Téli Könyvvásár 2020

Page 1

www.ujkonyvpiac.hu

ingyenes

T É L I K Ö N Y V VÁ S Á R 2 0 2 0

XXX. évf., 2020. december

· T É L I K Ö N Y V VÁ S Á R 2 0 2 0


Irodalmi ajánlatunk Murder At Christmas – Ten Crime Stories For Festive Season – 3145 Ft

Karácsony leginkább a jó vacsorát, a pulykát vagy bejglit vagy akár egy harmadik pohár forralt bort jelent. De néhányan közülünk alkalmasnak tartják ezt az időt egy régi elszámolás megejtésére. Ami még gyilkossághoz is vezethet. A krimi tíz mestere szolgál a könyvben megoldandó rejtélyekkel és életveszéllyel. Egy özvegy eltűnt családi gyémántjától a horrorba forduló karácsonyi vacsoráig, a krimik még azután is gondolkodóba ejtenek, hogy az utolsó szelet sütivel végeztünk. Az írók Dorothy L. Sayers, Hohn Dickson Carr (Holtomiglan holtodiglan, John Mortimer (Will Shakespeare), Nikolas Blake (Gyilkosság a túlvilágról) and Ellis Peters (21 regény a Brother Cadfeal sorozatban).

The Windsor Knot – A Novel – S. J. Bennet – 5100 Ft

Miss Marple és A korona találkozása: II. Erzsébet királyné évtizedek óta kettős életet él, mert zseniális amatőr detektív. 2016. A kilencvenedik születésnapja alkalmából rendezett szül buli után felsége egyik vendégét megfojtva találják. Az MI5 Perszer a személyzet egyik tagját gyanúsítja, de Erzsébet szerint máshol található a rejtély kulcsa. Miután a Korona megbecsültsége forog kockán, Erzsébet nyomozni kezd Rosie Oshodi magántitkár segítségével, hogy elkapják a gyilkost, mielőtt újra lecsap egy áldozatra. Zseniálisan eredeti és elgondolkodtatóan szórakoztató krimi.

The Kingdom (Hb) – Jo Nesbo – 6795Ft

A Fejvadászok, a Machbeth után egy újabb önálló regény, ami nem a Harry Hole sorozat részére. Természetesen, mint minden igazi Jo Nesbo nem nélkülözi a feszültséget, a merülést a lélek sötét bugyraiba és a nem várt fordulatot. A festői észak-norvég táj nyújtja a hátteret két testvér történetéhez, akik úgy különböznek, mint Káin és Ábel, két külön világ, de ebben a kis elzárt közösségben kell boldogulniuk. Szenvedély, féltékenység és egy sötét, eltemetett családi titok is a felszínre kerül. Letehetetlen thriller a mester tollából.

Trapped In The Snow: An Escape Room Thriller – Eva Eich – 5000 Ft

Egy hátborzongató thrillerben a krimi és a rejtvényfejtés fonódik össze. Ez több egy átlagos kitette, meg kell találnod a helyes válaszokat a rejtvényre, hogy felfedd a megoldást. Amikor Noah visszatér a családi otthonba apja halála után, gyanakszik, hogy nem természetes halál vetett véget életének. Valaki titkos nyomravezető jeleket küld neki. Talán a gyilkos? Egy hatalmas hóvihar csapdába ejti a települést. Noah kénytelen az igazság nyomába eredni és ráadásul kiutat kell keresnie a csapdából. Tökéletes könyv a krimi, a rejtvények és a szabadulószobák rajongóinak.

The Perks of Being A Wallflower – Stephen Chbosky – 2960 Ft

Egy különös srác feljegyzései. A modern klasszikus immár elmúlt húsz éves, azóta több mint egymillió példányban kelt el. Sokak szerint, ami a XX. század második felének a Zabhegyező az a XXI. századi kamaszoknak ez a könyv. 2000ben a legjobb könyv címet nyerte el a Young Adult kategóriában. Amire a cím is utal, a narrátor barátai életén, kalandjain keresztül határozza csak meg önmagát, nincsenek önálló döntései. A főiskolás gólya, Charlie, ismeretlen barátjának írja leveleit, a XVIII. századi levélregények mintájára. A nem identitás keresését a kábítószer fogyasztásán át az életigenlés minden fontos témáját érinti a regény Charli lelki fejlődésén keresztül. Első szerelem, tragikus veszteségek, új barátok. Emma Watsonnal sikeres megfilmesítése nyomán a könyv a népszerűségi listák élére került.

Mog's Christmas (50Th Anniversary Edition) – Judith Kerr – 2995 Ft

Klasszikus képeskönyv a csodálatos macskáról, aki elmúlt 50 évében számtalan gyereket szórakoztatott szívmelengető kalandjaival. Karácsony estéjén Mog háza telis-tele furcsa zajokkal és különleges illatokkal. Mindenki teljes odaadással akasztgatja, a fagyöngyöt fújja a lufikat, és állj! Mit csinálnak ezzel a fával… A végén persze minden a helyére kerül és meghitt hangulatban telik az ünnep.

A kötetek megvásárolhatók:

Librotrade Kft. 1173 Budapest, Pesti út 237. Tel.: 254-0273 Fax. 257-7472 E-mail: books@librotrade.hu www.librotrade.hu

OXFORD Bookshop Könyvesbolt 1052 Budapest, Gerlóczy utca 7. Tel.: 318-8633 E-mail: info@oupbooks.hu www.oupbooks.hu


ÚJ KÖNYVPIAC

3

www.ujkonyvpiac.hu ATLANTI C PRESS KIAD Ó 1114 Budapest, Bartók Béla u. 55. Tel.: 212-2443 • E-mail: atlantic.new@upcmail.hu www.atlanticpress.hu BOKOR PÁL Szerelmek tavasza Szerelem volt, barátság, vagy csak egy kaland a sok közül? Beethoven és a Brunszvik lányok találkozása 1799 tavaszán. Regényes tudósítás Bécsből és Martonvásárról. 160x240 mm, 320 oldal, kötött 4800 Ft

HUNGAROVOX KIADÓ 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 11. Telefon: 340-0859 • E-mail: info@hungarovox.hu www.hungarovox.hu KAISER LÁSZLÓ Erkölcs és teljesítmény Németh László – Béres József Az egyszerre homogén és heterogén kötet két súlyos személyiség, egy nagy író és egy nagy tudós életét, munkásságát vizsgálja. Rendkívüli teljesítmény és moralitás, minőség életükben és életművükben – ezt idézi meg esszékben, tanulmányokban a szerző. 125x185 mm, 104 oldal, fűzött, 1800 Ft K. U.K. KÖN YVKIADÓ 1138 Budapest, Népfürdő utca 15/E. Tel./fax: 359-1634 • E-mail: kukkiado@kukkiado.hu www.kukkiado.hu

KÖNYVKLUB KFT. 2234 Maglód, Sugár út 51. Tel.: (70)948-5508 • E-mail: megrendelo@dunakiado.hu www.dunakiado.hu MÓCZÁR ISTVÁN – RÓKA ILDIKÓ Kemencés ételek A könyvben a kemencés ételek legjavát találja. Tartalmas finom leveseket, egytálételeket, amelyek előkészítése nem igényel hosszas munkát, csak pakolja össze a hozzávalókat egy agyagedénybe vagy vaslábasba, és a továbbiakban már csak ki kell várni, hogy a kemence elvégezze a munkát. Ízőrzők 12. 170x247 mm, 96 oldal, 2990 Ft PAPI RUSZ BOOK KIADÓ 1126 Budapest, Böszörményi út 8. Tel.: 214-5530 • E-mail: papirusbook@gmail.com ILLÉS KRISZTINA Lepketánc 2. Múltban vagy jövőben A szerző a kötet minden szereplőjének a múltjából fel-felvillant valami emlékezeteset. Ha az olvasó velük tart, különleges élményben lehet része. Vallomásos könyv lélekről, kapcsolatokról, magányról, művészetről, elfogadásról, megbocsátásról. A/5, 268 oldal, fűzött, 2950 Ft SZÉPHALOM KÖNYVMŰHELY 1093 Budapest, Lónyai u. 43. fsz.1. Tel./fax: 351-0593 • E-mail: iroszak@t-online.hu www.szephalom-konyvmuhely.hu

HANS HABE Ahová tartozunk

KOCSIS CSABA Apák napja (gyerekversek)

Irodalmi felfedezés ez a regény: magyarul még soha nem jelent meg. A középpontban két amerikai tiszt élményei állnak a háború utáni megszállt Németországban. Az izgalmas események révén a barátok felismerik, hová tartoznak: ahol a legtöbbet tehetik.

A szerző gyermekverseinek új gyűjteményében világunk mindennapi történéseiről, a családi eseményekről, az ünnepnapokról, a természet szépségeiről, az évszakok váltakozásáról olvashatunk játékos mondókákat, tréfás, gyermekhangra írt költeményeket.

Ford.: Gáti István, 142x205 mm, 424 oldal, kötött 4980 Ft DR. MÁRIÁN ZOLTÁN Államfők dedikáltak Nemcsak államfők, uralkodók, First Ladyk, pártvezetők személyesen dedikált fotói, levelei vannak e 3000 darabos színes gyűjteményben – olyan ismert személyiségek is, akiknek jelenléte színesíti a politikusok sajátos világát. Magyar és angol szöveggel. 202x285 mm, 320 oldal, kötött, 12 000 Ft

Kiadja: Lafferton és Társa Kft. Szerkesztőség: 1041 Budapest, Laborfalvi u. 15. Tel.: (30)871-9620 • ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu Felelős kiadó: Lafferton Kálmán Nyomdai munka: Pauker Nyomda Felelős vezető: Vértes Gábor ügyvezető HU ISSN 1215-5551

Ill. Kocsis Boglárka, A/5, 88 old., kötött, 2300 Ft MEZEY KATALIN Rövid a farsang – naplójegyzetek és rövid prózák Mezey Katalin Kossuth-díjas író, költő, szerkesztő a Magyar Katolikus Rádió „Jegyzet” című műsora számára írta ezeket a naplójegyzeteket és rövid prózákat. A kötetben családi életről, természeti környezetről, keresztény értékvilágról, a magyar történelem eseményeiről, művészetről, irodalomról, korunk jellemző válságtüneteiről való töprengések kaptak helyet. A/5, 360 oldal, színes, kötött, 3600 Ft, e-könyv: 1500 Ft „Vess számot avval, ami megmaradt…” I nterjúk és beszélgetések Oláh Jánossal Jelen kötetünk a József Attila-, Arany János- és Magyarország Babérkoszorúja-díjas költő, író, szerkesztő interjúiból és a vele készült, az életpálya egészét átfogó beszélgetésekből álló válogatás. A közvetlen hangú, hiteles szövegekből az olvasóközönség megismerkedhet Oláh János alkotói pályájával és ars poeticájával. B/5, 216 oldal, kötött, 3200 Ft, e-könyv: 1200 Ft

TERICUM KÖNYVKIADÓ 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 9. Telefon: 453-0927 • E-mail: tericum@tericum.hu www.tericum.hu AGNES RAVATN Madarak ítélőszéke Két számkivetett ember, két titok. Allis otthagyja az állását, és munkát vállal egy isten háta mögötti fjord partján lakó rejtélyes férfinál. Rideg kapcsolatuk lassan beteges ragaszkodássá alakul. Pszichológiai mélységeket feltáró skandináv regény. 140x200 mm, 248 oldal, fűzött 3570 Ft SARAH JIO Párizs összes virága Balesete után Caroline egy párizsi kórházban ébred fel és semmire sem emlékszik. Miközben emlékei után kutat, régi leveleket talál a lakásában és rájön, hogy otthona szörnyű titkokat rejt. Jelen és múlt egybeszövődése, az emberi önfeláldozás ereje. 140x200 mm, 328 oldal, fűzött, 3970 Ft JULIA PHILLIPS Elt űnő sorsok nyomában Egy nap Oroszország legtávolabbi csücskében nyoma veszik két testvérnek. Eltűnésük felbolygatja a várost, és régi sebeket tép fel. Julia Phillips debütáló regénye a szibériai Kamcsatkán játszódik és megindító emberi sorsokat ábrázol mély empátiával. 140x200 mm, 328 oldal, fűzött, 3970 Ft DINAH JEFFERIES Az elveszett nővér Belle izgalmas kalandra indul Burmába, miután énekesnőként remek ajánlatot kap egy előkelő éjszakai bártól. Hamar beindul a karrierje, ám egy különös rejtélybe botlik. Lehet, hogy eltitkolt testvére még él? Nyomozásba fog egy jóképű újságíróval. 142x197 mm, 328 oldal, kötött, 3970 Ft C. W. GORTNER Az első színésznő A népszerű történelmi regényíró ezúttal a francia színésznő, Sarah Bernhardt életét mutatja be, aki szakított a tradicionális előadói stílussal. Tehetségével lenyűgözte a közönséget, amely botrányai ellenére is újra és újra a magasba emelte. 142x197 mm, 428 oldal, kötött 4270 Ft LAURA LIPPMAN Cleo Maddie egyik napról a másikra kisétál közel húszéves házasságából egy értelemmel és szenvedéllyel teli új élet reményében. Újságíróként helyezkedik el, majd nem sokkal ezután egy fiatal nő holttestére bukkan és segít a rendőrségnek a nyomozásban. 140x200 mm, 320 oldal, fűzött, 3970 Ft
A Libro Trade Kft. kínálatából 5 Perc Angol kiadó ajánlata 5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek – 5900 Ft

