Page 1

Samtlige husstande, kontorer og butikker får avisen

Bogtryk . Offset NUMMER 5 - 95. ÅRGANG . Digital

oNsdAG dEN 30. JANUAR 2013

www.NibEAvis.dk

– INDE I AVISEN –

Ny sognegård i Nibe skiller vandene

kunst Uden Rammer i nye rammer

Kunstnerfællesskabet »Kunst Uden Rammer«, som består af Gitte Haggren, Jane Wieben, Annette Wie, Ella Gjettermann og Henning Wieben har været i arbejdstøjet. På lørdag rykker de ind i nye og større lokaler i Mellemgade sidE 11

Læs mere side 22 og på www.nibeavis.dk Den planlagte nye sognegaard i Nibe centrum blev drøftet på et velbesøgt borgermøde forleden. Den nye sognegård er fra menighedsrådets side tænkt som et tidssvarende samlingssted for op mod 130 deltagere, - et hus, hvor der er bedre rammer for at gennemføre forskellige arrangementer. Det tog de fremmødte godt imod. Derimod var der udbredt kritik af bygningens form og valg af materialer, og det gav anledning til en del debat på mødet. Både afdelingsleder fra Aalborg Kommunes tekniske forvaltning Thina Wallin og arkitekt Trine Ivarsen gav udtryk for at, man i byggeriets forberedelser ønsker at lytte til de holdninger og indsigelser der kommer frem.

Gymnastikovernatning med leg og hygge i Farstrup

57 børn og unge deltog forleden i Farstrup Boldklubs gymnastikafdelings overnatnings-arrangement, og der blev ud over leg og hygge også plads til både spil, dans sidE 19 og kampsport

UDSALG SLUTSPURT

ALT SKAL VÆK!

TØM BUTIKKEN TORSDAG-FREDAG-LØRDAG Vi har banket priserne helt i bund

Alle efterårs- og vintervarer* sælges nu:

-50% * Rabatten gælder ikke JBS, og H2O sandaler samt alle nye varer.

s 50 to-pak

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10.00-17.30

XXL Str. S - XL -

0,Før kr. 35 NU

150,-

Lørdag: kl. 10.00-13.00

TØJHUSET

Grydstedgade 6 - 9240 Nibe - Tlf. 98 35 10 99


side 2

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital


onSdag den 30. januar 2013

Kamp om DM-guld i skolebasketball foregår i Nibe! Det handler også om andet end at vinde! Selvom eleverne dyster om guld, sølv og bronze på banen, er fairplay et meget vigtigt element ved stævnet. Derfor uddeler Dansk Skoleidræt også to Fair Play-pokaler, som går til det pigehold og det drengehold, der har udmærket sig mest positivt ved at spille fair og skabe en positiv stemning ved stævnet. - Et stævne skal være en god oplevelse for alle deltagere. Det vil vi i Dansk Skoleidræt gerne være med til at sætte fokus på med Fair Play-pokalerne. Det handler om, at spillerne husker på, at en del af sporten er, at man respekterer sine modstandere og opfører sig ordentligt og fair både på og udenfor banen, og det har vi heldigvis også rigtig gode erfaringer med, at de unge mennesker gør, fortæller stævnekoordinator fra Dansk Skoleidræt Ann-Karina Overlade.

9. klasse fra Nibe Skole har kvalificeret sig til danmarksmesterskabet i skolebasket, hvor de skal dyste mod skoler fra hele landet, og det hele bliver endnu mere spændende af at dette danmarksmesterskab foregår i Nibe, hvor hallen ved idrætsog kulturcentret danner rammerne for de mange basketball kampe, som finder sted tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge. Danmarksmesterskaberne i skolebasket har deltagelse af hold fra 8. og 9. klasse, og eleverne har svedt, samarbejdet og kæmpet alt, hvad de kunne - og nu kan de høste frugterne af dette arbejde, - og der er lokal deltagelse, når mesterskaberne afvikles i Nibe i disse dage: 9. klasse på Nibe Skole har kvalificeret sig til Dansk Skoleidræts prestigefyldte finaleturnering, hvor 11 drengehold og 11 pigehold fra skoler i hele landet deltager.

HUSK: FOREDRAG

på Vokslev Friskole mandag den 4. februar kl. 19.00

SÆRLIGT SENSITIVE BØRN OG VOKSNE

Bogtryk . Offset . Digital

FAKTA om DM i skolebasketball:  DM i Skolebasketball arrangeres af Dansk Skoleidræt og tilbydes elever på 8.-9. klassetrin hvert år.

• Udlejning af komplet alpinudstyr til både børn og voksne • Individuelt tilpassede skistøvler fra 1.699,• Salg af ski inklusiv tilpasset skistøvle fra 2.999,-

 Et hold består af elever, der har obligatorisk idrætsundervisning sammen – medmindre skolen kun har ét spor og dermed må sammensætte holdet af 8. og 9. klasseelever, der ikke har idræt sammen.

• Skisokker, skiundertøj m.m. Se priser og mere info på www.golfogski.dk

Golf & Ski www.golfogski.dk

KUNST UDEN RAMMER Mellemgade 7b · 9240 Nibe

Åbent hver torsdag fra kl 16.30-20.00 eller efter aftale

• Slibning og voksning af ski

 Der afvikles indledningsvist stævner i Dansk Skoleidræts 15 kredsforeninger. Vinderne går videre til DMfinalestævnet.

Michael: 40633918 Ulf: 21810118 Oustrupvej 73 9600 Års

Har du set dit hus i farver? Også indefra

Nu flytter vi

Fernisering i vore nye lokaler den 2. februar 2013 kl. 1000-1400 Mellemgade 7b, 9240 Nibe Byrådsmedlem Hans Henrik Henriksen holder åbningstalen kl. 1100 Vi er selvfølgelig den gamle stab, men vi byder velkommen til en ny medejer:

Michael Sasserson

KONTAKT:

Michael har hele sit liv, brugt det at kunne male og tegne til at formidle sit syn på livet og verden. I galleriet vil Michael vise sine skulpturer m.m.

Kjeld Fjorback

Også velkommen til vore gæsteudstillere:

Anny Hofmeister

Inspiration til Annys malerier, der er figurative, finder hun alle steder. Det er mest skildringer af det mangfoldige menneskeliv, hun interesserer sig for. Desuden laver Anny tavler, hvor hun har udviklet sin egen fremgangsmåde. og:

Støtteforeningen for Vokslev Friskole arrangerer:

Golf&Ski

Side 3

søg Første be er gratis!

Ring og få

en aftale

Katja Kreiner

Foredrag ved Susanne Møberg Kom og hør, hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får konkrete råd og værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dine børn, dig selv og andre til at skabe de bedste betingelser for sensitiviteten i dagligdagen. Deltagerpris: 120,- incl. kaffe/the og kage.

Foredraget finder sted i hallen ved:

Hobrovej 97 - Vokslev

RESERVER billEt på:

ANNONCESPONSOR:

Betaling og udlevering af billetter ved indgangen

Samtale-terapeut

gitte.steen1@skolekom.dk

C & learn partner v/Charlotte Korsholm

Pil er Katjas verden. Hun ser den vokse op, plejer den, høster den, for til sidst at bruge den til et projekt, der er foruddefineret, eller til der hvor pilens og Katjas veje fører dem hen. Katja vil en af påskedagene være i galleriet og arbejde med pileflet.

30 90 20 02

Åbningstider: Fredag 14.00-17.30

· Lørdag 10.00-14.00 · Søndag 13.00-16.00

Nibe Avis Bogtryk . Offset . Digital

Jacob Petersens Vej 13 · 9240 Nibe · Telefon 98 35 11 45

På facebook siger kunderne om os: 0388 Birgith - 9636

Bente - 9636 03 86

Det med “nærværende” er ikke bare et slogan. - det er en fornøjelse at komme i banken!

s, når “Vi kan møde g” di er det pass

“Jeg er klar til en snak med dig” himmerland.dk

Fair bank

De tager sig tid til at lære DIG at kende, og er så behagelige og hjælper dig gerne. Den bedste bank jeg nogensinde har haft.

Super god rådgiver - hun er altid forberedt og klar med gode løsninger.

HUSK - Det er nemt og helt gratis at skifte til os - RING

9835 0066


side 4

50 års fødselar

onsdag den 30. januar 2013

Bogtryk . Offset . Digital

Du kan regne med os som medspiller SKODA & partner Registreret Revisionsanpartsselskab Hobrovej 46 - 9240 Nibe Tlf. 98 35 14 44

- nu også med brandbil! Åbningstider Mandag ���������LUKKET Tirsdag ������ 9�00-17�00 Onsdag������ 9�00-17�30 Torsdag ����� 9�00-18�00 Fredag ������� 9�00-17�30 Lørdag ������� 9�00-12�30

Klippe Kunst

H e r r e f r i s ø r

v� Jean Amtoft Skomagergade 21 Tlf� 98 35 28 88

Har du en god historie?

ArANti K L i p p elfregdshed eller fuld ti ge! håret tilba

Send den til: nibeavis@nibeavis.dk

98 35 00 10

. Digital Bogtryk . Offset

Åbent mandag-fredag 8.30-17.30

Ll. Algade 13 - Nibe

• Service og

Bogtryk . Offset . Digital

der på: Læs også de lokale nyhe

www.nibeavis.dk

om ugen opdaterer KLIK IND: Flere gange r og annoncer vi med lokale nyhede KONTAKT NIBE AVIS

FORSIDE

ARTIKLER

Speciale: VW - Audi - Seat Skoda - Toyota - Suzuki

ANNONCERING

ARRANGEMENTER

OM

Kristian Jensen

rep. af alle bilmærker

• Klargøring til syn • Fast lav timepris • Kig ind og få et

uforpligtende tilbud

Gertrud Rask vej 1• 9210 Aalborg Tlf.: 60 18 05 96

ÅBENT HUS

med fokus på tysk kvalitet og tyske forfriskninger

FREDAG D. 1. FEB. KL. 10-22 LØRDAG D. 2. FEB. KL. 10-16

FASTELAVNSFEST

rn ø b r o f

lørdag d. 2. feb. kl. 11.00

Svingelbjergvej 1 · 9640 Farsø · Tlf. 70 22 45 03 . danatek.dk

Jacob Petersens Vej 13 9240 Nibe Telefon 98 35 11 45 Telefax 98 35 35 45 E-mail: nibeavis@nibeavis.dk

Medlem af:

Grundlagt 1919 Udgivet af Nibe Avis - Bogtryk/Offset A/ . S

Redaktion: Jacob Søndergaard (ansv.) Allan Nygaard Grafisk produktion: Nibe Avis - Bogtryk/Offset A/ Tryk: OTM A/ , Ikast.

S

S

Indlevering af annoncer: Store annoncer, annoncer til korrektur og annoncer med farve: senest torsdag kl. 9.00. Andre annoncer senest fredag kl. 12.00.

Torben Jakobsen, Østervangen 14, Nibe, kan torsdag den 31. januar fejre 50 års fødselsdag. Fødselsdagen fejres ikke i familiens skød, og det er ganske selvvalgt. Sammen med tre andre frivillige er han netop nu på vej gennem Afrikas ørken i Marokko, Mauretanien og Senegal, til det lille land Guinea-Bissau, hvor Nibes gamle brandbil er transportmidlet, og en anseelig mængde nødhjælp er pakket, til overdragelse om godt en uge. Fødselaren er ægte Nibenit, og bortset fra en periode, hvor han og hustruen Anette boede i Øster Hornum, har han altid boet i Nibe. Torben Jakobsen har altid været »entreprenør« – altid er der et nyt og spændende projekt på vej, fra tanke til handling. Og han sætter overliggeren højt, når han tænker tanker – og skal man være med på at udføre ideerne, bliver der virkelig stillet krav til omgivelserne og samarbejdspartnerne! Allerede som ganske ung stillede morgendagens fødselar hos restauratør Aksel Jensen i Skal Pavillonen og ville være pavillonens husdiskjockey. »Duer ikke«, var Jensens kommentar; folk vil have livemusik til lørdagsballet. Men efter kort tid vandt diskoteksmusikken

25 år i Sparekassen Himmerland

Himmerlands center for landbrug, industri og private…

Udsendes hver onsdag i 10.000 eksemplarer til samtlige husstande, kontorer og forretninger. Sommeroplag: 10.500 stk.

Torben Jakobsen fylder torsdag 50 år

indpas de fleste steder, og det første job som »selvstændig« var i hus, og successen udeblev ikke. Det var i den tidligere Skal Pavillon, som senere brændte. I vinteren 1984/85 var Torben Jakobsen den egentlige initiativtager til ideen og udførelsen af Nibe Festival. Et møde med Nibe Kommunes kulturfolk om lokale initiativer i anledning af FN’s Ungdomsår 1985 mundede ud i, at Jakobsen på vejen hjem mødte den jævnaldrende Peter Møller Madsen og fik denne overtalt til at gå med i arbejdet. I sandhed en aftale, som senere har båret frugt! Ved Nibe Festivals 25 års jubilæum i 2009 blev fødselaren som den kun anden person efter Thorvald Odgaard, udnævnt til livsvarigt æresmedlem af Nibe Festival. 1985 var også året, hvor Torben Jakobsen var blandt initiativtagerne til en koncert med sangeren Sebastian, på Nibe Stadion. Konkurrencen mellem koncerten og Sildemarkedet var formentlig for stor, og koncerten blev blot en betinget succes. Job og uddannelse har også fyldt meget hos fødselaren. Han blev uddannet som elektrikersvend hos Ivar Schou i Nibe Installationsforretning, men forlod senere faget til fordel for uddannelse inden for ejendomshandel og jura, incl. en mastergrad, MBA. Han har gennem årene medvirket ved talrige udviklingsprojekter, dels i Nordjylland ved bl.a. byggeriet af Kennedy Arkaden, og dels i Kroatien, ved udvikling af ferieboligprojekter. I dag underviser Torben Jakobsen på University College Nordjylland, UCN. Fritiden bruger Torben Jakobsen særdeles aktivt, idet han er ivrig motionsløber, og i 2012 gennemførte han Berlin Maraton, ligesom han i juni sidste år var idémanden bag Nibe Alterna-

tive Bicykleklubs opstigning pr. cykel, til alpetinden Alpe d’Huez. Samme forening blev også tidligere inddraget ved adskillige byfest-arrangementer, med temabaren »Par No.7« og »Privathospitalet Stue 7« som resultat. De seneste år har Nibe Alternative Bicykleklub, fortsat med Torben som tankemæssig og fysisk drivkraft – gennemført cykel-eventen »Sikker7«, hvor børn – fra syv år til syvende klasse – får cykel- og trafikundervisning. Sidstnævnte indbragte i 2010 Peter Elmings Initiativpris, fra Dansk Cyklist Forbund. Entreprenør-genet og evnen til at se ideerne før mange andre, fik Nibe Rotary Klub også glæde af, da projektet YLX for få år siden bogstaveligt talt blev søsat, og unge udvekslings studenter fra alle dele af verden, på ophold i Nordjylland, gennem en lille uge på sejllads i Limfjorden fik oplevelser for livet. Sammen med et par hundrede gæster, fejrede Anette og Torben Jakobsen for knap et par uger siden deres respektive 50 års fødselsdage – alt sammen i Afrikas og nødhjælpens tegn. De havde og har nemlig ønsket, at alle fødselsdagsgaver doneres som nødhjælp til hovedstaden Bissau, i det fattige, vestafrikanske land Guinea-Bissau. Transportmidlet – den tidligere og udfasede brandbil fra Nibe – fik fødselaren overdraget til nødhjælpsprojektet, efter henvendelse til Beredskabscenter Aalborg, hvor den tidligere Nibe-chef og nuværende ditto i Aalborg, Jørgen Pedersen, straks var med på ideen. Nødhjælpsprojektet til Guinea-Bissau kan fortsat følges på www.fyldbrandbilen.dk, hvor der ligeledes kan doneres bidrag til bl.a. indkøb af solcelledrevne køleskabe, til opbevaring af vacciner. Torben Jakobsen er gift med Anette, og sammen har de børnene Anders, Peter og Søren.

Annoncer som skal indrykkes i to eller flere af Himmerlandsaviserne, skal indleveres senest torsdag. Loppeannoncer dog senest fredag kl. 9.00. Bemærk venligst evt. ændrede indleveringstider. Himmerlandsaviserne udgår fra byerne: Aars, Farsø, Hadsund, Hobro, Kongerslev, Løgstør, Nibe, Støvring, og Aalestrup. Ialt ca. 118.500 ekspl.

Elsebeth Bach Nielsen, 57 år, Peder Stubs Vej 42, Aars kan den 1. februar fejre 25 års jubilæum i Sparekassen Himmerland. Elsebeth er oprindeligt udlært hos el-installatør T. Hermansen i Nibe. Derefter fik hun ansættelse hos Post- & Telegrafvæsenet i Aalborg, hvor Abonnement: Nibe Avis kan tilsendes adresser udenfor dækningsområdet i fast abonnement. Pris: 410,00 kr. pr. halvår. Læs også Nibe Avis på: www.nibeavis.dk Åbningstider: Mandag-torsdag ..... kl. 8-16.00 Fredag ..................... kl. 8-15.00 Bestilling på særplacering modtages forud, men med det forbehold, at hele sider har fortrinsret. For fejl i indsendte manuskripter påtager redaktionen sig intet ansvar.

hun arbejdede indtil hun og familien flyttede til Aars i 1982. Efter kort tid fik Elsebeth ansættelse som kontorassistent hos Jernstøberiet Dania inden hun i 1988 kom til Sparekassen Himmerland. Elsebeth Bach Nielsen har i alle 25 år i Sparekassen Himmerland arbejdet i Mar-

ketingafdelingen. Her har Elsebeth bl.a. været ansvarlig for indkøb af reklameartikler, arrangeret og tilrettelagt såvel interne som eksterne møder og jubilæer samt udarbejdet brochurer og annoncer.

Redaktionen forbeholder sig retten til at forkorte eller redigere i indsendte tekster.

Lokal meddeler: SPORT - samt: Sønderholm / Frejlev / St. Restrup: Evald Lange Rise: evald.lange@nibeavis.dk

Sponsorfotos, udtrækninger etc. optages kun mod betaling. Affotografering af tekst og annoncer helt eller delvis til brug i andet medie er ikke tilladt. Nibe Avis er læseranalyseret af Gallup. Udebliver avisen - kontakt Nordjyske Distribution tlf. 98 92 89 00 (torsdag) eller mail: ndireklamation@nordjyske.dk

goDe NUmre tIL NIbe AvIs: tlf.: 98 35 11 45 Fax. 98 35 35 45 nibeavis@nibeavis.dk annoncer@nibeavis.dk sport@nibeavis.dk


onSdag den 30. januar 2013

Side 5

Nibe-ryttere til stævner i det nordjyske

Bogtryk . Offset . Digital

Nogle er for meget, andre for de få

danmarks bedste rådgivning for 4. år i træk

Er der bryllup, sølvbryllup, rund fødselsdag eller lignende, optager vi gerne en kort omtale i avisen uden beregning. Runde fødselsdag dog fra 50 år og opefter. Meddelelser om mærkedage skal altid være ledsaget af indsenderens navn og adresse og evt. telefon nummer. Teksten må ikke indeholde lykønskninger og lignende.

Tjek, om du er tilfreds på testdinbank.dk nørresundbybank.dk

Ulrikke Mathisen på Vivi og Kirstine Ørbæk Bach på Bronco Van De Woesterberg deltog i denne weekend i distrikt stævne i Hjørring Rideklub.

Flere ryttere fra Nibe Rideklub var også denne weekend til stævne i det Nordjyske. Trine Dencker Kalstrup, Keshia Pilgård Jensen, Josefine Andersen og Rikke Juhl Jensen var til udvidet klubstævne hos Hornum Ulstrup Rideklub, mens Ulrikke Mathisen og Kirstine Ørbæk Bach var til distrikt stævne hos Hjørring Rideklub. Bedst placeret Niberytter blev Kirstine Ørbæk Bach på ponyen Bronco Van de Woesterberg, de vandt en 3. plads i LA1’ spring efter en fin nul runde. Ulrikke Mathisen på ponyen Vivi havde deres debut på stævnepladsen, hvilket de

kvitterede med den fin nulrunde i LA1* og sluttede lige uden for sløjferne.

Frisøren på Toften Åbent: VMandag int kl 9-1730 gæ e r Tirsdag kl 9-1730 ld r eLUKKET Onsdag r h aba t el Torsdag  e kl 19-1730

0%

Fredag fe klbr 9-1730 ua Lørdag  kl 830-1200 r

Anita Nielsen Ll Nørregade 10B - Nibe

98 35 25 66

...folk, der får tandimplantater i stedet for protese, lever statistisk længere... -kig ind og hør om mulighederne for en sund mund og et stort smil. tandregulering paradentosebehandling kroner / broer proteser kosmetisk tandpleje

ANNONCE:

Udbringning af dagligvarer til alle i Nibe og omegn

Efter at Nibe Storkøb er lukket, har mange ældre, virksomheder og offentlige institutioner fået problemer med at få leveret dagligvarer til døren. Købmand Benjamin Andersen, fra SPAR i Farstrup, har i flere år bragt varer ud i Farstrup området, og tilbyder nu at bringe varer ud, alle hverdage i hele Nibe og omegn. Varerne skal bestilles senest kl. 9,00, og vil blive leveret samme dag, senest kl. 14.00

mellemgade 13c 9240 nibe 9835 3699 nibetand@mail.dk

BE M Æ RK : de n AR SP -k øb m an yd er lb i Fa rs tr up ti

Vare g! udbringnin gn i Nibe og ome

alle hverdage

kl . 9. 00 Be st il in de n sa m m e da g ti l le ve ri ng .0 0 se ne st kl . 14

De fleste kan spare op til flere tusinde kroner om året med en Totalkonto. Gælder det også dig? Tjek total.jyskebank.dk.

Thulebakken 44 Aalborg hasseris Tlf. 89 89 46 80

Mærkedage

GRATIS service Ved køb af varer for over kr. 200,-, er dette en GRATIS service, vareleverancer under kr. 200,- pålægges et mindre leveringsgebyr på kr. 25,Vi tager mere med... Ud over at levere almindelige dagligvarer, samarbejder SPAR Farstrup med Slagter Palle i Fjerritslev, Guldbageren i Nibe, Nibe Apotek samt Post Danmark, og medbringer gerne varer fra disse leverandører, når vi alligevel skal ud til dig med dine bestilte dagligvarer fra SPAR i Farstrup.

SPAR er kendt for sine gode tilbud og især de »Gule priser«, der matcher priserne på discount, og disse tilbud og discountpriser gælder naturligvis også ved vareudbringning: Prisen på varerne, er nøjagtig den samme, som du ser i butikken. Ønsker du at vide mere om vareudbringning fra SPAR Farstrup, kan vi kontaktes på: 27 79 97 92. Vi ser frem til at vi i fremtiden kan servicere kunder i Nibe området. Hilsen Benjamin & personale

rm er e på Ri ng og hø r næ

27 79 97 92

F A R SeTvRe jU12P1

N y m ø ll 2 4 0 N ib e Fa r s tr u p - 9 ge Åb en t al le da 00 1. -2 kl . 7. 00

27 79 97 92

FARSTRUP

·

27 79 97 92

Nymøllevej 121, Farstrup · 9240 Nibe Åbent alle dage kl. 7.00-21.00


side 6

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital

SynsHallen Nibe A/S Midlertidig genbrugsplads i Nibe taget i brug Jacob Petersens Vej 5, 9240 Nibe Mobiltlf. 21 72 85 54 Åben alle dage for

Drive In Bare kom ind med dit køretøj - du behøver ikke bestille tid!

Vil du være sikker på at undgå ventetid, kan du booke en tid på vores hjemmeside: www.synshallenas.dk

www.synshallenas.dk

• Alle former for syn og godkendelser af alle køretøjer op til og med 3.500 kg. totalvægt. • Tempo 100 godkendelse af campingvogne og lignende. • Motorkontor: Køb og afhentning af nummerplader samt registrering/omregistrering. • Ukompliceret kontoordning for erhvervskunder. Tyske miljøzonemærker sælges!

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 & fredag kl. 8.00-15.30

Farstrup auto v/ Kristoffer Hornskov Sørensen Nymøllevej 105, Farstrup, 9240 Nibe

Vi klarer alt vedr.

autoreparationer til konkurrencedygtige priser! Dækservice n syn af biler n serviceeftersyn n undervognsbehandling n nu også: større skader n

Mekanisk arbejde n Gratis synstjek n autolak n rudeskift n aircondition n

Farstrup Auto v/ Kristoffer H. Sørensen

Tlf. 98 68 60 68 Handel på landet - spar penge!

s

GraTi

il låneb

n y h j e M M e s i D e e r på v e j !

Den midlertidige genbrugsplads i Skalhuse har været åben siden sidste tirsdag, og denne plads skal forventeligt benyttes indtil midten af marts måned.

Jordbundsforholdene på den tidligere komposteringsplads ved Nibe er værre end forventet, og derfor vil Nibe Genbrugsplads blive ombygget i to etaper – og pladsen skal derfor lukkes i to omgange. - Det er derfor på baggrund af vores rådgivers anbefalinger besluttet, at pladsen skal »sætte sig« i godt et år, for dermed at undgå større sætningsskader, når den endelige plads er etableret, udtaler afdelings-

ingeniør Anders Dahl fra Forsyningsvirksomhederne i Aalborg Kommune. Anlægsarbejdet slutter til marts - om vejret vil! For at pladsen kan sætte sig, lægges der i de kommende uger et tykt sandlag, som med sin vægt, og med kørslen ovenpå vil få underlaget til at sætte sig. På sandlaget lægges midlertidig asfalt, og pladsen kan herefter igen helt eller delvist åbnes for

kunder af genbrugspladsen. I 2014 skrælles asfaltlaget af, der etableres kloakker m.v., og den endelige plads etableres. Pladsen vil derfor igen blive flyttet til Skalhuse i en 6-8 ugers periode. - Vi håber, at det midlertidige anlægsarbejde på Aalborgvej er afsluttet i midten af marts måned, og så kan brugerne igen benytte denne plads, siger Anders Dahl. Det er dog et problem med den hårde frost, hvorfor peri-

oden kan blive forlænget. Den midlertidige genbrugsplads i Skalhuse har samme åbningstider og modtager de samme affaldstyper som pladsen på Aalborgvej – for at give så få gener for kunderne som muligt. Det vil sige, at kunderne i Nibeområdet i hele forløbet har en åben genbrugsplads. Anders Dahl oplyser slutteligt, at det forventes, at genbrugspladsen vil stå helt færdig i slutningen af 2014.

FASTELAVNSTILBUD PÅ SMARTPHONES INKL. 1 GB DATA HVER MÅNED

SPAR 1.340,HERAF: OPRETTELSE 199,TELEFON 1.141,-

SPAR 1.120,-

Samsung Galaxy SIII Mini + DLG Privat 2 + Data Mini

HERAF: OPRETTELSE 199,TELEFON 921,-

Telefonens pris

89,-/md. 50,-/md.

1.499,-

Min. pris i 6 mdr. inkl. fragt 50,-

Sony Xperia Go + DLG Privat 2 + Data Mini

Telefonens pris

DLG Privat 2 89,-/md. 50,-/md.

999,-

Min. pris i 6 mdr. inkl. fragt 50,-

2.383,-

1.883,-

NOK MARKEDETS BEDSTE PRISER

Abonnement

Inkl. fri tale Opkaldsafgift

89,- 2

timer

0,-

Oprettelse 199 kr. Pris udover inkl. fri tale 0,67 kr./ min. SMS 0,24 kr./stk. Forsendelse af mobil 50 kr. DLG Data Mini med 1 GB data pr. md. 50 kr. Læs mere på www.dlgtele.dk

INKL. 1 GB DATA HVER MÅNED

Tilbuddet gælder hele februar 2013. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Land & Fritid Hjedsbækvej 69 9530 Støvring - Tlf. 33 68 76 00


onSdag den 30. januar 2013

Side 7 Bogtryk . Offset . Digital

FReDAg FRA KL. 10.00-18.00:

PReMIUM bØFMARKeD KUn FReDAg KL. 10-18

VæLg MeLLeM FLeRe VARIAnteR

HeIDI

Ønt I FRUgt & gR AFDeLIngen tILbyDeR...

Pr. gram

20

KUn FReDAg

÷20%

På ALt FRUgt Og gRØnt FReDAg

ø r e

)

sseR OnneMentsKA b A g O R te s M LDeR IKKe bLO

(gæ

KAneLstAng

Pr. kg

nAKKeKOteLetteR

Pr. stk.

15,-

45,-

Pr. 1/2 kg

RIbbensteg

OnsDAg-tORsDAgs tILbUD:

19

95

FReDAg KL.10-18

stOR LeVeRPOsteJ + FORMFRAnsKbRØD

4 stK. FAsteLAVnsbOLLeR 4 stk.

30,FRIt VALg

POSTBUTIK ÅBNINGSTIDER Postekspeditionen i SuperBrugsen Nibe har fremover åbent

MANDAG-FREDAG kl. 13.00-17.00

Post til afhentning, der ikke kræver betaling, samt køb af frimærker kan foretages i SuperBrugsens åbningstid:

AllE UGENS Syv DAGE Kl. 8.00-20.00

KUn

20,-

Pr. stk.

sMØRRebRØD Flere varianter

RING GERNE FOR BESTIllING

15,NIBE

Tlf. 98 35 10 04 Alle ugens dage kl. 8.00-20.00 Tilbuddene gælder fra onsdag til lørdag!


side 8

onsdag den 30. januar 2013

SPORT

Bogtryk . Offset . Digital

SPORT

StanderhejSning Senior og ældste ungdom Lørdag, den 2. februar 2013 kl. 13.00 Nibe Boldklub byder velkommen til standerhejsning for herre-/damesenior, U14-U18 drenge samt piger. Efter en let gang træning er der varm suppe i klubhuset. Nye som gamle medlemmer er meget velkommen. På sportslig gensyn!

Nibe var oppe mod overmagten i Nors HÅNDBOLD – damer Nibenitterne, da hjemmeholdet ligger i toppen af rækken, Jyllandsserien hvor Nibe-pigerne er at finde Nors - Nibe HK: 26-22 (10-8) Målscorere: Flest mål for nibe: Christina Olesen 6 og Mette Møller 6.

Søndag eftermiddag tog Nibe HKs bedste damehold til Thy for at møde Nors. Det lignede en rigtig svær opgave for

UDVALGTE KAmpE HÅNDBOLD Damer Jyllandsserien: Nors - Nibe HK: 26-22

GeneralforsamlinG Indkaldelse til generalforsamling Nibe Boldklub indkalder herved til generalforsamling tirsdag d. 26. februar 2013 kl. 20.00 i klubhuset. Dagsorden jf. klubbens vedtægter § 7. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal skriftligt være tilstillet bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen.

SPORT

Serie 2 Nibe HK - Støvring: 20-19 Serie 3 Vokslev – Nibe HK: 10-17 Herrer 3. Division Skive - Nibe HK: 27-21 Serie 1 Vejgaard - Nibe HK: 27-21 Serie 3 Nøvling – rIF: 23-21 U14 Drenge 2. division Nøvling - Nibe HK: 30-21

i et tæt midterfelt, hvor fire hold ligger med otte point. Der er dog et langt stykke ned til bunden, hvortil man stadig har fem points forspring. Nibe spillede en rigtig god første halvleg, og man kunne godt se tegningen til at gæsterne kunne hente point med hjem fra Nors. Holdene gik til pause ved stillingen 10-8. Aldrig rigtig spænding om udfaldet Anden halvleg blev forskellen mellem de to hold større og Nibenitterne havde rigtig svært med at følge med værterne. Så selv om Nibe-pigerne kun tabte med fire mål, så var der aldrig rigtig spænding i kampen. Hjemmeholdet tog sejren med 26-22. Næste opgave for Nibe bliver på lørdag, når rækkens absolute bundhold Team Spøttrup kommer forbi Nibe Idræts & KulturCenter. De kommende gæster har kun en enkelt sejr i denne sæson og det er mod Nibenitterne. Derfor er der lagt op til den helt store revanchekamp.

SPORT

Har du en interessant og vedkommende sports-historie? - Send den pr. e-mail til: sport@nibeavis.dk

Nordjysk triumf ved JyskFynske mesterskaber Nordjylland fik ikke mindre end fem guldmedaljer med hjem fra de jysk-fynske mesterskaber i U9 og U11. St. Restrup vandt guld i single og double i U09/U11 Nicklas Lennø Weesgaard fra St. Restrup badmintonklub vandt det jysk-fynske mesterskab i badminton for U9 i single. Desuden deltog han i double i U11C, hvor han med sin doublemakker fra Videbæk, vandt finalen overlegent i to sæt. Double sejren er særdeles flot, da de to 8 årige drenge vandt i rækken for de 9-10 årige drenge. Guld i både single og double i U11A rækken I U11A, som er den højeste række i U11, gjorde Magnus Johannesen fra Brønderslev rent bord ved at vinde guld i single samt i double. I double spillede han guldet hjem

med Malthe Sørensen fra ABC Aalborg. Malthe Sørensen fra ABC og Patrick Lennø Weesgaard fra St. Restrup deltog ligeledes I U11A single, hvor de blev henholdsvis nr. tre og fire.

Nicklas Lennø Weesgaard vandt guldmedaljer i både single og double!

Læs mere aktuelt sport på side 18

På bestyrelsens vegne: Anders Fokdal, Formand

Håndbold i Nibe Idræts- & KulturCenter

FODBOLD

Standerhejsning

Generalforsamling og standerhejsning i Vegger Idrætsforening

Lørdag den 2. februar 2013 kl. 13.00 Herre senior - Dame senior OB - GOB - Veteran U15 - U19 drenge & U15 - U18 piger. Vi hejser flaget, og efter træning er der sædvanen tro suppe i klublokalerne.

GENERALFORSAMLING afholdes torsdag den 7. februar 2013 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden ifølge vedtægter. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

herresenior i udendørs fodbold afholdes

GENERALFORSAMLING i

Efter en let gang træning serveres der suppe i klubhuset.

Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 i klubhuset

STANDERHEJSNING for dame- og lørdag den 9. februar 2013 kl. 13.00 på Vegger stadion

Vel mødt! Vegger IF Vegger IF’s Venner

HOVEDSPONSOR:

3. diV. Herrer

Lørdag den 2/2 kl. 15.00 Nibe HK - Team Spøttrup

Torsdag den 7/2 kl. 20.00 Nibe HK - Nøvling IF

Torsdag den 31. januar 2013 – hal A 21.00

Serie 4 Herrer Nibe HK 4

Terndrup IF 2

Lørdag den 2. februar 2013 – hal A 11.15 12.00 12.45 13.30 14.15 17.35

U-12 Drenge A U-12 Drenge C U-12 Piger B U-12 Piger C U-14 Drenge A Serie 1 Herrer

Nibe HK Nibe HK 3 Nibe HK 2 Nibe HK 3 Nibe HK 2 Nibe HK 2

Nøvling IF 2 Svenstrup Godthåb IF St. Restrup IF Visse IF 2 St. Restrup IF Nøvling IF 2

Søndag den 3. februar 2013 – hal A

Samme aften afholdes GENERALFORSAMLING I VEGGER IF’S VENNER. Dagsorden ifølge vedtægter.

Jyllandsserie damer

Nibe Roklub

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 4. februar 2013. BESTYRELSEN

09.00 09.45 10.30 11.15 12.00 12.45 13.30 14.15 15.00 15.45 16.45 17.45

U-10 Drenge A U-10 Drenge B U-14 Drenge B U-14 Drenge B U-10 Piger B U-10 Piger C U-10 Piger C U-14 Piger A U-14 Piger B U-18 Drenge AA U-18 Drenge A U-16 Piger A

Nibe HK Nibe HK 2 Nibe HK 3 Nibe HK 4 Nibe HK Nibe HK 2 Nibe HK 3 Nibe HK 2 Nibe HK Nibe HK 2 Nibe HK 3 Nibe HK

St. Restrup IF Svenstrup Nøvling IF 3 Svenstrup Svenstrup St. Restrup IF Visse IF Visse IF 3 St. Restrup IF Svenstrup Tornby IF Dronninglund IF

Tirsdag den 5. februar 2013 – hal A 20.00

LP Damer

Hovedsponsor:

Nibe HK, JS

Hornbæk SF, 2. Div.


onSdag den 30. januar 2013

Møde i Vokslev om særligt sensitive

Side 9 Bogtryk . Offset . Digital

Åbent Hus

Lørdag d. 2. og søndag d. 3. februar fra kl. 10.00 - kl. 15.00

Hallen ved friskolen i Voksle danner mandag i næste uge de fysiske rammer om et møde om særligt sensitive børn og voksne, med Coach og forfatter Susanne Møberg som foredragsholder. Susanne Møberg har kursus- og foredragsvirksomhed med fokus på personlig udvikling, er oprindeligt uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien, og har blandt andet været ansat på Psykiatrisk Børnehospital i Århus samt inden for voksenpsykiatrien.

Bundsolid forretning at handle med

Foto fra lagerhal 2

Foredragsholder Susanne Møberg mener, at vi skal være bedre til at tage vare på sensitiviteten - det fortæller hun om i hallen på Vokslev Friskole på mandag.

lerede og udmattede, siger Susanne Møberg, der fortæller at forskningen har påvist, at ca. hvert femte menneske er særligt sensitiv – det gælder voksne og børn, mænd og kvinder. - Mit foredrag giver indsigt i de særligt sensitive karaktertræk, og samtidig får deltagerne enkle og konkrete forslag til, hvordan man kan bliver bedre til at forebygge og håndtere de situationer, der virker overstimulerende i dagligdagen, siger Susanne Møberg.

419,SPAR 150,-

St. Ajstrup v/Nibe

Støtteforeningen for Vokslev Friskole står som arrangør denne aften, og foredraget henvender sig til særligt sensitive mennesker samt til forældre og fagpersoner, der har eller møder børn og unge, der er sensitive.

Landinspektør Anders Dalum Hansen (N. Randers’ Eftf.) Strandgården 5, 9240 Nibe

Tlf. 98 35 25 00

KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN Brugsvej 7 , St. Ajstrup, 9240 Nibe

Tlf. nr.: 98 35 53 11 - www.st-ajstrup.dk - kontakt@st-ajstrup.dk

Klinik for Fodterapi

Mercedes salg service reparation Ellidshøj

v/statsaut. fodterapeut

Janne Bisgaard Hobrovej 3, Nibe

98 66 46 16

Lej flyttebil med træk til alm. kørekort.

Motorvej E45 • Frakørsel 29 98 38 49 99 • 98 37 52 22 www.skillingbro.dk

Ring 40 24 00 04

Festlige fastelavns KOM TIL priser FASTELAVNSFEST Lørdag d. 2. feb. kl. 9-13

Vi serverer fastelavnsboller og saft Tøndeslagning kl. 10 Kåring af bedste udklædning kl. 11 + DLG Privat 2 + Data Mini

2 TIMERS TALE PR. MD

9995 SPAR 16,-

19995 SPAR 100,-

1.499,Inkl. 1 GB data hver måned

SPAR

1.340,-

HERAF: OPRETTELSE 199,TELEFON 1.141,-

Samsung Galaxy SIII Mini

Sterilised 37, 10 kg

Equsana Breeder, 15 kg

Normalpris 569,-

Normalpris 115,95

Land & Fritid Sørup • Hjedsbækvej 69, 9530 Støvring • tlf nr. 3368 7600

Gnaver og kaninfoder Zero, 20 kg Normalpris 299,95

Minimumspris i bindingsperioden kr. 2.383,-

Tilbud gældende fra 30/1 - 9/2. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Særligt sensitive er hjertemennesker Hos særligt sensitive er nervesystemet mere fintfølende, og man er mere følsom over for indtryk, stemninger, tempo og andre menneskers sindstilstand. Særligt sensitive børn og voksne er derfor i højere grad udsatte for at føle sig overstimulerede, fordi der ganske enkelt skal mindre til, før det sker. Der hører mange særdeles positive egenskaber med til at være særligt sensitiv, siger Susanne Møberg, og én af hendes hovedpointer er, at vi skal blive bedre til at tage vare på sensitiviteten. - Man siger, at særligt sensitive er hjertemennesker, som ofte er meget intuitive, fintfølende, eftertænksomme og kreative, de er gode til at samarbejde og til at skabe harmoniske stemninger – når altså ikke de er overstimu-

Demonstration af AEGs nye dampovne. Kom og få gode råd og lidt godt til ganen. Lørdag fra kl. 11.oo til kl. 14.00.


side 10

onsdag den 30. januar 2013

CLINIQUE LIBRA v/Chalotte Frendrup

SPORTSKLINIK NORD v/Michael Frendrup

Hudpleje - Makeup - Massage

ÅBNINGSTIDER: Mandag Lukket Tirsdag 9.00-17.30 Onsdag 9.00-17.30 Torsdag 9.00-19.00 Fredag 9.00-17.30 Lørdag 9.00-13.00

• Massage • Akupunktur • Behandling af sportsskader

• Smertebehandling

96 34 11 44

Torvet 4 - 9240 Nibe

Tlf. 98 35 77 55

Torvet 4 • 9240 Nibe

www.cliniquelibra.dk

info@sportskliniknord.dk www.sportskliniknord.dk

Åben efter aftale!

Bogtryk . Offset . Digital

St. Restrup IF gør indsigelse mod lokalplanforslag Idrætsforeningen i St. Restrup er meget tilfredse med at tilgangsvejen til det nye område, jvf. lokalplanforslag 6-3-103, er blevet ændret - MEN kommunen vælger ifølge St. Restrup IF helt at ignorere nødvendige faciliteter i forbindelse med at udbygge Frejlev. Derfor har formand for hovedafdelingen, Jacob Nielsen og formand for fodboldafdelingen, Jan Pedersen, på foreningens vegne indsendt følgende indsigelse til Kommunen:

»Vedrørerende manglende eksekvering af den planlagte udbygning af fodboldbanerne vest for de eksisterende baner og syd for det planlagte boligområde«:

Service og reparation af alle bilmærker... - den klarer vi! • Ny og gammel, stor og lille, privat og erhverv • Du bibeholder bilens fabriksgaranti

Fodboldafdelingen i St. Restrup IF har i de senere år oplevet en nærmest eksplosiv vækst. Fra 2005 til 2012 er vi således vokset med mere end 70 %. Tilgangen de senere år er overvejende børn og unge mellem 7 og 14 år, og fodboldafdelingen tæller i dag ca. 430 aktive medlemmer. Iflg. Aalborg Kommune, Park og Natur er målsætningen, at der skal være 1 hel fodboldbane (11-mands) pr. 70 spillere og allerede på nuværende tidspunkt er belægningen i St. Restrup IF på 107 spillere pr. fodboldbane. En belastning på mere end 50 % af målsætningen hvilket meget tydeligt sætter sit præg på banernes kvalitet og beskaffenhed. Med en vedtagelse af lokalplanen tilføres der 61 nye boliger hvilket vi kun kan bifalde, og hvis mønstret

Få sat lokkerne i Barmer!

fra tidligere udbygninger af Frejlev fortsætter, vil det overvejende være familier med børn der flytter til Frejlev. Vi estimerer et potentiale på ca. 1,3 medlem pr. bolig alene til fodboldafdelingen. Dette vil betyde en medlemstilgang på ca. 80 nye spillere – en medlemsstigning på næsten 20% indenfor de kommende 2 år. Belægningen på de eksisterende baner vil dermed nå ca. 127 spillere – næsten det dobbelte af Kommunens målsætning. St. Restrup IF er et af de ganske få tilbud i Frejlev og omegn til børn og unge, hvor de har mulighed for at tilegne sig sociale kompetencer kombineret med en sund fritidsinteresse. At kunne fastholde de unges tilknytning til klubben som et alternativ til at »hænge på gadehjørnet«, er en naturlig del af klubbens fremtidige udviklingsstrategi. Da det tager minimum 2 år fra beslutning til man rent faktisk kan anvende nyanlagte baner mener vi derfor, at det må være en helt

naturlig del af lokalplanen at inddrage anlæggelsen af yderligere fodboldbaner. Som det fremgår af ovenstående, er det eksisterende baneanlæg allerede på nuværende tidspunkt kraftigt overbelastet hvilket kan få den konsekvens, at vi allerede fra sæsonstarten 2013, kan se os nødsaget til at indføre venteliste på medlemstilgang. Årsagen til en evt. venteliste vil udelukkende være pladsmangel. Den store opbakning i lokalområdet betyder, at St. Restrup IF ikke forventer alvorlige problemer med at skaffe frivillige ledere og trænere. Fodboldafdelingen har desuden, med hjælp fra JBU, det seneste år udviklet en ny organisation som sikrer, at klubben er gearet til at håndtere og administrere de mange medlemmer, og vi er således klar til at løfte opgaven som en af Kommunens største fodboldklubber. Vi ser frem til at høre nærmere.

TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER KÆMPEUDSALG - på toppen i Vejgaard... TÆPPER TÆPPER TÆPPER 58,TÆPPER 268,TÆPPER TÆPPER 248,TÆPPER 48,TÆPPER TÆPPER 158,-

Venlig hilsen Jacob Nielsen og Jan Pedersen

Kig ind til byens frisør!

Åbningstider:

Mandag-tirsdag-onsdag-torsdag kl. 9.00 - 17.30 Fredag kl. 9.00 - 18.00 Lørdag efter aftale

Automester Sørensen

TELEFON 27 59 59 98

Jacob Petersens Vej 5, 9240 Nibe

Torsdag og fredag uden tidsbestilling

Tlf. 98 35 00 99

SUPER-PLET-VÆK BERBER/BOUCLÉ

Spar op til 90,- kr. pr. kvm

100% Polypropylene, 300 - 400 - 500 cm. bredde. Kraftig kvalitet i flere gode farver. Kan udskæres efter specialmål. Før op til pr. kvm. 148,-

NU FRA PR. KVM.

TRÆGULVSMARKED

Online-booking på www.salon-m.dk tlf. 98 35 35 35

Vi tilbyder også mobil-klip

EGES FLAGSKIB EGE QUADRO DANMARKS BILLIGSTE PRIS - SKAL BERBER SES

GRATIS

opmåling og tilbud

Spar kr. 144,- kr. pr. kvm

100% Ren ny uld (woolmark garanti) 1250g. luvvægt. 400 - 500 cm. bredde. Flot rustik vævning og dobbelt bagside. Findes i 5 farver. Normalpris pr. kvm. 412,-

HUSK

vi flytter stadig møblerne med et smil

NU KUN PR. KVM.

Spar kr. 150,- pr. kvm.

Anita

I vores afdeling med trægulv har vi købt et stort flot parti

BEGRÆNSET

TARKETT

13 mm Rumba Clickgulv – hvid eg matlak Normalpris pr. kvm. 398,-

PARTI

KVALITETSVINYLER

Kom ind og se NORDJYLLANDS STØRSTE OG BEDSTE UDVALG. Vi har altid mindst 120 ruller på lager i bredder 200 - 300 - 400 cm. Bemærk alle vores vinyler kan udskæres efter specialmål.

Poul E

Jørgen

Michael

Ole

NU KUN PR. KVM.

N ALT

TÆPPET DER KA

DANFLOOR LUNAR/ MARQUESA TWEED

EGE SOFT DREAMS

100% Marquesa garn med indbygget Scotchgard beskyttelse. Enestående modstand mod pletter. Kan renses med klorin. Permanent antistatisk behandlet. Velegnet til alle boligens rum. Kan udskæres efter mål. Normalpris pr. kvm. 238,-

Bestem selv størrelsen på dit afpassede tæppe. Kan laves i det mål som passer til rummet. Vi har købt den mest populære farve - lys/beige Normalpris pr. kvm. 645,-

Spar kr. 50,- pr. kvm.

NU KUN PR. KVM.

188,-

Spar kr. 497,- kr. pr. kvm

NU KUN PR. KVM.

148,-

Kim

Hos os har alle mere end 30 års erfaring - det gør en forskel for dig! Åbningstider: Alle hverdage 7.30 - 18.00. Lørdage 9.00 - 13.00 SE VORES HJEMMESIDE: www.vejgaard-tm.dk

Marianne Stougaard MarianneByrial L S Andersen Eventyrbakken 31 31 Eventyrbakken DK-9240Nibe Nibe DK-9240 Info@salon-m.dk Info@salon-m.dk

ÅBNINGSTIDER: ÅbNINgStIDEr: Tirsdag kl.kl.8.00-15.30 tirsdag 8.00-15.30 Onsdag-torsdag kl. 9.30-19.30 Onsdag-torsdag kl. 9.30-19.30 Fredag Fredagkl.kl.8.00-15.30 8.00-15.30

QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be

NU FRA PR. KVM.

AFPASSEDE TÆPPER

Vi har frasorteret en del tæpper som sælges med 50% rabat. Alle øvrige afpassede tæpper sælges med 15% rabat

MÅTTER

Kom ind og se vores store udvalg i måtter til indendørs og udendørs brug. Kan udskæres efter mål

Hadsundvej 68 Tlf. 98 13 94 99

SKAL SES

HAMMER ORLANDO BERBER Spar 51,- kr. pr. kvm

100% Stone fibre. 400 - 500 cm. bredde. Findes i 3 gode farver. Meget flot kraftig rustik tæppe. Velegnet til alle boligens rum. Kan udskæres efter mål. Normalpris pr. kvm. 209,-

NU KUN PR. KVM.

DIN

garanti for en god handel

Vejgaard Ve Tæppemontering Tæppemonterin HADSUNDVEJ 64 • 66 • 68 • TELEFON 98 13 94 99


onSdag den 30. januar 2013

Kunst uden Rammer i nye rammer

Side 11 Bogtryk . Offset . Digital

Masser af discount PÅ EN NY MÅDE 2 STK.

