FRUIT 2020 SE

Page 1

2020


FRUIT Distribution AB 2020. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 103F, Ladies’ Pure Organic V-Neck T


NOGA UTVALT Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet.

2020


VÅRA VARUMÄRKEN Ett av våra mål är att du som kund ska kunna ha ett brett urval av bra produkter med stora valmöjligheter. Vi är såklart väldigt stolta över att kunna erbjuda nära 30 st olika varumärken som tillsammans skapar FRUIT kollektion 2020.B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

STAND


PANTONE: Cool gray 10C Red 485C


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom och Russell är Öko-Tex Standard 100-godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas godkännande.

OCS 100 är en oberoende, internationell certifieringsorganisation och ett av de mest välkända certifikaten som täcker ekologisk bomull. OCS bygger på kontroll av tredje part för att verifiera om en slutprodukt innehåller den exakta mängden av ett visst ekologiskt odlat material. Certifikatet täcker att materialet från grunden odlas ekologiskt och är helt fritt från föroreningar från garn till den slutgiltiga produkten.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) märkning är en garanti för den ekologiska statusen på produkten; från skörden av råbomull till den slutligt förpackningen är utförd på ett miljövänligt sätt och med socialt ansvarstagande.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Fruit of the loom

Fruit of the Loom

Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället, och har höga krav på kvalitet. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code – en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och alla deras samarbetspartners. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt.

Fruit of the Loom är stolta över att bara använda den bästa råbomullen. Rättvisa och mänskliga rättigheter är också väldigt viktiga för Fruit of the Loom. Därför används endast etiskt producerad bomull och aldrig någonsin bomull från Uzbekistan – där brott mot mänskliga rättigheter är vardag. Det är också ett krav som företaget ställer på sina underleverantörer. Majoriteten av bomullen köps från USA vilket garanterar kvalitet, trygghet för alla och spårbarhet.

SAI

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbetar för bättre arbetsförhållanden genom den egna ”SA8000 standard for decent work”, ett verktyg för att implementera goda arbetsförhållanden i en rad länder och branscher.

Mantis

B&C

BSCI är en icke kommersiell organization som arbetar för förbättringar av arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Arbetet genomförs med inspektioner med BSCI base code som måttstock.

Fair Wear Foundation (FWF) är en oberoende, ej vinstdrivande organisation som arbetar med företag och fabriker för att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin. Organisationen är verksam i en rad länder i Europa, Asien och Afrika.


VI BRYR OSS! ”Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar FLORAL BORDER man nya möjligheter för att reducera write your message energiåtgång och here öka effektiviteten.”

Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Ett gott exempel är Fruit of the Looms fabriksanläggning i Marocko som är speciellt designad för att vara så energieffektiv som möjligt både ur miljösynpunkt och för arbetarnas säkerhets skull. Under åren så har flera av våra kunder besökt fabriken i Marocko. Detta har varit väldigt uppskattat, då man fått se processen och arbetsmiljön på nära håll. Fruit of the Loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga. Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten. Som till exempel att återanvända värme och energi under processens gång. Samtidigt jobbar Fruit of the Loom hårt för att minska avfallsmängden. De reducerar mängden bomullsavfall och återanvänder bortsorterade fibrer. Personalen utbildas för att få kunskap om återvinningsmöjligheterna, samt ett brett samarbete med företag som kan ta hand om spillmaterial på ansvarsfulla sätt, gör fabriken i Marocko till ett glänsande exempel för vad Fruit Distribution står för.


PRIVATE NO

LABEL !

VAR UNIK Vi kan hjälpa dig med olika typer av förädling som byte av etikett, snodd, zip pullers och knappar.

PRIVATE LABEL Med PRIVATE LABEL så hjälper vi dig att byta och sätta i dina egna etiketter i plagget. Vi hjälper även dig att ta bort etiketter för en NO LABEL produkt.

re brand able.

REBRANDABLE Många av våra produkter levereras utan nacketiketter eller varumärke och är enkla för dig att förädla.

PRODUKTER Vi förädlar produkter inom de flesta av våra produktkategorier.

-/+

MINIMUM Vi har inga krav på volym eller minimum.

LEVERANS Eftersom all produktion görs ”in house” kan våra ledtider hållas så korta som 1-2 veckor, beroende på orderns storlek.


NÄR DU VILL VARA UNIK! Med hjälp av våra sömmerskor kan vi hjälpa dig att skapa helt unika produkter med ditt företag eller dina kunders identitet. Vi erbjuder förädling som byte av etiketter, snoddar, zip puller och knappar. Private label-produkterna ligger i vårt befintliga lager och därför ställs inga krav på volym. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs ”in house” och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom samarbetspartners, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss. Vill du inte ha någon etikett alls på din produkt så hjälper vi dig även att ta bort dem, utan att sätta dit en ny. Ditt plagg blir då, No Label. Hur går det till? Du skickar underlag för etiketter och placering till oss. Efter godkänt korrektur producerar vi, genom samarbetspartners, din etikett. Därefter plockar vi produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din (kunds).


INNEHÅLL 4 VÅRA VARUMÄRKEN 9 VI BRYR OSS 10 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

14

PIKÉ

48

SWEATSHIRT

66

16 36 39 42 44 47

68 86 100 114 116 118 120 123

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST ELASTAN

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

SPORT 126 134 140 142 144 148 152 154 163 165 166

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD SUIT/JACKET PANTS / LEGGINGS SHORTS BRA ACCESSORIES

124


STICKAT

168

SKJORTOR

176

BYXOR

202

178 186 192 194 198

204 206 208 210 212 213

OXFORD POPLIN NON IRON STRETCH FASHION

CHINOS JEGGINGS JEANS SHORTS BELT UNDERWEAR

JACKOR 216 224 226 230 238 246 250 253

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE PANTS

VARSEL BEANIE MORF GLOVES SCARF

VÄSKOR

292 298 302 310 312 316 318 322 324

214

254

274 290

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK NIKE BAG MESSENGER LAPTOP BAG ACCESSORIES ACCESSORIES IPAD / LAPTOP

HANDDUKAR

326 336

BARN

340

FÖRKLÄDE

VINTER ACCESSOARER 262 264 271 272 273

KEPSAR

342 346 348 355 356 357 358 360 360 361 362 364

T-SHIRT SPORT SWEATSHIRT POLO SHORTS SUIT PANTS JACKET APRON REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABY
SE FLER T-SHIRTS PÃ… WWW.FRUIT.SE

16


FAVORIT

FAVORIT

BARN

BARN

SIDA 343

SIDA 343

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T MEN

Dam t-shirt med kvinnlig passform. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label.

Fruit of the looms bästsäljare. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Finns i herr, dam och barnmodell. Tear-away-label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

IV

N

CL

BO

AS

E

SI

C

GR

OL

EE

EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K N

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE R HE AT

NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A E RP L PU

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

W YE

LL O

W LO NF SU EN GR E E TL BO T

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH

ER

H BU EA RG TH UN ER DY

HE A

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

TT L

FÄRGER

HE

FÄRGER

ER

CA PRIS 49 kr TE

CA PRIS 49 kr

IT E

ART NR 61-036 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Navy, Black och Ht. Grey)

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIAL 100% bomull (Ht. Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht. Grey, Ht. Navy, Ht. Royal, Ht. Green, Ht. Red 50% bomull, 50% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

17


ICONIC 165 CLASSIC T Designad med en klassisk passform är denna nya medelvikts-t-shirt inspirerad av vår populära Valueweight T men tillverkad med 100% kammad ringspunnen bomull. Det mjuka och släta jersey-tyget ger en fin och behaglig känsla. Smalt rundhalsad för en mer avslappnad och modern look. ART NR 61-438 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i White, Navy, Black, Heather Grey) CA PRIS 55 kr

18

BL UE YA L RO

NA

VY

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


ICONIC 150 T

BARN

Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modern, smalare passform. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tear-away-label.

SIDA 345

ART NR 61-430 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast i Black, White, Ht Grey )

NA VY DY UN RG

M O

ER W SU

NF

FL

RE

LO

D

AM

E

RE R HE AT HE

AS

NA

SI

TU

C

RA

OL

L

IV

E

EE GR

CL

HE

FO

AT

RE

HE

ST

R

GR

EE

EE

N

N

N

A SI CH FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

NE

CO

DE EP

DA R

T IN

BL LT BA

HE AT HE

RO

K GR HEA EY TH E

R UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

GR Y LL KE

HE AT HE

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

R

CA PRIS 49 kr

ICONIC LADIES 150 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd med sidsöm. Tear-away-label. ART NR 61-432 MATERIAL 100% bomull (Ht. färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 49 kr

NA EP DY

DE

DA

T

ER LO W SU

NF

D RE

FL AM

E

RE R HE AT HE

TU RA NA

OL C SI AS CL

L

IV

E

EE GR HE R AT

ST RE FO

HE

GR

EE

EE N

N

N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

RG

UN

IN M O NE

BL LT BA CO

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE UE

AL RO Y R HE AT HE

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH

RO YA

NA

L

VY

R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

GR LL Y KE

BL U

NA

E

VY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FÄRGER

CREW NECK

T-SHIRTS

19


20


BARN

SIDA 344

SOFSPUN® T T-shirt med modern passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad. Tear-away-label.

ART NR 61-412 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (4-5XL endast tillgänglig i Black, Navy, Heather Grey och White CA PRIS 56 kr NA VY

R

EP

HE

DE

GR

EE

N

FU

RE

CH

D

SI

A

DY

KE

LL

Y

E LI

M

OW LL YE

SU

UN BU

UR AZ

YA RO

ER W NF

LO

GE AN OR

RG

E

BL L

VY NA

BL

UE

UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

BARN

SIDA 344

SOFSPUN® T LADIES T-shirt med feminin passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-414 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 56 kr NA VY

GR

EP

HE R

DE

D

A CH SI FU GR Y KE LL

E M LI

YE

LL O

W

EE

N

RE

NC BU RG UN DY

BL U AZ U

RE

BL U L RO YA

W LO SU NF

OR

AN GE

ER

NA

VY

E

E

LI

HE AT

GH T

ZI

GR AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

EY

TE

FÄRGER

CREW NECK

T-SHIRTS

21


22


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Prisvärd t-shirt. Perfekt för event eller kampanjer! Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-082 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey) CA PRIS 37 kr VY

NA

D RE K IC BR

E

N

OL

IV

EE

C

GR

CL

BO

KE

TT

AS

SI

LE

Y LL

LI

VY

NA EP

D RE

FU N EE GR

E M

OW LL YE

BARN

SIDA 342

DE

A SI CH

UN RG BU

PU

UE BL Y SK

AT

DY

HE RP

E UR AZ

ER W LO NF SU

GR HE

GR T GH LI

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

EY

TE

FÄRGER

BELSUTE

ORIGINAL T LADIES

VA

Prisvärd T-shirt i dammodell. Tillverkad i 100% bomull och med lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. Tear-away-label. ART NR 61-420 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

VY

NA

VY

NA

D

DE EP

RE IC BR

OL SI C CL AS

E TT L BO

IV E

EN GR E

EE N GR LL Y KE

K

D RE

FU

CH SI

A

SK Y

BL

UE

GR E

UN DY BU RG

E M LI

GR GH T LI

YE

LL OW

PU

RP

E UR AZ

ER LO W NF SU

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

HE AT HE R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 37 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

23


NY HE T

# ORGANIC E150 T-SHIRT Ekologisk rundhalsad t-shirt i modern passform och mjuk känsla. Tubstickad. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk ringspunnen kammad bomull. Perfekt tryckbarhet. Rebrandable. TearAway-label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAMTW02B MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen ekologisk bomull (Heather Grey: 90% ekologisk bomull) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL STORLEKAR DAM XS-3XL

E OF

F

W

HI T

HA OC M

SE

NK

RO

PI

SO

FT

TA EN M AG

RA D

BU

RG UN

DY

RP IA

NT

GE SA N EE GR ST RE FO

E PL

PU

G FO BL UE

GR

E LI

M

AP

YE

LL

OW

FI

EE

ZZ

N

RO Y

AL

BL

NA UR

BA N

R HE AT HE GE AN OR RE PU

RE D

24

UE

VY

EY GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FÄRGER

LE

CA PRIS 61 kr


#E150 T-SHIRT

Unisex rundhalsad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Dammodellen har feminin passform. Rebrandable. ART NR UNISEX TU01T ART NR DAMTW02T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX XS-5XL* (*4-5XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEKAR DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

OL

L

BL U

AT

UR E AZ

EC EL

RO

DE

TR

NI

IC

M

BL

UE BL YA

AL CO B NK

OT

OR A

AP RI C

NG

D RE

AC

K

N

BA N UR

BR AR BE

BL

OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

FI

DE

RE

EP

RE

E

D

RE D

PI IA L LE N M IL

BU

FU

RG

CH S

UN

IA

DY

LE RP PU BA N UR

L

T

VY NA

N BA UR

DA LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL UE

VY H AS

RK

OR SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

NA

EY

T

GR

GR

NA VY T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 51 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

25


NY HE T

THE 100 T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla, modern passform och sidosömmar. Endast storleksetikett i nacken. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JT100 100% bomull (Ht Grey 98% bomull, 2% viskos) 140 g/m2 S-3XL

L YA RO

FO OX E

PU

RG

Y

BU

ST DU

EE

TW

UN DY

RP

LE

RP L PU IG HT IL

D IL

FF TO

RD

RA

M

EL

TA US

CA

M

M VA IL NI KS LL HA A KE

TA

N HY RT

JA

DE

GR

EE

EE GR T

NY

HE

T

CO

EA

M

BA

GO AN M

BA

NU

BY

PI

DE

NK

D RE RE N

FI

NG

O

W

BL UE

NA RD

R HE AT HE

UL M

Y SK

AZ

VY

GR EY

GR

RR BE

UE

E UR

K IN

BL

BL

BL UE

UE

Y

M

OO

CH AR

ND U

CO

ST

AL

AC BL EP DE

W

HI TE

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 89 kr

THE 100 GIRLIE T Rundhalsad t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull med supermjuk känsla, feminin passform och sidosömmar. Endast storleksetikett i nacken. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JT100F 100% bomull (Ht Grey 98% bomull, 2% viskos) 140 g/m2 XS-2XL

26

IN

BL UE Y SK

K

BL

UE

NA VY FO OX

HE AT

RD

GR HE R

BL

CO M

BA

T

GR

AR D US T M

DU

ST Y

PI N

K

DY UN RG BU

EE N

LE RP PU Y DU ST

TW

IL

IG

HT

PU RP

LE

DE

W

EP

HI

TE

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 89 kr


BARN

SIDA 344

SLIM FIT T T-shirt med modern passform i herrmodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 61 kr

SLIM FIT T LADIES T-shirt med modern passform i dammodell. Slim men inte för tight.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

LE TT BO

AP

PL

E

GR

EE N

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

NA

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 61 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

27


SUPER PREMIUM T T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bomull/lycra. Tål tvätt i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Heather Grey)

E

N

OL

IV

EE

C

GR

CL

AS

SI

LE TT BO

RE D

DY UN RG BU

RO

YA

L

VY NA

DE EP

HE A

LI

28

BL

VY NA

H AS

ZI

TH ER

NC

GR

GR AP H GH T

CK BL A

W

HI

TE

IT

EY

E

FÄRGER

UE

CA PRIS 64 kr


#E190 UNISEX

Rundhalsad t-shirt för dam med feminin passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

Rundhalsad Unisex t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TW04T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-3XL* (*3XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

ART NR TU03T MATERIAL 100% förkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

AS

UE BL VA

ON

LA C

DI

ST

E

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

UE BL SK Y RB ET SO

BO

XE L PI NA

TU

ND SA

TT

RA L

N GR EE LE

GR E LY KE L

AC K

N

UR B

AN

BL

OW BR AR BE

LI M E

LO SO

LA

R

GO

LD

YE L

T CO AP RI EN

N GR EE ID OR CH

CK US

ED

BL A

KH UR BA N

H

GR C FI CI PA E

BL UE L YA RO

CO BA

BL U

DA UE BL LT

E

RK

SP OR T

GR E

K AC

Y NA V N BA UR L

DY UN RG BU GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I AK I

M

IL

RA L NA

TU

ND SA

LE TT BO

AC K BL AN UR B

AT OL

G IN M IM SW

NK PI CH AN OR N BA

XE L PI

R LA SO

LI M E

LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

N OW BR AR BE

GE

W

SU

OR

NS

ET

ID

D RE

FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

BL

HI W PO OL

LI L IA NN LE IL

OR AN GE

M

D RE RE

NA

VA LA C

DI

ST

PU RP LE UR

RA

DI A

BA N

NT

BL SK Y RB ET SO

VY

UE BL

E ON

L YA RO

E PU RP L

UE

L AT OL

DY UN RG BU

TE

H AS

E BL U

BL UE

BL LT CO BA

C PA

CI

FI

SP OR T

RK UE

DA

BL

Y NA V N BA UR

GR

GR EY

Y GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FÄRGER

GR EY

FÄRGER

Y

CA PRIS 58 kr EY

CA PRIS 58 kr

EY

#E190 T /WOMEN

CREW NECK

T-SHIRTS

29


HEAVY COTTON T Rundhalsad t-shirt i 195 grams bomull. Klassisk passform. Perfekt för större kampanjer. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS 55 kr

30

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER


RINGSPUN PREMIUM T Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Tål 600 tvätt.

ART NR 61-422 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i färgerna White, Black, Heather Grey och Navy) CA PRIS 62 kr

H AS RE

D

SI CH FU

RG BU

YA N

RO

A

DY UN

UE BL L

VY NA

EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Mjuk t-shirt i 100% ringspunnen kammad bomull. Modellen har lycra i halsrib för ökad slitstyrka. Figursydd. Tål 600 tvätt. ART NR 61-424 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-2XL CA PRIS 57 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

N

RO YA L

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FÄRGER

CREW NECK

T-SHIRTS

31


INSPIRE PLUS T /MEN Rundhalsad Heavyweight t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR TM048 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 175 g/m2 STORLEKAR S–3XL

UR

BL

VY

BA CO

UR

SP

BA

OR

N

T

LT

NA

EY GR

EY DA

RK

GR

K AC D RE FI

BA

RE

N

KH

AK

I

W

BL

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr

INSPIRE PLUS T /WOMEN Rundhalsad Heavyweight t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR TW049 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 175 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

32

BA CO

UR

BA

N

LT

BL

NA VY

EY SP

OR

T

GR

GR EY K DA R

BL AC K D RE RE FI

UR BA N

KH

AK I

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr


INSPIRE MEN'S T Rundhalsad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM042 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

A

D

AL

SI

IL

LE

FU

NI

CH

RE

RK DA LE RP PU N BA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH NI LE

KH

AL

AK

I

EE GR

M

IL

RE

AL

GO

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 70 kr

INSPIRE WOMEN'S T Rundhalsad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW043 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

A

NA VY

IL

LE

NI

RE

D

AL

CH SI FU

RP PU N BA

PI

LE

NK

LI

SP

GH T

OR

T

GR

GR

GR EY DA R

K

K AC

L OL

KH AK L NI A LE IL M

KH

AK

I

EN GR E

LD GO

GE AN OR

RE AL

UR

BA

N

OR

AN

GE

I

M

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 70 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

33


MEN’S HD TEE Högkvalitativ t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

165M 65% polyester, 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-3XL

SI

NA

GR EY

CH EN FR

LV

CO NV

ER

OY

L M AR

AR M EY GR

L

M D RE

M NK PI

AR

AR

L

L

AR M N OO AR

BR

M

IG

BL

HT

UE

NA

M

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC K

HI TE

L

FÄRGER

VY

CA PRIS 130 kr

LADIE’S HD TEE Högkvalitativ t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

165F 65% polyester, 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL

34

AR L M RE D

AR L M NK PI

OO AR

Y NA V

EY GR

FR

EN

CH

OY

ER LV SI

CO NV

AR M GR

L AR M N

M BL

UE

M

BR

IG

HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL

EY

AC

HI T

K

E

L

FÄRGER

M AR L

CA PRIS 130 kr


MEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för herr med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA ST FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

HE

HE AT

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT

H GR ER EY DA R

K

FÄRGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 104 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE Rundhalsad t-shirt för dam med modern passform, kort ärm och sidsöm. Tillverkad i supermjukt Triblendmaterial. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA VY

AT H GR ER EY LIG H

T

HE

AT

FO R AT

HE

R

D

HE

HE A

TH

ER

PU

RP

ES

LE

HE

L HE

AT

H BL ER UE RO

YA

VY NA R AT HE HE

RE

AC K BL

TE HI W

H GR ER EY DA

RK

FÄRGER

T

CA PRIS 104 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

35


V-NECK HD TEE Högkvalitativ v-ringad t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. Rebrandable. ART NR HERR 166M ART NR DAM 166F MATERIAL 65% polyester, 35% kammad bomull VIKT VIT 155 g/m² VIKT FÄRG 160 g/m² STORLEKAR HERR XS-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

AR

M

BL

UE

M

VY BR

IG

HT

NA

H

M D RE

M AR L NK PI

AR L

L AR M N OO M AR

36

L

Y NA V

Y

FR EN C

NV CO

SI

GR

LV

EY

ER

OY

M

GR E

AR L

L AR M

K BL AC

HI TE W

AR

L

CA PRIS 153 kr


VALUEWEIGHT V-NECK T V-ringad klassisk t-shirt för herr med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-066 MATERIAL 100 % bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) 2 VIKT VIT 160 g/m 2 VIKT FÄRG 165 g/m STORLEKAR S–5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i White, Black, navy och Heather Grey) CA PRIS 55 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FÄRGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES V-ringad dam t-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-398 MATERIAL 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit: 160 g/m2 Färg: 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 55 kr VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FÄRGER

V-NECK

T-SHIRTS

37


INSPIRE

MEN'S V-NECK COTTON TEE V-ringad t-shirt i herrmodell 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TM044 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 S-3XL

D RE

VY

KH

AK

I

LI

GH

NA

T

GR

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 71 kr

INSPIRE

WOMEN'S V-NECK COTTON TEE V-ringad t-shirt i dammodell 100% ekologisk bomull med modern passform, kort ärm och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW045 100% organisk ringspunnen bomull 140 g/m2 XS-2XL

CA PRIS 71 kr

KH

AK I

38

D RE

NA

VY

EY LI

GH

T

GR

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. ART NR HERR 61-038 ART NR DAM 61-404 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR HERR S-5XL* ( *4-5XL endast tillgänglig i White, Black, Navy och Heather Grey) STORLEK DAM XS-2XL ÖVRIGT Dam finns endast i White, Black och Dark Heather Grey CA PRIS 73 kr VY

EY

NA

GR R

DE

EP

HE HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR T GH

RK

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

GR HEA EY TH E

R

TE

FÄRGER

#E150 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR TU05T ART NR DAM TW06T MATERIAL 100 % förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85 % bomull, 15% viskos) VIKT 145 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

BL AL N BA UR

BR O BE AR

KH

W N

AK

I

N EE GR E TT L

AN G OR

RO Y

NA

K DA R

SP

VY

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 94 kr

V-NECK / LONG SLEEVE

T-SHIRTS

39


#E190 LSL Långärnad t-shirt med modern passform. Tillverkad i ringspunnen bomull som ger en mjuk och skön känsla. Smal halsrib för en modern look. Finns i Unisex och dammodell. Rebrandable. ART NR HERR TU07T ART NR DAM TW08T MATERIAL 100% förkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 185 g/m2 STORLEKAR UNISEX S-4XL* (*4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STORLEK DAM XS-3XL* (*3XL tillgänglig i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

BL YA RO

N

KH

OW

BA

N

BR

UR

AR BE

BO

M

AK

I

N EE GR LE TT

OR

RE

AN

D

GE

PI AL NI LE IL

L

VY NA

RK DA

SP

BL

OR

T

GR

GR

K AC

TE HI NK

W

EY

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 137 kr

LONG SLEEVE HD TEE Högkvalitativ långärmad t-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEK DAM

167M 167F 65% polyester, 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-3XL XS-2XL

40

EN FR

AR L M RE D

M AR L NK PI

CH

OY NV CO

LV SI

L AR M

NA V

EY GR

AR L ER

M

AR M EY GR

OO

N

M UE BL

M AR

BR

IG HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC

K

HI TE

L

FÄRGER

Y

CA PRIS 183 kr


INSPIRE LSL T /MEN Långärmad t-shirt för herr i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TM070 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S-3XL

UR

CO

D FI

BA

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 105 kr

INSPIRE LSL T /WOMEN Långärmad t-shirt för dam i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rund hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen, kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Smal halsrib för en modern look. Rebrandable.

ART NR TW071 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10 % viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

RE D RE

LT CO

BA

N BA UR

FI

BL

VY NA

GR T OR SP

BL AC K

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 105 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

41


INSPIRE MEN'S TANK T Linne i 100% ekologisk bomull. Modern passform med rundad hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Rebrandable. ART NR TM072 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull, 10% viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S-3XL

RE D FI

BA CO

SP

RE

BL LT

GR OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 92 kr

INSPIRE WOMEN'S TANK T Linne i 100% ekologisk bomull. Modern, lätt figursydd passform med rundad hals och sidosöm. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull som ger en mjuk och lyxig känsla. Rebrandable. ART NR TW073 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull, 10% viskos) VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 92 kr

42

RE D RE FI

CO B

AL

T

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

BL UE

FÄRGER


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Klassiskt herrlinne med halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-098 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL endast tillgängligt i White, Black, Navy och Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 46 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Damlinne med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

ART NR 61-376 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 47 kr

RE

DE

EP

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VEST

T-SHIRTS

43


UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE

Unisex Baseball t-shirt med 3/4 ärm med raglanskärning.

ART NR 3200 MATERIAL 52% bomull, 48% polyester. (Triblendfärger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VIKT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STORLEKAR XS-2XL

TE

/A

SP HA

LT

LONG SLEEVE T Långärmad t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label. 61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

CA PRIS 84 kr

44

W

HI

TE

/R

ED

L TE BL / R UE OY A

HI W

E HI T W

W

HI T

E

/D

/B

EE P

LA

CK

NA V

Y

FÄRGER

OO /M TE HI W

BASEBALL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

AR

ED /R TE HI W

HI

TE PI / N NK E

ON

G TR REY IB / LE RE ND D

Y

CH WH AR ITE TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

W

HI

TE BL / N UE EO

N

N

W

HI

HI

HI W

W

TE GR / D EY AR K

CK TE

/B

LA

/R OY AL BL AC K HI T RO E / YA TR L UE

W

HI T GR E / EE KE N LL

W

W

W

HI OR TE / AN N GE EON

HI YE TE LL / N OW EO N

W

W

HI

HI

TE

TE

/N

/D

AV

EN

Y

IM

BL

AC

K

/W

HI

BL A HE CK AT / D HE EE R P

TE

FÄRGER

W H HE ITE AT / D HE EE R P

CA PRIS 159 kr (Triblend 249 kr)


SHORT SLEEVE BASEBALL T

VALUEWEIGHT RINGER T

UNISEX t-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away-label.

UNISEX t-shirt med kontrastfärg vid ärmslut och halslinning. Klassisk passform. Tear-away-label.

E HI T

TE HI

ED

/W

/R

AC

K

E

BL

W

W

HI

HI T

TE BL / R UE OY A

Y AV /N TE /

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

NA

VY

/W

HI

TE

W

W

HI

HI

TE

HI

TE

/B

/R

ED

L HI W

W

TE BL / R UE OY A

EE P /D E HI T W

TE G HI

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

W

Y

NA V

ER /H RE EA Y TH

CK LA /B HI TE W

HI T GR E / EE KE N LL

W

/W

FÄRGER

RE D

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 64 kr Y

CA PRIS 64 kr

L

ART NR 61-168 MATERIAL 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-3XL

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

RO YA W LB HI L TE UE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

CONTRAST

T-SHIRTS

45


CAMO T Kamouflagemönstrad t-shirt med rundad hals med rib. Camo T har en modern passform som passar för både herr och dam. Rebrandable ART NR JT034 MATERIAL 100% bomull VIKT160 g/m2 STORLEKAR S-2XL

46

M N EE GR

RE

D

CA

M

CA

O

M O CA E BL U

GR

EY

CA

M O

FÄRGER

O

CA PRIS 142 kr


INNEHÅLLER

INNEHÅLLER

ELASTAN

ELASTAN

WOMEN’S FEEL GOOD

WOMEN’S FEEL GOOD

STRETCH LONG SLEEVED T

STRETCH T

Modern långärmad t-shirt i lite längre modell. T-shirten är emzyme-tvättad vilket gör den extra mjuk och följsam. Sidosömmar och rundad hals med rib. Tear-away label.

Modern t-shirt i lite längre modell. T-shirten är emzyme-tvättad vilket gör den extra mjuk och följsam. Feminin passform med sidsömmar och rundad hals med rib. Tear-away label.

VY NA

EY GR

AT

HE

R

ER TH

HE

HE A

I AK

HT IG BR

KH

RE

D

M

CH A EL RC AN OA GE L

K AC

IG HT BR

R HE AT HE

RE

BL

D

EY GR TH

ER

K

HE A

AC BL

TE HI W

BL L YA RO

FÄRGER TE

FÄRGER

108 kr

HI

CA PRIS UE

CA PRIS 176 kr

W

VIKT STORLEKAR

SK121 96% bomull, 4% elastan (Ht. Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Ht. Charcoal 60% bomull, 36% polyester, 4% elastan) 165 g/m2 XS-2XL

VY

ART NR MATERIAL

NA

ART NR SK124 MATERIAL 96% bomull, 4% elastan (Heather Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Heather Blue, 65% polyester, 30% bomull, 5% elastan) VIKT 160 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

CONTRAST / ELASTAN

T-SHIRTS

47
WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Piké med modern passform för dam. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

CA PRIS 165 kr

NA VY

HE

R

LE RP

LO RN F

TU

50

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

HE

SL

AT

AT E

CO AR CH

W

BL

HI

TE

AC K

AL

FÄRGER


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

WASHED NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

WASHED RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

NEON PINK

ORANGE

NEON ORANGE

PEACH

SUNFLOWER

LEMON ZEST

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Piké med modern passform för herr. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ010 MATERIAL 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfärger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfärger: 60% bomull, 40% polyester ) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL* (*S-5XL i färgerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 165 kr, Washed: 178 kr

PIKÉ

51


52


PREMIUM POLO

PREMIUM POLO LADIES

Herrpiké i 100% bomull. Tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

Figursydd dampiké i 100% bomull. Två knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

ART NR 63-218 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR S-3XL

ART NR 63-030 MATERIAL 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VIKT VIT 170 g/m2 VIKT FÄRG 180 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

Y

H

GR E R

AS

HE

BL UE

BL E

SK

Y

AZ UR

NK PI Y

ST

GR

GR EE

EE

N

N

LI G

HT

RE D

RO

A CH SI FU E M

LL

LI

N

KE

SU

NF LO

GE AN OR

UE

LI

UE BL YA L

VY NA DY

W ER

BU

RG UN

E RP L PU N EE GR ST RE FO

AT HE

GR AP H GH

T

CK

VY NA EP DE

Y SK D RE

HT LI G N EE GR KE

LL

Y

E LI M

SU

BL A

HI T W

AS H

UE

E UR AZ

NK PI

SI A CH FU

BL

BL

BL U L RO YA

NA VY Y GU ND BU R

ER LO W NF

E

GR EY

UE

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

M O NE

AK

I

IN

T

EE GR LE TT BO

KI KH A

M IN T O NE

KH

HI TE W VY NA P DE E

LE RP PU E AN G OR N EE GR LE TT BO

RE

FÄRGER

FO

FÄRGER

IT E

CA PRIS 137 kr IT E

CA PRIS 137 kr

PIKÉ

53


54


BARN

SIDA 355

65/35 POLO Herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S-5XL* (*4-5XL tillgänglig i Black, White, Navy och Heather Grey)

VY

NA

VY

NA EP

ER

DE

HE AT H

UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

DY

L YA AT

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W NF

AN OR

AT R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

LO

R HE

D RE

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

VY NA R HE

DA RK GR HEA EY TH E

W

HI

TE

BL AC K

R

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 138 kr

65/35 POLO LADIES Dampiké med kvinnlig passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut i mudd. Tål 60° tvätt. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS-2XL

HE

AT

VY NA DE EP

HE

R

NA

R

N GR EE HE

AT

HE

R

GR TT LE BO

BU RG

PU RP

LE

UE BL SK Y N EE

ER W LO SU NF

UN DY

E BL U L RO YA

TH ER HE A

D RE

HE AT H

ER

RE D

NA VY

RO YA

L

HE

DA R

K GR HEA EY TH E

GR AT H

ER

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 123 kr

PIKÉ

55


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567M MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR S-3XL

CL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

NY

HE

T

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FÄRGER

RD

CA PRIS 289 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Stretchpiké i fin bomullslycra som uppfyller hög kvalitet och komfort. Figurnära och modern passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable.

ART NR 567F MATERIAL 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VIKT VIT 205 g/m² VIKT FÄRG 210 g/m² STORLEKAR XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

56

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

RD

CA PRIS 289 kr


MEN´S STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra. Tre kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566M 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH CL

FU

AS

LI

SI

M

C

E

RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

YA L

CA PRIS 286 kr

LADIES STRETCH POLO Figurnära piké i bomull/lycra, något längre modell. Fyra kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566F 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

YA

VY

E M LI

C AS SI CL

FU

CH S

IA

RE

D

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

OR D GH T LI

CO UN RG BU

SK Y

DY

E BL U RE AZ U

OX F

GR NV

OY

AC K BL

W

HI TE

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 286 kr

PIKÉ

57


MEN’S SUPER SMOOTH KNIT POLO Polo med slät yta. Smooth Polo är tillverkad av en lyxig mjuk poly-bomullsblandning. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ005 MATERIAL 60% polyester, 40% bomull VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL CA PRIS 216 kr

L

IS UO RQ TU

IG BR

BO

TT L

E

RE D CH E

RR Y

DY UN BU RG

E

RO YA HT

VY NA

AT SL

BL AC K

LE RP PU

58

E

AT H HE

K BL AC

W

HI

TE

ER

FÄRGER


ID.001 PIKÉ UNISEX Piké i 100% bomull och med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PUI10 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL

UE BL RO

YA

NA A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 96 kr

ID.001 LADY PIKÉ Piké i 100% bomull för dam, med två ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR PWI11 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 96 kr UE BL L YA CO RA L

N

GR EE N

CH S FU

W

IN E

IA

RO

NA VY

HE HE AT

EE

LE

GR KE

LL

Y

D SA N

BO TT

TH

D OL IG IL CH

OR KI N

BR

OW

N

PU M

RE D

AN

GE

LI

PU

RP LE

AN

BL UE BL GH

T

L AT OL

R

RA

K AC

TE HI W

CI

TE

GR E

Y

FÄRGER

PIKÉ

59


INSPIRE POLO /MEN Piké för herr i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR S-3XL

NK PI ID CH OR

LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

AL T CO B LA LI

L IA NN

T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

BL UE

VY N BA C

UR

HE AT

LE RP PU

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 117 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Piké för dam i 100% ringspunnen kammad ekologisk bomull. Modern feminin passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIAL 100% organisk ringspunnen bomull (Heather Grey: 90% bomull, 10% viskos) VIKT 170 g/m² STORLEKAR S-3XL

BL CO BA NK

LA

PI

LI LE

OR

CH

ID

NN IA

L

PU NT IA

M

IL

RA D

D CH I OR

SO

LA R

YE

GR

EE

LL O

AN OR N BA

N

W

GE KI KH A AN UR B

LT

N BA C

UR

HE

RP LE

T

UR

FI

OR

RE

AN GE

RE D

ET SO RB

N EE GR LE BO TT

60

UE

VY NA

GR AT HE

R

GR DA R L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

IN

E

W

BL

K

AC

HI TE

K

EY

FÄRGER

EY

CA PRIS 117 kr


MEN'S PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508M 100% ekologisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 288 kr

FR

EN

AQ

UA

NA CH

E ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FÄRGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Högkvalitativ piké i ekologisk kammad ringspunnen bomull som höjer ribban inom hållbarhet, kvalitet, passform och tryckbarhet. Nya sofistikerade dekorativa detaljer för bästa utseende. Modellen har sidosömmar som ger en modern och tidlös passform. Ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Rib i ärm. Feminin passform. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

508F 100% ekologisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 288 kr

UA AQ

NA CH EN FR

ST

ON

E

K BL AC E

L NA

TU

RA

OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FÄRGER

PIKÉ

61


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Piké i 100% bomull med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

/Y BL AC K

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE /W HI VY NA

UR /T K BL

CO

AC

RN / N FL AV OW Y ER

QU

Y AV /N E M LI

RE

D H NA EAT VY HE R

/

OS

IE

BU

RE

D

RG

/W

UN

HI

DY

TE

/S

KY

PU HE RPL AT E H HE E R ATH GR E EY R /

N HE AVY AT H HE EA R TH GR ER EY /

K AC BL

/ Y

EL LO W

NG E /O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

AT H BL ER AC GR K E

HE

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

Y AV /N Y SK

RO YA W LB HI L TE UE

/

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FÄRGER

/W HI TE

CA PRIS 229 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Piké för dam med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Figursydd passform med lite längre bakstycke. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

62

LO

/W HI TE

BL

BL

AC

K

AC

K

/Y

/R

EL

ED

TE HI /W K AC BL

BU

RG

UN

DY

/ RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/W HI

TE

Y TH BL ER AC GR K E

HE A

CH AR W CH HI O TE AL

/

/

W

W HI

HI

TE

TE

/N

/B

AV

LA

Y

CK

FÄRGER

W

CA PRIS 229 kr


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ012 MATERIAL 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR S-3XL CA PRIS 229 kr

/L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR E

TE

Y

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FÄRGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Piké för dam med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 229 kr

K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

/L

IM E

RA NG /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ AV /N D RE

RE

D

/W

HI

TE

Y

RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/R

ED

TE /W HI VY BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU R

PL E

/P

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FÄRGER

PIKÉ

63


COTTON POLO OXFORD

WITH OXFORD FABRIC INSERT

Piké med kontrastfärgat oxfordtyg på knappslå, under kragen och insidan av hals. Ribbstickad krage och manschetter, två knappar i knappslån och sprund i sida. AQ016 100% ringspunnen bomull 200 g/m² S-3XL

CA PRIS 214 kr

Kraftig herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60o tvätt.

ART NR 63-204 MATERIAL Easy care 65% polyester, 35% bomull VIKT VIT 220 g/m2 VIKT FÄRG 230 g/m2 STORLEKAR S–3XL CA PRIS 170 kr

E TL BO T

Y NA V

NA EP DE

GR E

EN

HE D RE

RG UN DY BU

UE BL L YA RO

64

VY

EY GR AT

HE

R

CK

TE HI

BL A

KY

FÄRGER

KE

LL

Y

/S

KY /S Y NA V

K AC BL

W

HI T

E

/C

/S

HA

KY

RC

OA

L

FÄRGER

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HEAVY 65/35 POLO


65/35 POCKET POLO

PREMIUM LONG SLEEVE POLO

Piké i Easy Care-material och med bröstficka. Tål tvätt i 60o.

Långärmad herrpiké med tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR 63-310 MATERIAL 100% bomull (Ash: 90% bomull, 10% polyester) VIKT Vit:170 g/m² Färg: 180 g/m² STORLEKAR S-3XL

63-308 65% bomull och 35% polyester Vit: 170 g/m² Färg: 180 g/m² S-3XL

CA PRIS 154 kr

Y NA V

NA DE EP

AS

H

CK

EE N

W

GR

RE D

ES T FO R

RO

YA

L

BL

UE

RE D

BL A

E

VY

FÄRGER HI T

BL L YA RO

NA VY

GR EY R HE HE AT

CK BL A

TE HI W

UE

CA PRIS 182 kr FÄRGER

PIKÉ

65
BARN

SIDA 349

HOODED SWEAT Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR Y

LO

LL

NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FÄRGER

EY

216 kr

AT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT LADIES Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

68

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FÄRGER

EY

CA PRIS 216 kr


HOOD

SWEATSHIRT

69


70


AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i herrmodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265M 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

YA RO HT

CH

IG BR

EY

CL

BU

AS

RG

SI

C

UN

RE

A FU

PU

CH

SI

LE RP

Y SK

N

GR

EE BO

CO

TT

NV

OY

GR LE

DY

D

FR

LI

EN

GH

T

BL

NA

FO OX

K AC

TE HI W

VY

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 360 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform i dammodell. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265F 80% kammad bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-3XL

RO HT IG BU RG

UN DY

BR D

RE

EY

CL

AS

SI

C

A FU

PU

CH SI

LE RP

Y SK

EN CO

NV

OY

GR

GR E E TL BO T

YA

VY FR EN CH

NA

FO LI GH

T

OX

K BL AC

W

HI

TE

RD

FÄRGER

L

CA PRIS 360 kr

HOOD

SWEATSHIRT

71


72

DE

NU

TT LE

BO

EE N

GR

JA DE

EE N

GR

EE N

GR

Y

KE LL

E

LI M

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

SU N

AN

OR

RE D

FI

HO T

CH

RE D

I

IL

PI NK

NK

K

PI N

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

ST Y

DU

S

OS

YF L

ND

CA

UN DY

RG

BU

PL UM

LE

E

F

SU R

BL UE

BL U

RP

PU

Y

SK

SE

IA N

UO I

W AI

YA L

UE

BL

UE

BL

NA VY

PP HI RE

SA

RO

RD

NA V

UE

BL

EY

L

GR

CH

EN

FR

FO

OX

W

NE

H

OR CE

RF

AI

AS

R

HE

AT

HE

GR EY

K

AC

CO A

CH AR

M

BL

CK

TE

HI

W

BL A

OR

ST

EP

DE

T

JE

C

CT I

AR

Y

FÄRGER

TU RQ

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Huvtröja med feminin passform. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001F MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–2XL

CA PRIS 242 kr


HOOD

PR

AR

EP

ED

FO

R

RF E

PE

E

DY

CT

ND

SA

M VA IL NI KS LL HA A KE

AC H

PE

RT

SE

DE

N

TE

LA

OW

BR

DE

NU

HA

N

N

EE

CO

GR

CH O

OC

M

T

HO

E

IV

OL

EE

GR

N

EN

GR E

GR EE N

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

LE

TT

BO

DE

N

EE

GR

T

KE LL Y

EE N

GR

N

EE

GR

N

ON

LE M

OW

GR EE

N

IE

AL

E

M

LI

T

LL

YE

ER BE

SH

SU N

LD

GO

RD

TA

US

M

H

US

CR

GE

NG E

AN

OR

GE

AN

OR

RN

BU

OR A

CH IL I

D

RE

HO T

RE

NS ET

SU

D

RE

FI

D

RE

Y

RR

BE

K

BR IC

AN

CR

PI

NK

PI

NK

K

PI N

NK

PI

LE

NK

PI

CK

TI

PS

LI

T

BY

HO

BA

Y

DU ST

SS

LO

ND YF

E

IC

SM OK

RP

PU

Y

UN DY

ND

Y

NK

PI

CA

RG

BU

RR

AG

M

UM

TA

BE

Y

ET

VI OL

UL

PL

RG U

BU

M

A

EN

AG

D

IL

M

W

TR

UL

RP LE

PU

ER

ET

IL

VO

VE ND

LA

UE

TR

T

UE

BL

IN

M

PP ER

PE

ER

W

E

F

SU R

UE

BL

UE

BL

BL U

LO

RN F

CO

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

E

IR

IA

AI

PP H

HA W

SA

BL UE

UE

BL

UE

BL UE

BL

CA L

TR OP I

L

M

NI

A

E

OK

SM

SE

YA

RO

DE

P

DE E

VY

NA

RD

NA VY

NA V

UE

BL

CH

EN

FR

FO

OX

W

NE

H

OR CE

AS

EY

GR

EY

GR

US T

ND

RF

AI

OO

M

L

EY

GR

R

HE

AT

HE

L

EE

ST

GR EY

CO A

CH AR

M

OR

ST

SM OK E

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

K

AC

BL

EP

DE

T

JE

C

CT I

AR

Y

FÄRGER

JA

G

IN

SP R

SIDA 348

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Huvtröja med dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS–5XL* (*4XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy)

CA PRIS 242 kr

SWEATSHIRT

73


NY HE T

ORGANIC HOODED /UNISEX Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU33B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

NY

HE

T

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE FT

RE

D

RO

DY UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 297 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendig, hållbar hood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW34B 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester 280 g/m² XS-2XL

G BL UE E NG OR A

SE

PU

RE

RO FT TE OF

F

W

HI

HA OC M

ES FO R

PL E AP

T

GR

GR

EE

EE

N

N

M E LI M

FI ZZ OW LL YE

74

FO

BL AL RO Y

SO

RE D

BU

AG

UE

VY UR B

Y RG

UN D

PI TA EN

NA AN

R HE HE AT

AS

NK

LE RP PU AN T DI RA

GE SA

GR

T PH

AL

BL A BA N UR

W

HI TE

CK

FÄRGER

EY

CA PRIS 297 kr


T HE NY

KING HOODED Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU02K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 354 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

T

HE

NY

QUEEN HOODED /WOMEN Lyxig högkvalitativ hood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW02Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 354 kr

FO

ID

EY GR

HE AT IA

EN

NT

TA

PI

PU

RP

NK

LE

HE

RE

KH A

FI OW YE

LL

KI

ZZ

GE AN OR RE PU

FT SO EN

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

RO

D RE

DA

RK

CH

ER

SE

RY

M

AG

RA D

PU

NO RD

M R

R HE AT HE SK Y

BL UE IC

E BL U L RO YA

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA N

TE HI W NA VY N BA UR

GR

EY

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

75


MEN’S AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Exklusiv, melerad huvtröja med modern passform i herrmodell. Tillverkad exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR 261M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

GE

CA PRIS 426 kr

LADIES AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Exklusiv, melerad huvtröja med modern passform i dammodell. Tillverkad exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 261F MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-XL

76

B M RIC EL K AN RE GE D

M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE EL

AN

EL AN M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

GE

CA PRIS 426 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Exklusiv hoodtröja med dubbla tyglager i huvan. Breda platta snören i huvan. Ficka fram med utgång för hörlurar. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH101 70% ringspunnen bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN RG BU

PU

RP

LE

DY

N

NE

HE

UE

NA

EY GR

AL CO AR

BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

VY

CA PRIS 363 kr

T

HE

NY

STREET HOODIE Huvtröja i tjockt material med tumhål för ett modernt utseende. Praktisk mobiltelefonficka och dold öppning för hörlurar inuti kängurufickan. Dubbla tyglager i luvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. TearAway-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH020 80% kammad bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

CA PRIS 370 kr BL UE L N BO

TT

LE

GR

EE

EE N KE LL

Y

GR

D RE RE FI

T HO RE D

PU

RP L

E

CH

IL

I

FR

RO

YA

CH EN

AT HE

CH

NA

GR E HE

R

AL AR

CO

CK BL A JE T

VY

Y

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

77


NY HE T

NY HE T

#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

Hood med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i ärmslut och nedtill. Känguruficka. Rebrandable.

ART NR WU03W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

ART NR WW04W MATERIAL 80% ringspunnen bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FÄRGER

EY ID M

T

HE

R

HA N

AT H BL ER UE RO YA

L

HE UE BL

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

OR

R

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L LE PA

SA

GE

E JA D T GH LI

AN

RE D

GE

HE

RA D

K AT H GR ER EE DA N R

HE

GR

GR EY

AL

EL EP

AT

NA VY

VY NA N BA UR

DE R LA VE N

NK PI LE PA SA ND ER T

DE ST RE FO

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

EN I

NU

AL

LL YE R LA SO

GE SA

HE R

T

HE

AS PH AL

UR

EY GR HE R AT HE Y SK PU RE NK PI DY CA N

NK PI KI KH A

OW

E NG OR A E PU R

LL YE

T LI GH

RK AT H GR ER EE DA N

JA DE

PA LE

DE SE

HE

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

K BA

N

HI W

G FO EY GR UE BL N IA AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

78

BL AC

TE

ID H BL ER UE RO YA

AT

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

PA

RE D

K PI N LE

M R HE AT L

HE RP PU

HE R AT HE

RA D

LA

IA NT

VE ND

PU

ER

RP L

E

LE

HE

RO

HE AT HE

YA L

R

BL

UE

NA VY

VY NA N BA UR

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY GR EP EL

HE AT

AS

HE

HA

R

NT

AS

LT PH A

N BA

EY

UR

GR HE R HE AT

PH

K AC BL

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FÄRGER

EY

CA PRIS 239 kr AL T

CA PRIS 239 kr


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Huvtröja i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Känguruficka. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI24 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL CA PRIS 198 kr

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY BU

RG

UN

AL RO Y

VY NA

AT H

ER

CI

HE

RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

79


LADIES ICONIC 150 T

Creators: this is your canvas Our Iconic collection celebrates the T-Shirt as an icon of creativity.

ICONIC 150 T

Combed ringspun cotton 8 Iconic T-shirts – 4 new for 2020

NEW

Tear-out label

NEW

Outstanding print results 27 colours including new Neo Mint

Our iconic T’S your iconic designs. make it yours today. www.fruitoftheloom.co.uk

ICONIC 165 T

ICONIC 150 LADIES V-NECK T Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org


LIGHTWEIGHT

BARN

SIDA 348

HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Klassisk passform. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-awaylabel. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GR R

DE EP

HE AT HE

D RE

LE

Y

BO

KE

TT

LL

A SI CH FU

BU N EE GR

EE GR

GE AN OR

EY

AP HI TE GR T GH

DY UN RG

E UR

N

RO

AZ

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 178 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Genomgående ficka på magen. Enkelt tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 178 kr

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

GR AP

HI

EY

TE

FÄRGER

HOOD

SWEATSHIRT

81


CROSS NECK HOODIE Exklusiv hoodtröja med hög hals som går omlott. Dubbla tyglager i huvan. Ficka fram. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH021 80% ringspunnen bomull 20% polyester 330 g/m² S-2XL

BA

BY

VY NA

GR HE

OX

FO

RD

R AT

HE

CO NU

PI

DE

NK

JE

CH

T

AR

BL

AC

AL

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 440 kr

EPIC PRINT HOODIE Hoodtröja utan ficka fram för maximal tryckyta. Avslappnad passform och dubbla tyglager i huvan. Breda platta snören. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH011 80% ringspunnen bomull 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

NE

82

R HE AT HE

AR CH

GR

L CO A

K AC UN RG BU

W

FR EN

CH

DY

NA

VY

AR

JE

CT

T

IC

BL

W

HI T

E

FÄRGER

EY

CA PRIS 255 kr


D

/G OL

/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HO VA T C NI HO L SH LA COL AK M AT E ILK E / -

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

N

S GO T G LD RE E

RE

FO

KE SU LL N YG YE RE LL E OW N /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

K

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE LE LL / OW

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

Y

/

/

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

E FI NCH RE N RE AV D Y

FR

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

AT FI HE RE R RE GR D E

HE

A SA THE PP R G HI R RE EY /

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

M LIM AG E EN GR TA EE M N AG / IC

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

HE

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SA

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

F JE IRE T R BL ED AC / K

FI R W ER HI ED TE /

UN DY

BU RG

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

/

C JE HAR T C BL OA AC L K /

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

AR C HO TIC T W PI HI NK TE /

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

FÄRGER

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

SIDA 350

BARN

VARSITY HOODIE

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen med ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS*–5XL* (*XS tillgängligt i färgerna Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL endast tillgängligt i färgerna Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL endast tillgänglig i färgerna Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

CA PRIS 301 kr

HOOD

SWEATSHIRT

83


CAMO HOODIE Hoodtröja i kamouflagemönster. Dubbla tyglager i huvan. Ficka fram med utgång för hörlurar. Mudd i ärmslut och nertill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH014 80% ringspunnen bomull 20% polyester 280 g/m² S-2XL

M O

O

CA

M

GR

EE

N

CA D RE

CA UE BL

EY GR

NY

HE

T

BL

AC

K

CA

CA

M O

M O

FÄRGER

M O

CA PRIS 401 kr

GAME DAY HOODIE En huvtröja som du vill ha om och om igen. Tillverkad i blandmaterial för en mjuk känsla. Streckdetaljer på ärmarna för ett sportigt utseende. Känguruficka. Dubbla tyglager med kontrastfärg i luvan. Ribbmudd i nederkant och vid ärmslut. TearAway-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH103 70% ringspunnen bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

84

NE /H WF EA RE TH NC ER H GR NA EY VY

D HE EE AT P B HE LA R CK GR / EY

FÄRGER

HE DE ATH EP ER BL GR AC EY K /

CA PRIS 370 kr


BARN

SIDA 352

BASEBALL HOODIE Hoodtröja med raglanärm. Huva och ärmar i kontrastfärg. Känguruficka med liten öppning för hörlurar. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH009 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

C JE HAR T C BL OA AC L K /

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ JE T GO BLA LD CK

JE FI T B RE LA RE CK D /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

/ Y AT H BL ER AC GR K E

HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

FÄRGER

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

CA PRIS 323 kr

AUTHENTIC

HOODED BASEBALL SWEAT Exklusiv sweatshirt i baseballmodell med kontrastfärgade raglanärmar. Modern passform. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Slät yta i 100% bomull. Dubbla tyglager i huvan. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 269M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

RB O /B NM LA EL CK AN CA

FÄRGER

GE

CA PRIS 454 kr

HOOD

SWEATSHIRT

85


86


AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 426 kr

FR

CO

EN

NV

CH

OY

NA

VY

GR EY

FO

D RE

A

C AS SI CL

CH FU

PU

SI

LE RP

Y SK

EN GR E

DY

BO TT

LE

UN RG

N EE BO

TT

LE

GR

OX

AC K

L YA RO HT IG BR

CL

AS SI

C

IA FU

PU

CH S

E RP L

Y SK

RE

D

L YA RO HT IG BR UN DY RG BU

LI GH T

W

NC

H

NA

VY

GR EY

FR E

LI

CO

GH

NV

T

OY

OX FO

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FÄRGER

FÄRGER

BL

CA PRIS 426 kr

BU

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

87


88


BARN

SIDA 351

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

E

CA PRIS 296 kr

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 325 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

89


MEN’S AUTHENTIC

MELANGE ZIPPED HOOD SWEAT Exklusiv, melerad collegejacka med modern passform. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Slät yta i 100% bomull. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 263M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 498 kr

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

M

CH A EL RC AN OA GE L

GE

FÄRGER

LADIES AUTHENTIC

MELANGE ZIPPED HOOD SWEAT Exklusiv, melerad collegejacka med modern passform. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Slät yta i 100% bomull. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Ingång för hörlurar. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 263F MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-XL

90

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

AN EL M N OC EA

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

GE

CA PRIS 498 kr


BARN

SIDA 350

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Collegejacka med kvinnlig passform, dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

EY L EE ST

BL

NE

W

RO

YA

L

FR EN

CH

UE

NA

VY NA FO RD

NK

Y

PI

ND

KE

N

LL

Y

YE

GR

LL

EE

OW

N

HO

T

BU RG U

RP LE

GE

CR US

SU

FI N

RE D

EE

N

GR

EE

BO

TT

LE

GR ST

OR AN

RE

HO

T

RE D

CH I

LI

H

HA

SA P

W

PU

AI

PH

IR

E

IA N

BL

BL U

UE

E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

RE

RE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC AR CT

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

JE

FÄRGER

339 kr E

FÄRGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 339 kr

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tillgänglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

W

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

FO

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

91


NY HE T

ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

BL L YA RO

BA UR

HE

NY

HE

T

OF

SO

F

FT

W

HI

RO

TE

SE

UE

VY N

R HE AT

AS

D RE

GE SA

NA

GR

T AL PH

N BA UR

W

HI

TE

BL

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 360 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendig, hållbar ziphood för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCS-certifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIAL 80% ringspunnen ekologisk bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL

HI W F OF

RO YA L

BL

UE

VY NA N

R HE AT HE TE

SE RO SO

FT

D RE

E SA G

92

UR BA

GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 360 kr


T HE NY

KING ZIPPED HOOD Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU03K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 425 kr EY

R

R

AT

HE

AT HE

HE

HE RY

RO

AK

DA

KH

RK

RE

D

CH

I

ER

UE BL L YA

M ID

T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

T

HE

NY

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Lyxig högkvalitativ ziphood i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i ärmslut och nedtill. Två sidfickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW03Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL endast i utvalda färger)

CA PRIS 425 kr EY HE

AT

HE R

M

ID

GR R HE HE

KH

RE D

AK I

RY DA RK

CH

ER

UE BL AL RO Y

AT

AS

PH

AL T

AC K BL UR BA

N

TE HI W VY NA N UR BA

GR

EY

FÄRGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

93


ID.205 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Hoodjacka i modern passform och dubbelt tyg i huvan. Mjuk borstad insida. Kängurufickor och dold dragkedja. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable. ART NR WUI25 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-XXL

94

RE D

VY NA

HE R

CI TE

HE AT

RA TH AN

BL

AC K

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 273 kr


LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT

Collegejacka i tunnare kvalitet för dam med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

Collegejacka i tunnare kvalitet för herr med oborstad insida. Enkelt tyglager i huvan. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

VY NA DE

EP

R

A SI FU CH

UN

Y

GR EE N

AZ

HE AT HE

AP H GR T LI GH

DY

E BL U UR

E

L YA RO

GE AN OR

RE D

IA CH S FU

RG

TE W BL UE

DE

EP

HI

NA

GR R TH E HE A

T LI GH

BU R

GU

ND

Y

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

VY

EY

IT AP H GR

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE OR AN

D

FÄRGER

RE

FÄRGER

IT E

CA PRIS 247 kr E

CA PRIS 204 kr

GR EY

62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

BU

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CK

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

KE LL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HOODED SWEAT JACKET

BL A

LADIES HOODED SWEAT JACKET

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

95


URBAN VARSITY ZOODIE Hoodjacka som är lite högre i hals. Kontrastfärgade ärmar och insida av huva. Kängurufickor med ingång för hörlurar. Mudd med ränder i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FÄRGER

/

CA PRIS 440 kr

BASEBALL ZOODIE Hoodjacka med raglanärm. Huva med dubbelt tyg och ärmar i kontrastfärg. Hellångt blixtlås. Delad känguruficka. Mudd i nederkant och ärmslut. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH063 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

96

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FÄRGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 370 kr


AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE LE LL / OW

F JE IRE T R BL ED AC / K

BU CH RG AR UN CO DY AL /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR

CO

AL

/B

LA

/

/

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CH

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

CK

FÄRGER

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

SIDA 350

BARN

VARSITY ZOODIE

Collegejacka med dubbla tyglager och kontrastfärg i huvan. Dragkedja och snoddar i kontrastfärg. Två frontfickor och mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR JH053 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR S-2XL

CA PRIS 370 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

97


SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportig hoodjacka i mjuk polyester med raglanärm och kontrastpanel. Dubbelt tyglager med kontrastfärg i luva och känguruficka fram. Dold ingång och snoddar för hörlurar. Rebrandable.