A könyvet olyan tanulóknak készítették, akik még egyáltalán nem, vagy csak korábban egy keveset tanultak angolul. Az önálló használatot segíti a képes szótár, a hanganyag és a gyakorlófeladatok. Két részből áll a tananyag, 16 lecke + komplett nyelvtani magyarázatok. Ezek elsajátítása után a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez. A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állították össze, hogy a legfontosabb hétköznapi témakörökben (bemutatkozás, munka, iskola, vásárlás, étkezés, orvosnál, útbaigazítás, stb.) mindenki könnyedén megfelelő nyelvtudásra tegyen szert.

5 Perc Angol Újrakezdőknek és Középhaladóknak – 5900 Ft

Az 5 Perc Angol kezdőknek és újrakezdőknek című könyv folytatása, azonban ha már korábbi nyelvismeret lehetővé teszik ezzel a könyvvel is lehet újrakezdeni. Tartalmazza a komplett nyelvtant magyar nyelvű magyarázatokkal, feladatsorokat a szókincs és nyelvtan gyakorlására, ingyenesen letölthető hanganyagot. Ez a könyv már kicsit elvontabb és nehezebb témákkal is foglalkozik. Ezek elsajátítása után bármilyen helyzetben helyt tudsz állni angolul.

5 Perc Angol 300 Hallás Utáni Értést Ellenőrző Feladatsor – 6150 Ft

A 300 feladatsort tartalmazó, Magyarországon egyedülálló gyűjtemény a legtöbb nyelvtanulónak gondot okozó hallás utáni szövegértési feladatok gyakorlására helyezi a hangsúlyt alap (B1)-, közép (B2)- és felsőfokon (C1). A változatos feladattípusokkal. Minden típusú nyelvvizsgára remek felkészülést biztosít, és természetesen a könyv végén megoldókulcs is található. A hanganyagokat nem csak letölteni tudják a tanulók, de a szövegek mellett található QR kódok segítségével, mobiltelefonnal azonnal meg is tudják hallgatni őket. A sikeres vizsgára való felkészüléshez tippek és tanácsok is találhatóak a kiadványban gyakorlott nyelvvizsgáztató szerzőpárosunktól.

5 Perc Angol 300 Leggyakrabban Használt Angol Ige – 4990 Ft

Ezek a tanulókártyák tartalmazzák a 300 leggyakrabban használt angol igét. A memorizálás megkönnyítéséhez példamondatot találhatóak a kártyákon, a hátoldalon a magyar jelentésekkel. A helyes kiejtést a feltűntetett QR kód segítségével egyszerűen meg tudják hallgatni.

Librotrade Kft. 1173 Budapest, Pesti út 237. Tel: 254-0273 Fax: 257-7472 E-mail: books@librotrade.hu www.librotrade.hu

A könyvek megvásárolhatók:

OXFORD Bookshop Könyvesbolt 1052 Budapest, Gerlóczy utca 7. Tel: 318-8633 E-mail: info@oupbooks.hu www.oupbooks.hu


