, oftewel eten dat op straat wordt verkocht, is enorm populair. Wie is er nog nooit op een foodtruck festival geweest met kraampjes vol met het lekkerste uit alle windstreken? Met een streetfood diner geniet je van de meest verrassende smaken van over de hele wereld. Alles in handzame porties zodat je het makkelijk kunt eten. En het allermooiste van dit diner? We rollen de foodtrucks op elke gewenste locatie zó naar binnen!

INSPIRATIEMENU (VANAF 26.95)

Streetfood is er in vele variaties. Je kunt bij ons je eigen streetfood diner samenstellen door minimaal 4 gerechten te kiezen. Ga jij met jouw diner all around the world?

→ Steam buns, ook wel bekend als bao buns, zijn een populair onderdeel van de Aziatische keuken. Ze zijn afkomstig uit China en worden vaak geassocieerd met de Chinese dim sum cultuur. Steam buns zijn zachte, luchtige broodjes die worden gestoomd in plaats van gebakken.

→ Pulled jackfruit is een populaire vegetarische en veganistische vervanger voor pulled pork. Jackfruit is een grote vrucht die van oorsprong uit Zuidoost-Azië komt en bekend staat om zijn vlezige textuur. Extraatje: jackfruit is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, vitamine B6 en verschillende materialen zoals kalium en magnesium. Met recht een verantwoorde keuze!

Zwarte steam buns

Met gefrituurde Japanse karaage kip, zoete & pittige mayo en radijssalade

Frietje Rendang

Zoete aardappelfrietjes met rendang van rund en blauwe kaas

Smokey soft taco’s

Met gehakt, chipotle saus en tomaat-koriander salsa

Hartige pannenkoek

Met spinazie, avocado, gerookte zalm en crème fraiche

Tel Aviv bowl

Parelcouscous met hummus, halloumi, witlof, krokante kikkererwten, geroosterde granaatappelpitjesbundelzwam, en hazelnoten

Crunchy taco

Met pulled jackfruit, mais, chipotle, paprika, rode ui en guacamole

Pita Goat Cheese

Pita met muhammara, geitenkaas, gegrilde paprika, geroosterde tomaten, walnoten, vijgen balsamico en olijfolie

STACH

Diverse koffies en zoete (suikervrije) lekkernijen

Een greep uit ons assortiment

OOOO OOOO
80

Bij Vermaat willen we inspireren. We willen vernieuwen. We willen verbazen. Wij houden ons continu bezig met de nieuwste trends op het gebied van F&B.

Wil jij je laten inspireren?

Check dan ons Food Trend

Rapport

Lees hem hier!

P I
HT E POWER OFINS
NOITAR
81

Netto-wat? Netto P sitief

Niks

zo leuk als een geslaagde netwerkborrel of een avond heerlijk uitgebreid eten. Maar zo’n event kan een flinke milieubelasting opleveren. Het goede nieuws is: dat hoeft niet! Inmiddels hebben wij de nodige ervaring met het organiseren van Netto Positieve evenementen. Grote en kleine events die het voedselsysteem verbeteren, waardoor je een beweging in gang kunt brengen.

VERANTWOORD GENIETEN

Samen met onze partners werken wij hard aan een Netto Positief voedselsysteem. Netto Positief betekent dat we willen blijven genieten van eten, maar op een verantwoorde manier. Waarbij we meer teruggeven aan onze aarde dan we nemen en waarbij we waarde creëren voor mens, dier en planeet.

Samen maken we het verschil. Onder ons motto ‘Let’s cater for the future together’ dagen we je uit om mee te praten, te denken en te eten richting een Netto Positief resultaat. Samen met bedrijven, opdrachtgevers en gasten kijken we per event welke veranderingen we kunnen doorvoeren en hoe we samen beter voor de aarde kunnen zorgen.

Om jouw event niet alleen klimaatneutraal te maken, maar ook daadwerkelijk dat laatste stapje te zetten naar Netto Positief, werken we samen met diverse partners waarmee we ons diner kunnen compenseren.

eventsKlimaatpositieveorganiseren, dat kán

82

Welk thema spreekt jou aan?

1 No waste

Bij dit event gooien we niks weg en gebruiken we alles. Geen verpakkingen en geen voedselverspilling. We maken zelfs wat lekkers van de restjes waar je thuis misschien niks meer mee kan. Je eet niet alleen het eten van je bord, je eet ook het bord zelf op.