11 11,-

LÆRKEVANG MÆLK FRIT VALG | Skummet, Mini eller Let, 1 l,

Det veletablerede galleri Kunst uden Rammer i Nibe får fra 1. februar ny adresse. De noget tilbagetrukne lokaliteter på Toften bliver byttet ud med lokaler midt i centrum, nemlig i Mellemgade 7b lige ved torvet. - Vi har været heldige at få tilbudt at leje nogle attraktive lokaler ved køreskolen, så der var ikke behov for megen betænkningstid lige der, fortæller Henning Wieben, som har været med i galleriet helt fra starten, sammen med Annette Wie, som også stadig er aktivt medlem. Han betragter det som et plus for torvemiljøet at få endnu en forretning med kvalitetsvarer. Større udstillingslokaler - flere med i fællesskabet Lokalerne er en del større end dem, som galleriet residerer i nu og det giver mulighed for at have flere med i gallerifællesskabet. Dette tæller nu Henning Wieben – maleri, Jane Wieben – maleri, Annette Wie – glas, Ella

Gjettermann – strik og Gitte Haggren med keramik. Henning Wieben fortæller videre: - Vi har været så heldige at få en aftale med Michael Sasserson, som er en meget spændende person. Han er kunstmaler, billedhugger og billedskærer - ja endog knivmager og han indtræder i galleriet som fast medlem – tilfældigvis passer det med flytningen, så vi kan præsentere ham i samme åndedrag. Flere nye gæsteudstillere i galleriet i Mellemgade Foruden de faste medlemmer, rummer galleriet også gæsteudstillere. Man kan i den faste udstilling finde smykker fra Kragh Design, og broncefigurer lavet af Lene Purkær. Derudover er der gerne to nye gæsteudstillere hvert kvartal. - Det passer fint med, at vi i dette kvartal kan præsentere Anny Hofmeister med malerier og Katja Kreiner med forskellige brugsting i pileflet, fortsætter Annette Wie. - Det

Advokatfirmaet Færchs Torv 1 9240 Nibe Tlf. 98 35 15 66

giver en ekstra dimension til de faste udstillere og vi har det godt med at give andre kunstnere mulighed for at præsentere sig i byen. Vi glæder os til at få naboer, der spiller sammen med det vi tilbyder og håber at blive modtaget som et supplement til de eksisterende butikker i området. Der er et bredt udbud af kunst og brugskunst i galleriet – i alle prisklasser. Det bliver spændende at følge udviklingen omkring torvet, som har ændret karakter i forbindelse med opførelsen af det flotte byggeri på den tidligere Phønix-grund. Galleriet åbner på fredag den og holder fernisering dagen efter. Her vil gæsterne kunne møde alle udstillere til en snak over en lille forfriskning. Desuden vil der blive mulighed for at høre Hans Henrik Henriksens åbningstale. Foruden at være kendt nibenit er han også byrådsmedlem og medlem af Aalborg kommunes Skole - og Kulturudvalg.

Fryd & Nielsen Søren Fryd Leif Nielsen

Advokat (H) Advokat (H)

pr. l 5,50 v/2 stk.

CULT SHAKER ELLER MOKAÏ

10,-

FRIT VALG | + PANT |

27,5-33 cl. Max 36,36 pr. l + Pant.

Akupunktur Akupunktør og sygeplejerske

discountpris PR. POSE

Birgit Kærsgaard

20,-

Vokslev tlf. 98 35 35 73 Mobil 42 80 19 22

Åbent: Mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl. 9-13

www.vokslevakupunkturklinik.dk

GRÅ PETER LARSEN KAFFE 400 G | Pr. kg 50,00.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl, manglende leverancer samt udsolgte varer.

Kunstnergruppen i »Kunst uden Rammer« samlet foran de nye lokaler i Mellemgade: Fra venstre er det Gitte Haggren, Jane Wieben, Annette Wie, Ella Gjettermann og Henning Wieben.

Tilbuddene er gældende fra onsdag den 30. januar til og med fredag den 1. februar.

v/Tanja Gorm Voldum

Ny gdsbestilling llliin stteiiln risør i Ninbetisd·b esg tnig b s e n isør i Nibfe I e d g In·geInn ti

Åbningstider: Åbningstider: Mandag

20 62 19 93 Telefon: 20 Telefon: 62 19 93 Tirsdag Email: klip@avantg.dk Email: klip@avantg.dk Onsdag Web: avantg.dk Web: avantg.dk

Torsdag

Mandag kl. 9-17 Tirsdag kl. 9-17 Onsdag kl. 9-17 Torsdag kl. 9-20

kl. 9-17

Læs mere på www.kiwiminipris.dk

Skomagertorvet 7, 92400 Nibe

kl. 9-17 kl. 9-17 kl. 9-20

Fredag kl. 8-15 Fredag kl. 8-15 26 · 9240 Nibe Lørdag efter aftale Lundevej 26Lundevej · 9240 Nibe Lørdag efter aftale

Mærkedage

Er der bryllup, sølvbryllup, rund fødselsdag eller lignende, optager vi gerne en kort omtale i avisen uden beregning. Runde fødselsdag dog fra 50 år og opefter. Meddelelser om mærkedage skal altid være ledsaget af indsenderens navn og adresse og evt. telefon nummer. Redaktionen


side 12

onsdag den 30. januar 2013

Stor interesse for fiber i St. Restrup og Tostrup Bogtryk . Offset . Digital

Gennem årene har borgerne fra de to landsbyer flere gange efterspurgt fibernettet og på mødet var alle generationer med. Selvom man bor på landet er behovet for internettet stort – lige fra vi svinger benene ud af sengen om morgenen til vi går i seng om aftenen.

Omkring 100 borgere fra St. Restrup og Tostrup var mødt frem til orienteringsmødet i St. Restrup Friskole. Her fortæller salgsog marketingskonsulent Inger Nørgaard den talrige forsamling om fibernettets fortræffeligheder.

TIL OPSLAGSTAVLEN:

Har du ikke modtaget Nibe Avis på udgivelsesdagen inden kl. 18.00 – så ring toRsdAg til Nordjyske distribution:

Borgerne i St. Restrup og Tostrup mødte talstærk op til et info-møde onsdag i sidste uge, for at høre om mulighederne, for at få fibernet til de to landsbyer.

tlf. 98 92 89 00 eller send en mail på: ndireklamation@nordjyske.dk Med venlig hilsen

Reklama tio blive beh ner vil a snarest m ndlet uligt. Husk tyd e oplyse ad ligt at resse.

Inger Nørgaard fra HEF fortalte om muligheder og fordele ved fibernet.

Omkring 100 borgere var mødt frem, og de var meget positive overfor at høre, at det bliver deres tur til at få adgang til den fremtidssikrede teknologi, der både giver dem adgang til internet, tv og fastnettelefoni. Det store samtaleemne var naturligvis også herrernes håndboldkamp, som de fleste skulle nå hjem og se. Se TV når det passer dig Men i fremtiden behøver borgerne ikke været styret af fjernsynets sendetider, da de med fibernet får mulighed for at se for eksempel nyheder eller håndboldkampe lige når det passer dem bedst.

Fibernet giver muligheder Èn af de fremmødte, Lars Riise Simonsen, er en af dem, som ser gode muligheder i at få fibernet til byen: - Jeg arbejder i Sverige, men kan sagtens holde videomøder over Skype med kolleger i for eksempel Stockholm. På den måde kan jeg sidde i St. Restrup og alligevel være tæt på kollegerne langt væk. For Kresten Skovmand var beslutningen om at tilmelde sig fibernettet enkel: - Det vil være tåbeligt ikke at gøre det. Selvom jeg bare bruger internettet til at betale regninger med og styre min lille hjemmeside, så skal internettet bare være hurtigt. Det er Bredbånd Nord, som netop er fusioneret med HEF Fibernet, der har planer om at bygge en højhastighedsmotorvej i form af et lynhurtigt fibernet i de to landsbyer. Gravearbejdet vil ske hen over foråret,

og i juni er det planen, at Restrup-Tostrup borgerne kan sætte stikket i og være med i fiber-eventyret.

Lars Riise Simonsen ser gode muligheder i at få fibernet til området: På den måde kan jeg være tæt på kollegerne i Stockholm.

Kresten Skovmand bruger ikke internet så meget, men kræver, at det skal være hurtigt.

JOB & UDDANNELSE JOB & UDDANNELSE JOB & UDDANN Risikerer du at miste retten til dagpenge...?

FÅ MERE AT VIDE OM DINE MULIGHEDER - RING:

9936 4740 ATTRAKTIVE KURSUSTILBUD På Aalborg Handelsskole har vi attraktive kursustilbud, der giver dig mulighed for op til 6 måneders uddannelse, hvis du står til at miste retten til dagpenge. Og vi optager nye kursister fra dag til dag. Kontakt os for nærmere information eller aftale om en personlig vejledning.

KONTAKTPERSONER Per Holm Christensen pech@ah.dk, tlf. 99 364722 Inge Christensen ich@ah.dk, tlf. 99 364731 Læs mere og find vores kurser på www.ahkurser.dk

LÆS MERE PÅ WWW.AHKURSER.DK ELLER RING PÅ TLF. 9936 4740

Kursusafdelingen

Nemesis-musical på Støvring Gymnasium I disse dage arbejder den store musicaltrup på Støvring Gymnasium på højtryk for at få alt på plads til urpremieren på den elevskrevne musical Nemesis. På tirsdag er der premiere på det store værk, som har tekst og musik af eleverne Frederik Zaar 3.f og Adam Work 2.e og sammenbindende manuskript af Rebecca Dohm fra 2.c.

Find eller søg dit nye job gennem Nibe Avis og Himmerlandsaviserne* * 9 lokale aviser, der dækker Himmerland »fra kyst til kyst«. Kontakt Nibe Avis - hør nærmere - og få rabat på din annonce! Kontakt Nibe Avis tlf. 98 35 11 45 eller: annoncer@nibeavis.dk

Det er nyt, at eleverne selv skriver tekst og musik, og i det hele taget er det elever, som har været trækkraften i udvikling af forestillingen. Musical-indhold er bygget op over dødssynder Foruden de to komponister har Anne Sophie Matthesen, Rebecca Dohm, Matthias Friis, Søren Malthe Nielsen og Michelle Mølgaard stået for idéudvikling af musicalen, der bærer navnet Nemesis; det græske ord for hævn over den overmodige. Selve indholdet er bygget op over de syv dødssynder gerrighed, misundelse, dovenskab, fråseri, utugt, vrede og hovmod. Så der er lagt op til musikalsk underholdning

med dybde, når dørene slås op til gymnasiets idrætshal på tirsdag. Den overordnende ledelse står musiklærer Keld Risgård Mortensen for. Han har fået en rolle som cirkusdirektør, idet handlingen udspiller sig i et cirkus-univers med artister, dyr og cirkusorkester. Siden september måned har kor, orkester og skuespillere øvet hver uge for at kunne være klar til offentlige forestillinger i februar. Mandag er der generalprøve for folkeskole- og efterskoleelever i området. De efterfølgene dage er der offentlige forestillinger.

Åbent hus på SOSU Nord BEM

ÆRK

NY D

Vi plejer fremtidens interesser - vil du være med?

ATO

5. februar kl. 19-21 i Aalborg, Østre Allé 91 7. februar kl. 19-21 i Hjørring, Hedevold 11

Kom og hør mere om dine muligheder, når du vælger SOSU-vejen, oplev undervisningen og få svar på dine spørgsmål. Læs mere på www.sosunord.dk


onSdag den 30. januar 2013

Side 13 Bogtryk . Offset . Digital

KÆMPE RESTSALG Fakta har overtaget varelageret i

Kom og hjælp med at tømme butikken, så vi kan få gjort klar til en ny, stor Fakta.

Torsdag 31-1 kl. 8.00-18.00 på Toften 9, 9240 Nibe

-50% på alle varer i butikken Gælder også vin og spiritus · Undtagelser: tobak og pant Bemærk at det denne dag IKKE er muligt at betale med dankort, kun kontanter modtages. Ligeledes vil det ikke være muligt at aflevere returemballage.


side 14

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital

Bekendtgørelser Bekendtgørelser Bekendtgørelser Bekendt-

Gudstjenester

Stiftende generalforsamling

Septuagesima søndag Søndag 3. februar 2013

Torsdag den 14. februar kl. 19.00 afholdes der stiftende generalforsamling i

Nordjysk Kontrollørforening i FDF-huset, Hobrovej 30, 9240 Nibe

Yderligere oplysninger fåes på telefon

ad

e

ig vej

j Stuhrsve

Musikkens Hus

Nyhavnsgade

Karolinelundsvej

Bestyrelsen

n se

Bestyrelsen

Venlig hilsen

Midlertid

d la sp

Med venlig hilsen

Limfjorden

ot Sl

Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Dagsorden ifølge vedtægter. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. Efter mødet får vi besøg af »Olav« fra de Grå Busser. OBS: Gratis kaffe.

gg

Dagsorden ifølge vedtægterne.

fredag den 15. februar 2013 kl. 13.30 i »Huset«.

Trafikomlægning i Aalborg Midtby - Havnefronten

ur

i Nibe Idræts- & KulturCenter.

Ordinær generalforsamling

sb

torsdag den 14. februar 2013 kl. 19.30

afholder

Aalborg info

nd

Nibe Bådelaug afholder generalforsamling

Nibe Pensionistforening

Re

Generalforsamling i Nibe Bådelaug

25 39 65 54

Nibe kirke kl. 11.00 Vokslev kirke ingen Sebber kirke ingen Bislev kirke kl. 9.30 Ejdrup kirke ingen Veggerby kirke kl. 10.30 Farstrup kirke kl. 9.30 Lundby kirke ingen St. Ajstrup kirke kl. 11.00 Ø. Hornum kirke kl. 10.30 Godthaab kirke kl. 11.00 Sønderholm kirke kl. 9.30 Frejlev kirke kl. 11.00 Nørholm kirke kl. 10.30 Skivum kirke ingen Giver kirke kl. 10.30 Blære kirke ingen Suldrup kirke ingen Sørup kirke ingen Nibe Baptistkirke kl. 10.30

Forpagtning af græsarealer Halkær v. Nibe – 28 ha

Forpagtning af omdriftareal ved Aars Skov – 16 ha

Naturstyrelsen Himmerland bortforpagter ca. 28 ha fordelt på 2 hegninger som en samlet forpagtning. Forpagtningen løber i en 5-årig periode. Arealerne må ikke omlægges, de skal afgræsses, kemiske bekæmpelsesmidler og gødskning må ikke anvendes. Der udlejes med forpagtningen tilhørende betalingsrettigheder. Skriftligt tilbud på forpagtning må være distriktet i hænde senest mandag d. 18. februar kl. 12:00 (venligst påfør ” Forpagtning Halkær” på kuverten).

Naturstyrelsen, Himmerland bortforpagter ca. 16 ha, heraf hovedparten i omdrift. Forpagtningen løber i en 5-årig periode. Arealerne må ikke modtage kemiske bekæmpelsesmidler. Der udlejes med forpagtningen tilhørende betalingsrettigheder. Skriftligt tilbud på forpagtning må være distriktet i hænde senest mandag d. 18. februar kl. 12:00 (venligst påfør ” Forpagtning Aars” på kuverten).

For at etablere vejadgang til den nye parkeringskælder ved Musikkens Hus og samtidig forbedre adgangsforholdene til parkeringen i Aalborg Midtby skal Nyhavnsgade mellem Karolinelundsvej og Rendsburggade ombygges. Derfor er det nødvendigt at lukke Nyhavnsgade vest for Rendsbuggade for al trafik i perioden fra den 4. februar til den 3. maj 2013. I denne periode vil trafikken blive ledt via StuhrsvejHavnepromenaden-Rendsbuggade. Omkørslen iværksættes den 4. februar 2013 kl. 9.00. For yderligere information henvises til www. aalborgkommune.dk.

Aalborg info Kom og vær med til at fejre Administrationsbygningens 100 års fødselsdag

Forpagtning af græsarealer i Forpagtning af omdriftsarea- Vilsted Sø v. Løgstør – 75 ha ler Frejlev – 8,5 ha Naturstyrelsen Himmerland bortforpagter 75

Naturstyrelsen, Himmerland bortforpagter ca. 8,5 ha. Forpagtningen løber i en 3-årig periode. Arealerne må ikke modtage kemiske bekæmpelsesmidler. Der udlejes med forpagtningen tilhørende betalingsrettigheder. Skriftligt tilbud på forpagtning må være distriktet i hænde senest mandag d. 18. februar kl. 12:00 (venligst påfør ” Forpagtning Frejlev” på kuverten).

