FRUIT 2022 SE

Page 1

2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


NOGA UTVALT Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet. Se hela vårt bud på fruit.se

2022


VI BRYR OSS!

”Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten.”

Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Ett gott exempel är Fruit of the Looms fabriksanläggning i Marocko som är speciellt designad för att vara så energieffektiv som möjligt både ur miljösynpunkt och för arbetarnas säkerhets skull. Under åren så har flera av våra kunder besökt fabriken i Marocko. Detta har varit väldigt uppskattat, då man fått se processen och arbetsmiljön på nära håll. Fruit of the Loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga. Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten. Som till exempel att återanvända värme och energi under processens gång. Samtidigt jobbar Fruit of the Loom hårt för att minska avfallsmängden. De reducerar mängden bomullsavfall och återanvänder bortsorterade fibrer. Personalen utbildas för att få kunskap om återvinningsmöjligheterna, samt ett brett samarbete med företag som kan ta hand om spillmaterial på ansvarsfulla sätt, gör fabriken i Marocko till ett glänsande exempel för vad Fruit Distribution står för.


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom och Russell är Öko-Tex Standard 100-godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas godkännande.

OCS 100 är en oberoende, internationell certifieringsorganisation och ett av de mest välkända certifikaten som täcker ekologisk bomull. OCS bygger på kontroll av tredje part för att verifiera om en slutprodukt innehåller den exakta mängden av ett visst ekologiskt odlat material. Certifikatet täcker att materialet från grunden odlas ekologiskt och är helt fritt från föroreningar från garn till den slutgiltiga produkten.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) märkning är en garanti för den ekologiska statusen på produkten; från skörden av råbomull till den slutligt förpackningen är utförd på ett miljövänligt sätt och med socialt ansvarstagande.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Fruit of the loom

Fruit of the Loom

Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället, och har höga krav på kvalitet. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code – en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och alla deras samarbetspartners. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt.

Fruit of the Loom är stolta över att bara använda den bästa råbomullen. Rättvisa och mänskliga rättigheter är också väldigt viktiga för Fruit of the Loom. Därför används endast etiskt producerad bomull och aldrig någonsin bomull från Uzbekistan – där brott mot mänskliga rättigheter är vardag. Det är också ett krav som företaget ställer på sina underleverantörer. Majoriteten av bomullen köps från USA vilket garanterar kvalitet, trygghet för alla och spårbarhet.

SAI

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbetar för bättre arbetsförhållanden genom den egna ”SA8000 standard for decent work”, ett verktyg för att implementera goda arbetsförhållanden i en rad länder och branscher.

Mantis

B&C

BSCI är en icke kommersiell organization som arbetar för förbättringar av arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Arbetet genomförs med inspektioner med BSCI base code som måttstock.

Fair Wear Foundation (FWF) är en oberoende, ej vinstdrivande organisation som arbetar med företag och fabriker för att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin. Organisationen är verksam i en rad länder i Europa, Asien och Afrika.


NÄR DU VILL VARA UNIK! Med hjälp av våra sömmerskor kan vi hjälpa dig att skapa helt unika produkter med ditt företag eller dina kunders identitet. Vi erbjuder förädling som byte av etiketter, snoddar, zip puller och knappar. Private label-produkterna ligger i vårt befintliga lager och därför ställs inga krav på volym. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs ”in house” och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom samarbetspartners, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss. Vill du inte ha någon etikett alls på din produkt så hjälper vi dig även att ta bort dem, utan att sätta dit en ny. Ditt plagg blir då, No Label. Hur går det till? Du skickar underlag för etiketter och placering till oss. Efter godkänt korrektur producerar vi, genom samarbetspartners, din etikett. Därefter plockar vi produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din (kunds).


SCREENTRYCK

TRANSFERTRYCK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Screentryck är en klassisk tryckmetod som lämpar sig bra för mjuka textiler. Screentryck är en prismässigt bra tryckmetod som passar bäst för större volymer.

Lägsta upplaga 50 st. Funkar utmärkt på hela plagget och även i nacken.

Vi förädlar produkter inom de flesta av våra produktkategorier.

Med PRIVATE LABEL så hjälper vi dig att byta och sätta i dina egna etiketter i plagget. Vi hjälper även dig att ta bort etiketter för en NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERANS

Vi har inga krav på volym eller minimum.

Många av våra produkter levereras utan nacketiketter eller varumärke och är enkla för dig att förädla.

Eftersom all produktion görs ”in house” kan våra ledtider hållas så korta som 1-2 veckor, beroende på orderns storlek.


INNEHÅLL 4 VI BRYR OSS 6 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

10

PIKÉ

30

SWEATSHIRT

44

SPORT

88

12 24 25 28 29

46 62 72 82 84 85 86 87

90 97 99 101 102 104 106 109

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD PANTS / LEGGINGS SHORTS


STICKAT

110

SKJORTOR

114

BYXOR

132

116 122 128 130

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

134 CHINOS 135 JEANS 137 SHORTS

JACKOR 140 144 146 150 154 158 160

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE

VARSEL

VÄSKOR

194 199 202 208 209 213 214

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

138

162

180 192

HANDDUKAR

216 222

BARN

226

FÖRKLÄDE

VINTER ACCESSOARER 168 170 BEANIE 178 GLOVES 179 SCARF

KEPSAR

228 233 235 238 239 240 240 242 243 244

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten är vår tids mest älskade plagg. Inte konstigt att t-shirten då även är det mest användbara plagget. Här hittar du ett brett utbud av varianter i olika färger och passformer.


SE FLER T-SHIRTS PÅ WWW.FRUIT.SE

12


FAVORIT

FAVORIT

BARN

SIDA 228

VALUEWEIGHT T MEN

Dam t-shirt med kvinnlig passform. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label.

Fruit of the looms bästsäljare. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Finns i herr, dam och barnmodell. Tear-away-label.

ART NR 61-372 MATERIAL 100% bomull (Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

ART NR 61-036 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Navy, Black och Ht. Grey)

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO PU RP LE

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FÄRGER

BO

FÄRGER

ER

CA PRIS 55 kr TE

CA PRIS 55 kr

IT E

VALUEWEIGHT T LADIES

CREW NECK

T-SHIRTS

13


BARN

SIDA 230

ICONIC 150 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modern, smalare passform. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-430 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast i Black, White, Ht Grey ) CA PRIS 54 kr NA VY

R

DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO ER

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY

HE

L

IC

RA

ET

TU

CL

HE

HL AT

AT

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

GR

IV

E

EE

AT H

N

A SI CH FU N EE GR ST RE FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

ICONIC LADIES 150 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd med sidsöm. Tear-away-label. ART NR 61-432 MATERIAL 100% bomull (Ht. färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 54 kr

NA EP DE

DA

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE

T

UE

RG

UN

IN M O

BU

NE

ER LO W SU

NF

D RE

FL AM

E

RE R HE AT

IC

L TU RA NA

AT HL ET

E OL C SI

HE AT H

ER

HE

AS CL

HE AT

HE R

GR

EE GR ST RE FO

IV

N

EE N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

HE

CO

AT

BA

HE

LT

R

BL

RO

BL U RO YA

L

VY NA

DY

L YA

E

VY NA R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

14

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FÄRGER


# ORGANIC E150 T-SHIRT Ekologisk rundhalsad t-shirt i modern passform och mjuk känsla. Tubstickad. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk ringspunnen kammad bomull. Perfekt tryckbarhet. Rebrandable. TearAway-label. ART NR UNISEX TU01B ART NR DAMTW02B MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen ekologisk bomull (Heather Grey: 90% ekologisk bomull) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL STORLEKAR DAM XS-3XL

SE

NK

RO SO FT

TA EN M

BU

AG

RG

PI

UN DY

RP PU NT

E OF

F

W

HI T

HA OC M

ST RE FO

E PL AP

IA

EE GR

EE GR

E M LI

RA D

N

BL

SA

UE

GE

FO G

UE BL

N

VY NA FI ZZ YE

LL

OW

AN OR RE

AL

R HE AT GE

HE PU

RE D

RO Y

BL UE

EY GR

T AL PH AS

K AC BL

W

HI

PU

TE

RE

FÄRGER

LE

CA PRIS 69 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

15


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Prisvärd t-shirt. Perfekt för event eller kampanjer! Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-082 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey) CA PRIS 42 kr VY

VY

RE K IC BR

IV OL C CL

BO

KE

TT

AS

SI

LE

Y LL

LI

E

N EE GR

EE GR

E M

OW LL YE

NA

D

DE

D RE

FU N

BU

NA EP

BL SI CH

UN

A

DY

SK Y

HE AT HE R

RG

RP PU

UE

GR

HI GR T GH LI

LE

UE BL E UR AZ

ER W LO NF SU

VA

AP

K AC BL

HI W UE BL L YA RO GE AN OR

BELSUTE

EY

TE

FÄRGER TE

BARN

SIDA 228

ORIGINAL T LADIES Prisvärd T-shirt i dammodell. Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-420 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

VY

NA

VY

NA

RE D

SK Y

K

D

BR

IC

RE

E OL IV SI C

GR EE

N

CL AS

LL Y KE

BO TT LE

GR

EE N

FU CH

SI

A

Y UN D

E M LI

DE EP

BL

UE

GR E HE AT HE R

GR T GH LI

LE

YE LL OW

PU

UR E AZ

ER LO W NF SU

RP

BL UE

UE BL L YA RO GE AN OR

16

BU RG

AP

K AC BL

W

HI T

E

HI

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 42 kr


#E150 T-SHIRT

Unisex rundhalsad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Dammodellen har feminin passform. Rebrandable. ART NR UNISEX TU01T ART NR DAMTW02T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL* (*4-5XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEKAR DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

AZ

AT

UR E

OL

L

BL U

BL EC EL

RO

DE

YA

TR

L

NI

IC

M

BL

UE

BL UE AL CO B NK

OT

OR A

AP RI C

NG

D RE

PU K BL AC

BR AR BE

RE

N OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

FI

DE

RE

EP

RE

E

D

RE D

PI IA L LE N M IL

BU

FU

RG

CH S

UN

IA

DY

LE RP PU BA N UR

T

VY NA

Y NA V

DA LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL

H AS

RK

OR SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

UE

EY

T

GR

GR

NA VY T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 60 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

17


BARN

SIDA 296

SLIM FIT T T-shirt med modern passform i herrmodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 66 kr

SLIM FIT T LADIES T-shirt med modern passform i dammodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

18

NA

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 66 kr


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

Rundhalsad t-shirt för dam med feminin passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

Rundhalsad Unisex t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

H

GR

AS

C

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

E

LA C

DI

ST

RO

VA

YA

ON

L

E

BL

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

SP OR T

GR E RK UE BL LT CO BA

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO

NA

TU

SA

ND

RA L

N

E

BO

KE L

TT

LY

LE

GR E

GR EE

EN

N GR EE ID OR CH

AT OL CH OC

BR

OW

N

CK BL A ED US

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T AP RI

CO

GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I IL M

RA L TU NA

AK I KH UR BA N

N OW BR

DA

BL L

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

UN

PI ID CH

ET NS SU

R LA SO

ND SA

LE TT BO

AT OL

G IN M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

BL UE VY NA

PO OL

LI L IA NN LE IL M

D RE RE FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

AC

TE HI W

VA LA C

DI

ST

PU RP LE UR

RA

DI A

BA N

NT

BL SK Y RB ET SO

NA

BL

E ON

L YA

E PU RP L

UE

L AT OL

DY UN RG BU

VY

UE

BL U

BL UE

E

PA

CI

FI

AS

C

H

GR

GR EY

Y UE BL LT

RO

NA

VY

CO BA

BL UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FÄRGER

GR EY

FÄRGER

Y

CA PRIS 69 kr EY

CA PRIS 69 kr

EY

ART NR TU03T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

K

ART NR TW04T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-3XL* (*3XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

19


SUPER PREMIUM T T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bomull/lycra. Tål tvätt i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 00% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Heather Grey CA PRIS 66 kr VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FÄRGER

HEAVY COTTON T Rundhalsad t-shirt i 195 grams bomull. Klassisk passform. Perfekt för större kampanjer. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS 59 kr

20

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


RINGSPUN PREMIUM T Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tål 600 tvätt.

ART NR 61-422 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i färgerna White, Black, Heather Grey och Navy) CA PRIS 64 kr

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd. Tål 600 tvätt. ART NR 61-424 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 64 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FÄRGER

CREW NECK

T-SHIRTS

21


INSPIRE MEN'S T Rundhalsad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM042 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

A

D

AL

SI

IL

LE

FU

NI

CH

RE

RK DA LE RP PU N BA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH LE

KH

NI

AL

AK

I

EE GR

M

IL

RE

AL

GO

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 81 kr

INSPIRE WOMEN'S T Rundhalsad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW043 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

VY NA

GH T

K

LI

SP O

D RE

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

PI N

LE RP PU N BA

AK I

M

KH

I

AL NI LE IL

KH

AK

M

RE

AL

GR

LD GO

GE AN OR

EE

N

GE AN OR N BA UR

22

GR

GR RT

GR EY K DA R

BL AC K

L OL

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 81 kr


MEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för herr med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FÄRGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 121 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för dam med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA

VY

H GR ER EY LIG H

AT

ST

HE

H GR ER EY DA

RE

LE

FO

D RE

HE R AT HE

HE

AT

HE R

PU

RP

L AT H BL ER UE RO YA HE

HE

AT H

ER

NA VY

HE

AT

BL AC K

W

HI

TE

RK

FÄRGER

T

CA PRIS 121 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

23


VALUEWEIGHT V-NECK T V-ringad klassisk t-shirt för herr med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-066 MATERIAL 100 % bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) 2 VIKT VIT 160 g/m 2 VIKT FÄRG 165 g/m STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, navy och Heather Grey) CA PRIS 64 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FÄRGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES V-ringad dam t-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-398 MATERIAL 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit: 160 g/m2 Färg: 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 64 kr

24

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FÄRGER


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-038 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-5XL* ( *4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey)

CA PRIS 86 kr

DE EP

HE R

GR

NA VY

EY

R

HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR HEA EY TH E

GR T GH

RK

AP HI

K AC BL

W

HI TE

TE

FÄRGER

#E150 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR TU05T ART NR DAM TW06T MATERIAL 100 % förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85 % bomull, 15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

AL I AK KH N BA UR

BR OW N R BE A

GR E TT L

RO Y

VY NA

RK EE

N

DA

SP

AN G OR

BL

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 108 kr

V-NECK T-SHIRTS

25


#E190 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR TU07T ART NR DAM TW08T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT VIT 185 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

26

LE RP UR

BA N

PU

DY UN RG BU

BA N UR

RE

D

OR

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

AN GE

CA PRIS 157 kr


INSPIRE LSL T /WOMEN Långärmad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TW071 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

D FI

BA CO

UR

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 122 kr

INSPIRE LSL T /MEN Långärmad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TM070 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S-3XL

D RE FI RE

CO BA

N BA UR

LT

VY NA

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 122 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

27


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Klassiskt herrlinne med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-098 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgängligt i White, Black, Navy och Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 53 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Damlinne med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-376 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 53 kr

28

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


BASEBALL

LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. CA PRIS 96 kr

E

/R ED

L

W HI T

TE BL

W

W

HI

HI

TE

TE HI

/ U ER O Y A

EE

P

/B LA CK

NA V

Y

FÄRGER

/D

61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SHORT SLEEVE BASEBALL T UNISEX t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

LY HI T GR E / EE KE N L

ED /R TE

W

W

W

HI

HI

EE

P

TE BL / R UE OY A

L

NA

ER

/D TE HI W

W

W

HI

HI

TE

/B

LA

TE / GR HE EY AT H

CK

FÄRGER

VY

CA PRIS 74 kr

VALUEWEIGHT RINGER T UNISEX t-shirt med kontrastfärg vid ärmslut och halslinning. Klassisk passform. Tear-away-label. ART NR 61-168 MATERIAL 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-3XL

/W

HI T

E

/

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

VY NA

RE D

HI /W

/W K AC BL

RO YA W LB HI L TE UE

TE

TE HI

ED /R E HI T

HI W

W

AV /N W

HI

TE

/B TE HI W

TE BL / R UE OY A

Y

LA CK

FÄRGER

L

CA PRIS 74 kr

CONTRAST

T-SHIRTS

29PIKÉ

En snygg piké är aldrig fel! Pikén har gått från att vara ett renodlat sportplagg till ett plagg som kan bäras vid de flesta tillfällen. Preppy eller casual, du väljer stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Piké med modern passform för dam. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

CA PRIS 199 kr

NA VY

HE

R

LE RP

LO RN F

TU

32

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

HE

SL

AT

AT E

CO AR CH

W

BL

HI

TE

AC K

AL

FÄRGER


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

ORANGE

NEON ORANGE

SUNFLOWER

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Piké med modern passform för herr. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ010 MATERIAL 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfärger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfärger: 60% bomull, 40% polyester ) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL* (*S-5XL i färgerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 199 kr

PIKÉ

33


PREMIUM POLO

PREMIUM POLO LADIES

Herrpiké i 100% bomull. Tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

Figursydd dampiké i 100% bomull. Två knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

ART NR 63-218 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR S-3XL

ART NR 63-030 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

Y HE IC ET AT HL

NA EP DE DY UN

BL UE

E

BU

Y SK W ER NF LO AT H

ER

SU

T M IN O NE

RG

HE

GE OR AN

RE D N EE GR LE TT BO

Y LL KE

VY

GR E R AT HE

GR AP H GH LI

UE BL E AZ UR

RO

A CH SI FU N GR EE

AT H HE ET IC AT

HL

M NE O

T

BL A UE BL YA L

VY NA

D RE E LI M

NF LO ER

SU

IN T

N EE GR LE TT BO

CK

E HI T W

SK

Y

GR EY

UE BL E

W ER

AZ

UR

L RO YA

GE OR AN

NA VY SI A CH FU

BL U

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

HI TE W VY NA P DE E Y GU ND BU R

N EE GR Y LL KE

34

LI M

FÄRGER

IT E

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 114 kr IT E

CA PRIS 125 kr


BARN

SIDA 239

65/35 POLO Herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S-5XL* (*4-5XL tillgänglig i Black, White, Navy och Heather Grey)

VY

NA

VY

NA EP

ER

DY UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

DE

HE AT H

YA L

DA RK GR HEA EY TH RO R HE AT

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W LO NF

AN

R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

OR

AT

RE

HE

D

R

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

NA

UE

VY

W

HI

TE

BL AC K

ER

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 129 kr

65/35 POLO LADIES Dampiké med kvinnlig passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut i mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS-2XL

VY

VY

NA

NA R

BU

RG

UN

DY

DE E

P

HE AT N R HE AT

BO

TT L

E

GR

GR

EE

EE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

BL AL RO Y

ER W NF LO SU

RE D

HE

DA UE

YA L RO ER HE

AT H

VY NA D RE R AT HE HE

HE

R AT HE HE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FÄRGER

RK GR HEA EY TH ER

CA PRIS 129 kr

PIKÉ

35


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567M MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FÄRGER

RD

CA PRIS 297 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567F MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

36

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

RD

CA PRIS 297 kr


MEN´S STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra. Tre kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566M 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

YA L

CA PRIS 295 kr

LADIES STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra, något längre modell. Fyra kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566F 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

YA

VY

RO HT

CH

IG

EN RE

D

BR

FR

GH T LI

CL

AS

SI C

IA CH S FU

UN DY BU RG

NA

OR D OX F

GR NV

OY

AC K

SK Y

AZ UR

E

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 295 kr

PIKÉ

37


MEN'S PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508M 100% ekologisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 288 kr

FR

EN

AQ

UA

NA CH

E ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FÄRGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Feminin passform. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508F 100% ekologisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 267 kr

38

L RA TU NA

UA AQ

NA H EN C FR

ST

ON

E

K BL AC E OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FÄRGER


INSPIRE POLO /MEN Piké för herr i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR S-3XL

NK PI

LI L

CH

ID

IA

OR

NN LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

AL T CO B C LA

LE RP PU T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

BL UE

VY N BA UR

HE AT

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 131 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Piké för dam i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern feminin passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR XS-2XL

LT

N

CO BA

BA C

UR LE

ID CH

EN GR E ID OR CH

SO

N BA

LA R

OR

YE LL

AN

OW

GE

M

IL

OR

NN I

AL

PI

LI

NK

LA

PL E PU R IA NT RA D

GE

KI

N

UR

FI

OR

RE

AN

RE D

T RB E SO

UR B

AN

KH A

EE GR LE BO TT

BL UE

VY NA

GR AT HE HE

T IN L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

R

GR K DA R E

W

HI

BL AC

TE

K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 131 kr

PIKÉ

39


ID.001 PIKÉ UNISEX Piké i 100% bomull och med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PUI10 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL

UE BL YA RO

A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY NA

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 110 kr

ID.001 LADY PIKÉ Piké i 100% bomull för dam, med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PWI11 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL

40

UE BL RO YA

EE N

CO

RA

L

A CH SI FU N

GR BO

TT

LE

GR Y LL KE

SA ND

EE

D OL IG IL CH

KI N

L

VY NA

AT H HE

IN E

LE PU

LI

BR

OW

N

PU M

RE

D

OR

AN

GE

W

T GH

RP

BL UE

AN

BL

TH

ER

RA

K AC

TE HI W L AT OL

CI

TE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 110 kr


HEAVY 65/35 POLO Kraftig herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60o tvätt. ART NR 63-204 MATERIAL Easy care 65% polyester, 35% bomull VIKT VIT 220 g/m2 VIKT FÄRG 230 g/m2 STORLEKAR S–3XL

EN GR E E TL BO T

RE D

DY RG UN BU

BL YA

L

VY

RO

EP DE

NA

NA VY

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 161 kr

PIKÉ

41


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ012 MATERIAL 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL CA PRIS 283 kr

/L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FÄRGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké för dam med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 283 kr /L K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM E

NG RA /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ RO YA W LB HI L TE UE

/R VY NA Y AV /N D RE

TE RE

D

/W

HI

/P PL E PU R

42

ED

TE /W HI VY

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FÄRGER


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Piké i 100% bomull med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

EL LO W

NG E BL

AC

K

BL AC K

/Y

/O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE HI /W VY

OS QU

Y BL

CO

AC

LI

K

M

E

/T

/N

UR

AV

TE HI /W D RE

RN / N FL AV OW Y ER

IE

NA

RO YA W LB HI L TE UE

/

/ Y AT H BL ER AC GR K E

HE

AC CH K H AR EA CO TH AL ER KY /S DY UN RG

BU

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FÄRGER

/W HI TE

CA PRIS 283 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Piké för dam med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Figursydd passform med lite längre bakstycke. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

K

/

TE

BL

CH

AC

AR W CH HI O TE AL

LO

/R K AC BL

BL

HI BU

RG U

ND

Y/

W

/ RO YA W LB HI L TE UE

TE /W HI VY NA

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

W

/Y EL

ED

TE AC

HI T

K

E/

/W

NA

HI

VY

FÄRGER

W

CA PRIS 283 kr

PIKÉ

43SWEAT SHIRT Världens första Sweatshirt tillverkades av Benjamin Russel. Grundaren av varumärket Russel år 1920. Redan då blev Sweatshirten ett måste i garderoben!


BARN

SIDA 233

HOODED SWEAT Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

EP

NA

VY

NA VY

GR

DE

RK

RG BU N EE

ER

GR

W

Y

LO

LL

NF

C

OL

OL

AT

E

IV

E

KE

SU

OR

RE

AN

D

GE

RE R HE AT HE

UN

RP LE PU

Y SK

D

HE

AZ

AT

UR

HE

E

R

BL

BL UE

UE

YA RO

UE BL L YA RO NK PI T GH LI

N EE GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L

DA

LI G

HE R

GR

TE HI W Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FÄRGER

EY

226 kr

HT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-5XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy, Bottle Green, Red, Burgundy, Royal Blue, Classic Olive, Light Graphite. 3-4XL i White, Navy. 3-5XL i Black, Heather Green, Deep Navy)

BL AC K

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT LADIES Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

46

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FÄRGER

EY

CA PRIS 226 kr


HOOD

SWEATSHIRT

47


48


BARN

SIDA 233

AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i herrmodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265M 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

YA GR OY NV

BO

CO

TT

BU

LE

RG

GR

UN

EE

EY

N

FR

BR

IG

EN

HT

CH

T GH LI DY

D RE C SI AS CL

RO

NA

FO OX

K BL

AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 400 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i dammodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265F 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-3XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 400 kr

HOOD

SWEATSHIRT

49


50

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

EE N

GR

JA DE

Y

KE LL

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

SU N

AN

OR

RE D

FI

I

IL

CH

D

RE

NK

PI NK

HO T

PI

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

SS

LO

YF

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

NK

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SK

SE

IA N

UO I

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FÄRGER

TU RQ

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Huvtröja med feminin passform. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001F MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–2XL

CA PRIS 264 kr


R

IN

N

PI E

UI T

EE

BI SC

GR

SE

E

DY E

LA TT

FO

RO

PK

PU M

ER

NG

GI

HY

EA RT

Y

ST

DU

EL

CA RA M

ED

AR

EP

H

AC

PE

T

EC

ND

RF

SA

PE

RT

SE

DE

N

OW

BR

DE

NU

HA

TE

LA

CO

N

EE N

EE

GR

CH O

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR

N

EN

GR E

GR EE N

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

JA

N

EE

GR

EE N

GR

G

IN

SP R

KE LL Y

N

EE

GR

EE N

GR

N

IE

AL

E

M

LI

LE

M ON

OW

LL

YE

BE T

ER

SH

SU N

GO LD

RD

TA

US

H

US

CR

GE

AN

OR

GE

AN

M

OR

T

RN

BU

OR AN GE

CH IL I

D

RE

D

RE

HO T

RE

NS ET

SU

RE D

FI

CK

BR I

Y

RR

BE

AN

CR

BU RG

K

NK

PI

NK

K

PI N

K

PI N

LE

NK

PI

PI

TI C

PS

LI

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

OK E

SM

RP

PU

Y

IC

AG

M

UN DY

ND

NK Y

PI

CA

TA

Y

ET

RR

BE

UL

OL

VI

PL UM

RG U

BU

M

EN

AG

D

IL

M

W

RA

UL T

E

RP L

PU

DE R

ET

IL

VO

LA VE N

UE

TR

UE

BL

IN T

ER

W

E

RF

UE

SU

ER M

PP

PE

SE

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

BL

BL UE

UE

BL

N

IA

AI

W

HA

UE

UE

BL

RE

HI

PP

SA

L

BL

BL UE

CA L

PI

TR O

YA

RO

M

A

E

SM OK

SE

NI

DE

DE EP

VY

NA

RD

NA

VY

NA V

UE

BL

EN CH

FR

E

OR C

FO

OX

NE W

AI RF

AS H

GR E Y

Y

GR E

T

ER

L

EY

GR

US

ND

OO

M

TH

HE A

EL

ST E

OA

GR EY

RC

CH A

OR M

ST

OK E

SM

BL AC K

AC K

TE

HI

W

BL

K

AC

BL

T

EP

DE

JE

IC

CT

AR

Y

FÄRGER

PR

M VA IL NI KS LL HA A KE

SIDA 234

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Huvtröja med dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–5XL* (*4XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy, Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Purple, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky Blue)

CA PRIS 264 kr

HOOD

SWEATSHIRT

5151


BARN

SIDA 234

ORGANIC HOODIE Huvtröja med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Dubbla tyglager i huvan, genomgående ficka på magen, mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester. Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 363 kr

52

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FÄRGER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU33B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-3XL

E

GE

BL UE

FO G

BL U RO YA L

AN

SE

OR RE

FT

PU

SO TE W

HI

HA OC

F OF

FO

M

RE

PL AP

RO

D RE

BU N

E

ST

GR

GR

EE

EE

N

M

E M LI

UE VY NA

RG

EN AG

DI RA

ZZ FI OW LL YE

BL

R AT HE HE

TA

UN

PI

DY

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH AS

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FÄRGER

EY

CA PRIS 360 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW34B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-2XL

CA PRIS 360 kr

G

UE

FO RE PU

SO

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

BL UE

AL

BL

E

RE D

BU N

OF

F

W

HI

HA OC M

T ES FO R

TE

EE GR

EE GR PL E AP

NA VY DY

UN RG

NT A AG E

N

M

E LI M

BL U

GR E HE AT HE

AS PI NK

RP PU AN T DI RA

GE SA ZZ FI OW LL YE

R

T PH

AL

PU BL AC K LE

W

HI TE

RE

Y

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

53


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

ART NR WU03W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

ART NR WW04W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FÄRGER

EY HE

R

HA N

M

T

ID

GR

GR EY

AL

BL

UE

H BL ER UE RO YA

L

HE

AT

EL EP

HE R AT

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

R

OR

AN

RE D

GE

HE

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L PA

LI

GE SA

GH

T

JA D

E

K AT H GR ER EE DA N R

HE

ST RE FO

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

LE

ER T

DE NU

AL EN I

RA D

PI LE PA SA ND

KI KH A

OW LL YE R LA SO

GE SA

LI GH

T

JA DE

K AT H GR ER EE DA N R

HE

NA VY

HE

BL NA VY DE R

NK

NK PI DY CA N

NK PI

LA VE N

Y SK PU RE

AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

E NG OR A E PU R

PA LE

DE SE

YE

LL

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

T AL AS PH UE

EY GR HE R AT HE UE BL N IA

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

54

PU RE BL AC K

HI W

G FO EY GR

AT HE

RO LE RP PU HE R AT HE

RE D

PA

TE

ID H BL ER UE RO YA

UE BL YA L

R HE AT HE E RP L PU IA NT RA D

LA

K PI N LE

M R HE AT L

HE

EL NA VY

UE BL VY NA ER VE ND

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY NT HA EP

HE HE AT

EY GR R TH E HE A

GR

PH AS R

PH A AS

BL AC K

LT

PU RE

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FÄRGER

EY

CA PRIS 281 kr AL T

CA PRIS 281 kr


KING HOODED Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU02K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 411 kr

G EY GR NK

LE

PI

RP

TA

PU

AG

KH

N

PU

YE

RE

LL

OR

OW

AK

I

FI

AN

ZZ

GE

M

RA

DI

PU

AN

EN

T

SK RE

IC RD NO

SE RO FT SO

FO

M R AT HE

R

HE

AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

D RE

ID

EY T AL PH AS

BL

GR

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

EE

N

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

EE GR

GR

EY

FÄRGER

QUEEN HOODED /WOMEN Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW02Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

G FO

M

GR

EY

AT HE R HE

NK

LE

PI

RP

AG EN

TA

PU NT IA

M

RA D

KI

ZZ FI OW LL YE

KH A

RE PU GE AN OR RE PU

EN

SO

ID

EY R HE AT HE SK Y

BL C RD I NO

SE FT

RE

D

RO

ER CH RK DA

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

GR

T AL PH AS UE

E BL U L

RY

NA

VY

RO YA

BL U

E

W

BL AC K

HI

TE

PU

RE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 411 kr

HOOD

SWEATSHIRT

55


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Exklusiv hoodtröja med dubbla tyglager i huvan. Breda platta snören i huvan. Ficka fram med utgång för hörlurar. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH101 70% ringspunnen bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FÄRGER

VY

CA PRIS 363 kr

STREET HOODIE Huvtröja i tjockt material med tumhål för ett modernt utseende. Praktisk mobiltelefonficka och dold öppning för hörlurar inuti kängurufickan. Dubbla tyglager i luvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. TearAway-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH020 80% kammad bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

IL

FI

RE

RE

D

CH T HO

CH EN FR

RE D

NA

GR E HE

AT

HE

R

AL CH

AR

CO

CK BL A JE T

56

VY

Y

FÄRGER

I

CA PRIS 370 kr


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Huvtröja i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Känguruficka. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI24 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL CA PRIS 223 kr

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

57


LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Klassisk passform. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-awaylabel. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

AT

DE EP

HE

R

GR

EY

AP HI TE GR T

HE

GH

GE AN OR

RE

D

DY UN RG BU

N GR LE BO

KE

TT

LL

Y

GR

EE

EE

N

RO

AZ

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 189 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 185 kr

VY NA

RE D

FU

CH S

IA

DE EP

HE R HE AT

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

GR

HI GR AP

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

58

EY

TE

FÄRGER


FRUIT FACT

Up to 60% of waste water is recycled FRUIT FACT by our modern treatment Up to 60%plant. of waste water is recycled by our modern treatment plant.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

And we've set ourselves bigger targets for 2030.

For years we’ve been the the right thing. Nowwe’ve we’ve committed to more. do even more. For years we’vedoing been doing right thing. Now committed to do even Find out how going to ensure that more of what doushelps us all belong Findwe’re out how we’re going to ensure thateven even more of what we dowe helps all belong to more a better, more sustainable futureat at www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way www.fruitoftheloom.eu/the-fruit-way to a better, sustainable future


60

/

/

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O

T GO BLA LD CK

JE

JE FI T B RE LA RE CK D /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

/

FÄRGER

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

SIDA 237

BARN

BASEBALL HOODIE

Hoodtröja med raglanärm. Huva och ärmar i kontrastfärg. Känguruficka med liten öppning för hörlurar. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH009 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR S–2XL

CA PRIS 347 kr


BARN

SIDA 236

VARSITY HOODIE Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen med ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH003 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS*–5XL* (*XS tillgängligt i färgerna Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL endast tillgängligt i färgerna Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL endast tillgänglig i färgerna Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

C JE HAR T C BL OA AC L K /

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

/

J SU ET N BL YE AC LL K OW / FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

JE T GO BLA LD CK

/G OL ND Y RG U BU

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

/

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

D

R

FR

/

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE / HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

E SK NC Y HN BL A UE VY

SU PU N RP YE LE LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D / F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

JE HO T B T LA PI CK NK /

AT FI HE RE R RE GR D EY

HE

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

N S GO T G LD RE E

RE FO

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

A SA THE PP R G HI R RE EY

/

/

JE T PU BL RP AC LE K /

HE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y / SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

SA

SU N FI YE RE L RE LOW D /

CH BU AR RG CO UN AL DY / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

FI R W ER HI ED TE /

FÄRGER

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

CA PRIS 316 kr

HOOD

SWEATSHIRT

61


BARN

SIDA 236

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 475 kr

FR

CO

EN

NV

CH

OY

NA

VY

GR EY

FO OX

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

62

LI GH T

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FÄRGER

FÄRGER

BL

CA PRIS 475 kr

W

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

63


64


BARN

SIDA 235

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–5XL* (*3XL i Black, Heather Grey, Deep Navy. 3-5XL i Black, Heather Grey)

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

E

CA PRIS 313 kr

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 363 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

65


BARN

SIDA 235

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Collegejacka med kvinnlig passform, dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

EY L EE ST

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

66

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

E

FÄRGER

363 kr

JE

FÄRGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 339 kr

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tillgänglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

W

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

AR CT

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

UE BL RO

YA

L

BL VY NA

AT HE

TE

SE

W

HI

RO

OF

SO

F

FT

D RE

GE SA

UE

GR HE

R

T AL PH AS

K AC BL

W

HI

TE

PU

RE

FÄRGER

EY

CA PRIS 435 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 435 kr UE BL RO YA L

NA VY

AT HE

TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

BL UE

GR E HE

R

T AL PH AS

CK BL A

W

HI

TE

PU RE

Y

FÄRGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

67


KING ZIPPED HOOD Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU03K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 492 kr

RY

HE

HE

AT H

AT HE

R

ER

M

T AL PH AS

D

AK

I

ER CH DA

KH

RK

RE

BL UE BL L YA RO

ID

GR EY

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA

GR

EY

FÄRGER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW03Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

68

EY

M

ID

GR

HE AT

HE

R

R

KH

RE D

ER CH DA RK

AK I

RY

HE

AT HE

AL T AS

PH

K BL AC UE BL AL RO Y

NA VY

BL UE

W

HI

TE

PU

RE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 492 kr


ID.205 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Hoodjacka i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Kängurufickor och dold dragkedja. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI25 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-XXL CA PRIS 308 kr

RE D

VY NA

HE AT

HE

R

CI RA AN TH

BL AC

K

TE

GR E

Y

FÄRGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

69


LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT

Collegejacka i tunnare kvalitet för dam med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

Collegejacka i tunnare kvalitet för herr med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. 62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

HE A

EP DE

TH E

R

NA

GR

VY

EY

IT AP H GR T LI GH

AN GE

RE D

RG U

ND

Y

UE E UR AZ

GR E LL Y KE

BU

HI TE BL L YA RO

EN

D RE

SI A

UE

W

NA DE EP

GR EY AT H HE

CH

RG BU

FU

UN DY

UE BL E UR KE LL Y

GR

EE N

AZ

ER

AP HI GH T

GR

K

LI

BL AC

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN

OR

FÄRGER

E

FÄRGER

VY

CA PRIS 262 kr TE

CA PRIS 224 kr

OR

70

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT JACKET

BL

LADIES HOODED SWEAT JACKET


URBAN VARSITY ZOODIE Hoodjacka som är lite högre i hals. Kontrastfärgade ärmar och insida av huva. Kängurufickor med ingång för hörlurar. Mudd med ränder i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

/

CA PRIS 471 kr

VARSITY ZOODIE Collegejacka med dubbla tyglager och kontrastfärg i huvan. Dragkedja och snoddar i kontrastfärg. Två frontfickor och mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH053 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

BU CH RG AR UN CO DY AL /

CK LA CO

AL

/B

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

CH

AR

T GO BLA LD CK

JE

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

/

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE FI T B RE LA RE CK D / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

F JE IRE T R BL ED AC / K

FÄRGER

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CA PRIS 370 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

71


72

Y

ST

EE

GR

D

AR

US T

DU

M

N

SA ND

E

PI

T

N

UI

SC

BI

ND ER

VE

LA

SE

GR EE

IN

RT

TE

LA T

RO

PK

M

SE

DE

PU

ER

GI NG

HY

RT

EA

ST Y

DU

EL

M

RA

CA

M VA IL NI KS LL HA A KE

T

IN

M

ER

PP

HO

T

E

TE

LA

CO

N

EE

GR

N

EE

GR EE N

GR

CH O

OL IV

ST

FO RE

TL E

BO T

EE N

GR

DE

JA

KE LL Y

EE N

GR

US

OW

LL

YE

E

M

LI

N

SU

LD

GO

CR

H

GE

AN

OR

D

RE D

RE

GE

T

AN

OR

RN

BU

RE

FI

K

BR IC

Y

RR

NK

BE

PI

AN

CR

T

HO

K

K

PI N

PI N

PI N

Y

BY

ST

DU

BA

SS

LO

YF

ND

CA

UN

DY

LE

UM

PL

RG

BU

K

SU RF

UE

BL

BL UE

PU RP

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

IA

AI

W

HA

UE

BL

UE

BL

RE

L

HI

PP

SA

YA

RO

RD

Y

EY

VY

NA

VY

NA

UE

BL

GR

GR E

CH

EN

FR

FO

OX

NE W

CE

H

AS

TH ER

OR

AI RF

HE A

T

L

EY

GR

US

ND

OO

M

L

EE

ST

OA

RC

CH A

EY

GR

E

OK

SM

ST OR M

BL AC K

K

TE

BL AC K

AC

HI

W

BL

C

DE EP

JE T

TI

AR C

FÄRGER

PE

NU DE

SIDA 236

BARN

AWDIS SWEAT

Rundhalsad sweatshirt i 40 färger. Modern passform. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH030 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-5XL** (*3XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL endast tillgängligt i Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Arctic White, Baby Pink, Burgundy, Charcoal, Fire Red, Royal Blue)

CA PRIS 222 kr


BARN

SIDA 236

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FÄRGER

GR HEA EY TH E

R

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 171 kr

R

CA PRIS 291 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*White, Black, Navy, Deep Navy och Heather Grey i 3XL)

HE

262M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

AT

Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

73


ORGANIC SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Raglanärmar, dubbla sömmar, mudd i krage, nerderkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 292 kr

74

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FÄRGER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WU31B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

E

FO G

BL U

BL UE GE AN

SE

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

TE W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

GR ST

E PL AP

RO YA L

VY NA DY

UN RG BU N EE

N EE GR

E M LI

UE

ER AT H HE

EN AG M

ZZ FI OW LL YE

BL

T AL PH AS PI TA

PU T AN RA

DI

SA

GE

RP

NK

LE

BL

W

AC

K

HI TE

PU R

E

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 292 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WW32B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL

E

UE

FO

G

BL U

GE

BL

YA RO

PU R

E

OR

AN

SE RO SO

FT

D

N

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N EE GR

L

BL U VY NA

RG BU

RE

UN DY

PI TA AG EN M

AP PL E

E M LI

E

GR R HE

AS NK

LE RP PU T AN RA DI

SA GE ZZ FI OW LL YE

AT HE

PH

AL

PU BL AC

K

TE HI W

T

RE

FÄRGER

EY

CA PRIS 292 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

75


ID.202 50/50 SWEATSHIRT UNISEX rundhalsad sweatshirt i modern passform som passar både dam och herr. Mjuk borstad insida. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable.

ART NR WUI23 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL

76

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 153 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 140 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FÄRGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 140 kr VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

77


KING

CREW NECK Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU01K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 312 kr

FO G

M R

GR

EY

AT HE

M

RA

DI

AG

AN

EN

T

TA

PU

PI

RP

NK

LE

HE

Y SK

ZZ FI LL

KH

OW

AK

I

RE PU AN

YE

N

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

ID

GR EY ER HE

UE

SE

GE

RO

NO

YA

RD

L

IC

BL

BL

UE

BL

AS

AT H

PH

AL

T

E PU R K AC

HI TE W UE BL VY NA RY ER CH RK DA

EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

GR

EY

FÄRGER

QUEEN

CREW NECK /WOMEN Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW01Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 312 kr

NK

CH ER RY

GR DA

RK

PI TA EN AG

EN

M N

BO TT

LE

GR E

EE GR UA AQ

BL UE NA VY

EY

HE HE AT

IA

KI KH A

FI OW LL YE

RE PU

ZZ

GE OR AN

SE RO FT SO

78

RE D

R

FO

M

G

ID

EY GR RP PU NT

SK

RA D

NO RD

PU RE

IC

Y

BL UE

LE

HE

AT

AS

HE

PH

R

AL

T

RE PU BL AC K

TE HI W UE BL L YA RO

GR E

Y

FÄRGER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

GR M ID R AT HE GE AN

D

OR

RE ER

M

EL

HE AT H

PA

OW

GE

YE LL

AN

SO

LA

RE PU

R

OR

LL YE LE PA

SA GE

LI

GH T

JA

DE

K TH GR ER EE DA N R

GR ST RE FO

HE A

N EE

N

OW

SA ND T DE

IL M

EE GR LL Y KE

SA GE

DE JA GH T LI

SE R

NU DE

LE N

IA L

YE LL R SO

LA

RE PU

KH

OW

GE AN OR

LL YE LE PA

DE

K TH GR ER EE DA N R

HE A

GR ST RE FO

OW

SA ND T SE R

NU DE N EE

N

AK

I

CA

E IN W

AT HE

RE D

PI LE

Y ND

NK PI

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

H BL ER UE RO

BL AL RO Y LE RP PU R HE

AN T RA DI

GE AN

D RE ER

YA

L

HE

AT HE

EL EP H UE

NA VY R AT HE HE LE RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE

AI W HA

AN T

R HE HE AT

UE BL NA VY

HE

UE BL N IA

E IN W

GR EY

PH

AL

AS

T

RE PU BL AC K EY AT HE R

G FO GR EY

GR

YA H BL ER UE RO

AT HE

PU R HE AT HE

HE AT H

RE D

TE W

L

HE UE BL

AL RO Y LE RP

LE RP PU AN T RA DI

NK PI LE PA

HI

M ID AT HE

EL EP H R

AT HE

R

AN T

R HE

NA VY

HE AT

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND I

CA

GR

GR EY

PH AS

AL

HE

HE

AT

NA VY

HE

R

BL

GR

UE

EY

AS PH

BL AC K

T

RE PU

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI AK KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

ON

FÄRGER

AL T

FÄRGER

EY

CA PRIS 207 kr AL T

CA PRIS 207 kr

EY

WU01W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

AS PH

WW02W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

79


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidlös, heavyweight sweatshirt med rundad hals och raglanärm. Mudd i hals, nedtill och ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH130 70% ringspunnen bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY

BU

HE

NE W

AT

FR EN CH

EY HE

R

GR

AL CO CH AR

AR

CT

JE T

IC

W

HI TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 270 kr

SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT UNISEX sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

80

RE D RE

UN RG BU

IR E PP H SA

FI

DY

UE BL

VY CH EN FR

HE

AT

HE

R

NA

GR

AL CO CH AR

JE

T

BL

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 332 kr


FOR A BETTER TOMORROW OEKO-TEX 100% CERTIFIED

All Russell® products are Oeko-Tex® Standard 100 (08-5941 Shirley) certified.

100%

TRANSPARENCY 100% of our supply chain is disclosed online.

265M Authentic Hooded Sweatshirt

belong TO A BETTER FUTURE

Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org

For years we’ve been doing the right thing. Now we’ve committed to do even more. Find out how we’re going to ensure that even more of what we do helps us all belong to a better future at www.russelleurope.com/csr

81


ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Raglanärm. Mudd nertill och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 287 kr

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Exklusiv sweatshirt med modern passform. ¼ blixtlås i hals. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i kragen. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

270M 80% bomull 20% polyester 280 g XS-4XL

82

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 458 kr


SWEAT JACKET Sweatjacka i herr- och dammodell. Dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Tear-away-label.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL XS-2XL Light Graphite endast i herrmodell.

CA PRIS 307 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FÄRGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Exklusiv sweatjacka med modern passform i kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR

267M 267F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford) STORLEKAR DAM XS-XL

VY NA FR EN CH

T GH GR E TL BO T

BU RG

UN DY

EE

N

LI

CO NV

OY

OX

FO

GR EY

K BL AC D RE C SI AS CL

BR IG

HT

RO YA L

W

HI

TE

FÄRGER

RD

CA PRIS 494 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

83


FRESHER FULL ZIP SWEAT Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

FI R

E

RE D

NA VY FR EN CH

HE

AT HE

R

GR

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 363 kr

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja, raglanärmar och två sidfickor. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-160 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 247 kr

EE GR E TT L BO

VY NA DE

AN GE

RE D

OR

HE

EP

R AT HE

GR HT LI G

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL YA L RO

EE N GR Y KE LL

84

GR EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER


COLLEGE JACKET UNISEX baseballjacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

VY

RE D E FI R

HE

OX

AT

FO

HE

RD

R

NA

GR

BL AC K JE T

FÄRGER

EY

CA PRIS 363 kr

BARN

SIDA 237

VARSITY JACKET Kraftigare UNISEX baseballjacka i college-material med kontrastränder på mudd och krage. Två frontfickor. Stängs med tryckknappar. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–3XL* (*3XL endast tillgänglig i Burgundy/ Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FI R W ER HI ED TE /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ BU RG GR UN EY DY

HO

T

PI

NK

/W

HI T

E

OX

FO W RD HI NA TE V Y

/

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

TH W ER HI G TE RE Y

HE A

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 384 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

85


MEN'S AUTHENTIC CUFFED JOG PANTS Exklusiva sweatpants i hållbar design och modern passform. Tillverkad i kammad bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja. Mudd i midja och benslut.

NA V

Y

OR D

NC H

OX F

FR E

GH T LI

FÄRGER

268M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL 439 kr

BL AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR CA PRIS

ELASTICATED JOG PANTS Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

CA PRIS 184 kr

HI

VY

W

NA

EP DE

HE

TE

VY

R HE AT

RK DA

NA

GR

GR HEA EY TH E

K AC BL

EY

R

FÄRGER

COLLEGE CUFFED JOG PANTS Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

86

UN DY

W IC CT AR

BU RG

HI T

E

VY NA EN FR

HE

AT

HE

R

CH

GR

AL CO CH AR

JE

T

BL

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 255 kr


LIGHTWEIGHT SHORTS Shorts med dragsko i midja. Två sidfickor. Oborstad insida. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 125 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FÄRGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med dragsko i midja. Snodd i kontrastfärg. Två sidfickor en ficka bak. Rebrandable.

Retroshorts för dam med dragsko i midja. Kontrastfärgad kant och sida. Två sidfickor. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FÄRGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FÄRGER

/W

CA PRIS 270 kr

/

CA PRIS 132 kr

RE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR SK069 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 220 g/m² STORLEKAR XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

87SPORT

Vi har samlat det bästa inom funktion och sport. Brett utbud med massor av härligt krispigt färgstarka kläder i skön komfort


90


N

KE LL Y

EE

GR

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

GH T

BR I

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

N

T

HO

K

PI N

NK

PI

G

TN IN

GH

LI

LE

RP

PU

GE

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

PP HI

SA

UE

BL

BL UE

RE

L

YA

RO

GE

GE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FÄRGER

SU

ER

AN GE

EL

M

LO W

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

DU M SK EL B AN LU GE E

SA G M EG EL R AN EE GE N

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EE

GR N

OW

LL

YE

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

GE

AN

OR

PU RP LE

AN GE

EL

M

RE D

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

OW

FL

RN

CO

PP

SA

BL UE

UE

BL

HI RE

L

YA

RO

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FÄRGER

LI

D

RE

LI G OR HT AN NI GENG

RE

FI

E

NG

EL A

M

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NK

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

PI

SIDA 231

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Färg 85 kr, Melange 106 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad funktions t-shirt för dam med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Färg 85 kr, Melange 106 kr

T-SHIRTS

SPORT

91


92


BARN

SIDA 232

COOL T

GIRLIE COOL T Funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast tillgänglig i färgerna Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple och Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FÄRGER

CO

CK

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 96 kr

CA PRIS 96 kr

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 42 färger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

93


94


PERFORMANCE T Funktions t-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDA 231

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

PERFORMANCE T LADIES Funktions t-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

E

91 kr

M

CA PRIS

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

LI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T-SHIRTS

SPORT

95


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr och dam. Mesh-detaljer på baksidan och under armarna för överlägsen andningsförmåga och fukttransport. Tillverkad i Slim-fit-tech material som är särskilt utformad för komfort och bekvämlighet. Raglanärm. Rebrandable. ART NR HERR TR011 ART NR DAM TR021 MATERIAL 100% polyester VIKT 135 g/m2 STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS-XL ÖVRIGT French Navy endast i herr, Hot Pink endast i dam. CA PRIS 160 kr

96

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FÄRGER


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Funktionslinne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionslinne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

NA

EY

CH EN

R

FR

HE

W

AT

NE

NK T

RG

PI

LE RP

LL OW

W

RI C

YE

LL O

EC T

N

EL

SU N GR

EE

E TT L BO

KE

LL

Y

GR

GR IC TR

EE

N

EE N

EL

OR

EC

AN

TR IC

GE

YE

CR

OR

US

AN

H

GE

SA

BU

HO

PU

PP

UN DY

UE BL HI

L YA RO

FI RE EE N GR E LI M

KE LL

Y

GR

RE D

EE N

N EE GR IC TR EC EL

RE

D RE

EL

FI

EC

RE

T HO OW LL YE TR IC EC EL

BL UE

NK TR IC

PI

NK PI

LE RP PU OW LL YE N SU

GR

L CH

T JE

HE

C CT I AR

CO A

K

W

UE BL L YA

NE

W

RO

FR

CH AR

CO

EN CH

AL

K AC JE T

BL

W HI IC CT AR

E BL U RE HI PP SA

AN GE OR IC TR EC EL

AR

FÄRGER

HI TE

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 85 kr

TE

CA PRIS 96 kr

VY

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

EL EC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T-SHIRTS / VEST

SPORT

97


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnesslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärg i halsringning och ärmhål. Brottarrygg. Nätpanel i övre delen av ryggen för extra ventilation. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CK

CH PUR AR PL CO E / AL

LA /B NK PI T HO

BL

AC BL

AC

K

AC BL

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

IN

NK

K GR / LIG EE H N TN

/H

OT

/R K

TE HI W

PI

ED

FÄRGER

G

CA PRIS 122 kr

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Linne i soft-touch material för dam. Öppen rygg med kontrastfärgade breda band. Double Strap Back Vest är konstruerad för att hålla dig sval och bekväm. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g XS-XL

98

LI

LE

M

EL

AN

GE

M

PU RP

EL FLO AN W GE ER

RN CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M K AC BL

BL

AC

K

EL

AN

GE

FÄRGER

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

CA PRIS 152 kr


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI® STRAP BACK VEST

Funktionslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Brottarrygg med resårband. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR027 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

BL UE SA

PP

CH

HI RE

AR CO AL

EL M K AC

TN GH LI

DU M SK EL B AN LU GE E

IN

PI T HO

RE FI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

W

BL

HI

AC

TE

K

AN

GE

FÄRGER

BL RA AC SP K BE M R EL RY AN / GE

CA PRIS 102 kr

PANELLED TRIDRI® POLO Funktionspiké i herr- och dammodell med meshpaneler för extra ventilation. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam endast i färgerna Black, Fire Red, French Navy och White.

CA PRIS 166 kr UE

D RE

SA

PP

HI

RE

BL

NA VY EN CH FR

AC

K

M EL

BL AC K

BL

AR

CT

IC

W

HI

TE

AN G

E

FÄRGER

VEST

SPORT

99


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Funktionspiké för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionspiké för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

CH FR EN W NE BL U

E

SE UO I

SK

Y

RQ TU

RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

FI RE

T HO

D

K PI N

PI IC EL EC TR

RG U BU

NA

EY HE R AT HE

UE HI PP NK

SA

RE Y ND

E RP L PU

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

100

GR

L OA RC CH A

BL T JE

X FL E

YA RO

E LI M

K

HI C CT I AR

L

GR

BL

EE

N

UE

SA W

LO YE L N SU

W

UE BL RE PP HI

RO YA L

D RE FI RE

HO

T

PI NK

NE

W

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU

BL

FÄRGER

RE

FÄRGER

TE

CA PRIS 172 kr VY

CA PRIS 172 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i färgerna White, Jet Black och French Navy)

AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

E

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast i färgerna Jet Black och Artic White)

BL U

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Ett orange märke vid knappslån samt orange tråd i översta knappen. Material: 58% bomull, 42% Polyester

Sportpolo i dubbelstickat tyg med mjuk känsla och pikéstruktur för ett klassiskt utseende. DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Förskjutna axelsömmar som tillåter naturlig rörelsefrihet. Ribb i krage. Klassisk passform. 2 knappar i knappslån.

ART NR NK292 MATERIAL 58% bomull, 42% polyester STORLEKAR S-2XL CA PRIS 917 kr

ART NR NK295 MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR S-2XL

D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FÄRGER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FÄRGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 855 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalsad funktions t-shirt med lång ärm. Meshpanel i rygg. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAM TR060 MATERIAL 100% polyester VIKT 155 g/m2 STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 142 kr

102

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER


LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

GR EE

N

OW

EL

EL

EL

EC

EC

EC

TR

TR IC

IC

TR IC

YE

LL

OR AN GE

D RE

BL L YA RO

FR E

FI RE

Y NA V NC H

RC OA CH A

W

BL

HI

AC

K

TE

L

FÄRGER

UE

CA PRIS 154 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

LL

UE

YE

BL

EL

EC

TR

IC

RE HI PP SA

T JE

AR

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

OW

CA PRIS 154 kr

LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Långärmad funktiontröja med blixtlås i hals. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable.

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG E

/

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

FÄRGER

AC

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

BL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

CA PRIS 201 kr

LONG SLEEVE SPORT

103


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX Sportig hoodtröja i mjuk polyester. Dubbelt tyglager i luva och känguruficka fram. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

RO YA L

BL U

E

NA VY OR D

EL M EY GR

OX F

EY GR L EE ST

D RE

UN

RE FI

BL

BU

UE

RG

M

EL

DY

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

AN GE

CA PRIS 292 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Rörlig hoodie med 4-vägs stretch som håller dig varm vid kyligt väder. Raglanskärning i ärm och paneler i sida för smidigare passform. Material med fukttransporterande förmåga med quick-dry effekt. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

104

NA

EY

FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

FÄRGER

VY

CA PRIS 452 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lättviktshoodie i dam- och herrmodell med hög hals och hellångt blixtlås. Smal passform. Reflexpiping på ärmar. Rebrandable.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR ÖVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Marl endast i dam.

CA PRIS 520 kr

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FÄRGER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportig hoodjacka i mjuk polyester med raglanärm och kontrastpanel. Dubbelt tyglager med kontrastfärg i luva och känguruficka fram. Dold ingång och snoddar för hörlurar. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FÄRGER

/

CA PRIS 363 kr

HOOD SPORT

105


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Black, Navy, Olive och Charcoal är enfärgade, Space är melerade. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIAL 90% polyester, 10% elastan VIKT 250 g/m² STORLEKAR XS-4XL (2XL - Olive. 4XL - Black, Charcoal, Navy)

106

OL

IV

E

RY BE R M

UL

VY NA

LV SP

AC

E

SI

CO AR CH

BL A

CK

AL

FÄRGER

ER

CA PRIS 363 kr


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Hellånga leggings med snyggt utskurna meshpaneler på vad och lår som håller dig sval under träningspasset. Elastisk, bred midja och invändig myntficka. Rebrandable. TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-4XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 485 kr

BL

AC

K

FÄRGER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Leggings för dam med snyggt abstrakt tryck och dekorativa detaljer som framhäver kroppens naturliga form. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och fri rörlighet i stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärgad midja. Räfflad ribb i knäveck och benslut.

E IV OL

RP PU

UN RG BU

HI PP

LE

DY

UE BL RE

CO

SA

BL

CH

AC

K

CA PRIS 343 kr

AR

M

EL

AL

AN

GE

ART NR TR212 MATERIAL 56% nylon, 41% polyester, 3% elastan. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VIKT 340 g/m2 STORLEKAR XS-XL

WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Sömmar i kontrastfärg. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 183 kr NK PI /H OT K AC BL

AC K BL

BL

AC

K

GR / LIG EE H N TN

IN G

FÄRGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

107


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Avsmalnande träningsbyxa. Fickor i sida. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA FR E

NC

H

HE AT H

ER

BL AC K JE T

FÄRGER

VY

CA PRIS 471 kr

WOMEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Sweatshirtbyxor med smal, feminin passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Paneler på sidorna. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable. ART NR TR055 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR XXS–XL CA PRIS 363 kr

108

NK LI

GH

T

PI

TE HI W

NU DE

OL

IV

E

AL CO CH AR

R HE AT HE

BL AC

K

GR

EY

FÄRGER


MEN'S YOGA

TRIDRI® FITTED JOGGER Sweatshirtbyxor med smal passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Två fickor fram och en bak. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable. ART NR TR054 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR S–2XL CA PRIS 363 kr

HE R HE AT

BL AC K

GR

EY

FÄRGER

BARN

COOL SHORTS

SIDA 305

UNISEX Funktionsshorts med solskydd UPF 30+. Material med mycket god fukttransporterande förmåga som håller dig torr närmast kroppen. Innerbyxa. Resår i midja och dragsko. Sidofickor och invändig ficka med plats för nyckel. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 209 kr D RE RE FI

BL L YA RO

EN FR NE

W

AR

UE

NA CH

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

T

CT

IC

W

HI

K

TE

VY

FÄRGER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Funktionsshorts för herr med meshdetaljer bak. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Utan innerbyxa. Elastisk midja med dragsko. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR052 100% polyester 95 g/m2 S–2XL

CA PRIS 254 kr

BL A

CK

FÄRGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

109STICKAT Att sätta till en stickad tröja till din outfit, är som att sätta pricken över i:et. Här hittar du stilrena stickade tröjor av bästa kvalitet.


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Stickad v-ringad pullover för herr. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR AL

M

NA

CO

CH

CH AR

EN FR

BL AC K

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 505 kr

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad v-ringad pullover i en feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CO AR CH

FR

EN

CH

AL

M

NA

K AC BL

AR

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 505 kr

MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

AR M

M

M

AL

NI DE

CH CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 514 kr

112

L

AR L

FR

BL A

EN CH

CK

NA

VY

FÄRGER

CO

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

DE N

CO

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 514 kr

SLEVELESS PULLOVER Stickad pullover i UNISEX modell. Klassisk passform. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FÄRGER

NI

CO

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 469 kr

LADIE'S CARDIGAN Stilren stickad cardigan för dam. Feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

NI M

OA L

M

M AR

L

AR L

FR

EN

BL

CH

AC K

NA V

Y

FÄRGER

DE

AR C

715F 50 % bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

CA PRIS 505 kr

STICKAT

113SKJO RTOR

I vår skjortavdelning hittar du skjortor för alla tillfällen. Klassisk elegans, modern design eller avslappnad känsla, välj det som passar dig.


116


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Oxfordskjorta i herr- och dammodell som går upp till storlek 6XL. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd, utan ficka och har enkel knappslå.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FÄRGER

HT

932M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

BR IG

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

416 kr 378 kr

OXFORD

SKJORTOR

117


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorta med smalare passform. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

118

416 kr 378 kr

YA RO T IG H BR

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FÄRGER

NA VY

922M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2

BR IG HT

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FÄRGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Modern herrskjorta med tvättad look och skräddarsydd passform. Tillverkad i 100% certifierad, ekologisk bomull av hög kvalitet. Dekorativ konstrastfärg på insidan av manschett och krage. ”Button down”-krage. Kontrastfärgade knappar och ficka på vänster bröst. Rundad nertill. Easy-care.

519 kr

OXFORD

SKJORTOR

119


SE HELA VÅRT SORTIMENT PÅ WWW.FRUIT.SE

120


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorta i herr- och dammodell. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd och utan ficka.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FÄRGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

NA

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

392 kr 359 kr

OXFORD

SKJORTOR

121


122


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Omtyckt poplinskjorta i herr- och dammodell. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst. Herrmodellen har dubbel knappslå och är rak nertill. Dammodellen är figursydd med enkel knappslå och rundad nertill.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FÄRGER

EN

934M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S–4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

378 kr 340 kr

POPLIN

SKJORTOR

123


124


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorta med smalare passform (tailord fit/fitted). Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas. Dammodellen har dolda knappar.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FÄRGER

EN

924M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S-4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

359 kr 306 kr

POPLIN

SKJORTOR

125


126


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Klassisk poplinskjorta i herr- och dammodell med ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FÄRGER

ID

65-118 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

M

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

340 kr 297 kr

POPLIN

SKJORTOR

127


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR CA PRIS LÅNGÄRMAT

128

611 kr

D

FÄRGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR

966M 75% bomull, 25% elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIAL

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchskjorta för herr med kontrastfärgade detaljer på insidan av manschett och krage. Tidlös, lite längre passform som håller länge. Rundad nederkant och sprund i sida. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Figurnära skjorta i herr- och dammodell. Easy-carebehandlad och kräver minimal strykning. Stretchmaterial.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FÄRGER HI TE

946M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

480 kr 443 kr

STRETCH

SKJORTOR

129


WOMEN´S LOGAN SNAP FRONT SHIRT SFX-1W XS-2XL

LOGAN

SNAP FRONT SHIRT Skjorta med klassiskt rutmönster med två bröstfickor och krage med slag. Knäppning fram med knappar. Kan användas som lager på lager under jacka vid kyliga dagar.

130

/P L YA RO

AI D NA

RB CA LA ID

Y AV /N TH EA R

PL

ON

/D K AC BL

PL AI D

VY

OL

PL AI

D

PH IN

AI D PL ED /R K AC BL

UM

553 kr

FÄRGER

TI

CA PRIS

SFX-1 60% bomull, 40% polyeste S-5XL

TA NI

ART NR MATERIAL STORLEKAR


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidlös jeansskjorta i mjuk bomullsdenim. Modern smal krage och ok på rygg. Manschetter med dubbla knappar.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FÄRGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR CA PRIS

405 kr

FASHION

SKJORTOR

131BYXOR

I vårt byxutbud hittar du chinos i härliga färger och snygga jeans med grym passform. Och visst är det så att man aldrig kan ha för många jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Chinos för dam. Två fickor fram och två falska fickor bak. Stroppar för bälte. Rebrandable.

Chinos för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. Rebrandable.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL YA L RO

NA VY

E

KH A

KI

L TU RA NA

EL CA M

LE M

ON

ZE

DY UN RG BU

134

SL AT

BL AC

K

UE

FÄRGER

ST

RP PU

BL UE

CA PRIS 535 kr

W

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FÄRGER

LE

CA PRIS 535 kr

AQ050R AQ050T AQ050U 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

COTTON CHINO


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendigt smala jeans i mjuk stretch-twill för herr. Traditionell fem-ficksmodell. Normal midja.

Smala jeans i mjuk stretch-twill för dam med trendig hög midja. Fem-ficksmodell.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Längd: Regular 32"/ Long 34"

FÄRGER

FÄRGER BL AC

BL AC

K

CA PRIS 435 kr

K

CA PRIS 454 kr

CHINOS/JEANS

BYXOR

135


LEO'S STRAIGHT JEANS Jeans i skön stretch-denim för herr. Raka ben och fem fickor. Jeansen finns i tre olika tvättar och i svart. ART NR HERR SD001 MATERIAL 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VIKT 10,5 oz STORLEKAR 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular - 31" / Long - 33" CA PRIS 438 kr

UE

UE

BL ID M

DA

RK

BL

AC K BL

136

W

W

AS

AS

H

H

FÄRGER


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts i chinos-modell för dam. Två fickor fram och två falska passpoalfickor bak. Stroppar för bälte.

Shorts i chinos-modell för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. AQ051 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

FÄRGER

FÄRGER

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

HI W

AT E

TE

BL RO

YA

L

VY NA

TE SL A KI KH A

CK BL A AL UR NA T

TE HI W RP LE PU

D

CA PRIS 446 kr UE

CA PRIS 446 kr

SL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JEANS/SHORTS

BYXOR

137JACKOR & FLEECE Vardaglig bas eller sofistikerat välklätt? Oavsett vilket intryck du vill ge så finns det en jacka som passar just dig.


140


PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR XB-3 MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i Black/Carbon) CA PRIS 2100 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FÄRGER

PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill. ART NR XB-3W MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 2100 kr

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

141


MEN'S OLYMPIA SHELL Ultralätt skaljacka med PFC-fritt vattentätt, andningsbart tyg och justerbar huva. ART NR GXJ-2 MATERIAL 100% polyester ripstop med 100% polyesterfoder STORLEK S-3XL (upp till 5XL i utvalda färger) CA PRIS 1105 kr RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FÄRGER

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultralätt skaljacka med PFC-fritt vattentätt, andningsbart tyg och justerbar huva. ART NR GXJ-2W MATERIAL 100% polyester ripstop med 100% polyesterfoder STORLEK XS-2XL (upp till 3XL i utvalda färger) CA PRIS 1105 kr

142

RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FÄRGER


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vattenavvisande skaljacka med goda andningsegenskaper: 1 000 g/m2. Artikulerade ärmar för bästa passform. Fast huva. Kontrastfärgade blixtlås med stormskydd. Sidfickor och bröstficka. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR

HGL-1 HGL-1W 88% nylon, 12% spandex 4-vägsstretch S-5XL* (*4-5XL i Black)

CA PRIS 1326 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

K BL / A UE ZU

LA

RE

CK

D

FÄRGER

AXIS SHELL Vindjacka med sportiga och snygga detaljer. Dragkedjor i kontrastfärg. Modellen är medel-kort och är fodrad med finmaskig mesh. Yttertyg i vattenavvisande ripstop- liknande material vilket ger jackan ett levande intryck. Två fickor fram och innerficka. Finns i herr- och dammodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgänglig i färgen Black/Black) XS-2XL Black/Royal endast i herr.

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

BL

LA /B L YA RO

EL

CK

Y AV /N

N

/

NA VY

UN DA /S AC K

K AC BL

BL CK LA

NC

N AR /M

/O K AC

K AC /B GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE TR

D

/B

LA

CK

BL

BL A RE T OR SP

EY

K

CK

/F

/L

OR

IM E

ES

T

BL

OO

RA NG E

RE /S PO

RT

AL AC K BL / R UE OY

BL

BL

AC

K

/B LA

CK

D

FÄRGER

E

CA PRIS 663 kr

SHELL

JACKOR & FLEECE

143


SIROCCO Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i barnmodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIAL 100% tafetta nylon STORLEKAR HERR S-3XL* (*3XL tillgänglig i utvalda färger) STORLEKAR DAM XS-2XL ÖVRIGT Dammodell ej tillgänglig i Gold och Bottle

144

EE N GR TT LE BO

E NG OR A

RE D

PI NK L PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FÄRGER

IS E

CA PRIS 177 kr


265B

265B

266B

266B

270M

270

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy

LIGHTWEIGHT

JACKOR & FLEECE

145


ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Feminin passform. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black).

ART NR JWI63 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR XS-2XL

/G HO ST

GR EY

GR EE N EO N

L

/N

OL

VY

AT

NA

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

BL

HI T

E

AC K

FÄRGER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

CA PRIS 408 kr

ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black). ART NR JUI62 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR S-3XL CA PRIS 408 kr

HO /G OL L AT

NA

VY

/N

EO N

ST

GR

GR

EE EY

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

K BL AC

TE HI W GR AR M /W RE D

146

EY

N

FÄRGER


SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i dammodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140F MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEKAR XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure)

CL

UE AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FÄRGER

VY

CA PRIS 879 kr

SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140M MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEK XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure) CA PRIS 879 kr UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM TI T

AN I

AC K BL

E TT L BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FÄRGER

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

147


ORBITER SOFTSHELL Högpresterande softshell med duschbeständigt D/W/R-tyg för grundläggande väderskydd. Kontrastfärgade blixtlås. Två fickor fram med värmande fleece. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAM KSB-1W MATERIAL 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STORLEKAR HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STORLEKAR DAM XS–2XL

148

N BO

IW

/C AR VY NA

AC BL

K AC BL

K

/C

/K

AR B

GH RI /B K

I

ON

RE T

RE AC BL

K BL / A UE ZU

BL AC

FÄRGER

D

CA PRIS 663 kr


ORBITER SOFTSHELL HOODY Högpresterande mellanlager i Softshell, med vattenavvisande D/W/R-tyg för grundläggande väderskydd. Fleecefodrad. Två blixtlåsförsedda trikåfodrade fickor fram. Fast huva med dragsko. Extra hög krage. Justerbar nedtill.

ART NR KSH-1 MATERIAL 92 % polyester, 8 % spandex STORLEKAR S-5XL CA PRIS 884 kr RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

K

AC

/D OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FÄRGER

WOMEN'S ORBITER SOFTSHELL HOODY Högpresterande mellanlager i Softshell, med vattenavvisande D/W/R-tyg för grundläggande väderskydd. Fleecefodrad. Två blixtlåsförsedda trikåfodrade fickor fram. Fast huva med dragsko. Extra hög krage. Justerbar nedtill.

ART NR KSH-1w MATERIAL 92 % polyester, 8 % spandex STORLEKAR S-5XL CA PRIS 884 kr RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D

OL

K BL / A UE ZU

PH

RE

IN

D

FÄRGER

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

149


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFP-2 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1437 kr E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FÄRGER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFP-2W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1437 kr

RO

SE

/G

RA

PH I

TE

150

IT

E

RE

/G VY NA

AC

K

/B

RA

PH

RI GH T

RE K BL / A UE ZU

AC BL

BL

GR

AP BLA HI CK TE / GR EY

D

FÄRGER


NAUTILUS QUILTED JACKET Vadderad lättviktsjacka med vattenavvisande yttermaterial i dam- och herrmodell. Två ytterfickor. Elastiska ärmslut och justerbar nedtill. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAM QX-1W MATERIAL 100% polyester pongee, 100% polyester polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-5XL* (4-5Xl endast i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 774 kr

BR

IG H

T

RE D

BL UE RE AZ U

NA VY

BL AC

K

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

151


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440M MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FÄRGER

E

CA PRIS 1161 kr

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440F MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL

152

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FÄRGER

VY

CA PRIS 1161 kr


MEN'S OSLO HD PARKA Quiltad vinterparkas med vattentätt andningsbart yttre skal som håller dig varm vid kallt väder. Justerbar luva som är utformad för att ge maximalt skydd för huvud, nacke och ansikte.

ART NR HXP-1 MATERIAL 100% nylon STORLEK HERR S-5XL CA PRIS 1990 kr

HE

AT H

ER

GR EY

FÄRGER

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quiltad vinterparkas med vattentätt andningsbart yttre skal som håller dig varm vid kallt väder. Justerbar luva som är utformad för att ge maximalt skydd för huvud, nacke och ansikte.

ART NR HXP-1W MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 1990 kr

HE

AT

HE R

GR

EY

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

153


154


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1 MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1437 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FÄRGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1W MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FÄRGER

D

CA PRIS 1437 kr

WINTER

JACKOR & FLEECE

155


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för herr som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black/Carbon) CA PRIS 3316 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FÄRGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för dam som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 3316 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

156

RE

D

FÄRGER


WINTER

JACKOR & FLEECE

157


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest är det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFV-1 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT PH RA

GH RI

/G

/B

VY

K

NA

AC BL

BL

E

RE T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC

AP BLA HI CK TE / GR E BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR

FÄRGER

D

CA PRIS 1105 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFV-1W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1105 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

158

RE

D

FÄRGER


SOFT SHELL GILET Väst i 3-lagers softshell-material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga. ART NR HERR 141M ART NR DAM 141F MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan VIKT 340 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

D RE SI C AS CL

AZ U

RE

BL UE

NA VY FR EN CH

TA TI

BL AC

K

FÄRGER

NI UM

CA PRIS 866 kr

WINTER

JACKOR & FLEECE

159


ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FWI51 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-3XL, (3XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE ST RE FO

PU

M

PI

KI

XE

N

L

LI

GR

M

E

AN OR

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FÄRG

UE

CA PRIS 263 kr

ID.501 MEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FUI50 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-4XL, (4XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

RO

YA

L

Y NA V

ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

EE

N

AN GE OR N KI M PU

160

BL

EY DA RK

GR

CK BL A RE D

AT

OL L

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 263 kr


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant och varm fleece med tätt vävd yta med hög densitet, vilket skapar en modern och uppdaterad stil. Hög hals som skyddar mot väder och vind. Artikulerade armbågar, raglanskärning. Sidfickor med blixtlås och invändig ficka. ART NR HERR TMX-2 ART NR DAM TMX-2W MATERIAL 97% polyester, 3% spandex STORLEKAR HERR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL

N GR EE

D

JE

W EL

RE HT IG BR

AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 718 kr

BODY WARMERS

JACKOR & FLEECE

161VARSEL Bland våra varselkläder hittar du klassiska reflexvästar, jackor och sweatshirts som alla hjälper dig att synas lite bättre.


BARN

SIDA 242

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Väst med 5 cm tjocka reflekterande band för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. Yellow & Orange överensstämmer med EN ISO20471 klass 2.

ART NR HVW102 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR M-3XL CA PRIS 53 kr

164

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FÄRGER


BARN

SIDA 242

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Väst med kardborröppning och 5 cm breda reflexband runt kropp och över axel. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke och Hi Vis Yellow uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer. ART NR HVW100 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 64 kr

VÄST

VARSEL

165


MULTI-FUNCTIONAL

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT Väst med 5 cm bred reflexband runt kropp och över axel. Blixtlåsknäppning. Mobiltelefon/walkietalkieficka, pennfickor och nyckelhållare på vänster bröst. Två bottenfickor med lock som nås från både topp och sida, ID-ficka på höger bröst. Stort område bak för dekoration. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/ Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/ Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer. ART NR HVW801 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow och Hi vis Orange) CA PRIS 113 kr GE OR AN VI S HI

HI

N EE PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

/ HI

VI S PU YE RP LLO LE W

/ HI V

IS Y NA EL VY LOW

/ HI

VI S Y GR EL EY LOW

/ VI S BL YEL AC LO K W

HI

OW LL YE IS HI V

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E /

/ HI

VI

S NAORA VY NG E

/ HI VI S O GR RA EY NG E

/ E VI S BL OR AC AN K G HI

166

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

VI RED S YE / LL OW

CK LA RE

D

/B

RE D

PI NK

PU

SK

RP

Y

LE

BL U RE SA PP HI

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

BL UE RO

YA

L

NA VY

W

BL

HI

AC

TE

K

E

FÄRGER


BARN

SIDA 242

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Väst som passar perfekt för sportevenemang, utomhusaktiviteter och PR-event, med reflekterande kant runt för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. Stora dekorationsområden både fram och bak. ART NR HVJ259 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR Child, S/M, L/XL CA PRIS 55 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FÄRGER

VÄST

VARSEL

167VINTER

ACCESSOARER När kylan ger sig till känna kan det vara skönt att veta att en varm mössa inte är långt borta. Mössor, vantar och halsdukar i mängder av olika variationer.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

FIRE RED

BLUSH

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

YELLOW

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

BARN

SIDA 243 OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % ART NR B45 soft-feel akryl. Kan med fördel användas MATERIAL 100 % soft-feel akryl utan upp­vik för ett modernt utseende. STORLEK One size CA PRIS 38 kr

170


T HE NY

ORGANIC COTTON ORIGINAL CUFFED BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik, tillverkad av återvunnet material. Kan även användas utan uppvik. TearAway-etikett. ART NR B45N MATERIAL 100% ekologisk bomull STORLEKAR One size

EY GR

OX F

AP

HI

OR D

TE

GR

NA VY

D C SI AS CL

BU RG UN

BR

RE

DY

YA RO HT IG

LE TT BO

BL

AC

K

GR

EE N

FÄRGER

L

CA PRIS 95 kr

ORGANIC COTTON BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable. ART NR B50N MATERIAL 100% organisk bomull STORLEKAR One-size

RD

GR

TA M

GR

AP

US

HI

UN RG

ND SA

TE

DY

N GR E IV

BU

OX

OL

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FÄRGER

EY

CA PRIS 136 kr

HE

NY T

RECYCLED ORIGINAL CUFFED BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Tillverkad av GRS-certifierad återvunnen polyester, certifierad av Control Union CU811033. Uppvik designad för optimal dekoration. TearAway-etikett. ART NR B45R MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR One-size

EY HI AP GR

FR EN

CH

TE

NA

GR

VY

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

RO YA HT IG BR

LE TT BO

BL A

CK

GR

EE N

FÄRGER

L

CA PRIS 57 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

171


NY HE T

OVERSIZED CUFFED BEANIE Ribbstickad mössa med uppvik. Innehåller minst 50% återvunnen polyester. Konstruerad krona för maximal komfort. Brett uppvik designad för optimal dekoration. TearAway-etikett. ART NR B384R MATERIAL 52% polyester, 47% akryl, 1% elastan STORLEKAR One-size

SC UI

T

NA RD

EA L

BI

OX

OA

FO

TM

GR HT LI G

NY HE T

BL AC K

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 111 kr

OAK COTTON SLOUCH BEANIE TRibbstickad mössa med brett uppvik, tillverkad av återvunnet material. ART NR OAKB MATERIAL 60% återvunnen polyester, 40% akryl STORLEK One size

D RE C SI AS CL

SA

PP

FU

HI

CH

RE

SI

A

BL

VY FR

HE

EN

AT

CH

HE

R

NA

GR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 137 kr

PURE BEANIE Mössa med högre uppvik och längre i modellen. Tillverkad av återvunnet material. ART NR PURB MATERIAL 60% polyester/40% akryl STORLEKAR One-size

172

OL IV E

AR D M

US T

BL T GH LI

T GH LI

N EE GR ID AC

UE

EY GR

EY GR RK

ST Y RU

GR BO

TT LE

GE OR AN

RO

YA L

EE

N

BE

DA

E IG

Y NA V

BL AC

K

FÄRGER

B M URG EL U LA ND NG Y E

CA PRIS 97 kr


ORIGINAL PULL-ON BEANIE Populär mössa, dubbelstickad i soft-feel akryl. ART NR B44 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

L YA

VY

NE ST O

GR LE TT BO

Y LL KE

YE L

LO

GR

W

EE

N

EE N

BR

IG

HT

SK Y

RO

NA CH EN FR

FL

U YE ORE LL SC OW EN T

HE

IA FU CH S

C SI AS CL

FL UO OR RE AN SC GE ENT

AN T

AT HE

R

IQ UE

HI AP GR

D RE

DY BU RG UN

PL E PU R

GR

GR TE

BL AC K

TE HI W

GR EY

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 39 kr

T HE NY

RECYCLED ORIGINAL PULL-ON BEANIE Dubbelstickad mössa utan uppvik. Tillverkad av GRS-certifierad återvunnen polyester, certifierad av Control Union CU811033. TearAway-etikett. ART NR B44R MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR One-size

GR

VY

TE

NA

GR

AP

HI

CH EN FR

CL

BR

IG

AS

SI

C

RO HT

K AC BL

RE

YA

D

L

FÄRGER

EY

CA PRIS 49 kr

NY HE T

MERINO BEANIE Mössa i merinoull som är andningsbar och temperaturreglerande, vilket ger optimal komfort under alla förhållanden. Naturligt antibakteriell och motverkar dålig lukt. Snabbtorkande. Platta sömmar för komfort. TearAway-etikett. ART NR B370 MATERIAL 100% merinoull STORLEKAR One-size CA PRIS 134 kr GR RY IT A M IL