3 footprint

Hier kijken we naar de ecologische voetafdruk van jouw eten. We eten geen tot weinig dierlijke producten en juist wel eten van dichtbij. In de winter geen aardbei, wel een meiraap in mei. En wat is beter? Een Limburgse asperge of een biologische asperge uit Peru?

Wil jij jouw gasten op een verantwoorde manier laten genieten van eten en drinken? Ons salesteam adviseert je graag wat het beste thema is voor jouw Netto Positieve beleving.

2 future food

Op jouw bord krijg je de nieuwste foodinnovaties van de slimste koppen. 3D-geprint vlees, koffie zonder koffie of een robot die je eten brengt. Wat brengt de toekomst ons? Hier krijg je een voorproefje.

4 dilemma diner

Bij het dilemma diner komen alle thema’s aan bod. We gaan je verrassen en halen alles uit de kast voor een totale en smaakvolle Netto Positief beleving.

HT E
OFINS P I
83
POWER
NOITAR

GEEF KLEUR AAN JE EVENT

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je event op de juiste wijze in te kleuren. En dat hoeft echt niet altijd binnen de lijntjes. Om dat te kunnen doen hebben wij dé partner gevonden waarmee we jouw event omzetten in een echt meesterwerk: Creative Chef Studio. Samen hebben we het unieke en vernieuwende ‘COLOURS diner’ ontwikkeld, een weergaloos vijfgangendinerexperience waarin we de kleuren van het leven vieren. Het thema kleur wordt uitvergroot en beleefbaar gemaakt met dit bijzondere diner. Vier met ons kleur, vier met ons het leven! Mogen wij ook extra kleur geven aan jouw event?

84
85

SHRIMPLY THE BEST

86

Als echte lekkerbekken zijn we bij Vermaat altijd op zoek naar de beste kwaliteit op het gebied van eten & drinken. Als echte smaakmakers vinden we het belangrijk dat ons aanbod vernieuwend en duurzaam is. Als echte creatievelingen willen we blijven verrassen en inspireren. Niet zo gek dus dat we een samenwerking zijn aangegaan met Pesca!

Voor de Founders Lounge van de Dutch Grand Prix waren wij vorig jaar op zoek naar een verrassende twist voor de invulling van de catering. Een concept dat zou verbazen en de smaakpapillen van je tong doet smelten. Samen ontwikkelden we de mobiele vismarkt, theatre of fish: een beleving voor al je zintuigen en shrimply the best! Zoek jij ook het neusje van de zalm voor jouw event? Samen maken we het waar.

Lees hier meer over het verhaal van Pesca

P I
HT E POWER OFINS
NOITAR
87

Binnen de eventbranche zijn er elk jaar allerlei events waar jij je kunt laten inspireren voor jouw aankomende event en je eventnetwerk verder kunt uitbreiden. Wij lichten de vier tofste branche-events voor je uit! Zien we je daar?

1. INSPIRE

Het leukste zakelijke festival van Nederland: INSPIRE! Met je voeten in het groen, luisteren naar inspirerende sprekers én lekker meedoen met actieve workshops. Hét festival waar de zakelijke eventbranche samenkomt en het naseizoen gezamenlijk opstart. Speciaal aangeboden door de Preferred Partners van het Genootschap van Eventmanagers.

2. EVENTSUMMIT

De EventSummit is de grootste, leukste en gezelligste vakbeurs voor de evenementenindustrie. Ieder jaar verzamelen honderden exposanten zich op de beursvloer om eventprofessionals te overladen met inspiratie. Van locaties uit het hele land tot entertainment in iedere vorm, bij de EventSummit vind je het allemaal!

3. BEACH BRANCHE BBQ

Jaarlijks gaan diverse teams uit de eventbranche met elkaar de strijd aan op het strand. Wie gaat er tijdens het Beach Volleybal toernooi vandoor met de beker? Na het sportieve deel barst het grootste strandfeest voor eventprofessionals los. Deze wil je niet missen!

4. EVENT INSPIRATION DAYS

Met events zoals ‘Under Pressure’ en ‘P*tches can be B*tches’ verrijk je jouw kennis over events. Inhoudelijke kennis wordt hier met humor overgebracht en zorgt voor een energie waar je U tegen zegt. Aan het einde van deze dag heb je niet alleen heel veel leuke mensen ontmoet, maar heb je ook bakken vol inspiratie opgedaan. Dit is the bright side of live!

4 1

T.B.A.
88
EVENTS
2 3 HT E POWER OFINS P I NOITAR DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2023 MAANDAG 1 JULI 2024 DONDERDAG 8 FEBRUARI 2024 TO VISIT 89

BOOST JE EVENT!

Eenunieke eventbeleving zorgt voor verbinding en connectie. Een goede reden dus om een boost te geven aan de beleving van jouw event! Laat je inspireren door onze partners, die elk met hun unieke eigen concept, jouw event een upgrade geven.

LOOPING GOOD

These guys are looooping good! Jouw ijs wordt helemaal vers voor je neus klaargemaakt! Al je zintuigen worden geprikkeld als jij je ijsje bestelt aan één van deze ijskoude booths. Het fruit vliegt je om de oren, terwijl de spatels ritmisch op de plaat tikken. Waar ze ook zijn, ze nemen je mee in een energieke vibe en onmiskenbare stijl. Dit smash ’n roll ijs is een feestje in een beker!

The Oyster Show maakt het gewone buitengewoon. Oesters van Wereldklasse worden gepresenteerd als ware kunstwerken. Elke oester die zij serveren is een kunstwerk, deze delicatessen horen thuis tussen de Van Gogh’s en Picasso’s!

OXYGEN BAR

Er is geen levend wezen op aarde dat zonder zuurstof kan en het is overal te verkrijgen. Deze luxe zuurstofbar voegt ongekend entertainment toe aan onze primaire levensbehoefte en geeft jouw gasten, collega’s of bezoekers een unieke ervaring die ze nooit meer vergeten.

THE OYSTER SHOW
90

MEISJES VAN DE WIJN

Een unieke beleving op jouw event: met een handige wijntrolley lopen de meisjes tussen de bezoekers door met een assortiment aan bijzondere wijnen. De Meisjes van de Wijn geven iedereen een 1-op-1 wijnadvies, waarbij zij het bijzondere verhaal vertellen dat elk van de wijnen rijk is. En dat alles op een vrolijke en begrijpbare manier.

DE KARAOKE CARAVAN

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen met Nederlandstalige hits en klassiekers.

STACH

Bij STACH denken ze elke dag na over hoe zij ervoor kunnen zorgen dat jij de dag goed doorkomt. Met gezonde ontbijtjes, befaamde broodjes, salades en wraps met lekker veel groente. Met (h)eerlijke koffie en zoete (suikervrije) lekkernijen. Zij zorgen voor jou, zodat jij kunt doen wat voor jou belangrijk is. Lekker bezig dus.

RING FOR CHAMPAGNE

Met als missie om de eeuwenoude traditie van champagne voort te zetten in de tijd van nu, worden jouw gasten op spectaculaire wijze meegenomen in de échte wereld van eersteklas champagnes van authentieke huizen! Let’s ring for champagne!

ARTHUR’S MULLET

ICE CREAM

Arthur heeft een gouden strot en die laat hij horen. Zingend enthousiasmeert hij iedereen voor een ijsje of een duet met zijn karaokemachine. Wil je een hoorntje met een bolletje ijs en een boel gezelligheid? Met Arthur is een verfrissend feest verzekerd!

GEÏNSPIREERD GERAAKT?

Onze sales afdeling helpt je graag met het boosten van jouw event! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 085 30 34 960 / events@vermaatgroep.nl

I
HT E POWER OFINS P
NOITAR
91

HOTSPOTS!

Aziatisch eten is HOT! Deze eetbeleving en eetcultuur is al eeuwenoud en inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met haar verrassende smaken en prikkels voor alle zintuigen, is het zeker de moeite waard om te ontdekken!

Onze tip: midden in het bruisende centrum van Amsterdam vind je Restobar Rouhi, gevestigd in House of Rituals. Hier vind je niet alleen een oase van rust voor je zintuigen en je ziel, maar ontsnap je ook aan het dagelijkse gedruis en geniet je van eigentijdse, herkenbare gerechten met voor ieder wat wils. Chef Wesley van Eerden raadt zijn signature dish aan: Spicy chicken ramen!

Ben jij benieuwd naar het vernieuwde menu van Restobar Rouhi? Reserveer dan nu jouw tafel via de website.

Gevestigd op de begane grond van House of Rituals

92

Stadionplein 26, Amsterdam

Gevestigd op de 3e verdieping van Move Amsterdam

Restaurant Wils brengt een ode aan de ware oerkracht van alle keukens: VUUR. Het restaurant is vernoemd naar Jan Wils, de architect van het Olympisch Stadion en omliggende gebouwen. Met zijn ontwerp bracht Wils in 1928 het Olympisch vuur terug naar de Spelen, die dat jaar in Amsterdam plaatsvonden.

Je vindt Restaurant Wils op de derde verdieping van Move, het gebouw aan de zuidzijde van het Stadionplein. Een jaar na de opening werd Wils bekroond met een Michelinster. Neem plaats aan de kitchen table of kies voor een klassieke tafel en laat Executive Chef Joris Bijdendijk en Chef de Cuisine Thomas Val je verrassen met de verfijnde gerechten uit de open vuurkeuken. Het menu zet je sowieso in vuur en vlam. Dit is Verwennerij met een hoofdletter V!

Wil jij zeker zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan nu jouw tafel via de website van Wils.

Restaurant Wils*
93
94

VENUES

Vermaat is trotse partner van meer dan 50 bijzondere locaties in Nederland, groots en bekend, maar ook intiem en verrassend. Voor organisatoren van de meest uiteenlopende events, zoals beurzen, diners, vergaderingen en bedrijfsfeesten, zijn wij partner in maatwerk.

Van sportief tot stilzitten, van professioneel tot party, van historisch tot hip, van binnen tot buiten. Eén ding is zeker; de unieke faciliteiten en onbegrensde mogelijkheden van onze locaties sluiten naadloos aan op praktisch iedere wens.

We creëren jouw wereld. Elk event met een eigen touch. Dit staat elke dag centraal in alles wat we doen. Van concept tot realisatie, van stijl tot smaak en van service tot ambiance. Benieuwd waar we jouw wereld van smaak allemaal kunnen vormgeven? Laat je op de komende pagina’s inspireren!