ART NR JH066 MATERIAL 100% polyester VIKT 200 g/m2 STORLEKAR S-3XL

98

Y

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

O W RD HI NA TE V

OX F

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FÄRGER

/

CA PRIS 363 kr


CHUNKY ZOODIE Exklusiv collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Huvans våfflade innertyg har en grå färgkontrast. Dold dragkedja. Overlock sömmar. Kraftig mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH052 80% bomull, 20% polyester 400 g/m2 S–2XL

BL

UE

NA V NE

SA

W

PP

FR

HI

RE

EN CH

GR EY R HE AT HE

D RE FI

PU

RE

RP

LE

JE

CH

AR CO AL

BL AC K T

FÄRGER

Y

CA PRIS 538 kr

GRADUATE HEAVYWEIGHT ZOODIE Exklusiv collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Breda snören i huvan. Högra sidfickan har ingång för hörlurar. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH150 70% ringspunnen bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS–3XL

UE L YA RO

NE

W

FR

EN

BL

CH

GR E AT HE

CO AR CH

HE R

AL

K AC BL T BU RG

UN D

Y

JE

NA

Y

FÄRGER

VY

CA PRIS 393 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

99


AUTHENTIC SWEATSHIRT Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 262M MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-4XL* ( *4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford)

EE GR E TL BO T

FU

CH

SI A

DY UN RG BU

RP LE PU

HT N

BR IG D RE

C SI AS CL

100

SK Y

RO YA L

VY NA H EN C

T GH LI

FR

OX

FO

GR EY OY CO NV

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

RD

CA PRIS 261 kr


BARN

SIDA 354

SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR 62-202 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR S-3XL* (*White, Black, Navy, Deep Navy och Heather Grey i 3XL)

RE D

DY UN RG BU

BL UE Y

YA RO

EN

SK

UE L

VY NA

DE EP

NF L SU

AT HE

R

OW

ER

GR E

EE N GR LE TT BO

BL

VY NA

R HE HE AT

D RE R HE AT HE

HE

EY GR R HE AT HE

K

K GR HEA EY TH E

DA R

BL AC

W

HI

TE

R

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 172 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

101


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidlös, heavyweight sweatshirt med rundad hals och raglanärm. Mudd i hals, nedtill och ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH130 70% ringspunnen bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY NE W

HE

BU

R HE AT

FR EN CH

EY GR

AL CO CH AR

JE T

AR

CT

IC

W

HI TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 255 kr

AUTHENTIC MELANGE SWEAT Exklusiv melerad sweatshirt med modern och rak passform. Snygg v-detalj i halsen. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla med en slät yta i bomull. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 260M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos / Yttertyg: 100% bomull (3 layer fabric) (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

102

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

NG EL A M EA N OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FÄRGER

E

CA PRIS 323 kr


BARN

SIDA 354

AWDIS SWEAT Rundhalsad sweatshirt i 40 färger. Modern passform. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR JH030 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS-5XL** (*3XL endast tillgängligt i färgerna Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL endast tillgängligt i Heather Grey, Jet Black och New French Navy)

CH T HO

IV E OL

VY CH EN FR K PI N

K

DU

ST

Y

PI N BY BA

YF ND

GR EE N TL E BO T

JA

DE

EE N GR

GR E M

KE LL Y

EE N

CA

BU

NU DE

OC OL AT

E

LI

N SU

LO

UN RG

UM PL

OW LL YE

LD GO

SS

DY

PI N

K

NE W

AI RF

HE A

OR

AS

CE

H

BL

NA

UE

EY TH ER

T US ND OO M

US CR GE AN OR

N EE GR

GR E T RE S FO

LE

H

GE AN OR T RN EN

BU

GR

GR E

EY GR L

SK

Y

UO I TU RQ

PU RP

BL UE

SU RF SE

BL N IA AI W HA

D RE RE FI

EE ST

CH A

ST OR M

RC

GR

OA

L

EY

E OK SM BL AC K UE

DE EP UE BL RE HI PP

BR IC

K

RE D

SA

Y RR CR

AN

BE

NK PI HO T

BL AC K

AC BL UE BL L YA RO

OX FO

RD

NA VY

AR C

JE T

TI

C

W

HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 201 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

103


NY HE T

NY HE T

#SET IN

SWEAT UNISEX

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

Rundhalsad sweatshirt med modern passform för alla tillfällen, tillgänglig i 35 färger. Tillverkad i 80/20 mjukt oborstat sweatshirttyg vilket ger en idealisk tryckyta. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EY R AT HE H BL ER UE RO YA

L

HE UE

VY

PL E

HE

AT

RO Y

AL

BL

NA AT HE R LE

HE RP

IN E W

R

GE

YE LL

AN

LA

R

OR E

SO

PU R

SA

GE

DE JA T GH LI

OW

M

EL O

N

HE AT HE

D RE

OW LL YE PA LE

RK

OR

RE

AN

D

GE

HE

AT

RA DI

HE

AN T

R

PU

DE R

NK PI SA ND SE RT DE

HE AT H GR ER EE DA N

DE NU N EE GR ST RE FO

M ID

T HA N EL EP

HE AT

VY NA N BA UR

LA VE N

PA LE

CA KI

LE NI M IL

EE N GR LL Y KE

GR

GR EY

PH HE

R

AS PH

AL

AS

T

AC N

EY GR R HE AT HE Y SK PU RE NK Y ND

NK PI AL

KH A

OW YE LL R LA SO

PI

ZZ FI

OR N EL O M

GE AN OR E

SA

GE

DE JA T GH LI

BA UR

W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

GE AN

D RE R HE AT HE

PU R

YE PA LE

TE

R L H BL ER UE RO YA

AT

IN E W

AT HE

D RE

LL

OW

SA ND

RK

HI

M ID

GR

GR EY HE

R HE

AN T RA DI

NK PI PA LE SE RT DE

HE AT H GR ER EE DA N

ST RE FO

PU R

RP PU

DE R LA VE N

Y SK PU RE NK PI Y ND CA

DE NU N GR

EE

EE N

AT HE HE

UE BL PL E

LE

HE

RO Y

AL

AT HE R

NA N BA UR

NA

VY

VY

HE AT

EL EP

HE

R

HA N

T

AS

T AL AS PH

N BA UR

EY GR R HE AT HE

PH

K AC BL

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI KI KH A AL LE NI M IL

GR LL Y

PU R

FÄRGER

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 176 kr AL T

CA PRIS 176 kr

AL T

WU01W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

BL

WW02W 80% ringspunnen bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

KE

104

#SET IN

SWEAT WOMEN


T HE NY

KING

CREW NECK Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WU01K 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 270 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FÄRGER

T

HE

NY

QUEEN

CREW NECK /WOMEN Lyxig högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i modern stil, exceptionellt mjuk och högsta tryckbarhet. Tillverkad i ringspunnen kammad bomull med mockaefterbehandling. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

WW01Q 80% ringspunnen kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt))

CA PRIS 270 kr

EY

VY NA

N GR EE

N

BO

TT LE

EE AQ

UA

GR

KI KH A

FI ZZ OW LL YE

OR RE PU

SO

FT

RO

AN

SE

GE

M

AG

DA

RK

PI TA EN

RE D

NK

CH ER RY

HE

UR

GR

HE AT

BA N

FO

ID M R

R HE AT HE LE RP PU NT RA D

IA

PU RE

SK

Y

BL UE IC NO RD

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA

N

TE HI W UE BL L YA RO

GR

EY

FÄRGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

105


ID.202 50/50 SWEATSHIRT UNISEX rundhalsad sweatshirt i modern passform som passar både dam och herr. Mjuk borstad insida. Mudd i ärmslut och nederkant. Utan etikett. Rebrandable.

ART NR WUI23 MATERIAL 50% bomull, 50% polyester VIKT 270 g/m² STORLEKAR XS-4XL

106

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

HE A

TH

ER

GR

CI TE AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 136 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 140 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FÄRGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 140 kr VY

RE D

FU CH

SI

A

HE

DE

EP

NA

GR ER AT H

GR HT LI G

UN RG GR E TT L BO

LL Y KE

EE

GR EE N

N

BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FÄRGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

107


UNISEX SLIM FIT SWEAT Sweatshirt med modern passform i retrostil och raglanärm i kontrastfärg. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable. ART NR SF525 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull. 20% polyester, 5% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR XXS-2XL CA PRIS 308 kr

108

DY UN RG BU

VY NA

R HE HE AT

BL AC

K

GR E

Y

FÄRGER


HD RAGLAN SWEAT Ett måste i garderoben! Högkvalitativ rundhalsad sweatshirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla med lite smalare passform än en traditionell sweat. Raglanärm. Mudd i ärmslut och nertill. Utan nacketikett. Rebrandable.

ART NR HERR 280M ART NR DAM 280F MATERIAL 65% polyester, 35% ringspunnen kammad bomull VIKT VIT 250 g/m2 VIKT FÄRG 255 g/m2 STORLEKAR HERR XS-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

Y FR

EN CH

OY NV CO

LV SI

NA

GR E

AR L ER

M

AR M EY GR

M RE D

M AR L NK PI

OO AR

AR L

L AR M N

M BL

UE

M

BR

IG HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC

K

HI TE

L

FÄRGER

VY

CA PRIS 306 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

109


MEN’S ORGANIC

CREW NECK SWEAT Rundhalsad sweatshirt i herrmodell. Tillverkad av ekologisk bomull. Mjuk borstad insida. Rib i hals, ärmslut och nedtill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ078 80% ekologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL

OC EA N HT IG BR

HE

CH

AT

NA

HE

R

VY

GR

AL AR

CO

K AC

L RA

E

TU NA

CH

ER

OL

IV

RY

RE

D

W

BL

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 396 kr

WOMENS ORGANIC

CREW NECK SWEAT

Rundhalsad sweatshirt i dammodell. Feminin passform. Tillverkad av ekologisk bomull. Mjuk borstad insida. Rib i hals, ärmslut och nedtill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ079 80% ekologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

PI

110

L RA NA

TU

E IV OL

RY CH ER

NK

CA RN

AT

RE

D

IO N

HE

OC HT BR

IG

NA

VY

EA

GR EY AT

HE

R

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER

N

CA PRIS 396 kr


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WU31B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

OF

F

W

OC M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE RO FT

D RE

UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

DY

NK PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS LE RP

PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 241 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendig, hållbar rundhalsad sweatshirt för den miljömedvetna. Tillverkad i mjukt sweatshirttyg av ekologisk ringspunnen kammad bomull kombinerat med RCScertifierad återvunnen polyester. Perfekt tryckbarhet. Mudd i krage, ärmslut och nedtill. Rebrandable. ART NR WW32B MATERIAL 80% ekologisk ringspunnen kammad bomull, 20% återanvänd polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-2XL

FO G

BL

BL

UE

RO YA L

N BA UR

GE AN

SE

OR RE PU

SO

FT

D RE

RG BU

W F OF

M

OC

HA

GR FO

RE

ST

GR AP

PL E

E M LI

HI TE

EE

N EE

ZZ FI W LO YE L

N

M

AG

RO

DY UN

PI TA EN

NT IA RA D

SA

GE

PU

NK

RP L

E

HE

UE

NA VY

GR R HE AT

AS

UR

W

BA

N

PH

BL

TE HI

AL T

AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 241 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

111


AUTHENTIC BASEBALL SWEAT Exklusiv sweatshirt i baseballmodell med kontrastfärgade raglanärmar. Modern passform. Tillverkad i exklusivt 3-lagers tyg, vilket ger en mjuk och skön känsla. Slät yta i 100% bomull. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR 264M MATERIAL 75% kammad ringspunnen bomull, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

CA

RB

O /B NM LA EL CK AN

GE

FÄRGER

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

CA PRIS 355 kr

BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanärm i kontrastfärg. Mudd i nederkant och ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH033 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

112

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D / BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FÄRGER

/

CA PRIS 255 kr


pure pure

103F/M 103F/M

108M

108F Ladies’ 108F Pure Organic T Ladies’

108MMen’s Pure Organic T Men’s Pure Organic T SIZES XS-3XL

PureSIZES Organic T XS-2XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-2XL

100M Pure Organic Long Sleeve T

100M XS-3XL Pure SIZES Organic Long Sleeve T

108B Children’s 108B Pure Organic T Children’s

103M Men’s Pure Organic 103M V-Neck Men’s Pure TOrganic

Pure T SIZESOrganic 3-14 Years

V-Neck T SIZES XS-3XL

SIZES 3-14 Years

208M Pure Organic Reversible Sweat

SIZES V-Neck XS-2XL T

SIZES XS-3XL

209M Pure Organic High Collar Hooded Sweat

208M SIZES XS-3XL Pure Organic Reversible Sweat

209M SIZES XS-3XL Pure Organic High Collar Hooded Sweat

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

103F Ladies’ Pure103F Organic V-Neck T Organic Ladies’ Pure

SIZES XS-2XL

508M Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

508M SIZES S-3XL Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

SIZES XS-2XL

SIZES S-3XL

SIZES XS-2XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT OXFORD

STONE

DARK OLIVE

NATURAL

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

AQUA

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

108M/F available in black, white, convoy grey, light oxford, stone, dark olive, natural, french navy, bright royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT STONE DARK OLIVE NATURAL FRENCH BRIGHT AQUA 108B available in black, white, french navy, bright OXFORD NAVY royal, aqua, ROYAL classic red

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

100M, 103M/F available in black, white, french navy

108M/F available in black, white, convoy lightavailable oxford, in stone, olive, natural, french navy,french brightnavy, royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red 208M, 209M,grey, 508M/F black,dark white, stone, dark olive, natural, aqua, burgundy 108B available in black, white, french navy, bright royal, aqua, classic red 100M, 103M/F available in black, white, french navy 208M, 209M, 508M/F available in black, white, stone, dark olive, natural, french navy, aqua, burgundy


SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT UNISEX sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

SA

BL L YA RO

FR EN CH

UE

NA VY

EY GR R AT HE

D RE

UN

FI

RE

RG BU

PP

HI

RE

BL

DY

UE

HE

CH

JE T

BL AC K

FÄRGER

AR CO AL

CA PRIS 308 kr

LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Raglanärm. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-158 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 207 kr

VY NA

GR R TH E HE A

T LI GH

AN GE

RE D

OR

BU

RG U

ND

Y

UE BL E UR AZ

DE EP

IT PH GR A

K BL

AC

TE HI W UE BL L YA RO

GR EE N LY KE L

114

EY

E

FÄRGER


ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Raglanärm. Mudd nertill och vid ärmslut. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 247 kr

T

HE

NY

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Exklusiv sweatshirt med modern passform. ¼ blixtlås i hals. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i kragen. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

270M 80% bomull 20% polyester 280 g XS-4XL

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 412 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

115


FRESHER FULL ZIP SWEAT Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

NA VY FR EN CH

R AT HE HE

SA

RE FI

BU

PP

HI

RG

RE

UN

RE

D

DY

UE BL

UE BL L YA RO

GR

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 363 kr

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja, raglanärmar och två sidfickor. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-160 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

NA DE EP

GR EY

GE AN

D RE

OR

BU N

AT HE HE

HT LI G

RG UN

BL RE AZ U GR EE TT LE BO

DY

UE

UE BL L YA RO

EE N GR Y KE LL

116

R

PH GR A

AC K BL

W

HI TE

IT E

FÄRGER

VY

CA PRIS 234 kr


SWEAT JACKET Sweatjacka i herr- och dammodell. Dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Tear-away-label.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL XS-2XL Light Graphite endast i herrmodell.

CA PRIS 303 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FÄRGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Exklusiv sweatjacka med modern passform i kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR

267M 267F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL endast i Black, French Navy och Light Oxford) STORLEKAR DAM XS-XL

NA VY FR EN

CH

OX F GR EE

N

LI

GH

T

OY NV CO

BO

TT

LE

UN DY BU RG

CL

AS

SI C

RE

D

RO YA L HT BR IG

OR

GR E

K BL AC

W

HI TE

Y

FÄRGER

D

CA PRIS 444 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

117


VARSITY PUFFER JACKET Tunnare jacka i Varsity-modell med modern passform. Kontrastärmar och snyggt vertikalt, quilat mönster. Två frontfickor med blixtlås. Mudd med kontrastdetalj i krage, nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. ART NR JH049 MATERIAL 100% polyester pongee, A/C coated 240T Foder: 100% polyester taffeta 190T VIKT 80 g/m2 STORLEKAR XS-2XL

VY FR W ENC HI H TE N A N

EW

T W BL HI AC TE K /

JE

FÄRGER

/

CA PRIS 578 kr

COLLEGE JACKET UNISEX baseballjacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

FI

RE

RE D

VY NA D FO R OX

HE

AT H

ER

AC BL T JE

118

GR

K

FÄRGER

EY

CA PRIS 332 kr


BARN

SIDA 353

VARSITY JACKET Kraftigare UNISEX baseballjacka i college-material med kontrastränder på mudd och krage. Två frontfickor. Stängs med tryckknappar. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–3XL* (*3XL endast tillgänglig i Burgundy/ Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

FI R W ER HI ED TE /

/ RG GR UN EY DY

/W NK PI

BU

T HO

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

TE HI

HE LE GR / H EY EA T

RP PU

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ FO W RD HI NA TE V Y

R

OX

AT H W ER HI G TE RE HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

Y

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 363 kr

GIRLIE VARSITY JACKET Kraftigare baseballjacka för dam i college-material med kontrastränder på mudd och krage. Två frontfickor. Stängs med tryckknappar. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH043F 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–XL

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/ RG GR UN EY DY

BU

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 363 kr

ZIP / BUTTON JACKET

SWEATSHIRT

119


MEN'S AUTHENTIC

LADIES' AUTHENTIC

Exklusiva sweatpants i hållbar design och modern passform. Tillverkad i kammad bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja. Mudd i midja och benslut.

Exklusiva sweatpants i hållbar design och modern passform. Tillverkad i kammad bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja. Mudd i midja och benslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FÄRGER

FÄRGER

VY FR

EN CH

NA

FO OX

AC K BL

VY FR E

NC H

NA

FO LI

GH T

OX

AC K

RD

CA PRIS 398 kr RD

CA PRIS 398 kr

BL

120

268F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

GH T

268M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CUFFED JOG PANTS

LI

CUFFED JOG PANTS


ELASTICATED

COLLEGE

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Tear-away-label.

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor. Rebrandable.

Y NA V EN CH

R

GR

FR

AR

CO

AC BL JE T

NA

NA EP DE

VY

VY

EY GR R HE HE AT

GR HEA EY TH E

DA RK

K BL AC

HE

FÄRGER

AT

FÄRGER

K

CA PRIS 246 kr

R

CA PRIS 164 kr

EY

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

AL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CUFFED JOG PANTS

HE

JOG PANTS

JOG PANTS

SWEATSHIRT

121


WOMEN'S SLIM FIT

JOGGERS

Sweatpants i mjuk och lätt kvalité. Smal passform med modern touch. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja och snodd med metalldetaljer. Mudd i midja och benslut. Rebrandable.

Sweatpants i mjuk och lätt kvalité. Smal passform med modern touch. Fickor i sida och bak. Dragsko i midja och snodd med metalldetaljer. Mudd i midja och benslut. Rebrandable. ART NR SF425 MATERIAL 60% kammad bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VIKT 250 g/m² STORLEKAR S-2XL

FÄRGER

FÄRGER

GR R HE AT HE

AC K BL

GR R HE AT HE

NA VY

AC K BL

EY

CA PRIS 318 kr EY

CA PRIS 300 kr

NA VY

ART NR SK425 MATERIAL 60% kammad bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VIKT 250 g/m² STORLEKAR XS-XL

122

SLIM FIT

JOGGERS


LIGHTWEIGHT SHORTS Shorts med dragsko i midja. Två sidfickor. Oborstad insida. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 118 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FÄRGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med dragsko i midja. Snodd i kontrastfärg. Två sidfickor en ficka bak. Rebrandable.

Retroshorts för dam med dragsko i midja. Kontrastfärgad kant och sida. Två sidfickor. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FÄRGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FÄRGER

/W

CA PRIS 261 kr

/

CA PRIS 132 kr

RE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR SK069 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VIKT 220 g/m² STORLEKAR XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS

SWEATSHIRT

123
126


GH T

BR I

EE

GR

N

KE LL Y

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

ER

G

TN IN

GH

LI

K

PI N

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

LO W

UE

BL

BL UE

UO IS E

RQ

TU

L

YA

RO

GE

GE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FÄRGER

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

RE

PH I

SA P

IV M E/ EL B AN LA GE CK

OL

TE A M L/ EL B AN LA GE CK

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

N

EE

GR

OW

LL

YE

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

G

IN

TN

GH

LI

G

IN

TN

GH

LI

OW

LL

YE

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

N

SU

GE

AN

OR

LI G OR HT AN NI GENG

RE M D/ EL BL AN AC GE K

D

RE

NK

PI

RE

FI

T

GE

AN

EL

M

HO

NK

PI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

PU RP LE

AN GE

EL

M

R M PLE EL / AN BL GE AC K

PU

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

BL UE

OW

FL

RN

CO

RE

HI

PP

SA

Y M AL EL / AN BL GE ACK

RO

L

YA

RO

UE

BL

NA M VY / EL B AN LA GE CK

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FÄRGER

LI G OR HT AN NI GENG

D

RE

E

NG

EL A

M

RE

FI

NK

PI

NK

PI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HO

SIDA 346

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Färg 75 kr, Melange 94 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad funktions t-shirt för dam med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Färg 75 kr, Melange 94 kr

T-SHIRTS

SPORT

127


128


BARN

SIDA 347

COOL T

GIRLIE COOL T Funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast tillgänglig i färgerna Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple och Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FÄRGER

CO

CK

HI TE

FÄRGER

EY

CA PRIS 100 kr

CA PRIS 100 kr

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 42 färger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

129


130


PERFORMANCE T Funktions t-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDA 346

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

PERFORMANCE T LADIES Funktions t-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

E

CA PRIS 91 kr

T-SHIRTS

SPORT

131


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalsad funktions t-shirt för herr och dam. Meshdetaljer på baksidan och under armarna för överlägsen andningsförmåga och fukttransport. Tillverkad i Slim-fittech material som är särskilt utformad för komfort och bekvämlighet. Raglanärm. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR011 TR021 100% polyester 135 g/m2 S–3XL XS-XL French Navy endast i herr, Hot Pink endast i dam.

BL

VY

SU

N

NIN HT

FI

LIG

RE

YE

LL

G

OW

D RE

NK PI T HO

GR

EE

N

FR

SA

EN

PP

HI

CH

RE

NA

CO AR CH

W

BL

HI

AC

TE

K

AL

FÄRGER

UE

CA PRIS 135 kr

CONTRAST SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Fräsch rundhalsad funktions t-shirt för herr med kontrastfärgade ärmar. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR018 TR048 100% polyester 135 g/m2 S-3XL XS-XL Royal/Blue melange endast i herr. Hot Pink/Pink Melange endast i dam.

132

PI HO NK T M PIN EL K AN / GE

RO M YAL EL / AN BL GE UE

NA M VY EL / AN BL GE UE

AR M COA EL L AN / B GE LA CK

CH

A M CK EL / AN BL GE AC K

BL

FÄRGER

W H M ITE EL / AN BL GE ACK

CA PRIS HERR 103 kr CA PRIS DAM 111 kr


HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalsad, mönstrad funktions t-shirt för herr med fukttransporterande egenskaper. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR015 100% polyester 135 g/m2 S–3XL* (*Camo Hot Pink och Camo Charcoal endast i S-2XL)

LE

T

RP

HO

PU

O M

M

CA

CA

CA

M

CA

O

M

O

O

CH

SI

AR

LV

CO

ER

AL

FÄRGER

PI NK

CA PRIS 135 kr

WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalsad, mönstrad funktions t-shirt för dam med fukttransporterande egenskaper. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR025 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 103 kr LE O M

N

CA

O M CA

PU

PP SA

O M CA

RP

HI R

L YA RO

SI M O

GE CA

M

O

GR

EE

AN OR O CA M

CA M

O

HO T

PI NK

CA

M

CA

O

CH

AR

LV

CO

ER

E

AL

FÄRGER

T-SHIRTS

SPORT

133


PERFORMANCE VEST Funktionslinne för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-416 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

YA

EP

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr

PERFORMANCE VEST LADIES

Funktionslinne för dam. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-418 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

E

134

E LI M

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY LL YE IG

HT

D RE

BR

FU

CH

SI A

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI T

E

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 91 kr


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Funktionslinne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionslinne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

EY

CH EN

R

FR W NE DY RG

UN

PI NK T

BU

HO

W LO YE L C EC T

N

EL

SU

N

N

EE GR E IV OL

TT L BO

Y LL

DE

SE

RT

SA

ND

KE

E

GR

GR

EE

EE

N

N EE GR C

RI

CR AN GE OR

EL EL EC T

E LI M

YE LL OW

US H

AN OR EC

TR

IC

RE FI RE GR EE N

N

HE AT HE

CH

PL E PU R

HI RE PP GE

SA

D

EE N GR IC TR EL

EC

BL

UE L YA RO

RE FI

EC EL

ON M LE ET ER B SH

BL

D RE

IC TR

T HO OW LL YE IC TR EC EL

UE

NE

PI

K PI N

PL E PU R OW LL YE N SU

NK

E BL U RE HI PP

GE

SA

AN OR C TR I EC EL EE GR KE

LL Y

GR

L CO A

W IC

JE T

RO

AR

YA

CT

L

NC FR E

HI

E BL U

H

AL CO AR

W

JE

CH

T

BL AC K

HI W IC CT AR

AR

FÄRGER

TE

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 100 kr

TE

CA PRIS 100 kr

NA VY

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

RI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

VEST

SPORT

135


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnesslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärg i halsringning och ärmhål. Brottarrygg. Nätpanel i övre delen av ryggen för extra ventilation. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 120 kr NK PI OT BL

AC

BL

BL

K

AC

K

/C AC

K

BL

/H

HA

K AC

TE HI W

LA /B NK PI T HO

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

CH PUR AR PL CO E / AL

CK

G IN K GR / LIG EE H N TN

AC BL

/R

RC

ED

OA

L

FÄRGER

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Linne i soft-touch material för dam. Öppen rygg med kontrastfärgade breda band. Double Strap Back Vest är konstruerad för att hålla dig sval och bekväm. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g XS-XL

136

E

EL AN GE M E PU RP L

O NG WE E R

R M NF EL L A

CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M VE R SI L T M NIN EL G AN OR GE AN G

GH LI

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

LI

HO T

PI

NK

M

EL AN

GE

BL

AC

K

BL

AC

M EL

K

AN

GE

FÄRGER

EL AN GE

CA PRIS 135 kr


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI® STRAP BACK VEST

Funktionslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Brottarrygg med resårband. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable.

ART NR TR027 MATERIAL 100% polyester VIKT 135 g/m2 STORLEKAR XS-XL

EE GR

K

LI

GH

TN I

NG

PI N T HO

D RE RE FI

RP L PU

E HI R PP

E

UE BL

L CO A

SA

CH AR

AN AC

K

M EL

AC K

BL

BL

W

HI

TE

GE

FÄRGER

N

CA PRIS 84 kr

VEST

SPORT

137


NY HE T

WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt med mjuk känsla i lätt material. Rundad nederkant, vid rundad hals och lös passform. Kort ärm som precis täcker axeln. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR045 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

PI Y ND CA

CO

BL

OL

PL U

M

GR

K AC

TE HI W

EY

FÄRGER

NK

CA PRIS 154 kr

LADIES YOGA KNOT TRIDRI

®

VEST

Yogatopp med fukttransporterande egenskaper som håller dig sval och bekväm under träningen. Avslappad men feminin passform med större halsringning och dekorativ knut i rygg. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR042 100% polyester 135 g/m2 XS–2XL

NK PI T HO

F BL OR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LV SI

K AC BL

ER

M

M

EL

EL AN

K AC BL

138

AN

GE

FÄRGER

GE

CA PRIS 137 kr


WOMEN’S LAZER CUT

TRIDRI® SPAGETTI STRAP VEST

Linne i softtouch-material för dam. Dubbla, smala axelband som korsas i rygg. Strategiskt placerade meshpaneler för optimal andningsförmåga. ”Second skin”-passform och fungerar utmärkt som ett första lager. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR029 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

CA PRIS 137 kr YE IN LI

GH

FI

TN

RE

AR CH

BL

G

RE

D

AL CO

K AC

TE HI W

LL

OW

FÄRGER

WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE VEST

Funktionslinne för dam med fukttransporterande egenskaper. Brottarrygg. Lätt, ventilerande och snabbtorkande. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR026 100% polyester 135 g/m2 XS-XL

O M CA

LE RP PU O

PP SA

O M CA

CA M

L YA RO

SI

EE N GR O M CA

OR A O CA M

CA

M

O

HO

T

PI

NG

E

NK

CA M

CA

O

M O

CH

AR

LV

CO

ER

AL

FÄRGER

HI RE

CA PRIS 103 kr

VEST

SPORT

139


PANELLED TRIDRI® POLO Funktionspiké i herr- och dammodell med meshpaneler för extra ventilation. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam endast i färgerna Black, Fire Red, French Navy och White.

UE RE SA

FR

PP

HI

CH EN

M K

BL

VY NA

AN EL

K

D RE

BL

UE

M

EL

AN

GE

BL

AR

AC

CT

BL

IC

AC

W

HI

TE

FÄRGER

GE

CA PRIS 137 kr

PERFORMANCE POLO Funktionspiké i herr- och dammodell. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away-label. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

63-038 63-040 100% polyester 140 g/m2 S–3XL XS-2XL

140

RO

D RE

YA L

BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 172 kr


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Funktionspiké för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

Funktionspiké för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

NA

EY

CH FR EN

HE R AT

NE

W

HE

BL U

E

SE UO I TU

SK

Y

RQ

RE

D

K PI N T

LL O YE C TR I EC EL

DE

SE RT

SA

ND

EE N GR TT LE

KE

LL

Y

C EC TR I

BO

GR

GR EE

N

EE N

OR

SU N

GO

YE

LD

CR AN GE

LL

US

OW

H

GE

W

HO

FI RE

HI PP

BU

EL EC TR

RG U

IC

ND

PI

Y

NK

SA

RE RP L

PU

AN OR IC TR EC EL

N EE GR E LI M

GR

L RC CH A

UE

T JE

X FL E

YA RO E

GR R HE AT HE

OA

K BL

C CT I AR

UE BL L

GR E LI M

AC

HI W

UE BL RE PP HI SA EE

N

W LO YE L N

RE

D

SU

T HO EY

FI RE

PI NK

NE

W

RO YA L

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU DY UN RG BU

BL

FÄRGER

RE

FÄRGER

TE

CA PRIS 162 kr VY

CA PRIS 191 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i färgerna White, Jet Black och French Navy)

E

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL U

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast i färgerna Jet Black och Artic White)

EL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

POLO

SPORT

141


NIKE POLO SLIM DRI-FIT teknik håller dig torr och bekväm. Ett orange märke vid knappslån samt orange tråd i översta knappen. Material: 58% bomull, 42% Polyester

ART NR NK292 MATERIAL 58% bomull, 42% polyester STORLEKAR S-2XL

N DI A SI OB

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 699 kr


NIKE VICTORY POLO SOLID Sportpolo i dam- och herrmodell med dubbelt stickat tyg och välarbetad, bekväm passform. Dri-FITteknik som håller dig torr och bekväm under aktiviteten. Förskjutna axelsömmar som tillåter naturlig rörelsefrihet. Rib i krage. 2 ton-i-ton knappar i knappslån. ART NR HERR NK263 ART NR DAM NK264 MATERIAL 100% polyester VIKT 170 g STORLEKAR HERR S-2XL STORLEKAR DAM XS-XL

UN IV E / B RSA LA R CK Y R E

GA

M /B ER LA OY CK AL

Y

D

E

LL / B AG LA E N CK AV

CO

AN ID AN DI SI OB

TR TR UE UE BE BE RR RR Y / Y

BS /O

IL /S K AC BL

HI

TE

/S IL

VE

VE

R

R

FÄRGER DAM W

ER / B SA LA RY CK BL U

IV UN

BL

W HI

AC

TE

K

/C

/C

OO

OO

L

L

GR

GR

EY

FÄRGER HERR

EY

CA PRIS 595 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalsad funktions t-shirt med lång ärm. Meshpanel i rygg. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAM TR060 MATERIAL 100% polyester VIKT 155 g/m2 STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 120 kr

144

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER


LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

D RE

YA

L

RE

VY

FI

RO

N EE IC

YE EL

EL

EC

EC

TR

TR

IC

OR IC TR EC EL

GR

LL

AN

GE

OW

FR

EN

CH

NA

AR CO AL CH

W

BL

HI

AC

K

TE

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 145 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Långärmad funktions t-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

YE

NK

EL

EC

TR

IC

PI T HO

HI PP SA

LL

UE BL RE

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FÄRGER

OW

CA PRIS 145 kr

LONG SLEEVE

SPORT

145


MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionströja för herr med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 471 kr

GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionströja för dam med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

146

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 471 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Långärmad funktiontröja med blixtlås i hals. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Slimmad passform utan kompression. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

CA PRIS 170 kr TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG

AC BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

/

FÄRGER

SEAMLESS “3D FIT”

MULTI-SPORT PERFORMANCE ZIP TOP

Seamless 3D fit är tillverkad med sömlös teknik som garanterar komfort och fri rörlighet, oavsett sport. Snyggt präglade detaljer. 1/4 blixtlås i hals. Tight passform och lång ärm med tummhål. Stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper för maximal rörlighet och prestanda. Dekorativa kontrastsömmar. Räfflad rib nertill och på ärmslut. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

TR202 TR205 70% polyester, 30% polyamid 70 g/m2 S-2XL S-XL Herr finns endast i Charcoal, Full Black, Dam ej i Full Black

NK PI

OI S QU TU R

CO AR CH

FU

LL

BL

AC

AL

K

FÄRGER

E

CA PRIS 341 kr

LONG SLEEVE

SPORT

147


MEN’S COOL COWL NECK TOP Funktionströja för herr med mycket god fukttransporterande förmåga. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Följsam passform och raglanärm med öppning för tummen. Hög hals, huva och dragsko. Reflexdetaljer på huva och en reflexhake i nacken. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC037 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

GE

GE

AN EL M D RE

N

RO

AV

YA

Y

L

M

M

EL

EL

AN

AN

GE

GE AN EL M EY GR

FÄRGER

BL A M CK EL S AN LA GE TE

CA PRIS 435 kr

GIRLIE COOL COWL NECK TOP Funktionströja för dam med mycket god fukttransporterande förmåga. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Följsam passform och raglanärm med öppning för tummen. Hög hals, huva och dragsko. Reflexdetaljer på huva och en reflexhake i nacken. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC038 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² XS-XL

148

PI NK RI C CT EL E

M N EA OC

RA M SP EL BE AN RR GE Y

NG EL A

AN GE EL M EY GR

BL A M CK EL S AN LA GE TE

FÄRGER

E

CA PRIS 435 kr


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX Sportig hoodtröja i mjuk polyester. Dubbelt tyglager i luva och känguruficka fram. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

BL U Y LL KE

SU

N

YE

GR

LL

EE

N

OW

RO YA L

OX F

GR

D RE RE FI

E

NA VY

EL M EY

OR D

EY GR L EE ST

DY UN RG BU

BL

UE

PU

M

RP

EL

LE

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FÄRGER

AN GE

CA PRIS 278 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Rörlig hoodie med 4-vägs stretch som håller dig varm vid kyligt väder. Raglanskärning i ärm och paneler i sida för smidigare passform. Material med fukttransporterande förmåga med quick-dry effekt. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA

EY

FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

FÄRGER

VY

CA PRIS 415 kr

HOOD

SPORT

149


COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfärgad hoodjacka med fukttransporterande förmåga. Följsam passform och rundad nertill bak. Raglanärm med tumhål i ärmslut. Justerbar luva med hög krage. 2 fickor fram. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Tear out-label. ART NR JC057 MATERIAL 89% polyester, 11% elastan ärm: 92% polyester, 8% elastan VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-2XL

N A M VY EL / AN NA GE VY

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 462 kr

COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfärgad hoodjacka med fukttransporterande effekt. Följsam passform och rundad nertill bak. Raglanärm med tumhål i ärmslut. Justerbar luva med hög krage. 2 fickor fram. Perfekt som ett andra lager före, under eller efter träning. Tear out-label. ART NR JC058 MATERIAL 89% polyester, 11% elastan ärm: 92% polyester, 8% elastan VIKT 240 g/m² STORLEKAR XS-XL

150

E M AN EL / AN OC GE EA N

OC

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 462 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lättviktshoodie i dam- och herrmodell med hög hals och hellångt blixtlås. Smal passform. Reflexpiping på ärmar. Rebrandable. ART NR HERR TL550 ART NR DAM TL551 MATERIAL 100% polyester VIKT 180 g/m2 STORLEKAR XS-2XL ÖVRIGT Purple Marl endast i dam.

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL AC

K

AR L

FÄRGER

AR L

CA PRIS 520 kr

HOOD

SPORT

151


ADULT'S KNITTED TRACKSUIT TOP

BARN

SIDA 357

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

Skön träningsjacka med raglanskärning och krage som passar både dam och herr. Kontrastpanel på ärm. Genomgående blixtlås och två fickor i sida med blixtlås. Mudd i ärmslut. Passar med byxan LV881.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

LV871 100% polyester 250 g/m2 XXS-3XL

ED /R K AC

OY

HI

/R

/W

NA

NA

VY

VY

VY NA

BL

AL

K AC BL

TE

BL

AC

K

/W

HI

TE

FÄRGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 396 kr

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

ADULT'S KNITTED TRACKSUIT PANTS

Skön träningsbyxa med smala ben som passar både dam och herr. Kontrastpanel på utsida ben. Två fickor i sida med blixtlås. Blixtlås i benslut. Elastisk midja med invändig dragsko. Passar med jackan LV871.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

OY NA

VY

/R

/W HI NA

VY

VY NA

152

/R ED BL AC K

K AC BL

TE

BL A

CK

/W

HI

TE

FÄRGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 396 kr

AL

BARN

SIDA 357

LV881 100% polyester 250 g/m2 XXS-3XL


ULTRALIGHT

TRIDRI® FITNESS SHELL Ultralätt jacka för herr och dam, med fukttransporterande egenskaper som håller dig sval och torr samtidigt som jackan skyddar mot vind. Reflexpiping på ärm och axel. Strategiskt placerade meshpaneler för bästa andningsförmåga. Modellen är lite längre bak. Enkelhet, funktionalitet och stil i en och samma jacka. Rebrandable. ART NR HERR TR074 ART NR DAM TR084 MATERIAL 100% polyester VIKT 70 g/m2 STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-XL CA PRIS 546 kr

BL HE X

BL

AC

K

AC

K

FÄRGER

SUIT / JACKET

SPORT

153


WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® CAMO LEGGINGS

Leggings för dam med mönster. Innerhåller elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Rebrandable.

Hellånga leggings med coolt kamouflagemönster och dekorativa kontrastsömmar. Elastisk, bred midja och invändig myntficka. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR032 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

TR038 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

FÄRGER

CA K AC BL

O CA M

RP CA

M

O

PU

PP SA O M CA

HO T

LE

RE HI

CO AR CH O M

M O

FÄRGER

PI NK

CA PRIS 375 kr

AL

CA PRIS 324 kr

CA

154

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® PERFORMANCE LEGGINGS


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Black, Navy, Olive och Charcoal är enfärgade, Space är melerade. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIAL 90% polyester, 10% elastan VIKT 250 g/m² STORLEKAR XS-XL

OL

IV E

NK PI E AC SP

BE UL M

PU

RP

LE

BL E UR

RR Y

UE

IR

AZ

CE

SA

VY

SP A

NA

SI E AC SP

PP H

ER LV

AL CH

AR

CO

CK BL A

FÄRGER

E

CA PRIS 307 kr

PANTS / LEGGINGS

SPORT

155


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Hellånga leggings med snyggt utskurna meshpaneler på vad och lår som håller dig sval under träningspasset. Elastisk, bred midja och invändig myntficka. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 409 kr

VY NA

BL

AC

K

FÄRGER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL LEGGINGS Sömlösa leggings för dam med snyggt abstrakt tryck och dekorativa ventilationshål. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och fri rörlighet i stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper. Räfflad ribb i midja, knäveck och benslut. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR207 93% nylon, 7% elastan 320 g/m2 XS-XL

CA PRIS 324 kr

NY HE T

RR BE UL M

BL

NA

AC

VY

K

Y

FÄRGER

WOMEN’S YOGA TRIDRI® LEGGINGS

Yoga-leggings för kvinnor. Deras stretchiga, stödjande tyg gör dem idealiska för yoga och pilates. Ett högt midjeband för bättre stöd när du böjer och sträcker dig. Elastiska i underbenen vilket ger dig mer frihet att sträcka dig till de svåraste poser. Fodrad panel mellan benen. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR039 88% polyester, 12% elastan, Rib: 96% polyester, 4% elastan 290 g/m² XXS-XL

156

/C HA RC K BL AC

BL

AC K

/B

LA CK

FÄRGER

OA L

CA PRIS 375 kr


REFLECTIVE

LADIES PERFORMANCE

LADIES PERFORMANCE

Kompressionsleggings i mjuk stretchig kvalitet som ger dig maximal support och rörelseprestanda. Smarta meshfickor på varje ben med plats för telefon. Bred elastisk midja med ficka på insidan. Garanterat ogenomskinliga. Rebrandable.

Hellånga leggings för dam med reflekterande detaljer. Perfekta för kvällsrundan! Bred elastisk midja med invändig myntficka. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

TRIDRI® COMPRESSION LEGGINGS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR304 88% polyester, 12% elastan 300 g/m2 XS-XL

TRIDRI® REFLECTIVE LEGGINGS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR306 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XS-XL

FÄRGER AC BL

M

UL

BE

E OL IV

K

FÄRGER

RR Y

CA PRIS 427 kr

BL AC K

CA PRIS 427 kr

PANTS / LEGGINGS

SPORT

157


WOMEN’S SEAMLESS “3D FIT”

MULTISPORT PERFORMANCE LEGGINGS Seamless 3D fit leggings är gjorda med sömlös teknik som garanterar komfort och fri rörlighet, oavsett sport. Snyggt präglade detaljer. Bred elastiskt midja. Stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper för maximal rörlighet och prestanda. Dekorativa kontrastsömmar. Räfflad panel i knäveck. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR206 70% polyester, 30% polyamid 70 g/m² S-XL

CH

FÄRGER

AR CO AL

CA PRIS 272 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Leggings för dam med snyggt abstrakt tryck och dekorativa detaljer som framhäver kroppens naturliga form. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och fri rörlighet i stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper. Kontrastfärgad midja. Räfflad ribb i knäveck och benslut. ART NR TR212 MATERIAL 56% nylon, 41% polyester, 3% elastan. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VIKT 340 g/m2 STORLEKAR XS-XL

NY

HE T

E IV OL

PU

RP

LE

DY RG BU

SA

UN

BL PP

HI

RE

CO AR CH

BL

AC

K

AL

FÄRGER

UE

CA PRIS 289 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT SOLID COLOR LEGGINGS Sömlösa leggings med skulpterande detaljer och abstrakt tryck. Hög linning i midjan och ribbade muddar. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och rörelsefrihet oavsett sport. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR215 94% nylon, 6% elastan 350 g/m2 XS-XL

CA PRIS 307 kr

158

RU ST

BL E AZ UR

BL AC K

UE

FÄRGER


WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings för dam med elastan. Hög linning för bästa komfort. Mynt/nyckelficka på insida. Sömmar i kontrastfärg. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 171 kr

BL

PI OT /H K AC BL

AC

BL

AC

K

K GR / LIG EE H N TN

IN

NK

G

FÄRGER

ANKLE ZIP TRAINING

TRIDRI® TRAINING LEGGINGS Kompessionsleggings för herr med snyggt och praktiskt blixtlås i benslut. Stretchigt material som håller dig bekväm under träningspasset. Elastisk midja med dragsko. Ficka med blixtlås bak och invändig myntficka. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR053 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 S–2XL

CA PRIS 375 kr

BL

AC

K

FÄRGER

MEN'S TRAINING TRIDRI® LEGGINGS Leggings med kompression som ger dig stöd och maximal effekt vid träning. Stretchig kvalitet för bästa rörelseprestanda. Bred elastisk midja. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR017 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² S-3XL

M CA BL

AC

K

CK BL A

FÄRGER

O

CA PRIS 341 kr (Black Camo 375 kr)

PANTS / LEGGINGS

SPORT

159


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

GIRLIE COOL TAPERED JOGPANT

Avsmalnande träningsbyxa. Fickor i sida. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. Rebrandable.

Avsmalnande träningsbyxa för dam. Fickor i sida. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

VY NA

R

CH

HE AT

BL AC JE T

NA FR E

NC H

R HE AT

BL AC

K

HE

EN

FÄRGER

FR

FÄRGER

K

CA PRIS 452 kr VY

CA PRIS 452 kr

JE T

160

JC084 60% bomull, 35% polyester, 5% elastan 240 g/m² XS-XL

HE

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastan 240 g/m² S-2XL


T HE NY

T HE NY

WOMEN'S YOGA

MEN'S YOGA

Sweatshirtbyxor med smal, feminin passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Paneler på sidorna. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable.

Sweatshirtbyxor med smal passform och elastisk midja med silveröglor i öppning till dragsko. Två fickor fram och en bak. Ribbad mudd i benslut. Rebrandable.

ART NR TR055 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR XXS–XL

ART NR TR054 MATERIAL 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey 90% bomull 10% viskos) VIKT 250 g/m2 STORLEKAR S–2XL

TRIDRI® FITTED JOGGER

FÄRGER

FÄRGER

GR R HE AT

AC K BL

DE NU

IV OL

CO AR CH

E

AL

GR R HE AT HE

AC K BL

EY

CA PRIS 341 kr EY

CA PRIS 341 kr

HE

TRIDRI® FITTED JOGGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

161


SLIM LEG TRAINING PANTS Skön träningsbyxa med smala ben i dam och herrmodell. Två fickor i sida med blixtlås och blixtlås i benslut. Elastisk midja med invändig dragsko. Tear-away label. ART NR HERR TL580 ART NR DAM TL581 MATERIAL 100% polyester VIKT 200 g/m2 STORLEKAR HERR XS-2XL STORLEKAR DAM XS-XL ÖVRIGT Dammodell endast i Black CA PRIS 399 kr

162

VY NA

BL

AC K

FÄRGER


BARN

SIDA 356

PERFORMANCE SHORTS Funktionshorts för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Resår och dragsko i midja. Utan innerbyxa. Tear-away-label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-042 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

EP

RE D

NA

K AC

DE

W

BL

HI

TE

FÄRGER

VY

CA PRIS 159 kr

BARN

SIDA 356

COOL SHORTS UNISEX Funktionsshorts med solskydd UPF 30+. Material med mycket god fukttransporterande förmåga som håller dig torr närmast kroppen. Innerbyxa. Resår i midja och dragsko. Sidofickor och invändig ficka med plats för nyckel. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 209 kr UE

NA

BL L YA RO

EN FR

FI

RE

RE

D

NE

W

AR

CO

CH

AL

K BL

AC

CH

AR

JE T

CT

IC

W HI

TE

VY

FÄRGER

PANTS / SHORTS

SPORT

163


TRAINING

TRIDRI® SHORTS Funktionsshorts för herr med meshdetaljer bak. Mjukt och lätt material med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr närmast kroppen. Utan innerbyxa. Elastisk midja med dragsko. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR052 100% polyester 95 g/m2 S–2XL

CA PRIS 214 kr

NY

HE

T

BL AC K

FÄRGER

LEGGING

TRIDRI® SHORTS Träningsshorts i mjukt stretchigt material som slutar mitt på låret. Hög linning för bästa komfort. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR046 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XXS–XL

CA PRIS 154 kr

BL AC

K

FÄRGER

164


WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL SPORTS BRA Sömlös sport-bh med kontrastdetaljer och dekorativa ventilationshål. 3D fit är tillverkad med sömlös teknologi som garanterar komfort och fri rörlighet i stretchig kvalitet med fukttransporterande egenskaper. Bh:n har brottarrygg och räfflad ribb nedtill. Medium support. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR208 91% nylon, 9% elastan 230 g/m2 XS-XL

CA PRIS 307 kr UL BE RR

Y

M

NA V

BL

AC

K

Y

FÄRGER

GIRLIE COOL SPORTS CROP TOP Sport-bh i snabbtorkande funktionsmaterial som håller dig torr närmast kroppen. Innehåller elastan. Bh:n har brottarrygg och resår nedtill för optimal passform och stöd. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC017 90% nylon, 10% elastan 210 g/m2 XXS–XL (XXS i Black)

LL

NK

YE

PI IC

AC

TR

IC

TR

EC

EC

EL

EL

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

HI

K

TE

FÄRGER

OW

CA PRIS 162 kr

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® SPORTS BRA

Sport-bh med medium stöd i mjuk polyester/elastan-blandning med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr och bekväm under ditt träningspass. Elastisk under byst för bättre stöd och passform. Avtagbar innervaddering. Mesh och elastiska detaljer bak. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR920 88% polyester 12% elastan 120 g/m² XS-XL

CA PRIS 307 kr, Space: 342 kr EL AN SI

LV ER

M

E AC SP

HT LI G

PI

GR NI NG

K AC BL

NK

EE

GE

N

FÄRGER

SHORTS / BRA

SPORT

165


EXPANDABLE

TRIDRI® FITNESS BELT Fitnessbälte som fästs runt midjan med en tryckknapp och har ett glidande justerbart spänne för att passa i storlek. Ficka med blixtlås för förvaring av nycklar, telefon, etc. Reflexdetaljer. Rebrandable. ART NR TR091 MATERIAL 100% elastan STORLEKAR One size CA PRIS 152 kr

BL

AC

K

FÄRGER

FITNESS SPRAY

& REFRESH BOTTLE Vattenflaska med sprayfunktion. Skruvlock för påfyllning.

ART NR TR097 MATERIAL Polypropylen/Thermoplast CA PRIS 135 kr

GR

EY

FÄRGER

HYPER FUEL WATER BOTTLE Vattenflaska med puffventil som ger ett snabbt vattenflöde och förhindrar läckage när den inte används. Strategiskt placerat grepp och ergonomisk flaskdesign. Böjligt material ger ökad pressbarhet för ett snabbare flöde av vatten. Fri från BPA. ART NR NK407 (OB.C4.18) MATERIAL 54% Low density polyethylene, 31% Polypropylene, 14% Thermoplastic elastomer, 1% Silicone KAPACITET 532 ml

166

LT /B /B LA LA CK CK

VO

HA BL BA AC NE K RO /B R LA ED CK /

P / W OW HI / BL TE A CK

PI NK

P BL HO AC TO K BL /W U HI E/ TE

A BL NT AC HR K AC / W IT HI E / TE

FÄRGER

CL EA /B R/ LA BL CK AC K

CA PRIS 199 kr


YOGA FITNESS MAT Tillverkad med strukturerat skum som ger bra grepp och dämpning, Rebrandable.

ART NR TR096

AL CO

HO T

AR CH

BL AC K

FÄRGER

PI NK

CA PRIS 255 kr

MICROFIBRE

TRIDRI® QUICK DRY FITNESS TOWEL Snabbtorkande gymhandduk i microfiber. Rebrandable. ART NR TR092 MATERIAL 100% polyester microfiber MÅTT 90x40 cm CA PRIS 69 kr

AR CH

BL

AC

CO

K

AL

FÄRGER

NIKE SWOOSH WRISTBANDS

Svettband för handled med broderad Nike swoosh logotype. Säljs i par. ART NR NK280 MATERIAL 72% bomull, 12% nylon, 11% polyester, 4% gummi, 1% spandex STORLEK one size CA PRIS 115 kr / VA RS W ITY HI R TE ED

BA N BL ER AC O R K ED

HA

PI N OI K G L GR AZE EY /

OB S W IDI HI AN TE /

/B HI TE W

BL

AC

K

/W

HI

TE

LA CK

/

FÄRGER

ACCESSORIES

SPORT

167
170


WOMEN’S COTTON BLEND V-NECK SWEATER

V-NECK SWEATER

AQ042 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² S-3XL

FÄRGER

FÄRGER

R HE

VY

AT HE

ID CH OR

BU R

GU N

HE A

DY

TH

ER

RO

YA

L

CH EN FR

BL R HE LE RP PU

ID OR CH

HE

HE AT

AT

HE R

ER AT H HE E PU RP L

NA

AL

HE AT HE

AC K BL

HE L YA

AC K

HE AT

VY RO

FR

EN

CH

CO AR CH

BL AC K

NA

AL

ER AT H HE

AC K BL

R

CA PRIS 360 kr R

CA PRIS 360 kr

CO

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AR

AQ043 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² XS-2XL

Finstickad tröja för herr. Fungerar perfekt som en klassisk pullover till skjortan eller utan, för en ledig look. Ribbstickad v-ringad hals, ärmslut och nertill. Kontrastfärg på insidan av nacke.

CH

Finstickad tröja för dam. Fungerar perfekt som en klassisk pullover till skjortan eller utan, för en ledig look. Ribbstickad v-ringad hals, ärmslut och nertill.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

MEN'S COTTON BLEND

STICKAT

171


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Stickad v-ringad pullover för herr. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

RR

M DE

AN

NI

BE

M

AL CO AR

CR

FR

CH

EN

BL

CH

AC

K

NA

M

VY

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 458 kr

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad v-ringad pullover i en feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR Y RR BE AN CR

DE

NI M

L OA AR C CH

M

L M AR

M

VY NA FR

EN

CH

AC K BL

172

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 458 kr


MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y RR BE

M

AN

NI DE

AR

CR

CH

FR

AR M

M AL CO

CH EN

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 489 kr

LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Mjuk finstickad tröja med rundad hals i modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR BE AN CR

DE

NI

M

RR

M

Y

AR

M

L

AR L M AL CH

AR

CO

NC H FR E

BL AC

K

NA

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 489 kr

STICKAT

173


SLEVELESS PULLOVER Stickad pullover i UNISEX modell. Klassisk passform. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

AN CR

CH

DE

AR

NI

BE

M

RR

M

M AL CO

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 425 kr

MEN’S V-NECK

SLEEVELESS KNITTED CARDIGAN Finstickad, ärmlös cardigan för herr med modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

719M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y RR BE AN CR

NI M DE

CH

AR CO

AL

M

M AR

Y NA V FR

EN

CH

AC K BL

174

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 545 kr


MEN’S V-NECK

KNITTED CARDIGAN Mjuk finstickad cardigan för herr med modern passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

715M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y

AR

AN CR

CH

DE

AR

NI

BE

M

RR

M

M AL CO

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 630 kr

LADIE'S CARDIGAN Stilren stickad cardigan för dam. Feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

715F 50 % bomull, 50% akryl 275 g/m2 XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

RR

M

CR

AN

BE

M NI DE

CH

AR CO

AL

M

NA V EN CH FR

BL

AC K

Y

AR

L

FÄRGER

L

CA PRIS 458 kr

STICKAT

175SKJO RTOR

I vår skjortavdelning hittar du skjortor för alla tillfällen. Klassisk elegans, modern design eller avslappnad känsla, välj det som passar dig.


178


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Oxfordskjorta i herr- och dammodell som går upp till storlek 6XL. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd, utan ficka och har enkel knappslå.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FÄRGER

HT

932M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

BR IG

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

377 kr 343 kr

OXFORD

SKJORTOR

179


180


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorta med smalare passform. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FÄRGER

BR

IG H

T

RO

YA

NA VY

922M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2

BR IG HT

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

377 kr 343 kr

OXFORD

SKJORTOR

181


TAILORED BUTTON-DOWN OXFORD SHIRT

Elegant oxfordskjorta med skräddarsydd, smal passform. Krage med ”button down” och ficka på vänster bröst. Rundad nertill. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.

CA PRIS

182

447 kr

D FO R OX

BL

AC

K

BL U

E

FÄRGER HI TE

928M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FÄRGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Modern herrskjorta med tvättad look och skräddarsydd passform. Tillverkad i 100% certifierad, ekologisk bomull av hög kvalitet. Dekorativ konstrastfärg på insidan av manschett och krage. ”Button down”-krage. Kontrastfärgade knappar och ficka på vänster bröst. Rundad nertill. Easy-care.

494 kr

OXFORD

SKJORTOR

183


SE HELA VÅRT SORTIMENT PÅ WWW.FRUIT.SE

184


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorta i herr- och dammodell. Herrmodellen har "button down"-krage och ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd och utan ficka.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FÄRGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

NA

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

356 kr 325 kr

OXFORD

SKJORTOR

185


186


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Omtyckt poplinskjorta i herr- och dammodell. Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst. Herrmodellen har dubbel knappslå och är rak nertill. Dammodellen är figursydd med enkel knappslå och rundad nertill.

OY

AC K

L

CO

NV

BL

HI TE W

UO LE TT BO

SI C AS CL

GR

RE

EE

D

N

BR

TU

IG

RQ

HT

RO

IS

E

YA

VY NA CH EN BL E AT OR RP

343 kr 309 kr

CO

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

GR

EY

FÄRGER

FR

934M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S–4XL

UE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

POPLIN

SKJORTOR

187


188


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorta med smalare passform (tailord fit/fitted). Easy care-behandlad och kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas. Dammodellen har dolda knappar.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FÄRGER

EN

924M 65% polyester, 35 % bomull 115 g/m2 110 g/m2 S-4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

325 kr 291 kr

POPLIN

SKJORTOR

189


190


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Klassisk poplinskjorta i herr- och dammodell med ficka på vänster bröst. Dammodellen är figursydd.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FÄRGER

ID

65-118 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

M

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

340 kr 297 kr

POPLIN

SKJORTOR

191


MENS SHORT SLEEVE 959M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 956F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 957F XS-4XL

TAILORED ULTIMATE NON-IRON SHIRT

Strykfri businessskjorta i herr- och dammodell. Manschettknappar kan användas. Dammodellen har dubbla knappar i knappslån och är figursydd.

Y IG H BR

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

192

604 kr 537 kr

CK BL A

W

HI T

E

FÄRGER

SK

958M 100 % bomull microtwill 120 g/m2 S–4XL

T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


TAILORED CONTRAST HERRINGBONE SHIRT

CA PRIS

FÄRGER

.B / B LU RI E / GH M T ID NA BL VY UE

964M 84% bomull, 16% polyester 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

LT

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

W / C HIT ON E / VO SI Y LVE GR R EY

Modern, elegant och hållbar herrskjorta i Herringbone (fiskben) mönster. Dekorativa kontrastfärgade detaljer på insidan av manschett och krage samt det nedre knapphålet och på manschetten. Krage med ”button down”. Rundad nertill. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.

515 kr

NON IRON

SKJORTOR

193


194


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR CA PRIS LÅNGÄRMAT

FÄRGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR D

966M 75% bomull, 25% elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIAL

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchskjorta för herr med kontrastfärgade detaljer på insidan av manschett och krage. Tidlös, lite längre passform som håller länge. Rundad nederkant och sprund i sida. Easy-care behandlad och kräver minimal strykning.

582 kr

STRETCH

SKJORTOR

195


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Figurnära skjorta i herr- och dammodell. Easy-carebehandlad och kräver minimal strykning. Stretchmaterial.

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

196

436 kr 402 kr

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FÄRGER HI TE

946M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

ULTIMATE STRETCH SHIRT

Skjorta i dam- och herrmodell med maximal komfort genom stretchmaterial Lycra® T400®. Figurnära passform. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen. Perfekt för restaurangen!

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

K BL AC T IG H BR

HT

NA

SK

Y

VY

W

HI TE

FÄRGER

IG

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BR

ART NR MATERIAL

515 kr 481 kr

STRETCH

SKJORTOR

197


LADIES LONG SLEEVE PR322 XS-3XL

JEANS STITCH DENIM SHIRT

CA PRIS

198

405 kr

DE NI

M

IN

DI G

O

DE NI

FÄRGER

K

PR222 100% bomull 155 g/m2 XS-3XL

BL AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M

Denimskjorta med kontraststickning. Ficka på vänster bröst med knapp. Modernt rundad nertill. Dammodellen har feminin passform och två fickor på bröstet med knapp.


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-2XL

DNM VISION SHIRT

Jeansskjorta i tvättad denim. Rak skärning och ton-i-ton knappar i halvdold knappslå (herr). Manschetter med dubbla knappar. Dammodellen är figursydd.

CA PRIS

BL

UE

DE

NI

M

FÄRGER EP

SMD85 100% bomull 185 g/m2 S-2XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

413 kr

FASHION

SKJORTOR

199


200


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidlös jeansskjorta i mjuk bomullsdenim. Modern smal krage och ok på rygg. Manschetter med dubbla knappar.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FÄRGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR CA PRIS

351 kr

FASHION

SKJORTOR

201BYXOR

I vårt byxutbud hittar du chinos i härliga färger och snygga jeans med grym passform. Och visst är det så att man aldrig kan ha för många jeans!


SE HELA VÅRT SORTIMENT PÅ WWW.FRUIT.SE

204


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Chinos för dam. Två fickor fram och två falska fickor bak. Stroppar för bälte. Rebrandable.

Chinos för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. Rebrandable.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 432 kr

BL YA L RO

CA M

ZE ON LE M

EL

ST

D RE RY ER CH

LL Y KE

AK I KH

NA VY

SL AT

E

K BL AC DY UN RG BU

PU

RP LE

W

HI

TE

UE

FÄRGER

AL

RP PU LY KE L

BL UE ZE ST ON LE M

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FÄRGER

LE

CA PRIS 432 kr

AQ050R AQ050T AQ050U 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

UR

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

NA T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

COTTON CHINO

CHINOS

BYXOR

205


WOMENS JEGGINGS Womans Jeggings är det perfekta alternativet till ett par tighta jeans. Superstretchigt material som håller dig bekväm hela dagen. Falsk gylf och falska fickor i sida. 2 funktionella fickor bak och bältesstroppar. ART NR AQ062 MATERIAL 71% bomull 26% polyester 3% elastan VIKT 270 g/m² STORLEKAR 2XS-2XL

206

RA NA

TU

E SL AT

VY NA

K AC BL

HI TE W

FÄRGER

L

CA PRIS 432 kr


MEN’S SLIM FIT COTTON CHINO

Chinos för herr med smal modern passform och stretchkvalitet. En byxa du vill ha varje dag! Rebrandable. ART NR ART TALL ART NR UNFINISH MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ052R AQ052T AQ052U 98% bomull, 2% elastan 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS 432 kr

TU RA NA

VY NA

E SL AT LL Y KE

KH

AK I

BL AC

K

L

FÄRGER

JEGGINGS / CHINOS

BYXOR

207


LEO'S STRAIGHT JEANS

Trendiga, slimmade jeans i skön stretch-denim för herr. Smala ben och fem fickor. Jeansen finns i tre olika tvättar och i svart.

Jeans i skön stretch-denim för herr. Raka ben och fem fickor. Jeansen finns i tre olika tvättar och i svart.

ART NR SD004 MATERIAL 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VIKT 10,5 oz STORLEKAR 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular - 31" / Long - 33"

ART NR SD001 MATERIAL 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VIKT 10,5 oz STORLEKAR 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular - 31" / Long - 33"

UE

W

GH

T

BL

UE M

ID

BL

BL K

W AS

H AS

AS W UE

K

DA R

BL T GH LI

BL AC

W UE

W UE M

ID

BL

BL K DA R

AS

H AS

AS W UE

CK BL A

208

LI

FÄRGER

H

FÄRGER

H

CA PRIS 388 kr H

CA PRIS 388 kr

H

MAX SLIM JEANS


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendigt smala jeans i mjuk stretch-twill för herr. Traditionell fem-ficksmodell. Normal midja.

Smala jeans i mjuk stretch-twill för dam med trendig hög midja. Fem-ficksmodell.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Längd: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Längd: Regular 32"/ Long 34"

FÄRGER

FÄRGER BL AC

BL AC

K

CA PRIS 435 kr

K

CA PRIS 454 kr

JEANS

BYXOR

209


WOMEN’S SWIM SHORTS

MEN’S SWIM SHORTS

Badshorts med kontrastfärgad kant i midjan för dam. Perfekt för sport och lediga dagar. Midja med resår och snörning. Två sidofickor, bakficka med kardborre. Ingen innnerbyxa.

Badshorts med kontrastfärgad kant i midjan. Perfekt för sport och lediga dagar. Midja med resår och dragsko. Två sidofickor, bakficka med kardborre. Innerbyxa i mesh. AQ053 100% polyester taslan 110 g/m² S-3XL

FÄRGER

FÄRGER

/K NA VY

E

Y AV GE AN OR

RE

D

/N

/N

AV

Y

Y /N AV L YA

EL LY

NG /O RA

/R

AT

AC BL

BL

ED /R NA VY

GE AN OR

RE

D

/N

/N

AV

Y

AV

Y

SL

K

BL AC K

/R

/B K AC

AT SL

ED

AL

CK LA

NG E

BL AC K

/R

/O RA

ED

AL OY /R K PL PU R

L YA RO

E

/N AV

/B LA

Y

CK

BL

RE

NA

ED /R NA VY

AC

D

VY

/R

/N

ED

AV

Y

CK LA /B K AC BL

LY EL /K VY

E

CA PRIS 203 kr E

CA PRIS 203 kr

NA

210

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

OY

AQ063 100% polyester taslan 110 g/m² XS-2XL

RO

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts i chinos-modell för dam. Två fickor fram och två falska passpoalfickor bak. Stroppar för bälte.

Shorts i chinos-modell för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. AQ051 100% bomullstwill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

FÄRGER

FÄRGER

TU RA

L

RE

NA

RR Y CH E

VY NA

HI

ZE ST ON LE M

KI KH A

AL UR NA T

CA

KE

LL

Y

PI

NK

PU

RP LE

RN AT

IO

N

W

AT E

TE

BL RO

YA

L

VY NA

BL A

SL A

TE

CK

TE HI W

D

CA PRIS 360 kr UE

CA PRIS 360 kr

SL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SHORTS

BYXOR

211


LEATHER BRAID BELT

2-WAY LEATHER BELT

Stilrent flätat bälte i läder. Spänne i krom. Flätningen gör det möjligt att spänna bältet mer anpassningsbart.

Smart läderbälte som du själv kan alternera i färgen brun eller svart beroende på vilken sidan av bältet du vill ska synas. Vänd bara bältet så har du en helt ny look till din outfit.

ART NR AQ903 MATERIAL 100% fuskläder STORLEKAR One size, 95-125cm

ART NR AQ904 MATERIAL 100% läder STORLEKAR One size, 95-125cm

FÄRGER

W RO /B

TA

BL

AC

K

BL

AC

N

FÄRGER

N

CA PRIS 360 kr

K

CA PRIS 259 kr

BRAID STRETCH BELT

VINTAGE WASH CANVAS BELT

Flätat bälte i gummi i trendigt sick-sack mönster. Spänne i krom och läderdetaljer. Flätningen gör det möjligt att spänna bältet mer anpassningsbart.

Bälte i tvättad bomullscanvas med vintage look och dekorativa läderdetaljer. Finns i 2 storlekar.

I AK KH

E AT SL

AC BL

RO

NA

VY

AT E SL CA NK PI

CH

ER RY

RN

RE

AT

D

IO

N

BL

TE HI W LE RP

VY

FÄRGER K

FÄRGER YA L

CA PRIS 270 kr

AC K

CA PRIS 162 kr

PU

212

ART NR AQ905 MATERIAL 100% bomull och läderimitation STORLEKAR S/M (37’’-42’’), L/XL (42’’-49’’)

NA

ART NR AQ900 MATERIAL Gummi och läderimitation STORLEKAR One-size, 95-125 cm


INNEHÅLLER

CLASSIC BOXER 2 PACK

Elastan

Boxer med längre benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

67-026 95% bomull, 5 % elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 217 kr /2-pack

HE

AT H

NA

ER

VY

BL AC K

GR EY

FÄRG

INNEHÅLLER

CLASSIC SHORTY 2 PACK

Elastan

Boxer med kortare benlängd. Bomull/elastan för maximal känsla och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

67-020 95% bomull, 5 % elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 196 kr /2-pack

R HE AT HE

BL

NA

AC

VY

K

GR

EY

FÄRG

INNEHÅLLER

MEN’S PRINTED FOXY FOX SHORTY

Elastan

Boxershorts med tryckt mönster av rävar. Bekväm och följsam stretch. Förstärkt front. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ092 95% bomull 5% elastan 160 g/m² S-2XL

VE R IL /S VY NA

K AC BL

W

HI

TE

/S

/N

IL

AV

VE

Y

FÄRG

R

CA PRIS 90 kr

BELT / UNDERWEAR

BYXOR

213JACKOR & FLEECE Vardaglig bas eller sofistikerat välklätt? Oavsett vilket intryck du vill ge så finns det en jacka som passar just dig.


216


PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR XB-3 MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i Black/Carbon) CA PRIS 1950 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FÄRGER

PATROL SHELL Teknisk softshell som är konstruerad för varierande väderförhållanden. Vattentät till 10 000 mm och andningsegenskap till 3000 g/m2. Vattentäta blixtlås och helt förseglade sömmar. Justerbar och avtagbar stormhuva. Två sidfickor och två bröstfickor med blixtlås. Justerbara ärmslut och nedtill. ART NR XB-3W MATERIAL 100% polyester med stretch STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1950 kr IW

I

RE T

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

217


EXPEDITION SOFT SHELL Vädertålig softshelljacka med bra funktion i herrmodell. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Avtagbar, justerbar huva. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm. ART NR XB-2 MATERIAL 100% polyester STORLEK S-3XL CA PRIS 2463 kr HE

R

HE CA

NA

RB

VY

ON

HE

HE

AT

AT

E M LA /F K AC BL

EL

NA

VY

/G

RA

NI

EC T BL RIC AC BL K U

E

TE

/

BL

M

AC

K

/G

RA

ET BL HY AC L K/ BL UE

NI

TE

RE

R

D

FÄRGER

EXPEDITION SOFT SHELL Vädertålig softshelljacka med bra funktion i dam- och herrmodell. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Avtagbar, justerbar huva. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm. ART NR XB-2W MATERIAL 100% polyester STORLEK XS-2XL

218

/ E EC T BL RIC AC BL K U

AT HE VY NA

ON RB CA

EL

HE R

HE R HE AT

RE E M LA /F K AC BL

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

E NI T /G RA BL AC K

FÄRGER

D

CA PRIS 2463 kr


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vattenavvisande skaljacka med goda andningsegenskaper: 1 000 g/m2. Artikulerade ärmar för bästa passform. Fast huva. Kontrastfärgade blixtlås med stormskydd. Sidfickor och bröstficka. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR HGL-1 MATERIAL 88% nylon, 12% spandex 4-vägsstretch STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL i Black) CA PRIS 1437 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

LA

K BL / A UE ZU RE

CK

D

FÄRGER

WOMEN'S SIDEWINDER SHELL Vattenavvisande skaljacka med goda andningsegenskaper: 1 000 g/m2. Artikulerade ärmar för bästa passform. Fast huva. Kontrastfärgade blixtlås med stormskydd. Sidfickor och bröstficka. Justerbara ärmslut och nedtill.

ART NR HGL-1W MATERIAL 88% nylon, 12% spandex 4-vägsstretch STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1437 kr IW

I

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

E AC K BL / A UE ZU R BL

BL

AC

K

/B

LA CK

D

FÄRGER

SHELL

JACKOR & FLEECE

219


NY HE T

M'S MISSION TECHNICAL SHELL Teknisk skaljacka i urbanstil med god andningsförmåga upp till 6 000 g/m2 och vattentät upp till 10 000 mm. En användbar och komfortabel skaljacka som kan användas året om. Vattentäta blixtlås och tejpade sömmar håller väta och kalla vindar borta. Avtagbar huva och 2 fickor fram. Artikulerade ärmbågar och ventilation under ärm.

ART NR XNJ-1 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black) CA PRIS 3113 kr

GR EN

VY

NY

HE

T

GA

RD

NA

BL

AC

K

EE

N

FÄRGER

W'S MISSION TECHNICAL SHELL Teknisk skaljacka i urbanstil med god andningsförmåga upp till 6 000 g/m2 och vattentät upp till 10 000 mm. En användbar och komfortabel skaljacka som kan användas året om. Vattentäta blixtlås och tejpade sömmar håller väta och kalla vindar borta. Avtagbar huva och 2 fickor fram. Artikulerade ärmbågar och ventilation under ärm.

ART NR XNJ-1W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 3113 kr

220

DY UN RG BU

VY NA

BL

AC

K

FÄRGER


M'S SYNTHESIS STORMSHELL Synthesis Stormshell är den ultimata skaljackan som håller i de mest extrema väder. Vattentät upp till 10 000 mm och andningsegenskap till 6 000 g/m2. Elegant och modern siluett med Stormtech’s mest avancerade artikulering och ergonomiska passform någonsin för optimal rörelseprestanda. Tejpade sömmar och multi-justerbar heltäckande huva för maximalt skydd vid regn och rusk. Ventilation under ärm. Slitstarka fickor i sida och ficka på ärm. ART NR RX-1 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black)

EE

D

JE

BR

W

IG

EL

GR

RE HT

E UR AZ

BL

AC

K

BL

UE

FÄRGER

N

CA PRIS 3233 kr

W'S SYNTHESIS STORMSHELL Synthesis Stormshell är den ultimata skaljackan som håller i de mest extrema väder. Vattentät upp till 10 000 mm och andningsegenskap till 6 000 g/m2. Elegant och modern siluett med Stormtech’s mest avancerade artikulering och ergonomiska passform någonsin för optimal rörelseprestanda. Tejpade sömmar och multijusterbar heltäckande huva för maximalt skydd vid regn och rusk. Ventilation under ärm. Slitstarka fickor i sida och ficka på ärm. ART NR RX-1W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-2XL

D

JE

W EL

GR

RE HT IG BR

UR E AZ

BL

AC

K

BL

UE

FÄRGER

EE N

CA PRIS 3233 kr

SHELL

JACKOR & FLEECE

221


MEN’S HARRINGTON JACKET Mångsidig och tidlös jacka i harringtonstil som slutar precis under midjan. Perfekt för mellansäsongen. Sidfickor. Elastisk ribb i krage, ärmslut och midja. Rebrandable.

ART NR HERR AQ200 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-2XL CA PRIS 648 kr

Y NA V

NY

HE

T

BL

AC

K

FÄRGER

DELTA PLAIN BOMBER JACKET Bomberjacka med ribbstickade muddar i ärmslut, krage och midja. Två sidfickor med snygga detaljer och en innerficka med dragkedja. Invändig dragkedja med tillgänglighet för brodyr. Rebrandable.

ART NR HERR TS035 MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (stoppning) STORLEKAR S-3XL CA PRIS 726 kr

BL

AC

K

FÄRGER

222


OZONE HOODED HELL Superlätt, vattenavvisande vindjacka med modern passform. Andningsegenskap 1 000 g/m2. Ventilerande meshpanel och artikulerade ärmar ger dig maximal bekvämlighet och rörelse. Hög hals och avtagbar huva. Komprimerbar och kan packas ner i egna fickan. Justerbar i midjan. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

TMX-1 TMX-1W 100% polyester S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) XS-2XL

CA PRIS 718 kr

W

I

GE OR

KI

AN

HT IG

EL

BR

EC

DO

TR

LP

IC

RE

BL

N HI

K AC BL

D

UE

FÄRGER

AXIS SHELL Vindjacka med sportiga och snygga detaljer. Dragkedjor i kontrastfärg. Modellen är medel-kort och är fodrad med finmaskig mesh. Yttertyg i vattenavvisande ripstop- liknande material vilket ger jackan ett levande intryck. Två fickor fram och innerficka. Finns i herr- och dammodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgänglig i färgen Black/Black) XS-2XL Black/Royal endast i herr.

N

E

UN DA

AR

/S

/M

K AC BL

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

EL

BL CK /B L YA RO

/

NA

VY

/N

LA

AV Y

CK /B LA GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE N TR

CK

BL

BL LA /B D RE OR T SP

EY

K

AC K

/L

/F OR

IM E

ES

T

BL

BL

AC

AC

K

AC

K

K

/S

/O

PO

RA

OO

NG

RE RT

AL CK BL / R UE OY

BL A

BL AC K

/B

LA

CK

D

FÄRGER

NC E

CA PRIS 718 kr

SHELL

JACKOR & FLEECE

223


CONTRAST ZERO

LIGHTWEIGHT JACKET

UNISEX Trendig lättviktsjacka med kontrastdetaljer som lyser upp vilken dag som helst! Jackan är vindtålig och vattenavvisande, två fickor fram med blixtlås och dragsko nertill. Contrast Zero är en fold-away-jacka och kan göras väldigt liten. Rebrandable. ART NR TS011 MATERIAL 100% polyester STORLEK S-2XL

/

ED /R E

TE

HI T

HI RE

HO T

D

PI

/W

NK

/W DY UN RG

HI /W

/B R

M

E

BE

/

N

KE

LI

AM BO

B BU OLD RG C UN AM DY O

EE GR O M LD

CA

CA LD BO

LL W YG HI RE TE E N

TE

CK

BU LA

TE HI /W OW LL EY GR O M

/W ER LV SI

/W

TE HI /W LE RP PU

YE

TE HI

ED

VY NA

NA

HI TE

E BL UE Y SK OR BL A N AC GE K /

CK LA /B D RE

/R LE TT BO

RO YA W LB HI L TE UE

TE HI /W VY

BL AC K

K AC BL

HI T /W

/W IR E PH SA P

/R ED

HI T /W

CL W AS HI SI TE C / RE D HI TE

FÄRGER

E

CA PRIS 188 kr

ARDMORE

WATERPROOF SHELL JACKET Skaljacka med bra funktionalitet för herr. Vind- och vattentät till 5000 mm. Tejpade sömmar. Två ytterfickor samt innerficka med ingång för hörlurar. Infällbar huva med justeringsmöjlighet. Justerbara ärmslut och dragsko nertill. Ingång med dragkedja i foder för brodyr. ART NR HERR TRW461 MATERIAL 100% borstad polyester, 100% polyester mesh (foder) STORLEKAR S–3XL CA PRIS 585 kr

224

/ RE CLA D SS

VY

NA BO T SE TLE AL GR GR EE EY N /

K SE EY AL LIM GR E EY /

VY

AL SE

NA

EY GR

/B EY GR AL

SU SE N O AL RA GR NG EY E /

RE D C SI AS CL

ES SE TIC AL P GR UR EY PLE

M AJ

OX F SE OR AL D B GR LU EY E /

/

SE

AC K BL

TE HI W

CL BL AS A SI CK C / RE D

LA

IC

CK

FÄRGER


SIROCCO Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i barnmodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIAL 100% tafetta nylon STORLEKAR HERR S-3XL* (*3XL tillgänglig i utvalda färger) STORLEKAR DAM XS-2XL ÖVRIGT Dammodell ej tillgänglig i Gold och Bottle

E NG OR A

RE D

PI NK L

EE N

PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N

BO

TT LE

GR

EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FÄRGER

IS E

CA PRIS 157 kr

LIGHTWEIGHT

JACKOR & FLEECE

225


ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black). ART NR JUI62 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR S-3XL

GR EY /G HO ST

GR EE N

AT OL L

/N EO N NA VY

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

HI T

E

BL AC K

FÄRGER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

CA PRIS 365 kr

ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vattenavvisande och vindtät softshell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Feminin passform. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black).

ART NR JWI63 MATERIAL 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 365 kr

RE

D

/W

AR

M

GR E

Y

226

EY ST

GR

GR EE AT OL

L

/G

HO

N EO /N VY NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

W

HI

BL AC

TE

K

N

FÄRGER


SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140M MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEK XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure)

CL

UE AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FÄRGER

VY

CA PRIS 797 kr

SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers softshellmaterial i dammodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

ART NR 140F MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEKAR XS-4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure) CA PRIS 797 kr UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM NI TA TI

CK BL A

TT LE BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FÄRGER

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

227


NY HE T

M'S EPSILON 2 SOFTSHELL Perfekt för övergångsårstider! Hållbar softshell i stretchig kvalitet och insida i mjuk microfleece. Artikulerade ärmar och axelparti för obegränsad rörelseprestanda. Vattentät upp till 8 000 mm och andningsförmågan 5 000 g/m2.

ART NR HR-1 MATERIAL Solid 95% nylon, 5% spandex, insida i 100% polyester microfleece, Charcoal Twill 100% polyester, insida i microfleece. STORLEKAR S-5XL

E IT

IL

RA

PH

TW

Y

AL

/G

CO

VY

AR

NA

CH

AP BLA HI CK TE / GR E

NY

HE

T

GR

FÄRGER

L

CA PRIS 1557 kr

W'S EPSILON 2 SOFTSHELL Perfekt för övergångsårstider! Hållbar softshell i stretchig kvalitet och insida i mjuk microfleece. Artikulerade ärmar och axelparti för obegränsad rörelseprestanda. Vattentät upp till 8 000 mm och andningsförmågan 5 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR HR-1W MATERIAL Solid 95% nylon, 5% spandex, insida i 100% polyester microfleece, Charcoal Twill 100% polyester, insida i microfleece. STORLEKAR XS-2XL

228

E PH IT

IL

RA

TW

Y

AL

NA

VY

/G

CO CH AR

AP BLA HI CK TE / GR E GR

FÄRGER

L

CA PRIS 1557 kr


ORBITER SOFTSHELL Högpresterande softshell med duschbeständigt D/W/R-tyg för grundläggande väderskydd. Kontrastfärgade blixtlås. Två fickor fram med värmande fleece. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAM KSB-1W MATERIAL 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STORLEKAR HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STORLEKAR DAM XS–2XL

N

IW

/C AR VY NA

AC BL

K AC BL

K

/C

/K

AR B

GH RI /B

BO

I

ON

RE T

RE

K AC BL

K BL / A UE ZU

BL AC

FÄRGER

D

CA PRIS 659 kr

SOFTSHELL

JACKOR & FLEECE

229


MEN'S PADDED JACKET Vatten- och vindresistent herrjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Rebrandable.

ART NR TS016 MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL

E

W

IM

LO

/L

EL

N EE GR O M CA

SA

PP NA HI VY RE / BL U

E

BL

BL

AC

AC

K

K

/Y

/O K AC

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

CA

M

O

GR

EY

RO

RE

D

YA L

/G

/N

RE

AV

Y

Y

BL

BL

BL

AC

K

AC

K

/R ED

FÄRGER

RA NG E

CA PRIS 663 kr

WOMEN'S PADDED JACKET Vatten- och vindresistent damjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Rebrandable.

ART NR TS16F MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 663 kr E /L IM

EL

AC BL AV

/N D RE

SA PP NA HI VY RE / BL U

E

Y

BL

BL

AC K

K

/Y

/O AC K

K AC BL

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

LO

NG RA

ED /R

K BL AC Y RE /G YA L RO

230

W

E

FÄRGER


T HE NY

M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFP-2 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1437 kr E PH IT

T

RE

RA

GH RI

/G

/B

VY

K AC BL

NA

Y

K BL / A UE ZU

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FÄRGER

T

HE

NY

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFP-2W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1437 kr E PH IT

T

RE

RA

GH RI

VY

/G

/B K AC BL

NA

Y

K BL / A UE ZU

AC

RO

SE

/G

RA

PH IT

E

BL

AP BLA HI CK TE / GR E GR

RE

D

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

231


TRIBE FINELINE PADDED JACKET Jacka med quiltade smala ränder i herrmodell. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer. Rebrandable.

ART NR TS018 MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL

AU

YE BR

IG

HT

E IV OL

D RE

BE

RG

IN

E

LL

OW

RO

YA

VY NA

EE

L

K AC

ST

W

BL

HI

TE

FÄRGER

L

CA PRIS 726 kr

WOMEN'S TRIBE

FINELINE PADDED JACKET

Jacka med quiltade smala ränder i dammodell. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer. Rebrandable. ART NR TS18F MATERIAL 100% nylon, 100% polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 726 kr

232

E IV

L YA RO

NA OL

VY

ST EE L

RE D

AU BE

RG

IN

E

BL AC

K

FÄRGER


NAUTILUS QUILTED JACKET Vadderad lättviktsjacka med vattenavvisande yttermaterial i dam- och herrmodell. Två ytterfickor. Elastiska ärmslut och justerbar nedtill. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAM QX-1W MATERIAL 100% polyester pongee, 100% polyester polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-5XL* (4-5Xl endast i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 663 kr

RE D BR

IG H

T

BL AZ

UR

E

VY NA

BL

AC K

UE

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

233


NY HE T

MEN'S CROSS JACKET Den perfekta jackan för höst- och vinterdagar som håller dig varm och torr. Modern passform med ståkrage och inre stormskydd. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Vattenavvisande yta och miljöeffektivt foder av DuPont™ Sorona®. Flera fickor med blixtlås och dekorativa knäppen på krage och ärmslut. ART NR 430M MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-4XL CA PRIS 1139 kr

CH EN

NY

HE

T

FR

BL

AC

K

NA

VY

FÄRGER

LADIES CROSS JACKET Den perfekta jackan för höst- och vinterdagar som håller dig varm och torr. Modern feminin passform med ståkrage och inre stormskydd. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Vattenavvisande yta och miljöeffektivt foder av DuPont™ Sorona®. Flera fickor med blixtlås och dekorativa knäppen på krage och ärmslut. ART NR 430F MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL

234

NA FR E

NC

H

CK BL A

FÄRGER

VY

CA PRIS 1139 kr


T HE NY

MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440M MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FÄRGER

E

CA PRIS 1053 kr

T

HE

NY

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jacka som låter dig se bra ut, oavsett väder. Tillverkad i högpresterande DWR-tyg behandlad med Aquapel™ av Nanotex®. Fodrad med ultramodern och miljöeffektiv stoppning av DuPont™ Sorona® vilket gör att du är förberedd för kallare förhållanden. Vattenavvisande yta och justerbar, avtagbar huva med elastiska band i ärmslut och nederkant. ART NR 440F MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-3XL

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FÄRGER

VY

CA PRIS 1053 kr

PADDED

JACKOR & FLEECE

235


NY HE T

QUARTIC QUILT JACKET Quiltad jacka där modern skräddarsydd stil möter klassisk stil. Den slimmade passformen anpassas elegant till kroppens form, vilket ger denna stil ett friskt, ungdomligt utseende. Rebrandable. ART NR TS036 MATERIAL 100% nylon (yttertyg) 100% polyester (stoppning) STORLEKAR S-3XL CA PRIS 821 kr

236

Y NA V

BL

AC K

FÄRGER


TYLER JACKET Quiltad, lättvadderad och vattenavisande jacka för herr. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

ART NR TRA441 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL CA PRIS 724 kr

I AK KH

VY NA

BL

AC

K

FÄRGER

TARAH JACKET Quiltad, lättvadderad och vattenavisande jacka för dam. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

ART NR TRA442 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL CA PRIS 724 kr

VY NA

BL AC

K

FÄRGER

PADDED

JACKOR & FLEECE

237


238


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1 MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1557 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FÄRGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Högpresterande vinterjacka med ultralätt yttertyg. Vattentät till 5000 mm och god andningsegenskap till 5000 g/m². Fodrad med varm polyfill, som håller dig varm i kalla väder. Tejpade sömmar och vattentätt blixtlås fram. Två sidfickor. Avtagbar, justerbar och fodrad huva. Invändig mudd i ärmslut och justerbar nedtill.

ART NR X-1W MATERIAL 100% nylon,100% polyester foder STORLEKAR XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FÄRGER

D

CA PRIS 1557 kr

WINTER

JACKOR & FLEECE

239


240


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för herr som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL* ( *4-5XL endast i Black/Carbon) CA PRIS 2982 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FÄRGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-in-1 jacka för dam som håller året om. Ytterjackan är vattentät med upp till 10 000 mm med tejpade sömmar och blixtlås. Andningsfunktion 3 000 g/m2. Justerbar och avtagbar huva. Artikulerade ärmar för bästa rörelseprestanda. 2 fickor på bröst, sidfickor och innerficka. Innerjackan är lätt vadderad och håller optimal värme tillsammans med skaljackan. ART NR XB-4W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 2982 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

RE

D

FÄRGER

WINTER

JACKOR & FLEECE

241


POLAR VORTEX JACKET Teknisk, fodrad parkas med värmereflekterande nätfoder för ökad värme. Vattentät upp till 5000 mm och god andningsförmåga 5000 g/m2/24h. Tejpade sömmar och vattentäta dragkedjor. Två fickor fram, samt innerficka. Fast huva. Justerbara ärmslut och nedtill. ART NR HERR EPJ-1 ART NR DAM EPJ-1W MATERIAL100% polyester STORLEK HERR S-5XL* , (*4-5XL endast i Black) STORLEK DAM XS-2XL CA PRIS 2275 kr

242

HE R NA

VY

HE

AT

HE AT CA RB ON

BL

AC K

HE

R

FÄRGER


T HE NY

M'S STOCKHOLM PARKA Både snygg och funktionell! Stockholm Parka är en elegant jacka i längre modell med ett snyggt delvis quiltat mönster. Modern och flexibel passform med PFC-fri vattenresistent yta och andningsförmåga upp till 1 000 g/m2. Den fasta huvan och stormskyddet vid blixtlås och ärmsluten gör att du håller värmen extra länge. Värmereflekterande mesh baktill. Invändig ficka med utgång för hörlurar. ART NR RCX-1 MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S-5XL CA PRIS 2155 kr

BL

AC

K

FÄRGER

T

HE

NY

W'S STOCKHOLM PARKA Både snygg och funktionell! Stockholm Parka är en elegant jacka i längre modell med ett snyggt delvis quiltat mönster. Modern och flexibel passform med PFC-fri vattenresistent yta och andningsförmåga upp till 1 000 g/m2. Den fasta huvan och stormskyddet vid blixtlås och ärmsluten gör att du håller värmen extra länge. Värmereflekterande mesh baktill. Invändig ficka med utgång för hörlurar. Dammodellen är figursydd. ART NR RCX-1W MATERIAL 100% polyester STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 2155 kr

BL A

CK

FÄRGER

WINTER

JACKOR & FLEECE

243


NY HE T

M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest är det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. ART NR AFV-1 MATERIAL 100% nylon STORLEKAR S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT PH RA

GH RI

/G

/B

VY

K

NA

AC BL

BL

E

RE T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC

AP BLA HI CK TE / GR E

NY

HE

T

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR

FÄRGER

D

CA PRIS 1050 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest det perfekta mellanlagret med ergonomisk passform som gör att rörelsefriheten är optimal. Fodrad med syntetiskt dun vilket upplevs lätt och smidigt samtidigt som det håller dig varm närmast kroppen. Packa snabbt ner västen i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m2. Dammodellen är figursydd. ART NR AFV-1W MATERIAL 100% nylon STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1050 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

244

RE

D

FÄRGER


265B

266B

270M

AUTHENTIC

COLLECTION 2020

271B

265B

266B

267F

270M

Children’s Authentic Raglan Sweat

Children’s Authentic Hooded Sweat

Children’s Authentic Zipped Hood Jacket

Ladies’ Authentic Sweat Jacket

Authentic Quarter Zip Sweat

SIZES 3-14 Years

SIZES 3-14 Years

SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B available in black, french navy, bright royal, bottle green, burgundy, classic red 267F, 270M available in white, black, convoy grey, french navy, burgundy


TYLER BODYWARMER Quiltad, lättvadderad och vattenavisande väst för herr med Thermo-Guard. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr. ART NR TRA810 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL CA PRIS 557 kr

VY NA

BL AC K

FÄRG

TARAH BODYWARMER Quiltad, lättvadderad och vattenavisande väst för dam med Thermo-Guard. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

ART NR TRA811 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL CA PRIS 557 kr

246

NA VY

BL

AC K

FÄRG


TRIBE FINLINE GILET Håll dig varm och elegant med Tribe Fineline väst. Genomgående blixtlås med stå-upp krage. Stickningar i horisontella linjer vadderade med artificiell dun för en modern lättviktskänsla. Invändiga fickor och yttre sidfickor med blixtlås. Komprimeringspåse med dragsko finns i en av fickorna så att du enkelt kan packa ner västen när du behöver. Rebrandable. ART NR TS019 MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 647 kr

L YA RO

VY NA

L EE ST

YE HT IG BR

RE

D

LL

OW

W

BL

HI

TE

AC K

FÄRGER

TRIBE FINLINE GILET Håll dig varm och elegant med Tribe Fineline väst. Genomgående blixtlås med stå-upp krage. Stickningar i horisontella linjer vadderade med artificiell dun för en modern lättviktskänsla. Invändiga fickor och yttre sidfickor med blixtlås. Komprimeringspåse med dragsko finns i en av fickorna så att du enkelt kan packa ner västen när du behöver. Rebrandable. ART NR TS19F MATERIAL 100% nylon STORLEK XS-2XL CA PRIS 647 kr

YA L RO

Y NA V

EE L ST YE HT BR IG

HO

T

PI

NK

LL

OW

BL A

CK

FÄRGER

BODYWARMERS

JACKOR & FLEECE

247


SMART SOFT SHELL GILET Väst i 2-lagers softshell-material med invändig microfleece i dam och herrmodell. Lite längre bak och två fickor fram. God andningsförmåga.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEK DAM

041M 041F 100 % polyester 315 g/m2 XS-3XL

CA PRIS 591 kr RE D SI CL

FR

AS

EN

CH

C

NA

UM NI TA TI

BL

AC K

VY

FÄRGER

SOFT SHELL GILET Väst i 3-lagers softshell-material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEK DAM

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS-2XL

248

D RE

UE

CL

AS

SI C

BL RE AZ U

FR EN CH

UM AN I TI T

BL

AC K

FÄRGER

NA VY

CA PRIS 785 kr


ID.501 MEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FUI50 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-4XL, (4XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE RE FO

PU

M

PI

KI

XE

ST

L

LI

GR

M

E

AN OR N

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 229 kr

ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleece med hel dragkedja i ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

ART NR FWI51 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-3XL, (3XL endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

BL L N EE ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

AN OR KI N PU M

AT OL

GE

RO

YA

NA VY

GR RK DA

BL AC RE D

K

TE HI L

W

EY

FÄRG

UE

CA PRIS 229 kr

BODY WARMERS

JACKOR & FLEECE

249


HELIX THERMAL HOODIE Elegant och varm hood med tätt vävd yta med hög densitet, vilket skapar en modern och uppdaterad stil. Hög hals med luva som skyddar mot väder och vind. Artikulerade armbågar. Sidfickor med blixtlås och invändig ficka. Tumhål i ärmslut. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEK HERR STORLEK DAM

MH-1 MH-1W 77% bomull, 23% polyester S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) XS-2XL

UE BL E UR

BR

AZ

IG

VY NA

HT

N LP DO GR EL W JE

VI

OL

ET

EE

N

BL

AC

HI

K

FÄRGER

RO YA L

CA PRIS 958 kr

MISTRAL FLEECE JACKET Elegant och varm fleece med tätt vävd yta med hög densitet, vilket skapar en modern och uppdaterad stil. Hög hals som skyddar mot väder och vind. Artikulerade armbågar, raglanskärning. Sidfickor med blixtlås och invändig ficka. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEK HERR STORLEK DAM

TMX-2 TMX-2W 97% polyester, 3% spandex S-5XL* ( *4-5XL endast i Black) XS-2XL

250

EN

D

JE

W

EL

GR E

RE HT IG

UR E AZ

BR

N DO

LP

HI

CK BL A

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 838 kr


T HE NY

M'S BASE THERMAL 1/4 ZIP Baslager för herr med god teknisk funktion som håller dig varm och torr närmast kroppen genom sina termiska egenskaper och goda andningsförmåga. ¼ blixtlås i hals.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

HTZ-1 95% polyester, 5% spandex 240 g/m2 S-5XL* ( *4-5XL i Dolphin)

E BL U AN OC E

OR AN GE FI

RE

EA

DO LP H

IN

FÄRGER

RT H

CA PRIS 659 kr

T

HE

NY

W'S BASE THERMAL 1/4 ZIP Baslager för dam med god teknisk funktion som håller dig varm och torr närmast kroppen genom sina termiska egenskaper och goda andningsförmåga. ¼ blixtlås i hals.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

HTZ-1W 95% polyester, 5% spandex 240 g/m2 XS-2XL

RA

SP

BE

RR

Y

BL UE OC

EA N

AN FI

RE

OR

H RT EA

DO

LP

HI

N

FÄRGER

GE

CA PRIS 659 kr

FLEECE

JACKOR & FLEECE

251


NY HE T

M'S SHASTA TECH FLEECE 1/4 ZIP Klassiskt utformad fleecetröja i anti-pill polyester som passar lika bra i stan som på bergets topp. Skön och bekväm passform och hög krage med 1/4 dragkedja. Känguruficka fram med borstad trikå invändigt. Kontrastfärgat ärmslut och nederkant. ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

FPL-1 100% polyester 235 g/m2 S-5XL* (*4- 5XL i Black)

CA PRIS 539 kr BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

VY NA

AP H BL ITE AC G K R

NY

HE

T

GR

BL AC K

EY

/

FÄRGER

W'S SHASTA TECH FLEECE 1/4 ZIP Klassiskt utformad fleecetröja i anti-pill polyester som passar lika bra i stan som på bergets topp. Skön och bekväm passform och hög krage med 1/4 dragkedja. Känguruficka fram med borstad trikå invändigt. Kontrastfärgat ärmslut och nederkant. ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

FPL-1W 100% polyester 235 g/m2 XS-2XL

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

BU

RG

UN

NA

DY

VY

/R

EY GR

AP H BL ITE AC G K R

AC K BL

252

OS

/

FÄRGER

E

CA PRIS 539 kr


AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS Vindbyxa matchande jacka GSX-1. Yttertyg i vattenavvisande ripstopliknande material. Två fickor fram med dragkedjor. Öppning i nederkant av byxan med kardborreförslutning. Finns i herr-, dam- och barnmodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEK

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby Herr: S-3XL, Dam: XS-2XL

CA PRIS 659 kr

BL AC K

FÄRGER

M'S STRATUS LIGHTWEIGHT PANTS Lätt vindbyxa med vattentäthet på 5000 mm och god andingsförmåga: 5000 g/m². Tejpade sömmar. Två fickor i sida och två bakfickor. Öppning i nederkant av byxan. ART NR SSP-3 MATERIAL 100% polyester dobby STORLEK S-3XL CA PRIS 958 kr

GR

BL

AN

AC

IT

K

E

FÄRGER

SYNTHESIS TECHNICAL PANTS Skalbyxa med en helt ny nivå av funktionalitet. Vattentät upp till 10 000 mm och andningsegenskap till 3 000 g/m2. Modern siluett med artikulerade knä och bakdel för optimal rörelseprestanda. Tejpade sömmar och vattentäta blixtlås. Justerbar midja och blixtlås i benslut. Snölås. ART NR RXP-1 MATERIAL 100% polyester STORLEK XS-5XL* (*4-5XL endast i Black) CA PRIS 1916 kr

AL CO CH AR

BL AC

K

TW

IL

L

FÄRGER

FLEECE / PANTS

JACKOR & FLEECE

253VARSEL Bland våra varselkläder hittar du klassiska reflexvästar, jackor och sweatshirts som alla hjälper dig att synas lite bättre.


BARN

SIDA 361

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Väst med 5 cm tjocka reflekterande band för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. Yellow & Orange överensstämmer med EN ISO20471 klass 2.

ART NR HVW102 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR M-3XL CA PRIS 53 kr

256

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FÄRGER


BARN

SIDA 361

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Väst med kardborröppning och 5 cm breda reflexband runt kropp och över axel. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke och Hi Vis Yellow uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer. ART NR HVW100 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FÄRGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 55 kr

VEST

VARSEL

257


MULTI-FUNCTIONAL

HI VIS EXECUTIVE

Väst med 5 cm bred reflexband runt kropp och över axel. Blixtlåsknäppning. Mobiltelefon/walkietalkieficka, pennfickor och nyckelhållare på vänster bröst. Två bottenfickor med lock som nås från både topp och sida, ID-ficka på höger bröst. Stort område bak för dekoration. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/ Orange överensstämmer med EN ISO20471: 2013 Klass 2. Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/ Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alla andra färger ger ökad synlighet i alla typer av miljöer.

En väst utformad för arbete i varmare miljö. Tillverkad av lätt meshtyg för bästa ventilation. 5 cm breda reflexband runt kroppen och över varje axel. Gott om användbara fickor. Mobiltelefon/walkietalkieficka på vänster bröst, två bottenfickor med lock som nås från både topp och sida, pennfickor och nyckelhållare. ID-ficka på höger bröst. Uppfyller American National Standard ANSI / ISEA 107-2004 & European EN ISO20471: 2013 klass 1 & 2.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT

OPEN MESH WAISTCOAT

HVW801 100% polyester 120 g XS-5XL* (*4-5XL endast tillgänglig i Black, Hi vis Yellow och Hi vis Orange)

E M LI

VI S PU YE RP LLO LE W

HI

/ HI

VI

S

YE L

LO

W

/ VI S RO YEL YA LO L W HI

HI HI VIS VI O S RA YE N LL GE OW /

HI V

IS O GR RA EY NG E

AN OR IS HI V

VI RED S YE / LL OW

HI

VI S Y NA EL VY LOW

/ HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E / /

S NAORA VY NG E

VI

/

HI VI HI

S Y GR EL EY LOW

VI HI

S Y NA EL VY LOW

/

HI /

IS BL YEL AC LO K W

HI V

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

/

/ VI

S O GR RA EY NG E

/ HI

VI S BL OR AC AN K G

E

E AN G OR VI S HI OW LL YE IS HI V

EE N GR IC ED M RA PA

HI

BL UE E IR SA PP H

HI CK LA /B D RE

PU

PI

RE D

NK

LE RP

Y SK

VI RED S YE / LL OW

UE BL RO

YA

BL

L

NA VY

K AC

TE HI W

R VI OY S AL YE / LL OW

FÄRGER

FÄRGER

GE

CA PRIS 147 kr

CA PRIS 113 kr

258

HVW820 100% polyester 110 g S-3XL


BARN

SIDA 361

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Väst som passar perfekt för sportevenemang, utomhusaktiviteter och PR-event, med reflekterande kant runt för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. Stora dekorationsområden både fram och bak. ART NR HVJ259 MATERIAL 100% polyester VIKT 120 g STORLEKAR Child, S/M, L/XL CA PRIS 55 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FÄRGER

VEST

VARSEL

259


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Barnväst i 100% polyesterväv med kardborre. 50 mm breda reflexband runt kroppen och axel. Uppfyller EN1150.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 45 kr

HI

HI

VI

VI

S

S

YE

OR

LL

AN

OW

GE

FÄRGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Väst som passar perfekt för sportevenemang, utomhusaktiviteter och PR-event, med reflekterande kant runt för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. Stora dekorationsområden både fram och bak. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

IR E

BL

BL UE

NG E

SA

PP H

L YA

S VI HI

RE

D

OR A

RY SP B RA

FL UO

EE N PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE S VI HI

260

ER

NK PI

LE RP PU

SK

Y

RO

NA

GR E

VY

Y

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 55 kr


HI VIS REFLECTIVE BORDER CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Barnväst med reflekterande kanter för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. 2,5 cm breda reflexband runt kroppen och över axel. Yellow & Orange överensstämmer med EN1150. ART NR HVW102CH MATERIAL 100% polyester VIKT 110 g STORLEKAR S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

W LO HI

VI

S

YE L

OR A HI

VI

S

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FÄRGER

NG E

CA PRIS 45 kr

VEST

VARSEL

261VINTER

ACCESSOARER När kylan ger sig till känna kan det vara skönt att veta att en varm mössa inte är långt borta. Mössor, vantar och halsdukar i mängder av olika variationer.


264


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

HEATHER ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PASTEL BLUE

PURPLE

HEATHER PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

HEATHER PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

HEATHER RED

CLASSIC RED

BRIGHT RED

RUST

ORANGE

HEATHER ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

PASTEL LEMON

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

HEATHER GREEN

EMERALD

MINT

PASTEL MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

BARN

CHOCOLATE

CARAMEL

SAND

SIDA 363

ORIGINAL CUFFED BEANIE Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % ART NR B45 soft-feel akryl. Kan med fördel användas MATERIAL 100 % soft-feel akryl utan upp­vik för ett modernt utseende. STORLEK One size CA PRIS 37 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

265


FLASH BEANIE Populär tät dubbelstickad bomullsmössa med spandex för bästa passform. ART NR FLASH MATERIAL 95% bomull 5% spandex STORLEKAR One-size CA PRIS 77 kr GR EE N

GE

L

E LI M

OR

RO

AN

YA

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan. Lite längre i modellen för rätt häng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 28 cm

N

D

EE

RE

M

E

AS

SI

GR

C

SI CH

LI

RE HI

FU

CL

FR

SA

PP

A

BL

VY EN

AT

CH

HE

R

NA

GR

K AC

HE

W

BL

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 73 kr

JERSEY BEANIE Enkel bomullsmössa med ”TearAway” etikett för enkel märkning. Försydd stukning på mössan. ART NR B361 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEKAR One-size CA PRIS 58 kr

266

RE D CL

AS

SI

C

A CH SI FU

M NI DE

YA L RO

Y NA V

R HE AT HE

CK BL A

W

HI T

E

GR

EY

FÄRGER


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tät dubbelstickad bomullsmössa med elastan med overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIAL 95% bomull, 5% elastan STORLEK One-size, längd 24 cm

TE /W HI RE HI PP SA

EN W CH HI NA TE V Y

/

/ HE

LI

M E BL GR AC EE K N

/

FR

AC BL

/ S W SIC HI R TE ED

CL A

AT H BL ER AC GR K EY

HI TE K

/B K AC BL

TE HI TE

W HI /W A SI CH FU

/W

LA

/B LA CK

FÄRGER

CK

CA PRIS 56 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

267


268

E

EN

GR E

TE

Y

UN D

HI

W

TT L

BO

F

OF

EY

NA VY

GR

SLOUCH BEANIE

Trendig mössa med rätt häng.

ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

CA PRIS 50 kr S

LE

TT

BO

E

QU

TI

AN

N

EE

GR

OL

TR

PE

TI Q GR UE EE M N OS

AN

L

EA

TM

OA

RD

TA

US

M

R

HE

AT

HE

E

QU

TI

AN

D

RE

D

RE

R

HE

AT

HE

C

SI

AS

CL

DY

UN

RG

BU

E

QU

TI

AN

DY

UN

RG

L

YA

RO

L

VY

EY

GR

EY

GR

NA

BU

R

HE

AT

HE

EY

GR

U LU E R E OYA

TI Q B

AN

CH

EN

FR

R

HE

AT

HE

E

QU

TI

AN

TE

HI

AP

GR

K

AC

BL

C

Y

ST O

N

NE

EE N

GR

EE

GR

W

LO

LE

LL

TT

BO

KE

YE L

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

FL UO OR RE AN SC GE ENT

D

RE

IA

FU CH S

SI

AS

CL

AP

BR

HT

L

Y

NA V

EY

GR

Y

RO YA

SK Y

IG

R

CH

EN

AT HE

FR

HE

GR EY

GR E

TE

HI

IQ UE

AN T

GR

BL AC K

TE

HI

W

FÄRGER

BU RG

FR EN CH

E

OK

H BU EA RG TH UN ER DY

FÄRGER

SM

FÄRGER

AC K

BL

DY

PL E

BU RG UN

PU R

ORIGINAL PULL-ON BEANIE

Populär mössa, dubbelstickad i soft-feel akryl. ART NR B44 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size CA PRIS 37 kr

HERITAGE BEANIE

Mössa i melerande antikfärger. Kan användas med eller utan uppvik. ART NR B425 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

CA PRIS 51 kr


ORGANIC COTTON BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable.

ART NR B50 MATERIAL 100% organisk bomull STORLEK One-size

ND SA

GR E IV

OX

OL

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FÄRGER

N

CA PRIS 132 kr

T

HE

NY

EKO BEANIE Mössa tillverkad av akryl enligt OEKO-TEX® standard.

ART NR OEBE MATERIAL 100% akryl STORLEKAR One-size

N

OL IV

GR ST FO

RE

E

EE

N EE GR PI NE

YE LL OW

AN GE OR

RE

UN DY BU

RG

AV IO

VY NA

EL M Y GR E

BL A

CK

AN

GE

FÄRGER

D

CA PRIS 58 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

269


REFLECTIVE BEANIE Dubbelstickad mössa med uppvik. Mössan är stickad med reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B407 MATERIAL 84% akryl, 16% polyester STORLEK One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FÄRGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 116 kr

TRAWLER BEANIE Skepparmössa med uppvik. ART NR B460 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

UN

RO

RG

HT

BU

IG BR

EE

NY

HE

T

BO

TT

LE

GR

RD TA US

AN

GE

M

FI

OR

RE

RE

D

N

FR

DY

YA

VY NA EN

E OK SM

HE

CH

GR

GR AT

HE

R

K AC BL

EY

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 50 kr

VIRAL BEANIE Stickad mössa med uppvik. Kvaliteten och komforten hos viskos blandas med styrkan av nylon, vilket gör mössan mycket mjuk och glänsande och tidlös på samma gång. ART NR VIRA MATERIAL 47% viskos, 23% polyester, 30% nylon STORLEKAR One-size

270

AN EL

GE

TA R

D

M

EL AN M

M

US

Y GR E

DA M RK EL G AN RE GE Y

BU M RG EL U AN ND GE Y

AV IO

M

EL

AN

GE

FÄRGER

GE

CA PRIS 107 kr


FAIR ISLE SNOWSTAR BEANIE Mössa med traditionellt mönster från Skottland. Tofs i samma färg som mössan. ART NR B456 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

/

/

F W SK HIT Y E/ BL N UE AV Y OF

TE HI /W DY

AS W SIC HI R TE ED

CL

/

UN RG BU

EN C W H HI NA TE V Y

FR

G / W RE HI Y / B TE L AC K

GH T LI

BL

AC

K

/W HI TE

FÄRGER

BL A RE CK D /C / W LA HI SS TE IC

CA PRIS 79 kr

URBAN TRAPPER Fodrad klassisk skotermössa med uppvikbara öronlappar, metallspänne under hakan och förberedda märkningsytor. ART NR B346 MATERIAL 100% bomullscanvas STORLEKAR S/M, L/XL CA PRIS 219 kr

E OL

IV

BL

AC

GR

K

EE

N

FÄRGER

SHERPA HAT Fodrad klassisk skotermössa med uppvikbara öronlappar och spänne under hakan. ART NR B345 MATERIAL 100% nylon taslon utsida STORLEKAR S/M, L/XL CA PRIS 176 kr

RE PP HI SA

BL AC

K

BL

UE

FÄRGER

BEANIE / MORF

VINTER ACCESSOARER

271


CA PRIS 67 kr

FÄRGER

FÄRGER

NA R

HE AT

BL

R

K AC

K AC

HE

BL

CLASSIC THINSULATE

METRO

Klassiska unisex vantar med Thinsulate-foder för maximal värme.

Klassisk ribbstickad halsduk i soft-feel akryl.

GLOVES

KNITTED SCARFS

ART NR B469 MATERIAL 100 % soft-feel akryl MÅTT 170 x 20cm

FÄRGER

FÄRGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

EY

CA PRIS 88 kr EY

CA PRIS 116 kr

HE

ART NR B495 MATERIAL 100% akryl STORLEKAR S/M, L/XL

272

EY

CA PRIS 166 kr

VY

ART NR B490 MATERIAL 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

HE

ART NR B310 MATERIAL 93% polyester, 7% elastan STORLEKAR S/M, L/XL

Vantar med fingrar förberedda för arbete på skärmar.

AT

Smidiga och funktionella handskar i softshell. Vindtäta med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skärmvänliga och fungerar utmärkt på touch-enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

HE

TECH GLOVES

GR

SOFTSHELL SPORTS


GH T

NI

ID

M

O

M

CA

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

EN

GR E

EE N

GR

OC OL AT

CH

VE

OL I

LE

TT

BO

GLOVES / SCARF

Y

KE LL

EN

GR E

T

T

N

GR EE

IN

M

E

M

LI

U YE ORE LL SC OW EN

FL

OW

YE LL

ND

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

E

RE

D

D

RE

AN G

HT

IG

OR

BR

C

SI

AS

CL

NK

NK

PI

BL UE

PU RP

CA M

LE

IC

BL UE

CT

AR

Y

SK

RF

SU

E

O

BL U

L

YA

RO

VY

UE

BL

M

CA

NA

RE

HI

SA PP

HT

IG

BR

H

NC

FR E

CE

OR

RF

T

O

EY

GR

GR EY

GR EY

GH

NI

ID

AI

M

T

GH

LI

R

HE

AT

HE

TE

HI

AP

GR

CK

BL A

E

HI T

W

FÄRGER

PI

T

A

CE N

RE S

UO

FL

CH SI

FU

DY

UN

RG

BU

SIDA 362

BARN

MORF® ORIGINAL

Morf är en multifunktionell tub i 100% microfiber. Material som ger värme och skydd från kyla, vind och fukt, samt verkar svalkande och skyddar mot solens strålar.

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEKAR One-size

CA PRIS 38 kr

VINTER ACCESSOARER

273KEPSAR Swag, trucker eller klassisk. Här hittar du kepsar som passar alla stilar och tillfällen.


5 PANEL COTTON CAP

BARN

SIDA 362

Keps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

UE

K

SK

SU R

Y

F

BL

BL

RO HT IG BR

OR

LD GO

AN

GE

PI N

TU

CH

NA

OC

SA N

D

RA

L

E AT OL

GR OL

IV

BO TT L

E

E

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

HT IG BR

LD ER A EM

UE

YA L

VY FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE

RE C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

NA

EY GR

IT E

K AC BL

D

HI TE DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 51 kr

START FIVE Keps med 5 paneler. Storleksjusterare med kardborre. ART NR STFV MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size

UE

UE

BL T

L

GH

YA

LI

RO

NA

LI

OW

E IV

BR

GR

OL

N EE

FL OU CA

M

N

E AG

N EE GH

T

KH

GR

AK

I

/N OW LL YE

YE

LL

OW

GE AN OR

NK

D RE

PI

BU

RG

UN

DY

AV

Y

LI

BL

HI /W VY

NA

GH

T

GR

BL

VY

GR

EY

K AC

TE HI W

EY

FÄRGER

TE

CA PRIS 31 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Keps i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIAL 100% bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

276

GR LE TT

CL A

SS

IC

UN RG BU

BO

DY

RE D

L RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA VY

GR E GR

AP H

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

Y

FÄRGER

EE N

CA PRIS 58 kr


/

/

EL

/Y

N PU CH TT NA Y V

FR E

Y

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

AC GR K / EE LI N ME

K

AC

BL

BL

NG E

/O RA

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

TT

BO LE EE

DY

GR

RE D

BU RG UN

N

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FÄRGER

FR P EN UT CH TY NA / VY

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

CK

BL A

FÄRGER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Keps med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare CA PRIS 50 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Keps med 5 paneler. Kontrastfärg på skärmkant.

ART NR B15C MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

CA PRIS 62 kr

KEPSAR

277


PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Keps med 6 paneler och kontrastfärg på skärmkant. ART NR B65 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Tri-glide spänne

/ EN ST CH ON NA E V

Y

VY NA

FO RE S

T

ST O

NE

GR EE

FR S EN TO CH NE NA / VY

N

FR

FR

GR AP H

EN

CH

IT E

BL AC K

CL

BR

IG

AS

HT

SI

C

RO

RE

YA

D

L

W

HI

TE

FÄRGER

GR EY

CA PRIS 63 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP

Keps med 6 paneler. Lätt förböjd skärm. Rebrandable. ART NR B651 MATERIAL 85% polyester, 15% bomull STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare.

SA M

VY

AR

NA

T

W

LI

GH

BL

AC

GR

K

EY

FÄRGER

ND

CA PRIS 79 kr

LIBERTY 6 PANEL CAP Sandwichkeps med 6 paneler. Metallspänne. Finns med både avvikande färger och med solida färger i skärmens sandwichdesign. Några kombinationer även med avvikande färg på hela skärmen. ART NR LISA MATERIAL 100% borstad bomull STORLEK One-size

278

Y GR E LI GH

TE HI /W EE N GR

/N IV E OL

N OW BR

T

/N AL UR AT

AT U /N

/N L TU RA NA

Y GR E

EY Y

RA L

GR

BL

AV

K

AV Y

TE HI

K AC

K AC BL AC BL KH

AK

I/

AK I KH

/W

/R

RE /G

HI /W K AC BL

ED

Y

TE

K LA C /B AC K BL AV OW LL YE

GE AN OR

/N

Y AV /N D

/W D RE

RE

HI TE

TE HI /W NK PI

/

/

BU NA RGU TU N RA DY L /

LI GH W TB HI LU TE E

RO YA W LB HI L TE UE

VY NA

NA

VY

/N

/W HI

AV

TE

Y

Y

W

W

HI

TE

HI TE

/B

/W

HI

TE

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 59 kr


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler. Kontrastfärg på skärmkant. ART NR B20 MATERIAL 100 % borstad bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

OR

/ EN C W H HI NA TE V

Y

EY

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM BL AC K

TE AN

GE

/W

HI

/ CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

LO W BL AC K

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FÄRGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 72 kr

AUTHENTIC BASEBALL CAP Baseballkeps med 6 paneler. ART NR B59 MATERIAL 100 % bomullstwill STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

NA CH EN

T

FR

N EE

N

GR

EE

M

IL

BO

IT

TT

AR

LE

Y

C SI AS CL

BR

GR

RE

YA IG

HT

RO

DY UN RG BU

D

L

GR

LI

AP

GH

HI

BL

TE

GR

GR

K AC

TE HI W

EY

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 84 kr

NY T

HE

ULTIMATE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. Perfekt för tryck och broderi. TearAway-etikett. ART NR B18 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip™ storleksjusterare

EE GR BO

TT L

E

IC SS CL A

BR

IG

HT

RO

RE

YA

D

L

Y NA V FR

EN

CH

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FÄRGER

N

CA PRIS 64 kr

KEPSAR

279


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumkeps i klassisk snapback modell. Skärm, ventilationshål och snapback-spänne i kontrastfärg. Underskärmen är klassiskt grön. ART NR YP002 MATERIAL 80% akryl, 20% ull STORLEK One size, Justerbart metall-spänne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA

HE AT H BL ER AC GR K EY

/B AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FÄRGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 159 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckerkeps med vit frontpanel och mesh i krona. Hög krona med 5 paneler och platt skärm. Snapbackspänne. ART NR YP011 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

TE /W

HI

/W UE

RE

KE

D

BL C.

LL W YG HI RE TE E N

/

TE HI

TE HI /W VY NA

BL

BR

AC

OW

K

N

/W

/W

HI

HI

TE

FÄRGER

TE

CA PRIS 106 kr

RETRO TRUCKER CAP Retro truckerkeps med 6 paneler och förböjd skärm. Populär keps med meshkrona och matchande underskärm. ART NR YP023 MATERIAL 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne CA PRIS 106 kr (Camo: 159 kr)

VY M O

NA CA N GR EE

ER LV

AK I

SI

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

HA /K M

OS

S

E TT L BO

GR

GR K DA R KI

N EE GR

TE HI /W D RE

EY

EY

HI /W K AC BL

LI BL GH A T CK GR / EY

AC K D RE

ON AR O M

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

/ L

L

IG H W TR HI O TE YA

YA RO HT IG BR

BR

E HI T /W VY NA

280

BL

W

HI T

E

TE

FÄRGER


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Keps med lyxigt utseende och känsla av kammad ull. Permacurv®-teknik som alltid håller rätt form och kurva. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIAL 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STORLEK S/M L/XL CA PRIS 159 kr NA V DA R

RE D

OO AR M

PU

K

SI LV ER

EY GR RP LE

N IA AI

AK

I

N

KH

OW

IV

PE

BR

PP

OL

ER

H ES FR

E

GR

EE GR

GE AN OR

EE

N

N

HA

W

N

EY GR K DA R OC EA N

BL AC K L YA RO

NA

VY

W

HI

TE

Y

FÄRGER

PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiska Snapback-kepsen. Tillverkad av ullblandning. Platt skärm med grön ikonisk underskärm. En tidlös klassiker som hållit i över 40 år!

ART NR YP001 MATERIAL 80% akryl, 20% ull (White; 100% akryl) STORLEK One size, Justerbart snapbackspänne

OO M

AR

M

OO

N

AR OO

/M

N

AR

Y NA V DA RK

DA DA RK RK NA NA VY VY / E UC SP R

VY NA /R RE D

RE

D

ED

SI L

VE

R

N

HE HE AT AT HE HE R / R

EY GR R HE HE AT

EY DA

RK

GR

CK BL A

BL

AC

K

/B

LA

CK

FÄRGER

DA DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 159 kr

KEPSAR

281


SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballkeps med 6 paneler. Kepsen har stretch-fit för bästa passform. ART NR B860 MATERIAL 98 % bomull, 2% elastan STORLEK S/M, L/M CA PRIS 105 kr

FR

EN

CH

NA

VY

GR EY IT E GR AP H

BL AC K

FÄRGER

PITCHER 6 PANEL CAP Baseballkeps med 6 paneler med lätt förböjd skärm. ART NR PITB MATERIAL 98% bomull, 2% elastan STORLEK S/M, L/XL CA PRIS 111 kr

GR

RG BU

RO

RECY FEEL 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler tillverkad av återvunna plastflaskor. ART NR REFE MATERIAL 100% certifierad återanvänd polyester STORLEK One size

FL

EY

GR

EE

N

GR K DA R

UE BL YA L RO

VY NA

K BL AC

TE HI W

282

UO

CA PRIS 152 kr FÄRGER

EY

DY UN

D RE

BL YA

L

VY NA

K AC BL

E IV OL

NY

HE T

KH

AK

I

W

HI

TE

UE

FÄRGER


T HE NY

RECYCLED PRO-STYLE CAP Keps med 6 paneler och förböjd skärm. Sydda ventilationsöglor. TearAway-etikett. ART NR B70 MATERIAL 100% återanvänd polyester STORLEK One-size, justerbart metallspänne CA PRIS 84 kr VY FO

RD

NA

GR HI TE

OX

AP GR

W

HI TE

BL AC K

EY

FÄRGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable. ART NR B54 MATERIAL 100% organisk bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne

ND SA

GR E IV OL

OX

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FÄRGER

N

CA PRIS 117 kr

GREEN CAP Keps med 6 paneler tillverkad av certifierad organisk bomull. Rebrandable med Tear-away. ART NR GRCA MATERIAL 100% organisk bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne CA PRIS 185 kr ND Y GU BU R

NA VY

EY GR

AC K BL

W

HI TE

FÄRGER

KEPSAR

283


SNAP BACK Keps med 6 paneler. Platt skärm. Klassiskt snapbackknäppning. ART NR SNAP MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size, justerbart plastspänne CA PRIS 74 kr ED

EY GR

K AC BL

AC BL

E

D

CA

M

OU

FL

N GR

EE

C SI AS CL

AG

RE

UE BL L YA RO

/R

RE K

AC BL

TE HI W

ED /R NA

VY

VY NA

/G

K

LA /B

TE HI W

Y

CK

FÄRGER

SIGNATURE 6 PANEL SNAPBACK Kvalitetskeps med 6 paneler och hög form. Platt skärm. Klassiskt snapback-knäppning. ART NR B866 MATERIAL 85 % akryl, 15% ull STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne

284

FR EN

CH

NA

GR EY GH T LI

BL

AC K

FÄRGER

VY

CA PRIS 116 kr


5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrokeps med 5 paneler, rak stor skärm och klassiskt plastspänne. ART NR B610 MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size

LE

YA

RP

RO

PU

HT GR LE TT BO

YE

OR

LL

AN

OW

GE

RE C SI AS CL

EE

D

N

BR

IG

EN

GR

FR

AP

BL

HI

CH

TE

NA

GR

K AC

TE HI W DY UN RG BU

VY

EY

FÄRGER

L

CA PRIS 58 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrokeps med rak stor skärm med grön undersida och klassiskt plastspänne. ART NR B660 MATERIAL 100% polyestertwill STORLEK One-size

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL BL AS A SI CK C / RE D

GR B AP LA HI CK TE / GR EY

AC /B K/ LA BL CK AC K

/ AS BL SIC AC RE K D

CL

D RE C SI AS CL

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

Y NA V FR E

NC

H

RE Y /G GR EY

GR

AP H BL ITE AC G K R

EY

/

BL

BL

W HI

AC K

TE

/B

/B

LA

CK

FÄRGER

LA CK

CA PRIS 79 kr

KEPSAR

285


URBANWEAR TRUCKER Keps med 6 paneler. Lätt förböjd skärm. Rebrandable.

ART NR B646 MATERIAL 100% polyester / 85% polyester, 15% bomull (frontpanel & skärm) STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 79 kr EY

NA

VY

GR GH

E

NY

HE

T

W

OL

IV

AR

M

GR

SA

EE

ND

N

GR

LI

AP

BL

HI

T

TE

K AC

TE HI W

GR

EY

FÄRGER

ORGANIC COTTON TRUCKER Keps i ekologisk bomull med 6 paneler och förböjd skärm. Nätpaneler bak. TearAway-etikett. ART NR B60 MATERIAL 100% ekologisk bomull (frontpanel & skärm), 100 % polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare CA PRIS 113 kr N OL

ND SA

IV E

GR

EE

NA V OX FO

RD

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

286

Y

EY

FÄRGER


IV E BL GR AC EE K N/

OL

AS BL SIC AC RE K D

CL

/

/

CK

LA

/B

N BL CH AC NA K VY

FR E

EY

CK

LA

/B /

L /

K

/F US CH

/

/

CH CA OCO RA LA M TE EL /

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

EY

GR

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

NG

RA

/O

SU BL RF AC BL K / UE

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

K

CL

AC

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

TE

HI

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

AC

BL

BL

/W

TE

HI

W

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

PA PA ST ST EL EL BL BL UE UE /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

FÄRGER

GR

K

AC

T

HE

NY

BL

SNAPBACK TRUCKER

Keps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100% nylon back STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare.

CA PRIS 58 kr

ORIGINAL FLAT PEAK

6 PANEL TRUCKER

Keps med 6 paneler och platt skärm med klistermärke. Nätpaneler bak. TearAway-etikett.

ART NR B664 MATERIAL 100% polyester STORLEK One-size, snapback-storleksjusterare

CA PRIS 79 kr

FÄRGER

KEPSAR

287


ARMY CAP Armyinspirerad keps i tvättad bomull. Justerbart metallspänne.

ART NR B34 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One size, Rip-strip spänne CA PRIS 76 kr

AK KH

OC CH

N

LE PE

BB

GR E IV OL

NA

VY

EE

L RA TU NA

I

AT OL

TE HI W

BL

AC

K

E

FÄRGER

BUCKET COTTON Solhatt med vid skärm. Mjuk krona och solskärm. Synliga stickningar på skärmen. Svettband i bomull. ART NR BUCO MATERIAL 100% bomullstwill STORLEK One-size CA PRIS 99 kr

288

I KH AK

L YA RO

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER


AIR MESH 6 PANEL CAP Keps i mesh med 6 paneler. Rebrandable. ART NR B196 MATERIAL 100% polyester soft-touch air mesh STORLEK One-size, justerbart metallspänne CA PRIS 97 kr

LI

GH T

NA VY

GR

BL AC K

EY

FÄRGER

T HE NY

SEAMLESS PERFORMANCE CAP Lightweightkeps med sömlös konstruktion. Flexibel för perfekt passform. Micromesh-tyg som andas. Elastiskt svettband för maximal komfort. Helt stängd bakpanel. TearAway-etikett. ART NR B558 MATERIAL 95% polyester, 5% spandex STORLEK One-size

RA

T

CO HE AT HE

HE

AN

TI

AT

QU

HE

R

R

M

TE E

K AC BL

IN

AL

FÄRGER

L

CA PRIS 145 kr

TEAMWEAR COMPETITION CAP Sportkeps med 3 färger. 5 paneler och förböjd skärm. ART NR B171 MATERIAL 100 % polyester STORLEK One size, Rip-strip spänne.

E K AC

/

BL

OR BL A N AC GE K /

NG RA /O

/L AC

K

CL A BL SSI C W AC RE HI K D TE /

BO BL TT AC LE K GR /W E HITEN E /

E IM

/

BL C GR LA AP SS HIT IC P E IN GR K EY /

GR AP BL H AC W ITE K HI G / TE RE Y F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

A RE CK D /C / W LA HIT SS E IC

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D /

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

/ Y

BR IG BL HT R W AC OY HI K A TE / L

BR B IG LA HT CK RO / YA L EN PU CH TT NA Y V

FR

CL W AS HI SI TE C / RE D F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y / /

HIT E NA / FR VY EN C W F BR RE IG NC H H W T R NA HIT OY V E AL Y / /

FÄRGER

H

CA PRIS 64 kr

KEPSAR

289VÄSKOR Här hittar du den rätta väskan som rymmer allt du behöver, oavsett vart du ska.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

SKY BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

ORANGE RUST

ORANGE

MINT

MUSTARD

PASTEL MINT

SUNFLOWER

EMERALD

PURE GREY

PASTEL BLUE

PINK

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

PETROL

BRIGHT ROYAL

SURF BLUE

PURPLE

VIOLET

LAVENDER

PLUM

PASTEL PINK

CRANBERRY

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

PASTEL LEMON

APPLE GREEN

LIME GREEN

KIWI

YELLOW

KELLY GREEN

LEMON

BOTTLE

OLIVE

CHOCOLATE

CHESTNUT

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populär tygkasse i 49 färger. Kan ART NR W101 MATERIAL 100 % bomull bäras i hand alternativt över axeln. MÅTT 38x42 cm KAPACITET 10 liter VIKT 140 g CA PRIS NATUR 18 kr CA PRIS FÄRG 24 kr

292

CARAMEL


ORGANIC COTTON SHOPPER Tygkasse i certifierad organisk bomull och med bälg. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 54 kr CA PRIS FÄRG 62 kr

GR EY

W180 100 % organisk bomull 32x35x12 cm 16 liter FÄRGER 170 g HI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE

NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 56 kr CA PRIS FÄRG 66 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FÄRGER

GR

ART NR W801 MATERIAL 100 % organisk bomullscanvas MÅTT 38x42cm KAPACITET 10 liter VIKT 340 g

VY

EarthAware® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 67 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE

HI

GR EY

D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 35 kr CA PRIS FÄRG 46 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E HI T

W261 100 % organisk bomull 38x42 cm 10 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 67 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

293


PREMIUM COTTON TOTE Tygkasse i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 67cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W201 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

CA PRIS NATUR 33 kr CA PRIS FÄRG 42 kr

FR

GR TE

K

AP

HI

AC RA NA

EN

TU

CH

NA

L

VY

GR

W

BL

HI

TE

EY

FÄRGER

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Större tygkasse med bälg i kvalitetsbomull. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W225 100 % bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 54 kr

294

AL TU R NA

FR E

NC

H

NA

VY

GR EY GR A

PH

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Tygkasse i Fairtrade-certifierad bomullscanvas. Handtagens längd är 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln. W623 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FÄRGER NA

CA PRIS NATUR 100 kr CA PRIS FÄRG 135 kr

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

T HE NY

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Bärhandtagen är 58 cm vilket gör att kassen kan bäras i handen eller över axeln.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 49 kr CA PRIS FÄRG 67 kr

EY

EY

FÄRGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EARTHAWARE®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A PA

ST

EL

PI

NK

CA PRIS NATUR 100 kr CA PRIS FÄRG 115 kr

TU RA

L

W821 100 % organisk bomullscanvas 38x41 cm 10 liter 400 g FÄRGER CK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

UE

EarthAwar® bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 63 cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

SHOPPING BAG

VÄSKOR

295


PACKAWAY TOTE BAG

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CA PRIS 49 kr

JU NG / B LE LA CA CK MO

LA CK

FÄRGER

/B

BG152 210D polyester 34x39x8 cm 12 liter

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

Komprimerbar kasse med bälg i vattenresistent material. Invändig ficka som används vid komprimering.

BAG FOR LIFE CONTRAST HANDLES

UC /F L NA TU

E

IC

NA TU

RA

/B L RA

M NA TU R GR AL EE / L N I

NA TU

RA L RE / C D LA

SS

CA PRIS 25 kr

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populär tygkasse med korta handtag. Kasse som bärs i handen.

CA PRIS NATUR 20 kr CA PRIS FÄRG 26 kr

296

AL TU R NA

NA

VY

HI GR

AP

BL A

TE

CK

E HI T W

GR

EY

FÄRGER

EN CH

W101S 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

HS

LA

CH

CK

FÄRGER

RA L NA / F VY RE N

W101C 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

NA TU

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

IA

Tygkasse med kontrastfärgade handtag i populär modell. Kan bäras i hand alternativt över axeln.


EARTHAWARE® ORGANIC BAG

FOR LIFE CONTRAST HANDLES

Tygkasse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Kontrastfärgade handtag i populär modell. Kan bäras i hand alternativt över axeln. Bärhandtagen är 67 cm.

CH

FR E / N NC AT H N UR A AL VY

/B

RA L NA / F VY RE N

LA CK

BL

AC

K

/N AT UR A

L

FÄRGER

L

W801C 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 340 g

NA TU

NA TU

RA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 57 kr CA PRIS FÄRG 68 kr

FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fairtradecertifierad tygkasse som kan bäras i hand alternativt över axeln. W671 100 % bomullscanvas (Fairtrade) 37x27x12 cm 13 liter 400 g

NA TU

NA

RA

TU

L

K

RA

/B

L

LA

CK

FÄRGER AC

CA PRIS NATUR 84 kr CA PRIS FÄRG 102 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

NY T

HE

GALLERY CANVAS TOTE Canvaskasse som kan bäras i hand alternativt över axel. Handtagens längd 57 cm.

FR

AL TU R LE RA GR L / EE BO N TT

NA TU

NA TU

RA L NA / F VY RE N

CH

C L GR / G EY RA PH I

NA TU

RA

/B

NA

EN CH

HI AP GR

LA CK

NA

GR TE

K BL AC

VY

EY

FÄRGER

RA L

W600 100% bomull 39x42x13 cm 19 liter 407 g

NA TU

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 99 kr CA PRIS FÄRG 110 kr

SHOPPING BAG

VÄSKOR

297


298

IC

CT

AR

O

M

O

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

CA J M UN OU G FL LE AG E

EE N

N

EE

GR

N

EE

GR

GR

LE

OL IV E

TT

BO

Y

LL

N

GR EE

W

LL O

YE

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

LD

GO

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

NT

GE

AN

OR

HT

C

SI

IG

BR

AS

CL

SI C

AS

CL

OR ES CE

FL U

A

SI

FU CH

RF

SU

UE

BL

UE

BL

E

E

BL U

BL U

EA N

OC

Y

SK

SE R

LA

UE

BL

L

YA

Y

UE

NA V

RO

RE

HI

PP

SA

HT

IG

BR

CH

EN

FR

BL

ER

CE

EY

GR

GR EY

LV

OR

RF

AI

SI

GH T

LI

E

IT

PH

GR A

TE

AC K

BL

HI

W

FÄRGER

KE

E

LI M

DY

TA

UN

RG

BU

EN

AG

M

LE

PU RP

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympapåse med dragsko och kontrastfärgade hörnor.

ART NR BG10 MATERIAL 210D polyester MÅTT 33x45 cm KAPACITET 11 liter

CA PRIS 36 kr


ICON GYMSAC Klassisk gympapåse med tjock dragsko. Invändig gömd ficka för småsaker.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG110 300D polyester 40x48 cm 15 liter

CH

BL AC GR K / EE LI N ME

US /F K AC BL

SU BL RF AC BL K / UE

LA /B K AC

UE RE HI

HT

SA

BR

PP

IG

EN FR

D

AN

CL

OR

C SI AS

GE

RE

NK PI UE TR

N EE

N BO

TT

LE

GR

EE GR E M LI

BL

RO YA L

NA VY

T GH LI

CK LA /B A SI FU

CH

R BL GU AC ND K Y/

CK LA /B OW LL YE

OR BL A N AC GE K /

CH

GR EY

/ E BL Y M AC AR K L

GR

BU

PU

RP

LE

GR

AP H BL ITE AC G K RE

Y

/

BL

W

HI T

E

/B

BL AC K

LA

CK

CK

FÄRGER

IA

CA PRIS 77 kr

T

HE

NY

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympapåse med dragsko. Reflekterande yta för bättre synlighet. Liten utvändig blixlåsförsedd ficka. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

R LV E SI

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL

EC

EC T

TI

IV

VE

FÄRGER

E

CA PRIS 104 kr

GYMSAC

VÄSKOR

299


PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapåse i kvalitetsbomull med dragskostängning.

GR HI TE

K AC

GR

AP

BL

W

HI TE

EY

FÄRGER

FR EN

NA

TU

RA L

NA VY

W210 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 200 g

CH

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR 42 kr CA PRIS FÄRG 54 kr

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC

EY T GH

HI D

L RA

C

TU

SI

NA

BR

CL

IG

AS

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

NY

HE T

CA PRIS NATUR 43 kr CA PRIS FÄRG 55 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE HI

W260 100 % organisk bomull 37x46 cm 12 liter FÄRGER 200 g

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Gympapåse i kontrollerad organisk kvalitetsbomull. Klassisk dragskostängning.

RENEWTM RECYCLED GYMSAC

OL TR PE EE Y AR IT IL M

M

US TA R

D

GR

D RE C SI AS CL

300

GR PU

N

CA PRIS NATUR 97 kr

RE

AC K

BG281 100 % återvunnen polyester 40x48 cm 15 liter FÄRGER 186 g BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

EY

Klassisk gympapåse med tjock dragsko tillverkad av 100% återvunnen polyester. Liten utvändig blixlåsförsedd ficka med reflexdetaljer. TearAway-etikett.


COTTON GYMSAC Klassisk gympapåse i ren bomull. Dragskostängning som kan användas som ryggsäck. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W110 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

DY BU RG UN

LA

EE

N

BO

TT

LE

GR

EE GR OL

IV

E

OL OC

N

ER VE

ND

LE RP PU E AT

L RA TU NA

CH

E

PA ST / W EL HI BL TE UE

RF SU

RD TA US M

PA

ST E /W LL HI EM TE O N

LL YE

OR

BL U

BL RE HI PP SA

OW

GE AN

C SI AS CL

UE

L YA RO T IG H BR

D RE

D RE HT IG BR PA

ST / W EL HI MIN TE T

ST / W EL HI PIN TE K

PA

D AL ER EM

M LI

KE

NA VY FR EN CH

GR

AP

LI GH

T

HI TE

GR

EY

GR

/B LA CK BL AC K

BL AC K

AS W SIC HI P TE IN K E

LL

Y

GR

GR

EE

EE

N

N

CL

FU

CH

SI

A

/

W

HI

TE

FÄRGER

EY

CA PRIS NATUR 30 kr CA PRIS FÄRG 42 kr

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapåse i kontrollerad organisk bomullscanvas. Klassisk dragskostängning med grövre snöre.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W810 100 % organisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

RO Y IG HT

C SI AS CL

OR

AN

GE

RE

RU

L RA NA TU

R BE AM

D

ST

BR

AI RF O

GH LI

AL

BL UE RC E

EY GR T

IT GR AP H

K AC N

BL E IV OL

SA

GE

GR

GR

EE

EE

N

VY NA H NC FR E

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

GR EY

CA PRIS NATUR 74 kr CA PRIS FÄRG 92 kr

GYMSAC

VÄSKOR

301


NY HE T

RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsäck tillverkad i 100% återvunnen polyester. Rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett. ART NR BG285 MATERIAL 100% återvunnen polyester MÅTT 31x42x21 cm KAPACITET 18 liter CA PRIS 195 kr

302

EE AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE CL

AS

SI

C

OL PE TR

EY GR E PU R

BL

AC

K

N

FÄRGER


EE N

GR

EE N

GR

TT LE

BO

E

M

LI

IG

BR

HT

D

RE

UN DY

NK

SU

RF

UE

L

Y

YA

RO

NA V

BL

HT

BR IG

CH

EN

FR

TE

AC K

BL

HI

W

FÄRGER

BU RG

PI

IA

CH S

FU

LE

RP

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

PU

E

IV

OL N

EE

GR

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

Y

LL

KE

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

EL

M

RA

CA

T

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

RD

TA

US

M

ST

RU

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

D

RE

LI CO GH RA T L GR / EY

HT

IG

BR

D

RE

DY

UN

RG

BU

T

EN

SC

RE

UO

FL

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

K

PIN

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

M

HI RE BL UE

PU R

PL E

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

PP

SA

CK

GR EY

BR IG HT

VY

NA

RO YA L

EN CH

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

E

Y

LA

/B

IT

GR AP H

K

AC

BL

BL AC K

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

FÄRGER

GE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

OR AN

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

BG125 600D polyester 31x42x21 cm 18 liter

CA PRIS 146 kr

JUNIOR FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck för barn med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

BG125J 600D polyester 28x38x19 cm 14 liter

CA PRIS 133 kr

BACKPACK

VÄSKOR

303


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsäck i citystil. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FÄRGER

OL IV E

GR EE

DU VY NA

CA PRIS 195 kr

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

SK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL OR

CE

GR

US

TA

UN RG

M

BU

NA

NY HE T

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 209 kr

RD

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

K

EY

FÄRGER

DU

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

VY

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

UE

Stilren ryggsäck i citystil med rullförslutning. Rymligt huvudfack och blixtlåsförsedd utvändig ficka med organisationssektion. Vadderad rygg och vadderade justerbara axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

URBAN UTILITY WORK BAG Ryggsäck i canvastwill som kan bäras i hand eller på ryggen. Huvudfack med blixtlåsförslutning och flera inre fack. Helfodrad. Bärhandtag med textur i PU. Justerbara axelremmar. TearAway-etikett.

HI TE

K AC

AP GR

E

GR

304

OL IV

CA PRIS 484 kr

GR

EY

FÄRGER BL

QD675 100% bomullscanvas 35x41x15 cm 16 liter

EE N

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


T HE NY

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett.

PE TR O

L

GR EY

IL IT AR Y

RD

M

SI

M US TA

C

RE

D

GR EE

N

PU RE

BL AC K

FARGER FARVER FÄRGER

AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 268 kr

ROLL-TOP BACKPACK Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflexdetaljer. Rymligt innerfack med vadderat fack med plats för en 15,6" laptop. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable. K

RA

M

AC

VY

CA

BL

NA CH EN FR

CA PRIS 219 kr (Camo 236 kr)

EL

FARGER FÄRGER

E BL Y M AC AR K L/

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 15 liter

GR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

REFLECTIVE

EC

FL EC

TI

TI

VE

FÄRGER

RE

FL

BG138 85 % polyester, 15 % bomull 26x43x13 cm 15 liter

ER SI LV

CA PRIS 239 kr

BL

AC

K

RE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VE

Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. Rebrandable.

BACKPACK

VÄSKOR

305


VINTAGE LAPTOP BACKPACK Ryggsäck med vadderat laptopfack. Vadderade axelremmar och rygg. Stort innerfack samt ytterfack. Plats för en 17” laptop.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG613 600D polyester 30x46x17 cm 18 liter

CA PRIS 349 kr VY VI

NT

AG

E

NA

EY O M CA LE NG JU

OL

IV E BL GR AC EE K N/

GR

AP H BL ITE AC G K R

E BL Y M AC AR K L/

GR

DY UN RG BU

M

ID N / B IGH LA T C CK AM

O

BL

BL

AC

AC

K

K

/B

/T

LA

AN

CK

/

FÄRGER

ATHLEISURE PRO BACKPACK Sportig ryggsäck med två stora uppdelade fack varav ett med vadderat skydd för laptop. Ett nedre ”wet pocket” fack för exempelvis blöta träningskläder. Vadderad rygg.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG550 600D/420D polyesterkombination 31x44x16 cm 18 liter

306

L AR M EY GR

GR EE E LI M

OR

AN

GE

N

RE D C SI AS CL

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY FR EN CH

BL

AC K

FÄRGER

L

CA PRIS 302 kr


EVERYDAY OUTDOOR 15L BACKPACK

OL IV E

BU RN T

GR

RE D

QD515 600D rip-stop polyester 27x40x18 cm FÄRGER 15 liter BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

EE N

Ryggsäck i vattenresistent material. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare. Invändiga flaskhållare i mesh. Vadderad rygg med ventilerande effekt. Justerbara vadderade axelremmar och bröstspänne.

CA PRIS 253 kr

EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

E IV OL

BU

BL

RN

T

AC

GR

RE

EE

D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FÄRGER 20 liter K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

N

Ryggsäck i vattenresistent material. Rymligt huvudfack med invändig blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare. Utvändiga expanderbara sidofickor. Komprimeringsremmar. Vadderad rygg med ventilerande effekt. Justerbara, vadderade axelremmar och justerbart bröstspänne och midjespänne.

CA PRIS 311 kr

URBAN EXPLORER BACKPACK

SK

/T

/T

AN

FÄRGER

DU

AC K

Y

M

IL

IT

AR TA Y G N R

EE

N

/

CA PRIS 329 kr

NA V

BG620 600D HD polyester 32x49x17 cm 27 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

AN

Ryggsäck i klassisk stil med kontrastdetaljer i PU. Vadderad rygg och axelremmar. Stort innerfack som stängs med dragsko och spännen. Ytterfack i sidor och på toppen.

BACKPACK

VÄSKOR

307


PRO-TECHTM CHARGE BACKPACK Teknisk ryggsäck med integrerad laddningsportal (usb). Utvändigt, vadderat fack för en 17” laptop med blixtlås och vadderad ficka med plats för surfplatta. Framficka med organiseringssektion. Diskret ficka med blixtlås i rygg. Powerbank-ficka. Invändiga värdefickor. Nyckelhållare. Utvändiga sidfickor med blixtlås. Vadderad, ergonomisk rygg. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmar och bröstspänne. Rem för montering på rullväska. Powerbank ingår ej. Rebrandable. QD910 jacquard nylon/PU-belagd polyesterkombination 33x48x22 cm 25 liter FÄRGER BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 716 kr

VESSELTM SLIMELINE LAPTOP BACKPACK Stilren ryggsäck i slimmad design. Utvändigt, vadderat fack för en 15,6” laptop med blixtlås. Flera smarta invändiga fickor för bra organisation. Nyckelhållare. Utvändiga sidfickor med blixtlås. Vadderad ergonomisk rygg. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmer. Rebrandable. QD906 600D micro rip-stop polyester 46x30x18 cm 16 liter FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NY HE T

CA PRIS 392 kr

PITCH BLACK 12 HOUR DAYPACK Ryggsäck i vattenavvisande tåligt tyg. Minimalistisk design med anpassningsbar funktionalitet. Vadderad ficka med plats för en 13" laptop. Invändig elastisk flaskhållare. Blixtlåsförsedda fickor fram. Helfodrad. Expanderbar med kapacitet från 14-18 liter. Vadderad andningsbar nätpanel på rygg. Kraftfullt bröstspänne. TearAway-etikett. QD560 1000D polyester 33x48x19 cm 14-18 liter

FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 554 kr

308


PROJECT CHARGE SECURITY BACKPACK Teknisk, anti-ficktjuv ryggsäck i minimalistisk och hållbar design. Lättviktsväska som sitter perfekt på ryggen. Väskan har integrerad laddningsportal (usb). Vadderat fack för en 15,6” laptop och vadderad ficka med plats för surfplatta. Diskret ficka med blixtlås i rygg. Powerbank-ficka. Invändiga fickor. Nyckelhållare. Utvändiga, dolda sidfickor med blixtlås. Vadderad, ergonomisk rygg. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmar och bröstspänne. Rem för montering på rullväska. Powerbank ingår ej. Rebrandable. QD925 jacquard nylon/PU-belagd polyesterkombination 30,5x46x17 cm 15 liter FÄRGER BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 727 kr

Q-TECH CHARGE CONVERTIBLE BACKPACK Teknisk ryggsäck i stilren design. Väskan har integrerad laddningsportal (usb). Vadderat fack för en 15,6” laptop och vadderad ficka med plats för surfplatta. Diskret ficka med blixtlås i rygg. Powerbank-ficka. Framficka med organiseringssektion. Invändiga fickor. Vadderad, ergonomisk rygg. 2 bärhandtag. Justerbara, vadderade axelremmar. Powerbank ingår ej. Rebrandable.

AR

L

FÄRGER

M

QD990 650D polyester 30x42x14 cm 16,5 liter

GR

AN

BL

IT

E

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 438 kr

T HE

NY

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsäck i vattenavvisande tåligt tyg. Minimalistisk design med anpassningsbar funktionalitet. Vadderad ficka med plats för en 15,6" laptop. Huvudfack med blixtlåsförslutning och inre elastisk flaskhållare. Blixtlåsförsedda fickor fram. Helfodrad. Expanderbar med kapacitet från 20-25 liter. Vadderad andningsbar nätpanel på rygg. Kraftfullt bröstspänne. TearAway-etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FÄRGER BL

AC

K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 611 kr

BACKPACK

VÄSKOR

309


NIKE HERITAGE GYMSAC Gymnastikpåse med klassisk dragskostängning med tjockare snören. Smart ficka i sidan för värdesaker. Kan användas som ryggsäck. ART NR NK286 MATERIAL 100% polyester MÅTT 43x33 cm.

BL

FÄRGER

AC /W K/ HIT WH E ITE

CA PRIS 279 kr

NIKE VAPOR ENERGY 2.0

TRAINING BACKPACK

Ryggsäck med rullförslutning i hållbar design. Den blixtlåsförsedda rullförslutningen gör det enkelt att komma åt ditt innehåll och ger dig möjlighet att expandera väskan. Innehåller flera funktionella fickor och ett separat fack för skor. ART NR NK287 MATERIAL 70% nylon, 30% polyester MÅTT 47x33x15 cm.

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 995 kr

NIKE DEPARTURE ROLLER Trolley som du enkelt tar dig världen runt med. Flera invändiga organisationsfack och möjlighet för att expandera. Låsbara blixtlås. Två utvändiga blixtlåsförsedda fickor. Tillverkad av slitstark polyester. Hållbart teleskophandtag i aluminium. Bärhandtag.

ART NR NK285 MATERIAL 95% polyester, 5% polyurethane

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 2245 kr


NIKE DEPARTURE BACKPACK Ryggsäck i modern, estetisk design med säker förvaring. Stort huvudfack med separat fack för laptop. Två fickor fram med blixtlås och utvändiga meshfickor i sidan. Bärhandtag och justerbara axelremmar. Tillverkad av slitstark polyester. ART NR NK283 MATERIAL 100% polyester MÅTT 48x33x18 cm

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 1395 kr

NIKE CAPACITY WAISTPACK 2.0 Smidig magväska som passar vid aktivitet. Säkerhetsficka och tillverkad i stretchigt material som gör det lätt att få ner mycket i fickan. Meshfoder.

ART NR NK006 MATERIAL 100% polyester / 100% nylon STORLEKAR S, L

BL

FÄRGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 279 kr


312

C

SI

AS

RE

D

D

RE

EE N

EE N

GR

GR

LE

IV E

OL

TT

BO

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

CH SA OC N OL D / AT E

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

CL

HT

IG

BR

Y

NA VY

GR E

RO YA L

UN DY

RG

BU

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

LE

RP

PU

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

GH T

BR I

E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR

CH

FR EN

TE

AP HI

GR

AC K

BL

H

TE NA / FR VY EN C

HI

W

MESSENGER BAG

Messengerbag med justerbar axelrem. Innerficka ART NR BG21 MATERIAL 600D polyester med plats fรถr bl a pennor, visitkort och mobiltelefon. Mร TT 38x30x12 cm KAPACITET 11 liter

CA PRIS 159 kr


RETRO SHOULDER BAG Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG14 600D polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

BL AC K

Y BO

PU

RE W GR HI E TE EN

/

/ CL

AS W SIC HI R TE ED

/ R SA GUN ND D Y

BU

TT L W EG HI R TE EE N

/

GR AP H BL ITE AC G K RE

/G

US /F K AC BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

OL D

IA CH

TE HI /W K

/ IG H W TR HI O TE YA L

BR

FR

EN C W H HI NA TE V Y

/

W

BL

HI

AC

TE

/B LA CK

FÄRGER

/

CA PRIS 134 kr

RETRO FLIGHT BAG Axelväska i retro-stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FÄRGER

/

CA PRIS 107 kr

MESSENGER

VÄSKOR

313


314


T HE NY

URBAN UTILITY WORK BAG Bag i canvastwill med bärhandtag med textur i PU. Huvudfack med blixtlåsförslutning och flera inre fack. Helfodrad. Avtagbara justerbara axelremmar. TearAway-etikett.

GR AP H

IT E

GR EY

FÄRGER BL AC K

QD670 100% bomullscanvas 42x29x15 cm 14 liter

E

GR

EE

N

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

OL

IV

CA PRIS 473 kr

VINTAGE MESSENGER Axelväska i kraftig bomullscanvas. Blixtlåstförsett huvudfack med inre fack. Framficka med blixtlås. Vadderad bakpanel och botten. Justerbar axelrem. Bärhandtag. Remmar i PU med metallspännen. TearAway-etikett.

TE

K

GR

EY

FÄRGER

AR

CH

IL

IT

EN

M

FR

CA PRIS 369 kr

Y

NA

GR

VY

EE

N

GR

AP

HI

AC

QD618 100% bomullscanvas 42x29x15 cm 12 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

HERITAGE WAXED CANVAS MESSENGER Messengerväska i klassisk design med detaljer i äkta läder. Fodrat huvudfack med blixtlås. Dubbla utvändiga fickor. Invändig slipficka med plats för en 14” laptop. Bärhandtag och justerbar axelrem. Rebrandable.

E OL IV

AC BL

CA PRIS 531 kr

GR E

EN

QD653 100 % vaxad bomullscanvas 28x34x12 cm FÄRGER 7 liter K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

MESSENGER

VÄSKOR

315


CAMPUS LAPTOP BRIEF Smidig laptopväska med snygga detaljer i plast och metall. Väskan tar upp till 15,6 tums dator. Invändiga fickor för bättre organisation bland dina saker. Vadderade handtag och justerbar axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG260 600D HD polyester 40x30x7 cm 8 liter

CA PRIS 251 kr DU VY NA

BL AC K

SK

FÄRGER

EXECUTIVE DIGITAL CASE Laptopväska som gör det enkelt att organisera, med plats för en 17" laptop och surfplatta. Invändiga organsistionsfack med dokumetficka och usb-snoddar. Vadderade handtag och justerbar, avtagbar axelrem.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD268 600D/1680D polyesterkombination 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 468 kr

316

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FÄRGER


PRO-TECHTM CHARGE MESSENGER Teknisk axelremsväska med integrerad laddningsportal (usb). Utvändigt, vadderat fack för en 15,6” laptop med blixtlås och vadderad ficka med plats för surfplatta. Framficka med organiseringssektion. Ficka för powerbank. Invändiga värdefickor. Nyckelhållare. Bärhandtag. Justerbar, avtagbar axelrem. Rem baktill för montering på rullväska. Powerbank ingår ej. Rebrandable.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD915 jacquard nylon/PU-belagd polyesterkombination 42x31x15 cm 13 liter

CA PRIS 507 kr

BL

AC

K

FÄRGER

T

HE

NY

ESSENTIAL TECH ORGANISER Organiseringsväska i modern slimmad design. Rymmer upp till en 11" platta. Vadderat internt fack. Vadderat huvudfack med blixtlåsförslutning och ficka på sida. Flera inre fack. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG65 600D polyester 30x22x2 cm 1,25 liter

CA PRIS 322 kr

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FÄRGER

LAPTOP

VÄSKOR

317


VARSITY BARREL BAG Klassisk sportbag med handtag och axelrem i kontrastfärg. Stort huvudfack, mindre fack på utsida. Avtagbar axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG140 600D/420D polyesterkombination 50x25x25 cm 20 liter

/ FR E OF NC F HN W A HI V TE Y CL

AS W SIC HI P TE IN K

/

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

/ M IN T W GR HI EE TE N

L FR IGH EN T CH GR NA EY VY /

EE N GR RY IL IT A

GR

KE L OF LY F GR W E HI EN TE /

M

E BL Y M AC AR K L/

CH US /F K AC BL

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BU OF RG F UN W D HI Y TE /

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

GR

BL

AC

K

/B

AP BLA HI CK TE / GR E

LA

Y

CK

FÄRGER

IA

CA PRIS 182 kr

PACKAWAY BARREL BAG Lättviktsbag som kan komprimeras och stoppas ner i egen ficka. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG150 210D polyester 50x30x26 cm 32 liter

CA PRIS 73 kr ( Camo 79 kr, Silver 103 kr )

SI CH

/ B LE LA CA CK MO

NG JU

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CK

FL

FU

UO

IG BR LA /B K AC BL

A

NK RE S BL CE AC NT K PI

L YA RO HT

/B ER

IV E BL GR AC EE K N/

OL

LI

M

E

GR

EE

N

SI

BL

LV

AC

K

BL YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

D

LA

TE HI /W

K AC

TE HI W RE C SI AS CL

REFLECTIVE

CK

/

FÄRGER

REFLECTIVE BARREL BAG Sportbag med reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Bärhandtag och avtagbar, justerbar axelrem. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG136 85 % polyester, 15 % bomull 50x25x25 cm 20 liter

318

VE R SI L

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL E

EC

CT

TI

IV

VE

FÄRGER

E

CA PRIS 219 kr ( Black 244 kr )


ATHLEISURE HOLDALL Sportbag med stort huvudfack, skofack samt “wet pocket” för blöta träningskläder. Ytterligare mindre fack finns. Avtagbar vadderad axelrem. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO IG BR

O M

N

CA

EE

JU

NG

LE

GR E LI

M

OR

CL

HT

CH EN FR

ID M

GR GE AN

C SI AS

VY

T GH NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FÄRGER

O

CA PRIS 302 kr

T

HE

NY

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Ryggsäck med rullförslutning tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Vadderat laptoputrymme med plats för en 15,6" laptop. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderad rygg. Justerbara, vadderade axelremmar. Bärhandtag. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

CA PRIS 195 kr

OL TR

GR

PE Y IT AR IL M

US T M

CL

AS

SI

C

AR

D

RE

D

GR EE

N

PU

BL

RE

AC

K

EY

FÄRGER

BAG

VÄSKOR

319


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftigt canvasmaterial. Avtagbar/ justerbar axelrem. Liten ficka på utsidan. Extra lång dragkedja till huvudfack för enklare åtkomst. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG650 425 gram tvättad bomullscanvas 51x24x33 cm 30 liter

CA PRIS 366 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FÄRGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekender i klassisk design med detaljer i äkta läder. Fodrat huvudfack med extra lång öppning för bästa tillgänglighet. Invändig värdeficka och yttre ficka. Bärhandtag. Avtagbar, justerbar axelrem. Ingång i foder för enkel dekoration. Rebrandable. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD650 100 % vaxad bomullscanvas 26x48x24 cm 19 liter

CA PRIS 646 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

320


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendväska i vintagelook som kan bäras både i justerbara handtag och med bärrem. Extra lång dragkedja till huvudfacket för enkel åtkomst. Hård bottenplatta. ART NR BG628 MATERIAL 600D polyester MÅTT 47x30x23 cm KAPACITET 26 liter CA PRIS 342 kr

H EN C FR

BL AC

K

NA

VY

FÄRGER

BAG

VÄSKOR

321


BELT BAG Magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. Rebrandable.

EY GR LI G

IA HS FU C

RO YA L BR IG HT

BU RG UN DY

BL

GR AP H

HT

IT E

K AC

TE HI W

VY NA CH

O CA M

CA

NG LE

GH T

JU

LI

M ID

M

NI

E

GR

EE

N

M O

CL

TR

OR

UE

AS S

AN

IC

GE

K PI N

NT ES CE OR FL U

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

PI

NK

CA PRIS 65 kr (Camo 75 kr)

GR EY

FÄRGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

OVERSIZED ACROSS BODY BAG Oversized magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Baksida i mesh med diskret blixtlåsförsedd ficka. Justerbart bälte. Rebrandable.

AR

L

FÄRGER

EY GR

W

BL

HI

AC

M

K

BG143 300D polyester 47x20x8 cm 6 liter

TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS 128 kr

REFLECTIVE

REFLECTIVE BELT BAG

FL

EC

EC

TI

TI VE

BG134 85% polyester 15% bomull 38x14x8 cm 2,5 liter FÄRGER

322

RE R VE SI L

CA PRIS 92 kr (Black 97 kr)

BL A

CK

RE FL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VE

Magväska med reflekterande yta för bättre synlighet. Stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. TearAway-etikett.


OVERSIZED BELT BAG Oversized magväska med stort huvudfack och mindre invändiga meshfickor. Blixtlåsförsedd ficka på baksidan. Invändig hake för nycklar. Justerbart bälte. Rebrandable.

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 103 kr

GR T GH

FR

LI

EN

BL

CH

AC

K

NA

EY

VY

FÄRGER

T

HE

NY

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Magväska tillverkad i 100% återvunnen polyester. Stort huvudfack med reflekterande detaljer på blixtlås. Blixtlåsförsedd ficka på baksida. Justerbart bälte. TearAway-etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 79 kr

OL TR

GR

GR AR Y IT IL M

US M

CL

AS

SI

C

TA R

D

RE

D

EE

N

PU

PE

RE

BL AC

K

EY

FÄRGER

ACCESSORIES

VÄSKOR

323


PHONE POUCH XL Mobilhållare med avtagbart snöre och med karbinhake. Blixtlåsficka och velcrolåsning. ART NR BG49 MATERIAL 600D polyester MÅTT 10x16x2 cm

E LI M

RE SI AS CL

IG BR

C

RO HT

CH EN FR

D

YA L

VY NA

GR TE AP HI GR

BL AC K

EY

FÄRGER

GR EE N

CA PRIS 49 kr

FELT IPAD® SLIP Ficka i filt för surfplattor med Rip-StripTM stängning. Utvändig ficka. Blixtlåsstängning. Rebrandable ART NR BG727 MATERIAL 100% polyester MÅTT 20x26 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 30 kr

ESSENTIAL IPAD® SLIP Ipadfodral i en enkel tidlös design.

ART NR BG66 MATERIAL 600D polyester MÅTT 19,5x25,5 cm

324

M GR EY

BL

AC

K

FÄRGER

AR L

CA PRIS 58 kr


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Utvändig ficka. Passar upp till 15,6” laptop eller A4 papper. Blixtlåsstängning. Rebrandable ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 40 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 13” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 79 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vadderat laptopfodral i enkel tidlös design som passar en 15,6” bärbar dator. Blixtlåsförslutning. Utvändigt fack. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 94 kr AR L M EY GR

BL

AC K

FÄRGER

ACCESSORIES

VÄSKOR

325FÖR KLÄDE

Stiliga, funktionella köks- och barförkläden för professionell miljö.


328

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

KH

CH

N

EE

GR

TL E

OW N

SI S

BR

OA

N

O

EE

GR

BO T

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

ER

LO W

NF

TA

AN GE

OT

AC

OR

RR

TE

RY

BE R

RA W

ST

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

RI C

H

ET

OL

VI

RP LE

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

YA L

RE

UE

BL UE

BL

UE

BL

PP HI

SA

RO

M ID

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FÄRGER

SU

TA RD

M US

SIDA 360

BARN

COLOURS BIB APRON

Klassiskt förkläde med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR150 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill MÅTT 72x86 cm VIKT 195 g

CA PRIS 164 kr (Black / White 146 kr)


E

IV

OL

L

N

EE

GR

RA

HA

NA TU

OC

M

I

AK

KH

OW

N

UT

TN

ES

CH

BR

EE

GR

CL ED

RE CY

SI S

N

M

LE

ON

ER

LO W

NF

SU

NG E

OR A

TA

OT

AC

RR

TE

RR Y

BE

D

RE

RA W

ST

NK

PI

A

SI

NK

PI

T

HO

CH

FU

DY

UN

BU RG

NE

GI

ET

OL

VI

BE R

AU

CH

RI

PU RP L

E

BL UE

LA C

LI

T

GH

LI

E

IS

UO

RQ

TU

AL

TE

D

AL

ER

EM

UE

BL

AQ UA

RE

PH I

SA P

BL UE

UE

BL

UE

BL

VY

L

RO YA

ID

M

E

IN

NA

M AR

GE

ER

LV

SI

L

EY

GR

EE

ST

RK

SA

DA

K

AC

BL

TE

W HI

FÄRGER

OA

LE

BO TT

E

PL

AP

E

M

LI

APRON WITH POCKET

COLOURS BIB

Klassiskt förkläde med brett färgsortiment! Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR154 MATERIAL 65% polyester, 35% bomullstwill VIKT 195 g MÅTT 72x86 cm

CA PRIS 173 kr

FÖRKLÄDE

329


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR151 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FÄRGER

UE

CA PRIS 154 kr (Black / White 137 kr)

COLOURS BAR APRON Längre midjeförkläde med brett färgsortiment! Knytband i samma tyg som förklädet. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Förklädet håller medellängd. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR158 65% polyester, 35% bomullstwill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

330

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FÄRGER

UE

CA PRIS 180 kr (Black / White 166 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassiskt förkläde i denim. Justerbart nackband med metallspänne.

ART NR PR150 MATERIAL Denim: 30% polyester, 70% bomullstwill VIKT 265 g MÅTT 72x86 cm

NI M BL UE

DE

M DE NI GR EY

GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI

M

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 189 kr

FÖRKLÄDE

331


DOMAIN CONTRAST DENIM BIB APRON

Klassiskt förkläde i jeanslook. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Ficka på bröstet. Justerbart nackband med metallspänne. Knytband och detaljer i kontrast med tygets baksida fram. ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR127 70% bomull, 30% polyester 265 g 72x86 cm

BL

GO IN

DI

AC K

DE NI

M

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 255 kr

DOMAIN CONTRAST DENIM WAIST APRON

Midjeförkläde med jeanslook. Stor öppen ficka fram med separat pennfack. Knytband och detaljer i kontrast med tygets baksida fram.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR128 70% bomull, 30% polyester 265 g 70x50 cm

IN

DI

GO

DE

NI DE K AC BL

332

NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 220 kr


JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassiskt förkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Justerbart nackband med metallspänne. Knytband.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR126 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 72x86 cm

BL

GO IN

DI

AC

K

DE NI

M

FÄRGER

DE NI M

CA PRIS 240 kr

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeförkläde i jeanslook med synliga kontraststickningar. Ficka fram med fyra seperata fack. Knytband.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR125 70% bomullstwill, 30% polyestertwill 275 g 79x39,5 cm

DE IG O IN D

BL

AC

K

DE

NI

NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 205 kr

FÖRKLÄDE

333


CROSS BACK "BARISTA" BIB APRON

Snyggt förkläde med hängselknäppe på bröst och korslagda band i ryggen. Stor användbar ficka fram. Förklädet finns i denim och bomullscanvas. ART NR PR129 MATERIAL 100% bomullscanvas, Denim: 70% bomull, 30% polyester VIKT Canvas: 320 g, Denim: 265 g MÅTT 72x86 cm

334

AK I KH

NI DE IN

DI G

O

Y NA V

SI LV ER

M DE

NI

EY

GR EY

GR RK DA

K AC BL

BL

AC

K

DE NI

M

FÄRGER

M

CA PRIS 289 kr


CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS BIB APRON Klassiskt förkläde i grov och slitstark bomullscanvas. Stor metallögla som du knyter nackbandet i.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR130 100% bomullscanvas 320 g 72x86 cm

RG

VY

NA

TU

AK KH

RE

D

I

RA

L

BU

SI

NA

LV

ER

EY GR RK DA

BL

AC K

FÄRGER

UN DY

CA PRIS 228 kr

CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS WAIST APRON Midjeförkläde i grov och slitstark bomullscanvas. Metallöglor bak som håller knytbanden på plats.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

PR131 100% bomullscanvas 320 g 70x50 cm

CA PRIS 172 kr

ND GU BU R

VY NA

NA

TU R

AL

SI

LV

ER

Y

EY GR RK DA KI KH A

RE D

BL

AC K

FÄRGER

FÖRKLÄDE

335HAND DUKAR Mjuka, härligt fluffiga frottéhanddukar i olika storlekar.


BATH TOWEL Mjuk duschhandduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR TC004 MATERIAL 100% ringspunnen bomullsfrotté MÅTT 70x130 cm VIKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

338

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

BR

OC

W

T IG H

N EA

YA RO

BL UE

UE BL

UE BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

TE W HI

UE

CA PRIS 185 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mjuk handduk med dekorativt fiskbensmönster i kant. Perfekt som gåva. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC002 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 74 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mjuk badhandduk i en lite större modell. Dekorativt fiskbensmönster i kant. Frotté tillverkad i ringspunnen bomull av hög kvalitet.

ART NR MATERIAL VIKT MÅTT

TC006 100% ringspunnen bomullsfrotté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 319 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FÄRGER

HANDDUKAR

339BARN

Det bästa vi har förtjänar även det bästa. Med storlekar från baby till tonåring, fyller vi ut barnkollektionen till max.


ORIGINAL KIDS T Prisvärd t-shirt för barn. Lycra i halsribben för ökad slitstyrka. Perfekt för kampanjer. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIAL 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS VIT 29 kr CA PRIS FÄRG 34 kr

342

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y

E M

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

LI

KE LL

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K BR

UE

VY NA

UE

DE EP

BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FÄRGER


VALUEWEIGHT KIDS T Barn t-shirt med halslinning i bomull/lycra. Tear-away label. ART NR 61-033 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finns även i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

BU RG

VI N

TA

LE RP PU

BO TT

LE

GR EE

N

R O GR HE EE AT N HE

TR

EE GR LY

E M LI

KE L

RE

N

RE

SK Y

AZ

OW YE LL

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

BL

E UR

L YA RO ER SU

NF L

OW

AL TU R NA

UE

BL UE

E BL U

VY

VI NT

GE OR AN

DE

RE D

NK PI T GH LI

NA

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA

AG E NA HE VY AT H

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A

CH S FU

W

HI T

E

R

FÄRGER

ER

CA PRIS Vit: 36 kr, Färg: 40 kr

T-SHIRT

BARN

343


SOFTSPUN KIDS T T-shirt med extra mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad. Tear-away label. ART NR 61-015 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) CA PRIS VIT 42 kr CA PRIS FÄRG 45 kr VY NA

R

EP

HE

DE

A

D

SI

RE

CH FU N EE

M

GR

E

OW

KE

LL

Y

LI

LL YE

SU

DY UN BU

UR AZ

YA RO

ER W NF

LO

GE AN OR

RG

E

BL L

VY NA

BL

UE

UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FÄRGER

SLIM CHILDREN'S T Barn t-shirt med moderiktig passform. Slim men inte för tight. ART NR 155B MATERIAL 100% ringspunnen bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VIKT 145 g/m² STORLEKAR 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

344

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 49 kr


ICONIC KIDS 150 T Rundhalsad t-shirt för barn i 100% ringspunnen kammad bomull. Modern passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIAL 100% bomull (Heather färger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT Vit:145 g/m² Färg: 150 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl).

IN T M NE O

UE AZ

UR E

BL

BL UE RO

N EE GR ES T FO R

LL Y KE

YA L

VY NA

R HE AT HE

GR EE N

ER W SU

NF

LO

D RE

CH SI A FU

NA

VY NA EP DE

DA

RK

HE

R

GR HEA EY TH

GR

ER

EY HE

AT

HE

R

PU

RP

LE

LI

HE

GH

AT

T

GR

ZI NC

AP HI

K AC BL

W

HI T

E

TE

FÄRGER

VY

CA PRIS VIT 36 kr CA PRIS FÄRG 39 kr

T-SHIRT

BARN

345


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalsad t-shirt för barn med fukttransporterande egenskaper. Slät yta. Lätt och snabbtorkande. Solskydd UPF40+. Rebrandable. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR10B 100% polyester 135 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

YA

CH

RO

EN

N

YE

LL

OW

FR

BR

SU

IG

FI

HT

RE

RE

D

LI G OR HT AN NI GENG

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE EL ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP LI

GH

BR

IG

TN

HT

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FÄRGER

AN GE

CA PRIS Färg 67 kr, Melange 75 kr

PERFORMANCE KIDS T Funktions t-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

E

346

LI M E

AZ

UR

E

BL U RO YA L

NA YE BR

IG

HT

D RE

FU CH

SI

A

LL

OW

DE EP

K BL AC

W

HI

TE

VY

FÄRGER

BL UE

CA PRIS 92 kr


COOL T KIDS Funktions t-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIAL 100% polyester VIKT 140 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FÄRGER

Y

CA PRIS 89 kr

SPORT

BARN

347


KIDS LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-009 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

EE GR

GE

LL KE

OR

Y

AN

D RE

CH FU

PU

RP

SI

LE

A

N

RO YA L

EP DE

BL U

VY NA

GR R HE AT HE

W

HI

TE

BL AC K

EY

FÄRGER

E

CA PRIS 152 kr

KIDS COLLEGE HOODIE Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

GR EY

EY

AS

HE A

UE W

BL SK

AI

UE

BL IA N

E HI R PP

OL IV E

GR

EE N

EE GR ST RE FO

NK PI DU

ST Y

PI N

DE JA

Y LL KE

E M LI

GR

GR E

EE

EN

OW LL YE N

N

OR

SU

FI

AN G

RE

E

RE

T HO D RE EE N GR LE TT BO

348

CR

D

CH

IL I

US H

CA

ND

BA

YF

BY

LO

SS

NK

PI NK

HA

SA

Y

ST

UE BL

UE BL L

NK PI HO T

H

TH ER

M OR

AR CH RO YA

DY UN RG BU

PL UM

LE RP PU

GR

AL CO

AC BL EP

E OR CE RF AI

OX

FR

FO

EN

RD

CH

NA

NA V

BL U

Y

VY

AR

JE

DE

T

CT

IC

BL

AC

W HI

K

TE

FÄRGER

K

CA PRIS 216 kr


KIDS HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-043 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 171 kr

T

HE

NY

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FÄRGER

L

CA PRIS 293 kr

SWEATSHIRT

BARN

349


KIDS

ZOODIE Huvjacka med två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

OX

FO

EN CH

RD

NA

GR R AT HE HE

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE FI

BY BA

HO

T

PI

PI

NK

NK

N

HA

BU

W

PU

RG

RP

UN

LE

BL N IA AI

DY

UE

UE SA

RO

PP

HI

YA

L

RE

BL

BL

UE

AR

JE T

CT

IC

W

BL AC K

HI T

E

FÄRGER

EY

CA PRIS 286 kr

KIDS VARSITY ZOODIE Huvjacka med kontrastfärg på dragkedja och huvans innertyg. Två fickor fram. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH053J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

350

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/ FR E FI NCH RE N RE AV D Y

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

FÄRGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 308 kr


KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk huvjacka. Två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

E AZ UR E

RO YA L

EP DE

BL U

E BL U

VY NA

GR R HE AT

LE

GR

DY

BO

BU

TT

RG

RE

D

UN

A SI CH FU

EE

N

HE

BL AC K

FÄRGER

EY

CA PRIS 212 kr

T

HE

NY

KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och utan snören. Två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 370 kr

UN DY BU RG

GR EE TL E BO T

RE

D

N

BR

FR

IG

EN

HT

RO

NA CH

AC K BL

YA

VY

L

FÄRGER

SWEATSHIRT

BARN

351


KIDS VARSITY HOODIE Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

OL /G DY UN RG BU

/ C HO TIC T W PI HI NK TE /

AR

N S GO T G LD RE E

RE FO

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BL ED AC / K

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

/

BU CH RG AR UN CO DY AL /

D

HE AT FI HE RE R RE GR D EY

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE

T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SU PU N RP YE LE LL / OW

E FI NCH RE N RE AV D Y

FR

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JE FI T B RE LA RE CK D /

/

JE HO T B T LA PI CK NK / / E SK NC Y HN BL A UE VY

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

K

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FÄRGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS 239 kr

KIDS BASEBALL HOODIE Huvtröja med kontrastfärgade raglanärmar. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

352

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

CK

CA PRIS 278 kr


PI

NK

E

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

HI T

/W

FI R W ER HI ED TE /

HO T

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

R

HE

LE GR / H EY EA T

PU RP

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

Y

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

FO W RD HI NA TE V

OX

TH W ER HI G TE RE Y

HE A

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

/

FÄRGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

KIDS VARSITY JACKET

Baseballjacka i collegematerial med kontrastlinjer på mudd och krage. Två frontfickor.

ART NR JH043J MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 330 g/m² STORLEKAR 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 308 kr

SWEATSHIRT

BARN

353


KIDS SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CH

EY GR

AS H

M OR UE

ST

US

YE

GE OR

SU

N

AN

RE FI

N

N FO

OL

IV

RE

E

ST

GR

GR

EE

EE

N EE GR LE TT BO

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. Tear-away label. 62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

354

NA EP AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

DY

DE

HE AT

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FÄRGER

VY

CA PRIS 116 kr

LL

CR

D RE

T HO D RE

DE JA

GR Y LL KE

KIDS SET IN SWEAT ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

OW

H

I IL CH

NK PI

EE

N

N

BA

HO

T

BY

PI

NK

DY UN RG BU EE GR E M LI

PL UM

PU

Y SK

SA

RP LE

BL UE

BL RE HI PP

YA RO

HE AT HE R

GR

AR CO AL

EY

K AC BL P DE E

UE BL L

RD

NE

W

OX

FR

FO

EN

CH

NA

NA VY

VY

JE T

AR CT I

C

W

HI

TE

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 154 kr


T HE NY

KIDS AUTHENTIC RAGLAN SWEAT

Exklusiv sweatshirt med modern passform och raglanärmar. Kammad ringspunnen bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Ribbmudd med elastan i hals, nederkant och vid ärmslut. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

FÄRGER

L

CA PRIS 218 kr

KIDS 65/35 POLO Barnpiké med två ton-i-ton knappar. Bomull och polyester i Easy Care-blandning, som tål 60 graders tvätt. ART NR 63-417 MATERIAL Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² VIKT VIT 180 g/m² VIKT FÄRG 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), STORLEKAR 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FÄRGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS VIT 98 kr CA PRIS FÄRG 110 kr

SWEATSHIRT / POLO

BARN

355


COOL SHORTS KIDS Funktionsshorts för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U RO YA L

NA VY CH FR EN

BL AC K JE T

HI W IC AR

CT

FÄRGER

TE

CA PRIS 145 kr

PERFORMANCE KIDS SHORTS Funktionsshorts för barn. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-007 100% polyester 140 g/m2 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

CA PRIS 109 kr

356

RE

D

VY NA DE EP

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER


PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

KIDS’ KNITTED TRACKSUIT TOP Skön träningsjacka med raglanskärning och krage för barn. Kontrastpanel på ärm. Genomgående blixtlås och två fickor i sida med blixtlås. Mudd i ärmslut. Passar med LV883.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

LV873 100% polyester 250 g/m2 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14

ED /R

TE /W

HI

OY NA

NA

VY

VY

/R

VY NA

BL AC K

K AC

AL

BL

BL

AC

K

/W

HI

TE

FÄRGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 349 kr

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

KIDS’ KNITTED TRACKSUIT TOP Skön träningsbyxa med smala ben för barn. Kontrastpanel på utsida ben. Två fickor i sida med blixtlås och blixtlås i benslut. Elastisk midja med invändig dragsko. Passar med LV873. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

LV883 100% polyester 250 g/m2 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14

ED /R K AC

HI TE /W

OY

VY NA

NA

VY

/R

VY NA

BL

K AC BL

AL

BL

AC

K

/W HI

TE

FÄRGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 312 kr

SHORTS/ SUIT

BARN

357


KIDS LIGHTWEIGHT

JOG PANTS

Collegebyxa med resår i midja och öppet benavslut. Tunnare kvalitet med oborstad insida. Fickor i sida. Tear-away label.

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

HE

GR R

AC

HE

BL T JE

AT

HE

R

GR

VY NA P DE E

K BL AC

AT

FÄRGER

HE

FÄRGER

K

CA PRIS 216 kr EY

CA PRIS 124 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CH

64-005 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FR EN

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

358

KIDS CUFFED

JOG PANTS


KIDS JOG PANTS

KID’S TRAINING

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor. Tear-away label.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings för barn med kompression som ger dig stöd och maximal effekt vid träning. Stretchig kvalitet för bästa rörelseprestanda. Bred elastisk midja. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g/m2 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FÄRGER

FÄRGER

NA V

Y

M CA BL

AC K

K AC BL

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

O

CA PRIS 170 kr (Camo Black: 238 kr) EY

CA PRIS 134 kr

PANTS

BARN

359


NY HE T

YOUTH'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designad jacka! Stavanger Jacket är en komprimerbar jacka som är lätt och smidig samtidigt som den håller dig varm. Packa snabbt ner jackan i den egna fickan när den inte används. Yta med vattenavvisande effekt och en andningsförmåga på 1 000 g/m². ART NR AFP-2Y MATERIAL 100% nylon STORLEKAR 5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 år

PH IT RA /G VY NA

AP BLA HI CK TE / GR EY GR

FÄRGER

E

CA PRIS 1161 kr

SIROCCO KIDS Windbreaker med dold huva i kragen. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns även i herr- och dammodell. ART NR JK-950 MATERIAL 100% Tafetta Nylon STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11(140cl), 12-13 (152cl)

N GR LE

GR

BO

TT

AL RE

UL

EE

N EE

LL A TR

GO

YE

LD

GE AN

RE

OR

D

LE PU

AT

RP

OL

L

BL RO

YA

L

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

UE

FÄRGER

OW

CA PRIS 157 kr

CHILDREN'S APRON Klassiskt förkläde för barn med ett brett färgsortiment! Justerbart nackband med tryckknappar. ART NR MATERIAL MÅTT VIKT

PR149 65% polyester, 35% bomullstwill mini: 43 x 53 cm, junior: 48 x 63 cm 195 g

360

DY UN RG

UR

AL

BU

NA T

BR O

W N

PU R

PL

E

E IS UO

KE

LL

Y

TU RQ

BL U

LI

M

E

RO

YA

L

VY NA YE LL OW

GR

OR A

NG E

DA

RK

K AC BL

D RE

HO

T

PI NK

W HI

TE

EY

FÄRGER

E

CA PRIS 117 kr (Junior 128 kr)


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Barnväst i 100% polyesterväv med kardborre. 50 mm breda reflexband runt kroppen och axel. Uppfyller EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 45 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FÄRGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Barnväst med reflekterande kanter för extra synlighet i mörker. 100% polyesterväv med kardborre. 2,5 cm breda reflexband runt kroppen och över axel. Yellow & Orange överensstämmer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

S HI

VI

S VI

YE

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FÄRGER

GE

CA PRIS 45 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Väst som passar perfekt för sportevenemang. Reflekterande kant för extra synlighet, resår med kardborrband i sida för justering och passform. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

EE N

SA

PU

PP H

SK

RP

Y

LE

BL IR E

BL L YA

PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FÄRGER

UE

CA PRIS 55 kr

JACKET / APRON / REFLECTIVE VEST

BARN

361


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size

PU R

PL E

UE BL Y SK

LI M

E

W YE LL O

GE AN OR

GR EE N

D RE HT IG BR

GR EE E BO TT L

KE

EM

LL

Y

ER A

GR

LD

EE

N

N

CL

UE BL

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH IC AS S

PI N

K

FU CH SI A

RE D

GR

AP

BL

RO

GR HI TE

K AC

TE HI W DY BU RG UN

NA VY

EY

FÄRGER

YA L

CA PRIS 48 kr

YOUTH SIZE SNAPBACK ART NR B615 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size CA PRIS 61 kr CK

IA

LA /B TE HI W

SU BL RF AC BL K / UE

CH US /F K AC

BL

BL

AC

K

BL

AC

/B

K

RI

/B

GH

T

LA

CK

RE

D

FÄRGER

JR MORF® ORIGINAL Morf för junior. Morf är en multifunktionell tub i 100% microfiber. Material som ger värme och skydd från kyla, vind och fukt, samt verkar svalkande och skyddar mot solens strålar. ART NR B900B MATERIAL 100% polyester, microfiber STORLEK One-size

362

LI

M

E

GR

GE OR AN

BL UE RF SU

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

EE N

CA PRIS 29 kr


JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

IA

CL AS SI C

BR

IG

FU C

HT

HS

RO

NA V FR

EN CH

K AC BL

YA

Y

FÄRGER

L

CA PRIS 39 kr

JUNIOR SNOWSTAR BEANIE Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik. ART NR B450B MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

BR OF IGH F T W RE HI D TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

SU OF RF F BL W U HI E TE /

FÄRGER

FR LI ENC GH H T NA GR V EY Y /

CA PRIS 55 kr

REFLECTIVE

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE Dubbelstickad mössa med tofs och uppvik för barn. Tofsen har reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Rebrandable. ART NR B406B MATERIAL 100% akryl STORLEK One-size

GR EE BO

TT

LE

DY RG UN BU

HT IG BR

TR U

E

PI

NK

RE D

L RO YA HT IG BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FÄRGER

N

CA PRIS 88 kr

ACCESSORIES

BARN

363


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Långärmad GOTS-certifierad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning i benen för enkel på- och avtagning. ART NR BZ30 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE PO W

FU

CH

SI A

BL U Y ST

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

364

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FÄRGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 149 kr


BABY BODYSUIT Kortärmad babybody i mjuk och stretchig interlockstickad bomull, varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning. ART NR BZ10 MATERIAL100% bomull (Camoflauge Green, Cobalt Blue, Lavender, Mint, Orange, Fuchsia, Organic Natural, White, Black, Surf Blue: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finns i färgerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FÄRGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS FÄRG 116 kr

BABY

BARN

365


BABY HOODIE Barnhood med hel dragkedja. Borstad insida. ART NR BZ32 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 251 kr

BABY SWEATPANT Sweatpant för barn med mjuk, borstad insida. ART NR BZ33 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 162 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece för baby. Full zip fram och borstad insida och flatsömmar för komfort. Kängurufickor fram och extra långa muddar i ärmar och ben för att kunna vikas ner varefter barnet växer. ART NR BZ25 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VIKT 250 g/m² STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader, 2-3, 4-5 år

366

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FÄRGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 309 kr


BABY T Baby t-shirt med nickelfria knäppen på axel för enklare på- och avklädning. Tillverkad i 100% bomull,varav några i helt organisk GOTS-certifierad bomull. ART NR BZ02 MATERIAL 100% bomull (Black, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, Kelly Green, Surf Blue White innehåller 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull och 15% polyester, Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STORLEKAR 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 månader, 2-3 år* (*0-3 och 2-3 år* endast i utvalda färger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FÄRGER

C

CA PRIS VIT 98 kr CA PRIS FÄRG 103 kr

BABY

BARN

367


BABY T-SHIRT Baby t-shirt LABEL FREE, utan varumärke. T-shirten har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST105 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL UE LI

GH

RO

T

K AC BL

W

HI

TE

FÄRGER

SE

CA PRIS 59 kr

BABY BODY LS Babybody LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har långa ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

CA PRIS 75 kr

368

RO SE

BL LI

GH

T

K BL AC

W

HI

TE

UE

FÄRGER


BABY BIB Haklapp/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

NK

RE D

PI R DE W PO

BU

DU

BB

LE

ST Y

GU

BL

M

UE

PI N

Y NA V L CA NA UT I

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

W

HI

TE

FÄRGER

K

CA PRIS 82 kr

BABY BANDANA BIB Vändbar skarfs/dregellapp för baby med knäppe i nacke.

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 månader)

ER TE PI / PO NK W D

ED /R

W

HI

TE HI W

TE / GR HE EY AT H W

HI

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W

HI

TE

/B

LA

CK

FÄRGER

ER

CA PRIS 80 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalrandig mössa med små öron tillverkad i mjuk och stretchig ekologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIAL 100% organisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92% organisk bomull, 8% viskos) VIKT 200 g/m² STORLEKAR One size

UT WH IC ITE AL / NA VY NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

FÄRGER

OR GA N / M IC OC NA HA TUR AL

CA PRIS 83 kr

BABY

BARN

369


STORLEKSTABELL FÖR SKJORTOR HERRAR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kragstorlek

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Bröstmått

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kragstorlek

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

LEVERANSER Om ordern läggs innan kl. 12.00 skickas den från vårt lager samma dag, annars skickas ordern följande dag. Tillfälligt slutsålda varor tar vi hem från vårt europalager. Normal leveranstid från Europalager är 5-7 dagar. *Vi reserverar oss för att produkter kan vara slut i lager eller restnoterade. Leveranstiden kan då bli något längre.

PRISER Samtliga priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser och gäller tills vidare. Fruit förbehåller sig rätten att göra prisförändringar utan visering hänförliga av valutaförändringar. Med reservation för slutförsäljning. Kostnader för eventuell bearbetning. Moms och frakt tillkommer. Lokala prisvariationer kan förekomma. Notera att nyansskillnader mellan verkligt och på bild återgivet plagg kan förekomma. Med reservation för eventuella tryckfel. Priserna gäller vid köp av minst 25 styck.mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se