Forpagtning af græsarealer Navn Sø v. Aars – 60 ha

ha fordelt på 2 hegninger. Du kan byde på en eller begge. Forpagtningen løber i en 5-årig periode. Arealerne må ikke omlægges, de skal afgræsses, kemiske bekæmpelsesmidler og gødskning må ikke anvendes. Der udlejes med forpagtningen tilhørende betalingsrettigheder. Skriftligt tilbud på forpagtning må være distriktet i hænde senest mandag d. 18. februar kl. 12:00 (venligst påfør ” Forpagtning Vilsted Sø” på kuverten). Vi forbeholder os ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud og evt. forkaste dem alle. Oplysninger og tilbudsblanket findes på www. nst.dk se under ”annonceringer” under ”salg og udleje..”, du kan også ringe eller sende mail til nedenstående numre.

Naturstyrelsen, Himmerland bortforpagter ca. 60 ha fordelt på 2 hegninger. Du kan byde på dem begge eller kun den ene. Forpagtningen løber i en 5-årig periode. Arealerne må ikke omlægges, de skal afgræsses, kemiske bekæmpelsesmidler og gødskning må ikke anvendes. Der udlejes med forpagtningen tilhørende betalingsrettigheder. Skriftligt tilbud på forpagtning må være distrik- Naturstyrelsen Himmerland, Møldrup-vej 26, tet i hænde senest mandag d. 18. februar kl. 9520 Skørping. Tlf. 72543899/22826455. e12:00 (venligst påfør ” Forpagtning Navn Sø” post: aaf@nst.dk på kuverten).

Alle er meget velkomne til at komme og opleve stemningen i den flotte gamle bygning, der er tegnet af arkitekten Ejnar Packness. Borgmesteren byder velkommen, når dørene åbnes kl. 10.00. Lørdag den 2. februar 2013 kl. 10.00 – 13.00. Administrationsbygningen, Boulevarden 13, 9000 Aalborg. Program Kl. 10.00 Dørene åbnes. Kl. 10.00 – 13.00 Musikalsk underholdning i forhallen med Keld Trudslev. Kl. 10.00 – 13.00 Kagemand og kakao/kaffe i kantinen Kl. 10.00 – 13.00 Åbent hus og konkurrencer i alle afdelinger Kl. 10.15 – 10.45 Foredrag med stadsarkivar Jens Topholm i repræsentationslokale 1. Jens Topholm fortæller om Aalborg by og Aalborg Kommune omkring år 1913. Kl. 11.00 – 11.35 Børneunderholdning med det Flyvende Kuffertcirkus i forhallen ved Borgmesterkontoret.


onSdag den 30. januar 2013

Side 15 Bogtryk . Offset . Digital

KØB GRAVSTEN Bekendt† Bekendtgørelser Bekendtgørelser Bekendtgørelser DIREKTE -SPAR 30% Min kære mand, vor kære far, svigerfar og morfar

Stenhuggeren Aalborg - v/Ole Kristensen Anker Engelunds Vej 13, 9200 Aalborg SV Tlf. 98 18 06 01 - Svarer altid www.stenhuggerenaalborg.dk

Bent Birkkjær

Se også vores udstilling på Hobrovej (overfor Bilka)

har fået fred. Aalborg, den 25. januar 2013. På familiens vegne Herdis Birkkjær Bisættelsen finder sted fra Nibe Kirke fredag den 1. februar kl. 11.00.

Guldbryllup Vores forældre Lilian og Jan Lausten har guldbryllup d. 16/2-2013. Kom og hjælp os med at vække dem på Højbovej kl. 8.00 til morgensang med efterfølgende kaffe i Kirketerp Forsamlingshus.

Kærlig Hilsen Jette, Palle og Joan

70 år

Maren Andersen 90 år

Hjertelig tak

Vi ønsker dig hjertelig tillykke med din 90 års fødselsdag den 1. februar. Vi glæder os til at fejre dig.

De kærligste hilsner Børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn.

Torben Bildes

Torsdag den 31/1 kl. 19.30 Generalforsamling - tale v/ Erik Nielsen, Farstrup.

Hilsen Flemming Johansen.

Indre Mission - en del af den danske folkekirke

Tak for blomster, kranse og pengegaver. Tak til Jens Anders Djernes for en smuk og personlig tale i kirken.

98 35 10 71

Nibe Svømmehal

Birgitte Landry

Tlf. 70 20 41 41 DØGNVAGT

Torvet 4 · 9240 Nibe

Smukt begravelsesbinderi

- Når kun det bedste er godt nok

Altid friske blomster!

Vi træffes altid på telefonen Vi kommer overalt - uden ekstra omkostninger

Og: Vi gør naturligvis alt, for at din sidste hilsen bliver helt efter dine ønsker. · · · ·

Bårebuketter Kranse Båredekorationer Kistepynt Udbringning til alle kirker i Nibe-området

D

Hans Landry

Begravelser og ligbrænding ordnes overalt. Aftaler træffes også gerne i hjemmet.

Martha Bilde Børn, svigerbørn og børnebørn

· Kistepyntning · Kranse med/uden bånd · Båredekoration · Bårebuketter m.m. Tlf.

Nedergaards efterfølger

Tak.

Alle er hjertelig velkomne.

Alt til begravelsen

Vi leverer GRATIS til alle omkringliggende kirker

v/Bedemand Hans Landry

bisættelse i Nibe Kirke.

Nibe Missionshus

I anledning af min 70 års fødselsdag vil det glæde mig at se familie og venner i »Huset i Farstrup« den 9. februar kl. 12.30.

Nibe Begravelsesforretning

for deltagelse ved min kære mand, vor svigerfar, farfar, morfar og bedstefar

HANNA VIG

SIGNE NYGAARD

”Min Sidste Vilje” tilsendes gratis

Begravelse fra kr. 7.990

omster købman in bl d

Inkluderet i denne pris er honorar, kiste, sengelinned, kistepynt (årstidens blomster), 1 rustvognskørsel indtil 15 km

BARMER KIRSTEN HEDE

98 35 50 25

JETTE NIELSEN

Aalborg Ny Begravelsesforretning

Bestil alt samlet hos os!

Danmarksgade 5 A, 9000 Aalborg

Kirkevej 2, Barmer

www.aabn.dk

Tlf. 72 11 81 55

Kirke og Liv

Nibe · Vokslev Farstrup · Lundby · St. Ajstrup · Sebber · Bislev · Ejdrup Sønderholm-Frejlev · Nørholm

Svømmebadet er lukket onsdag den 30. januar fra kl. 18.30 på grund af DM i basket. Personalet Skovbrynet 33 9240 Nibe

GUDSTJENESTE LISTE 3. februar Seksagesima 09.30 Farstrup /ga /kirkekaffe 09.30 Bislev /jad /kirkekaffe 09.30 Sønderholm /sf /Højmesse 10.30 Nørholm /s 11.00 Nibe /jad 11.00 St. Ajstrup /ga 11.00 Frejlev /sf

Nibe Kirke:

Frejlev Kirkecenter:

Spaghettigudstjeneste

Onsdag d. 6. februar kl. 14.00

Sognepræst Ib Skotte Henriksen

Onsdag 6. februar kl. 17.00

fortæller om sine oplevelser fra et langt præsteliv.

LYSET ER KOMMET – OM KYNDELMISSE

Kirkebil kan bestilles ved henvendelse til Karna Jensen (tlf. 9834 3677) eller Svend Kristensen (tlf. 9834 1428)

Vi skal tænde lys – høre om skabelse i mørket og håbet om, at lyset er stærkere end mørket i alle dets former.

Sønderholm-Frejlev Pensionistforening og menighedsrådene

DET SKER Torsdag d. 31. januar: Dommergården - »Syng sammen« Torsdag 7. februar: Dommergården kl. 10.00 - Torsdagsklub med filosof, forfatter og foredragsholder John Engelbrecht: »De bedste melodier spilles på de ældste violiner«. Livet længe leve også i den tredje alder.

Har du en god historie? Send den til: nibeavis@nibeavis.dk


side 16

onsdag den 30. januar 2013

Et par hundrede ønskede Team Nibe-Bissau god tur

Sidste nyt: Kortegekørsel gennem Afrika mod Bissau

Så er brandbilen og det fire personer store mandskab klar til afgang. Et par hundrede mennesker mødte i torsdags frem på Torvet i Nibe, for at tage afsked og ønske god tur til Ejler Jakobsen, Torben Jakobsen, Carsten Schandorff, Jacob Søndergaard, som her ses ved brandbilen.

Uden mad og drikke..... - Inge-Greta Mathiasen fra Nibe leverede fire fine kager ved afgangen i Nibe, og de gjorde lykke hos team’et ved grænsen mellem Tyskland og Frankrig. Her er det Torben Jakobsen, som skal til at indtage den indbydende forfriskning.

Det lokale Team Nibe-Bissau, der nu er på vej gennem Afrika i Nibes gamle brandbil, pakket med nødhjælp, havde dagen inden afgang budt publikum til at møde team’et og opleve brandbilen. Dette tilbud tog godt et par hundrede imod, og de blev mødt af frivillige fra Nibe Røde Kors, der serverede varm suppe, mens Lions Club Nibe og Lions Club Guldgåsen solgte støttebeviser med henblik på indkøb af solcelledrevne køleskabe til vaccinationsprogrammerne i

Mandskabet i den gamle brandbil fra Nibe, som i disse dage tager turen fra Nibe, gennem Europa og Afrika, til den lille og fattige vestafrikanske stat GuineaBissau, deltager samtidig i et såkaldt løb, der omfatter op mod 200 køretøjer. Løbet er en pendant til det nok mere kendte løb fra Paris til Dakar, om end løbet »Budapest-Bamako« ikke er helt så udfordrende. Alligevel passerer brandbilen fra Nibe gennem de samme områder i Marokko, Mauretanien

Bogtryk . Offset . Digital

Bissau. Torvet i Nibe var for en stund omdannet til en nødhjælps markedsplads, hvor de fire fra nødhjælps team’et var i fokus med dels de mange der gerne ville høre nærmere om projektet og yde støtte, og dels kontakt med medier, der var mødt frem for at dække afgangs begivenheden. Nibe Avis har siden brandbilen forlod Nibe fredag morgen kl. 04.22 været i kontakt med teamet et par gange, senest søndag, hvor brandbi-

len søndag morgen ankom til færgehavnen Séte ved Middelhavet, ved den sydfranske by Marseille. Herfra har brandbil og mandskab taget turen med færge langs den spanske kyst, til havnebyen (Tanger) i Marokko. Herfra er turen gået over Atlasbjergene, til Tinerhir, hvor der har været opsamling og registrering af de køretøjer i kortegekørslen fra Budapest til Bissau, hovedstaden i Guinea-Bissau.

Information til vore annoncører:

og Senegal, og brandbilens team skal efter forudsigelserne at dømme, nok komme ud for forskellige udfordringer undervejs. Brandbilen deltager således i »Budapest-Bamako«, hvor der samtidig med afgangen fra Nibe, var en storstilet afgang fra Budapest. Flere deltagende teams og køretøjer slutter sig til undervejs, og i den nordafrikanske by, Tenehir i Marokko, skulle alle knap 200 køretøjer gerne være nået frem til kortegekørslen. Hver aften samles

deltagerne i camps, hvor der overnattes. Der er samtidig mulighed for at skabe kontakt med andre tilsvarende teams, hvoraf nogle kører med nødhjælp, og andre deltager i den mere udfordrende race-klasse. Oprindeligt var løbet Budapest-Bamako planlagt til at have mål i Bamako, hovedstaden i Mali, men disse planer er ændret på grund af den politiske situation i Mali, og målet for årets løb er derfor lagt i Bissau, hovedstaden i Guinea-Bissau.

Vidste du... - at pr. 1. januar 2013, skal du have både CVR-nr. og firmanavn/logo på din gulpladevarebil..? finder du hver uge her i Nibe Avis...

150,CVR-nr. og firmanavn (2 linier) ........................... 250,Montering............................................................ 150,CVR-nr. eller firmanavn (1 linie) ........................

Hver eneste uge finder du her i Nibe Avis en ny og frisk udgave af den kendte fagmandsside med annoncer fra håndværkere og andre service-virksomheder.

Der leveres 2 stk. (én til hver side af bilen) i farverne sort eller hvid. Priserne er excl. moms.

! OeBn S for at

DIN virksomhed kan også annoncere på Din Lokale FAGMAND i Nibe Avis!

Bød VR-nr. køre uden C bil er på din firma

Din Lokale FAGMAND finder man i den lokale avis. Annoncerne er placeret overskueligt, og der er mulighed for at få kontakt-oplysninger opført i den nye »Quick-Guide«. En annonce på Din Lokale FAGMAND giver markant synlighed i din lokale ugeavis, som ifølge Gallup ugentligt læses af ca. 15.000 læsere.

5.000 kr.

Ring og hør om fordelene ved at annoncere på

Din Lokale FAGMAND - kontakt Ulla Studsgaard eller Allan Nygaard:

Nibe Avis CvR 21784079

Nibe Avis Bogtryk . Offset . Digital

Jacob Petersens Vej 13 · 9240 Nibe Telefon 98 35 11 45 · Fax 98 35 35 45 e-mail: annoncer@nibeavis.dk www.nibeavis.dk

Nibe Bogtryk . Offset . Digital

Jacob Petersens Vej 13 · 9240 Nibe · Telefon 98 35 11 45 www.nibeavis.dk · grafisk@nibeavis.dk


onSdag den 30. januar 2013

Side 17 Bogtryk . Offset . Digital

OPLEVELSER - din forlystelsesguide til oplevelser fra nær og fjern

Meget mere fest til Nibe Festival... Rasmus Seebach, Barbara Moleko, Infernal, Orgi-E præsenterer KLAMFYR ALLSTARS, Panamah og Bikstok Røgsystem er puttet i godteposen til Nibe Festival, som i løbet af de næste par måneder fyldes til bristepunktet med omkring 100 artister. Dette »slip« af navne sætter fokus på masser af fest – leveret af et mix af opkomlinge og rutine. Sidst men ikke mindst smider vi også et af de største danske navne igennem de seneste år, lyder det fra festivalleder Peter Møller Madsen. Rasmus Seebach Igen i år et af de mest ønskede navne. Seebach bliver ved og ved. Debutalbummet har indtil videre solgt 11 x platin, og toeren »Mer End Kærlighed« har allerede rundet 10 x platin. Det er ganske enestående i en tid, hvor pladebranchen skriger »krise«.

Rasmus Seebach gæster for tredie gang Nibe Festival.

Bikstok Røgsystem Det ypperste inden for den så populære dancehall scene – det er ubetinget. Vi klapper i vores hænder over, at Bikstok Røgsystem har valgt Nibe til én af den håndfuld koncerter, som bandet giver på deres eksklusive comeback tour. Infernal Gendannelse kan man vel ikke kalde det. Infernal har jo bare holdt pause for at koncentrere sig om sangskrivningen. Det får vi så glæde af nu, hvor albummet er på trapperne – fortroppen – altså singlen »Cant Get Back« har i den grad sat dagsorden med masser af airplay og opmærksomhed. Vi byder Infernal velkommen tilbage til Nibe.

det selvfølgelig oplagt, at vi til sommer præsenterer solodebuterende Orgi-E på Blå Scene. Til koncerten i Nibe, som i øvrigt debuterede på albumchartens førsteplads, medbringer Orgi-E et allstar band, som bl.a. indeholder flere prominente gæste mc´s. Panamah Brød så småt igennem med singlerne »Et Sted At Stå« og »Ikke For Sent« fra debutalbummet »Ud Af Stilhed«. Det store brede gennembrud kom dog med 1-singlen »DJ Blues« fra det kommende album. Nu rammer Panamah og deres halvminimalistiske og elektroniske popsange, så for første gang Nibe Festival. Barbara Moleko Hvilket gennembrud til Barbara Moleko. Debutalbummet, fra den musikalsk så farverige sangerinde, kom i efteråret, og har allerede leveret os et par fede singler – nemlig »Gå En Tur« og ikke mindst »Dum For Dig«. Efteråret bragte Barbara Moleko helt ud til det store publikum, da hun og hendes stærkt spillende liveband varmede op for L.O.C. Vi kender jo i øvrigt også alle sammen L.O.C. duetten »Helt Min Egen«. Gi´ den op – gi´ den op - for Barbara Moleko.

UGENS FILM I KINO NIBE:

Amour

De urørlige

Med vanlig kompromisløs præcision skildrer Michael Haneke i Guldpalme-vinderen »Amour« et årelangt parforholds skæbnesvangre, men uundgåelige deroute. George må se til, mens hans elskede Anne sygner hen for øjnene af ham, og så må kærligheden stå sin endelige prøve. George og Anne forpupper sig i deres parisiske lejlighed, mens George efter bedste evne forsøger at finde værdigheden i Annes deroute.

