Page 1

Deel kennis, hulp en hoop WELKOM OP DE LOGOS HOPE


400

1.000.000

60

BEMANNINGSLEDEN

BEREIKTE MENSEN PER JAAR

NATIONALITEITEN


Kennis, hulp en hoop Meer dan een miljoen mensen worden jaarlijks bereikt door de Logos Hope. Een bezoek aan het schip is een unieke ervaring en ook door de acties aan land worden levens veranderd. Onze visie is om iedereen te bereiken met het Evangelie van Christus door kennis, hulp en hoop te bieden. KENNIS VERSPREIDEN Lectuur verandert levens. Het schip biedt kwaliteitsboeken aan mensen die veelal geen toegang hebben tot educatieve en christelijke boeken. Zo’n 5.000 titels worden aangeboden. Met Bijbels, commentaren en boeken helpen we lokale christenen en krijgen anderen toegang tot het Goede Nieuws dat zij anders nooit zouden lezen!

HULP BIEDEN Praktische hulp is een van de meest effectieve manieren om Gods liefde te tonen. Voorbeelden zijn bouwprojecten in ontwikkelingslanden, noodhulp bij rampen, medische hulp, voorlichting met AIDS-programma’s of het doneren van waterfilters, brillen en boeken. Ook het getuigenis, de toewijding en de eenheid van de bemanningsleden uit wel zestig landen maakt vaak indruk op de vele bezoekers.

HOOP DELEN We geloven dat werkelijke hoop alleen te vinden is door Jezus Christus. Ons verlangen is dat de mensen die we ontmoeten Hem leren kennen en volgen. Teams van de Logos Hope bezoeken scholen, gevangenissen, weeshuizen en ziekenhuizen. Aan boord bieden we onderwijs en delen we de Bijbelse boodschap van hoop met mensen uit alle lagen van de bevolking: van presidenten en koningen tot straatkinderen en daklozen, jong en oud.


Ga jij het avontuur aan?

3 mnd - 2 jaar

2 jaar

3 mnd

PROFESSIONALS

LONG TERM

SHORT TERM (STEP)

Zet jouw professionele kennis en ervaring voor korte of langere tijd in aan boord van de Logos Hope.

Maak 2 jaar deel uit van de bemanning aan boord en wissel hard werken af met hulp- en evangelisatieacties.

Vaar 3 maanden mee op de Logos Hope en groei in geloof door het werk aan boord, studie en evangelisatie!

Jouw vaardigheden kunnen van grote waarde zijn op het schip. OM is altijd op zoek naar professionals om de bemanning te versterken, zoals loodgieters, timmermannen, lassers, media specialisten, IT professionals, electriciens, installateurs, monteurs, verpleegkundigen... en vele andere vakgebieden!

Je werkt in een internationaal team en krijgt volop kansen om je geloof handen en voeten te geven. Zowel door praktische werkzaamheden als door evangelisatieacties kun je getuigen van je geloof. Bovendien is er tijd voor (Bijbel)studie. Je zult jezelf, mensen uit andere culturen en God beter leren kennen.

STEP is een programma voor mensen tussen de 18 en 40 jaar. Deelnemers wonen en werken samen met bemanningsleden uit 60 nationaliteiten. Je zult ook deelnemen aan het studieprogramma en de evangelisatieacties, zowel aan boord als aan wal. Zet een ‘STEP’ de zendingswereld in en wie weet blijf je wel langer!

operatiemobilisatie.nl/logoshope

operatiemobilisatie.nl/schepen

operatiemobilisatie.nl/step


Antwoordkaart INFORMATIE AANVRAGEN 1

PERSOONSGEGEVENS

Ik wil een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen.

Dhr.

Mevr.

Voornaam:

Online: www.operatiemobilisatie.nl/orientatiegesprek

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang gratis het GO Magazine en de digitale nieuwsbrief van OM. Ik wil een presentatie over de Logos Hope aanvragen.

Postcode:

E-mailadres:

Ja, ik steun de Logos Hope

Telefoon:

Ik doneer een bedrag van € 25,-

Per maand

Adres:

Woonplaats:

MACHTIGING 2

€ 10,-

Achternaam:

€ 50,-

Per kwartaal

€ Per jaar

Datum: Eenmalig

Handtekening:

Ik geef een eenmalige of doorlopende SEPA-machtiging aan Operatie Mobilisatie om dit bedrag af te schrijven van mijn bankrekening, tot wederopzegging.* IBAN:

1

Ik geef toestemming aan OM om mijn persoonsgegevens te registreren en mij op de hoogte te houden van hun werk. Meer info: www.operatiemobilisatie.nl/privacy

2

Ik geef toestemming aan OM om mijn persoonsgegevens te registreren. Een machtiging is ieder moment stop te zetten. Meer info: www.operatiemobilisatie.nl/sepa

Operatie Mobilisatie Assemblageweg 9 8304 BB Emmeloord

incassant-id NL81ZZZ411268150000 iban NL13 RABO 0114 2329 38 bic RABONL2U

Stuur deze kaart per envelop (postzegel niet nodig) naar: Operatie Mobilisatie Antwoordnummer 1003 8300 VB Emmeloord

t +31 (0)527 615 607 e info.nl@om.org i www.operatiemobilisatie.nl


Gesprek aanvragen

Wil je ontdekken wat jouw rol is in Gods Koninkr ijk? Vraag een vrijblijvend gespre k aan via de antwoordkaart of onze website. operatiemobilisati e.nl/ orientatiegesprek

“Trek eropuit en maak alle volken tot mijn leerlingen.” MATTHEÜS 28:19 a

Hoofdkantoor Emmeloord Assemblageweg 9 8304 BB Emmeloord t +31(0)527 615 607 e info.nl@om.org

Kantoor Hilversum Oude Amersfoortseweg 79 1213 AC Hilversum t +31(0)335 100 035 (In het gebouw van de EO)

Donaties IBAN: NL13 RABO0114 2329 38 BIC: RABONL 2U RSIN: 004502450 www.operatiemobilisatie.nl/geven

WWW.OPERATIEMOBILISATIE.NL/LOGOSHOPE

OperatieMobilisatie @Operatie_Mobilisatie_NL

Profile for Operatie Mobilisatie Nederland

Welkom op de Logos Hope  

Deel kennis, hulp en hoop op het zendingsschip van Operatie Mobilisatie: Logos Hope. www.operatiemobilisatie.nl/logoshope

Welkom op de Logos Hope  

Deel kennis, hulp en hoop op het zendingsschip van Operatie Mobilisatie: Logos Hope. www.operatiemobilisatie.nl/logoshope

Profile for om-nieuws
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded