Fruit katalog 2016 swedish

Page 1

2016

mantis2016

NOGA UTVALD DESIGN OCH KVALITÉ Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet.


VÅRA VARU MÄRKEN NYHET! Regatta är idag ett av Europas ledande varumärken när det gäller design och teknikalitet inom marknaden för ytterkläder. Regattas reklam- och företagssortiment ger hög ”street style” till den kommersiella marknaden. Vi är stolta över att ha Regatta Professional- och Standout som del i vårt sortiment! NYHET! Färgklicken Asquith & Fox är varumärket som sticker ut! Pikéer och chino’s i modern passform, allihop i en bred färgskala.

NYHET! Hos 2786 hittar du färgstarka jackor i ”fashionstyle”. Ett varumärke som andas nutid och framtid på samma gång.

NYHET! Bella + Canvas från Kalifornien, USA, erbjuder t-shirts och sweatshirts i bland annat Triblend. Ett tyg som vävs av tre trådar i olika nyanser, vilket gör plagget melerat på ett nytt sätt. NYHET! Austraulienska Crumpler är varumärket som tillgodoser både kvalitet och funktion. Väskorna är designade för att vara praktiska med hög modekänsla. Nästan alla väskor har många fickor och vadderade fack för dator och surfplatta.

4


Fruit of the Loom har tillverkat textilier sedan 1851, det är mer än 160 år av erfarenhet inom textilbranschen. Fruit of the Loom tillverkar baskonfektion där varumärket står för trygghet när det gäller form och färg. 1902 i Alexander City Alabama, USA startade Benjamin Russell produktionen av textilier. Russell är idag känt för sin fokus på hög kvalitet och i katalogen hittar du ett brett utbud av produkter med inriktning på skjortor, stickade tröjor, sweats, hoods, T-shirts samt jackor. All We Do erbjuder prisvärda produkter med bra passform. Sortimentet är uppdelat i ett Hood-sortiment; Just Hoods by AllWeDo med sweatshirts och hoodar i många färger och kombinationer samt ett funktionssortiment; Just Cool by AllWeDo där materialens fukttransporterande förmåga står i centrum. 1977 i British Colombia, Kanada började Blake Annable tillverka tekniska kläder. Idag är Stormtech känt för mycket hög kvalitet och design. Plaggen är utvecklade och testade i Kanadas tuffa klimat. Man använder sig av de främsta materialen för att kunna möta de hårda krav som väder och vind ställer på ett plagg. Bag Base erbjuder ett av Europas färggladaste väsksortiment. Söker man prisvärda produkter som står för design och kvalitet så har man här hittat rätt. Beechfield levererar kepsar, mössor, halsdukar och handskar som passar alla smaker. Materialen och stilarna varierar för att kunna tillgodose de högt ställda kraven som de olika årstiderna ställer. Väskor med kvalitet och funktionalitet. Quadra erbjuder en stor variation av väskor för sport, shopping och business. Prisvärda väskor för att bära ert budskap. Med 28 färger i kollektionen kan vi tillgodose de flesta behov. Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C. Mantis har satt fokus på etisk och ekologisk produktion sedan starten 2000. Idag har företaget vunnit priser för sitt engagemang och sina produkter. Här hittar du en rad produkter med ekologisk bomull producerade i en kedja av Fair Trade företag. Hos Mantis hittar du även barnprodukter under varumärket Babybugz. De flesta produkter är tillverkade i ekologisk bomull och i många storlekar. Med Atlantis kan vi erbjuda ett brett sortiment av kepsar och mössor. Modeller med hög modegrad finns i lager och i kombination med en stor flexibilitet i specialproduktion ger det goda möjligheter att hitta en lösning för alla kunders skiftande behov. Med LABEL FREE-produkter har du möjlighet att sätta ditt eget varumärke direkt i plagget. Kläderna du köper har endast en neutral storleksetikett i nacken och du kan själv addera ett tryck eller en etikett.

5


ÖKO-TEX

WRAP

FWF

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

(Worldwide Responsible Apparel Production)

Fair Wear Foundation

Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom och Russell är ÖkoTex Standard 100-godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av phvärde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas godkännande.

Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/ AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas

THE FRUIT CODE Fruit of the loom Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället, och har höga krav på kvalitet. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code – en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och alla deras samarbetspartners. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt.

ETHICAL COTTON Fruit of the Loom Fruit of the Loom är stolta över att bara använda den bästa råbomullen. Rättvisa och mänskliga rättigheter är också väldigt viktiga för Fruit of the Loom. Därför används endast etiskt producerad bomull och aldrig någonsin bomull från Uzbekistan – där brott mot mänskliga rättigheter är vardag. Det är också ett krav som företaget ställer på sina underleverantörer. Majoriteten av bomullen köps från USA vilket garanterar kvalitet, trygghet för alla och spårbarhet.

B&C

WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

Fair Wear Foundation (FWF) är en oberoende, ej vinstdrivande organisation som arbetar med företag och fabriker för att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin. Organisationen är verksam i en rad länder i Europa, Asien och Afrika.

BSCI

GOTS

The Business Social Compliance Iniative

Global Organic Textile Standard

Mantis

GOTS ® (Global Organic Textile Standard) märkning är en garanti för den ekologiska statusen på produkten; från skörden av råbomull till den slutligt förpackningen är utförd på ett miljövänligt sätt och med socialt ansvarstagande.

BSCI är en icke kommersiell organization som arbetar för förbättringar av arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Arbetet genomförs med inspektioner med BSCI base code som

Mantis

SAI

FAIR TRADE

Social Accountability International

Beechfield Brands

Mantis

Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

SAI arbetar för bättre arbetsförhållanden genom den egna ”SA8000 standard for decent work”, ett verktyg för att implementera goda arbetsförhållanden i en rad länder och


VI TAR ANSVAR! ”Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten.”

Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Ett gott exempel är Fruit of the Looms fabriksanläggning i Marocko som är speciellt designad för att vara så energieffektiv som möjligt både ur miljösynpunkt och för arbetarnas säkerhets skull. Under åren så har flera av våra kunder besökt fabriken i Marocko. Detta har varit väldigt uppskattat, då man fått se processen och arbetsmiljön på nära håll. Fruit of the Loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga. Genom dagliga kontroller och mätningar på processer utvecklar man nya möjligheter för att reducera energiåtgång och öka effektiviteten. Som till exempel att återanvända värme och energi under processens gång. Samtidigt jobbar Fruit of the Loom hårt för att minska avfallsmängden. De reducerar mängden bomullsavfall och återanvänder bortsorterade fibrer. Personalen utbildas för att få kunskap om återvinningsmöjligheterna, samt ett brett samarbete med företag som kan ta hand om spillmaterial på ansvarsfulla sätt, gör fabriken i Marocko till ett glänsande exempel för vad Fruit Distribution står för.

7

7


PRIVATE NO Private Label ger dig möjlighet att stärka varumärkets identitet och samtidigt skapa en helt unik produkt. Vi har inga krav på volym, ger dig stor flexibilitet i valet av produkter och levererar snabbt.

LABEL Byte av etiketter. Med hjälp av våra sömmerskor kan vi hjälpa dig att skapa helt unika produkter med ditt företag eller dina kunders identitet. Private label-produkterna ligger i vårt befintliga lager och därför ställs inga krav på volym. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta av våra produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs ”in house” och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek. Etiketterna producerar vi genom samarbetspartners, men det går givetvis också bra att skicka egna etiketter till oss. Vill du inte ha någon etikett alls på din produkt så hjälper vi dig även att ta bort dem, utan att sätta dit en ny. Ditt plagg blir då, No Label. Hur går det till? Du skickar underlag för etiketter och placering till oss. Efter godkänt korrektur producerar vi, genom samarbetspartners, din etikett. Därefter plockar vi produkten från vårt lager och ger den till våra sömmerskor. Vanligtvis sprättar de upp sömmen, tar bort den ursprungliga etiketten och ersätter den med din (kunds).

8


9


10


INNEHÅLL PIKÉ

Välj mellan hela 50 färger hos nya Asquit & Fox

CHINO´S

Byxor och shorts i bred färgspektra

12 44 65 66 100 104 128 146 188 190 216 229 240

T-SHIRTS

Spana in nya varumärket Bella + Canvas och deras triblend kvalité på sida 36-37.

SWEATSHIRTS

Stor variation och valmöjlighet.

STICKAT .

SKJORTOR

Klassikerna som alltid behövs.

SPORT

Kläder för sport och fritid.

JACKOR & FLEECE

Funktion eller inte? Här finns något för alla.

UNDERKLÄDER VÄSKOR

Kolla in nya varumärket Crumpler, sid 212.

MÖSSOR

Stickade o vävda mössor.

KEPSAR

Sportkepsar hittar du på sidan, 236.

BARN

T-shirt, sweat, mössor mm.


T-SHIRTS 12 T-SHIRTS


FAVORIT! BARN Sida 241

BARN Sida 241

61-372 LADY-FIT VALUEWEIGHT T

61-036 VALUEWEIGHT T

Dam T-shirt med kvinnlig passform. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka.

Fruit of the looms bästsäljare. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. 61-036 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL Alla färger; S-5XL Endast i White, Navy, Heather Grey, Black ART NR MATERIAL

EY GR R

AS

HE AT HE

UE SK RE

D

PI LI

GH

T

CH S FU

AL TU R

OW LL

NA

YE

EN GR E E TL

EN GR E

LL Y KE

38 BO T

ER LO W NF

VE IC

AS S CL

60

47

OL I

E AT OL

BL Y

RE AZ U

RO

IA

NK

40

K2

SU

OR

59

OC CH

H

IT E AP H GR

T GH LI

UE BL L YA

NA UN DY RG BU

GE AN

RE K BR IC

AK I

93

YT

52

34

CQ

KH

E TL

ZU

VY

NA VY EP DE

LE RP PU

44

3M

94

51

57

41

D

GR EE N

N EE Y

LL KE

CK

TE HI W

NA V EP E PL AN GE OR

RE D

32

BX

38

GL

BL UE

36

DE

Y SK NK

PI T

3O

LI

GH

FÄRGER

PE

44

GR

OW YE LL

PU R

E AZ UR

YA RO

A SI CH FU

47

K2

49 kr

AZ

PE

40

52

CA PRIS

Y

EY GR R HE

YT

BL

UE BL L

VY NA

UN DY RG BU

SU

NF

LO

W

ER

34

AZ

UE

ZU

57

41

AT HE

LI GH

51

94

BO T

32

T

BL

W

HI

AC

K

TE

GL

BL

36

HI TE

3O

AP

FÄRGER

GR

49 kr

UE

CA PRIS

BL A

61-372 100 % bomull (Heather grey: 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL ART NR MATERIAL

T-SHIRTS 13


BARN Sida 243

61-412 SOFSPUN T

61-414 LADY FIT SOFSPUN T

T-shirt med modern passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad.

T-shirt med feminin passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

E BL U L RO YA

DE EP

ER

EE N

47

GR Y LL KE

NF

LO

W

GE AN OR

D RE

NA VY

EY GR

K

HE

34

44

IA HS FU C

51

AZ

SU

L RO YA

GR LL Y KE

40

N EE

ER W

94

36

HE R

3O

AT

FÄRGER

W

BL UE

VY P

55 kr

57

47

SU NF LO

GE AN OR

D RE

DE E

34

44

A FU CH SI

14 T-SHIRTS

NA

GR HE HE

BL

40

57

51

AZ

R

AC K

TE HI W

EY

94

36

AT

3O

CA PRIS

BL AC

CA PRIS 55 kr

TE

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) 2 VIKT VIT 160 g/m 2 VIKT FÄRG 165 g/m STORLEKAR S-XXXL

61-414 100 % bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

HI

ART NR 61-412 MATERIAL 100 % bomull (Ash 99% bomull,

FÄRGER

BARN Sida 243


61-412 SOFTSPUN T & 61-414 LADY FIT SOFSPUN T

T-SHIRTS 15


Products shown: SS048/SS060/SS088 16 T-SHIRTS


NYHET! BARN Sida 242

BARN Sida 242

61-082 SCREEN STARS ORIGINAL T

61-420 LADY-FIT ORIGINAL T

Prisvärd T-shirt. Lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka.

Prisvärd T-shirt i dammodell. Lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka.

EY

UE BL

R

Y SK

LE PU RP

BL UE UR E AZ

E NG N

BO

TT L

E

GR KE

LL

Y

E M

E

LI

GR

EE

N

38

EE

BR

OR A

IC K

D RE

FU CH YE

RE

A

D

44

47

LM LL OW

ER W LO NF SU

HE AT HE

YA RO

BX

SI

UN RG BU

K2

59

GR

HI TE

T LI GH

UE BL L

VY NA

EP DE DY

40

YT

PE

ZU

VY NA

LE RP GE AN OR

EN LE

BO TT

51

57

34

94

GR AP

K AC BL

UE

E W

32

IV OL

OL

C

C

CL

AS

SI

SI AS CL

GL

36

GR E

EE

N

38

GR Y LL KE

3O

41

D RE IC BR

E M LI

OW

K

D RE

HS FU C

SU NF

FÄRGER

IV

E

59

43 kr

BL

AZ

44

47

LM

YE LL

LO

W

ER

K2

PU

L YA RO

BX

IA

ND RG U BU

34

CA PRIS

AZ

UE BL

VY NA

40

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

61-420 100 % bomull (Heather Grey: 97% bomull, 3% polyester) 135 g/m2 145 g/m2 XS–2XL

SK Y

PE

Y

57

EY GR

HE A

ZU

VY NA EP DE

41

YT

ER

GR

51

32

BL UE

AZ

94

T GH LI

W

BL

AC

HI T

K

E

GL

TH

36

UR E

3O

E

FÄRGER

IT

43 kr AP H

CA PRIS

ART NR MATERIAL

HI T

61-082 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL

T-SHIRTS 17


61-200 FITTED VALUEWEIGHT T

61-038 VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T

Figurnära T-shirt för herr och dam. Sidosömmar för en tight och modern passform. Tunnare halslinning i bomull/lycra.

Långärmad T-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/ lycra.

UE BL

VY

L YA RO

HE RE

D

OL

40

NA

K BL

W

DE IV

E

59

51

AZ EP

HI

NA EP

94

36

Y

3O

DE

FÄRGER

GR E

69 kr

AT HE R

CA PRIS

AC

VY

EY GR

LL

Y

GR

GE AN OR

RE D

BL L YA RO

18 T-SHIRTS

N

47

SI C

44

UE

40

AZ

CL AS

LI

51

94

EE

AC BL

PH IT

K

TE W HI

E

GL

36

HE AT HE R

3O

KE

FÄRGER

GR A

49 kr

GH T

CA PRIS

61-038 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL

TE

61-200 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL


61-212 AMERICAN HEAVY COTTON T

61-044 SUPER PREMIUM T

T-shirt i 195 grams bomull.

T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bomull/lycra. Tål tvätt i 60°.

36

94

GR

HI

XW

LI

51

UE BL Y

EE

ER

TT

LE

GR

W LO NF

CQ E AT CH

OC

OL

AK I KH

OL C SI AS CL

SK

RO

GE OR AN

RE D

RG UN BU

3M

IV

E

59

38

N

NA

34

44

DY

40

SU

41

YA L

VY

NA DE

EP

LL

AS H

OW

VY

BL UE

YT

BO

32

AZ

HE R HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

AP

K AC BL

W

93

K2

GL

EY

3O

TE

FÄRGER

TE

E BL U

65 kr

RO YA L

HE

CA PRIS

YE

OR AN GE

RE

51 VY

AC BL

HI W

44 D

40

32 NA

EY

94 K

TE

36

GR

3O

R

FÄRGER

HE

55 kr

AT

CA PRIS

61-044 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester. VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S–3XL* (3XL endast tillgänglig i White, Black, Navy, Heather grey) ART NR MATERIAL

HI

61-212 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S–3XL ART NR MATERIAL

T-SHIRTS 19


155F LADIES SLIM FIT T

T-shirt med modern passform i herrmodell. Slim men inte för tight.

T-shirt med modern passform i dammodell. Slim men inte för tight.

RO YA L

Y

BR IG H

CH FR

T

NA V

PI Y CA

FU

ND

CH S

LE RP PU

SK

Y

UO IS RQ TU

IA

E

NK

RD FO

LI G

51

52

57

K2

AL

LM

E TT L BO

E PL AP

E M LI

LL O YE

GE AN OR

AS CL

EE N GR

EE N

W

D RE C SI

E PL AP

E M LI

LL O YE

GE AN OR

W

D RE C SI AS CL

PE

44

GR E TT L BO

20 T-SHIRTS

32 EN

W

HI

RO HT IG NK PI Y ND

FU

CA

40

AL

LM

YT

38

38

94

36

OX

30

HT

FÄRGER

TE

YA L

Y

55 kr

BR IA

LE PU

RP

Y SK

K2

44

CA PRIS

65

52

57

IS E UO RQ TU

40

51

CH EN FR

LI G

PE

CH S

TE HI W

YT

65

32

NA V

94

36

RD

30

FO

FÄRGER

OX

55 kr

HT

CA PRIS

155F 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS–XL

BL AC K

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

BL AC K

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155M MEN’S SLIM FIT T


BARN Sida 245

150M LIGHT WEIGHT T T-shirt i ringspunnen kammad bomull. ART NR 150M MATERIAL 100 % ringspunnen bomull VIKT VIT 145 g/m2 VIKT FÄRG 150 g/m2 STORLEKAR S–2XL CA PRIS 49 kr FÄRGER L YA

VY

RO HT IG BR

NK CA ND Y

PI

A

E PL AP

E M

OW LL YE

GE AN OR

CH SI FU

PU

SK

RP

Y

LE

E IS UO RQ TU RE D C AS SI CL

AL

BO TT

LE

GR

EE

N

38

52

LM

K2

51

CH

57

PE

44

40

EN FR

LI GH

T

BL

OX

AC K

E HI T W

YT

65

32

NA

RD

94

LI

36

FO

30

T-SHIRTS 21


TU002 EXACT 150 T-shirt i förkrympt ringspunnen bomull. Tubstickad. TU002 100 % bomull (Sport Grey 85%bomull, 15% viscose). VIKT 145 g/m2 STORLEKAR XS-4XL*, (*XS, 3XL och 4XL endast tillgänglig i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green och Gold. ART NR MATERIAL

TL

GR T UE BL YA L RO

IS E

BL UE

RQ TU RE

AL

TU

YT

UO

IS E UO RQ

OL AT

RE

BL U DI

GH

VA

T

NA

LI

49

L

BL UE

65

AZ U

E

VY

51

NA

VY

H AS

50

ZU

SP OR

RK DA

FN

EY

AC K BL

K BL AC

32

94

SK Y

93

CG

23

GR EY

36

3O W HI TE

PE

Y

CH FU

RG

GE

RE D EP DE

RA US

ED

SI A

UN D

LE

44

D

SP

L RA CO

CR

40

BE

RR Y

55

BU

US

PU

ED

RP

VI O

M NI DE

BN

57

41

LE T

73

RE

BH

OR AN

FÄRGER

45 kr 49 kr

US ED

CA PRIS VIT CA PRIS FÄRGAD

OW

33

LL

W

SA

YE

LO YE L

GO

AP RI

LD

CO

T

OR

ND

K2

AP

US

ED

PA

OW

EE

BR AR BE

LE TT BO

ED US

GR

AS

GR

18

N

N

38

AB

I

80

Y LL

TU NA

KH

22 T-SHIRTS

RA L

60 AK I

3M

KE

PI S

TA

CH I

O

EE N

47

W

KI


TU004 EXACT 190 /MEN

T-shirt i medium fit passform, förkrympt ringspunnen bomull. Smal linning och sidsömmar.

T-shirt i förkrympt ringspunnen bomull med crew neck 1x1 rib. Tubstickad.

TW041 100 % bomull 185 g/m2 XS-2XL

SI A

57 CH

BL

EY GR

GR

T

C

OR

FI CI

SP

E BL U

G IN IM

SK Y

M

L

SW

SI A FU

RG

CH

YA RO

E PU

IN DI G

YT

57

41 RP L

O

RQ TU

PO O

UE BL

UE A DI V SE

UO I

PE

PI

XE

L

L

SC

BL

VY NA

AS H UE BL E

PA

51

74

94

UN DY

TL

PT

ST ON

RK DA

US

32

SB

GR EY

CK BL A ED

BL

AC K

W HI TE

93

EY

XW

CG

23

BU

36

3O

GE AN

SU

NS

ET

OR

GE OR AN

RE D

W

CH O

BR O

LM E M LI L XE PI

LE BO TT

CO LA TE

N

I AK KH N

38

GR EE

NA N

CQ

18

EE KE L

LY

GR

GR C FI CI PA

PA

K EL PI X

D

47

EE

N

N

49

3M TU RA L

60 SA N

LD GO

TM

44

PI N

PI CI PA

33

AP

40

11

FI C

RB ET SO

NK

52

53

EE

FÄRGER

49 kr

GR

CA PRIS

M OS S

UE

51

TU004 100 % bomull 185 g/m2 XS-4XL* ( *XS endast tillgänglig i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green och Gold. *3-4XL tillgänglig i White, Black, Navy, Red och Sport grey)

FU

40 AC K

W

HI

TE

36

YA L

3O

RO

FÄRGER

D

85 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

RE

CA PRIS

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW041 EXACT 190 TOP/WOMEN

T-SHIRTS 23


ST306 MENS TEE T-shirt med rund hals, smala ärmar och tunn ribbad krage. Tightare passform i längre modell. Dubbelstickningar och sidsöm. ST306 100% bomull (Oxford Grey: 85% bomull och 15% viscose). 165 g/m2 STORLEKAR S-2XL ART NR MATERIAL VIKT

RK

OX

BL

NA

AC

HI W

AZ VY

EY

94 K

TE

36

DA

3O

GR

FÄRGER

RD

89 kr

FO

CA PRIS

ST205 LADIES FASHION Dam T-shirt med smala ärmar och rund halslinningmed tunn Lycra-rib. Nackband, dubbelstickningar och sidsöm. Längre i modellen. ST205 100% bomull (Oxford Grey: 85% bomull och 15% viscose) VIKT 165 g/m2 STORLEKAR XS-XL ART NR MATERIAL

NA RK DA

CK

OX

24 T-SHIRTS

AZ VY

94 BL A

W

HI TE

36

EY

3O

GR

FÄRGER

D

79 kr

FO R

CA PRIS


61-398 LADY FIT VALUEWEIGHT V-NECK T

61-066 VALUEWEIGHT V-NECK T

V-ringad dam T-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra.

V-ringad T-shirt med halslinning i bomull/lycra.

VY

EY

NA

GR

P

R HE AT HE

DE E

IT AP H

LI

GE AN OR

RE

D

UE E AZ UR

YA RO

44

GR EE

ER

KE

LL

Y

OW NF L SU

AZ

N

47

BL

UE BL L

VY NA

LO

34

40

ZU

51

W

ER

32

94

GR

W

E

GL GH T

E

36

RO

DE

YA

EP

3O

L

NA

BL U

VY

EY GR R

FÄRGER

NF

PI NK T LI GH

SI A CH

51

34

40

52

RE D

57

AZ

HE AT HE

W

BL AC

K

HI TE

94

55 kr

SU

36

3O

FU

FÄRGER

CA PRIS

AC K

CA PRIS 55 kr

BL

bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

61-066 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL

HI TE

ART NR 61-398 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: 97%

T-SHIRTS 25


61-026 SHORT SLEEVE BASEBALL T

T-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra.

T-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra.

D RE HI TE /

UE

/R TE HI

WM W

OY

AL

BL

NA VY EE P

/D

W

ER

AW

TE HI

HI W

EL /K E

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

W

EE N

AM

HI T

WE

W

LA /B HI TE

HI T

WK

W

26 T-SHIRTS

WF

TE / GR HE EY AT H

TH

CK

FÄRGER

GR

D

65 kr

W

OY /R

CA PRIS

E/

AL

RE

UE BL

NA

WM

61-026 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

LY

W

HI

TE

/B HI TE W

AW

P

LA

WE

TE

TH

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

HI

FÄRGER

W

79 kr CK

CA PRIS

VY

61-028 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

/D EE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

61-028 BASEBALL LONG SLEEVE T


3200 UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE Unisex Baseball T-shirt med 3/4 ärm med raglanskärning.

NYHET!

ART NR 3200 MATERIAL 52% bomull, 48% polyester.

(Triblendfärger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VIKT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 149 kr, Triblend 229 kr

LT

W

UE BL N EO /N

TE HI

N LY

EL /K

GL 40T

G TR REY IB / R LE E ND D

CH WH AR IT E TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

8710

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

HI

TE

TE HI W

H YE ITE/ LL N OW EO N

WK

EE

L YA RO E RU /T

TE HI OR TE/ AN NE GE ON

30 09

GR

W

/D

EN

30 51

HI W

W

HA /A

TE HI

TE HI W

W

/N TE

HI W /R TE W

HI

NK PI N EO /N

TE

GL 32T

HI

WTF

SP

EY GR K

/D

TE HI W

30 12

IM

30 13

Y AV ED

W H HE ITE AT / D HE EE R P

30 BH

W

30 40

30 87

AR

30 11

LA

30 32

30 GL

/B

30 29

BL A HE CK AT / D HE EE R P

30 36

B W L AC HI K TE /

36 29

36 30

CK

FÄRGER

T-SHIRTS 27


61-098 VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST

61-376 LADY-FIT VALUEWEIGHT VEST

Herrlinne med halslinning i bomull/ lycra.

Damlinne med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra.

AZ EP DE

D RE

NA VY

40

GR

EY

94

36

R

3O

HE

FÄRGER

AT

45 kr

HE

L YA

EP

CA PRIS

BL AC K

BL

VY

UE

51 RO

HE

28 T-SHIRTS

AZ NA

K BL AC

TE W HI

RE

D

40

EY

94

36

DE

3O

GR

FÄRGER

R

45 kr

AT HE

CA PRIS

61-376 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL ART NR MATERIAL

W HI TE

61-098 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL


NYHET!

3480 UNISEX JERSEY TANK

Damlinne i 100% bomull med djup halslinning och s.k brottarrygg.

Unisex-Linne med modern passform och rundad hals. Finns som enfärgad och med kontrastfärg i hals och ärmringning.

TW262 100 % bomull 120 g/m2 XS–XL

L

RC TR OA IB LLE BL ND AC K

CH A

YA RO E

W YE

ON

TR

D

IB

LL O

LE N

D

12 NE

BL

RE D

UE

RE

TR I

40T

GR EE

N

TR IB LE

ND

47T

51 TR U

NA

VY

HL ET /B IC LA HE CK AT EN BL

UE BL ON NE EE N

10

51T

AC HE K/ AT ATH HE L R ETI C

BL

40

AT

25T

09

87 10

BL

K AC

/B L TE

32

R HE

94 36

D

W

HI

W GR

EY

TR

IB

LE

ND

GLT

36 94

TR U TR E R IB O LE YA ND L

36

AC

K

30 36

HI

TE

30

GR

FÄRGER

89 kr 109 kr

ON

CA PRIS CA PRIS TRIBLEND

NE

D

SI A

TE HI

AC K BL

40

57

RE

51

3O

CH

36

FU

FÄRGER

L

75 kr

3480 100% bomull. (Ahtletic heather 90% bomull, 10% polyester) Neonfärger 52% bomull, 48% polyester. Triblendfärger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon VIKT 140 g/m² (Neon 120 g/m², Triblend 130 g/m²) STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

RO YA

CA PRIS

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW262 PATTI CLASSIC TANK TOP

T-SHIRTS 29


INNEHÅLLER

INNEHÅLLER

ELASTAN

61-384 LADY-FIT LONG SLEEVE CREW NECK T

61-382 LADY-FIT V-NECK T

Långärmad damtopp med stretch för maximal komfort och passform.

V-ringad damtopp med stretch för maximal komfort och passform.

52

D RE

GH

T

PI

NK

40

LI

30 T-SHIRTS

YT

57 A SI CH FU

SK

Y

BL

UE

VY

K

AC K

AZ

36

NA

3O

EP

FÄRGER

DE

W

HI

TE

36

AC

3O

109 kr

BL

FÄRGER

CA PRIS

HI

139 kr

61-382 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

W

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

TE

61-384 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

ELASTAN


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU FLER T-SHIRTS

INNEHÅLLER

ELASTAN

61-378 LADY FIT CREW NECK T Damtopp med stretch för maximal komfort och passform. ART NR 61-378 MATERIAL 95 % bomull, 5% elastan VIKT VIT 200 g/m2 VIKT FÄRG 210 g/m2 STORLEKAR XS–2XL CA PRIS 109 kr FÄRGER A SI

UE BL Y

NA

VY

SK

BL

EP

AC K

TE HI W

52

57

YT

FU CH

AZ

36

DE

30

D RE

LI

GH T

PI NK

40

T-SHIRTS 31


BARN Sida 245

165M MEN’S HD TEE

165F LADIE’S HD TEE

Högkvalitativ T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett.

Högkvalitativ T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett.

L

G5

M

M

M AR

M

AR

AR

L

24

EE

N

W LL O YE

L

PU R

BL U

E

PL E

M R LV E SI

AR L

AR

M3

GR

L

P2

AR

AR L M EY AR L M

M NK PI

3C

RM AR L

L AR M

EE N GR

GR

W HI

BL

UE

TE

L M AR

M

S7

GY

M

30

L

FÄRGER

RA

115 kr

CO

CA PRIS

L

165F 65% polyester/ 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

RE D

L

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

PC

AR W

L RA CO

G5

M

AR M

AR M D RE

M3

RP LE

M

L

24

L

AR L M

LV ER SI

3C

RM

NK PI

32 T-SHIRTS

AR

L GR E

Y

TE W HI

PC

P2

AR

S7

GY

L

30

PU

FÄRGER

LL O

115 kr

YE

CA PRIS

L

165M 65% polyester/ 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² S-2XL

M AR

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

BARN Sida 245


Products shown: J165F/J167F/J165M/J166G/J165B/J166B/J166F

T-SHIRTS 33


NYHET!

167M MEN’S LONG SLEEVE HD TEE

167F LADIE’S LONG SLEEVE HD TEE

Högkvalitativ långärmad T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett.

Högkvalitativ långärmad T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. Funkar utmärkt till sublimeringstryck. Utan nacketikett.

L

G5

M

M AR

AR

L

EE

N

W LL O YE

L

PU R

BL U

E

PL E

M

M

AR L

AR

M3

GR

L M R

LV E SI

M D RE

24 AR

AR L

AR L NK PI

P2

AR

AR L EY GR

3C

RM M

M AR L N

M

E

BL

PC

GR EE

AR M LL OW

S7

GY

M

30

L

FÄRGER

RA

159 kr

CO

CA PRIS

L

167F 65% polyester/ 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

HI T

L M AR UE

PL E PU R

L

24 YE

ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

W

L

G5

AR

M3

M

AR M

M D RE

P2

AR

AR L

AR L M

LV ER

3C

RM

NK PI

34 T-SHIRTS

SI

GR

EY

E HI T W

PC

L

S7

GY

M

30

L

FÄRGER

RA

159 kr

CO

CA PRIS

L

167M 65% polyester/ 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL

M AR L

ART NR HERR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR

NYHET!


mantis M104 TLC MEN´S ORGANIC FAVOURITE T T-shirt i GOTS® certifierad bomull. 1x1 cm crew neck. ART NR M104 MATERIAL 100% organisk bomull VIKT 150 g/m² STORLEKAR S-XL CA PRIS 149 kr FÄRGER 60

M O GR FL EE AU N GE

CA

TU

RA L

3M

NA

VY

AC

K

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

T-SHIRTS 35


NYHET!

NYHET!

3001 UNISEX JERSEY SHORT SLEEVE TEE

6004 WOMEN’S THE FAVORITE TEE

Unisex T-shirt i modern passform och rund hals. Tillverkad i kammad kvalitets Ring-Spun Bomull.

Lite längre dam T-shirt med feminin passform och rundad hals.

ART NR 3001 MATERIAL 100% bomull (Ash -99% bomull,

ART NR 6004 MATERIAL 100% bomull. Heather färger

1% polyester) Heather/Blend färger 52% bomull, 48% polyester (Ath.Heather -90% bomull 10% polyester) VIKT 140 g/m² STORLEKAR XS-2XL

52% bomull, 48% polyester (Ahtletic Heather 90% bomull, 10% polyester) VIKT 140 g/m² STORLEKAR S-XL

CA PRIS 95 kr

CA PRIS 81 kr FÄRGER R HE AT

32 NA

VY

HE

Y LL KE

OW YE LL

D RE

TL

47

AL

M

BE

AR

RR

OO

Y

N

40

TE

DA

AT

RK

HL

ET I

GR

C

EY

AC K

M TE A GE AN OR N

55

K2

L RA CO E OL AT OC CH

41

PU

RO E TR U

44

BR OW

ST

RP LE

YA

L

81

94

HE

AT

HE R

23 BL

W

HE AT

N OO AR M GE AN OR RE FO HE A

N BR OW

AL

CQ

R

ST RE

TH E

N

18 TE

HI

HE R

VY E RP L PU

L RA CO FO

HE AT

T

36

BN

HF

BR

OW

TM

IN M R HE AT

NA VY

GH T

NA M TE A

PI FT SO HE R

ER

TL

30

51

41

44

NK

RE D ER EE N

HW

HE

AT H

ER TH HE A

BN

GR

LL OW YE

Y LL KE

36 T-SHIRTS

CD

HM

KE

LL

Y

HK

HE

47

NI HE AT

TR

HE AT H

RE

D

CA ER AT H HE

HG

HE

AT HE GO R Y LD EL

LO

HY

UE R

RO UE

R HE AT HE NA L

K2

28

RD I

40

81

BL

YA L

TE A EP DE

TE EP DE

HE R HE AT

HB

W

HC

24

32

M

HE AT H

51

L

K DA R

LE

TI

GR

C

EY

TE HI W

HT AL

DT

HN

ID

AT H

ER

94

HE

AT

HE

R

23

HE

30

TE

FÄRGER


NYHET!

NYHET!

3413 MEN’ TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

8413 WOMEN’S TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

Populär unisex T-shirt. Tillverkad av mjukt Triblend tyg med modern passform och större rundad hals. Triblend är vävt med tre trådar i olika nyanser som gör tyget melerat.

GR

DE N

NA VY

D

41T

BL E LE

ND

TR I

IB TR IM EN

IB

BL

N

TR

TR I

M

AR

OO

LE RP PU

BR

OW

N

TR

IB

LE

ND

18T

AL

TR IB

LE N

D

TLT TE

SE TR A G IB RE LE E ND N

YE

LL

TR OW IB LE GO ND LD

ND

ND LE

TR IB T M IN

TR AL D

LE

ND LE IB

TR EY ND LE IB TR E BL U IB GE AN

ALT

OR EN D

RE D ER EM

EN D BL TR I

34T

MIT

IB L

AY CL

77T

N

TR

TR

RD

TMT

CA

47T GR EE

44T

LE

HL TR ET IB IC LE GR ND EY

ST TR EEL IB B LE LU ND E

LE

40T

BHT

ND

ND

AT

PET

ND

LE ND IB

TR

25T

IB

TR IN AL

D AL ER EM

45T

80T

GLT

TR

CAT

AQ UA

TR U TR E R IB O LE YA ND L

AQT

32T

94T

IB LE

51T

87 10

ND

WFT

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

FÄRGER

W H TR ITE IB FL LE EC ND K

149 kr

TR

RE D

TR

IB

IB TR N OO AR M

EN D IB L

CA PRIS

ND

U TR E R IB O LE YA ND L ND

TR D EN BL TR I T HY S AM ET

PU IB LE

ND

77T

TR EE N GR

LE

D IB LE N

LE IB TR EY TR IB E RP L

BL UE TR GE AN OR

ND LE

ND LE IB

TR

47T

IB

LE

ND

44T

40T

3413 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon 130 g/m² S-2XL

LE

41T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

IB

ATT

LE ND

TR

PET

AQT

51T

IB

VY

25T

32T

TR

GLT

AQ UA

87 10

LE ND

FÄRGER

ND

145 kr CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

CA PRIS

NA

8413 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon 130 g/m² S-XL

GR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

GR A TR SS IB GR LE E ND EN

Dam T-shirt med modern feminin passform och rundad hals. Tillverkad i unik mjuk Triblend material. Triblend är vävt med tre trådar i olika nyanser som gör tyget melerat.

T-SHIRTS 37


NYHET!

3006 MEN’S LONG BODY URBAN TEE Herr T-shirt som är lite längre och lätt rundad nertill. Tillverkad i kammad kvalitets Ring-Spun Bomull. 3006 100% bomull. (Heather-färger 52% bomull, 48% polyester). VIKT 140 g/m² STORLEKAR S-2XL ART NR MATERIAL

23 EY GR DA

RK

W

BL

HI

AC

K

TE

36

R

30

HE

FÄRGER

AT

149 kr HE

CA PRIS

NYHET!

3406 MEN’S JERSEY WIDE NECK TEE Trendig herr T-shirt med vid rundad hals. Modern passform. 3406 100% bomull. (Triblend färger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VIKT 140 g/m² (Triblend 130 g/m²) STORLEKAR S-2XL ART NR MATERIAL

EY

VY

32 NA

TR

IB

LE

ND

GLT GR

RK DA

87 10

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

CK BL A

TE HI W

38 T-SHIRTS

R

23

36

HE

30

AT

FÄRGER

HE

149 kr

GR EY

CA PRIS


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU MER BELLA + CANVAS

NYHET!

3021 MEN’S JERSEY POCKET TEE Herr T-shirt i modern passform och rundad hals. Bröstficka i kontrastfärg. Tillverkad i kammad kvalitets RingSpun Bomull. ART NR 3021 MATERIAL 100% bomull. Heather/Blend

färger 52% bomull, 48% polyester (Ath. Heather -90% bomull 10% polyester) VIKT 140 g/m² STORLEKAR S-2XL CA PRIS 145 kr

ER /

HL ET I NA C H VY EAT H

94 32 AT

23 36

HE D AT AR HE K G R/ RE BL Y AC K

W

28 29

H DE EA EP TH HE ER AT RE HE D/ R

HE RO AT YA HE L/ R T NA RU VY E

25 32

36 29

BL HE ACK AT / D HE EE R P

30 94

HI T HE E/ A AT TH HE LE R TIC

/B L

W

HI

TE

30 36

AC K

FÄRGER

T-SHIRTS 39


M68 MEN´S SUPERSTAR T

M69 WOMEN´S SUPERSTAR T

T-shirt med peachad yta och moderna stickningsdetaljer. Tear-off etikett.

T-shirt med peachad yta och moderna stickningsdetaljer. Tear-off etikett.

40 T-SHIRTS

CH

EE N GR EG E

LL CO

CO

BA

LT

BL UE

47

TE HI W

GR EY

09 D HE AS

W

NA

VY

51

94

W

HI

W D HE AZ

IL

32 BR

RE D

87

ER

36

AT H

3O

HE

FÄRGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

129 kr

AS W

GU

TE HI

EY GR R HE

AT HE

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

34

Y

CR AR M

CO B

AL

T

Y NA V CO

LL

EG E

GR

EE N

47

09

41

BL

UE

51

BU R

32

94

ND

BL

W

HI

AC K

87

W

36

3O TE

FÄRGER

CA PRIS

CK

CA PRIS 145 kr

BL A

Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% viscose) VIKT 150 g/m² STORLEKAR S-XXL* (*XXL endast i Black, Swiss Navy, Heather Grey Melange, Washed White, Brazil Yellow och Pure White)

M69 100% bomull, Peach Finish (Heather Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% viscose). VIKT 150 g/m² STORLEKAR S-XL ART NR MATERIAL

TE

ART NR M68 MATERIAL 100% bomull, Peach Finish (Heather


mantis

M71 WOMENS LONG LENGTH T

M91 WOMEN'S LOOSE FIT T

Lång dam T-shirt i lätt bomull och med modernt snitt och detaljer. Tear-off etikett.

Modern, tunn löst sittande T-shirt med svagt svängd nederdel och något längre bak. Tear-off etikett.

M71 100 % bomull 120 g/m2 XS-XL

M91 100% bomull; Heather Grey 85% bomull, 15% Viscose 2 VIKT 125 g/m STORLEKAR S-XL ART NR MATERIAL

36

R

BL A

CK

GR

EY

94 HE

3O

AT

FÄRGER

HE

105 kr

TE

PI NK PU

AC K BL

TE HI

NK

57

36

3O W

FÄRGER

CA PRIS

HI

CA PRIS 115 kr

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

mantis

T-SHIRTS 41


TMD70 DNM PLUG IN & TWD71 DNM PLUG IN

42 T-SHIRTS


T-shirt med denim look och kvinnlig skärning. Blekta kragar och sömmar samt vriden sidsöm ger ett originellt uttryck. Medium fit.

H CL AS Y

H AS CL Y RR

BE ZZ

18 RU ST

53

JA

CL AS H UE

CL EY GR

AS H

TL

89

CL

94

GR EE N

FÄRGER

H

AS H

145 kr

CL Y

H AS

18 RU ST

CL Y RR BE ZZ JA

UE BL

53

CL

CL AS H

H AS

AS H

TL

89

GR EE N

94

CA PRIS

AS

145 kr

TWD71 100% bomull 145 g/m2 XS-XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TMD70 100% bomull 145 g/m2 S-2XL

CL

FÄRGER

T-shirt med denim look. Blekta kragar och sömmar samt vriden sidsöm ger ett originellt uttyck.

EY

CA PRIS

TWD71 DNM PLUG IN

GR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TMD70 DNM PLUG IN

T-SHIRTS 43


PIKÉ 44 PIKÉ


566 F LADIES STRETCH POLO

Figurnära piké i bomull/lycra. Tre kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna.

Figurnära piké i bomull/lycra, något längre modell. Fyra kontrastfärgade knappar och sprund i sidorna. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566M 95% bomull och 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

L YA

VY

51

EN

IG H

T

CH

RO

NA

RD

BR

LI

57

LM E M LI

C SI AS CL

CH SI

A

RE

D

40

FU

LE RP PU

BL UE AZ

UR

E

E M LI

32

OX FO T GH

HI TE W

RO HT IG BR

D RE C SI AS CL

PE

ZU

LM

40

E RP L

94

FR

36 AC K

30

BL

L

FÄRGER

YA

VY

51

NA CH EN

LI GH T

57

UE BL E UR AZ

32

FO

K BL

AC

TE HI W

PE

ZU

RD

94

FR

36

OX

30

SI A

FÄRGER

566F 95% bomull och 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

CA PRIS 249 kr

CH

249 kr

FU

CA PRIS

PU

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

566 M MEN´S STRETCH POLO

PIKÉ 45


63-218 PREMIUM POLO & 63-030 LADY FIT PREMIUM POLO

46 PIKÉ


63-030 LADY-FIT PREMIUM POLO

Herrpiké i 100% bomull. Tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

Figursydd dampiké i 100% bomull. Två knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

EY

Y

RE

BL

BL

UE

UE

HE

SK

AZ U

NK PI LI

GH T

RE D

RO

A CH SI FU

N EE

N

TM ST

GR

RE FO

KE

LL

Y

E LI M

GR

EE

ER NF SU

H

GR R HE AT

T GH LI

UE BL YA L

VY NA DY

40

47

LM

E AN G OR

YT

3M AK KH

GR E BO

TT L

I

EE

N

52

UN RG BU

PU

34

93 AS

TE HI GR AP

CK BL A

HI

E RP L

D RE N EE GR

EE GR KE

LL

Y

E LI M

44

I AK

GR E TT L BO

ZU

Y NA V EP DE

SK NK PI

GH T LI N

TM

94

51

57

41

PE

38

3M

GL

32

UE BL Y

RE AZ U

RO

A CH SI FU

36

W

H

R

BL

UE BL YA L

VY NA DY

ER LO W NF SU

3O

AZ

YT

40

47

LM

E AN G OR

FÄRGER

EE

N

52

UN RG BU

34

38

UE

HE

ZU

Y NA V EP DE

E RP L PU

44

HE AT

T

BL

GH LI

51

57

41

PE

GR

HI GR AP

AC K

TE HI W

32

AZ

93

135 kr

LO W

94

CA PRIS

AS

GL

ST

36

RE

3O

63-030 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

FO

FÄRGER

EY

135 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

TE

63-218 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

KH

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-218 PREMIUM POLO

PIKÉ 47


BARN Sida 255

63-212 LADY-FIT 65/35 POLO

63-402 65/35 POLO Kraftig herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt.

GR LE TT BO

VY

NA

VY

32

DE EP

NA

Y GR E R TH E

N EE

ER W LO

AZ

40 RE D

BU R

GU

ND

Y

41

PU

SK Y

AL RO Y

RE D D AL ER EM

HE A

PE

BL

UE

YT

38 NF

N GR LE

TT

K

HI TE W

VY NA

Y ND GU BU R

BO

94

36

LE

3O

RP

FÄRGER

VY

135 kr

34

77

EE

N GR Y

LL KE

LO NF SU

38

EE

W ER

E

NA EP

HE

E RP L PU

SK

47

NG OR A

48 PIKÉ

CA PRIS

51

40

41

BL Y

AL RO Y

34

44

32

DE

AT

BL

PE UE

YT

BL

UE

51

AZ

GR E

AC K

HI W

Y

94

36

HE R

3O TE

FÄRGER

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

BL AC

CA PRIS 135 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

BL UE

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–5XL* (*4-5XL tillgänglig i White, Navy och Heather Grey)

SU

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

Dampiké med kvinnlig passform. Två ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut i mudd. Tål 60° tvätt.


63-212 LADY FIT 65/35 POLO

PIKÉ 49


NYHET!

NYHET!

AQ020 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Piké med modern passform för dam. Två ton-i-ton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ020 MATERIAL 100% bomull VIKT 200 g/m² STORLEKAR XS-XL CA PRIS 159 kr FÄRGER VY

HE

NA

E AT SL

LE RP

Y SK

PU

E ER

CO

RN F

TU R

PE

YT

LO W

QU

HI PP SA

AT HE

R

AL AR

BL

CH

MU

RE

BL L YA RO

65

BL

UE

UE

50

32

94

CO

AC K

TE HI W

51

TL

87

BL U

36

OI SE

30

D

44

CH

NK

GE AN OR

RE D

RY

RN CA

PI

40

RE

N AT IO

CR

PI

BU

HO

T

RG

UN

NK

DY

52

ER

57

41

LY KE L

E M LI

KI

RA TU NA

LE

38 TT

47

L

ER LO W NF SU

50 PIKÉ

LM

BO

3M

60

KH A

34


AQ010 MEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Piké med modern passform. Två ton-iton knappar i knappslån och sprund i sida. Ärmslut med mudd. AQ010 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskos. Charcoal 60% bomull, 40% polyester. Neonfärger: 65% polyester, 35% bomull. Heather-färger: 60% bomull, 40% polyester ) VIKT 200 g/m² STORLEKAR XS-5XL* (*S-5XL i färgerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey)

32

65

UE M NI

DE ON NE

W

RA TU NA

EE N

HE

D

GR

W

AS

NE ON Y LL

M

IN

T

KE

MI

HE

AT

HE

R

LE TT

KE LL Y

NE O

E M LI

HK BO

L

LO YE L N

ON LE M

E

RE D

HE D AS W PI NK ON NE AN OR

H AC PE

BU R ST ZE

LO W ER NF SU

CH IL K M

IV E

60

WK

10

38 OL

LL KE

GE

13

OL

AT

LM

OC

KI KH A

59 Y

47

E AT

NA D HE AS W

ER OW FL RN CO E

PU RP L D RE R HE

RE

D

ER RY CH

AN GE

PA

NT

CO

PI

CQ

BL

E IS RQ UO TU AT HE

D

11

OR

RA L

RN CA

40

12

OR

GE AN OR

3M

WR

RE

AL IN RD CA

BO

34

44

BH

AS HE D

K

OR

HO T

PI N

CH ID

UM PL DY UN RG BU

N AT

IO

28

CR

BN

NK

WP

W

57

CA

52

VY NA

AT HE

RE HI PP SA HE E PU

RP L

PU

SK

RP

Y

LE

AT HE R

26

81

41

MU

BL

UE BL AL RO Y

PE

56

SL

AR

AC BL

HE R

CH EN

HE A

FR

50

R AT HE HE

YT

CO

AT K

BL

ER TH

51

TE A

L

HT

WN

NA

24

NA

VY

FN

94

TL

HE

K AC

TE HI W

87

VY

23

AL

36

R

30

CH

FÄRGER

HE

159 kr

VY

CA PRIS

UE

ART NR MATERIAL

PIKÉ 51


NYHET!

NYHET!

AQ040 MEN’S CLASSIC FIT LONG SLEEVED VINTAGE RUGBY SHIRT

AQ011 MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Piké i 100% bomull med kontrastfärgade ränder på kragkant och ärmslut. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd.

E /O

CK

AC

BL A

CO Y NA V

E/ M LI

RA NG

D RE K/

36 44

YA

L/

W

HI

TE

51 30 RO

W Y/

RN NA FL VY/ OW ER

LM 32

NA V

40 30

BL

B W L AC HI K TE /

32 HU

HI

TE

32 30

36 40

HI TE

W A W RCH HI O TE AL /

CH

UN

DY

/S

KY

41 YT

36 30

W

TE HI

HI

OW LL YE K/

AC BL

SK

Y/

NA

VY

YT 32

87 30

RG

SA

36 K2

52 PIKÉ

30 32

RE D/

30 36

AV Y

FÄRGER

/N

215 kr /B LA CK

UE BL RE

K AC

TE HI W

50

CA PRIS

W

32

36

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

HI

30

PP

FÄRGER

VY

319 kr NA

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TE

AQ040 100% bomull 260 g/m² S-3XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BU

Långärmad rugbyskjorta med vintage look. Kontrastfärgad krage och under knappslån. Två knappar och sprund i sida. Ärmslut med mudd.


NYHET!

AQ012 MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO Piké med kontrastfärg på knappslå och under kragen. 2 knappar och liten slits i sida. Ärmslut med mudd. ART NR AQ012 MATERIAL 100% bomull (Heather 85%

bomull). 15% viskos. VIKT 200 g/m² STORLEKAR XS-3XL CA PRIS 219 kr

NK PI E/

PL

Y

PE 52 PU R

E RQ RE UO D IS

TU

TE HI W Y/

NA V

AV /N HE R

50 40

HI

TE

HE

BL

32 30

RE D/

W

40 30

94 32 AT

AC

K/ R

ED

36 40

/

FÄRGER

PIKÉ 53


569 CLASSIC COTTON POLO Pikétröja med ton-i-ton knappar. Sprund i sidan. Dammodellen med feminin siluett. ART NR 569M (herr), 569F (dam) MATERIAL 100 % bomull VIKT VIT 195 g/m2 VIKT FÄRG 200 g/m2 STORLEKAR HERR S–2XL (French Navy,

White i XS) (Black, French Navy, White även upp till 4XL) STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 169 kr FÄRGER YA L RO HT BR

52

40

PI

A

Y CA

ND

CH FU

K2

AL

LM

BO

TT L

E

GR

EE

N

38

54 PIKÉ

E PL AP

E M LI

W

GE

LL O YE

CL

OR

AS

SI

AN

C

RE

D

44

SI

LE RP PU

TU

SK

RQ U

Y

OI S

E

57

NK

LI

FR E

IG

NC

H

OX T GH

BL

PE

51

NA

K AC

TE HI W

YT

65

32

VY

D

94

36

FO R

30


63-000 HEAVY POLO

577 100% COTTON DURABLE POLO

Kraftig herrpiké med smalare passform. Tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Halvmåne i nacken.

D RE K IC

N

BR

CO

AL

NA VY

AR

W

IG BR

BX

87

AZ

CH

36

EP

3O

DE

RO HT

FÄRGER

GR

EE

D CL

AS

SI

C

RE

DY UN BU

RG

Y SK

YA L

VY H NC

TA N

FR E

CC

40

UE BL E

51

NA

M IU

K AC

TE HI W

BL

41

YT

ZU

32

199 kr

CA CT US

TT

36

TI

30

AZ UR

FÄRGER

CA PRIS

TE

CA PRIS 229 kr

63-000 100 % bomull 230 g/m2 240 g/m2 S–3XL

CK

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

577M (herr) 577F (dam) 100 % kammad bomull 210 g/m2 215 g/m2 XS–4XL XS–2XL

HI

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

BL A

Pikétröja i fint kammad pikématerial för bättre känsla och hållbarhet. 3 ton-i-ton knappar. Dam-modellen i feminin siluett. Tål 60° tvätt.

PIKÉ 55


INNEHÅLLER

ELASTAN

63-204 HEAVY 65/35 POLO

Figursydd dampiké med två knappar ton-i-ton i knappslån. Bomull/Elastane för maximal passform och komfort. Ärmslut med mudd.

Kraftig herrpiké med tre ton-i-ton knappar i knappslån. Ärmslut med mudd. Tål 60o tvätt.

NA V

NA EP DE

EE N GR LE

BO TT

Y

VY

EY GR HE

HE AT

BL

DY BU

RG

UN

BL L YA RO

38

40

UE

D

32

AZ

R

AC

K

TE HI

CH

W

41

C SI CL AS

94

36

RE D

3O

SI A

FÄRGER

FU

BL

169 kr

RE

NK PI T

CA PRIS

51

40

LI GH

Y

HI W

52

57

YT

AZ AC K

TE

36

SK

3O

VY

FÄRGER

NA

149 kr

EP

CA PRIS

56 PIKÉ

63-204 Easy care 65% polyester, 35 % bomull VIKT VIT 220 g/m2 VIKT FÄRG 230 g/m2 STORLEKAR S–3XL ART NR MATERIAL

63-560 97% bomull, 3 % elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-560 LADY-FIT POLO


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU FLER PIKÉER

63-204 HEAVY 65/35 POLO

PIKÉ 57


63-310 PREMIUM LONG SLEEVE POLO

63-214 SCREEN STAR ORIGINAL POLO

Långärmad herrpiké med tre knappar i knappslån som går ton-i-ton. Ärmslut med mudd.

Piké tröja med ärmslut utan mudd. Knappslån har två knappar i en grå nyans.

63-310 100% bomull (Ash: 90%cotton, 10% polyester) 170 g/m² 180 g/m² STORLEKAR S-3XL ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-214 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

CA PRIS

129 kr

FÄRGER

3O

CA PRIS 179 kr

58 PIKÉ

RE

D

E RO Y

AL

BL U

VY NA EP DE

BL AC

GR E ST FO RE

GR FO R

ES

T

D RE

40

51

K

E HI T W

VY NA

NA VY

H AS

DE

TM

EE

N

TM

AZ

36

EN

40

32

AZ

K BL AC

HI T W

RO

YA

L

BL

UE

51

93

EP

36

3O E

FÄRGER


63-032 PREMIUM TIPPED POLO

Piké i Easy Care-material och med bröstficka. Tål tvätt i 60o.

Piké med kontrastränder i krage och ärmslut. Tre ton-i-ton knappar i halslån.

63-308 65% bomull och 35% polyester 170 g/m² 180 g/m² S-3XL

63-032 100% bomull 170 g/m² 180 g/m² S-3XL

51 30

W

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

E W PN HI A TE VY /

85 DE

/W BL

AC K

EL /K TE

TE HI

N

KW

LY

GR EE

VY NA P

/D W

HI

TE

YA RO

WK

HI

UE BL

WE

L

VY

FÄRGER

EE

51

32 NA

94 AC K

W

HI

TE

36

Y

3O

GR E

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

CA PRIS 159 kr

TH ER

149 kr

HE A

CA PRIS

BL

/W

HI

TE

RW D

YT 30

RE

RE D

40

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-308 65/35 POCKET POLO

PIKÉ 59


PU409 SAFRAN

PUI10 ID.001 PIKÉ PWI11 ID.001 LADY PIKÉ

Bomullspiké i 100% bomull med 1x1rib i krage och ärmslut. Tre ton-i-ton knappar i knappslån.

Piké i 100% bomull och med två knappar ton-i-ton. ART NR HERR PUI10 ART NR DAM PWI11 MATERIAL 100% bomull

GR EY

EY

HE R

GR C FI

HE

AT

PA CI

SE

L

TU

OL AT

YA

RE AL

RO

PI NK

SI A

XE

L

CH

PI

FU

BU

33

AP

3M KH AK I

GO

SA ND

LD

OR PU

M

KI

N

RE

D

BR OW

N

AN

GE

45

11

DY

RP L PU

57 RG UN

E

UE

41

BL Y SK

40

RQ UO I

UE BL L

VY NA

AS H

PE

GO

N EE GR FI C

PA CI

AL RE

LL KE

18 N

EE N GR E TL

BO T

49 N

GR E Y

L XE PI

PI S RQ TU L XE PI

AL EE

E LI M

IO CH TA

38

UO

IS

E

PT

EN

47

GR

LM

BR OW

IL I

M

GR BO TT

LE

GR KE

LL

Y

ND SA

18

94

65

50

Y ND BU RG U

YT

KI

60 PIKÉ

GR EY DA

BL

51

PU

38

EE

N

47

EE N

33

XW

RK

HI

32

LD

AN GE

AP

OR N KI

RE D

CG

36

93

E PU

RP L

BL HT

OL L AT

LI G

45

L RA CO

CH FU

3O

Y

41

UE

UE BL L YA RO

SI A

40

FÄRGER NA V

ER HE AT H

PE

42

55

57

GR

E IT RA C AN TH

BL AC

K

TE HI W

50

51

32

159 kr

W

94

87

CH

36

EY

3O

CA PRIS

AC K

CA PRIS 99 kr

TE

(Heather Grey 90% bomull och 10% viscose) VIKT 180 g/m² STORLEKAR S-3XL

FÄRGER

PU409 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% viscose; Heather Grey 90% bomull 10% viscose) VIKT 180 g/m² STORLEKAR S-3XL* (*3XL tillgänglig i Black, White, Red, Navy, Royal Blue, Bottle Green och Heather Grey) ART NR MATERIAL


NYHET!

PW457 SAFRAN TIMELESS WOMAN Bomullspiké i feminin skärning med 1x1-rib i krage och ärmslut. Knappslå med 3 ton-i-ton knappar. ART NR PW457 MATERIAL 100% bomull. Heather Grey

90% bomull och 10% viskos VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-2XL* (*2XL i Black, White,

Red, Navy, Sky Blue, Royal Blue, Bottle Green och Heather Grey) CA PRIS 159 kr FÄRGER Y R HE

Y SK

PU

AP GO

PU

M

KI

N

RE

LD

OR

D

ND

Y

AN

GE

45

BU RG U

SI A CH FU

E

UE BL

L OL AT

YA RO

40

41

AT HE

PE

UE BL L

VY NA

57

GR E

EY

FI C CI PA

DA

YT

50

51

94

GR

EY GR RK

BL AC

K

W HI TE

32

XW

RP L

CG

36

3O

CH

OC

OL

GR E LE TT

GR AL

CQ AT E

EN

N EE

BO

KE

LL

Y

GR

HI O AC ST PI

38

AL

EE

N

47

RE

KI

PIKÉ 61


CHINO´S 62 CHINO’S


NYHET!

AQ060 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

AQ050 MEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

Chinos för dam. Två fickor fram och två falska fickor bak med knapp. Stroppar för bälte.

Chinos för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte. AQ050 100% bomulls twill 275 g/m² XS-4XL Regular length (Tall in XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS

399 kr

FÄRGER

30

L RO

YA

NA

VY

AT E SL

CA

M

EL

D RE

PI

NK

RY

RN CA

RG BU

CN

CR

AT

DY UN

LE RP PU

N

52

L RA TU

BL

UE

51

CH ER

41

IO

W

PE

3M

60

LL Y KE

KI KH A

NA

TU

RA

ZE ON M

47

L

ST

OR LE

NA

32

K

HI TE

RY ER

TL

36 AC

RE

D

CR CH

AC K

HI TE W

60

32 VY

TL

36

NA

30

E

FÄRGER

AT

399 kr

SL

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NYHET!

CHINO’S 63


NYHET!

AQ900 BRAID STRETCH BELT Flätat bälte i gummi i trendigt zickzack mönster. Spänne i krom och läder detaljer. Flätningen gör det möjligt att spänna bältet mer anpassningsbart. ART NR AQ900 MATERIAL Gummi och läderimitation STORLEKAR One-size, 95-125cm CA PRIS 149 kr FÄRGER RO ST ZE ON M LE

PI NK

Y LL KE

AK I KH

YA L

VY N IO RN

RY CH

47

L RA NA

TU

EL M CA

64 CHINO’S

OR

AT

D RE

DY BU

3M

60

NA

AT

52

CR RG UN

LE RP PU

CN

51

CA

BL

41

SL

AC K

TE HI W

PE

32 E

TL

36

ER

30


NYHET!

NYHET!

AQ051 MEN’S CLASSIC FIT SHORTS

Shorts i chinos-modell för dam. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte.

Shorts i chinos-modell för herr. Två fickor fram och två passpoalfickor bak med knapp. Stroppar för bälte.

RE

D

CR CH

ER

RY

VY

AC K

HI TE W

32 NA

TL

36

E

30

AT

FÄRGER

SL

319 kr

RE

D

CR

CA PRIS

ER RY

AC K

TE HI W

32

AQ051 100% bomulls twill 275 g/m² XS-4XL

CH

TL

36

VY

30

NA

FÄRGER

E

319 kr

SL AT

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

BL

NA

RA TU

TU

RA

L

L

60

60

NA

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AQ061 WOMEN’S CLASSIC FIT SHORTS

CHINO’S 65


SWEATSHIRT


BARN Sida 249

62-062 HOODED SWEAT JACKET

Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-118 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

62-062 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

E IV OL C

CL

D

ND Y RG U BU

RE

GH

HE AT

40

UE BL UR E AZ

AS SI

HE R

AP T

BL A

LI

41

UE BL L YA RO

59

GR

HI

EY

94

GR

CK

TE HI

VY NA EP DE

CH SI

D RE

ZU

51

AZ

57

GL

36

TE

3O W

FÄRGER

AZ

UR

E

NA

VY

BL UE

ZU

A

40

AZ P

EY

HE

W

BL AC

HI T

K

E

94

DE E

36

GR

3O

R

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 290 kr

HE

290 kr

AT

CA PRIS

FU

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-118 LADY-FIT HOODED SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 67


266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

PE

L YA HT

40

AL PL

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

PL AP

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

68 SWEATSHIRTS

IG BR

FR

57

51 RO

NA VY

FO OX

CK BL A

LI

YT

AL

32

AP

40

RD

94

EN CH

36

T

3O

GH

FÄRGER

TE

L YA RO HT

IG

369 kr

D

57

CA PRIS

D

PE

51

266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

BR

FR

LI

YT

32

NA VY

CK BL A

W HI

TE

94

EN CH

36

RD

3O

FO

FÄRGER

OX

369 kr

T

CA PRIS

ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

W HI

266M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

GH

ART NR HERR MATERIAL VIKT STORLEKAR

266M AUTHENTIC ZIPPED HOOD


266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

SWEATSHIRTS 69


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU ÄNNU FLER SWEATSHIRTS

62-144 LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT JACKET Collegejacka i tunnare kvalitet med oborstad insida. Två frontfickor, dold dragkedja och muddar i nederkant och vid ärmslut. ART NR HERR 62-144 ART NR DAM 62-150 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 240 g/m2 STORLEKAR HERR S–2XL STORLEKAR DAM XS–2XL CA PRIS 249 kr FÄRGER NA EP DE

HE A

GR EE N LE

TT BO

CH

SI A

DY UN RG BU

PU N

38

EE KE

LL

Y

GR

GE AN

ER TH

GR T GH LI

E RP L

BL E UR AZ

47

OR

RE

70 SWEATSHIRTS

57

41

UE

UE BL YA L RO

44 D

40

GR

HI AP

K

W

BL

HI

AC

TE

PE

ZU

51

AZ VY

94

FU

GL

EY

36

TE

30


BARN Sida 250

JH055 GIRLIE ZOODIE

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut.

Collegejacka med kvinnlig passform, dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut.

UE RE

CH

HI

EN

PP

FR

D

NK PI BY

EE

N

BA

YF

LO SS

PI

NE

NK HO T

BL

VY

SA

52

NA

W

NK

Y

RO

ER AT H HE

LE RP PU

50

GR Y LL KE

FO

RE S

T

GR

GR EE

N

FI

FI

RE

RE

RE

RE

D

47

FN

GR E

K AC BL JE

TI AR UE

57

BL IA HA

W

AI

W AI HA

TM

PE

N

N IA

RE HI PP

I T HO

RE D

T

C

TH ER HE A

BL

UE

AQ

SA

IL CH

NK

38

94

CA ND

36

PI

30 TE

GR EY

EY EE ST

UE

AQ

BL

UE BL L YA RO

FÄRGER

40

PI KE L

LY

GR

LL YE

319 kr

40

T HO N

BU OW

H US CR GE

AN

47

CA PRIS

BX

EE

RG UN DY

57

34

GR L

CO CH

T JE VY NC FR E W NE

LE RP PU

44

94

50

51

H

NA

AR FO RD OX

41

PE

OR

AR

BL A

HI W TI

C

FN

NA V

Y

32

80

CK

TE

87

EE N

36

LE

30

TT

FÄRGER

BO

319 kr AL

CA PRIS

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-XL ART NR MATERIAL

W HI

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tillgänglig i Jet Black, Heather Grey och New French Navy.

SU N

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH050 ZOODIE

SWEATSHIRTS 71


NYHET!

JH051 URBAN VARSITY ZOODIE

CA PRIS 339 kr

AT H

ER

28 HE D RE

NK PI

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC G K RE

Y/

HE

72 SWEATSHIRTS

94 36

HE

36 40

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

R HE AT HE

ER

26 PU RP LE

HE

AT H

HE

R

25 RO YA L

GR EY

HE R

27

HE

HE K BL

AC

409 kr

AT

CA PRIS

24 AT

29

HE

23

VY

FÄRGER

NA

S–2XL

JH058 52% bomull och 48% polyester 225 g/m² XS-XXL

AT HE R

JH051 80 % bomull, 20% polyester 330 g/m2

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AT

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Melerad hoodjacka i slim fit, med metall dragkedja och känguruficka.

HE R

Hoodjacka som är lite högre i hals. Kontrastfärgade ärmar och insida av huva. Kängurufickor med ingång för hörlurar. Mudd med ränder i nederkant och ärmslut.

JH058 HEATHER ZOODIE


BARN Sida 250

NYHET!

Nyhet!

highlight

3909 UNISEX TRIBLEND SPONGE FLEECE FULLZIP HOODIE

JH053 VARSITY ZOODIE Collegejacka med dubbla tyglager och kontrastfärg i huvan. Dragkedja och snoddar i kontrastfärg. Två frontfickor och mudd i nederkant och ärmslut. JH053 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

ND TR

IB

LE

ND LE

CAT

IB

BL

AL

TR

RD

IN

UE

CA

EN D

25T BL

D

32T

TR I

/

JE

FR E FI NCH RE RE NAV D Y

Y

F SK RE Y NC BL H UE NA V

EW N

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

GLT

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BA ED LC / K SU PU N RP YE L LL E/ OW

36T

EN

47 30

FÄRGER

NA VY

PE 34

87 94

BL

FN 40

TR I

FN YT

479 kr

EY

FN 94

CA PRIS 94 FN

GR

40 36

3909 50% polyester, 37.5% bomull, 12.5% rayon. VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

SO L TR ID IB BL LE AC ND K

36 AP

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

36 44

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

36 40

T GO BLA LD CK /

36 94

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

FÄRGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

379 kr HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS

/

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Unisex Hood med mjuk och avslappnad design. Dragkedja fram och kängrufickor. Mudd i nederkant och ärmslut. Tillverkad i Triblend sponge fleece.

SWEATSHIRTS 73


M84 WOMEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE

Hoodjacka med tyngd och borstad insida. Supersoft ytfinish. Metalldragkedja och metallavslut på snören i dragsko.

Hoodjacka med tyngd och borstad insida. Supersoft ytfinish. Metalldragkedja och metallavslut på snören i dragsko.

M83 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-2XL

41

TL T BA L CO

IS S

NA

VY

32 SW

HE

A M THE EL R AN GR GE EY

94

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

AC

GU ND Y BU R

Y ND RG U

87

CH

36 K

FÄRGER

BL

VY

LT

TL

32 NA

94

41

BU

74 SWEATSHIRTS

M84 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XL

CO BA

BL

AC

K

87

IS S

36

SW

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 549 kr A M THE EL R AN GR GE EY

549 kr

HE

CA PRIS

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M83 MEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE


NYHET!

NYHET!

M173 MEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

M174 WOMEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

En lite längre Hood med mjuk och ledig passform och peachad yta. Kängruficka med gömd ficka för mobil.

En lite längre Hood för dam, med mjuk och ledig passform och peachad yta. Kängruficka med gömd ficka för mobil.

74 DI GO

87

36

IN

FÄRGER

74

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

BL A

CK

87

CH

36

399 kr

CK

FÄRGER

CA PRIS

DI GO

399 kr

IN

CA PRIS

M174 French terry 80% bomull och 20% polyester VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-XL ART NR MATERIAL

BL A

M173 French terry 80% bomull och 20% polyester VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-XL ART NR MATERIAL

SWEATSHIRTS 75


62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT & 62-208 HOODED SWEAT 76 SWEATSHIRTS


62-208 HOODED SWEAT

62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. 62-208 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

209 kr

FÄRGER

3O

NA EP

VY

VY

Y UN D RG BU

34

KE L

LY

GR

W SU

NF

LO

D RE

EE

ER

N

47

NK PI GH T LI

NA

EP DE

LE PU

RP

BL Y SK

UR E AZ

NA

Y GR E

HE

UE

UE BL

UE BL L YA RO

A SI FU CH

E AT OC OL

41

PE

40

52

32

R HE

BL AC

K

TE HI W

RP

57

CQ

YT

ZU

AZ

CH

TT

LE

GR

EE

N

38 BO

OL I IC

94

PU E NG OR A

RE D

59

36

AT

DE LE

UE Y SK

AZ PI NK T LI GH

GR EE N LE

TT BO

CA PRIS VY

EY GR R HE

HE BL E

UR

YA RO

SI A CH LL

Y

GR

W LO NF

38

EE

ER

N

47

62-038 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–2XL

51

44

40

52

FU

RG UN BU

34 SU

UE

UE BL L

VY NA

57

AZ

PE

YT

ZU

DY

41

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

51

AS S

32

94 AT

HT LI G

W

BL A

HI

CK

TE

GL

VE

36

TE

3O

CL

FÄRGER

AP HI

209 kr

GR

CA PRIS

KE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

SWEATSHIRTS 77


265M/265F AUTHENTIC HOODED SWEAT Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR HERR 265M ART NR DAM 265F MATERIAL 80% kammad bomull, 20% poly-

ester (3 lager) VIKT 280 g/m² STORLEKAR HERR XS-3XL STORLEKAR DAM XS-XL CA PRIS 315 kr FÄRGER L YA

VY

RO T BR

IG H

CH EN FR

PL AP

C AS SI

E

RE D

AL

IA CH S

LE RP

78 SWEATSHIRTS

51

NA

FO T LI

40

57

PU

SK

Y

PE

FU

YT

32

OX

K BL

AC

TE HI W

RD

94

CL

36

GH

30


BARN Sida 251

62-140 LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Klassisk passform. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

Y

EY

NA V

R

EP

HE

DE

AT

GU

FU

BU R

CH SI A

Y ND

LE

N EE GR LE

TT BO

KE

LL

Y

GR

GE AN

D RE

38

EE

N

N

47

EE GR E

57

RP PU

RE AZ U

44

AZ

GR

E IT

HE

UE

41

BL

UE BL L RO

YA

CH FU

T GH LI

DE

SI

A

DY BU

PE

ZU

94

GR AP H

K BL AC

EP

W

HI

NA

TE

VY

EY

GL

OR

LL

Y

GR

GE

36

40

38

EE

N

47

3O

51

57 RG UN

LE RP PU

UR E AZ

R HE AT

41

BL UE

UE BL YA L RO

44 RE D

40

FÄRGER

AZ

GR

E IT

PE

ZU

KE

51

94 HE

LI

BL

W

AC

K

HI TE

GL

TT L

36

BO

3O

AP H

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 179 kr

GR

179 kr

GH T

CA PRIS

OR AN

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-148 LADY-FIT LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

SWEATSHIRTS 79


JH001 COLLEGE HOODIE UNISEX Huvtröja i 50 färger! Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR JH001 MATERIAL 80 % kammad bomull, 20%

polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS*–5XL* (*XS endast till-

gängligt i färgerna Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Candyfloss Pink, Charcoal, Fire Red, Heather Grey, Hawaiian Blue, Hot Pink, Jade, Jet Black, Kelly Green, French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sun Yellow. *3XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Heather Grey, Jet Black French Navy, Oxford Navy. 3XL endast tillgängligt i *Fire Red, *Purple, *Royal Blue) CA PRIS 219 kr FÄRGER EY L EE ST VY CH EN FR W NE

UE BL L IC A

UE BL Y SK ET VI OL UL

TR

A

RP LE PU

NK PI

LE

SS

RP

YF

LO

PU

ND

KY

CA

PI N

BR

IC

K

RE D

ER RY CR AN B

SH

GE

CR U

AN

GE

OR

OR

ON

AN

T RN BU

LE

M

OW

BE T

LL YE

SH

ER

SU N N N

59

EE GR NG

JA DE

BU R LI PS I IL CH HO D RE GO

N

SP RI

E IV OL

E PL AP

GR

GR

EE

EE

N EE GR

OS M

77

49

AL S

ST FO RE

OR

EE Y LL

N IE GR EE

EN E AT OL OC CH

T HO

80 SWEATSHIRTS

44

34

GR

EE GR

EE GR E LE BO TT

CQ

N

KE

N

TM

GR E LI M

38

45

LD

SA RT SE

N

TM

N

47

AL

48

LM

AP

DE

M VA IL NI KS LL HA A KE

ND

3M

60

RO

BX

54

T

RE D FI RE

ET NS SU

PI NK TI CK

PI T HO

RH

RE

D

40

TR

DE

F SU R IS UO

RQ TU

VE ND ER LA

ND Y GU

PL UM NK

NK

53

PI BY BA

46

26

55

M

57

YT

E

BL N IA W AI HA

PP

IL

41

AG

EN

TA

M AG

IC

TR U

E

VO

PE PP ER M

IN

ET

SA

PE

T

CO RN F

73

52

OP

NI

M

SE A EP DE UE

65

74

56

NA

UE BL

RF AI

UE

89 BL

E BL U

E BL U L BL UE

AQ

RE HI

LO

BH

49

14

FN

CE OR

AS

ND OO M

HE

RD OX

FO

RO YA

50

W ER

BL

UE

MU

AL CO CH

OR H

T US

R HE AT

AR

M

BL T JE

TI AR

ST

80

GR

EY

93

AZ

51

NA

VY

32

CG

EY

AC

K

TE HI W C

XW

GR

EY

94

87

GR

GL

36

GR

30


TM AP

38 40

CQ 60

47 30

K SU ELL N YG YE R LL EE OW N/

94 40

FN 94

32 YT

FN 40

32 AQ

32 RO

32 34

87 94

87 LM

87 44

41 AP

40 30

FI R W ER HI E TE D/

D

OL

/G

DY

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE L LL E/ OW

57 94

ER

SA OR PP AN HI GE RE CR BLU US E/ H

LE GR / H EY EA TH

RP

R SU OYA N L YE BL LL U OW E/

SA P LI PH M IR E E GR B EE LU N E/

PU

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K/

PE 34

BU CH RG AR UN CO DY AL /

UN

94 FN

PE 94

41 87

RG

87 44

RO 57

BU

87 36

57 FN

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 47

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y/

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y/ NK

HA OXF W OR AI D IA N N AV BL Y/ UE

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

Y/

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

A FI THE RE R RE GR D E

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

JE T GO BLA LD CK /

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE T PU BL RP AC LE K/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 AP

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 44

YT 30

ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

36 40

N KY CH BL NA UE VY /

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 57

C JE HAR T C BL OA AC L/ K

36 PE

FR E S

36 50

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 94

AQ 32

M LIM AG E EN G TA RE M EN/ AG IC

HA OX WA FO IIA RD N NABLU VY E/

30 57

51 34

HO VA T C NI HO L SH LA CO AK M LAT E ILK E/ -

CA

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

30 FN

51 30

/

SU N FI YE RE L RE LOW D /

LM 14

TL FI LE RE G RE RE D EN

BO

34 40

N/

F JE IRE T R BA ED LC / K

40 36

RE S GO T G LD RE E

FO

JH003 VARSITY HOODIE

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ART NR JH003 MATERIAL 80 % kammad bomull, 20%

VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS*–5XL*

polyester

(*XS-2XL tillgängligt i färgerna Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Hot Pink, Jet Black/ Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/ Sky Blue, Purple/Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush. *3XL endast tillgängligt i färgerna Jet Black/Gold, Jet Black/Heather Grey, French Navy/Fire red. *5XL endast tillgänglig i färgerna Heather Grey/French Navy, Jet Black/ Fire Red, French Navy/Heather Grey) CA PRIS 279 kr

FÄRGER

47 34

SWEATSHIRTS 81


JH009 BASEBALL HOODIE

Hoodtröja i mjukt SupaSoft material med peachad yta, perfekt för tryck. Känguruficka med liten öppning för hörlurar. Mudd i nederkant och ärmslut.

Hoodtröja med raglanärm. Huva och ärmar i kontrastfärg. Känguruficka med liten öppning för hörlurar. Mudd i nederkant och ärmslut.

HO

T

PI

D

NK

40

41 87

94 36

32 94

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

87 36

/

36 40

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

FÄRGER

AT H BL ER AC G K REY

179 kr

HE

CA PRIS

C JE HAR T C BL OA AC L K /

UE BL RO

YA

NA

L

VY

CO AR CH

RG UN DY

57

BU

LE RP PU

82 SWEATSHIRTS

51

RE

K AC BL T JE

41

PE

32

JH009 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

94

87

RE

36

FI

FÄRGER

Y

279 kr

GR E

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BU CH RG AR UN CO DY AL /

JH002 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS–2XL

AL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH002 SUPASOFT HOODIE


62-202 SET IN SWEAT Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR 62-202 MATERIAL 80 % bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR S–3XL (White, Black, Navy och

Heather Grey även i 3XL) CA PRIS 169 kr FÄRGER VY

ER FL OW SU N

RE

D

DY UN RG BU

NA

34

40

E BL U

VY DE EP

HE

AT

BL

RO

SK Y

YA

L

BL

UE

41

BO

TT

LE

GR

EE

N

38

32 NA

R

K AC

TE W HI

YT

51

AZ

GR E

Y

94

36

HE

30

SWEATSHIRTS 83


JH030 SWEATSHIRT Rundhalsad sweatshirt i 36 färger. Mudd I nederkant och vid ärmslut. ART NR JH030 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR XS–3XL* ( *3XL endast till-

gängligt i färgerna Heather Grey, Jet Black, French Navy, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue) CA PRIS 199 kr FÄRGER

CH T HO

EY L EE ST

BL UE Y SK PI

Y CA

ND

YF

LO

SS

UN D

PL

D RE K IC BR

CR AN BE RR Y

OW YE

LL

LD GO

N SU N

FO RE

ST

GR LE BO TT

JA DE

GR

EE

N

TM

EE

NK PI GE

AN

T RN E AT OL OC

GR E IV

84 SWEATSHIRTS

34

38

EE GR Y LL KE

M LI

AP

CR

AN OR

RE D FI RE EE GR E

CQ

EE

N

59 OL

TI CK LI PS OR N

77

H

BU

47

BX

54

US

GE

44

N

LM

NK

RO

BU RG

UM

M TA AG EN

BA

HO

T

BY

PI

PI

NK

NK

53

45

40

NA RD OX

FO

FR NE W

SU E RQ U TU

41

56

M

57

52

GR

CO AR CH VY NA

YT

OI S

N AI IA HA W

IC AG

32

EN CH

BL OR RF AI UE BL

UE

65

E PP HI R SA

LE RP

AQ

BL

UE BL YA L RO

14

PU

FN

CE

AS H

ER TH

50

PE

AL

GR EY

80

HE A

51

CG

RF

JE T

ST OR M

BL AC K

E HI T W C AR TI

93

GR

EY

94

87

VY

GL

36

UE

30


62-146 LADY-FIT LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

VY NA SI A

GR EE N TL E

BO T

GR Y LL KE

CH

UN DY RG BU

PU E

EP DE

HE

38

EE

N

47 NG

RE D

R HE AT

T GH LI

LE RP

BL E AZ UR

44

57

41

UE

UE BL L YA RO

40

AZ

GR

HI AP GR

CK

TE

EP

W

BL A

PE

ZU

OR A

BO TT

LE

GR

EE N

38

94

FU

GL

EY

36

TE

3O

A

DY UN RG BU

PU KE

LL

Y

GR

E

EE N

47 AN G

D RE

HE R AT HE

LI

LE RP

BL E UR AZ

44

FÄRGER

51

57

41

UE

UE BL L YA RO

40

GR

HI AP GH

T

BL

GR

AC K

E W

HI T

PE

ZU

51

AZ NA VY

94

139 kr

SI

GL

CA PRIS

CH

36

FU

3O

EY

FÄRGER

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

DE

139 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HI

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

OR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-138 LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

SWEATSHIRTS 85


M76 MEN´S SUPERSTAR SWEATSHIRT

Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Rundhalsad sweatshirt med supersoft finish och V-inlägg i krage. Raglanärm. Stropp utanpå bak. Mudd i nederkant och ärmslut.

SI A

M76 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XXL

36

HE A M THE EL R AN GR GE EY

94

32 NA VY

FÄRGER

IS S

349 kr

SW

CA PRIS

CK

NA VY CH

EN FR

BU RG EN

GR E E TL BO T

AP

PL E

38

57 CH

LE RP PU

SK

Y

RO HT IG BR RE D IC SS CL A

86 SWEATSHIRTS

FO

41

FU

PE

AL

40

32

OX HT LI G

CO

BL

OY

AC K

E W

HI T

SC

YA

L

51

94

RD

CG

36

DY

3O

UN

FÄRGER

EY

209 kr GR

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL A

262M 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-3XL

NV

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

262 M AUTHENTIC SWEATSHIRT


mantis M77 WOMENS FAVOURITE SWEATSHIRT Sweatshirt med kvinnlig stil med loose-fit och vid krage. Raglanärm, mudd nertill och på ärmslut. Oborstad insida. ART NR M77 MATERIAL 80% bomull och 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR S-L CA PRIS 349 kr FÄRGER S

NA

VY

32 IS

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

TE HI W

94

SW

36

3O

SWEATSHIRTS 87


NYHET!

JH033 BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanärm i kontrastfärg. Mudd i nederkant och ärmslut. ART NR JH033 MATERIAL 80 % bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR S–2XL CA PRIS 219 kr

88 SWEATSHIRTS

41 87

BU CH RG AR UN CO DY AL /

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT BL HER AC G K RE

36 94

HE

87 36

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

Y/

FÄRGER


BARN Sida 254

JH043 VARSITY JACKET

UNISEX baseballjacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor.

Kraftigare UNISEX baseballjacka i college material med kontrastränder på mudd och krage.Två frontfickor. Stängs med tryckknappar.

36 40

36 34

94 30

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

57 30

41 30

HE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

40 30

FI R W ER HI E TE D/

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE / HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

HO W TP HI IN TE K/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

ER

LE GR / H EY EA TH

RP PU

/

FO W RD HI N TE AV Y

OX

PE 30

AT H W ER HI G TE R E

36 94

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 30

JE FI T B RE LA RE CK D /

FÄRGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

319 kr J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

CA PRIS

Y/

JH043 80 % bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–2XL

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

FI RE

BL L YA RO

RE D

40

51 UE

VY

EY

32

GR R HE AT

JE

T

BL AC K

94

NA

36

RD

FÄRGER

FO

319 kr

OX

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

HE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH041 COLLEGE JACKET

SWEATSHIRTS 89


NYHET!

Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

EE N GR

NA VY

EN CH

HE R AT HE

HO T

PI

NK

57 RG UN DY

41

FN FR

GR EY

AL

PE

BU

RE HI SA PP KE LL Y

RE D RE FI

90 SWEATSHIRTS

CH

T JE E BL U

UE BL L YA RO

47

40

CO

HI W

50

51

94

87 BL AC K

TE

36

AR

30

LE

FÄRGER

RP

359 kr

PU

CA PRIS

C

32 94

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

TI

94 36

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

36 94

/

319 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AR

JH048 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

AT H BL ER AC G K REY

FÄRGER

Trendig sweatjacka i bombermodell med dragkedja i kontrastfärg. Två sidfickor med ingång för hörlurar. Mudd i hals, nederkant och ärmslut.

HE

CA PRIS

JH047 FRESHER FULL ZIP SWEAT

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH048 UNDERGRAD JACKET


JH048 UNDERGRAD JACKET

SWEATSHIRTS 91


62-160 LIGHTWEIGHT SWEATJACKET Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja, raglanärmar och två sidfickor. ART NR 62-160 MATERIAL 80% bomull och 20% poly-

ester VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-2XL CA PRIS 229 kr FÄRGER NA DE EP

HE

FU EE N

GR E TL BO T

SI A

DY UN RG BU

N EE

LL Y

GR

GE OR AN

R HE AT

T GH LI

RP

E UR AZ

PU

38

47 KE

92 SWEATSHIRTS

57

41 LE

BL UE

UE BL L YA RO

44 RE D

40

GR

HI AP GR

CK

TE W HI

BL A

PE

ZU

51

AZ VY

94

CH

GL

EY

36

TE

30


62-230 SWEAT JACKET

Sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Kvinnlig passform.

Sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm.

62-116 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m2 XS–2XL

62-230 80 % bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

DE

EP

GR HE

AT H

ER

AP LI

GH

T

GR

AC K BL

TE

AZ NA VY

94

HI

TE

GL

EY

36

3O HI

FÄRGER

W

VY

AZ NA

CK

GR

EY

94

DE EP

W

HI TE

36

R

30

HE

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

CA PRIS 279 kr

AT

279 kr

HE

CA PRIS

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-116 LADY-FIT SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 93


62-158 LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT

Sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut.

Sweatjack med dold YKK dragkedja. Mudd nertill och vid ärmslut. Raglanärm.

R

EP

HE

DE

AT HE

DY UN RG BU BO T

TL

E

GR

EE N

38

SI A

LI

LE RP PU KE

LL

Y

GR

GE

EE N

47

NA

GR

HI AP T GH

BL A BL UE AZ

44

57

41

E UR

YA RO

40

AZ VY

94

GR

CK

TE HI W

UE L

BL

PI NK T HO

PE

ZU

51

57

GL

CH

36

FU

3O

EY

FÄRGER

TE

199 kr

NA

VY

CA PRIS

FR EN CH

GR EY

HE

AT

HE R

CO

41

FN

62-158 80% bomull och 20% polyester 240 g/m² S-2XL

RE D

EE N GR

LL Y KE

PE

RG UN DY

E BL U RE HI

PP SA

RE D RE FI

94 SWEATSHIRTS

CH

T JE UE

BL L YA RO

47

40

AL

TE HI W C TI AR

50

51

94

87

BU

36

AR

30

LE

FÄRGER

RP

309 kr

PU

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

OR AN

JH046 80% bomull, 20 % polyester 280 g/m² S-2XL

BL AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH046 SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT


62-114 ZIP NECK SWEAT Sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Raglanärm. ART NR 62-114 MATERIAL 80% bomull, 20% polyester VIKT VIT 260 g/m² VIKT FÄRG 280 g/m² STORLEKAR S-2XL CA PRIS 249 kr FÄRGER E BL U AL

EP

RO Y

GR HE HE

AT

BL LE TT BO

RE

D

GR

EE

N

38

40

51

AZ

R

AC K

TE HI W

EY

94

NA VY

36

DE

30

SWEATSHIRTS 95


64-026 ELASTIC ATED JOG PANTS

96 SWEATSHIRTS


64-026 ELASTICATED JOG PANTS

Shorts med dragsko i midja. Två sidfickor. Oborstad insida.

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor.

FÄRGER

36

32

94

GR R HE AT

VY NA

NA

VY

AZ

EY

159 kr

EP

VY NA EP

CA PRIS

HE

HE

AT

HE

R

K AC

AZ

GR

EY

94

DE

36 BL

FÄRGER

64-026 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

DE

CA PRIS 115 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-036 LIGHT WEIGHT SHORTS

SWEATSHIRTS 97


NYHET!

JH073 DROPPED CROTCH JOGPANTS

Collegebyxa med resår i benslut och midja. Dragsko i midja och två sidfickor.

Mjuk sweatbyxa med häng och smala ben. Fickor fram med blixtlås. Elastisk mudd i linning med invändig dragsko. Mudd i benslut.

S–XL 279 kr CH FR EN W

ER AT H HE

NA VY

FN

GR

EY

94

NE

36 BL AC K

FÄRGER

JH073 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2

T

EN C

H

NA

VY

Y

FN FR

AL CO AR

BL AC K T JE

98 SWEATSHIRTS

94

87

GR E

36

R

FÄRGER

CA PRIS

AT HE

249 kr

HE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JE

JH072 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–XL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH072 COLLEGE CUFFED JOG PANTS


NYHET!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Avsmalnande träningsbyxa. Dragkedja i sidfickor och vid anklar. Resårband i midjan med dragsko. ART NR JC082 MATERIAL 60% bomull, 35% polyester,

5% Elastane VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-2XL CA PRIS 369 kr FÄRGER ER AT H HE

JE

T

BL

AC

GR

K

EY

94

36

SWEATSHIRTS 99


STICKAT

-026 ELASTICATED JOG PANTS -098 ATHLETIC VEST

100 STICKAT


710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad V-ringad pullover. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stickad V-ringad pullover i en feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

399 kr

FÄRGER

36

NA VY

32

CH EN

NA FR

EN CH

K AC

VY

32

CA PRIS

FR

36 BL

FÄRGER

710F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

K

CA PRIS 399 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC

710M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

STICKAT 101


715F LADIES CARDIGAN

Stickad pullover i UNISEX modell. Klassisk passform. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stilren stickad cardigan för dam. Feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

399 kr

FÄRGER

36

NA

VY

32 H

NA CH EN FR

BL A

102 STICKAT

VY

32

CA PRIS

EN C

36 CK

FÄRGER

715F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

CA PRIS 369 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

716M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

716M SLEEVELESS PULLOVER


STICKAT 103


SKJORTOR 104 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

934M MENS LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplinskjorta för herr. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst. 934M 65% polyester, 35 % bomull 100 g/m2 110 g/m2 S–4XL

RP PU

OI RQ U

AT

LE

SE

PE

CO

RP

OR

AC BL

HI W

65

E

K

BL U

E

CP

TU

36 TE

30

LI M

AN

E

LM GE

44 OR

C

RE D

CR

SI

FÄRGER

AS

CA PRIS LÅNGÄRMAT 299 kr CA PRIS KORTÄRMAT 269 kr

CL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 105


106 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

924M MENS LONG SLEEVE POPLIN TAILORD FIT Poplinskjorta för herr med smalare passform (tailord fit). Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Manchettknappar kan användas.

30

AT

E

E

BL

UE

CP OR RP CO

36

HI T

FÄRGER

W

285 kr 255 kr

K

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

924M 65% polyester, 35 % bomull S-4XL 100 g/m2 110 g/m2

BL AC

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

SKJORTOR 107


108 SKJORTOR


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

65-118 LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplinskjorta för herr. Ficka på vänster bröst.

RE D

ID

BL

VY NA

CK

40 UE

MU

32

M

36

3O

BL A

FÄRGER

TE

329 kr 299 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

65-118 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 109


110 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

932M MENS LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Oxfordskjorta för herr. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster sida. Button down-krage.

94

ZT

OD

BL RD

BL

FO OX

AZ

TE

C

ER SI LV

K BL AC

W

HI

TE

UE

36

UE

30

NK

52 PI

FÄRGER

SI C

329 kr 299 kr

AS

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

932M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

CL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 111


112 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

922M MEN’S LONG SLEEVE OXFORD TAILORD SHIRT Oxfordskjorta med smalare passform. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Manchettknappar kan användas.

36

FO

RD

K

BL

UE

OD OX

30

BL AC

FÄRGER

TE

329 kr 299 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

922M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2

W

ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT VIT VIKT FÄRG

SKJORTOR 113


114 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

65-114 LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Klassisk oxfordskjorta. Button down-krage. Ficka på vänster bröst.

32

OX

FO

RD

VY

BL

UE

OD NA

D OX FO R

AC

K

94

GR EY

36

3O

BL

FÄRGER

TE

349 kr 319 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

65-114 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 115


116 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 959M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 956F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 957F XS-4XL

958M LONG SLEEVE TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT Strykfri businessskjorta för herr. Manchettknappar kan användas. 958M 100 % bomull micro twill 120 g/m2 S–4XL BN

BZ

NK

36

BR

IG

HT

PI

SK HT IG BR

BL A

CK

Y

30 TE

529 kr 479 kr

HI

FÄRGER CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SKJORTOR 117


118 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 963M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 962F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 963F XS-4XL

962M MEN’S LONG SLEEVE HERRINGBONE SHIRT Stilren skjorta för herr. Herringbone (fiskben) mönster. Easy care behandlad. Kräver minimal strykning. Tailored Fit. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen.

30

BL

UE

42 GH T

FÄRGER

LI

389 kr 359 kr

HI TE

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

962M 84% bomull, 16% polyester, Mini Herringbone 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 119


120 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE SMP22 S-4XL

LADIES LONG SLEEVE SWP23 XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE SWP24 XS-4XL

SMP21 BLACK TIE LONG SLEEVE SHIRT Skjorta i stretchpoplin med ”cut away”-krage. Extra knapphål för manschettknappar.

D RE S

RI OU XU

CO FF

EE

K AC

RM

BE

AN

GY

LU

36

3O

BL

FÄRGER

TE

355 kr 325 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

SMP21 97% bomull och 3% elastan 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SKJORTOR 121


122 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

960M MENS LONG SLEEVE ULTIMATE STRETCH SHIRT Herrskjorta med maximal komfort genom stretchmaterial Lycra® T400®. Figurnära passform. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen.

36 CK

30

BL A

FÄRGER

TE

449 kr 419 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² XS-4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

SKJORTOR 123


124 SKJORTOR


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

946M MENS LONG SLEEVE FITTED SHIRT Figurnära skjorta för herr. Easy carebehandlad, kräver minimal strykning. Strech material.

PT

AT E OC OL CH

RT

CQ PO

K

36 AC

30

BL

FÄRGER

TE

379 kr 349 kr

HI

CA PRIS LÅNGÄRMAT CA PRIS KORTÄRMAT

946M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SKJORTOR 125


126 SKJORTOR


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-XL

SMD85 DNM VISION MEN Jeansskjorta i tv채ttad denim. Rak sk채rning och ton-i-ton knappar i halvdold knappsl책. Manschetter med dubbla knappar

UE

DE

NI

M

AZ BL

379 kr

EP

CA PRIS

SMD85 100% bomull 6,5 oz S-2XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SKJORTOR 127


SPORT 128 SPORT


61-392 LADY-FIT PERFORMANCE T

Funktions T-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktions T-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

51

AZ U

RE

BL U

BL UE RO YA L

M

E

LM LI

LL IG H

T

YE

IA

E

ZU

VY NA DE EP

XK

OW

TE HI

UR E

W

40 HS

E

AZ

36

BR

UE

3O

BL

BL UE RO YA L

FÄRGER

57 M

YE T IG H BR

LM LI

LL

OW

XK RE D

SI CH

ZU

VY EP DE

BL

NA

AC K

TE HI W

40 A

57

51

95 kr

AZ

AZ

36

3O

FU

FÄRGER

CA PRIS

CK

CA PRIS 95 kr

61-392 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

RE D

61-390 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU C

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-390 PERFORMANCE T

SPORT 129


AR PU TI RP C L W E HI / TE

130 SPORT

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

36 40

36 13

36 AP

38 74

32 YT

FN 30

FN 40

51 30

50 87

50 13

PE 30

11 30

F JE IRE T R BA ED LC / K

12 36

/

EC JE TRI T CY BL E AC LL K OW

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

/

P CH PHI AR RE CO BL AL UE

SA

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX F SK OR Y DN BL A UE VY /

CH FI AR RE CO RE AL D /

/

T GO BLA LD CK

JE

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

AR T FI IC RE W RE HIT D E/

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

AR SA TIC PP WH HI IT RE E/

36 30

EL J EC ET TR BL IC A OR CK AN / GE

30 40

E FI NCH RE RE NAV D Y/

30 57

FR

30 50

EL AR ECT TI RI C C W PI HI NK TE /

30 36

40 36

EL

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

JC003 CONTRAST COOL T

Funktions T-shirt med kontrastfärg på fram- och baksida axlar. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

ART NR JC003 MATERIAL 100 % polyester VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S–2XL

CA PRIS 159 kr

FÄRGER


JC005 GIRLIE COOL T

Funktions T-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 35 färger!

Funktions T-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

NK PI IC

EL EC TR W IC CT R EL E

EN GR E LE

TT BO

GR Y LL KE

LL O

T HO OW LL YE N SU

DE

N EE

EE GR

EL

BE ER

38

YE LL OW

SH

EC TR

T

IC

CH T HO D RE

12

YE

PI

A NT AG E M

34

RT SE

TR IC

SA ND

47

EC

10

E RO YA L

H EN C FR

11

EL ON

I IL

OR

BL U

NA VY

AL CO AR

AG IC

57

M

E RP L PU

3M

51

NK

JE

CH

T

C TI AR UE BL RE HI PP

RE D RE FI

AG

IC EC TR EL

N GR EE IC

EC TR EL HO T

CH OC

OL

AT

E

CQ

EE OL

IV E

GR

GR LE TT BO

JA DE

BL AC K

HI W

H AS BL RE HI PP

UM PL

TA EN

13

M NK PI BY BA

OW LL YE N

SU N EE GR E M LI

59

EE

N

38

14

PE

GE

SA

GR R AT HE

UE

50

FN

OR AN

SA

IC

HE

BL N AI IA W

LE RT SE DE

BE ER SH

77

12

10

N

ON M LE T

LD GO GR

K PI N IC

EL EC TR

GE

LM

SA ND

OR

AN

TR

3M

EC EL

OR

EE

N

47

H US

T HO

GE OR AN

44

IC

RE D FI RE

AP

34

BX

CR

PI NK

DY UN RG BU

13

40

52

87

TE

EY

UE

CH

36

40

RP PU

SK

11

57

Y

30

56

YA L RO

FO R

Y

RC AI RF O

41

LL

FÄRGER

14

BL

NA D

CH EN FR

OX

PE BL UE

YT

E

BL UE

80

105 kr

50

AQ

51 UE

VY

AR

JE

TI

T

AR

BL

CO

AC

HI W C

32

NA

VY

FN

CA PRIS 93

94

K

TE

87

M AG

36

AL

30

KE

FÄRGER

JC005 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL endast tillgänglig i färgerna Artic White, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

HA

CA PRIS 105 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

N

JC001 100 % polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue och Sapphire Blue *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

LE M

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC001 COOL T

SPORT 131


61-416 PERFORMANCE VEST & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

132 SPORT


NYHET! BARN Sida 246

NYHET!

61-416 PERFORMANCE VEST

Funktionslinne för dam. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen.

Funktionslinne för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen.

61-418 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 95 kr

CA PRIS 95 kr E BL U

E

RE

BL U AL RO Y

EP

E M

DE YE

LM

BR

IG H

T

D RE

HS I

E

A

LL

OW

XK

LI

40

ZU

VY NA

K

AZ

W

BL

AC

HI T

BL

51

AZ U

AZ

36

3O E

UE

E BL U AL RO Y

FÄRGER

57 M

YE T IG H BR

RE D

LM LI

LL

OW

XK

A HS I

ZU

VY DE

BL

EP

AC

NA

K

TE HI W

40

57

51

UR E

AZ

36

3O

FU C

FÄRGER

61-416 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU C

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-418 LADY-FIT PERFORMANCE VEST

SPORT 133


BARN Sida 248

JCOO7 COOL VEST JC015 GIRLIE COOL VEST Funktionslinne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. ART NR JC015 MATERIAL 100 % polyester VIKT 140 g/m2 STORLEKAR XS–XL

Funktionslinne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. ART NR JC007 MATERIAL 100 % polyester VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S–2XL CA PRIS 115 kr FÄRGER VY CH EN FR W NE

D RE RE FI EL

EC

SU

N

TR

IC

YE

YE L

LL O

W

LO

W

12

59 VE OL I

GR LE TT BO

GR

EE

N

38

EE N

RT SE

N

DE

NA

EY HE R

HE AT PI

34

SA

ND

HO

T

PU R

PL E

NK

40

EE GR Y LL KE

FN

GR

L CH AR

BL T JE

BL UE HI RE

CR U AN GR IC TR EL EC

GR E M LI

47

EE

OR N EE

EE GR Y LL KE

3M

GE

C TR I EC EL

10

N

LM

57

PE

SH

SA PP

YA RO GE AN

SA ND RT

SE DE

44

OR

SA

AN OR IC

TR EC

13

CO A

AC K

TE HI W TI AR UE L

RE

BL

E BL U

E

PP

RO YA

GE

3M

EL N EE IC TR EC EL

IC TR EL EC

50

47

GR

W LL O YE

OW

SU N

YE

LL

LE T BE SH ER

134 SPORT

10

51

HI

L

EN FR

D RE RE

EL

12

BL U

Y NA V CH

AL NE W

FI

T HO

34

M

ON

OR

50

51

13

40

IC

NK

PI NK

11 PI

LE PU RP

CH A

BL T JE

57

RC O

AC

K

TE HI W C TI AR

PE

FN

87

36

EC TR

30

C

FÄRGER

94

87

36

30

N

CA PRIS 115 kr


36 40

36 11

PE 50

57 36

40 30

34 40

ET

/J

NK

PI

BL

SU N FI YE RE L RE LOW D /

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

JE FI T B RE LA RE CK D /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

AC K

30 FN

FI R W ER HI E TE D/

T

HO

FÄRGER

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

CA PRIS

SA P PP UR HI PL RE E BL / UE

115 kr

50 30

CA PRIS

115 kr

FÄRGER

30 FN

36 30

36 40

87 LM

50 13

40 30

36 34

34 40

SU N FI YE RE L RE LOW D /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

AR FI TI RE C R W ED HI / TE

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

C LI HA M R E CO GR A EE L/ N

JE FI T B RE LA RE CK D /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

JC016 100% Polyester 140 g/m² XS-XL

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC016 GIRLIE COOL CONTRAST VEST JC008 MEN COOL CONTRAST VEST

Funktionslinne med damskärning och kontrastsidor. Bakstycket något längre med rund skärning. Funktionslinne med kontrastsidor. Bakstycket något längre med rund skärning.

JC008 100 % polyester 140 g/m2 S–XXL

50 30

SPORT 135


NYHET!

JC002 LONG SLEEVE COOL T

Långärmad funktions T-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Långärmad funktions T-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

EL

EC

TR

IC

RE

L

BL UE

51 RO YA

VY NA

AL CO AR CH

YE

D

LL

OW

12 RE

FN

K AC BL

W

RI C CT

40 FI

YE IC TR EC EL

136 SPORT

87

36

CH

3O

EN

FÄRGER

FR

149 kr

TE

PI NK

CA PRIS

EL E

BL U

NK PI T

T JE

RE

BL

AC

HI W C TI AR

11

57

JC002 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

LL

OW

12

E

50

HO

36

HI

30

PP

FÄRGER

K

149 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HI

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

SA

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC012 GIRLIE LONG SLEEVE COOL T


NYHET!

NYHET!

JC036 GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT

Funktionströja för herr med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktionströja för dam med tight passform och raglanärm. Hake i nacken för att hålla hörlurar och sladd på plats. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

FÄRGER

36 11

36 40

36 12

87 36

FN 30

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

51 30

299 kr C JE HAR T C BL OA AC L K /

FN 30

CA PRIS

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

87 36

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 12

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 40

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

FÄRGER

C JE HAR T C BL OA AC L K /

299 kr JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC031 MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT

SPORT 137


NYHET!

63-038 PERFORMANCE POLO

63-040 LADY-FIT PERFORMANCE POLO

Funktionspiké för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen.

Funktionspiké för dam. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen.

63-038 100 % polyester 140 g/m2 S–3XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 169 kr

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

TE

40

51

RE

AZ

36

3O HI

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK

FÄRGER

40

51

RE

AZ BL A

HI W

138 SPORT

CA PRIS 169 kr 36

3O TE

FÄRGER

63-040 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NYHET!


63-038 PERFORMANCE POLO & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

SPORT 139


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU ÄNNU MER SPORT

JC040 COOL POLO

140 SPORT


JC045 GIRL COOL POLO

Funktionspiké för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktions piké för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

RE PP SA M

E

GR EE

N

LM LI

LL OW YE N

SU

HI

L RO

D RE RE FI

BL

UE BL

CH FR NE

NK PI T

PU

34

US

H

HO

RP

C TR I EC EL

40

57

PI

NK

PE

UE

50

51

EN

BL JE T

C TI AR

NA

K

HI W

CH EN FR W

VY

FN

YA

36

W

VY

30

GE AN N EE GR Y LL KE

IC TR EC

GR EE

N

EL

FÄRGER

OR N EE

47

GR

EN GR E E

169 kr

CR

SA N DE

10

M LI

44

T SE R

IC TR EC EL

TR EC EL

CA PRIS

NE D

GE

3M

AN

D RE RE YE IC

LL YE N SU EE N

59 OL

IV E

GR TT LE

LM

LL

OW

OW

12

38

NA

EY GR

AT HE R

11

PU

Y SK

SA PP

FI

34

FN

LE

BL UE

PE

13

K PI N T

HE

CH

T JE

HI

L YA RO

40

HO

YT

RE

BL

UE

BL U

E

50

57

AL

BL

AR CO

AC

K

TE HI W C TI AR

51

94

87

RP

36

OR

30

BO

FÄRGER

JC045 100 % polyester 140 g/m2 XS–XL* (*XS-2XL i färgerna Jet Black och Artic White)

AC

CA PRIS 169 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TE

JC040 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL* (*XS-3XL i färgerna White, Jet Black och French Navy)

LE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC040 COOL POLO

SPORT 141


NYHET! NYHET!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

JC083 MEN’S COOL SPORT LEGGING

Avsmalnande träningsbyxa. Fickor bak. Dragkedja vid anklar. Resårband i midjan med dragsko.

Träningsleggings för herr med platta sömmar för bättre komfort. Resår i midjan.

K

FÄRGER

36

HE

AT

HE

R

AC BL T JE

142 SPORT

GR EY

29

K

36

329 kr

BL

FÄRGER

CA PRIS

T

369 kr

JC083 88% polyester, 12% elastan 180 g/m² S-2XL

JE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane VIKT 240 g/m² STORLEKAR S-2XL ART NR MATERIAL


NYHET! BARN Sida 246

64-042 PERFORMANCE SHORTS Funktionsshorts för herr. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen. ART NR 64-042 MATERIAL 100 % polyester VIKT 140 g/m2 STORLEKAR S–2XL CA PRIS 149 kr FÄRGER AZ

D RE

EP

NA VY

40

DE

TE HI W

BL AC K

36

3O

SPORT 143


JC086 GIRLIE COOL CAPRI

Träningsbyxa i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterande flatsömmar för bästa komfort. Dold ficka fram. Resårband i midjan.

¾ träningsbyxa i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterande flatsömmar för bästa komfort. Dold ficka fram. Resårband i midjan.

144 SPORT

36 PE

36 50

87 L

K AC BL

36 57

CO A

36

CH AR

FÄRGER

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

249 kr

L

87 CO A

36 50

CH AR

36 PE

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

36 57

JE T PU BL RP AC LE K/

JE T

BL

AC

K

36

JE HO T B T LA PI CK NK /

FÄRGER

CA PRIS

JE T PU BL RP AC LE K/

CA PRIS 319 kr

JC086 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

JE HO T B T LA PI CK NK /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC087 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

JE T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC087 GIRLIE COOL ATHLETIC PANT


JC088 GIRLIE COOL TRAINING SHORTS Funktionshorts för dam i CoolFit Poly Spandex. CoolFit omfamnar kroppen och har mycket god fukttransporterande förmåga som håller dig torr närmast kroppen. Resår i midja och platta sömmar för bättre komfort. Dold nyckelficka. ART NR JC088 MATERIAL 87% polyester, 13% spandex VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-XL CA PRIS 199 kr FÄRGER JE

T

BL

AC

K

36

SPORT 145


JACKOR & FLEECE

146 JACKOR & FLEECE


NYHET! NYHET!

TRA442 TARAH JACKET

TRA441 TYLER JACKET

Quiltad, lättvadderad och vattenavisande jacka för dam. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

Quiltad, lättvadderad och vattenavisande jacka för herr. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

ART NR TRA442 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester ta-

ffeta (foder), Thermo-Guard stoppning

STORLEKAR S–3XL

36

ta (foder), Thermo-Guard stoppning 84g/m2, 160 g/m2 (stoppning) STORLEKAR S–3XL CA PRIS 449 kr

CA PRIS 449 kr 32

FÄRG

36

3M

32

AK I KH

Y NA V

AC K BL

ND BU RG U

VY

Y

41 NA

AC K BL

FÄRG

ART NR TRA441 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyester taffe-

JACKOR & FLEECE 147


TRA811 TARAH BODYWARMER

148 JACKOR & FLEECE


NYHET!

NYHET!

TRA811 TARAH BODYWARMER

TRA810 TYLER BODYWARMER

Quiltad, lättvadderad och vattenavisande väst för dam med Thermo-Guard. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

Quiltad, lättvadderad och vattenavisande väst för herr med Thermo-Guard. Två ytterfickor fram med sidoingång för att värma händer. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

ART NR TRA811 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyes-

ter taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL

CA PRIS 369 kr 32 VY

VY NA

K

36

NA

FÄRG

32

K

36 BL AC

FÄRG

ter taffeta (foder), Thermo-Guard stoppning STORLEKAR S–3XL

BL AC

CA PRIS 369 kr

ART NR TRA810 MATERIAL 100% micro poplin, 100% polyes-

JACKOR & FLEECE 149


NYHET!

NYHET!

TRA670 HYDROFORCE 3-LAYER MEMBRANE SOFTSHELL

36 BL AC

150 JACKOR & FLEECE

VY

32 K

FÄRG

849 kr

NA

CA PRIS

36

BL

UE

OD RD FO

FÄRG

949 kr

OX

CA PRIS

TRW464 100% polyester Isotex 10 000 S–3XL

K

ART NR MATERIAL STORLEKAR

AC

TRA670 100% polyester. Softshell XPT 3 layer membrane, 100% Polyester mesh (foder) STORLEKAR S–3XL ART NR MATERIAL

Vattentät jacka med andningsförmåga i strechmaterial. Vattentät upp till 10.000mm. Tejpade sömmar. Avtagbar och dold luva med justering och justerbara ärmslut. Tvåvägsblixtlås. Två fickor fram och en bröstficka med dragkedja. Invändig ficka. dragsko nertill. Blå jacka har grå detaljer.

BL

Soft Shelljacka med andningsförmåga och tålig vattenavstötande yta. Vattentät upp till 5000mm. Vindresistent. Ärmpaneler i följsam ribstop för maximal rörlighet. Invikbar luva med justering och justerbara ärmslut. Två fickor fram och en bröstficka med dragkedja. Invändig ficka för mobil med ingång för hörlurar.

TRW464 EXOSPHERE STRETCH JACKET


NYHET!

NYHET!

TRA671 - TRA673 ARLEY JERSEY SOFT SHELL JACKET

TRA674 - TRA675 ARCOLA 3 LAYER SOFT SHELL JACKET

Lättvikts Soft Shelljacka med stretch och vattenavvisande och vindtät effekt. Ouickdry. Avtagbar huva och två fickor fram. Justerbara ärmslut och dragsko nertill.

Soft Shelljacka i 3-lagers soft shell material med andningsfunktion. Vindtät och vattenavvisande effekt. Kontrastfärgad ficka på vänster ärm. Ficka på bröst och två frontfickor, alla med kontrastfärgade blixtlås. Justerbara ärmslut och dragsko nertill.

ART NR HERR TRA671 ART NR DAM TRA673 MATERIAL Jersey backed woven stretch

ART NR HERR TRA674 ART NR DAM TRA675 MATERIAL Soft shell XPT waterproof and breath-

Soft shell fabric

able 3 layer membrane

D

40

RE SI C

D OR OX F

LI N

41

18 OT

TE

R

EE M E

TR E

N

OR A

GR

NG

E

47

BL

ST EE GH T

BL A

AS S CL

SU

LI

M E

44 Y

OD L

80

CL AS

36

IC

FÄRGER

CK

D RE

E RP L

40

PU C TI ES M AJ

OR

D

VY

BL

UE

PE

EX

LM

OD NA

BL A

CK

32

OX F

36

KE

FÄRGER

Y

CA PRIS 599 kr

ND

CA PRIS 499 kr

BU RG U

STORLEKAR S–3XL

UE

STORLEKAR S–3XL

JACKOR & FLEECE 151


NYHET! NYHET!

JUI62 MEN’S ID.701 SOFTSHELL

JWI63 WOMEN’S ID.701 SOFTSHELL

Vattenavvisande och vindtät Soft Shell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black).

Vattenavvisande och vindtät Soft Shell med 2-vägs stretch för maximal rörlighet. Andningsförmåga. Feminin passform. Två sidfickor och två innerfickor. Kontrastfärgad linning (ej White och Black).

EY GR M AR

M

W

AR

D/ RE

GR

EY

50 AT OL

L/

GH

ON

OS

T

GR

EE

N

32 NE

L/

40

W D/ RE

152 JACKOR & FLEECE

CG

Y/

W

GH

HI T

N

OS

E

T

36

NA V

3O

/N DA EO R N KG OR R AN EY GE

FÄRGER

AC K

EY GR

N EE GR

369 kr

AT OL

BL A

HI W

50

CA PRIS

GR

EY

40

32 EO

CG CK

TE

36

/N

3O

VY

FÄRGER

NA

369 kr /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

CA PRIS

JWI63 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

BL

JWI63 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (insida). STORLEKAR S-3XL ART NR MATERIAL


140 SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga. ART NR HERR 140M ART NR DAM 140F MATERIAL 92 % polyester, 8 % elastan STORLEKAR XS–4XL (3XL och 4XL

ej tillgänglig i Azure och Cactus) CA PRIS 649 kr FÄRGER D RE C SI CL AS

BL UE AZ

UR

E

NA CH EN FR

AN IU M TI T

BL

40

ZU

CA CT

US

GR

EE N

CC

VY

32

TT AC K

36

JACKOR & FLEECE 153


NYHET!

NYHET!

TRA680 CLASSIC SOFTSHELL

TRA642 UPROAR INTERACTIVE SOFTSHELL

Mjuk och följsam Soft Shell-jacka. Jackan är tålig mot vind och kyla. Vattenavvisande yta och Quick Dry effekt. Två fickor fram.

Mjuk och följsam Soft Shelljacka med Quick dry effekt. Jackan har vattenavvisande yta och är tålig mot vind och kyla. Två fickor fram med dragkedja. Dragsko nertill.

CA PRIS 479 kr 51

SI

BL U AL

C

E

RE D

40

RO Y

BL

154 JACKOR & FLEECE

32

94

CL AS

36 AC K

FÄRG

VY

NA

BL A

VY

32

NA

36 CK

FÄRG

EY

CA PRIS 329 kr

GR

jersey backed Softshell STORLEKAR S–3XL

TRA642 TRA645 100% polyester. S–4XL*, (*4XL endast tillgänglig i färgerna Navy och Black.) STORLEK DAM S-3XL ÖVRIGT Färgerna Seal Grey och Royal Blue finns endast i herrmodell.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR

SE AL

ART NR TRA680 MATERIAL 100% polyester. Lightweight


HSL-2 ELIPSE SOFTSHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

Softshell jacka med kritstrecksrandig finish. 4-vägs stretchmaterial som ger väldigt god rörelsefrihet. Vattenavisande och vindtät. Fyra praktiska ytterfickor varav en på vardera bröst. Dragkedjor i kontrastfärg. Finns i herr- och dammodell.

Vädertålig softshell i dam- och herrmodell. Avtagbar och justerbar huva. Justerbara ärmslut med kardborrband. Vattentät bröstficka och två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andnings­egenskaper: 5 000 g/m²/24 h.

AN

IT

E

40 GL

GR

51 HD

D/

TE NI RA /G

VY NA

AN GR

K/

32 GL

RE

36 GL

CO GR OL AN BL IT UE E /

FÄRGER

IT E

1695 kr

AC

LD

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

AC

K/

GO

D RE K/

BL

AC

51 40

CA PRIS

T BL OP AC GR K E

EN

/

BL

BL

36 OR

XJ-1 XJ-1W 86 % polyester, 14 % spandex S–3XL XS-2XL

TR EE

47 36

36 40

AC

AC BL

AC

K/

36 51

IC

36 36

BL

FÄRGER

K

1349 kr K/ BL EL UE EC TR

CA PRIS

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

BL

HSL-2 HSL-2W 94% polyester, 6% spandex (foder polyester birdseye mesh) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

JACKOR & FLEECE 155


PÅ FRUIT.SE HITTAR DU FLER JACKOR!

NYHET!

SRX-1 TSUMANI RAIN SHELL Skaljacka i dam och herrmodell med god andningsförmåga och vattentät upp till 15.000mm/ g/m²/24h. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Tejpade sömmar och blixtlås. Justerbar och dold huva. Ficka på vänster ärm och på bröst, samt innerficka. Dragsko i nederkant och kardborre i ärmslut. Ingång för hörlurar från innerfickan. ART NR HERR SRX-1 ART NR DAM SRX-1W MATERIAL 100% nylon twill, 3-lagers

laminering med 100% polyester baksida. STORLEKAR HERR S-3XL, (S-5XL i Black) STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 2799 kr FÄRGER

156 JACKOR & FLEECE

EE N P

YE

GR

LL

OW

47 TO EE TR

AS

E

D

BL

EL

EC

TR

IC

K AC BL

K2

40

BL

UE

51

RE

36


HS-1 EPSILON H2-XTREME SHELL

XB-2 EXPEDITION SOFT SHELL

Vädertålig soft shell med bra funktion. Kvalitativ soft shell i dam och herrmodell. Vattentät ficka på vänster ärm. Justerbara ärmslut med kardborrband. Justerbar huva. Två bröstfickor samt två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andningsegenskaper: 5 000 g/m²/24h.

Vädertålig soft shell jacka med utomordentligt bra funktion i dam- och herrmodell. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Justerbar huva som även är avtagbar. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm.

HS-1 HS-1W Ripstop 95 % nylon, 5 % spandex S-3XL, S–5XL i svart XS–2XL

30

D

UE BL

IC EL

EC

TR

NA

BL

2479 kr

FÄRGER

36 GL

W

HI T

CA PRIS

TE NI RA /G

VY NA

LD GO K/

AC

D

32 GL

/B L

AC

K

BL

RE E AM FL

K/ AC BL

ET BL HY AC L K/ BL UE

36 OR

OT LE

E/

AP 36

36 40

CH IP

EL

EC T BL RIC AC B K LU

51 36

36 YT

M

BL A

CK

/G RA

NI TE

LK CH A

TR E

ET BL OP AC GR K EE N/

47 36

40

YT

XB-2 XB-2W 100% polyester S–3XL XS–2XL Färgerna Chipotle/Black endast tillgänglig i herrmodell.

RE

51 VY

AC K

32

OL

36

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM ÖVRIGT

CO

FÄRGER

UE

1859 kr BL

CA PRIS

E

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

JACKOR & FLEECE 157


TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

158 JACKOR & FLEECE


NYHET!

TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

TRW458 LINTON OVERTROUSERS

Skaljacka med bra funktionalitet för herr och dam. Figursydd dam. Vind- och vattentät till 5000 mm. Tejpade sömmar. Två ytterfickor samt innerficka med ingång för hörlurar. Infällbar huva med justeringsmöjlighet. Justerbara ärmslut och dragsko nertill. Ingång med dragkedja i foder för brodyr. Passar utmärkt till Adamsville fleece på sida 184.

Vatten- och vindtät överdragsbyxa med andingsförmåga. Tejpade sömmar och elastisk midje-linning med drasko. Justerbara benslut och förstärkta knä.

36

32 BL

EY GR /S

TA

CK LA /B EY

GR AL

E/

SE AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL

M

OX F SE OR AL D B GR LU EY E/

ET M

D RE LA CK

LI

K SE EY AL LI GR ME EY /

CL B AS LA SI CK C / RE D

AC BL

C

VY /C LA SS I SU SE N O AL RA GR NG EY E/

LM 94

/B

Y GR E EA L /S

EY RL BA

18 36

K2 94

PE 94

R

CL

60 94

44 94

OD 94

94 36

TE

/

AS BL SIC AC R K ED

SI AS CL

BO T SE TLE AL G GR REE EY N/

38 94

FÄRGER

OT

NA

40 36

C

RE D

40

32 40 NA

VY

/S E

AL

GR

EY

32 94

NA

VY

32

L

EY GR SE

AL

36 40

K/

BL A

W HI

TE

CK

36 94

EA

36

3O

479 kr

AC K

CA PRIS 429 kr

CA PRIS

Y

100% polyester mesh (foder) STORLEKAR S–3XL

TRW458 100% polyester med Isotex 5000 STORLEKAR S-2XL ART NR MATERIAL

NA V

ART NR HERR TRW461 ART NR DAM TRW469 MATERIAL 100% borstad polyester,

FÄRGER

NYHET!

JACKOR & FLEECE 159


GSX-1 AXIS SHELL

GSXP-1 AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS

Vindjacka med sportiga och snygga detaljer. Dragkedjor i kontrastfärg. Modellen är medel-kort och är fodrad med finmaskig mesh. Yttertyg i vattenavvisande ripstop liknande material vilket ger jackan ett levande intryck. Två fickor fram och innerficka. Finns i herr-, dam- och barnmodell. GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL( S-5XL tillgänglig i färgen Black/Black)

160 JACKOR & FLEECE

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

RO / EN

36 CK

FÄRGER

BL A

CE AN SU ND

L/ B YA

VY NA

47 36

LA CK

AC

K/ BL

Y AV /N

D RE

GE AN

51 36

ET BL OP AC GR K E

RE D OR T

OR

32 32

TR E

GR

LA

CK

40 36

36 K2

BL AC K/

RT

K/ LA

36 44

/B EY

K/ AC

CK

AX 36

/B

ST

BL

AC

BL AC

51 40

SP O

YA RO K/

36 40

SP

N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

32 47

BL

BL K/

AC BL

/L

BL AC K

36 LM

L

36 TM

K

36 51

RE

36 36

FO

FÄRGER

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

CA PRIS 585 kr

AC

679 kr

IM E

CA PRIS

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

Vindbyxa matchande jacka GSX-1. Yttertyg i vattenavvisande ripstop liknande material. Två fickor fram med dragkedjor. Öppning i nederkant av byxan med kardborreförslutning. Finns i herr-, damoch barnmodell.


EP-2 ASCENT HARD SHELL TROUSERS

Avancerad skaljacka i vind- och vattentät material. Dam och herrmodell. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m² samt en vattenpelare upp till 15 000 mm. Tre lagers konstruktion med tejpade sömmar och dragkedjor. Fast huva med justeringsmöjligheter, ventilationsmöjlighet under ärmarna. Fyra ytterfickor samt liftkortsficka.

Byxor matchande jacka E-2. Utmärkt andningsförmåga 15 000g/m² samt en vattenpelare upp till 15 000mm. Två lagers konstruktion med tejpade sömmar. Lätt fodrade. Två fickor fram, två fickor brak samt två cargofickor. Justerbar midja med kardborreband och snölås nedtill. Finns i herr- och dammodell.

FÄRGER

36 GL

IT E

1859 kr AN

NI

TE

32 GL

RA

K/ AC BL

D K/ AC

BL

IT AN GR

K/ AC BL

36 40

CA PRIS

/G

36 GL

VY

FÄRGER

NA

2349 kr E

CA PRIS

EP-2 EP-2W 100% nylon taslan oxford, 100% polyester brushed tricot (foder) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

GR

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3XL XS-2XL

RE

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

E-2 ASCENT HARD SHELL

JACKOR & FLEECE 161


NYHET!

NS-1 NEUTRINO SHELL

Skaljacka med bra funktionalitet i herr och dammodell. Figursydd dammodell. En ficka på höger bröst, samt två fickor fram. Justerbara ärmslut. Infällbar huva. Vattentät till 2000 mm och goda andningsegenskaper 2000g/m²/24h.

Lättviktsjacka i dam- och herrmodell med bra andningsförmåga och vattentät upp till 5.000mm/ g/ m²/24h. Justerbar fast huva. Ficka på vänster bröst och två sidofickor, samt innerficka. Dragsko i nederkant och kardborre i ärmslut. Ingång för hörlurar från innerfickan.

AP

LL OW

SE

YE

OT LE

RE D

K2 BL A

EL

N EE GR P TO

EE TR

40

BL IC TR

BL A

AS S

47

162 JACKOR & FLEECE

UE

51

IP

36

CH

FÄRGER

EC

D

1295 kr

IC

RE

CA PRIS

CL

UM NI

40

ZU BL UE

32

RE

BL

AC K

TT

AZ U

36

NA VY

FÄRGER

CH

749 kr

FR EN

CA PRIS

NS-1 NS-1W 100% nylon, 100% polyester mesh (foder). STORLEKAR HERR S-3XL, S-5XL i Black STORLEKAR DAM XS-2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

CK

510M 510F Taslon 100 % nylon 190 g/m2 XS–4XL (3XL, 4XL ej tillgänglig i Azure)

TI TA

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

510 HYDRAPLUS 2000


NYHET!

TRX-1 TYPHOON RAIN SHELL Skaljacka i dam och herrmodell med bra andningsförmåga och vattentät upp till 5.000mm/ g/m²/24h. Justerbar och avtagbar huva. Två frontfickor och innerficka. Justerbar nederkant och kardborre i ärmslut. Ingång för hörlurar från innerfickan. ART NR HERR TRX-1 ART NR DAM TRX-1W MATERIAL 100% nylon twill,100% polyes-

ter mesh och polyester taffeta (foder). STORLEKAR HERR S-3XL, S-5XL i Black STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 1349 kr FÄRGER 14

D

EL

RE

LA

C

40 LI

UE BL C TR I

AC K

51 BL

W

HI

TE

36

EC

30

BL

AS

E

YE

LL

OW

K2

JACKOR & FLEECE 163


TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

164 JACKOR & FLEECE


NYHET!

TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

TRA150 CLASSIC 3-IN-1 JACKET

Vattentät och varmfodrad jacka för herr i Thermo-Guard. Mjuk fleece som foder i hals. Tejpade sömmar. Två ytterfickor, samt innerficka. Infällbar huva med justeringsmöjlighet. Justerbara ärmslut och dragsko nertill. Ingång med dragkedja i foder för brodyr.

Vind- och vattentät Jacka med 3-in-1 funktion. Vattentät upp till 5000mm. Mjuk fleece som avtagbart innerfoder. Tejpade sömmar. Två ytterfickor samt innerficka. Infällbar huva med justeringsmöjlighet. Justerbara ärmslut och dragsko nertill. Ingång med i foder för brodyr.

ART NR MATERIAL

TRA439 100% waterproof hydrafort oxford 300D polyester, 100% polyester taffeta (foder) STORLEKAR S–3XL

peached polyester, polyester taffeta (foder) STORLEKAR S–3XL

32

RE D C SI

NA

VY

40 CL AS

36 CK

CL A

SS

IC

Y

EY GR AL SE

FÄRG

BL A

40

32

RE D

94

NA V

36 AC K

FÄRG

ART NR TRA150 MATERIAL 100% waterproof hydrafort 5000

CA PRIS 599 kr

479 kr

BL

CA PRIS

NYHET!

JACKOR & FLEECE 165


TS020 EXPEDITION PARKA

166 JACKOR & FLEECE


NYHET!

TS020 EXPEDITION PARKA Unisex Parkasjacka som är ett måste i vintergarderoben. Jackan är brett quiltad och har mjuk fuskpäls på luvan. Två sidfickor och två innerfickor med ingång till hörlurar. Dragsko i midja för bättre passform. ART NR TS020 MATERIAL 100% polyester twill med PVC coating STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 1199 kr

AC K

36 BL

FÄRGER

JACKOR & FLEECE 167


TS016F WOMEN´S PADDED JACKET & TS016 MEN´S PADDED JACKET

168 JACKOR & FLEECE


NYHET!

TS016F WOMEN’S PADDED JACKET

TS016 MEN’S PADDED JACKET

Vatten- och vindresistent damjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Dragsko nedtill.

Vatten- och vindresistent herrjacka med varm polyfill och quiltade ränder. Justerbar fodrad huva. Kontrastfärgat foder och blixtlås. Två sidfickor med blixtlås. Elastiska ärmslut. Dragsko nedtill.

ART NR TS016F MATERIAL 100% nylon, 100%polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL

E /L IM

AC K BL

GE

OW LL YE K/

AC

BL

BL

AN OR

AC K/

K/ AC BL

36 LM

N

AV

Y

40 32

36 34

D/

Y RE /G

36 44

RE

RO

YA L

51 GL

D

36 40

RE

K

36 AC

FÄRGER

BL

E /L IM

AC K

36 LM BL

OW LL YE K/

AC

BL

36 34 BL

AN

AC K/

36 44

OR

RE K/ AC D/

N

AV

Y

40 32 RE

/G

RE

Y

BL

BL RO

YA L

51 GL

D

36 40

AC

K

36

ART NR TS016 MATERIAL 100% nylon, 100%polyester (foder) STORLEKAR XS-2XL CA PRIS 679 kr

GE

CA PRIS 679 kr FÄRGER

NYHET!

JACKOR & FLEECE 169


NYHET!

TS018F WOMEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

TS018 MEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

Damjacka med quiltade smala ränder. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer.

Herrjacka med quiltade smala ränder. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. Komprimeringspåse medföljer.

TS018F 100% nylon, 100% polyester (foder) XS-2XL

TS018 100% nylon, 100% polyester (foder) XS-2XL

170 JACKOR & FLEECE

57

RE

YA L

D

40

51 RO

L

32 EE

K BL AC

D

BR IG HT

T

PI

NK

34

HO

CG

VY

36

NA

FÄRGER

ST

40

51

699 kr

YE LL OW

ST

BL YE LL OW

BR I

GH T

34

32 EE L

AC K

CG

CA PRIS

RE

36

ART NR MATERIAL STORLEKAR

L

FÄRGER

RO YA

699 kr

VY

CA PRIS

NA

ART NR MATERIAL STORLEKAR

NYHET!


TS018F WOMEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET & TS018 MEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

JACKOR & FLEECE 171


TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET

172 JACKOR & FLEECE


NYHET!

TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET Mjuk unisex-jacka med brett quiltat mönster och blixtlås i kontrastfärg. Två sidfickor med blixtlås och fyra invändiga fickor med ingång till hörlurar. Elastiska ärmslut. Jackan är komprimerbar och går att göra väldigt liten när den inte används. komprimeringspåse medföljer. TS022 100% nylon, 100% polyester (foder) XS-2XL

D

EE L

BL A

ST

LM E

BR

IG

HT

YE

LL O

W

34

40

51

RE

32

CK

CG

AL

36

RO Y

FÄRGER

VY

679 kr

NA

CA PRIS

LI M

ART NR MATERIAL STORLEKAR

JACKOR & FLEECE 173


NYHET!

PFJ-4 BASECAMP THERMAL JACKET Vadderad jacka med vattenavvisande yttermaterial i dam och herrmodell. Två ytterfickor. Elastiska ärmslut och justerbar nederkant. Hakar på ärmar för användning som innerjacka. Komprimerbar. ART NR HERR PFJ-4 ART NR DAM PFJ-4W MATERIAL 100% nylon,

100% polyester polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-3XL, S-5XL i Black STORLEKAR DAM XS-2XL CA PRIS 1249 kr FÄRGER

BR O AL SE

RE D

W

N

18

PÅ FRUIT.SE HITTAR DU FLER JACKOR! 174 JACKOR & FLEECE

RI

AL

BL

PE IM

EL

40

IM

C TR I

NA

TI

UE

51 VY

IU M TA N

AC K BL

32

EC

TT

36


PFJ-3 ALTITUDE JACKET

AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET

Vadderad jacka med vattenavvisande yttermaterial i dam och herrmmodell. Två ytterfickor samt en innerficka.

Quiltad, tunn och vattenavstötande täckjacka med polyesterfoder. Fast huva och dragsko i nederkant. Tre ytterfickor med dragkedja och en innerficka med velcrolåsning.

/ E

EC T BL RIC AC BL K U

51 36

EL

32 87

CH NA AR VY CO / AL

ED

UE BL

36 40

D/

BL

AC K

40 36

E M AR

CO

BL

BL

AC

AC K/

K/

CH

AR

36 51

/R

36 87

AC K

FÄRGER

BL

1499 kr AL

CA PRIS

RE

T BL OP AC GR K EE

EE

47 36 TR

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

32 47

N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

AC

NA VY

32 K

36 BL

FÄRGER

N/

CA PRIS 1249 kr

AFP-1 AFP-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL i Black/Charcoal S-3XL

UE

Green endast tillgänglig i herr.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

TR

Polyester Polyfill (foder)

STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL ÖVRIGT Färgen Night Shadow/Treetop

IN

ART NR HERR PFJ-3 ART NR DAM PFJ-3W MATERIAL 100% Nylon Micro Ripstop, 100%

JACKOR & FLEECE 175


NYHET!

JW941 WOMEN’S SUPERHOOD JACKET

Quiltad vattenavstötande jacka för herr. Jackan går att göra liten när den inte används och tar minimal plats i väskan. Två ytterfickor fram.

Thermofodrad, vindtät och vattenavisande jacka med feminin passform. Avtagbar och justerbar luva. Två sidfickor. Mudd i ärmslut och nedtill. Kontrastfärgat foder.

K

EE N GR N EO

/N VY

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

32

NA

T

EY

HI W AC BL D/ RE

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

AS S

40

176 JACKOR & FLEECE

36

K BL / CO UE B AL

30

AC

RE

FÄRGER

IC

RD FO OX

BL

AC

K

BL

40

GR

OD

M

36

779 kr

AR

FÄRGER

CA PRIS

TE /W

569 kr D

CA PRIS

JW941 100% polyester 300T taffeta, 100% polyester (fyllning med fjäderkänsla) STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

BL

TRA448 Lightweight 20D polyamide, 100% polyester (foder), Warmloft performance technology stoppning S–3XL

CL

STORLEKAR

TRA448 ICEFALL DOWN TOUCH JACKET

UE

ART NR MATERIAL

NYHET!


NYHET!

JM940 MEN’S SUPERHOOD JACKET Thermofodrad, vindtät och vattenavisande jacka för herr. Avtagbar och justerbar luva. Två sidfickor. Mudd i ärmslut och nedtill. Kontrastfärgat foder. ART NR JM940 MATERIAL 100% polyester 300T taffeta,

100% polyester (fyllning med fjäderkänsla) STORLEKAR S-3XL CA PRIS 779 kr

N

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

EE GR N EO

/N VY

BL

32

NA

AC

E/ HI T W

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

EY GR W

AR

M

36

K BL / CO UE B AL

30

T

FÄRGER

RE

D/ B

LA

CK

40

JACKOR & FLEECE 177


JW902 SIROCCO WOMAN

Lätt och mjuk vattenavstötande roadsterjacka i präglad polyester. Neopren i halslinning och midja för komfort och värme. Qviltade sidor, ytterfickor med ton-i-ton-blixtlås och innerficka med tryckknapp.

Windbreaker i damskärning och med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i herr- och dammodell. JW902 100% Tafetta Nylon XS-2XL

E

AL RE

L OL AT AL CO R

EL PI X N GR EE

LL

OW

AL

YE A UL

TR

AN G OR

178 JACKOR & FLEECE

PI

LE PU

RP

TU RQ PI

12

44

50

BN

40

11

E

BL A

CK

XE

L

36

NK

W

PE

UO

IS

E

PT

FÄRGER

NA

HI

CA PRIS 1349 kr

51 VY

AC K

32

BL U

36

L

3O

RO YA

FÄRGER

D

159 kr

RE

CA PRIS

BL

MRX-2 MRX-2W 100% präglad Polyester S-3XL XS-2XL

ART NR MATERIAL STORLEKAR

TE

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

MRX-2 ROADSTER SHELL


BARN Sida 255

JU800 SIROCCO Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i barnmodell. ART NR JU800 MATERIAL 100% Tafetta Nylon STORLEKAR S-3XL* (*3XL tillgänglig i White,

Black, Navy, Red, Royal Blue och Bottle Green) CA PRIS 159 kr FÄRGER OL

L

BL

AT

AL

D

RA

L

PI NK

CO

XE PI

PU

L

LE RP

RQ TU L PI

XE

BN

40

11

50

RO Y

NA V

Y

CK

UE

51

BL A

HI TE W

PE

UO I

SE

PT

32

RE

36

3O

N

38 GR TL E BO T

RE

AL

GR

LD

EE

N

AL

EE

AP GO

YE A TR UL

OR

AN

GE

LL

OW

12

44

JACKOR & FLEECE 179


JM963 TROOPER MEN´S JACKET & JW964 TROOPER WOMEN´S JACKET

180 JACKOR & FLEECE


NYHET!

NYHET!

JM963 TROOPER MEN’S JACKET

Vindtät och vattenavisande lättvikts jacka i trendig bombermodell för dam med andningsförmåga. Dold justerbar huva. Två sidfickor. Grovstickad bomullsmudd i ärmslut och nedtill. Kontrastfärgat foder (ej i White).

Vindtät och vattenavisande lättvikts jacka i trendig bombermodell för herr med andningsförmåga. Dold justerbar huva. Två sidfickor. Grovstickad bomullsmudd i ärmslut och nedtill. Kontrastfärgat foder (ej i White).

D/

W

AR

M

GR

EY

40

RE

GR

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

EE N

T

AC BL

32

AL K BL / CO UE B

HI TE W

AR D/

W

36

ON

3O

NE

FÄRGER

Y/

429 kr

NA V

CA PRIS

M

GR

EY

40

JM963 100% polyester 210T taffeta S-3XL

RE

EE N GR

51

ART NR MATERIAL STORLEKAR

AL

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

AL

32

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

BL

W

HI TE

36

ON

3O

NE

FÄRGER

Y/

429 kr

NA V

CA PRIS

T

JW964 100% polyester 210T taffeta XS-2XL

AC K BL / CO UE B AL

ART NR MATERIAL STORLEKAR

JW964 TROOPER WOMEN’S JACKET

JACKOR & FLEECE 181


VR-1 MICRO JACKET VEST

Väst i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga.

Vindtät och vattenavvisande väst i dam och herr. Horisontell höger bröstficka. Innerficka.Vattenresistent upp till 600 mm.

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–2XL

VR-1 VR-1W 100 % Polyester microripstop S–3XL XS–2XL

CA CT U

S

GR

EE

N

CC

182 JACKOR & FLEECE

KI W KI

IU M

I

RE

D

40 AD

AC

K

32 BL

TE

36

ST

30

VY

FÄRGER

NA

559 kr

HI

RE D CL

AS S

IC

BL

CA PRIS

W

40

ZU UR E

M NI U

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

UE

VY

32

AZ

BL

AC K

TT

NA

36

CH

FÄRGER

EN

649 kr

FR

CA PRIS

TI TA

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

141 SOFT SHELL GILET


PFV-2 GRAVITY BODYWARMER

Vindtät och vattenavvisande väst i dam och herrmodell. Västen kan användas för sig själv alternativt som ett värmande andra lager. Två fickor fram samt en innerficka.

/ E

EC T BL RIC AC BL K U

51 36

EL

D RE E

32 87

CH NA AR VY CO / AL

BL

AC

K/

TR U

UE BL E AR

36 40

/M BL A

CK

AC K/

40 36

36 51

IN

CO A

L

36 87

CH AR

RE E

FÄRGER

M FL A

VY NA

BL

AC K

D

40

K

32

BL

36

899 kr

RE

FÄRGER

CA PRIS

UE

789 kr

PFV-2 PFV-2W 100% Nylon rip stop S-3XL, S-5XL Black/Charcoal XS-2XL

TR

CA PRIS

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

AC

PFV-1 PFV-1W 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill (foder), Heat Reflective Mesh STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

Quiltad, tunn och vattenavstötande täckväst med polyesterfoder. Fast huva (dam), skorstenskrage (herr) och dragsko i nederkant. Tre ytterfickor med dragkedja och en innerficka med velcrolåsning.

D/ BL

PFV-1 FIBERLOFT VEST

JACKOR & FLEECE 183


NYHET!

Mjuk fleecejacka i Symmetry fleece. Symmetry är en extra mjuk fleece med anti-pill och Quick dry effekt. Figursydd dammodell. Hellång dragkedja och två frontfickor. Dragsko nertill.

Mjuk fleece i Symmetry fleece med Figursydd dammodell. Dragkedja i hals och dragsko nertill. Symmetry är en extra mjuk fleece med anti-pill och quick dry effekt.

/

E SE STI AL C P GR UR EY PL E

M AJ

EY OK M /S E

LI M KE Y

EY OK M /S LD

GO D OL

N SM OR OK AN EY GE /

A SM SSI OK C R EY ED /

/

OX

38 SK

BO TT SM LE OK GRE EY EN

NA

FO SM RD OK BL EY UE /

/S

AL

LM SK

SE

AP SK

BL

44 SK

SU

VY

PE 94

CL

GR

EY

EY OK EY /

OK SM

OD SK

40 SK

M EY OK /S M

32 SK

38 SK

TT SM LE OK GRE EY EN /

Y

LI M

E

LM SK KE

EY OK M /S LD

GO D OL

N SM OR OK AN EY GE /

SU

AP SK

94 SK

OK

36 SK

M

FÄRGER

EY

249 kr

K/

/

AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E

EY

PE 94

CA PRIS

BO

OX

FO SM RD OK BL EY UE /

OK EY SM

Y/

OK M

GR AL

OD SK

SE

AC

CL

BL

44 SK

A SM SSI OK C R EY ED /

40 SK

184 JACKOR & FLEECE

32 SK

NA V

94 SK

EY /S

36 SK

EY

249 kr

TRF567 TRA573 100 % Symmetry fleece S–3XL

SM

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR

AC

TRF566 TRF572 100 % symmetry fleece S–3XL

K/

FÄRGER

TRF567 ASHVILLE HALF ZIP FLEECE

OK

CA PRIS

TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET

SM

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR

NYHET!


TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET

JACKOR & FLEECE 185


Nyhet!

Nyhet!

FUI50 ID.501

FWI51 ID.501 WOMAN

Fleece med hel dragkedja ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

Fleece med hel dragkedja ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

UE YA L

NA

VY

BL

EY GR RK

RO RE ST

PI

XE L

LI

GR

M

E

AN

EE N

TM

LM

FO

45 RE D

AT

OL

L

40

51

DA

HI W

RO EE N GR ST RE FO

50

32

CG

GE

TE

36

OR

3O

N

E

FÄRGER

YA L

NA E M LI XE L PI

M

219 kr

BL U

EY K DA R OR N

D

PU

186 JACKOR & FLEECE

TM

LM

AN

GE

45 RE

AT

OL

L

40

51

GR

AC K BL

HI T W

50

32

CG

VY

36

KI

3O E

FÄRGER

CA PRIS

M KI

CA PRIS 219 kr

PU

färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey ochForest Green).

FWI51 100% Anti-pilling polyester fleece XS-2XL, (XS-3XL Endast tillgänglig i färgerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green).

AC K

ART NR MATERIAL STORLEKAR

BL

ART NR FUI50 MATERIAL 100% Anti-pilling polyester fleece STORLEKAR XS-3XL, (XS-4XL Endast tillgänglig i


FZF-1 TUNDRA STRETCH FLEECE

Fleecejacka med hellång dragkedja och två frontfickor. Finns i herr- och dammodell.

Populär performance fleece som kan användas som enskilt plagg alternativt som ett värmande lager 2. Ficka på vänster ärm samt två fickor fram. Dammodellen med huva.

870M 870F 100 % polyester XS–4XL XS-2XL

EE

CA PRIS

TT L BO

EC

TR IC

BL

UE

51 EL

E BL U SL

AT E

CK BL A

VY

TE W K AL

TL

32

HI

36

CH

73

E AM FL

LA

C

RE

D

40 LI

D AS SI

C

RE

DY RG UN BU

FÄRGER

NA

30

40

41

899 kr

E

RO HT

N

38 GR

YA L

51 IG

FR

CO

EN

NV

OY

K BL AC

32

GR

EY

CG

VY

36

BR

FÄRGER

NA

349 kr

FZF-1 FZF-1W 93 % bomull, 7% spandex microfleece STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

CH

CA PRIS

CL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

870 FULL ZIP OUTDOOR FLEECE

JACKOR & FLEECE 187


UNDERKLÄDER 188 UNDERKLÄDER


INNEHÅLLER

ELASTAN

67-026 CLASSIC BOXER 2 PACK Boxer med längre benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform.

36

32

94

EY

FÄRGER

VY

GR

199 kr /2-pack

BL AC K

CA PRIS

67-026 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

HE A

NA

TH ER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

INNEHÅLLER

ELASTAN

67-020 CLASSIC SHORTY 2 PACK Boxer med kortare benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform.

32

EY

HE

BL

NA VY

94

GR

36

R

FÄRGER

HE

189 kr /2-pack

AC K

CA PRIS

67-020 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

AT

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NYHET! INNEHÅLLER

ELASTAN

AQ091 MEN’S SHORTY Boxershorts med bekväm och följsam stretch. Förstärkt front.

LL KE

D RE

LE RP

L

47 Y

40

PE RO YA

VY

AT

HE

R

51

PU

32

94

NA

36

HE

30

K

FÄRGER

BL AC

189 kr /2-pack

HI TE

CA PRIS

AQ091 95% bomull 5% elastan 160 g/m² S-2XL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

UNDERKLÄDER 189


VÄSKOR 190 VÄSKOR


NYHET!

W101S BAG FOR LIFE SHORT HANDLES Populär tygkasse med korta handtag. Kasse som bärs i handen. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W101S 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

CA PRIS NATUR 18 kr CA PRIS FÄRG 23 kr L

UE RF

BL

RO HT

SU

IG BR

FR

GR

60

MU

YA

VY

EN

HI AP

BL

44

LM EE

L

LI

M

NA

E

TU

GR

RA

GE AN OR

FU

RE

CH

D

SI

A

N

40

BH

NA

TE

K AC

HI W

57

FN

GR

EY

GL

CH

36

3O TE

FÄRGER

W101 BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populär tygkasse i 40 färger. Kan bäras i hand alternativt över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W101 100 % bomull 42 x 38 cm 10 liter 140 g

CA PRIS NATUR 19 kr CA PRIS FÄRG 24 kr

LA

SK Y

HI SA

PP

ER

BL U

E

BL

73 VE ND

UE

YT

RE

BL SU RF

OW FL RN

CH

OC

OL

RU GE AN OR

BR

KI

TE

D RE

RE

IG H

T

D

L RA CO

LM

47 KE LL

Y

GR E

N EE E M LI

KI

W

I

GR

L RA NA TU

CA RA

M

EL

60

CQ

OA

RU

EN

BR

ST

CO

CR

SA

ON M

3M ND

33

LE

UE

UE BL ER

YA L RO

HT BE

PI

AN

NK

PI UE TR

W LO

50

MU

40

BN

RR

NK

Y

54

OR

YE L

LO NF SU

BR IG

PE

FR EN

TR

CH

T GH LI

A SI CH FU W ER

RD TA US M

ZU

49 T IN M

EM

ER AL

D

77

BH

52

K2

34

GE N E TT L BO

E

GR

EE

GR EE

N

38

IV

CD

DY BU

18

OR AN

CH

ES TN UT

44

59

RG UN

UM PL

RP PU

NU

57

41

TL OL

EY GR

GR TE AP HI

56 LE

PE

NA VY

FN

93

GR

W

BL A

HI T

CK

E

EY

GL

36

3O

OL

FÄRGER

VÄSKOR 191


W801 EARTHAWARE ™ ORGANIC BAG FOR LIFE EarthAware ™ bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 67cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln.

36

60 TU NA

BL

AC

K

FÄRGER

69 kr L

CA PRIS FÄRG

W801 100% Organisk Bomullscanvas 38x42 10 liter 340 g

RA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W180 ORGANIC COTTON SHOPPER Tygkasse i certifierad organisk bomull och med bälg. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln.

EE N

LL Y

GR

AL

KE

NA

TU R

A SI CH

VY NA

HI T W

192 VÄSKOR

47

60

57

32

FU

36

3O E

FÄRGER

47 kr 55 kr

K

CA PRIS NATUR CA PRIS FÄRG

W180 100% Organisk bomull 32x35x12 cm 16 liter 170 g

BL AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


NYHET!

W623 FAIRTRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Tygkasse i Fairtrade certifierad bomullscanvas. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handen eller över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W623 100% bomull canvas (Fairtrade) 39x42x13cm 21 liter 407 g

CA PRIS NATUR 89 kr CA PRIS FÄRG 119 kr 60 RA

L

36

TU NA

BL

AC

K

FÄRGER

W671 FAIRTRADE CAMDEN SHOPPER Fairtradecertifierad tygkasse som kan bäras i hand alternativt över axeln. W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton MÅTT 37x27x12 cm KAPACITET 13 liter ART NR MATERIAL

AL

/B

LA

CK

60 36 NA TU R

TU RA L

60 NA

36 CK

FÄRGER

69 kr 82 kr

BL A

CA PRIS NATUR CA PRIS FÄRG

VÄSKOR 193


W107 PROMO SLING TOTE Tygkasse som bärs över axeln.

LI M E

RA L NA TU

HT IG BR

GR EE

N

LM

RE D

IA HS FU C

HT IG

60

BR

57

YA

L

BH RO

NA VY

FN

BR

36

CH

3O

FR EN

FÄRGER

BL AC K

20 kr 25 kr

TE

CA PRIS NATUR CA PRIS FÄRG

W107 100 % bomull 40 x 34 cm 8 liter 140 g

W HI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W100 BUDGET PROMO Tygkasse som bärs i hand.

16 kr

FÄRGER

60 NA

TU

RA

CA PRIS

W100 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 100 g L

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

NYHET!

W110 COTTON GYMSACK Klassisk gympapåse i ren bomull. Dragskostängning som kan användas som ryggsäck. W110 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

HT IG BR

CH

SI

RE

A

D

BR

FU

SU

RF

BL

RO T GH BR I

L

57

MU UE

YA L

VY

FR

GR E TT L BO

60 RA

N EE

N EE LI

M

E

GR

GE

BH

NA EN

HI AP

38

LM

OR AN

194 VÄSKOR

CH

TE

K BL AC

GR

44

FN

GR

EY

GL

NA TU

36

3O E

FÄRGER

HI T

CA PRIS NATUR 27 kr CA PRIS FÄRG 37 kr

W

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT


NYHET!

BG110 ICON DRAWSTRING BACKPACK Klassisk gympapåse med tjock dragsko. Invändig gömd ficka för småsaker. BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter RE

BL

AS SI C

PP

CL

SA

FR

D

UE

CR

HI

EN CH

GR T GH

BL AC K

TE HI W

50

NA V

EY

Y

32

RE

93

36

LI

30 36

/B

FÄRGER

CK

CA PRIS 75 kr

LA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

BG542 ATHLEISURE GYMSAC Gympapåse i vattenresistent polyester. Utvändig ficka med dragkedja för skor eller blöta kläder. Handtag, avtagbar och justerbar axelrem. Ventilationshål. BG542 600D/420D polyester 35x49x9 cm 18 liter

M LI

CL

OR

AS

E

AN

C

GE

EE

N

LM GR

D

44

RE

A SI CH FU

IG BR

EN FR

CR

RO HT

CH

AC BL

57

SI

BH

L

32

YA

36 K

FÄRGER

VY

CA PRIS 129 kr

NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG10 PREMIUM GYMSAC Klassisk gympapåse med dragsko och kontrastfärgade hörnor. BG10 210D Polyester 33x45 cm 11 liter UE

UE

BL R SE LA

D

PI

NK

40

RE

SA

SI

C

SI C

CL AS

AS

TE OA OL

GR E OL

IV E

GR LE TT

CQ CH OC

N EE

59

EN

CL

BO

KE

LL

Y

GR

EE GR E

38

EE

N

N

47

LI M

W LL O

52

T RC EN FL OU

TR

UE

CH S

PI

IA

NK

PI N

K

11

LM

YE

PP H

HT IG BR

CD

CP

IR E

RO

NA CH EN FR

RF

FU

K2

50

BL

BH

YA L

VY

UE OR

CE

VE R SI L DY UN RG T

BU FL U YE ORE LL SC OW EN

12

32

BL

EY GR

RP PU

0R LD

O ORURE AN SC GE EN T

FL

57

41 LE

BL UE SU

RF

EA N OC

E AN G OR

RE

D

13

80 AI

GR

LI

AP

BL BL UE

E BL U SK Y

44

BR

PE

MU

TL

GH T

TE

K AC

TE HI W

YT

XW

93

GR

EY

GL

GO

36

HI

30

HT

FÄRGER

IG

CA PRIS 39 kr

BR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 195


BG14 RETRO SHOULDER BAG Axelväska i retrostil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

GR

TT L W EG HI R TE EE N/

BO

/

PU RE W GR HI E TE EN

E/

CH O SA COL ND AT

CH US /F K

AC

AS W SIC HI R TE E D

CL

Bowlingväska i retrostil. Kan bäras i handen eller över axeln. Dragkedja på huvudfack och sidficka. Skyddande fötter på undersidan och blixtlåsförsedd innerficka.

Axelväska i retrostil med justerbar axelrem. Ytterficka med blixtlås.

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

TE /W HI

32 30

FR E

HI TE W

196 VÄSKOR

36 30

CK

TH

BL A

FÄRGER

LA CK

135 kr

N W CH HI N TE AV Y/

BG26 600D Polyester 29 x 33 x 14 cm 10 liter

/B

CA PRIS

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

EY GR T IG H /L

LE PU

BG26 RETRO DAY BAG ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

PE 93 RP

/

IG H W TR HI O TE YA L

BR

K AC BL

32 30

FR EN W CH HI N TE AV

CH

IA

36 57

US

36 30

/F

FÄRGER

TE

249 kr

BL AC K

CA PRIS

BG75 600D Polyester 44x31x25 cm 23 liter

/W HI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

/

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

51 30

BG75 RETRO BOWLING BAG

N W CH HI N TE AV Y

38 30

32 30

FR E

31 30

AP H BL ITE AC G K RE Y/

CQ 33

BL

BL BU R SA GU ND ND Y/

40 30

BL AC K/ GO LD

GL 36

CL B AS LA SI CK C / RE D

34 OR

IA

36 40

/

K/ AC

TE HI W BR

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

36 57

Y/

41 33

HI TE

36 30

W

TH

CK

FÄRGER

LA

135 kr

/B

CA PRIS

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

/

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


NYHET!

BG91 ORGINAL RETRO MESSENGER BAG Retro axelväska i läderimitation. Justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

CL

Y/

32 30

EN W CH HI N TE AV

K/ AC BL

40 30

FR

36 30

36

AS W SIC HI R TE E D

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 279 kr

/

BG91 Läderimitation 38x29x14 cm 13 liter W HI TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

BG95 ORGINAL RETRO BOWLING BAG Retro bowlingväska i läderimitation. Kan bäras i handen eller över axeln. Dragkedja på huvudfack och sidficka. Skyddande fötter på undersidan och blixtlåsförsedd innerficka.

/

EN W CH HI N TE AV Y

32 30

FR

AS W SIC HI R TE E D/

AC BL

40 30

CL

HI T W

36 30

36

K/

FÄRGER

BL

CA PRIS 399 kr

E

BG95 Läderimitation 45x32x20 cm 22 liter

AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG16 RETRO FLIGHT BAG Axelväska i retrostil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

D/

40 30

CL AS W SIC HI R TE E

EN W CH HI N TE AV Y/

32 30

FR

36 GL

DA RK BL GR ACK AP / HI TE

E HI T

36 30

W

FÄRGER

K/

109 kr

AC

CA PRIS

BG16 600D Polyester  28 x 30 x 10 cm 7 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 197


198 VÄSKOR 38

59 CQ 33 E/

O SA COL ND AT

N

EE

CH S OC AN OL D/ AT E

DY

UN

RG

BU

VY

NA

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

CH

EN

FR

33 CQ

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

34 GL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

44 GL

GR

EY

GR

FN

CH

E

IV

TE

HI

K

AC

BL

AP

GR

LE

41

N

RP

57 GL

EE

PE

GR

PU

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

GL

OL

47 GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

FR W EN H CH ITE NA / VY

CR

L

MU GL

D

RE

YA

RO

BH

LE

C

SI

AS

CL

HT

IG

BR

36

N

EE

GR

D

RE

30 32

BO TT

Y

LM GL

LL

HT

IG

BR

BR

KE

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

BG21 MESSENGER BAG

Messenger bag med justerbar axelrem. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort, mobiltelefon.