BL

AC K

EE N

FÄRGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

173


FLASH BEANIE Populär tät dubbelstickad bomullsmössa med spandex för bästa passform. ART NR FLASH MATERIAL 95% bomull 5% spandex STORLEKAR One-size CA PRIS 75 kr GR EE N

GE

L

E

AN

LI M

OR

RO

NA

YA

VY

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan. Lite längre i modellen för rätt häng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendig mössa med rätt häng. ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

174

Y UN D BU RG

SM

OK

E

GR

EY

NA VY FR EN CH

BL A

FÄRGER

CK

CA PRIS 71 kr

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH EN FR

HE

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 79 kr


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan med overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 24 cm

/ CL AS W SIC HI R TE ED

EN W CH HI NA TE V Y

/

/ FR

HI TE K AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

/W

LA /B K AC BL

W

HI

TE

/B LA CK

FÄRGER

CK

CA PRIS 60 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

175


REFLECTIVE BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Mössan är stickad med reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B407 MATERIAL 84% akryl, 16% polyester STORLEK One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FÄRGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 123 kr

TRAWLER BEANIE Skepparmössa med uppvik. ART NR B460 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

BR

BU

RG

UN

RO HT IG

EN

DY

YA

VY NA CH

E OK

EE GR

RD

LE

TA

TT

US

NY

HE T

BO

M

FI

OR

RE

AN

RE

GE

D

N

FR

HE

SM

AT

HE

R

GR

GR

K AC BL

EY

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 42 kr

ORGANIC OTTON WAFFLE BEANIE Våffelstickad mössa med dubbelt lager och uppvik. Tillverkad av OSC-certifierad ekologisk bomull, certifierad av Control Union CU811033. Lätt tyg som andas. Uppvik designad för optimal dekoration. TearAway-etikett. ART NR B52N MATERIAL 100% ekologisk bomull STORLEKAR One-size

176

NA

EN

OX

FO

RD

GR E OL IV E

RD US TA M

HI AP GR

BL AC

K

TE

GR

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 124 kr


HERITAGE BEANIE Mössa i melerande antikfärger. Kan användas med eller utan uppvik. ART NR B425 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

L EA

RD AT HE

E

R

M

OA

US

TM

TA

L

HE

TI QU AN

AN GR TT LE BO

AN TI QU E

AS SI C CL

EE N

PE TR OL

D RE

DY UN RG

TI Q BL UE UE RO YA

CH FR EN

HE A

AN

BU

UE AN TI Q

NA VY

GR TH ER

E TI QU

HI AP GR UN DY BU RG

S AN TI Q GR UE EE M N OS

EY

EY GR

GR TE

BL AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 55 kr

T HE NY

WIND RESISTANT

BREATHABLE ELEMENTS BEANIE Ribbstickad mössa med uppvik. Innehåller minst 50% återvunnen polyester. Konstruerad krona för maximal komfort. Foder i bomullsjersey för komfort och andningsförmåga. Brett uppvik designad för optimal dekoration. TearAway-etikett. ART NR B508R MATERIAL 50% polyester/50% akryl STORLEKAR One-size

UE

RE RE FI

RE HI PP SA

D

BL

N EE E IV OL

HI AP GR

GR

TE

NA FR

EN

CH

K AC BL

GR

VY

FÄRGER

EY

CA PRIS 115 kr

SHERPA HAT Fodrad klassisk skotermössa med uppvikbara öronlappar och spänne under hakan. ART NR B345 MATERIAL 100% nylon taslon utsida STORLEKAR S/M, L/XL CA PRIS 188 kr

BL AC

K

FÄRGER

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

177


Vantar med fingrar förberedda för arbete på skärmar.

FÄRGER

FÄRGER

NA R HE AT

NY

HE

T

HE

HE

AT

AP

BL

HI

AC

TE

K

GR

T

GR

FL

U YE ORE LL SC OW EN

K AC BL

EY

CA PRIS 66 kr EY

CA PRIS 172 kr

VY

ART NR B490 MATERIAL 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

ART NR B310 MATERIAL 93% polyester, 7% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

GR

Smidiga och funktionella handskar i softshell. Vindtäta med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skärmvänliga och fungerar utmärkt på touch-enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

R

TECH GLOVES

HE

SOFTSHELL SPORTS

CLASSIC THINSULATE GLOVES

Klassiska unisex vantar med Thinsulate-foder för maximal värme.

Fleecevantar i lätt ultratermiskt värmande tyg. Elastisk handled och anti-pill yta. Klämma för att fästa ihop vantarna när de inte används. Tillverkad av GRS-certifierad återvunnen polyester, certifierad av Control Union CU811033. TearAway-etikett. ART NR B298R MATERIAL 100% återvunnen polyester STORLEKAR S/M och L/XL

FÄRGER

FÄRGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC

EY

CA PRIS 74 kr EY

CA PRIS 114 kr

BL

178

FLEECE GLOVES

HE

ART NR B495 MATERIAL 100% akryl STORLEKAR S/M, L/XL

RECYCLED


CA J M UN OU G FL LE AG E

E

EN

GR E

EE N

GR

OC OL AT

CH

VE

OL I

LE

TT

BO

GLOVES / SCARF

Y

KE LL

EN

GR E

T

T

N

GR EE

IN

M

E

M

LI

U YE ORE LL SC OW EN

FL

OW

YE LL

ND

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

E

RE

D

D

RE

AN G

HT

IG

OR

BR

C

SI

AS

CL

NK

NK

PI

BL UE

PU RP

CA M

LE

IC

BL UE

CT

AR

Y

SK

RF

SU

E

O

BL U

L

YA

VY

UE

BL

RO

O

M

CA

NA

RE

HI

SA PP

HT

IG

BR

H

NC

FR E

T

CE

OR

RF

EY

GR

GR EY

GR EY

GH

NI

ID

AI

M

T

GH

LI

R

HE

AT

HE

TE

HI

AP

GR

CK

BL A

E

HI T

W

FÄRGER

PI

T

A

CE N

RE S

UO

FL

CH SI

FU

DY

UN

RG

BU

MORF® ORIGINAL

Morf är en multifunktionell tub i 100% microfiber. Material som ger värme och skydd från kyla, vind och fukt, samt verkar svalkande och skyddar mot solens strålar.

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEKAR One-size

CA PRIS 37 kr

VINTER ACCESSOARER

179KEPSAR Swag, trucker eller klassisk. Här hittar du kepsar som passar alla stilar och tillfällen.


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Keps med lyxigt utseende och känsla av kammad ull. Permacurv®-teknik som alltid håller rätt form och kurva. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIAL 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STORLEK S/M L/XL CA PRIS 181 kr NA V K DA R

RE D

M

PU

AR

OO

RP LE

N

GR

EY

SI LV ER

EY GR K DA R OC EA N N IA

BR

Baseballkeps med 6 paneler. ART NR B59 MATERIAL 100 % bomullstwill STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

182

VY NA

Y

CH

GR E

EN FR

AR IT IL M

BO

TT L

E

Y

GR

GR

EE

EE

N

N

LI

GR AP HI D RE

CL

AS S

IC

DY UN RG BU

GH T

TE

CK BL A

W

HI

TE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 82 kr

I AK

OL

AUTHENTIC BASEBALL CAP

KH

N

IV

OW

E

GR ER PP PE

FR

OR

ES

H

AN

GR

GE

EE

EE

N

N

HA

W

AI

RO

NA

YA

VY

L

W

HI

BL AC K

TE

Y

FÄRGER


/

/

AC

K

EL

/Y

Y

FR EN PU CH TT NA Y V

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

RA NG E

/O

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

AC K

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

LE

IV E

OL

EE

DY

N

EE N

GR EY

GR

GR

LI GH T

TT

BO

RE D

BU RG UN

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FÄRGER

FR P EN UT CH TY NA / VY

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

FÄRGER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Keps med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare CA PRIS 56 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Keps med 5 paneler. Kontrastfärg på skärmkant.

ART NR B15C MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

CA PRIS 69 kr

KEPSAR

183


BARN

SIDA 243

5 PANEL COTTON CAP Keps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

UE BL Y

F K

SK

SU R

IG BR

OR

GO

AN

LD

GE

PI N

NA

TU

SA N

D

RA

L

E OL OC CH

OL

IV

BO TT L

E

E

GR

AT

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

IG BR

LD ER A EM

UE

RO HT

FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE HT

C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

BL

VY NA

EY GR

IT E

K AC BL

D RE

DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

HI TE

GR EY

FÄRGER

YA L

CA PRIS 56 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Keps i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

Keps med 5 paneler, halvböjd skärm och sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B649 MATERIAL 80% polyester/20% bomull STORLEK One size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 78 kr EY

EY

W

HI

TE

GR T GH LI

NA VY

GR GR

AP

HI TE

AC K BL

184

N EE

D

GR LE TT BO

C SI AS CL

BU

URBANWEAR SNAPBACK

FÄRGER

RE

DY RG

UN

RO HT

FR

BR

EN

IG

CH

HI AP GR

YA

VY NA

GR TE

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 65 kr


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler. Kontrastfärg på skärmkant. ART NR B20 MATERIAL 100 % borstad bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

OR

/ EN C W H HI NA TE V

Y

EY

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM BL AC K

TE AN

GE

/W

HI

/ CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

LO W BL AC K

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FÄRGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 81 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP

Keps med 6 paneler. Lätt förböjd skärm. Rebrandable. ART NR B651 MATERIAL 85% polyester, 15% bomull STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare. CA PRIS 84 kr

M AR W

LI

GH

T

NA

VY

SA

EY GR

K AC BL

ND

FÄRGER

ULTIMATE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. Perfekt för tryck och broderi. TearAway-etikett. ART NR B18 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip™ storleksjusterare

EE TT LE BO

CL

AS

SI

C

RO HT IG BR

GR

YA

RE D

L

VY FR

EN

CH

NA

GR GR

AP H

IT E

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

N

CA PRIS 69 kr

KEPSAR

185


RECYCLED PRO-STYLE CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B70R MATERIAL 100% återanvänd polyester STORLEK One-size, justerbart metallspänne CA PRIS 86 kr VY OX

FO

RD

NA

GR HI TE AP GR

W

HI TE

BL AC K

EY

FÄRGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable. ART NR B54N MATERIAL 100% organisk bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

OX

ND

OL

FO

IV

E

SA

GR

NA RD

K AC BL

EE

VY

FÄRGER

N

CA PRIS 124 kr

URBANWEAR SNAPBACK Keps med 6 paneler, halvböjd skärm och sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B648 MATERIAL 80% polyester/20% bomull STORLEK One size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 81 kr

W

HI

TE

GR T GH LI

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

AC K BL

186

EY

EY

FÄRGER


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiska Snapback-kepsen. Tillverkad av ullblandning. Platt skärm med grön ikonisk underskärm. En tidlös klassiker som hållit i över 40 år! ART NR YP001 MATERIAL 80% akryl, 20% ull (White; 100% akryl) STORLEKAR One size, Justerbart snapbackspänne

/R ED D

OO

SP R

UC

E

AR M

AR

M

OO

N

AR

OO

/M

N

NA VY RK DA

DA DA RK RK NA NA VY VY /

VY NA

SI L

VE

R

N

RE

RE D

EY GR

EY

HE HE AT AT HE HE R / R

R HE HE AT

DA

DA

RK

GR

K BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

FÄRGER

DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 176 kr

KEPSAR

187


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumkeps i klassisk snapback modell. Skärm, ventilationshål och snapback-spänne i kontrastfärg. Underskärmen är klassiskt grön. ART NR YP002 MATERIAL 80% akryl, 20% ull STORLEK One size, Justerbart metall-spänne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FÄRGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 179 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckerkeps med vit frontpanel och mesh i krona. Hög krona med 5 paneler och platt skärm. Snapbackspänne. ART NR YP011 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

RE

KE

D

LL W YG HI RE TE E N

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FÄRGER

TE

CA PRIS 125 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrokeps med rak stor skärm med grön undersida och klassiskt plastspänne.

D

CL

AS BL SIC AC RE K D

RE IC /

GR

EY

/G

RE Y

EY AP H BL ITE AC G K R GR

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

/B K BL AC

BL

CK LA

CK LA /B E HI T W

188

AS S

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

BR B IG LA HT CK RO / YA L

FÄRGER

CL

Y FR E

NC

H

NA V CL BL AS A SI CK C / RE D

CA PRIS 78 kr

/

ART NR B660 MATERIAL 100% polyestertwill STORLEK One-size


SNAP BACK Keps med 6 paneler. Platt skärm. Klassiskt snapbackknäppning. ART NR SNAP MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size, justerbart plastspänne CA PRIS 84 kr

GR

BL AC K

GE FL A M CA

CL

GR

OU

EE N

IC AS S

RO YA L

VY NA

EY

/R ED

RE /G BL AC K

E BL U

ED /R

VY NA

RE D

BL AC K

LA W

HI T

E

/B

TE HI W

Y

CK

FÄRGER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrokeps med 5 paneler, rak stor skärm och klassiskt plastspänne. ART NR B610 MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size

RP PU

IG N

BR BO

EY GR T GH LI

TT

LE

GR

OW YE

LL

GE AN OR

EE

D RE C SI AS CL

LE

YA RO HT

CH EN

GR

FR

AP

BL

HI

TE

NA

GR

K AC

TE HI W DY UN RG BU

VY

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 66 kr

ARMY CAP Armyinspirerad keps i tvättad bomull. Justerbart metallspänne. ART NR B34 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One size, Rip-strip spänne

PE

BB

LE

EE OL

IV

E

GR

Y NA V

I AK KH

LA T OC O CH

TE HI W

BL

AC K

E

FÄRGER

N

CA PRIS 85 kr

KEPSAR

189


190

EN

GR E

O

CA M

AK I

S

OS

M

E

E

HA

/K

N

KI

EE

GR

HI T

/W

TT L

BO

RE D

D

VY

ER

LV

NA

SI

GR EY

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

TE

FÄRGER

RE

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

ON

AR O

/

TE

AC K

BL

HI

W

/

/

/

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

K

AC K /F US CH

NG

RA

/O

CH CA OCO RA LA M TE EL /

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

EY

GR

/

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

SU BL RF AC BL K / UE

OL

E

EY

EE

GR

N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FÄRGER

M

IG H W TR HI O TE YA L

BR

L

YA

E

HI T

RO

/W

HT

IG

BR

VY

NA

FÄRGER

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

ORGANIC COTTON TRUCKER

Keps i ekologisk bomull med 6 paneler och förböjd skärm. Nätpaneler bak. TearAway-etikett. ART NR B60N MATERIAL 100% ekologisk bomull (frontpanel & skärm), 100 % polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 121 kr

SNAPBACK TRUCKER

Keps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100% nylon back STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare. CA PRIS 68 kr

RETRO TRUCKER CAP

Retro truckerkeps med 6 paneler och förböjd skärm. Populär keps med meshkrona och matchande underskärm.

ART NR YP023 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

CA PRIS 123 kr (Camo: 165 kr)


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Keps med 6 paneler och platt skärm med klistermärke. Nätpaneler bak. TearAway-etikett. ART NR B664 MATERIAL 100% polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

CL AS BL SIC AC RE K D

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FÄRGER

/

CA PRIS 82 kr

T HE NY

ORGANIC COTTON BUCKET HAT Solhatt med UV-skydd upp till UPF50+. Tillverkad av 100% OCS-certifierad ekologisk bomull, certifierad av Control Union CU811033. Sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B90N MATERIAL 100% ekologisk bomullstwill STORLEK S/M och L/XL CA PRIS 115 kr

GR

AP

SA

ND

GR TE HI

VY NA

BL

AC

K

EY

FÄRGER

BUCKET COTTON Solhatt med vid skärm. Mjuk krona och solskärm. Synliga stickningar på skärmen. Svettband i bomull. ART NR BUCO MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size CA PRIS 110 kr

I KH AK

YA L RO

VY NA

K BL AC

W

HI

TE

FÄRGER

KEPSAR

191VÄSKOR Här hittar du den rätta väskan som rymmer allt du behöver, oavsett vart du ska.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

BOTTLE

LEMON

APPLE GREEN

OLIVE

CHOCOLATE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populär tygkasse i 49 färger. Kan ART NR W101 MATERIAL 100 % bomull bäras i hand alternativt över axeln. MÅTT 38x42 cm KAPACITET 10 liter VIKT 140 g CA PRIS NATUR 20 kr CA PRIS FÄRG 26 kr

194


ORGANIC COTTON SHOPPER Tygkasse i certifierad organisk bomull och med bälg. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 65 kr CA PRIS FÄRG 76 kr

GR EY

W180 100 % organisk bomull 32x35x12 cm 16 liter FÄRGER 170 g HI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE

NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 64 kr CA PRIS FÄRG 78 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FÄRGER

GR

ART NR W801 MATERIAL 100 % organisk bomullscanvas MÅTT 38x42cm KAPACITET 10 liter VIKT 340 g

VY

EarthAware® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 67 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE

HI

GR EY

D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 57 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E HI T

W261 100 % organisk bomull 38x42 cm 10 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 67 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

195


PREMIUM COTTON TOTE Tygkasse i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 67cm. Kan bäras i handen eller över axeln. HI TE AP

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FÄRGER

NA

TU

EN CH

W201 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 36 kr CA PRIS FÄRG 45 kr

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Större tygkasse med bälg i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FÄRGER

NA

EN

W225 100 % bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FÄRG 57 kr

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populär tygkasse med korta handtag. Kasse som bärs i handen.

CA PRIS NATUR 22 kr CA PRIS FÄRG 28 kr

196

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

EN

W101S 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Tygkasse i Fairtrade-certifierad bomullscanvas. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln. W623 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FÄRGER NA

CA PRIS NATUR 109 kr CA PRIS FÄRG 143 kr

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 58 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 62 kr CA PRIS FÄRG 79 kr

EY

EY

FÄRGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A PA

ST

EL

PI

NK

CA PRIS NATUR 122 kr CA PRIS FÄRG 136 kr

TU RA

L

W821 100 % organisk bomullscanvas 38x41 cm 10 liter 400 g FÄRGER CK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

UE

EarthAwar® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 63 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

197


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fairtradecertifierad tygkasse som kan bäras i hand alternativt över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W671 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 37x27x12 cm 13 liter 400 g

RA L NA TU

RA TU NA

NY HE T

BL AC K

L

FÄRGER

/B LA CK

CA PRIS NATUR 90 kr CA PRIS FÄRG 110 kr

RECYCLED COTTON TOTE Tygkasse tillverkad av GRS-certifierad återvunnen bomull, certifierad av Control Union CU811033. Bärhandtagen är 67 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln. W901 100% återvunnen bomull 38 x 42 cm 10 liter 170 g

NA

TU

AC

K

RA

L

FÄRGER

NY

HE

T

CA PRIS NATUR 38 kr CA PRIS FÄRG 45 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

REVIVE RECYCLED TOTE Tygkasse tillverkad av en blandning av återvunnen bomull och återvunnen polyester. Bärhandtagen är 67 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln. W961 100% återvunnen bomull/polyester-blandning 38 x 42 cm 10 liter 270 g

AC BL

198

TU RA

L

FÄRGER K

CA PRIS NATUR 47 kr CA PRIS FÄRG 65 kr

NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


EE N

GR

IC

CT

AR

O

O

M

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

N

EE

GR

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

OL IV

LE

TT

BO

EE N

GR

N

GR EE

Y

LL

KE

E

M

AS

T

OW

YE LL

FL U YE ORE LL SC OW EN

LD

GO

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

GE

OR AN

HT

C

SI

IG

BR

CL

SI C

AS

T

EN

SC

OR E

CL

FL U

SI A

CH

FU

RF

SU

BL UE

UE

BL

UE

UE

BL

BL

N

EA

OC

Y

SK

SE R

LA

UE

BL

L

YA

Y

NA V

RO

HI RE

T

H

NC

IG H

PP

SA

BR

FR E

Y

BL UE

ER

OR CE

RF

AI

EY

GR

GR E

LV

SI

GH T

LI

TE

HI

AP

GR

AC K

BL

TE

HI

W

FÄRGER

LI

UN DY

BU RG

TA

EN

AG

M

LE

RP

PU

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympapåse med dragsko och kontrastfärgade hörnor.

ART NR BG10 MATERIAL 210D polyester MÅTT 33x45 cm KAPACITET 11 liter

CA PRIS 38 kr

SHOPPING BAG/ GYMSAC

VÄSKOR

199


COTTON GYMSAC

YA

FR EN CH IA

T IG H BR

HS FU C

LL

L

YE

RA

RD

TU

TA

NA

US M

AT E

EE N

OC

OL

GR

CH

OL IV E

PA

ST / W EL HI MIN TE T

LI M PA ST / W EL HI BL TE UE

E BL U RF

OW

GE AN OR

D AL

E

EM ER

GR Y LL KE

SU

RO

RE D CL

AS SI C

RE D BR IG HT

EE

GR EE N

N

BU RG UN DY

ER ND VE LA

EE GR LE TT BO UE BL RE HI PP SA

NA VY

L

GR

LI GH T

AP HI

TE

GR EY

GR

/B LA CK BL AC K

K BL

AC

W HI TE

/ PA ST / W EL HI PIN TE K

AS W SIC HI P TE IN K

CL

N

CA PRIS NATUR 33 kr CA PRIS FÄRG 46 kr

FÄRGER

PL E

W110 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

PU R

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Klassisk gympapåse i ren bomull. Dragskostängning som kan användas som ryggsäck.

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapåse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Klassisk dragskostängning.

T GH

HI D

L RA NA

TU

C SI AS CL

BR

IG

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

NY

HE

T

CA PRIS NATUR 54 kr CA PRIS FÄRG 68 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE HI

EY

EY

W260 100 % organisk bomull 37x46 cm 12 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

RECYCLED

COTTON GYMSAC Gympapåse tillverkad av GRS-certifierad återvunnen bomull, certifierad av Control Union CU811033. Klassisk dragskostängning. W910 100% återvunnen bomull 37 x 46 cm 12 liter 170 g

200

RA L

FÄRGER NA

TU

K

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 54 kr

BL AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympapåse med dragsko. Reflekterande yta för bättre synlighet. Liten utvändig blixlåsförsedd ficka. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

RE

FL E

FL E

CT

CT

IV

IV

E

FÄRGER

E

CA PRIS 127 kr

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapåse i kontrollerad organisk bomullscanvas. Klassisk dragskostängning med grövre snöre.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W810 100 % organisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

AL HT IG BR

D

ST

RE

RU

AS

VÄSKOR

CL

GYMSAC

OR

AN

SI

C

GE

AL UR NA T

AM

BE R

N GR EE E IV OL

RO Y

BL RC E

T GH LI

AI RF O

GR

EY

GR EY IT GR AP H

K AC BL

N EE GR GE SA

E

CK LA /B

K BL AC

TE HI W VY NA H NC FR E

UE

CA PRIS NATUR 87 kr CA PRIS FÄRG 110 kr

201


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsäck tillverkad i 100% återvunnen polyester. Rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG285 100% återvunnen polyester 31x42x21 cm 18 liter

RE

AR IT IL M

M

US

TA

Y

RD

GR

EE

N

CL

AS

SI

C

OL PE TR

E PU R

BL

AC

GR

K

EY

FÄRGER

D

CA PRIS 204 kr

JUNIOR FASHION BACKPACK Klassisk ryggsäck för barn med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG125J 600D polyester 28x38x19 cm 14 liter

RF

BL UE

RO YA IG

D

SU

BR

RE HT IG BR

BU

RG

UN

DY

FR E

NK PI EE N BO

TT LE

GR

N GR EE E LI M

GE AN OR

202

HT

NA NC

H

K BL AC IA CH S FU

PU

RP

LE

W

HI

TE

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 141 kr


K

T

PIN

EL

AM

CA R

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

D

RE

DY

RG UN

BU

EN T

RE SC

E

OL IV

N

EE

GR

N

N

GR EE

EE

GR

LE

TT

BO

LY

KE L

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

LE

RP

PU

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

FL UO

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

UE

BL

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

RE

HI

PP

SA

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

CK

LA

D

TA R

US

M

RU ST

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

D

RE

L

YA

VY

NA

RO

HT

IG

BR

HT

IG

BR

CH

EN

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

GR EY

/B

IT E

AP H

GR

K

AC

BL

CK

BL A

AP WH HI ITE TE / GR EY

GR

FÄRGER

M

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

ART NR BG125 MATERIAL 600D polyester MÅTT 31x42x21 cm KAPACITET 18 liter

CA PRIS 168 kr

BACKPACK

VÄSKOR

203


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsäck i citystil. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FÄRGER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

CA PRIS 204 kr

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 233 kr

M

BU

NA

US

RG

TA

UN

RD

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FÄRGER

DU

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

VY

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

UE

Stilren ryggsäck i citystil med rullförslutning. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. Vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

RECYCLED

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK

204

EY

M

IL

IT

AR

Y

GR RE PU

BL AC

CA PRIS 288 kr

GR EE

BG287 100% återvunnen 600D polyester, PEVA-foder 40x30x14 cm 16 liter FÄRGER K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

N

Kylväska i form av en ryggsäck med två bärhandtag upptill och ficka med blixtlås framtill. Kylisolerat huvudfack med avtorkningsbar yta invändigt. Reflexdetaljer på dragkedja. Vadderade justerbara axelremmar. Tillverkad av återvunnet material. PVC-fri. BPA och ftalatfri. TearAway-etikett.


REFLECTIVE

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

FL E

FL E

CT

CT

IV

IV

E

FÄRGER

RE

BG138 85 % polyester, 15 % bomull 26x43x13 cm 15 liter

CA PRIS 288 kr

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

E

Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflexdetaljer. Rymligt innerfack med vadderat fack med plats för en 15,6" laptop. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

M RA

FR

EN

CH

NA

VY

CA

BL

AC

K

EL

FARGER FÄRGER

E BL Y M AC AR K L/

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 15 liter

GR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 257 kr

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett.

OL TR

GR

PE GR M

IL

IT

AR Y

RD US TA M

SI

C

RE

D

EE N

PU R

BL

E

AC

K

EY

FARGER FARVER FÄRGER

AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 288 kr

BACKPACK

VÄSKOR

205


EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

CA PRIS 341 kr

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FÄRGER 20 liter BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

EE N

Ryggsäck i vattenresistent material. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare. Utvändiga expanderbara sidofickor. Komprimeringsremmar. Vadderad rygg med ventilerande effekt. Justerbara, vadderade axelremmar och justerbart bröstspänne och midjespänne.

ATHLEISURE PRO BACKPACK

HT BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

RO

NA

YA

VY

BG550 600D/420D polyesterkombination 31x44x16 cm FÄRGER 18 liter K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

L

Sportig ryggsäck med två stora uppdelade fack varav ett med vadderat skydd för laptop. Ett nedre ”wet pocket” fack för exempelvis blöta träningskläder. Vadderad rygg.

L AR M EY

NY HE T

CL

LI

GR

M

AS

E

SI

C

GR

EE

RE

N

D

CA PRIS 305 kr

ATHLEISURE SPORTS BACKPACK

EY GR

YA BR

IG HT

FR EN CH L M

AR

RE C SI AS CL

RO

AC BL K/

D

CA PRIS 288 kr

206

NA VY

K

FÄRGER AC

BG545 600D/420D polyester 30x50x18 cm 23 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

L

Ryggsäck i vattentåligt tyg, med vadderat bärhandtag upptill och ficka med blixtlås framtill. Rymligt huvudfack med invändig ficka. Extern flaskficka. Vadderade ergonomiska justerbara axelremmar. Ventilerande vadderad nätpanel på ryggen. Säker trådlös hörlurshållare. TearAway-etikett.


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y Y NA V GE

/

GR AP H BL ITE AC G K RE NT A VI

GR E BL Y M AC AR K L

OL

IV E BL GR AC EE K N/

/T K AC BL UN DY BU RG

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

CA PRIS 344 kr

AN

/B LA CK

BG613 600D polyester 30x46x17 cm FÄRGER 18 liter

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

/

Ryggsäck med vadderat laptopfack. Vadderade axelremmar och rygg. Stort innerfack samt ytterfack. Plats för en 17” laptop.

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsäck i vattenavvisande tåligt tyg. Minimalistisk design med anpassningsbar funktionalitet. Vadderad ficka med plats för en 15,6" laptop. Huvudfack med blixtlåsförslutning och inre elastisk flaskhållare. Blixtlåsförsedda fickor fram. Helfodrad. Expanderbar med kapacitet från 20-25 liter. Vadderad andningsbar nätpanel på rygg. Kraftfullt bröstspänne. TearAway-etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 637 kr

EXECUTIVE DIGITAL CASE Laptopväska som gör det enkelt att organisera, med plats för en 17" laptop och surfplatta. Invändiga organsistionsfack med dokumetficka och usb-snoddar. Vadderade handtag och justerbar, avtagbar axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD268 600D/1680D polyesterkombination 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 493 kr

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FÄRGER

BACKPACK

VÄSKOR

207


MESSENGER BAG Messengerbag med justerbar axelrem. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort och mobiltelefon.

EE GR LE TT

CH SA OC N OL D / AT E

BO

UN DY RG BU

L YA RO HT IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FÄRGER

/

CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS 168 kr

N

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

RETRO SHOULDER BAG Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. BG14 600D polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

208

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FÄRGER

/

CA PRIS 117 kr

TT L W EG HI R TE EE N

BU

R SA GUN ND D

Y

/

/ IG H W TR HI O TE YA L

EN C W H HI NA TE V

BR

/

RETRO FLIGHT BAG

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FÄRGER

IA

CL

AS W SIC HI R TE ED

CA PRIS 144 kr

BO

/

/

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


ATHLEISURE HOLDALL Sportbag med stort huvudfack, skofack samt “wet pocket” för blöta träningskläder. Ytterligare mindre fack finns. Avtagbar vadderad axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO HT

CH

IG

EN O

BR

FR M

N

CA

EE

LE NG

E

JU

M LI

OR

GR

GE AN

C SI CL

AS

VY

T GH ID M

GR

NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FÄRGER

O

CA PRIS 325 kr

T

HE

NY

RECYCLED ESSENTIALS HOLDALL Bag tillverkad av GRS-certifierad återvunnen polyester, certifierad av Control Union CU811033. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka. Skofack/våtfack. Utvändig ficka. PVC fri. Justerbara bärhandtag. Kan bäras för hand eller över axeln. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG278 100% återvunnen 600D polyester 55x28x25 cm 35 liter

CA PRIS 325 kr EY GR PU

RE

VY NA

PI N H BL US

BL A

CK

K

FÄRGER

MESSENGER/BAG

VÄSKOR

209


PACKAWAY BARREL BAG Lättviktsbag som kan komprimeras och stoppas ner i egen ficka. BG150 210D polyester 50x30x26 cm 32 liter

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

REFLECTIVE

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/B LA CK

/

BL AC K NG / B LE LA CA CK MO

JU

VE BL GR AC EE K N

OL I

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

RO YA L BR IG HT GR EE N E LI M

YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

SI LV ER

/B

/W K AC

RE D CL

AS S

IC

FU CH SI A

FL UO

RE S BL CE AC NT K PI NK /

BL

W

HI TE

BL AC K

HI

TE

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 81 kr ( Camo 88 kr, Silver 112 kr )

REFLECTIVE BARREL BAG Sportbag med reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Bärhandtag och avtagbar, justerbar axelrem. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG136 85 % polyester, 15 % bomull 50x25x25 cm 20 liter

ER LV SI

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL

EC

EC

TI

TI

VE

FÄRGER

VE

CA PRIS 229 kr ( Black 263 kr )

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett.

210

OL

EY

PE TR

GR RE

N EE IT IL M

US M

AR Y

TA R

D

GR

D RE C CL

CA PRIS 204 kr

PU

BL

AC K

FÄRGER

SI

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

AS

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendväska i vintagelook som kan bäras både i justerbara handtag och med bärrem. Extra lång dragkedja till huvudfacket för enkel åtkomst. Hård bottenplatta. ART NR BG628 MATERIAL 600D polyester MÅTT 47x30x23 cm KAPACITET 26 liter CA PRIS 337 kr

NA EN CH FR

BL

AC K

VY

FÄRGER

BAG

VÄSKOR

211


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftigt canvasmaterial. Avtagbar/ justerbar axelrem. Liten ficka på utsidan. Extra lång dragkedja till huvudfack för enklare åtkomst. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG650 425 gram tvättad bomullscanvas 51x24x33 cm 30 liter

CA PRIS 409 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FÄRGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekender i klassisk design med detaljer i äkta läder. Fodrat huvudfack med extra lång öppning för bästa tillgänglighet. Invändig värdeficka och yttre ficka. Bärhandtag. Avtagbar, justerbar axelrem. Ingång i foder för enkel dekoration. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD650 100 % vaxad bomullscanvas 26x48x24 cm 19 liter

CA PRIS 682 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

212


OVERSIZED BELT BAG Oversized magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksidan. Invändig hake för nycklar. Justerbart bälte. Rebrandable.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 105 kr EY LI

GH

T

GR

NA CH EN FR

BL AC K

VY

FÄRGER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Magväska tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack med reflekterande detaljer på blixtlås. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 78 kr EE AR IT IL M

CL

M

AS

US

SI

TA

Y

RD

GR

D RE C

OL TR PE

GR RE PU

BL

AC

K

EY

N

FÄRGER

BELT BAG Magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. Rebrandable.

EY GR GH T

TE

LI

AP HI

FU CH

SI A

DY UN RG BU

IG BR

GE OR AN

SI CL

AS

TR UE

O

O

M

M CA JU

NG

LE

HT NI G ID M

LI

M

E

GR

EE

CA

N

T U YE ORE LL SC OW EN

C

PI

RE

NK

T CE N RE S UO FL

FL

D

PI

NK

CA PRIS 69 kr (Camo 74 kr)

RO HT

CH

NA

YA

VY

L

GR

BL

W HI

TE

AC K

GR

EY

FÄRGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BAG

VÄSKOR

213


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Utvändig ficka. Passar upp till 15,6” laptop eller A4 papper. Blixtlåsstängning. Rebrandable ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 47 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 13” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 90 kr

214

AR M EY GR

BL

AC K

L

FÄRGER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 15,6” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 112 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ACCESSORIES LAPTOP

VÄSKOR

215FÖR KLÄDE

Stiliga, funktionella köks- och barförkläden för professionell miljö.


218

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

KH

CH

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

ER

LO W

NF

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FÄRGER

SU

TA RD

M US

COLOURS BIB APRON

Klassiskt förkläde med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR150 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill MÅTT 72x86 cm VIKT 195 g

CA PRIS 178 kr (Black / White 158 kr)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassiskt förkläde med brett färgsortiment! Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Justerbart nackband med metallspänne. ART NR PR154 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill VIKT 195 g MÅTT 72x86 cm

UE L RO YA

NE

ID M

AU

BE R

GI

ET OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E OR A

AC RR TE

RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

VY E

LI OT

TA

RR Y BE

D RE

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

NA

E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 192 kr (Black / White 176 kr)

FÖRKLÄDE

219


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR151 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 166 kr (Black / White 155 kr)

COLOURS BAR APRON Längre midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR158 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

220

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 195 kr (Black / White 184 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassiskt förkläde i denim. Justerbart nackband med metallspänne. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR150 Denim: 30% polyester, 70% bomullstwill 265 g 72x86 cm

M BL U

E

DE

NI

M NI DE EY GR

BL AC K

IN DI GO

DE NI

M

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 216 kr

JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassiskt förkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Justerbart nackband med metallspänne. Knytband. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR126 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 72x86 cm

BL

IN

DI

AC

K

GO

DE

DE

NI

NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 263 kr

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeförkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Knytband. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR125 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 79x39,5 cm

DE GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI

NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 227 kr

FÖRKLÄDE

221HAND DUKAR Mjuka, härligt fluffiga frottéhanddukar i olika storlekar.


BATH TOWEL Mjuk duschhandduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR TC004 MATERIAL 100% ringspunnen bomullsfrotté MÅTT 70x130 cm VIKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

224

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FÄRGER

UE

CA PRIS 185 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mjuk handduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC002 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 74 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mjuk badhandduk i en lite större modell. Dekorativt fiskbensmönster i kant. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC006 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 319 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FÄRGER

HANDDUKAR

225BARN

Det bästa vi har förtjänar även det bästa. Med storlekar från baby till tonåring, fyller vi ut barnkollektionen till max.


ORIGINAL KIDS T Prisvärd t-shirt för barn. Lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Perfekt för kampanjer. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS VIT 33 kr CA PRIS FÄRG 38 kr

228

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y KE LL

E M LI

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

DE EP

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K

UE

VY NA

UE BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

BR

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FÄRGER


VALUEWEIGHT KIDS T Barn t-shirt med halslinning i bomull/lycra. Tear-away label. ART NR 61-033 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finns även i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FÄRGER

ER

CA PRIS Vit: 40 kr, Färg: 44 kr

T-SHIRT

BARN

229


ICONIC KIDS 150 T Rundhalsad t-shirt för barn i 100% ringspunnen kammad bomull. Modern passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit:145 g/m² Färg: 150 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

R

CA PRIS VIT 39 kr FÄRG 44 kr

SLIM CHILDREN'S T Barn t-shirt med moderiktig passform. Slim men inte för tight. ART NR 155B MATERIAL 100% ringspunnen bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VIKT 145 g/m² STORLEKAR 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

230

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS VIT 51 kr FÄRG 56 kr


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad t-shirt för barn med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Solskydd UPF40+. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR10B 100% polyester 135 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

YA

CH

RO

EN

SU

N

YE

LL

OW

FR

BR

LI G OR HT AN NI GENG

IG

FI

HT

RE

RE

D

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP

HT

LI

GH

BR

IG

TN

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

EL M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

AN GE

CA PRIS Färg 79 kr, Melange 89 kr

PERFORMANCE KIDS T Funktions t-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

CA PRIS 92 kr

IA CH S FU

RO YA L

BL U

K BL AC

LI M E

HT IG BR

RE

D

YE

LL

OW

W

HI

TE

E

FÄRGER

T-SHIRT

BARN

231


COOL T KIDS Funktions t-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIAL 100% polyester VIKT 140 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

232

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 87 kr


KIDS HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-043 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 186 kr

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FÄRGER

L

CA PRIS 325 kr

T-SHIRT / HOODIE

BARN

233


KIDS COLLEGE HOODIE Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

EY GR

EY

E

HE AT

AS H

HE R

M

BL UE

BL U AI IA N HA W

ART NR JH201J MATERIAL 80% ekologisk bomull/20% återvunnen polyester. Heather Grey: 75% ekologisk bomull/25% återvunnen polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

234

NK

DE JA

GR Y LL KE

Huvtröja med mjukt borstad insida och en mjuk utsida i ekologisk bomull, tillverkad med GOTS-certifierat garn. Dubbla tyglager i huvan, genomgående ficka på magen, mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

FÄRGER

Y DU

ST

BA BY N EE

N

KIDS ORGANIC HOODIE

CA PRIS 292 kr

PI

PI NK

SS DY FL O CA N

E M LI

SU

GR

LL YE N

GE AN

E IV OL

ST RE FO

GR

GR

EE

N

EE

N

N

OR

EE

US CR

D RE RE FI

OW

H

HO

T

PI N

K

DY BU RG UN

PL UM

PL E PU R

I IL CH T HO D RE EE GR LE TT BO

PI N

K

SK Y

OR

SA PP

HI

RO YA L

RE

BL U

E

BL UE

ST

CH

GR

AR CO AL

AC BL P DE E

UE BL CE OR AI RF

OX

FR

FO

EN

RD

CH

NA

NA

VY

VY

AR

JE T

CT

IC

W

HI

BL AC K

TE

FÄRGER

K

CA PRIS 235 kr


KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk huvjacka. Två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

BL U RO YA L EE N

NA

GR TT

LE

UN RG

BO

BU

FU

RE

CH

D

SI

A

DY

HE

DE

AT

EP

HE

R

BL AC K

GR

VY

EY

FÄRGER

E

CA PRIS 228 kr

KIDS

ZOODIE Huvjacka med två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

RD OX

FO

EN CH

NA

GR E HE R HE

UN BU

PU

RG

RP

LE

BL N AI IA

EE KE LL

Y

GR

D RE RE FI

NK PI BA BY

HO

T

PI

NK

N

HA

W

DY

UE

UE RE PP HI SA

RO Y

AL

BL

BL

UE

AR

JE

AT

T

CT I

C

BL

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 292 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

235


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 389 kr

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

L

FÄRGER

KIDS VARSITY HOODIE Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

236

OL D /G DY RG UN BU

/ C HO TIC T W PI HI NK TE

AR

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK N RE S GO T G LD RE E FO

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

/

FR

SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE FI T B RE LA RE CK D /

/ E FI NCH RE N RE AV D Y

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FÄRGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS 261 kr


KIDS VARSITY JACKET Baseballjacka i collegematerial med kontrastlinjer på mudd och krage. Två frontfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043J 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 323 kr

/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V Y

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

/

FÄRGER

KIDS BASEBALL HOODIE Huvtröja med kontrastfärgade raglanärmar. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

CK

CA PRIS 292 kr

HOODIE / ZIP-HOODIE

BARN

237


KIDS SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl) XXS: Arctic White, Ash, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Charcoal, Deep Black, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Jet Black, Kelly Green, Lime Green, New French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sky blue, Storm Grey, Sun Yellow

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

238

NA EP

DY

DE

HE AT

AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 124 kr

DY RG BU

N SU

KIDS SET IN SWEAT

UN

LL YE

RP PU T IN PP PE

DU

M

ST

US

Y

TA

ER

M

RD

NK PI

SA RT SE DE

LE

UE BL SK

SA

ND

N EE GR E IV

Y

HI PP

YA RO

OX

OL

OW

UE BL RE

BL L

RD FO

EN FR

N ST RE FO

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE

N

N EE Y LL KE

GR E M LI

GR

EE

D RE RE FI

CH RE

D

HO

T

NK PI T HO

BA

BY

PI

NK

IL

N

I

NE

W

UE

VY NA

NA CH

H AS

AT HE

CH

VY

EY HE

R

CO AR

M OR ST

GR

AL

EY GR

AC EP DE

JE

AR

BL

AC BL T

CT

IC

W

HI

K

TE

FÄRGER

K

CA PRIS 168 kr


KIDS AUTHENTIC RAGLAN SWEAT

Exklusiv sweatshirt med modern passform och raglanärmar. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Ribbmudd med elastan i hals, nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO IG

BU

HT

CH EN GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

BL

AC

K

NA VY

FÄRGER

YA L

CA PRIS 240 kr

KIDS 65/35 POLO Barnpiké med två ton-i-ton knappar. Bomull och polyester i Easy Care-blandning, som tål 60 graders tvätt. ART NR 63-417 MATERIAL Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² VIKT VIT 180 g/m² VIKT FÄRG 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), STORLEKAR 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS VIT 98 kr CA PRIS FÄRG 110 kr

SWEATSHIRT / POLO

BARN

239


COOL SHORTS KIDS Funktionsshorts för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U

NA VY CH

RO YA L

JE T

AR

FR EN

BL AC K

HI W IC CT

FÄRGER

TE

CA PRIS 154 kr

KID’S TRAINING

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings för barn med kompression som ger dig stöd och maximal effekt vid träning. Stretchig kvalitet för bästa rörelseprestanda. Bred elastisk midja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g/m2 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 201 kr (Camo Black: 282 kr)

240

Y NA V

AC K BL

BL

AC

K

CA

M

O

FÄRGER


KIDS JOG PANTS

KIDS CUFFED

GR R

AC BL T JE

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

HE

FÄRGER

AT

FÄRGER

K

CA PRIS 224 kr EY

CA PRIS 145 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HE

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

FR EN

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor. Tear-away label.

JOG PANTS

SHORTS / PANTS

BARN

241


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Barnväst i 100% polyesterväv med kardborre. 50 mm breda reflexband runt kroppen och axel. Uppfyller EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 45 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FÄRGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Barnväst med reflekterande kanter för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. 2,5 cm breda reflexband runt kroppen och över axel. Yellow & Orange överensstämmer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

YE S VI HI

VI

S

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FÄRGER

GE

CA PRIS 45 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Väst som passar perfekt för sportevenemang. Reflekterande kant för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

RP

Y

PU

SK

PP H

EE N

SA

GR IC

E

ED

M

RA

M

LI

PA

242

LE

BL IR E

BL L YA OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FÄRGER

UE

CA PRIS 55 kr


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size

PL E PU R GR EE N E

Y SK W YE LL O

LI M

BL

UE

UE

GE AN OR

BR

CL

BL

D RE IG

AS S

HT

IC

RE D

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH

AP GR

K PI N N

FU CH SI A

RO

GR HI TE

K BL

AC

TE HI W DY BU RG UN

EM

BO TT L

E

ER A

LD

GR EE

N EE GR Y LL KE

NA VY

EY

FÄRGER

YA L

CA PRIS 55 kr

JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

C SI AS

T U YE ORE LL SC OW EN

FL

D RE

A SI CH

CL

FR

BR

IG

FU

HT

CH EN

RO

NA

K AC BL

YA

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 35 kr

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE

REFLECTIVE

Dubbelstickad mössa med tofs och uppvik för barn. Tofsen har reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B406B MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size

RE D HT IG BR

RO YA IG HT BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FÄRGER

L

CA PRIS 95 kr

REFLECTIVE VEST / ACCESSORIES

BARN

243


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Långärmad GOTS-certifierad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning i benen för enkel på- och avtagning. ART NR BZ30 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

244

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 179 kr


BABY BODYSUIT Kortärmad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull, varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning. ART NR BZ10 MATERIAL100% bomull (Camoflauge Green, Cobalt Blue, Lavender, Mint, Orange, Fuchsia, Organic Natural, White, Black, Surf Blue: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finns i färgerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FÄRGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS FÄRG 136 kr

BABY

BARN

245


BABY HOODIE Barnhood med hel dragkedja. Borstad insida. ART NR BZ32 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 293 kr

BABY SWEATPANT Sweatpant för barn med mjuk, borstad insida. ART NR BZ33 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 195 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece för baby. Full zip fram och borstad insida och flatsömmar för komfort. Kängurufickor fram och extra långa muddar i ärmar och ben för att kunna vikas ner varefter barnet växer. ART NR BZ25 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader, 2-3, 4-5 år

246

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 375 kr


BABY T Baby t-shirt med nickelfria knäppen på axel för enklare på- och avklädning. Tillverkad i 100% bomull,varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. ART NR BZ02 MATERIAL 100% bomull (Black, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, Kelly Green, Surf Blue White innehåller 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull och 15% polyester, Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 månader, 2-3 år* (*0-3 och 2-3 år* endast i utvalda färger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FÄRGER

C

CA PRIS 123 kr

BABY

BARN

247


BABY BODY LS Babybody LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har långa ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

CA PRIS 70 kr

SE RO

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

BL

UE

FÄRGER

BABY BIB Haklapp/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

248

D RE

DE R W PO

BU

BB

LE

GU

M

PI

PI

NK

NK

DU ST

Y

BL

UE

VY NA AL IC UT NA

W

BL

HI

TE

AC K

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 98 kr


BABY BANDANA BIB Vändbar skarfs/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

R

ED

W HI TE PI / PO NK W DE

/R W

HI TE

TE / GR HE EY AT HE R HI W

NA

W

HI TE

/B

LA CK

FÄRGER

UT WH IC ITE AL / NA VY

CA PRIS 80 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalrandig mössa med små öron tillverkad i mjuk och stretchig ekologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIAL 100% organisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92% organisk bomull, 8% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR One size

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

GA N / M IC OC NA HA TUR A OR

FÄRGER

L

CA PRIS 75 kr

BABY

BARN

249


STORLEKSTABELL FÖR SKJORTOR HERRAR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kragstorlek

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Bröstmått

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kragstorlek

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

LEVERANSER Om ordern läggs innan kl. 12.00 skickas den från vårt lager samma dag, annars skickas ordern följande dag. Tillfälligt slutsålda varor tar vi hem från vårt europalager. Normal leveranstid från Europalager är 5-7 dagar. *Vi reserverar oss för att produkter kan vara slut i lager eller restnoterade. Leveranstiden kan då bli något längre.

PRISER Samtliga priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser och gäller tills vidare. Fruit förbehåller sig rätten att göra prisförändringar utan avisering hänförliga av marknads och valutaförändringar. Med reservation för slutförsäljning. Kostnader för eventuell bearbetning. Moms och frakt tillkommer. Lokala prisvariationer kan förekomma. Notera att nyansskillnader mellan verkligt och på bild återgivet plagg kan förekomma. Med reservation för eventuella tryckfel. Priserna gäller vid köp av minst 25 styck.


FRUIT Distribution AB 2022. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no


2022 2022

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.