»De urørlige« er en vedkommende feel good-komedie, der elegant rammer den svære tone mellem ømhed, varme og humor, i en film, der sit udfordrende emne til trods løfter sit publikum. Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af sin nye hjælpers sarkastiske humor og beslutter sig for at hyre den fandenivoldske speedsnakker.

Skomagergade 22 · 9240 Nibe · Tlf. 98 35 30 00 Bestilte billetter skal afhentes 15 min. før spilletid Indgang til kørestolsbrugere - Teleslynge Handicaptoilet - Dolby Digital Surround

UGE 5 Amour Mandag d. 28. jan. til og med onsdag d. 30. jan. kl. 19:30 Censur: Tilladt for børn over 11 år. Billetpris: 70 kr.

Fællesstævne i Frejlev Missionshus Onsdag den 6. februar kl. 19.30 og torsdag den 7. februar kl. 14.00

UGE 5

Missionær Bent Kjær Andersen, Hjørring taler om dåben. Indre Mission i Nibe Kredsen - en del af folkekirken.

De urørlige Torsdag d. 31. jan. og fredag d. 1. feb. kl. 19:30 Søndag d. 3. feb. kl. 16:30 Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

Musicalen Nemesis

Billetpris: 70 kr.

opføres på Støvring Gymnasium

5. februar-8. februar kl. 19.30 Billetter á 50 kr. kan købes på 9837 3511. Overskydende billetter sælges ved indgangen.

UGE 6

Vinterferie - for hele familien GRATanISd badel

Feriehus med plads til 6 personer. Pr. nat fra Kr.

525,-

Django Unchained Tirsdag d. 5. feb. til og med fredag d. 8. feb. kl. 19:30 Søndag d. 10. feb. kl. 17:00 Censur: Tilladt for børn over 15 år. Billetpris: 70 kr.

Skærbæk Fritidscenter ved Rømø

BOOK på www.kursus-fritidscenter.dk eller tlf. 7475 1970

Se Palme-filmen Søndag den 10. februar, fra kl. 14.00 – 17.00 i Kino Nibe Socialdemokraterne inviterer ALLE INTERESSEREDE til at se den anerkendte dokumentarfilm om Olof Palme.

Prisen er 75,- kroner pr. person inkl. kaffe & kage Folketingsmedlem Rasmus Prehn fortæller inden filmen om den tidligere socialdemokratiske statsminister i Sverige og det store ikon for hele centrum-venstrefløjen. Efter filmen er der politisk orientering fra byrådsmedlem og gruppeformand Hans Henrik Henriksen. Billetter kan forudbestilles hos Stefan Mortensen på tlf. 26 82 81 08 eller René Zimmer på tlf. 25 20 37 36. Billetter afhentes og betales kontant i døren. Vi glæder os til at se dig.

Infernal – er tilbage til Nibe, når Nibe Festival til sommer løber af stabelen.

Orgi-E præsenterer KLAMFYR ALLSTARS Suspekt er altid en sikker vinder i Nibe, så derfor er

Med venlig hilsen

Socialdemokraterne


side 18

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital

SÌlges: Sofagruppe – 2 og 3 pers. alcantara. Meget velholdte. Nypris kr. 8000,-. Pris 2900,-.

Landsdelens bedste

Tlf. 20 66 99 91 SÌlges: LøvtrÌ til selvskovning. Tlf. 98 62 16 04/40 73 25 85

LOPPEMARKED finder du i

HIMMERLANDS AVISERNE

SÌlges: Carvingski og Salomon støvler. Str. 25,5 (39). Kr. 1000,Tlf. 22 21 66 46 SÌlges: 4 killinger 3 farvet hun rød, rød/hvid, sort/hvid han. Ca. 5 mdr. Bakke vant. Pris kr. 50,-. Tlf. 29 66 45 60 SÌlges: Nyere brugte vaskemaskiner i god stand. Evt. levering. Tlf. 42 52 19 63 SÌlges: BoligventilationsanlÌg op til 200 m2 bolig. Aldrig installeret, ubrugt. Kvalitetsprodukt. Kr. 5500,-. Tlf. 98 66 65 70/23 99 40 66

AARS AVIS AARS AVIS FARSĂ˜ AVIS FARSĂ˜ AVIS FOLKEBLADET STĂ˜VRING FOLKEBLADET STĂ˜VRING HADSUND FOLKEBLAD NIBE AVIS NIBE AVIS VESTHIMMERLANDS AVIS VESTHIMMERLANDS AVIS VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD VESTHIMMERLANDS FOLKEBLAD Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD Ă˜STHIMMERLANDS FOLKEBLAD

SÌlges: Stenhøj kompressor, 3 cyl. 7,5 kw, aut. start, el/udluft. Har stüet inde fra ny, topstand. Tlf. 86 69 15 45 SÌlges: Blomsterhøns 2 + hane 350 kr. Kyllinger: blomster og dvÌrgblandinger 16 stk. 25 kr. stk. Flere kyllinger senere. Tlf. 27 44 01 31 SÌlges: Holmegürd pendel Tivoli 300,-. Tagbox m. bøjler BMW 600,-. Tlf. 86 69 42 34 SÌlges: Weber kuglegrill 500,-. Bordtennisbord udendørs 500,-. VÌrkstedsbord 500,-. Kondicykel 450,-. Higlander cykel 500,-. Sort lille havebord + 3 stole 550,-. Tlf. 24 28 31 63 SÌlges: Reol i massiv amerikansk rød el 4500,-. Rumdeler i amerikansk rø el 400,-. PÌnt drengelegetøj. Enkelt boksmadras 400,-. Prosonic fladskÌrm 32� 800,-. Tlf. 24 28 31 63 Købes: Tyskerhjelme 1939-45 efterlyses. Pris 1.000 kr. Kikkerter, pistoltasker, bÌlter m.v. michaelbuus@gmail.com Tlf. 61 85 26 98

Købes: +¼KZIVLY Å`[[LIVLY ÄULYL PUKIV T¼ISLY THSLYPLY [¤WWLYSHTWLY\YLZWLQSLWVYJLS¤UNSHZMHQHUJLÄN\YLYZ¼S] N\SK ZHTSPUNLY UPWZ ZTr[PUN ;VWWYPZIL[HSLZRVU[HU[ Tlf. 21 64 80 90

Tlf. 91 95 60 03 SÌlges: -rY ;L_LS]¤KKLY Z¤SNLZ[PSH]S,YTLNL[VTN¤UNLSPN VN KLY LY ÄU HMRVT LM[LY OHT 2HUSL]LYLZ7YPZRY Tlf. 24 26 41 72 SÌlges: Fejemaskine Handy Sweet 600 B, med 205 m3 B&S motor, doserblad og opsamlerkasse. Pris 2900 kr. Tlf. 40 45 92 80 Købes: Palisander spisestue, bord, stole, skÌnk i palisander købes og skrivebord i palisander købes. Tlf. 40 73 19 79

LOPPEMARKED til 101.262 husstande

20 ord for 50 kr.

HIMMERLANDS AVISERNE

SÌlges: 2 otte terrierhvalpe, tÌver, sort/hvid. Mor: Foxterrier, far: Skotsk højlandsterrier (meget sjÌldne). Har füet ormekur og er rejseklare. Pris pr. stk. kr. 1.500. Tlf. 23 92 11 97 (Trend) SÌlges: Vaskemaskine, AEG tørretumbler, chatol i nød. Tlf. 29 17 57 68 SÌlges: StÌnger til Pentafortelt, str. 950, 500 kr. Dørmarkise til Pentafortelt (blü), 500 kr. Motionscykel, ot stand, ikke brugt ret meget, m/elektronisk display, 300 kr. Tlf. 20 40 80 39 SÌlges: Puch CPH 28� hjul, damecykel, lav indstigning, cremefarvet, passer til personhøjde 170-180 cm, kun brugt fü gange,1.300 kr. Tlf. 20 40 80 39

SE HER! - INDEN DU LAVER DIN ANNONCE!

SÌlges: 3LRZPRVU +LU :[VYL +HUZRL ,UJ`RSVW¤KP  IPUK 3\RZ\Z\KNH]LU RY  LY ZVTU`[ Tlf. 61 31 77 17 SÌlges: :OP[ ;a\ O]HSWL Z¼K MHTPSPLO\UKHSSLYNP]LUSPNYHJLT JOPW ]HJJ VYTLR\Y VN Z\UKOLKZIVN

Købes: Koka middagstallerkner, hvide med blü kant købes. Tlf. 23 44 29 71

Hvad KAN loppemarkedet bruges til? Loppemarkedet er forbeholdt PRIVATE. Der kan annonceres med køb, salg, bytte og Âťgives vĂŚkÂŤ af nĂŚsten alle BRUGTE effekter. - Momsregistrerede personer og virksomheder kan IKKE bruge loppemarkedet, men henvises til avisens øvrige spalter. Hvilke effekter kan IKKE annonceres? Du kan IKKE bruge loppemarkedet til annoncering af: Ejendomme, sommerhuse, grunde, biler, campingvogne, motorcykler og landbrugsmaskiner, herunder ogsĂĽ traktorer. (Disse ting henvises til henholdsvis avisens EJENDOMSSIDER, MOTORSIDER og LANDBRUGSSIDER eller evt. til rubrikken KĂ˜B OG SALG). - Du kan IKKE indrykke annoncer med angivelse af dato og klokkeslĂŚt. Disse annoncer henvises til rubrikken BEKENDTGĂ˜RELSER.

Indryk en loppemarkedsannonce og kom ud til 101.262 husstande! til: AnnoncenAnnoncen sendes sendes til / afleveres hos:

Nibe Avis, Jacob Petersens Folkeblad, Vej 13, 9240 Nibe Ă˜sthimmerlands Mrk.: ÂťLoppemarkedÂŤ RefsnĂŚsvej 8, 9293 Kongerslev

sĂĽ den er os i Mrk.: hĂŚnde senest fredag kl. 9.00 ÂťLoppemarkedÂŤ

Betaling vedlagt:

� Kontant � Check ANNONCETEKST: � SÌlges � Købes � Byttes � Gives vÌk

SPORT RIF tabte hĂĽrdt spillet hĂĽndboldkamp

HÅNDBOLD – herrer gule kort, og sü fulgte flere to minutters udvisninger. Trods serie 3 dommermodgangen formüede

Er der over 20 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce - ogsĂĽ med max. 20 ord.

RIF-spillerne at hive de fornødne mül ud af Ìrmet, og kunne gü til pause foran 10-12. Nøvling Ìndrede forsvarsformation til kampens anden halvleg. De gik over i et 5-1forsvar, hvilket ikke bekom RIF-spillerne vel. Dette krydret med, at Nøvlings centerspiller, nÌrmest efter behag, kunne score det ene mül efter det andet, sü kom Nøvling tilbage i opgøret, og siden bragte de sig ogsü i front. Ved kampens sidste fløjte var Nøvling foran med 23-21, og kunne sÌtte to points mere ind pü kontoen, efter et opgør hvor begge hold gav hinanden kamp til stregen.

Nøvling - RIF: 23 - 21 (10-12) Mülscorere: Peter Bundgaard: 4 mül, Michael Kastbjerg, Kenneth Jensen, Mads Bank Jeppesen alle 3 mül og Jens Fisker: 2 mül.

Spillerne fra RIF gÌstede søndag eftermiddag rÌkkens nummer to: Nøvling. Det blev hurtig en meget lige affÌre, hvor begge hold fulgtes godt ad gennem kampens første halvleg. Begge hold stod stÌrkt i forsvaret, men kampens dommerpar mente flere gange, at RIF-spillerne gik for hürdt til den. Derfor fik de hurtigt tre

Afbudsramt mandskab mod liga-reserver HÅNDBOLD – herrer 3 division. Man tog føringen fra starten af anden halv3. division leg og Nibe pressede hjem-

meholdet: Overraskelsen lü og lurede efter 10 minutter spil i anden halvleg, men som krÌfterne begyndte at slippe op, sü meldte dommerne sig ogsü ind i kampen og udvisningerne haglede ned over Nibenitterne. Det blev til 10 stk to-minutters udvisninger i anden halvleg til gÌsterne og det blev for meget og krÌfterne slap op og vÌrterne kunne løbe kontra pü nibeholdet, og øgede hurtig føringen. De mange udvisninger knÌkkede Nibenitterne og hjemmeholdet sejrede 27-21. Men alligevel: En tilfreds trÌner, Morten Krogsgaard, kunne rose sine spillere for en rigtig god fight. TrÌneren var dog langt fra tilfreds med dommerstandarden, og var yderst frustreret over at dommerparret var sü beÌret over at skulle dømme ligaspillerne fra Skive, at det satte sit aftryk pü prÌstationen. Nibenitterne møder nÌste torsdag Nøvling hjemme i Nibe IdrÌts & KulturCenter.

Skive - Nibe HK: 27-21 (13-12) Mads Espensen 7, Anders Droob 5, Lars Larsen 2, Mikael Kaarsberg 2, Jonas Haldrup 2, Kasper Høygaard 2 & Rasmus Jonasson 1+1.

Lørdag eftermiddag tog Nibe HK’s bedste herrehold til skive for at møde liga-reserverne fra Skive HK, som kunne skrive flere ligaspillere pü holdkortet, p.g.a pause i hündboldligaen. Det var et afbudsramt mandskab fra Nibe, som manglede flere af de normale stamspillere. Alligevel gik Nibenitterne frisk til sagen og var rigtig godt med i første halvleg til stor frustration for hjemmeholdet. En stÌrk Anders Schmidt i mület var ogsü med til at holde udeholdet inde i kampen. Holdene gik til pause med en snÌver føring til hjemmeholdet pü 13-12. Fra anden halvlegs start viste gÌsterne den fight man skal finde frem for at redde sig i Ansvar

Engagement

Kvalitet

Alt kan males! Professionelt, venligt, fĂŚrdigt til aftalt tid: NĂĽr Jeppesen maler, sparer du penge + tid.

Aalborg, Klarup, Gistrup, Egense, Hobro, Hadsund, Aars, Støvring, Skørping, Svenstrup, Nibe, Rebild, Terndrup - ja, vi maler professionelt overalt i Himmerland - vores malersvende og projektleder er altid tÌt pü dig.

Dorthe Davidsen

GĂŚlder janu ar + februar

Annoncen mĂĽ fylde op til 20 ord!

SPO

Din Malerch VĂŚrdi: DKK 70eck ---------------- 0,-PĂĽ alle mal ---opgaver pĂĽ erov DKK 7.000,- er

Hirtshals ¡ Aalborg

3399 Telefon 9894 esen.dk info@j-jepp esen.dk www.j-jepp

vn ¡ Frederiksha

ej 20 GrĂŚvlingev 9850 Hirtshals

Sted og dato Betal mod denne

700,-

Kroner

april 2010 Hirtshals, e 00/100 syvhundred

check

Til Underskrift

er BemĂŚrk: Checken

11 gyldig til 01.05.20

Reserveret Friis

20102010

01

2010

01002010

Kontonr.

TK

Reg.nr.

Checknr.

Ring til projektleder 0,Jena tlf. 50 85 2570 44

Telefon:

Hirtshals ¡ Aalborg

vn ¡ Frederiksha

ej 20 GrĂŚvlingev 9850 Hirtshals

Sted og dato Betal mod denne

3399 Telefon 9894 esen.dk info@j-jepp esen.dk www.j-jepp

april 2010 Hirtshals, e 00/100 syvhundred

Kroner

check

Til

BETALING:

Kontant ved levering af annoncen Annoncer til loppemarkedet kan ikke indtelefoneres!

Underskrift

Afsenders navn og adresse:

er BemĂŚrk: Checken

11 gyldig til 01.05.20

Reserveret Friis

20102010

01

2010

01002010

Kontonr.

TK

Reg.nr.

Checknr.

Vi maler for Private ¡ Erhverv ¡ Industri

Hirtshals ¡ Aalborg

vn ¡ Frederiksha

ej 20 GrĂŚvlingev 9850 Hirtshals

3399 Telefon 9894 esen.dk info@j-jepp esen.dk www.j-jepp

april 2010 Hirtshals, e 00/100 syvhundred

Kroner

700,-

98 17 71 00 www.j-jeppesen.dk Sted og dato Betal mod denne

check

Til

Underskrift

er BemĂŚrk: Checken

11 gyldig til 01.05.20 TK

Reg.nr.

Checknr.

01002010

2010

01

Reserveret

Kontonr.

20102010

Friis


onSdag den 30. januar 2013

Side 19 Bogtryk . Offset . Digital

Sti-udvalg skaber genåbning Spejdere fra Bislev deltog i af naturstier ved Farstrup væbnerstævne i Randers Under projektet »Din by i udvikling« blev der i oktober 2011 nedsat en gruppe, som fik til opgave at afdække mulighederne for at etablere et stisystem i og omkring Farstrup. Gruppen stillede sig selv følgende opgaver: 1. Finde frem til eksisterende stier og få dem synliggjort i landskabet. 2. Gøre forsøg på at etablere nye stier i samarbejde med lodsejere. 3. Markere stierne ved anvisningsstolper. 4. Udarbejdelse af folder. Gruppen har ved årsskiftet afsluttet sit arbejde. Resultatet, som ikke er endeligt, da gruppen ønsker at fortsætte med nye muligheder, foreligger nu og beskrives i en trefløjet folder, der er trykt i 300 eksemplarer. Den opmærksomme vandrer vil sikkert allerede have

Sti-udvalget har genskabt nogle af de gamle stier, som orkanen i 2005 gjorde ufremkommelige, så nu kan man atter gå ture ad de foreløbigt tre stier, som slynger sig gennem det smukke landskab ved Farstrup

bemærket, at der ved Bavnehøj og ud over Skrædderengen er nedgravet anvisningsstolper. Udovere Skrædderengen, som er 1 kilometer, findes nu også den 1,4 kilometer lange »Bavnehøj-stien« og »Staun Hede-stien«,

som er 1,6 kilometer, samt skovområdet nord for Farstrup Skole. Det er gruppens hensigt at holde en indvielsesfest hen på foråret. Her vil sti-udvalget offentliggøre folderen og efterfølgende gå en tur ad en af stierne.

Weekenden brugte 16 FDF kredse fra Djursland, Himmerland og Randers, til at afholde væbnerstævne på Hornbækskole i Randers. I år deltog der 139 unge i alderen fra 11 til 18 år og 36 voksne lederer/instruktører. Fredag aften var der ankomst, hvor alle blev indkvarteret i klasselokaler. Herefter var der et fælles »ryste sammen«løb, som bestod af nogle små opgaver. Battelball, menneske vendespil, FDF på liggeunderlag, trykluft stafet, tusindbensbold og tøjklemmekamp. Lørdag og søndag var der 20 forskellige grupper, som spejderne kunne vælge sig ind på. Nogle skulle prøve grænser af i gruppen »FDFViking«, mens andre lavede »stop-motion film« og andre igen lavede kage og pynte dem. Desuden kunne der bl.a. vælges grupper som musik, fra indpakning til

139 unge deltog i det store »Væbnerstævne« - heriblandt nogle fra FDF i Bislev. Ved stævnets start og afslutning var alle samlet som her - men en stor del af tiden tilbragte deltagerne i grupper med forskellige aktiviteter og opgaver.

udsmykning, stress løb, vild med ild, finde vej via gps, madlavning, skøjtning, foto, decoupage, Tryk på, vandlege, LEGO Mindstorm, trangia desserter, klatring på væg, senior GO og Slow. Lørdag aften bød på aftens-

gudstjeneste på skolen med efterfølgende aftenunderholdning, og til slut et fantastisk sodavandsdiskotek. Søndag var der afslutning, hvor alle trykkede hinandens hænder og sagde »på gensyn« og tak for denne gang.

Gymnastikovernatning med leg, hygge, spil, dans og kampsport! Farstrup Boldklubs’ gymnastikafdeling har igen i år haft stor succes med sit »overnatnings-arrangement«, hvor 57 aktive børn i alderen 6-14 år deltog. Fra fredag aften til midt lørdag formiddag var hallen fyldt af grin, sjov og aktiviteter, og der var -

ifølge trænerne - fuld fart på hele tiden, medens arrangementet stod på. - Myten om inaktive børn bliver da gjort helt til skamme her, smiler Birthe Johansen & Birte Christiansen – som er de to cheftrænere og spydspidser i gymnastikaf-

delingen i Farstrup, mens de kæmper sig rundt i hallen i store mængder af tasker, madrasser, dyner, soveposer og puder. I år blev der som forsøg taget nye sportsgrene ind, og børnene prøvede først kræfter med kampsport. Børnene

fik lært, hvordan man værgrer sig ved forskellige tag – og så med stor fornøjelse til, mens instruktør Ove G. Jensen, både kunne knække mursten og brædder med de bare næver. Og to af børnene, Jørgen og Anne French Henriksen fik lov at gøre ham

Der var også kampsport på programmet. Instruktør Ove G. Jensen kunne med assistance fra Heidi W. Knudsen både knække mursten og brædder med de bare næver, og naturligvis var der et par af de deltagende børn, som kunne gøre ham kunsten efter! I baggrunden er det blandt andet Zenia Sønder Vigsø, som følger »eksperimentet« med stor interesse.

57 børn og unge deltog forleden i overnatnings-arrangementet i Farstrup Hallen. Farstrup Boldklub var igen i år arrangør, så naturligvis var der sport på programmet, men der var også plads til spil, leg, hygge og masser af sjov.

ENERGI

kunsten efter. Efterfølgende var der vildt gang i den med »Gangam Style« dans, hvor nogle af drengene startede med at erklære, at »det gad de godt nok ikke« - men efter et par minutter dansede alle i hele hallen med. Birthe Johansen og Birte Christian-

MILJØ

sen fortæller, at det de især nyder ved arrangementet, er at se, hvordan børnene hygger sig mellem hinanden, og at se den tillid, der er mellem store og små. - Ingen tvivl om, at et sådant arrangement styrker det sociale sammenhold enormt, siger de.

ØKONOMI

Også i 2013 bringer vi temaet »ENERGI-MILJØ-ØKONOMI« - seks gange ialt: 6. februar + 6. marts + 3. april + 4. september + 2. oktober + 6. november Ring og hør om mulighederne for markedsføring af din virksomhed og dine produkter/serviceydelser på »ENERGI - MILJØ - ØKONOMI« - det betaler sig både for dig og dine kommende kunder! Kontakt Ulla Studsgaard eller Allan Nygaard på telefon 98 35 11 45 og hør mere om kampagnen.

BEMÆRK: Indleveringsfrist for annoncer til 6. februar er: Torsdag den 31. januar.

N Bogtryk . Offset . Digital

Jacob Petersens Vej 13 · 9240 Nibe Telefon 98 35 11 45 · Fax 98 35 35 45 e-mail: annoncer@nibeavis.dk www.nibeavis.dk


Side 20

ONSDAG DEN 30. jANuAr 2013 Bogtryk . Offset . Digital

Din lokale:

IT - DATA

Computerproblemer?

l a t i g i D . t e s f O . k ogtry

B

- Fjernelse af virus/optimering af ydelse - Reinstallation af windows,ram,printere - Bredbånd ,trådløse netværk og mere Ring og hør nærmere på: 23 23 52 51

Compufix v/Claus Pedersen Bygmestervej 2, Sebbersund, 9240 Nibe Se mere på: www.compufix.dk

- finder du hver uge her i Nibe Avis... Din lokale:

Din lokale:

ELEKTRIKER Vi klarer alt indenfor: • Industri-installation • PLC-styring • Bolig-installation • El-service • Alarm / overvågning • Tele & Data

Alle typer VVS-opgaver udføres af lokale VVS-folk! ● Biobrændsel ● Jordvarme ● ● Solvarme ● Vandbesparelser ● Vores hvidevaremontør, Troels tlf. 26 30 72 61

Interesseret i varmepumper ?

Følg strømmen...

VVS

kontakt

BUUS VVS TEKNIK

A P S

Håndværkervej 1 - 9240 Nibe Kim mobil: 30 55 72 25 E-mail: buusvvsteknik@mail.dk

l a t i g i D . t e s ff O . k y Bogtr

www.gronborg-el.dk

Læs

: å p r e d e h y n go så de lokale

Kontakt el-installatøren i nibe:

El til renovering, ny-/ ombygning, service og mindre erhverv

NIBE Installationsforretning Anders Buus Andersen

Torvet - Nibe - Telefon 98 35 14 00 - www.nibeinst.dk

k d . s i v a e b i www .n

Alt i VVS-arbejde udføres l Nybygning l Tilbygning l Renovering l Reparationer ApS v/ John Christensen Skovbrynet 12 · 9240 Nibe Tlf. 51 51 40 03 · 98 35 13 02

– men vi skifter også din stikkontakt!

· Komfort-installationer · Luft/luft varmepumpe · Alarm-anlæg · Energibesparelser · Solcellepaneler - og meget mere...

VI TILBYDER:

H VVS-installationer nybygning/renovering.

(KMO-certificeret)

l a t i g i D r . e r t e e t s a f f d O p . o trerygkange om ugen BolgeSCHMIDT

Kenneth Schmidt

LK IK IND: F r e c n o n n a g o r e d e h y n e vi med lokal T IBE AVIS KONTAK

H Zinkarbejde efter opgave Butikken - kvistinddækninger, holder et k k lu s g tagrender og lignende a rd lø til og med H Sol- og jordvarmeanlæg uge 10! H Kedelanlæg

H Smedearbejde efter opgave.

EL - TEKNIK ApS

REPARATIONER:

v/Kenneth Schmidt · tLF. 29 92 98 35 kontakt@schmidtel.dk · www.schmidtel.dk . Digital Bogtryk . Offset

N M O G N I R E C N O N N ER A T N E M E G N A R R A FORSIDE ARTIKLER Bogtryk . Offset . Digital

der på:

Læs også de lokale nyhe

www.nibeavis.dk

om ugen opdaterer KLIK IND: Flere gange r og annoncer vi med lokale nyhede T NIBE AVIS KONTAK

FORSIDE

ARTIKLER

ARRANGEMENTER

l Bogtryk . Offset . Digita

ANNONCERING

OM

- Plæneklippere - Havetraktorer - Motorsave ..... med mere

BUTIK: BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER: Mandag-fredag: 07.00 - 16.30

H H H H H

Park- og skovprodukter VVS-artikler Værktøj Arbejdstøj - fodtøj Legetøj

VARME OG SANITET NIBENIBE VARME OG NIBE VARME OGSANITET SANITET www.vokslev.dk www.vokslev.dk


ONSDAG DEN 30. jANuAr 2013

Side 21 Bogtryk . Offset . Digital

Din lokale:

Din lokale:

Din lokale:

ENTREPRENØRER

MURER

OLiEFYR-SERViCE

l Entreprenørarbejde l Vognmandskørsel l Kloakarbejde NIBE l Kloak TV

Himmerlands Oliefyrservice ApS Reparation af alle typer villafyr. Udskiftning af: Oliefyr, cirkulationspumpe, Kristian Godiksen · Gyvelvej 6 · 9240 Nibe % 98olietanke. 30 35 21 33 Bilt. OR Abonnement. Vagt i perioden 1/10 til 30/4

FYRTEST

99 11 33

Kristian Godiksen · Gyvelvej 6 · 9240 Nibe

%

98 35 21 33 Bilt. 30 99 11 33

Din lokale:

RADiO / TV

ENTREPRENØR & TRANSPORT A/S Skalhuse 4 9240 Nibe Tlf. 98 35 18 32

Skovbjerg Radio - en del af Midtfjord EL A/S

Autoriseret & kvalitetscertificeret kloakmester Din lokale: Din lokale:

VOGNMAND

TØMRER / SNEDKER

TK Multiservice

Vognmand Erik Duus

Kørsel med 3 og 4 akslet biler. Kørsel med kran, grab og pallegaffel. Udlejning af container. Levering af sand, grus, jord og asfalt. Udgravning af indkørsler og lignende Nedbrydning. Uforbindende tilbud gives gerne. Tlf. 98 34 13 67 · 21 24 13 67

v/Torben Kristiansen

REPARATION

· Tømrerarbejde · Murerarbejde · Håndværkerhjælp · Handyman

HAVESERVICE

· Træfældning · Græsslåning · Hækklipning · Flise/belægningsarbejde www.tkmultiservice.dk

RING PÅ TLF. 61 75 16 74

Levering af sand og grus. Salg af træpiller.

Kørsel med kreaturer

til Danish Crown, Hadsund Kreaturslagteri, samt kørsel til og fra Aars Kvægtorv og Landboauktion. VOGNMAND

Niels Ove Nymann

Barmer, tlf. 98 35 50 55 - www.nonymann.dk

JL Tømrer monTage

På »Din lokale FAGMAND« finder kunderne en overskuelig oversigt med annoncer fra håndværkere og andre fagmænd

v/ Jan Lauritzen Hans Povlsensvej 10, 9240 Nibe Tlf. 51510405 - jltmontage@mail.dk TømrerarbeJde udføres - bl.a. døre, vinduer, isolering og renovering. ring for et uforpligtende tilbud.

Udover annoncen nævnes virksomhedens data i vores nye »Quick-Guide«, hvor virksomhederne er up-listet efter virksomhedens adresse, under by-område.

Forhandling og reparation af hårde hvidevarer

Varmepumper (DVI)

Solceller - med garanti!

Autoriseret el-arbejde & belysning

Salg af radio, TV, hvidevarer, belysning m.m.

SKALHUSE 13 • 9240 NIBE TLF. 98 35 12 44 info@skovbjerg-av.dk • www.skovbjerg-av.dk

QUiCK-GUiDE: BARMER Tlf. 98 35 50 55

JL TØMRER MONTAGE Hans Povlsensvej 10, 9240 Nibe

Tlf. 51 51 04 05

NIBE INSTALLATIONSFORRETNING Torvet, 9240 Nibe

Tlf. 98 35 14 00

BUUS VVS TEKNIK, Håndværkervej 1, 9240 Nibe

Tlf. 30 55 72 25

GRØNBORG EL - HOVVEJ 13, 9240 Nibe

Tlf. 96 34 37 00

HIMMERLANDS OLIEFYRSSERVICE Gyvelvej 6, 9240 Nibe

Tlf. 30 99 11 33

NIBE ENTREPRENØR & TRANSPORT Skalhuse 4, 9240 Nibe

Tlf. 98 35 18 32

NIBE / ØSTER HORNUM VVS Skovbrynet 12, 9240 Nibe

Tlf. 51 51 40 03

VOKSLEV SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED NIBE VARME OG SANITET Hobrovej 61, 9240 Nibe

Tlf. 98 35 17 29

NIBE-BYG.DK Eventyrbakken 34, 9240 Nibe

Tlf. 20 77 58 17

SCHMIDT EL-TEKNIK v/Kenneth Schmidt

Tlf. 29 92 98 35

SKOVBJERG RADIO Skalhuse 13, 9240 Nibe

Tlf. 98 35 12 44

FLAK-BYG Pinstruphøj 4, 9240 Nibe

Tlf. 23 95 34 08

FARSTRUP Vegger Tømrer- og Snedkerforretning

Vil du høre mere om dine muligheder for effektiv annoncering på »Din lokale FAGMAND« i Nibe Avis så kontakt os:

Algade 11 · Vegger · 9240 Nibe Tlf. 98 66 60 19 · Fax 98 66 62 99 www.veggertoemrer.dk ● ●

Jacob Petersens Vej 13 · 9240 Nibe Telefon 98 35 11 45 · Fax 98 35 35 45 e-mail: annoncer@nibeavis.dk www.nibeavis.dk

NiBE

H Containerudlejning

Bogtryk . Offset . Digital

Radio / TV installation og service

VOGNMAND NIELS OVE NYMANN, Barmer

Kørsel med tip-, kranog kreaturvogne

Annoncerne placeres under Det aktuelle fag-område.

nybyggeri Nibe Avis landbrugsbyggeri

industri

reparationer

TK MULTISERVICE Staunvej 71, Farstrup, 9240 Nibe

Tlf. 61 75 16 74

SEBBERSUND COMPUFIX Bygmestervej 2, Sebbersund, 9240 Nibe

Tlf. 23 23 52 51

SØNDERHOLM VOGNMAND ERIK DUUS, 9240 Nibe

Tlf. 21 24 13 67

VEGGER VEGGER TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING Algade 11, Vegger, 9240 Nibe

Tlf. 98 66 60 19


side 22

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital

Ny sognegård i Nibe skiller vandene at der skabes et tidssvarende samlingssted for op mod 130 deltagere, at der skabes tidssvarende arbejdsforhold for sognenes og provstiets medarbejdere, og at der skabes rammer til at afholde nogle arrangementer, som de nuværende rammer i »Dommergaarden« ikke levner mulighed for. Disse argumenter talte ingen imod, hvilket menighedsrådet på mødet tog som et tegn på, at en kommende sognegård er fuldt berettiget.

Skitsen her viser forslaget til facaden på den nye sognegård. Manglende udhæng på bygningen og foreslåede bygningsmaterialer var blandt de ting, som mødte kritik på borgermødet.

Blandt 75 deltagere i Nibe- de sognegårdsbyggeri, som Vokslev Menighedsråds ori- placeres på en dobbeltgrund enteringsmøde var der ikke mellem Kirkestræde og Stenuventet et stort antal naboer vejet i Nibe. gitalformede sig . DiMødet ryk . Offs og genboer tilBo detgtkommenmed orientering fra dels det

Bogtryk . Offset . Digital

der på: Læs også de lokale nyhe

www.nibeavis.dk

om ugen opdaterer KLIK IND: Flere gange r og annoncer vi med lokale nyhede KONTAKT NIBE AVIS

FORSIDE

ARTIKLER

ARRANGEMENTER

ANNONCERING

OM

nyvalgte, fælles menighedsråd v. advokat Niels Pedersen, dels en fremlæggelse af det projekt, menighedsrådet har valgt at prioritere – v. arkitekt Trine Ivarsen, CF Møllers Tegnestue, og dels en gennemgang af Aalborg Kommunes syn på den situation, at man bygger en offentlig, institutionsagtig bygning, som berøres af to lokalplaner, og dels at man efter en række naboers og andre borgeres opfattelse udfordrer lokalplanernes bestemmelser, vel rigeligt. Blandt menighedsrådets argumenter for at indlede byggeri af en ny sognegård er,

Debatrunde bød på kritik af bygningsform og materialer Efter de tre parters gennemgang blev der indledt en debatrunde, og her bød adskillige borgere og naboer til det kommende byggeri ind med forskellige holdninger og spørgsmål. Særligt blev valget af materialer og bygningers form, uden udhæng m.v., kritiseret. Enkelte indlægsholdere var særdeles skarpe i deres indvendiger mod projektet, idet de henviste til byggesagsbehandling på deres respektive ejendomme, hvor Aalborg Kommune fastholder detaljer udført i henhold til lokalplan og bevaringsplan. - Så kan det ikke passe, at et menighedsråd med byggeri af en sognegård kan få bedre forhold at bygge under, lød kommen fra flere indlægsholdere.

Den nye sognegård får sin beliggenhed mellem Stenvej og Kirkestræde - ved Tyvedalstien.

Vil lytte på indsigelser Afdelingsleder i Teknisk Forvaltning Thina Wallin understregede på mødet kommunens holdning, som er, at det foreliggende byggeprojekt så nær som to detaljer overholder lokalplanen. Samtidig gav Thina Wallin og ligeledes arkitekt Trine Ivarsen udtryk for, at man i byggeriets forberedelse, virkelig ønsker at lytte til de holdninger og indsigelser der kan komme på tale. Andre mødedeltagere gav udtryk for deres bekymring i forhold til »indkig« fra den kommende sognegård, til private parceller, idet bebyggelsesprocenter generelt er ganske høj i området.

Mødeleder Niels Pedersen fastholdt, at menighedsrådene har deres ret til at bestemme. – Det er dét vi er valgt til, men vi lytter naturligvis også, og vi er på ingen måde interesseret i at trække noget ned over hovedet på nogen. Det har vi da ingen interesse i, var hans kommentar. Mødet sluttede i nogenlunde fred og fordragelighed, men menighedsrådet blev opfordret til at holde endnu et møde, når de igangværende høringsfrister i forhold til naboer m.v. er udløbet. Dette sidste punkt kom der ikke nogen entydig afklaring på, men menighedsrådet vil drøfte og behandle denne sag, som en del af byggesagen.

INGEN ANDRE KAN... Himmerlandsaviserne kan noget ingen andre kan! Vi kan dække hele Himmerland. Alle himmerlændinge modtager vore aviser, hvis de har en postkasse. Himmerlandsaviserne har 1,5 læser i gennemsnit pr. avis. 119.762 himmerlændinge modtager vore aviser hver tirsdag/onsdag. Mindst 175.000 himmerlændinge læser Himmerlandsaviserne hver uge. Alle Himmerlandsaviserne er fast forankret i det lokale gennem mange år. Interessante lokale artikler og dækning af lokale arrangementer danner den bedste ramme om din annonce. Vælg den dækning, der passer dig bedst: 2-3-4-5-6-7-8 eller 9 aviser.

Folkebladet Støvring • Østhimmerlands Folkeblad • Aars Avis • Vesthimmerlands Folkeblad


onSdag den 30. januar 2013

Side 23 Bogtryk . Offset . Digital

Fra læserne Fra læserne Fra læserne Fra læserne Fra læserne Fra læserne

Læserbrev Flemming Jonasson, Grønnegade 3, i Nibe skriver dette i forbindelse med planerne om den nye sognegård i Nibes gamle bydel: Lad mig starte med at sige, jeg intet har imod menighedsrådets ønske om at opføre en Sognegård. Onsdag den 23. januar 2013 var jeg til orienteringsmøde i Skalpavillionen om det planlagte projekt. Der var 50 – 60 personer tilstede, ca. halvdelen var ikke begejstret for det fremlagte projekt, og resten af de fremmødte var for størstedelens vedkommende medlemmer af menighedsrådet, SÅ! Jeg vil gerne erkende at jeg absolut

ikke er imponeret over det byggeprojekt menighedsrådet fremlagde og det er efter min bedste overbevisning et byggeri, der på ingen måde passer ind i det gamle købstadsbyggeri omkring Nibe Kirke. Det eneste det planlagte byggeri harmonerer med, er de offentlige toiletter og transformatorbygningen på modsatte side af Kirkestræde, og set fra Stenvej kan det ikke engang siges at harmonere med centerbygningerne. Der er efter min og også andres mening mange bygningsmæssige detaljer, der falder helt uden for de lokalplaner kommunen har vedtaget for området: Facade og tag-materialet, manglende

gesimser på facaden, kvistene i taget og ikke mindst byggestilen. Dette gav deltagerne, fra Aalborg Kommunes Teknik og Miljøudvalg, på mødet udtryk for »kun« var mindre afvigelser fra lokalplanerne, som der sagtens kunne dispenseres fra. På mødet blev der spurgt til P-forholdene og her henviste ordstyreren til, at man fra menighedsrådets side blot ville indbetale et beløb til Aalborg Kommunes P-fond, og så var det kommunens problem at skaffe de nødvendige P-pladser. Det betyder set fra mit synspunkt at al parkering til Sognegården vil/skal blive på centerområdets parkerings pladser, og i den forbindelse kan man så spørge, om de enkelte forretninger vil være tilfreds med dette, ja! jeg tvivler. Der er i hvert fald ikke plads til en øget trafikmængde i Kirkestræde – Grønnegade området.

Hvis/når man går en tur i Nibe by, vil man kunne betragte flere huse, som på ingen måde passer ind i bybilledet. Lad mig blot nævne nogle stykker: Den gamle Bikuben på Skomagertorvet, Det gamle rådhus og Boligforretningen i Strandgade, i Mellemgade er der fotoforretningen, køreskolen og huset ved siden af det gamle Hotel Nibe. Dette er dog kun et lille udpluk og derfor undrer det mig meget, at menighedsrådet ønsker at opføre en Sognegård, der på alle måder vil komme i samme kategori nemlig en skamplet. Jeg håber at mange flere af byens borgere vil tage del i debatten omkring opførelsen af en ny Sognegård i Nibes midtby og ikke bare nikke og samtykke, selvom de måske er af en anden mening end menighedsrådet. Jeg håber at Aalborg Byråd sætter sit Teknik og Miljø-

Check til spejderarbejde KFUM Spejderne i Vegger har fået en pengecheck bevilliget fra Spar Nord til spejderarbejdet. - I Vegger har vi en Bævertrop på ni i alderen 6-8 år med én leder og to assistenter, en Ulvetrop på syv i alderen 8-10 år med én leder og én assistent og én juniortrop på syv i alderen 10-12 år med to ledere, fortæller Pia Andersen fra KFUM Spejderne i Vegger, som holder til på Vegger gl. skole i

den gamle sløjd sal og i den gamle frugthave. - Her har vi fået en fin bålplads, som er overdækket, men vi mangler noget lys i haven, så vi kan lave nogle flere aktiviteter udendørs i den mørke tid, så vi skal nok få brug for pengene, fortæller Pia Andersen. Aktuelt laver Bæverne teaterforestilling, trafiktræning, bålmad og ud i naturen. Ulvene arbejder med førstehjælp, kirken og naturen.

udvalg på plads og vender tommelfingeren nedad med hensyn til dispensation for den manglende overholdelse af gældende Lokalplaner. Hvis dette ikke bliver tilfældet, regner jeg med at Kommunen fremsender et brev til samtlige ejere i det, der kaldes C området i Lokalplan 73 om at alle bygningsmæssige restriktioner med øjeblikkelig virkning er suspenderet. For så vil jeg overveje at nedrive Grønnegade 3 og opføre et 2-etagers hus i lyserødt marmor, med gule vinduer og blåt ståltag.

TIL LEJE Lejlighed udlejes Centralt i Nibe, 4 vær., 125 kvm., nyt badeværelse, 5.900 kr. + forbrug. Ingen husdyr. Henvendelse telefon

23 44 55 77

TIL LEJE Nibe Lille lejlighed, 24 kvm. m/ køkkenniche og bad. Husleje, 1.900 kr. excl. el. Á conto varme, 300 kr. Indskud, 5.700 kr. Henvendelse telefon

KFUM-spejdere fra Vegger modtog en check fra Spar Nord.

DET VI KAN!

98 66 90 80

Skulle menighedsrådet, mod al fornuft, alligevel få lov til at gøre, som det passer dem, bliver det uden mine kirkeskatte kroner. Flemming Jonasson

Nibe Ældreboligselskab

Ældrebolig på Munchsvej 3-værelses bolig med altan og elevator til udlejning snarest Ønsker du yderligere oplysninger om ovennævnte lejlighed er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmesterkontoret Tlf. 98 35 37 28 Alle hverdage mellem 10.30 – 12.00 eller:

Vestergade 8 9800 Hjørring Tlf. 76 64 66 70

Mandag – onsdag 9.00 – 14.00 Torsdag 9.00 – 17.00 Fredag 9.00 – 13.00 e-mail: hjorring@domea.dk

www.domea.dk

Rabatter: 20% rabat ved 2-7 aviser

25% rabat ved 8-9 aviser Nye, attraktive farvepriser Ingen andre kan tilbyde dig så massiv og effektiv dækning af hele Himmerland

Kontakt din lokale avis, og få mere at vide.

Nibe Avis • Farsø Avis • Vesthimmerlands Avis • Hadsund Folkeblad • Hobro Avis


side 24

onsdag den 30. januar 2013 Bogtryk . Offset . Digital

6

11,842 mm

Danebo

GLER LOKALE MÆ 4 R DIN11,842 mm E END 40 Å R E M M E N N E G

tættere på

Nibe

edcdanebo.dk

Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer, MDE Familievenlig villa midt i Nibe.

Rummelig villa med god beliggenhed i Nibe by.

Åbent hus

Åbent hus

Søndag 03/02 12:00 - 12:25

Søndag 03/02 12:35 - 13:00

NYHED

NY PRIS

Sag 92400563

Violvej 4, Nibe. Skøn villa i Nibe midtby, hvor der er kort vej til skole, idræt og indkøb. Huset har en dejlig lukket have med mange muligheder for leg og boldspil, samt rigtig god terrasse med kort vej til/fra køkken.

3

Flot bjælkehus med skøn beliggenhed.

4

Pris/Udb. 1.595.000/80.000 Brt./Nt. 8.890/7.901 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 4.537/4.381

EDC solgte 11.394 ejendomme i 2012

NY PRIS

Sag 92400497 Solhøj 7, Nibe. Skønt Bjælkehus beliggende i det børnevenlige kvarter Solhøj i Nibe. Haven grænser op til stort grønt friareal. Her er kort afstand til legeplads, børnehave og stisystemer til skole og idrætshal, samt til Nibes gode handelsliv. Pris/Udb. 2.395.000/120.000 Bolig Grund Rum / Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 12.281/10.578 156 883 4/4 2001 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 5.733/5.285 Kontakt tlf. 98352555

3

Solid villa med billig husleje.

Sag 92400200

D

Møllevej 6, Nibe. Nu sælges denne solide ejendom i Nibe by, med kort afstand til skole, idræt og midtbyen. Huset er beliggende på Møllevej som er en fredelig villavej. Udvendigt fremstår huset pænt og indbydende. Der er opført en carport på 24 m2. Pris/Udb. 1.200.000/60.000 Bolig / Grund Rum/ Opført / m² Værelser Ombygget Brt./Nt. 7.060/6.331 kælder m² 110/30 1239 4/4 1957/63 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.874/3.747 Kontakt tlf. 98352555

Skal vi også sælge din? 6

Bestil et gratis Salgstjek på edc.dk/salgstjek - Så ved du, hvad din bolig er værd

Arkitekttegnet fritidshus.

Bolig m² 158

Grund Rum/ m² Værelser 985 7/6 Kontakt tlf. 98352555

Opført 1972

Dejligt rækkehus i Nibe. NYHED

D

Sag 92400562

Gartnervangen 11B, Nibe. Dejligt rækkehus, centralt i Nibe, med kort afstand til sport, skole og midtbyen. Indretning: brygger med adgang til loftrum. Fra bryggers kommer man ind i lækkert køkken med spiseplads, stue, 2 vær.,bad. Pris/Udb. 1.195.000/60.000 Bolig Grund Rum / Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 6.647/5.941 85 426 3/2 1996 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.476/3.368 Kontakt tlf. 98352555

4

Spændende bolig i Nørholm.

Sag 92400422

Sag 92401065

Halkærvej 175, Lundby. Hyggelig villa i den attraktive landsby Lundby, der i 2012 er blevet kåret til en af Nordjyllands aktive landsbyer. Lundby ligger kun ca. 25. min. kørsel fra Aalborg, og har kun ca. 4 km. til Farstrup By.

Bjergvej 6, Sebbersund. Unikt arkitekttegnet sommerhus fra 2007 med en fantastisk udsigt over vandet. Indeh. entre, badevær., sovevær., vær. med hems, bryggers, stue og lækkert køkken. Isoleret anneks samt gar. Flot udsigt fra huset og fra grunden. Pris/Udb. 1.995.000/100.000 Bolig Grund Rum / Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 10.224/8.557 103 1011 3/3 2007 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 5.887/4.897 Kontakt tlf. 98352555

Hanedamsvej 27, Nørholm. Nænsomt istandsat stråtækket idyl med fjordudsigt. I bedste Morten Korch stil finder du dette skønne hus i Nørholm, tæt på Aalborg, men stadigvæk ude i naturen, med udsigt til fjorden via de åbne marker. Pris/Udb. 1.595.000/80.000 Bolig Grund Rum / Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 8.681/7.343 120 748 3/2 1877 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 4.448/3.909 Kontakt tlf. 98352555

Byggegrund i attraktivt kvarter.

Lækker landejendom.

5

Pris/Udb. 675.000/35.000 Brt./Nt. 4.115/3.664 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.404/2.193

Bolig / kælder m² 99/62

Grund Rum / m² Værelser 1200 3/4 Kontakt tlf. 98352555

Opført 1955

Privat adgang til Binderup Å.

0

Sag 92400213 Snorupgårdsvej 50, Nibe. NATUR NATUR NATUR - Her kommer du til at bo i den flotteste natur, med privat adgang til Binderup Å. Ejendommen ligger ca. 5 km. Mulighed for mindre dyrehold. Pæn og velholdt rødstens villa på ialt 192 kvm. Pris/Udb. 1.395.000/70.000 Brt./Nt. 9.048/8.835 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 5.505/5.792

Kildegade 31 9240 Nibe 9835 2555

Bolig m² 192

Grund Rum / Opført/ m² Værelser Ombygget 17057 6/9 1958/74 Kontakt tlf. 98352555

Sag 92415559 Skalhøje 67, Nibe. Skønne "skovgrunde" i Nibe, i den nye del af Skalskoven. Grundene bliver omkranset af skov og vil med tiden ligge i skoven.

SOLGT

Grund m² 752 Kontakt tlf. 98352555

D

Sag 92400546

5

Sag 92400550 Skovgaardsvej 22, Nibe. Fantastisk landejendom i meget god stand, med kort afstand til Nibe, Vegger & Aars. Ejendommen har bla. fælles vandværk, nyere kloakker fra 2009, samt fyr fra 2009, så alt er i super god stand, lige til at flytte ind i. Pris/Udb. 1.295.000/65.000 Bolig Grund Rum / Opført/ m² m² Værelser Ombygget Brt./Nt. 7.019/6.319 192 5440 5/5 1800/79 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.668/3.451 Kontakt tlf. 98352555

Nibe Avis 2013 - Uge 5  
Nibe Avis 2013 - Uge 5  

Nibe Avis 2013 - Uge 5

Advertisement