JOUW WERELD VAN SMAAK

Check online ons digitale venue book voor meer informatie

LEGENDA

IN DE NATUUR HIGH END DUURZAAM VERGADERLOCATIE HISTORISCHE LOCATIE
TEAMBUILDING FEESTLOCATIE DINERS CONGRESLOCATIE
95

ALKMAAR AMSTERDAM

SPORTCOMPLEX DE MEENT

Aantal ruimtes 11

Capaciteit 10 – 15.000 pax

ATLAS TASTE

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 20 – 300 pax

AMSTEL1

Aantal ruimtes 1

Capaciteit 10 – 400 pax

OBA CONGRES

Aantal ruimtes 21

Capaciteit 2 – 260 pax

HOUSE OF RITUALS

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 10 – 150 pax

HET CONCERTGEBOUW

Aantal ruimtes 4

Capaciteit 50 – 2.500 pax

RESTAURANT WILS

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 10 – 100 pax

STEDELIJK MUSEUM

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 50 – 600 pax

VAN GOGH MUSEUM

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 20 – 750 pax

96

ARTIS

Aantal ruimtes 10

Capaciteit 10 – 5.000 pax

B. AMSTERDAM

Aantal ruimtes 36

Capaciteit 10 – 2.000 pax

FOSBURY & SONS

Aantal ruimtes 9

Capaciteit 8 – 250 pax

GROLSCH PUB

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 20 – 90 pax

GROLSCH BOULEVARD FOURTEEN

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 10 – 400 pax

GRAND CAFÉ 3&20

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 10 – 250 pax

ASSEN

WILS BAKERY CAFÉ

Aantal ruimtes 1

Capaciteit 10 – 100 pax

WTC SCHIPHOL

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 20 – 500 pax

DRENTS MUSEUM

Aantal ruimtes 4

Capaciteit 5 – 250 pax

97

BENTHUIZEN BREUKELEN DE MEERN

GOLFBAAN BENTWOUD

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 350 pax

NYENRODE BUSINESS

UNIVERSITEIT

Aantal ruimtes 70

Capaciteit 4 – 700 pax

LA PLACE

Aantal ruimtes 8

Capaciteit 8 – 300 pax

GRONINGER MUSEUM

Aantal ruimtes 5

Capaciteit 10 – 500 pax

GRAANREPUBLIEK

Aantal ruimtes 6

Capaciteit 8 – 300 pax

FORUM GRONINGEN

Aantal ruimtes 11

Capaciteit 10 – 400 pax

HUIS DE BEURS

Aantal ruimtes 1

Capaciteit 10 – 100 pax

NOK

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 20 – 400 pax

PAVILJOEN STERREBOS

Aantal ruimtes 7

Capaciteit 10 – 200 pax

98

DEN HAAG

CUCINA & BAR DONNA

Aantal ruimtes 1

Capaciteit 20 – 220 pax

PANORAMA MESDAG

Aantal ruimtes 4

Capaciteit 10 – 200 pax

EDE

DE FIETSER

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 800 pax

EELDE EINDHOVEN GRONINGEN

DOT

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 500 pax

EVOLUON

Aantal ruimtes 19

Capaciteit 2 – 1.500 pax

BITES & FLIGHTS

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 250 pax

HOOFDDORP HOUTEN KERKRADE

LA PLACE

Aantal ruimtes 5

Capaciteit 5 – 56 pax

EXPO HOUTEN

Aantal ruimtes 13

Capaciteit 8 – 6.000 pax

DISCOVERY MUSEUM

Aantal ruimtes 11

Capaciteit 10 – 900 pax

99

LEEUWARDEN

LEIDEN

FRIES MUSEUM

Aantal ruimtes 7

Capaciteit 16 – 500 pax

SOESTERBERG

MUSEUM DE LAKENHAL

Aantal ruimtes 4

Capaciteit 10 – 180 pax

NATURALIS

Aantal ruimtes 11

Capaciteit 8 – 500 pax

ROTTERDAM

NATIONAAL MILITAIR MUSEUM

Aantal ruimtes 16

Capaciteit 10 – 6.000 pax

UTRECHT

TOPSPORTCENTRUM

ROTTERDAM

Aantal ruimtes 11

Capaciteit 10 – 400 pax

KUNSTHAL ROTTERDAM

Aantal ruimtes 4

Capaciteit 20 – 350 pax

VENLO

HEMEL & AARDE

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 6 – 150 pax

HET SPOORWEGMUSEUM

Aantal ruimtes 18

Capaciteit 5 – 3.000 pax

BRIGHTLANDS CAMPUS

GREENPORT VENLO

Aantal ruimtes 9

Capaciteit 2 – 400 pax

100

RIJKSMUSEUM VAN OUDHEDEN

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 400 pax

MAASTRICHT MEERKERK

PAVILJOEN DE POSBANK

Aantal ruimtes 2

Capaciteit 10 – 120 pax

MECC

Aantal ruimtes 65

Capaciteit 15 – 30.000 pax

LA PLACE

Aantal ruimtes 5

Capaciteit 7 – 60 pax

OUDDORP RHEDEN

BRASSERIE VELUWEZOOM

Aantal ruimtes 3

Capaciteit 10 – 150 pax

WASSENAAR ZANDVOORT

BRASSERIE ZEVEN

Aantal ruimtes 8

Capaciteit 10 – 500 pax

DUINRELL

Aantal ruimtes 14

Capaciteit 20 – 10.000 pax

CM.COM CIRCUIT ZANDVOORT

Aantal ruimtes 45

Capaciteit 10 – 6.000 pax

101

Benieuwd wie wij zijn? Wij vertellen je graag meer!

WIJ ZIJN

events

JOUW CULINAIR PARTNER VOOR ELK EVENEMENT.

Bij ons draait het om jou. Waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Samen ontwikkelen wij jouw wereld van smaak. Welke belevingen passen daarbij? Wanneer is het jij? Wij vertalen jouw smaak en persoonlijkheid in alles wat je doet. We mixen, personaliseren en realiseren. Op zoek naar jouw unieke combinatie.

Alles voor de totaalbeleving die versterkt wie jij bent. En je verwachtingen overtreft. Wij blinken uit in uitvoering. Geen uitdaging is ons te groot. Of te klein. Met een persoonlijke touch namens de opdrachtgever. Ieder event is anders. Laat jij samen met ons zien wie je bent?

Let’s make it yours!

102

Catering with a twist

FOOD FANTASIES

Het brutale kleine zusje van Vermaat Events. Wij zijn specialisten in de wereld van events en catering. Wij doen het anders dan anderen. We blinken uit in gastvrijheid en staan bekend om onze creativiteit. Wij gaan voor verbazing. Blijdschap. Een glimlach. En een knipoog. We nemen je mee op reis. Of op avontuur. Langs geuren. Smaken. Kleuren. Verhalen. Tijdens lunch. Diner. Borrel. Of feest. We prikkelen zintuigen en laten de indruk achter die jij voor ogen hebt. Jouw event is onze voorstelling. Enjoy the show!

VERMAAT EVENTS 085 30 34 960 events@vermaatgroep.nl vermaatevents.nl events