FRUIT 2021 SE

Page 1

2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


NOGA UTVALT Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet.

2021


VÅRA VARUMÄRKEN Ett av våra mål är att du som kund ska kunna ha ett brett urval av bra produkter med stora valmöjligheter. Vi är såklart väldigt stolta över att kunna erbjuda nära 30 st olika varumärken som tillsammans skapar FRUIT kollektion 2021.
PANTONE: Cool gray 10C Red 485C


VI BRYR OSS!

”Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten.”

Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Ett gott exempel är Fruit of the Looms fabriksanläggning i Marocko som är speciellt designad för att vara så energieffektiv som möjligt både ur miljösynpunkt och för arbetarnas säkerhets skull. Under åren så har flera av våra kunder besökt fabriken i Marocko. Detta har varit väldigt uppskattat, då man fått se processen och arbetsmiljön på nära håll. Fruit of the Loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga. Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten. Som till exempel att återanvända värme och energi under processens gång. Samtidigt jobbar Fruit of the Loom hårt för att minska avfallsmängden. De reducerar mängden bomullsavfall och återanvänder bortsorterade fibrer. Personalen utbildas för att få kunskap om återvinningsmöjligheterna, samt ett brett samarbete med företag som kan ta hand om spillmaterial på ansvarsfulla sätt, gör fabriken i Marocko till ett glänsande exempel för vad Fruit Distribution står för.


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom och Russell är Öko-Tex Standard 100-godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas godkännande.

OCS 100 är en oberoende, internationell certifieringsorganisation och ett av de mest välkända certifikaten som täcker ekologisk bomull. OCS bygger på kontroll av tredje part för att verifiera om en slutprodukt innehåller den exakta mängden av ett visst ekologiskt odlat material. Certifikatet täcker att materialet från grunden odlas ekologiskt och är helt fritt från föroreningar från garn till den slutgiltiga produkten.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) märkning är en garanti för den ekologiska statusen på produkten; från skörden av råbomull till den slutligt förpackningen är utförd på ett miljövänligt sätt och med socialt ansvarstagande.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Fruit of the loom

Fruit of the Loom

Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället, och har höga krav på kvalitet. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code – en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och alla deras samarbetspartners. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt.

Fruit of the Loom är stolta över att bara använda den bästa råbomullen. Rättvisa och mänskliga rättigheter är också väldigt viktiga för Fruit of the Loom. Därför används endast etiskt producerad bomull och aldrig någonsin bomull från Uzbekistan – där brott mot mänskliga rättigheter är vardag. Det är också ett krav som företaget ställer på sina underleverantörer. Majoriteten av bomullen köps från USA vilket garanterar kvalitet, trygghet för alla och spårbarhet.

SAI

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbetar för bättre arbetsförhållanden genom den egna ”SA8000 standard for decent work”, ett verktyg för att implementera goda arbetsförhållanden i en rad länder och branscher.

Mantis

B&C

BSCI är en icke kommersiell organization som arbetar för förbättringar av arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Arbetet genomförs med inspektioner med BSCI base code som måttstock.

Fair Wear Foundation (FWF) är en oberoende, ej vinstdrivande organisation som arbetar med företag och fabriker för att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin. Organisationen är verksam i en rad länder i Europa, Asien och Afrika.


NÄR DU VILL VARA UNIK! Med hjälp av våra sömmerskor kan vi hjälpa dig att skapa helt unika produkter med ditt företag eller dina kunders identitet. Vi erbjuder förädling som byte av etiketter, snoddar, zip puller och knappar. Private label-produkterna ligger i vårt befintliga lager och därför ställs inga krav på volym. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs ”in house” och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom samarbetspartners, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss. Vill du inte ha någon etikett alls på din produkt så hjälper vi dig även att ta bort dem, utan att sätta dit en ny. Ditt plagg blir då, No Label. Hur går det till? Du skickar underlag för etiketter och placering till oss. Efter godkänt korrektur producerar vi, genom samarbetspartners, din etikett. Därefter plockar vi produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din (kunds).


TRANSFERTRYCK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Lägsta upplaga 50 st. Funkar utmärkt på hela plagget och även i nacken.

Vi förädlar produkter inom de flesta av våra produktkategorier.

Med PRIVATE LABEL så hjälper vi dig att byta och sätta i dina egna etiketter i plagget. Vi hjälper även dig att ta bort etiketter för en NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERANS

Vi har inga krav på volym eller minimum.

Många av våra produkter levereras utan nacketiketter eller varumärke och är enkla för dig att förädla.

Eftersom all produktion görs ”in house” kan våra ledtider hållas så korta som 1-2 veckor, beroende på orderns storlek.


INNEHÅLL 4 VÅRA VARUMÄRKEN 8 VI BRYR OSS 10 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

14

PIKÉ

40

SWEATSHIRT

56

16 30 32 35 37

58 76 88 100 102 104 106 109

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

SPORT 112 119 123 125 126 130 134 142 143 144

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD PANTS / LEGGINGS SHORTS BRA ACCESSORIES

110


STICKAT

146

SKJORTOR

152

BYXOR

176

154 162 168 172

178 180 182 183 183

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

CHINOS JEANS SHORTS BELT UNDERWEAR

JACKOR 186 192 194 198 206 212 213 215

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE PANTS

VARSEL

VÄSKOR

250 256 259 267 268 270 274 276

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER NIKE BAG BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

184

216

234 248

HANDDUKAR

278 286

BARN

290

FÖRKLÄDE

VINTER ACCESSOARER 224 226 BEANIE 232 GLOVES 233 SCARF

KEPSAR

292 297 299 303 304 305 306 308 308 309 310 312

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS JACKET APRON REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten är vår tids mest älskade plagg. Inte konstigt att t-shirten då även är det mest användbara plagget. Här hittar du ett brett utbud av varianter i olika färger och passformer.


SE FLER T-SHIRTS PÃ… WWW.FRUIT.SE

16


FAVORIT

FAVORIT

BARN

SIDA 293

VALUEWEIGHT T MEN

Dam t-shirt med kvinnlig passform. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label.

Fruit of the looms bästsäljare. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Finns i herr, dam och barnmodell. Tear-away-label.

ART NR 61-372 MATERIAL 100% bomull (Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

ART NR 61-036 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Navy, Black och Ht. Grey)

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO PU RP LE

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FÄRGER

BO

FÄRGER

ER

CA PRIS 49 kr TE

CA PRIS 49 kr

IT E

VALUEWEIGHT T LADIES

CREW NECK

T-SHIRTS

17


BARN

SIDA 294

ICONIC 150 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modern, smalare passform. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-430 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast i Black, White, Ht Grey )

NA VY DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY N

L

IV

E

EE GR AT

RA TU

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

A SI CH FU N EE GR ST RE

CL

HE

FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

R

CA PRIS 49 kr

ICONIC LADIES 150 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd med sidsöm. Tear-away-label. ART NR 61-432 MATERIAL 100% bomull (Ht. färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 49 kr

NA EP DY

DE

DA

T

ER LO W SU

NF

D RE

E

NA

TU RA

L

IV OL C SI AS CL

FL AM

E

RE R HE AT HE

GR HE R AT

ST RE FO

HE

GR

EE

EE

N

N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

RG

UN

IN M O NE

BL LT BA CO

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE UE

AL RO Y R HE AT HE

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH

RO YA

NA

L

VY

R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

18

BL U

NA

E

VY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FÄRGER


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Prisvärd t-shirt. Perfekt för event eller kampanjer! Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-082 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey) CA PRIS 37 kr VY

D

SI CL

BO

KE

TT

LL

AS

Y

LE

C

GR

OL

IV

EE

E

N

BR

IC

RE

K

D

RE

A SI CH FU N EE GR

E M LI

VY

NA DE

SK

RG BU

BARN

SIDA 292

NA

Y

EP

BL

UE

GR

UN

LE RP PU

OW LL YE

SU

DY

HE

GH

AT

T

HE

GR

R

AP

K AC

NF

OR

LO

AN

W

GE

ER

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

W

BL

HI

TE

HI

EY

TE

FÄRGER

BELSUTE

ORIGINAL T LADIES

VA

Prisvärd T-shirt i dammodell. Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-420 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

VY

NA

VY

NA

D

DE EP

RE IC BR

OL SI C CL AS

E TT L BO

IV E

EN GR E

EE N GR LL Y KE

K

D RE

FU

CH SI

A

SK Y

BL

UE

GR E

UN DY BU RG

E M LI

GR GH T LI

YE

LL OW

PU

RP

E UR AZ

ER LO W NF SU

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

HE AT HE R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 37 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

19


# ORGANIC E150 T-SHIRT Ekologisk rundhalsad t-shirt i modern passform och mjuk känsla. Tubstickad. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk ringspunnen kammad bomull. Perfekt tryckbarhet. Rebrandable. TearAway-label. ART NR UNISEX TU01B ART NR DAMTW02B MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen ekologisk bomull (Heather Grey: 90% ekologisk bomull) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL STORLEKAR DAM XS-3XL

E HI T W F OF

M

OC

HA

GR ST RE FO

SE

NK

RO

PI

SO

FT

TA EN M AG

RA D

BU

RG UN

DY

RP IA

NT

GE SA N EE

N EE E PL AP

LI

M

E

GR

FI OW LL YE

PU

G FO BL UE

AL RO Y

ZZ

GE AN OR

BL

NA UR

BA N

R HE AT HE RE PU

RE D

20

UE

VY

EY GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FÄRGER

LE

CA PRIS 61 kr


#E150 T-SHIRT

Unisex rundhalsad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Dammodellen har feminin passform. Rebrandable. ART NR UNISEX TU01T ART NR DAMTW02T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL* (*4-5XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEKAR DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

OL

L

BL U

AT

UR E AZ

EC EL

RO

DE

TR

NI

IC

M

BL

UE BL YA

AL CO B NK

OT

OR A

AP RI C

NG

D RE

AC

K

N

BA N UR

BR AR BE

BL

OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

FI

DE

RE

EP

RE

E

D

RE D

PI IA L LE N M IL

BU

FU

RG

CH S

UN

IA

DY

LE RP PU BA N UR

L

T

VY NA

N BA UR

DA LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL UE

VY H AS

RK

OR SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

NA

EY

T

GR

GR

NA VY T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 51 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

21


BARN

SIDA 294

SLIM FIT T T-shirt med modern passform i herrmodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 61 kr

SLIM FIT T LADIES T-shirt med modern passform i dammodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

22

NA

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 61 kr


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

Rundhalsad t-shirt för dam med feminin passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

Rundhalsad Unisex t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

AS

UE BL VA LA C

DI

ST

E

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO BO

NA

TU

ND SA

TT

RA L

N GR EE LE

GR E LY KE L

AC K

N

UR B

AN

BL

OW BR AR BE

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T CO AP RI EN

N GR EE ID OR CH

CK US

ED

BL A

KH UR BA N

H

GR C CI PA E ON

L YA RO

CO BA

BL U

BL UE

BL LT

E

DA UE

FI

SP OR T

GR E RK

AC

Y NA V N BA UR L GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I AK I

M

IL

RA L TU NA

AC K BL AN

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

R LA SO

ND SA

LE TT BO

UR B

UN

PI ID CH

ET NS SU

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

N OW BR AR BE

AT OL

M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

BL

HI W PO OL IN

IA NN LE IL M

UR D RE RE

G

L

LI

PU RP LE BA N

DI A RA

NA

VA LA C

DI

ST

E PU RP L NT

BL SK Y RB ET SO

VY

UE BL

E ON

L YA RO

UE

L AT OL

DY UN RG BU

TE

H AS

C FI CI PA E BL U

BL UE

BL CO BA

UR

GR

GR EY

Y N BA

LT

NA V

Y

UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FÄRGER

GR EY

FÄRGER

Y

CA PRIS 58 kr EY

CA PRIS 58 kr

EY

ART NR TU03T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

K

ART NR TW04T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-3XL* (*3XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

23


SUPER PREMIUM T T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bomull/lycra. Tål tvätt i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 00% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Heather Grey CA PRIS 64 kr VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FÄRGER

HEAVY COTTON T Rundhalsad t-shirt i 195 grams bomull. Klassisk passform. Perfekt för större kampanjer. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS 55 kr

24

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


RINGSPUN PREMIUM T Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tål 600 tvätt.

ART NR 61-422 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i färgerna White, Black, Heather Grey och Navy) CA PRIS 62 kr

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd. Tål 600 tvätt. ART NR 61-424 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 57 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FÄRGER

CREW NECK

T-SHIRTS

25


INSPIRE PLUS T /MEN Rundhalsad Heavyweight t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR TM048 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 175 g/m2 STORLEKAR S–3XL

UR

BL

VY

BA CO

UR

SP

BA

OR

N

T

LT

NA

EY GR

EY DA

RK

GR

K AC D RE FI

BA

RE

N

KH

AK

I

W

BL

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr

INSPIRE PLUS T /WOMEN Rundhalsad Heavyweight t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR TW049 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: VIKT 90% bomull, 10% viskos) 175 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

26

BA CO

UR

BA

N

LT

BL

NA VY

EY SP

OR

T

GR

GR EY K DA R

BL AC K D RE RE FI

UR BA N

KH

AK I

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr


INSPIRE MEN'S T Rundhalsad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM042 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

A

D

AL

SI

IL

LE

FU

NI

CH

RE

RK DA LE RP PU N BA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH NI LE

KH

AL

AK

I

EE GR

M

IL

RE

AL

GO

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 70 kr

INSPIRE WOMEN'S T Rundhalsad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW043 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

A

NA VY

IL

LE

NI

RE

D

AL

CH SI FU

RP PU N BA

PI

LE

NK

LI

SP

GH T

OR

T

GR

GR

GR EY DA R

K

K AC

L OL

KH AK L NI A LE IL M

KH

AK

I

EN GR E

LD GO

GE AN OR

RE AL

UR

BA

N

OR

AN

GE

I

M

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 70 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

27


MEN’S HD TEE Högkvalitativ t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

165M 65% polyester, 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-3XL

LV

CO NV

ER

OY

L M AR

AR M EY

SI

GR

L AR

L

M

AR

N

M

OO

UE

BR

M

AR

BL

IG

FR

HT

EN

NA

CH

VY

NA

M

VY

AR

L

W

BL AC K

HI TE

L

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 130 kr

LADIE’S HD TEE Högkvalitativ t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

165F 65% polyester, 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL

28

L AR M N OO AR M

EY GR CO NV

ER LV SI

M UE BL

OY

AR M GR L AR

M VY NA HT IG BR

FR

EN CH

NA VY

AR

L

W

BL

EY

AC

HI T

K

E

L

FÄRGER

M AR L

CA PRIS 130 kr


MEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för herr med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FÄRGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 104 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för dam med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA VY

AT H GR ER EY LIG H

T

AT

FO R R HE AT

RE

D

HE

HE A

TH

ER

PU

RP

ES

LE

HE

L HE

AT

H BL ER UE RO

YA

VY NA R AT HE HE

HE

AC K BL

TE HI W

H GR ER EY DA

RK

FÄRGER

T

CA PRIS 104 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

29


VALUEWEIGHT V-NECK T V-ringad klassisk t-shirt för herr med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-066 MATERIAL 100 % bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) 2 VIKT VIT 160 g/m 2 VIKT FÄRG 165 g/m STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, navy och Heather Grey) CA PRIS 55 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FÄRGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES V-ringad dam t-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-398 MATERIAL 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit: 160 g/m2 Färg: 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 55 kr

30

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FÄRGER


INSPIRE

MEN'S V-NECK COTTON TEE V-ringad t-shirt i herrmodell 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM044 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 S-3XL

D RE

VY

KH

AK

I

LI

GH

NA

T

GR

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 71 kr

INSPIRE

WOMEN'S V-NECK COTTON TEE V-ringad t-shirt i dammodell 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW045 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 XS-2XL

CA PRIS 71 kr

D RE

NA

VY

EY LI

GH

T

GR

K AC BL

KH

AK I

W

HI TE

FÄRGER

V-NECK T-SHIRTS

31


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR HERR 61-038 ART NR DAM 61-404 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR HERR S-5XL* ( *4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey) STORLEK DAM XS-2XL ÖVRIGT Dam finns endast i White, Black och Dark Heather Grey CA PRIS 73 kr VY

EY

NA

GR R

DE

EP

HE HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR T GH

RK

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

GR HEA EY TH E

R

TE

FÄRGER

#E150 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR TU05T ART NR DAM TW06T MATERIAL 100 % förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85 % bomull, 15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

32

BL AL N BA UR

BR O BE AR

KH

W N

AK

I

N EE GR E TT L

AN G OR

RO Y

NA

K DA R

SP

VY

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 94 kr


#E190 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR 6TU07T ART NR DAM TW08T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT VIT 185 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

I AK KH N BA UR

N

BR OW N R BE A

EE BO

TT LE

GR

GE AN OR

D

NI AL IL LE M

RE

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

PI NK

CA PRIS 137 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

33


INSPIRE LSL T /MEN Långärmad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TM070 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S-3XL

UR

CO

D FI

BA

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 105 kr

INSPIRE LSL T /WOMEN Långärmad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TW071 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

34

RE D RE

LT CO

BA

N BA UR

FI

BL

VY NA

GR T OR SP

BL AC K

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 105 kr


INSPIRE MEN'S TANK T Linne i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rundad hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Rebrandable. ART NR TM072 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull, 10% viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S-3XL

RE FI

BA CO

SP

RE D

BL LT

GR OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr

INSPIRE WOMEN'S TANK T Linne i 100% ekologisk bomull. Modern, lätt figursydd passform med rundad hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Rebrandable. ART NR TW073 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull, 10% viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

D RE RE

BA CO

FI

BL LT

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr

VEST / LONG SLEEVE

T-SHIRTS

35


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Klassiskt herrlinne med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-098 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgängligt i White, Black, Navy och Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 46 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Damlinne med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-376 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 47 kr

36

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE

Unisex Baseball t-shirt med 3/4 ärm med raglanskärning.

ART NR 3200 MATERIAL 52% bomull, 48% polyester. (Triblendfärger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VIKT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STORLEKAR XS-2XL

TE

/A

SP HA

LT

OO AR

ED

/M

/R

TE

TE

W

HI

HI W

HI

TE PI / N NK E

ON

G TR REY IB / LE RE ND D

Y

CH WH AR ITE TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

W

HI

TE BL / N UE EO

N

N

W

HI

HI

HI W

W

TE GR / D EY AR K

CK TE

/B

LA

/R OY AL BL AC K HI T RO E / YA TR L UE

W

HI T GR E / EE KE N LL

W

W

W

HI OR TE / AN N GE EON

HI YE TE LL / N OW EO N

W

W

HI

HI

TE

TE

/N

/D

AV

EN

Y

IM

BL

AC

K

/W

HI

BL A HE CK AT / D HE EE R P

TE

FÄRGER

W H HE ITE AT / D HE EE R P

CA PRIS 159 kr (Triblend 249 kr)

BASEBALL

LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

CA PRIS 84 kr

W

HI

TE

/R

ED

L TE BL / R UE OY A

HI W

E HI T W

W

HI T

E

/D

/B

EE P

LA

CK

NA V

Y

FÄRGER

CONTRAST

T-SHIRTS

37


SHORT SLEEVE BASEBALL T

VALUEWEIGHT RINGER T

UNISEX t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

UNISEX t-shirt med kontrastfärg vid ärmslut och halslinning. Klassisk passform. Tear-away-label.

E HI T /W

TE HI

ED

/W

/R

AC

K

E

BL

W

W

HI

HI T

Y AV /N /

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

NA

VY

/W

HI

TE

W

W

HI

HI

TE

TE

/B

/R TE HI

TE BL

HI W

W

EE P

/ U ER O Y A

ED

L

NA V

ER

/D E HI T

HI W S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

W

TE / GR HE EY AT H

CK LA /B HI TE W

Y HI T GR E / EE KE N LL

W

38

TE BL / R UE OY A

FÄRGER

RE D

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 64 kr Y

CA PRIS 64 kr

L

ART NR 61-168 MATERIAL 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-3XL

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

RO YA W LB HI L TE UE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR


INNEHÅLLER

INNEHÅLLER

ELASTAN

ELASTAN

WOMEN’S FEEL GOOD

WOMEN’S FEEL GOOD

STRETCH LONG SLEEVED T

STRETCH T

Modern långärmad t-shirt i lite längre modell. T-shirten är emzyme-tvättad vilket gör den extra mjuk och följsam. Sidosömmar och rundad hals med rib. Tear-away label.

Modern t-shirt i lite längre modell. T-shirten är emzyme-tvättad vilket gör den extra mjuk och följsam. Feminin passform med sidsömmar och rundad hals med rib. Tear-away label.

SK121 96% bomull, 4% elastan (Ht. Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Ht. Charcoal 60% bomull, 36% polyester, 4% elastan) 165 g/m2 XS-2XL

VY NA

EY GR

AT

HE

R

ER TH

HE

I AK KH

HT IG BR

RO

YA

L

RE

D

M

HE A

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

108 kr

VY

IG HT BR

R

RE

BL

D

UE

EY GR HE A

TH

ER

K AC BL

TE HI

VIKT STORLEKAR CA PRIS

FÄRGER W

ART NR MATERIAL

NA

176 kr

HE

CA PRIS

AT

VIKT STORLEKAR

SK124 96% bomull, 4% elastan (Heather Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Heather Blue, 65% polyester, 30% bomull, 5% elastan) 160 g/m2 XS-2XL

HE

ART NR MATERIAL

CONTRAST

T-SHIRTS

39PIKÉ

En snygg piké är aldrig fel! Pikén har gått från att vara ett renodlat sportplagg till ett plagg som kan bäras vid de flesta tillfällen. Preppy eller casual, du väljer stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Piké med modern passform för dam. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

CA PRIS 165 kr

NA VY

HE

R

LE RP

LO RN F

TU

42

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

HE

SL

AT

AT E

CO AR CH

W

BL

HI

TE

AC K

AL

FÄRGER


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

WASHED RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

NEON PINK

ORANGE

NEON ORANGE

PEACH

SUNFLOWER

LEMON ZEST

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Piké med modern passform för herr. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ010 MATERIAL 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfärger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfärger: 60% bomull, 40% polyester ) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL* (*S-5XL i färgerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 165 kr, Washed: 178 kr

PIKÉ

43


44


PREMIUM POLO

PREMIUM POLO LADIES

Herrpiké i 100% bomull. Tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

Figursydd dampiké i 100% bomull. Två knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

ART NR 63-218 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR S-3XL

ART NR 63-030 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

Y

H

GR E R

AS

HE

BL UE

BL E

SK

Y

AZ UR

NK PI Y

ST

GR

GR EE

EE

N

N

LI G

HT

RE D

RO

A CH SI FU E M

LL

LI

N

KE

SU

NF LO

GE AN OR

UE

LI

UE BL YA L

VY NA DY

W ER

BU

RG UN

E RP L PU N EE GR ST RE FO

AT HE

GR AP H GH

T

CK

VY NA EP DE

Y SK D RE

HT LI G N EE GR KE

LL

Y

E LI M

SU

BL A

HI T W

AS H

UE

E UR AZ

NK PI

SI A CH FU

BL

BL

BL U L RO YA

NA VY Y GU ND BU R

ER LO W NF

E

GR EY

UE

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

M O NE

AK

I

IN

T

EE GR LE TT BO

KI KH A

M IN T O NE

KH

HI TE W VY NA P DE E

LE RP PU E AN G OR N EE GR LE TT BO

RE

FÄRGER

FO

FÄRGER

IT E

CA PRIS 137 kr IT E

CA PRIS 137 kr

PIKÉ

45


MEN´S STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra. Tre kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566M 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

YA L

CA PRIS 286 kr

LADIES STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra, något längre modell. Fyra kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566F 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

IG BR D RE

C AS SI CL

RO HT

CH EN FR

IA CH S FU

YA

VY NA

OR D GH T LI

CO UN RG BU

SK Y

DY

E BL U RE AZ U

46

OX F

GR NV

OY

AC K BL

W

HI TE

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 286 kr


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567M MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FÄRGER

RD

CA PRIS 289 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567F MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

RD

CA PRIS 289 kr

PIKÉ

47


BARN

SIDA 304

65/35 POLO Herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S-5XL* (*4-5XL tillgänglig i Black, White, Navy och Heather Grey)

VY

NA

VY

NA EP

ER

DE

HE AT H

UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

DY

L YA AT

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W NF

AN OR

AT R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

LO

R HE

D RE

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

VY NA R HE

DA RK GR HEA EY TH E

W

HI

TE

BL AC K

R

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 138 kr

65/35 POLO LADIES Dampiké med kvinnlig passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut i mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS-2XL

48

HE

AT

VY NA DE EP

HE

R

NA

R

N GR EE HE

AT

HE

R

GR TT LE BO

BU RG

PU RP

LE

UE BL SK Y N EE

ER W LO SU NF

D

UN DY

E BL U L RO YA

TH ER HE A

RE

HE AT H

ER

RE D

NA VY

RO YA

L

HE

DA R

K GR HEA EY TH E

GR AT H

ER

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 123 kr


ID.001 PIKÉ UNISEX Piké i 100% bomull och med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PUI10 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL

UE BL RO

YA

NA A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 96 kr

ID.001 LADY PIKÉ Piké i 100% bomull för dam, med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PWI11 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 96 kr UE BL L YA CO RA L

N

GR EE N

CH S FU

W

IN E

IA

RO

NA VY

HE HE AT

EE

LE

GR KE

LL

Y

D SA N

BO TT

TH

D OL IG IL CH

OR KI N

BR

OW

N

PU M

RE D

AN

GE

LI

PU

RP LE

AN

BL UE BL GH

T

L AT OL

R

RA

K AC

TE HI W

CI

TE

GR E

Y

FÄRGER

PIKÉ

49


INSPIRE POLO /MEN Piké för herr i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR S-3XL

NK PI ID CH OR

LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

BL UE

VY

CO B LA LI L

IA NN

T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

AL T

N BA C

UR

HE AT

LE RP PU

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 117 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Piké för dam i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern feminin passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR XS-2XL

KH A AN UR B

BL LT

N

CO BA

BA C

UR

PI ID CH

LE M

IL

RA D

NK

LA LI NN IA

L

PU NT IA

OR

HE

RP LE

T

D CH I OR

SO

LA R

YE

GR

EE

LL O

AN OR N BA

N

W

GE KI

N

UR

FI

OR

RE

AN GE

RE D

ET SO RB

EE GR LE BO TT

50

UE

VY NA

GR AT HE

R

GR DA R L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

IN

E

W

BL

K

AC

HI TE

K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 117 kr


MEN'S PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508M 100% ekologisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 288 kr

EN

AQ

UA

NA CH

E

FR

ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FÄRGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Feminin passform. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508F 100% ekologisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 288 kr

UA AQ

NA CH EN FR

ST

ON

E

K BL AC E

L NA

TU

RA

OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FÄRGER

PIKÉ

51


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Piké i 100% bomull med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

/Y BL AC K

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE /W HI VY NA

UR /T K BL

CO

AC

RN / N FL AV OW Y ER

QU

Y AV /N E M LI

RE

D H NA EAT VY HE R

/

OS

IE

BU

RE

D

RG

/W

UN

HI

DY

TE

/S

KY

PU HE RPL AT E H HE E R ATH GR E EY R /

N HE AVY AT H HE EA R TH GR ER EY /

K AC BL

/ Y

EL LO W

NG E /O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

AT H BL ER AC GR K E

HE

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

Y AV /N Y SK

RO YA W LB HI L TE UE

/

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FÄRGER

/W HI TE

CA PRIS 229 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Piké för dam med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Figursydd passform med lite längre bakstycke. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

52

LO

/W HI TE

BL

BL

AC

K

AC

K

/Y

/R

EL

ED

TE HI /W K AC BL

BU

RG

UN

DY

/ RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/W HI

TE

Y TH BL ER AC GR K E

HE A

CH AR W CH HI O TE AL

/

/

W

W HI

HI

TE

TE

/N

/B

AV

LA

Y

CK

FÄRGER

W

CA PRIS 229 kr


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ012 MATERIAL 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL CA PRIS 229 kr

/L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FÄRGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké för dam med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 229 kr

K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

/L

IM E

RA NG /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ AV /N D RE

RE

D

/W

HI

TE

Y

RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/R

ED

TE /W HI VY BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU R

PL E

/P

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FÄRGER

PIKÉ

53


HEAVY 65/35 POLO Kraftig herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60o tvätt. ART NR 63-204 MATERIAL Easy care 65% polyester, 35% bomull VIKT VIT 220 g/m2 VIKT FÄRG 230 g/m2 STORLEKAR S–3XL

54

EN LE BO TT

RE

D

GR E

DY RG UN BU

RO

YA

L

Y NA V

EP DE

BL

VY NA

GR AT

HE

R

K

HE

BL AC

W

HI TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 170 kr


65/35 POCKET POLO

PREMIUM LONG SLEEVE POLO

Piké i Easy Care-material och med bröstficka. Tål tvätt i 60o.

Långärmad herrpiké med tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR 63-310 MATERIAL 100% bomull (Ash: 90% bomull, 10% polyester) VIKT Vit:170 g/m² Färg: 180 g/m² STORLEKAR S-3XL

63-308 65% bomull och 35% polyester Vit: 170 g/m² Färg: 180 g/m² S-3XL

CA PRIS 154 kr

Y NA V

NA DE EP

AS

H

CK

EE N

W

GR

RE D

ES T FO R

RO

YA

L

BL

UE

RE D

BL A

E

VY

FÄRGER HI T

BL L YA RO

NA VY

GR EY R HE HE AT

CK BL A

TE HI W

UE

CA PRIS 182 kr FÄRGER

PIKÉ

55SWEAT SHIRT Världens första Sweatshirt tillverkades av Benjamin Russel. Grundaren av varumärket Russel år 1920. Redan då blev Sweatshirten ett måste i garderoben!


BARN

SIDA 297

HOODED SWEAT Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

EP

NA

VY

NA VY

GR

DE

RK

RG BU N EE

ER

GR

W

Y

LO

LL

NF

C

OL

OL

AT

E

IV

E

KE

SU

OR

RE

AN

D

GE

RE R HE AT HE

UN

RP LE PU

Y SK

D

HE

AZ

AT

UR

HE

E

R

BL

BL UE

UE

YA RO

UE BL L YA RO NK PI T GH LI

N EE GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L

DA

LI G

HE R

GR

TE HI W Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FÄRGER

EY

216 kr

HT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-5XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy, Bottle Green, Red, Burgundy, Royal Blue, Classic Olive, Light Graphite. 3-4XL i White, Navy. 3-5XL i Black, Heather Green, Deep Navy)

BL AC K

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT LADIES Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

58

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FÄRGER

EY

216 kr

CA PRIS


HOOD

SWEATSHIRT

59


60


BARN

SIDA 297

AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i herrmodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265M 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

YA GR OY NV

BO

CO

TT

BU

LE

RG

GR

UN

EE

EY

N

FR

BR

IG

EN

HT

CH

T GH LI DY

D RE C SI AS CL

RO

NA

FO OX

K BL

AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 360 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i dammodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265F 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-3XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 360 kr

HOOD

SWEATSHIRT

61


62

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

JA DE

EE N

GR

N

GR EE

Y

KE LL

E

M

LI

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

RE D

FI

HO T

CH

D

RE

I

IL

PI NK

NK

K

PI N

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

S

OS

YF L

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SE

IA N

UO I

SK

TU RQ

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FÄRGER

SU N

AN

OR

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Huvtröja med feminin passform. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001F MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–2XL

CA PRIS 242 kr


HOOD

AR

EP

PR

ED

FO

E

DY

CT

R

PE RF E

SA

ND

N

OW

M VA IL NI KS LL HA A KE

PE AC H

RT

SE

DE

E

AT

N

EE

BR

DE

NU

GR

N

N

EE

GR

OC OL

HA

CH

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR E

EN

EN

GR E

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

N

EE

GR

KE LL Y

EE N

GR

N

EE

GR

EN

ON

LE M

OW

GR E

N

IE

AL

E

LI M

T

LL

YE

ER BE

SH

SU N

LD

GO

RD

TA

US

M

H

US

CR

GE

AN

NG E

OR A

OR

GE

AN

OR

T

RN

BU

LI

CH I

D

RE

HO T

NS ET

SU

RE D

RE

FI

D

RE

Y

RR

BE

K

BR IC

AN

CR

K

NK

PI

NK

K

PI N

NK

PI

NK

PI

PI

IC

LI PS T

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

LE

E

OK

SM

RP

PU

Y

UN DY

ND

Y

NK

PI

CA

RG

BU

RR

AG IC

M

UM

TA

BE

Y

ET

VI OL

UL

PL

RG U

BU

M

A

EN

AG

M

D

IL

W

TR

UL

RP LE

PU

ER

ET

IL

VO

T

UE

BL

IN

M

VE ND

LA

UE

TR

E

RF

SU

ER

W

PP ER

PE

SE

BL UE

UE

BL

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

E

N

IR

AI IA

PP H

HA W

SA

BL UE

UE

BL

UE

BL UE

E

OK

BL

CA L

TR OP I

L

M

NI

A

SM

SE

YA

RO

DE

P

DE E

VY

NA

OX

NE W

RD

FO

Y

VY

NA

NA V

E

BL U

EY

GR

GR E

EN CH

FR

RC E

H

AS

FO

AI R

ER

EY

GR

DU ST

OO N

M

TH

HE A

EL

ST E

AL

CO

AR

CH

GR EY

E

CK

SM OK

M

ST OR

CK

BL A

BL A

CK

TE

HI

W

BL A

IC

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FÄRGER

JA

NG

RI

SP

SIDA 298

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Huvtröja med dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–5XL* (*4XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy)

CA PRIS 242 kr

SWEATSHIRT

63


NY HE T

BARN

SIDA 302

ORGANIC HOODIE Huvtröja med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Dubbla tyglager i huvan, genomgående ficka på magen, mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester. Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 308 kr

64

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FÄRGER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU33B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

FT W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE RO

D RE

RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

DY UN

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 297 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW34B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-2XL

G BL UE

FO

BL AL

N

HI W F OF

M

OC

HA

GR T ES FO R

TE

EE

N EE GR PL E

LI M

E

AP

YE

LL

OW

FI ZZ

M

PU

RE

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

SO

RE D

BU

AG

UE

VY UR B

Y RG

UN D

PI TA EN

NA AN

R HE HE AT

AS

NK

RP PU AN T DI RA

GE SA

GR

T PH

AL

BL A BA N LE

UR

W

HI TE

CK

FÄRGER

EY

CA PRIS 297 kr

HOOD

SWEATSHIRT

65


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

ART NR WU03W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

ART NR WW04W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FÄRGER

EY ID M

T

HE

R

HA N

AT H BL ER UE RO YA

L

HE UE BL

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

OR

R

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L LE PA

SA

GE

E JA D T GH LI

AN

RE D

GE

HE

RA D

K AT H GR ER EE DA N R

HE

GR

GR EY

AL

EL EP

AT

NA VY

VY NA N BA UR

DE R LA VE N

NK PI LE PA SA ND ER T

DE ST RE FO

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

EN I

NU

AL

LL YE R LA SO

GE SA

HE R

T

HE

AS PH AL

UR

EY GR HE R AT HE Y SK PU RE NK PI DY CA N

NK PI KI KH A

OW

E NG OR A E PU R

LL YE

T LI GH

RK AT H GR ER EE DA N

JA DE

PA LE

DE SE

HE

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

K BA

N

HI W

G FO EY GR UE BL N IA AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

66

BL AC

TE

ID H BL ER UE RO YA

AT

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

PA

RE D

K PI N LE

M R HE AT L

HE RP PU

HE R AT HE

RA D

LA

IA NT

VE ND

PU

ER

RP L

E

LE

HE

RO

HE AT HE

YA L

R

BL

UE

NA VY

VY NA N BA UR

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY GR EP EL

HE AT

AS

HE

HA

R

NT

AS

LT PH A

N BA

EY

UR

GR HE R HE AT

PH

K AC BL

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FÄRGER

EY

CA PRIS 239 kr AL T

CA PRIS 239 kr


KING HOODED Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU02K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 354 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

QUEEN HOODED /WOMEN Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW02Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 354 kr

FO

ID

EY GR

HE AT IA

EN

NT

TA

PI

PU

RP

NK

LE

HE

RE

KH A

FI OW YE

LL

KI

ZZ

GE AN OR RE PU

FT SO EN

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

RO

D RE

DA

RK

CH

ER

SE

RY

M

AG

RA D

PU

NO RD

M R

R HE AT HE SK Y

BL UE IC

E BL U L RO YA

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA N

TE HI W NA VY N BA UR

GR

EY

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

67


BARN

SIDA 304

MEN’S AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Exklusiv, melerad huvtröja med modern passform i herrmodell. Tillverkad exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR 261M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

GE

CA PRIS 426 kr

LADIES AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Exklusiv, melerad huvtröja med modern passform i dammodell. Tillverkad exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. 261F 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) 280 g/m² XS-XL

68

B M RIC EL K AN RE GE D

M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE EL

AN

EL AN M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

M

CH A EL RC AN OA GE L

GE

426 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Exklusiv hoodtröja med dubbla tyglager i huvan. Breda platta snören i huvan. Ficka fram med utgång för hörlurar. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH101 70% ringspunnen bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FÄRGER

VY

CA PRIS 363 kr

STREET HOODIE Huvtröja i tjockt material med tumhål för ett modernt utseende. Praktisk mobiltelefonficka och dold öppning för hörlurar inuti kängurufickan. Dubbla tyglager i luvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. TearAway-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH020 80% kammad bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

CA PRIS 370 kr BL UE L N BO

TT

LE

GR

EE

EE N KE LL

Y

GR

D RE RE FI

T HO RE D

PU

RP L

E

CH

IL

I

FR

RO

YA

CH EN

AT HE

CH

NA

GR E HE

R

AL AR

CO

CK BL A JE T

VY

Y

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

69


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Huvtröja i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Känguruficka. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI24 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL CA PRIS 198 kr

70

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FÄRGER


LIGHTWEIGHT

BARN

SIDA 298

HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Klassisk passform. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-awaylabel. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GR R

DE EP

HE AT HE

D RE

LE

Y

BO

KE

TT

LL

A SI CH FU

N

BU EE GR

EE GR

GE AN OR

EY

AP HI TE GR T GH

DY UN RG

E UR

N

RO

AZ

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 178 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 178 kr

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

GR AP

HI

EY

TE

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

71


LADIES ICONIC 150 T

Creators: this is your canvas Our Iconic collection celebrates the T-Shirt as an icon of creativity.

ICONIC 150 T

Combed ringspun cotton 8 Iconic T-shirts – 4 new for 2020

NEW

Tear-out label

NEW

Outstanding print results 27 colours including new Neo Mint

Our iconic T’S your iconic designs. make it yours today. www.fruitoftheloom.co.uk

ICONIC 165 T

ICONIC 150 LADIES V-NECK T Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org


CROSS NECK HOODIE Exklusiv hoodtröja med hög hals som går omlott. Dubbla tyglager i huvan. Ficka fram. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH021 80% ringspunnen bomull 20% polyester 330 g/m² S-2XL

BA

BY

VY NA

GR HE

OX

FO

RD

R AT

HE

CO NU

PI

DE

NK

JE

CH

T

AR

BL

AC

AL

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 440 kr

EPIC PRINT HOODIE Hoodtröja utan ficka fram för maximal tryckyta. Avslappnad passform och dubbla tyglager i huvan. Breda platta snören. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH011 80% ringspunnen bomull 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

R HE AT HE

AR CH

GR

L CO A

K AC UN RG BU

NE

W

FR EN

CH

DY

NA

VY

AR

JE

CT

T

IC

BL

W

HI T

E

FÄRGER

EY

CA PRIS 255 kr

HOOD

SWEATSHIRT

73


74

D

/G OL

/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HO VA T C NI HO L SH LA COL AK M AT E ILK E / -

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

EN

S GO T G LD RE

RE

FO

KE SU LL N YG YE RE LL E OW N /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

K

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE LE LL / OW

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

/

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

C JE HAR T C BL OA AC L K /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

/

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

AR C HO TIC T W PI HI NK TE /

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

E FI NCH RE N RE AV D Y/

FR

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

/

/

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

Y

AT FI HE RE R RE GR D E

HE

A SA THE PP R G HI R RE EY

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

M LIM AG E EN GR TA EE M N AG / IC

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

HE

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SA

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

F JE IRE T R BL ED AC / K

FI R W ER HI ED TE /

UN DY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FÄRGER

BU RG

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

SIDA 301

BARN

VARSITY HOODIE

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen med ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS*–5XL* (*XS tillgängligt i färgerna Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL endast tillgängligt i färgerna Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL endast tillgänglig i färgerna Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

CA PRIS 301 kr


CAMO HOODIE Hoodtröja i kamouflagemönster. Dubbla tyglager i huvan. Ficka fram med utgång för hörlurar. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH014 80% ringspunnen bomull 20% polyester 280 g/m² S-2XL

M O

O

CA

M

GR

RE

EE

D

N

CA

CA UE BL

GR

BL

EY

AC

K

CA

CA

M O

M O

FÄRGER

M O

CA PRIS 401 kr

BARN

SIDA 301

BASEBALL HOODIE Hoodtröja med raglanärm. Huva och ärmar i kontrastfärg. Känguruficka med liten öppning för hörlurar. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH009 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ T GO BLA LD CK

JE

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

FÄRGER

/

CA PRIS 324 kr

HOOD

SWEATSHIRT

75


BARN

SIDA 299

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 426 kr

FR

CO

EN

NV

CH

OY

NA

VY

GR EY

FO OX

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

76

LI GH T

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FÄRGER

FÄRGER

BL

CA PRIS 426 kr

W

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

77


78


BARN

SIDA 299

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–5XL* (*3XL i Black, Heather Grey, Deep Navy. 3-5XL i Black, Heather Grey)

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

E

CA PRIS 296 kr

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 325 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

79


BARN

SIDA 300

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Collegejacka med kvinnlig passform, dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

EY L EE ST

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

80

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

E

FÄRGER

339 kr

JE

FÄRGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 339 kr

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tillgänglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

W

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

AR CT

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

BL L YA RO

BA UR

HE OF

SO

F

FT

W

HI

RO

TE

SE

UE

VY N

R HE AT

AS

D RE

GE SA

NA

GR

T AL PH

N BA UR

W

HI

TE

BL

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 360 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL

RO YA L

BL

UE

VY NA N

R HE AT HE TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

UR BA

GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 360 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

81


CHUNKY ZOODIE Exklusiv collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Huvans våfflade innertyg har en grå färgkontrast. Dold dragkedja. Overlock sömmar. Kraftig mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH052 80% bomull, 20% polyester 400 g/m2 S–2XL

BL

UE

NA V NE

SA

W

PP

FR

HI

RE

EN CH

GR EY R HE AT HE

D RE RE FI

PU

RP

LE

JE

CH

AR CO AL

BL AC K T

FÄRGER

Y

CA PRIS 538 kr

GRADUATE HEAVYWEIGHT ZOODIE Exklusiv collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Breda snören i huvan. Högra sidfickan har ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH150 70% ringspunnen bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS–3XL

UE

NA

BL

CH

L YA RO

NE

W

FR

EN

ER AT H HE

CH

AR

CO

GR

AL

K AC BL T JE DY UN RG BU

82

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 393 kr


KING ZIPPED HOOD Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU03K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 425 kr EY

R

R

AT

HE

AT HE

HE

HE RY

RO

AK

DA

KH

RK

RE

D

CH

I

ER

UE BL L YA

M ID

T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW03Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 425 kr EY HE

AT

HE R

M

ID

GR R HE HE

KH

RE D

AK I

RY DA RK

CH

ER

UE BL AL RO Y

AT

AS

PH

AL T

AC K BL UR BA

N

TE HI W VY NA N UR BA

GR

EY

FÄRGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

83


LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT

Collegejacka i tunnare kvalitet för dam med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

Collegejacka i tunnare kvalitet för herr med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

AZ GR EE N Y

VY NA DE

EP

R

RE

D

A SI

UN RG

FU CH

AP H GR T LI GH

DY

E BL U UR

E

L YA RO

GE AN OR

RE D

IA CH S FU

BU

TE W BL UE

DE

EP

HI

NA

GR R TH E HE A

T LI GH

BU R

GU

ND

Y

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

VY

EY

IT AP H GR

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE

IT E

FÄRGER

HE AT HE

FÄRGER

E

CA PRIS 247 kr GR EY

62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

CA PRIS 204 kr

OR AN

84

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CK

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

KE LL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT JACKET

BL A

LADIES HOODED SWEAT JACKET


ID.205 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Hoodjacka i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Kängurufickor och dold dragkedja. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI25 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-XXL

D RE

NA

VY

GR ER TH HE A

RA TH AN

BL AC

K

CI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 273 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

85


URBAN VARSITY ZOODIE Hoodjacka som är lite högre i hals. Kontrastfärgade ärmar och insida av huva. Kängurufickor med ingång för hörlurar. Mudd med ränder i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FÄRGER

/

CA PRIS 440 kr

BASEBALL ZOODIE Hoodjacka med raglanärm. Huva med dubbelt tyg och ärmar i kontrastfärg. Hellångt blixtlås. Delad känguruficka. Mudd i nederkant och ärmslut. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH063 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

86

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FÄRGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 370 kr


AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE LE LL / OW

F JE IRE T R BL ED AC / K

BU CH RG AR UN CO DY AL /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR

CO

AL

/B

LA

/

/

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CH

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

CK

FÄRGER

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

SIDA 300

BARN

VARSITY ZOODIE

Collegejacka med dubbla tyglager och kontrastfärg i huvan. Dragkedja och snoddar i kontrastfärg. Två frontfickor och mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH053 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR S-2XL

CA PRIS 370 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

87


BARN

SIDA 303

AWDIS SWEAT Rundhalsad sweatshirt i 40 färger. Modern passform. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH030 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-5XL** (*3XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL endast tillgängligt i Heather Grey, Jet Black och New French Navy)

VY NA CH

BL NE W

AI RF

FR

OR

EN

CE

H AS

K Y DU

BA

ST

BY

PI N

PI N

K

PI N LO YF ND

GR EE N TL E BO T

JA

DE

EE N GR

GR E M VA IL NI KS LL HA A KE

KE LL Y

EE N

CA

BU M LI

N SU T IN M ER PP PE

NU DE

SS

DY UN RG

UM PL

OW LL YE

LD GO

E OC OL AT T HO

GR IV E OL

CH

EE

N

EN

UE

EY

K

M

OO

HE A

ND

TH ER

US

T

GR L EE ST

LE PU RP

Y SK H US CR GE AN OR

RN BU

GR

GR E

EY

L OA CH A

BL UE

SU RF SE UO I

GE AN OR T

RE FI GR E T RE S FO

88

RC

GR ST OR M TU RQ

W HA

RE

D

RE D K BR IC

EY

E OK SM BL AC K UE AI

HI

IA

RE

N

BL

BL

UE

DE EP PP SA

Y RR CR

AN

BE

NK PI HO T

BL AC K

AC BL UE BL L YA RO

OX FO

RD

NA VY

AR C

JE T

TI

C

W

HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 201 kr


BARN

SIDA 303

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FÄRGER

GR HEA EY TH E

R

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 172 kr

R

CA PRIS 261 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*White, Black, Navy, Deep Navy och Heather Grey i 3XL)

HE

262M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

AT

Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

89


NY HE T

ORGANIC SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Raglanärmar, dubbla sömmar, mudd i krage, nerderkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 286 kr

90

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FÄRGER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WU31B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

E

Y

BL UE GE AN

SE

OR

W

OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

HI

HA

GR

E

ST

GR

E M LI

LL YE

TE

EE

N EE

ZZ FI OW

N

M

PU

BU

SO

RE

FT

RE

D

RO

DY UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 241 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WW32B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL

FO UE

L

GE

BL

YA

OR E PU R

RO SO

FT

D RE

AN

SE

RO

UR

DY UN BU RG

G

BL U

E

VY N BA

HE AT HE

EN

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N GR AP PL E

LI

M

E

EE

ZZ FI W LO YE L

N

M

AG

NA

GR R

AL AS

PI TA

T AN RA DI

SA

GE

PU

RP

NK

LE

W

UR BA

N

PH

BL

TE HI

T

AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 241 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

91


ID.202 50/50 SWEATSHIRT UNISEX rundhalsad sweatshirt i modern passform som passar både dam och herr. Mjuk borstad insida. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable.

ART NR WUI23 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL

92

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 136 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 140 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FÄRGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 140 kr VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

93


KING

CREW NECK Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU01K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 270 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

QUEEN

CREW NECK /WOMEN Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW01Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 270 kr

EY

VY NA UR

GR

HE AT

DA

RK

PI TA EN AG

BO

GR UA

TT LE

EE

GR EE

N

N

M

RE D

NK

CH ER RY

HE

KI

AQ

OW LL YE

OR RE PU

KH A

FI ZZ

GE AN

SE RO FT SO

94

BA N

FO

ID M R

R HE AT HE LE RP PU NT RA D

IA

PU RE

SK

Y

BL UE IC NO RD

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA

N

TE HI W UE BL L YA RO

GR

EY

FÄRGER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EY GR

E IN W

AT

M

EL

HE AT H

ON

ER

OR

RE

AN

D

GE

HE

RE D

PA LE

OW

GE

YE LL R LA SO

PU

PA LE

GE SA

LI

GH T

JA

DE

K AT H GR ER EE DA N R

RE

YE

OR

LL

AN

OW

SA ND T SE R DE

HE

GR FO

RE

ST

GR LL Y KE

SA

GE

EE

EE

N

N

M

IL

NU

LE N

DE

IA L

YE LL R LA SO

PU

KH

OW

GE AN RE

OR

LL YE PA LE LI

GH T

JA

DE

RK AT H GR ER EE DA N

HE

GR ST RE FO

OW

SA ND T SE R DE

DE NU N EE

N

AK

I

CA

M ID AT HE

LE RP R HE

AN T RA DI

PI

Y ND

NK PI

H BL ER UE RO

BL AL RO Y

AT HE HE LE RP PU

R DE LA VE N

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

YA

L

HE

AT HE

EL EP H UE

NA VY R

NA N BA UR

GE AN

D RE ER

R

AN T

R HE HE AT

VY

EY GR R HE AT HE Y SK PU RE

AI W HA

GR EY

PH

AL

AS

T

AC BL N BA UR

W

G FO GR EY UE BL N IA

E IN W

AT HE

HE AT H

RE D

TE

R AT HE L YA H BL ER UE RO

AT HE

R HE

AN T RA DI

NK PI PA LE

HI

M ID

GR

GR EY

HE UE LE

PU

RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND I

CA

RP

LE

HE

RO Y

AT HE

AL

R

NA N BA UR

BL

VY

NA VY

HE AT

EL EP H

HE

R

AN T

AS

T AL AS PH

N BA UR

EY GR R HE AT HE

PH

K AC BL

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI AK KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

PU

FÄRGER

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 176 kr AL T

CA PRIS 176 kr

AL T

WU01W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

AS PH

WW02W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

95


MEN’S ORGANIC

CREW NECK SWEAT Rundhalsad sweatshirt i herrmodell. Tillverkad av ekologisk bomull. Mjuk borstad insida. Rib i hals, ärmslut och nedtill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ078 80% ekologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL

OC EA N HT IG BR

HE

CH

AT

NA

HE

R

VY

GR

AL AR

CO

K AC

L RA

E

TU NA

CH

ER

OL

IV

RY

RE

D

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 396 kr

WOMENS ORGANIC

CREW NECK SWEAT

Rundhalsad sweatshirt i dammodell. Feminin passform. Tillverkad av ekologisk bomull. Mjuk borstad insida. Rib i hals, ärmslut och nedtill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ079 80% ekologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

PI

96

L RA NA

TU

E IV OL

RY CH ER

NK

CA RN

AT

RE

D

IO N

HE

OC HT BR

IG

NA

VY

EA

GR EY AT

HE

R

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER

N

CA PRIS 396 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidlös, heavyweight sweatshirt med rundad hals och raglanärm. Mudd i hals, nedtill och ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH130 70% ringspunnen bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY NE W

HE

BU

R HE AT

FR EN CH

EY GR

AL CO CH AR

JE T

AR

CT

IC

W

HI TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 255 kr

AUTHENTIC MELANGE SWEAT Exklusiv melerad sweatshirt med modern och rak passform. Snygg v-detalj i halsen. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla med en slät yta i bomull. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 260M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos / Yttertyg: 100% bomull (3 layer fabric) (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

NG EL A M EA N OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

E

CA PRIS 323 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

97


AUTHENTIC BASEBALL SWEAT Exklusiv sweatshirt i baseballmodell med kontrastfärgade raglanärmar. Modern passform. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Slät yta i 100% bomull. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR 264M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

CA

RB

O /B NM LA EL CK AN

GE

FÄRGER

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

CA PRIS 355 kr

BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanärm i kontrastfärg. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH033 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

98

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D / BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FÄRGER

/

CA PRIS 255 kr


pure pure

103F/M 103F/M

108M

108F Ladies’ 108F Pure Organic T Ladies’

108MMen’s Pure Organic T Men’s Pure Organic T SIZES XS-3XL

PureSIZES Organic T XS-2XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-2XL

100M Pure Organic Long Sleeve T

100M XS-3XL Pure SIZES Organic Long Sleeve T

108B Children’s 108B Pure Organic T Children’s

103M Men’s Pure Organic 103M V-Neck Men’s Pure TOrganic

Pure T SIZESOrganic 3-14 Years

V-Neck T SIZES XS-3XL

SIZES 3-14 Years

208M Pure Organic Reversible Sweat

SIZES V-Neck XS-2XL T

SIZES XS-3XL

209M Pure Organic High Collar Hooded Sweat

208M SIZES XS-3XL Pure Organic Reversible Sweat

209M SIZES XS-3XL Pure Organic High Collar Hooded Sweat

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

103F Ladies’ Pure103F Organic V-Neck T Organic Ladies’ Pure

SIZES XS-2XL

508M Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

508M SIZES S-3XL Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

SIZES XS-2XL

SIZES S-3XL

SIZES XS-2XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT OXFORD

STONE

DARK OLIVE

NATURAL

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

AQUA

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

108M/F available in black, white, convoy grey, light oxford, stone, dark olive, natural, french navy, bright royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT STONE DARK OLIVE NATURAL FRENCH BRIGHT AQUA 108B available in black, white, french navy, bright OXFORD NAVY royal, aqua, ROYAL classic red

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

100M, 103M/F available in black, white, french navy

108M/F available in black, white, convoy lightavailable oxford, in stone, olive, natural, french navy,french brightnavy, royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red 208M, 209M,grey, 508M/F black,dark white, stone, dark olive, natural, aqua, burgundy 108B available in black, white, french navy, bright royal, aqua, classic red 100M, 103M/F available in black, white, french navy 208M, 209M, 508M/F available in black, white, stone, dark olive, natural, french navy, aqua, burgundy

CREW NECK

SWEATSHIRT

99


SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT UNISEX sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

SA

BL L YA RO

FR EN CH

UE

NA VY

EY GR R AT HE

D RE

UN

FI

RE

RG BU

PP

HI

RE

BL

DY

UE

HE

CH

JE T

BL AC K

FÄRGER

AR CO AL

CA PRIS 308 kr

LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Raglanärm. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-158 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 207 kr

VY NA

GR R TH E HE A

T LI GH

AN GE

RE D

OR

BU

RG U

ND

Y

UE BL E UR AZ

DE EP

IT PH GR A

K BL

AC

TE HI W UE BL L YA RO

GR EE N LY KE L

100

EY

E

FÄRGER


ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Raglanärm. Mudd nertill och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 247 kr

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Exklusiv sweatshirt med modern passform. ¼ blixtlås i hals. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i kragen. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

270M 80% bomull 20% polyester 280 g XS-4XL

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 412 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

101


FRESHER FULL ZIP SWEAT Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

NA VY FR EN CH

R AT HE HE

SA

RE FI

BU

PP

HI

RG

RE

UN

RE

D

DY

UE BL

UE BL L YA RO

GR

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 363 kr

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja, raglanärmar och två sidfickor. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-160 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

NA DE EP

GR EY

GE AN

D RE

OR

BU N

AT HE HE

HT LI G

RG UN

BL RE AZ U GR EE TT LE BO

DY

UE

UE BL L YA RO

EE N GR Y KE LL

102

R

PH GR A

AC K BL

W

HI TE

IT E

FÄRGER

VY

CA PRIS 234 kr


SWEAT JACKET Sweatjacka i herr- och dammodell. Dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Tear-away-label.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL XS-2XL Light Graphite endast i herrmodell.

CA PRIS 303 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FÄRGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Exklusiv sweatjacka med modern passform i kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR

267M 267F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford) STORLEKAR DAM XS-XL

NA VY FR EN

CH

OX F GR EE

N

LI

GH

T

OY NV CO

BO

TT

LE

UN DY BU RG

CL

AS

SI C

RE

D

RO YA L HT BR IG

OR

GR E

K BL AC

W

HI TE

Y

FÄRGER

D

CA PRIS 444 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

103


COLLEGE JACKET UNISEX baseballjacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor. Rebrandable. ART NR JH041 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 332 kr

D RE RE FI

RD OX FO

R HE AT HE

NA

GR E

K AC BL T JE

104

VY

Y

FÄRGER


BARN

SIDA 302

VARSITY JACKET Kraftigare UNISEX baseballjacka i college-material med kontrastränder på mudd och krage. Två frontfickor. Stängs med tryckknappar. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–3XL* (*3XL endast tillgänglig i Burgundy/ Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

FI R W ER HI ED TE /

/ RG GR UN EY DY

/W NK PI

BU

T HO

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

TE HI

HE LE GR / H EY EA T

RP PU

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ FO W RD HI NA TE V Y

R

OX

AT H W ER HI G TE RE HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

Y

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 363 kr

GIRLIE VARSITY JACKET Kraftigare baseballjacka för dam i college-material med kontrastränder på mudd och krage. Två frontfickor. Stängs med tryckknappar. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043F 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–XL

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/ RG GR UN EY DY

BU

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 363 kr

ZIP / BUTTON JACKET

SWEATSHIRT

105


MEN'S AUTHENTIC

LADIES' AUTHENTIC

Exklusiva sweatpants i hållbar design och modern passform. Tillverkad i kammad bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja. Mudd i midja och benslut.

Exklusiva sweatpants i hållbar design och modern passform. Tillverkad i kammad bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja. Mudd i midja och benslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FÄRGER

FÄRGER

VY FR

EN CH

NA

FO OX

AC K BL

VY FR E

NC H

NA

FO LI

GH T

OX

AC K

RD

CA PRIS 398 kr RD

CA PRIS 398 kr

BL

106

268F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

GH T

268M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CUFFED JOG PANTS

LI

CUFFED JOG PANTS


ELASTICATED

COLLEGE

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Tear-away-label.

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Rebrandable.

Y NA V EN CH

GR

FR

R HE

AC BL JE T

EY GR R HE HE AT

GR HEA EY TH E

DA RK

K

E HI T W

Y NA V

DE

EP

NA

VY

BL AC

AT

FÄRGER

AL

FÄRGER

K

CA PRIS 246 kr

R

CA PRIS 164 kr

EY

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

HE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CO

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CUFFED JOG PANTS

CH

JOG PANTS

JOG PANTS SWEATSHIRT

107


WOMEN'S SLIM FIT

JOGGERS

Sweatpants i mjuk och lätt kvalité. Smal passform med modern touch. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja och snodd med metalldetaljer. Mudd i midja och benslut. Rebrandable.

Sweatpants i mjuk och lätt kvalité. Smal passform med modern touch. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja och snodd med metalldetaljer. Mudd i midja och benslut. Rebrandable. ART NR SF425 MATERIAL 60% kammad bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VIKT 250 g/m² STORLEKAR S-2XL

FÄRGER

FÄRGER

GR R HE HE AT

VY

AC K BL

GR R HE HE AT

VY NA

AC K BL

EY

CA PRIS 318 kr EY

CA PRIS 300 kr

NA

ART NR SK425 MATERIAL 60% kammad bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VIKT 250 g/m² STORLEKAR XS-XL

108

SLIM FIT

JOGGERS


LIGHTWEIGHT SHORTS Shorts med dragsko i midja. Två sidfickor. Oborstad insida. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 118 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FÄRGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med dragsko i midja. Snodd i kontrastfärg. Två sidfickor en ficka bak. Rebrandable.

Retroshorts för dam med dragsko i midja. Kontrastfärgad kant och sida. Två sidfickor. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FÄRGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FÄRGER

/W

CA PRIS 261 kr

/

CA PRIS 132 kr

RE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR SK069 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 220 g/m² STORLEKAR XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

109SPORT

Vi har samlat det bästa inom funktion och sport. Brett utbud med massor av härligt krispigt färgstarka kläder i skön komfort


112


GH T

BR I

EE

GR

N

KE LL Y

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

ER

G

TN IN

GH

LI

K

PI N

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

LO W

UE

BL

L

YA

RO

GE

GE

BL UE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FÄRGER

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

RE

PH I

SA P

IV M E/ EL B AN LA GE CK

OL

TE A M L/ EL B AN LA GE CK

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

EE

GR

N

OW

LL

YE

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

N

SU

GE

AN

OR

LI G OR HT AN NI GENG

GH

LI

D

RE

RE M D/ EL BL AN AC GE K

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

PU RP LE

AN GE

EL

M

R M PLE EL / AN BL GE AC K

PU

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

BL UE

OW

FL

RN

CO

RE

HI

PP

SA

Y M AL EL / AN BL GE ACK

RO

L

YA

RO

UE

BL

NA M VY / EL B AN LA GE CK

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FÄRGER

LI G OR HT AN NI GENG

D

RE

E

NG

EL A

M

RE

FI

NK

PI

NK

PI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HO

SIDA 295

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Färg 75 kr, Melange 94 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad funktions t-shirt för dam med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Färg 75 kr, Melange 94 kr

T-SHIRTS

SPORT

113


114


BARN

SIDA 296

COOL T

GIRLIE COOL T Funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast tillgänglig i färgerna Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple och Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FÄRGER

CO

CK

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 100 kr

CA PRIS 100 kr

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 42 färger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

115


116


PERFORMANCE T Funktions t-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDA 295

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

PERFORMANCE T LADIES Funktions t-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

E

91 kr

M

CA PRIS

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

LI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T-SHIRTS

SPORT

117


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr och dam. Mesh-detaljer på baksidan och under armarna för överlägsen andningsförmåga och fukttransport. Tillverkad i Slim-fit-tech material som är särskilt utformad för komfort och bekvämlighet. Raglanärm. Rebrandable. ART NR HERR TR011 ART NR DAM TR021 MATERIAL 100% polyester VIKT 135 g/m2 STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS-XL ÖVRIGT French Navy endast i herr, Hot Pink endast i dam. CA PRIS 135 kr

118

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FÄRGER


PERFORMANCE VEST Funktionslinne för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-416 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

YA

EP

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

PERFORMANCE VEST LADIES

Funktionslinne för dam. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-418 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E LI M

LL YE HT IG

RE

D

BR

FU

CH

SI A

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI T

E

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

T-SHIRTS / VEST

SPORT

119


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Funktionslinne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionslinne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

EY

CH EN

R

FR W NE DY

T

RG

UN

PI NK

PL E

BU OW LL YE

ND SA

EE

RT

GR

DE

SE

E TT L BO

Y LL KE

TR IC EL

SU N

OR

N EE GR

GR C RI EL EC T

EC

N

AN GE

CR

OR IC TR EC EL

YE LL OW

AN

US H

GE

SA

D RE FI RE EN GR E E M LI

HO

PP

PU R

HI RE

L YA RO

N EE GR Y LL KE

HE AT

UE BL

UE BL

D RE RE FI

EC EL

N EE GR IC TR EC EL

GR

L CH

HE

HI W

JE T

RO

AR

YA

CT

L

NC FR E

IC TR

T HO OW LL EL

EC

TR IC

YE

LO YE L N SU

PI

NK PI

PL E PU R W

GE

NK

E

NE

W

IC

BL U

E

NA H

AL CO AR CH

JE T

BL AC K

TE HI W IC CT AR

BL U RE HI SA PP

AN OR C TR I EC EL

120

CO A

FÄRGER

AR

FÄRGER

TE

CA PRIS 100 kr VY

CA PRIS 100 kr

NA VY

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

EE N

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnesslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärg i halsringning och ärmhål. Brottarrygg. Nätpanel i övre delen av ryggen för extra ventilation. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 120 kr NK PI OT BL

AC

BL

BL

K

AC

K

/C AC

K

BL

/H

HA

K AC

TE HI W

LA /B NK PI T HO

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

CH PUR AR PL CO E / AL

CK

G IN K GR / LIG EE H N TN

AC BL

/R

RC

ED

OA

L

FÄRGER

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Linne i soft-touch material för dam. Öppen rygg med kontrastfärgade breda band. Double Strap Back Vest är konstruerad för att hålla dig sval och bekväm. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g XS-XL

EL AN GE M E PU RP L

R M NF EL LO AN W GE ER

CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M VE R

T M NIN EL G AN OR GE AN G

GH LI

LI

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

E

BL

SI L

AC

K

BL

AC

M EL

K

AN

GE

FÄRGER

EL AN GE

CA PRIS 135 kr

VEST

SPORT

121


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI® STRAP BACK VEST

Funktionslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Brottarrygg med resårband. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR027 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 84 kr

M

BL UE PP

IN GH LI

FI

HO

TN

T

RE

PI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

SA

AC

CH

K

BL

HI RE

AR CO AL

EL

K AC

TE HI W

AN

GE

FÄRGER

LADIES YOGA KNOT TRIDRI

®

VEST

Yogatopp med fukttransporterande egenskaper som håller dig sval och bekväm under träningen. Avslappad men feminin passform med större halsringning och dekorativ knut i rygg. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR042 100% polyester 135 g/m2 XS–2XL

NK PI T HO

F BL OR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LV SI

K AC BL

ER

M

M

EL

EL AN

K AC BL

122

AN

GE

FÄRGER

GE

CA PRIS 137 kr


PANELLED TRIDRI® POLO Funktionspiké i herr- och dammodell med meshpaneler för extra ventilation. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam endast i färgerna Black, Fire Red, French Navy och White.

UE RE HI

CH

SA

FR

PP

EN

M K

BL

VY NA

AN EL

K

D RE

BL

UE

M

EL

AN

GE

BL

AR

AC

CT

BL

IC

AC

W

HI

TE

FÄRGER

GE

CA PRIS 137 kr

PERFORMANCE POLO Funktionspiké i herr- och dammodell. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

63-038 63-040 100% polyester 140 g/m2 S–3XL XS-2XL

D RE

RO

YA L

BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 172 kr

VEST / POLO

SPORT

123


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Funktionspiké för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionspiké för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

CH FR EN W NE BL U

E

SE UO I

SK

Y

RQ TU

T

D RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

HO

FI RE

IC

PI N

PI

K

NK

SA EL EC TR

BU

NA

EY HE R AT HE

PP

HI

FL E RE Y ND RG U

RP L PU

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

GR

L OA RC

UE

T JE

X

BL L YA RO E

GR R HE AT HE

CH A

BL

C CT I AR

UE

N EE GR E LI M

K

HI W

UE BL RE PP HI SA

W LO YE L N

RE

D

SU

T HO EY

FI RE

PI NK

NE

W

RO YA L

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU DY UN RG BU

124

BL

FÄRGER

RE

FÄRGER

TE

CA PRIS 162 kr VY

CA PRIS 191 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i färgerna White, Jet Black och French Navy)

AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

E

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast i färgerna Jet Black och Artic White)

BL U

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


NYHET

NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Ett orange märke vid knappslån samt orange tråd i översta knappen. Material: 58% bomull, 42% Polyester

Sportpolo i dubbelstickat tyg med mjuk känsla och pikéstruktur för ett klassiskt utseende. DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Förskjutna axelsömmar som tillåter naturlig rörelsefrihet. Ribb i krage. Klassisk passform. 2 knappar i knappslån.

ART NR NK292 MATERIAL 58% bomull, 42% polyester STORLEKAR S-2XL CA PRIS 699 kr

ART NR NK295 MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR S-2XL

D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FÄRGER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FÄRGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 727 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalsad funktions t-shirt med lång ärm. Meshpanel i rygg. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAM TR060 MATERIAL 100% polyester VIKT 155 g/m2 STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 120 kr

126

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER


LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

D

L

RE

VY

RE

YA

FI

RO

N EE IC

YE EL

EL

EC

EC

TR

TR

IC

OR IC TR EC EL

GR

LL

AN

GE

OW

FR

EN

CH

NA

AR CO AL CH

W

BL

HI

AC

K

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 145 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

YE

NK

EL

EC

TR

IC

PI T HO

HI PP SA

LL

UE BL RE

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FÄRGER

OW

CA PRIS 145 kr

LONG SLEEVE SPORT

127


MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionströja för herr med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 471 kr

GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionströja för dam med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

128

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 471 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Långärmad funktiontröja med blixtlås i hals. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

CA PRIS 170 kr

AC

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG

K

BL

BL

BL

AC

AC

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

/

FÄRGER

SEAMLESS “3D FIT”

MULTI-SPORT PERFORMANCE ZIP TOP

Seamless 3D fit är tillverkad med sömlös teknik som garanterar komfort och fri rörlighet, oavsett sport. Snyggt präglade detaljer. 1/4 blixtlås i hals. Tight passform och lång ärm med tummhål. Stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper för maximal rörlighet och prestanda. Dekorativa kontrastsömmar. Räfflad rib nertill och på ärmslut. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR202 TR205 70% polyester, 30% polyamid 70 g/m2 S-2XL S-XL Herr finns endast i Charcoal, Full Black, Dam ej i Full Black

NK PI

OI S QU TU R

CO AR CH

FU

LL

BL

AC

AL

K

FÄRGER

E

CA PRIS 341 kr

LONG SLEEVE SPORT

129


MEN’S COOL COWL NECK TOP Funktionströja för herr med mycket god fukttransporterande förmåga. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Följsam passform och raglanärm med öppning för tummen. Hög hals, huva och dragsko. Reflexdetaljer på huva och en reflexhake i nacken. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC037 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

GE

GE

AN EL M D RE

N

RO

AV

YA

Y

L

M

M

EL

EL

AN

AN

GE

GE AN EL M EY GR

FÄRGER

BL A M CK EL S AN LA GE TE

CA PRIS 435 kr

GIRLIE COOL COWL NECK TOP Funktionströja för dam med mycket god fukttransporterande förmåga. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Följsam passform och raglanärm med öppning för tummen. Hög hals, huva och dragsko. Reflexdetaljer på huva och en reflexhake i nacken. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC038 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² XS-XL

130

PI NK RI C CT EL E

M N EA OC

RA M SP EL BE AN RR GE Y

NG EL A

AN GE EL M EY GR

BL A M CK EL S AN LA GE TE

FÄRGER

E

CA PRIS 435 kr


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX Sportig hoodtröja i mjuk polyester. Dubbelt tyglager i luva och känguruficka fram. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

BL U Y LL KE

SU

N

YE

GR

LL

EE

N

OW

RO YA L

OX F

GR

D RE RE FI

E

NA VY

EL M EY

OR D

EY GR L EE ST

DY UN RG BU

BL

UE

PU

M

RP

EL

LE

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

AN GE

CA PRIS 278 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Rörlig hoodie med 4-vägs stretch som håller dig varm vid kyligt väder. Raglanskärning i ärm och paneler i sida för smidigare passform. Material med fukttransporterande förmåga med quick-dry effekt. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA

EY

FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

FÄRGER

VY

CA PRIS 415 kr

HOOD SPORT

131


COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfärgad hoodjacka med fukttransporterande förmåga. Följsam passform och rundad nertill bak. Raglanärm med tumhål i ärmslut. Justerbar luva med hög krage. 2 fickor fram. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Tear out-label. ART NR JC057 MATERIAL 89% polyester, 11% elastan ärm: 92% polyester, 8% elastan VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-2XL

N A M VY EL / AN NA GE VY

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 462 kr

COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfärgad hoodjacka med fukttransporterande effekt. Följsam passform och rundad nertill bak. Raglanärm med tumhål i ärmslut. Justerbar luva med hög krage. 2 fickor fram. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Tear out-label. ART NR JC058 MATERIAL 89% polyester, 11% elastan ärm: 92% polyester, 8% elastan VIKT 240 g/m² STORLEKAR XS-XL

132

E M AN EL / AN OC GE EA N

OC

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 462 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lättviktshoodie i dam- och herrmodell med hög hals och hellångt blixtlås. Smal passform. Reflexpiping på ärmar. Rebrandable.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR ÖVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Marl endast i dam.

CA PRIS 520 kr

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FÄRGER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportig hoodjacka i mjuk polyester med raglanärm och kontrastpanel. Dubbelt tyglager med kontrastfärg i luva och känguruficka fram. Dold ingång och snoddar för hörlurar. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FÄRGER

/

CA PRIS 363 kr

HOOD SPORT

133


WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® CAMO LEGGINGS

Leggings för dam med mönster. Innerhåller elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Rebrandable.

Hellånga leggings med coolt kamouflagemönster och dekorativa kontrastsömmar. Elastisk, bred midja och invändig myntficka. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR032 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

TR038 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

FÄRGER

CA K AC BL

O CA M

RP CA

M

O

PU

PP SA O M CA

HO T

LE

RE HI

CO AR CH O M

M O

FÄRGER

PI NK

CA PRIS 375 kr

AL

CA PRIS 324 kr

CA

134

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® PERFORMANCE LEGGINGS


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Black, Navy, Olive och Charcoal är enfärgade, Space är melerade. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIAL 90% polyester, 10% elastan VIKT 250 g/m² STORLEKAR XS-XL

OL

IV E

NK PI E AC SP

M

UL

E

BE

BL

RR Y

UE

IR

UR AZ

SP A

CE

SA

VY NA

SI E AC SP

PP H

ER LV

AL CH

AR

CO

CK BL A

FÄRGER

E

CA PRIS 307 kr

PANTS / LEGGINGS

SPORT

135


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Hellånga leggings med snyggt utskurna meshpaneler på vad och lår som håller dig sval under träningspasset. Elastisk, bred midja och invändig myntficka. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 409 kr

VY NA

BL

AC

K

FÄRGER

LADIES PERFORMANCE

TRIDRI® COMPRESSION LEGGINGS Kompressionsleggings i mjuk stretchig kvalitet som ger dig maximal support och rörelseprestanda. Smarta meshfickor på varje ben med plats för telefon. Bred elastisk midja med ficka på insidan. Garanterat ogenomskinliga. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR304 88% polyester, 12% elastan 300 g/m2 XS-XL

CA PRIS 427 kr

RR BE UL M

BL

OL

IV

AC

E

K

Y

FÄRGER

WOMEN’S YOGA TRIDRI® LEGGINGS

Yoga-leggings för kvinnor. Deras stretchiga, stödjande tyg gör dem idealiska för yoga och pilates. Ett högt midjeband för bättre stöd när du böjer och sträcker dig. Elastiska i underbenen vilket ger dig mer frihet att sträcka dig till de svåraste poser. Fodrad panel mellan benen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR039 88% polyester, 12% elastan, Rib: 96% polyester, 4% elastan 290 g/m² XXS-XL

136

/C HA RC K BL AC

BL

AC K

/B

LA CK

FÄRGER

OA L

CA PRIS 375 kr


WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Leggings för dam med snyggt abstrakt tryck och dekorativa detaljer som framhäver kroppens naturliga form. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och fri rörlighet i stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärgad midja. Räfflad ribb i knäveck och benslut. ART NR TR212 MATERIAL 56% nylon, 41% polyester, 3% elastan. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VIKT 340 g/m2 STORLEKAR XS-XL

E IV OL

PU

RP

LE

DY BU

RG

UN

BL SA

PP

HI

RE

CO AR CH

BL

AC

K

AL

FÄRGER

UE

CA PRIS 289 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT SOLID COLOR LEGGINGS Sömlösa leggings med skulpterande detaljer och abstrakt tryck. Hög linning i midjan och ribbade muddar. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och rörelsefrihet oavsett sport. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR215 94% nylon, 6% elastan 350 g/m2 XS-XL

CA PRIS 307 kr

RU ST

BL

AC

K

FÄRGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

137


WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Sömmar i kontrastfärg. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 171 kr

BL

PI OT /H K AC BL

AC

BL

AC

K

K GR / LIG EE H N TN

IN

NK

G

FÄRGER

ANKLE ZIP TRAINING

TRIDRI® TRAINING LEGGINGS Kompessionsleggings för herr med snyggt och praktiskt blixtlås i benslut. Stretchigt material som håller dig bekväm under träningspasset. Elastisk midja med dragsko. Ficka med blixtlås bak och invändig myntficka. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR053 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 S–2XL

CA PRIS 375 kr

BL

AC

K

FÄRGER

MEN'S TRAINING TRIDRI® LEGGINGS Leggings med kompression som ger dig stöd och maximal effekt vid träning. Stretchig kvalitet för bästa rörelseprestanda. Bred elastisk midja. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR017 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² S-3XL

M CA BL

AC

K

CK BL A

FÄRGER

O

CA PRIS 341 kr (Black Camo 375 kr)

138


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

GIRLIE COOL TAPERED JOGPANT

Avsmalnande träningsbyxa. Fickor i sida. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. Rebrandable.

Avsmalnande träningsbyxa för dam. Fickor i sida. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NA

R

CH

HE AT

BL AC JE T

NA NC H FR E

HE

AT

HE

R

K BL AC JE T

EN

FÄRGER

FR

FÄRGER

K

CA PRIS 452 kr VY

CA PRIS 452 kr

VY

JC084 60% bomull, 35% polyester, 5% elastan 240 g/m² XS-XL

HE

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastan 240 g/m² S-2XL

PANTS / LEGGINGS

SPORT

139


WOMEN'S YOGA

MEN'S YOGA

Sweatshirtbyxor med smal, feminin passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Paneler på sidorna. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable.

Sweatshirtbyxor med smal passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Två fickor fram och en bak. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable.

ART NR TR055 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR XXS–XL

ART NR TR054 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR S–2XL

FÄRGER

FÄRGER

GR R HE AT

AC K BL

DE NU

IV OL

CO AR CH

E

AL

GR R HE AT HE

AC K

EY

CA PRIS 341 kr EY

CA PRIS 341 kr

BL

140

TRIDRI® FITTED JOGGER

HE

TRIDRI® FITTED JOGGER


SLIM LEG TRAINING PANTS Skön träningsbyxa med smala ben i dam och herrmodell. Två fickor i sida med blixtlås och blixtlås i benslut. Elastisk midja med invändig dragsko. Tear-away label. ART NR HERR TL580 ART NR DAM TL581 MATERIAL 100% polyester VIKT 200 g/m2 STORLEKAR HERR XS-2XL STORLEKAR DAM XS-XL ÖVRIGT Dammodell endast i Black CA PRIS 399 kr

VY NA

BL

AC K

FÄRGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

141


BARN

SIDA 305

COOL SHORTS UNISEX Funktionsshorts med solskydd UPF 30+. Material med mycket god fukttransporterande förmåga som håller dig torr närmast kroppen. Innerbyxa. Resår i midja och dragsko. Sidofickor och invändig ficka med plats för nyckel. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 209 kr E BL U RO YA L

NA EN CH FR NE W

AR CO AL CH

BL AC K

FI

RE

RE

D

AR

JE

T

CT

IC

W HI TE

VY

FÄRGER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Funktionsshorts för herr med meshdetaljer bak. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Utan innerbyxa. Elastisk midja med dragsko. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR052 100% polyester 95 g/m2 S–2XL

CA PRIS 214 kr

BL

AC

K

FÄRGER

142


LEGGING

TRIDRI® SHORTS Träningsshorts i mjukt stretchigt material som slutar mitt på låret. Hög linning för bästa komfort. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR046 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XXS–XL

CA PRIS 154 kr

BL AC K

FÄRGER

GIRLIE COOL SPORTS CROP TOP Sport-bh i snabbtorkande funktionsmaterial som håller dig torr närmast kroppen. Innehåller elastan. Bh:n har brottarrygg och resår nedtill för optimal passform och stöd. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC017 90% nylon, 10% elastan 210 g/m2 XXS–XL (XXS i Black)

K

EC

TR

IC

YE

LL

PI N

EL

TR IC EC EL

AC BL T JE

AR

CT

IC

W

HI

K

TE

FÄRGER

OW

CA PRIS 162 kr

SHORTS / BRA

SPORT

143


EXPANDABLE

TRIDRI® FITNESS BELT Fitnessbälte som fästs runt midjan med en tryckknapp och har ett glidande justerbart spänne för att passa i storlek. Ficka med blixtlås för förvaring av nycklar, telefon, etc. Reflexdetaljer. Rebrandable. ART NR TR091 MATERIAL 100% elastan STORLEKAR One size CA PRIS 152 kr

BL

AC

K

FÄRGER

FITNESS SPRAY

& REFRESH BOTTLE Vattenflaska med sprayfunktion. Skruvlock för påfyllning.

ART NR TR097 MATERIAL Polypropylen/Thermoplast CA PRIS 135 kr

GR

EY

FÄRGER

HYPER FUEL WATER BOTTLE Vattenflaska med puffventil som ger ett snabbt vattenflöde och förhindrar läckage när den inte används. Strategiskt placerat grepp och ergonomisk flaskdesign. Böjligt material ger ökad pressbarhet för ett snabbare flöde av vatten. Fri från BPA. ART NR NK407 (OB.C4.18) MATERIAL 54% Low density polyethylene, 31% Polypropylene, 14% Thermoplastic elastomer, 1% Silicone KAPACITET 532 ml

144

LT /B /B LA LA CK CK

VO

HA BL BA AC NE K RO /B R LA ED CK /

P / W OW HI / BL TE A CK

PI NK

P BL HO AC TO K BL /W U HI E/ TE

A BL NT AC HR K AC / W IT HI E / TE

FÄRGER

CL EA /B R/ LA BL CK AC K

CA PRIS 199 kr


YOGA FITNESS MAT Tillverkad med strukturerat skum som ger bra grepp och dämpning, Rebrandable.

ART NR TR096 CA PRIS 255 kr AL CO AR CH

BL AC K

FÄRGER

MICROFIBRE

TRIDRI® QUICK DRY FITNESS TOWEL Snabbtorkande gymhandduk i microfiber. Rebrandable. ART NR TR092 MATERIAL 100% polyester microfiber MÅTT 90x40 cm CA PRIS 69 kr

AR CH

BL

AC

CO

K

AL

FÄRGER

NIKE SWOOSH WRISTBANDS

Svettband för handled med broderad Nike swoosh logotype. Säljs i par. ART NR NK280 MATERIAL 72% bomull, 12% nylon, 11% polyester, 4% gummi, 1% spandex STORLEK one size CA PRIS 115 kr / VA RS W ITY HI R TE ED

BA N BL ER AC O R K ED

HA

PI N OI K G L GR AZE EY /

OB S W IDI HI AN TE /

/B HI TE W

BL

AC

K

/W

HI

TE

LA CK

/

FÄRGER

ACCESSORIES

SPORT

145STICKAT Att sätta till en stickad tröja till din outfit, är som att sätta pricken över i:et. Här hittar du stilrena stickade tröjor av bästa kvalitet.


WOMEN’S COTTON BLEND V-NECK SWEATER

V-NECK SWEATER

AQ042 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² S-3XL

FÄRGER

VY CH EN FR

ID CH OR

BU R

GU N

HE A

DY

TH

ER

R HE LE RP PU

ID OR CH

HE

HE AT

AT

HE R

ER AT H HE E PU RP L

148

NA

AL

HE AT AC K BL

EN

BL

CH

HE

AC K

NA

AL

FR

CH

BL AC K

AR

CO

AT H HE

AC K BL

R

FÄRGER

VY

CA PRIS 360 kr ER

CA PRIS 360 kr

CO

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AR

AQ043 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² XS-2XL

Finstickad tröja för herr. Fungerar perfekt som en klassisk pullover till skjortan eller utan, för en ledig look. Ribbstickad v-ringad hals, ärmslut och nertill. Kontrastfärg på insidan av nacke.

CH

Finstickad tröja för dam. Fungerar perfekt som en klassisk pullover till skjortan eller utan, för en ledig look. Ribbstickad v-ringad hals, ärmslut och nertill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

MEN'S COTTON BLEND


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Stickad v-ringad pullover för herr. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CA PRIS 458 kr

AL CO AR

FR

CH

EN

BL

CH

AC

K

NA

M

VY

AR

L

FÄRGER

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad v-ringad pullover i en feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CA PRIS 458 kr

CH

AR C

OA

L

NA FR

EN

CH

AC K BL

M

VY

AR

L

FÄRGER

STICKAT

149


MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

DE N

CO

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 489 kr

LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

NI

CO

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 489 kr

SLEVELESS PULLOVER Stickad pullover i UNISEX modell. Klassisk passform. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

K

150

FR

EN CH

BL AC

AR

L

AR L DE

NI M

M

M AL CH

CA PRIS 425 kr

NA

VY

FÄRGER

CO

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


MEN’S V-NECK

SLEEVELESS KNITTED CARDIGAN Finstickad, ärmlös cardigan för herr med modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

DE N

CO

719M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 545 kr

MEN’S V-NECK

KNITTED CARDIGAN Mjuk finstickad cardigan för herr med modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

NI

CO

715M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 630 kr

LADIE'S CARDIGAN Stilren stickad cardigan för dam. Feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

NI M

AL

M

M AR

L

AR L

FR

EN CH

BL AC

K

NA V

Y

FÄRGER

DE

AR CO

715F 50 % bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 458 kr

STICKAT

151SKJO RTOR

I vår skjortavdelning hittar du skjortor för alla tillfällen. Klassisk elegans, modern design eller avslappnad känsla, välj det som passar dig.


154


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Oxfordskjorta i herr- och dammodell som går upp till storlek 6XL. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd, utan ficka och har enkel knappslå.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FÄRGER

HT

932M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

BR IG

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

377 kr 343 kr

OXFORD

SKJORTOR

155


156


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorta med smalare passform. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FÄRGER

BR

IG H

T

RO

YA

NA VY

922M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2

BR IG HT

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

377 kr 343 kr

OXFORD

SKJORTOR

157


TAILORED BUTTON-DOWN OXFORD SHIRT

Elegant oxfordskjorta med skräddarsydd, smal passform. Krage med ”button down” och ficka på vänster bröst. Rundad nertill. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.

CA PRIS

158

447 kr

D FO R OX

BL

AC

K

BL U

E

FÄRGER HI TE

928M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FÄRGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Modern herrskjorta med tvättad look och skräddarsydd passform. Tillverkad i 100% certifierad, ekologisk bomull av hög kvalitet. Dekorativ konstrastfärg på insidan av manschett och krage. ”Button down”-krage. Kontrastfärgade knappar och ficka på vänster bröst. Rundad nertill. Easy-care.

494 kr

OXFORD

SKJORTOR

159


SE HELA VÅRT SORTIMENT PÅ WWW.FRUIT.SE

160


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorta i herr- och dammodell. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd och utan ficka.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FÄRGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

NA

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

356 kr 325 kr

OXFORD

SKJORTOR

161


162


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Omtyckt poplinskjorta i herr- och dammodell. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst. Herrmodellen har dubbel knappslå och är rak nertill. Dammodellen är figursydd med enkel knappslå och rundad nertill.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FÄRGER

EN

934M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S–4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

343 kr 309 kr

POPLIN

SKJORTOR

163


164


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorta med smalare passform (tailord fit/fitted). Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas. Dammodellen har dolda knappar.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FÄRGER

EN

924M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S-4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

325 kr 291 kr

POPLIN

SKJORTOR

165


166


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Klassisk poplinskjorta i herr- och dammodell med ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FÄRGER

ID

65-118 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

M

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

340 kr 297 kr

POPLIN

SKJORTOR

167


168


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR CA PRIS LÅNGÄRMAT

FÄRGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR D

966M 75% bomull, 25% elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIAL

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchskjorta för herr med kontrastfärgade detaljer på insidan av manschett och krage. Tidlös, lite längre passform som håller länge. Rundad nederkant och sprund i sida. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.

582 kr

STRETCH

SKJORTOR

169


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Figurnära skjorta i herr- och dammodell. Easy-carebehandlad och kräver minimal strykning. Stretchmaterial.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

170

436 kr 402 kr

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FÄRGER HI TE

946M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

ULTIMATE STRETCH SHIRT

Skjorta i dam- och herrmodell med maximal komfort genom stretchmaterial Lycra® T400®. Figurnära passform. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen. Perfekt för restaurangen!

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

K BL AC T IG H BR

HT

NA

SK

Y

VY

W

HI TE

FÄRGER

IG

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BR

ART NR MATERIAL

515 kr 481 kr

STRETCH

SKJORTOR

171


172


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidlös jeansskjorta i mjuk bomullsdenim. Modern smal krage och ok på rygg. Manschetter med dubbla knappar.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FÄRGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR CA PRIS

351 kr

FASHION

SKJORTOR

173


LADIES LONG SLEEVE PR322 XS-3XL

JEANS STITCH DENIM SHIRT

CA PRIS

174

405 kr

DE NI

M

IN

DI G

O

DE NI

FÄRGER

K

PR222 100% bomull 155 g/m2 XS-3XL

BL AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M

Denimskjorta med kontraststickning. Ficka på vänster bröst med knapp. Modernt rundad nertill. Dammodellen har feminin passform och två fickor på bröstet med knapp.


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-2XL

DNM VISION SHIRT

Jeansskjorta i tvättad denim. Rak skärning och ton-i-ton knappar i halvdold knappslå (herr). Manschetter med dubbla knappar. Dammodellen är figursydd.

CA PRIS

BL

UE

DE

NI

M

FÄRGER EP

SMD85 100% bomull 185 g/m2 S-2XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

413 kr

FASHION

SKJORTOR

175BYXOR

I vårt byxutbud hittar du chinos i härliga färger och snygga jeans med grym passform. Och visst är det så att man aldrig kan ha för många jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Chinos för dam. Två fickor fram och två falska fickor bak. Stroppar för bälte. Rebrandable.

Chinos för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. Rebrandable.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 432 kr

178

BL YA L RO

NA VY

E SL AT

KI

L TU RA NA

EL CA M

KH A

BL AC ZE ON LE M

BU

RG

UN

DY

W

K

UE

FÄRGER

ST

RP PU

BL UE

LY KE L

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FÄRGER

LE

CA PRIS 432 kr

AQ050R AQ050T AQ050U 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

COTTON CHINO


MEN’S SLIM FIT COTTON CHINO

Chinos för herr med smal modern passform och stretchkvalitet. En byxa du vill ha varje dag! Rebrandable. AQ052R AQ052T AQ052U 98% bomull, 2% elastan 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS 432 kr

ART NR SD004 MATERIAL 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VIKT 10,5 oz STORLEKAR 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular - 31" / Long - 33"

T GH LI

BL ID M

BL

UE

UE

W

W

AS

AS

H

H AS W UE BL

LL Y KE

KH

AK I

DA R

BL A

K

L TU RA NA

VY NA

SL AT

E

K

FÄRGER

H

CA PRIS 388 kr

FÄRGER BL AC

Trendiga, slimmade jeans i skön stretch-denim för herr. Smala ben och fem fickor. Jeansen finns i tre olika tvättar och i svart.

CK

ART NR ART TALL ART NR UNFINISH MATERIAL VIKT STORLEKAR

MAX SLIM JEANS

CHINOS

BYXOR

179


LEO'S STRAIGHT JEANS Jeans i skön stretch-denim för herr. Raka ben och fem fickor. Jeansen finns i tre olika tvättar och i svart. ART NR HERR SD001 MATERIAL 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VIKT 10,5 oz STORLEKAR 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular - 31" / Long - 33"

AS T

BL

UE

W

LI GH

UE M

ID

BL

BL K DA R

W

AS

AS W UE

K AC BL

180

H

H

FÄRGER

H

CA PRIS 388 kr


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendigt smala jeans i mjuk stretch-twill för herr. Traditionell fem-ficksmodell. Normal midja.

Smala jeans i mjuk stretch-twill för dam med trendig hög midja. Fem-ficksmodell.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Längd: Regular 32"/ Long 34"

FÄRGER

FÄRGER BL AC

BL

K

CA PRIS 435 kr

AC K

CA PRIS 454 kr

JEANS

BYXOR

181


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts i chinos-modell för dam. Två fickor fram och två falska passpoalfickor bak. Stroppar för bälte.

Shorts i chinos-modell för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. AQ051 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

FÄRGER

FÄRGER

KI KH A

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

AT E SL

TE HI W

BL RO

YA L

VY NA

AT E SL

K AC BL L RA NA TU

TE HI W LE RP

D

CA PRIS 360 kr UE

CA PRIS 360 kr

PU

182

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


BRAID STRETCH BELT Flätat bälte i gummi i trendigt sick-sack mönster. Spänne i krom och läderdetaljer. Flätningen gör det möjligt att spänna bältet mer anpassningsbart. ART NR AQ900 MATERIAL Gummi och läderimitation STORLEKAR One-size, 95-125 cm CA PRIS 162 kr AT IO RN

RE D

PI

NK

CA

Y CH ER R

PL E PU R

L YA RO

NA

VY

E SL AT

BL AC K

W

HI

TE

N

FÄRGER

INNEHÅLLER

CLASSIC BOXER 2 PACK

Elastan

Boxer med längre benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

67-026 95% bomull, 5 % elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 217 kr /2-pack GR R HE HE

AT

VY NA

BL

AC

K

EY

FÄRG

INNEHÅLLER

CLASSIC SHORTY 2 PACK

Elastan

Boxer med kortare benlängd. Bomull/elastan för maximal känsla och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

67-020 95% bomull, 5 % elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 196 kr /2-pack

GR ER TH HE A

NA VY

BL

AC K

EY

FÄRG

SHORTS

BYXOR

183JACKOR & FLEECE Vardaglig bas eller sofistikerat välklätt? Oavsett vilket intryck du vill ge så finns det en jacka som passar just dig.


186


PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR XB-3 MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i Black/Carbon) CA PRIS 1950 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FÄRGER

PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill. ART NR XB-3W MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1950 kr

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

187


EXPEDITION SOFT SHELL Vädertålig softshelljacka med bra funktion i herrmodell. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Avtagbar, justerbar huva. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm. ART NR XB-2 MATERIAL 100% polyester STORLEK S-3XL CA PRIS 2463 kr HE

R

HE CA

NA

RB

VY

ON

HE

HE

AT

AT

E M LA /F K AC BL

EL

NA

VY

/G

RA

NI

EC T BL RIC AC BL K U

E

TE

/

BL

M

AC

K

/G

RA

ET BL HY AC L K/ BL UE

NI

TE

RE

R

D

FÄRGER

EXPEDITION SOFT SHELL Vädertålig softshelljacka med bra funktion i dam- och herrmodell. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Avtagbar, justerbar huva. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm. ART NR XB-2W MATERIAL 100% polyester STORLEK XS-2XL

188

/ E EC T BL RIC AC BL K U

AT HE VY NA

ON RB CA

EL

HE R

HE R HE AT

RE E M LA /F K AC BL

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

E NI T /G RA BL AC K

FÄRGER

D

CA PRIS 2463 kr


T HE NY

MEN'S OLYMPIA SHELL Ultralätt skaljacka med PFC-fritt vattentätt, andningsbart tyg och justerbar huva. ART NR GXJ-2 MATERIAL 100% polyester ripstop med 100% polyesterfoder STORLEK S-3XL (upp till 5XL i utvalda färger) CA PRIS 1197 kr RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FÄRGER

T

HE

NY

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultralätt skaljacka med PFC-fritt vattentätt, andningsbart tyg och justerbar huva. ART NR GXJ-2W MATERIAL 100% polyester ripstop med 100% polyesterfoder STORLEK XS-2XL (upp till 3XL i utvalda färger) CA PRIS 1197 kr RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

189


OZONE HOODED HELL Superlätt, vattenavvisande vindjacka med modern passform. Andningsegenskap 1 000 g/m2. Ventilerande meshpanel och artikulerade ärmar ger dig maximal bekvämlighet och rörelse. Hög hals och avtagbar huva. Komprimerbar och kan packas ner i egna fickan. Justerbar i midjan. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

TMX-1 TMX-1W 100% polyester S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) XS-2XL

CA PRIS 718 kr

W

I

GE OR

KI

AN

HT IG

EL

BR

EC

DO

TR

LP

IC

RE

BL

N HI

K AC BL

D

UE

FÄRGER

AXIS SHELL Vindjacka med sportiga och snygga detaljer. Dragkedjor i kontrastfärg. Modellen är medel-kort och är fodrad med finmaskig mesh. Yttertyg i vattenavvisande ripstop- liknande material vilket ger jackan ett levande intryck. Två fickor fram och innerficka. Finns i herr- och dammodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgänglig i färgen Black/Black) XS-2XL Black/Royal endast i herr.

N

E

/

UN DA

AR

/S

/M

K AC BL

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

EL

BL CK /B L YA RO

NA

VY

/N

LA

AV Y

CK /B LA GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE N TR

CK

BL

BL LA /B D RE OR T SP

190

EY

K

AC K

/L

/F OR

IM E

ES

T

BL

BL

AC

AC

K

AC

K

K

/S

/O

PO

RA

OO

NG

RE RT

AL CK BL / R UE OY

BL A

BL AC K

/B

LA

CK

D

FÄRGER

NC E

CA PRIS 718 kr


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vattenavvisande skaljacka med goda andningsegenskaper: 1 000 g/m2. Artikulerade ärmar för bästa passform. Fast huva. Kontrastfärgade blixtlås med stormskydd. Sidfickor och bröstficka. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR HGL-1 MATERIAL 88% nylon, 12% spandex 4-vägsstretch STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i Black) CA PRIS 1437 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

LA

K BL / A UE ZU RE

CK

D

FÄRGER

WOMEN'S SIDEWINDER SHELL Vattenavvisande skaljacka med goda andningsegenskaper: 1 000 g/m2. Artikulerade ärmar för bästa passform. Fast huva. Kontrastfärgade blixtlås med stormskydd. Sidfickor och bröstficka. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR HGL-1W MATERIAL 88% nylon, 12% spandex 4-vägsstretch STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1437 kr IW

I

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

E AC K BL / A UE ZU R BL

BL

AC

K

/B

LA CK

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

191


CONTRAST ZERO

LIGHTWEIGHT JACKET

UNISEX Trendig lättviktsjacka med kontrastdetaljer som lyser upp vilken dag som helst! Jackan är vindtålig och vattenavvisande, två fickor fram med blixtlås och dragsko nertill. Contrast Zero är en fold-away-jacka och kan göras väldigt liten. Rebrandable. ART NR TS011 MATERIAL 100% polyester STORLEK S-2XL

HI TE IR E

/W

/

PH /B LA CK RE D

RE

HO T

D

PI

/W

NK

HI

/W

TE

HI T

E

SA P

/R VY NA

RO YA W LB HI L TE UE

TE HI /W VY NA

HI TE /W DY RG

KE

ED /R LE TT BO

HI /W E M LI

LL W YG HI RE TE E N

TE

/

CK

BU B BU OLD RG C UN AM DY O

BO

BO

LD

LD

CA

CA

M

M

O

O

GR

GR

EE

EY

N

YE

AM

LL

BE

R

OW

/B

/W

OR BL A N AC GE K /

HI

LA

TE

SK

PU

Y

RP

UN

LE

BL UE

/W

/W

HI

TE

HI T

E

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI T

/R ED

E

FÄRGER

ED

CA PRIS 188 kr

ARDMORE

WATERPROOF SHELL JACKET Skaljacka med bra funktionalitet för herr. Vind- och vattentät till 5000 mm. Tejpade sömmar. Två ytterfickor samt innerficka med ingång för hörlurar. Infällbar huva med justeringsmöjlighet. Justerbara ärmslut och dragsko nertill. Ingång med dragkedja i foder för brodyr. ART NR HERR TRW461 MATERIAL 100% borstad polyester, 100% polyester mesh (foder) STORLEKAR S–3XL CA PRIS 585 kr

192

/ RE CLA D SS

VY

NA BO T SE TLE AL GR GR EE EY N /

K SE EY AL LIM GR E EY /

SU SE N O AL RA GR NG EY E /

RE D C SI AS CL

VY

AL SE

NA

EY GR

/B EY GR AL SE

AC K SE TIC AL P GR UR EY PLE

ES M AJ

OX F SE OR AL D B GR LU EY E /

/

BL

TE HI W

CL BL AS A SI CK C / RE D

LA

IC

CK

FÄRGER


SIROCCO Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i barnmodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIAL 100% tafetta nylon STORLEKAR HERR S-3XL* (*3XL tillgänglig i utvalda färger) STORLEKAR DAM XS-2XL ÖVRIGT Dammodell ej tillgänglig i Gold och Bottle

E NG OR A

RE D

PI NK L

EE N

PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N

BO

TT LE

GR

EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FÄRGER

IS E

CA PRIS 157 kr

LIGHTWEIGHT

JACKOR & FLEECE

193


SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140M MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEK XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure)

CL

UE AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FÄRGER

VY

CA PRIS 797 kr

SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i dammodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140F MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEKAR XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure) CA PRIS 797 kr

194

UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM NI TA TI

CK BL A

TT LE BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FÄRGER


ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black). ART NR JUI62 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR S-3XL

GR EY /G HO ST

GR EE N

AT OL L

/N EO N NA VY

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

HI T

E

BL AC K

FÄRGER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

CA PRIS 365 kr

ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Feminin passform. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black).

ART NR JWI63 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 365 kr EY ST

GR

GR EE AT OL

L

/G

HO

N EO /N VY NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

RE

D

/W

AR

M

GR E

Y

W

HI

BL AC

TE

K

N

FÄRGER

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

195


265B

265B

266B

266B

270M

270M

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy


ORBITER SOFTSHELL Högpresterande softshell med duschbeständigt D/W/R-tyg för grundläggande väderskydd. Kontrastfärgade blixtlås. Två fickor fram med värmande fleece. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAM KSB-1W MATERIAL 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STORLEKAR HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STORLEKAR DAM XS–2XL

N

IW

/C AR VY NA

AC BL

K AC BL

K

/C

/K

AR B

GH RI /B

BO

I

ON

RE T

RE

K AC BL

K BL / A UE ZU

BL AC

FÄRGER

D

CA PRIS 659 kr

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

197


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFP-2 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1437 kr E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FÄRGER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFP-2W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1437 kr

E

E PH IT

T

RE

RA

GH RI

NA

VY

/G

/B K AC BL

BL

AC

K BL / A UE ZU

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR PH IT RA /G SE RO

198

RE

D

FÄRGER


M'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralätt hybridjacka.Vattenavstötande material på kroppen. Sidofickor med blixtlås. ART NR AFH-1 MATERIAL 100% nylon STORLEK S-5XL CA PRIS 1078 kr

GO DI IN

BL AC K

FÄRGER

W'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralätt hybridjacka. Vattenavstötande material på kroppen. Sidofickor med blixtlås. ART NR AFH-1W MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-3XL CA PRIS 1078 kr

O IG IN D

BL

AC

K

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

199


NAUTILUS QUILTED JACKET Vadderad lättviktsjacka med vattenavvisande yttermaterial i dam- och herrmodell. Två ytterfickor. Elastiska ärmslut och justerbar nedtill. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAM QX-1W MATERIAL 100% polyester pongee, 100% polyester polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-5XL* (4-5Xl endast i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 663 kr

200

RE D BR

IG H

T

BL AZ

UR

E

VY NA

BL

AC K

UE

FÄRGER


TRIBE FINELINE PADDED JACKET Jacka med quiltade smala ränder i herrmodell. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer. Rebrandable.

ART NR TS018 MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL

AU

YE BR

IG

HT

E IV OL

D RE

BE

RG

IN

E

LL

OW

RO

YA

VY NA

EE

L

K AC

ST

W

BL

HI

TE

FÄRGER

L

CA PRIS 726 kr

WOMEN'S TRIBE

FINELINE PADDED JACKET

Jacka med quiltade smala ränder i dammodell. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer. Rebrandable. ART NR TS18F MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 726 kr

L YA RO

NA OL

VY

ST EE L

RE D

AU BE

E IV

RG

IN

E

BL AC

K

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

201


MEN'S PADDED JACKET Vatten- och vindresistent herrjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Rebrandable.

ART NR TS016 MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL

E

W

IM

LO

/L

EL

N EE GR O M CA

SA

PP NA HI VY RE / BL U

E

BL

BL

AC

AC

K

K

/Y

/O K AC

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

CA

M

O

GR

EY

RO

RE

D

YA L

/G

/N

RE

AV

Y

Y

BL

BL

BL

AC

K

AC

K

/R ED

FÄRGER

RA NG E

CA PRIS 663 kr

WOMEN'S PADDED JACKET Vatten- och vindresistent damjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Rebrandable.

ART NR TS16F MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 663 kr E /L IM

EL

AC BL AV

/N D RE

SA PP NA HI VY RE / BL U

E

Y

BL

BL

AC K

K

/Y

/O AC K

K AC BL

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

LO

NG RA

ED /R

K BL AC Y RE /G YA L RO

202

W

E

FÄRGER


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440M MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FÄRGER

E

CA PRIS 1053 kr

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440F MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FÄRGER

VY

CA PRIS 1053 kr

PADDED

JACKOR & FLEECE

203


MEN'S CROSS JACKET Den perfekta jackan för höst- och vinterdagar som håller dig varm och torr. Modern passform med ståkrage och inre stormskydd. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Vattenavvisande yta och miljöeffektivt foder av DuPont™ Sorona®. Flera fickor med blixtlås och dekorativa knäppen på krage och ärmslut. ART NR 430M MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-4XL CA PRIS 1139 kr

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

FÄRGER

LADIES CROSS JACKET Den perfekta jackan för höst- och vinterdagar som håller dig varm och torr. Modern feminin passform med ståkrage och inre stormskydd. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Vattenavvisande yta och miljöeffektivt foder av DuPont™ Sorona®. Flera fickor med blixtlås och dekorativa knäppen på krage och ärmslut. ART NR 430F MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL

204

NA FR E

NC

H

CK BL A

FÄRGER

VY

CA PRIS 1139 kr


T HE NY

MEN'S OSLO HD PARKA Quiltad vinterparkas med vattentätt andningsbart yttre skal som håller dig varm vid kallt väder. Justerbar luva som är utformad för att ge maximalt skydd för huvud, nacke och ansikte.

ART NR HXP-1 MATERIAL 100% nylon STORLEK HERR S-5XL CA PRIS 1916 kr

HE

AT H

ER

GR EY

FÄRGER

T

HE

NY

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quiltad vinterparkas med vattentätt andningsbart yttre skal som håller dig varm vid kallt väder. Justerbar luva som är utformad för att ge maximalt skydd för huvud, nacke och ansikte.

ART NR HXP-1W MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 1916 kr

HE

AT

HE R

GR

EY

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

205


206


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1 MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1557 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FÄRGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1W MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FÄRGER

D

CA PRIS 1557 kr

WINTER

JACKOR & FLEECE

207


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för herr som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black/Carbon) CA PRIS 2982 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FÄRGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för dam som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 2982 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

208

RE

D

FÄRGER


WINTER

JACKOR & FLEECE

209


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest är det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFV-1 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT PH RA

GH RI

/G

/B

VY

K

NA

AC BL

BL

E

RE T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC

AP BLA HI CK TE / GR E BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR

FÄRGER

D

CA PRIS 1050 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFV-1W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1050 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

210

RE

D

FÄRGER


TRIBE FINLINE GILET Håll dig varm och elegant med Tribe Fineline väst. Genomgående blixtlås med stå-upp krage. Stickningar i horisontella linjer vadderade med artificiell dun för en modern lättviktskänsla. Invändiga fickor och yttre sidfickor med blixtlås. Komprimeringspåse med dragsko finns i en av fickorna så att du enkelt kan packa ner västen när du behöver. Rebrandable. ART NR TS019 MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 647 kr

L YA RO

VY NA

L EE ST

YE HT IG BR

RE

D

LL

OW

W

BL

HI

TE

AC K

FÄRGER

TRIBE FINLINE GILET Håll dig varm och elegant med Tribe Fineline väst. Genomgående blixtlås med stå-upp krage. Stickningar i horisontella linjer vadderade med artificiell dun för en modern lättviktskänsla. Invändiga fickor och yttre sidfickor med blixtlås. Komprimeringspåse med dragsko finns i en av fickorna så att du enkelt kan packa ner västen när du behöver. Rebrandable. ART NR TS19F MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 647 kr

YA L RO

Y NA V

EE L ST YE HT BR IG

HO

T

PI

NK

LL

OW

BL A

CK

FÄRGER

WINTER

JACKOR & FLEECE

211


SMART SOFT SHELL GILET Väst i 2-lagers softshell-material med invändig microfleece i dam och herrmodell. Lite längre bak och två fickor fram. God andningsförmåga.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEK DAM

041M 041F 100 % polyester 315 g/m2 XS-3XL

CA PRIS 591 kr RE D SI CL

FR

AS

EN

CH

C

NA

UM NI TA TI

BL

AC K

VY

FÄRGER

SOFT SHELL GILET Väst i 3-lagers softshell-material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEK DAM

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS-2XL

212

D RE

UE

CL

AS

SI C

BL RE AZ U

FR EN CH

UM AN I TI T

BL

AC K

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 785 kr


ID.501 MEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FUI50 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-4XL, (4XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE RE FO

PU

M

PI

KI

XE

ST

L

LI

GR

M

E

AN OR N

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 229 kr

ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FWI51 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-3XL, (3XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

BL L N EE ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

AN OR KI N PU M

AT OL

GE

RO

YA

NA VY

GR RK DA

BL AC RE D

K

TE HI L

W

EY

FÄRG

UE

CA PRIS 229 kr

BODY WARMERS

JACKOR & FLEECE

213


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant och varm fleece med tätt vävd yta med hög densitet, vilket skapar en modern och uppdaterad stil. Hög hals som skyddar mot väder och vind. Artikulerade armbågar, raglanskärning. Sidfickor med blixtlås och invändig ficka. ART NR HERR TMX-2 ART NR DAM TMX-2W MATERIAL 97% polyester, 3% spandex STORLEKAR HERR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL

214

N GR EE

D

JE

W

EL

RE HT IG BR

BL AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FÄRGER

UE

CA PRIS 838 kr


AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS Vindbyxa matchande jacka GSX-1. Yttertyg i vattenavvisande ripstopliknande material. Två fickor fram med dragkedjor. Öppning i nederkant av byxan med kardborreförslutning. Finns i herr-, dam- och barnmodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEK

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby Herr: S-3XL, Dam: XS-2XL

CA PRIS 659 kr

BL AC K

FÄRGER

M'S STRATUS LIGHTWEIGHT PANTS Lätt vindbyxa med vattentäthet på 5000 mm och god andingsförmåga: 5000 g/m². Tejpade sömmar. Två fickor i sida och två bakfickor. Öppning i nederkant av byxan. ART NR SSP-3 MATERIAL 100% polyester dobby STORLEK S-3XL CA PRIS 958 kr

GR

BL

AN

AC

IT

K

E

FÄRGER

SYNTHESIS TECHNICAL PANTS Skalbyxa med en helt ny nivå av funktionalitet. Vattentät upp till 10 000 mm och andningsegenskap till 3 000 g/m2. Modern siluett med artikulerade knä och bakdel för optimal rörelseprestanda. Tejpade sömmar och vattentäta blixtlås. Justerbar midja och blixtlås i benslut. Snölås. ART NR RXP-1 MATERIAL 100% polyester STORLEK XS-5XL* (*4-5XL endast i Black) CA PRIS 1916 kr

AL CO CH AR

BL AC

K

TW

IL

L

FÄRGER

FLEECE

JACKOR & FLEECE

215VARSEL Bland våra varselkläder hittar du klassiska reflexvästar, jackor och sweatshirts som alla hjälper dig att synas lite bättre.


BARN

SIDA 309

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Väst med 5 cm tjocka reflekterande band för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. Yellow & Orange överensstämmer med EN ISO20471 klass 2.

ART NR HVW102 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR M-3XL CA PRIS 53 kr

218

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FÄRGER


BARN

SIDA 309

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Väst med kardborröppning och 5 cm breda reflexband runt kropp och över axel. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke och Hi Vis Yellow uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer. ART NR HVW100 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 55 kr

VÄST

VARSEL

219


MULTI-FUNCTIONAL

HI VIS EXECUTIVE

Väst med 5 cm bred reflexband runt kropp och över axel. Blixtlåsknäppning. Mobiltelefon/walkietalkieficka, pennfickor och nyckelhållare på vänster bröst. Två bottenfickor med lock som nås från både topp och sida, ID-ficka på höger bröst. Stort område bak för dekoration. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/ Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/ Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer.

En väst utformad för arbete i varmare miljö. Tillverkad av lätt meshtyg för bästa ventilation. 5 cm breda reflexband runt kroppen och över varje axel. Gott om användbara fickor. Mobiltelefon/walkietalkieficka på vänster bröst, två bottenfickor med lock som nås från både topp och sida, pennfickor och nyckelhållare. ID-ficka på höger bröst. Uppfyller American National Standard ANSI / ISEA 107-2004 & European EN ISO20471: 2013 klass 1 & 2.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT

OPEN MESH WAISTCOAT

HVW801 100% polyester 120 g XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow och Hi vis Orange)

E M LI

VI S PU YE RP LLO LE W

HI

/ HI

VI

S

YE L

LO

W

/ VI S RO YEL YA LO L W HI

HI HI VIS VI O S RA YE N LL GE OW /

HI V

IS O GR RA EY NG E

AN OR IS HI V

VI RED S YE / LL OW

HI

VI S Y NA EL VY LOW

/ HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E / /

S NAORA VY NG E

VI

/

HI VI HI

S Y GR EL EY LOW

VI HI

S Y NA EL VY LOW

/

HI /

IS BL YEL AC LO K W

HI V

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

/

/ VI

S O GR RA EY NG E

/ HI

VI S BL OR AC AN K G

E

E AN G OR VI S HI OW LL YE IS HI V

EE N GR IC ED M RA PA

HI

BL UE E IR SA PP H

HI CK LA /B D RE

PU

PI

RE D

NK

LE RP

Y SK

VI RED S YE / LL OW

UE BL RO

YA

BL

L

NA VY

K AC

TE HI W

R VI OY S AL YE / LL OW

FÄRGER

FÄRGER

GE

CA PRIS 147 kr

CA PRIS 113 kr

220

HVW820 100% polyester 110 g S-3XL


BARN

SIDA 309

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Väst som passar perfekt för sportevenemang, utomhusaktiviteter och PR-event, med reflekterande kant runt för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. Stora dekorationsområden både fram och bak. ART NR HVJ259 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR Child, S/M, L/XL CA PRIS 55 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FÄRGER

VÄST

VARSEL

221


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Barnväst i 100% polyesterväv med kardborre. 50 mm breda reflexband runt kroppen och axel. Uppfyller EN1150.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 45 kr

HI

HI

VI

VI

S

S

YE

OR

LL

AN

OW

GE

FÄRGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Väst som passar perfekt för sportevenemang, utomhusaktiviteter och PR-event, med reflekterande kant runt för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. Stora dekorationsområden både fram och bak. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

IR E

BL

BL UE

NG E

SA

PP H

L YA

S VI HI

RE

D

OR A

RY SP B RA

FL UO

EE N PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE S VI HI

222

ER

NK PI

LE RP PU

SK

Y

RO

NA

GR E

VY

Y

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 55 kr


HI VIS REFLECTIVE BORDER CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Barnväst med reflekterande kanter för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. 2,5 cm breda reflexband runt kroppen och över axel. Yellow & Orange överensstämmer med EN1150. ART NR HVW102CH MATERIAL 100% polyester VIKT 110 g STORLEKAR S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

W LO HI

VI

S

YE L

OR A HI

VI

S

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FÄRGER

NG E

CA PRIS 45 kr

VÄST

VARSEL

223VINTER

ACCESSOARER När kylan ger sig till känna kan det vara skönt att veta att en varm mössa inte är långt borta. Mössor, vantar och halsdukar i mängder av olika variationer.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

BARN

SIDA 311 CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % ART NR B45 soft-feel akryl. Kan med fördel användas MATERIAL 100 % soft-feel akryl utan upp­vik för ett modernt utseende. STORLEK One size CA PRIS 37 kr

226


T HE NY

ORIGINAL CUFFED BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik, tillverkad av återvunnet material. Kan även användas utan uppvik. TearAway-etikett. ART NR B46 MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR One size

EY TE HI AP GR

FR

CL

AS

EN

SI

CH

C

NA

GR

VY

D RE

DY

YA RO

BU RG UN

BO

BR

TT

IG

LE

HT

GR

K AC BL

W

HI

TE

EE N

FÄRGER

L

CA PRIS 58 kr

ORGANIC COTTON BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable. ART NR B50 MATERIAL 100% organisk bomull STORLEKAR One-size

ND

OL

IV

E

SA

GR

NA OX

FO

RD

K AC BL

EE

VY

FÄRGER

N

CA PRIS 132 kr

ORIGINAL PULL-ON BEANIE Populär mössa, dubbelstickad i soft-feel akryl. ART NR B44 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

L YA

VY

SK

ST

BO

TT LE

ON E

N GR

EE KE

LL

Y

GR

OW YE LL

EE

N

T

BR

IG

Y

RO HT

CH FR EN

U YE ORE LL SC OW EN

HE UO OR RE AN SC GE ENT

FL

FL

R HE AT

TI AN

A CH SI FU

NA

GR

EY E QU

HI AP GR

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

LE RP PU

GR

GR TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 37 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

227


FLASH BEANIE Populär tät dubbelstickad bomullsmössa med spandex för bästa passform. ART NR FLASH MATERIAL 95% bomull 5% spandex STORLEKAR One-size CA PRIS 77 kr GR EE N

GE

L

E

AN

LI M

OR

RO

NA

YA

VY

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan. Lite längre i modellen för rätt häng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendig mössa med rätt häng. ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

228

Y UN D BU RG

E OK SM

PU

RP

LE

GR

EY

NA VY FR EN CH

BL A

FÄRGER

CK

CA PRIS 50 kr

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH FR

HE

EN

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 73 kr


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan med overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 24 cm

/

HI TE AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

K

/B K AC

/ M E BL GR AC EE K N

LI

CL AS W SIC HI R TE ED

HI /W RE HI PP SA

/

TE

BL

TE HI W

/ Y EN W CH HI NA TE V

FR

/W

LA

/B LA CK

FÄRGER

CK

CA PRIS 56 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

229


REFLECTIVE BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Mössan är stickad med reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B407 MATERIAL 84% akryl, 16% polyester STORLEK One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FÄRGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 116 kr

TRAWLER BEANIE Skepparmössa med uppvik. ART NR B460 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

UN RG

IG BR

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH EN

EE LE TT BO

M

GR

RD TA US

AN OR

FI

RE

RE

GE

D

N

FR

HE

SM

AT

OK

HE

E

R

GR

GR

K AC BL

EY

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 50 kr

SHERPA HAT Fodrad klassisk skotermössa med uppvikbara öronlappar och spänne under hakan. ART NR B345 MATERIAL 100% nylon taslon utsida STORLEKAR S/M, L/XL CA PRIS 176 kr

RE PP HI SA

BL AC

K

BL

UE

FÄRGER

230


HERITAGE BEANIE Mössa i melerande antikfärger. Kan användas med eller utan uppvik. ART NR B425 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

ND

L RO

BU RG U

YA

L

AN TI Q

UE

TH ER HE A

BO

TT LE

GR

EE N

PE TR OL

S

AN TI QU E

TI Q GR UE EE M N OS

AN

HE

AN

TI QU

AT HE

E

R

M

OA

US

TM

TA

EA

RD

L

AN

FR EN

CH

TI Q BL UE UE RO YA

NA VY

GR HE AT HE

AS SI C CL

R

RE

RE

D

D

HE A

AN

TI QU

TH ER

E

GR

EY

EY

EY GR TE HI AP

DY UN RG BU

H BU EA RG TH UN ER DY

GR

BL AC K

FÄRGER

Y

CA PRIS 51 kr

T HE NY

RIO BEANIE Mössa med uppvik och smal ribbstickning, tillverkad av återvunnen polyester och akryl. ART NR Rio MATERIAL 50% certifierad återvunnen polyester/50% akryl STORLEKAR One size CA PRIS 78 kr

US

RG

M

BU

TT BO

TA

UN

RD

DY

EE GR LE

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL

AC

K

EY

N

FÄRGER

T

HE

NY

PURE BEANIE Mössa med högre uppvik och längre i modellen. Tillverkad av återvunnet material. ART NR Pure MATERIAL 60% polyester/40% akryl STORLEK One size CA PRIS 87 kr

US TA M

UN RG BU

RD

DY

EE GR BO

TT L

E

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL AC

K

EY

N

FÄRGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

231


CA PRIS 67 kr

FÄRGER

FÄRGER

NA R

HE AT

BL

R

K AC

K AC

HE

BL

CLASSIC THINSULATE

METRO

Klassiska unisex vantar med Thinsulate-foder för maximal värme.

Klassisk ribbstickad halsduk i soft-feel akryl.

GLOVES

KNITTED SCARFS

ART NR B469 MATERIAL 100 % soft-feel akryl MÅTT 170 x 20cm

FÄRGER

FÄRGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

EY

CA PRIS 88 kr EY

CA PRIS 116 kr

HE

ART NR B495 MATERIAL 100% akryl STORLEKAR S/M, L/XL

232

EY

CA PRIS 166 kr

VY

ART NR B490 MATERIAL 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

HE

ART NR B310 MATERIAL 93% polyester, 7% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

Vantar med fingrar förberedda för arbete på skärmar.

AT

Smidiga och funktionella handskar i softshell. Vindtäta med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skärmvänliga och fungerar utmärkt på touch-enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

HE

TECH GLOVES

GR

SOFTSHELL SPORTS


GH T

NI

ID

M

O

M

CA

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

EN

GR E

EE N

GR

OC OL AT

CH

VE

OL I

LE

TT

BO

GLOVES / SCARF

Y

KE LL

EN

GR E

T

T

N

GR EE

IN

M

E

M

LI

U YE ORE LL SC OW EN

FL

OW

YE LL

ND

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

E

RE

D

D

RE

AN G

HT

IG

OR

BR

C

SI

AS

CL

NK

NK

PI

BL UE

PU RP

CA M

LE

IC

BL UE

CT

AR

Y

SK

RF

SU

E

O

BL U

L

YA

VY

UE

BL

RO

O

M

CA

NA

RE

HI

SA PP

HT

IG

BR

H

NC

FR E

T

CE

OR

RF

EY

GR

GR EY

GR EY

GH

NI

ID

AI

M

T

GH

LI

R

HE

AT

HE

TE

HI

AP

GR

CK

BL A

E

HI T

W

FÄRGER

PI

T

A

CE N

RE S

UO

FL

CH SI

FU

DY

UN

RG

BU

SIDA 310

BARN

MORF® ORIGINAL

Morf är en multifunktionell tub i 100% microfiber. Material som ger värme och skydd från kyla, vind och fukt, samt verkar svalkande och skyddar mot solens strålar.

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEKAR One-size

CA PRIS 38 kr

VINTER ACCESSOARER

233KEPSAR Swag, trucker eller klassisk. Här hittar du kepsar som passar alla stilar och tillfällen.


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Keps med lyxigt utseende och känsla av kammad ull. Permacurv®-teknik som alltid håller rätt form och kurva. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIAL 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STORLEK S/M L/XL CA PRIS 159 kr NA V DA R

K

SI LV ER

OO M

AR

RE D

EY GR

AK

I

N BR

KH

OW

IV

PE

FR

PP

OL

ER

H ES

E

GR

EE GR

GE AN OR

EE

N

N

HA

W

AI

PU

IA

N

RP LE

N

EY GR K DA R OC EA N

BL AC K L YA RO

NA

VY

W

HI

TE

Y

FÄRGER

PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiska Snapback-kepsen. Tillverkad av ullblandning. Platt skärm med grön ikonisk underskärm. En tidlös klassiker som hållit i över 40 år!

ART NR YP001 MATERIAL 80% akryl, 20% ull (White; 100% akryl) STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

236

HE HE AT AT HE HE R / R

EY GR R HE

OO M

AR

M

OO

N

AR OO

/M

N

AR

Y NA V DA RK

DA DA RK RK NA NA VY VY / E UC SP R

VY NA /R RE D

RE

D

ED

SI L

VE

R

N

DA

HE AT

EY DA

RK

GR

CK BL A

BL

AC

K

/B

LA

CK

FÄRGER

DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 159 kr


5 PANEL COTTON CAP

BARN

SIDA 310

Keps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

UE SK

SU R

Y

F

BL

BL

RO HT IG K

BR

OR

LD GO

AN

GE

PI N

D

RA

L

E AT

TU

CH

NA

OC

SA N

OL

GR OL

IV

BO TT L

E

E

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

HT IG BR

LD ER A EM

UE

YA L

VY FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE

RE C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

NA

EY GR

IT E

K AC BL

D

HI TE DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 51 kr

START FIVE Keps med 5 paneler. Storleksjusterare med kardborre. ART NR STFV MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size

UE

UE

BL T GH

YA

LI

RO

VY NA

LI

N OW BR

IV OL

N EE GR

FL OU CA

M

E

E AG

N EE GH

T

GR

AK

I

/N LL YE

KH

LL YE

OW

OW

GE OR

PI

AN

NK

D RE

BU

RG

UN

DY

AV

Y

LI

BL L

/W

VY NA

GH

T

GR

HI

EY GR

EY

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

TE

CA PRIS 31 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Keps i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

GR LE TT

CL A

SS

IC

UN RG BU

BO

DY

RE D

L RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA VY

GR E GR

AP H

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

Y

FÄRGER

EE N

CA PRIS 58 kr

KEPSAR

237


PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Keps med 6 paneler och kontrastfärg på skärmkant. ART NR B65 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Tri-glide spänne

/ EN ST CH ON NA E V

Y

VY NA

FO RE S

T

ST O

NE

GR EE

FR S EN TO CH NE NA / VY

N

FR

FR

GR AP H

EN

CH

IT E

BL AC K

CL

BR

IG

AS

HT

SI

C

RO

RE

YA

D

L

W

HI

TE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 63 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP

Keps med 6 paneler. Lätt förböjd skärm. Rebrandable. ART NR B651 MATERIAL 85% polyester, 15% bomull STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare.

SA M

VY

AR

NA

T

W

LI

GH

BL

AC

GR

K

EY

FÄRGER

ND

CA PRIS 79 kr

LIBERTY 6 PANEL CAP Sandwichkeps med 6 paneler. Metallspänne. Finns med både avvikande färger och med solida färger i skärmens sandwichdesign. Några kombinationer även med avvikande färg på hela skärmen. ART NR LISA MATERIAL 100% borstad bomull STORLEK One-size

238

Y GR E LI GH

TE HI /W EE N GR

/N IV E OL

N OW BR

T

/N AL UR AT

AT U /N

/N L TU RA NA

Y GR E

EY Y

RA L

GR

BL

AV

K

AV Y

TE HI

K AC

K AC BL AC BL KH

AK

I/

AK I KH

/W

/R

RE /G

HI /W K AC BL

ED

Y

TE

K LA C /B AC K BL AV OW LL YE

GE AN OR

/N

Y AV /N D

/W D RE

RE

HI TE

TE HI /W NK PI

/

/

BU NA RGU TU N RA DY L /

LI GH W TB HI LU TE E

RO YA W LB HI L TE UE

VY NA

NA

VY

/N

/W HI

AV

TE

Y

Y

W

W

HI

TE

HI TE

/B

/W

HI

TE

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 59 kr


Y

/

/

EL

/Y

N PU CH TT NA Y VY

FR E

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

AC GR K / EE LI N ME

BL

K

AC

NG E

/O RA

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

TT

BO LE EE

DY

GR

RE D

BU RG UN

N

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FÄRGER

FR P EN UT CH TY NA / V

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

CK

FÄRGER

BL A

CA PRIS

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Keps med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare CA PRIS 50 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Keps med 5 paneler. Kontrastfärg på skärmkant.

B15C ART NR 100 % bomull MATERIAL One-size, Rip-Strip storleksjusterare STORLEK

62 kr

KEPSAR

239


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler. Kontrastfärg på skärmkant. ART NR B20 MATERIAL 100 % borstad bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

FR

/ LL W YG HI RE TE E N

KE

OR

AUTHENTIC BASEBALL CAP Baseballkeps med 6 paneler. ART NR B59 MATERIAL 100 % bomullstwill STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

CH

GR

FR

N EE

N

GR

EE

M

IL

BO

IT

TT

AR

LE

Y

C SI AS CL

BR

GR

RE

YA IG

HT

RO

DY UN RG BU

D

L

GR

LI

AP

GH

EN

T

TE HI

BL

NA

EY

EY GR

K AC

TE HI W

VY

CA PRIS 84 kr FÄRGER

ULTIMATE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. Perfekt för tryck och broderi. TearAway-etikett. ART NR B18 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip™ storleksjusterare

EE

D

GR

RE

E TT L BO

CL A

SS

IC

RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA V

L

Y

EY GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

TE HI W

240

N

CA PRIS 64 kr FÄRGER

EN C W

H HI NA TE V Y

EY GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM

TE HI /W GE AN

/

/

LO W

BL AC K

BL AC K

CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FÄRGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 72 kr


SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballkeps med 6 paneler. Kepsen har stretch-fit för bästa passform. ART NR B860 MATERIAL 98 % bomull, 2% elastan STORLEK S/M, L/M CA PRIS 105 kr

EN

CH

NA

VY

GR EY IT E

FR

GR AP H

BL AC K

FÄRGER

RECYCLED PRO-STYLE CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B70 MATERIAL 100% återanvänd polyester STORLEK One-size, justerbart metallspänne CA PRIS 84 kr

RD FO

HI GR

OX

AP

BL

NA

GR TE

K AC

TE HI W

VY

EY

FÄRGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable. ART NR B54 MATERIAL 100% organisk bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

ND SA

GR E E OL IV

RD FO OX

BL AC

K

NA

VY

FÄRGER

EN

CA PRIS 117 kr

KEPSAR

241


SNAP BACK Keps med 6 paneler. Platt skärm. Klassiskt snapbackknäppning. ART NR SNAP MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size, justerbart plastspänne CA PRIS 74 kr ED

EY GR

K AC BL

AC

FL OU M CA

CL

GR

AS

EE

SI

C

N

AG

RE

E

D

BL UE BL L YA RO

NA

/R

RE K

AC BL

TE HI W

ED /R VY

VY NA

/G

K

LA /B

TE HI W

Y

CK

FÄRGER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrokeps med 5 paneler, rak stor skärm och klassiskt plastspänne. ART NR B610 MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size

242

LE PU RP

HT IG GR EE LE BO TT

YE LL OW

N

BR

CH EN FR

RO

NA

YA

VY

GR EY

OR

AN

GE

RE D C SI CL AS

BU RG

UN DY

GR

AP HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

FÄRGER

L

CA PRIS 58 kr


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumkeps i klassisk snapback modell. Skärm, ventilationshål och snapback-spänne i kontrastfärg. Underskärmen är klassiskt grön. ART NR YP002 MATERIAL 80% akryl, 20% ull STORLEK One size, Justerbart metall-spänne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FÄRGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 159 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckerkeps med vit frontpanel och mesh i krona. Hög krona med 5 paneler och platt skärm. Snapbackspänne. ART NR YP011 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

LL W YG HI RE TE E N

D RE

KE

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FÄRGER

TE

CA PRIS 106 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrokeps med rak stor skärm med grön undersida och klassiskt plastspänne. ART NR B660 MATERIAL 100% polyestertwill STORLEK One-size CA PRIS 79 kr /

RE D

AS BL SIC AC RE K D

CL

C SI AS CL

Y NA V FR

EN CH

RE Y /G EY GR

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

EY AP H BL ITE AC G K R GR

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL BL AS A SI CK C / RE D

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

BL

/B K BL AC

W

HI T

E

/B

LA

LA

CK

CK

/

FÄRGER

KEPSAR

243


NY HE T

URBANWEAR SNAPBACK Keps med 5 paneler, halvböjd skärm och sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B649 MATERIAL 80% polyester/20% bomull STORLEK One size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 73 kr

NA VY

GR TE HI AP

NY HE T

GR

BL AC K

EY

FÄRGER

URBANWEAR SNAPBACK Keps med 6 paneler, halvböjd skärm och sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B648 MATERIAL 80% polyester/20% bomull STORLEK One size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 73 kr

VY NA

HI AP GR

BL

AC

TE

K

GR

EY

FÄRGER

URBANWEAR TRUCKER Keps med 6 paneler. Lätt förböjd skärm. Rebrandable.

ART NR B646 MATERIAL 100% polyester / 85% polyester, 15% bomull (frontpanel & skärm) STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare

244

ND

GR EE VE OL I

SA M AR

NA

VY

W

LI

GH T

GR EY

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FÄRGER

N

CA PRIS 79 kr


HA

/K

N

EE

GR

KI

O

M

CA

I

AK

KH

/

N

EE

GR

CH CA OCO RA LA M TE EL /

S

OS

M

TE

HI

/W

LE

TT

BO

D

RE

D

RE

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

N

OO

AR

M

IG H W TR HI O TE YA

L

L

YA

RO

ER

NA VY

LV

SI

Y

GR E

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

BL AC K

TE

/

/

/

/

CH CA OCO RA LA M TE EL /

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

PA PA ST ST EL EL BL BL UE UE /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

AC K

AC K /F US CH

EY

GR

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

NG

RA

/O

SU BL RF AC BL K / UE

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

OL E

EY

EE

GR N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FÄRGER

BR

HT

TE

HI

W

FÄRGER

IG

TE

HI

/W

FÄRGER

BR

NA VY

ORGANIC COTTON TRUCKER

Keps i ekologisk bomull med 6 paneler och förböjd skärm. Nätpaneler bak. TearAway-etikett. ART NR B60 MATERIAL 100% ekologisk bomull (frontpanel & skärm), 100 % polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 113 kr

SNAPBACK TRUCKER

Keps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100% nylon back STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare.

CA PRIS 58 kr

RETRO TRUCKER CAP

Retro truckerkeps med 6 paneler och förböjd skärm. Populär keps med meshkrona och matchande underskärm.

ART NR YP023 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

CA PRIS 106 kr (Camo: 159 kr)

KEPSAR

245


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Keps med 6 paneler och platt skärm med klistermärke. Nätpaneler bak. TearAway-etikett. ART NR B664 MATERIAL 100% polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

AS BL SIC AC RE K D

CL

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FÄRGER

/

CA PRIS 79 kr

ARMY CAP Armyinspirerad keps i tvättad bomull. Justerbart metallspänne. ART NR B34 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One size, Rip-strip spänne

246

AT E

BB PE

GR E IV OL

LE

EE

N

KH

CH OC OL

TE HI W VY NA

NA

TU R

AL

BL A

CK

FÄRGER

AK I

CA PRIS 76 kr


Y

EN PU CH TT NA Y V

FR

/

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y / /

CL A BL SSI C W AC RE HI K D TE / /

BO BL TT AC LE K GR /W E HITEN E /

F BR RE IG NC H H W T R NA HIT OY V E AL Y / /

C GR LA AP SS HIT IC P E IN GR K EY /

NG E

RA

/O

OR BL A N AC GE K /

K

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

AC

BL

E

IM

/L

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

K

BL AC

GR AP BL H AC W ITE K HI G / TE RE Y

/

BL A RE CK D /C / W LA HIT SS E IC

CL BL AS A SI CK C / RE D

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL W AS HI SI TE C / RE D

H

HIT E NA / FR VY EN C

W

FÄRGER

BR IG BL HT R W AC OY HI K A TE / L /

I

AK

KH

L

YA

RO

VY

NA

K

AC

BL

TE

HI

W

BUCKET COTTON

Solhatt med vid skärm. Mjuk krona och solskärm. Synliga stickningar på skärmen. Svettband i bomull. ART NR BUCO MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size

CA PRIS 99 kr

FÄRGER

TEAMWEAR COMPETITION CAP

Sportkeps med 3 färger. 5 paneler och förböjd skärm.

ART NR B171 MATERIAL 100 % polyester STORLEK One size, Rip-strip spänne.

CA PRIS 64 kr

KEPSAR

247VÄSKOR Här hittar du den rätta väskan som rymmer allt du behöver, oavsett vart du ska.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

BOTTLE

LEMON

APPLE GREEN

OLIVE

CHOCOLATE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populär tygkasse i 49 färger. Kan ART NR W101 MATERIAL 100 % bomull bäras i hand alternativt över axeln. MÅTT 38x42 cm KAPACITET 10 liter VIKT 140 g CA PRIS NATUR 18 kr CA PRIS FÄRG 24 kr

250


ORGANIC COTTON SHOPPER Tygkasse i certifierad organisk bomull och med bälg. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 54 kr CA PRIS FÄRG 62 kr

GR EY

W180 100 % organisk bomull 32x35x12 cm 16 liter FÄRGER 170 g HI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE

NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 56 kr CA PRIS FÄRG 66 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FÄRGER

GR

ART NR W801 MATERIAL 100 % organisk bomullscanvas MÅTT 38x42cm KAPACITET 10 liter VIKT 340 g

VY

EarthAware® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 67 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE

HI

GR EY

D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 35 kr CA PRIS FÄRG 46 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E HI T

W261 100 % organisk bomull 38x42 cm 10 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 67 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

251


PREMIUM COTTON TOTE Tygkasse i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 67cm. Kan bäras i handen eller över axeln. HI TE AP

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FÄRGER

NA

TU

EN CH

W201 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 33 kr CA PRIS FÄRG 42 kr

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Större tygkasse med bälg i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FÄRGER

NA

EN

W225 100 % bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 54 kr

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populär tygkasse med korta handtag. Kasse som bärs i handen.

CA PRIS NATUR 20 kr CA PRIS FÄRG 26 kr

252

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

EN

W101S 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Tygkasse i Fairtrade-certifierad bomullscanvas. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln. W623 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FÄRGER NA

CA PRIS NATUR 100 kr CA PRIS FÄRG 135 kr

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 58 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 49 kr CA PRIS FÄRG 67 kr

EY

EY

FÄRGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A PA

ST

EL

PI

NK

CA PRIS NATUR 100 kr CA PRIS FÄRG 115 kr

TU RA

L

W821 100 % organisk bomullscanvas 38x41 cm 10 liter 400 g FÄRGER CK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

UE

EarthAwar® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 63 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

253


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fairtradecertifierad tygkasse som kan bäras i hand alternativt över axeln.

TU

RA L

RA

L

FÄRGER

NA TU

NA

CA PRIS NATUR 84 kr CA PRIS FÄRG 102 kr

/B LA CK

W671 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 37x27x12 cm 13 liter 400 g

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG

FOR LIFE CONTRAST HANDLES

CH

/B

LA

RA L NA / F VY RE N

CK

BL

AC

K

/N

AT

UR

AL

FÄRGER

L

W801C 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 340 g

NA TU

NA TU

RA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

FR E / N NC AT H N UR A AL VY

Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Kontrastfärgade handtag i populär modell. Kan bäras i hand alternativt över axeln. Bärhandtagen är 67 cm.

CA PRIS NATUR 57 kr CA PRIS FÄRG 68 kr

PACKAWAY TOTE BAG

254

NG / B LE LA CA CK MO

JU

CA PRIS 49 kr

AC

K

/B

LA

CK

FÄRGER BL

BG152 210D polyester 34x39x8 cm 12 liter

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

Komprimerbar kasse med bälg i vattenresistent material. Invändig ficka som används vid komprimering.


PU

LE

RP

RE

GE

AN

C

D

NK

CK

/

LA

/B

PI

SI

OR

AS

CL

A

UE

SI

TR

CH

FU

BU R BL GU AC ND K Y

/

E

BL U

YA L

RO

RE

HI

SA PP

T

IG H

BR

Y

NA V

EY

GR

EN CH

FR

GH T

LI

E BL Y M AC AR K L/

GR

Y

GR AP H BL ITE AC G K RE

AC

K

/F

US

CH

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

IA

CK

LA

/B

SU BL RF AC BL K / UE

AC K

BL

CK

LA

/B

CK

BL A

TE

W HI

ST / W EL HI MIN TE T

PA

RD

TA

US

M

D

AL

N

EE

N

EE

GR

GR

ER

EM

E

M

LI

Y

LL

KE

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

E

IV

OL

E

AT

OL

OC

CH

L

RA

TU

NA

OW

LL

YE

GE

AN

OR

RG UN

BU DY

ER

ND

LE

RP

VE

LA

PU

ST / W EL HI BL TE UE

PA

UE

E

BL

BL U

RE

RF

SU

HI

PP

SA

K

T

IG H

BR

/

L

YA

D

RE

RE D

RO

C

SI

AS

CL

T

IG H

BR

ST / W EL HI PIN TE K

PA

CL AS W SIC HI P TE IN

FU CH SI A

T

EY

NA VY

GR

FR EN CH

LI GH

EY

GR

/B LA CK

HI TE

AP

GR

BL AC K

BL AC K

TE

HI

W

FÄRGER

OR BL A N AC GE K /

N

EE

GR

CK

N

EE

GR

TT LE

BO

E

M

LA

/B

FÄRGER

LI

OW

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

LL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

YE

COTTON GYMSAC

Klassisk gympapåse i ren bomull. Dragskostängning som kan användas som ryggsäck. W110 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

CA PRIS NATUR 30 kr CA PRIS FÄRG 42 kr

ICON GYMSAC

Klassisk gympapåse med tjock dragsko. Invändig gömd ficka för småsaker.

BG110 300D polyester 40x48 cm 15 liter

CA PRIS 77 kr

SHOPPING BAG

VÄSKOR

255


256

IC

CT

AR

O

M

O

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

CA J M UN OU G FL LE AG E

EE N

N

EE

GR

N

EE

GR

GR

LE

OL IV E

TT

BO

Y

LL

N

GR EE

W

LL O

YE

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

LD

GO

OR RE AN SC GE ENT

UO

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

NT

GE

AN

OR

HT

C

SI

IG

BR

AS

CL

SI C

AS

CL

OR ES CE

FL U

A

SI

FU CH

RF

SU

UE

BL

UE

BL

E

UE

E

BL U

BL U

EA N

OC

Y

SK

SE R

LA

BL

L

YA

Y

UE

NA V

RO

RE

HI

PP

SA

HT

IG

BR

CH

EN

FR

BL

ER

CE

EY

GR

GR EY

LV

OR

RF

AI

SI

GH T

LI

E

IT

PH

GR A

TE

AC K

BL

HI

W

FÄRGER

KE

E

LI M

DY

TA

UN

RG

BU

EN

AG

M

LE

PU RP

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympapåse med dragsko och kontrastfärgade hörnor.

ART NR BG10 MATERIAL 210D polyester MÅTT 33x45 cm KAPACITET 11 liter

CA PRIS 36 kr


PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapåse i kvalitetsbomull med dragskostängning.

HI TE AP GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FÄRGER

FR EN

NA

TU

RA L

NA VY

W210 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 200 g

CH

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 54 kr

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC

EY T GH

HI D

L RA

C

TU

SI

NA

BR

CL

IG

AS

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 43 kr CA PRIS FÄRG 55 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE HI

W260 100 % organisk bomull 37x46 cm 12 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Gympapåse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Klassisk dragskostängning.

RENEWTM RECYCLED GYMSAC

OL TR

GR

PE

PU

GR M

IL

IT

AR

Y

D US TA R M

CL

AS

SI

C

RE

D

EE

N

CA PRIS NATUR 97 kr

RE

AC K

BG281 100 % återvunnen polyester 40x48 cm 15 liter FÄRGER 186 g BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Klassisk gympapåse med tjock dragsko tillverkad av 100% återvunnen polyester. Liten utvändig blixlåsförsedd ficka med reflexdetaljer. TearAway-etikett.

GYMSAC

VÄSKOR

257


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympapåse med dragsko. Reflekterande yta för bättre synlighet. Liten utvändig blixlåsförsedd ficka. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

RE

FL E

FL E

CT

CT

IV

IV

E

FÄRGER

E

CA PRIS 104 kr

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapåse i kontrollerad organisk bomullscanvas. Klassisk dragskostängning med grövre snöre.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W810 100 % organisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

RO Y IG HT BR

AI RF O

D

ST

C SI AS CL

OR

AN

GE

RE

RU

L RA NA TU

R BE AM

E IV OL

AL

BL UE RC E

EY GR GH LI

N EE GR

EE GR GE SA

T

IT GR AP H

K AC BL

N

VY NA H NC FR E

258

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

GR EY

CA PRIS NATUR 74 kr CA PRIS FÄRG 92 kr


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsäck tillverkad i 100% återvunnen polyester. Rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett. ART NR BG285 MATERIAL 100% återvunnen polyester MÅTT 31x42x21 cm KAPACITET 18 liter CA PRIS 195 kr

EE AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE CL

AS

SI

C

TR OL PE

GR RE PU

BL AC

K

EY

N

FÄRGER

BACKPACK

VÄSKOR

259


260

TT LE

BO

EE N

GR

EE N

GR

IG

BR

HT

D

RE

UN DY

NK

SU

RF

UE

L

Y

YA

RO

NA V

BL

HT

BR IG

CH

EN

FR

AC K

BL

FÄRGER

BU RG

PI

IA

CH S

FU

TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

E

HI

W

E

IV

OL

N

EE

GR

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

Y

LL

KE

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY D

RE

BG125J 600D polyester 28x38x19 cm 14 liter

CA PRIS 133 kr T

JUNIOR FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck för barn med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg. EL

M

RA

CA

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

RD

TA

US

M

ST

RU

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

HT

IG

BR

D

RE

DY

UN

RG

BU

T

EN

SC

RE

UO

FL

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

K

PIN

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

M

HI RE

BL

UE

PU R

PL E

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

PP

SA

GR EY

BR IG HT

VY

NA

RO YA L

EN CH

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

E

CK

LA

/B

IT

GR AP H

K

AC

BL

BL AC K

Y

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

FÄRGER

M

LE

RP

PU

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

LI

GE

OR AN

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

BG125 600D polyester 31x42x21 cm 18 liter

CA PRIS 146 kr


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsäck i citystil. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FÄRGER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

CA PRIS 195 kr

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 209 kr

M

BU

NA

US

RG

TA

UN

RD

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FÄRGER

DU

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

VY

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

UE

Stilren ryggsäck i citystil med rullförslutning. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. Vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett.

OL TR

GR

PE GR M

IL

IT

AR Y

RD US TA M

SI

C

RE

D

EE N

PU R

BL

E

AC

K

EY

FARGER FARVER FÄRGER

AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 268 kr

BACKPACK

VÄSKOR

261


ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflexdetaljer. Rymligt innerfack med vadderat fack med plats för en 15,6" laptop. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable. K

AM

AC

NA VY

CA R

BL

FR EN

CH

/

CA PRIS 219 kr (Camo 236 kr)

REFLECTIVE

EL

FARGER FÄRGER

E BL Y M AC AR K L

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 15 liter

GR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

EC

EC

TI

TI

VE

FÄRGER

RE

FL

FL

BG138 85 % polyester, 15 % bomull 26x43x13 cm 15 liter

NY

HE

T

CA PRIS 239 kr

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VE

Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK

262

GR

EY

M

IL

IT

AR Y

GR RE PU

BL

CA PRIS 268 kr

EE

BG287 100% återvunnen 600D polyester, PEVA-foder 40x30x14 cm 16 liter FÄRGER AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

N

Kylväska i form av en ryggsäck med två bärhandtag upptill och ficka med blixtlås framtill. Kylisolerat huvudfack med avtorkningsbar yta invändigt. Reflexdetaljer på dragkedja. Vadderade justerbara axelremmar. Tillverkad av återvunnet material. PVC-fri. BPA och ftalatfri. TearAway-etikett.


EVERYDAY OUTDOOR 15L BACKPACK

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD515 600D rip-stop polyester 27x40x18 cm FÄRGER 15 liter BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

EE N

Ryggsäck i vattenresistent material. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare. Invändiga flaskhållare i mesh. Vadderad rygg med ventilerande effekt. Justerbara vadderade axelremmar och bröstspänne.

CA PRIS 253 kr

EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

GR

RE

E IV OL

BU

BL

RN

T

AC

EE

D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FÄRGER 20 liter K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

N

Ryggsäck i vattenresistent material. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare. Utvändiga expanderbara sidofickor. Komprimeringsremmar. Vadderad rygg med ventilerande effekt. Justerbara, vadderade axelremmar och justerbart bröstspänne och midjespänne.

CA PRIS 311 kr

ATHLEISURE PRO BACKPACK

YA RO HT IG BR

FR EN CH

BL

NA VY

BG550 600D/420D polyesterkombination 31x44x16 cm FÄRGER 18 liter AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

L

Sportig ryggsäck med två stora uppdelade fack varav ett med vadderat skydd för laptop. Ett nedre ”wet pocket” fack för exempelvis blöta träningskläder. Vadderad rygg.

L AR M EY GR

E M LI

CL

AS

SI

C

GR

RE

EE N

D

CA PRIS 302 kr

BACKPACK

VÄSKOR

263


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y NT A

GE

NA V

Y

VI

/

GR AP H BL ITE AC G K RE

GR E BL Y M AC AR K L

IV E BL GR AC EE K N/

OL

/T K AC BL UN DY BU RG

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

CA PRIS 349 kr

AN

/B LA CK

BG613 600D polyester 30x46x17 cm FÄRGER 18 liter

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

/

Ryggsäck med vadderat laptopfack. Vadderade axelremmar och rygg. Stort innerfack samt ytterfack. Plats för en 17” laptop.

VESSELTM SLIMELINE LAPTOP BACKPACK Stilren ryggsäck i slimmad design. Utvändigt, vadderat fack för en 15,6” laptop med blixtlås. Flera smarta invändiga fickor för bra organisation. Nyckelhållare. Utvändiga sidfickor med blixtlås. Vadderad ergonomisk rygg. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmer. Rebrandable. QD906 600D micro rip-stop polyester 46x30x18 cm 16 liter FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 392 kr

PITCH BLACK 12 HOUR DAYPACK Ryggsäck i vattenavvisande tåligt tyg. Minimalistisk design med anpassningsbar funktionalitet. Vadderad ficka med plats för en 13" laptop. Invändig elastisk flaskhållare. Blixtlåsförsedda fickor fram. Helfodrad. Expanderbar med kapacitet från 14-18 liter. Vadderad andningsbar nätpanel på rygg. Kraftfullt bröstspänne. TearAway-etikett. QD560 1000D polyester 33x48x19 cm 14-18 liter

FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 554 kr

264


PROJECT CHARGE SECURITY BACKPACK Teknisk, anti-ficktjuv ryggsäck i minimalistisk och hållbar design. Lättviktsväska som sitter perfekt på ryggen. Väskan har integrerad laddningsportal (usb). Vadderat fack för en 15,6” laptop och vadderad ficka med plats för surfplatta. Diskret ficka med blixtlås i rygg. Powerbank-ficka. Invändiga fickor. Nyckelhållare. Utvändiga, dolda sidfickor med blixtlås. Vadderad, ergonomisk rygg. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmar och bröstspänne. Rem för montering på rullväska. Powerbank ingår ej. Rebrandable. QD925 jacquard nylon/PU-belagd polyesterkombination 30,5x46x17 cm 15 liter FÄRGER BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 727 kr

Q-TECH CHARGE CONVERTIBLE BACKPACK Teknisk ryggsäck i stilren design. Väskan har integrerad laddningsportal (usb). Vadderat fack för en 15,6” laptop och vadderad ficka med plats för surfplatta. Diskret ficka med blixtlås i rygg. Powerbank-ficka. Framficka med organiseringssektion. Invändiga fickor. Vadderad, ergonomisk rygg. 2 bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmar. Powerbank ingår ej. Rebrandable.

AR

L

FÄRGER

M

QD990 650D polyester 30x42x14 cm 16,5 liter

GR

AN

BL

IT

E

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 438 kr

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsäck i vattenavvisande tåligt tyg. Minimalistisk design med anpassningsbar funktionalitet. Vadderad ficka med plats för en 15,6" laptop. Huvudfack med blixtlåsförslutning och inre elastisk flaskhållare. Blixtlåsförsedda fickor fram. Helfodrad. Expanderbar med kapacitet från 20-25 liter. Vadderad andningsbar nätpanel på rygg. Kraftfullt bröstspänne. TearAway-etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 611 kr

BACKPACK

VÄSKOR

265


EXECUTIVE DIGITAL CASE Laptopväska som gör det enkelt att organisera, med plats för en 17" laptop och surfplatta. Invändiga organsistionsfack med dokumetficka och usb-snoddar. Vadderade handtag och justerbar, avtagbar axelrem.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD268 600D/1680D polyesterkombination 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 468 kr AR L M EY GR

BL

AC K

FÄRGER

ESSENTIAL TECH ORGANISER Organiseringsväska i modern slimmad design. Rymmer upp till en 11" platta. Vadderat internt fack. Vadderat huvudfack med blixtlåsförslutning och ficka på sida. Flera inre fack. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG65 600D polyester 30x22x2 cm 1,25 liter

CA PRIS 322 kr

266

AR M EY GR

BL

AC K

L

FÄRGER


MESSENGER BAG Messengerbag med justerbar axelrem. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort och mobiltelefon. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter

N LE TT

CL

BO

AS

SI

C

CH SA OC N OL D / AT E

GR

EE

D RE

UN DY RG BU

L

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

YA RO HT IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FÄRGER

/

CA PRIS 159 kr

RETRO SHOULDER BAG Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG14 600D polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

/ TT L W EG HI R TE EE N

BO

AS W SIC HI R TE ED

CL

R SA GUN ND D

Y

/

/

/ BU

IG H W TR HI O TE YA L

BR

/ EN C W H HI NA TE V

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FÄRGER

IA

CA PRIS 134 kr

RETRO FLIGHT BAG Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FÄRGER

/

CA PRIS 107 kr

LAPTOP

VÄSKOR

267


NIKE HERITAGE GYMSAC Gymnastikpåse med klassisk dragskostängning med tjockare snören. Smart ficka i sidan för värdesaker. Kan användas som ryggsäck. ART NR NK286 MATERIAL 100% polyester MÅTT 43x33 cm.

BL

FÄRGER

AC /W K/ HIT WH E ITE

CA PRIS 279 kr

NIKE VAPOR ENERGY 2.0

TRAINING BACKPACK

Ryggsäck med rullförslutning i hållbar design. Den blixtlåsförsedda rullförslutningen gör det enkelt att komma åt ditt innehåll och ger dig möjlighet att expandera väskan. Innehåller flera funktionella fickor och ett separat fack för skor. ART NR NK287 MATERIAL 70% nylon, 30% polyester MÅTT 47x33x15 cm.

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 995 kr

NIKE DEPARTURE ROLLER Trolley som du enkelt tar dig världen runt med. Flera invändiga organisationsfack och möjlighet för att expandera. Låsbara blixtlås. Två utvändiga blixtlåsförsedda fickor. Tillverkad av slitstark polyester. Hållbart teleskophandtag i aluminium. Bärhandtag.

ART NR NK285 MATERIAL 95% polyester, 5% polyurethane

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 2245 kr


NIKE DEPARTURE BACKPACK Ryggsäck i modern, estetisk design med säker förvaring. Stort huvudfack med separat fack för laptop. Två fickor fram med blixtlås och utvändiga meshfickor i sidan. Bärhandtag och justerbara axelremmar. Tillverkad av slitstark polyester. ART NR NK283 MATERIAL 100% polyester MÅTT 48x33x18 cm

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 1395 kr

NIKE CAPACITY WAISTPACK 2.0 Smidig magväska som passar vid aktivitet. Säkerhetsficka och tillverkad i stretchigt material som gör det lätt att få ner mycket i fickan. Meshfoder.

ART NR NK006 MATERIAL 100% polyester / 100% nylon STORLEKAR S, L

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 279 kr


ATHLEISURE HOLDALL Sportbag med stort huvudfack, skofack samt “wet pocket” för blöta träningskläder. Ytterligare mindre fack finns. Avtagbar vadderad axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO IG BR

O M

N

CA

EE

JU

NG

LE

GR E LI

M

OR

CL

HT

CH EN FR

ID M

GR GE AN

C SI AS

VY

T GH NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FÄRGER

O

CA PRIS 302 kr

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

CA PRIS 195 kr

OL TR

GR

270

PE Y IT AR IL M

US T M

CL

AS

SI

C

AR

D

RE

D

GR EE

N

PU

BL

RE

AC

K

EY

FÄRGER


VARSITY BARREL BAG Klassisk sportbag med handtag och axelrem i kontrastfärg. Stort huvudfack, mindre fack på utsida. Avtagbar axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG140 600D/420D polyesterkombination 50x25x25 cm 20 liter

FR E OF NC F HN W A HI V TE Y / K

/

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

AS W SIC HI P TE IN

/ CL

M IN T W GR HI EE TE N

L FR IGH EN T CH GR NA EY VY /

EE N GR RY IL IT A

GR

KE L OF LY F GR W E HI EN TE /

M

E BL Y M AC AR K L/

CH US /F K AC BL

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BU OF RG F UN W D HI Y TE /

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

GR

BL

AC

K

/B

AP BLA HI CK TE / GR E

LA

Y

CK

FÄRGER

IA

CA PRIS 182 kr

PACKAWAY BARREL BAG Lättviktsbag som kan komprimeras och stoppas ner i egen ficka. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG150 210D polyester 50x30x26 cm 32 liter

CA PRIS 73 kr ( Camo 79 kr, Silver 103 kr )

SI CH

NG / B LE LA CA CK MO

JU

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CK

FL

FU

UO

IG BR LA /B K AC BL

A

NK RE S BL CE AC NT K PI

L YA HT

/B ER

IV E BL GR AC EE K N/

OL

LI

M

E

GR

EE

N

SI

BL

LV

AC

K

BL YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

D

RO

HI /W

K AC

TE HI W RE C SI AS CL

LA

TE

CK

/

FÄRGER

REFLECTIVE BARREL BAG

REFLECTIVE

Sportbag med reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Bärhandtag och avtagbar, justerbar axelrem. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG136 85 % polyester, 15 % bomull 50x25x25 cm 20 liter

VE R SI L

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL E

EC

CT

TI

IV

VE

FÄRGER

E

CA PRIS 219 kr ( Black 244 kr )

BAG

VÄSKOR

271


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendväska i vintagelook som kan bäras både i justerbara handtag och med bärrem. Extra lång dragkedja till huvudfacket för enkel åtkomst. Hård bottenplatta. ART NR BG628 MATERIAL 600D polyester MÅTT 47x30x23 cm KAPACITET 26 liter CA PRIS 342 kr

NA H EN C FR

BL

AC K

VY

FÄRGER

272


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftigt canvasmaterial. Avtagbar/ justerbar axelrem. Liten ficka på utsidan. Extra lång dragkedja till huvudfack för enklare åtkomst. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG650 425 gram tvättad bomullscanvas 51x24x33 cm 30 liter

CA PRIS 366 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FÄRGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekender i klassisk design med detaljer i äkta läder. Fodrat huvudfack med extra lång öppning för bästa tillgänglighet. Invändig värdeficka och yttre ficka. Bärhandtag. Avtagbar, justerbar axelrem. Ingång i foder för enkel dekoration. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD650 100 % vaxad bomullscanvas 26x48x24 cm 19 liter

CA PRIS 646 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

BAG

VÄSKOR

273


OVERSIZED BELT BAG Oversized magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksidan. Invändig hake för nycklar. Justerbart bälte. Rebrandable.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 103 kr

FR

LI

EN

GH

T

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FÄRGER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Magväska tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack med reflekterande detaljer på blixtlås. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 79 kr

OL TR

GR

274

GR AR Y IT IL M

US M

CL

AS

SI

C

TA R

D

RE

D

EE

N

PU

PE

RE

BL AC

K

EY

FÄRGER


BELT BAG Magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. Rebrandable.

EY GR LI G

IA HS FU C

RO YA L BR IG HT

BU RG UN DY

BL

GR AP H

HT

IT E

K AC

TE HI W

VY NA CH

GE AN

IC

OR

AS S

NG LE

GH T

CA M

CA

O

M O

CL

JU

LI

M ID

M

NI

E

GR

EE

N

FL U YE ORE LL SC OW EN T

FL U

TR

OR

UE

ES CE

PI N

NT

K

RE D

PI

NK

CA PRIS 65 kr (Camo 75 kr)

GR EY

FÄRGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

OVERSIZED ACROSS BODY BAG Oversized magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Baksida i mesh med diskret blixtlåsförsedd ficka. Justerbart bälte. Rebrandable.

L

FÄRGER

AR

BG143 300D polyester 47x20x8 cm 6 liter

GR

BL

EY

AC

M

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 128 kr

REFLECTIVE

REFLECTIVE BELT BAG

FL

EC

EC

TI

TI VE

BG134 85% polyester 15% bomull 38x14x8 cm 2,5 liter FÄRGER

RE R VE SI L

CA PRIS 92 kr (Black 97 kr)

BL A

CK

RE FL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VE

Magväska med reflekterande yta för bättre synlighet. Stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. TearAway-etikett.

ACCESSORIES

VÄSKOR

275


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Utvändig ficka. Passar upp till 15,6” laptop eller A4 papper. Blixtlåsstängning. Rebrandable ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 40 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 13” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 79 kr

276

AR M EY GR

BL

AC K

L

FÄRGER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 15,6” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 94 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ACCESSORIES LAPTOP

VÄSKOR

277FÖR KLÄDE

Stiliga, funktionella köks- och barförkläden för professionell miljö.


280

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

KH

CH

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

ER

LO W

NF

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FÄRGER

SU

TA RD

M US

SIDA 308

BARN

COLOURS BIB APRON

Klassiskt förkläde med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR150 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill MÅTT 72x86 cm VIKT 195 g

CA PRIS 164 kr (Black / White 146 kr)


E

IV

OL

L

N

EE

GR

RA

HA

NA TU

OC

M

I

AK

KH

OW

N

UT

TN

ES

CH

BR

EE

GR

CL ED

RE CY

SI S

N

M

LE

ON

ER

LO W

NF

SU

NG E

OR A

TA

OT

AC

RR

TE

RR Y

BE

D

RE

RA W

ST

NK

PI

A

SI

NK

PI

T

HO

CH

FU

DY

UN

BU RG

NE

GI

ET

OL

VI

BE R

AU

CH

RI

PU RP L

E

BL UE

LA C

LI

T

GH

LI

E

IS

UO

RQ

TU

AL

TE

D

AL

ER

EM

UE

BL

AQ UA

RE

PH I

SA P

BL UE

UE

BL

UE

BL

VY

L

RO YA

ID

M

E

IN

NA

M AR

GE

ER

LV

SI

L

EY

GR

EE

ST

RK

SA

DA

K

AC

BL

TE

W HI

FÄRGER

OA

LE

BO TT

E

PL

AP

E

M

LI

APRON WITH POCKET

COLOURS BIB

Klassiskt förkläde med brett färgsortiment! Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR154 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill VIKT 195 g MÅTT 72x86 cm

CA PRIS 173 kr

FÖRKLÄDE

281


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR151 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 154 kr (Black / White 137 kr)

COLOURS BAR APRON Längre midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR158 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

282

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 180 kr (Black / White 166 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassiskt förkläde i denim. Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR150 Denim: 30% polyester, 70% bomullstwill 265 g 72x86 cm

M NI

M

DE

NI

E BL U

GR

EY

DE

M

IN DI GO

DE NI BL AC K

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 189 kr

DOMAIN CONTRAST DENIM BIB APRON

Klassiskt förkläde i jeanslook. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Ficka på bröstet. Justerbart nackband med metallspänne. Knytband och detaljer i kontrast med tygets baksida fram. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR127 70% bomull, 30% polyester 265 g 72x86 cm

DE NI GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI M

FÄRGER

M

CA PRIS 255 kr

FÖRKLÄDE

283


JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassiskt förkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Justerbart nackband med metallspänne. Knytband.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR126 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 72x86 cm

BL

GO IN

DI

AC

K

DE NI

M

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 240 kr

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeförkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Knytband.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR125 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 79x39,5 cm

IN D

IG O

DE

NI DE K AC BL

284

NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 205 kr


CROSS BACK "BARISTA" BIB APRON

Snyggt förkläde med hängselknäppe på bröst och korslagda band i ryggen. Stor användbar ficka fram. Förklädet finns i denim och bomullscanvas.

ART NR PR129 MATERIAL 100% bomullscanvas, Denim: 70% bomull, 30% polyester VIKT Canvas: 320 g, Denim: 265 g MÅTT 72x86 cm

ER LV SI

NI DE GR

I AK KH

GO IN

DI

NA

VY

DE

NI

M

BL

DA

EY

RK

K AC

GR

NI DE

K AC BL

EY

M

FÄRGER

M

CA PRIS 289 kr

CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS BIB APRON Klassiskt förkläde i grov och slitstark bomullscanvas. Stor metallögla som du knyter nackbandet i.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR130 100% bomullscanvas 320 g 72x86 cm

CA PRIS 228 kr

ND GU BU R

VY NA

NA

TU R

AL

SI

LV

ER

Y

EY GR RK DA KI KH A

RE D

BL

AC K

FÄRGER

FÖRKLÄDE

285HAND DUKAR Mjuka, härligt fluffiga frottéhanddukar i olika storlekar.


BATH TOWEL Mjuk duschhandduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR TC004 MATERIAL 100% ringspunnen bomullsfrotté MÅTT 70x130 cm VIKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

288

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FÄRGER

UE

CA PRIS 185 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mjuk handduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC002 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 74 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mjuk badhandduk i en lite större modell. Dekorativt fiskbensmönster i kant. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC006 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 319 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FÄRGER

HANDDUKAR

289BARN

Det bästa vi har förtjänar även det bästa. Med storlekar från baby till tonåring, fyller vi ut barnkollektionen till max.


ORIGINAL KIDS T Prisvärd t-shirt för barn. Lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Perfekt för kampanjer. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS VIT 29 kr CA PRIS FÄRG 34 kr

292

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y KE LL

E M LI

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

DE EP

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K

UE

VY NA

UE BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

BR

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FÄRGER


VALUEWEIGHT KIDS T Barn t-shirt med halslinning i bomull/lycra. Tear-away label. ART NR 61-033 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finns även i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FÄRGER

ER

CA PRIS Vit: 36 kr, Färg: 40 kr

T-SHIRT

BARN

293


ICONIC KIDS 150 T Rundhalsad t-shirt för barn i 100% ringspunnen kammad bomull. Modern passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit:145 g/m² Färg: 150 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

R

CA PRIS VIT 36 kr FÄRG 39 kr

SLIM CHILDREN'S T Barn t-shirt med moderiktig passform. Slim men inte för tight. ART NR 155B MATERIAL 100% ringspunnen bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VIKT 145 g/m² STORLEKAR 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

294

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 49 kr


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad t-shirt för barn med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Solskydd UPF40+. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR10B 100% polyester 135 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

YA

CH

RO

EN

N

YE

LL

OW

FR

BR

SU

IG

FI

HT

RE

RE

D

LI G OR HT AN NI GENG

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE EL ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP LI

GH

BR

IG

TN

HT

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

AN GE

CA PRIS Färg 67 kr, Melange 75 kr

PERFORMANCE KIDS T Funktions t-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

E

AZ

UR

E

BL U RO YA L

NA

LI M E

YE BR

IG

HT

D RE

FU CH

SI

A

LL

OW

DE EP

K BL AC

W

HI

TE

VY

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 92 kr

T-SHIRT

BARN

295


COOL T KIDS Funktions t-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIAL 100% polyester VIKT 140 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

296

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 89 kr


KIDS HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-043 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 171 kr

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FÄRGER

L

CA PRIS 293 kr

T-SHIRT / HOODIE

BARN

297


KIDS LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-009 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

EE GR

GE

LL KE

OR

Y

AN

D RE

CH FU

PU

RP

SI

LE

A

N

RO YA L

EP DE

BL U

VY NA

GR R HE AT HE

W

HI

TE

BL AC K

EY

FÄRGER

E

CA PRIS 152 kr

KIDS COLLEGE HOODIE Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

GR E

UE

HE AT

AS

H

HE R

GR EY

UE

BL N W

SK

AI

Y

IA

BL

OR ST

RE HI PP

DU ST

Y

PI

K PI N BY BA N

JA

GR Y LL KE

DE

EE

N GR EE E LI M

NK

HA

SA PI NK OS FL CA ND Y

OW LL YE SU N

S

NK PI T

EE N GR OL IV E

BL UE

UE BL L YA RO

HO H

CR US OR AN

GE

RE D RE FI N EE GR RE ST FO

M

CO AR CH

E DY UN BU

PL

RG

UM

LE PU RP

LI CH I T HO RE D EE N GR E TT L BO

298

AL

AC K BL EP

BL U RF OR CE AI

OX

FR EN

FO RD

CH

NA

NA V

Y

VY

AR

JE

DE

T

CT I

C

BL

W

AC

K

HI TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 216 kr


KIDS ORGANIC HOODIE Huvtröja med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Dubbla tyglager i huvan, genomgående ficka på magen, mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH201J MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester. Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

CA PRIS xxxxx kr FÄRGER

KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk huvjacka. Två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

UE

AZ U

RE

BL RO YA L

DE EP

GR

DY

BO

TT L

E

UN RG BU

RE D

IA CH S FU

EE N

NA

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

VY

EY

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 212 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

299


KIDS

ZOODIE Huvjacka med två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

OX

FO

EN CH

RD

NA

GR R AT HE HE

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE FI

BY BA

HO

T

PI

PI

NK

NK

N

HA

BU

W

PU

RG

RP

UN

LE

BL N IA AI

DY

UE

UE SA

RO

PP

HI

YA

L

RE

BL

BL

UE

AR

JE T

CT

IC

W

BL AC K

HI T

E

FÄRGER

EY

CA PRIS 286 kr

KIDS VARSITY ZOODIE Huvjacka med kontrastfärg på dragkedja och huvans innertyg. Två fickor fram. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH053J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

300

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/ FR E FI NCH RE N RE AV D Y

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

FÄRGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 308 kr


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 370 kr

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

L

FÄRGER

KIDS VARSITY HOODIE Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

OL D /G DY RG UN BU

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

C HO TIC T W PI HI NK TE /

AR

N RE S GO T G LD RE E FO

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

CA

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

K

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

FÄRGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS 239 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

301


KIDS VARSITY JACKET Baseballjacka i collegematerial med kontrastlinjer på mudd och krage. Två frontfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043J 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 308 kr

/ Y

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

/

FÄRGER

KIDS BASEBALL HOODIE Huvtröja med kontrastfärgade raglanärmar. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

302

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

CK

CA PRIS 278 kr


KIDS SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CH

EY GR

AS H

M OR ST UE

US

N SU

OR

N EE E

GR

GR ST FO

OL

IV

RE

TT BO

LL YE

GE AN

RE FI N EE

N EE GR LE

DE JA

CR

D RE

T HO D RE

EE GR Y LL KE

OW

H

I IL CH

NK PI

N

BA

HO

T

BY

PI

NK

DY UN RG BU N EE GR E M LI

PL UM

PU

Y SK

SA

RP LE

BL UE

BL RE HI PP

YA RO

HE AT HE R

GR

AR CO AL

EY

K AC BL P DE E

UE BL L

RD

NE

W

OX

FR

FO

EN

CH

NA

NA VY

VY

JE T

AR CT I

C

W

HI

TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 154 kr

KIDS SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA EP AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

DY

DE

HE AT

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 116 kr

HOODIE / SWEATSHIRT

BARN

303


KIDS AUTHENTIC RAGLAN SWEAT

Exklusiv sweatshirt med modern passform och raglanärmar. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Ribbmudd med elastan i hals, nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO

BU

HT

BO

TT

RE

LE

D

GR

EE

N

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 218 kr

KIDS 65/35 POLO Barnpiké med två ton-i-ton knappar. Bomull och polyester i Easy Care-blandning, som tål 60 graders tvätt. ART NR 63-417 MATERIAL Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² VIKT VIT 180 g/m² VIKT FÄRG 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), STORLEKAR 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

304

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS VIT 98 kr CA PRIS FÄRG 110 kr


COOL SHORTS KIDS Funktionsshorts för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U RO YA L

NA VY CH FR EN

BL AC K JE T

HI W IC AR

CT

FÄRGER

TE

CA PRIS 145 kr

PERFORMANCE KIDS SHORTS Funktionsshorts för barn. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-007 100% polyester 140 g/m2 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

CA PRIS 109 kr

RE

D

VY NA DE EP

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

POLO / SHORTS

BARN

305


KIDS LIGHTWEIGHT

JOG PANTS

Collegebyxa med resår i midja och öppet benavslut. Tunnare kvalitet med oborstad insida. Fickor i sida. Tear-away label.

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

HE

GR R

AC

HE

BL T JE

AT

HE

R

GR

VY NA P DE E

K BL AC

AT

FÄRGER

HE

FÄRGER

K

CA PRIS 216 kr EY

CA PRIS 124 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CH

64-005 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FR EN

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

306

KIDS CUFFED

JOG PANTS


KIDS JOG PANTS

KID’S TRAINING

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings för barn med kompression som ger dig stöd och maximal effekt vid träning. Stretchig kvalitet för bästa rörelseprestanda. Bred elastisk midja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g/m2 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FÄRGER

FÄRGER

NA V

Y

M CA BL

AC K

K AC BL

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

O

CA PRIS 170 kr (Camo Black: 238 kr) EY

CA PRIS 134 kr

PANTS

BARN

307


YOUTH'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger Jacket är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m². ART NR AFP-2Y MATERIAL 100% nylon STORLEKAR 5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 år

PH IT RA /G VY NA

AP BLA HI CK TE / GR EY GR

FÄRGER

E

CA PRIS 1161 kr

SIROCCO KIDS Windbreaker med dold huva i kragen. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns även i herr- och dammodell. ART NR JK-950 MATERIAL 100% Tafetta Nylon STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11(140cl), 12-13 (152cl)

N GR LE

GR

BO

TT

AL RE

UL

EE

N EE

LL A TR

GO

YE

LD

GE AN

RE

OR

D

LE PU

AT

RP

OL

L

BL RO

YA

L

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

UE

FÄRGER

OW

CA PRIS 157 kr

CHILDREN'S APRON Klassiskt förkläde för barn med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med tryckknappar. ART NR MATERIAL MÅTT VIKT

PR149 65% polyester, 35% bomullstwill mini: 43 x 53 cm, junior: 48 x 63 cm 195 g

308

DY UN RG

UR

AL

BU

NA T

BR O

W N

PU R

PL

E

E IS UO

KE

LL

Y

TU RQ

BL U

LI

M

E

RO

YA

L

VY NA YE LL OW

GR

OR A

NG E

DA

RK

K AC BL

D RE

HO

T

PI NK

W HI

TE

EY

FÄRGER

E

CA PRIS 117 kr (Junior 128 kr)


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Barnväst i 100% polyesterväv med kardborre. 50 mm breda reflexband runt kroppen och axel. Uppfyller EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 45 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FÄRGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Barnväst med reflekterande kanter för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. 2,5 cm breda reflexband runt kroppen och över axel. Yellow & Orange överensstämmer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

YE S VI HI

VI

S

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FÄRGER

GE

CA PRIS 45 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Väst som passar perfekt för sportevenemang. Reflekterande kant för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

EE N

SA

PU

PP H

SK

RP

Y

LE

BL IR E

BL L YA

PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FÄRGER

UE

CA PRIS 55 kr

JACKET / APRON / REFLECTIVE VEST

BARN

309


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size

PU R

PL E

UE BL Y SK

LI M

E

W YE LL O

GE AN OR

GR EE N

D RE HT IG BR

GR EE E BO TT L

KE

EM

LL

Y

ER A

GR

LD

EE

N

N

CL

UE BL

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH IC AS S

PI N

K

FU CH SI A

RE D

GR

AP

BL

RO

GR HI TE

K AC

TE HI W DY BU RG UN

NA VY

EY

FÄRGER

YA L

CA PRIS 48 kr

YOUTH SIZE SNAPBACK ART NR B615 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size CA PRIS 61 kr CK

IA

LA /B TE HI W

SU BL RF AC BL K / UE

CH US /F K AC

BL

BL

AC

K

BL

AC

/B

K

RI

/B

GH

T

LA

CK

RE

D

FÄRGER

JR MORF® ORIGINAL Morf för junior. Morf är en multifunktionell tub i 100% microfiber. Material som ger värme och skydd från kyla, vind och fukt, samt verkar svalkande och skyddar mot solens strålar. ART NR B900B MATERIAL 100% polyester, microfiber STORLEK One-size

310

LI

M

E

GR

GE OR AN

BL UE RF SU

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

EE N

CA PRIS 29 kr


JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

IA

CL AS SI C

BR

IG

FU C

HT

HS

RO

NA V FR

EN CH

K AC BL

YA

Y

FÄRGER

L

CA PRIS 39 kr

JUNIOR SNOWSTAR BEANIE Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik. ART NR B450B MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

BR OF IGH F T W RE HI D TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

SU OF RF F BL W U HI E TE /

FÄRGER

FR LI ENC GH H T NA GR V EY Y /

CA PRIS 55 kr

REFLECTIVE

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE Dubbelstickad mössa med tofs och uppvik för barn. Tofsen har reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B406B MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size

GR EE BO

TT

LE

DY RG UN BU

HT IG BR

TR U

E

PI

NK

RE D

L RO YA HT IG BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FÄRGER

N

CA PRIS 88 kr

ACCESSORIES

BARN

311


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Långärmad GOTS-certifierad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning i benen för enkel på- och avtagning. ART NR BZ30 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

312

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 149 kr


BABY BODYSUIT Kortärmad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull, varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning. ART NR BZ10 MATERIAL100% bomull (Camoflauge Green, Cobalt Blue, Lavender, Mint, Orange, Fuchsia, Organic Natural, White, Black, Surf Blue: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finns i färgerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FÄRGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS FÄRG 116 kr

BABY

BARN

313


BABY HOODIE Barnhood med hel dragkedja. Borstad insida. ART NR BZ32 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 251 kr

BABY SWEATPANT Sweatpant för barn med mjuk, borstad insida. ART NR BZ33 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 162 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece för baby. Full zip fram och borstad insida och flatsömmar för komfort. Kängurufickor fram och extra långa muddar i ärmar och ben för att kunna vikas ner varefter barnet växer. ART NR BZ25 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader, 2-3, 4-5 år

314

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 309 kr


BABY T Baby t-shirt med nickelfria knäppen på axel för enklare på- och avklädning. Tillverkad i 100% bomull,varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. ART NR BZ02 MATERIAL 100% bomull (Black, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, Kelly Green, Surf Blue White innehåller 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull och 15% polyester, Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 månader, 2-3 år* (*0-3 och 2-3 år* endast i utvalda färger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FÄRGER

C

CA PRIS VIT 98 kr CA PRIS FÄRG 103 kr

BABY

BARN

315


BABY T-SHIRT Baby t-shirt LABEL FREE, utan varumärke. T-shirten har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST105 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL UE LI

GH

RO

T

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

SE

CA PRIS 59 kr

BABY BODY LS Babybody LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har långa ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

CA PRIS 75 kr

316

RO SE

BL LI

GH

T

K BL AC

W

HI

TE

UE

FÄRGER


BABY BIB Haklapp/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

NK

RE D

PI R DE W PO

BU

DU

BB

LE

ST Y

GU

BL

M

UE

PI N

Y NA V L CA NA UT I

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

K

CA PRIS 82 kr

BABY BANDANA BIB Vändbar skarfs/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

ER TE PI / PO NK W D

ED /R

W

HI

TE HI W

TE / GR HE EY AT H W

HI

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W

HI

TE

/B

LA

CK

FÄRGER

ER

CA PRIS 80 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalrandig mössa med små öron tillverkad i mjuk och stretchig ekologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIAL 100% organisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92% organisk bomull, 8% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR One size

UT WH IC ITE AL / NA VY NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

FÄRGER

OR GA N / M IC OC NA HA TUR AL

CA PRIS 83 kr

BABY

BARN

317


STORLEKSTABELL FÖR SKJORTOR HERRAR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kragstorlek

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Bröstmått

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kragstorlek

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

LEVERANSER Om ordern läggs innan kl. 12.00 skickas den från vårt lager samma dag, annars skickas ordern följande dag. Tillfälligt slutsålda varor tar vi hem från vårt europalager. Normal leveranstid från Europalager är 5-7 dagar. *Vi reserverar oss för att produkter kan vara slut i lager eller restnoterade. Leveranstiden kan då bli något längre.

PRISER Samtliga priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser och gäller tills vidare. Fruit förbehåller sig rätten att göra prisförändringar utan visering hänförliga av valutaförändringar. Med reservation för slutförsäljning. Kostnader för eventuell bearbetning. Moms och frakt tillkommer. Lokala prisvariationer kan förekomma. Notera att nyansskillnader mellan verkligt och på bild återgivet plagg kan förekomma. Med reservation för eventuella tryckfel. Priserna gäller vid köp av minst 25 styck.


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se