Tรถltse velรผnk az รผnnepeket! Laurent Gounelle: A szabadsรกgot adom neked 6\ELOOH QHN Wt] QDSRW DG D Iล Q|NH KRJ\ PHJPHQWVH az iOOiViW pV D]QDS HVWH D V]HUHOPH LV N|]OL KRJ\ V]DNtWDQL DNDU PLQGNHWWHQ D MHOOHPpW RNROMiN 6\ELOOH PHJLVPHU HJ\ IpUร W DNLQHN KDWDOPiEDQ iOO PHJYiOWR]WDWQL D Qล V]HPpO\LVpJpW 9DMRQ PHJpUL"

John C. Maxwell: $ My YH]HWล N MyO NpUGH]QHN

+D VLNHUHV V]HUHWQpO OHQQL PHJ NHOO WDQXOQRG pOHWYLWHOV]HUล HQ NpUGH]QL 6]iPtW KRJ\ KRJ\DQ pV PLO\HQ NpUGpVHNHW WHV]HO IHO $ NpUGpVHN QpONย O|]KHWHWOHQ UpV]HLW DONRWMiN D VLNHUQHN (POpNH]] Ui KRJ\ D My YH]HWล N UHPHN NpUGH]ล N $ M|Yล D NtYiQFVL HPEHUHNp

(OLVDEHWK % 'RLWVXQLQ .LRWR DKRO D V]HUHOHP |U|N *pViN YDOORPiVD

.pW Qล V]HUHOPL YDOORPiVD DUUyO D IpUร UyO DNL PLQGHQQpO W|EEHW MHOHQWHWW V]iPXNUD 0D\D .LRWyEDQ PHJLVPHUNHGLN pOHWH V]HUHOPpYHO pV .LRWR OHJKtUHVHEE JpViMiYDO EHDYDWiVW Q\HU D WLWNRV YLOiJiED 6RUVRN HPEHUHN D YLOiJ D NpW WiMiUyO DNLNQHN pOHWH HOV]DNtWKDWDWODQXO IRQyGLN |VV]H (J\ D N|]|V EHQQย N D V]HUHOHP PHO\ IHOย OtU PLQGHQW

Gabriel Russ: Az apa โ Mennyit bรญr ki egy apai szรญv?

0LW MHOHQW iOPDWODQ pMV]DNiNDW HOW|OWHQL WHKHWHWOHQย O KDUFROQL D Eย URNUiFLiYDO WLWRNEDQ VtUQL WHOMHVHQ SDGOyUD NHUย OQL" (J\ DSD PHJUi]y W|UWpQHWH pV HPEHUIHOHWWL Nย ]GHOPH LPiGRWW OiQ\ipUW pV N|]|V pOHWย NpUW 6]yO HJ\ NHWWpW|UW NDSFVRODWUyO PHO\ JiWMD D V]HUHWHW NLWHOMHVHGpVpQHN )HONDYDUy V]tYV]RUtWy XWD]iV PHO\HW D PpUKHWHWOHQ V]HUHWHW YLV] HOล UHยซ

%UDQGRQ :HEE -RKQ 'DYLG 0DQQ $ IpOHOHP HUHMH

Csak a legjobbaktรณl รฉrdemes tanulni! (] YROW D 6($/ NRPPDQGyV HJ\LN OHJIRQWRVDEE IHOLVPHUpVH DPLNRU OHV]HUHOW D YLOiJ HJ\LN OHJKtUHVHEE HJ\VpJpEล O pV EHOHYHWHWWH PDJiW D] ย ]OHWL pOHWEH 6HJtW V]HPEHQp]QL HGGLJL IpOHOPHLQNNHO KRJ\ HONpS]HOKHWHWOHQ V]LQWUH HPHOMย N WHOMHVtW PpQ\ย QNHW $ IpOHOHP XJ\DQLV XJ\DQ~J\ OHKHW ELOLQFV PLQW D] HUHGPpQ\HV EROGRJ pOHW IHOp YH]HWล OpWUD

Robin Sharma: Hajnali 5 รณra Klub /HJ\HQ WLpG PLQGHQ UHJJHO

75 orszรกg, 15 milliรณ eladott kรถnyv 0LQGDQQ\LXQNEDQ PHJYDQ D] DODSYHWล NpSHVVpJ KRJ\ YH]pUHJ\pQLVpJHNNp YiOMXQN $ YiOWR]iV NH]GHWH QHKp] D N|]HSH WHOH YDQ EDMRNNDO iP D YpJH OHQ\ล J|]ล 0LQGD] DPL PD N|QQ\ล YDODPLNRU QHKp] YROW $ UHJJHOL yUiNDW NLKDV]QiOYD PDJDVDEE V]LQWUH MXWKDWXQN D V]DNPiQNEDQ GH D PDJiQpOHWEHQ LV

.HUHVVH NHGYH]PpQQ\HO N|Q\YHLQNHW D .LDGyEDQ YDJ\ D ZZZ WULYLXPNLDGR KX ZHEROGDORQ 7HO ID[ .HU HVVH NHGYH]PpQQ\HO N|Q\YHLQNHW D .LDGyEDQ YDJ\ D ZZZ WULYLXPNLDGR KX ZHEROGDORQ 7HO ID[ .|YHVVHQ PLQNHW D )DFHERRNRQ ZZZ .|YHVVHQ PLQNHW D )DFHERRNRQ ZZZ IDFHERRN FRP WULYLXPNLDGR IDFHERRN FRP WULYLXPNLDGR


Az Oxford University Press ajánlata: Oxford Advanced Learner's Dictionary 10Th Ed. – 14 990 Ft Oxford Advanced Learner's Dictionary 10Th Ed. (Hardback) – 18 990 Ft

Az Oxford Advanced Learner’s Dictionary a világ legnépszerűbb haladó B2-C2 szintű szótára az angolul tanulók számára. A 10. kiadásában Oxford Advanced Learner’s Dictionary, vagy az OALD az angol nyelvű szókincs elsajátításának teljes útmutatója, a tanulók számára érthető definíciókkal, a használt nyelvet bemutató mondatokkal, valamint az új Oxford 3000 ™ és Oxford 5000 ™ szavakkal, ami az alapszókincs. Ezt minden hallgatónak meg kell tanulnia. Az OALD több, mint szótár. Fejlessze angol nyelvtudását a következő szintre további erőbedobással és gyakorlással, beleértve az online ISpeakert és IWritert, vagy gyakoroljon szavakat bármikor, bárhol az Advanced Learner’s Dictionary alkalmazással. 1 éves hozzáférést tartalmaz az Advanced Learner’s Dictionary online prémium és 1 év hozzáférés az Advanced Learner’s Dictionary 10. kiadás alkalmazásához.

Oxford Word Skills 2E SB Interm + App Pack – 7970 Ft Oxford Word Skills 2E Advanced + App Pack – 7970 Ft Oxford Word Skills 2E SB Basic + App Pack – 7970 Ft

A jól ismert oxfordi nyelvtani és szókincsbővítő könyveket átdolgozták, és korszerű kiegészítőkkel látták el. Az Oxford University Press két ismert és népszerű tankönyvcsaládját is megújította. Az Oxford Word Skills mind a szókincset, mind a szótanulási készséget fejleszti. Rövid, áttekinthető magyarázatokkal, és számtalan lehetőséget nyújt a gyakorlásra, a magabiztos szóhasználat elsajátítására. 100-100 fejezet található minden szinten, és rengeteg téma. A mindennapi szituáció segíti a szavak megtanulását. Akik megvásárolják a könyvet, 1 évre mellé kapják az Oxford Advanced Learner's Dictionary (OALD) app-ot is.

Oxford English Grammar Course Basic SB W/K Incl Ebook – 8380 Ft Oxford English Grammar Course Intermed SB W/K Incl Ebook – 8380 Ft Oxford English Grammar Course Advanced SB W/K Incl Ebook – 8380 Ft

Az Oxford English Grammar Course átdolgozott kiadás a legkorszerűbb anyagokat adja a könyvhöz, amelyben a nyelvtanra, és a nyelvtan élő nyelvben való használatára helyezték a hangsúlyt. Könnyen megjegyezhető nyelvtani magyarázatok, való életből vett mondatok. színes képregény rajzok segítenek az élvezetes tanulásban. .Az e-book - többek között - a kiejtés elsajátításában, és az ellenőrzésében segít.

Librotrade Kft. 1173 Budapest, Pesti út 237. Tel: 254-0273 Fax: 257-7472 E-mail: books@librotrade.hu www.librotrade.hu

A könyvek megvásárolhatók:

OXFORD Bookshop Könyvesbolt 1052 Budapest, Gerlóczy utca 7. Tel: 318-8633 E-mail: info@oupbooks.hu www.oupbooks.hu


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.