FRUIT 2022 DK

Page 1

2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


NØJE UDVALGT Fruit sælger produkter som lagerføres i Sverige og Europa med hurtige leverancer inden for det skandinaviske marked. Kollektionen indeholder kun produkter fra velkendte varemærker som står for kvalitet og leveringssikkerhed.

2022


VI BEKYMRER OS!

”Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten.”

Vi tager ansvar for at vores produkter er produceret under rimelige vilkår og med minimal indvirkning på vores miljø. Et godt eksempel er Fruit of the loom´s fabrik i Marokko, der er specielt designet til at være så energieffektive som muligt, både fra et miljømæssigt synspunkt og arbejdernes sikkerhed. I løbet af årene, har flere af vores kunder besøgte fabrikken i Marokko. Dette er blevet meget værdsat, når man har set processen og arbejdsmiljøet på tæt hold. Fruit of the Loom bruger moderne teknologi til at genbruge vand på fabrikken i Marokko. Der findes blandt andet et avanceret rensningssystem for det kemikalieholdige vand som anvendes i produktionen. Udstyr som bruger overskuds varmen. Kølevandet bruges i tekstilproduktionen og et smart system gør at man kan genbruge kondensen fra dampene. Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten. Såsom at genbruge varme og energi under processen. Samtidig arbejder Fruit of the Loom på at reducere spild. De reducerer mængden af bomulds affald og genbruge frasorterede fibre. Personalet er uddannet i viden om mulighederne for genbrug. Et bredt partnerskab med virksomheder, der kan tage sig af affaldsmateriale i forsvarlig måde, hvilket gør fabrikken i Marokko til et lysende eksempel på, hvad FRUIT Distribution står for.


ØKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Alle beklædningsgenstande fra Fruit Of The Loom og Russel er Øko-Tex Standard 100-godkendt. Det sikrer at tøjet ikke indeholder farlige emner, der hverken er farlige for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et international anerkendt test- og certificeringssystem for tekstiler. Testkriterierne er standard jorden rundt og inkluderer test af pH-værdi, formaldehyd, pesticider, tungmetaller og sensibiliserende farvestoffer. Beklædningsgenstande kan kun få Øko-Tex godkendelse når det er bevist at de ikke indeholder nogen af disse emner.

OCS 100 er en uafhængig, international certificering organisation og en af de mest kendte certifikater som dækker økologisk bomuld. OCS er baseret på tredjeparts verifikation for at kontrollere, om et slut produkt indeholder den nøjagtige mængde af det særlig økologisk dyrkede materialer. Certifikatet dækker at materiale som fra bunden dyrkes økologisk og er helt fri for forurening fra garn til det færdige produkt.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) Mærkningen er en garanti for den økologiske status på produktionen;fra høsten af den rå bomuld til den slutlig forarbejdning udført på en miljøvenligt måde og med socialt ansvar.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade er en overordnet produktmærkning som skærper forudsætningerne for avlere og medarbejder i udviklingslande for at forbedre deres arbejds-og levevilkår.

Fruit of the loom

Fruit of the Loom

Som en af verdens førende producenter af tøj føler Fruit Of The Loom ansvarlige for miljøet og samfundet. Fruit Of The Loom stiller meget høje krav, hvilket man ser på tøjet som fremstilles og måden det fremstilles på. Disse krav ligger til grund for The Fruit Code, hvilket er en adfærdskode som viser Fruit Of The Looms engagement for at mindske påvirkningen på miljøet og at gøre en positiv forskel i de samfund hvor de handler.

Fruit of the Loom er stolte over kun at bruge den bedste råbomuld. Retfærdige og menneskelig rettigheder er også meget vigtigt for Fruit of the loom. Derfor andvendes kun etisk produceret bomuld og aldrig nogensinde bomuld fra Uzbekistan-her overtrædes menneske rettighederne hver dag.Dette er også et krav som Fruit of the Loom stiller alle sine andre underleverandører.Majoriteten af bomulden købes fra USA hvilket garanterer kvaliteten og trykhed.

SAI

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uafhængig, non-profit organisation, som arbejder med certificering af lovlig, human og etisk produktion over hele verden.

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI: Social Accountability International (SAI) arbejder for bedre arbejdeforhold gennem deres egen ”SA8000 standart for anstændigt arbejde”, et værktøj for at implementerer gode arbejdsforhold i en række lande og brancher.

Mantis

B&C

BSCI: The Buisness Social Compliance Initiative (BSCI) er en ikke kommersiel organication som arbejder for forbedringer af arbejdsforholdene i forsyningskæden.Arbejdet gennemføres med inspektioner med BSCI base code som målestok.

Fair Wear Foundation (FWF) er en uafhængig non-profit organisation som arbejder med selskaber og fabrikker for at forbedre arbejdsforholdene inden for textilindustrien.Organisationen er virksom i en række lande i Europa,Asien og Afrika.


HAR DU BEHOV FOR NOGET UNIKT? Med hjælp af vores syersker kan vi hjælpe dig med at skabe et helt unikt produkt for dit firma eller som dine kunders identitet. Vi tilbyder en forædling som bytte label, snøre, Zip puller eller knapper osv. Privat label produktionen er i huset og derfor er der ingen krav til volume. Vi bytter eller sætter label i de fleste af vores produktkategorier som T-shirt, sweatshirts, jakker, tasker, huer osv. Al produktion gøres ”in house”og derfor kan leverings tiderne holdes så kort som 1-2 uger afhængig af ordrens størrelse. Labelene producerer vi gennem samarbejdspartner, men det er også muligt at man sender egne labels til os. Hvis du ønsker der ikke skal være labels i dit produkt så kan vi tager label ud og dit tøj er nu, No label. Hvordan går det til? Du sender en fil af label og placeringen til os. Efter godkendt korrektur produceres label gennem vores samarbejdspartner. Derefter tages produktet fra vores lager og gives til vores syersker. Almindeligvis sprættes sømmene op label tages ud og erstattes med dit/din kundes label.


SCREENTRYCK

TRANSFERTRYK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Screentryk er en klassisk trykmetode der egner sig godt til bløde tekstiler. Screentryk er en prismæssig og god trykmetode der egner sig bedst til større oplag.

Minimumsoplag 50 stk. Fungerer overalt på tøj også i nakken.

Vi kan forædle produkterne i de fleste af vores produktkategorier.

Med PRIVAT LABEL så hjælper vi dig med at bytte og sætte dit eget label i tøjet. Vi hjælper også med at tage label ud for NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERING

Vi har ingen krav på volume eller minimumsantal.

Mange af vores produkter leveres uden nakkeetiketter eller mærke og er let at bearbejde.

Eftersom al produktion laves ”in house” kan vores leverings tider holdes korte som 1-2 uger afhængig af ordrens størrelse.


INDHOLD 4 6

VI BEKYMRER OS PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

10

POLO

30

SWEATSHIRT

44

SPORT

88

12 24 25 28 29

46 62 72 82 84 85 86 87

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

90 T-SHIRT 97 VEST 99 POLO 101 NIKE 102 LONG SLEEVE 104 HOOD 106 PANTS / LEGGINGS 109 SHORTS


STRIK

110

CAPS

SKJORTER

114

TASKER

BUKSER

132

116 122 128 130

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

134 CHINOS 135 JEANS 137 SHORTS

JAKKER 140 144 146 150 154 158 160

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

HÅNDKLÆDER

216 222

BØRN

226

FORKLÆDE

138

VARSEL

162

VINTER TILBEHØR

168

170 BEANIE 178 GLOVES 179 SCARF

194 199 202 208 209 213 214

180 192

228 233 235 238 239 240 240 242 243 244

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten er vores tids mest elskede stykke tøj. Ikke underligt at T-shirten, også er det mest benyttede beklædningsgenstand. Her finder du et bredt udvalg af varianter i forskellige farver og pasformer.


SE FLERE T-SHIRTS PÅ WWW.FRUIT.SE/DK

12


FAVORIT

FAVORIT

BØRN

SIDE 228

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T

T-shirt med feminin pasform og blød kvalitet. Halsrib i bomuld/lycra. Tear-away-label.

Europas mest solgte t-shirt! Halsrib i bomuld/ lycra. Tear-away-label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FARVER

BO

FARVER

ER

VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 40,TE

VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 40,-

IT E

ART NR 61-036 MATERIALE 100% bomuld (Ash: 99% bomuld, 1% polyester. Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester, Dark Heather Grey, Heather Navy, Heather Royal, Heather Green, Heather Red 50% bomuld, 50% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (4-5XL i White, Navy, Ht. Grey, Black)

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester, Dark Heather Grey, Heather Navy, Heather Royal, Heather Green, Heather Red 50% bomuld, 50% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

13


ICONIC 150 T BØRN

SIDE 230

Rund hals t-shirt i 100% ring-spundet kæmmet bomuld med super blød følelse. Moderne, mere smal pasform. Modellen har lycra i halsen for øget slidstyrke. Tear-away-label. ART NR 61-430 MATERIALE 100% bomuld (Heather farver 50% bomuld, 50% polyester, Ht. Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 145 g/m2 VÆGT FARVET 150 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Ht Grey ) VEJL PRIS HVID kr. 32,VEJL PRIS FARVET kr. 38,NA VY

R

DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO ER

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY

HE

L

IC

RA

ET

TU

CL

HE

HL AT

AT

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

GR

IV

E

EE

AT H

N

A SI CH FU N EE GR ST RE FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

ICONIC LADIES 150 T Rund hals t-shirt i 100% ring-spundet kæmmet bomuld med blød følelse. Modellen har lycra i halsen for øget slidstyrke. Figursyet med sidesømme. Tear-away-label. ART NR 61-432 MATERIALE 100% bomuld (Ht. farver 50% bomuld, 50% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 145 g/m2 VÆGT FARVET 150 g/m2 STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS HVID kr. 32,VEJL PRIS FARVET kr. 38,NA EP DE

DA

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE

T

UE

RG

UN

IN M O

BU

NE

ER LO W SU

NF

D RE

FL AM

E

RE R HE AT

IC

L TU RA NA

AT HL ET

E OL C SI

HE AT H

ER

HE

AS CL

HE AT

HE R

GR

EE GR ST RE FO

IV

N

EE N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

HE

CO

AT

BA

HE

LT

R

BL

RO

BL U RO YA

L

VY NA

DY

L YA

E

VY NA R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

14

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FARVER


# ORGANIC E150 T-SHIRT Organisk t-shirt med rund hals i moderne pasform og i blød kvalitet. Tubestrikket. Lavet af 100% certificeret organisk ringspundet kæmmet bomuld. Perfekt til tryk. Rebrandable. TearAway label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAME TW02B MATERIALE 100% forkrympet organisk ringspundet bomuld (Heather Grey: 90% organisk bomuld) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE UNISEX XS-5XL STØRRELSE DAME XS-3XL

SE

NK

RO SO FT

TA EN M

BU

AG

RG

PI

UN DY

RP PU NT

E OF

F

W

HI T

HA OC M

ST RE FO

E PL AP

IA

EE GR

EE GR

E M LI

RA D

N

BL

SA

UE

GE

FO G

UE BL

N

VY NA FI ZZ YE

LL

OW

AN OR RE

AL

R HE AT GE

HE PU

RE D

RO Y

BL UE

EY GR

T AL PH AS

K AC BL

W

HI

PU

TE

RE

FARVER

LE

VEJL PRIS kr. 52,-

CREW NECK

T-SHIRTS

15


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Kampagne t-shirt i herremodel. Halsrib i bomuld/lycra. Nu med tættere strik. Tear-away-label. ART NR 61-082 MATERIALE 100 % bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVET 145 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) VEJL PRIS HVID kr. 28,VEJL PRIS FARVET kr. 35,VY

VY

RE K IC BR

IV OL C CL

BO

KE

TT

AS

SI

LE

Y LL

LI

E

N EE GR

EE GR

E M

OW LL YE

NA

D

DE

D RE

FU N

BU

NA EP

BL SI CH

UN

A

DY

SK Y

HE AT HE R

RG

RP PU

UE

GR

HI GR T GH LI

LE

UE BL E UR AZ

ER W LO NF SU

VA

AP

K AC BL

HI W UE BL L YA RO GE AN OR

BELSUTE

EY

TE

FARVER

TE

BØRN

SIDE 228

ORIGINAL T LADIES Kampagne t-shirt i damemodel. Halsrib i bomuld/lycra. Nu med tættere strik. Tear-away-label. ART NR 61-420 MATERIALE 100 % bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) 2 VÆGT HVID 135 g/m VÆGT FARVET 145 g/m2 STØRRELSE XS-2XL

VY

NA

VY

NA

RE D

SK Y

K

D

BR

IC

RE

E OL IV SI C

GR EE

N

CL AS

LL Y KE

BO TT LE

GR

EE N

FU CH

SI

A

Y UN D

E M LI

DE EP

BL

UE

GR E HE AT HE R

GR T GH LI

LE

YE LL OW

PU

UR E AZ

ER LO W NF SU

RP

BL UE

UE BL L YA RO GE AN OR

16

BU RG

AP

K AC BL

W

HI T

E

HI

TE

FARVER

Y

VEJL PRIS HVID kr. 28,VEJL PRIS FARVET kr. 35,-


#E150 T-SHIRT Rundhalset unisex t-shirt med moderne pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TU01T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

AZ

AT

UR E

OL

L

BL U

BL EC EL

RO

DE

YA

TR

L

NI

IC

M

BL

UE

BL UE AL CO B NK

AP RI C

PU K BL AC

BR AR BE

RE

N OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

FI

OR A

RE

D

NG

OT

E

D RE RE

EP DE

LE N M IL

FU

BU

RE D

PI IA L

IA CH S

UN RG

PU BA N UR

T

VY NA

Y NA V DY

LE RP

RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL

H AS

RK LE

DA

SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

UE

EY GR

GR T OR

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

NA VY

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 37,- VEJL PRIS FARVET kr. 45,-

CREW NECK

T-SHIRTS

17


BØRN

SIDE 296

SLIM FIT T T-shirt med moderne pasform i herre- og damemodel. Slim men ikke for stram. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155M 100% ringspundet bomuld 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVER kr. 40,-

SLIM FIT T T-shirt med moderne pasform i damemodel. Slim men ikke for stram. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155F 100% ringspundet bomuld 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

18

NA

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVER kr. 40,-


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

Rundhalset t-shirt med feminin pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable.

Rundhalset unisex t-shirt med moderne pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable.

H

GR

AS

C

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

E

LA C

DI

ST

RO

VA

YA

ON

L

E

BL

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

SP OR T

RK DA UE BL LT CO BA

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO

NA

TU

SA

ND

RA L

N

E

BO

KE L

TT

LY

LE

GR E

GR EE

EN

N GR EE ID OR CH

AT OL CH OC

BR

OW

N

CK BL A ED US

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T AP RI

CO

GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I IL M

RA L TU NA

AK I KH UR BA N

N OW BR

GR E

K BL L

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

UN

PI ID CH

ET NS SU

R LA SO

ND SA

LE TT BO

AT OL

G IN M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

BL UE VY NA

PO OL

LI L IA NN LE IL M

D RE RE FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

AC

TE HI W

VA LA C

DI

ST

PU RP LE UR

RA

DI A

BA N

NT

BL SK Y RB ET SO

NA

BL

E ON

L YA

E PU RP L

UE

L AT OL

DY UN RG BU

VY

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

AS

C

H

GR

GR EY

Y UE BL LT

RO

NA

VY

CO BA

BL UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FARVER

GR EY

FARVER

Y

VEJL PRIS HVID kr. 43,VEJL PRIS FARVET kr. 51,EY

VEJL PRIS HVID kr. 43,VEJL PRIS FARVET kr. 51,-

EY

ART NR TU03T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

ART NR TW04T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

19


SUPER PREMIUM T T-shirt med dobbelt syning ved halsudskæring. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR 61-044 MATERIAL 100% bomuld (Ash: 99% bomuld, 1% polyester. Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Heather Grey) CA PRIS Hvid kr 39,-, Farvet kr 47,VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FARVER

HEAVY COTTON T Rundhalset t-shirt i 195 g bomuld. Klassisk pasform. Perfekt til kampagner. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS Hvid kr. 34,-, Farvet kr. 42,-

20

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER


RINGSPUN PREMIUM T Blød t-shirt i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Modellen har lycra i halsen for bedre slidstyrke. Kan vaskes på 60 grader. ART NR 61-422 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 190 g/m2 VÆGT FARVET 195 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i farverne White, Black, Heather Grey og Navy) VEJL PRIS Hvid: kr. 40,- Farvet kr. 45,-

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Blød t-shirt i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Modellen har lycra i halsen for bedre slidstyrke. Figursyet. Kan vaskes på 60 grader. ART NR 61-424 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 190 g/m2 VÆGT FARVET 195 g/m2 STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS Hvid: kr. 40,- Farvet kr. 45,-

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FARVER

CREW NECK

T-SHIRTS

21


INSPIRE

MEN'S COTTON TEE Rundhalset t-shirt til mænd, 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Slank halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TM042 100% organisk bomuld 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

D

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

RP PU N BA

RE

RK LE

DA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH LE

KH

NI

AL

AK

I

EE

M

IL

RE

AL

GO

GR

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 56,VEJL PRIS FARVET kr. 64,-

INSPIRE

WOMEN'S COTTON TEE Rundhalset t-shirt til damer, 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Smal halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW043 100% organisk bomuld 140 g/m2 XS–2XL

NA

VY

GR GH T

K

LI

SP O

D RE

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

PI N

LE N BA

AK I

M

KH

I

AL NI LE IL

KH

AK

M

RE

AL

GR

LD GO

GE AN OR

EE

N

GE AN OR N BA UR

22

EY

EY GR RT

GR EY K DA R RP PU

L OL

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

HI

TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS HVID kr. 56,VEJL PRIS FARVET kr. 64,-


MEN'S TRIBLEND TEE Rund hals t-shirt til mænd med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af super blødt Triblendåndbart materiale, er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TM055 50% bomuld, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FARVER

H GR ER EY LIG HT

VEJL PRIS kr. 80,-

WOMEN'S TRIBLEND TEE Rund hals t-shirt til damer med perfekte pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af super blødt Triblendåndbart materiale, er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW056 50% bomuld, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA

VY

H GR ER EY LIG H

AT

ST

HE

H GR ER EY DA

RE

LE

FO

D RE

HE R AT HE

HE

AT

HE R

PU

RP

L AT H BL ER UE RO YA HE

HE

AT H

ER

NA VY

HE

AT

BL AC K

W

HI

TE

RK

FARVER

T

VEJL PRIS kr. 80,-

CREW NECK

T-SHIRTS

23


VALUEWEIGHT V-NECK T T-shirt med v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-066 MATERIALE 100% bomuld (Heather: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) VEJL PRIS HVID kr. 38,VEJL PRIS FARVET kr. 46,-

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FARVER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES T-shirt med v-udskæring med feminin pasform. Dyb v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomuld (Heather: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT Hvid:160 g/m2 Farvet:165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL VEJL PRIS HVID kr. 38,VEJL PRIS FARVET kr. 46,-

24

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FARVER


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Langærmet t-shirt i klassisk pasform. Halsudskæring i bomuld/ lycra. Tear-away-label. ART NR 61-038 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

VEJL PRIS HVID kr. 50,VEJL PRIS FARVET kr. 61,-

DE EP

HE R

GR

NA VY

EY

R

HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR HEA EY TH E

GR T GH

RK

AP HI

K AC BL

W

HI TE

TE

FARVER

#E150 LSL T Langærmet t-shirt med moderne pasform i unisex og damemodel. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR UNISEX TU05T ART NR DAME TW06T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSE DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

AL I AK KH N BA UR

BR OW N R BE A

GR E TT L

RO Y

VY NA

RK EE

N

DA

SP

AN G OR

BL

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 54,VEJL PRIS FARVET kr. 72,-

V-NECK T-SHIRTS

25


#E190 LSL T Langærmet t-shirt med moderne pasform i unisex og damemodel. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR UNISEX TU07T ART NR DAME TW08T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Sport Grey: 85% bomuld, 15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSE DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

26

LE RP UR

BA N

PU

DY UN RG BU

BA N UR

RE

D

OR

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

AN GE

VEJL PRIS HVID kr. 78,- VEJL PRIS FARVET kr. 105,-


INSPIRE LSL T /WOMEN Langærmet t-shirt til damer, 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal hals for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TW071 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

D FI

BA CO

UR

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 88,VEJL PRIS FARVET kr. 97,-

INSPIRE LSL T /MEN Langærmet t-shirt til herre i 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal hals for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TM070 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S-3XL

D RE FI RE

CO BA

N BA UR

LT

VY NA

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

BL UE

VEJL PRIS HVID kr. 88,VEJL PRIS FARVET kr. 97,-

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

27


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Tanktop til mænd. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-098 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVE 165 g/m2 STØRRELSE S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 30,VEJL PRIS FARVET kr. 37,-

VALUEWEIGHT VEST LADIES Dame tanktop. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-376 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVE 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVET kr. 37,-

28

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER


BASEBALL

LONG SLEEVE T T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra. VEJL PRIS kr. 68,-

E

/R ED

L

W HI T

TE BL

W

W

HI

HI

TE

TE HI

/ U ER O Y A

EE

P

/B LA CK

NA V

Y

FARVER

/D

61-028 100% bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SHORT SLEEVE BASEBALL T T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

61-026 100% bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S–3XL

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

LY HI T GR E / EE KE N L

ED /R TE

W

W

W

HI

HI

EE

P

TE BL / R UE OY A

L

NA

ER

/D TE HI W

W

W

HI

HI

TE

/B

LA

TE / GR HE EY AT H

CK

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 52,-

VALUEWEIGHT RINGER T T-shirt med kontrast farve på ærmerne og krave. Klassisk pasform. Tear-away-label. ART NR 61-168 MATERIALE 100% bomuld (Heather 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S-3XL

/W

HI T

E

/

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

VY NA

RE D

HI /W

/W K AC BL

RO YA W LB HI L TE UE

TE

TE HI

ED /R E HI T

HI W

W

AV /N W

HI

TE

/B TE HI W

TE BL / R UE OY A

Y

LA CK

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 52,-

CONTRAST

T-SHIRTS

29POLO

En smart polo er aldrig forkert! Poloen er gået fra at være et rent sportslige stykke tøj til en beklædningsgenstand, der kan bæres ved de fleste lejligheder. Preppy eller Casual, du vælger stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Polo med en moderne pasform til kvinder. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ020 100% bomuld 200 g/m² XS-XXL

HE

NA VY

R HE AT

AT E

LE RP

LO RN F

TU

32

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

CH

SL

AR

CO

AC K

W

BL

HI

TE

FARVER

AL

VEJL PRIS kr. 135,-


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

ORANGE

NEON ORANGE

SUNFLOWER

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Polo med en klassisk pasform. To knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ010 MATERIALE 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskos. Charcoal 60% bomuld, 40% polyester. Neonfarver: 65% polyester, 35% bomuld. Heatherfarver: 60% bomuld, 40% polyester) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE S-3XL* (*S-5XL i farverna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) VEJL PRIS kr. 135,-

POLO

33


PREMIUM POLO LADIES

PREMIUM POLO Polo pique til mænd. Tre knapper. Rib i ærmekant.

Figursyet polo pique til damer med to knapper i kraven. Rib i ærmekant.

ART NR 63-218 MATERIALE 100% bomuld Ash: 90% bomuld, 10% polyester, Heather: 97% bomuld, 3% polyester VÆGT HVID 170 g/m2 VÆGT FARVE 180 g/m2 STØRRELSE S-3XL

VEJL PRIS kr. 89,-

HE IC ET

EP DE DY UN RG BU

LI M

AT H

ER

SU AT HL

E

SK W ER NF LO

GE OR AN T M IN O NE

NA

R AT HE

BL UE Y

AZ UR

RO

RE D N GR LE TT BO

GR EE Y LL KE

EE

N

ER AT H HE

VY

GR E

Y

IT E HE

LI

UE E

BL

UE BL YA L

VY NA A CH SI FU

E LI M

NF LO

GR AP H T

BL A

SK RE

D

UE BL E UR

W ER

AZ

SU ET IC AT

HL

M NE O

GR LE TT BO

IN T

N EE

N EE GR Y LL KE

34

CK

E HI T W

BL UE

FARVER Y

GR EY HE AT

T GH

E

LI

BL U L RO YA

GE

NA VY SI A CH FU

OR AN

VY NA P DE E Y GU ND BU R

HE R

GR AP H

CK BL A

W

HI TE

IT E

FARVER

GH

VEJL PRIS kr. 89,-

ART NR 63-030 MATERIALE 100% bomuld Ash: 90% bomuld, 10% polyester, Heather: 97% bomuld, 3% polyester VÆGT HVID 170 g/m2 VÆGT FARVE 180 g/m2 STØRRELSE XS-2XL


BØRN

SIDE 239

65/35 POLO Polo pique til mænd med tre indfarvede knapper. Rib i ærmekant. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomuld 170 g/m2 180 g/m2 S–5XL* (*4-5XL kun i White, Navy og Heather Grey)

VY

NA

VY

NA

DY

DE

UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

YA L

HE AT H

EP

ER

DA RK GR HEA EY TH RO R HE AT

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W LO NF

AN

R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

OR

AT

RE

HE

D

R

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

NA

UE

VY

W

HI

TE

BL AC K

ER

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 92,-

65/35 POLO LADIES Figursyet polo pique til damer med to knapper. Slids i siden. Rib i ærmekant. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomuld 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

VY

VY

NA

NA R

BU

RG

UN

DY

DE E

P

HE AT N R HE AT

BO

TT L

E

GR

GR

EE

EE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

BL AL RO Y

ER W NF LO SU

RE D

HE

DA UE

YA L RO ER HE

AT H

VY NA D RE R AT HE HE

HE

R AT HE HE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARVER

RK GR HEA EY TH ER

VEJL PRIS kr. 92,-

POLO

35


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Figursyet stretch pique i fin bomuldslycra, som opfylder høj kvalitet og komfort. Smal og moderne pasform. Ton-i-ton knapper og slids i side. Rib i ærmet. Rebrandable.

ART NR 567M MATERIALE 95% bomuld, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomuld, 7% viskos, 5% lycra®) VÆGT HVID 205 g/m² VÆGT FARVET 210 g/m² STØRRELSE S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FARVER

RD

VEJL PRIS kr. 182,-

LADIES TAILORED STRETCH POLO Stetch polo i fin bomuldslycra der opfylder høj kvalitet og komfort. Tæt og moderne pasform. Tone-i-tone knapper og slids i siden. Rib i ærmet. Rebrandable.

ART NR 567F MATERIALE 95% bomuld, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomuld, 7% viskose, 5% lycra®) VÆGT HVID 205 g/m² VÆGT FARVET 210 g/m² STØRRELSE XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

36

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

RD

VEJL PRIS kr. 182,-


MEN´S STRETCH POLO Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 3 kontrast knapper.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566M 95% bomuld, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FARVER

YA L

VEJL PRIS kr. 180,-

LADIES STRETCH POLO Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 4 kontrast knapper.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566F 95% bomuld, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

YA

VY

RO HT

CH

IG

EN RE

D

BR

FR

GH T LI

CL

AS

SI C

IA CH S FU

UN DY BU RG

NA

OR D OX F

GR NV

OY

AC K

SK Y

AZ UR

E

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

EY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 180,-

POLO

37


MEN'S PURE ORGANIC POLO Polo i høj kvalitet i organisk kæmmet ringspundet bomuld, der hæver niveauet i holdbarhed, kvalitet, pasform og til tryk. Nye dekorative detaljer for det bedste udseende. Modellen har sidesømme, der giver en moderne og tidløs pasform. Tone-i-tone knapper i og slids i siden. Rib i ærmet. Rebrandable.

kr. 176,NA CH

E

EN FR

ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FARVER

UA

VEJL PRIS

508M 100% økologisk bomuld. 215 g/m² S-3XL

AQ

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

LADIES PURE ORGANIC POLO Polo i høj kvalitet i organisk kæmmet ringspundet bomuld, der hæver niveauet i holdbarhed, kvalitet, pasform og til tryk. Nye dekorative detaljer for det bedste udseende. Modellen har sidesømme, der giver en moderne og tidløs pasform. Tone-i-tone knapper i og slids i siden. Rib i ærmet. Feminin pasforn. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

508F 100% økologisk bomuld. 215 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 163,-

38

L RA TU NA

UA AQ

NA H EN C FR

ST

ON

E

K BL AC E OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FARVER


INSPIRE POLO /MEN Polo til herre i 100% ringspundet kæmmet økologisk bomuld. Moderne pasform. To tone-i-tone knapper og slids i side. Rib i ærmekant. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIALE 100% organisk ringspundet kæmmet bomuld (Heather Grey: 90% bomuld, 10% viscose) VÆGT 170 g/m² STØRRELSE S-3XL

NK PI

LI L

CH

ID

IA

OR

NN LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

AL T CO B C LA

LE RP PU T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

BL UE

VY N BA UR

HE AT

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 103,-

INSPIRE POLO /WOMEN Polo til damer 100% ringspundet kæmmet økologisk bomuld. Moderne feminin pasform. To tone-i-tone knapper og slids i side. Rib i ærmekant Rebrandable. ART NR PW440 MATERIALE 100% organisk ringspunden kæmmet bomuld (Heather Grey: 90% bomuld, 10% viscose) VÆGT 170 g/m² STØRRELSE XS-2XL

LT

N

CO BA

BA C

UR LE

ID CH

EN GR E ID OR CH

SO

N BA

LA R

OR

YE LL

AN

OW

GE

M

IL

OR

NN I

AL

PI

LI

NK

LA

PL E PU R IA NT RA D

GE

KI

N

UR

FI

OR

RE

AN

RE D

T RB E SO

UR B

AN

KH A

EE GR LE BO TT

BL UE

VY NA

GR AT HE HE

T IN L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

R

GR K DA R E

W

HI

BL AC

TE

K

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 103,-

POLO

39


ID.001 PIKÉ UNISEX Pique i 100% bomuld og med 2 knapper ton i ton.

ART NR PUI10 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-3XL

UE BL YA RO

A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY NA

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 70,VEJL PRIS FARVET kr. 83,-

ID.001 LADY PIKÉ Pique i damemodel, 100% bomuld og med 2 knapper ton i ton. ART NR PWI11 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-3XL

40

UE BL RO YA

EE N

CO

RA

L

A CH SI FU N

GR BO

TT

LE

GR Y LL KE

SA ND

EE

D OL IG IL CH

KI N

L

VY NA

AT H HE

IN E

LE PU

LI

BR

OW

N

PU M

RE

D

OR

AN

GE

W

T GH

RP

BL UE

AN

BL

TH

ER

RA

K AC

TE HI W L AT OL

CI

TE

FARVER

GR EY

VEJL PRIS HVID kr. 70,VEJL PRIS FARVET kr. 83,-


HEAVY 65/35 POLO Kraftig polo pique. 3 knapper i halsen. Rib kant i ærmeslut. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR 63-204 MATERIALE Easy care 65% polyester, 35% bomuld VÆGT HVID 220 g/m2 VÆGT FARVET 230 g/m2 STØRRELSE S–3XL

EN GR E E TL BO T

RE D

DY RG UN BU

BL YA

L

VY

RO

EP DE

NA

NA VY

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 114,-

POLO

41


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Polo med en klassisk pasform, stolpelukning og krave med kontrastfarve. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskose) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 193,-

/L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

/

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/ RO YA W LB HI L TE UE

ED VY

AV

TE

/N

HI

D

/W

RE

D RE

PU

RP

LE

/P

BU CH RG AR UN CO DY AL /

IN

K

NA

NA

HE

AT

VY

/W

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FARVER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Polo i damemodel med en klassisk pasform, stolpelukning og krave med kontrastfarve. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ022 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskose) 200 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 193,/L K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM E

NG RA /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ RO YA W LB HI L TE UE

/R VY NA Y AV /N D RE

TE RE

D

/W

HI

/P PL E PU R

42

ED

TE /W HI VY

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FARVER


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pike i 100 % bomuld med kontrast farvede striber på krave og ærmekant. 2 knapper og slids i siden. Ærmekant i rib.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ011 100% bomuld 200 g/m² S-3XL

EL LO W

NG E BL

AC

K

BL AC K

/Y

/O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE HI /W VY

OS QU

Y BL

CO

AC

LI

K

M

E

/T

/N

UR

AV

TE HI /W D RE

RN / N FL AV OW Y ER

IE

NA

RO YA W LB HI L TE UE

/

/ Y AT H BL ER AC GR K E

HE

KY /S DY UN RG BU

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FARVER

/W HI TE

VEJL PRIS kr. 193,-

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Polo til damer med kontrastfarve på krave og ærmerne. Figursyet pasform. Lidt længere bagtil. To knapper og slids i siden. Ærmer med rib.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ021 97% bomuld, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

K

/

TE

BL

CH

AC

AR W CH HI O TE AL

LO

/R K AC BL

BL

HI BU

RG U

ND

Y/

W

/ RO YA W LB HI L TE UE

TE /W HI VY NA

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

W

/Y EL

ED

TE AC

HI T

K

E/

/W

NA

HI

VY

FARVER

W

VEJL PRIS kr. 193,-

POLO

43SWEAT SHIRT

Verdens første sweatshirt blev lavet af Benjamin Russell, grundlæggeren af mærket Russell, år 1920. Derefter blev Sweatshirtsen et must i garderoben!


BØRN

SIDE 233

HOODED SWEAT Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR LL

Y

LO NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FARVER

EY

kr. 161,-

AT

VEJL PRIS

62-208 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HOODED SWEAT LADIES Feminin hætte bluse med dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-038 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

46

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 161,-


HOOD

SWEATSHIRT

47


48


BØRN

SIDE 233

AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hætte bluse med moderne pasform. Børstet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265M 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

YA RO HT

CH

IG BR EY

N

GR

EE

OY NV

LE

CO

TT BO

CL

BU

AS

RG

SI

GR

C

UN

RE

DY

D

FR

LI

EN

GH

T

BL

NA

FO OX

K AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 244,-

AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hætte bluse med moderne pasform. Børstet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265F 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 244,-

HOOD

SWEATSHIRT

49


50

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

EE N

GR

JA DE

Y

KE LL

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

SU N

AN

OR

RE D

FI

I

IL

CH

D

RE

NK

PI NK

HO T

PI

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

SS

LO

YF

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

NK

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SK

SE

IA N

UO I

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARVER

TU RQ

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Hætte trøje med feminin pasform. Dobbelt lags stof i hætten, gennemgående lomme på maven. Rib forneden og i ærmerne. Rebrandable.

ART NR JH001F MATERIALE 80% ringspundet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS–2XL

VEJL PRIS kr. 170,-


R

IN

N

PI E

UI T

EE

BI SC

GR

SE

E

DY E

LA TT

FO

RO

PK

PU M

ER

NG

GI

HY

EA RT

Y

ST

DU

EL

CA RA M

ED

AR

EP

H

AC

PE

T

EC

ND

RF

SA

PE

RT

SE

DE

N

OW

BR

DE

NU

HA

TE

LA

CO

N

EE N

EE

GR

CH O

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR

N

EN

GR E

GR EE N

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

JA

N

EE

GR

EE N

GR

G

IN

SP R

KE LL Y

N

EE

GR

EE N

GR

N

IE

AL

E

M

LI

LE

M ON

OW

LL

YE

BE T

ER

SH

SU N

GO LD

RD

TA

US

H

US

CR

GE

AN

OR

GE

AN

M

OR

T

RN

BU

OR AN GE

CH IL I

D

RE

D

RE

HO T

RE

NS ET

SU

RE D

FI

CK

BR I

Y

RR

BE

AN

CR

BU RG

K

NK

PI

NK

K

PI N

K

PI N

LE

NK

PI

PI

TI C

PS

LI

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

OK E

SM

RP

PU

Y

IC

AG

M

UN DY

ND

NK Y

PI

CA

TA

Y

ET

RR

BE

UL

OL

VI

PL UM

RG U

BU

M

EN

AG

D

IL

M

W

RA

UL T

E

RP L

PU

DE R

ET

IL

VO

LA VE N

UE

TR

UE

BL

IN T

ER

W

E

RF

UE

SU

ER M

PP

PE

SE

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

BL

BL UE

UE

BL

N

IA

AI

W

HA

UE

UE

BL

RE

HI

PP

SA

L

BL

BL UE

CA L

PI

TR O

YA

RO

M

A

E

SM OK

SE

NI

DE

DE EP

VY

NA

RD

NA

VY

NA V

UE

BL

EN CH

FR

E

OR C

FO

OX

NE W

AI RF

AS H

GR E Y

Y

GR E

T

ER

L

EY

GR

US

ND

OO

M

TH

HE A

EL

ST E

OA

GR EY

RC

CH A

OR M

ST

OK E

SM

BL AC K

AC K

TE

HI

W

BL

K

AC

BL

T

EP

DE

JE

IC

CT

AR

Y

FARVER

PR

M VA IL NI KS LL HA A KE

SIDE 234

BØRN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Hætte bluse i 65 forskellige farver! Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndled. Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIALE 80% ringspundet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS–5XL* (*4XL-5XL kun i farverne Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy, Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Purple, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky Blue

VEJL PRIS kr. 170,-

HOOD

SWEATSHIRT

51


BØRN

SIDE 234

ORGANIC HOODIE Hættetrøje med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Dobbelt stof lag i hætten,Gennemgående lomme på maven, manchetter i bunden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIALE 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VÆKT 280 g/m2 STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS kr. 222,-

52

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARVER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendy holdbar hoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof og fremstillet af organisk ringspundet kæmmet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU33B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

GE

BL UE

FO G

BL U RO YA L

AN

SE

OR RE

FT

PU

SO TE W

HI

HA OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

RO

D RE

BU N

E

ST

GR

GR

EE

EE

N

M

E M LI

UE VY NA

RG

EN AG

AN DI RA

ZZ FI OW LL YE

BL

R AT HE HE

TA

UN

PI

DY

NK

LE RP PU T

GE SA

GR

T AL PH AS

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 239,-

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendy holdbar hoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof og fremstillet af organisk ringspundet kæmmet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW34B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 239,-

G

UE

FO RE PU

SO

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

BL UE

AL

BL

E

RE D

BU N

OF

F

W

HI

HA OC M

T ES FO R

TE

EE GR

EE GR PL E AP

NA VY DY

UN RG

NT A AG E

N

M

E LI M

BL U

GR E HE AT HE

AS PI NK

RP PU AN T DI RA

GE SA ZZ FI OW LL YE

R

T PH

AL

PU BL AC K LE

W

HI TE

RE

Y

FARVER

HOOD

SWEATSHIRT

53


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Hoodie med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. Rebrandable.

Hoodie med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU03W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 187,-

HE

R

HA N

M

T

ID

GR

GR EY

EY

T AL

BL

UE

H BL ER UE RO YA

L

HE

AT

EL EP

HE R AT

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E

W

HE AT

OR

R

EL ON

LL OW

M

GE

YE

AN

LA

R

OR E

SO

PU R

SA

GE

E JA D T GH LI

AN

RE D

GE

HE

HE AT HE

D RE W LO YE L LE PA

DE S K AT H GR ER EE DA N R

HE

N EE GR ST RE FO

RP L IA NT RA D

SA ND ER T

DE NU

AL EN I IL L M

EE N GR LL Y KE

PU

DE R

PA

CA N

LE

DY

PI

PI

NK

NK

LA VE N

Y SK PU RE

AI W HA

ZZ FI NK PI KI KH A

OW LL YE R LA SO

GE SA

LI GH

T

JA DE

K AT H GR ER EE DA N R

HE

NA VY

HE

BL NA VY

UE BL N IA

E IN W GE AN OR EL ON M

E NG OR A E PU R

PA LE

DE SE

YE

LL

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

T AL AS PH UE

EY GR HE R HE

GR

AT

EY

FO

G

H BL ER UE RO YA

AT HE

RE D AT HE R HE

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

54

PU RE BL AC K

HI W L

HE UE BL

YA L RO LE RP PU HE R AT HE

RE D

TE

ID R HE AT

EP EL NA VY R

HE AT HE E RP L PU IA NT RA D

PA

FARVER

M

NT HA

R HE HE AT

VY NA ER VE ND LA

K PI N LE

GR

EY GR

PH AS

LT PH A AS UE BL

R

NK PI CA N

NK

DY

FI

ZZ

HA

W

PU

AI

RE

IA

N

SK

Y

BL UE

GR

HE A

EY

TH E

FO

G

GR

EY

W

BL AC K

HI

TE

PU RE

AL T

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 187,-

PI

WW04W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)


KING HOODED Luksuriøs hoodie i høj kvalitet i moderne stil, usædvanlig blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU02K 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 273,-

G EY GR NK

LE

PI

RP

TA

PU

AG

KH

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

PU

YE

RE

LL

OR

OW

AK

I

FI

AN

ZZ

GE

M

RA

DI

PU

AN

EN

T

SK RE

IC RD NO

SE RO FT SO

FO

M R AT HE

R

HE

AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

D RE

ID

EY T AL PH AS

BL

GR

E PU R AC

K

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

GR

EY

FARVER

QUEEN HOODED /WOMEN Luksuriøs hoodie i høj kvalitet i moderne stil, usædvanlig blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW02Q 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i udvalgte farver)

G FO

M

GR

EY

AT HE R HE

NK

LE

PI

RP

AG EN

TA

PU NT IA

M

RA D

KI

ZZ FI OW LL YE

KH A

RE PU GE AN OR RE PU

EN

SO

ID

EY R HE AT HE SK Y

BL C RD I NO

SE FT

RE

D

RO

ER CH RK DA

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

GR

T AL PH AS UE

E BL U L

RY

NA

VY

RO YA

BL U

E

W

BL AC K

HI

TE

PU

RE

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 273,-

HOOD

SWEATSHIRT

55


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Exklusiv hættetrøje med dobbeltlags hætte. Lomme med udgang til hovedtelefoner. Rib i linning og ærmekant. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH101 70% ringspundet bomuld 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 222,-

STREET HOODIE Kraftig hættetrøje med tommelfingerhuller for et moderne look. Praktisk mobiltelefonlomme og skjult åbning til hovedtelefoner inde i kængurulommen. Dobbelt lag stof i hætten. Rib i linning og ved manchetterne. TearAway label

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH020 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

IL

FI

RE

RE

D

CH T HO

CH EN FR

RE D

NA

GR E HE

AT

HE

R

AL CH

AR

CO

CK BL A JE T

56

VY

Y

FARVER

I

VEJL PRIS kr. 226,-


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Hættetrøje i moderne pasform og dobbelt hætte. Blød børstet inderside. Kængurulomme. Rib i manchetter og forneden. Uden etikette, perfekt til rebranding. ART NR WU124 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-4XL VEJL PRIS kr. 167,-

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FARVER

HOOD

SWEATSHIRT

57


LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-140 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

AT

DE EP

HE

R

GR

EY

AP HI TE GR T

HE

GH

GE AN OR

RE

D

DY UN RG BU

N GR LE BO

KE

TT

LL

Y

GR

EE

EE

N

RO

AZ

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 134,-

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Feminin pasform med syninger i siden. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-148 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 134,-

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

58

GR AP

HI

EY

TE

FARVER


FRUIT FACT

Up to 60% of waste water is recycled FRUIT FACT by our modern treatment Up to 60%plant. of waste water is recycled by our modern treatment plant.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

For years we’ve been the the right thing. Nowwe’ve we’ve committed to more. do even more. For years we’vedoing been doing right thing. Now committed to do even Find out how going to ensure that more of what doushelps us all belong Findwe’re out how we’re going to ensure thateven even more of what we dowe helps all belong to more a better, more sustainable futureat at www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way to a better, sustainable future


60

/

/

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O

T GO BLA LD CK

JE

JE FI T B RE LA RE CK D /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

/

FARVER

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

SIDE 237

BØRN

BASEBALL HOODIE

Hættetrøje med raglanærmer. Hætte og ærmer i kontrastfarve. Kængurulomme med en lille åbning til hovedtelefoner. Ribkant og manchetter. Rebrandable.

ART NR JH009 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE S–2XL

VEJL PRIS kr. 212,-


/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

/

/

ND Y

RG U

BU

/G OL

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

/

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

C JE HAR T C BL OA AC L K /

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

AT FI HE RE R RE GR D EY

HE

SU PU N RP YE LE LL / OW

D

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

A SA THE PP R G HI R RE EY

HE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

N

S GO T G LD RE E

RE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FO

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

SA

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

F JE IRE T R BL ED AC / K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

FARVER

FI R W ER HI ED TE /

SIDE 236

BØRN

VARSITY HOODIE

Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Kængurulomme med Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIALE 80% kæmmet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS*–5XL* (*XS kun i farvern Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL kun i farverne Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL kun i farverne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

VEJL PRIS kr. 193,-

HOOD

SWEATSHIRT

61


BØRN

SIDE 236

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Indgang til hovedtelefoner. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Indgang til hovedtelefoner. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266F 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 290,-

NA

VY

GR EY

FO OX

CO

CH EN

NV

LI GH T

FR

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

62

BL

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FARVER

FARVER

OY

VEJL PRIS kr. 290,-

W

ART NR HERRE MATERIALE VÆGT STØRRELSE


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

63


64


BØRN

SIDE 235

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Hættebluse med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-062 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 223,-

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Hættebluse med feminin pasform og dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-118 70% bomuld, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 258,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

65


BØRN

SIDE 235

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Hooded sweatjakke med feminin pasform, dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

Hooded sweatjakke med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH055 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE VEJL PRIS

JH050 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL kun i Jet Black, Heather Grey) kr. 222,-

EY

L

GR

OA

L EE ST

CH A

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

66

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

JE

T

OR

M

RC

GR

AC K BL

IC AR CT

PP HI SA

EY

E HI T W

UE

FARVER

RE

CH EN FR NE W

HE

BL

NA

EY GR AT H

ER

AC JE

AR C

T

TI C

BL

W

HI

K

TE

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 203,-


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendy, bæredygtig ziphoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIALE 80% ringspundet organisk bomuld, 20% genanvendt polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-3XL

UE YA

TE

RO

VY NA

AT HE

L

BL

BL

UE

GR HE

R

T AL PH AS

W

HI

RO

F

FT

OF

SO

SA

RE

D

GE

SE

BL

W

AC

K

HI

TE

PU

RE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 290,-

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendy, bæredygtig ziphoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIALE 80% ringspundet organisk bomuld, 20% genanvendt polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 290,UE BL RO YA L

NA VY

AT HE

TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

BL UE

GR E HE

R

T AL PH AS

CK BL A

W

HI

TE

PU RE

Y

FARVER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

67


KING ZIPPED HOOD Luksuriøs moderne Ziphoodie i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU03K 80% kæmmet ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 328,-

RY

HE

HE

AT H

AT HE

R

ER

M

T AL PH AS

D

AK

I

ER CH DA

KH

RK

RE

BL UE BL L YA RO

ID

GR EY

E PU R AC

K

HI TE W UE BL VY NA

GR

EY

FARVER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Luksuriøs moderne Ziphoodie i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW03Q 80% kæmmet ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i udvalgte farver)

68

EY

M

ID

GR

HE AT

HE

R

R

KH

RE D

ER CH DA RK

AK I

RY

HE

AT HE

AL T AS

PH

K BL AC UE BL AL RO Y

NA VY

BL UE

W

HI

TE

PU

RE

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 328,-


ID.205 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Hættetrøje i moderne pasform og dobbelt hætte. Blød børstet inderside. Kænguru lommer og en skjult lynlås. Rib i manchetter og forneden. Uden etiket, perfekt til rebranding.

ART NR WU125 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-XXL VEJL PRIS kr. 230,-

RE D

VY NA

HE AT

HE

R

CI RA AN TH

BL AC

K

TE

GR E

Y

FARVER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

69


LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT

Hooded sweatjakke i tyndere kvalitet i damemodel med ubørstet inderside. To frontlommer, skjult lynlås, ribkant i linning og ærmekant. Tear-away-label.

Hooded sweatjakke i tyndere kvalitet med ubørstet inderside. To frontlommer, skjult lynlås, ribkant i linning og ærmekant. Tear-away-label.

LADIES HOODED SWEAT JACKET

62-150 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 159,-

VEJL PRIS kr. 186,-

NA

GR

AN GE OR

RE D

RG U

ND

Y

DE

EP

R TH E HE A

T LI GH

VY

EY

E IT AP H GR

AC K UE BL E UR AZ

GR E LL Y

BU

W BL L YA RO

EN

D RE

CH

SI A

UE

BL

HI TE

VY NA DE EP

GR EY AT H HE

FU

UN DY RG BU

ER

AP HI GH T

GR

K E

FARVER

EE N GR KE LL Y

OR

AN

GE

AZ

RO

UR

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC

W

HI

TE

TE

FARVER

70

62-144 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m2 S–2XL

KE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HOODED SWEAT JACKET


URBAN VARSITY ZOODIE Hættejakke der er lidt højere i nakken. Kontrast farvet ærmer og indersiden af hætten. Kænguru lommer med indgang til hovedtelefoner. Ribkant med striber forneden og manchetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH051 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 288,-

VARSITY ZOODIE Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Lynlås i kontrast farve. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH053 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

BU CH RG AR UN CO DY AL /

CK LA CO

AL

/B

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

CH

AR

T GO BLA LD CK

JE

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

/

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE FI T B RE LA RE CK D / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

F JE IRE T R BL ED AC / K

FARVER

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

VEJL PRIS kr. 226,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

71


72

Y

ST

EE

GR

D

AR

US T

DU

M

N

SA ND

E

PI

T

N

UI

SC

BI

ND ER

VE

LA

SE

GR EE

IN

RT

TE

LA T

RO

PK

M

SE

DE

PU

ER

GI NG

HY

RT

EA

ST Y

DU

EL

M

RA

CA

M VA IL NI KS LL HA A KE

T

IN

M

ER

PP

HO

T

E

TE

LA

CO

N

EE

GR

N

EE

GR EE N

GR

CH O

OL IV

ST

FO RE

TL E

BO T

EE N

GR

DE

JA

KE LL Y

EE N

GR

US

OW

LL

YE

E

M

LI

N

SU

LD

GO

CR

H

GE

AN

OR

D

RE D

RE

GE

T

AN

OR

RN

BU

RE

FI

K

BR IC

Y

RR

NK

BE

PI

AN

CR

T

HO

K

K

PI N

PI N

PI N

Y

BY

ST

DU

BA

SS

LO

YF

ND

CA

UN

DY

LE

UM

PL

RG

BU

K

SU RF

UE

BL

BL UE

PU RP

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

IA

AI

W

HA

UE

BL

UE

BL

RE

L

HI

PP

SA

YA

RO

RD

Y

EY

VY

NA

VY

NA

UE

BL

GR

GR E

CH

EN

FR

FO

OX

NE W

CE

H

AS

TH ER

OR

AI RF

HE A

T

L

EY

GR

US

ND

OO

M

L

EE

ST

OA

RC

CH A

EY

GR

E

OK

SM

ST OR M

BL AC K

K

TE

BL AC K

AC

HI

W

BL

C

DE EP

JE T

TI

AR C

FARVER

PE

NU DE

SIDE 238

BØRN

AWDIS SWEAT

Rundhalset sweat i 40 farver. Rib i linning og ærmeafslutning. Rebrandable.

ART NR JH030 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE XS-5XL** (*3XL kun i Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL kun i Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Arctic White, Baby Pink, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Royal Blue)

VEJL PRIS kr. 125,-


BØRN

SIDE 238

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FARVER

GR HEA EY TH E

R

FARVER

NA VY

VEJL PRIS 122 kr

R

VEJL PRIS 178 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL (White, Black, Navy og Heather Grey finnes i 3XL)

HE

262M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR MATERIALE VÆKT STØRRELSE

AC K

ART NR MATERIALE VÆKT STØRRELSE

Unisex klassisk sweatshirt. Tear-away label.

AT

Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

73


ORGANIC SWEAT Rund halset sweatshirt med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Raglanærmer, dobbelte sømme, manchetter ved kraven, forneden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIALE 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 178,-

74

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARVER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendy, holdbar sweatshirt med rund hals til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet kæmpet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU31B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

GE

BL UE

FO G

BL U

AN

SE

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

TE HI

HA

W

OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

RO YA L

VY NA DY

UN RG BU N

E

ST

GR

GR

EE

EE

N

M

E M LI

UE

ER AT H HE

EN AG

AN DI RA

ZZ FI OW LL YE

BL

T AL PH AS TA

PU T

GE SA

PI

RP

NK

LE

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 194,-

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendy, holdbar sweatshirt med rund hals til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet kæmpet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW32B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

E

UE

FO

G

BL U

GE

BL

YA RO

PU R

E

OR

AN

SE RO SO

FT

D

N

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N EE GR

L

BL U VY NA

RG BU

RE

UN DY

PI TA AG EN M

AP PL E

E M LI

E

GR R HE

AS NK

LE RP PU T AN RA DI

SA GE ZZ FI OW LL YE

AT HE

PH

AL

PU BL AC

K

TE HI W

T

RE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 194,-

CREW NECK

SWEATSHIRT

75


ID.202 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Rundhalset sweatshirt i moderne pasform, passer både mænd og kvinder. Blød børstet inderside. Rib i manchetter og forneden. Uden etiket, perfekt til rebranding.

ART NR WU123 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-4XL

76

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 114,-


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-138 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 99,NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FARVER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-146 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 99,VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARVER

CREW NECK

SWEATSHIRT

77


KING CREW NECK Luksuriøs kvalitetssweatshirt i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i krave, manchetter og linning. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU01K 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 208,-

FO G

M R

GR

EY

AT HE

M

RA

DI

AG

AN

EN

T

TA

PU

PI

RP

NK

LE

HE

Y SK

ZZ FI LL

KH

OW

AK

I

RE PU AN

YE

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

ID

GR EY ER HE

UE

SE

GE

RO

NO

YA

RD

L

IC

BL

BL

UE

BL

AS

AT H

PH

AL

T

E PU R AC

K

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

GR

EY

FARVER

QUEEN CREW NECK /WOMEN Luksuriøs kvalitetssweatshirt i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i krave, manchetter og linning. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW01Q 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 208,-

NK

CH ER RY

GR DA

RK

PI TA EN AG

EN

M N

BO TT

LE

GR E

EE GR UA AQ

BL UE NA VY

EY

HE HE AT

IA

KI KH A

FI OW LL YE

RE PU

ZZ

GE OR AN

SE RO FT SO

78

RE D

R

FO

M

G

ID

EY GR RP PU NT

SK

RA D

NO RD

PU RE

IC

Y

BL UE

LE

HE

AT

AS

HE

PH

R

AL

T

RE PU BL AC K

TE HI W UE BL L YA RO

GR E

Y

FARVER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Sweatshirt med rund hals med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable

Sweatshirt med rund hals med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW02W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

GR M ID

E IN W

AT

M

EL

HE AT H

ON

ER

OR

RE

AN

D

GE

HE

RE D

PA

OW

GE

YE LL

AN

SO

LA

RE PU

R

OR

LL YE LE PA

SA GE

LI

GH T

JA

DE

K TH GR ER EE DA N R

GR ST RE FO

HE A

N EE

N

OW

SA ND T DE

IL M

EE GR LL Y KE

SA GE

DE JA GH T LI

SE R

NU DE

LE N

IA L

YE LL SO

LA

R

OR RE PU

KH

OW

GE AN

OW LL YE LE PA

DE

K TH GR ER EE DA N R

GR ST RE FO

HE A

N EE

N

AK

I

CA

R AT HE HE

AT

RO Y LE RP PU R HE

AN T RA DI

PI LE

Y ND

NK PI

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

H BL ER UE RO

BL AL

R AT HE HE LE RP PU

R DE LA VE N

GE AN

D RE ER

YA

L

HE UE

NA VY

UE BL NA VY

HE

Y SK PU RE

AI W HA

AN T EL EP H

HE AT

EY GR AT HE R

G FO GR EY UE BL N IA

E IN W

GR EY

AL T PH HE

R

AS PH

AL

AS

T

RE PU

TE

YA H BL ER UE RO

AT HE

AT HE

HE AT H

RE D

HI W

L

HE UE BL

AL RO Y LE RP PU R HE

AN T RA DI

NK PI LE PA SA ND T SE R

NU DE

KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

BL AC K

EY GR M ID AT HE

EL EP H R

AT HE LE RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND

AK

I

CA

FARVER

R

AN T

R HE

NA VY

HE AT

HE

UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK

GR EY

PH AS

T AL AS PH BL NA VY

HE

AT

GR EY

HE

R

FO

G

GR

UE

EY

W

BL AC K

HI

TE

PU

RE

AL T

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 138,-

VEJL PRIS kr. 138,-

PI

WU01W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

79


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidløs, heavy weight Sweat med rund hals og raglan ærmer. Rib i hals, bund og manchetter. Tear-away label ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH130 70% ringspundet bomuld, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY

BU

HE

NE W

AT

FR EN CH

EY HE

R

GR

AL CO CH AR

AR

CT

JE T

IC

W

HI TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS kr. 165,-

SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT UNISEX Sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH046 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

80

RE D RE

UN RG BU

IR E PP H SA

FI

DY

UE BL

VY CH EN FR

HE

AT

HE

R

NA

GR

AL CO CH AR

JE

T

BL

AC

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 203,-


FOR A BETTER TOMORROW OEKO-TEX 100% CERTIFIED

All Russell® products are Oeko-Tex® Standard 100 (08-5941 Shirley) certified.

100%

TRANSPARENCY 100% of our supply chain is disclosed online.

265M Authentic Hooded Sweatshirt

belong TO A BETTER FUTURE

Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org

For years we’ve been doing the right thing. Now we’ve committed to do even more. Find out how we’re going to ensure that even more of what we do helps us all belong to a better future at www.russelleurope.com/csr

81


ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Raglanærme. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

62-114 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 204,-

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Eksklusiv sweatshirt med moderne pasform. ¼ lynlås i hals. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbelt stoflag i krave. Skjult YKK lynlås. Rib forneden og på ærmer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

270M 80% bomuld 20% polyester 280 g XS-4XL

82

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 280,-


SWEAT JACKET Sweatjakke med skjult lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Raglanærme. Tear-away-label.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ANDET

62-230 62-116 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S–2XL XS-2XL Light Graphite kun i herremodel.

VEJL PRIS kr. 218,VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FARVER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET

Eksklusiv Sweat Jakke med moderne pasform i kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Skjult lynlås. Rib i ærmekant og linning ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE

267M 267F 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford) STØRRELSE DAME XS-XL

VY NA FR EN CH

T GH GR E TL BO T

BU RG

UN DY

EE

N

LI

CO NV

OY

OX

FO

GR EY

K BL AC D RE C SI AS CL

BR IG

HT

RO YA L

W

HI

TE

FARVER

RD

VEJL PRIS kr. 302,-

ZIP NECK

SWEATSHIRT

83


FRESHER FULL ZIP SWEAT Sweatjakke med skjult YKK lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Unisex. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH047 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

FI R

E

RE D

NA VY FR EN CH

HE

AT HE

R

GR

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 222,-

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweat jakke i lettere materiale ubørstet på indersiden, skjult lynlås, raglan ærmer og to lommer. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-160 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 176,-

EE GR E TT L BO

VY NA DE

AN GE

RE D

OR

HE

EP

R AT HE

GR HT LI G

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL YA L RO

EE N GR Y KE LL

84

GR EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARVER


COLLEGE JACKET UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof. Lukkes med trykknapper. Hvide kontrastlinjer på rib kant og krave. To lommer foran. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH041 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

VY

RE D E FI R

HE

OX

AT

FO

HE

RD

R

NA

GR

BL AC K JE T

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 222,-

BØRN

SIDE 237

VARSITY JACKET Kraftig UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH043 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² XS–3XL* (*3XL kun i Burgundy/Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FI R W ER HI ED TE /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ BU RG GR UN EY DY

HO

T

PI

NK

/W

HI T

E

OX

FO W RD HI NA TE V Y

/

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

TH W ER HI G TE RE Y

HE A

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

FARVER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

VEJL PRIS kr. 235,-

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

85


MEN'S AUTHENTIC CUFFED JOG PANTS Exklusive joggingbukser i bæredygtigt design og moderne pasform. Lavet af kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Lommer i siden og bag på. Snøre i talje. Rib i talje og ben. 268M 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL kr. 268,Y NA V

GH T

NC H

OX F

BL AC K

OR D

FARVER LI

FR E

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE VEJL PRIS

ELASTICATED JOG PANTS Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

64-026 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

VEJL PRIS kr. 131,-

DE

W

EP

NA

HI

VY

TE

VY NA

GR R HE AT HE

DA

RK

BL

AC

K

GR HEA EY TH E

EY

R

FARVER

COLLEGE CUFFED JOG PANTS Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH072 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

VEJL PRIS kr. 156,UN DY

W IC CT AR

BU RG

HI T

E

VY NA EN FR

HE

AT

HE

R

CH

GR

AL CH AR

CO

K AC BL T JE

86

EY

FARVER


LIGHTWEIGHT SHORTS Shorts i klassisk snit med elastik i talje. To sidelommer og ubørstet inderside. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

64-036 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 89,-

HE

VY NA DE

AT H

EP

ER

BL AC K

GR EY

FARVER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med snøre i taljen. snøre i kontrastfarve. To sidelommer, en baglomme. Rebrandable.

Retro Shorts til damer med snøre i taljen. Kontrast farvet kant i side. To sidelommer. Rebrandable.

JH080 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

GH W TP HI IN TE K

/

NA

VY

/W

HI

TE

Y

HI TE UN BU

RG

D/

YE

DY

LL

/W

OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI /W K BL

AC

BL AC K

DY

VY H NC FR E NE W

BU RG UN

NA

EY R HE AT HE

CH

AR

CO

GR

AL

K AC BL T JE

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FARVER

/B

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 135,-

VEJL PRIS kr. 165,-

RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR SK069 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey: 85% bomuld, 15% viscose) VÆGT 220 g/m² STØRRELSE XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

87SPORT

Vi har samlet det bedste inden for funktion og sport. Bredt udvalg med masser af lækkert og farverigt tøj for behagelig komfort


90


N

KE LL Y

EE

GR

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

GH T

BR I

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

N

T

HO

K

PI N

NK

PI

G

TN IN

GH

LI

LE

RP

PU

GE

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

PP HI

SA

UE

BL

BL UE

RE

L

YA

RO

GE

GE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FARVER

SU

ER

AN GE

EL

M

LO W

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

DU M SK EL B AN LU GE E

SA G M EG EL R AN EE GE N

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EE

GR N

OW

LL

YE

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

GE

AN

OR

PU RP LE

AN GE

EL

M

RE D

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

OW

FL

RN

CO

PP

SA

BL UE

UE

BL

HI RE

L

YA

RO

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FARVER

LI

D

RE

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

E

NG

EL A

M

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

NK

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

PI

SIDE 231

BØRN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rund halset funktionel T-shirt med svedtransporterende egenskaber til herre. Nem og hurtig tørring. Rebrandable.

TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

VEJL PRIS Farve kr. 59,- Melange kr. 74,-

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rund halset funktionel T-shirt med svedtransporterende egenskaber til damer. Nem og hurtig tørring. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

VEJL PRIS Farve kr. 59,- Melange kr. 74,-

T-SHIRTS

SPORT

91


92


BØRN

COOL T

GIRLIE COOL T Funktions T-shirt til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SIDE 232

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i farverne Artic White, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

Funktions T-shirt til mænd/unisex. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. 42 farver! Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL* (*XS-XXL alle farver, 3XL i farverne Fire Red,Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush,Purple og Sun Yellow. 4XL-5XL i farverne Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FARVER

CO

CK

HI TE

FARVER

BL A

VEJL PRIS kr. 50,-

EY

VEJL PRIS kr. 50,-

T-SHIRTS

SPORT

93


94


PERFORMANCE T Funktions T-shirt med raglanærme til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BØRN

SIDE 231

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 68,-

PERFORMANCE T LADIES Funktions T-shirt med raglanærme til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 68,-

T-SHIRTS

SPORT

95


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rund halset funktionel T-shirt til herre. Mesh detaljer på ryggen og under armene for åndbarhed og svedtransport. Produceret i Slim-fit-tech materiale, der er specielt designet for komfort og bekvemmelighed. Raglan ærmer. Rebrandable. ART NR HERRE TR011 ART NR DAME TR021 MATERIALE 100% polyester VÆGT 135 g/m2 STØRRELSE HERRE S–3XL STØRRELSE DAME XS-XL ØVRIGT French navy kun i herre, Hot Pink kun i damemodel. VEJL PRIS kr. 112,-

96

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FARVER


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Funktions tanktop til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

Funktions tanktop til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 50,-

VY NA

EY

CH EN

R

FR W NE

HE

UN DY

NK

BU

HO

PU

T

RG

PI

LE RP

RE HI PP

LL OW

W

RI C

YE

LL O

EC T

N

EL

E TT L BO

KE

LL

Y

GR

GR

EE

EE

N

EE N GR IC TR EL EC

N

OR

SU

AN

TR IC

GE

YE

CR

OR

US

AN

H

GE

SA EC EL

FI RE EE N GR

Y KE LL

HE AT

AR CH

T JE

UE BL

BL UE L YA RO

RE D

EE N

N

GR

L

AC BL

C CT I AR

CO A

K

HI TE W

UE BL L YA

D RE FI

EC EL

EE GR IC TR EC EL

GR

E

T HO OW LL YE TR IC EC EL

RE

TR IC

PI

NK PI

LE RP PU OW LL YE N SU

NK

E BL U RE HI PP SA

AN GE OR IC TR EC EL

FARVER

NE

W

RO

FR

CH AR

CO

EN CH

AL

K AC JE T

BL

W HI IC CT AR

NA VY

VEJL PRIS kr. 44,-

TE

FARVER

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

LI M

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

T-SHIRTS / VEST

SPORT

97


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitness top med svedtransporterende egenskaber til damer. Kontrast farve på hals og ærmegab. Bryderryg. Mesh panel i den øvre ryg for ekstra ventilation. Let, åndbar og hurtigttørrende. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CK

CH PUR AR PL CO E / AL

LA /B NK PI T HO

AC BL

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

IN

NK

K GR / LIG EE H N TN

OT /H K BL

AC

BL

W

AC

HI

K

TE

/R

PI

ED

FARVER

G

VEJL PRIS kr. 85,-

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Top i soft-touch materiale til damer. Dobbelt, smalle skulderstropper som krydses i ryggen. Double Strap Back Vest er designet til at holde dig kølig og behagelig. "Second skin" passer og fungerer godt som det første lag

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

98

LI

LE

M

EL

AN

GE

M

PU RP

EL FLO AN W GE ER

RN CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M K AC BL

BL

AC

K

EL

AN

GE

FARVER

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

VEJL PRIS kr. 106,-


WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt i blødt og let kvalitet. Rund linning, vid afrundet hals og løs pasform. Kort ærme der bare dækker skulderen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR027 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

BL UE SA

PP

CH

HI RE

AR CO AL

EL M K AC

TN GH LI

DU M SK EL B AN LU GE E

IN

PI T HO

RE FI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

W

BL

HI

AC

TE

K

AN

GE

FARVER

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

VEJL PRIS kr. 71,-

PANELLED TRIDRI® POLO Funktions pique i herre og damemodel. Mesh panel for ekstra ventilation. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ØVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam kun i fagerne Black, Fire Red, French Navy og White.

VEJL PRIS kr. 116,UE

D RE

SA

PP

HI

RE

BL

NA VY EN CH FR

AC

K

M EL

BL AC K

BL

AR

CT

IC

W

HI

TE

AN G

E

FARVER

VEST

SPORT

99


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Funktions pique til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

Funktions pique til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i farverne Jet Black og Artic White)

VEJL PRIS kr. 89,-

VY CH FR EN E Y SK

D RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

FI RE

HO

T

EL EC TR

BL U

UO I RQ TU

IC

PI N

PI

K

NK

SA Y ND

RG U BU

NA

EY

W NE SE

UE BL RE PP

HI

FL E RE

HE R HE

AT

CH A

T JE

E BL U X

BL L YA E RP L PU

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

100

GR

L OA RC

AC BL

C CT I AR

UE

N EE GR E LI M

K

TE HI W

UE BL SA

W LO YE L N SU

FARVER

RE PP HI

RO YA L

D RE FI RE

HO

T

PI NK

NE

W

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i farverne White, Jet Black og French Navy)

VEJL PRIS kr. 89,VY

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

RO

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

Sportspolo i herremodel. Slimfit. 2 hvide knapper. Forskudte skulder sømme, der giver naturlig bevægelsesfrihed

Sportspolo i dobbeltstrikket stof med en blød fornemmelse og pique struktur for et klassisk look. DRI-FIT-teknologi holder dig tør og behagelig. Forskudte skuldersømme, der giver en naturlig bevægelsesfrihed. Rib i kraven. Klassisk pasform. 2 knapper.

ART NR NK292 MATERIALE 58% bomuld, 42% polyester STØRRELSE S-2XL

ART NR NK295 MATERIALE genanvendt polyester STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS kr. 679,D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FARVER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FARVER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

VEJL PRIS kr. 728,-


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalset funktions T-Shirts langærmet i dame og herremodel. Mesh panel i ryggen. Blødt og let materiale med svedtranspoterende egenskaber, som holder dig tør på kroppen. Slank pasform uden kompression. Rebrandable. ART NR HERRE TR050 ART NR DAME TR060 MATERIALE 100% polyester VÆGT 155 g/m2 STØRRELSE HERRE S-3XL STØRRELSE DAME XS-XL VEJL PRIS kr. 99,-

102

BL AC K

W

HI

TE

FARVER


LONG SLEEVE COOL T Langærmet funktions T-shirt. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

GR EE

N

OW

EL

EL

EL

EC

EC

EC

TR

TR IC

IC

TR IC

YE

LL

OR AN GE

D RE

BL L YA RO

FR E

FI RE

Y NA V NC H

RC OA CH A

W

BL

HI

AC

K

TE

L

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 80,-

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Langærmet funktions T-shirt til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

LL

UE

YE

BL

EL

EC

TR

IC

RE SA

PP

HI

BL T JE

AR

CT

IC

W

AC

HI

K

TE

FARVER

OW

VEJL PRIS kr. 80,-

LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Langærmet funktionstrøje med lynlås i halsen. Blødt og let materiale med fugttransporterende egenskaber, der holder dig tør på kroppen. Slim pasform uden kompression.

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG E

/

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

FARVER

AC

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

BL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

VEJL PRIS kr. 140,-

LONG SLEEVE SPORT

103


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX Sporty hættetrøje i blød polyester. Dobbelt lag stof i hætten og kængurulomme. Skjulte indgang for hovedtelefoner og med snor. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

E BL U RO YA L

NA VY OR D

EL M EY GR

OX F

EY GR L EE ST

D RE RE FI

BL

BU

UE

RG

M

UN

EL

DY

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARVER

AN GE

VEJL PRIS kr. 178,-

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Fleksibel Hoodie med 4 vejs stretch, der holder dig varm i køligt vejr. Raglan ærmer og paneler i siden for en mere smidig pasform. Materiale med fugttransporterende evne med quick dry effekt. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC052 60% polyester, 35% bomuld, 5% elastan 240 g/m² S-2XL

104

NA FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 235,-


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Letvægts hættetrøje i dame og herre model med høj hals og lynlås. Slim fit. Reflekterende piping på ærmer. Rebrandable. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE ØVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Melange kun i dame model.

VEJL PRIS kr. 279,-

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FARVER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sporty hættejakke i blød polyester med raglan ærmer og med kontrastpanel. Dobbeltlags kontrastfarvet hætte og med kængurulomme. Skjult indgang til høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 222,-

HOOD SPORT

105


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Leggings med elastan til damer. Høj linning for bedre komfort. Lille lomme til nøgle. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIALE 90% polyester, 10% elastan VÆGT 250 g/m² STØRRELSE XS-4XL (2XL - Olive. 4XL - Black, Charcoal, Navy)

106

OL

IV

E

RY BE R M

UL

VY NA

LV SP

AC

E

SI

CO AR CH

BL A

CK

AL

FARVER

ER

VEJL PRIS kr. 253,-


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Fuldlængde leggings med pænt skårne meshpaneler på taljen og lår, der holder dig kølig under træningen. Elastisk, bred talje og inder møntlomme. Rebrandable. TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-4XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 338,-

BL

AC

K

FARVER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Sømløs leggings til damer med smuk abstrakt print og dekorative detaljer, som understreger kroppens naturlige form. 3D-pasform er lavet med sømløs teknologi, som garanterer komfort og fri mobilitet i en elastisk kvalitet med fugttransporterende egenskaber. Kontrast farvet talje. Rifled rib i knæ og ben.

E IV OL

RP PU

UN RG BU

HI PP

LE

DY

UE BL RE

CO

SA

BL

CH

AC

K

VEJL PRIS kr. 239,-

AR

M

EL

AL

AN

GE

ART NR TR212 MATERIALE 56% nylon, 41% polyester, 3% elastane. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VÆGT 340 g/m2 STØRRELSE XS-XL

WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings med elastan til damer. Høj linning for bedre komfort. Lille lomme til nøgle. Kontrast syning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 127,NK PI /H OT K AC BL

AC K BL

BL

AC

K

GR / LIG EE H N TN

IN G

FARVER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

107


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Smalle træningsbukser. Sidelommer. Lynlås ved anklen. Elastisk linning med snøre. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC082 60% bomuld, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² S-2XL

NA FR E

NC

H

HE AT H

ER

BL AC K JE T

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 245,-

WOMEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Sweatbukser med smal feminin pasform og elastisk talje med åbning i snøre. Paneler på siderne. Rib benenden. Rebrandable. ART NR TR055 MATERIALE 60% bomuld, 40% polyester, Heather Grey 90% bomuld 10% viskos VÆGT 250 g/m2 STØRRELSE XXS–XL VEJL PRIS kr. 253,-

108

NK LI

GH

T

PI

TE HI W

NU DE

OL

IV

E

AL CO CH AR

R HE AT HE

BL AC

K

GR

EY

FARVER


MEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Sweatbukser med smal pasformt og elastisk talje med åbning til snøre. To lommer foran og en bagpå. Rib ved benenden. Rebrandable. ART NR TR054 MATERIALE 60% bomuld, 40% polyester, Heather Grey 90% bomuld 10% viskos VÆGT 250 g/m2 STØRRELSE S–2XL VEJL PRIS kr. 253,-

HE R HE AT

BL AC K

GR

EY

FARVER

BØRN

COOL SHORTS

SIDE 305

Unisex Funktions Shorts med UPF 30+ solbeskyttelse. Materialer med rigtig god svedtransporterende evne, der holder dig tør nærmest ​​kroppen. Elastik i taljen og løbegang. Sidelommer og inderlomme med plads til nøgle. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

VEJL PRIS kr. 108,D RE RE FI

BL L YA RO

EN FR NE

W

AR

UE

NA CH

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

T

CT

IC

W

HI

K

TE

VY

FARVER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Funktionelle shorts til mænd med mesh detaljer på bagsiden. Blødt og let materiale med svedtranspoterende egenskaber, som holder dig tør i på kroppen. Elastisk talje med snor. Rebrandable ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR052 100% polyester 95 g/m2 S-2XL

VEJL PRIS kr. 177,-

BL A

CK

FARVER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

109STRIK

At sætte en striktrøje til dit outfit, er som at sætte prikken over i'et. Her finder du stilrene striktrøjer af bedste kvalitet.


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Strikket pullover med v-udskæring. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene. Klassisk pasform. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

710M 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

AR AL

M

NA

CO

CH

CH AR

EN FR

BL AC K

VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 308,-

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Strikket pullover med v-udskæring og feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

710F 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

CO AR CH

FR

EN

CH

AL

M

NA

K AC BL

AR

VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 308,-

MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Blød strik trøje med rund hals i moderne pasform. Rib med elastan i ærmer og bund.

AR M

M

M

AL

NI DE

CH CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 314,-

112

L

AR L

FR

BL A

EN CH

CK

NA

VY

FARVER

CO

717M 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Blød strik trøje med rund hals i moderne pasform. Rib med elastan i ærmer og bund.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARVER

DE N

CO

717F 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 314,-

SLEVELESS PULLOVER Strikket pullover i unisex model. Klassisk pasform. Ribkant med elastan forneden.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARVER

NI

CO

716M 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 286,-

LADIE'S CARDIGAN

NA V CH

AC K

M

M AR

L

AR L

FR

EN

BL

NI M

OA L

DE

AR C

FARVER 715F 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Y

Stilfuld cardigan til damer. Feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 308,-

STRIK

113SKJO RTER

I vores skjorteudvalg vil du finde skjorter til alle lejligheder. Klassiske, elegante, moderne design eller afslappet stil, vælg selv hvad som passer dig.


116


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Oxford skjorte i herre og dame model, der går op til størrelse 6XL. Easy care behandlet og kræver minimal strygning. Herre modellen har ''button-down'' krave og lomme på venstre side. Dame modellen er figursyet, uden lomme og med enkel stolpelukning.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FARVER

HT

932M 70% bomuld, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–6XL

BR IG

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 254,kr. 231,-

OXFORD

SKJORTER

117


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Klassisk oxford skjorte i slim fit, easy care-behandlet og kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

118

kr. 254,kr. 231,-

YA RO T IG H BR

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FARVER

NA VY

922M 70% bomuld, 30% polyester S–4XL 130 g/m² 135 g/m²

BR IG HT

ART NR MATERIALE STØRRELSE VÆGT HVID VÆGT FARVET


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

VEJL PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FARVER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomuld 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Moderne herre skjorte i vasket look og skræddersyet pasform. Lavet af 100% certificeret, højkvalitets økologisk bomuld. Dekorativ kontrast på indersiden af manchetten og kraven. "Button Down" krave. Kontrastfarvede knapper og lomme på venstre bryst. Afrundet linning. Easy-care.

kr. 317,-

OXFORD

SKJORTER

119


SE HELE VORES SORTIMENT PÅ WWW.FRUIT.SE/DK

120


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Classic oxford skjorte i herre og dame model. Herre modellen har "button-down" krave og lomme på venstre bryst. Dame modellen er figursyet og uden lomme.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FARVER

OX

FO

RD

VY

65-114 70% bomuld, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–3XL

NA

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 279,kr. 255,-

OXFORD

SKJORTER

121


122


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Populær poplin skjorte i herre og dame model. Easy Care behandlet som kræver minimal strygning. Lomme på venstre bryst. Herre modellen har dobbelt stolpelukning og er lige forneden. Dame modellen er figursyet og med enkelt stolpelukning og afrundet forneden.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FARVER

EN

934M 65% polyester, 35% bomuld 115 g/m² 110 g/m² S–4XL

FR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 231,kr. 208,-

POPLIN

SKJORTER

123


124


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Slim fit poplin skjorte. Easy care behandlet, kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges. Dame modellen har skjulte knapper.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FARVER

EN

924M 65% polyester, 35% bomuld 115 g/m2 110 g/m2 S-4XL

FR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 219,kr. 187,-

POPLIN

SKJORTER

125


126


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Poplin skjorte. Lomme på venstre bryst. Dame modellen er figursyet.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FARVER

ID

65-118 55% bomuld, 45% polyester 115 g/m² 120 g/m² S–3XL

M

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 241,kr. 211,-

POPLIN

SKJORTER

127


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE VEJL PRIS

128

kr. 373,-

D

FÄRGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR

966M 75% bomuld, 25% Elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIALE

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Herre Stretch Shirt med kontrast detaljer på indersiden af manchet og krave. Tidløs design og lidt længere pasform, som holder lang tid. Afrundede linning og slids i siden. Easy care som kræver minimal strygning.


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Figursyet skjorte i herre og dame model. Easy care behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FARVER HI TE

946M 97% bomuld, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

kr. 293,kr. 270,-

STRETCH

SKJORTER

129


WOMEN´S LOGAN SNAP FRONT SHIRT SFX-1W XS-2XL

LOGAN

SNAP FRONT SHIRT Skjorte klassisk gittermønster med to brystlommer og krave med slag. Knaplukning.

130

/P L YA RO

AI D NA

RB CA LA ID

Y AV /N TH EA R

PL

ON

/D K AC BL

PL AI D

VY

OL

PL AI

D

PH IN

AI D PL ED /R K AC BL

UM

kr. 527,-

FARVER

TI

VEJL PRIS

SFX-1 60% bomuld, 40% polyester S-5XL

TA NI

ART NR MATERIALE STØRRELSE


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidløs jeans skjorte i blød bomulds denim. Moderne smal krave. Manchetknapper med dobbelt knapper.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FARVER

UE

SD040 100% bomuld 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE VEJL PRIS

kr. 235,-

FASHION

SKJORTER

131BUKSER I vores udvalg af bukser vil du finde chinos i dejlige farver og smarte jeans med en god pasform. Og det er rigtigt, at man kan aldrig få for mange jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Klassiske chinos til kvinder. To lommer foran og to falske baglommer. Stropper til bælte.

Klassiske chinos til mænd. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL YA L RO

NA VY

E

KH A

KI

L TU RA NA

EL CA M

LE M

ON

ZE

DY UN RG BU

134

SL AT

BL AC

K

UE

FARVER

ST

RP PU

BL UE

VEJL PRIS kr. 365,-

W

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FARVER

LE

VEJL PRIS kr. 365,-

AQ050R, AQ050T AQ050U 100% bomulds twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomuld 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

COTTON CHINO


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendy smalle jeans i blød stretch twill til mænd. Traditionel fem-lomme model. Normal talje.

Smalle jeans i blød stretch twill til damer med trendy høj talje. Fem-lomme model.

SF600 73% bomuld, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Længde: Regular 32"-81cm / Long 34"-86cm

VEJL PRIS kr. 462,-

SK600 73% bomuld, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Længde: Regular 32"-81cm / Long 34"-86cm

VEJL PRIS kr. 443,-

BL AC

K

FARVER K

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CHINOS/JEANS

BUKSER

135


LEO'S STRAIGHT JEANS Trendy jeans i blød stretch denim til herre. Lige ben og fem lommer. Fås i 3 forskellige forvaskede modeller og i sort. ART NR SD001 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VÆGT 10,5 oz STØRRELSE 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Længde: Regular - 31" / Long - 33" VEJL PRIS kr. 254,-

UE

UE

BL ID M

DA

RK

BL

AC K BL

136

W

W

AS

AS

H

H

FARVER


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts Chino model til kvinder. To lommer foran og to falske baglommer. Stropper til bælte.

Shorts Chino model til herre. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

AQ061 98% bomuld 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

VEJL PRIS kr. 304,-

NA

TU RA

L

D RE RR Y CH E

VY NA

AT E SL

HI

AC K

TE

BL

KI

RO

YA

L

VY NA

TE SL A

FARVER

KH A

CK BL A AL UR NA T

RP LE

W

HI

TE

UE

FARVER

PU

AQ051 100% bomulds twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

BL

VEJL PRIS kr. 304,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JEANS/SHORTS

BUKSER

137JAKKER & FLEECE Casual eller sofistikeret velklædte? Uanset hvilken indtryk, du ønsker at give er der en jakke som passer lige til dig.


140


MEN'S PATROL SHELL Teknisk Softshell designet til varierende vejrforhold. Vandtæt til 10 000 mm og åndbarhed til 3 000 g/m². Vandtæt lynlås og fuldt forseglede sømme. Justerbar og aftagelig hætte. To sidelommer og to på bryst med lynlås. Justerbare ærmer og bund.

ART NR XB-3 MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSE S-3XL, S-5XL i Black/Carbon VEJL PRIS kr. 2004,IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FARVER

WOMEN'S PATROL SHELL Teknisk Softshell designet til varierende vejrforhold. Vandtæt til 10 000 mm og åndbarhed til 3 000 g/m². Vandtæt lynlås og fuldt forseglede sømme. Justerbar og aftagelig hætte. To sidelommer og to på bryst med lynlås. Justerbare ærmer og bund.

ART NR XB-3W MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 2004,-

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FARVER

SHELL

JAKKER & FLEECE

141


MEN'S OLYMPIA SHELL Ultra let skaljakke med PFC-fri vandtæt, åndbart stof og justerbar hætte. ART NR GXJ-2 MATERIALE 100% polyester rip stop med 100% polyester foer STØRRELSE S-3XL (op til 5XL i udvalgte farver) VEJL PRIS kr. 1055,RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FARVER

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultra let skaljakke med PFC-fri vandtæt, åndbart stof og justerbar hætte. ART NR GXJ-2W MATERIALE 100% polyester rip stop med 100% polyester foer STØRRELSE S-3XL (op til 5XL i udvalgte farver) VEJL PRIS kr. 1055,-

142

RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FARVER


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vandafvisende skaljakke med god åndbarhed: 1 000 g/m². Formsyet ærmer til optimal pasform. Fast hætte. Kontrastfarvet lynlås med stormbeskyttelse. Sidelommer og brystlomme. Justerbare manchetter og bund.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE

HGL-1 HGL-1W 88% nylon, 12% spandex 4-vejs stretch S-3XL, S-5XL i Black

VEJL PRIS kr. 1266,IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

K BL / A UE ZU

LA

RE

CK

D

FARVER

AXIS SHELL Vindjakke med sporty detaljer. Lynlås i kontrast farve. Modellen er mellem kort med mesh foring. Yderstof i vandafvisende ripstop lignende materiale, hvilket giver jakken et livlig indtryk. Fås i herre, dame og børne model.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ØVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL i farven Black/Black) XS-2XL Black/Royal endast i herr.

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

BL

LA /B L YA RO

EL

CK

Y AV /N

N

/

NA VY

UN DA /S AC K

K AC BL

BL CK LA

NC

N AR /M

/O K AC

K AC /B GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE TR

D

/B

LA

CK

BL

BL A RE T OR SP

EY

K

CK

/F

/L

OR

IM E

ES

T

BL

OO

RA NG E

RE /S PO

RT

AL AC K BL / R UE OY

BL

BL

AC

K

/B LA

CK

D

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 633,-

SHELL

JAKKER & FLEECE

143


SIROCCO Windbreaker. Figursyet og med skjult hætte i kraven. Hætten og linning har snoretræk. Jakken kan foldes sammen og gemmes væk i en af lommerne. Fås i børne model. ART NR HERRE JU800 ART NR DAME JW902 MATERIALE 100% tafetta nylon STØRRELSE HERRE S-3XL* (*3XL i udvalgte farver) STØRRELSE DAMEXS-2XL ØVRIGT Dame model findes ej i Gold og Bottle

144

EE N GR TT LE BO

E NG OR A

RE D

PI NK L PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FARVER

IS E

VEJL PRIS kr. 133,-


265B

265B

266B

266B

270M

270

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy

LIGHTWEIGHT

JAKKER & FLEECE

145


ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smule længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inderlommer. Kontrastfarvet for (undtagen hvid og sort). ART NR JWI63 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (invendig). STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 306,-

/G HO ST

GR EY

GR EE N EO N

L

/N

OL

VY

AT

NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

BL

HI T

E

AC K

FARVER

ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smule længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inderlommer. Kontrastfarvet for (undtagen hvid og sort). ART NR JUI62 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (invendig). STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 306,-

HO /G OL L AT

NA

VY

/N

EO N

ST

GR

GR

EE EY

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

K BL AC

TE HI W GR AR M /W RE D

146

EY

N

FARVER


SOFT SHELL JACKET Soft shell jakke i 3-lags soft shell materiale i dame model. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

ART NR 140F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSE XS–4XL (3XL og 4XL ikke tilgængelig i Azure)

CL

UE AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 590,-

SOFT SHELL JACKET Soft shell jakke i 3-lags soft shell materiale i herre model. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

ART NR 140M MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSE XS–4XL (3XL og 4XL ikke tilgængelig i Azure) VEJL PRIS kr. 590,UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM TI T

AN I

AC K BL

E TT L BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FARVER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

147


ORBITER SOFTSHELL Høj ydende Softshell med strålebestandigt D / W / R stof for bedre vejrbeskyttelse. Kontrast farvet lynlås. To lommer med varm fleece. ART NR HERRE KSB-1 ART NR DAME KSB-1W MATERIALE 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STØRRELSE HERRE S-5XL*, (*4-5XL i Black) STØRRELSE DAME XS–2XL

148

N BO

IW

/C AR VY NA

AC BL

K AC BL

K

/C

/K

AR B

GH RI /B K

I

ON

RE T

RE AC BL

K BL / A UE ZU

BL AC

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 633,-


ORBITER SOFTSHELL HOODY Højtydende mellemlag i Softshell, med vandafvisende D/W/R stof for grundlæggende vejrbeskyttelse. Fleeceforet. To lynlåslommer foran. Fast hætte med snøre. Ekstra høj krave. Justerbar forneden.

ART NR KSH-1 MATERIALE 92 % polyester, 8 % spandex STØRRELSE S-5XL VEJL PRIS kr. 844,RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

K

AC

/D OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FARVER

WOMEN'S ORBITER SOFTSHELL HOODY Højtydende mellemlag i Softshell, med vandafvisende D/W/R stof for grundlæggende vejrbeskyttelse. Fleeceforet. To lynlåslommer foran. Fast hætte med snøre. Ekstra høj krave. Justerbar forneden.

ART NR KSH-1w MATERIALE 92 % polyester, 8 % spandex STØRRELSE S-5XL VEJL PRIS kr. 844,RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D

OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FARVER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

149


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger jakken er en komprimerbar jakke, der er let og fleksibel, mens du holder dig varm. Pakk jakken hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1000 g/m². ART NR AFP-2 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) VEJL PRIS kr. 1371,E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FARVER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger-jakken er en komprimerbar jakke, der er let og fleksibel, mens du holder dig varm. Pakk jakken hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1000 g/m². Damemodellen er figursyet. ART NR AFP-2W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1371,-

RO

SE

/G

RA

PH I

TE

150

IT

E

RE

/G VY NA

AC

K

/B

RA

PH

RI GH T

RE K BL / A UE ZU

AC BL

BL

GR

AP BLA HI CK TE / GR EY

D

FARVER


NAUTILUS QUILTED JACKET Polstret letvægtsjakke med vandafvisende ydre materiale i dame og herre model. To yderlommer. Elastiske i ærmer og justerbar forneden. Komprimerbar. ART NR HERRE QX-1 ART NR DAME QX-1W MATERIALE 100% polyester pongee, 100% polyester polyfill (foer) STØRRELSE HERRE S-5XL* (4-5Xl kun i Black STØRRELSE DAME XS-2XL VEJL PRIS kr. 738,-

BR

IG H

T

RE D

BL UE RE AZ U

NA VY

BL AC

K

FARVER

PADDED

JAKKER & FLEECE

151


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jakke der får dig til at se godt ud uanset vejret. Fremstillet i højtydende DWR-stof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Foret med ultramoderne og miljøeffektiv polstring af DuPont™ Sorona®, hvilket betyder, at du er forberedt på koldere forhold. Vandafvisende overflade og justerbar aftagelig hætte elastik stropper, elastik ved manchetterne og linning. ART NR 440M MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 708,-

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jakke der får dig til at se godt ud uanset vejret. Fremstillet i højtydende DWR-stof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Foret med ultramoderne og miljøeffektiv polstring af DuPont™ Sorona®, hvilket betyder, at du er forberedt på koldere forhold. Vandafvisende overflade og justerbar aftagelig hætte elastik stropper, elastik ved manchetterne og linning. ART NR 440F MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-3XL

152

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 708,-


MEN'S OSLO HD PARKA Quiltet vinterparka med vandtæt åndbar ydre skal, som holder dig varm i koldt vejr. Justerbar hætte der er designet til at give en maksimal beskyttelse af hoved, nakke og ansigt.

ART NR HXP-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL VEJL PRIS kr. 1899,-

HE

AT H

ER

GR EY

FARVER

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quiltet vinterparka med vandtæt åndbar ydre skal, som holder dig varm i koldt vejr. Justerbar hætte der er designet til at give en maksimal beskyttelse af hoved, nakke og ansigt.

ART NR HXP-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1899,-

HE

AT

HE R

GR

EY

FARVER

PADDED

JAKKER & FLEECE

153


154


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Højtydende vinterjakke med ultralet yderstof. Vandtæt til 5 000 mm og åndbar til 5 000 g/m². Foret med varm polyfill, der holder dig varm i koldt vejr. Tapede sømme og vandtætte lynlåse. To sidelommer. Aftagelig, justerbar og foret hætte. Indvendig manchetter i ærmerne og justerbar linning.

ART NR X-1 MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSE S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) VEJL PRIS kr. 1371,N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FARVER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Højtydende vinterjakke med ultralet yderstof. Vandtæt til 5 000 mm og åndbar til 5 000 g/m². Foret med varm polyfill, der holder dig varm i koldt vejr. Tapede sømme og vandtætte lynlåse. To sidelommer. Aftagelig, justerbar og foeret hætte. Indvendig manchetter i ærmerne og justerbar linning.

ART NR X-1W MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSE XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 1371,-

WINTER

JAKKER & FLEECE

155


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-i-1 jakke, der holder hele året rundt. Den ydre jakke er fuldt vandtæt med op til 10 000 mm med tapede sømme og lynlås. Åndbarhed 3 000 g/m². Justerbar og aftagelig hætte. Leddede ærmer for optimal bevægelsesfrihed. 2 lommer på brystet, sidelommer og indvendig lomme. Den indre jakke er let polstret og holder optimal varme sammen med skaljakken. ART NR XB-4 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-5XL* ( *4-5XL kun i Black/Carbon) VEJL PRIS kr. 3164,L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FARVER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-i-1 jakke, der holder hele året rundt. Den ydre jakke er fuldt vandtæt med op til 10 000 mm med tapede sømme og lynlås. Åndbarhed 3 000 g/m². Justerbar og aftagelig hætte. Leddede ærmer for optimal bevægelsesfrihed. 2 lommer på brystet, sidelommer og indvendig lomme. Den indre jakke er let polstret og holder optimal varme sammen med skaljakken. ART NR XB-4W MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 3164,-

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

156

RE

D

FARVER


WINTER

JAKKER & FLEECE

157


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellemlag med en ergonomisk pasform, der gør bevægelsesfriheden optimal. Foret med syntetisk dun, der føles let og smidigt, mens du holder dig varm nærmest din krop. Pak vest hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1 000 g/m².

ART NR AFV-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT

E

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

PH

T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GR

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 1055,-

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellemlag med en ergonomisk pasform, der gør bevægelsesfriheden optimal. Foret med syntetisk dun, der føles let og smidigt, mens du holder dig varm nærmest din krop. Pak vest hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1 000 g/m². Damemodellen er figursyet. ART NR AFV-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1055,TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

158

RE

D

FARVER


SOFT SHELL GILET Soft shell vest i 3-lags soft shell materiale. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed. ART NR HERRE 141M ART NR DAME 141F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan VÆGT 340 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

D RE SI C AS CL

AZ U

RE

BL UE

NA VY FR EN CH

TA TI

BL AC

K

FARVER

NI UM

VEJL PRIS kr. 528,-

WINTER

JAKKER & FLEECE

159


ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

ART NR FWI51 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSE XS-2XL, (XS-3XL kun i farverna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE ST RE FO

PU

M

PI

KI

XE

N

L

LI

GR

M

E

AN OR

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 175,-

ID.501 MEN'S FLEECE Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSE XS-3XL, (XS-4XL kun i farverna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

Y NA V

ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

EE

N

AN GE OR N KI M PU

160

BL

EY DA RK

GR

CK BL A RE D

AT

OL L

W

HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 175,-


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant og varm fleece med tæt vævet overflade som skaber en moderne og smart stil. Høj hals der beskytter mod vejr og vind. Leddede albuer, raglanskæring. Sidelommer med lynlås og indvendig lomme. ART NR HERRE TMX-2 ART NR DAME TMX-2W MATERIALE 97% polyester, 3% spandex STØRRELSE HERRE S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) STØRRELSE DAME XS-2XL

N GR EE

D

JE

W EL

RE HT IG BR

AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 686,-

BODYWARMER

JAKKER & FLEECE

161VARSEL Blandt vores advarselstøj finder du Classic Reflex Vest, Jakker og Sweatshirts, som alle hjælper dig med at blive set.


BØRN

SIDE 242

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Vest i 100% polyester med velcro. 5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen. Hi-Vis Gul & Orange overensstemmelse med EN ISO20471 C2.

ART NR HVW102 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE M-3XL VEJL PRIS kr. 39,-

164

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FARVER


BØRN

SIDE 242

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest med velcro lukning og 5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen og over skulderen. Hi-Vis Gul, Orange, Gul / Orange overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 2; Sort, Lime, Navy, Lilla, paramediciner grøn, rød, hindbær, Royal Blå Yoke og Hi-Vis Yellow overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 1. Alle andre farver giver øget synlighed i alle typer miljøer. ART NR HVW100 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FARVER

NA V YE Y / LL OW

VEJL PRIS kr. 47,-

VEST

VARSEL

165


MULTI-FUNCTIONAL

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT Vest med 5 cm bred reflekterende tape rundt kroppen og over skulderen. Lynlås lukning. Mobiltelefon/ walkie-talkie lomme og pen lommer og nøgleholder på venstre bryst. To lommer med klap tilgængelig fra både top og sider, ID lomme på højre bryst. Stort område i ryggen til dekoration. Hi-Vis Gul, Orange og gul / orange overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 2; Paramediciner grøn / gul, Royal Blå / gul, rød / gul, gul / sort, orange / sort, gul / Navy, Orange / Navy Gul / Grå Orange / Grå & Gul / Lilla opfylder EN ISO20471: 2013 Klasse 1 Alle andre farver til øget synlighed i alle typer miljøer. ART NR HVW801 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i Black, Hi vis Yellow og Hi vis Orange) VEJL PRIS kr. 84,GE OR AN VI S HI

HI

N EE PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

/ HI

VI S PU YE RP LLO LE W

/ HI V

IS Y NA EL VY LOW

/ HI

VI S Y GR EL EY LOW

/ VI S BL YEL AC LO K W

HI

OW LL YE IS HI V

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E /

/ HI

VI

S NAORA VY NG E

/ HI VI S O GR RA EY NG E

/ E VI S BL OR AC AN K G HI

166

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

VI RED S YE / LL OW

CK LA RE

D

/B

RE D

PI NK

PU

SK

RP

Y

LE

BL U RE SA PP HI

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

BL UE RO

YA

L

NA VY

W

BL

HI

AC

TE

K

E

FARVER


BØRN

SIDE 242

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest, ideel til sportsbegivenheder, udendørs aktiviteter og PR-events, med reflekterende kant rundt for ekstra synlighed, elastisk velcro i siden for tilpasning og pasform. Store dekoration områder både for og bag. ART NR HVJ259 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE Børn, S/M, L/XL VEJL PRIS kr. 40,-

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FARVER

VEST

VARSEL

167VINTER TILBEHØR

Når kulden giver sig til kende, kan det være godt at vide, at en varm hue ikke er langt væk. Huer, handsker og tørklæder i masser af forskellige variationer.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

FIRE RED

BLUSH

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

YELLOW

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

BØRN

SIDE 243 OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Vores bestseller. Lavet af 100% ART NR B45 soft-feel akryl. En størrelse. Kan med fordel MATERIALE 100% soft-feel akryl bruges uden fold-op for et moderne look. STØRRELSE One size VEJL PRIS kr. 27,-

170


D HE NY

ORGANIC COTTON ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbeltstrikket hue med opsmøg, lavet af genbrugsmateriale. Kan også anvendes uden opsmøg. TearAway-etiket. ART NR B45N MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSE One size

EY GR

OX F

AP

HI

OR D

TE

GR

NA VY

D C SI AS CL

BU RG UN

BR

RE

DY

YA RO HT IG

LE TT BO

BL

AC

K

GR

EE N

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 56,-

ORGANIC COTTON BEANIE Dobbelt strikket hue med oprul. Lavet af certificeret økologisk bomuld. Rebrandable. ART NR B50N MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSE One-size

RD

GR

TA M

GR

AP

US

HI

UN RG

ND SA

TE

DY

N GR E IV

BU

OX

OL

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 80,-

D HE

NY

RECYCLED ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbeltstrikket hue med opbuk. Fremstillet af GRS-certificeret genanvendt polyester, certificeret af Control Union CU811033. Opbuk design for optimal dekoration. TearAway etiket. ART NR B45R MATERIALE 100% genanvendt polyester STØRRELSE One-size

EY HI AP GR

FR EN

CH

TE

NA

GR

VY

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

RO YA HT IG BR

LE TT BO

BL A

CK

GR

EE N

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 34,-

BEANIE

VINTER TILBEHØR

171


NY HE D

OVERSIZED CUFFED BEANIE Ribbetstrikket hue med ombuk. Indeholder mindst 50% genanvendt polyester. Konstrueret krone for maksimal komfort. Bredt ombuk designet til optimal dekoration. TearAway etiket. ART NR B384R MATERIALE 52% polyester, 47% akryl, 1% elastan STØRRELSE One-size

SC UI

T

NA RD

EA L

BI

OX

OA

FO

TM

GR HT LI G

NY HE D

BL AC K

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 66,-

OAK COTTON SLOUCH BEANIE Ribstrikket hue med bredt ombuk, Lavet af genbrugsmateriale. ART NR OAKB MATERIALE 60% genanvendt polyester, 40% akryl STØRRELSE One size

D RE C SI AS CL

SA

PP

FU

HI

CH

RE

SI

A

BL

VY FR

HE

EN

AT

CH

HE

R

NA

GR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 100,-

PURE BEANIE Hue med større opsmøg og længere i modellen. Fremstillet af genbrugsmateriale. ART NR PURB MATERIALE 60% polyester / 40% akryl STØRRELSE One-size

172

OL IV E

AR D M

US T

BL T GH LI

T GH LI

N EE GR ID AC

UE

EY GR

EY GR RK

ST Y RU

GR BO

TT LE

GE OR AN

RO

YA L

EE

N

BE

DA

E IG

Y NA V

BL AC

K

FARVER

B M URG EL U LA ND NG Y E

VEJL PRIS kr. 71,-


ORIGINAL PULL-ON BEANIE Populær hue, dobbeltstrikket i soft-feel akryl. ART NR B44 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

L RO HT IG

NE ST O

GR BO

TT

LE

GR Y LL KE

YE L

LO

W

EE

N

EE N

BR

SK Y

YA

VY NA CH EN FR

FL

U YE ORE LL SC OW EN T

HE

IA FU CH S

C SI AS CL

FL UO OR RE AN SC GE ENT

AN T

AT HE

R

IQ UE

HI AP GR

D RE

DY BU RG UN

PL E PU R

GR

GR TE

BL AC K

TE HI W

GR EY

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 23,-

D HE NY

RECYCLED RIGINAL PULL-ON BEANIE Dobbeltstrikket hue uden ombuk. Fremstillet af GRS-certificeret genanvendt polyester, certificeret af Control Union CU811033. TearAway etiket. ART NR B44R MATERIALE 100% genanvendt polyester STØRRELSE One-size

GR

VY

TE

NA

GR

AP

HI

CH EN FR

CL

BR

IG

AS

SI

C

RO HT

K AC BL

RE

YA

D

L

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 29,-

HE

NY D

MERINO BEANIE Hue i Merinould der er åndbar og temperaturregulerende, hvilket giver optimal komfort under alle forhold. Naturlig antibakteriel og modvirker dårlig lugt. Hurtigttørrende. Flade sømme for komfort. TearAway etiket. ART NR B370 MATERIALE 100% merinould STØRRELSE One-size VEJL PRIS kr. 79,GR RY IT A M IL

BL

AC K

EE N

FARVER

BEANIE

VINTER TILBEHØR

173


FLASH BEANIE Tæt dobbeltstrikket bomuldshue med spandex for bedre pasform. ART NR FLASH MATERIALE 95% bomuld, 5% spandex STØRRELSE One-size VEJL PRIS kr. 55,GR EE N

GE

L

E LI M

OR

RO

AN

YA

VY NA

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tæt dobbelt strikket bomulds hue med elastan. Lidt længere i modellen for den rigtige look. Rebrandable. ART NR B368 MATERIALE 95% bomuld, 5% elastan STØRRELSE One-size, længde 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendy beanie hue. ART NR B461 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

174

Y UN D BU RG

EY GR E OK SM

FR EN CH

BL A

CK

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 42,-

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH EN FR

HE

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 47,-


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tæt dobbelt strikket bomulds hue med elastan med overlock detaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIALE 95% bomuld, 5% elastan STØRRELSE One-size, længde 24 cm

/ CL AS W SIC HI R TE ED

EN W CH HI NA TE V Y

/

/ FR

HI TE K AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

/W

LA /B K AC BL

W

HI

TE

/B LA CK

FARVER

CK

VEJL PRIS kr. 42,-

BEANIE

VINTER TILBEHØR

175


REFLECTIVE BEANIE Dobbeltstrikked hue med opbuk. Huen er strikket med reflekterende tråde for øget synlighed i mørke. Rebrandable. ART NR B407 MATERIALE 84% akryl, 16% polyester STØRRELSE One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FARVER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

VEJL PRIS kr. 72,-

TRAWLER BEANIE Trendy skipper hue af 100% soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

BR

BU

RG

UN

RO HT IG

EN

DY

YA

VY NA CH

E OK

EE GR

RD

LE

TA

TT

US

NY

HE

D

BO

M

FI

OR

RE

AN

RE

GE

D

N

FR

HE

SM

AT

HE

R

GR

GR

K AC BL

EY

EY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 25,-

ORGANIC COTTON WAFFLE BEANIE Vaffelstrikket hue med dobbelt lag og ombuk. Fremstillet af OSC certificeret økologisk bomuld, certificeret af Control Union CU811033. Let stof, der ånder. Ombuk for optimal dekoration. TearAway etiket. ART NR B52N MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSE One size

176

NA

EN

OX

FO

RD

GR E OL IV E

RD US TA M

HI AP GR

BL AC

K

TE

GR

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 73,-


HERITAGE BEANIE Hue i meleret og antikke farver. Kan bruges med eller uden fold-op. ART NR B425 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

EA

RD

R AT HE HE

E

M

OA

US

TM

TA

L

TI QU AN

AN GR TT LE BO

AN TI QU E

AS SI C CL

EE N

PE TR OL

D RE

DY UN RG

TI Q BL UE UE RO YA

CH FR EN

HE A

AN

BU

UE AN TI Q

NA VY

EY TH ER

TI QU

HI AP GR UN DY BU RG

S AN TI Q GR UE EE M N OS

GR

GR E

TE

BL AC K

GR

EY

EY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 32,-

D HE NY

WIND RESISTANT

BREATHABLE ELEMENTS BEANIE Ribstrikket hue med ombuk. Indeholder mindst 50% genanvendt polyester. Designet krone for maksimal komfort. Bomuldsjerseyfor for komfort og åndbarhed. Bredt ombuk og designet til optimal dekoration. TearAway etiket. ART NR B508R MATERIALE 50% polyester/50% akryl STØRRELSE One-size

UE

RE RE FI

RE HI PP SA

D

BL

N EE E IV OL

HI AP GR

EN FR

GR

TE

NA CH

K AC BL

GR

VY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 68,-

SHERPA HAT Foret vinterhue i to størrelser.

ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon ydersiden STØRRELSE S/M, L/XL VEJL PRIS kr. 111,-

BL AC

K

FARVER

BEANIE

VINTER TILBEHØR

177


SOFTSHELL SPORTS TECH GLOVES

Smidige og funktionelle handsker i Softshell. Vindtæt med quick-dry effekt. Ergonomisk pasform. Skærmvenlig og fungerer godt på touch-enheder.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES Touchscreenhansker med fingre forberedt til at bruge på skærm.

ART NR B490 MATERIALE 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STØRRELSE S/M, L/XL

ART NR B310 MATERIALE 93% polyester, 7% elastan STØRRELSE S/M, L/XL

NA

EY

R HE

R

AT

HE

NY

HE

D

HE

HE

AT

AP

BL

HI

AC

TE

K

GR

GR

EY

FARVER

GR

U YE ORE LL SC OW EN

FL

BL

AC

K

T

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 39,-

VEJL PRIS kr. 101,-

CLASSIC THINSULATE GLOVES

Klassiske unisex handsker med Thinsulate foer for maksimal varme.

NA FR

EN

CH

R HE AT HE

AC

K

GR

VY

EY

FARVER BL

NA CH EN FR

HE

AT

HE

R

K

GR

VY

EY

FARVER AC

Fleecehandsker i let ultratermisk varmende stof. Elastisk håndled og anti-pill overflade. Klemme for at fastgøre handskerne, når de ikke er i brug. Fremstillet af GRS-certificeret genanvendt polyester, certificeret af Control Union CU811033. TearAway etiket.

VEJL PRIS kr. 44,-

VEJL PRIS kr. 67,-

BL

FLEECE GLOVES

ART NR B298R MATERIALE 100% genanvendt polyester STØRRELSE S/M og L/XL

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSE S/M, L/XL

178

RECYCLED


CA J M UN OU G FL LE AG E

E

EN

GR E

EE N

GR

OC OL AT

CH

VE

OL I

LE

TT

BO

GLOVES / SCARF

Y

KE LL

EN

GR E

T

T

N

GR EE

IN

M

E

M

LI

U YE ORE LL SC OW EN

FL

OW

YE LL

ND

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

E

RE

D

D

RE

AN G

HT

IG

OR

BR

C

SI

AS

CL

NK

NK

PI

BL UE

PU RP

CA M

LE

IC

BL UE

CT

AR

Y

SK

RF

SU

E

O

BL U

L

YA

VY

UE

BL

RO

O

M

CA

NA

RE

HI

SA PP

HT

IG

BR

H

NC

FR E

T

CE

OR

RF

EY

GR

GR EY

GR EY

GH

NI

ID

AI

M

T

GH

LI

R

HE

AT

HE

TE

HI

AP

GR

CK

BL A

E

HI T

W

FARVER

PI

T

A

CE N

RE S

UO

FL

CH SI

FU

DY

UN

RG

BU

MORF™ ORIGINAL

Morf er et multifunktionelt rør af 100% microfiber. Materiale der giver varme og beskytter mod kulde, vind og fugt, og virker kølende og beskytter mod solens stråler.

ART NR B900 MATERIALE 100% polyester, mikrofiber STØRRELSE One-size

VEJL PRIS kr. 22,-

VINTER TILBEHØR

179CAPS Mode, trucker eller klassisk. Her finder du caps velegnet til alle stilarter og lejligheder


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Caps med et luksuriøst udseende af kæmmet uld. Permacurv® teknologi, der altid holder den rigtige form og kurve. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIALE 63% polyester, 34% bomuld, 3% spandex STØRRELSE S/M L/XL VEJL. PRIS kr. 126,NA V K DA R

RE D

M

PU

AR

OO

RP LE

N

GR

EY

SI LV ER

EY GR K DA R OC EA N N IA

BR

Baseball cap med 6 paneler. ART NR B59 MATERIALE 100% bomulds twill STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

182

VY NA

Y

CH

GR E

EN FR

AR IT IL M

BO

TT L

E

Y

GR

GR

EE

EE

N

N

LI

GR AP HI D RE

CL

AS S

IC

DY UN RG BU

GH T

TE

CK BL A

W

HI

TE

FARVER

GR EY

VEJL. PRIS kr. 48,-

I AK

OL

AUTHENTIC BASEBALL CAP

KH

N

IV

OW

E

GR ER PP PE

FR

OR

ES

H

AN

GR

GE

EE

EE

N

N

HA

W

AI

RO

NA

YA

VY

L

W

HI

BL AC K

TE

Y

FARVER


/

/

AC

K

EL

/Y

Y

FR EN PU CH TT NA Y V

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

RA NG E

/O

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

AC K

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

LE

IV E

OL

EE

DY

N

EE N

GR EY

GR

GR

LI GH T

TT

BO

RE D

BU RG UN

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FARVER

FR P EN UT CH TY NA / VY

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

FARVER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Caps med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

VEJL. PRIS kr. 39,-

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Caps med 5 paneler. Kontrast farve på skygge kant.

ART NR B15C MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

VEJL. PRIS kr. 41,-

CAPS

183


BØRN

SIDE 243

5 PANEL COTTON CAP Caps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

UE BL Y

F K

SK

SU R

IG BR

OR

GO

AN

LD

GE

PI N

NA

TU

SA N

D

RA

L

E OL OC CH

OL

IV

BO TT L

E

E

GR

AT

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

IG BR

LD ER A EM

UE

RO HT

FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE HT

C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

BL

VY NA

EY GR

IT E

K AC BL

D RE

DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

HI TE

GR EY

FARVER

YA L

VEJL. PRIS kr. 33,-

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Cap i bomuld med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

Hætte med 5 paneler, lille skærm og syede ventilationshuller. TearAway-etiket ART NR B649 MATERIALE 80% polyester / 20% bomuld STØRRELSER One size, snapback-størrelse justering VEJL. PRIS kr. 46,EY

EY

W

HI

TE

GR T GH LI

NA VY

GR GR

AP

HI TE

AC K BL

184

N EE

D

GR LE TT BO

C SI AS CL

BU

URBANWEAR SNAPBACK

FARGER

RE

DY RG

UN

RO HT

FR

BR

EN

IG

CH

HI AP GR

YA

VY NA

GR TE

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

L

VEJL. PRIS kr. 38,-


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrast farve på skygge kant. ART NR B20 MATERIALE 100% børstet bomuld STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

OR

/ EN C W H HI NA TE V

Y

EY

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM BL AC K

TE AN

GE

/W

HI

/ CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

LO W BL AC K

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FARVER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

VEJL. PRIS kr. 47,-

URBANWEAR 6 PANEL CAP

Caps med 6 paneler. Let buet skygge. Rebrandable.

ART NR B651 MATERIALE 85% polyester, 15% bomuld STØRRELSE One-size, snapback størrelse justering VEJL. PRIS kr. 49,-

M AR W

LI

GH

T

NA

VY

SA

EY GR

K AC BL

ND

FARVER

ULTIMATE 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler og buet skygge. Syede ventilationssløjfer. Ideel til tryk og broderi. TearAway label. ART NR B18 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE Rip-Strip™ storleksjusterare

EE TT LE BO

CL

AS

SI

C

RO HT IG BR

GR

YA

RE D

L

VY FR

EN

CH

NA

GR GR

AP H

IT E

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

N

VEJL. PRIS kr. 41,-

CAPS

185


RECYCLED PRO-STYLE CAP Cap med 6 paneler og buet skygge. Syede ventilationshuller. TearAway label. ART NR B70R MATERIALE 100% genbruge polyester STØRRELSE One-size, metalspænde VEJL. PRIS kr. 51,VY OX

FO

RD

NA

GR HI TE AP GR

W

HI TE

BL AC K

EY

FARVER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler lavet af certificeret økologisk bomuld. Rebrandable. ART NR B54N MATERIALE 100% organisk bomuld STØRRELSE One-size, metalspænde

OX

ND

OL

FO

IV

E

SA

GR

NA RD

K AC BL

EE

VY

FARVER

N

VEJL. PRIS kr. 73,-

URBANWEAR SNAPBACK Hætte med 6 paneler, lille krummet skærm og syede ventilations hul. TearAway-etiket. ART NR B648 MATERIALE 80% polyester / 20% bomuld STØRRELSER One size, snapback-størrelse justering VEJL. PRIS kr. 47,-

W

HI

TE

GR T GH LI

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

AC K BL

186

EY

EY

FARGER


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premium variant af den klassiske Snapback Caps. Lavet af uldblanding. Flad skygge med grøn underskygge. En tidløs klassiker, der har eksisteret i over 40 år! ART NR YP001 MATERIALE 80% akryl / 20% uld (White; 100% akryl) STØRRELSE One size, Justerbart snapbackspænde

/R ED D

OO

SP R

UC

E

AR M

AR

M

OO

N

AR

OO

/M

N

NA VY RK DA

DA DA RK RK NA NA VY VY /

VY NA

SI L

VE

R

N

RE

RE D

EY GR

EY

HE HE AT AT HE HE R / R

R HE HE AT

DA

DA

RK

GR

K BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

FARVER

DA RK RK GR GR EY EY /

VEJL. PRIS kr. 123,-

CAPS

187


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premium caps i klassisk snapback model. Skygge, ventilationshul og snapback spænde i kontrastfarve. Underskyggen er klassisk grøn. ART NR YP002 MATERIALE 80% akryl, 20% uld STØRRELSE One size, Justerbart metalspænd

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FARVER

BL AC K PI / N NK E ON

VEJL. PRIS kr. 125,-

CLASSIC TRUCKER Klassisk trucker cap med hvid frontpanel og mesh i kronen. Høj krone med 5 paneler og flad skygge. Snapbackspænde. ART NR YP011 MATERIALE 47% bomuld, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSE One size, Justerbart snapbackspænde

RE

KE

D

LL W YG HI RE TE E N

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 87,-

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK RetroCaps med stor skygge og med grøn underside og klassisk plastspænde.

D

CL

AS BL SIC AC RE K D

RE IC /

GR

EY

/G

RE Y

EY AP H BL ITE AC G K R GR

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

/B K BL AC

BL

CK LA

CK LA /B E HI T W

188

AS S

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

BR B IG LA HT CK RO / YA L

FARVER

CL

Y FR E

NC

H

NA V CL BL AS A SI CK C / RE D

VEJL. PRIS kr. 46,-

/

ART NR B660 MATERIALE 100% polyestertwill STØRRELSE One-size


SNAP BACK Cap med 6 paneler. Flad skygge. Klassisk snapback lukning. ART NR SNAP MATERIALE 100% akryl STØRRELSE One-size, justerbart plast spænde VEJL. PRIS kr. 62,-

GR

BL AC K

GE FL A M CA

CL

GR

OU

EE N

IC AS S

RO YA L

VY NA

EY

/R ED

RE /G BL AC K

E BL U

ED /R

VY NA

RE D

BL AC K

LA W

HI T

E

/B

TE HI W

Y

CK

FARVER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retro Caps med 5 paneler, ret stor skygge og klassisk plastspænde. ART NR B610 MATERIALE 100% bomuldstwill STØRRELSE One-size

RP PU

IG N

BR BO

EY GR T GH LI

TT

LE

GR

OW YE

LL

GE AN OR

EE

D RE C SI AS CL

LE

YA RO HT

CH EN

GR

FR

AP

BL

HI

TE

NA

GR

K AC

TE HI W DY UN RG BU

VY

EY

FARVER

L

VEJL. PRIS kr. 39,-

ARMY CAP Army inspireret cap i forvasket bomuld. Justerbart metalspænde. ART NR B34 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One size, Justerbart metalspænde.

PE

BB

LE

EE OL

IV

E

GR

Y NA V

I AK KH

LA T OC O CH

TE HI W

BL

AC K

E

FARVER

N

VEJL. PRIS kr. 50,-

CAPS

189


190

EN

GR E

O

CA M

AK I

S

OS

M

E

E

HA

/K

N

KI

EE

GR

HI T

/W

TT L

BO

RE D

D

VY

ER

LV

NA

SI

GR EY

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

TE

FARGER

RE

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

ON

AR O

/

TE

AC K

BL

HI

W

/

/

/

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

K

AC K /F US CH

NG

RA

/O

CH CA OCO RA LA M TE EL /

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

EY

GR

/

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

SU BL RF AC BL K / UE

OL

E

EY

EE

GR

N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FARGER

M

IG H W TR HI O TE YA L

BR

L

YA

E

HI T

RO

/W

HT

IG

BR

VY

NA

FARGER

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

ORGANIC COTTON TRUCKER

Cap i økologisk bomull med 6 paneler og forbøyd skjerm. Nettpanel bak. TearAway etikett.

ART NR B60N MATERIALE 100% organisk bomuld (frontpanel & skygge), 100% polyester, STØRRELSER One-size, snapback størrelse justering VEJL. PRIS kr. 71,-

SNAPBACK TRUCKER

Caps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIALE 100% bomuld front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back justerbar størrelse VEJL. PRIS kr. 40,-

RETRO TRUCKER CAP

Retro trucker cap med 6 paneler og buet skygge. Populær cap med mesh krone og matchende underside.

ART NR YP023 MATERIALE 47% bomuld, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspænde

VEJL. PRIS kr. 86,- , Camo: kr.115,-


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Cap med 6 paneler og flad skygge med klistermærke. Net panel bagpå. TearAway label. ART NR B664 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE One-size, snapback størrelse justering

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

CL AS BL SIC AC RE K D

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FARVER

/

VEJL. PRIS kr. 48,-

D HE NY

ORGANIC COTTON BUCKET HAT Solhat med UV-beskyttelse op til UPF50+. Fremstillet af 100% OCS-certificeret økologisk bomuld, certificeret af Control Union CU811033. Syede ventilationsløkker. TearAway etiket. ART NR B90N MATERIALE 100% økologisk bomuldstwill STØRRELSE S/M og L/XL VEJL. PRIS kr. 68,-

GR

AP

SA

ND

GR TE HI

VY NA

BL

AC

K

EY

FARVER

BUCKET COTTON Solhat med skygge. Blød krone og solskygge. Synlig syninger på skærmen. Svedbånd i bomuld. ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulds twill STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 81,-

I KH AK

YA L RO

VY NA

K BL AC

W

HI

TE

FARVER

CAPS

191TASKER Her finder du den rigtige taske, der indeholder alt det du har brug for, uanset hvad du skal.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

BOTTLE

LEMON

APPLE GREEN

OLIVE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CHOCOLATE

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populært indkøbsnet i 49 farver. Nettet ART NR W101 MATERIALE 100% bomuld kan bæres i hånden eller på skulderen. MÅL 38x42 cm KAPACITET 10 liter VÆGT 140 g VEJL PRIS NATUR kr. 14,- VEJL PRIS FARVE kr. 19,-

194


ORGANIC COTTON SHOPPER Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i håndtaget eller over skulderen.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

VEJL PRIS NATUR kr. 38,VEJL PRIS FARVE kr. 45,-

GR EY

W180 100% organisk bomuld 32x35x12 cm 16 liter FARVER 170 g HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

VEJL PRIS NATUR kr. 45,VEJL PRIS FARVE kr. 55,-

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FARVER

GR

ART NR W801 MATERIALE 100% organisk bomuldscanvas MÅL 38x42cm KAPACITET 10 liter VÆGT 340 g

VY

Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE Net i kontrolleret økologisk kvalitet bomuld. Bærehåndtagene er 67 cm, hvilket gør det muligt at bruge nettet i hånden eller over skulderen.

HI D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

VEJL PRIS NATUR kr. 25,VEJL PRIS FARVE kr. 34,-

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E

GR EY

EY

FARVER HI T

W261 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

SHOPPING BAG

TASKER

195


PREMIUM COTTON TOTE Indkøbsnet i kvalitets bomuld. Håndtagets længde 67cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. HI TE AP

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARVER

NA

TU

EN CH

W201 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 21,VEJL PRIS FARVE kr. 27,-

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Større net med knap i kvalitets bomuld. Håndtagets længde 67cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FARVER

NA

EN

W225 100% bomuld 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 27,VEJL PRIS FARVE kr. 34,-

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populært net med korte håndtag. Tasken bæres i hånden.

VEJL PRIS NATUR kr. 13,VEJL PRIS FARVE kr. 17,-

196

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

EN

W101S 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Net af Fairtrade-certificeret bomuld lærred. Håndtagenes længde 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. W623 100% bomuld canvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FARVER NA

VEJL PRIS NATUR kr. 65,VEJL PRIS FARVE kr. 85,-

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Stofnet i bomuld i kontrolleret organisk kvalitet. Bærehåndtagene er 58 cm, så nettet kan bæres i hånden eller over skulderen.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

VEJL PRIS NATUR kr. 37,VEJL PRIS FARVE kr. 47,-

EY

EY

FARVER HI

W265 100% bomuld 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EARTHAWARE ®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A NK PI EL ST PA

VEJL PRIS NATUR kr. 72,VEJL PRIS FARVE kr. 81,-

TU RA

L

W821 100% organisk bomuldscanvas 38x42cm 10 liter 340 g FARVER CK

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

UE

Net i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

SHOPPING BAG

TASKER

197


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fairtrade certificeret net som kan bæres i hånden eller over skulderen. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

W671 100% bomuld canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter 407 g

RA L NA TU

RA TU NA

NY HE D

BL AC K

L

FARVER

/B LA CK

VEJL PRIS NATUR kr. 54,VEJL PRIS FARVE kr. 66,-

RECYCLED COTTON TOTE Stofnet lavet af GRS-certificeret genbrugsbomuld, certificeret af Control Union CU811033. Bærehåndtagene er 67 cm, hvilket betyder at tasken kan bæres i hånden eller over skulderen. W901 100% genanvendt bomuld 38 x 42 cm 10 liter 170 g

NA

TU

AC

K

RA

L

FARVER

NY

HE

D

VEJL PRIS NATUR kr. 23,VEJL PRIS FARVE kr. 27,-

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

REVIVE RECYCLED TOTE Stofnet lavet af en blanding af genbrugsbomuld og genbrugspolyester. Bærehåndtagene er 67 cm, hvilket betyder at nettet kan bæres i hånden eller over skulderen. W961 100% genanvendt bomuld/polyester-blandning 38 x 42 cm 10 liter 270 g

AC BL

198

TU RA

L

FARVER K

VEJL PRIS NATUR kr. 28,VEJL PRIS FARVE kr. 38,-

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT


EE N

GR

IC

CT

AR

O

O

M

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

N

EE

GR

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

OL IV

LE

TT

BO

EE N

GR

N

GR EE

Y

LL

KE

E

M

LI

AS

T

OW

YE LL

FL U YE ORE LL SC OW EN

LD

GO

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

GE

OR AN

HT

C

SI

IG

BR

CL

SI C

AS

T

EN

SC

OR E

CL

FL U

SI A

CH

FU

UN DY

BU RG

TA

EN

AG

RF

SU

BL UE

UE

BL

UE

UE

BL

BL

N

EA

OC

Y

SK

SE R

LA

UE

BL

L

YA

Y

NA V

RO

HI RE

T

H

NC

IG H

PP

SA

BR

FR E

Y

BL UE

ER

OR CE

RF

AI

EY

GR

GR E

LV

SI

GH T

LI

TE

HI

AP

GR

AC K

BL

TE

HI

W

FARVER

M

LE

RP

PU

PREMIUM GYMSAC

En klassisk sportspose med snøre. Skjult inderlomme til småting.

ART NR BG10 MATERIALE 210D polyester MÅL 33x45 cm KAPACITET 11 liter

VEJL PRIS kr. 27,-

SHOPPING BAG/ GYMSAC

TASKER

199


COTTON GYMSAC TE

LI GH T

AP HI

NA VY

L

GR YA

FR EN CH IA

T IG H BR

HS FU C

LL

L

YE

RA

RD

TU

TA

NA

US M

AT E

EE N

OC

OL

GR

CH

OL IV E

PA

ST / W EL HI MIN TE T

LI M PA ST / W EL HI BL TE UE

E BL U RF

OW

GE AN OR

D AL

E

EM ER

GR Y LL KE

SU

RO

RE D CL

AS SI C

RE D BR IG HT

EE

GR EE N

N

BU RG UN DY

ER ND VE LA

EE GR LE TT BO UE BL RE HI PP SA

GR EY

GR

/B LA CK BL AC K

K BL

AC

W HI TE

/ PA ST / W EL HI PIN TE K

AS W SIC HI P TE IN K

CL

N

VEJL PRIS NATUR kr. 20,VEJL PRIS FARVE kr. 27,-

FARVER

PL E

W110 100% bomuld 37x46 cm 12 liter 140 g

PU R

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EY

Populær gympose med snorestropper.

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC

EY T GH

HI D

L RA NA

TU

C SI AS CL

BR

IG

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

NY

HE D

VEJL PRIS NATUR kr. 32,VEJL PRIS FARVE kr. 41,-

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE HI

W260 100% bomuldd 37x46 cm 12 liter FARVER 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EY

Gym pose i kontrolleret økologisk kvalitet bomuld. Klassisk snor lukning.

RECYCLED

COTTON GYMSAC Gympose lavet af GRS-certificeret genbrugsbomuld, certificeret af Control Union CU811033. Klassisk snørelukning. W910 100% genanvendt bomuld 37 x 46 cm 12 liter 170 g

200

RA L

FARVER NA

TU

K

CA PRIS NATUR kr. 25,CA PRIS FÄRG kr. 32,-

BL AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gymnastikpose med løbebånd. Reflekterende overflade for bedre synlighed. Lille udvendig lomme med lynlås. TearAway label. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG137 85% polyster 15% bomuld 48x40 cm 15 liter

VEJL PRIS kr. 90,FARVER

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC EarthAware® canvas sportspose i organisk bomuld. Klassisk snøre lukning med kraftige snøre

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

W810 100% organisk bomuldscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

AL HT

RO Y

BL RC E

AS

TASKER

CL

GYMSAC

OR

AN

SI

C

GE

RE

RU

D

ST

BR

IG

AI RF O

GR T GH LI

AL UR

BE R AM

NA T

OL

IV

E

GR GE SA

EY

GR EY IT GR AP H

K AC N

BL

EE

GR EE

N

VY NA H NC FR E

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

FARVER

UE

VEJL PRIS NATUR kr. 52,VEJL PRIS FARVE kr. 66,-

201


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk rygsæk lavet af 100% genanvendt polyester. Rummeligt hovedrum og et mindre ydre rum. Refleksdetaljer på lynlås. Polstret justerbare skulderstropper. Bærehåndtag. TearAway label. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG285 100% genanvendt polyester 31x42x21 cm 18 liter

RE

IT IL M

M

US

AR

TA

Y

RD

GR

EE

N

CL

AS

SI

C

OL PE TR

PU R

BL

E

AC

GR

K

EY

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 144,-

JUNIOR FASHION BACKPACK Klassisk rygsæk til børn med stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG125J 600D polyester 28x38x19 cm 14 liter

RF

BL UE

RO YA IG

D

SU

BR

RE HT IG BR

BU

RG

UN

DY

FR E

NK PI EE N BO

TT LE

GR

N GR EE E LI M

GE AN OR

202

HT

NA NC

H

K BL AC IA CH S FU

PU

RP

LE

W

HI

TE

VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 100,-


K

T

PIN

EL

AM

CA R

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

D

RE

DY

RG UN

BU

EN T

RE SC

E

OL IV

N

EE

GR

N

N

GR EE

EE

GR

LE

TT

BO

LY

KE L

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

LE

RP

PU

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

FL UO

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

UE

BL

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

RE

HI

PP

SA

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

CK

LA

D

TA R

US

M

RU ST

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

D

RE

L

YA

VY

NA

RO

HT

IG

BR

HT

IG

BR

CH

EN

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

GR EY

/B

IT E

AP H

GR

K

AC

BL

CK

BL A

AP WH HI ITE TE / GR EY

GR

FARVER

M

FASHION BACKPACK

Klassisk rygsæk med stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg.

ART NR BG125 MATERIALE 600D polyester MÅL 31x42x21 cm KAPACITET 18 liter

VEJL PRIS kr. 118,-

BACKPACK

TASKER

203


TWIN HANDLE BACKPACK Stilfuld rygsæk i city stil. Rummeligt hovedrum og lynlås yderlomme med organisationsafsnit. Polstret ryg og polstret justerbare skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FARVER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

VEJL PRIS kr. 144,-

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

RD

OL

IV

E

GR

EE

N

VEJL PRIS kr. 164,-

M

BU

US

RG

TA

UN

DU

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FARVER

VY

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

UE

Stilfuld rygsæk i city stil med rullelukning. Rummeligt hovedrum og lynlås yderlomme med organisationsafsnit. Polstret ryg og polstret justerbare skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable

RECYCLED

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK Køletaske i form af en rygsæk med to bærehåndtag øverst og en lomme med lynlås foran. Køleisoleret hovedrum med aftørvlig overflade indeni. Reflekterende detaljer på lynlås. Polstrede justerbare skulderstropper. Fremstillet af genbrugsmateriale. PVC-fri. BPA og ftalatfri. TearAway-etiket.

204

EY

M

IL

IT

AR

Y

GR RE PU

BL AC

VEJL PRIS kr. 204,-

GR EE

N

BG287 100% genanvendeligt 600D polyester, PEVA for 40x30x14 cm 16 liter K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET


REFLECTIVE

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

FL E

FL E

CT

CT

IV

IV

E

FARVER

RE

BG138 85% polyester, 15% bomuld 26x43x13 cm 15 liter

VEJL PRIS kr. 204,-

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

E

Rygsæk i citylook. Reflekterende yderstof for bedre synlighed. Stort hovedrum og yderlomme med lynlås. Justerbare polstrede skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable.

ROLL-TOP BACKPACK Rygsæk med roll lukning i citylook. Refleksdetaljer. Rummelig indre rum med polstret rum til 15,6 "laptop. Polstret ryg. Justerbar polstret skulderrem. Bærehåndtag. Rebrandable.

M RA

FR

EN

CH

NA

VY

CA

BL

AC

K

EL

FARVER

E BL Y M AC AR K L/

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 12 liter

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 182,-

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK Rygsæk med rullelukning lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum og udvendig lomme med lynlås. Polstret laptop rum med plads til en 15,6 "bærbar computer. Refleksdetaljer på lynlås. Polstret ryg. Justerbare polstrede skulderstropper. Bærehåndtag. TearAway label.

OL TR

GR

PE GR M

IL

IT

AR Y

RD US TA M

SI

C

RE

D

EE N

PU R

BL

E

AC

K

EY

FARVER

AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 204,-

BACKPACK

TASKER

205


EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FARVER 20 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

EE N

Rygsæk i vandfast materiale. Rummeligt hovedrum med indvendig lynlås lomme og nøgleholder. Udvendig udvidelige sidelommer. Kompressionsstropper. Polstret ryg med ventilationseffekt. Justerbare polstrede skulderremme og justerbar brystrem og talje.

VEJL PRIS kr. 255,-

ATHLEISURE PRO BACKPACK

CL

RO HT

LI

L AR M EY GR

M

AS

E

SI

C

GR

EE

RE

N

D

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

FARVER

NY

HE

D

ART NR BG550 MATERIALE 600D/420D polyester kombination MÅL 31x44x16 cm KAPACITET 18 liter VEJL PRIS kr. 216,-

L

Sporty rygsæk med to store lommer, hvoraf en af dem med polstring til laptop. En wet pocket lomme til vådt træningstøj. Polstret ryg.

ATHLEISURE SPORTS BACKPACK

EY GR

YA BR

IG HT

FR EN CH L M

AR

RE C SI AS CL

RO

AC BL K/

D

VEJL PRIS kr. 204,-

206

NA VY

K

FARVER AC

BG545 600D/420D polyester 30x50x18 cm 23 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

L

Rygsæk i vandtæt stof med polstret bærehåndtag i toppen og lomme med lynlås foran. Rummeligt hovedrum med indvendig lomme. Udvendig flaskelomme. Polstrede ergonomiske justerbare skulderstropper. Ventilerende polstret mesh-panel på bagsiden. Trådløs hovedtelefonholder. TearAway etiket.


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y Y NA V GE

/

GR AP H BL ITE AC G K RE NT A VI

GR E BL Y M AC AR K L

OL

IV E BL GR AC EE K N/

/T K AC BL UN DY BU RG

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

VEJL PRIS kr. 243,-

AN

/B LA CK

BG613 600D polyester 30x46x17 cm 18 liter FARVER

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

/

Rygsæk med polstret lomme til laptop. Polstrede skulderstropper og ryg. Stort rum og yderlomme.

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Rygsæk i vandafvisende holdbart stof. Minimalistisk design med tilpasset funktionalitet. Polstret lomme med plads til en 15,6 "laptop. Hovedrum med lynlås lukning og elastisk flaskeholder. Lynlåse frontlommer. Fuldt foret. Kan udvides med kapacitet fra 20-25 liter. Polstret åndbart bagpanel. Kraftigt brystspænde. TearAway label. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FARVER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 477,-

EXECUTIVE DIGITAL CASE Laptop taske som gør det enkelt at organisere. Plads til 17” laptop. Indvendig organisations lomme. Polstret håndtag og justerbar aftagelig skulderrem. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

QD268 600D/1680D polyesterkombination 41x30x14 cm 13 liter

VEJL PRIS kr. 369,-

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FARVER

BACKPACK

TASKER

207


MESSENGER BAG Med rum til bland andet kuglepen, visitkort, mobiltelefon.

GR LE TT BO

UN DY

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

YA RO HT

RG

C SI AS CL

L

/

IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FARVER

BU

RE

EE

D

VEJL PRIS kr. 118,-

N

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter CH SA OC N OL D / AT E

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

RETRO SHOULDER BAG Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås.

Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås. BG16 600D polyester 30x28x10 cm 7 liter

208

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 83,-

BO

R SA GUN ND D

Y

/

/ BR

RETRO FLIGHT BAG ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

IG H W TR HI O TE YA L

/ EN C W H HI NA TE V

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FARVER

IA

CL

AS W SIC HI R TE ED

/

VEJL PRIS kr. 101,-

TT L W EG HI R TE EE N

/

BG14 600D polyester 40x28x18 cm 18 liter

BU

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET


ATHLEISURE HOLDALL Sportstaske med stort rum, rum til sko og wet pocket til vådt træningstøj. Der er flere små rum. Aftagelig polstret skulderstrop. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA HT

CH

IG

EN O

BR

FR M

N

CA

EE LI

JU

M

E

NG

LE

GR

GE AN OR

RO

T GH ID M

GR

NI

M EY

K AC BL

D RE C SI CL

AS

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL A SI CH FU

VY

M

CK

FARVER

O

VEJL PRIS kr. 230,-

D

HE

NY

RECYCLED ESSENTIALS HOLDALL Taske lavet af GRS-certificeret genanvendt polyester, certificeret af Control Union CU811033. Rummeligt hovedrum med indvendig lynlåslomme. Skorum/ vådrum. Udvendig lomme. PVC fri. Justerbare bærehåndtag. Kan bæres i hånden eller over skulderen. TearAway etiket. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG278 100% genanvendt 600D polyester 55x28x25 cm 35 liter

VEJL PRIS kr. 230,EY GR PU

RE

VY NA

PI N H BL US

BL A

CK

K

FARVER

MESSENGER/BAG

TASKER

209


PACKAWAY BARREL BAG Letvægt taske som kan foldes ned i egen lomme. BG150 210D polyester 50x30x26 cm 32 liter

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

REFLECTIVE

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/B LA CK

/

BL AC K NG / B LE LA CA CK MO

JU

VE BL GR AC EE K N

OL I

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

RO YA L LI M

E

GR EE N

BR IG HT

/B

YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

SI LV ER

/W K AC

RE D CL

AS S

IC

FU CH SI A

FL UO

RE S BL CE AC NT K PI NK /

BL

W

HI TE

BL AC K

HI

TE

FARVER

LA CK

VEJL PRIS kr. 57,- ( Camo kr. 62,-, Silver kr. 79,- )

REFLECTIVE BARREL BAG Sportstaske med reflekterende yderstof for bedre synlighed. Stort hovedrum og yderlomme med lynlås. Bærehåndtag og aftagelig justerbar skulderrem. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG136 85% polyester, 15% bomuld 50x25x25 cm 20 liter

ER LV SI

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL

EC

EC

TI

TI

VE

FARVER

VE

VEJL PRIS kr. 162,- (Black kr. 186,-)

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Sports taske lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum med reflekterende lynlåsdetaljer. Udvendig lomme med lynlås. Bærehåndtag og aftagelig justerbar skulderrem. TearAway label.

210

OL

EY

PE TR

GR RE

N EE IT IL M

US M

AR Y

TA R

D

GR

D RE C CL

VEJL PRIS kr. 144,-

PU

BL

AC K

FARVER

SI

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

AS

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET


VINTAGE OVERNIGHTER Weekend taske i vintagelook og som kan bæres både i justerbar håndtag og skulderrem. Extra lang lynlås som gør det enkelt at komme til det store rum. Hård bundplade. Rebrandable. ART NR BG628 MATERIALE 600D polyester MÅL 47x30x23 cm KAPACITET 26 liter VEJL PRIS kr. 238,-

NA EN CH FR

BL

AC K

VY

FARVER

BAG

TASKER

211


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekend taske i kraftigt canvas materiale. Aftagelig/justerbar skulderrem. Lille lomme på ydersiden. Ekstra lang lynlås til hovedrummet for lettere adgang. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG650 425 g vasket bomuld canvas 51x24x33 cm 30 liter

VEJL PRIS kr. 289,-

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FARVER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekend taske i klassisk design med ægte læder detaljer. Foret hovedrum med ekstra lang åbning for optimal tilgængelighed. Indvendig lomme og yderlomme. Bærehåndtag. Aftagelig justerbar skulderrem. Indgang i foring til nem dekoration. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

QD650 100% voxbehandlet bomuldscanvas 26x48x24 cm 19 liter

VEJL PRIS kr. 511,-

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FARVER

212


OVERSIZED BELT BAG Stor håndtaske med stort hovedrum og mindre indvendige meshlommer. Lynlås lomme på bagsiden. Indvendig krog til nøgler. Justerbart bælte. Rebrandable.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

VEJL PRIS kr. 74,EY LI

GH

T

GR

NA CH EN FR

BL AC K

VY

FARVER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Bælte taske lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum med reflekterende lynlåsdetaljer. Lynlåslomme bagpå. Justerbart bælte. TearAway label. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

VEJL PRIS kr. 55,EE AR IT IL M

CL

M

AS

US

SI

TA

Y

RD

GR

D RE C

OL TR PE

GR RE PU

BL

AC

K

EY

N

FARVER

BELT BAG Bæltetaske med stort hovedrum og mindre inder meshlommer. Bagside med diskret lynlås. Justerbart bælte. Rebrandable.

EY GR GH T

TE

LI

AP HI

FU CH

SI A

DY UN RG

HT

BU

IG BR

FR

GE OR AN

SI CL

AS

TR UE

O

O

M

M CA JU

NG

LE

HT NI G ID M

LI

M

E

GR

EE

CA

N

T U YE ORE LL SC OW EN

C

PI

RE

NK

T CE N RE S UO FL

FL

D

PI

NK

VEJL PRIS kr. 48,- (Camo kr. 52,- )

RO

NA

YA

VY

L

GR

BL

W HI

TE

AC K

GR

EY

FARVER

CH

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BAG

TASKER

213


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Filtlomme til laptop eller dokument med Rip-StripTM lukning. Udvendig lomme. Passer op til 15,6 "bærbar eller A4 papir. Lynlåslukning. Rebrandable ART NR BG726 MATERIALE 100% polyester MÅL 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FARVER

CH A EL RC AN OA GE L

VEJL PRIS kr. 33,-

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Polstret laptop etui i simpel tidløs design, der passer til en 13 "bærbar computer. Lynlåslukning. Udvendigt rum. ART NR BG67 MATERIALE 600D polyester MÅL 34x23x2 cm VEJL PRIS kr. 64,-

214

AR M EY GR

BL

AC K

L

FARVER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Polstret taske i simpel tidløs design, der passer til en 15,6 " bærbar computer. Lynlåslukning. Udvendigt rum. ART NR BG68 MATERIALE 600D polyester MÅL 39x27,5x2 cm VEJL PRIS kr. 79,-

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FARVER

ACCESSORIES LAPTOP

TASKER

215FOR KLÆDE Stilfuld, funktionelt køkken og barforklæde i mange farver til det professionelle miljø.


218

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FARVER

KH

CH

ER

LO W

NF

SU

TA RD

M US

COLOURS BIB APRON

Klassisk forklæde med et bredt farvesortiment! Justerbar nakkebånd med metalspænde.

ART NR PR150 MATERIALE 65% polyester, 35% bomulds twill MÅL 72x86 cm VÆGT 195 g

VEJL PRIS kr 106,- (Black / White kr. 94,-)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassisk forklæde med bredt farvesortiment! Stor åben lomme foran med separat penlomme. Justerbar nakkebånd med metalspænde. ART NR PR154 MATERIALE 65% polyester, 35% bomulds twill VÆGT 195 g MÅL 72x86 cm

L RO YA

NE GI AU

BE R

OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E

AC RR TE

OR A

OT

TA

RR Y BE RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

ET

M

ID

NA E

LI

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

D RE

VY

BL UE E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 114,- (Black / White kr. 105,-)

FORKLÆDE

219


COLOURS MID LENGTH APRON

Talje forklæde med et bredt farvesortiment! Løbegang i samme stof som forklædet. Forklædet er medium længde. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR151 65% polyester, 35% bomulds twill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 98,- (Black / White kr. 92,-)

COLOURS BAR APRON Længere taljeforklæde med et bredt farvesortiment! Løbegang i samme farve som forklædet. Stor åben lomme foran med separat penlomme. Forklædet er lang længde. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR158 65% polyester, 35% bomulds twill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

220

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 116,- (Black / White kr. 109,-)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassisk forklæde i denim! Justerbar nakkebånd med metalspænde. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR150 Denim: 30% polyester, 70% bomulds twill 265 g 72x86 cm

M BL U

E

DE

NI

M NI DE EY GR

BL AC K

IN DI GO

DE NI

M

FARVER

DE NI M

VEJL PRIS kr 128,-

JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassisk Forklæde i Jeanslook med synlige kontraststikninger. Lomme med fire separate rum. Justerbar nakkerem med metalspænde. Løbegang. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR126 70% bomulds twill, 30% polyester 275 g 72x86 cm

BL

IN

DI

AC

K

GO

DE

DE

NI

NI

M

FARVER

M

VEJL PRIS kr 156,-

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Forklæde i Jeanslook med synlige kontraststrikninger. Lomme med fire separate rum. Snøre. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR125 70% bomulds twill, 30% polyester 275 g 79x39,5 cm

DE GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI

NI

M

FARVER

M

VEJL PRIS kr 135,-

FORKLÆDE

221HÅND KLÆDER Bløde, lækker vamset frottéhåndklæder i forskellige størrelser


BATH TOWEL Blødt håndklæde med dekorative sildebensmønster i kanten. Perfekt som en gave. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR TC004 MATERIALE 100% ringspundet bomulds frotté MÅL 70x130 cm VÆGT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

224

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 120,-


LUXURY RANGE TOWEL Blødt gæste håndklæde med dekorative sildebensmønster i kanten. Perfekt som en gave. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

TC002 100% ringspundet bomulds frotté 550 g 40x60 cm

VEJL PRIS kr 48,-

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

LUXURY RANGE BATH SHEET Blødt håndklæde som er en lidt større model. Dekorative sildebensmønster i kanten. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

TC006 100% ringspundet bomulds frotté 550 g 100x150 cm

VEJL PRIS kr 207,-

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FARVER

HÅNDKLÆDER

225BØRN

Det bedste vi har fortjener også det bedste. Med størrelser fra baby til teenager, opfylder vi vores børnekollektion optimalt.


ORIGINAL KIDS T Kampagne t-shirt til børn. Lycra i halsrib for bedre holdbarhed. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVER 145 g/m2 STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl) VEJL PRIS HVID kr.23,VEJL PRIS FARVER kr.29,-

228

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y KE LL

E M LI

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

DE EP

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K

UE

VY NA

UE BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

BR

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FARVER


VALUEWEIGHT KIDS T Klassisk T-shirt til børn. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away label.

ART NR 61-033 MATERIALE 100% bomuld (Ash 99% bomuld, 1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVER 165 g/m2 STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Er også i 1–2 (92 cl) og 2–3 (98 cl) i farverne White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FARVER

ER

VEJL PRIS HVID kr. 24,- VEJL PRIS FARVER kr. 31,-

T-SHIRT

BØRN

229


ICONIC KIDS 150 T Rund halset t-shirt til børn i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Moderne pasform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIALE 100% bomuld (Heather farver 50% bomuld, 50% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT Hvid:145 g/m² Farve: 150 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

R

VEJL PRIS HVID kr. 24,- FARVER kr. 31,-

SLIM CHILDREN'S T Børne t-shirt med moderne pasform. Slank model men ikke slimfit. ART NR 155B MATERIALE 100% ringspundet bomuld, Light Oxford: 93% bomuld, 7% viskose VÆGT 145 g/m² STØRRELSE 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

230

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS HVID kr. 31,- FARVER kr. 34,-


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalset funktions T-shirt til børn med fugttransporterende egenskaber. Glat overflade. Nem og hurtig tørring. Solbeskyttelse UPF40 +. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR10B 100% polyester 135 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA SU

N

YE

LL

OW

RO

YA

CH EN FR

BR

LI G OR HT AN NI GENG

IG

FI

HT

RE

RE

D

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP

HT

LI

GH

BR

IG

TN

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

EL M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FARVER

AN GE

VEJL PRIS kr. 55,- (Melange: kr. 62,-)

PERFORMANCE KIDS T Funktions t-shirt med raglanærme til børn. Materialets gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 69,-

IA CH S FU

RO YA L

BL U

K BL AC

LI M E

HT IG BR

RE

D

YE

LL

OW

W

HI

TE

E

FARVER

T-SHIRT

BØRN

231


COOL T KIDS Funktions t-shirt til børn. Materialets gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIALE 100% polyester VÆGT 140 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

232

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARVER

Y

VEJL PRIS kr. 45,-


KIDS HOODED JACKET

Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-043 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS kr.132,-

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hættetrøje med moderne pasform. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbeltlag stof i hætten og uden snøre. Gennemgående lommen på maven. Rib for neden og på ærmer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FARVER

L

VEJL PRIS kr.199,-

T-SHIRT / HOODIE

BØRN

233


KIDS COLLEGE HOODIE Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH001J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (15 2cl)

EY GR

EY

E

HE AT

AS H

HE R

M

BL UE

BL U AI IA N HA W

NK Y

JA

GR Y KE

LL

DE

EE

N

N

DU

ST

BA BY

PI

PI NK

SS DY FL O CA N

E M LI

SU

GR

LL YE N

GE AN

E IV OL

ST RE FO

GR

GR

EE

N

EE

N

N

OR

EE

US CR

D RE RE FI

OW

H

HO

T

PI N

K

DY BU RG UN

PL UM

PL E PU R

I IL CH T HO D RE EE GR LE TT BO

PI N

K

SK Y

OR

SA PP

HI

RO YA L

RE

BL U

E

BL UE

ST

CH

GR

AR CO AL

AC BL P DE E

UE BL CE OR AI RF

OX

FR

FO

EN

RD

CH

NA

NA

VY

VY

AR

JE T

CT

IC

W

HI

BL AC K

TE

FARVER

K

VEJL PRIS kr. 143,-

KIDS ORGANIC HOODIE Hættetrøje med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Dobbelt stof lag i hætten, Gennemgående lomme på maven, manchetter i bunden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH201J MATERIAL 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester. Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

CA PRIS kr. 178,FÄRGER

234


KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk hættejakke . To lommer foran. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-045 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

BL U RO YA L EE N

NA

GR TT

LE

UN RG

BO

BU

FU

RE

CH

D

SI

A

DY

HE

DE

AT

EP

HE

R

BL AC K

GR

VY

EY

FARVER

E

VEJL PRIS kr.162,-

KIDS

ZOODIE Hættejakke med to forlommer. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH050J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

RD OX

FO

EN CH

NA

GR E HE R HE

UN BU

PU

RG

RP

LE

BL N AI IA

EE KE LL

Y

GR

D RE RE FI

NK PI BA BY

HO

T

PI

NK

N

HA

W

DY

UE

UE RE PP HI SA

RO Y

AL

BL

BL

UE

AR

JE

AT

T

CT I

C

BL

W

AC

HI

K

TE

FARVER

Y

VEJL PRIS kr. 178,-

HOODIE / ZIP-HOODIE

BØRN

235


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Eksklusiv collegejakke med moderne pasform. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbeltlag stof i hætten og uden snøre. To lommer foran. Skjult YKK lynlås. Rib for neden og på ærmer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

VEJL PRIS kr.237,-

DY RG

UN

RO

BU

HT

BO

TT

RE

LE

D

GR

EE

N

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

L

FARVER

KIDS VARSITY HOODIE Dobbeltlagshætte med kontrast på inderside af hætten. Gennemående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH003J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

236

OL D /G DY RG UN BU

/ C HO TIC T W PI HI NK TE

AR

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK N RE S GO T G LD RE E FO

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

/

FR

SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE FI T B RE LA RE CK D /

/ E FI NCH RE N RE AV D Y

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FARVER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

VEJL PRIS kr. 159,-


KIDS VARSITY JACKET Baseball jakke til børn i sweatshirt stof, med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH043J 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V Y

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FARVER

/

VEJL PRIS kr.197,-

KIDS BASEBALL HOODIE Hættetrøje med kontrastfarvet raglanærmer. Dobbelte lags hætte og gennemgående lomme på forsiden. Rib i linning og manchetter.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH009J 80% polyester, 20% bomuld 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARVER

CK

VEJL PRIS kr. 178,-

HOODIE / ZIP-HOODIE

BØRN

237


KIDS SET IN SWEAT Sweatshirt med rund hals og rib i linning og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

JH030J 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl) XXS: Arctic White, Ash, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Deep Black, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Jet Black, Kelly Green, Lime Green, New French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky blue, Storm Grey, Sun Yellow

Sweatshirt med rund hals og rib i linning og ved håndleddene. Tear-away label. 62-041 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

238

NA EP

DY

DE

HE AT

AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 88,-

UN RG BU

N SU

KIDS SET IN SWEAT ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

DY

OW LL YE

RP PU T IN PP PE

DU

M

ST

US

Y

TA

ER

M

RD

NK PI

SA RT SE DE

LE

UE BL SK

SA

ND

N EE GR E IV OL

ST RE FO

Y

HI PP

YA RO

OX

EE GR

EE GR LE TT BO

UE RE

BL L

RD FO

EN FR W

N

NE

N

N Y LL KE

GR E M LI

GR

EE

D RE RE FI

EE

N

I IL CH T HO D RE

HO

T

PI

NK

NK PI BY BA

BL

UE

VY NA

NA CH

H AS

AT HE

CH

VY

EY HE

R

CO AR

M OR ST

GR

AL

EY GR

AC EP DE

JE

AR

BL

AC BL T

CT

IC

W

HI

K

TE

FARVER

K

VEJL PRIS kr. 103,-


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Eksklusiv sweatshirt med moderne pasform og raglan ærmer. Kæmmet ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig kvalitet. Rib med elastan i hals, linning og ved ærmer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

271B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO IG

BU

HT

CH EN GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

BL

AC

K

NA VY

FARVER

YA L

VEJL PRIS kr. 147,-

KIDS 65/35 POLO Børne pique med ton-i-ton knapper. Bomuld og polyester. Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask. ART NR 63-417 MATERIALE Easy Care 65% polyester, 35% bomuld VÆGT HVID 170 g/m² VÆGT FARVER 180 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

VEJL PRIS HVID kr. 69,VEJL PRIS FARVER kr. 78,-

SWEATSHIRT / POLO

BØRN

239


COOL SHORTS KIDS Funktions shorts til børn. Materialer med rigtig god svedtransporterende evne, der holder dig tør nærmest ​​ kroppen. Elastik i taljen og løbegang. Sidelommer og inderlomme med plads til nøgle. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U

NA VY CH

RO YA L

JE T

AR

FR EN

BL AC K

HI W IC CT

FARVER

TE

VEJL PRIS kr. 80,-

KID’S TRAINING

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings med kompression til børn, der giver dig støtte og maksimal effekt under træning. Strækkvalitet for bedre bevægelighed. Bred elastisk talje. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 140,-, Camo kr. 196,-,

240

Y NA V

AC K BL

BL

AC

K

CA

M

O

FARVER


KIDS JOG PANTS

KIDS CUFFED

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Tear-away label.

64-051 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 103,-

JH072J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

EY R

GR

NA VY HE

AT

HE

CH FR EN

BL

AC

K

FARVER T

NA

NA EP DE

VY

VY

EY GR R HE AT HE

AC K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 137,-

FARVER BL

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer.

JE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JOG PANTS

SHORTS / PANTS

BØRN

241


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Børne vest i 100% polyester med velcro. 50mm bred reflekterende tape rundt om kroppen og skulder. Opfylder EN1150. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

VEJL PRIS kr. 34,-

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FARVER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Børne vest med reflekterende kanter. 100% polyester med velcro. 2,5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen. Yellow & Orange overensstemmelse med EN1150. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

S HI

VI

S VI

YE

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 34,-

HI VIS REFLECTIVE BORDER Vest, ideel til sportsbegivenheder, med reflekterende kant rundt for ekstra synlighed, elastisk velcro i siden af tilpasning og pasform. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

RP

Y

PU

SK

PP H

EE N

SA

GR IC

E

ED

M

RA

M

LI

PA

242

LE

BL IR E

BL L YA OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 40,-


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size

PL E PU R GR EE N E

Y SK W YE LL O

LI M

BL

UE

UE

GE AN OR

BR

CL

BL

D RE IG

AS S

HT

IC

RE D

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH

AP GR

K PI N N

FU CH SI A

RO

GR HI TE

K BL

AC

TE HI W DY BU RG UN

EM

BO TT L

E

ER A

LD

GR EE

N EE GR Y LL KE

NA VY

EY

FARVER

YA L

VEJL PRIS kr. 32,-

JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

C SI AS

T U YE ORE LL SC OW EN

FL

D RE

A SI CH

CL

FR

BR

IG

FU

HT

CH EN

RO

NA

K AC BL

YA

VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 25,-

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE

REFLECTIVE

Dobbeltstrikket hue med kvast til børn. Reflekterende kvast for øget synlighed i mørket. Rebrandable. ART NR B406B MATERIALE 100% akryl STØRRELSE One-size

RE D HT IG BR

RO YA IG HT BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 56,-

REFLECTIVE VEST / ACCESSORIES

BØRN

243


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Langærmet GOTS-certifiseret baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning i benene for nemmere påklædning. ART NR BZ30 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 måneder

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

FARVER

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

244

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FARVER

A M THE EL R AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 103,-


BABY BODYSUIT Kortærmet baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning. Lavet af 100% bomuld, hvoraf nogle er fuldt organisk GOTS certificeret bomuld. ART NR BZ10 MATERIALE 100% bomuld (Camoflauge Green, Lavender, Mint, Orange, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, White Organic: 100% organisk bomuld. Heather Grey: 85% bomuld, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomuld, 40% polyester) STØRRELSE 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* måneder, *18-24 kun i farverne Black og White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FARVER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

VEJL PRIS HVID kr. 78,-

BABY

BØRN

245


BABY HOODIE Børnehætte med hel lynlås. Børstet inderside og dybe kængurulomme. ART NR BZ32 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 169,-

BABY SWEATPANT Jogging buks til børn med blød, opbørstet inderside. To sidelommer og en Baglomme. Bred elastik i taljen. ART NR BZ33 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

W

BL

HI

AC

TE

K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 112,-

BABY ALL-IN-ONE All-in-one til børn. Gennemgående lynlås og børstet inderside. Skjulte sømme for bedre comfort. Kængurolomme foran og extra lange mancetter i ærmer og ben for at kunne bruges når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18 måneder, 2-3, 4-5 år

246

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 216,-


BABY T Baby T-shirt med nikkelfri knapper på skulderen for nemmere påklædning. Lavet af 100% bomuld, hvoraf nogle er fuldt organisk GOTS certificeret bomuld. ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomuld (Black Organic, Lavender, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural White Organic indeholder 100% økologisk bomuld) (Heather Grey: 85% økologisk bomuld, 15% polyester, Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% økologisk bomuld, 40% polyester) STØRRELSE 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder, 2-3 år* (*0-3 og 2-3 år* kun i udvalgte farver)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FARVER

C

VEJL PRIS kr. 71,-

BABY

BØRN

247


BABY BODY LS Baby body LABEL FREE, uden etiket. Bodyen har lange ærmer og en Amerikansk halsåbning. En-til en rib, med sidesøm.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ST108 100% bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

VEJL PRIS kr. 72,-

SE RO

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

BL

UE

FARVER

BABY BIB Bib / hagesmæk til baby med knap i nakken.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ12 100% bomuld (Heather: 85% bomuld, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

248

D RE

DE R W PO

BU

BB

LE

GU

M

PI

PI

NK

NK

DU ST

Y

BL

UE

VY NA AL IC UT NA

W

BL

HI

TE

AC K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 56,-


BABY BANDANA BIB Vendbare skarfs / hagesmæk til baby med knap i nakken.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ23 100% bomuld (Heather: 98% bomuld, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

R

ED

W HI TE PI / PO NK W DE

/R W

HI TE

TE / GR HE EY AT HE R HI W

NA

W

HI TE

/B

LA CK

FARVER

UT WH IC ITE AL / NA VY

VEJL PRIS kr. 46,-

LITTLE HAT WITH EARS Smalskået hue med små ører lavet af blød og elastisk økologisk bomuld. ART NR BZ51 MATERIALE 100% økologisk bomuld (White/Heather Grey Melange: 92% økologisk bomuld, 8% viskose) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE One size

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

GA N / M IC OC NA HA TUR A OR

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 43,-

BABY

BØRN

249


STØRRELSE SKEMA FOR SKJORTER MÆND S

M

L

XL

2XL

3XL

Krave størrelse

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

KVINDER Krave størrelse

LEVERENCER Hvis ordren afgives inden kl. 12.00 afsender vi den fra vores lager samme dag, senere ordre, den efterfølgende dag. Udsolgte varer som, vi tager hjem fra vores europæiske lagerer, normal leveringstid 5-7 hverdage. * Vi tager forbehold for at produkterne kan være udsolgt eller i restordre.

PRISER Samtlige priser i kataloget er vejledende udsalgs priser Fruit forbeholder sig retten til at ændre priserne ved valuta ændringer uden forudgående varsel. Der tages forbehold for lager beholdning, omkostninger ved evt. videreforarbejdning for kunde. Der tillægges fragt. Lokale pris variationer kan forekomme. Farverne i Kataloget er en indikation af farverne og kan variere fra original farven på stof. Der tages forbehold for trykfejl.


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.