Page 1

Long Term Missions GA VOOR HET EVANGELIE!


GA voor het Evangelie! Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie van Jezus Christus hebben gehoord. Daarom willen we juist onder deze minstbereikten het goede nieuws delen. Wil jij je geloof en leven delen met mensen uit een andere cultuur? We begeleiden je graag in het proces om die plaats te vinden waar God jou met je unieke gaven kan gebruiken. Deel uit van wat jij ontvangen hebt! MEER OPTIES*: OPERATIEMOBILISATIE.NL/LTM

* Deze folder toont een kleine greep uit de mogelijkheden.


Vaar mee met de Logos Hope Een miljoen mensen worden jaarlijks bereikt door het zendingsschip Logos Hope. Maak twee jaar deel uit van de internationale bemanning en wissel hard werken af met hulpverlenings- en evangelisatieacties. Kom aan boord en je zult jezelf, andere culturen en God beter leren kennen, terwijl je kennis, hulp en hoop uitdeelt!

2 JAAR

Breng licht in de Himalaya In de afgelegen bergen van de Himalaya wonen veel onbereikte bevolkingsgroepen. Miljoenen mensen zijn nog nooit bereikt met de transformerende kracht van het Evangelie, simpelweg omdat niemand het ooit met ze heeft gedeeld. Ben jij degene die hen vertelt over Jezus Christus? Breng licht in de duisternis!

2+ JAAR

ZUID-AZIĂ‹

LOGOS HOPE


Bouw relaties door sport In de schitterend gelegen stad Bihac met voornamelijk islamitische inwoners leven vele studenten zonder een hoopvolle toekomst. Heb jij hart voor sport én jongeren en wil je dit omzetten in daden? Doorbreek de cirkel van moedeloosheid, leg contact door sportkampen en deel het Evangelie. Er zijn ook vergelijkbare opties in andere landen.

2+ JAAR

Versterk het Traveling Team Reis een of twee jaar door het Midden-Oosten en Noord-Afrika naar plekken waar het Evangelie nauwelijks is verspreid. Tussen de reizen door krijg je onderwijs over de Arabische taal en cultuur. Een praktische reis voor echte avonturiers die willen gáán voor het Evangelie!

1-2 JAAR

MIDDEN-OOSTEN + N.-AFRIKA

BOSNIË


Mission Discipleship Training Ben je op zoek naar een goede voorbereiding op zendingswerk? Volg een MDT! Samen met christenen vanuit de hele wereld leer je God, Zijn wil, Zijn karakter en Zijn Woord beter kennen. Wat je leert koppel je direct aan de praktijk door diverse outreaches. Een MDT is te volgen in landen als Zuid-Afrika, Oost-Europa, Ierland of Chili.

WWW.OPERATIEMOBILISATIE.NL/MDT

Hoop brengen in de Balkan Het verleden van oorlog en armoede is in de Balkan nog steeds tastbaar aanwezig. OM brengt hoop door middel van evangelisatie, counseling en praktische hulp in diverse vormen. De teams in de Balkan zijn dringend op zoek naar professionals als fysiotherapeuten, accountants, muziektherapeuten en kerkenwerkers.

2+ JAAR

BALKAN


Gesprek aanvragen Wil je ontdekken wat jouw rol is in Gods Konin krijk? Vraag een vrijblijvend ge sprek aan via www.operatiem obilisatie.nl/ orientatiegespre k

“Trek eropuit en maak alle volken tot mijn leerlingen.” MATTHEÜS 28:19 a

Hoofdkantoor Emmeloord Assemblageweg 9 8304 BB Emmeloord t +31(0)527 615 607 e info.nl@om.org

Kantoor Hilversum Oude Amersfoortseweg 79 1213 AC Hilversum t +31(0)335 100 035 (In het gebouw van de EO)

WWW.OPERATIEMOBILISATIE.NL/GAAN

Donaties IBAN: NL13 RABO0114 2329 38 BIC: RABONL 2U RSIN: 004502450 www.operatiemobilisatie.nl/geven

OperatieMobilisatie @Operatie_Mobilisatie_NL

Profile for Operatie Mobilisatie Nederland

Long Term Missions  

Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie van Jezus Christus hebben gehoord. Wil jij je geloof en leven...

Long Term Missions  

Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie van Jezus Christus hebben gehoord. Wil jij je geloof en leven...

Profile for om-nieuws
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded