__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

w e i v e r P Night

TopMobiel 7 januarY 2015


TopMobiel Pre vie w Night;

Fine Dining between Wheels!

met medewerking van sterrenchef toine hermsen en fOOd designer annelies hermsen

7 januarY 2015, MECC Maastricht


TopMobiel Preview Night vindt plaats op woensdag 7 januari in MECC Maastricht. U en uw gasten zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur om te komen genieten van een avondvullend programma met shows en live muziek. Dat alles in een exclusieve ambiance waar u omringd bent door de mooiste en meest unieke raceklassiekers uit de geschiedenis van de Grand Prix. Laat u zich verrassen door de culinaire topgerechten uit de keuken van sterrenchef Toine Hermsen, dochter Annelies Hermsen (food designer) en partycateraar Maison van den Boer.

Grand Prix Classics: de primeur Wist u dat de eerste Grand Prix race ooit, plaatsvond in 1906 op een driehoekig circuit in Le Mans? Iedere dag werden er zes ‘rondjes’ gereden. Tijdens TopMobiel Preview Night wordt u aan de hand van een twintigtal ‘Grand Prix Classics’ meegenomen in de spannende en bewogen geschiedenis van de Grand Prix. Te bewonderen is onder meer de ‘Graham Hill’ Lotus 49 R3. Met dank aan het Beaulieu National Motor Museum dat de auto ter beschikking stelde. In samenspraak met de Historische Auto Ren Club (HARC) en de organisatie van de Historic Grand Prix te Zandvoort (HGPZ) is verder een unieke showcollectie samengesteld. Met raceklassiekers van onder meer Lotus, Maserati, Bugatti, Ferrari, Williams, March en Tyrell. TopMobiel Preview Night is als het ware de primeur van deze bijzondere show, speciaal voor u en uw zakenrelaties opengesteld voordat InterClassics & TopMobiel 2015 echt van start gaat.

Culinair genieten met sterrenkok Toine Hermsen

Kom samen met uw beste relaties naar TopMobiel Preview Night en dan zorgen wij ervoor dat het een avond wordt die u nooit meer zult vergeten.

Toine Hermsen

Speciaal voor TopMobiel Preview Night werkt partycateraar- en evenementenorganisator Maison van den Boer samen met sterrenchef Toine Hermsen* (van restaurant Toine Hermsen in Maastricht) en zijn dochter Annelies Hermsen (food designer). De klassieke keuken van Toine Hermsen (60) is wereldberoemd. In 1993 kreeg Hermsen zijn eerste Michelinster en in de periode 1998 tot 2001 had zijn restaurant zelfs twee sterren. Hermsen werd twee maal uitgeroepen als beste kok van Nederland en ook

Annelies Hermsen

was hij de jongste tweesterrenkok van Europa. Als leermeester inspireerde hij chefs uit de Nederlandse topgastronomie als Hans van Wolde (Beluga), François de Potter (La Trinité) en Margo Reuten (Da Vinci). Dochter Annelies Hermsen is food designer en heeft de culinaire kennis die ze van haar vader meekreeg gecombineerd met haar opleiding tot designer. Als food designer kijkt ze met andere ogen naar de wereld van eten en drinken en prikkelen haar ontwerpen alle zintuigen. Laat u verrassen! Het moge duidelijk zijn dat TopMobiel Preview Night u een avond biedt op uitzonderlijk hoog gastronomisch niveau.

Topentertainment met beste showband van Nederland De muzikale omlijsting wordt tijdens TopMobiel Preview Night verzorgd door de Sesam Sensation Band. Met een fantastische zanger - Sebastiano Zafarana, bekend van The Voice of Holland -, zangeres Anne Stalman (Op zoek naar Evita), dito bassist, drummer, toetsenist en een dijk van een gitarist weet de band ieder evenement tot een succes te maken. Recent ontvingen zij zelfs de award voor beste showband van Nederland.

De presentatie van TopMobiel Preview Night is in professionele handen van Vivian Lataster, presentatrice en programmamaker bij de Limburgse televisiezender L1. Meer dan genoeg redenen dus om aanwezig te zijn tijdens TopMobiel Preview Night 2015.

Help Lob’Star kinderen met kanker te helpen Als organisatie van TopMobiel Preview Night steunen wij Stichting Lob’Star. Deze stichting zamelt geld in om gezinnen, waarvan een van de kinderen kanker heeft, een onvergetelijke vakantie of een dagje uit te bezorgen. De stichting Lob’Star is een Limburgs initiatief van mensen geboren onder het sterrenbeeld Kreeft. In de praktijk blijken ‘Kreeft’ en ‘kanker’ begrippen die ook taalkundig onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Het woord ‘kanker’ is namelijk afgeleid van het Latijnse woord ‘cancer’, dat oorspronkelijk ‘kreeft’ betekent.

Fashionshow door Top Shops Top Shops Holland staat voor stijl en kwaliteit en zorgt voor een aantal exclusieve ‘Fashion Moments’ met items uit de nieuwste collecties. Laat u verrassen en doe vast wat inspiratie op voor de herfst en winter.

Vivian Lataster

Sesam Sensation Band


Inschrijven Wenst u zich in te schrijven voor TopMobiel Preview Night 2015? Neem dan contact op met het projectteam van InterClassics & TopMobiel. Let op, er zijn maximaal 500 plaatsen beschikbaar! De kostprijs per deelnemer aan TopMobiel Preview Night is €240,- (excl. BTW) U heeft ook de mogelijkheid om een partner­ ship aan te gaan. U betaalt dan €2.200,(excl. BTW) voor 10 deelnemers. Elke andere vorm van partnership is bespreekbaar met het projectteam.

CULINAIRE PARTNERS

Inschrijven kan via bijgevoegde antwoord­kaart. Neem voor meer informatie contact op met het projectteam van InterClassics & TopMobiel.

HoofdsponsorS

EXCLUSIVE PARTNER

MECC Maastricht T +31-(0)43-3838333 F +31-(0)43-3838300 @ interclassics@mecc.nl I www.ic-tm.com

Charity partner


Graag Tot ziens op woensdag 7 januari 2015!


bestelkaart

(terugsturen per post – postzegel niet nodig – per fax +31-43-3838300 of mail r.mingels@mecc.nl)

Firmanaam: Dhr./Mevr.: Adres: Telnr.: Sesam Sensation Band

E-mail adres: Hij/zij verklaart

kaarten voor TopMobiel Preview Night te bestellen

Hij/zij verklaart

partnerships (per 10 personen) voor TopMobiel Preview Night te bestellen

Kaarten TopMobiel Preview Night

x

Partnerships TopMobiel Preview Night

x € 2.200,- = €

€ 240,- = € Prijzen zijn exclusief BTW

Plaats en datum:

RÉPONSE PAYÉE PAYS-BAS

MECC Maastricht

T.a.v. Projectteam InterClassics & TopMobiel Antwoordnummer 112 6200 VB Maastricht

Handtekening:

Profile for MECC Maastricht

Preview Night InterClassics & TopMobiel 2015  

Brochure rondom de previewnight 2015 ICTM.

Preview Night InterClassics & TopMobiel 2015  

Brochure rondom de previewnight 2015 ICTM.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded