Kerteminde Havnefest 2022

Page 1

Følg os på Facebook 

20

22

Havnefest

Havnefest så sejler vi!

6.-7. august Lørdag kl. 12.00-02.00 Søndag kl. 9.00-22.30 ARRANGØR:

KERTEMINDE

SEJLKLUB

KERTEMINDE

ROKLUB

Havneshow med f

a lds k æ r m

s­-

udspring og ”Sl isken”

...gør noget ved musikken


Velkommen TILBAGE Efter to svære år er vi tilbage! – og vi har glædet os til at se dig! Havnefesten er traditionernes fest. Den første weekend i august summer det af liv og glade dage på havneområdet i vores lille købstad. Havneoptog og havneshow har igennem årene været en fast ingrediens. Lørdag klokken 12.00 får jeg overrakt ”byens nøgler” af borgmesteren , og så går det løs. Fra lørdag og frem til søndag aften er der musik og underholdning på festpladsen – Kom bare til Kerteminde! På festligt gensyn!

Formand Preben Frets

Éntre lørdag fra kl. 14.00: 100 kr. Børn under 14 år gratis adgang. Lørdag aften ingen adgang for unge under 16 år Drikkevarer må ikke medbringes på pladsen! Søndag gratis adgang

Kontantløs Havnefest Kan man betale med kontanter ved indgangen lørdag?: JA Kan man betale med betalingskort på festpladsen?: JA, alle gængse betalingskort Hvor overfører jeg kontanter til mit ”havnefest-kort”?: I SKURVOGNEN ved den tidligere auktionshal. Kan jeg få mit ”havnefest-kort” fyldt op under festen?: JA Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg ikke bruger­ hele beløbet på mit ”havnefest-kort”?: JA, henvend dig i skurvognen senest mandag d. 8. august i Roklubben Kerteminde , mellem kl. 14.00 - 19.00

Havneshow Kom og oplev havneshowet lørdag. Det bliver festligt og fornøjeligt med blandet andet ”slisken” og faldskærmsudspring. Kom og se Danmarks største ”flyvende” Dannebrog.


Fiskerne

teminde Fiskerne r e j K

Traditionen tro, og som altid, så er Kjerteminde Fiskerne klar til at underholde. Lørdag d. 6 .august klokken 10.30 på Svanehøj Plejecenter. Klokken 11.30 på Fjordly Plejecenter. Håber vi ses!

HYTTEFADET Søndag fra klokken 12.00 til 16.00 er der mulig­hed for at nyde alt godt fra havet i Hyttefadet. Det er Kertemindes fiskere som inviterer til stor fiske­ buffet – Alt Godt Fra Havet! Hyttefadet holder til i det store telt, som også huser Isværket. Underholdningen er lagt i hænderne på De Lystige Sømænd. Kom og smag

her går det hele op i fisk.


Skipperkroen

a & Hans Erik l l i m Ca

Vi står parat

Besætningen består igen i år af en blandet flok af glade, lattermilde, professionelle amatører, der står parat til at servicere alle. Alle gør deres bedste, så derfor bær over med os, hvis der er ventetid på mad og drikkevarer.

Vi sælger Ribbensteg uden ben og brusk Fiskefilet Pommes Ristede og røde pølser Rugbrød m/sild og gammelost Masser af kold fadøl

Skipperkroen's PROGRAM Starttid

Lørdag d. 6. august

Kl. 12.00

To kolde fra kassen

Kl. 18.00

Tuesday Club

Kl. 22.00

Smukke Møller

Starttid

Søndag d. 7. august

Kl. 9.00

Old Swingers, Nils Peter Holm og Tage Krogh Nielsen

Kl. 13.00

Sonic Boom

Kl. 19.00

Bæsted Band


Molekroen hjertet af havnefesten Molekroen, som ligger i hjertet af havnefestområdet har eksisteret i over 25 år. Molekroen er mødestedet hvor du nyder udsigten over havnen og hygger dig sammen med familie og venner. Vi serverer de lækre berømte Ringridder­pølser di­ rekte fra grillen, og du kan få en dejlig friskskænket fadøl serveret af det altid festlige, glade og smilende personale. På Molekroen's musikscene skaber vi den rette havnefeststemning med navne som Johnny Madsen Jam og Byens Hotel. Og når Tom Donovan indtag­ er scenen søndag aften, koger teltet af feststemning som får folk op på bordene og synge med. Vi ses i Molekroen!

og Mettelise Trisse

Molekroen's PROGRAM Starttid

Lørdag d. 6. august

Kl. 20.00

Byens Hotel

Kl. 23.00

Johnny Madsen Jam

Starttid

Søndag d. 7. august

Kl. 13.00

Johnny Madsen Jam

Kl. 16.00

Byens Hotel

Kl. 19.00

Tom Donovan


Sildekroen

&P Mikkel eder

Sildekroen står stadig Starten af et årti er forsømt de to første år, men Silde­ kroen står stadig og er havnefestens hyggeligste sam­ lingspunkt, hvor det nye møder det gamle! I år byder Sildekroen velkommen til 2 nye kroværter, nemli' Mikkel og Peder, som er en blanding af den yng­ re og ældre generation. Der er lagt vægt på, at alle de spildte stunder skal genfindes over en øl og en bid mad. Livemusikken er droppet og baggrundsmusikken er tændt, så der er mulighed for at snakke nye og gamle dage på tværs af generationer midt i havnens fantasti­ ske omgivelser. Sildekroen serverer naturligvis frisk fisk fra røgeriet samt toast og pommes frites. Vi ser frem til at se jer i Sildekroen!

Afslutning

Søndag af ten

Det STORE fe stfyrværk show kl. 2 eri2.30


Børnekroen

Carsten

En fest for hele familien Børnekroen holder til for enden af auktionshallen, hvor der sælges popcorn, toast, slik, sodavand og slush-ice. Mor og far kan få kaffe og hjemmebagt kage. Det er sejlerbørnene fra Kerteminde Sejlklubs Jolleafdeling der passer Børnekroen. Her kan du få en sej ”sejlertatovering” på ar­ men eller en ansigtsmaling. Om søndagen er der ”Flyvende Kuffert Cirkus”, hvor Søren jonglerer og laver spas og sjov for og med børnene. Lille-Fut har station ved Børnekroen, hvor alle der vil med kan køre en tur rundt og se på alle de fest­ stemte til Havnefesten. Vi ses!

Kom og oplev det flyvende kufftertcirkus


ISVÆRKET VI ER DJ TELTET! Det bliver en fest med vægten lagt på de gode drinks, kolde øl og de gode DJ's. Vi kører på med DJ lørdag fra omkring kl. 18.00 frem til kl. 02.00 og der bliver fuld skrue med hits for den brede smag, der med garanti vil fylde dansegulvet både lørdag & søndag. HUSK!! Vi har udover almindelige øl, også Erdinger Weisbier og gode drinks.

vi præsenterer: Kent Juncker: "Hovednavn" lørdag DJ med International erfaring. En DJ med fokus på de store hits! Rasmus Uhre: Rasmus Uhre er kendt fra alle de store ungdoms­ fester – bl.a. SDU, UCL, Sct. Kunds Gymnasium. Frank Hansen: Har haft utallige DJ jobs i og uden for Danmark. Bl.a. afterski party i Zell am See, Østrig.

Frederik og Jesper , s s Je

Isværket's PROGRAM Starttid Kl. 18.00 Starttid Kl. 18.00

Lørdag d. 6. august DJ`s

Søndag d. 7. august DJ`s


smuglerkroen

n og Jørgen Kreste

Vi er smuglerkroen Vi bekender vores sande moral. Teltet har skiftet ”lidt” inventar, men holder fast i alt det gode, hvilket vil sige, at der også i år arrangeres Pigefrokost for alle piger i Kerteminde som for en stund ønsker fest ”uden ham”. Hele weekenden bindes sammen af god musik i teltet, med kendte navne.

Smuglerkroen's PROGRAM Starttid

Lørdag d. 6. august

Kl. 12.00

Pigefrokost

Kl. 17.00

Roulet

Starttid

Søndag d. 7. august

Kl. 13.00

Shubiforsjov Duo

Kl. 16.00

Keinstein

Kl. 19.00

Full Moon Fever


tak til vores sponsorer – Nyd udsigten over havnefesten fra vores hyggelige terrasse Strandgade 2 Tlf. 65 32 16 05 www.tornoeshotel.dk tornoes@tornoeshotel.dk

Lige i krydset på hjørnet af Langegade og Hans Schacksvej  Find 19/04/16

os på Facebook

13.58

VVS

Vi tilfredsstiller jeres maver hver dag!

Kuh PRIN

Torvet, Kerteminde

JME VVS

Aut.VVS-installatør

Tlf.: 65 32 23 11

– Danmarks smukkeste beliggenhed!

Vaffelhuset Gavekort_tryk.pdf

1

09/08/2018

10.56

Marinavejen 16 · Tlf. 65 32 34 66

ann C

M

Y

ESIGN

Kuhlmann print & design aps · Havnegade 98 · 5000 Odense C · T: +45 40 68 36 35 · E: W: kuhlmann-design.dk · CVR 34803889 · Reg. nr.: 6845 konto nr.: 1538067 · Co

CM

MY

CY

CMY

K

Åbent alle ugens dage Trollegade 2D · Kerteminde · Tlf. 65 32 34 13 · www.vaffelhuset.dk

Kertemindes hyggeligste vinhandel!

Følg os og vores aktiviteter på Facebook

www.kerteminde-vinhandel.dk

Vestergade 3 · Tlf. 63 32 00 70

Klinikken på Klintevej - Vi lægger ryg til Havnefesten Klintevej 6, 5300 Kerteminde Tlf. 65 32 24 25

Støt vore sponsorer – de støtter os! Ret til ændringer forbeholdes