FRUIT 2021 NO

Page 1

2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


NĂ˜YE UTVALGT Fruit inneholder produkter som lagerføres i Sverige og Europa for raske leveringer i det Skandinaviske markedet. Kolleksjonen inneholder kun produkter fra velkjente varemerker som stĂĽr for kvalitet og leveringssikkerhet.

2021


VÅRE VAREMERKER En av våre mål er at du som kunde skal kunne ha et bredt utvalg av bra produkter med store valgmuligheter. Vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby over 25 forskjellige varemerker som tilsammen skaper FRUIT kolleksjon 2020
PANTONE: Cool gray 10C Red 485C


VI BRYR OSS!

”Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene vil man utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten.”

Vi tar ansvar for at våre produkter produseres under rettferdige forhold og med minste mulige påvirkning på vårt miljø. Et godt eksempel er Fruit of the Looms fabrikk i Marokko som er spesielt designet for å være så energieffektiv som mulig utifra miljøsynspukt og for alle de ansattes skyld. I løpet av årene har flere av våre kunder besøkt fabrikken i Marokko. Det gir kundene er meget god tilfredstillelse når man ser fabrikken og fokuks på arbeidsmijø på nært hold. Fruit of the Loom har brukt moderne teknikk for å resirkulere vannet på anlegget i Marokko. Det finnes bland annet et meget avansert system for vannrensing. Området omfatter et avansert anlegg for kjemisk påvirkning av vann som brukes i produksjonen, utstyr som varmer opp og anvender kjølevann i tekstilproduksjon og et smart system for å dra nytte av kondensasjonsproduktet fra dampen. Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene du utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten. Slike som gjenbruk av varme og energi i løpet av prosessen. Samtidig jobber Fruit of the Loom hardt for å redusere avfall. De reduserer mengden av bomullavfall og resirkulere nedgradert fibre. De ansatte er opplært til å få kunnskap om alternativer for resirkulering, og et bredt partnerskap med selskaper som kan ta seg av avfallsmateriale på en forsvarlig måte, slik at fabrikken i Marokko blir et lysende eksempel på hva Fruit Distribution står for i Skandinavia.


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Øko-tex / trygge tekstiler sikrer at klesplaggene IKKE inneholder noen farlige emner for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt anerkjent test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Testkriterier er standardisert verden over og inkluderer tester for ph-verdier, formaldehyd, sprøytemiddel, tungmetaller og allergi-fremkallende fargestoffer. Bare når det er bevist at et klesplagg ikke inneholder noen av disse emner innvilger Øko-Tex – godkjenning. Ytterligere en grunn til å velge Fruit Of The Loom, Russell og B&C. Les mer på www.oeko-tex.com

OCS 100 er en uavhengig, internasjonal sertifiseringsorganisasjon og en av de mest kjente sertifikater dekker økologisk bomull. OCS er basert på tredjeparts verifikasjon for å kontrollere om et sluttprodukt inneholder den eksakte mengden av en bestemt økologisk dyrkede materialer. Sertifikatet gjelder materialet fra grunnen vokst økologisk og er helt fri for forurensning fra råbomull til ferdig produkt.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

Fruit of the loom Som en av verdens ledende klespro-

dusenter kjenner Fruit Of The Loom ansvar for miljø og samfunn. Fruit Of The Loom stiller meget høye krav. Dette merkes på klærne som produseres og måten de produseres på. Disse kravene skaper grunnlaget for The Fruit Code. Denne koden viser Fruit Of The Looms engasjement i å minske miljøbelastningen og medvirke til en positiv innsats i de samfunn hvor de opererer. Men det handler ikke bara om dem. Fruit Of The Loom forsikrer at de samme strenge reglene gjelder alle deres leveran­dører, distributører og hvilken som helst av deres samarbeidspartnere. Denne holdningen er ikke noe nytt for Fruit Of The Loom, de har alltid oppført seg som dette.

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) merking er en garanti for

den økologiske statusen på produktet. Fra råvaren bomull til ferdig pakket produkt er utførelser gjort på et miljøvennlig og med sosialt ansvar.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade, tildligere Max Havelaar, er en internasjonal merkeordning som garanterer at bønder og plantasjearbeidere i utviklingsland får tryggere arbeidsvilkår og bedre priser for sine produkter. Fairtrade er internasjonale sertifiseringsstandarden for rettferdig handel og produksjon.

Fruit of the Loom Fruit of the Loom er stolte av å kun bruke de beste råvarene i produksjon. Det hele starter med å bruke den fineste råbomullen. Respekt for rettferdighet og menneskelige rettigheter er meget viktig for oss, og derfor brukes det kun etisk produsert bomull. Vi bruker ikke bomull fra Uzbekistan – hvor brudd på disse rettighetene er dagligdagse. Det er også et krav som selskapet stiller til alle sine underlev­erandører at ingen bomull eller tekstiler kommer fra Uzbekistan. Mesteparten av bomullen som Fruit of the loom brukes kommer fra USA. Dette garanterer kvalitet, trygghet for alle og sporbarhet.

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uavhengig, ideèll organisasjon som arbeider med sertifisering av lovlig, human og etisk tekstilproduksjon over hele verden. Gjennom å vedta WRAP, kommer de produsentene som jobber etisk jobbe med samme etiske regler som vil bli overvåket. Dette vil komme tekstilindustri, miljø, lokalt ansatte og til slutt forbrukerne til gode. Les mer www.wrapap­parel.org

SAI

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbeider for bedre arbeidsforhold

Mantis

B&C

BSCI: The Business Social Compliance

Fair Wear Foundation (FWF) er en

gjennom egne ”SA8000 standard for decent work ), et verktøy for å implementere gode arbeidsforhold i en rekke land og bransjer.

Initative (BSCI) er en ikkekommersiell organisasjon som arbeider med forbedringer av arbeidsforhold i leverandørkjeden. Arbeidet gjennomføres med inspeksjoner med BSCI base code som målestokk.

uavhengig, non-profit organisasjon som arbeider med selskaper og fabrikker for å bedre arbeidsforholdene for tekstil arbeidere i en rekke land i Europa, Asia og Afrika.


HAR DU BEHOVFOR NOE HELT UNIKT? Ved hjelp av vår sømavdeling med sømmersker kan vi hjelpe deg å skape unike produkter med ditt selskap eller dine kunders identiet. Vi tilbyr bearbeidelse som bytte av etiketter, snører, zip pullers og knapper. Private label produktene har vi liggende på vårt lager og derfor kan vi levere helt ned i 1 stk. som minimumsordre. Vi bytter eller setter i etiketter i f. eks. nakken på artikler i de fleste av våre produktkategorier – T-shirts, jakker, vesker, luer, osv. All produksjon gjør vi ”in house” og det er derfor leveringstidene kan holdes meget korte, som oftest 1-2 uker. Etikettene produseres av samarbeidspartnere, men våre kunder kan også sende egne etiketter til oss. Vil du ikke ha noen etikett i det hele tatt, så hjelper vi deg å fjerne etiketten uten å sette i en ny. Ditt plagg blir da, NO LABEL. Hvordan går dette til? Du sender til oss underlaget for etiketter og plassering til oss. Etter godkjent korrektur produserer vi din etikett. Deretter plukke vi produktene fra vårt lager og triller de over til vår sømavdeling, hvor sømmerskene spretter opp sømmer, tar bort den oprinnelige etiketten og etter i den nye. (Kundens)


TRANSFERTRYKK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Minsteopplag 50 stk. Fungerer perfekt på hele plagget og også som nakkeetikett

Vi kan bearbeide de fleste produkter i vår kolleksjon.

Med PRIVAT LABEL så hjelper vi deg med å bytte og sette inn egne etiketter i plaggende. Vi kan også hjelpe deg med å fjerne den opprineelige etiketten, sette i str. Etikett og lage et NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERINGSTID

Vi har ingen krav til antall eller minimum. Kun 1 stk.

Mange av våre produkter leveres uten nakkeetikett eller varemerker, og er lett å bearbeide til eget varemerke.

Ettersom all vår produksjon skjer ”in house” kan våre leveringstider være nede på 1-2 uker, kommer ann på ordren størrelse.


INNEHOLD 4 VÃ…RE VAREMERKER 8 VI BEKYMRER OSS 10 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

14

PIQUE

40

SWEATSHIRT

56

16 30 32 35 37

58 76 88 100 102 104 106 109

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

SPORT 112 119 123 125 126 130 134 142 143 144

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD PANTS / LEGGINGS SHORTS BRA ACCESSORIES

110


STRIKKET

146

SKJORTER

152

BUKSER

176

154 162 168 172

178 180 182 183 183

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

CHINOS JEANS SHORTS BELT UNDERWEAR

JAKKER 186 192 194 198 206 212 213 215

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE PANTS

VARSEL

VESKER

250 256 259 267 268 270 274 276

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER NIKE BAG BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

184

216

234 248

HÃ…NDKLER

278 286

BARN

290

FORKLE

VINTER ACCESSOARER224 226 BEANIE 232 GLOVES 233 SCARF

CAPS

292 297 299 303 304 305 306 308 308 309 310 312

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS JACKET APRON REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten er vĂĽr tids mest elskede plagg. Ikke rart at T-shirten ogsĂĽ er det mest brukte plagget. Her finner du et bredt utvalg av mange varianter i ulik farger og passformer.


SE MERE T-SHIRTS PÃ… NO.FRUIT.SE

16


FAVORIT FAVORITT

FAVORITT

BARN

SIDE 293

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T MEN

Dame t-shirt med feminin passform. Halsribb i bomull/lycra. Tear-away label.

Fruit of the looms BESTSELGER. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Vår bestselger tilbys nå opp til 5XL. Tear-away label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FARGER

BO

FARGER

ER

CA PRIS 59 kr TE

CA PRIS 59 kr

IT E

ART NR 61-036 MATERIALE 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL Alle farger; S-5XL Kun i White, Navy, Ht Grey, Black

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIALE 100% bomull (Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

17


ICONIC 150 T BARN

SIDE 294

T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne, smalere passform. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label. ART NR 61-430 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Ht Grey )

NA VY DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY N

L

IV

E

EE GR AT

RA TU

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

A SI CH FU N EE GR ST RE

CL

HE

FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

R

CA PRIS 59 kr

ICONIC LADIES 150 T T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Figursydd med sidesøm. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label. ART NR 61-432 MATERIALE 100% bomull (Ht. farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 59 kr NA EP DY

DE

DA

T

ER LO W SU

NF

D RE

E

NA

TU RA

L

IV OL C SI AS CL

FL AM

E

RE R HE AT HE

GR HE R AT

ST RE FO

HE

GR

EE

EE

N

N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

RG

UN

IN M O NE

BL LT BA CO

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE UE

AL RO Y R HE AT HE

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH

RO YA

NA

L

VY

R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

18

BL U

NA

E

VY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FARGER


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Trolig markedets beste kampanje T-shirt! Tynnere T-shirt. Lycra i halsribben for økt slitetyrke. Tear-away label.

ART NR 61-082 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) 2 VEKT HVIT 135 g/m VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 44 kr VY

D

OL

IV

EE TT

AS

SI

C

GR LE

Y LL

CL

BO

KE

E

N

BR

IC

RE

K

D

RE

A SI CH FU N EE GR

E M LI

VY

NA DE

SK

RG BU

BARN

SIDE 292

NA

Y

EP

BL

UE

GR

UN

LE RP PU

OW LL YE

SU

DY

HE

GH

AT

T

HE

GR

R

AP

K AC

NF

OR

LO

AN

W

GE

ER

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

W

BL

HI

TE

HI

EY

TE

FARGER

BELSUTE

ORIGINAL T LADIES

VA

Tynnere T-shirt til dame i en moderne design. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Leveres i 21 farger. Tear-away label. ART NR 61-420 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m2 VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER XS-2XL

VY

NA

VY

NA

D

DE EP

RE IC BR

OL SI C CL AS

E TT L BO

IV E

EN GR E

EE N GR LL Y KE

K

D RE

FU

CH SI

A

SK Y

BL

UE

GR E

UN DY BU RG

E M LI

GR GH T LI

YE

LL OW

PU

RP

E UR AZ

ER LO W NF SU

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

HE AT HE R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

TE

FARGER

Y

CA PRIS 44 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

19


# ORGANIC E150 T-SHIRT Økologisk T-shirt i moderne passform og myk følelse. Tubestrikket. Produsert i 100% sertifisert ekologisk ringspunnet bomul. Perfekt trykkbarhet. Rebrandable. TearAway label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAM TW02B MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen organisk bomull (Heather Grey: 90% organisk bomull) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX XS-5XL STØRRELSER DAME XS-3XL

E HI T W F OF

M

OC

HA

GR ST RE FO

SE

NK

RO

PI

SO

FT

TA EN M AG

RA D

BU

RG UN

DY

RP IA

NT

GE SA N EE

N EE E PL AP

LI

M

E

GR

FI OW LL YE

PU

G FO BL UE

AL RO Y

ZZ

GE AN OR

BL

NA UR

BA N

R HE AT HE RE PU

RE D

20

UE

VY

EY GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARGER

LE

CA PRIS 67 kr


#E150 T-SHIRT Unisex T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable. ART NR TU01T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

OL

L

BL U

AT

UR E

OT AP RI C

NG

FI

OR A

RE

RE

D

RE

E

D

RE D EP DE

AC

K

N

BA N UR

BR AR BE

BL

OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

M IL

FU

LE N

CH S

IA L

IA

PI

NK

EL

AZ

EC

DE

TR

NI

IC

M

BL

UE BL RO

CO B

YA

AL

L

T

VY NA

N BA UR

UR

BU

BA N

RG

PU

UN

RP

DY

LE

LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL UE

VY H AS

RK DA

SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

NA

EY GR

GR T OR

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

NA VY

FARGER

EY

CA PRIS 57 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

21


BARN

SIDE 294

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155M 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 64 kr

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

22

NA

EY

FARGER

VY

CA PRIS 64 kr


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

T-shirt for dame med feminin passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

Unisex T-shirt med modern passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

AS

UE BL VA LA C

DI

ST

E

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO BO

NA

TU

ND SA

TT

RA L

N GR EE LE

GR E LY KE L

AC K

N

UR B

AN

BL

OW BR AR BE

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T CO AP RI EN

N GR EE ID OR CH

CK US

ED

BL A

KH UR BA N

H

GR C CI PA E ON

L YA RO

CO BA

BL U

BL UE

BL LT

E

DA UE

FI

SP OR T

GR E RK

AC

Y NA V N BA UR L GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I AK I

M

IL

RA L TU NA

AC K BL AN

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

R LA SO

ND SA

LE TT BO

UR B

UN

PI ID CH

ET NS SU

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

N OW BR AR BE

AT OL

M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

BL

HI W PO OL IN

IA NN LE IL M

UR D RE RE

G

L

LI

PU RP LE BA N

DI A RA

NA

VA LA C

DI

ST

E PU RP L NT

BL SK Y RB ET SO

VY

UE BL

E ON

L YA RO

UE

L AT OL

DY UN RG BU

TE

H AS

C FI CI PA E BL U

BL UE

BL CO BA

UR

GR

GR EY

Y N BA

LT

NA V

Y

UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FARGER

GR EY

FARGER

Y

CA PRIS 65 kr EY

CA PRIS 65 kr

EY

ART NR TU03T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

K

ART NR TW04T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

23


SUPER PREMIUM T Klassisk ”amerikansk” T-shirt. Tung, hele 205 gram. Tåler vask i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL kun tilgenglig i White, Black, Navy, Heather Grey) CA PRIS 80 kr VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FARGER

HEAVY COTTON T Tyngre klassisk T-shirt i hele 195 gram. Leveres opp til 3xl i alle farger. Perfekt til større kampanjer. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS 69 kr

24

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


RINGSPUN PREMIUM T Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Tåler 60o vask. ART NR 61-422 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL i fargene White, Black, Heather Grey og Navy) CA PRIS 78 kr

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Figursydd. Tåler 60o vask. ART NR 61-424 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 71 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FARGER

CREW NECK

T-SHIRTS

25


INSPIRE PLUS T /MEN Rundhalset Heavyweight T-shirt i 100% økologisk bomull med moderne passform, korte ermer og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM048 MATERIALE 100% økologisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull/ 10% viskos) VEKT 175 g/m2 STØRRELSER S–3XL

UR

BL

VY

BA CO

UR

SP

BA

OR

N

T

LT

NA

EY GR

EY DA

RK

GR

K AC D RE FI

BA

RE

N

KH

AK

I

W

BL

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 109 kr

INSPIRE PLUS T /WOMEN Rundhalset Heavyweight T-shirt i dame i 100% økologisk bomull med moderne passform, korte ermer og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW049 MATERIALE 100% økologisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull/ 10% viskos) VEKT 175 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

26

BA CO

UR

BA

N

LT

BL

NA VY

EY SP

OR

T

GR

GR EY K DA R

BL AC K D RE RE FI

UR BA N

KH

AK I

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 109 kr


INSPIRE

MEN'S COTTON TEE T-shirt for herre i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM042 100% økologisk bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

D

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

RP PU N BA

RE

RK LE

DA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH NI LE

KH

AL

AK

I

EE GR

M

IL

RE

AL

GO

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

INSPIRE WOMEN'S COTTON TEE T-shirt for dame i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW043 100% økologisk bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

A

NA VY

IL

LE

NI

RE

D

AL

CH SI FU

RP PU N BA

PI

LE

NK

LI

SP

GH T

OR

T

GR

GR

GR EY DA R

K

K AC

L OL

KH AK L NI A LE IL M

KH

AK

I

EN GR E

LD GO

GE AN OR

RE AL

UR

BA

N

OR

AN

GE

I

M

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

27


MEN’S HD TEE T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke). Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

165M 65% polyester, 35% kjemmet bomull 155 g/m² 160 g/m² S-2XL

LV

CO NV

ER

OY

L M AR

AR M EY

SI

GR

L AR

L

M

AR

N

M

OO

UE

BR

M

AR

BL

IG

FR

HT

EN

NA

CH

VY

NA

M

VY

AR

L

W

BL AC K

HI TE

L

FARGER

GR EY

CA PRIS 137 kr

LADIE’S HD TEE T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke). Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

165F 65% polyester, 35% kjemmet bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

28

L AR M N OO AR M

EY GR CO NV

ER LV SI

M UE BL

OY

AR M GR L AR

M VY NA HT IG BR

FR

EN CH

NA VY

AR

L

W

BL

EY

AC

HI T

K

E

L

FARGER

M AR L

CA PRIS 137 kr


MEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for herre med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FARGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 103 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for dame med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA VY

AT H GR ER EY LIG H

T

AT

FO R R HE AT

RE

D

HE

HE A

TH

ER

PU

RP

ES

LE

HE

L HE

AT

H BL ER UE RO

YA

VY NA R AT HE HE

HE

AC K BL

TE HI W

H GR ER EY DA

RK

FARGER

T

CA PRIS 103 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

29


VALUEWEIGHT V-NECK T T-shirt med moteriktig v-hals. Tear-away label. ART NR 61-066 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 69 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FARGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES T-shirt til dame med dypere moteriktig V-hals og feminint snitt. Tear-away label. ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:160 g/m2 Farget:165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 69 kr

30

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FARGER


INSPIRE

MEN'S V-NECK COTTON TEE T-shirt med v-hals i herremodel.100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gir en myk følelse. Smal halsrib for en moderne look.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM044 100% organisk bomull 140 g/m2 S-3XL

D RE

VY

KH

AK

I

LI

GH

NA

T

GR

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

INSPIRE

WOMEN'S V-NECK COTTON TEE T-shirt med v-hals i damemodel.100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gir en myk følelse. Smal halsrib for en moderne look.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW045 100% organisk bomull 140 g/m2 XS-2XL

CA PRIS 83 kr

D RE

NA

VY

EY LI

GH

T

GR

K AC BL

KH

AK I

W

HI TE

FARGER

V-NECK T-SHIRTS

31


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Langermet T-shirt i klassisk passform. Lycra I halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label.

ART NR UNISEX 61-038 ART NR DAME 61-404 MATERIALE 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER HERRE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) STØRRELSER DAME XS-2XL ANDRE Dam kun i White, Black og Dark Heather Grey CA PRIS 92 kr VY

EY

NA

GR R

DE

EP

HE HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR T GH

RK

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

GR HEA EY TH E

R

TE

FARGER

#E150 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU05T ART NR DAME TW06T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

32

BL AL N BA UR

BR O BE AR

KH

W N

AK

I

N EE GR E TT L

AN G OR

RO Y

NA

K DA R

SP

VY

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 93 kr


#E190 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU07T ART NR DAME TW08T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

I AK KH N BA UR

N

BR OW N R BE A

EE BO

TT LE

GR

GE AN OR

D

NI AL IL LE M

RE

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

PI NK

CA PRIS 135 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

33


INSPIRE LSL T /MEN Langermet T-shirt for herre produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM070 MATERIALE 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S-3XL

UR

CO

D FI

BA

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 124 kr

INSPIRE LSL T /WOMEN Langermet T-shirt for dame produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW071 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

34

RE D RE

LT CO

BA

N BA UR

FI

BL

VY NA

GR T OR SP

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 124 kr


INSPIRE MEN'S TANK T Singlett for produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM072 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull/ 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S-3XL

RE

LT

FI

BA CO

SP

RE D

BL

EY GR OR

T

K AC BL

TE HI W

FARGER

UE

CA PRIS 113 kr

INSPIRE WOMEN'S TANK T Singlett for produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW073 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull/ 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS.-2XL

D RE RE

LT BA CO

FI

BL

EY GR SP

OR

T

K AC BL

TE HI W

FARGER

UE

CA PRIS 113 kr

VEST / LONG SLEEVE

T-SHIRTS

35


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Moteriktig singlett for de tøffeste eller sprekeste. Tear-away label.

ART NR 61-098 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 58 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Moteriktig singlett for damer med feminin snitt. Tear-away label.

ART NR 61-376 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 59 kr

36

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE

Unisex klassisk Baseball T-shirt med ¾ erm med kontrastfarger på ermer. Raglancut. ART NR 3200 MATERIALE 52% bomull, 48% polyester. (Triblendfarger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VEKT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STØRRELSER XS-2XL

TE

/A

SP HA

LT

OO AR

ED

/M

/R

TE

TE

W

HI

HI W

HI

TE PI / N NK E

ON

G TR REY IB / LE RE ND D

Y

CH WH AR ITE TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

W

HI

TE BL / N UE EO

N

N

W

HI

HI

HI W

W

TE GR / D EY AR K

CK TE

/B

LA

/R OY AL BL AC K HI T RO E / YA TR L UE

W

HI T GR E / EE KE N LL

W

W

W

HI OR TE / AN N GE EON

HI YE TE LL / N OW EO N

W

W

HI

HI

TE

TE

/N

/D

AV

EN

Y

IM

BL

AC

K

/W

HI

BL A HE CK AT / D HE EE R P

TE

FARGER

W H HE ITE AT / D HE EE R P

CA PRIS 179 kr (Triblend 269 kr)

BASEBALL

LONG SLEEVE T Langermet T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Raglancut. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

CA PRIS 105 kr

W

HI

TE

/R

ED

L TE BL / R UE OY A

HI W

E HI T W

W

HI T

E

/D

/B

EE P

LA

CK

NA V

Y

FARGER

CONTRAST

T-SHIRTS

37


SHORT SLEEVE BASEBALL T

VALUEWEIGHT RINGER T

T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Tear-away label.

Klassisk ringer tee som alltid er like populær. Tear-away label.

E HI T /W

TE HI

ED

/W

/R

AC

K

E

BL

W

W

HI

HI T

Y AV /N /

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

NA

VY

/W

HI

TE

W

W

HI

HI

TE

TE

/B

/R TE HI

TE BL

HI W

W

EE P

/ U ER O Y A

ED

L

NA V

ER

/D E HI T

HI W S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

W

TE / GR HE EY AT H

CK LA /B HI TE W

Y HI T GR E / EE KE N LL

W

38

TE BL / R UE OY A

FARGER

RE D

FARGER

LA CK

CA PRIS 80 kr Y

CA PRIS 80 kr

L

ART NR 61-168 MATERIALE 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-3XL

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

RO YA W LB HI L TE UE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER


INNEHOLDER

INNEHOLDER

ELASTAN

ELASTAN

WOMEN’S FEEL GOOD

WOMEN’S FEEL GOOD

STRETCH LONG SLEEVED T

STRETCH T

Moderne T-shirt med lange ermer i litt lengre modell. T-skjorten er emzyme-vasket som gjør den ekstra myk og bevegelig. Sidesømmer og rundet hals med rib. Tear-away label.

Moderne T-shirt i litt lengre modell. T-skjorten er emzyme-vasket som gjør den ekstra myk og bevegelig. Sidesømmer og rundet hals med rib. Tear-away label.

SK121 96% bomull, 4% elastan (Ht. Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Ht. Charcoal 60% bomull, 36% polyester, 4% elastan) 165 g/m2 XS-2XL

VY NA

EY GR

AT

HE

R

ER TH

HE

I AK KH

HT IG BR

RO

YA

L

RE

D

M

HE A

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

CH A EL RC AN OA GE L

116 kr

VY

IG HT BR

R

RE

BL

D

UE

EY GR HE A

TH

ER

K AC BL

TE HI

VEKT STØRRELSER CA PRIS

FARGER W

ART NR MATERIALE

NA

189 kr

HE

CA PRIS

AT

VEKT STØRRELSER

SK124 96% bomull, 4% elastan (Heather Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Heather Blue, 65% polyester, 30% bomull, 5% elastan) 160 g/m2 XS-2XL

HE

ART NR MATERIALE

CONTRAST

T-SHIRTS

39PIQUE

En pen pique et aldri feil! Piquen har gått fra å være kun et sportsplagg til å bli et klesplagg som kan bæres i de aller fleste tilfeller. Preppy eller Casual – du velger stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Klassisk pique strikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

HE

NA VY

R HE AT

AT E

LE RP

LO RN F

TU

42

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

CH

SL

AR

CO

AC K

W

BL

HI

TE

FARGER

AL

CA PRIS 181 kr


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

WASHED RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

NEON PINK

ORANGE

NEON ORANGE

PEACH

SUNFLOWER

LEMON ZEST

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Klassisk piquestrikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. 50 farger! ART NR AQ010 MATERIALE 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfarger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfarger: 60% bomull, 40% polyester ) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL* (*S-5XL i fargerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 181 kr, Washed: 196 kr

PIQUE

43


44


PREMIUM POLO LADIES

PREMIUM POLO Klassisk herrepique i 100% bomull. 3 knapper i ton-i-ton.

Klassisk figursydd damepique. 2 knapper i ton-i-ton.

ART NR 63-030 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER XS–2XL

Y

H

GR E R

AS

HE

BL UE

UE BL E

SK

Y

AZ UR

NK PI Y

ST

GR

GR EE

EE

N

N

LI G

HT

RE D

RO

A CH SI FU E M

LL

LI

N

KE

SU

NF LO

GE AN OR

AT HE

GR AP H T GH LI

UE YA L

VY NA DY

W ER

BU

RG UN

E RP L PU N EE GR ST FO

RE

BL

VY NA EP DE

Y SK D RE

HT LI G N EE GR KE

LL

Y

E LI M

SU

BL A

HI T W

AS H

UE

E UR AZ

NK PI

SI A CH FU

BL

BL

BL U L RO YA

NA VY Y GU ND BU R

ER LO W NF

E

GR EY

UE

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

M O NE

AK

I

IN

T

EE GR LE TT BO

KI KH A

M IN T O NE

KH

HI TE W VY NA P DE E

LE RP PU E AN G OR N EE GR LE TT BO

RE

FARGER

FO

FARGER

IT E

CA PRIS 172 kr IT E

CA PRIS 172 kr

CK

ART NR 63-218 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER S–3XL

PIQUE

45


MEN´S STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretchmaterialet. 3 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566M 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

YA L

CA PRIS 301 kr

LADIES STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretch materialet. Modellen er noe lengre, 4 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566F 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

IG BR D RE

C AS SI CL

RO HT

CH EN FR

IA CH S FU

YA

VY NA

OR D GH T LI

CO UN RG BU

SK Y

DY

E BL U RE AZ U

46

OX F

GR NV

OY

AC K BL

W

HI TE

EY

FARGER

L

CA PRIS 301 kr


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567M MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FARGER

RD

CA PRIS 304 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567F MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

RD

CA PRIS 304 kr

PIQUE

47


BARN

SIDE 304

65/35 POLO Kraftig polo pikè til herre i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² S–5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Navy og Heather Grey)

VY

NA

VY

NA

DY UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

YA RO R HE AT

N EE

N Y

LE

GR

GR

EE

ER W LO

TT BO

KE

SU

LL

NF

AN

AT HE

EM

ER

HE

R

AL

D

GR

EE

N

HE

OR

AT

RE

HE

D

R

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

NA

UE

VY

L

DE

HE AT H

EP

ER

DA RK GR HEA EY TH E

W

HI

TE

BL AC K

R

FARGER

GR EY

CA PRIS 173 kr

65/35 POLO LADIES Kraftig polo pikè til dame i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² XS–2XL

48

HE

AT

VY NA DE EP

HE

R

NA

R

N GR EE HE

AT

HE

R

GR TT LE BO

BU RG

PU RP

LE

UE BL SK Y N EE

ER W LO SU NF

D

UN DY

E BL U L RO YA

TH ER HE A

RE

HE AT H

ER

RE D

NA VY

RO YA

L

HE

DA R

K GR HEA EY TH E

GR AT H

ER

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 154 kr


ID.001 PIKÉ Den perfekte Unisex kampanje polopique produsert i 100% forhåndskrympet ringspunnet bomull. 2 knapper ton-i-ton. ART NR PUI10 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL

UE BL RO

YA

NA A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FARGER

EY

CA PRIS 107 kr

ID.001 LADY PIKÉ Kampanje Polo Pique til dame i 100% bomull, med 2 knapper ton-i-ton. ART NR PWI11 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 107 kr UE BL L YA CO RA L

N

GR EE N

CH S FU

W

IN E

IA

RO

NA VY

HE HE AT

EE

LE

GR KE

LL

Y

D SA N

BO TT

TH

D OL IG IL CH

OR KI N

BR

OW

N

PU M

RE D

AN

GE

LI

PU

RP LE

AN

BL UE BL GH

T

L AT OL

R

RA

K AC

TE HI W

CI

TE

GR E

Y

FARGER

PIQUE

49


INSPIRE POLO /MEN Polo pique for herre i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER S-3XL

NK PI ID CH OR

LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

BL UE

VY

CO B LA LI L

IA NN

T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

AL T

N BA C

UR

HE AT

LE RP PU

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 138 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Polo pique for dame i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER XS-2XL

KH A AN UR B

BL LT

N

CO BA

BA C

UR

PI ID CH

LE M

IL

RA D

NK

LA LI NN IA

L

PU NT IA

OR

HE

RP LE

T

D CH I OR

SO

LA R

YE

GR

EE

LL O

AN OR N BA

N

W

GE KI

N

UR

FI

OR

RE

AN GE

RE D

ET SO RB

EE GR LE BO TT

50

UE

VY NA

GR AT HE

R

GR DA R L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

IN

E

W

BL

K

AC

HI TE

K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 138 kr


MEN'S PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508M 100% organisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 303 kr

EN

AQ

CH

UA

NA

E

FR

ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FARGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508F 100% organisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 303 kr

UA AQ

NA CH EN FR

ST

ON

E

K BL AC E

L NA

TU

RA

OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FARGER

PIQUE

51


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pique i 100% bomull med kontrastfarger på kravekant og ermavslut. To knapper og splitt i siden.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

UR /T K BL

/Y BL AC K

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE /W HI VY

BU

RE

D

RG

/W

UN

HI

DY

TE

/S

KY

NA CO

AC

RN / N FL AV OW Y ER

QU

Y AV /N E M LI

RE

D H NA EAT VY HE R

/

OS

IE

PU HE RPL AT E H HE E R ATH GR E EY R /

N HE AVY AT H HE EA R TH GR ER EY /

K AC BL

/ Y

EL LO W

NG E /O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

AT H BL ER AC GR K E

HE

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

Y AV /N Y SK

RO YA W LB HI L TE UE

/

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FARGER

/W HI TE

CA PRIS 252 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Polo pique for dame med kontrasfargede striper i kragen og ermavslutningen. Figursydd passform med litt lengre bakstykke. To knapper og splitt i siden. Ermavslutning med rib. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

52

LO

/W HI TE

BL

BL

AC

K

AC

K

/Y

/R

EL

ED

TE HI /W K AC BL

BU

RG

UN

DY

/ RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/W HI

TE

Y TH BL ER AC GR K E

HE A

CH AR W CH HI O TE AL

/

/

W

W HI

HI

TE

TE

/N

/B

AV

LA

Y

CK

FARGER

W

CA PRIS 252 kr


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL CA PRIS 252 kr /L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FARGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte til dame. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 252 kr

K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

/L

IM E

RA NG /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ AV /N D RE

RE

D

/W

HI

TE

Y

RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/R

ED

TE /W HI VY BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU R

PL E

/P

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FARGER

PIQUE

53


HEAVY 65/35 POLO En skikkelig arbeidshest. Produsert i en kraftig kvalitet. Liten krymp og lettstelt. Tåler 60° vask. ART NR 63-204 MATERIALE Easy care 65% polyester, 35 % bomull VEKT HVIT 220 g/m2 VEKT FARGET 230 g/m2 STØRRELSER S–3XL

54

EN LE BO TT

RE

D

GR E

DY RG UN BU

RO

YA

L

Y NA V

EP DE

BL

VY NA

GR AT

HE

R

K

HE

BL AC

W

HI TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 213 kr


PREMIUM

65/35 POCKET POLO

LONG SLEEVE POLO

Polo Pique i Wasy Care-materiale og med lomme på brystet. Tåler vask på 60°C.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Langermed Unisexpiquè. Ribbestrikket krave og mansjetter. Tre knapper i stolpen og splitt i siden. Tear-away label. ART NR 63-310 MATERIALE 100% bomull (Ash: 90% bomull, 10% polyester) VEKT Hvit:170 g/m² Farget: 180 g/m² STØRRELSER S-3XL

63-308 65% bomull och 35% polyester Hvit: 170 g/m² Farget: 180 g/m² S-3XL

CA PRIS 192 kr

Y NA V

NA DE EP

AS

H

CK

EE N

W

GR

RE D

ES T FO R

RO

YA

L

BL

UE

RE D

BL A

E

VY

FARGER HI T

BL L YA RO

NA VY

GR EY R HE HE AT

CK BL A

TE HI W

UE

CA PRIS 228 kr FARGER

PIQUE

55SWEAT SHIRT

Verdens første sweatshirt ble produsert av Benjamin Russell, grunnleggeren av varemerket Russell, år 1920. Siden den gang ble sweatshirt et må ha produkt i kleskapet vårt.


BARN

SIDE 297

HOODED SWEAT Den klassiske hettegenseren med dobbel hette. Kengurulomme i front. Tear-away label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR Y

LO

LL

NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FARGER

EY

270 kr

AT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HOODED SWEAT LADIES Feminin hettegenser for damene i en klassisk design. Dobbel hette og kengurulomme i front. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

CA PRIS

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

58

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FARGER

EY

270 kr


HOOD

SWEATSHIRT

59


60


BARN

SIDE 297

AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265M 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

YA GR OY NV

BO

CO

TT

BU

LE

RG

GR

UN

EE

EY

N

FR

BR

IG

EN

HT

CH

T GH LI DY

D RE C SI AS CL

RO

NA

FO OX

K BL

AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FARGER

L

CA PRIS 379 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265F 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FARGER

L

CA PRIS 379 kr

HOOD

SWEATSHIRT

61


62

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

JA DE

EE N

GR

N

GR EE

Y

KE LL

E

M

LI

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

RE D

FI

HO T

CH

D

RE

I

IL

PI NK

NK

K

PI N

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

S

OS

YF L

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SE

IA N

UO I

SK

TU RQ

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARGER

SU N

AN

OR

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Hettegenser med feminin passform. Dobbelt lag i hetten og gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR JH001F MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–2XL

CA PRIS 270 kr


HOOD

AR

EP

PR

ED

FO

E

DY

CT

R

PE RF E

SA

ND

N

OW

M VA IL NI KS LL HA A KE

PE AC H

RT

SE

DE

E

AT

N

EE

BR

DE

NU

GR

N

N

EE

GR

OC OL

HA

CH

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR E

EN

EN

GR E

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

N

EE

GR

KE LL Y

EE N

GR

N

EE

GR

EN

ON

LE M

OW

GR E

N

IE

AL

E

LI M

T

LL

YE

ER BE

SH

SU N

LD

GO

RD

TA

US

M

H

US

CR

GE

AN

NG E

OR A

OR

GE

AN

OR

T

RN

BU

LI

CH I

D

RE

HO T

NS ET

SU

RE D

RE

FI

D

RE

Y

RR

BE

K

BR IC

AN

CR

K

NK

PI

NK

K

PI N

NK

PI

NK

PI

PI

IC

LI PS T

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

LE

E

OK

SM

RP

PU

Y

UN DY

ND

Y

NK

PI

CA

RG

BU

RR

AG IC

M

UM

TA

BE

Y

ET

VI OL

UL

PL

RG U

BU

M

A

EN

AG

M

D

IL

W

TR

UL

RP LE

PU

ER

ET

IL

VO

T

UE

BL

IN

M

VE ND

LA

UE

TR

E

RF

SU

ER

W

PP ER

PE

SE

BL UE

UE

BL

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

E

N

IR

AI IA

PP H

HA W

SA

BL UE

UE

BL

UE

BL UE

E

OK

BL

CA L

TR OP I

L

M

NI

A

SM

SE

YA

RO

DE

P

DE E

VY

NA

OX

NE W

RD

FO

Y

VY

NA

NA V

E

BL U

EY

GR

GR E

EN CH

FR

RC E

H

AS

FO

AI R

ER

EY

GR

DU ST

OO N

M

TH

HE A

EL

ST E

AL

CO

AR

CH

GR EY

E

CK

SM OK

M

ST OR

CK

BL A

BL A

CK

TE

HI

W

BL A

IC

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARGER

JA

NG

RI

SP

SIDE 298

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Klassisk unisex hettegenser i hele 65 farger. Basic farger opp i Str. 5XL. Alle får! Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–5XL* (*4XL-5XL kun i fargerne Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy)

CA PRIS 270 kr

SWEATSHIRT

63


NY HE T

BARN

SIDE 302

ORGANIC HOODIE Hettegenser med myk børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Dobbelt lager i hetten, kengurulomme, ribb i nederkant og ved ermavlsutning. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 339 kr

64

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARGER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert polyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU33B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

FT W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE RO

D RE

RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

DY UN

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 295 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert p+D12olyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW34B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

G BL UE

FO

BL AL

N

HI W F OF

M

OC

HA

GR T ES FO R

TE

EE

N EE GR PL E

LI M

E

AP

YE

LL

OW

FI ZZ

M

PU

RE

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

SO

RE D

BU

AG

UE

VY UR B

Y RG

UN D

PI TA EN

NA AN

R HE HE AT

AS

NK

RP PU AN T DI RA

GE SA

GR

T PH

AL

BL A BA N LE

UR

W

HI TE

CK

FARGER

EY

CA PRIS 295 kr

HOOD

SWEATSHIRT

65


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable.

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable. WW04W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FARGER

EY ID M

T

HE

R

HA N

AT H BL ER UE RO YA

L

HE UE BL

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

OR

R

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L LE PA

SA

GE

E JA D T GH LI

AN

RE D

GE

HE

RA D

K AT H GR ER EE DA N R

GR

GR EY

AL

EL EP NA VY

VY NA N BA UR

DE R LA VE N

NK PI LE PA SA ND ER T

DE ST RE

HE

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

EN I

NU

AL

LL YE R LA SO

GE SA

HE R

T

HE

UR

EY GR HE R AT HE Y SK PU RE NK PI DY CA N

NK PI KI KH A

OW

E NG OR A E PU R

LL YE

T LI GH

RK AT H GR ER EE DA N

JA DE

PA LE

DE SE

HE

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AT

BA

N

HI W

G FO EY GR UE BL N IA AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

66

AS PH

K

TE

ID H BL ER UE RO YA

AT

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

PA

RE D

K PI N LE

M R HE AT L

HE RP PU

HE R AT HE

RA D

LA

IA NT

VE ND

PU

ER

RP L

E

LE

HE

RO

HE AT HE

YA L

R

BL

UE

NA VY

VY NA N BA UR

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY GR EP EL

HE AT

AS

HE

HA

R

NT

AS

LT PH A

N BA

EY

UR

GR HE R HE AT

PH

K AC BL

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FARGER

EY

CA PRIS 237 kr AL T

CA PRIS 237 kr

AS PH AL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL AC

WU03W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


KING HOODED Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU02K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 351 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARGER

QUEEN HOODED /WOMEN Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW02Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 351 kr

FO

ID

EY GR

HE AT IA

EN

NT

TA

PI

PU

RP

NK

LE

HE

RE

KH A

FI OW YE

LL

KI

ZZ

GE AN OR RE PU

FT SO EN

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

RO

D RE

DA

RK

CH

ER

SE

RY

M

AG

RA D

PU

NO RD

M R

R HE AT HE SK Y

BL UE IC

E BL U L RO YA

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA N

TE HI W NA VY N BA UR

GR

EY

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

67


BARN

SIDE 304

MEN’S AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Ekslusiv, melert hettegenser i moderne passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og gjennomgående lomme på magen. Inngang til høretelefoner. Rib i nederkant og ved ermavslutning.

ART NR 261M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

GE

CA PRIS 449 kr

LADIES AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Ekslusiv, melert hettegenser i moderne passform til dame. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og gjennomgående lomme på magen. Inngang til høretelefoner. Rib i nederkant og ved ermavslutning. ART NR 261F MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-XL

68

B M RIC EL K AN RE GE D

M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE EL

AN

EL AN M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

GE

CA PRIS 449 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Ekslusiv hettegenser med dobbelt lag i hetten. Brede og flat snøring i hetten. Lome fremme med utgang for høretelefoner. Ribb i mansjetter og neentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH101 70% ringspunnet bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FARGER

VY

CA PRIS 398 kr

STREET HOODIE Hettegenser i tungt materiale med tommlhull for et moderne utseende. Praktisk mobillomme og skjult åpning for høretelefoner i kegurulommen. Dobbel hette. Rib i nederkant og ved ermavslutning. TearAway-label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH020 80%kjemmet bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

CA PRIS 406 kr BL UE L N BO

TT

LE

GR

EE

EE N KE LL

Y

GR

D RE RE FI

T HO RE D

PU

RP L

E

CH

IL

I

FR

RO

YA

CH EN

AT HE

CH

NA

GR E HE

R

AL AR

CO

CK BL A JE T

VY

Y

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

69


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label. ART NR WU124 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL CA PRIS 221 kr

70

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FARGER


LIGHTWEIGHT

BARN

SIDE 298

HOODED SWEAT Hettegenser til herre i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GR R

DE EP

HE AT HE

D RE

LE

Y

BO

KE

TT

LL

A SI CH FU

N

BU EE GR

EE GR

GE AN OR

EY

AP HI TE GR T GH

DY UN RG

E UR

N

RO

AZ

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

NA VY

CA PRIS 223 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Hettegenser til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 223 kr

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

GR AP

HI

EY

TE

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

71


LADIES ICONIC 150 T

Creators: this is your canvas Our Iconic collection celebrates the T-Shirt as an icon of creativity.

ICONIC 150 T

Combed ringspun cotton 8 Iconic T-shirts – 4 new for 2020

NEW

Tear-out label

NEW

Outstanding print results 27 colours including new Neo Mint

Our iconic T’S your iconic designs. make it yours today. www.fruitoftheloom.co.uk

ICONIC 165 T

ICONIC 150 LADIES V-NECK T Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org


CROSS NECK HOODIE Ekslusiv hettegenser med høy hals. Dobbel hette. Lomme fremme. Rib i ermavslutingen og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH021 80% ringspunnet bomull 20% polyester 330 g/m² S-2XL

BA

BY

VY NA

GR HE

OX

FO

RD

R AT

HE

CO NU

PI

DE

NK

JE

CH

T

AR

BL

AC

AL

K

FARGER

EY

CA PRIS 483 kr

EPIC PRINT HOODIE Hettegenser uten lomme for maskimal område til trykk. Avslappende passform og dobbel stoff i hetten. Brede flate snører. Ribb i mansjetter og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH011 80% ringspunnet bomull 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

R HE AT HE

AR CH

GR

L CO A

K AC UN RG BU

NE

W

FR EN

CH

DY

NA

VY

AR

JE

CT

T

IC

BL

W

HI T

E

FARGER

EY

CA PRIS 280 kr

HOOD

SWEATSHIRT

73


74

D

/G OL

/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HO VA T C NI HO L SH LA COL AK M AT E ILK E / -

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

EN

S GO T G LD RE

RE

FO

KE SU LL N YG YE RE LL E OW N /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

K

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE LE LL / OW

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

/

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

C JE HAR T C BL OA AC L K /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

/

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

AR C HO TIC T W PI HI NK TE /

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

E FI NCH RE N RE AV D Y/

FR

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

/

/

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

Y

AT FI HE RE R RE GR D E

HE

A SA THE PP R G HI R RE EY

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

M LIM AG E EN GR TA EE M N AG / IC

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

HE

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SA

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

F JE IRE T R BL ED AC / K

FI R W ER HI ED TE /

UN DY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FARGER

BU RG

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

SIDE 301

BARN

VARSITY HOODIE

Hetten ar dobbel hette, med kontrastfarge innvendig. Gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og ved ermavslutningen. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS*–5XL* (*XS tilgenglig i fargerne Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL kun tilgenglig i fargerne Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL kun tilgenglig i fargerne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

331 kr


CAMO HOODIE Hettegenser i campfarge. Dobbel hette. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb i mansjetter og neentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH014 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

M O

O

CA

M

GR

RE

EE

D

N

CA

CA UE BL

GR

BL

EY

AC

K

CA

CA

M O

M O

FARGER

M O

CA PRIS 440 kr

BARN

SIDE 301

BASEBALL HOODIE Klassisk baseball hettegenser med raglanermer. Hette og ermer i kontrastfarger. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH009 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ T GO BLA LD CK

JE

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

FARGER

/

CA PRIS 356 kr

HOOD

SWEATSHIRT

75


BARN

SIDE 299

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner.Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner. Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

266F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 449 kr

NA

VY

GR EY

FO OX

CO

CH EN

NV

LI GH T

FR

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

76

BL

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FARGER

FARGER

OY

CA PRIS 449 kr

W

ART NR HERRE MATERIALE VEKT STØRRELSER


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

77


78


BARN

SIDE 299

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Hettejakke med dobbelt lag i hetten. Skjult glidelås. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CA PRIS 370 kr

AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

IV

E

EY

E AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Feminin hettejakke med dobbelt lag i hettet. Skjult glidelås. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FARGER

UE

CA PRIS 407 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

79


BARN

SIDE 300

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Basic hettejakke for damer i mange fashion farger. Rebrandable.

Basic hettejakke i mange fashion farger. Rebrandable.