ART NR BG21 MATERIAL 600D Polyester MÅTT 38 x 30 x 12 cm KAPACITET 11 liter

CA PRIS 159 kr

FÄRGER

32 YT


BG218 TWO-TONE DIGITAL MESSENGER Vadderad laptopväska med dokumentfack. Justerbar axelrem. BG218 600D Polyester 39x31x12 cm 11 liter M AR

L

GY

87

EY

FÄRGER

GR

CA PRIS 279 kr

AN TH RA CI TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QX570 SLX 15 LITRE COURIER BAG

NYHET!

Lätt och tålig axelremsväska i vattenavvisande material med reflexdetaljer. Vadderad laptopficka plats för en 15,6” laptop. Stabileringsremmar för bättre komfort och krok bak för fäste av bakljus. Dragkedjestängning. ART NR QX570 MATERIAL 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅTT 45x35x15cm KAPACITET 15 liter FÄRGER

36 BL AC

K

CA PRIS 435 kr

NYHET!

QD875 NUHIDE™ MESSENGER Stilren väska i läderimitation med detaljer i metall och magnetknäppe. Fickor fram och bak med blixtlås. Bärhandtag och justerbar axelrem. QD875 Narvat läderimitation, NuHide™ PU 37x30x12cm 11 liter FÄRGER

36 AC K

CA PRIS 435 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 199


NYHET!

BG260 CAMPUS LAPTOP BRIEF Smidig laptopväska med snygga detaljer i plast och metall. Väskan tar upp till 15,6 tums dator. Invändiga fickor för bättre organisation bland dina saker. Vadderade handtag och justerbar axelrem. BG260 600D HD polyester 40x30x7 cm 8 liter FÄRGER

36

32 NA

VY

BL AC K

CA PRIS 255 kr

DU SK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG261 CAMPUS LAPTOP MESSENGER

NYHET!

Rymlig laptopväska med snygga detaljer i plast och metall. Väskan tar upp till 15,6 tums dator. Invändiga fickor för bättre organisation bland dina saker. Frontfickor med dragkedja. Vadderade handtag och justerbar axelrem. BG261 600D HD polyester 40x29x12 cm 14 liter FÄRGER

36

32 BL

NA VY

DU

AC K

CA PRIS 299 kr

SK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG651 CLASSIC CANVAS MESSENGER Klassisk messengerväska i tålig Canvas med dragkedjor och detaljer i antik mässing look. Invändig fack och organistaionficka under flap med dragkedja. Handtag och avtagbar och justerbar axelrem. Vadderad bas. BG651 100% heavy cotton canvas 37x29x11 cm 13 liter

BB

LE

XW PE

GR E AR Y IL

IT

CH EN

EN

MG

NA

VY

32

M

36

FR

200 VÄSKOR

FÄRGER

AC K

CA PRIS 255 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!


CQ 33 E/

O SA COL ND AT

CH

EL

M

3M

49 30

57 GL 52 GL

56 41

40

55 30 44 GL

60

33 CQ LM GL 47

59 N

EE

GR

38 E

18

IV

RD

34 GL GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

TA

US

M

ST

RU

DY

D

RE

UN

RG

BU

UM

PL

C GR LA AP SS HI IC TE PIN GR K/ EY

M I LI NT GH G T REE GR N EY /

GR EM AP E HI RA TE LD GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

EY

GR

Y

NA

VY

BH RO YA L

CH

EN

BR IG HT

FR

GR LIG AP HT HI G TE RE GR Y/ EY

TE

AP HI

GR

BL AC K

FN

N

EE

GR

N

EE

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

A GR IR F AP OR HI CE TE B GR LUE EY /

77 GL

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

YT AZ

LI CO GH R T AL/ GR EY

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

93 GL

OL

UE

BL

MU GL

GR

LE

RE

HI

PP

SA

80 GL

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

TT

BR

BO

PE

Y

LE

RP

PU

50

GL

LL

D

RE

36

KE

HT

IG

BR

30 GL

CH S OC AN OL D/ AT E

RA

CA

BG125 FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

ART NR BG125 MATERIAL 600D Polyester MÅTT 31 x 42 x 21 cm KAPACITET 18 liter

CA PRIS 149 kr

FÄRGER

VÄSKOR 201


BG126 TWO-TONE FASHION BACKPACK Ryggsäck med tre färger i melerat. Rymligt innerfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

GY

NI

M

BL

L

UE

32 DE

87

M AR

FÄRGER

EY

169 kr

GR

CA PRIS

BG126 600D 31x42x21 cm 18 liter AN TH RA CI TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

BG867 ONYX BACKPACK Ryggsäck med “city-look” och dragkedja i metall till huvudfack. Ficka fram. Vadderad i rygg med justerbara axelremmar. “TearAway” etikett på insidan. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG867 100% polyester twill 30x45x16 cm 20 liter FÄRGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 279 kr

BG265 CAMPUSLAPTOP BACKPACK Ryggsäck med snygga detaljer i plast och metall. Utvändigt, vadderat fack för en 15,6 tums laptop. Frontficka. Vadderade justerbara axelremmar. BG265 600D HD polyester 32x44x24 cm 23 liter 32

36

K

FÄRGER

202 VÄSKOR

VY NA

BL A

CK

CA PRIS 255 kr

DU S

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!


NYHET!

BG645 OAKDALE CANVAS BACKPACK Ryggsäck med dragkedjor och detaljer i antik mässing. Frontficka med dragkedja. Handtag och justerbara axelremmar. BG645 100% heavy cotton canvas 28x43x15 cm 20 liter MG

N GR

XW BB

IT

PE

AR

EN CH

Y

LE

Y

32

EE

36

M

FR

IL

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 279 kr

NA V

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

BG648 CLASSIC DRAWCORD DUFFLE Väska med grov dragsko och magnetknäppe. Vadderad rygg och invändig, gömd ficka för småsaker. Vadderade och justerbara axelremmar. BG648 900D polyester 26x42x20 cm 16 liter N GR

EE

UE

AR Y IT IL

AI RF O

EN FR

MG

M

NA CH

T GH LI

BL

80

BL

VY

32

RC E

93

36

EY

FÄRGER

AC K

CA PRIS 219 kr

GR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD615 VINTAGE RUCKSACK Ryggsäck med stort huvudfack och vadderat laptop fack. Vadderade axelremmar och rygg.

EN FR

EL RA M

NA CH

BL

3M CA

VY

32

AC

K

36 E

FÄRGER

AG

385 kr

NT

CA PRIS

QD 615 100% Cotton Canvas 26x45x16,5 cm 19 liter

VI

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 203


BG825 HERITAGE BACKPACK Ryggsäck med stort huvudfack samt mindre innerfickor. Ficka fram samt på sidan av väskan. Vadderade axelremmar och rygg.

40

HT

BU RG

RE D

UN DY

YA

L

41

RO

NA

VY

BH IG BR

VI N

FN CH

36

EN

FÄRGER

FR

295 kr

TA GE

CA PRIS

BG825 600D Polyester 31x45x19 cm 18 liter BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG550 SPORTS BACKPACK Sportig ryggsäck med två stora uppdelade fack varav ett med vadderat skydd för laptop. Ett nedre ”wet pocket” fack för exempelvis blöta tränings-kläder. Vadderad rygg. BG550 600D/420D Polyester kombination 31x44x16 cm 18 liter

Sportig ryggsäck med plats för vätskebehållare (camelback) och laptop. Vadderade justerbara axelremmar. Justerbar midja och bröst remmar. Kompressionsremmar. Elastiska sidofickor i mesh och en blixtlåsfördess sidoficka. Löstagbart regnskydd.

749 kr

FÄRGER

36 BL A

CK

CA PRIS

QX530 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester Combination 27x56x26 cm 30 liter

204 VÄSKOR

GR E M LI

OR

AN

GE

EE

N

D

LM

RE SI

C

A SI CH FU

HT BR IG

QX530 SLX HYDRATION BACKPACK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

44

CL AS

L

CR

57

RO

NA EN CH FR

DA

RK

GR

AC BL

BH

YA

FN

VY

TE

GL

36

HI

FÄRGER

K

CA PRIS 299 kr

AP

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


BG613 VINTAGE LAPTOP BACKPACK Ryggsäck med vadderat laptop fack. Vadderade axelremmar och rygg. Stort innerfack samt ytterfack. Plats för en 17” laptop.

LA CK /B

VY NA

36 36 AC K BL

GE VI NT A

32 E

36

K

FÄRGER

VI NT AG

349 kr

BL

CA PRIS

BG613 600D Polyester 30x46x17 cm 18 liter AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD269 EXECUTIVE DIGITAL BACKPACK Ryggsäck med separata vadderade fack för laptop och tablets. Vadderade bärremmar och handtag. Innerfickor med dragkedja. S.k. Easy-pocket för enkel märkning. Plats för en 15,6” laptop. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD269 600D/1680D kombination av polyester 33x44x17 cm 20 liter FÄRGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 485 kr

BG885 AFFINITY RE-PET BACKPACK Ryggsäck i återvunnen polyester. Vadderat fack för laptop upp till 15,6”. Port för hörlurar och extra fickor och ytterfack. BG885 100% återvunnen Polyester 30x44x21 cm 15 liter 36 K

FÄRGER

AC

CA PRIS 399 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 205


BG150 PACKAWAY BARREL BAG Lättviktsbag som kan komprimeras och stoppas ner i egen ficka. ART NR BG150 MATERIAL 210D Polyester MÅTT 50 x 30 x 26 cm KAPACITET 32 liter CA PRIS 75 kr FÄRGER

OL

IV E BL GR AC EE K N/

59 36

206 VÄSKOR

L YA RO

HT IG BR E

GR

EE

N

LM M

12 36

BH

LI

BL AC K ER /

E

SI

C SI AS CL

FU

CH

SI

A

RE

D

CR

57

F YE LU LL OR OW ES / B CE LA NT CK

BL FL

UO

RE S BL CE AC NT K PI

NK

/

11 36

SI 36 LV

AC

BL

W HI T

AC K

E HI T W

36 30

K/

36

3O


BG140 VARSITY BARREL BAG Klassisk sportbag med handtag och axelrem i kontrastfärg. Stort huvudfack, mindre fack på utsida. Avtagbar axelrem.

47 30

KE OF LLY F GR W E HI E TE N/

40 30

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

51 30

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

32 30

FR E OF NC F H W NA HI V TE Y/

SI A CH FU

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

GR

36 57

K/

AC K BL

Y

36 GL

AC

36 36

BL

FÄRGER

AP BL HI AC TE K/ GR E

179 kr

/B

CA PRIS

BG140 600D/420D Polyester kombination 50x25x25 cm 20 liter LA CK

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG544 SPORTS HOLDALL Sportbag med stort huvudfack, skofack samt “wet pocket” för blöta träningskläder. Ytterligare mindre fack finns. Avtagbar vadderad axelrem.

LI M

E

GR

EE

N

LM NG E

C SI AS

BG546 ATHLEISURE KIT BAG

44 OR A

D RE

A FU

BR

FR

CR CH SI

RO

CH EN

BL A

57

CL

L

BH

YA

FN

HT

36

IG

FÄRGER

VY

299 kr

CK

CA PRIS

BG544 600D Polyester 54x29x26 cm 30 liter NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

Klassisk Sportbag i vattenresistent polyester med ventilation. Utvändig ficka med dragkedja på långsida och ena kortsidan. Rymlig meshficka på kortsida för skor och blöta kläder. Handtag och avtagbar och justerbar axelrem. BG546 600D/420D polyester 62x35x35 cm 58 liter EE

N

LM LI

M

E

SI

GR

C

RE D

CR CL AS

RO Y IG HT

CH EN

AL

BH

NA

VY

32

BR

36

FR

FÄRGER

AC K

CA PRIS 329 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 207


BG628 VINTAGE OVERNIGHTER Weekendväska i vintagelook och som kan bäras både i justerbara handtag och med bärrem. Extra lång dragkedja till huvudfacket för enkel åtkomst. Hård bottenplatta.

FN

36

NA VY

FÄRGER

CH

345 kr

BL AC K

CA PRIS

BG628 600D Polyester 47x30x23 26 liter

FR EN

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG887 AFFINITY RE-PET WEEKENDER Weekendbag i unisex modell. Helfodrad och kan bäras i såväl handtag som i bärrem. Vadderad botten och fickor på både ut- och insida. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

485 kr

FÄRGER

36 BL

AC

K

CA PRIS

BG887 100% återvunnen Polyester 54x28,5x29 cm 30 liter

QD878 NUHIDE™ WEEKENDER Rymlig och stilren Weekendväska i läderimitation med detaljer i metall. Invändig ficka för värdesaker. Längre bärhandtag vilket gör att väskan kan bäras i hand eller över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD878 Narvat läderimitation, NuHide™ PU 56x28x29cm 30 liter FÄRGER

36 BL

AC K

CA PRIS 565 kr

208 VÄSKOR

NYHET!


BG640 OAKDALE CANVAS WEEKENDER Rymlig Weekendväska med dragkedjor och detaljer i antik mässing look. Invändig ficka och frontficka med dragkedja. Handtag och avtagbar och justerbar axelrem. BG640 100% heavy cotton canvas 52x29x24 cm 33 liter 36

Y

32

NA V

FÄRGER

FR

BL AC K

CA PRIS 399 kr

EN CH

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

NYHET!

BG869 ONYX WEEKENDER

NYHET!

Större Weekendbag i med “city-look” med dragkedjor i metall. Dekorativ ficka fram och vadderade handtag. Invändig ficka och “TearAway” etikett. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

359 kr

FÄRGER

36 BL AC

K

CA PRIS

BG869 100% polyester twill 55x28x27 cm 38 liter

QX550 SLX 30 LITRE STOWAWAY CARRY-ON Lätt och tålig väska i vattenavvisande material som kan användas som ryggsäck eller bag. Vadderad för bättre komfort. Axelremmar som kan omvandlas till bärhandtag. Reflexdetaljer. Ficka fram för skor eller blöta kläder.

NYHET!

ART NR QX550 MATERIAL 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅTT 54x27x34cm KAPACITET 30 liter

K

36 AC

FÄRGER

BL

CA PRIS 589 kr

VÄSKOR 209


QX515 SLX 5 LITRE PERFORMANCE WAISTPACK Lätt och tålig magväska i vattenavvisande material och dragkedjestängning. Vadderad baktill med andningsfunktion för bättre komfort. Två meshfickor för vätskeflaskor. Reflexdetaljer, nyckelkrok. Flera invändiga fickor, samt kompressionsremmar ART NR QX515 MATERIAL 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅTT 29x18x11cm KAPACITET 5 liter FÄRGER

36 BL AC K

CA PRIS 199 kr

BG861 ONYX WASH BAG Neccessär i med “city-look” med dragkedja i metall. Avtorkbar insida och “TearAway” etikett ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG861 100% polyester twill 24x14x13 cm 4,5 liter FÄRGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 99 kr

BG540 ATHLEISURE SPORTS SHOE/ ACCESSORY BAG Väska för skor eller andra accessoarer i vattenresistent polyester och avtorkbar insida. Utvändig meshficka. Handtag och ventilationshål.

44 E

EE

N

LM LI

M

E

GR

NG

CL AS S

A FU

CH

SI

RO

IC

CR

OR A

57

YA

L

BH T

CH EN FR

BL

210 VÄSKOR

VY

32

IG H

36

BR

FÄRGER

AC K

CA PRIS 95 kr

RE D

BG540 600D/420D polyester 19x35x12 cm 8 liter NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


BG46 PHONE POUCH Telefonfodral som passar till nya generationens Smartphones. Fack för Smartphone samt mindre sidofack för pengar, kreditkort etc. Fodralet kan hänga runt nacken alternativt på bältet.

GR EE LI M E

IA HS FU C

C SI AS

LM N

44 OR AN GE

D

57

RE

UE BL RF

CL

BR

SU

HT

RO

NA EN CH FR

CR

MU

YA

L

BH IG

EY

FN

GR GR

W HI

GL

VY

36

3O

HI TE

FÄRGER

AP

45 kr

TE

CA PRIS

BG46 600D Polyester 9 x 12,5 x 1 cm

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT

BG49 PHONE POUCH XL Mobilhållare med avtagbart snöre och med karbinhake. Blixtlåsficka och velcrolåsninng.

EE

N

LM M

E

GR

IC SS CL A

CH S

IA

RE D

CR

LI

57 FU

AL RO Y

HT

GR E

BH IG

BL

Y

GL

BR

36

TE

FÄRGER

HI

49 kr

AC K

CA PRIS

BG49 600D Polyester 10x16x2 cm

GR AP

ART NR MATERIAL MÅTT

QD31 SUIT COVER Vikbar resegarderob med fullängds dragkedja och ID-fönster. Rymmer en kostym och skjorta. ART NR QD31 MATERIAL 210D Polyester MÅTT 60X100 cm 36 AC K

FÄRGER

BL

CA PRIS 149 kr

VÄSKOR 211


NYHET!

BEBB BETTY BLUE BUSINESS 15” Betty Blue Business är det perfekta valet för den som vill ha en stilig väska med gott om plats för en bärbar dator och dokument. Väskan har vadderade innerfickor med kardborrestängning. Justerbar och avtagbar axelrem. Bärhandtag med omtag i läder. Invändiga fickor i mesh med dragkedja. Bekvämt placerade ytterfickor med nyckelhållare och dragkedja fram. Väskan är av tålig Canvas/ belagd Denim med snygga detaljer i läder. Borttagbar trälogotype i handtag. ART NR BEBB MATERIAL canvas/ belagd denim, äkta läderdetaljer,

Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foder

MÅTT 43 x 34 x 13 cm (utsida), 42 x 33 x 12 cm (insida) KAPACITET 18,5 liter IM DE N RK DA

BL A

212 VÄSKOR

32 AS

94 NV

36

CA

FÄRGER

CK

CA PRIS 1409 kr


FLER PRODUKTER FRÅN CRUMPLER HITTAR DU PÅ FRUIT:SE NYHET!

BEBSL BETTY BLUE SLIM LAPTOP 15” Betty Blue Slim Laptop är en rymlig väska med plats för bärbar dator och dokument. Väskan har vadderade innerfickor med plats för laptop och andra dokument. Invändiga fickor i mesh med dragkedja. Bärhandtag i läder. Justerbar och borttagbar axelrem. Bekvämt placerade ytterfickor med nyckelhållare. Väskan är av tålig Canvas/ belagd Denim med snygga detaljer i läder. BEBSL canvas/ belagd denim, detaljer i äkta läder, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foder. 47 x 35 x 7 cm (utsida), 46 x 34 x 7 cm (insida) 7 liter 94

32 DE RK

CA

NV

AC BL

NI

M

36

NYHET!

DA

FÄRGER

K

CA PRIS 1319 kr

AS

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BEBBP BETTY BLUE BACKPACK Betty Blue Backpack är en stilig ryggsäck med funktion. Väskan har stoppning i rygg för bästa komfort. Justerbara axelband och bärhandtag i läder. Invändigt vadderat datorfack som rymmer en 15” bärbar dator. Invändiga fickor med blixtlås, med utrymme för laddare och andra enheter. Nyckel hållare. Ficka på utsida med dekorativ dragkedja i metall. Logotype i trä medföljer. BEBBP canvas/ belagd denim, äkta läderdetaljer, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foder 30 x 47 x 14 cm (utsida), 29 x 46 x 13 cm (insida) 14 liter IM

32 DA

RK

DE N

AS

94 NV

36

CA

FÄRGER

AC K

CA PRIS 1495 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VÄSKOR 213


NYHET!

TJDBP TRACK JACK DAY BACKPACK Track Jack Day Backpack är en mindre ryggsäck, perfekt för kortare resor och dagsutflykter. Snygg ”rullstängning” med justerbara spännen, som ger extra utrymme vid behov. Invändig, vadderad ficka med plats för en 13” bärbar dator. Invändig meshficka med blixtlås. Bröstrem. Bärhandtag. Justerbara, vadderade axelband och vadderad rygg. Avtagbar resebricka medföljer. ART NR TJDBP MATERIAL 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d

waterproof Ripstop, Soft 210T Ripstop Nylon foder MÅTT 34 x 52 x 16 cm (utsida),

32 x 50 x 15 cm (insida) KAPACITET 17 liter

OW BR

BL

214 VÄSKOR

N

18

36

DE EP

FÄRGER

AC K

CA PRIS 699 kr


FLER PRODUKTER FRÅN CRUMPLER HITTAR DU PÅ FRUIT:SE NYHET!

TJDT TRACK JACK DAYTRIPPER Track Jack Daytripper är den lilla väskan som passar bra till dagsutflykten eller som resekomplement till resväskan. Integrerad vadderad ficka med plats för en 15” laptop och 9,7” Surfplatta. Invändiga fickor med blixtlås med plats för kablar, dokument och andra nödvändigheter. Dold ficka fram och utvändiga fickor på sidorna med invändiga fack. Pennhållare. Ficka med blixtlås bak. Avtagbar axelrem med stöd-rem för exempelvis cykelturer. Bärhandtag. “Slip through” funktion bak för att fästa till trolley handtag. Avtagbar resebricka medföljer. ART NR TJDT MATERIAL 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon foder

MÅTT 47 x 31 x 20 cm (utsida), 45 x 29 x 18 cm (insida) KAPACITET 25 liter N

18

36

OW

FÄRGER

DE

EP

BL

BR

AC

K

CA PRIS 985 kr

NYHET!

TJBT TRACK JACK BOARD TROLLEY Robust Trolley som håller måtten för handbagage vid flygresa. Väskan är rymlig med smarta avdelare för att hålla packningen på plats. Stor diskret och lättillgänglig yttre ficka med blixtlås fram med plats för resehandlingar och kamera. Ficka med plats för en 15” laptop. Yttre fickor fram med blixtlås i kontrastfärg. Vadderade bärhandtag på sida och upptill. Innerfickor i mesh för bättre organisation. 2-stegs teleskop-handtag och 2-hjuls system. