FRUIT 2022 NO

Page 1

2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


NØYE UTVALGT Fruit inneholder produkter som lagerføres i Sverige og Europa for raske leveringer i det Skandinaviske markedet. Kolleksjonen inneholder kun produkter fra velkjente varemerker som står for kvalitet og leveringssikkerhet.

2022


VI BRYR OSS!

”Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene vil man utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten.”

Vi tar ansvar for at våre produkter produseres under rettferdige forhold og med minste mulige påvirkning på vårt miljø. Et godt eksempel er Fruit of the Looms fabrikk i Marokko som er spesielt designet for å være så energieffektiv som mulig utifra miljøsynspukt og for alle de ansattes skyld. I løpet av årene har flere av våre kunder besøkt fabrikken i Marokko. Det gir kundene er meget god tilfredstillelse når man ser fabrikken og fokuks på arbeidsmijø på nært hold. Fruit of the Loom har brukt moderne teknikk for å resirkulere vannet på anlegget i Marokko. Det finnes bland annet et meget avansert system for vannrensing. Området omfatter et avansert anlegg for kjemisk påvirkning av vann som brukes i produksjonen, utstyr som varmer opp og anvender kjølevann i tekstilproduksjon og et smart system for å dra nytte av kondensasjonsproduktet fra dampen. Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene du utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten. Slike som gjenbruk av varme og energi i løpet av prosessen. Samtidig jobber Fruit of the Loom hardt for å redusere avfall. De reduserer mengden av bomullavfall og resirkulere nedgradert fibre. De ansatte er opplært til å få kunnskap om alternativer for resirkulering, og et bredt partnerskap med selskaper som kan ta seg av avfallsmateriale på en forsvarlig måte, slik at fabrikken i Marokko blir et lysende eksempel på hva Fruit Distribution står for i Skandinavia.


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Øko-tex / trygge tekstiler sikrer at klesplaggene IKKE inneholder noen farlige emner for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt anerkjent test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Testkriterier er standardisert verden over og inkluderer tester for ph-verdier, formaldehyd, sprøytemiddel, tungmetaller og allergi-fremkallende fargestoffer. Bare når det er bevist at et klesplagg ikke inneholder noen av disse emner innvilger Øko-Tex – godkjenning. Ytterligere en grunn til å velge Fruit Of The Loom, Russell og B&C. Les mer på www.oeko-tex.com

OCS 100 er en uavhengig, internasjonal sertifiseringsorganisasjon og en av de mest kjente sertifikater dekker økologisk bomull. OCS er basert på tredjeparts verifikasjon for å kontrollere om et sluttprodukt inneholder den eksakte mengden av en bestemt økologisk dyrkede materialer. Sertifikatet gjelder materialet fra grunnen vokst økologisk og er helt fri for forurensning fra råbomull til ferdig produkt.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

Fruit of the loom Som en av verdens ledende klespro-

dusenter kjenner Fruit Of The Loom ansvar for miljø og samfunn. Fruit Of The Loom stiller meget høye krav. Dette merkes på klærne som produseres og måten de produseres på. Disse kravene skaper grunnlaget for The Fruit Code. Denne koden viser Fruit Of The Looms engasjement i å minske miljøbelastningen og medvirke til en positiv innsats i de samfunn hvor de opererer. Men det handler ikke bara om dem. Fruit Of The Loom forsikrer at de samme strenge reglene gjelder alle deres leveran­dører, distributører og hvilken som helst av deres samarbeidspartnere. Denne holdningen er ikke noe nytt for Fruit Of The Loom, de har alltid oppført seg som dette.

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) merking er en garanti for

den økologiske statusen på produktet. Fra råvaren bomull til ferdig pakket produkt er utførelser gjort på et miljøvennlig og med sosialt ansvar.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade, tildligere Max Havelaar, er en internasjonal merkeordning som garanterer at bønder og plantasjearbeidere i utviklingsland får tryggere arbeidsvilkår og bedre priser for sine produkter. Fairtrade er internasjonale sertifiseringsstandarden for rettferdig handel og produksjon.

Fruit of the Loom Fruit of the Loom er stolte av å kun bruke de beste råvarene i produksjon. Det hele starter med å bruke den fineste råbomullen. Respekt for rettferdighet og menneskelige rettigheter er meget viktig for oss, og derfor brukes det kun etisk produsert bomull. Vi bruker ikke bomull fra Uzbekistan – hvor brudd på disse rettighetene er dagligdagse. Det er også et krav som selskapet stiller til alle sine underlev­erandører at ingen bomull eller tekstiler kommer fra Uzbekistan. Mesteparten av bomullen som Fruit of the loom brukes kommer fra USA. Dette garanterer kvalitet, trygghet for alle og sporbarhet.

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uavhengig, ideèll organisasjon som arbeider med sertifisering av lovlig, human og etisk tekstilproduksjon over hele verden. Gjennom å vedta WRAP, kommer de produsentene som jobber etisk jobbe med samme etiske regler som vil bli overvåket. Dette vil komme tekstilindustri, miljø, lokalt ansatte og til slutt forbrukerne til gode. Les mer www.wrapap­parel.org

SAI

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbeider for bedre arbeidsforhold

Mantis

B&C

BSCI: The Business Social Compliance

Fair Wear Foundation (FWF) er en

gjennom egne ”SA8000 standard for decent work ), et verktøy for å implementere gode arbeidsforhold i en rekke land og bransjer.

Initative (BSCI) er en ikkekommersiell organisasjon som arbeider med forbedringer av arbeidsforhold i leverandørkjeden. Arbeidet gjennomføres med inspeksjoner med BSCI base code som målestokk.

uavhengig, non-profit organisasjon som arbeider med selskaper og fabrikker for å bedre arbeidsforholdene for tekstil arbeidere i en rekke land i Europa, Asia og Afrika.


HAR DU BEHOVFOR NOE HELT UNIKT? Ved hjelp av vår sømavdeling med sømmersker kan vi hjelpe deg å skape unike produkter med ditt selskap eller dine kunders identiet. Vi tilbyr bearbeidelse som bytte av etiketter, snører, zip pullers og knapper. Private label produktene har vi liggende på vårt lager og derfor kan vi levere helt ned i 1 stk. som minimumsordre. Vi bytter eller setter i etiketter i f. eks. nakken på artikler i de fleste av våre produktkategorier – T-shirts, jakker, vesker, luer, osv. All produksjon gjør vi ”in house” og det er derfor leveringstidene kan holdes meget korte, som oftest 1-2 uker. Etikettene produseres av samarbeidspartnere, men våre kunder kan også sende egne etiketter til oss. Vil du ikke ha noen etikett i det hele tatt, så hjelper vi deg å fjerne etiketten uten å sette i en ny. Ditt plagg blir da, NO LABEL. Hvordan går dette til? Du sender til oss underlaget for etiketter og plassering til oss. Etter godkjent korrektur produserer vi din etikett. Deretter plukke vi produktene fra vårt lager og triller de over til vår sømavdeling, hvor sømmerskene spretter opp sømmer, tar bort den oprinnelige etiketten og etter i den nye. (Kundens)


SCREENTRYCK

TRANSFERTRYKK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Silketrykk er en klassisk trykkmetode som passer perfekt for myke tekstiler. Silketrykk er kostnadsbesparende. Oasser best for større ordre.

Minsteopplag 50 stk. Fungerer perfekt på hele plagget og også som nakkeetikett

Vi kan bearbeide de fleste produkter i vår kolleksjon.

Med PRIVAT LABEL så hjelper vi deg med å bytte og sette inn egne etiketter i plaggende. Vi kan også hjelpe deg med å fjerne den opprineelige etiketten, sette i str. Etikett og lage et NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERINGSTID

Vi har ingen krav til antall eller minimum. Kun 1 stk.

Mange av våre produkter leveres uten nakkeetikett eller varemerker, og er lett å bearbeide til eget varemerke.

Ettersom all vår produksjon skjer ”in house” kan våre leveringstider være nede på 1-2 uker, kommer ann på ordren størrelse.


INNEHOLD 4 6

VI BEKYMRER OSS PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

10

PIQUE

30

SWEATSHIRT

44

SPORT

88

12 24 25 28 29

46 62 72 82 84 85 86 87

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

90 T-SHIRT 97 VEST 99 POLO 101 NIKE 102 LONG SLEEVE 104 HOOD 106 PANTS / LEGGINGS 109 SHORTS


STRIKKET

110

SKJORTER

114

BUKSER

132

116 122 128 130

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

134 CHINOS 135 JEANS 137 SHORTS

JAKKER 140 144 146 150 154 158 160

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE

VARSEL

VESKER

194 199 202 208 209 213 214

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

138

162

180 192

HÅNDKLER

216 222

BARN

226

FORKLE

VINTER ACCESSOARER 168 170 BEANIE 178 GLOVES 179 SCARF

CAPS

228 233 235 238 239 240 240 242 243 244

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten er vår tids mest elskede plagg. Ikke rart at T-shirten også er det mest brukte plagget. Her finner du et bredt utvalg av mange varianter i ulik farger og passformer.


SE MERE T-SHIRTS PÅ NO.FRUIT.SE

12


FAVORIT FAVORITT

FAVORITT

BARN

SIDE 228

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T MEN

Dame t-shirt med feminin passform. Halsribb i bomull/lycra. Tear-away label.

Fruit of the looms BESTSELGER. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Vår bestselger tilbys nå opp til 5XL. Tear-away label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FARGER

BO

FARGER

ER

CA PRIS 67 kr TE

CA PRIS 67 kr

IT E

ART NR 61-036 MATERIALE 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL Alle farger; S-5XL Kun i White, Navy, Ht Grey, Black

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIALE 100% bomull (Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

13


ICONIC 150 T BARN

SIDE 230

T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne, smalere passform. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label. ART NR 61-430 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Ht Grey ) CA PRIS 65 kr NA VY

R

DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO ER

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY

HE

L

IC

RA

ET

TU

CL

HE

HL AT

AT

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

GR

IV

E

EE

AT H

N

A SI CH FU N EE GR ST RE FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

ICONIC LADIES 150 T T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Figursydd med sidesøm. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label. ART NR 61-432 MATERIALE 100% bomull (Ht. farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 65 kr NA EP DE

DA

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE

T

UE

RG

UN

IN M O

BU

NE

ER LO W SU

NF

D RE

FL AM

E

RE R HE AT

IC

L TU RA NA

AT HL ET

E OL C SI

HE AT H

ER

HE

AS CL

HE AT

HE R

GR

EE GR ST RE FO

IV

N

EE N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

HE

CO

AT

BA

HE

LT

R

BL

RO

BL U RO YA

L

VY NA

DY

L YA

E

VY NA R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

14

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FARGER


# ORGANIC E150 T-SHIRT Økologisk T-shirt i moderne passform og myk følelse. Tubestrikket. Produsert i 100% sertifisert ekologisk ringspunnet bomul. Perfekt trykkbarhet. Rebrandable. TearAway label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAM TW02B MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen organisk bomull (Heather Grey: 90% organisk bomull) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX XS-5XL STØRRELSER DAME XS-3XL

SE

NK

RO SO FT

TA EN M

BU

AG

RG

PI

UN DY

RP PU NT

E OF

F

W

HI T

HA OC M

ST RE FO

E PL AP

IA

EE GR

EE GR

E M LI

RA D

N

BL

SA

UE

GE

FO G

UE BL

N

VY NA FI ZZ YE

LL

OW

AN OR RE

AL

R HE AT GE

HE PU

RE D

RO Y

BL UE

EY GR

T AL PH AS

K AC BL

W

HI

PU

TE

RE

FARGER

LE

CA PRIS 77 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

15


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Trolig markedets beste kampanje T-shirt! Tynnere T-shirt. Lycra i halsribben for økt slitetyrke. Tear-away label.

ART NR 61-082 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) 2 VEKT HVIT 135 g/m VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 50 kr VY

VY

RE K IC BR

IV OL C CL

BO

KE

TT

AS

SI

LE

Y LL

LI

E

N EE GR

EE GR

E M

OW LL YE

NA

D

DE

D RE

FU N

BU

NA EP

BL SI CH

UN

A

DY

SK Y

HE AT HE R

RG

RP PU

UE

GR

HI GR T GH LI

LE

UE BL E UR AZ

ER W LO NF SU

VA

AP

K AC BL

HI W UE BL L YA RO GE AN OR

BELSUTE

EY

TE

FARGER

TE

BARN

SIDE 228

ORIGINAL T LADIES Tynnere T-shirt til dame i en moderne design. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Leveres i 21 farger. Tear-away label. ART NR 61-420 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m2 VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER XS-2XL

VY

NA

VY

NA

RE D

SK Y

K

D

BR

IC

RE

E OL IV SI C

GR EE

N

CL AS

LL Y KE

BO TT LE

GR

EE N

FU CH

SI

A

Y UN D

E M LI

DE EP

BL

UE

GR E HE AT HE R

GR T GH LI

LE

YE LL OW

PU

UR E AZ

ER LO W NF SU

RP

BL UE

UE BL L YA RO GE AN OR

16

BU RG

AP

K AC BL

W

HI T

E

HI

TE

FARGER

Y

CA PRIS 50 kr


#E150 T-SHIRT Unisex T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable. ART NR TU01T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

AZ

AT

UR E

OL

L

BL U

BL EC EL

RO

DE

YA

TR

L

NI

IC

M

BL

UE

BL UE AL CO B NK

AP RI C

PU K BL AC

BR AR BE

RE

N OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

FI

OR A

RE

D

NG

OT

E

D RE RE

EP DE

LE N M IL

FU

BU

RE D

PI IA L

IA CH S

UN RG

PU BA N UR

T

VY NA

Y NA V DY

LE RP

RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL

H AS

RK LE

DA

SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

UE

EY GR

GR T OR

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

NA VY

FARGER

EY

CA PRIS 67 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

17


BARN

SIDE 296

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155M 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 69 kr

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

18

NA

EY

FARGER

VY

CA PRIS 69 kr


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

T-shirt for dame med feminin passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

Unisex T-shirt med modern passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

H

GR

AS

C

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

E

LA C

DI

ST

RO

VA

YA

ON

L

E

BL

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

SP OR T

GR E RK UE BL LT CO BA

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO

NA

TU

SA

ND

RA L

N

E

BO

KE L

TT

LY

LE

GR E

GR EE

EN

N GR EE ID OR CH

AT OL CH OC

BR

OW

N

CK BL A ED US

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T AP RI

CO

GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I IL M

RA L TU NA

AK I KH UR BA N

N OW BR

DA

BL L

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

UN

PI ID CH

ET NS SU

R LA SO

ND SA

LE TT BO

AT OL

G IN M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

BL UE VY NA

PO OL

LI L IA NN LE IL M

D RE RE FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

AC

TE HI W

VA LA C

DI

ST

PU RP LE UR

RA

DI A

BA N

NT

BL SK Y RB ET SO

NA

BL

E ON

L YA

E PU RP L

UE

L AT OL

DY UN RG BU

VY

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

AS

C

H

GR

GR EY

Y UE BL LT

RO

NA

VY

CO BA

BL UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FARGER

GR EY

FARGER

Y

CA PRIS 76 kr EY

CA PRIS 76 kr

EY

ART NR TU03T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

K

ART NR TW04T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

19


SUPER PREMIUM T Klassisk ”amerikansk” T-shirt. Tung, hele 205 gram. Tåler vask i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL kun tilgenglig i White, Black, Navy, Heather Grey) CA PRIS 83 kr VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FARGER

HEAVY COTTON T Tyngre klassisk T-shirt i hele 195 gram. Leveres opp til 3xl i alle farger. Perfekt til større kampanjer. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS 74 kr

20

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


RINGSPUN PREMIUM T Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Tåler 60o vask. ART NR 61-422 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL i fargene White, Black, Heather Grey og Navy) CA PRIS 80 kr

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Figursydd. Tåler 60o vask. ART NR 61-424 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 80 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FARGER

CREW NECK

T-SHIRTS

21


INSPIRE

MEN'S COTTON TEE T-shirt for herre i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM042 100% økologisk bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

D

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

RP PU N BA

RE

RK LE

DA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH LE

KH

NI

AL

AK

I

EE GR

M

IL

RE

AL

GO

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 95 kr

INSPIRE WOMEN'S COTTON TEE T-shirt for dame i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW043 100% økologisk bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

VY NA

GH T

K

LI

SP O

D RE

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

PI N

LE RP PU N BA

AK I

M

KH

I

AL NI LE IL

KH

AK

M

RE

AL

GR

LD GO

GE AN OR

EE

N

GE AN OR N BA UR

22

GR

GR RT

GR EY K DA R

BL AC K

L OL

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 95 kr


MEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for herre med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FARGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 120 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for dame med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA

VY

H GR ER EY LIG H

AT

ST

HE

H GR ER EY DA

RE

LE

FO

D RE

HE R AT HE

HE

AT

HE R

PU

RP

L AT H BL ER UE RO YA HE

HE

AT H

ER

NA VY

HE

AT

BL AC K

W

HI

TE

RK

FARGER

T

CA PRIS 120 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

23


VALUEWEIGHT V-NECK T T-shirt med moteriktig v-hals. Tear-away label. ART NR 61-066 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 80 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FARGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES T-shirt til dame med dypere moteriktig V-hals og feminint snitt. Tear-away label. ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:160 g/m2 Farget:165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 80 kr

24

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FARGER


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Langermet T-shirt i klassisk passform. Lycra I halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label.

ART NR 61-038 MATERIALE 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 108 kr

DE EP

HE R

GR

NA VY

EY

R

HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR HEA EY TH E

GR T GH

RK

AP HI

K AC BL

W

HI TE

TE

FARGER

#E150 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU05T ART NR DAME TW06T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

AL I AK KH N BA UR

BR OW N R BE A

GR E TT L

RO Y

VY NA

RK EE

N

DA

SP

AN G OR

BL

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 107 kr

V-NECK T-SHIRTS

25


#E190 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU07T ART NR DAME TW08T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

26

LE RP UR

BA N

PU

DY UN RG BU

BA N UR

RE

D

OR

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

AN GE

CA PRIS 156 kr


INSPIRE LSL T /WOMEN Langermet T-shirt for dame produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW071 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

D FI

BA CO

UR

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 144 kr

INSPIRE LSL T /MEN Langermet T-shirt for herre produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM070 MATERIALE 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S-3XL

D RE FI RE

CO BA

N BA UR

LT

VY NA

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

BL UE

CA PRIS 144 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

27


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Moteriktig singlett for de tøffeste eller sprekeste. Tear-away label.

ART NR 61-098 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 66 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Moteriktig singlett for damer med feminin snitt. Tear-away label.

ART NR 61-376 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 66 kr

28

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


BASEBALL

LONG SLEEVE T Langermet T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Raglancut. Tear-away label. CA PRIS 121 kr

E

/R ED

L

W HI T

TE BL

W

W

HI

HI

TE

TE HI

/ U ER O Y A

EE

P

/B LA CK

NA V

Y

FARGER

/D

61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

SHORT SLEEVE BASEBALL T T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

LY HI T GR E / EE KE N L

ED /R TE

W

W

W

HI

HI

EE

P

TE BL / R UE OY A

L

NA

ER

/D TE HI W

W

W

HI

HI

TE

/B

LA

TE / GR HE EY AT H

CK

FARGER

VY

CA PRIS 92 kr

VALUEWEIGHT RINGER T Klassisk ringer tee som alltid er like populær. Tear-away label. ART NR 61-168 MATERIALE 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-3XL

/W

HI T

E

/

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

VY NA

RE D

HI /W

/W K AC BL

RO YA W LB HI L TE UE

TE

TE HI

ED /R E HI T

HI W

W

AV /N W

HI

TE

/B TE HI W

TE BL / R UE OY A

Y

LA CK

FARGER

L

CA PRIS 92 kr

CONTRAST

T-SHIRTS

29PIQUE

En pen pique et aldri feil! Piquen har gått fra å være kun et sportsplagg til å bli et klesplagg som kan bæres i de aller fleste tilfeller. Preppy eller Casual – du velger stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Klassisk pique strikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

HE

NA VY

R HE AT

AT E

LE RP

LO RN F

TU

32

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

CH

SL

AR

CO

AC K

W

BL

HI

TE

FARGER

AL

CA PRIS 219 kr


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

ORANGE

NEON ORANGE

SUNFLOWER

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Klassisk piquestrikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. 50 farger! ART NR AQ010 MATERIALE 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfarger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfarger: 60% bomull, 40% polyester ) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL* (*S-5XL i fargerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 219 kr

PIQUE

33


PREMIUM POLO LADIES

PREMIUM POLO Klassisk herrepique i 100% bomull. 3 knapper i ton-i-ton.

Klassisk figursydd damepique. 2 knapper i ton-i-ton.

ART NR 63-030 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER XS–2XL

Y HE IC ET AT HL

NA EP DE DY UN

E

BU

AT H

ER

SU

T M IN O NE

RG

BL UE Y SK W ER NF LO

GE OR AN

RE D N EE GR LE TT BO

Y LL KE

VY

GR E R AT HE HE

GH LI

UE BL E AZ UR

RO

A CH SI FU N GR EE

AT H HE ET IC AT

HL

M NE O

T

BL A UE BL YA L

VY NA

D RE E LI M

NF LO ER

SU

IN T

N EE GR LE TT BO

GR AP H

E HI T W

SK

Y

GR EY

UE BL E

W ER

AZ

UR

L RO YA

GE OR AN

NA VY SI A CH FU

BL U

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

HI TE W VY NA P DE E Y GU ND BU R

N EE GR Y LL KE

34

LI M

FARGER

IT E

FARGER

BL UE

CA PRIS 143 kr IT E

CA PRIS 156 kr

CK

ART NR 63-218 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER S–3XL


BARN

SIDE 239

65/35 POLO Kraftig polo pikè til herre i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² S–5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Navy og Heather Grey)

VY

NA

VY

NA

DY

DE

UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

YA L

HE AT H

EP

ER

DA RK GR HEA EY TH RO R HE AT

N EE

N Y

LE

GR

GR

EE

ER W LO

TT BO

KE

SU

LL

NF

AN

AT HE

EM

ER

HE

R

AL

D

GR

EE

N

HE

OR

AT

RE

HE

D

R

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

NA

UE

VY

W

HI

TE

BL AC K

ER

FARGER

GR EY

CA PRIS 161 kr

65/35 POLO LADIES Kraftig polo pikè til dame i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² XS–2XL

VY

VY

NA

NA R

BU

RG

UN

DY

DE E

P

HE AT N R HE AT

BO

TT L

E

GR

GR

EE

EE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

BL AL RO Y

ER W NF LO SU

RE D

HE

DA UE

YA L RO ER HE

AT H

VY NA D RE R AT HE HE

HE

R AT HE HE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARGER

RK GR HEA EY TH ER

CA PRIS 161 kr

PIQUE

35


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567M MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FARGER

RD

CA PRIS 313 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567F MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

36

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

RD

CA PRIS 313 kr


MEN´S STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretchmaterialet. 3 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566M 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI A

DY

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

YA L

CA PRIS 310 kr

LADIES STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretch materialet. Modellen er noe lengre, 4 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566F 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

YA

VY

RO HT

CH

IG

EN RE

D

BR

FR

GH T LI

CL

AS

SI C

IA CH S FU

UN DY BU RG

NA

OR D OX F

GR NV

OY

AC K

SK Y

AZ UR

E

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

EY

FARGER

L

CA PRIS 310 kr

PIQUE

37


MEN'S PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508M 100% organisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 303 kr

FR

EN

AQ

CH

UA

NA

E ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FARGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508F 100% organisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 282 kr

38

L RA TU NA

UA AQ

NA H EN C FR

ST

ON

E

K BL AC E OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FARGER


INSPIRE POLO /MEN Polo pique for herre i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER S-3XL

NK PI

LI L

CH

ID

IA

OR

NN LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

AL T CO B C LA

LE RP PU T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

BL UE

VY N BA UR

HE AT

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 154 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Polo pique for dame i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER XS-2XL

LT

N

CO BA

BA C

UR LE

ID CH

EN GR E ID OR CH

SO

N BA

LA R

OR

YE LL

AN

OW

GE

M

IL

OR

NN I

AL

PI

LI

NK

LA

PL E PU R IA NT RA D

GE

KI

N

UR

FI

OR

RE

AN

RE D

T RB E SO

UR B

AN

KH A

EE GR LE BO TT

BL UE

VY NA

GR AT HE HE

T IN L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

R

GR K DA R E

W

HI

BL AC

TE

K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 154 kr

PIQUE

39


ID.001 PIKÉ Den perfekte Unisex kampanje polopique produsert i 100% forhåndskrympet ringspunnet bomull. 2 knapper ton-i-ton. ART NR PUI10 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL

UE BL YA RO

A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY NA

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FARGER

EY

CA PRIS 123 kr

ID.001 LADY PIKÉ Kampanje Polo Pique til dame i 100% bomull, med 2 knapper ton-i-ton. ART NR PWI11 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL

40

UE BL RO YA

EE N

CO

RA

L

A CH SI FU N

GR BO

TT

LE

GR Y LL KE

SA ND

EE

D OL IG IL CH

KI N

L

VY NA

AT H HE

IN E

LE PU

LI

BR

OW

N

PU M

RE

D

OR

AN

GE

W

T GH

RP

BL UE

AN

BL

TH

ER

RA

K AC

TE HI W L AT OL

CI

TE

FARGER

GR EY

CA PRIS 123 kr


HEAVY 65/35 POLO En skikkelig arbeidshest. Produsert i en kraftig kvalitet. Liten krymp og lettstelt. Tåler 60° vask. ART NR 63-204 MATERIALE Easy care 65% polyester, 35 % bomull VEKT HVIT 220 g/m2 VEKT FARGET 230 g/m2 STØRRELSER S–3XL

EN GR E E TL BO T

RE D

DY RG UN BU

BL YA

L

VY

RO

EP DE

NA

NA VY

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 202 kr

PIQUE

41


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL CA PRIS 312 kr /L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FARGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte til dame. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 312 kr /L K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM E

NG RA /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ RO YA W LB HI L TE UE

/R VY NA Y AV /N D RE

TE RE

D

/W

HI

/P PL E PU R

42

ED

TE /W HI VY

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FARGER


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pique i 100% bomull med kontrastfarger på kravekant og ermavslut. To knapper og splitt i siden.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

EL LO W

NG E BL

AC

K

BL AC K

/Y

/O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE HI /W VY

OS QU

Y BL

CO

AC

LI

K

M

E

/T

/N

UR

AV

TE HI /W D RE

RN / N FL AV OW Y ER

IE

NA

RO YA W LB HI L TE UE

/

/ Y AT H BL ER AC GR K E

HE

AC CH K H AR EA CO TH AL ER KY /S DY UN RG

BU

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FARGER

/W HI TE

CA PRIS 312 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Polo pique for dame med kontrasfargede striper i kragen og ermavslutningen. Figursydd passform med litt lengre bakstykke. To knapper og splitt i siden. Ermavslutning med rib. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

K

/

TE

BL

CH

AC

AR W CH HI O TE AL

LO

/R K AC BL

BL

HI BU

RG U

ND

Y/

W

/ RO YA W LB HI L TE UE

TE /W HI VY NA

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

W

/Y EL

ED

TE AC

HI T

K

E/

/W

NA

HI

VY

FARGER

W

CA PRIS 312 kr

PIQUE

43SWEAT SHIRT

Verdens første sweatshirt ble produsert av Benjamin Russell, grunnleggeren av varemerket Russell, år 1920. Siden den gang ble sweatshirt et må ha produkt i kleskapet vårt.


BARN

SIDE 233

HOODED SWEAT Den klassiske hettegenseren med dobbel hette. Kengurulomme i front. Tear-away label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR Y

LO

LL

NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FARGER

EY

283 kr

AT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HOODED SWEAT LADIES Feminin hettegenser for damene i en klassisk design. Dobbel hette og kengurulomme i front. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

46

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FARGER

EY

CA PRIS 283 kr


HOOD

SWEATSHIRT

47


48


BARN

SIDE 233

AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265M 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

YA GR OY NV

BO

CO

TT

BU

LE

RG

GR

UN

EE

EY

N

FR

BR

IG

EN

HT

CH

T GH LI DY

D RE C SI AS CL

RO

NA

FO OX

K BL

AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FARGER

L

CA PRIS 422 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265F 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FARGER

L

CA PRIS 422 kr

HOOD

SWEATSHIRT

49


50

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

EE N

GR

JA DE

Y

KE LL

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

SU N

AN

OR

RE D

FI

I

IL

CH

D

RE

NK

PI NK

HO T

PI

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

SS

LO

YF

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

NK

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SK

SE

IA N

UO I

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARGER

TU RQ

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Hettegenser med feminin passform. Dobbelt lag i hetten og gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR JH001F MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–2XL

CA PRIS 294 kr


R

IN

N

PI E

UI T

EE

BI SC

GR

SE

E

DY E

LA TT

FO

RO

PK

PU M

ER

NG

GI

HY

EA RT

Y

ST

DU

EL

CA RA M

ED

AR

EP

H

AC

PE

T

EC

ND

RF

SA

PE

RT

SE

DE

N

OW

BR

DE

NU

HA

TE

LA

CO

N

EE N

EE

GR

CH O

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR

N

EN

GR E

GR EE N

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

JA

N

EE

GR

EE N

GR

G

IN

SP R

KE LL Y

N

EE

GR

EE N

GR

N

IE

AL

E

M

LI

LE

M ON

OW

LL

YE

BE T

ER

SH

SU N

GO LD

RD

TA

US

H

US

CR

GE

AN

OR

GE

AN

M

OR

T

RN

BU

OR AN GE

CH IL I

D

RE

D

RE

HO T

RE

NS ET

SU

RE D

FI

CK

BR I

Y

RR

BE

AN

CR

BU RG

K

NK

PI

NK

K

PI N

K

PI N

LE

NK

PI

PI

TI C

PS

LI

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

OK E

SM

RP

PU

Y

IC

AG

M

UN DY

ND

NK Y

PI

CA

TA

Y

ET

RR

BE

UL

OL

VI

PL UM

RG U

BU

M

EN

AG

D

IL

M

W

RA

UL T

E

RP L

PU

DE R

ET

IL

VO

LA VE N

UE

TR

UE

BL

IN T

ER

W

E

RF

UE

SU

ER M

PP

PE

SE

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

BL

BL UE

UE

BL

N

IA

AI

W

HA

UE

UE

BL

RE

HI

PP

SA

L

BL

BL UE

CA L

PI

TR O

YA

RO

M

A

E

SM OK

SE

NI

DE

DE EP

VY

NA

RD

NA

VY

NA V

UE

BL

EN CH

FR

E

OR C

FO

OX

NE W

AI RF

AS H

GR E Y

Y

GR E

T

ER

L

EY

GR

US

ND

OO

M

TH

HE A

EL

ST E

OA

GR EY

RC

CH A

OR M

ST

OK E

SM

BL AC K

AC K

TE

HI

W

BL

K

AC

BL

T

EP

DE

JE

IC

CT

AR

Y

FARGER

PR

M VA IL NI KS LL HA A KE

SIDE 234

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Klassisk unisex hettegenser i hele 65 farger. Basic farger opp i Str. 5XL. Alle får! Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–5XL* (*4XL-5XL kun i fargerne Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy, Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Purple, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky Blue)

CA PRIS 294 kr

HOOD

SWEATSHIRT

51


BARN

SIDE 234

ORGANIC HOODIE Hettegenser med myk børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Dobbelt lager i hetten, kengurulomme, ribb i nederkant og ved ermavlsutning. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 398 kr

52

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARGER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert polyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU33B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

GE

BL UE

FO G

BL U RO YA L

AN

SE

OR RE

FT

PU

SO TE W

HI

HA OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

RO

D RE

BU N

E

ST

GR

GR

EE

EE

N

M

E M LI

UE VY NA

RG

EN AG

DI RA

ZZ FI OW LL YE

BL

R AT HE HE

TA

UN

PI

DY

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH AS

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FARGER

EY

CA PRIS 357 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert p+D12olyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW34B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

CA PRIS 357 kr

G

UE

FO RE PU

SO

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

BL UE

AL

BL

E

RE D

BU N

OF

F

W

HI

HA OC M

T ES FO R

TE

EE GR

EE GR PL E AP

NA VY DY

UN RG

NT A AG E

N

M

E LI M

BL U

GR E HE AT HE

AS PI NK

RP PU AN T DI RA

GE SA ZZ FI OW LL YE

R

T PH

AL

PU BL AC K LE

W

HI TE

RE

Y

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

53


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable.

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable. WW04W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FARGER

EY HE

R

HA N

M

T

ID

GR

GR EY

AL

BL

UE

H BL ER UE RO YA

L

HE

AT

EL EP

HE R AT

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

R

OR

AN

RE D

GE

HE

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L PA

LI

GE SA

GH

T

JA D

E

K AT H GR ER EE DA N R

ST RE

HE

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

LE

ER T

DE NU

AL EN I

RA D

PI LE PA SA ND

KI KH A

OW LL YE R LA SO

GE SA

LI GH

T

JA DE

K AT H GR ER EE DA N R

HE

NA VY

HE

BL NA VY DE R

NK

NK PI DY CA N

NK PI

LA VE N

Y SK PU RE

AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

E NG OR A E PU R

PA LE

DE SE

YE

LL

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

T AL UE

EY GR HE R AT HE UE BL N IA

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

54

AS PH

BL AC K

HI W

G FO EY GR

AT HE

RO LE RP PU HE R AT HE

RE D

PA

TE

ID H BL ER UE RO YA

UE BL YA L

R HE AT HE E RP L PU IA NT RA D

LA

K PI N LE

M R HE AT L

HE

EL NA VY

UE BL VY NA ER VE ND

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY NT HA EP

HE HE AT

EY GR R TH E HE A

GR

PH AS R

PH A AS

BL AC K

LT

PU RE

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FARGER

EY

CA PRIS 279 kr AL T

CA PRIS 279 kr

PU RE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU03W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


KING HOODED Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU02K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 407 kr

G EY GR NK

LE

PI

RP

TA

PU

AG

KH

N

PU

YE

RE

LL

OR

OW

AK

I

FI

AN

ZZ

GE

M

RA

DI

PU

AN

EN

T

SK RE

IC RD NO

SE RO FT SO

FO

M R AT HE

R

HE

AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

D RE

ID

EY T AL PH AS

BL

GR

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

EE

N

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

EE GR

GR

EY

FARGER

QUEEN HOODED /WOMEN Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW02Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

G FO

M

GR

EY

AT HE R HE

NK

LE

PI

RP

AG EN

TA

PU NT IA

M

RA D

KI

ZZ FI OW LL YE

KH A

RE PU GE AN OR RE PU

EN

SO

ID

EY R HE AT HE SK Y

BL C RD I NO

SE FT

RE

D

RO

ER CH RK DA

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

GR

T AL PH AS UE

E BL U L

RY

NA

VY

RO YA

BL U

E

W

BL AC K

HI

TE

PU

RE

FARGER

GR EY

CA PRIS 407 kr

HOOD

SWEATSHIRT

55


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Ekslusiv hettegenser med dobbelt lag i hetten. Brede og flat snøring i hetten. Lome fremme med utgang for høretelefoner. Ribb i mansjetter og neentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH101 70% ringspunnet bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FARGER

VY

CA PRIS 398 kr

STREET HOODIE Hettegenser i tungt materiale med tommlhull for et moderne utseende. Praktisk mobillomme og skjult åpning for høretelefoner i kegurulommen. Dobbel hette. Rib i nederkant og ved ermavslutning. TearAway-label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH020 80%kjemmet bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

IL

FI

RE

RE

D

CH T HO

CH EN FR

RE D

NA

GR E HE

AT

HE

R

AL CH

AR

CO

CK BL A JE T

56

VY

Y

FARGER

I

CA PRIS 406 kr


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label. ART NR WU124 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL CA PRIS 248 kr

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

57


LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT Hettegenser til herre i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

AT

DE EP

HE

R

GR

EY

AP HI TE GR T

HE

GH

GE AN OR

RE

D

DY UN RG BU

N GR LE BO

KE

TT

LL

Y

GR

EE

EE

N

RO

AZ

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

NA VY

CA PRIS 236 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Hettegenser til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 232 kr

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

58

GR AP

HI

EY

TE

FARGER


FRUIT FACT

Up to 60% of waste water is recycled FRUIT FACT by our modern treatment Up to 60%plant. of waste water is recycled by our modern treatment plant.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

For years we’ve been the the right thing. Nowwe’ve we’ve committed to more. do even more. For years we’vedoing been doing right thing. Now committed to do even Find out how going to ensure that more of what doushelps us all belong Findwe’re out how we’re going to ensure thateven even more of what we dowe helps all belong to more a better, more sustainable futureat at www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way to a better, sustainable future


60

/

/

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O

T GO BLA LD CK

JE

JE FI T B RE LA RE CK D /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

/

FARGER

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

SIDE 237

BARN

BASEBALL HOODIE

Klassisk baseball hettegenser med raglanermer. Hette og ermer i kontrastfarger. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen. Rebrandable.

ART NR JH009 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER S–2XL

CA PRIS 382 kr


/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

/

/

ND Y

RG U

BU

/G OL

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

/

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

C JE HAR T C BL OA AC L K /

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

AT FI HE RE R RE GR D EY

HE

SU PU N RP YE LE LL / OW

D

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

A SA THE PP R G HI R RE EY

HE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

N

S GO T G LD RE E

RE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FO

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

SA

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

F JE IRE T R BL ED AC / K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

FARGER

FI R W ER HI ED TE /

SIDE 236

BARN

VARSITY HOODIE

Hetten ar dobbel hette, med kontrastfarge innvendig. Gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og ved ermavslutningen. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS*–5XL* (*XS tilgenglig i fargerne Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL kun tilgenglig i fargerne Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL kun tilgenglig i fargerne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

347 kr

HOOD

SWEATSHIRT

61


BARN

SIDE 236

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner.Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner. Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

266F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 500 kr

NA

VY

GR EY

FO OX

CO

CH EN

NV

LI GH T

FR

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

62

BL

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FARGER

FARGER

OY

CA PRIS 500 kr

W

ART NR HERRE MATERIALE VEKT STØRRELSER


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

63


64


BARN

SIDE 235

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Hettejakke med dobbelt lag i hetten. Skjult glidelås. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CA PRIS 392 kr

AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

IV

E

EY

E AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Feminin hettejakke med dobbelt lag i hettet. Skjult glidelås. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FARGER

UE

CA PRIS 454 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

65


BARN

SIDE 235

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Basic hettejakke for damer i mange fashion farger. Rebrandable.

Basic hettejakke i mange fashion farger. Rebrandable.

EY L EE ST

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

66

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

E

FARGER

398 kr

JE

FARGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 373 kr

JH050 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tilgenglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W

JH055 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

AR CT

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

UE BL RO

YA

L

BL VY NA

AT HE

TE

SE

W

HI

RO

OF

SO

F

FT

D RE

GE SA

UE

GR HE

R

T AL PH AS

K AC BL

W

HI

TE

PU

RE

FARGER

EY

CA PRIS 432 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 432 kr UE BL RO YA L

NA VY

AT HE

TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

BL UE

GR E HE

R

T AL PH AS

CK BL A

W

HI

TE

PU RE

Y

FARGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

67


KING ZIPPED HOOD Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU03K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 488 kr

RY

HE

HE

AT H

AT HE

R

ER

M

T AL PH AS

D

AK

I

ER CH DA

KH

RK

RE

BL UE BL L YA RO

ID

GR EY

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA

GR

EY

FARGER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW03Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

68

EY

M

ID

GR

HE AT

HE

R

R

KH

RE D

ER CH DA RK

AK I

RY

HE

AT HE

AL T AS

PH

K BL AC UE BL AL RO Y

NA VY

BL UE

W

HI

TE

PU

RE

FARGER

GR EY

CA PRIS 488 kr


ID.205 50/50 SWEATSHIRT Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label.

ART NR WU125 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-XXL CA PRIS 343 kr

RE D

VY NA

HE AT

HE

R

CI RA AN TH

BL AC

K

TE

GR E

Y

FARGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

69


LIGHTWEIGHT

62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

HE A

EP DE

TH E

R

NA

GR

VY

EY

IT AP H GR T LI GH

RE D

Y

UE E UR AZ

GR E LL Y KE

ND

W UE BL L YA RO

EN

D RE

SI A

RG U

HI TE

VY NA DE EP

GR EY AT H HE

CH

RG BU

FU

UN DY

UE BL E UR KE LL Y

GR

EE N

AZ

ER

AP HI GH T

GR

K

LI

BL AC

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN

AN GE

FARGER

OR

FARGER

E

CA PRIS 328 kr TE

CA PRIS 281 kr

OR

70

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Hettejakke i tynnere kvalitet med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

BU

Hettejakke i tynnere kvalitet til dame med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

HOODED SWEAT JACKET

AC K

LADIES HOODED SWEAT JACKET

BL

LIGHTWEIGHT


URBAN VARSITY ZOODIE Hettejakke med litt høyere hals. Kontrastfargede ermer og innside av hetten. Kenguru lomme. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

/

CA PRIS 517 kr

VARSITY ZOODIE Unisex hettejakke med kontrastfarge i hetten, glidelås og snøring. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH053 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

BU CH RG AR UN CO DY AL /

CK LA CO

AL

/B

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

CH

AR

T GO BLA LD CK

JE

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

/

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE FI T B RE LA RE CK D / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

F JE IRE T R BL ED AC / K

FARGER

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CA PRIS 406 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

71


72

Y

ST

EE

GR

D

AR

US T

DU

M

N

SA ND

E

PI

T

N

UI

SC

BI

ND ER

VE

LA

SE

GR EE

IN

RT

TE

LA T

RO

PK

M

SE

DE

PU

ER

GI NG

HY

RT

EA

ST Y

DU

EL

M

RA

CA

M VA IL NI KS LL HA A KE

T

IN

M

ER

PP

HO

T

E

TE

LA

CO

N

EE

GR

N

EE

GR EE N

GR

CH O

OL IV

ST

FO RE

TL E

BO T

EE N

GR

DE

JA

KE LL Y

EE N

GR

US

OW

LL

YE

E

M

LI

N

SU

LD

GO

CR

H

GE

AN

OR

D

RE D

RE

GE

T

AN

OR

RN

BU

RE

FI

K

BR IC

Y

RR

NK

BE

PI

AN

CR

T

HO

K

K

PI N

PI N

PI N

Y

BY

ST

DU

BA

SS

LO

YF

ND

CA

UN

DY

LE

UM

PL

RG

BU

K

SU RF

UE

BL

BL UE

PU RP

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

IA

AI

W

HA

UE

BL

UE

BL

RE

L

HI

PP

SA

YA

RO

RD

Y

EY

VY

NA

VY

NA

UE

BL

GR

GR E

CH

EN

FR

FO

OX

NE W

CE

H

AS

TH ER

OR

AI RF

HE A

T

L

EY

GR

US

ND

OO

M

L

EE

ST

OA

RC

CH A

EY

GR

E

OK

SM

ST OR M

BL AC K

K

TE

BL AC K

AC

HI

W

BL

C

DE EP

JE T

TI

AR C

FARGER

PE

NU DE

SIDE 236

BARN

AWDIS SWEAT

Klassisk sweatshirt/college genser i hele 40 farger. Rebrandable.

ART NR JH030 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-5XL** (*3XL kun i Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL kun i Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Arctic White, Baby Pink, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Royal Blue)

CA PRIS 208 kr


BARN

SIDE 236

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FARGER

GR HEA EY TH E

R

FARGER

NA VY

CA PRIS 215 kr

R

CA PRIS 306 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL (White, Black, Navy og Heather Grey finnes i 3XL)

HE

262M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Unisex klassisk sweatshirt. Tear-away label.

AT

Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

73


ORGANIC SWEAT Rundhalset sweatshirt med børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Raglanermer, dobble sømmer, ribb i krage, nerderkant och ermavslutning. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 320 kr

74

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARGER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU31B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

GE

BL UE

FO G

BL U

AN

SE

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

TE W F OF

FO

M

RE

OC

HI

HA

GR ST

E PL AP

RO YA L

VY NA DY

UN RG BU N EE

N EE GR

E M LI

UE

ER AT H HE

EN AG M

ZZ FI OW LL YE

BL

T AL PH AS PI TA

PU T AN RA

DI

SA

GE

RP

NK

LE

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FARGER

GR EY

CA PRIS 289 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW32B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

E

UE

FO

G

BL U

GE

BL

YA RO

PU R

E

OR

AN

SE RO SO

FT

D

N

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N EE GR

L

BL U VY NA

RG BU

RE

UN DY

PI TA AG EN M

AP PL E

E M LI

E

GR R HE

AS NK

LE RP PU T AN RA DI

SA GE ZZ FI OW LL YE

AT HE

PH

AL

PU BL AC

K

TE HI W

T

RE

FARGER

EY

CA PRIS 289 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

75


ID.202 50/50 SWEATSHIRT Unisex klassisk sweatshirt i moderne passform som passer for både dame og herre. Myk børstet innside. Rib i mansjett og nede. Uten nakkeetikett, passer perfekt for Private label.

ART NR WU123 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL

76

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FARGER

EY

CA PRIS 170 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 175 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FARGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 175 kr VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

77


KING CREW NECK Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU01K 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CA PRIS 310 kr FO G

M R

GR

EY

AT HE

M

RA

DI

AG

AN

EN

T

TA

PU

PI

RP

NK

LE

HE

Y SK

ZZ FI LL

KH

OW

AK

I

RE PU AN

YE

N

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

ID

GR EY ER HE

UE

SE

GE

RO

NO

YA

RD

L

IC

BL

BL

UE

BL

AS

AT H

PH

AL

T

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

GR

EY

FARGER

QUEEN CREW NECK /WOMEN Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW01Q 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CA PRIS 310 kr

NK

CH ER RY

GR DA

RK

PI TA EN AG

EN

M N

BO TT

LE

GR E

EE GR UA AQ

BL UE NA VY

EY

HE HE AT

IA

KI KH A

FI OW LL YE

RE PU

ZZ

GE OR AN

SE RO FT SO

78

RE D

R

FO

M

G

ID

EY GR RP PU NT

SK

RA D

NO RD

PU RE

IC

Y

BL UE

LE

HE

AT

AS

HE

PH

R

AL

T

RE PU BL AC K

TE HI W UE BL L YA RO

GR E

Y

FARGER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

GR M ID R AT HE GE AN

D

OR

RE ER

M

EL

HE AT H

PA

OW

GE

YE LL

AN

SO

LA

RE PU

R

OR

LL YE LE PA

SA GE

LI

GH T

JA

DE

K TH GR ER EE DA N R

GR ST RE FO

HE A

N EE

N

OW

SA ND T DE

IL M

EE GR LL Y KE

SA GE

DE JA GH T LI

SE R

NU DE

LE N

IA L

YE LL R SO

LA

RE PU

KH

OW

GE AN OR

LL YE LE PA

DE

K TH GR ER EE DA N R

HE A

GR ST RE FO

OW

SA ND T SE R

NU DE N EE

N

AK

I

CA

E IN W

AT HE

RE D

PI LE

Y ND

NK PI

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

H BL ER UE RO

BL AL RO Y LE RP PU R HE

AN T RA DI

GE AN

D RE ER

YA

L

HE

AT HE

EL EP H UE

NA VY R AT HE HE LE RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE

AI W HA

AN T

R HE HE AT

UE BL NA VY

HE

UE BL N IA

E IN W

GR EY

PH

AL

AS

T

RE PU BL AC K EY AT HE R

G FO GR EY

GR

YA H BL ER UE RO

AT HE

PU R HE AT HE

HE AT H

RE D

HI W

L

HE UE BL

AL RO Y LE RP

LE RP PU AN T RA DI

NK PI LE PA

TE

M ID AT HE

EL EP H R

AT HE

R

AN T

R HE

NA VY

HE AT

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND I

CA

GR

GR EY

PH AS

AL

HE

HE

AT

NA VY

HE

R

BL

GR

UE

EY

AS PH

BL AC K

T

RE PU

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI AK KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

ON

FARGER

AL T

FARGER

EY

CA PRIS 205 kr AL T

CA PRIS 205 kr

EY

WU01W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

AS PH

WW02W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

79


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidløs sweatshirt med rund hals og raglanermer. Rib i halsen, nedentil og ermavslutninger. Tear away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH130 70% ringspunnet bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY

BU

HE

NE W

AT

FR EN CH

EY HE

R

GR

AL CO CH AR

AR

CT

JE T

IC

W

HI TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 296 kr

SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT Sweatshirt med ¼ skjult YKK glidelås. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

80

RE D RE

UN RG BU

IR E PP H SA

FI

DY

UE BL

VY CH EN FR

HE

AT

HE

R

NA

GR

AL CO CH AR

JE

T

BL

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 364 kr


FOR A BETTER TOMORROW OEKO-TEX 100% CERTIFIED

All Russell® products are Oeko-Tex® Standard 100 (08-5941 Shirley) certified.

100%

TRANSPARENCY 100% of our supply chain is disclosed online.

265M Authentic Hooded Sweatshirt

belong TO A BETTER FUTURE

Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org

For years we’ve been doing the right thing. Now we’ve committed to do even more. Find out how we’re going to ensure that even more of what we do helps us all belong to a better future at www.russelleurope.com/csr

81


ZIP NECK SWEAT Unisex klassisk sweatshirt med 1/4 skjult glidelås. Raglanermer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 359 kr

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Ekslusiv sweatshirt med moderne passform. ¼ glidelås i halsen. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og emravslutningene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

270M 80% bomull 20% polyester 280 g/m² XS-4XL

82

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 483 kr


SWEAT JACKET Sweatjakke med skjult glidelås. Raglanerm og frontlommer. Tear-away label.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME ANDRE

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S–2XL XS-2XL Light Graphite kun i herremodel

CA PRIS 384 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FARGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Ekslusive Sweatjakke med moderne passform i kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Skjult glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslunting. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERRE

267M 267F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford) STØRRELSER DAME XS-XL

VY NA FR EN CH

T GH GR E TL BO T

BU RG

UN DY

EE

N

LI

CO NV

OY

OX

FO

GR EY

K BL AC D RE C SI AS CL

BR IG

HT

RO YA L

W

HI

TE

FARGER

RD

CA PRIS 521 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

83


FRESHER

FULL ZIP SWEAT Sweatjakke med skjult YKK glidelås. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CA PRIS 398 kr

FI R

E

RE D

NA VY FR EN CH

R AT HE HE

CH

GR

AR CO AL

BL AC K JE T

EY

FARGER

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjakke i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås, raglanermer og to lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-160 80% bomull og 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 309 kr

EE GR E TT L BO

VY NA DE

AN GE

RE D

OR

HE

EP

R AT HE

GR HT LI G

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL YA L RO

EE N GR Y KE LL

84

GR EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARGER


COLLEGE JACKET UNISEX klassisk college/baseballjakke i sweatshirt kvalitet. Hvite kontraster. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

H041 80% bomull, 20% polyester 80 g/m² XS-2XL

VY

RE D E FI R

HE

OX

AT

FO

HE

RD

R

NA

GR

BL AC K JE T

FARGER

EY

CA PRIS 398 kr

BARN

SIDE 237

VARSITY JACKET Kraftig unisex baseball jakke i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² XS–3XL* (*3XL kun tilgenglig i Burgundy/Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/ Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FI R W ER HI ED TE /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ BU RG GR UN EY DY

HO

T

PI

NK

/W

HI T

E

OX

FO W RD HI NA TE V Y

/

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

TH W ER HI G TE RE Y

HE A

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 422 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

85


MEN'S AUTHENTIC CUFFED JOG PANTS Ekslusiv joggebukse i god design og moderne passform. Produsert i kjemmet bomull, noe som gir en myk og deilig følelse. Lommer i siden og bak. Snøring i livet. Ribb i midjen og benavslut. 268M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL 462 kr NA V

Y

OR D

NC H

OX F GH T LI

BL AC K

FARGER

FR E

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER CA PRIS

ELASTICATED JOG PANTS Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutningen. To sidelommer og snøring i livet.Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CA PRIS 231 kr

HI

VY

W

NA

EP DE

HE

TE

VY

R HE AT

RK DA

NA

GR

GR HEA EY TH E

K AC BL

EY

R

FARGER

COLLEGE CUFFED JOG PANTS Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutingen. To sidelommer og snøring i livet. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CA PRIS 280 kr UN DY

W IC CT AR

BU RG

HI T

E

VY NA EN FR

HE

AT

HE

R

CH

GR

AL CH AR

CO

K AC BL T JE

86

EY

FARGER


LIGHTWEIGHT SHORTS Unisex shorts med to lommer. Ubørstet innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 156 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FARGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med snøring i midjen. Snøret i kontrasfarge. To sidelommer og en lomme bak. Rebrandable.

Retro shorts for dame med snøring i livet. Kontrastfarget kant og side. To sidelommer. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI /W K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FARGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FARGER

/

CA PRIS 142 kr

CA PRIS 296 kr

RE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR SK069 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VEKT 220 g/m² STØRRELSER XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

87SPORT

Vår sportskolleksjon inneholder flere kjente varemerker. Kolleksjonen er meget bred og tilbyr mange modeller i en mengde farger.


90


N

KE LL Y

EE

GR

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

GH T

BR I

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

N

SU

T

HO

K

PI N

NK

PI

G

TN IN

GH

LI

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

ER

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

LO W

PP HI

SA

UE

BL

BL UE

RE

L

YA

RO

GE

GE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FARGER

LI

D

RE

RN F

CO

DU M SK EL B AN LU GE E

SA G M EG EL R AN EE GE N

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EE

GR N

OW

LL

YE

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

GE

AN

OR

PU RP LE

AN GE

EL

M

RE D

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

OW

FL

RN

CO

PP

SA

BL UE

UE

BL

HI RE

L

YA

RO

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FARGER

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

E

NG

EL A

M

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NK

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

PI

SIDE 231

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Farg 102 kr, Melange 127 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalset teknisk T-shirt for dame med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Farg 102 kr, Melange 127 kr

T-SHIRTS

SPORT

91


92


BARN

SIDE 232

COOL T

GIRLIE COOL T Teknisk T-shirt for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil holde deg tørr. Rebrandable. JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun tilgjengelig i fargene Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL kun i Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple og Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FARGER

CO

CK

HI TE

FARGER

EY

CA PRIS 111 kr

CA PRIS 111 kr

BL A

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. 42 farger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

93


94


PERFORMANCE T Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDE 231

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 115 kr

PERFORMANCE T LADIES Teknisk T-shirt til dame. Produsert ikvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-392 100% polyester 140 g/m² XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

E

CA PRIS 115 kr

T-SHIRTS

SPORT

95


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre. Meshdetaljer på baksiden og under ermene for overlegen pusteevne og transport av fukt. Produsert i Slim-Fit-tech materialet som utformet for komfort og bekvemlighet. Raglanderm. Rebrandable. ART NR HERR TR011 ART NR DAME TR021 MATERIALE 100% polyester VEKT 135 g/m2 STØRRELSER HERR S–3XL STØRRELSER DAME XS-XL ØVRIGT French navy kun i herre, Hot Pink kun i damemodel. CA PRIS 193 kr

96

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FARGER


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NA

EY

CH EN

R

FR

HE

W

AT

NE

NK T

RG

PI

LE RP

LL OW

W

RI C

YE

LL O

EC T

N

EL

SU N GR

EE

E TT L BO

KE

LL

Y

GR

GR IC TR EL EC

EE

N

EE N

EL

OR

EC

AN

TR IC

GE

YE

CR

OR

US

AN

H

GE

SA

BU

HO

PU

PP

UN DY

UE BL HI

L YA RO

FI RE EE N GR E LI M

KE LL

Y

GR

RE D

EE N

N EE GR IC TR EC EL

RE

D RE

EL

FI

EC

RE

T HO OW LL YE TR IC EC EL

BL UE

NK TR IC

PI

NK PI

LE RP PU OW LL YE N SU

GR

L CH

T JE

HE

C CT I AR

CO A

K AC

W

UE BL L YA

NE

W

RO

FR

CH AR

CO

EN CH

AL

K AC JE T

BL

W HI IC CT AR

E BL U RE HI PP SA

AN GE OR IC TR EC EL

AR

FARGER

HI TE

FARGER

NA VY

CA PRIS 98 kr

TE

CA PRIS 111 kr

VY

JC007 100% polyester 140 g/m² S–2XL

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

T-SHIRTS / VEST

SPORT

97


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnessinglet for dame med fukttransporende egenskaper. Kontrastfarge i hals og ermhull. Bryterrygg. Nettpanel i øvre delen av ryggen for ekstra ventilasjon. Lett, ventillerende og hurtigtørkende. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CK

CH PUR AR PL CO E / AL

LA /B NK PI T HO

BL

AC BL

AC

K

AC BL

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

IN

NK

K GR / LIG EE H N TN

/H

OT

/R K

TE HI W

PI

ED

FARGER

G

CA PRIS 146 kr

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Singlet i soft touch matriale for dame. Dobble, smale skulderbånd som krysses i ryggen. Double Strap Back Vest er konstruert for å holde deg kjølende og bekvem. ”Second skin” – passform og fungerer perfekt som et lag 1.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

98

LI

LE

M

EL

AN

GE

M

PU RP

EL FLO AN W GE ER

RN CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M K AC BL

BL

AC

K

EL

AN

GE

FARGER

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

CA PRIS 183 kr


WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt i mykt og lett materiale. Rundet nedentil, stor rundet hals og løs passform. Kort erm som dekker skuldrene. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR027 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

BL UE SA

PP

CH

HI RE

AR CO AL

EL M K AC

TN GH LI

DU M SK EL B AN LU GE E

IN

PI T HO

RE FI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

W

BL

HI

AC

TE

K

AN

GE

FARGER

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

CA PRIS 122 kr

PANELLED TRIDRI® POLO Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Nettpanel for ekstra ventilasjon. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam kun i fagerne Black, Fire Red, French Navy og White.

CA PRIS 200 kr UE

D RE

SA

PP

HI

RE

BL

NA VY EN CH FR

AC

K

M EL

BL AC K

BL

AR

CT

IC

W

HI

TE

AN G

E

FARGER

VEST

SPORT

99


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Teknisk polo for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

CH FR EN W NE BL U

E

SE UO I

SK

Y

RQ TU

RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

FI RE

T HO

D

K PI N

PI IC EL EC TR

RG U BU

NA

EY HE R AT HE

UE HI PP NK

SA

RE Y ND

E RP L PU

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

100

GR

L OA RC CH A

BL T JE

X FL E

YA RO

E LI M

K

HI C CT I AR

L

GR

BL

EE

N

UE

SA W

LO YE L N SU

W

UE BL RE PP HI

RO YA L

D RE FI RE

HO

T

PI NK

NE

W

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU

BL

FARGER

RE

FARGER

TE

CA PRIS 199 kr VY

CA PRIS 199 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i fargene White, Jet Black och French Navy)

AC

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

E

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i fargene Jet Black och Artic White)

BL U

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

Sportpolo i herremodell. Slim-fit. To hvite knapper stolpekraven. Dri-FIT teknikk som holder deg tørr og bekvem under aktivitetene.

Sportpolo/pique i dobbeltstrikket kvalitet. Myk følelse og piquestruktur for et klassisk utseende. DRI-FIT teknikken hilder deg tørr og bekvem. Sportpolo i dubbelstickat tyg med mjuk känsla och pikéstruktur för ett klassiskt utseende. DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Skudersømmer som tillater en naturlig rørelsefrihet. Ribb i krave. Klassisk passform. 2 knapper i stolpen.

ART NR NK292 MATERIALE 58% bomull, 42% polyester STØRRELSER S-2XL

ART NR NK295 MATERIALE 100% resirkulert polyester STØRRELSER S-2XL CA PRIS 891 kr D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FARGER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FARGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 955 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Teknisk T-shirt/tynn genser med lange ermer. Meshpanel I rygg. Mykt og let materiale med fukttransporterende egenskapet som holde dg tørr nærmest kroppen. Slimmet passform uten kompresjon. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAME TR060 MATERIALE 100% polyester VEKT 155 g/m2 STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-XL CA PRIS 171 kr

102

BL AC K

W

HI

TE

FARGER


LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

GR EE

N

OW

EL

EL

EL

EC

EC

EC

TR

TR IC

IC

TR IC

YE

LL

OR AN GE

D RE

BL L YA RO

FR E

FI RE

Y NA V NC H

RC OA CH A

W

BL

HI

AC

K

TE

L

FARGER

UE

CA PRIS 178 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

LL

UE

YE

BL

EL

EC

TR

IC

RE HI PP SA

T JE

AR

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARGER

OW

CA PRIS 178 kr

LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Langermet teknisk genser med glidelås i halsen. Mykt og lett materiale med fukttrasnporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Slimmmet passform uten kompresjon.

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG E

/

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

FARGER

AC

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

BL

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSE HERR STØRRELSE DAME

CA PRIS 241 kr

LONG SLEEVE SPORT

103


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX sporty hettegenser i myk polyester. Dobbelt stoff i hetten og kengurulomme fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

RO YA L

BL U

E

NA VY OR D

EL M EY GR

OX F

EY GR L EE ST

D RE

UN

RE FI

BL

BU

UE

RG

M

EL

DY

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARGER

AN GE

CA PRIS 320 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Hettegener med 4-veis stretch som holder deg varm i kaldt vær. Raglanermer og panereler i siden for bedre passform. Materialet er fuktransporterende med quick-dry effekt. Tear-away label. Rebrandble med Tearaway label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

104

NA FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

EY

FARGER

VY

CA PRIS 523 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lett hettejakke i dame- og herremodell med høy hals. Smal passform. Reflekspiping på ermer. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER ØVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Melange kun i dame modell.

CA PRIS 567 kr

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FARGER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportsaktig hettejakke i myk polyester med raglanermer og kontrastpanet. Dobbelt tøylager med kontrastfarger i hetten og kengurulome fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARGER

/

CA PRIS 398 kr

HOOD SPORT

105


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Melert leggings for dame med Elastan. Høy linning for best komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIALE 90% polyester, 10% elastan VEKT 250 g/m² STØRRELSER XS-4XL (2XL - Olive. 4XL - Black, Charcoal, Navy)

106

OL

IV

E

RY BE R M

UL

VY NA

LV SP

AC

E

SI

CO AR CH

BL A

CK

AL

FARGER

ER

CA PRIS 437 kr


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Lang leggings med pene utskjærte meshpaneler som holder deg svalere underndig myntlomme. ere under treningen. Elastisk, bred midje og innvendig myntlomme. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-4XL

CA PRIS 583 kr

BL

AC

K

FARGER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Sømløse leggings for dame med pent abstrakt print og dekorative detaljer som fremhever kroppen naturlige form. 3D er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i en stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper. Kontrastfarget midje. Riffled rib i kneet og i benavslutningen.

E IV OL

RP PU

UN RG BU

LE

DY

UE BL PP

HI

RE

CO

SA

BL

CH

AC

K

CA PRIS 412 kr

AR

M

EL

AL

AN

GE

ART NR TR212 MATERIALE 56% nylon, 41% polyester, 3% elastane. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VEKT 340 g/m2 STØRRELSER XS-XL

WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings for dame med elastan. Høy linning for beste komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Sømmer med kontrastfarge. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 220 kr NK PI /H OT K AC BL

AC K BL

BL

AC

K

GR / LIG EE H N TN

IN G

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

107


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Smale treningbukser for gutta. Lommer i side. Glidelås ved ankler. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² S-2XL

NA FR E

NC

H

HE AT H

ER

BL AC K JE T

FARGER

VY

CA PRIS 545 kr

WOMEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Panel på sidene. Rib in benavslutingen. Rebrandable. ART NR TR055 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER XXS–XL CA PRIS 437 kr

108

NK LI

GH

T

PI

TE HI W

NU DE

OL

IV

E

AL CO CH AR

R HE AT HE

BL AC

K

GR

EY

FARGER


MEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Rib in benavslutingen. Rebrandable. ART NR TR054 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER S–2XL CA PRIS 437 kr

HE R HE AT

BL AC K

GR

EY

FARGER

BARN

COOL SHORTS

SIDE 305

UNISEX Teknisk shorts. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 241 kr D RE RE FI

BL L YA RO

EN FR NE

W

AR

UE

NA CH

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

T

CT

IC

W

HI

K

TE

VY

FARGER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Teknisk shorts for herre med meshdetaljer bak. Mykt og lett materiale med fukttrasporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Elastisk midje med snøring. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR052 100% polyester 95 g/m2 S-2XL

CA PRIS 305 kr

BL A

CK

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

109STRIKKET Når man tar på seg en strikket pullover – er det alltid som å sette prikken over i et. Her finner du stiltrene strikkete gensere av beste kvalitet.


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR AL

M

NA

CO

CH

CH AR

EN FR

BL AC K

VY

FARGER

L

CA PRIS 532 kr

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CO AR CH

FR

EN

CH

AL

M

NA

K AC BL

AR

VY

FARGER

L

CA PRIS 532 kr

MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

AR M

M

M

AL

NI DE

CH CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 541 kr

112

L

AR L

FR

BL A

EN CH

CK

NA

VY

FARGER

CO

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARGER

DE N

CO

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 541 kr

SLEVELESS PULLOVER Myk fintrikket vest i unisex modell. V-hals og moderne passform. Rib med elastan i nederkant.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARGER

NI

CO

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 494 kr

LADIE'S CARDIGAN Klassisk og stilren strikket cardigan for damer. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

NI M

OA L

M

M AR

L

AR L

FR

EN

BL

CH

AC K

NA V

Y

FARGER

DE

AR C

715F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 532 kr

STRIKKET

113SKJO RTER

Vår skjortekolleksjon inneholder skjorter for alle tilfeller. Klassisk egelanse, moderne design eller avslappet følelse, velg selv hva som passer deg.


116


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Klassisk Oxfordskjorte i herre- og damemodell som går opp i str. 6XL. Easy Care behandlet og krever derfor minimal stryking. Heeremodellen har "Button down", og lommme på venstre side. Damemodellen er figursydd, uten lomme og har enkel knappestolpe.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FARGER

HT

932M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–6XL

BR IG

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

438 kr 398 kr

OXFORD

SKJORTER

117


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorte i smallere med moderne design i kort eller lang erm. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Mansjettknapper kan brukes.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

118

438 kr 398 kr

YA RO T IG H BR

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FARGER

NA VY

922M 70% bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m² 135 g/m²

BR IG HT

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FARGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Moderne herreskjorte med «vintage» look og skeddersydd passform. Produsert i 100% sertifisert økologisk bomull av høyeste kvalitet. Dekorativ kontrasfarge på innsiden av mansjetter og krage. «button down» krage. Kontrasfargede knapper og lomme på venstre bryst. Rundet nedentil. Easy-care.

546 kr

OXFORD

SKJORTER

119


SE HELE VÅRT SORTIMENT PÅ NO.FRUIT.SE

120


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorte i herre- og damemodell. Herremodellen har "Button down" og lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd og uten lomme.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FARGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–3XL

NA

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

491 kr 449 kr

OXFORD

SKJORTER

121


122


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Populær skjorte i herre- og damemodell. Easy Care - behandlet slik at det krever minimal stryking. Lomme på vestre bryst. Herremodellen har dobbel knappestolpe og er rett nedentil. Damemodellen er fogursydd med enkel knappestople og er rundet av nedentil.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FARGER

EN

934M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S–4XL

FR

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

398 kr 359 kr

POPLIN

SKJORTER

123


124


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorte i en moderne design. Kvalitet i bom/pol. og easy care behandlet krevet minimal stryking.Mansjettknapper kan brukes. Damemodellen har skjulte knapper.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FARGER

EN

924M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S-4XL

FR

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

378 kr 322 kr

POPLIN

SKJORTER

125


126


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Poplinskjorte med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FARGER

ID

65-118 55% bomull, 45% polyester 115 g/m² 120 g/m² S–3XL

M

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

425 kr 371 kr

POPLIN

SKJORTER

127


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER CA PRIS

128

644 kr

D

FARGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR

966M 75% bomull, 25% Elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIALE

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchkjorte for herre med kontrasfargede detaljer på innsiden av mansjetter og krage. Tidløs, litt lenge passform. Rundet nedentil og splitt i siden. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Moderne figursydd skjorte i herre och damemodel med kort eller lang erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FARGER HI TE

946M 97% bomull, 3% elastan 140 g/m² S–4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

506 kr 467 kr

STRETCH

SKJORTER

129


WOMEN´S LOGAN SNAP FRONT SHIRT SFX-1W XS-2XL

LOGAN

SNAP FRONT SHIRT Skjorte med klassisk rutemønster med to bryslommer og krave med slag. Knepping fremme med knapper.

130

/P L YA RO

AI D NA

RB CA LA ID

Y AV /N TH EA R

PL

ON

/D K AC BL

PL AI D

VY

OL

PL AI

D

PH IN

AI D PL ED /R K AC BL

UM

559 kr

FARGER

TI

CA PRIS

SFX-1 60% bomull, 40% polyester S-5XL

TA NI

ART NR MATERIALE STØRRELSER


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidløs og klassisk jeansskjorte i myk bomulsdenim. Moderne smal krave. Mansjetter med 2 knapper.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FARGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER CA PRIS

414 kr

FASHION

SKJORTER

131BUKSER I vår buksekolleksjon finner du chinos i mange herlige farger og fine jeans med moteriktig passform. Det sies vel at man ikke kan ha for mange jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Klassiske chinos for damer. To lommer front og to ”fuskelommer” bak. Beltestropper.

Klassiske chinos for herrer. To lommer bak med knappar. Beltestropper.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL YA L RO

NA VY

E

KH A

KI

L TU RA NA

EL CA M

LE M

ON

ZE

DY UN RG BU

134

SL AT

BL AC

K

UE

FARGER

ST

RP PU

BL UE

CA PRIS 589 kr

W

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FARGER

LE

CA PRIS 589 kr

AQ050R, AQ050T AQ050U 100% bomulls twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

COTTON CHINO


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendy smale jeans i myk stretch-twill for herre. Tradisjonell fem lommers modell. Normal midje.

Smale jeans i myk stretch-twill for dame med trendy høy i livet. Fem-lommers modell.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

FARGER

FARGER BL AC

BL AC

K

CA PRIS 467 kr

K

CA PRIS 487 kr

CHINOS/JEANS

BUKSER

135


LEO'S STRAIGHT JEANS Trendy jeans i stretch denim for herrer. Rette ben og 5 lommer. Jeansen leveres i 3 forskjellige vask og i sort. ART NR SD001 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VEKT 10,5 oz STØRRELSER 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular - 31" / Long - 33" CA PRIS 447 kr

UE

UE

BL ID M

DA

RK

BL

AC K BL

136

W

W

AS

AS

H

H

FARGER


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts I chinos-model for dame. To lommer fram og to falske lommer bak. Beltestropper.

Shorts I chinos-model for herre. To lommer fram og to lommer bak med knapper. Beltestropper.

AQ051 100% bomulls twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

FARGER

FARGER

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

HI W

AT E

TE

BL RO

YA

L

VY NA

TE SL A KI KH A

CK BL A AL UR NA T

TE HI W RP LE PU

D

CA PRIS 491 kr UE

CA PRIS 491 kr

SL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JEANS/SHORTS

BUKSER

137JAKKER & FLEECE Allværsjakke eller utrolig velkledd. Uansett hvilket inntrykk du vil vise så finnes det en jakke som passer akkurat for deg.


140


MEN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3 MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER S-3XL, S-5XL i Black/Carbon CA PRIS 2125 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FARGER

WOMWN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3W MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 2125 kr

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

141


MEN'S OLYMPIA SHELL Ultralett skalljakke med PVC-fritt, vanntett og pustendende stoff. Juesterbar hette, pustende stoff og justerbar hette. ART NR GXJ-2 MATERIALE 100% polyester ripstop med 100% polyesterfòr STØRRELSER S-3XL (opp till 5XL i utvalgte farger) CA PRIS 1118 kr RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FARGER

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultralett skalljakke med PVC-fritt, vanntett og pustendende stoff. Juesterbar hette, pustende stoff og justerbar hette. ART NR GXJ-2W MATERIALE 100% polyester ripstop med 100% polyesterfòr STØRRELSER S-3XL (opp till 5XL i utvalgte farger) CA PRIS 1118 kr

142

RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FARGER


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vannavisende skalljakke med gode pusteevner: 1 000 g/m². Artikulerade ermar for besta passform. Fast hette. Kontrastfargede glidelåser med stormsikring. Sidelommer og brystlommme. Justerbare avslutninger på ermer og nedentil.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR

HGL-1 HGL-1W 88% nylon, 12% spandex 4-veijstretch S-3XL, S-5XL i Black

CA PRIS 1342 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

K BL / A UE ZU

LA

RE

CK

D

FARGER

AXIS SHELL Vindjakke med sporty og lekre detaljer. Glidelås i kontrastfarge. Modellen er middelskort og er forèt med finmasket mesh. Ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. Finnes i herr- og damemodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgenglig i fargen Black/Black) XS-2XL Black/Royal kun i herr.

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

BL

LA /B L YA RO

EL

CK

Y AV /N

N

/

NA VY

UN DA /S AC K

K AC BL

BL CK LA

NC

N AR /M

/O K AC

K AC /B GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE TR

D

/B

LA

CK

BL

BL A RE T OR SP

EY

K

CK

/F

/L

OR

IM E

ES

T

BL

OO

RA NG E

RE /S PO

RT

AL AC K BL / R UE OY

BL

BL

AC

K

/B LA

CK

D

FARGER

E

CA PRIS 671 kr

SHELL

JAKKER & FLEECE

143


SIROCCO Klassisk Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i dame- og barnemodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIALE 100% Tafetta Nylon STØRRELSER HERR S-3XL* (*3XL tillgenglig i utvalgte farver) STØRRELSER DAME XS-2XL ØVRIGT Dammodell finnes ej i Gold og Bottle

144

EE N GR TT LE BO

E NG OR A

RE D

PI NK L PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FARGER

IS E

CA PRIS 198 kr


265B

265B

266B

266B

270M

270

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy

145


ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. Feminim i passform. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JWI63 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 455 kr

/G HO ST

GR EY

GR EE N EO N

L

/N

OL

VY

AT

NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

BL

HI T

E

AC K

FARGER

ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JUI62 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER S-3XL CA PRIS 455 kr

HO /G OL L AT

NA

VY

/N

EO N

ST

GR

GR

EE EY

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

K BL AC

TE HI W GR AR M /W RE D

146

EY

N

FARGER


SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 926 kr

CL

UE

VY

AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FARGER

SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140M MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 926 kr UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM TI T

AN I

AC K BL

E TT L BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FARGER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

147


ORBITER SOFTSHELL Softshell i høy kvalitet med D / W / R stoff for grunnleggende beskyttelse for været. Kontrastfarged glidelås. To lommer fremme med varmende fleece på innsiden. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAME KSB-1W MATERIALE 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STØRRELSER HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STØRRELSER DAME XS–2XL

148

N

IW

/C AR

/K

VY NA

BL

AC

K

/C K AC BL

BO

I

ON AR B

T GH RI /B K AC BL

BL AC

K BL / A UE ZU

RE

RE

D

CA PRIS 671 kr


ORBITER SOFTSHELL HOODY Høykvalitets mellomlager i Softshell med vannavisende D/W/R - stoff for grunnleggende beskyttelse mot været. Fòret med fleece. To trikåforede lommer fremme med glidelås. Fast hette med snøring. Ekstra høy krave. Justerbar nedentil. ART NR KSH-1 MATERIALE 92 % polyester, 8 % spandex STØRRELSER S-5XL CA PRIS 895 kr RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

K

AC

/D OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FARGER

WOMEN'S ORBITER SOFTSHELL HOODY Høykvalitets mellomlager i Softshell med vannavisende D/W/R - stoff for grunnleggende beskyttelse mot været. Fòret med fleece. To trikåforede lommer fremme med glidelås. Fast hette med snøring. Ekstra høy krave. Justerbar nedentil. ART NR KSH-1w MATERIALE 92 % polyester, 8 % spandex STØRRELSER S-5XL CA PRIS 895 kr RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D

OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FARGER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

149


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². ART NR AFP-2 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1454 kr E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FARGER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFP-2W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1454 kr

RO

SE

/G

RA

PH I

TE

150

IT

E

RE

/G VY NA

AC

K

/B

RA

PH

RI GH T

RE K BL / A UE ZU

AC BL

BL

GR

AP BLA HI CK TE / GR EY

D

FARGER


NAUTILUS QUILTED JACKET Vattert lettvekstjakke med annavisende yttermateriale I dame og herremodell. To ytterlommer. Elastisk ermavslutning og justerbar nedentil. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAME QX-1W MATERIALE 100% polyester pongee,100% polyester polyfill (for) STØRRELSER HERR S-5XL* (4-5Xl kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 783 kr

BR

IG H

T

RE D

BL UE RE AZ U

NA VY

BL AC

K

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

151


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440M MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARGER

E

CA PRIS 1223 kr

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440F MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-3XL

152

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARGER

VY

CA PRIS 1223 kr


MEN'S OSLO HD PARKA Quildted vinterparkas med vanntett pustende ytterstoff som holder deg varm i kaldt vær. Justerbar hette som er utfomet for å gi maximal beskyttelse for hode, nakke og ansikt. 100% polyester/100% nylon

ART NR HXP-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL CA PRIS 2013 kr

HE

AT H

ER

GR EY

FARGER

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quildted vinterparkas med vanntett pustende ytterstoff som holder deg varm i kaldt vær. Justerbar hette som er utfomet for å gi maximal beskyttelse for hode, nakke og ansikt. 100% polyester/100% nylon

ART NR HXP-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 2013 kr

HE

AT

HE R

GR

EY

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

153


154


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1 MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1454 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FARGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1W MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FARGER

D

CA PRIS 1454 kr

WINTER

JAKKER & FLEECE

155


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-5XL* ( *4-5XL kun i Black/Carbon) CA PRIS 3355 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FARGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 3355 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

156

RE

D

FARGER


WINTER

JAKKER & FLEECE

157


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². ART NR AFV-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT

E

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

PH

T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GR

FARGER

D

CA PRIS 1118 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFV-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1118 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

158

RE

D

FARGER


SOFT SHELL GILET 3-lags teknisk softshell vest i dame og herremodell som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. ART NR HERR 141M ART NR DAME 141F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan VEKT 340 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

D RE SI C AS CL

AZ U

RE

BL UE

NA VY FR EN CH

TA TI

BL AC

K

FARGER

NI UM

CA PRIS 912 kr

WINTER

JAKKER & FLEECE

159


ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FWI51 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-2XL, (XS-3XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE ST RE FO

PU

M

PI

KI

XE

N

L

LI

GR

M

E

AN OR

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FARGER

UE

CA PRIS 260 kr

ID.501 MEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-3XL, (XS-4XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

Y NA V

ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

EE

N

AN GE OR N KI M PU

160

BL

EY DA RK

GR

CK BL A RE D

AT

OL L

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 260 kr


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant og varm fleece med tett vevd fleece, som skaper en modern og oppdatert stil. Høy hals som beskytter mot vær og vind. Artikulerte ermer med raglanskjæring. Sidelommer med glidelås og innvendige lommer. ART NR HERR TMX-2 ART NR DAME TMX-2W MATERIALE 97% polyester, 3% spandex STØRRELSER HERR S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL

N GR EE

D

JE

W EL

RE HT IG BR

AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FARGER

BL UE

CA PRIS 727 kr

BODYWARMER

JAKKER & FLEECE

161VARSEL Blandt våre varseltekstiler finner du klassiske refleksvwster, jakker, sweatshirt som alle hjelper deg å synes bedre.


BARN

SIDE 242

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Vest i 100% polyesterveving med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen. Yellow & Orange samsvarer med EN ISO20471 C2. ART NR HVW102 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER M-3XL CA PRIS 54 kr

164

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FARGER


BARN

SIDE 242

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest med borrelåsåpning og 5 cm brede refleksbånd rundt froppen og over skuldenen. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke og Hi Vis Yellow oppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer. ART NR HVW100 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FARGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 65 kr

165


MULTI-FUNCTIONAL

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT Vest med 5 cm bredt refleksbånd rundt kropp og over skulderene. Glidelås. Mobiltelefon/walkie-talkie lomme og lomme for penn og nøkkelholder på venstre bryst. To bunnlommer med klaff som nåes både fra utsiden og innsiden. ID lomme på høyre bryst. Stort område bak for dekorasjon. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/ Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer. ART NR HVW801 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow og Hi vis Orange) CA PRIS 116 kr GE OR AN VI S HI

HI

N EE PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

/ HI

VI S PU YE RP LLO LE W

/ HI V

IS Y NA EL VY LOW

/ HI

VI S Y GR EL EY LOW

/ VI S BL YEL AC LO K W

HI

OW LL YE IS HI V

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E /

/ HI

VI

S NAORA VY NG E

/ HI VI S O GR RA EY NG E

/ E VI S BL OR AC AN K G HI

166

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

VI RED S YE / LL OW

CK LA RE

D

/B

RE D

PI NK

PU

SK

RP

Y

LE

BL U RE SA PP HI

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

BL UE RO

YA

L

NA VY

W

BL

HI

AC

TE

K

E

FARGER


BARN

SIDE 242

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest som passer perfekt for sportarrangement, uteaktiviteter og PR event, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden fo justering og passform. Store dekoraksjonsområder både foran og bak. ART NR HVJ259 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER Child, S/M, L/XL CA PRIS 56 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FARGER

VEST

VARSEL

167VINTER

ACCESSOARER Når kulden kommer kan det være greit å vite at en varm lue ikke er langt borte. Luer, vanter, skjerf i en rekke ulike variasjoner.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

FIRE RED

BLUSH

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

YELLOW

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

BARN

SIDE 243 OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Populær klassisk lue ART NR B45 som kan brukesbåde MATERIALE 100% soft-feel akryl brettet og ubrettet. STØRRELSER One size CA PRIS 48 kr

170


T HE NY

ORGANIC COTTON ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbelstrikket lue med brett, produsert av resirkulert materiale. Kan også brukes uten å brette opp. TearAway-etikett. ART NR B45N MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSER One size

EY GR

OX F

AP

HI

OR D

TE

GR

NA VY

D C SI AS CL

BU RG UN

BR

RE

DY

YA RO HT IG

LE TT BO

BL

AC

K

GR

EE N

FARGER

L

CA PRIS 101 kr

ORGANIC COTTON BEANIE Dobbelstrikket lue med brett. Produsert i sertfifisert økologisk bomull. Rebrandable ART NR B50N MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSER One-size

RD

GR

TA M

GR

AP

US

HI

UN RG

ND SA

TE

DY

N GR E IV

BU

OX

OL

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FARGER

EY

CA PRIS 143 kr

HE

NY T

RECYCLED ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbeltstrikket lue med brett. Produsert av GRS-serifisert resirkulert polyester, sertifisert av Control Union CU811033. Oppbrett designet for optimal dekorasjon. TearAway-etikett. ART NR B45R MATERIALE 100% sertifisert resirkulert polyester STØRRELSER One-size

EY HI AP GR

FR EN

CH

TE

NA

GR

VY

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

RO YA HT IG BR

LE TT BO

BL A

CK

GR

EE N

FARGER

L

CA PRIS 61 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

171


NY HE T

OVERSIZED CUFFED BEANIE Ribbestrikket lue med opprett. Er produsert av minst 50% resirkulert polyester. Konstruert frone for maksimal komfort. Opprett designet for optimal dekorasjon. TearAway-etikett. ART NR B384R MATERIALE 52% polyester, 47% akryl, 1% elastan STØRRELSER One-size

SC UI

T

NA RD

EA L

BI

OX

OA

FO

TM

GR HT LI G

NY HE T

BL AC K

EY

FARGER

VY

CA PRIS 117 kr

OAK COTTON SLOUCH BEANIE Ribbestrikket lue med brett, produsert i resirkulert materiale. ART NR OAKB MATERIALE 60% resirkulert polyester, 40% akryl STØRRELSER One size

D RE C SI AS CL

SA

PP

FU

HI

CH

RE

SI

A

BL

VY FR

HE

EN

AT

CH

HE

R

NA

GR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 136 kr

PURE BEANIE Lue med høyere oppbrett og lengre i modellen. Produsert i resirkulert materiale. ART NR PURB MATERIALE 60% polyester/40% akryl STØRRELSER One-size

172

OL IV E

AR D M

US T

BL T GH LI

T GH LI

N EE GR ID AC

UE

EY GR

EY GR RK

ST Y RU

GR BO

TT LE

GE OR AN

RO

YA L

EE

N

BE

DA

E IG

Y NA V

BL AC

K

FARGER

B M URG EL U LA ND NG Y E

CA PRIS 96 kr


ORIGINAL PULL-ON BEANIE Vår mest solgte lue. Dobbeltstrikket i soft-feel akryl. Leveres i mange farger. Kan brukes både brettet og ubrettet. a ART NR B44 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

L YA

VY

NE ST O

GR LE TT BO

Y LL KE

YE L

LO

GR

W

EE

N

EE N

BR

IG

HT

SK Y

RO

NA CH EN FR

FL

U YE ORE LL SC OW EN T

HE

IA FU CH S

C SI AS CL

FL UO OR RE AN SC GE ENT

AN T

AT HE

R

IQ UE

HI AP GR

D RE

DY BU RG UN

PL E PU R

GR

GR TE

BL AC K

TE HI W

GR EY

EY

FARGER

EY

CA PRIS 41 kr

T HE NY

RECYCLED ORIGINAL PULL-ON BEANIE Dobbelstrikket lue uten oppbrett. Produsert av GRS-sertifisert resirkulert polyester, sertifisert av Control Union CU811033. TearAway-etikett. ART NR B44R MATERIALE 100% resirkulert polyester STØRRELSER One-size

GR

VY

TE

NA

GR

AP

HI

CH EN FR

CL

BR

IG

AS

SI

C

RO HT

K AC BL

RE

YA

D

L

FARGER

EY

CA PRIS 51 kr

NY HE T

MERINO BEANIE Lue i merionoull om er pustende og temperaturregulerende som gir optimal komfort under alle forhåld. Natulig antibaktierell og motvirker dårlig lukt. Hurtigtørkende. Flate sømmer for økt komfort. TearAway-etikett. ART NR B370 MATERIALE 100% merinoull STØRRELSER One-size CA PRIS 142 kr GR RY IT A M IL

BL

AC K

EE N

FARGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

173


FLASH BEANIE Tett dobbeltstrikket bomullsbeanie med Spandex for beste passform.

ART NR FLASH MATERIALE 95% bomull og 5% spandex STØRRELSER One-size CA PRIS 74 kr GR EE N

GE

L

E

AN

LI M

OR

RO

NA

YA

VY

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tett dobbeltstrikker bomullslue med elastan. Litt lengre i modellen for rette heng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendy lue med populær "heng". ART NR B461 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

174

Y UN D BU RG

EY GR E OK SM

FR EN CH

BL A

CK

FARGER

NA VY

CA PRIS 75 kr

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH EN FR

HE

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FARGER

UE

CA PRIS 84 kr


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tett dobbelstrikket bomullslue med elastan og overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 24 cm

/ CL AS W SIC HI R TE ED

EN W CH HI NA TE V Y

/

/ FR

HI TE K AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

/W

LA /B K AC BL

W

HI

TE

/B LA CK

FARGER

CK

CA PRIS 75 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

175


REFLECTIVE BEANIE Dobbeltstrikket lue med oppbrett. Luen er strikket med reflekterende tråder for økt synlighet i mørket. er. Rebrandable. ART NR B407 MATERIALE 84% akryl, 16% polyester STØRRELSER One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FARGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 130 kr

TRAWLER BEANIE Trendy lue i 100% Soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

BR

BU

RG

UN

RO HT IG

EN

DY

YA

VY NA CH

E OK

EE GR

RD

LE

TA

TT

US

NY

HE T

BO

M

FI

OR

RE

AN

RE

GE

D

N

FR

HE

SM

AT

HE

R

GR

GR

K AC BL

EY

EY

FARGER

L

CA PRIS 44 kr

ORGANIC OTTON WAFFLE BEANIE Vaffelstrikket lue med dobbelt lag og oppbrett. Produsert av OSC-sertifisert økologisk bomull, sertifisert av Control Union CU811033. TearAway-etikett. Lett stoff som puster. Opprett designet for optimal dekorasjon. TearAway-etikett. ART NR B52N MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER One size

176

NA

EN

OX

FO

RD

GR E OL IV E

RD US TA M

HI AP GR

BL AC

K

TE

GR

EY

FARGER

VY

CA PRIS 131 kr


HERITAGE BEANIE Lue i melert og antikkfarger. Kan brukes med eller uten oppbrett. ART NR B425 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

L EA

RD

R AT HE HE

E

M

OA

US

TM

TA

L

TI QU AN

AN GR TT LE BO

AN TI QU E

AS SI C CL

EE N

PE TR OL

D RE

DY UN RG

TI Q BL UE UE RO YA

CH FR EN

HE A

AN

BU

UE AN TI Q

NA VY

GR TH ER

E TI QU

HI AP GR UN DY BU RG

S AN TI Q GR UE EE M N OS

EY

EY GR

GR TE

BL AC K

FARGER

EY

CA PRIS 58 kr

T HE NY

WIND RESISTANT

REATHABLE ELEMENTS BEANIE Ribbestrikket lue med oppbrett. Inneholder minst 50% resirkulert polyester. Konstruert for maksimal komfort. Fòr i bomullsjersey for komfort og pusteevne. Opprett designet for optimal dekorasjon. TearAway-etikett. ART NR B508R MATERIALE 50% polyester/50% akryl STØRRELSER One-size

UE

RE RE FI

RE HI PP SA

D

BL

N EE E IV OL

HI AP GR

GR

TE

NA FR

EN

CH

K AC BL

GR

VY

FARGER

EY

CA PRIS 122 kr

SHERPA HAT Foret vinterlue i to størrelser. Har eget kjent norsk navn.

ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon utsida STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 198 kr

BL AC

K

FARGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

177


FARGER

FARGER

NA R HE AT

AT

AP

BL

HI

AC

TE

K

GR

T

NY

HE

T

HE

GR

FL

U YE ORE LL SC OW EN

K AC BL

EY

CA PRIS 70 kr EY

CA PRIS 182 kr

VY

ART NR B490 MATERIALE 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

HE

ART NR B310 MATERIALE 93% polyester, 7% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

Touchscreenvante med fingrer som fungerer for arbeide på skjermer.

GR

Smarte og funsjonelle handsker i softshell. Vindtette med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skjermvennlige og fungerer perfekt på touch enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

R

TECH GLOVES

HE

SOFTSHELL SPORTS

CLASSIC THINSULATE GLOVES

Klassiske unisex vanter med Thinslutaleför for maximal varme.

FLEECE GLOVES Fleecevanter i lett ultratermisk varmende stoff. Elastisk håndledd og anti-pill kvalitete. Klemme for å feste vantene når de ikke brukes. Produsert av GRS-certifisert resirkulert polyester, sertifisert av Control Union CU811033. TearAway-etikett. ART NR B298R MATERIALE 100% resirkulert polyester STØRRELSER S/M och L/XL

FARGER

FARGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

EY

CA PRIS 78 kr EY

CA PRIS 120 kr

HE

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSER S/M, L/XL

178

RECYCLED


MORF™ ORIGINAL Morf er en multifunsjonell ”hals” i 100% microfiber. Materialet gir varme og beskyttelse fra kulde, vind og fuktighet, samt at det virker kjølende og beskytter mot solens stråler. ART NR B900 MATERIALE 100% polyester, mikrofiber STØRRELSER One-size

O

PU RP

LE

CA M IC AR

SK

SU

CT

BL UE Y

RF

HI

RE

BL UE

BL U

L SA PP

RO HT IG BR

FR E

AI

YA

VY NA H NC

CE OR RF

NI ID M

E

UE BL

M CA T GH

T GH LI

EN GR E Y

T IN M

KE LL

LI

M

E

GR EE

N

T FL

U YE ORE LL SC OW EN

OW YE LL

ND

FL

SA

E OR

BR

UO OR RE AN SC GE ENT

HT IG

AN G

RE

D

D RE C SI AS CL

PI

RE S

CA J M UN OU G FL LE AG E

E OC OL AT CH

EN GR E VE OL I

BO

TT

LE

GR

EE N

FL

UO

NK

T CE N

A CH SI FU

BU

RG

UN

DY

PI

NK

GR

HE

AP

AT

HI

HE

R

GR

GR EY

EY

GR EY TE

CK BL A

W

HI T

E

FARGER

O

CA PRIS 39 kr

SCARF / GLOVES

VINTER ACCESSOARER

179CAPS

Swag, trucker eller klassisk. Her finner du caps som passer alle stiler og tilfeller.


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Cap utført i høy kvalitets utseende og følelsen av kjemmet ull Permacurv® - teknikk som alltid holder rett form og kurve. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIALE 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STØRRELSER S/M L/XL CA PRIS 187 kr NA V K DA R

RE D

M

PU

AR

OO

RP LE

N

GR

EY

SI LV ER

EY GR K DA R OC EA N N IA

BR

Baseballcaps med 6 paneler. ART NR B59 MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne.

182

VY NA

Y

CH

GR E

EN FR

AR IT IL M

BO

TT L

E

Y

GR

GR

EE

EE

N

N

LI

GR AP HI D RE

CL

AS S

IC

DY UN RG BU

GH T

TE

CK BL A

W

HI

TE

FARGER

GR EY

CA PRIS 87 kr

I AK

OL

AUTHENTIC BASEBALL CAP

KH

N

IV

OW

E

GR ER PP PE

FR

OR

ES

H

AN

GR

GE

EE

EE

N

N

HA

W

AI

RO

NA

YA

VY

L

W

HI

BL AC K

TE

Y

FARGER


/

/

AC

K

EL

/Y

Y

FR EN PU CH TT NA Y V

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

RA NG E

/O

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

AC K

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

LE

IV E

OL

EE

DY

N

EE N

GR EY

GR

GR

LI GH T

TT

BO

RE D

BU RG UN

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FARGER

FR P EN UT CH TY NA / VY

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

FARGER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Cap med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer CA PRIS 70 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Caps med 5 paneler och kontrastefarg på skjermekant.

ART NR B15C MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

CA PRIS 73 kr

CAPS

183


BARN

SIDE 243

5 PANEL COTTON CAP Cap med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

UE BL Y

F K

SK

SU R

IG BR

OR

GO

AN

LD

GE

PI N

NA

TU

SA N

D

RA

L

E OL OC CH

OL

IV

BO TT L

E

E

GR

AT

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

IG BR

LD ER A EM

UE

RO HT

FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE HT

C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

BL

VY NA

EY GR

IT E

K AC BL

D RE

DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

HI TE

GR EY

FARGER

YA L

CA PRIS 59 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Cap i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

Cap med 5 paneler, halvbøyd skjerm og sydde ventilasjonsløkker. TearAway-etikett.

STØRRELSER One size, snapback-størrelsejustering. CA PRIS 82 kr

W

HI

TE

GR T GH LI

NA VY

GR GR

AP

HI TE

AC K BL

184

EY

EY

FARGER

N GR LE TT BO

C SI AS CL

BU

URBANWEAR SNAPBACK ART NR B649 MATERIALE 80% polyester/20% bomull

EE

D RE

DY RG

UN

RO HT

FR

BR

EN

IG

CH

HI AP GR

YA

VY NA

GR TE

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

L

CA PRIS 69 kr


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B20 MATERIALE 100% borstad bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

OR

/ EN C W H HI NA TE V

Y

EY

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM BL AC K

TE AN

GE

/W

HI

/ CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

LO W BL AC K

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FARGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 85 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable.

ART NR B651 MATERIALE 85% polyester, 15% bomull STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterer CA PRIS 88 kr

M AR W

LI

GH

T

NA

VY

SA

EY GR

K AC BL

ND

FARGER

ULTIMATE 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. Perfekt for trykk og broderi. TearAway etikett. ART NR B18 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER Rip-Strip™ storleksjusterare

EE TT LE BO

CL

AS

SI

C

RO HT IG BR

GR

YA

RE D

L

VY FR

EN

CH

NA

GR GR

AP H

IT E

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

N

CA PRIS 73 kr

CAPS

185


RECYCLED PRO-STYLE CAP Cap med 6 panlerer og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. TearAway etikett. ART NR B70R MATERIALE 100% resirkulere polyester STØRRELSER One-size, metallspenne CA PRIS 91 kr VY OX

FO

RD

NA

GR HI TE AP GR

W

HI TE

BL AC K

EY

FARGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler produsert i sertifisert økologisk bomull. Rebrandable. ART NR B54N MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER One-size, metallspenne

OX

ND

OL

FO

IV

E

SA

GR

NA RD

K AC BL

EE

VY

FARGER

N

CA PRIS 131 kr

URBANWEAR SNAPBACK Cap med 6 paneler, halvbøyd skjerm og sydde ventilasjonsløkker. TearAway-etikett. ART NR B648 MATERIALE 80% polyester/20% bomull STØRRELSER One size, snapback-størrelsejustering. CA PRIS 85 kr

W

HI

TE

GR T GH LI

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

AC K BL

186

EY

EY

FARGER


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiske Snapback cap. Produsert av ullblanding. Rett brem med ikonisk grønn under bremmen. En tidløs klassiker som har holdt i over 40 år! ART NR YP001 MATERIALE 80% akryl / 20% ull (White; 100% akryl) STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

/R ED D

OO

SP R

UC

E

AR M

AR

M

OO

N

AR

OO

/M

N

NA VY RK DA

DA DA RK RK NA NA VY VY /

VY NA

SI L

VE

R

N

RE

RE D

EY GR

EY

HE HE AT AT HE HE R / R

R HE HE AT

DA

DA

RK

GR

K BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

FARGER

DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 182 kr

CAPS

187


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumcap i klassisk snapback modell. Skjerm, ventilasjjonshull og snapback spenne i kontrastfarger. Klassisk grønn under bremmen. ART NR YP002 MATERIALE 80% akryl, 20% ull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FARGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 185 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckercap med hvit frontpanel og mesh i kronen. Høy krone med 5 paneler og rett brem. Snapbackspenne. ART NR YP011 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

RE

KE

D

LL W YG HI RE TE E N

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FARGER

TE

CA PRIS 129 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrocaps med rett stor skjerm med grønn underside og klassisk plastspenne.

D

CL

AS BL SIC AC RE K D

RE IC /

GR

EY

/G

RE Y

EY AP H BL ITE AC G K R GR

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

/B K BL AC

BL

CK LA

CK LA /B E HI T W

188

AS S

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

BR B IG LA HT CK RO / YA L

FARGER

CL

Y FR E

NC

H

NA V CL BL AS A SI CK C / RE D

CA PRIS 82 kr

/

ART NR B660 MATERIALE 100% polyestertwill STØRRELSER One-size


SNAP BACK Caps med 6 paneler. Flatt skjerm. Klassisk snapback. ART NR SNAP MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size, justerbart plastspenne CA PRIS 84 kr

GR

BL AC K

GE FL A M CA

CL

GR

OU

EE N

IC AS S

RO YA L

VY NA

EY

/R ED

RE /G BL AC K

E BL U

ED /R

VY NA

RE D

BL AC K

LA W

HI T

E

/B

TE HI W

Y

CK

FARGER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrocaps med 5 paneler, rett stor skjerm og klassisk plastspenne. ART NR B610 MATERIALE 100% bomullstwill STØRRELSER One-size

RP PU

IG N

BR BO

EY GR T GH LI

TT

LE

GR

OW YE

LL

GE AN OR

EE

D RE C SI AS CL

LE

YA RO HT

CH EN

GR

FR

AP

BL

HI

TE

NA

GR

K AC

TE HI W DY UN RG BU

VY

EY

FARGER

L

CA PRIS 70 kr

ARMY CAP Army inspirert cap i vasket bomull. Justerbar metallspenne. ART NR B34 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne

PE

BB

LE

EE OL

IV

E

GR

Y NA V

I AK KH

LA T OC O CH

TE HI W

BL

AC K

E

FARGER

N

CA PRIS 90 kr

CAPS

189


190

EN

GR E

O

CA M

AK I

S

OS

M

E

E

HA

/K

N

KI

EE

GR

HI T

/W

TT L

BO

RE D

D

VY

ER

LV

NA

SI

GR EY

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

TE

FARGER

RE

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

ON

AR O

/

TE

AC K

BL

HI

W

/

/

/

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

K

AC K /F US CH

NG

RA

/O

CH CA OCO RA LA M TE EL /

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

EY

GR

/

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

SU BL RF AC BL K / UE

OL

E

EY

EE

GR

N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FARGER

M

IG H W TR HI O TE YA L

BR

L

YA

E

HI T

RO

/W

HT

IG

BR

VY

NA

FARGER

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

ORGANIC COTTON TRUCKER

Cap i økologisk bomull med 6 paneler og forbøyd skjerm. Nettpanel bak. TearAway etikett.

ART NR B60N MATERIALE 100% organisk bomull (frontpanel & skjerm), 100 % polyester, STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare CA PRIS 128 kr

SNAPBACK TRUCKER

Caps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIALE 100% bomull front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterare CA PRIS 72 kr

RETRO TRUCKER CAP

Retro truckercap med 6 paneler og forbøyd brem. Populær caps med meshkrone og matchende farge under bremmen.

ART NR YP023 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

CA PRIS 127 kr, Camo: 171 kr


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Cap med 6 paneler og flat skjerm med klistremerke. Nettpanel bak. TearAway etikett. ART NR B664 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

CL AS BL SIC AC RE K D

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FARGER

/

CA PRIS 87 kr

T HE NY

ORGANIC COTTON BUCKET HAT Solhatt med UV-besyttelse opp til UPF50+. Produsert av 100% OCS - sertifisert økologisk bomull, sertifisert av Control Union CU811033. TearAway-etikett. ART NR B90N MATERIALE 100% økologisk bomullstwill STØRRELSER S/M og L/XL CA PRIS 122 kr

GR

AP

SA

ND

GR TE HI

VY NA

BL

AC

K

EY

FARGER

BUCKET COTTON Solhatt med bred skjerm. Svetteband i bomull.

ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size CA PRIS 109 kr

I KH AK

YA L RO

VY NA

K BL AC

W

HI

TE

FARGER

CAPS

191VESKER Her finner du den rette sekk, veske eller bag som rommer alt du behøver, uansett hvor du skal.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

LEMON

BOTTLE

APPLE GREEN

OLIVE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CHOCOLATE

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. 49 farger – bestselger!

ART NR W101 MATERIALE 100% bomull MÅL 38 x 42 cm KAPASITET 10 liter VEKT 140 g

CA PRIS NATUR 26 kr CA PRIS FARGET 33 kr

194


ORGANIC COTTON SHOPPER Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 69 kr CA PRIS FARGET 81 kr

GR EY

W180 100% økologisk bomullscanvas 32x35x12 cm 16 liter FARGER 170 g HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 81 kr CA PRIS FARGET 99 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FARGER

GR

ART NR W801 MATERIALE 100% økologisk bomullscanvas MÅL 38 x 42cm KAPASITET 10 liter VEKT 340 g

VY

EarthAware® handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull. Håndtak er ca. 67 cm. lange, slik at nettet kan bæres eller ta den over akselen.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

HI D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FARGET 61 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E

GR EY

EY

FARGER HI T

W261 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

SHOPPING BAG

VESKER

195


PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i kvalitetsbomul. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. HI TE AP

NA

TU

EN CH

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARGER

FR

W201 100% bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 38 kr CA PRIS FARGET 48 kr

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Større handlenett med belg i kvalitetsbomull. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FARGER

NA

EN

W225 100% bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 48 kr CA PRIS FARGET 61 kr

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populært handlenett med korte håndtak. Bæres i hånden.

CA PRIS NATUR 23 kr CA PRIS FARGET 30 kr

196

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

EN

W101S 100% bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Handlenett i Fairtrade serifisert bomulscansvas. lengde håndtak er 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene. W623 100% bomull canvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FARGER NA

CA PRIS NATUR 116 kr CA PRIS FARGET 152 kr

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Handlenett produsert i sertifisert økologisk kvalitetsbomull. Bærehåndtaket er 58 cm. Kan bæres i håånden eller over akulderen.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 66 kr CA PRIS FARGET 84 kr

EY

EY

FARGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE ®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A PA

ST

EL

PI

NK

CA PRIS NATUR 130 kr CA PRIS FARGET 145 kr

TU RA

L

W821 100% økologisk bomullscanvas 38 x 42cm 10 liter 340 g FARGER CK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

UE

Nett produsert av kontrollert og sertifisert bomullcanvas. Kan bæres både i hånden og over skulderen.

SHOPPING BAG

VESKER

197


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fair Trade sertifisert handlenett som kan bæres i hånden eller over skuldrene. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter 407 g

RA L NA TU

RA TU NA

NY HE T

BL AC K

L

FARGER

/B LA CK

CA PRIS NATUR 96 kr CA PRIS FARGET 117 kr

RECYCLED COTTON TOTE Handlenett produsert av GRS-sertifisert resirkulert bomull, sertifisert av Control Union CU811033. Bærehåndtaket er 67 cm som gjør at nettet kan bæres i hånden eller over skuldrene. W901 100% resirkulert bomull 38 x 42 cm 10 liter 170 g

NA

TU

AC

K

RA

L

FARGER

NY

HE

T

CA PRIS NATUR 41 kr CA PRIS FARGET 48 kr

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

REVIVE RECYCLED TOTE Handlenett produsert av en blanding av resirkulert bomull og resirkulert polyester. Bærehåndtaket er 67 cm som gjør at nettet kan bæres i hånden eller over skuldrene. W961 100% resirkulert bomull/polyester-blanding 38 x 42 cm 10 liter 270 g

AC BL

198

TU RA

L

FARGER K

CA PRIS NATUR 50 kr CA PRIS FARGET 69 kr

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


EE N

GR

IC

CT

AR

O

O

M

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

N

EE

GR

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

OL IV

LE

TT

BO

EE N

GR

N

GR EE

Y

LL

KE

E

M

AS

T

OW

YE LL

FL U YE ORE LL SC OW EN

LD

GO

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

GE

OR AN

HT

C

SI

IG

BR

CL

SI C

AS

T

EN

SC

OR E

CL

FL U

SI A

CH

FU

RF

SU

BL UE

UE

BL

UE

UE

BL

BL

N

EA

OC

Y

SK

SE R

LA

UE

BL

L

YA

Y

NA V

RO

HI RE

T

H

NC

IG H

PP

SA

BR

FR E

Y

BL UE

ER

OR CE

RF

AI

EY

GR

GR E

LV

SI

GH T

LI

TE

HI

AP

GR

AC K

BL

TE

HI

W

FARGER

LI

UN DY

BU RG

TA

EN

AG

M

LE

RP

PU

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympose med tykk glidelås.

ART NR BG10 MATERIALE 210D polyester MÅL 33x45 cm KAPASITET 11 liter

CA PRIS 48 kr

SHOPPING BAG/ GYMSAC

VESKER

199


COTTON GYMSAC TE

LI GH T

AP HI

NA VY

L

GR YA

FR EN CH IA

T IG H BR

HS FU C L

LL YE

RA

RD

NA

TU

TA US M

AT E

EE N

OC

OL

GR

CH

OL IV E

PA

ST / W EL HI MIN TE T

LI M PA ST / W EL HI BL TE UE

E BL U RF

OW

GE AN OR

D AL

E

EM ER

GR Y LL KE

SU

RO

RE D CL

AS SI C

RE D BR IG HT

EE

GR EE N

N

BU RG UN DY

ER ND VE LA

EE GR LE TT BO UE BL RE HI PP SA

GR EY

GR

/B LA CK BL AC K

K BL

AC

W HI TE

/ PA ST / W EL HI PIN TE K

AS W SIC HI P TE IN K

CL

N

CA PRIS NATUR 35 kr CA PRIS FARGET 49 kr

FARGER

PL E

W110 100% bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

PU R

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EY

Gympose i vannavisende polyester. Utvendig lomme med glidelås for sko eller blæte klær.

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomull. Stenges med klassisk snøring stenging.

T GH

HI D

L RA NA

TU

C SI AS CL

BR

IG

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

NY

HE

T

CA PRIS NATUR 58 kr CA PRIS FARGET 73 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE

EY

EY

FARGER HI

W260 100% bomull 37 x 46 cm 12 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

RECYCLED

COTTON GYMSAC Gynpose produsert av GRS-sertifisert resirkulert bomull, sertifisert av Control Union CU811033. Klassisk stengning med snøring. W910 100% resirkulert bomull 37 x 46 cm 12 liter 170 g

200

RA L

FARGER NA

TU

K

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FÄRG 58 kr

BL AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympose med snøring. Reflekterende overflate for bedre synlighet. Liten utvendig lomme med glidelås. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

CA PRIS 160 kr FARGER

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomullscanvas. Stenges med glidelås og grovt snøre

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W810 100% økologisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

AL HT IG BR

D

ST

RE

RU

AS

VESKER

CL

GYMSAC

OR

AN

SI

C

GE

AL UR NA T

BE R AM

E IV OL

RO Y

BL RC E

T GH LI

AI RF O

GR

EY

GR EY IT GR AP H

K AC N

BL GR EE

N EE GR GE SA

E

CK LA /B

K BL AC

TE HI W VY NA H NC FR E

UE

CA PRIS NATUR 93 kr CA PRIS FARGET 117 kr

201


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsekk produsert i 100% resirulert polyester. Romslig hovedrom samt mindre lomme på yttersiden. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vatterte justerbare axelremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG285 100% resirkulert polyester 31x42x21 cm 18 liter

RE

AR IT IL M

M

US

TA

Y

RD

GR

EE

N

CL

AS

SI

C

OL PE TR

E PU R

BL

AC

GR

K

EY

FARGER

D

CA PRIS 258 kr

JUNIOR FASHION BACKPACK Klassisk ryggsekk for barn med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG125J 600D polyester 28 x 38 x 19 cm 14 liter

RF

BL UE

RO YA IG

D

SU

BR

RE HT IG BR

BU

RG

UN

DY

FR E

NK PI EE N BO

TT LE

GR

N GR EE E LI M

GE AN OR

202

HT

NA NC

H

K BL AC IA CH S FU

PU

RP

LE

W

HI

TE

VY

FARGER

L

CA PRIS 179 kr


K

T

PIN

EL

AM

CA R

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

D

RE

DY

RG UN

BU

EN T

RE SC

E

OL IV

N

EE

GR

N

N

GR EE

EE

GR

LE

TT

BO

LY

KE L

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

LE

RP

PU

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

FL UO

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

UE

BL

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

RE

HI

PP

SA

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

CK

LA

D

TA R

US

M

RU ST

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

D

RE

L

YA

VY

NA

RO

HT

IG

BR

HT

IG

BR

CH

EN

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

GR EY

/B

IT E

AP H

GR

K

AC

BL

CK

BL A

AP WH HI ITE TE / GR EY

GR

FARGER

M

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.

ART NR BG125 MATERIALE 600D polyester MÅL 31x42x21 cm KAPASITET 18 liter

CA PRIS 212 kr

BACKPACK

VESKER

203


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsekk i “citystil”. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FARGER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

CA PRIS 258 kr

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

RD

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 295 kr

M

BU

US

RG

TA

UN

DU

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FARGER

VY

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

UE

Stilren ryggsekk i “citystil” med rullelukking. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

RECYCLED

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK Kjøleveske i form av en ryggekk med to bærehåndtak og lomme med glidelås i front. Kjøleisolert hovedrom med avtørkningsbar yte innvendig. Refleksdetaljer på glidelåsen. Vatter justerbare skulderemmer. Produsert i resirkulert materiale. PVC-fri. BPA og ftalatfri. TearAway-etikett.

204

GR EE

EY

M

IL

IT

AR

Y

GR RE PU

BL AC

CA PRIS 365 kr

N

BG287 100% resirkulert 600D polyester, PEVA-fòr 40x30x14 cm 16 liter FARGER K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


REFLECTIVE

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

FL E

FL E

CT

CT

IV

IV

E

FARGER

RE

BG138 85% polyester, 15% bomull 26x43x13 cm 15 liter

CA PRIS 365 kr

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

E

Ryggsekk med rullelukning i ”citylook”. Reflekterende ytterstoff for bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Justerbar, vatterte skuldreremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

ROLL-TOP BACKPACK

K

FR

EN

CH

NA

VY

CA

RA

M

AC BL

E BL Y M AC AR K L/

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 12 liter

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EL

Ryggsekk med rulle låsetopp i moderne look. Refleksdetaljer. Romslig innelomme med vattert rom med plass for en 15,6" laptop. Vattert rygg. Justerbare, vatterte skulderremmer. Bærehåndak. Rebrandable.

CA PRIS 325 kr

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK

OL EE N

PU R

PE

E

TR

GR

K AC BL

AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE C SI AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EY

Ryggsekk med foldbar åpning produsert i 100% resiklulert polyester. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Vattert laptoprom med plass til en 15,6'' laptop. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vattert rygg. Justerbare, vatterte akselremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett.

CA PRIS 365 kr

BACKPACK

VESKER

205


EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FARGER 20 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EE N

Ryggsekk I vannbestandig materialet. Romslig hovedrom med innvendig glidelås som har lommer med nøkkelholder. Eksanderende lommer utvendig. Komprimeringsremmer. Vattert rygg med vantilerende effekt. Justerbare, vatterte skulderremmer og justerbar brystspenne og midjespenne.

CA PRIS 447 kr

ATHLEISURE PRO BACKPACK

HT BR

FR

IG

EN

L AR M

NY HE T

CL

LI

GR

M

AS

E

SI

C

GR

EE

RE

N

D

CA PRIS 387 kr

EY

BL

CH

AC

RO

NA

YA

VY

BG550 600D/420D polyester kombinasjon 31x44x16 cm FARGER 18 liter K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

L

Sport ryggsekk i helt nytt design. To store rom hvor det store passer perfekt til computer/pad. En nedre «wet pocket» for bløte tur/ treningstøy. Vattert rygg.

ATHLEISURE SPORTS BACKPACK

EY GR

YA BR

IG HT

FR EN CH L M

AR

RE C SI AS CL

RO

AC BL K/

D

CA PRIS 365 kr

206

NA VY

K

FARGER AC

BG545 600D/420D polyester 30x50x18 cm 23 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

L

Ryggsekk i vannbestandig stoff med vatterte bærehåndtak på toppen og lomme med glidelås i front. Romslig hovedrom mrf innvrndig lomme. ekstern flaskelomme. Vatterte ergonomiske justerbre skuldrremmer. Ventilerte vattert nettpanel på ryggen. Sikker trådløs holder til høretelefoner. TearAway-etikett.


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y Y NA V GE

/

GR AP H BL ITE AC G K RE NT A VI

GR E BL Y M AC AR K L

OL

IV E BL GR AC EE K N/

/T K AC BL UN DY BU RG

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

CA PRIS 436 kr

AN

/B LA CK

BG613 600D polyester 30x46x17 cm FARGER 18 liter

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

/

Ryggsekk i vintage stil med beskyttet pc rom.

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsekk i vannavisende stoff. Minimalistisk design med tilpasningsbar funksjonalitet. Vattert lomme med plas for en 15,6'' laptop. Hovedrom med glidelås og en lomme til drikkeflaske innvendig. Lommer fremme med glidelås. Helforet. Ekspanderbar med kapasitet fra 20 til 25 liter. Vatter og pustende nettpanel på rygg. Kraftfull brystspenne. TearAwau etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 837 kr

EXECUTIVE DIGITAL CASE Større vattert dataveske med tre innvendige rom. Justerbar og avtagbar skulderem. Lomme på fremsiden med plass for kulepenner etc. Praktisk trollybag strap på baksiden av vesken. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD268 600D/1680D polyesterkombinasjon 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 648 kr

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FARGER

BACKPACK

VESKER

207


MESSENGER BAG BAG Skulderveske med justerbar skulderrem. Innelomme med plass for penner, visitkort, mobil m.m.

EE GR LE TT

CH SA OC N OL D / AT E

BO

UN DY RG BU

L YA RO HT IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FARGER

/

CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS 212 kr

N

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

RETRO SHOULDER BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås.

Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

208

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FARGER

/

CA PRIS 148 kr

BO

R SA GUN ND D

Y

/

/ IG H W TR HI O TE YA L

EN C W H HI NA TE V

BR

/

RETRO FLIGHT BAG

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FARGER

IA

CL

AS W SIC HI R TE ED

/

CA PRIS 182 kr

TT L W EG HI R TE EE N

/

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

BU

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


ATHLEISURE HOLDALL Lekker sportsbag med stort hovedrom, skorom og en «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Avtagbar rem. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO HT

CH

IG

EN O

BR

FR M

N

CA

EE

LE NG

E

JU

M LI

OR

GR

GE AN

C SI CL

AS

VY

T GH ID M

GR

NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FARGER

O

CA PRIS 411 kr

T

HE

NY

RECYCLED ESSENTIALS HOLDALL Bag produsert av GRS-sertifisert resirkulert polyester, sertifisert av Control Union CU811033. Romslig hovedrom med innvendig lomme med glidelås. Sko/våtrom. Utvendig lomme. PVC fri. Justerbare bærehåndtak. Kan bæres for hånd eller over akselen. Tear-Away-etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG278 100% resirkulert 600D polyester 55x28x25 cm 35 liter

CA PRIS 411 kr EY GR PU

RE

VY NA

PI N H BL US

BL A

CK

K

FARGER

MESSENGER/BAG

VESKER

209


PACKAWAY BARREL BAG Lettvekstbag som kan pakkes inn i sin egen lomme. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG150 210D polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter

REFLECTIVE

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/B LA CK

/

BL AC K NG / B LE LA CA CK MO

JU

VE BL GR AC EE K N

OL I

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

RO YA L LI M

E

GR EE N

BR IG HT

/B

YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

SI LV ER

/W K AC

RE D CL

AS S

IC

FU CH SI A

FL UO

RE S BL CE AC NT K PI NK /

BL

W

HI TE

BL AC K

HI

TE

FARGER

LA CK

CA PRIS 102 kr ( Camo 111 kr, Silver 142 kr )

REFLECTIVE BARREL BAG Sportsbag med reflekterende ytterstoff for en bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Bærehåndtak og avtagbar skulderrem. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG136 85% polyester, 15% bomull 50x25x25 cm 20 liter

ER LV SI

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL

EC

EC

TI

TI

VE

FARGER

VE

CA PRIS 290 kr (Black 333 kr)

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Sportbag produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett.

210

OL

EY

PE TR

GR RE

N EE IT IL M

US M

AR Y

TA R

D

GR

D RE C CL

CA PRIS 258 kr

PU

BL

AC K

FARGER

SI

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

AS

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendbag i vintagelook som kan bæres både i justerbare håndtak og med bærerem. Extra lang glidelås til hovedlommen for enklere inngang. Hard bunnplate. ART NR BG628 MATERIALE 600D polyester MÅL 47x30x23 cm KAPASITET 26 liter CA PRIS 426 kr

NA EN CH FR

BL

AC K

VY

FARGER

BAG

VESKER

211


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftig canvas matriale. Avtagbar/ justerbar skulderrem. Ekstra lang glidelås til hovedrommet enklere tilgang. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG650 425 gram vasket cotton canvas 51 x 24 x 33 cm 30 liter

CA PRIS 518 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FARGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekend bag I klassist design med detaljer i ekte lær. Fòret hovedrom med ekstra lang åpning for beste tilgjengelighet. Innvendige lommer til verdisaker og en yttre lomme. Bærehåndtak. Avtagbar, justerbar skulderrem. Inngang I fòret for enklere dekorasjon av logo. Rebrandable. ART NR QD650 MATERIALE 100% vaxad bomullscanvas MÅL 26x48x24 cm KAPASITET 19 liter CA PRIS 897 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

212


OVERSIZED BELT BAG Oversized mageveske med stort stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Lommme med glidelås på baksiden. Innvendig hake for nøkler. Justerbarn belte. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 133 kr EY LI

GH

T

GR

NA CH EN FR

BL AC K

VY

FARGER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Rompetaske produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 99 kr EE AR IT IL M

CL

M

AS

US

SI

TA

Y

RD

GR

D RE C

OL TR PE

GR RE PU

BL

AC

K

EY

N

FARGER

BELT BAG Mageveske med stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Bakside med diskret glidelås lomme. Justerbart belte. Rebrandable.

EY GR GH T

TE

LI

AP HI

FU CH

SI A

DY UN RG BU

IG BR

GE OR AN

SI CL

AS

TR UE

O

O

M

M CA JU

NG

LE

HT NI G ID M

LI

M

E

GR

EE

CA

N

T U YE ORE LL SC OW EN

C

PI

RE

NK

T CE N RE S UO FL

FL

D

PI

NK

CA PRIS 87 kr (Camo 93 kr)

RO HT

CH

NA

YA

VY

L

GR

BL

W HI

TE

AC K

GR

EY

FARGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BAG

VESKER

213


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Fillomme for laptop eller documenter med Rip-StripTM lukking. Utvendig lomme. Passer til Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Passer opptil 15,6” laptop eller A4 papir. Utvendig lomme. Glidelåslukking. Rebrandable. ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 59 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral I en enkel og tidløs design som passer i en 13” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 114 kr

214

AR M EY GR

BL

AC K

L

FÄRGER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral i en enkel og tidløs design som passer i en 15” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 142 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ACCESSORIES LAPTOP

VESKER

215FOR KLER

Stilige, fuknsjonelle kjøkken- og barforkler i mange farger for profesjonelle miljøer.


218

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FARGER

KH

CH

ER

LO W

NF

SU

TA RD

M US

COLOURS BIB APRON

Klassisk forstykke i utrolig mange farger. Justerbarn nakkebånd med metalspenne.

ART NR PR150 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill MÅL 72 x 86 cm VEKT 195 g

CA PRIS 185 kr (Black / White 165 kr)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassisk forstykke i et bredt fargesortiment! Stor åpen lomme med separat lomme for penner. Justerbart nakkebånd med metallspenne. ART NR PR154 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill VEKT 195 g MÅL 72x86 cm

L RO YA

NE GI AU

BE R

OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E

AC RR TE

OR A

OT

TA

RR Y BE RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

ET

M

ID

NA E

LI

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

D RE

VY

BL UE E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 200 kr (Black / White 184 kr)

FORKLE

219


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeforstykke i et bredt fargesortiment. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR151 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARGER

UE

CA PRIS 173 kr (Black/White 161 kr)

COLOURS BAR APRON Midjefostrykke i en lang modell. Stort fargeutvalg. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. Stor åpen lomme med separat lomme for penner. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR158 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

220

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 203 kr (Black/White 192 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassisk forstykke i denim. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR150 Denim: 30% polyester, 70% cotton twilll 265 g 72x86 cm

M BL U

E

DE

NI

M NI DE EY GR

BL AC K

IN DI GO

DE NI

M

FARGER

DE NI M

CA PRIS 225 kr

JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassisk forstykke i jeanslook med synglie kontrast stikninger. Lomme i front som er delt opp i fire. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. Knytebånd.

M

FARGER

M

274 kr NI

NI

CA PRIS

PR126 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 72x86 cm

BL

IN

DI

AC

K

GO

DE

DE

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeforstykke i jeanslook med synlige kontrast stikninger. Lomme fremme delt opp i fire. Knytebånd.

BL

DE GO

AC

K

DE

NI

NI

M

FARGER

M

236 kr

DI

CA PRIS

PR125 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 79x39,5 cm

IN

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

FORKLE

221HÅND KLÆR

Myke, deilige, tykke frottéhåndklær i ulie storreleser og en mengde farger.


BATH TOWEL Mykt duschhåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR TC004 MATERIALE 100% ringspunnet bomulls froté MÅL 70x130 cm VEKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

224

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FARGER

UE

CA PRIS 211 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mykt gjestehåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC002 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 84 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mykt badhåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC006 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 363 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FARGER

HÅNDKLER

225BARN

Det beste vi har fortjener det beste. Vi har størrelser fra nyfødt til tennåringer, og fyller derfor vår barnekolleksjon til max.


ORIGINAL KIDS T Kampanje T-shirt for barn. Lycra i halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m² VEKT FARG 145 g/m² STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS HVIT 36 kr CA PRIS FARGET 41 kr

228

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y KE LL

E M LI

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

DE EP

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K

UE

VY NA

UE BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

BR

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FARGER


VALUEWEIGHT KIDS T Barne T-shirt i klassisk design. Tear-away label.

ART NR 61-033 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARG 165 g/m2 STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finnes også i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då kun i fargerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FARGER

ER

CA PRIS HVIT 50 kr CA PRIS FARG 55 kr

T-SHIRT

BARN

229


ICONIC KIDS 150 T T-shirt med rund hals for barn I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:145 g/m² Farg: 150 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

R

CA PRIS HVIT 49 kr FARGET 55 kr

SLIM CHILDREN'S T Barn T-shirt i moderne design.Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight. ART NR 155B MATERIALE 100% ringspunnet bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VEKT 145 g/m² STØRRELSER 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

230

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS HVIT 54 kr FARGET 59 kr


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Teknisk T-shirt for barn med fukttransporterende egenskaper. Glatt ytterstoff. Lett og rasktørkende stoff. Solskydd UPF40. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR10B 100% polyester 135 g 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA SU

N

YE

LL

OW

RO

YA

CH EN FR

BR

LI G OR HT AN NI GENG

IG

FI

HT

RE

RE

D

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP

HT

LI

GH

BR

IG

TN

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

EL M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FARGER

AN GE

CA PRIS 95 kr Melange: 107 kr

PERFORMANCE KIDS T Teknisk T-shirt til barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

CA PRIS 115 kr

IA CH S FU

RO YA L

BL U

K BL AC

LI M E

HT IG BR

RE

D

YE

LL

OW

W

HI

TE

E

FARGER

T-SHIRT

BARN

231


COOL T KIDS Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakter fukten vekk fra kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIALE 100% polyester VEKT 140 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

232

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARGER

Y

CA PRIS 100 kr


KIDS HOODED JACKET

Klassisk hettegenser til barn uten snøre grunnet sikkerhetsregler fra EU. Dobbel hette og kengurulomme. Tearaway label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-043 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 233 kr

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kjemmtet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. Gjennomgående lomme på magen. Ribb i nederkant og ved ermavslutingene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FARGER

L

CA PRIS 343 kr

T-SHIRT / HOODIE

BARN

233


KIDS COLLEGE HOODIE Klassisk hettegenser til barn i mange farger. Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

EY GR

EY

E

HE AT

AS H

HE R

M

BL UE

BL U AI IA N HA W

NK Y

JA

GR Y KE

LL

DE

EE

N

N

DU

ST

BA BY

PI

PI NK

SS DY FL O CA N

E M LI

SU

GR

LL YE N

GE AN

E IV OL

ST RE FO

GR

GR

EE

N

EE

N

N

OR

EE

US CR

D RE RE FI

OW

H

HO

T

PI N

K

DY BU RG UN

PL UM

PL E PU R

I IL CH T HO D RE EE GR LE TT BO

PI N

K

SK Y

OR

SA PP

HI

RO YA L

RE

BL U

E

BL UE

ST

CH

GR

AR CO AL

AC BL P DE E

UE BL CE OR AI RF

OX

FR

FO

EN

RD

CH

NA

NA

VY

VY

AR

JE T

CT

IC

W

HI

BL AC K

TE

FARGER

K

CA PRIS 258 kr

KIDS ORGANIC HOODIE Hettegenser til barn med myk børstet innside og en myk utside i økologisk bomull, produsert med GOTS-sertifisert stoff. Dobbelt lager i hetten, kengurulomme, ribb i nederkant og ved ermavlsutning. Rebrandable. ART NR JH201J MATERIALE 80% økologisk bomull/20% resirkulert polyester Heather Grey: 75% økologisk bomull/25% resirkulert polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

CA PRIS 320 kr FARGER

234


KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk hettejakke til barn. Skjult glidelås og lomme i front. Uten snøre. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

BL U RO YA L EE N

NA

GR TT

LE

UN RG

BO

BU

FU

RE

CH

D

SI

A

DY

HE

DE

AT

EP

HE

R

BL AC K

GR

VY

EY

FARGER

E

CA PRIS 286 kr

KIDS

ZOODIE Klassisk hettejakke til barn i mange farger.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

RD OX

FO

EN CH

NA

GR E HE R HE

UN BU

PU

RG

RP

LE

BL N AI IA

EE KE LL

Y

GR

D RE RE FI

NK PI BA BY

HO

T

PI

NK

N

HA

W

DY

UE

UE RE PP HI SA

RO Y

AL

BL

BL

UE

AR

JE

AT

T

CT I

C

BL

W

AC

HI

K

TE

FARGER

Y

CA PRIS 320 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

235


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv hettejakke i moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. To frontlommer. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslutningene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 410 kr

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

L

FARGER

KIDS VARSITY HOODIE Klassisk hettegenser til barn. Kontrastfarge innvendig i hetten.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

236

OL D /G DY RG UN BU

/ C HO TIC T W PI HI NK TE

AR

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK N RE S GO T G LD RE E FO

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

/

FR

SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE FI T B RE LA RE CK D /

/ E FI NCH RE N RE AV D Y

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FARGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS 287 kr


KIDS VARSITY JACKET Kraftig unisex baseball jakke til barn i sweatmateriale med kontrastfargede ermer, kontrastlinjer og knapper. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043J 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 354 kr

/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V Y

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

/

FARGER

KIDS BASEBALL HOODIE Hettegenser med kontrasfargede raglanermer. Dobbel hette og en gjennomgående lomme på maven.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

CK

CA PRIS 320 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

237


KIDS SET IN SWEAT Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl) XXS: Arctic White, Ash, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Deep Black, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Jet Black, Kelly Green, Lime Green, New French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky blue, Storm Grey, Sun Yellow

Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

238

NA EP

DY

DE

HE AT

AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 155 kr

DY RG BU

N SU

KIDS SET IN SWEAT

UN

LL YE

RP PU T IN PP PE

DU

M

ST

US

Y

TA

ER

M

RD

NK PI

SA RT SE DE

LE

UE BL SK

SA

ND

N EE GR E IV

Y

HI PP

YA RO

OX

OL

OW

UE BL RE

BL L

RD FO

EN FR

N ST RE FO

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE

N

N EE Y LL KE

GR E M LI

GR

EE

D RE RE FI

CH RE

D

HO

T

NK PI T HO

BA

BY

PI

NK

IL

N

I

NE

W

UE

VY NA

NA CH

H AS

AT HE

CH

VY

EY HE

R

CO AR

M OR ST

GR

AL

EY GR

AC EP DE

JE

AR

BL

AC BL T

CT

IC

W

HI

K

TE

FARGER

K

CA PRIS 185 kr


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv sweatshirt i moderne passform og raglanermer. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Ribb med elastan i hals, nederkant og ved ermavslutinger. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO IG

BU

HT

CH EN GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

BL

AC

K

NA VY

FARGER

YA L

CA PRIS 253 kr

KIDS 65/35 POLO Polopique til barn med to ton-i-ton knapper. Bomull og polyester i Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS 137 kr

SWEATSHIRT / POLO

BARN

239


COOL SHORTS KIDS Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U

NA VY CH

RO YA L

JE T

AR

FR EN

BL AC K

HI W IC CT

FARGER

TE

CA PRIS 178 kr

KID’S TRAINING

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings til barn for kompresjon som gir deg støtte og maksimal effekt ved trening. Stretch kvalitet for økt bevegelse. Bred elastisk midje. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 241 kr, Camo: 339 kr

240

Y NA V

AC K BL

BL

AC

K

CA

M

O

FARGER


KIDS JOG PANTS

KIDS CUFFED

GR R

AC BL T JE

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

HE

FARGER

AT

FARGER

K

CA PRIS 246 kr EY

CA PRIS 182 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HE

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

FR EN

Klassisk joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer. Tear-away label.

JOG PANTS

SHORTS / PANTS

BARN

241


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest til barn i 100% polyeter med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulder. Oppfyller EN1150. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 46 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FARGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Vest til barn med reflekterende kanter. 100% polyesterveving med borrelås. 2,5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulderen. Saturn Yellow & Orange samsvarer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

YE S VI HI

VI

S

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARGER

GE

CA PRIS 46 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Vest som passer perfekt for sportarrangement, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden for justering og passform. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

RP

Y

PU

SK

PP H

EE N

SA

GR IC

E

ED

M

RA

M

LI

PA

242

LE

BL IR E

BL L YA OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FARGER

UE

CA PRIS 56 kr


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size

PL E PU R GR EE N E

Y SK W YE LL O

LI M

BL

UE

UE

GE AN OR

BR

CL

BL

D RE IG

AS S

HT

IC

RE D

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH

AP GR

K PI N N

FU CH SI A

RO

GR HI TE

K BL

AC

TE HI W DY BU RG UN

EM

BO TT L

E

ER A

LD

GR EE

N EE GR Y LL KE

NA VY

EY

FARGER

YA L

CA PRIS 58 kr

JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

C SI AS

T U YE ORE LL SC OW EN

FL

D RE

A SI CH

CL

FR

BR

IG

FU

HT

CH EN

RO

NA

K AC BL

YA

VY

FARGER

L

CA PRIS 44 kr

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE

REFLECTIVE

Dobbelstrikket lue med dus og oppbrett for barn. Dusken har reflekterende tråder for økst synbarhet i mørket. Rebrandable. ART NR B406B MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size

RE D HT IG BR

RO YA IG HT BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FARGER

L

CA PRIS 101 kr

REFLECTIVE VEST / ACCESSORIES

BARN

243


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Langermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket økologisk bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås i ben slik at det er enkelt å ta på og av. ART NR BZ30 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

FARGER

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

244

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 167 kr


BABY BODYSUIT Kortermed baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ10 MATERIALE 100% bomull (Camoflauge Green, Lavender, Mint, Orange, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, White Organic: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finnes i fargerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FARGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS 127 kr

BABY

BARN

245


BABY HOODIE Hette til barn med glidelås. Børstet innside og kengurulommer. ART NR BZ32 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

HI W

FARGER

TE

CA PRIS 274 kr

BABY SWEATPANT Bukse til barn med myk børstet innside. To sidelommer og en baklomme. Bred strikk i livet. ART NR BZ33 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 182 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece for baby. Hel glidelås i front. Børstet innside og flatsømmer for bedre komfort. Kengurulomme fremme og ekstra lange ribber i ermer og bed for å kunne brettes ned når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder, 2-3, 4-5 år

246

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 351 kr


BABY T Baby T-shirt med nikkelfri knapper på akselen for enklere på og av. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomull (Black Organic, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural White Organic: 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder, 2-3 år* (*0-3 og 2-3 år* kun i utvalgte farger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FARGER

C

CA PRIS 115 kr

BABY

BARN

247


BABY BODY LS Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har lange ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

CA PRIS 87 kr

SE RO

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

BL

UE

FARGER

BABY BIB Smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

248

D RE

DE R W PO

BU

BB

LE

GU

M

PI

PI

NK

NK

DU ST

Y

BL

UE

VY NA AL IC UT NA

W

BL

HI

TE

AC K

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 92 kr


BABY BANDANA BIB Vendbar bandana smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

R

ED

W HI TE PI / PO NK W DE

/R W

HI TE

TE / GR HE EY AT HE R HI W

NA

W

HI TE

/B

LA CK

FARGER

UT WH IC ITE AL / NA VY

CA PRIS 75 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalstripede lue med små ører produsert i myk og “stretchy” økologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIALE 100%økologisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92%økologisk bomull, 8% viskos) VEKT 200 g/m² STØRRELSER One size

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

GA N / M IC OC NA HA TUR A OR

FARGER

L

CA PRIS 70 kr

BABY

BARN

249


STØRRELSETABELL FOR SKJORTER HERRER S

M

L

XL

2XL

3XL

Kravestr.

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

DAMER Kravestr.

LEVERINGER Hvis ordren legges innen kl. 12.00 sendes den fra vårt lager samme dag, hvis ikke sendes ordren påfølgende dag. Tilfeldig sluttsolgte varer kommer ukentlig fra vårt Europalager er 5-7 arb. dager. *Vi reserverer oss for at produkter kan bli utsolgt i lager eller restnotert. Leveringstiden kan da bli noe lengre.

PRISER Alle prisene i denne katalogen er anbefalte utsalgspriser eks. mva., og er gyldige inntil videre. Fruit forbeholder seg retten til å foreta prisendringer uten avvisering, som skyldes valutasvingninger. Det kan forekomme at varen blir utsolgt. Kostnader for videre bearbeidelse i form av f. eks. trykk/transfer brodering, mva. og frakt kommer i tillegg. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Noter at det kan være forskjell på fargene på virkelig plagg og bildene i katalogen pga. trykktekniske årsaker. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil. Prisene gjelder ved kjøp av min. 25 stk.


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.