EY L EE ST

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

80

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

E

FARGER

373 kr

JE

FARGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 373 kr

JH050 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tilgenglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W

JH055 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

AR CT

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

BL L YA RO

BA UR

HE OF

SO

F

FT

W

HI

RO

TE

SE

UE

VY N

R HE AT

AS

D RE

GE SA

NA

GR

T AL PH

N BA UR

W

HI

TE

BL

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 357 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-2XL

RO YA L

BL

UE

VY NA N

R HE AT HE TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

UR BA

GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 357 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

81


CHUNKY ZOODIE Ekslusiv tykk hettejakke i hele 400 gram. Dobbelt hette og frontlommer. Innvendig i hetten er det et vaffelstoff som har en grå fargekontrast. Skjult glidelås. Overlock sømmer. Kraftige ribber i nederkant og på ermavslutningen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH052 80% bomull, 20% polyester 400 g/m2 S–2XL

CA PRIS 592 kr

BL

UE

NA V NE

SA

W

PP

FR

HI

RE

EN CH

GR EY R HE HE

AT

AR CO AL

D RE RE FI

PU

RP

LE

JE

CH

T

BL AC K

Y

FARGER

GRADUATE HEAVYWEIGHT ZOODIE Ekslusiv hettejakke med dobbel hette og to frontlommer. Brede lisser i hetten. Høyre sidelomme har inngang for høretelefoner. Ribb i nederkant og ved mansjetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH150 70% ringspunnet bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

BU

RG

UN

DY

82

BL

CH

L YA RO

NE

W

FR

EN

ER AT H

UE

NA

EY GR

AL AR

CO

HE

JE

CH

T

BL

AC

K

FARGER

VY

CA PRIS 432 kr


KING ZIPPED HOOD Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU03K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 421 kr EY

R

R

AT

HE

AT HE

HE

HE RY

RO

AK

DA

KH

RK

RE

D

CH

I

ER

UE BL L YA

M ID

T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARGER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW03Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 421 kr EY HE

AT

HE R

M

ID

GR R HE HE

KH

RE D

AK I

RY DA RK

CH

ER

UE BL AL RO Y

AT

AS

PH

AL T

AC K BL UR BA

N

TE HI W VY NA N UR BA

GR

EY

FARGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

83


LIGHTWEIGHT

AZ GR EE N Y

VY NA DE

EP

R

RE

D

A SI

UN

FU CH

AP H GR T LI GH

DY

E BL U UR

E

L YA RO

GE AN OR

RE D

IA CH S FU

RG

TE W BL UE

DE

EP

HI

NA

GR R TH E HE A

T LI GH

BU R

GU

ND

Y

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

VY

EY

IT AP H GR

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE

IT E

FARGER

HE AT HE

FARGER

E

CA PRIS 310 kr GR EY

62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

CA PRIS 255 kr

OR AN

84

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

KE LL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Hettejakke i tynnere kvalitet med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

BU

Hettejakke i tynnere kvalitet til dame med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

HOODED SWEAT JACKET

CK

LADIES HOODED SWEAT JACKET

BL A

LIGHTWEIGHT


ID.205 50/50 SWEATSHIRT Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label.

ART NR WU125 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-XXL

D RE

NA

VY

GR ER TH HE A

RA TH AN

BL AC

K

CI TE

FARGER

EY

CA PRIS 304 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

85


URBAN VARSITY ZOODIE Hettejakke med litt høyere hals. Kontrastfargede ermer og innside av hetten. Kenguru lomme. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARGER

/

CA PRIS 283 kr

BASEBALL ZOODIE Hettejakke med raglanerm. Hette med dobbelt stoff og ermer i kontrastfarge. Delt kengurulomme. Rib i nederkant og ermavslutning. Tear away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH063 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

86

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FARGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 406 kr


AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE LE LL / OW

F JE IRE T R BL ED AC / K

BU CH RG AR UN CO DY AL /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR

CO

AL

/B

LA

/

/

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CH

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

CK

FARGER

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

SIDE 300

BARN

VARSITY ZOODIE

Unisex hettejakke med kontrastfarge i hetten, glidelås og snøring. Rebrandable.

ART NR JH053 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER S-2XL

CA PRIS 406 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

87


88

T

E

M VA IL NI KS LL HA A KE

T

IN

M

ER

PP

NU DE

OC OL AT

N

EE

EN

GR E

GR

CH

IV E

PE

HO

OL

T

RE S

FO

TL E

BO T

GR EE N

EE N

GR

DE

JA

KE LL Y

EE N

GR

US

OW

LL

YE

E

M

LI

N

SU

LD

CR

H

GE

AN

D

RE D

OR

GO

Y

RR

RE

GE

T

AN

OR

RN

BU

RE

FI

K

BR IC

BE

AN

NK

PI

K

K

PI N

PI N

Y

BY

ST

DU

BA

SS

PI N

DY

UN

LO

YF

ND

CA

LE

UM

PL

RG

BU

K

SU RF

UE

BL

BL UE

PU RP

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

UE

BL

UE

BL

NA VY

RE

IA

AI

W

HA

L

HI

PP

SA

YA

RO

RD

OX FO

NE W

Y

EY

VY

NA

UE

BL

GR

GR E

CH

EN

FR

CE

H

AS

TH ER

OR

AI RF

HE A

T

EY

GR

US

ND

OO

M

L

EE

ST

L

OA

RC

CH A

EY

GR

E

OK

SM

ST OR M

BL AC K

K

TE

BL AC K

AC

HI

W

BL

C

DE EP

JE T

TI

AR C

FARGER

CR

HO T

SIDE 303

BARN

AWDIS SWEAT

Klassisk sweatshirt/college genser i hele 40 farger. Rebrandable.

ART NR JH030 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-5XL** (*3XL kun i Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL kun i Heather Grey, Jet Black och New French Navy)

CA PRIS 221 kr


BARN

SIDE 303

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FARGER

GR HEA EY TH E

R

FARGER

NA VY

CA PRIS 215 kr

R

CA PRIS 275 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL (White, Black, Navy og Heather Grey finnes i 3XL)

HE

262M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Unisex klassisk sweatshirt. Tear-away label.

AT

Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

89


NY HE T

ORGANIC SWEAT Rundhalset sweatshirt med børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Raglanermer, dobble sømmer, ribb i krage, nerderkant och ermavslutning. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 314 kr

90

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARGER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU31B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

W

OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

HI

HA

GR

E

ST

GR

E M LI

LL YE

TE

EE

N EE

ZZ FI OW

N

M

PU

SO

BU

AN

SE FT

RE

D

RO

DY UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 239 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW32B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

FO UE

L

GE

BL

YA

OR E PU R

RO SO

FT

D RE

AN

SE

RO

UR

DY UN BU RG

G

BL U

E

VY N BA

HE AT HE

EN

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N GR AP PL E

LI

M

E

EE

ZZ FI W LO YE L

N

M

AG

NA

GR R

AL AS

PI TA

T AN RA DI

SA

GE

PU

RP

NK

LE

W

UR BA

N

PH

BL

TE HI

T

AC K

FARGER

EY

CA PRIS 239 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

91


ID.202 50/50 SWEATSHIRT Unisex klassisk sweatshirt i moderne passform som passer for både dame og herre. Myk børstet innside. Rib i mansjett og nede. Uten nakkeetikett, passer perfekt for Private label.

ART NR WU123 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL

92

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FARGER

EY

CA PRIS 151 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 175 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FARGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 175 kr VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

93


KING CREW NECK Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU01K 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CA PRIS 267 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARGER

QUEEN CREW NECK /WOMEN Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW01Q 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CA PRIS 267 kr

EY

VY NA UR

GR

HE AT

DA

RK

PI TA EN AG

BO

GR UA

TT LE

EE

GR EE

N

N

M

RE D

NK

CH ER RY

HE

KI

AQ

OW LL YE

OR RE PU

KH A

FI ZZ

GE AN

SE RO FT SO

94

BA N

FO

ID M R

R HE AT HE LE RP PU NT RA D

IA

PU RE

SK

Y

BL UE IC NO RD

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA

N

TE HI W UE BL L YA RO

GR

EY

FARGER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

EY GR

E IN W

AT

M

EL

HE AT H

ON

ER

OR

RE

AN

D

GE

HE

RE D

PA LE

OW

GE

YE LL R LA SO

PU

PA LE

GE SA

LI

GH T

JA

DE

K AT H GR ER EE DA N R

RE

YE

OR

LL

AN

OW

SA ND T SE R DE

HE

GR FO

RE

ST

GR LL Y KE

SA

GE

EE

EE

N

N

M

IL

NU

LE N

DE

IA L

YE LL R LA SO

PU

KH

OW

GE AN RE

OR

LL YE PA LE LI

GH T

JA

DE

RK AT H GR ER EE DA N

HE

GR ST RE FO

OW

SA ND T SE R DE

DE NU N EE

N

AK

I

CA

M ID AT HE

LE RP R HE

AN T RA DI

PI

Y ND

NK PI

H BL ER UE RO

BL AL RO Y

AT HE HE LE RP PU

R DE LA VE N

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

YA

L

HE

AT HE

EL EP H UE

NA VY R

NA N BA UR

GE AN

D RE ER

R

AN T

R HE HE AT

VY

EY GR R HE AT HE Y SK PU RE

AI W HA

GR EY

PH

AL

AS

T

AC BL N BA UR

W

G FO GR EY UE BL N IA

E IN W

AT HE

HE AT H

RE D

HI

R AT HE L YA H BL ER UE RO

AT HE

R HE

AN T RA DI

NK PI PA LE

TE

M ID

GR

GR EY

HE UE LE

PU

RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND I

CA

RP

LE

HE

RO Y

AT HE

AL

R

NA N BA UR

BL

VY

NA VY

HE AT

EL EP H

HE

R

AN T

AS

T AL AS PH

N BA UR

EY GR R HE AT HE

PH

K AC BL

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI AK KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

PU

FARGER

K

FARGER

EY

CA PRIS 174 kr AL T

CA PRIS 174 kr

AL T

WU01W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

AS PH

WW02W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

95


MEN’S ORGANIC

CREW NECK SWEAT Økologisk sweatshirt med rund hals til herre. Produsert av mijøvennlig økologisk bomull. Myk børste innside. Rib i halsen, ermavslutning og nedentil.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ078 80% økologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL

OC EA N HT IG BR

HE

CH

AT

NA

HE

R

VY

GR

AL AR

CO

K AC

L RA

E

TU NA

CH

ER

OL

IV

RY

RE

D

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 436 kr

WOMENS ORGANIC

CREW NECK SWEAT

Økologisk sweatshirt i damemodell. Feminin passform. Produsert i miljøvennlig økologisk bomull. Myk børste innside. Rib i halsen, ermavslutning og nedentil.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ079 80% økologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

PI

96

L RA NA

TU

E IV OL

RY CH ER

NK

CA RN

AT

RE

D

IO N

HE

OC HT BR

IG

NA

VY

EA

GR EY AT

HE

R

K AC BL

W

HI TE

FARGER

N

CA PRIS 436 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidløs sweatshirt med rund hals og raglanermer. Rib i halsen, nedentil og ermavslutninger. Tear away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH130 70% ringspunnet bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY NE W

HE

BU

R HE AT

FR EN CH

EY GR

AL CO CH AR

JE T

AR

CT

IC

W

HI TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 280 kr

AUTHENTIC MELANGE SWEAT Ekslusiv melert sweatshirt i modern, rett passform og stilig V-detalj i halsen. Produsert i kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse med en slett framside. Rib i nederkant og ved ermavslutningen. ART NR 260M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos / Yttertyg: 100% bomull (3 layer fabric) (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

NG EL A M EA N OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

E

CA PRIS 340 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

97


AUTHENTIC BASEBALL SWEAT Ekslusiv sweatshirt i baseballmodell med kontrastfargede raglanermer. Moderne passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Rib i nederkant og ved ermavsluntingen.

ART NR 264M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

CA

RB

O /B NM LA EL CK AN

GE

FARGER

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

CA PRIS 374 kr

BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanermer i kontrastfarger. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH033 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

98

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D / BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FARGER

/

CA PRIS 280 kr


pure pure

103F/M 103F/M

108M

108F Ladies’ 108F Pure Organic T Ladies’

108MMen’s Pure Organic T Men’s Pure Organic T SIZES XS-3XL

PureSIZES Organic T XS-2XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-2XL

100M Pure Organic Long Sleeve T

100M XS-3XL Pure SIZES Organic Long Sleeve T

108B Children’s 108B Pure Organic T Children’s

103M Men’s Pure Organic 103M V-Neck Men’s Pure TOrganic

Pure T SIZESOrganic 3-14 Years

V-Neck T SIZES XS-3XL

SIZES 3-14 Years

208M Pure Organic Reversible Sweat

SIZES V-Neck XS-2XL T

SIZES XS-3XL

209M Pure Organic High Collar Hooded Sweat

208M SIZES XS-3XL Pure Organic Reversible Sweat

209M SIZES XS-3XL Pure Organic High Collar Hooded Sweat

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

103F Ladies’ Pure103F Organic V-Neck T Organic Ladies’ Pure

SIZES XS-2XL

508M Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

508M SIZES S-3XL Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

SIZES XS-2XL

SIZES S-3XL

SIZES XS-2XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT OXFORD

STONE

DARK OLIVE

NATURAL

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

AQUA

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

108M/F available in black, white, convoy grey, light oxford, stone, dark olive, natural, french navy, bright royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT STONE DARK OLIVE NATURAL FRENCH BRIGHT AQUA 108B available in black, white, french navy, bright OXFORD NAVY royal, aqua, ROYAL classic red

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

100M, 103M/F available in black, white, french navy

108M/F available in black, white, convoy lightavailable oxford, in stone, olive, natural, french navy,french brightnavy, royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red 208M, 209M,grey, 508M/F black,dark white, stone, dark olive, natural, aqua, burgundy 108B available in black, white, french navy, bright royal, aqua, classic red 100M, 103M/F available in black, white, french navy 208M, 209M, 508M/F available in black, white, stone, dark olive, natural, french navy, aqua, burgundy

CREW NECK

SWEATSHIRT

99


SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT Sweatshirt med ¼ skjult YKK glidelås. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CA PRIS 339 kr

BL L YA RO

FR EN CH

UE

NA VY

EY GR R HE

RE FI

BU

RG

RE

UN

D

DY

UE BL RE HI PP SA

AT HE

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FARGER

LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT ¼ zip sweatshirt i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås og raglanermer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-158 80% bomull og 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 259 kr VY NA

GR R TH E HE A

T LI GH

AN GE

RE D

OR

BU

RG U

ND

Y

UE BL E UR AZ

DE EP

IT PH GR A

K BL

AC

TE HI W UE BL L YA RO

GR EE N LY KE L

100

EY

E

FARGER


ZIP NECK SWEAT Unisex klassisk sweatshirt med 1/4 skjult glidelås. Raglanermer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 320 kr

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Ekslusiv sweatshirt med moderne passform. ¼ glidelås i halsen. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og emravslutningene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

270M 80% bomull 20% polyester 280 g/m² XS-4XL

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 434 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

101


FRESHER

FULL ZIP SWEAT Sweatjakke med skjult YKK glidelås. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CA PRIS 398 kr NA VY FR EN CH

R AT HE

SA

D RE RE FI

BU

PP

HI

RG

RE

UN

BL

DY

UE

HE

CH

GR

AR CO AL

BL AC K JE T UE BL L YA RO

EY

FARGER

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjakke i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås, raglanermer og to lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-160 80% bomull og 20% polyester 240 g/m² S-2XL

NA DE EP

GR EY

GE AN

D RE

OR

BU N

AT HE HE

HT LI G

RG UN

BL RE AZ U GR EE TT LE BO

DY

UE

UE BL L YA RO

EE N GR Y KE LL

102

R

PH GR A

AC K BL

W

HI TE

IT E

FARGER

VY

CA PRIS 293 kr


SWEAT JACKET Sweatjakke med skjult glidelås. Raglanerm og frontlommer. Tear-away label.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME ANDRE

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S–2XL XS-2XL Light Graphite kun i herremodel

CA PRIS 380 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FARGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Ekslusive Sweatjakke med moderne passform i kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Skjult glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslunting. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERRE

267M 267F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford) STØRRELSER DAME XS-XL

NA VY FR EN

CH

OX F GR EE

N

LI

GH

T

OY NV CO

BO

TT

LE

UN DY BU RG

CL

AS

SI C

RE

D

RO YA L HT BR IG

OR

GR E

K BL AC

W

HI TE

Y

FARGER

D

CA PRIS 468 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

103


COLLEGE JACKET UNISEX klassisk college/baseballjakke i sweatshirt kvalitet. Hvite kontraster. Rebrandable.

ART NR JH041 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 364 kr

D RE RE FI

RD OX FO

R HE AT HE

NA

GR E

K AC BL T JE

104

VY

Y

FARGER


BARN

SIDE 302

VARSITY JACKET Kraftig unisex baseball jakke i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² XS–3XL* (*3XL kun tilgenglig i Burgundy/Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/ Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

FI R W ER HI ED TE /

/ RG GR UN EY DY

/W NK PI

BU

T HO

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

TE HI

HE LE GR / H EY EA T

RP PU

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ FO W RD HI NA TE V Y

R

OX

AT H W ER HI G TE RE HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

Y

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 398 kr

GIRLIE VARSITY JACKET Kraftig baseball jakke för damer i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043F 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² XS–XL

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/ RG GR UN EY DY

BU

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 398 kr

ZIP / BUTTON JACKET

SWEATSHIRT

105


MEN'S AUTHENTIC

LADIES' AUTHENTIC

Ekslusiv joggebukse i god design og moderne passform. Produsert i kjemmet bomull, noe som gir en myk og deilig følelse. Lommer i siden og bak. Snøring i livet. Ribb i midjen og benavslut.

Ekslusiv joggebukse i god design og moderne passform. Produsert i kjemmet bomull, noe som gir en myk og deilig følelse. Lommer i siden og bak. Snøring i livet. Ribb i midjen og benavslut.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

FARGER

FARGER

VY FR

EN CH

NA

FO OX

AC K BL

VY FR E

NC H

NA

FO LI

GH T

OX

AC K

RD

CA PRIS 419 kr RD

CA PRIS 419 kr

BL

106

268F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

GH T

268M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CUFFED JOG PANTS

LI

CUFFED JOG PANTS


ELASTICATED

COLLEGE

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutningen. To sidelommer og snøring i livet. Tear-away label.

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutingen. To sidelommer og snøring i livet. Rebrandable.

Y NA V EN CH

GR

FR

R HE

AC BL JE T

EY GR R HE HE AT

GR HEA EY TH E

DA RK

K

E HI T W

Y NA V

DE

EP

NA

VY

BL AC

AT

FARGER

AL

FARGER

K

CA PRIS 271 kr R

CA PRIS 206 kr

EY

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

HE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CO

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CUFFED JOG PANTS

CH

JOG PANTS

JOG PANTS SWEATSHIRT

107


WOMEN'S SLIM FIT

JOGGERS

Joggebukse i myk og lett kvalitet. Smal passform og moderne touch. Lommer i siden og bak. Snøring i midjen og snøre med betall detaljer. Rib i midjen og ben. Rebrandable.

Joggebukse i myk og lett kvalitet. Smal passform og moderne touch. Lommer i siden og bak. Snøring i midjen og snøre med betall detaljer. Rib i midjen og ben. Rebrandable.

ART NR SK425 MATERIALE 60% kjemmet bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VEKT 250 g/m² STØRRELSER XS-XL

ART NR SF425 MATERIALE 60% kjemmet bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VEKT 250 g/m² STØRRELSER S-2XL

FARGER

FARGER

GR R HE HE AT

VY NA

AC K BL

GR R HE HE AT

VY NA

AC K

EY

CA PRIS 341 kr EY

CA PRIS 322 kr

BL

108

SLIM FIT

JOGGERS


LIGHTWEIGHT SHORTS Unisex shorts med to lommer. Ubørstet innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 148 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FARGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med snøring i midjen. Snøret i kontrasfarge. To sidelommer og en lomme bak. Rebrandable.

Retro shorts for dame med snøring i livet. Kontrastfarget kant og side. To sidelommer. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI /W K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FARGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FARGER

/

CA PRIS 142 kr

CA PRIS 287 kr

RE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR SK069 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VEKT 220 g/m² STØRRELSER XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

109SPORT

VĂĽr sportskolleksjon inneholder flere kjente varemerker. Kolleksjonen er meget bred og tilbyr mange modeller i en mengde farger.


112


GH T

BR I

EE

GR

N

KE LL Y

G

OW

LL

YE

IN

TN

N

SU

GH

LI

D

RE

ER

G

TN IN

GH

LI

K

PI N

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

LO W

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

UE

BL

L

YA

RO

GE

GE

BL UE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FARGER

LI G OR HT AN NI GENG

RE

E

NG

EL A

M

RE

PH I

SA P

IV M E/ EL B AN LA GE CK

OL

TE A M L/ EL B AN LA GE CK

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

EE

GR

N

OW

LL

YE

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

N

SU

GE

AN

OR

LI G OR HT AN NI GENG

GH

LI

D

RE

RE M D/ EL BL AN AC GE K

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

PU RP LE

AN GE

EL

M

R M PLE EL / AN BL GE AC K

PU

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

BL UE

OW

FL

RN

CO

RE

HI

PP

SA

Y M AL EL / AN BL GE ACK

RO

L

YA

RO

UE

BL

NA M VY / EL B AN LA GE CK

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FARGER

FI

NK

PI

NK

PI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HO

SIDE 295

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Farg 92 kr, Melange 116 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalset teknisk T-shirt for dame med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Farg 92 kr, Melange 116 kr

T-SHIRTS

SPORT

113


114


BARN

SIDE 296

COOL T

GIRLIE COOL T Teknisk T-shirt for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil holde deg tørr. Rebrandable. JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun tilgjengelig i fargene Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL kun i Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple og Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FARGER

CO

CK

HI TE

FARGER

EY

CA PRIS 115 kr

CA PRIS 115 kr

BL A

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. 42 farger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

115


116


PERFORMANCE T Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDE 295

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 115 kr

PERFORMANCE T LADIES Teknisk T-shirt til dame. Produsert ikvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-392 100% polyester 140 g/m² XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

E

CA PRIS 115 kr

T-SHIRTS

SPORT

117


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre. Meshdetaljer på baksiden og under ermene for overlegen pusteevne og transport av fukt. Produsert i Slim-Fit-tech materialet som utformet for komfort og bekvemlighet. Raglanderm. Rebrandable. ART NR HERR TR011 ART NR DAME TR021 MATERIALE 100% polyester VEKT 135 g/m2 STØRRELSER HERR S–3XL STØRRELSER DAME XS-XL ØVRIGT French navy kun i herre, Hot Pink kun i damemodel. CA PRIS 166 kr

118

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FARGER


PERFORMANCE VEST Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-416 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

YA

EP

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 114 kr

PERFORMANCE VEST LADIES

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-418 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E LI M

LL YE HT IG

RE

D

BR

FU

CH

SI A

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI T

E

FARGER

BL UE

CA PRIS 114 kr

T-SHIRTS / VEST

SPORT

119


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

EY

CH EN

R

FR W NE DY

T

RG

UN

PI NK

PL E

BU OW LL YE

ND SA

EE

SE DE

BO

TT L

E

RT

GR

EE GR Y LL KE

TR IC EL

SU N

OR

N

EE N GR C RI EL EC T

EC

N

AN GE

CR

OR IC TR EC EL

YE LL OW

AN

US H

GE

SA

D RE FI RE EN GR E E M LI

HO

PP

PU R

HI RE

L YA RO

N EE GR Y LL KE

HE AT HE

CH

UE BL

UE BL

D RE RE FI

EC EL

N EE GR IC TR EC EL

GR

L

AC K

HI W

JE T

RO

AR

YA

CT

L

NC FR E

IC TR

T HO OW LL EL

EC

TR IC

YE

LO YE L N SU

PI

NK PI

PL E PU R W

GE

NK

E

NE

W

IC

BL U

E

NA H

AL CO AR CH

JE T

BL AC K

TE HI W IC CT AR

BL U RE HI SA PP

AN OR C TR I EC EL

120

CO A

FARGER

AR

FARGER

TE

CA PRIS 115 kr VY

CA PRIS 115 kr

NA VY

JC007 100% polyester 140 g/m² S–2XL

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnessinglet for dame med fukttransporende egenskaper. Kontrastfarge i hals og ermhull. Bryterrygg. Nettpanel i øvre delen av ryggen for ekstra ventilasjon. Lett, ventillerende og hurtigtørkende. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 147 kr NK PI OT BL

AC

BL

BL

K

AC

K

/C AC

K

BL

/H

HA

K AC

TE HI W

LA /B NK PI T HO

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

CH PUR AR PL CO E / AL

CK

G IN K GR / LIG EE H N TN

AC BL

/R

RC

ED

OA

L

FARGER

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Singlet i soft touch matriale for dame. Dobble, smale skulderbånd som krysses i ryggen. Double Strap Back Vest er konstruert for å holde deg kjølende og bekvem. ”Second skin” – passform og fungerer perfekt som et lag 1.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

EL AN GE M E PU RP L

R M NF EL LO AN W GE ER

CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M VE R

T M NIN EL G AN OR GE AN G

GH LI

LI

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

E

BL

SI L

AC

K

BL

AC

M EL

K

AN

GE

FARGER

EL AN GE

CA PRIS 166 kr

VEST

SPORT

121


WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt i mykt og lett materiale. Rundet nedentil, stor rundet hals og løs passform. Kort erm som dekker skuldrene. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR045 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

CA PRIS 189 kr

M

BL UE PP

IN GH LI

FI

HO

TN

T

RE

PI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

SA

AC

CH

K

BL

HI RE

AR CO AL

EL

K AC

TE HI W

AN

GE

FARGER

LADIES YOGA KNOT TRIDRI

®

VEST

Yogatopp i teknisk materiale. Fukttransporterende egenskaper som holder deg sval og bekvem under treningen. Løs modell, men alikevel feminin passform med større halsutrigning og dekorative knute i ryggen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR042 100% polyester 135 g/m2 XS–2XL

NK PI T HO

F BL OR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LV SI

K AC BL

ER

M

M

EL

EL AN

K AC BL

122

AN

GE

FARGER

GE

CA PRIS 168 kr


PANELLED TRIDRI® POLO Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Nettpanel for ekstra ventilasjon. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam kun i fagerne Black, Fire Red, French Navy og White.

UE RE HI

CH

SA

FR

PP

EN

M K

BL

VY NA

AN EL

K

D RE

BL

UE

M

EL

AN

GE

BL

AR

AC

CT

BL

IC

AC

W

HI

TE

FARGER

GE

CA PRIS 168 kr

PERFORMANCE POLO Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

63-038 63-040 100% polyester 140 g/m2 S-3XL XS-2XL

D RE

RO

YA L

BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 215 kr

VEST / POLO

SPORT

123


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Teknisk polo for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

CH FR EN W NE BL U

E

SE UO I

SK

Y

RQ TU

T

D RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

HO

FI RE

IC

PI N

PI

K

NK

SA EL EC TR

BU

NA

EY HE R AT HE

PP

HI

FL E RE Y ND RG U

RP L PU

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

GR

L OA RC

UE

T JE

X

BL L YA RO E

GR R HE AT HE

CH A

BL

C CT I AR

UE

N EE GR E LI M

K

HI W

UE BL RE PP HI SA

W LO YE L N

RE

D

SU

T HO EY

FI RE

PI NK

NE

W

RO YA L

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU DY UN RG BU

124

BL

FARGER

RE

FARGER

TE

CA PRIS 220 kr VY

CA PRIS 220 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i fargene White, Jet Black och French Navy)

AC

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

E

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i fargene Jet Black och Artic White)

BL U

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


NYHET

NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

Sportpolo i herremodell. Slim-fit. To hvite knapper stolpekraven. Dri-FIT teknikk som holder deg tørr og bekvem under aktivitetene.

Sportpolo/pique i dobbeltstrikket kvalitet. Myk følelse og piquestruktur for et klassisk utseende. DRI-FIT teknikken hilder deg tørr og bekvem. Sportpolo i dubbelstickat tyg med mjuk känsla och pikéstruktur för ett klassiskt utseende. DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Skudersømmer som tillater en naturlig rørelsefrihet. Ribb i krave. Klassisk passform. 2 knapper i stolpen.

ART NR NK292 MATERIALE 58% bomull, 42% polyester STØRRELSER S-2XL

ART NR NK295 MATERIALE 100% resirkulert polyester STØRRELSER S-2XL CA PRIS 757 kr D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FARGER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FARGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 749 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Teknisk T-shirt/tynn genser med lange ermer. Meshpanel I rygg. Mykt og let materiale med fukttransporterende egenskapet som holde dg tørr nærmest kroppen. Slimmet passform uten kompresjon. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAME TR060 MATERIALE 100% polyester VEKT 155 g/m2 STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-XL CA PRIS 147 kr

126

BL AC K

W

HI

TE

FARGER


LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

D

L

RE

VY

RE

YA

FI

RO

N EE IC

YE

EC EL

EL

EL

EC

EC

TR

TR

TR

IC

OR IC

GR

LL

AN

GE

OW

FR

EN

CH

NA

AR CO AL CH

W

BL

HI

AC

K

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 167 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

YE

NK

EL

EC

TR

IC

PI T HO

HI PP SA

LL

UE BL RE

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARGER

OW

CA PRIS 167 kr

LONG SLEEVE SPORT

127


MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT Teknisk treningstrøye med tight passform. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 545 kr

GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT Teknisk treningstrøye med tight passform. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

128

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 545 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Langermet teknisk genser med glidelås i halsen. Mykt og lett materiale med fukttrasnporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Slimmmet passform uten kompresjon. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSE HERR STØRRELSE DAME

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

CA PRIS 208 kr

AC

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG

K

BL

BL

BL

AC

AC

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

/

FARGER

SEAMLESS “3D FIT”

MULTI-SPORT PERFORMANCE ZIP TOP

Seamless 3D fit er gjort med sømløs teknikk som garanterer komfort og fri bevegelse, uansett sport. Lekre karakteriststiske detaljer. ¾ gliedlås i halsen. Tight passform og lang erm med hull til tommel. Stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper for maksimal bevegelse og ytelse. Dekorative kontrastsømmer. Rifflet rib nedentil og på mansjetter. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSE HERR STØRRELSE DAME ØVRIGT

TR202 TR205 70% polyester, 30% polyamide 70 g/m2 S-2XL S-XL Herr kun i Charcoal, Full Black, Dam ej i Full Black

NK PI

OI S QU TU R

CO AR CH

FU

LL

BL

AC

AL

K

FARGER

E

CA PRIS 419 kr

LONG SLEEVE SPORT

129


MEN’S COOL COWL NECK TOP Teknisk genser for herrer med meget god egenskap og transportere fukt vekk fra kroppen. Perfekt plagg som lager 2. Kan brukes både før, under eller etter trening. Tightere passform med raglanermer med åpning for tomlene i ermavslutningen. Høy hals og hetter og snøring. Reflexdetaljer på hette og i nakken. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC037 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

GE

GE

AN EL M D RE

N

RO

AV

YA

Y

L

M

M

EL

EL

AN

AN

GE

GE AN EL M EY GR

FARGER

BL A M CK EL S AN LA GE TE

CA PRIS 503 kr

GIRLIE COOL COWL NECK TOP Teknisk genser for dame med meget god egenskap og transportere fukt vekk fra kroppen. Perfekt plagg som lager 2. Kan brukes både før, under eller etter trening. Tightere passform med raglanermer med åpning for tomlene i ermavslutningen. Høy hals og hetter og snøring. Reflexdetaljer på hette og i nakken. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC038 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² XS-XL

130

PI NK RI C CT EL E

M N EA OC

RA M SP EL BE AN RR GE Y

NG EL A

AN GE EL M EY GR

BL A M CK EL S AN LA GE TE

FARGER

E

CA PRIS 503 kr


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX sporty hettegenser i myk polyester. Dobbelt stoff i hetten og kengurulomme fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

BL U Y LL KE

SU

N

YE

GR

LL

EE

N

OW

RO YA L

OX F

GR

D RE RE FI

E

NA VY

EL M EY

OR D

EY GR L EE ST

DY UN RG BU

BL

UE

PU

M

RP

EL

LE

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARGER

AN GE

CA PRIS 305 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Hettegener med 4-veis stretch som holder deg varm i kaldt vær. Raglanermer og panereler i siden for bedre passform. Materialet er fuktransporterende med quick-dry effekt. Tear-away label. Rebrandble med Tearaway label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

EY

FARGER

VY

CA PRIS 480 kr

HOOD SPORT

131


COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarget hettejakke med fukttrasporterende effect. Raglanermer med tommelhull i ermavslutningen. Juesterbar hette med høy krage. 2 lommer frem. Perfekt som lag 2, bade før, under og etter trening.

ART NR JC057 MATERIALE 89% polyester, 11% elastan erm: 92% polyester, 8% elastan, VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-2XL

N A M VY EL / AN NA GE VY

GR M EY EL / AN GR GE EY

FARGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 535 kr

COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarget hettejakke med fukttrasporterende effect. Raglanermer med tommelhull i ermavslutningen. Juesterbar hette med høy krage. 2 lommer frem. Perfekt som lag 2, bade før, under og etter trening.

ART NR JC058 MATERIALE 89% polyester, 11% elastan erm: 92% polyester, 8% elastan, VEKT 240 g/m² STØRRELSER XS-XL

132

E M AN EL / AN OC GE EA N

OC

GR M EY EL / AN GR GE EY

FARGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 535 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lett hettejakke i dame- og herremodell med høy hals. Smal passform. Reflekspiping på ermer. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER ØVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Melange kun i dame modell.

CA PRIS 567 kr

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FARGER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportsaktig hettejakke i myk polyester med raglanermer og kontrastpanet. Dobbelt tøylager med kontrastfarger i hetten og kengurulome fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARGER

/

CA PRIS 398 kr

HOOD SPORT

133


WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® CAMO LEGGINGS

Leggings for dame med kamo-mønster. Inneholder Elastan. Høy linning for beste komfort. Innvendig mynt/ nøkkellomme. Rebrandable.

Lang leggings med coolt camomønster og dekorative kontrastsømmer. Elastisk, bred midje og innvendig myntlomme. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR032 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

TR038 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

FARGER

CA K AC BL

O CA M

RP CA

M

O

PU

PP SA O M CA

HO T

LE

RE HI

CO AR CH O M

M O

FARGER

PI NK

CA PRIS 460 kr

AL

CA PRIS 397 kr

CA

134

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® PERFORMANCE LEGGINGS


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Melert leggings for dame med Elastan. Høy linning for best komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIALE 90% polyester, 10% elastan VEKT 250 g/m² STØRRELSER XS-XL CA PRIS 376 kr

OL

IV E

NK E AC SP

BE UL M

PI

RR Y

UE BL E UR AZ

SP A

CE

SA

VY NA

SI E AC SP

PP H

ER LV

AL CH

AR

CO

CK BL A

IR

E

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

135


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Lang leggings med pene utskjærte meshpaneler som holder deg svalere underndig myntlomme. ere under treningen. Elastisk, bred midje og innvendig myntlomme. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

CA PRIS 502 kr

VY NA

BL

AC

K

FARGER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL LEGGINGS Sømløse legging for dame med abstrakt print og dekorative ventilasjonhull. 3D fit er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i materiale med stretch. Fukttransporterende egenskaper. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR207 93% nylon, 7% elastane 320 g/m2 XS-XL

CA PRIS 397 kr

RR BE UL M

BL

OL

IV

AC

E

K

Y

FARGER

WOMEN’S YOGA TRIDRI® LEGGINGS

Yogaleggings for kvinner. Stretchy og støttende stoff gjør de perfekte for youga og pilates. Ett høyt midjebånd for bedre støtte når du bøyer og strekker deg. Elasstikk i underbena som gir det mer frihet til å strekke deg i de vanskligste posisjonene. Fôret panel mellom bena. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR039 88% polyester, 12% elastan, Rib: 96% polyester, 4% elastan 290 g/m2 XXS-XL

136

/C HA RC K BL AC

BL

AC K

/B

LA CK

FARGER

OA L

CA PRIS 460 kr


WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Sømløse leggings for dame med pent abstrakt print og dekorative detaljer som fremhever kroppen naturlige form. 3D er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i en stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper. Kontrastfarget midje. Riffled rib i kneet og i benavslutningen. ART NR TR212 MATERIALE 56% nylon, 41% polyester, 3% elastane. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VEKT 340 g/m2 STØRRELSER XS-XL

E IV OL

PU

RP

LE

DY BU

RG

UN

BL SA

PP

HI

RE

CO AR CH

BL

AC

K

AL

FARGER

UE

CA PRIS 355 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT SOLID COLOR LEGGINGS Sømløs leggings med skulpturelle detaljer og abstrakt trykk. Høy linning i midjen og rib. 3d fit er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og rørelsefrihet uansett sport. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR215 94% nylon, 6% elastan 350 g/m2 XS-XL

CA PRIS 376 kr

RU ST

BL

AC

K

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

137


WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings for dame med elastan. Høy linning for beste komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Sømmer med kontrastfarge. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 210 kr

BL

PI OT /H K AC BL

AC

BL

AC

K

K GR / LIG EE H N TN

IN

NK

G

FARGER

ANKLE ZIP TRAINING

TRIDRI® TRAINING LEGGINGS Kompresjonsleggings for herre med praktisk glidelås. Teknisk materiale med stretch. Elastisk midje med snøring. Lomme med glidelås og innvenndig myntlomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR053 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 S–2XL

CA PRIS 460 kr

BL

AC

K

FARGER

MEN'S TRAINING TRIDRI® LEGGINGS Leggings til barn for kompresjon som gir deg stød og maksimal effekt ved trening. Stretch kvalitet for økt bevegelse. Bred elastisk midje.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR017 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 S-3XL

M CA BL

AC

K

CK BL A

FARGER

O

CA PRIS 419 kr (Camo 460 kr)

138


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

GIRLIE COOL TAPERED JOGPANT

Smale treningbukser for gutta. Lommer i side. Glidelås ved ankler. Rebrandable.

Smale treningsbukse for dame. Lommer i siden. Glidels ved ankler. Elastikk i midjen og glidelås. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NA

R

CH

HE AT

BL AC JE T

NA NC H FR E

HE

AT

HE

R

K BL AC JE T

EN

FARGER

FR

FARGER

K

CA PRIS 523 kr VY

CA PRIS 523 kr

VY

JC084 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² XS-XL

HE

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² S-2XL

PANTS / LEGGINGS

SPORT

139


MEN'S YOGA

Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Panel på sidene. Rib in benavslutingen. Rebrandable.

Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Rib in benavslutingen. Rebrandable.

ART NR TR055 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER XXS–XL

ART NR TR054 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER S–2XL

TRIDRI® FITTED JOGGER

FARGER

FARGER

GR R HE AT

AC K BL

DE NU

IV OL

CO AR CH

E

AL

GR R HE AT HE

AC K BL

EY

CA PRIS 419 kr EY

CA PRIS 419 kr

HE

TRIDRI® FITTED JOGGER

140

T HE NY

T HE NY

WOMEN'S YOGA


SLIM LEG TRAINING PANTS Deilig treningsbukse med smale ben i here og damemodell. To lommer i siden med glidelås og gliedelås i benavslutningen. Elastisk midje med innvendig snøring. Tear away label. ART NR HERR TL580 ART NR DAME TL581 MATERIALE 100% polyester VEKT 200 g/m2 STØRRELSER HERR XS-2XL STØRRELSER DAME XS-XL ØVRIGT Damemodell kun i Black CA PRIS 435 kr

VY NA

BL

AC K

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

141


BARN

SIDE 305

COOL SHORTS UNISEX Teknisk shorts. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 241 kr E BL U RO YA L

NA EN CH FR NE W

AR CO AL CH

BL AC K

FI

RE

RE

D

AR

JE

T

CT

IC

W HI TE

VY

FARGER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Teknisk shorts for herre med meshdetaljer bak. Mykt og lett materiale med fukttrasporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Elastisk midje med snøring. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR052 100% polyester 95 g/m2 S-2XL

CA PRIS 263 kr

BL

AC

K

FARGER

142


LEGGING

TRIDRI® SHORTS Treningshorts i mykt og materialet med stretch som slutter midt på låret. Høy linning for beste komfort. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR046 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XXS–XL

CA PRIS 189 kr

BL AC K

FARGER

GIRLIE COOL SPORTS CROP TOP SportsBH produsert i et stoff som tørker hurtig og som holder deg tørr inntil kroppen. Inneholder Elastan. Bhèn har bryter-rygg og kan stilles inn for optimal passform og støtte. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC017 90% nylon, 10% elastan 210 g/m2 XS–XL (XXS i Black)

K

EC

TR

IC

YE

LL

PI N

EL

TR IC EC EL

AC BL T JE

AR

CT

IC

W

HI

K

TE

FARGER

OW

CA PRIS 187 kr

SHORTS / BRA

SPORT

143


EXPANDABLE

TRIDRI® FITNESS BELT Fitnesbelte som festes rundt midjen med en trykknapp og har et glidende justerbart spenne for å passe alle størrelser. Lomme med glidelås for bevaring av nøkler, telefoner, etc. Refleksdetaljer. ART NR TR091 MATERIALE 100% elastan STØRRELSER One size CA PRIS 187 kr

BL

AC

K

FARGER

FITNESS SPRAY

& REFRESH BOTTLE Vannflaske med sprayfunksjon. Skrulokk for påfylling.

ART NR TR097 MATERIALE Polypropylen/Thermoplast CA PRIS 166 kr

GR

EY

FARGER

HYPER FUEL WATER BOTTLE Vannflaske med puffventil som gir raskt inntak av vann og forhindrer lekasje når den ikke brukes. Strategisk plasert grem og ergonomisk flaskedesign. Materialet kan bøyes, noe som gir økt pressbarhet for raskere tilgang til mer vann. Fri for BPA. ART NR NK407 MATERIALE 54% Low density polyethylene, 31% Polypropylene, 14% Thermoplastic elastomer, 1% Silicone KAPASITET 532 ml

144

LT /B /B LA LA CK CK

VO

HA BL BA AC NE K RO /B R LA ED CK /

P / W OW HI / BL TE A CK

PI NK

P BL HO AC TO K BL /W U HI E/ TE

A BL NT AC HR K AC / W IT HI E / TE

FARGER

CL EA /B R/ LA BL CK AC K

CA PRIS 239 kr


YOGA FITNESS MAT Produsert med strukturert skum som gir bra grep og demping.

ART NR TR096 CA PRIS 313 kr AL CO AR CH

BL AC K

FARGER

MICROFIBRE

TRIDRI® QUICK DRY FITNESS TOWEL Hurtigtørkende gymhåndkle i microfiber. ART NR TR092 MATERIALE 100% polyester microfiber MÅL 90x40 cm CA PRIS 84 kr

AR CH

BL

AC

CO

K

AL

FARGER

NIKE SWOOSH WRISTBANDS

Svettebånd for håndledd med brodert Nike swoosh logo. Selges som par. ART NR NK280 MATERIALE 72% bomull, 12% nylon, 11% polyester, 4% gummi, 1% spandex STØRRELSER one size CA PRIS 129 kr / VA RS W ITY HI R TE ED

BA N BL ER AC O R K ED

HA

PI N OI K G L GR AZE EY /

OB S W IDI HI AN TE /

/B HI TE W

BL

AC

K

/W

HI

TE

LA CK

/

FARGER

ACCESSORIES

SPORT

145STRIKKET Når man tar på seg en strikket pullover – er det alltid som å sette prikken over i et. Her finner du stiltrene strikkete gensere av beste kvalitet.


WOMEN’S COTTON BLEND

MEN'S COTTON BLEND

Finstrikket genser for damer. Fungerer perfekt som en klassisk pullover til skjorten eller uten, for et ledigere utseende. Ribbestrikk i v-hals, ermavslutning og nedentil.

Finstrikket hverdagsgenser for herre. Fungerer pperfekt som en klassisk pullover til penkjorten eller pique, eller uten for en ledigere look. Ribbestrikket v- hals, ermavsluting og nedentil. Kontrastfarge på innsiden av nakken.

V-NECK SWEATER

AQ042 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² S-3XL

CH EN FR ER

TH ID CH OR

BU R

GU N

HE A

DY

HE AT PU

RP

LE

HE

HE AT ID OR CH

NA

AL CO AR CH

BL R

FR HE R

ER AT H HE E PU RP L

148

VY

R HE AT AC K

BL

HE

AC K

VY NA EN

BL AC K

FARGER

CH

CO

HE

AC K

AT H

AL

ER

FARGER BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 396 kr

396 kr

AR

CA PRIS

AQ043 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² XS-2XL

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

V-NECK SWEATER


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CA PRIS 482 kr

AL CO AR

FR

CH

EN

BL

CH

AC

K

NA

M

VY

AR

L

FARGER

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CA PRIS 482 kr

CH

AR C

OA

L

NA FR

EN

CH

AC K BL

M

VY

AR

L

FARGER

STRIKKET

149


MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARGER

DE N

CO

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 516 kr

LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARGER

NI

CO

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 516 kr

SLEVELESS PULLOVER Myk fintrikket vest i unisex modell. V-hals og moderne passform. Rib med elastan i nederkant.

K

150

FR

EN CH

BL AC

AR

L

AR L DE

NI M

M

M AL CH

CA PRIS 448 kr

NA

VY

FARGER

CO

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


MEN’S V-NECK

SLEEVELESS KNITTED CARDIGAN Myk fintrikket vet med v-hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

DE N

CO

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARGER 719M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 574 kr

MEN’S V-NECK

KNITTED CARDIGAN Myk fintrikket genser med v-hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARGER

NI

CO

715M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 664 kr

LADIE'S CARDIGAN Klassisk og stilren strikket cardigan for damer. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

NI M

AL

M

M AR

L

AR L

FR

EN CH

BL AC

K

NA V

Y

FARGER

DE

AR CO

715F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 482 kr

STRIKKET

151SKJO RTER

Vür skjortekolleksjon inneholder skjorter for alle tilfeller. Klassisk egelanse, moderne design eller avslappet følelse, velg selv hva som passer deg.


154


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Klassisk Oxfordskjorte i herre- og damemodell som går opp i str. 6XL. Easy Care behandlet og krever derfor minimal stryking. Heeremodellen har "Button down", og lommme på venstre side. Damemodellen er figursydd, uten lomme og har enkel knappestolpe.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FARGER

HT

932M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–6XL

BR IG

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

398 kr 361 kr

OXFORD

SKJORTER

155


156


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorte i smallere med moderne design i kort eller lang erm. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Mansjettknapper kan brukes.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FARGER

BR

IG H

T

RO

YA

NA VY

922M 70% bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m² 135 g/m²

BR IG HT

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

398 kr 361 kr

OXFORD

SKJORTER

157


TAILORED BUTTON-DOWN OXFORD SHIRT

Elegant Oxfordskjorte i skreddersydd smal passform. Krage med «button down» og lomme på venstre bryst. Rundet nedentil. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.

CA PRIS

158

471 kr

D FO R OX

BL

AC

K

BL U

E

FARGER HI TE

928M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FARGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Moderne herreskjorte med «vintage» look og skeddersydd passform. Produsert i 100% sertifisert økologisk bomull av høyeste kvalitet. Dekorativ kontrasfarge på innsiden av mansjetter og krage. «button down» krage. Kontrasfargede knapper og lomme på venstre bryst. Rundet nedentil. Easy-care.

520 kr

OXFORD

SKJORTER

159


SE HELE VÅRT SORTIMENT PÅ NO.FRUIT.SE

160


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorte i herre- og damemodell. Herremodellen har "Button down" og lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd og uten lomme.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FARGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–3XL

NA

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

446 kr 407 kr

OXFORD

SKJORTER

161


162


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Populær skjorte i herre- og damemodell. Easy Care - behandlet slik at det krever minimal stryking. Lomme på vestre bryst. Herremodellen har dobbel knappestolpe og er rett nedentil. Damemodellen er fogursydd med enkel knappestople og er rundet av nedentil.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FARGER

EN

934M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S–4XL

FR

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

361 kr 325 kr

POPLIN

SKJORTER

163


164


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorte i en moderne design. Kvalitet i bom/pol. og easy care behandlet krevet minimal stryking.Mansjettknapper kan brukes. Damemodellen har skjulte knapper.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FARGER

EN

924M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S-4XL

FR

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

343 kr 298 kr

POPLIN

SKJORTER

165


166


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Poplinskjorte med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FARGER

ID

65-118 55% bomull, 45% polyester 115 g/m² 120 g/m² S–3XL

M

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

425 kr 371 kr

POPLIN

SKJORTER

167


168


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER CA PRIS

FARGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR D

966M 75% bomull, 25% Elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIALE

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchkjorte for herre med kontrasfargede detaljer på innsiden av mansjetter og krage. Tidløs, litt lenge passform. Rundet nedentil og splitt i siden. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.

613 kr

STRETCH

SKJORTER

169


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Moderne figursydd skjorte i herre och damemodel med kort eller lang erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

170

459 kr 423 kr

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FARGER HI TE

946M 97% bomull, 3% elastan 140 g/m² S–4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

ULTIMATE STRETCH SHIRT

Skjorte med maksimal komfort grunnet bruk av stretchmaterialet Lycra® T400®. Figursydd passform. Mansjettknapper kan brukes.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

K BL AC T IG H BR

HT

NA

SK

Y

VY

W

HI TE

FARGER

IG

VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BR

ART NR MATERIALE

542 kr 507 kr

STRETCH

SKJORTER

171


172


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidløs og klassisk jeansskjorte i myk bomulsdenim. Moderne smal krave. Mansjetter med 2 knapper.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FARGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER CA PRIS

391 kr

FASHION

SKJORTER

173


LADIES LONG SLEEVE PR322 XS-3XL

DNM VISION SHIRT

CA PRIS

174

421 kr

DE NI

M

IN

DI G

O

DE NI

FARGER

K

PR222 100% bomull 155 g/m² XS-3XL

BL AC

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

M

Denimskjorte med kontraststikninger. Lomme på venstre bryst med knappp. Moderne rundet nedentil. Damemodellen har feminin passform og lo lommer på brystet med knapp.


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-2XL

DNM VISION SHIRT

Jeansskjorte med feminin krave, ton-i-ton knapper med zick zack søm og mansjetter med dobble knapper.

CA PRIS

BL

UE

DE

NI

M

FARGER EP

SMD85 100% bomull 185 g/m² S-2XL

DE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

409 kr

FASHION

SKJORTER

175BUKSER I vĂĽr buksekolleksjon finner du chinos i mange herlige farger og fine jeans med moteriktig passform. Det sies vel at man ikke kan ha for mange jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Klassiske chinos for damer. To lommer front og to ”fuskelommer” bak. Beltestropper.

Klassiske chinos for herrer. To lommer bak med knappar. Beltestropper.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 476 kr

178

BL YA L RO

NA VY

E SL AT

KI

L TU RA NA

EL CA M

KH A

BL AC ZE ON LE M

BU

RG

UN

DY

W

K

UE

FARGER

ST

LE RP PU

BL UE

LY KE L

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FARGER

TE

CA PRIS 476 kr

AQ050R, AQ050T AQ050U 100% bomulls twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

COTTON CHINO


MEN’S SLIM FIT COTTON CHINO

Chinos for herre med smal moderne passform. En bukse du vil bruke hver dag! AQ052R AQ052T AQ052U 98% bomull, 2% elastan 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS 476 kr

ART NR SD004 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black, 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VEKT 10,5 oz STØRRELSER 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular - 31" / Long - 33"

T GH LI

BL ID M

BL

UE

UE

W

W

AS

AS

H

H AS W UE BL

LL Y KE

KH

AK I

DA R

BL A

K

L TU RA NA

VY NA

SL AT

E

K

FARGER

H

CA PRIS 432 kr

FARGER BL AC

Trendy jeans for herre i deilig stretch denim. Rette ben og fem lommer. Jeansen leveres i 3 forskjellige vask og i sort.

CK

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VEKT STØRRELSER

MAX SLIM JEANS

CHINOS

BUKSER

179


LEO'S STRAIGHT JEANS Trendy jeans i stretch denim for herrer. Rette ben og 5 lommer. Jeansen leveres i 3 forskjellige vask og i sort. ART NR SD001 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VEKT 10,5 oz STØRRELSER 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular - 31" / Long - 33"

AS T

BL

UE

W

LI GH

UE M

ID

BL

BL K DA R

W

AS

AS W UE

K AC BL

180

H

H

FARGER

H

CA PRIS 432 kr


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendy smale jeans i myk stretch-twill for herre. Tradisjonell fem lommers modell. Normal midje.

Smale jeans i myk stretch-twill for dame med trendy høy i livet. Fem-lommers modell.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

FARGER

FARGER BL AC

BL

K

CA PRIS 467 kr

AC K

CA PRIS 487 kr

JEANS

BUKSER

181


WOMEN’S SWIM SHORTS

MEN’S SWIM SHORTS

Badeshort med kontrasfarget kant i midjen for dame. Midje med rib og snøring. To sidelommer, baklomme med borrelås.

Badeshort med kontrasfarget kant i midjen. Midje med rib og snøring. To sidelommer, baklomme med borrelås. Innebukse i mesh.

FARGER

FARGER

KI KH A

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

BL RO

YA L

VY NA

AT E SL

K AC BL L RA NA TU

TE HI W LE RP

D

CA PRIS 224 kr UE

CA PRIS 224 kr

PU

182

AQ053 100% polyester taslan 110 g/m² S-3XL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AT E

AQ063 100% polyester taslan 110 g/m² XS-2XL

SL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


BRAID STRETCH BELT Flettet belte i gummi i trendy zick-zack mønster. Spenne i krom og lær detaljer. Flettingen gjør det mulig å spenne beltet mer passende. ART NR AQ900 MATERIALE Gummi og immitert lær STØRRELSER One-size, 95-125 cm CA PRIS 178 kr AT IO RN

RE D

PI

NK

CA

Y CH ER R

PL E PU R

L YA RO

NA

VY

E SL AT

BL AC K

W

HI

TE

N

FARGER

INNEHOLDER

CLASSIC BOXER 2 PACK

ELASTAN

Klassisk boxer. Produsert med elastan for beste komfort.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

67-026 95% bomull, 5% elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 271 kr /2-pack GR R HE HE

AT

VY NA

BL

AC

K

EY

FARG

INNEHOLDER

ELASTAN

CLASSIC SHORTY 2 PACK Boxer med litt kortere benlengde. Produsert med elastan for beste komfort. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

67-020 95% bomull, 5% elastane 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 246 kr /2-pack

GR ER TH HE A

NA VY

BL

AC K

EY

FARG

SHORTS

BUKSER

183JAKKER & FLEECE AllvĂŚrsjakke eller utrolig velkledd. Uansett hvilket inntrykk du vil vise sĂĽ finnes det en jakke som passer akkurat for deg.


186


MEN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3 MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER S-3XL, S-5XL i Black/Carbon CA PRIS 2125 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FARGER

WOMWN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3W MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 2125 kr

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

187


EXPEDITION SOFT SHELL En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

ART NR XB-2 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-3XL CA PRIS 2684 kr

HE

R

HE CA

NA

RB

VY

ON

HE

HE

AT

AT

E M LA /F K AC BL

EL

NA

VY

/G

RA

NI

EC T BL RIC AC BL K U

E

TE

/

BL

M

AC

K

/G

RA

ET BL HY AC L K/ BL UE

NI

TE

RE

R

D

FARGER

EXPEDITION SOFT SHELL En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

ART NR XB-2W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS–2XL

E EC T BL RIC AC BL K U EL

HE R HE VY NA

ON RB CA

AT

HE AT

RE E M LA /F K AC BL

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

E NI T /G RA BL AC K

188

HE R

D

FARGER

/

CA PRIS 2684 kr


T HE NY

MEN'S OLYMPIA SHELL Ultralett skalljakke med PVC-fritt, vanntett og pustendende stoff. Juesterbar hette, pustende stoff og justerbar hette. ART NR GXJ-2 MATERIALE 100% polyester ripstop med 100% polyesterfòr STØRRELSER S-3XL (opp till 5XL i utvalgte farger) CA PRIS 1118 kr RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FARGER

T

HE

NY

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultralett skalljakke med PVC-fritt, vanntett og pustendende stoff. Juesterbar hette, pustende stoff og justerbar hette. ART NR GXJ-2W MATERIALE 100% polyester ripstop med 100% polyesterfòr STØRRELSER S-3XL (opp till 5XL i utvalgte farger) CA PRIS 1118 kr RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

189


OZONE HOODED SHELL Superlett, vannavisende vindjakke i moderne passform. Pusteegenskaper 1000 g/m2. Ventilerte meshpanel og artikulrede ermer gir deg maksimal bevegelse og komfort. Høy hals og avtagbar hette. Komprimerbar og kan pakkes inn i egen lomme. Justerbar midje.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

TMX-1 TMX-1W 100% polyester S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) XS-2XL

CA PRIS 671 kr

W

I

GE OR

KI

AN

HT IG

EL

BR

EC

DO

TR

LP

IC

RE

BL

N HI

K AC BL

D

UE

FARGER

AXIS SHELL Vindjakke med sporty og lekre detaljer. Glidelås i kontrastfarge. Modellen er middelskort og er forèt med finmasket mesh. Ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. Finnes i herr- og damemodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgenglig i fargen Black/Black) XS-2XL Black/Royal kun i herr.

N

E

/

UN DA

AR

/S

/M

K AC BL

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

EL

BL CK /B L YA RO

NA

VY

/N

LA

AV Y

CK /B LA GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE N TR

CK

BL

BL LA /B D RE OR T SP

190

EY

K

AC K

/L

/F OR

IM E

ES

T

BL

BL

AC

AC

K

AC

K

K

/S

/O

PO

RA

OO

NG

RE RT

AL CK BL / R UE OY

BL A

BL AC K

/B

LA

CK

D

FARGER

NC E

CA PRIS 671 kr


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vannavisende skalljakke med gode pusteevner: 1 000 g/m². Artikulerade ermar for besta passform. Fast hette. Kontrastfargede glidelåser med stormsikring. Sidelommer og brystlommme. Justerbare avslutninger på ermer og nedentil.

ART NR HGL-1 MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-veijstretch STØRRELSER HERR S-3XL, S-5XL i Black CA PRIS 1342 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

LA

K BL / A UE ZU RE

CK

D

FARGER

WOMEN'S SIDEWINDER SHELL Vannavisende skalljakke med gode pusteevner: 1 000 g/m². Artikulerade ermar for besta passform. Fast hette. Kontrastfargede glidelåser med stormsikring. Sidelommer og brystlommme. Justerbare avslutninger på ermer og nedentil.

ART NR HGL-1W MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-veijstretch STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1342 kr IW

I

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

E AC K BL / A UE ZU R BL

BL

AC

K

/B

LA CK

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

191


CONTRAST ZERO

LIGHTWEIGHT JACKET

UNISEX Trendy lettvekstjakke med kontrastdeltajer som lyser opp uansett dag! Jakken er vind- og vannavisende, to lommer fremme med borrelås og snøring nedentil. Contrast Zero er en "fold-away-jakke" og kan gjøres veldig liten. ART NR TS011 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-2XL

HI TE IR E

/W

/

PH /B LA CK RE D

RE

HO T

D

PI

/W

NK

HI

/W

TE

HI T

E

SA P

/R VY NA

RO YA W LB HI L TE UE

TE HI /W VY NA

HI TE /W DY RG

KE

ED /R LE TT

E M LI

AM

BO

HI /W

/B BE

R

OW LL GR O M CA LD BO

B BU OLD RG C UN AM DY O

EE

EY

N

YE

LL W YG HI RE TE E N

TE

/

CK

BU HI /W

OR BL A N AC GE K / GR O M CA LD BO

LA

TE

SK

PU

Y

RP

UN

LE

BL UE

/W

/W

HI

TE

HI T

E

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI T

/R ED

E

FARGER

ED

CA PRIS 203 kr

ARDMORE

WATERPROOF SHELL JACKET Skalljakke med bra funksjonalitet i herremodell. Vind- og vanntett til 5000 mm. Tejpede sømmer. To ytterlommer samt en innelomme med inngang for høretelefoner. Innfellbar hette med justeringsmuligheter. Justerbar ermavsluting og snørring i livet. Glidelås i forèt som gjør broering/trykk enklere. ART NR TRW461 MATERIALE 100% børstet polyester, 100% polyester mesh (fòr) STØRRELSER S–3XL CA PRIS 637 kr

192

/ RE CLA D SS

VY

NA BO T SE TLE AL GR GR EE EY N /

K SE EY AL LIM GR E EY /

SU SE N O AL RA GR NG EY E /

RE D C SI AS CL

VY

AL SE

NA

EY GR

/B EY GR AL SE

AC K SE TIC AL P GR UR EY PLE

ES M AJ

OX F SE OR AL D B GR LU EY E /

/

BL

TE HI W

CL BL AS A SI CK C / RE D

LA

IC

CK

FARGER


SIROCCO Klassisk Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i dame- og barnemodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIALE 100% Tafetta Nylon STØRRELSER HERR S-3XL* (*3XL tillgenglig i utvalgte farver) STØRRELSER DAME XS-2XL ØVRIGT Dammodell finnes ej i Gold og Bottle

E NG OR A

RE D

PI NK L

EE N

PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N

BO

TT LE

GR

EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FARGER

IS E

CA PRIS 175 kr

193


SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140M MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 840 kr

CL

UE

VY

AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FARGER

SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 840 kr

194

UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM NI TA TI

CK BL A

TT LE BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FARGER


ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JUI62 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER S-3XL

GR EY /G HO ST

GR EE N

AT OL L

/N EO N NA VY

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

HI T

E

BL AC K

FARGER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

CA PRIS 406 kr

ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. Feminim i passform. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JWI63 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 406 kr EY ST

GR

GR EE AT OL

L

/G

HO

N EO /N VY NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

RE

D

/W

AR

M

GR E

Y

W

HI

BL AC

TE

K

N

FARGER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

195


265B

265B

266B

266B

270M

270M

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy


ORBITER SOFTSHELL Softshell i høy kvalitet med D / W / R stoff for grunnleggende beskyttelse for været. Kontrastfarged glidelås. To lommer fremme med varmende fleece på innsiden. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAME KSB-1W MATERIALE 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STØRRELSER HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STØRRELSER DAME XS–2XL

N

IW

/C AR

/K

VY NA

BL

AC

K

/C K AC BL

BO

I

ON AR B

T GH RI /B K AC BL

BL AC

K BL / A UE ZU

RE

RE

D

CA PRIS 615 kr

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

197


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². ART NR AFP-2 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1454 kr E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FARGER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFP-2W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1454 kr

E

E PH IT

T

RE

RA

GH RI

NA

VY

/G

/B K AC BL

BL

AC

K BL / A UE ZU

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR PH IT RA /G SE RO

198

RE

D

FARGER


M'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralett hybridjakke. Vannavstøtende materiale på kroppen. Sidelommer med glidelås. ART NR AFH-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL CA PRIS 1017 kr

GO DI IN

BL AC K

FARGER

W'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralett hybridjakke for dame. Vannavstøtende materiale på kroppen. Sidelommer med glidelås. ART NR AFH-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 1017 kr

O IG IN D

BL

AC

K

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

199


NAUTILUS QUILTED JACKET Vattert lettvekstjakke med annavisende yttermateriale I dame og herremodell. To ytterlommer. Elastisk ermavslutning og justerbar nedentil. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAME QX-1W MATERIALE 100% polyester pongee,100% polyester polyfill (for) STØRRELSER HERR S-5XL* (4-5Xl kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 671 kr

200

RE D BR

IG H

T

BL AZ

UR

E

VY NA

BL

AC K

UE

FARGER


TRIBE FINELINE PADDED JACKET Herrejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med. Rebrandable.

ART NR TS018 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 782 kr

AU

L

YE BR

IG

HT

E IV OL

D RE

BE

RG

IN

E

LL

OW

RO

YA

VY NA

EE

L

K AC

ST

W

BL

HI

TE

FARGER

WOMEN'S TRIBE

FINELINE PADDED JACKET

Damejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med. Rebrandable. ART NR TS18F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 782 kr

L YA RO

NA OL

VY

ST EE L

RE D

AU BE

E IV

RG

IN

E

BL AC

K

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

201


MEN'S PADDED JACKET Vann- og vindavisende herrejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil. Rebrandable.

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL

E

W

IM

LO

/L

EL

N EE GR O M CA

SA

PP NA HI VY RE / BL U

E

BL

BL

AC

AC

K

K

/Y

/O K AC

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

CA

M

O

GR

EY

RO

RE

D

YA L

/G

/N

RE

AV

Y

Y

BL

BL

BL

AC

K

AC

K

/R ED

FARGER

RA NG E

CA PRIS 714 kr

WOMEN'S PADDED JACKET Vann- og vindavisende damejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil. Rebrandable.

ART NR TS16F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 714 kr E /L IM

EL

AC BL AV

/N D RE

SA PP NA HI VY RE / BL U

E

Y

BL

BL

AC K

K

/Y

/O AC K

K AC BL

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

LO

NG RA

ED /R

K BL AC Y RE /G YA L RO

202

W

E

FARGER


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440M MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARGER

E

CA PRIS 1109 kr

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440F MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-3XL

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARGER

VY

CA PRIS 1109 kr

PADDED

JAKKER & FLEECE

203


MEN'S CROSS JACKET Den perfekte jakken som holder deg varm og tørr ved høstog vinterdager. Moderne passform med ståkrage og innre stormbeskyttelse. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Vannavisende ytterstoff og miljø fòr av DuPontT Sorona®. Flere lommer med glidelås og dekorative knapper. ART NR 430M MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-4XL CA PRIS 1200 kr

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

FARGER

LADIES CROSS JACKET Den perfekte jakken som holder deg varm og tørr ved høstog vinterdager. Moderne passform med ståkrage og innre stormbeskyttelse. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Vannavisende ytterstoff og miljø fòr av DuPontT Sorona®. Flere lommer med glidelås og dekorative knapper. ART NR 430F MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 1200 kr

204

H NC FR E

BL A

CK

NA

VY

FARGER


T HE NY

MEN'S OSLO HD PARKA Quildted vinterparkas med vanntett pustende ytterstoff som holder deg varm i kaldt vær. Justerbar hette som er utfomet for å gi maximal beskyttelse for hode, nakke og ansikt. 100% polyester/100% nylon

ART NR HXP-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL CA PRIS 1789 kr

HE

AT H

ER

GR EY

FARGER

T

HE

NY

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quildted vinterparkas med vanntett pustende ytterstoff som holder deg varm i kaldt vær. Justerbar hette som er utfomet for å gi maximal beskyttelse for hode, nakke og ansikt. 100% polyester/100% nylon

ART NR HXP-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1789 kr

HE

AT

HE R

GR

EY

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

205


206


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1 MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1454 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FARGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1W MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FARGER

D

CA PRIS 1454 kr

WINTER

JAKKER & FLEECE

207


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-5XL* ( *4-5XL kun i Black/Carbon) CA PRIS 3355 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FARGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 3355 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

208

RE

D

FARGER


WINTER

JAKKER & FLEECE

209


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². ART NR AFV-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT

E

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

PH

T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GR

FARGER

D

CA PRIS 1062 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFV-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1062 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

210

RE

D

FARGER


TRIBE FINLINE GILET Hold deg varm og elegant med Tribe Fineline Vest i herrmodel. Gjennomgående glidelås med stå opp krave. Vesten er fyllt med kunstig dun for en moderne lettvektsfølelse. Innvendige lommer med glidelås. Komprimeringspose med glidelås finner du i en av lommene, så du enkelt kan pakke den vesten når du behøver den. Rebrandable. ART NR TS019 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 697 kr

L YA RO

VY NA

L EE ST

YE HT IG BR

RE

D

LL

OW

W

BL

HI

TE

AC K

FARGER

TRIBE FINLINE GILET Hold deg varm og elegant med Tribe Fineline Vest i damemodel. Gjennomgående glidelås med stå opp krave. Vesten er fyllt med kunstig dun for en moderne lettvektsfølelse. Innvendige lommer med glidelås. Komprimeringspose med glidelås finner du i en av lommene, så du enkelt kan pakke den vesten når du behøver den. Rebrandable. ART NR TS19F MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 697 kr

YA L RO

Y NA V

EE L ST YE HT BR IG

HO

T

PI

NK

LL

OW

BL A

CK

FARGER

WINTER

JAKKER & FLEECE

211


SMART SOFT SHELL GILET Stilren softshellvest i dame og herremodell. Figursydd damemodell. God pusteevne og god beskyttelse mot vær og vind.

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

041M 041F 100% polyester 315 g/m2 XS-3XL

CA PRIS 623 kr RE D SI CL

FR

AS

EN

CH

C

NA

UM NI TA TI

BL

AC K

VY

FARGER

SOFT SHELL GILET 3-lags teknisk softshell vest i dame og herremodell som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne.

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

141M 141F 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 XS–2XL

212

D RE

UE

CL

AS

SI C

BL RE AZ U

FR EN CH

UM AN I TI T

BL

AC K

FARGER

NA VY

CA PRIS 827 kr


ID.501 MEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-3XL, (XS-4XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE RE FO

PU

M

PI

KI

XE

ST

L

LI

GR

M

E

AN OR N

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FARGER

UE

CA PRIS 227 kr

ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FWI51 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-2XL, (XS-3XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

BL L N EE ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

AN OR KI N PU M

AT OL

GE

RO

YA

NA VY

GR RK DA

BL AC RE D

K

TE HI L

W

EY

FARGER

UE

CA PRIS 227 kr

BODYWARMER

JAKKER & FLEECE

213


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant og varm fleece med tett vevd fleece, som skaper en modern og oppdatert stil. Høy hals som beskytter mot vær og vind. Artikulerte ermer med raglanskjæring. Sidelommer med glidelås og innvendige lommer. ART NR HERR TMX-2 ART NR DAME TMX-2W MATERIALE 97% polyester, 3% spandex STØRRELSER HERR S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL

214

N GR EE

D

JE

W

EL

RE HT IG BR

BL AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FARGER

UE

CA PRIS 783 kr


AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS Vindbukse med ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. To lommmer fremme med glidelås. Åpning i nederkant av buksen med borrelås. Leveres i herre- dame- og barnemodell. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby Herr: S-3XL, Dame: XS-2XL

CA PRIS 615 kr

BL AC K

FARGER

M'S STRATUS LIGHTWEIGHT PANTS Lett vindbukse med vanntetthet på 5000mm og god pusteevne: 5000 g/m². Tapede sømmer. To lommer i siden og to baklommer. Åpning i nederkant av buksen. ART NR SSP-3 MATERIALE 100% polyester dobby STØRRELSER S-3XL CA PRIS 895 kr

GR

BL

AN

AC

IT

K

E

FARGER

SYNTHESIS TECHNICAL PANTS Skallbukse med en helt ny nivår inne funksjonalitet. Vanntett opp til 10 000 mm og pustegenskap til 3000 g/m2. Moderne siluett med artikulerede kne og bakdel for optimal bevegelse og komfort. Tapede sømmer og vanntett glidelås. Justerbar midje og glidelås i benavslutningen. Snølås. ART NR RXP-1 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i Black) CA PRIS 1789 kr

AL CO CH AR

BL AC

K

TW

IL

L

FARGER

FLEECE

JAKKER & FLEECE

215VARSEL Blandt vĂĽre varseltekstiler finner du klassiske refleksvwster, jakker, sweatshirt som alle hjelper deg ĂĽ synes bedre.


BARN

SIDE 309

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Vest i 100% polyesterveving med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen. Yellow & Orange samsvarer med EN ISO20471 C2. ART NR HVW102 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER M-3XL CA PRIS 54 kr

218

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FARGER


BARN

SIDE 309

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest med borrelåsåpning og 5 cm brede refleksbånd rundt froppen og over skuldenen. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke og Hi Vis Yellow oppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer. ART NR HVW100 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FARGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 65 kr

219


MULTI-FUNCTIONAL

HI VIS EXECUTIVE

Vest med 5 cm bredt refleksbånd rundt kropp og over skulderene. Glidelås. Mobiltelefon/walkie-talkie lomme og lomme for penn og nøkkelholder på venstre bryst. To bunnlommer med klaff som nåes både fra utsiden og innsiden. ID lomme på høyre bryst. Stort område bak for dekorasjon. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/ Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer.

En vest designet for arbeid i varmere miljø. Produsert i en lett mesh kvalitet for beste ventilasjon. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over hver skulder. Bra med lommer. Mobiltelefon/WalkieTalkie lomme på venstre bryst, to lommer i bunnen med klaff som er tilgjengelig både fra innsiden og utsiden. ID lomme på høyre bryst. Uppfyller American National Standard ANSI / ISEA 107-2004 & European EN ISO20471: 2013 klasse 1 & 2.

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT

HVW801 100% polyester 120 g XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow og Hi vis Orange)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

E M LI

VI S PU YE RP LLO LE W

HI

/ HI

VI

S

YE L

LO

W

/ VI S RO YEL YA LO L W HI

HI HI VIS VI O S RA YE N LL GE OW /

HI V

IS O GR RA EY NG E

AN OR IS HI V

VI RED S YE / LL OW

VI S Y NA EL VY LOW

/ HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E / /

S NAORA VY NG E

VI

/

HI VI HI

S Y GR EL EY LOW

VI HI

S Y NA EL VY LOW

/

HI /

IS BL YEL AC LO K W

HI V

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

/

/ VI

S O GR RA EY NG E

/ HI

VI S BL OR AC AN K G

E

E AN G OR VI S HI OW LL YE IS HI V

EE N GR IC ED M RA PA

HI

BL UE E IR SA PP H

HI CK LA /B D RE

PU

PI

RE D

NK

LE RP

Y SK

VI RED S YE / LL OW

UE BL RO

YA

BL

L

NA VY

K AC

TE HI W

R VI OY S AL YE / LL OW

FARGER

FARGER

GE

CA PRIS 151 kr

CA PRIS 116 kr

220

HVW820 100% polyester 110 g S-3XL

HI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

OPEN MESH WAISTCOAT


BARN

SIDE 309

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest som passer perfekt for sportarrangement, uteaktiviteter og PR event, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden fo justering og passform. Store dekoraksjonsområder både foran og bak. ART NR HVJ259 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER Child, S/M, L/XL CA PRIS 56 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FARGER

VEST

VARSEL

221


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest til barn i 100% polyester med borrelå. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulder. Oppfyller EN1150.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 46 kr

HI

HI

VI

VI

S

S

YE

OR

LL

AN

OW

GE

FARGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest som passer perfekt for sportarrangement, uteaktiviteter og PR event, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden fo justering og passform. Store dekoraksjonsområder bååde foran og bak. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

IR E

BL

BL UE

NG E

SA

PP H

L YA

S VI HI

RE

D

OR A

RY SP B RA

FL UO

EE N PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE S VI HI

222

ER

NK PI

LE RP PU

SK

Y

RO

NA

GR E

VY

Y

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 56 kr


HI VIS REFLECTIVE BORDER CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Vest til barn med reflekterende kanter for ekstra synlighet i mørket. 100% polyesterveving med borrelås. 2,5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulderen. Saturn Yellow & Orange samsvarer med EN1150. ART NR HVW102CH MATERIALE 100% polyester VEKT 110 g STØRRELSER S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

W LO HI

VI

S

YE L

OR A HI

VI

S

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARGER

NG E

CA PRIS 46 kr

VEST

VARSEL

223VINTER

ACCESSOARER Når kulden kommer kan det være greit å vite at en varm lue ikke er langt borte. Luer, vanter, skjerf i en rekke ulike variasjoner.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

BARN

SIDE 311 CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Populær klassisk lue ART NR B45 som kan brukesbåde MATERIALE 100% soft-feel akryl brettet og ubrettet. STØRRELSER One size CA PRIS 46 kr

226


T HE NY

ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbelstrikket lue med brett, produsert av resirkulert materiale. Kan også brukes uten å brette opp. TearAway-etikett. ART NR B46 MATERIALE 100% resirkulert polyester STØRRELSER One size

EY TE HI AP GR

FR

CL

AS

EN

SI

CH

C

NA

GR

VY

D RE

DY

YA RO

BU RG UN

BO

BR

TT

IG

LE

HT

GR

K AC BL

W

HI

TE

EE N

FARGER

L

CA PRIS 62 kr

ORGANIC COTTON BEANIE Dobbelstrikket lue med brett. Produsert i sertfifisert økologisk bomull. Rebrandable ART NR B50 MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSER One-size

ND

OL

IV

E

SA

GR

NA OX

FO

RD

K AC BL

EE

VY

FARGER

N

CA PRIS 139 kr

ORIGINAL PULL-ON BEANIE Vår mest solgte lue. Dobbeltstrikket i soft-feel akryl. Leveres i mange farger. Kan brukes både brettet og ubrettet. ART NR B44 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

L YA

VY

SK

ST

BO

TT LE

ON E

N GR

EE KE

LL

Y

GR

OW YE LL

EE

N

T

BR

IG

Y

RO HT

CH FR EN

U YE ORE LL SC OW EN

HE UO OR RE AN SC GE ENT

FL

FL

R HE AT

TI AN

A CH SI FU

NA

GR

EY E QU

HI AP GR

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

LE RP PU

GR

GR TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARGER

EY

CA PRIS 39 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

227


FLASH BEANIE Tett dobbeltstrikket bomullsbeanie med Spandex for beste passform.

ART NR FLASH MATERIALE 95% bomull og 5% spandex STØRRELSER One-size CA PRIS 76 kr GR EE N

GE

L

E

AN

LI M

OR

RO

NA

YA

VY

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tett dobbeltstrikker bomullslue med elastan. Litt lengre i modellen for rette heng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendy lue med populær "heng". ART NR B461 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

228

Y UN D BU RG

EY GR SM

OK

E

LE RP PU

FR EN CH

BL A

CK

FARGER

NA VY

CA PRIS 52 kr

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH FR

HE

EN

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FARGER

UE

CA PRIS 77 kr


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tett dobbelstrikket bomullslue med elastan og overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 24 cm

/

HI TE AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

K

/B K AC

/ M E BL GR AC EE K N

LI

CL AS W SIC HI R TE ED

HI /W RE HI PP SA

/

TE

BL

TE HI W

/ Y EN W CH HI NA TE V

FR

/W

LA

/B LA CK

FARGER

CK

CA PRIS 71 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

229


REFLECTIVE BEANIE Dobbeltstrikket lue med oppbrett. Luen er strikket med reflekterende tråder for økt synlighet i mørket. er. Rebrandable. ART NR B407 MATERIALE 84% akryl, 16% polyester STØRRELSER One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FARGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 122 kr

TRAWLER BEANIE Trendy lue i 100% Soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

UN RG

IG BR

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH EN

EE LE TT BO

M

GR

RD TA US

AN OR

FI

RE

RE

GE

D

N

FR

HE

SM

AT

OK

HE

E

R

GR

GR

K AC BL

EY

EY

FARGER

L

CA PRIS 45 kr

SHERPA HAT Foret vinterlue i to størrelser. Har eget kjent norsk navn.

ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon utsida STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 186 kr

RE PP HI SA

BL AC

K

BL

UE

FARGER

230


HERITAGE BEANIE Lue i melert og antikkfarger. Kan brukes med eller uten oppbrett. ART NR B425 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

ND

L RO

BU RG U

YA

L

AN TI Q

UE

TH ER HE A

BO

TT LE

GR

EE N

PE TR OL

S

AN TI QU E

TI Q GR UE EE M N OS

AN

HE

AN

TI QU

AT HE

E

R

M

OA

US

TM

TA

EA

RD

L

AN

FR EN

CH

TI Q BL UE UE RO YA

NA VY

GR HE AT HE

AS SI C CL

R

RE

RE

D

D

HE A

AN

TI QU

TH ER

E

GR

EY

EY

EY GR TE HI AP

DY UN RG BU

H BU EA RG TH UN ER DY

GR

BL AC K

FARGER

Y

CA PRIS 54 kr

T HE NY

RIO BEANIE Lue med brett og smal ribbestrikk, produsert av resirkulert polyester og akryl. ART NR Rio MATERIALE 50% sertifisert resirkulert polyester/50% akryl STØRRELSER One size CA PRIS 78 kr

TA US M

BO

BU

TT

RG

LE

UN

RD

DY

EE GR

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL

AC

K

EY

N

FARGER

T

HE

NY

PURE BEANIE Lue med høyere oppbrett og lengre i modellen. Produsert i resirkulert materiale. ART NR Pure MATERIALE 60% polyester/40% akryl STØRRELSER One size CA PRIS 86 kr

US TA M

UN RG BU

RD

DY

EE GR BO

TT L

E

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL AC

K

EY

N

FARGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

231


CA PRIS 71 kr

FARGER

FARGER

NA R

HE AT

BL

R

K AC

K AC

HE

BL

CLASSIC THINSULATE

METRO

Klassiske unisex vanter med Thinslutaleför for maximal varme.

Klassiske strikket skjerf i myk soft-feel akryl.

GLOVES

KNITTED SCARFS

ART NR B469 MATERIALE 100% soft-feel akryl MÅL 170 x 20cm

FARGER

FARGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

EY

CA PRIS 93 kr EY

CA PRIS 122 kr

HE

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSER S/M, L/XL

232

EY

CA PRIS 175 kr

VY

ART NR B490 MATERIALE 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

HE

ART NR B310 MATERIALE 93% polyester, 7% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

Touchscreenvante med fingrer som fungerer for arbeide på skjermer.

AT

Smarte og funsjonelle handsker i softshell. Vindtette med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skjermvennlige og fungerer perfekt på touch enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

HE

TECH GLOVES

GR

SOFTSHELL SPORTS


BARN

SIDE 310

MORF™ ORIGINAL Morf er en multifunsjonell ”hals” i 100% microfiber. Materialet gir varme og beskyttelse fra kulde, vind og fuktighet, samt at det virker kjølende og beskytter mot solens stråler. ART NR B900 MATERIALE 100% polyester, mikrofiber STØRRELSER One-size

PU RP

LE

CA M IC AR

Y

CT

BL UE

BL UE

SK

BR

SU

SA PP

RF

HI

RE

RO HT IG

NC FR E

AI

BL U

L YA

VY NA H

CE OR RF

NI ID M

O

E

UE BL

M CA T GH

T GH LI

EN GR E Y

T IN M

KE LL

LI

M

E

GR EE

N

T FL

U YE ORE LL SC OW EN

OW YE LL

ND

FL

OR

IG BR

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

HT

AN G

E

RE

D

D RE C SI AS CL

PI

RE S

O M CA GH T NI ID M

CA J M UN OU G FL LE AG E

E OC OL AT CH

EN GR E VE OL I

BO

TT

LE

GR

EE N

FL

UO

NK

T CE N

A CH SI FU

BU

RG

UN

DY

PI

NK

GR

HE

AP

AT

HI

HE

R

GR

GR EY

EY

GR EY TE

CK BL A

W

HI T

E

FARGER

O

CA PRIS 40 kr

SCARF / GLOVES

VINTER ACCESSOARER

233CAPS

Swag, trucker eller klassisk. Her finner du caps som passer alle stiler og tilfeller.


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Cap utført i høy kvalitets utseende og følelsen av kjemmet ull Permacurv® - teknikk som alltid holder rett form og kurve. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIALE 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STØRRELSER S/M L/XL CA PRIS 179 kr NA V DA R

K

SI LV ER

OO M

AR

RE D

EY GR

AK

I

N BR

KH

OW

IV

PE

FR

PP

OL

ER

H ES

E

GR

EE GR

GE AN OR

EE

N

N

HA

W

AI

PU

IA

N

RP LE

N

EY GR K DA R OC EA N

BL AC K L YA RO

NA

VY

W

HI

TE

Y

FARGER

PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiske Snapback cap. Produsert av ullblanding. Rett brem med ikonisk grønn under bremmen. En tidløs klassiker som har holdt i over 40 år!

ART NR YP001 MATERIALE 80% akryl / 20% ull (White; 100% akryl) STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

236

HE HE AT AT HE HE R / R

EY GR R HE

OO M

AR

M

OO

N

AR OO

/M

N

AR

Y NA V DA RK

DA DA RK RK NA NA VY VY / E UC SP R

VY NA /R RE D

RE

D

ED

SI L

VE

R

N

DA

HE AT

EY DA

RK

GR

CK BL A

BL

AC

K

/B

LA

CK

FARGER

DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 179 kr


5 PANEL COTTON CAP

BARN

SIDE 310

Cap med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

UE SK

SU R

Y

F

BL

BL

RO HT IG K

BR

OR

LD GO

AN

GE

PI N

D

RA

L

E

NA

TU

SA N

OL OC CH

OL

IV

BO TT L

E

E

GR

AT

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

D RE HT IG BR

LD ER A EM

UE

YA L

VY FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

BL

D RE C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

NA

EY GR

IT E

K AC

HI TE DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

FARGER

GR EY

CA PRIS 54 kr

START FIVE Cap med 5 paneler, justering med borrelås. ART NR STFV MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size

UE

UE

BL T GH

YA

LI

RO

VY NA

LI

N OW BR

IV OL

N EE GR

FL OU CA

M

E

E AG

N EE GH

T

GR

AK

I

/N LL YE

KH

LL YE

OW

OW

GE OR

PI

AN

NK

D RE

BU

RG

UN

DY

AV

Y

LI

BL L

/W

VY NA

GH

T

GR

HI

EY GR

EY

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

TE

CA PRIS 31 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Cap i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

GR LE TT

CL A

SS

IC

UN RG BU

BO

DY

RE D

L RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA VY

GR E GR

AP H

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

Y

FARGER

EE N

CA PRIS 62 kr

CAPS

237


PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B65 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Tri-glide spenne

/ EN ST CH ON NA E V

Y

VY NA

FO RE S

T

ST O

NE

GR EE

FR S EN TO CH NE NA / VY

N

FR

FR

GR AP H

EN

CH

IT E

BL AC K

CL

BR

IG

AS

HT

SI

C

RO

RE

YA

D

L

W

HI

TE

FARGER

GR EY

CA PRIS 66 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable.

B651 85% polyester, 15% bomull One-size, snapback-størrelsejusterer

ART NR MATERIALE STØRRELSER

SA M

VY

AR

NA

T

W

LI

GH

BL

AC

GR

K

EY

FARGER

ND

83 kr

CA PRIS

LIBERTY 6 PANEL CAP Sanwichcaps med 6 paneler. Metallspenne. Finns med både avikende farger og med solide farger i skjermens sandwichdesign. Noen kombinasjoner finnes også med avikende farger på hele skjermen. ART NR LISA MATERIALE 100% børstet bomull STØRRELSER One-size

238

Y GR E LI GH

TE HI /W EE N GR

/N IV E OL

N OW BR

T

/N AL UR AT

AT U /N

/N L TU RA NA

Y GR E

EY Y

RA L

GR

BL

AV

K

AV Y

TE HI

K AC

K AC BL AC BL KH

AK

I/

AK I KH

/W

/R

RE /G

HI /W K AC BL

ED

Y

TE

K LA C /B AC K BL AV OW LL YE

GE AN OR

/N

Y AV /N D

/W D RE

RE

HI TE

TE HI /W NK PI

/

/

BU NA RGU TU N RA DY L /

LI GH W TB HI LU TE E

RO YA W LB HI L TE UE

VY NA

NA

VY

/N

/W HI

AV

TE

Y

Y

W

W

HI

TE

HI TE

/B

/W

HI

TE

FARGER

LA CK

CA PRIS 59 kr


Y

/

/

EL

/Y

N PU CH TT NA Y VY

FR E

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

AC GR K / EE LI N ME

BL

K

AC

NG E

/O RA

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

TT

BO LE EE

DY

GR

RE D

BU RG UN

N

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FARGER

FR P EN UT CH TY NA / V

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

CK

BL A

FARGER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Cap med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer CA PRIS 63 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Caps med 5 paneler och kontrastefarg på skjermekant.

ART NR B15C MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

CA PRIS 65 kr

CAPS

239


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B20 MATERIALE 100% borstad bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

ART NR B59 MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne.

CH

GR

FR

N EE

N

GR

EE

M

IL

BO

IT

TT

AR

LE

Y

C SI AS CL

BR

GR

RE

YA IG

HT

RO

DY UN RG BU

D

L

GR

LI

AP

GH

EN

T

TE HI

BL

NA

EY

EY GR

K AC

TE HI W

VY

CA PRIS 88 kr

ULTIMATE 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. Perfekt for trykk og broderi. TearAway etikett. ART NR B18 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER Rip-Strip™ storleksjusterare

EE

D

GR

RE

E TT L BO

CL A

SS

IC

RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA V

L

Y

EY GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

TE HI W

N

CA PRIS 68 kr

240

EN C W

FR

/ LL W YG HI RE TE E N

KE

Baseballcaps med 6 paneler.

FARGER

H HI NA TE V Y

EY GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM

TE HI /W GE AN OR

AUTHENTIC BASEBALL CAP

FARGER

/

/

LO W

BL AC K

BL AC K

CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FARGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 76 kr


SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. Capsen har stretch-fit for bedre passform. ART NR B860 MATERIALE 98% bomull, 2% elastan STØRRELSER S/M, L/M CA PRIS 111 kr

EN

CH

NA

VY

GR EY IT E

FR

GR AP H

BL AC K

FARGER

RECYCLED PRO-STYLE CAP Cap med 6 panlerer og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. TearAway etikett. ART NR B70 MATERIALE 100% resirkulere polyester STØRRELSER One-size, metallspenne CA PRIS 89 kr

RD FO

HI GR

OX

AP

BL

NA

GR TE

K AC

TE HI W

VY

EY

FARGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler produsert i sertifisert økologisk bomull. Rebrandable. ART NR B54 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER One-size, metallspenne

ND SA

GR E E OL IV

RD FO OX

BL AC

K

NA

VY

FARGER

EN

CA PRIS 124 kr

CAPS

241


SNAP BACK Caps med 6 paneler. Flatt skjerm. Klassisk snapback.

ART NR SNAP MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size, justerbart plastspenne CA PRIS 73 kr ED

EY GR

K AC BL

AC

FL OU M CA

CL

GR

AS

EE

SI

C

N

AG

RE

E

D

BL UE BL L YA RO

NA

/R

RE K

AC BL

TE HI W

ED /R VY

VY NA

/G

K

LA /B

TE HI W

Y

CK

FARGER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrocaps med 5 paneler, rett stor skjerm og klassisk plastspenne. ART NR B610 MATERIALE 100% bomullstwill STØRRELSER One-size

242

LE PU RP

HT IG GR EE LE BO TT

YE LL OW

N

BR

CH EN FR

RO

NA

YA

VY

GR EY

OR

AN

GE

RE D C SI CL AS

BU RG

UN DY

GR

AP HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

FARGER

L

CA PRIS 62 kr


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumcap i klassisk snapback modell. Skjerm, ventilasjjonshull og snapback spenne i kontrastfarger. Klassisk grønn under bremmen. ART NR YP002 MATERIALE 80% akryl, 20% ull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FARGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 179 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckercap med hvit frontpanel og mesh i kronen. Høy krone med 5 paneler og rett brem. Snapbackspenne. ART NR YP011 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

LL W YG HI RE TE E N

D RE

KE

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FARGER

TE

CA PRIS 119 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrocaps med rett stor skjerm med grønn underside og klassisk plastspenne. ART NR B660 MATERIALE 100% polyestertwill STØRRELSER One-size CA PRIS 83 kr /

RE D

AS BL SIC AC RE K D

CL

C SI AS CL

Y NA V FR

EN CH

RE Y /G EY GR

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

EY AP H BL ITE AC G K R GR

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL BL AS A SI CK C / RE D

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

BL

/B K BL AC

W

HI T

E

/B

LA

LA

CK

CK

/

FARGER

CAPS

243


NY HE T

URBANWEAR SNAPBACK Cap med 5 paneler, halvbøyd skjerm og sydde ventilasjonsløkker. TearAway-etikett. ART NR B649 MATERIALE 80% polyester/20% bomull STØRRELSER One size, snapback-størrelsejustering. CA PRIS 77 kr

NA VY

GR TE HI AP

NY HE T

GR

BL AC K

EY

FARGER

URBANWEAR SNAPBACK Cap med 6 paneler, halvbøyd skjerm og sydde ventilasjonsløkker. TearAway-etikett. ART NR B648 MATERIALE 80% polyester/20% bomull STØRRELSER One size, snapback-størrelsejustering. CA PRIS 77 kr

VY NA

HI AP GR

BL

AC

TE

K

GR

EY

FARGER

URBANWEAR TRUCKER Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable. ART NR B646 MATERIALE 100% polyester / 85% polyester, 15% bomull (frontpanel och skjerm) STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare

244

ND

GR EE VE OL I

SA M AR

NA

VY

W

LI

GH T

GR EY

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARGER

N

CA PRIS 83 kr


HA

/K

N

KI

EE

GR

N

EE

GR

O

M

CA

I

AK

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

S

OS

M

TE

HI

/W

LE

TT

BO

D

RE

D

RE

/

ER

NA VY

LV

SI

Y

GR E

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

BL AC K

TE

FARGER

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

N

OO

AR

M

IG H W TR HI O TE YA

L

L

YA

RO

TE

HI

W /

/

/

/

CH CA OCO RA LA M TE EL /

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

PA PA ST ST EL EL BL BL UE UE /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

AC K

AC K /F US CH

EY

GR

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

NG

RA

/O

SU BL RF AC BL K / UE

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

OL E

EY

EE

GR N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FARGER

BR

HT

IG

TE

HI

/W

FARGER

BR

NA VY

ORGANIC COTTON TRUCKER

Cap i økologisk bomull med 6 paneler og forbøyd skjerm. Nettpanel bak. TearAway etikett.

ART NR B60 MATERIALE 100% organisk bomull (frontpanel & skjerm), 100 % polyester, STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare CA PRIS 119 kr

SNAPBACK TRUCKER

Caps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIALE 100% bomull front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterare

CA PRIS 62 kr

RETRO TRUCKER CAP

Retro truckercap med 6 paneler og forbøyd brem. Populær caps med meshkrone og matchende farge under bremmen.

ART NR YP023 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

CA PRIS 116 kr, Camo: 179 kr

CAPS

245


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Cap med 6 paneler og flat skjerm med klistremerke. Nettpanel bak. TearAway etikett. ART NR B664 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

AS BL SIC AC RE K D

CL

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FARGER

/

CA PRIS 83 kr

ARMY CAP Army inspirert cap i vasket bomull. Justerbar metallspenne. ART NR B34 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne

246

AT E

BB PE

GR E IV OL

LE

EE

N

KH

CH OC OL

TE HI W VY NA

NA

TU R

AL

BL A

CK

FARGER

AK I

CA PRIS 80 kr


Y

EN PU CH TT NA Y V

FR

/

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y / /

CL A BL SSI C W AC RE HI K D TE / /

BO BL TT AC LE K GR /W E HITEN E /

F BR RE IG NC H H W T R NA HIT OY V E AL Y / /

C GR LA AP SS HIT IC P E IN GR K EY /

NG E

RA

/O

OR BL A N AC GE K /

K

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

AC

BL

E

IM

/L

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

K

BL AC

GR AP BL H AC W ITE K HI G / TE RE Y

/

BL A RE CK D /C / W LA HIT SS E IC

CL BL AS A SI CK C / RE D

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL W AS HI SI TE C / RE D

H

HIT E NA / FR VY EN C

W

FARGER

BR IG BL HT R W AC OY HI K A TE / L /

I

AK

KH

L

YA

RO

VY

NA

K

AC

BL

TE

HI

W

BUCKET COTTON

Solhatt med bred skjerm. Svetteband i bomull.

ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size

CA PRIS 98 kr

FARGER

TEAMWEAR COMPETITION CAP

Sportcap med 3 farger. 5 paneler.

ART NR B171 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One size, Rip-strip spenne.

CA PRIS 68 kr

CAPS

247


T HE NY


VESKER Her finner du den rette sekk, veske eller bag som rommer alt du behøver, uansett hvor du skal.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

LEMON

BOTTLE

APPLE GREEN

OLIVE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CHOCOLATE

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. 49 farger – bestselger!

ART NR W101 MATERIALE 100% bomull MÅL 38 x 42 cm KAPASITET 10 liter VEKT 140 g

CA PRIS NATUR 23 kr CA PRIS FARGET 31 kr

250


ORGANIC COTTON SHOPPER Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 57 kr CA PRIS FARGET 66 kr

GR EY

W180 100% økologisk bomullscanvas 32x35x12 cm 16 liter FARGER 170 g HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 71 kr CA PRIS FARGET 83 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FARGER

GR

ART NR W801 MATERIALE 100% økologisk bomullscanvas MÅL 38 x 42cm KAPASITET 10 liter VEKT 340 g

VY

EarthAware® handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull. Håndtak er ca. 67 cm. lange, slik at nettet kan bæres eller ta den over akselen.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

HI D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 37 kr CA PRIS FARGET 49 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E

GR EY

EY

FARGER HI T

W261 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

SHOPPING BAG

VESKER

251


PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i kvalitetsbomul. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. HI TE AP

NA

TU

EN CH

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARGER

FR

W201 100% bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 35 kr CA PRIS FARGET 45 kr

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Større handlenett med belg i kvalitetsbomull. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FARGER

NA

EN

W225 100% bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FARGET 57 kr

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populært handlenett med korte håndtak. Bæres i hånden.

CA PRIS NATUR 21 kr CA PRIS FARGET 28 kr

252

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

EN

W101S 100% bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Handlenett i Fairtrade serifisert bomulscansvas. lengde håndtak er 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene. W623 100% bomull canvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FARGER NA

CA PRIS NATUR 107 kr CA PRIS FARGET 144 kr

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Handlenett produsert i sertifisert økologisk kvalitetsbomull. Bærehåndtaket er 58 cm. Kan bæres i håånden eller over akulderen.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 52 kr CA PRIS FARGET 71 kr

EY

EY

FARGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE ®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A PA

ST

EL

PI

NK

CA PRIS NATUR 107 kr CA PRIS FARGET 122 kr

TU RA

L

W821 100% økologisk bomullscanvas 38 x 42cm 10 liter 340 g FARGER CK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

UE

Nett produsert av kontrollert og sertifisert bomullcanvas. Kan bæres både i hånden og over skulderen.

SHOPPING BAG

VESKER

253


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fair Trade sertifisert handlenett som kan bæres i hånden eller over skuldrene.

TU

RA L

RA

L

FARGER

NA TU

NA

CA PRIS NATUR 90 kr CA PRIS FARGET 108 kr

/B LA CK

W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter 407 g

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG

FOR LIFE CONTRAST HANDLES

L

/B

LA

RA L NA / F VY RE N

CK

CH

K

/N

AT

UR

AL

FARGER AC

W801C 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 340 g

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

FR E / N NC AT H N UR A AL VY

Nett produsert av kontrollert og sertifisert bomullcanvas. Kan bæres både i hånden og over skulderen. Lengde håndtak 67 cm.

NA TU

NA TU

RA

CA PRIS NATUR 60 kr CA PRIS FARGET 73 kr

PACKAWAY TOTE BAG

254

NG / B LE LA CA CK MO

JU

CA PRIS 62 kr ( Camo 71 kr)

AC

K

/B

LA

CK

FARGER BL

BG152 210D polyester 34x39x8 cm 12 liter

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

Komprimerbart nett med belg i vannbestandig materiale. Innvendig lomme som brukes ved komprimering.


PU

LE

RP

RE

GE

AN

C

D

NK

CK

/

LA

/B

PI

SI

OR

AS

CL

A

UE

SI

TR

CH

FU

BU R BL GU AC ND K Y

/

E

BL U

YA L

RO

RE

HI

SA PP

T

IG H

BR

Y

NA V

EY

GR

EN CH

FR

GH T

LI

E BL Y M AC AR K L/

GR

Y

GR AP H BL ITE AC G K RE

AC

K

/F

US

CH

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

IA

CK

LA

/B

SU BL RF AC BL K / UE

AC K

BL

CK

LA

/B

CK

BL A

TE

W HI

ST / W EL HI MIN TE T

PA

RD

TA

US

M

D

AL

N

EE

N

EE

GR

GR

ER

EM

E

M

LI

Y

LL

KE

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

E

IV

OL

E

AT

OL

OC

CH

L

RA

TU

NA

OW

LL

YE

GE

AN

OR

RG UN

BU DY

ER

ND

LE

RP

VE

LA

PU

ST / W EL HI BL TE UE

PA

UE

E

BL

BL U

RE

RF

SU

HI

PP

SA

K

T

IG H

BR

/

L

YA

D

RE

RE D

RO

C

SI

AS

CL

T

IG H

BR

ST / W EL HI PIN TE K

PA

CL AS W SIC HI P TE IN

FU CH SI A

T

EY

NA VY

GR

FR EN CH

LI GH

EY

GR

/B LA CK

HI TE

AP

GR

BL AC K

BL AC K

TE

HI

W

FARGER

OR BL A N AC GE K /

N

EE

GR

CK

N

EE

GR

TT LE

BO

E

M

LA

/B

FARGER

LI

OW

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

LL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

YE

COTTON GYMSAC

Gympose i vannavisende polyester. Utvendig lomme med glidelås for sko eller blæte klær. W110 100% bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

CA PRIS NATUR 32 kr CA PRIS FARGET 45 kr

ICON GYMSAC

Klassisk gympose med tykk glidelås. Innvendig skjult lomme for småsaker.

BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter

CA PRIS 99 kr (Black cords 104 kr)

SHOPPING BAG

VESKER

255


256

IC

CT

AR

O

M

O

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

CA J M UN OU G FL LE AG E

EE N

N

EE

GR

N

EE

GR

GR

LE

OL IV E

TT

BO

Y

LL

N

GR EE

W

LL O

YE

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

LD

GO

OR RE AN SC GE ENT

UO

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

NT

GE

AN

OR

HT

C

SI

IG

BR

AS

CL

SI C

AS

CL

OR ES CE

FL U

A

SI

FU CH

RF

SU

UE

BL

UE

BL

E

UE

E

BL U

BL U

EA N

OC

Y

SK

SE R

LA

BL

L

YA

Y

UE

NA V

RO

RE

HI

PP

SA

HT

IG

BR

CH

EN

FR

BL

ER

CE

EY

GR

GR EY

LV

OR

RF

AI

SI

GH T

LI

E

IT

PH

GR A

TE

AC K

BL

HI

W

FARGER

KE

E

LI M

DY

TA

UN

RG

BU

EN

AG

M

LE

PU RP

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympose med tykk glidelås.

ART NR BG10 MATERIALE 210D polyester MÅL 33x45 cm KAPASITET 11 liter

CA PRIS 46 kr


PREMIUM COTTON GYMSAC Gympose i kvalitetsbomul med snøring stenging.

HI TE AP

NA

TU

RA L

NA VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARGER

CH

W210 100% bomull 37x46 cm 12 liter 120 g

FR EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FARG 57 kr

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomull. Stenges med klassisk snøring stenging.

T GH

HI D

L RA

C

TU

SI

NA

BR

CL

IG

AS

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 46 kr CA PRIS FARGET 59 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE

EY

EY

FARGER HI

W260 100% bomull 37 x 46 cm 12 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

RENEWTM RECYCLED GYMSAC

OL TR

GR

PE

PU

GR M

IL

IT

AR

Y

D US TA R M

CL

AS

SI

C

RE

D

EE

N

CA PRIS 122 kr

RE

AC K

BG281 100% resirkulert polyester 40x48 cm 15 liter FARGER 186 g

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EY

Klassisk gympose med tykk glidelås produsert i 100% resirkulert polyester. Liten lomme med glidelås og reflex-detaljer. TearAway etikett.

GYMSAC

VESKER

257


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympose med snøring. Reflekterende overflate for bedre synlighet. Liten utvendig lomme med glidelås. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

CA PRIS 132 kr FARGER

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomullscanvas. Stenges med glidelås og grovt snøre

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W810 100% økologisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

RO Y IG HT

C SI AS CL

OR

AN

GE

RE

RU

L RA NA TU

R BE AM

D

ST

BR

AI RF O

GH LI

AL

BL UE RC E

EY GR T

IT GR AP H

K AC BL N E IV OL

SA

GE

GR

GR

EE

EE

N

VY NA H NC FR E

258

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

GR EY

CA PRIS NATUR 79 kr CA PRIS FARGET 98 kr


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsekk produsert i 100% resirulert polyester. Romslig hovedrom samt mindre lomme på yttersiden. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vatterte justerbare axelremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett. ART NR BG285 MATERIALE 100% resirkulert polyester MÅL 31x42x21 cm KAPASITET 18 liter CA PRIS 246 kr

EE AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE CL

AS

SI

C

TR OL PE

GR RE PU

BL AC

K

EY

N

FARGER

BACKPACK

VESKER

259


260

TT LE

BO

EE N

GR

EE N

GR

IG

BR

HT

D

RE

UN DY

NK

SU

RF

UE

L

Y

YA

RO

NA V

BL

HT

BR IG

CH

EN

FR

AC K

BL

FARGER

BU RG

PI

IA

CH S

FU

TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

E

HI

W

E

IV

OL

N

EE

GR

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

Y

LL

KE

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY D

RE

BG125J 600D polyester 28 x 38 x 19 cm 14 liter

CA PRIS 169 kr T

EL

M

RA

CA

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

RD

TA

US

M

ST

RU

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

HT

IG

BR

D

RE

DY

UN

RG

BU

T

EN

SC

RE

UO

FL

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

K

PIN

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

M

HI RE

BL

UE

PU R

PL E

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

PP

SA

GR EY

BR IG HT

VY

NA

RO YA L

EN CH

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

E

CK

LA

/B

IT

GR AP H

K

AC

BL

BL AC K

Y

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

FARGER

M

LE

RP

PU

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

LI

GE

OR AN

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.

BG125 600D polyester 31 x 42 x 21 cm 18 liter

CA PRIS 184 kr

JUNIOR FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk for barn med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsekk i “citystil”. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FARGER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

CA PRIS 246 kr

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

RD

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 265 kr

M

BU

US

RG

TA

UN

DU

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FARGER

VY

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

UE

Stilren ryggsekk i “citystil” med rullelukking. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK

OL EE N

PU R

PE

E

TR

GR

K AC BL

AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE C SI AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EY

Ryggsekk med foldbar åpning produsert i 100% resiklulert polyester. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Vattert laptoprom med plass til en 15,6'' laptop. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vattert rygg. Justerbare, vatterte akselremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett.

CA PRIS 340 kr

BACKPACK

VESKER

261


ROLL-TOP BACKPACK

K

CA R

NA VY CH FR EN

CA PRIS 277 kr (Marl 299 kr)

REFLECTIVE

AM

AC BL

/ E BL Y M AC AR K L

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 12 liter

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EL

Ryggsekk med rulle låsetopp i moderne look. Refleksdetaljer. Romslig innelomme med vattert rom med plass for en 15,6" laptop. Vattert rygg. Justerbare, vatterte skulderremmer. Bærehåndak. Rebrandable.

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

EC

EC

TI

TI

VE

FARGER

RE

FL

FL

BG138 85% polyester, 15% bomull 26x43x13 cm 15 liter

NY

HE

T

CA PRIS Silver: 302 kr, Black: 333 kr

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VE

Ryggsekk med rullelukning i ”citylook”. Reflekterende ytterstoff for bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Justerbar, vatterte skuldreremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK Kjøleveske i form av en ryggekk med to bærehåndtak og lomme med glidelås i front. Kjøleisolert hovedrom med avtørkningsbar yte innvendig. Refleksdetaljer på glidelåsen. Vatter justerbare skulderemmer. Produsert i resirkulert materiale. PVC-fri. BPA og ftalatfri. TearAway-etikett.

262

EE GR

EY

M

IL

IT

AR Y

GR RE PU

BL

CA PRIS 340 kr

N

BG287 100% resirkulert 600D polyester, PEVA-fòr 40x30x14 cm 16 liter FARGER AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


EVERYDAY OUTDOOR 15L BACKPACK

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD515 600D rip-stop polyester 27x40x18 cm FARGER 15 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EE N

Ryggsekk i vannbestandig materialet. Romlig hovedrom med innvendig glidelås som har lomme med nøkkelholder. Vattert rygg med ventilerende effekt. Justerbar vatterte skulderemmer og brystspenne.

CA PRIS 332 kr

EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

E IV OL

BU

BL

RN

T

GR

K

RE

EE

D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FARGER 20 liter AC

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

N

Ryggsekk I vannbestandig materialet. Romslig hovedrom med innvendig glidelås som har lommer med nøkkelholder. Eksanderende lommer utvendig. Komprimeringsremmer. Vattert rygg med vantilerende effekt. Justerbare, vatterte skulderremmer og justerbar brystspenne og midjespenne.

CA PRIS 408 kr

ATHLEISURE PRO BACKPACK

YA RO HT IG L AR M EY GR

E M LI

CL

AS

SI

C

GR

RE

EE N

D

CA PRIS 383 kr

BR

FR EN CH

BL

NA VY

BG550 600D/420D polyester kombinasjon 31x44x16 cm FARGER 18 liter AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

L

Sport ryggsekk i helt nytt design. To store rom hvor det store passer perfekt til computer/pad. En nedre «wet pocket» for bløte tur/ treningstøy. Vattert rygg.

BACKPACK

VESKER

263


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y NT A

GE

NA V

Y

VI

/

GR AP H BL ITE AC G K RE

GR E BL Y M AC AR K L

IV E BL GR AC EE K N/

OL

UN DY

BL

AC

K

/T

AN

/B LA CK

BU RG

CA PRIS 442 kr (Camo 448 kr)

BL AC K

BG613 600D polyester 30x46x17 cm FARGER 18 liter

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

/

Ryggsekk i vintage stil med beskyttet pc rom.

VESSELTM SLIMELINE LAPTOP BACKPACK Stilren ryggsekk i slimmet design. Utvendig, vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås. Flere smarte innvendige lomer for bra organisering. Nøkkelholder. Utvendig sidelommer med glidelås. Vattert ergonomisk rygg. Bærehåndtak. Justerbare, vatterte skulderremmer. Rebrandable. QD906 600D micro rip-stop polyester 46x30x18 cm 16 liter FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 515 kr

PITCH BLACK 12 HOUR DAYPACK Ryggsekk i vannavisende yttertoff. Minimalistisk design med anpasningsbar funksjonalitet. Innvendig aleastisk flaskeholder. Lommer med glidelås fremme. Helforet. Ekspanderbar med kapasotet fra 14-18 liter. Vattert og pustende nettpanel på rygg. Kraftfull brystspenne. TearAway etikett. QD560 1000D polyester 33x48x19 cm 14-18 liter

FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 727 kr

264


PROJECT CHARGE SECURITY BACKPACK Teknisk, anti-lommetyv ryggsekk i minimalistisk og holdbar stil. Integrert ladingsstasjon (usb). Sekken sitter perfekt på ryggen . Utvendig vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås og vattert lomme for plass til pad. Innvendig lomme til verdier. Nøkkelholder. Bærehåndtak. Justerbare, avtagbare skulderemmer. Rem bak for montering på trolley. Powerbank følger ikke med. Rebrandable. QD925 jacquard nylon/PU belagd polyester kombinasjon 30,5x46x17 cm 15 liter FARGER BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 955 kr

Q-TECH CHARGE CONVERTIBLE BACKPACK Teknisk ryggsekk med integrert ladingsstasjon(usb). Sekken sitter perfekt på ryggen . Utvendig vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås og vattert lomme for plass til pad.. Innvendig lomme til verdier. Nøkkelholder. Bærehåndtak. Justerbare, avtagbare skulderemmer. Rem bak for montering på trolley. Powerbank følger ikke med. Rebrandable.

AR

L

FARGER

M

QD990 650D polyester 30x42x14 cm 16,5 liter

GR

AN

BL

IT

E

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 576 kr

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsekk i vannavisende stoff. Minimalistisk design med tilpasningsbar funksjonalitet. Vattert lomme med plas for en 15,6'' laptop. Hovedrom med glidelås og en lomme til drikkeflaske innvendig. Lommer fremme med glidelås. Helforet. Ekspanderbar med kapasitet fra 20 til 25 liter. Vatter og pustende nettpanel på rygg. Kraftfull brystspenne. TearAwau etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 803 kr

BACKPACK

VESKER

265


EXECUTIVE DIGITAL CASE Større vattert dataveske med tre innvendige rom. Justerbar og avtagbar skulderem. Lomme på fremsiden med plass for kulepenner etc. Praktisk trollybag strap på baksiden av vesken.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD268 600D/1680D polyesterkombinasjon 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 615 kr AR L M EY GR

BL

AC K

FARGER

ESSENTIAL TECH ORGANISER Organiseringsveske i moderne slimmet design. Passer opp til 11'' pad. Vattert innelomme. Vattert hovedlomme med glidelås og lomme på siden. Flere innelommer. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG65 600D polyester 30x22x2 cm 1,25 liter

CA PRIS 424 kr

266

AR M EY GR

BL

AC K

L

FARGER


MESSENGER BAG BAG Skulderveske med justerbar skulderrem. Innelomme med plass for penner, visitkort, mobil m.m. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter

N LE TT

CL

BO

AS

SI

C

CH SA OC N OL D / AT E

GR

EE

D RE

UN DY RG BU

L

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

YA RO HT IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FARGER

/

CA PRIS 201 kr

RETRO SHOULDER BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

/ TT L W EG HI R TE EE N

BO

AS W SIC HI R TE ED

CL

R SA GUN ND D

Y

/

/

/ BU

IG H W TR HI O TE YA L

BR

/ EN C W H HI NA TE V

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FARGER

IA

CA PRIS 170 kr

RETRO FLIGHT BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FARGER

/

CA PRIS 135 kr

LAPTOP

VESKER

267


NIKE HERITAGE GYMSAC Gympose med klassisk snøring. Ekstra tykke snører. Praktisk lomme i siden for verdisaker. Kan også brukes som sekk. ART NR NK286 MATERIALE 100% polyester MÅL 43x33 cm.

BL

FARGER

AC /W K/ HIT WH E ITE

CA PRIS XX kr

NIKE VAPOR ENERGY 2.0

TRAINING BACKPACK

Ryggsekk med rullelukking. Rullelukking med glidelås gjør det enkelt å komme til ditt innhold og gir mulighet for å ekspandere volumet. Inneholder flere funksjoner lommer og et separat lomme for sko.

ART NR NK287 MATERIALE 70% nylon, 30% polyester MÅL 47x33x15 cm.

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr

NIKE DEPARTURE ROLLER Trolley som du enkelt tar med deg verden rundt. Flere innvendige lommer for god organisering og muligheter for eksmpandering av volum. Låsbare glidelåser. To utvendige lommer med glidelås. Produsert i slitesterk polyester. Teleskop håndtak i god kvalitet i aluminium. Bærehåndtak. ART NR NK285 MATERIALE 95% polyester, 5% polyurethane

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr


NIKE DEPARTURE BACKPACK Ryggsekk i moderne, estetisk design med sikke forvaring. Stort hovedtom med separat lomme for laptop. To lommer fremme med glidelås og utvendige meshlommer i siden. Bærehåndtak g justerbake skulderremmer. Produsert i slitesterk polyester. ART NR NK283 MATERIALE 100% polyester MÅL 48x33x18 cm

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr

NIKE CAPACITY WAISTPACK 2.0 Smart rumpetaske som passer ved aktivitet. Sikkerhetslomme og produsert i stretchy materiale som gjør det lett å få mye i lommen. Mechfòr.

ART NR NK006 MATERIALE 100% polyester / 100% nylon STØRRELSER S, L

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 299 kr


ATHLEISURE HOLDALL Lekker sportsbag med stort hovedrom, skorom og en «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Avtagbar rem. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO IG BR

O M

N

CA

EE

JU

NG

LE

GR E LI

M

OR

CL

HT

CH EN FR

ID M

GR GE AN

C SI AS

VY

T GH NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FARGER

O

CA PRIS 383 kr

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Sportbag produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

CA PRIS 246 kr

OL TR

GR

270

PE Y IT AR IL M

US T M

CL

AS

SI

C

AR

D

RE

D

GR EE

N

PU

BL

RE

AC

K

EY

FARGER


VARSITY BARREL BAG Sportsbag i vintage design. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG140 600D/420D polyester kombinasjon 50x25x25 cm 20 liter

FR E OF NC F HN W A HI V TE Y / K

/

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

AS W SIC HI P TE IN

/ CL

M IN T W GR HI EE TE N

L FR IGH EN T CH GR NA EY VY /

EE N GR RY IL IT A

KE L OF LY F GR W E HI EN TE /

M

GR

E BL Y M AC AR K L/

CH US /F K AC BL

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BU OF RG F UN W D HI Y TE /

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

GR

BL

AC

K

/B

AP BLA HI CK TE / GR E

LA

Y

CK

FARGER

IA

CA PRIS 231 kr

PACKAWAY BARREL BAG Lettvekstbag som kan pakkes inn i sin egen lomme. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG150 210D polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter

CA PRIS 101 kr (Silver 130 kr)

SI CH

NG / B LE LA CA CK MO

JU

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CK

FL

FU

UO

IG BR LA /B K AC BL

A

NK RE S BL CE AC NT K PI

L YA HT

/B ER

IV E BL GR AC EE K N/

OL

LI

M

E

GR

EE

N

SI

BL

LV

AC

K

BL YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

D

RO

HI /W

K AC

TE HI W RE C SI AS CL

LA

TE

CK

/

FARGER

REFLECTIVE BARREL BAG

REFLECTIVE

Sportsbag med reflekterende ytterstoff for en bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Bærehåndtak og avtagbar skulderrem. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG136 85% polyester, 15% bomull 50x25x25 cm 20 liter

VE R SI L

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL E

EC

CT

TI

IV

VE

FARGER

E

CA PRIS 277 kr (Black 309 kr)

BAG

VESKER

271


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendbag i vintagelook som kan bæres både i justerbare håndtak og med bærerem. Extra lang glidelås til hovedlommen for enklere inngang. Hard bunnplate. ART NR BG628 MATERIALE 600D polyester MÅL 47x30x23 cm KAPASITET 26 liter CA PRIS 433 kr

NA H EN C FR

BL

AC K

VY

FARGER

272


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftig canvas matriale. Avtagbar/ justerbar skulderrem. Ekstra lang glidelås til hovedrommet enklere tilgang. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG650 425 gram vasket cotton canvas 51 x 24 x 33 cm 30 liter

CA PRIS 464 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FARGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekend bag I klassist design med detaljer i ekte lær. Fòret hovedrom med ekstra lang åpning for beste tilgjengelighet. Innvendige lommer til verdisaker og en yttre lomme. Bærehåndtak. Avtagbar, justerbar skulderrem. Inngang I fòret for enklere dekorasjon av logo. Rebrandable. ART NR QD650 MATERIALE 100% vaxad bomullscanvas MÅL 26x48x24 cm KAPASITET 19 liter CA PRIS 849 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

BAG

VESKER

273


OVERSIZED BELT BAG Oversized mageveske med stort stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Lommme med glidelås på baksiden. Innvendig hake for nøkler. Justerbarn belte. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 130 kr

FR

LI

EN

GH

T

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARGER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Rompetaske produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 101 kr

OL TR

GR

274

GR AR Y IT IL M

US M

CL

AS

SI

C

TA R

D

RE

D

EE

N

PU

PE

RE

BL AC

K

EY

FARGER


BELT BAG Mageveske med stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Bakside med diskret glidelås lomme. Justerbart belte. Rebrandable.

EY GR LI G

GR AP H

FU C

HS

IA

BU RG UN DY

BL RO YA L BR IG HT

HT

IT E

K AC

TE HI W

VY NA CH

GE AN

IC

OR

AS S

CA M NG LE JU

GH T

CA

O

M O

CL

LI

M ID

M

NI

E

GR

EE

N

FL U YE ORE LL SC OW EN T

FL U

TR

OR

UE

ES CE

PI N

NT

K

RE D

PI

NK

CA PRIS 82 kr

GR EY

FARGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

OVERSIZED ACROSS BODY BAG Oversized mageveske med stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Bakside I mesh med diskret glidelås lomme. Justerbart belte. Rebrandable.

L

FARGER

AR

BG143 300D polyester 47x20x8 cm 6 liter

GR

BL

EY

AC

M

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 163 kr

REFLECTIVE

REFLECTIVE BELT BAG

FL

EC

EC

TI

TI VE

BG134 85% polyester 15% bomull 38x14x8 cm 2,5 liter FARGER

RE R VE SI L

CA PRIS 116 kr

BL A

CK

RE FL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VE

Midjeveske med refekterende overflate for bedre synlighet. Stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Lomme med glidelås på baksiden.

ACCESSORIES

VESKER

275


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Fillomme for laptop eller documenter med Rip-StripTM lukking. Utvendig lomme. Passer til Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Passer opptil 15,6” laptop eller A4 papir. Utvendig lomme. Glidelåslukking. Rebrandable. ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 51 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral I en enkel og tidløs design som passer i en 13” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 101 kr

276

AR M EY GR

BL

AC K

L

FÄRGER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral i en enkel og tidløs design som passer i en 15” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 119 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ACCESSORIES LAPTOP

VESKER

277FOR KLER

Stilige, fuknsjonelle kjøkken- og barforkler i mange farger for profesjonelle miljøer.


280

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FARGER

KH

CH

ER

LO W

NF

SU

TA RD

M US

SIDE 308

BARN

COLOURS BIB APRON

Klassisk forstykke i utrolig mange farger. Justerbarn nakkebånd med metalspenne.

ART NR PR150 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill MÅL 72 x 86 cm VEKT 195 g

CA PRIS 171 kr (Black / White 152 kr)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassisk forstykke i et bredt fargesortiment! Stor åpen lomme med separat lomme for penner. Justerbart nakkebånd med metallspenne. ART NR PR154 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill VEKT 195 g MÅL 72x86 cm

L RO YA

NE GI AU

BE R

OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E

AC RR TE

OR A

OT

TA

RR Y BE RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

ET

M

ID

NA E

LI

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

D RE

VY

BL UE E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 181 kr (Black / White 166 kr)

FORKLE

281


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeforstykke i et bredt fargesortiment. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR151 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARGER

UE

CA PRIS 160 kr (Black/White 143 kr)

COLOURS BAR APRON Midjefostrykke i en lang modell. Stort fargeutvalg. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. Stor åpen lomme med separat lomme for penner. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR158 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

282

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 187 kr (Black/White 173 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassisk forstykke i denim. Justerbarn nakkebånd med metalspenne.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR150 Denim: 30% polyester, 70% cotton twilll 265 g 72x86 cm

M NI

M

DE

NI

E BL U

GR

EY

DE

M

IN DI GO

DE NI BL AC K

FARGER

DE NI M

CA PRIS 197 kr

DOMAIN CONTRAST DENIM BIB APRON

Klassisk forstykke i jeanslook. Stor åpen lomme fremme med separat plass til penner. Omme på brystet. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. Knytebånd og detaljer i kontrast med med stoffets bakside frem. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR127 70% bomull, 30% polyester 265 g 72x86 cm

DE NI GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI M

FARGER

M

CA PRIS 266 kr

FORKLE

283


JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassisk forstykke i jeanslook med synglie kontrast stikninger. Lomme i front som er delt opp i fire. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. Knytebånd.

250 kr

BL

IN

DI

AC

K

DE NI

M

FARGER

DE NI M

CA PRIS

PR126 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 72x86 cm

GO

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeforstykke i jeanslook med synlige kontrast stikninger. Lomme fremme delt opp i fire. Knytebånd.

DE

NI DE K AC BL

284

NI

M

FARGER

M

214 kr

IG O

CA PRIS

PR125 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 79x39,5 cm

IN D

ART NR MATERIALE VEKT MÅL


CROSS BACK "BARISTA" BIB APRON

Barista forkle med korsbånd I ryggen. Stor lomme fremme. Leveres i denim og bomullscanvas.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR129 100% bomullscanvas / denim, 70% bomull, 30% polyester Canvas: 320 g, Denim: 265 g 72x86 cm

ER LV SI

NI DE GR

I AK KH

GO IN

DI

NA

VY

DE

NI

M

BL

DA

EY

RK

K AC

GR

NI DE

K AC BL

EY

M

FARGER

M

CA PRIS 301 kr

CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS BIB APRON Klassisk forstykke i grov og slitesterk bomullscanvas. Stor metalløgle som man knyter nakkebåndet i.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR130 100% bomulls canvas 320 g 72x86 cm

CA PRIS 238 kr

ND GU BU R

VY NA

NA

TU R

AL

SI

LV

ER

Y

EY GR RK DA KI KH A

RE D

BL

AC K

FARGER

FORKLE

285HÅND KLÆR

Myke, deilige, tykke frottéhåndklær i ulie storreleser og en mengde farger.


BATH TOWEL Mykt duschhåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR TC004 MATERIALE 100% ringspunnet bomulls froté MÅL 70x130 cm VEKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

288

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FARGER

UE

CA PRIS 211 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mykt gjestehåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC002 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 84 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mykt badhåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC006 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 363 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FARGER

HÅNDKLER

289BARN

Det beste vi har fortjener det beste. Vi har størrelser fra nyfødt til tennåringer, og fyller derfor vår barnekolleksjon til max.


ORIGINAL KIDS T Kampanje T-shirt for barn. Lycra i halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m² VEKT FARG 145 g/m² STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl).

Y BU RG

IV E OL SI C

GR TT LE

Y

UN D

LE RP

EE

N

N

AZ

PU

UR E

L YA RO

E M

OW

GR EE

BO

CL AS

UE

VY NA

LI

KE LL

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K BR

BL

VY NA DE EP

BL Y SK

T GH LI

RE D

SI A

UE

GR E

HI

HE AT HE R

AP GR

CK BL A

TE HI W

CH FU

292

FARGER

Y

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS HVIT 32 kr CA PRIS FARGET 37 kr


VALUEWEIGHT KIDS T Barne T-shirt i klassisk design. Tear-away label.

ART NR 61-033 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARG 165 g/m2 STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finnes også i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då kun i fargerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FARGER

ER

CA PRIS HVIT 45 kr CA PRIS FARG 50 kr

T-SHIRT

BARN

293


ICONIC KIDS 150 T T-shirt med rund hals for barn I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:145 g/m² Farg: 150 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

R

CA PRIS HVIT 45 kr FARGET 48 kr

SLIM CHILDREN'S T Barn T-shirt i moderne design.Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight. ART NR 155B MATERIALE 100% ringspunnet bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VEKT 145 g/m² STØRRELSER 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

294

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 52 kr


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Teknisk T-shirt for barn med fukttransporterende egenskaper. Glatt ytterstoff. Lett og rasktørkende stoff. Solskydd UPF40. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR10B 100% polyester 135 g 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

N

YE

LL

OW

RO

YA

CH EN FR

BR

SU

IG

FI

HT

RE

RE

D

LI G OR HT AN NI GENG

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE EL ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP LI

GH

BR

IG

TN

HT

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FARGER

AN GE

CA PRIS 82 kr Melange: 92 kr

PERFORMANCE KIDS T Teknisk T-shirt til barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

E

AZ

UR

E

BL U RO YA L

NA

LI M E

YE BR

IG

HT

D RE

FU CH

SI

A

LL

OW

DE EP

K BL AC

W

HI

TE

VY

FARGER

BL UE

CA PRIS 115 kr

T-SHIRT

BARN

295


COOL T KIDS Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakter fukten vekk fra kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIALE 100% polyester VEKT 140 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

296

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARGER

Y

CA PRIS 103 kr


KIDS HOODED JACKET

Klassisk hettegenser til barn uten snøre grunnet sikkerhetsregler fra EU. Dobbel hette og kengurulomme. Tearaway label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-043 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 215 kr

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kjemmtet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. Gjennomgående lomme på magen. Ribb i nederkant og ved ermavslutingene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FARGER

L

CA PRIS 308 kr

T-SHIRT / HOODIE

BARN

297


KIDS LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT

Klassisk hettegenser til barn i tynnere kvalitet. Ubørstet innside. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-009 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

EE GR

GE

LL KE

OR

Y

AN

D RE

CH FU

PU

RP

SI

LE

A

N

RO YA L

EP DE

BL U

VY NA

GR R HE AT HE

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARGER

E

CA PRIS 190 kr

KIDS COLLEGE HOODIE Klassisk hettegenser til barn i mange farger. Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

GR E

UE

HE AT

AS

H

HE R

GR EY

UE

BL N W

SK

AI

Y

IA

BL

OR ST

RE HI PP

DU ST

Y

PI

K PI N BY BA N

JA

GR Y LL KE

DE

EE

N GR EE E LI M

NK

HA

SA PI NK OS FL CA ND Y

OW LL YE SU N

S

NK PI T

EE N GR OL IV E

BL UE

UE BL L YA RO

HO H

CR US OR AN

GE

RE D RE FI N EE GR RE ST FO

M

CO AR CH

E DY UN BU

PL

RG

UM

LE PU RP

LI CH I T HO RE D EE N GR E TT L BO

298

AL

AC K BL EP

BL U RF OR CE AI

OX

FR EN

FO RD

CH

NA

NA V

Y

VY

AR

JE

DE

T

CT I

C

BL

W

AC

K

HI TE

FARGER

Y

CA PRIS 237 kr


KIDS ORGANIC HOODIE Hettegenser til barn med myk børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Dobbelt lager i hetten, kengurulomme, ribb i nederkant og ved ermavlsutning. Rebrandable. ART NR JH201J MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

CA PRIS xxxxx kr FARGER

KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk hettejakke til barn. Skjult glidelås og lomme i front. Uten snøre. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

UE

AZ U

RE

BL RO YA L

DE EP

GR

DY

BO

TT L

E

UN RG BU

RE D

IA CH S FU

EE N

NA

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

VY

EY

FARGER

BL UE

CA PRIS 266 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

299


KIDS

ZOODIE Klassisk hettejakke til barn i mange farger.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

OX

FO

EN CH

RD

NA

GR R AT HE HE

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE FI

BY BA

HO

T

PI

PI

NK

NK

N

HA

BU

W

PU

RG

RP

UN

LE

BL N IA AI

DY

UE

UE SA

RO

PP

HI

YA

L

RE

BL

BL

UE

AR

JE T

CT

IC

W

BL AC K

HI T

E

FARGER

EY

CA PRIS 314 kr

KIDS VARSITY ZOODIE Klassisk hettegenser til barn med kontrastfarge i glidelås og innvendig i hetten.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH053J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

300

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/ FR E FI NCH RE N RE AV D Y

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

FARGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 339 kr


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv hettejakke i moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. To frontlommer. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslutningene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 390 kr

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

L

FARGER

KIDS VARSITY HOODIE Klassisk hettegenser til barn. Kontrastfarge innvendig i hetten.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

OL D /G DY RG UN BU

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

C HO TIC T W PI HI NK TE /

AR

N RE S GO T G LD RE E FO

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

CA

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

K

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

FARGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS 263 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

301


KIDS VARSITY JACKET Kraftig unisex baseball jakke til barn i sweatmateriale med kontrastfargede ermer, kontrastlinjer og knapper. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043J 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 339 kr

/ Y

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

/

FARGER

KIDS BASEBALL HOODIE Hettegenser med kontrasfargede raglanermer. Dobbel hette og en gjennomgående lomme på maven.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

302

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

CK

CA PRIS 305 kr


KIDS SET IN SWEAT Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CH

EY GR

AS H

M OR ST UE

US

N SU

OR

N EE E

GR

GR ST FO

OL

IV

RE

TT BO

LL YE

GE AN

RE FI N EE

N EE GR LE

DE JA

CR

D RE

T HO D RE

EE GR Y LL KE

OW

H

I IL CH

NK PI

N

BA

HO

T

BY

PI

NK

DY UN RG BU N EE GR E M LI

PL UM

PU

Y SK

SA

RP LE

BL UE

BL RE HI PP

YA RO

HE AT HE R

GR

AR CO AL

EY

K AC BL P DE E

UE BL L

RD

NE

W

OX

FR

FO

EN

CH

NA

NA VY

VY

JE T

AR CT I

C

W

HI

TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 169 kr

KIDS SET IN SWEAT Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA EP AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

DY

DE

HE AT

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 145 kr

HOODIE / SWEATSHIRT

BARN

303


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv sweatshirt i moderne passform og raglanermer. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Ribb med elastan i hals, nederkant og ved ermavslutinger. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO

BU

HT

BO

TT

RE

LE

D

GR

EE

N

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

FARGER

L

CA PRIS 230 kr

KIDS 65/35 POLO Polopique til barn med to ton-i-ton knapper. Bomull og polyester i Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

304

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS 138 kr


COOL SHORTS KIDS Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U RO YA L

NA VY CH FR EN

BL AC K JE T

HI W IC AR

CT

FARGER

TE

CA PRIS 167 kr

PERFORMANCE KIDS SHORTS Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-007 100% polyester 140 g/m2 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

CA PRIS 137 kr

RE

D

VY NA DE EP

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

POLO / SHORTS

BARN

305


KIDS LIGHTWEIGHT

JOG PANTS

Joggebukse til barn uten strikk benavslutningen. Ubørstet innside. Tear-away label.

Joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

HE

GR R

AC

HE

BL T JE

AT

HE

R

GR

VY NA P DE E

K BL AC

AT

FARGER

HE

FARGER

K

CA PRIS 237 kr EY

CA PRIS 155 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CH

64-005 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FR EN

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

306

KIDS CUFFED

JOG PANTS


KIDS JOG PANTS

KID’S TRAINING

Klassisk joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings til barn for kompresjon som gir deg støtte og maksimal effekt ved trening. Stretch kvalitet for økt bevegelse. Bred elastisk midje. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FARGER

FARGER

NA V

Y

M CA BL

AC K

K AC BL

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

O

CA PRIS 208 kr, Camo: 292 kr EY

CA PRIS 168 kr

PANTS

BARN

307


YOUTH'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavnger jakke er en komprimar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Pakk raskt ned jakken i den ene lommen. Ytterstoff med vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². ART NR AFP-2Y MATERIAL 100% nylon STØRRELSER 5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 år

PH IT RA /G VY NA

AP BLA HI CK TE / GR EY GR

FARGER

E

CA PRIS 1174 kr

SIROCCO KIDS Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes inn i lommen og bæres. Finnes også i herre- og damemodell. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N GR LE

GR

BO

TT

AL RE

UL

EE

N EE

LL A TR

GO

YE

LD

GE AN

RE

OR

D

LE PU

AT

RP

OL

L

BL RO

YA

L

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

UE

FARGER

OW

CA PRIS 175 kr

CHILDREN'S APRON Klassiskt forstykke til barn i et bredt fargeutvalg. Justebarn nakkebånd med knapper. ART NR MATERIAL MÅL VEKT

PR149 65% polyester, 35% bomulls twill mini: 43 x 53 cm, junior: 48x63 cm 195 g

308

DY UN RG

UR

AL

BU

NA T

BR O

W N

PU R

PL

E

E IS UO

KE

LL

Y

TU RQ

BL U

LI

M

E

RO

YA

L

VY NA YE LL OW

GR

OR A

NG E

DA

RK

K AC BL

D RE

HO

T

PI NK

W HI

TE

EY

FARGER

E

CA PRIS 122 kr Junior 133 kr


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest til barn i 100% polyeter med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulder. Oppfyller EN1150. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 46 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FARGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Vest til barn med reflekterende kanter. 100% polyesterveving med borrelås. 2,5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulderen. Saturn Yellow & Orange samsvarer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

YE S VI HI

VI

S

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARGER

GE

CA PRIS 46 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Vest som passer perfekt for sportarrangement, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden for justering og passform. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

EE N

SA

PU

PP H

SK

RP

Y

LE

BL IR E

BL L YA

PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FARGER

UE

CA PRIS 56 kr

JACKET / APRON / REFLECTIVE VEST

BARN

309


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size

PU R

PL E

UE BL Y SK

LI M

E

W YE LL O

GE AN OR

GR EE N

D RE HT IG BR

GR EE E BO TT L

KE

EM

LL

Y

ER A

GR

LD

EE

N

N

CL

UE BL

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH IC AS S

PI N

K

FU CH SI A

RE D

GR

AP

BL

RO

GR HI TE

K AC

TE HI W DY BU RG UN

NA VY

EY

FARGER

YA L

CA PRIS 51 kr

YOUTH SIZE SNAPBACK ART NR B615 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size CA PRIS 65 kr CK

IA

LA /B TE HI W

SU BL RF AC BL K / UE

CH US /F K AC

BL

BL

AC

K

BL

AC

/B

K

RI

/B

GH

T

LA

CK

RE

D

FARGER

JR MORFTM ORIGINAL Morf for junior. Morf er et multifunksjonel hals i 100% microfiber. Materialet gir varme og beskyttelse for kulde, vind og fukt, samt virker kjølende og beskytter mot solens stråler. ART NR B900B MATERIALE 100% polyester, microfiber STØRRELSER One-size

310

LI

M

E

GR

GE OR AN

BL UE RF SU

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

EE N

CA PRIS 31 kr


JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

IA

CL AS SI C

BR

IG

FU C

HT

HS

RO

NA V FR

EN CH

K AC BL

YA

Y

FARGER

L

CA PRIS 42 kr

JUNIOR SNOWSTAR BEANIE Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett. ART NR B450B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

BR OF IGH F T W RE HI D TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

SU OF RF F BL W U HI E TE /

FARGER

FR LI ENC GH H T NA GR V EY Y /

CA PRIS 58 kr

REFLECTIVE

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE Dobbelstrikket lue med dus og oppbrett for barn. Dusken har reflekterende tråder for økst synbarhet i mørket. Rebrandable. ART NR B406B MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size

GR EE BO

TT

LE

DY RG UN BU

HT IG BR

TR U

E

PI

NK

RE D

L BR

IG

HT

RO YA

NA VY CH FR EN

BL

AC

K

FARGER

N

CA PRIS 93 kr

ACCESSORIES

BARN

311


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Langermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket økologisk bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås i ben slik at det er enkelt å ta på og av. ART NR BZ30 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

FARGER

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

312

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 139 kr


BABY BODYSUIT Kortermed baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ10 MATERIALE 100% bomull (Camoflauge Green, Lavender, Mint, Orange, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, White Organic: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finnes i fargerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FARGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS 109 kr

BABY

BARN

313


BABY HOODIE Hette til barn med glidelås. Børstet innside og kengurulommer. ART NR BZ32 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

HI W

FARGER

TE

CA PRIS 222 kr

BABY SWEATPANT Bukse til barn med myk børstet innside. To sidelommer og en baklomme. Bred strikk i livet. ART NR BZ33 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 152 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece for baby. Hel glidelås i front. Børstet innside og flatsømmer for bedre komfort. Kengurulomme fremme og ekstra lange ribber i ermer og bed for å kunne brettes ned når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder, 2-3, 4-5 år

314

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 274 kr


BABY T Baby T-shirt med nikkelfri knapper på akselen for enklere på og av. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomull (Black Organic, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural White Organic: 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder, 2-3 år* (*0-3 og 2-3 år* kun i utvalgte farger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FARGER

C

CA PRIS HVIT 92 kr CA PRIS FARG 96 kr

BABY

BARN

315


BABY T-SHIRT Baby T-shirt LABEL FREE, uten varemerker. T-shirten har korte ermer og en amerikansk halsåpning.1 til 1 rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST105 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

BL UE LI

GH

RO

T

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

SE

CA PRIS 59 kr

BABY BODY LS Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har lange ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

CA PRIS 79 kr

316

RO SE

BL LI

GH

T

K BL AC

W

HI

TE

UE

FARGER


BABY BIB Smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

NK

RE D

PI R DE W PO

BU

DU

BB

LE

ST Y

GU

BL

M

UE

PI N

Y NA V L CA NA UT I

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

K

CA PRIS 76 kr

BABY BANDANA BIB Vendbar bandana smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

ER TE PI / PO NK W D

ED /R

W

HI

TE HI W

TE / GR HE EY AT H W

HI

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W

HI

TE

/B

LA

CK

FARGER

ER

CA PRIS 75 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalstripede lue med små ører produsert i myk og “stretchy” økologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIALE 100%økologisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92%økologisk bomull, 8% viskos) VEKT 200 g/m² STØRRELSER One size

UT WH IC ITE AL / NA VY NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

FARGER

OR GA N / M IC OC NA HA TUR AL

CA PRIS 78 kr

BABY

BARN

317


STØRRELSETABELL FOR SKJORTER HERRER S

M

L

XL

2XL

3XL

Kravestr.

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

DAMER Kravestr.

LEVERINGER Hvis ordren legges innen kl. 12.00 sendes den fra vårt lager samme dag, hvis ikke sendes ordren påfølgende dag. Tilfeldig sluttsolgte varer kommer ukentlig fra vårt Europalager er 5-7 arb. dager. *Vi reserverer oss for at produkter kan bli utsolgt i lager eller restnotert. Leveringstiden kan da bli noe lengre.

PRISER Alle prisene i denne katalogen er anbefalte utsalgspriser eks. mva., og er gyldige inntil videre. Fruit forbeholder seg retten til å foreta prisendringer uten avvisering, som skyldes valutasvingninger. Det kan forekomme at varen blir utsolgt. Kostnader for videre bearbeidelse i form av f. eks. trykk/transfer brodering, mva. og frakt kommer i tillegg. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Noter at det kan være forskjell på fargene på virkelig plagg og bildene i katalogen pga. trykktekniske årsaker. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil. Prisene gjelder ved kjøp av min. 25 stk.


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.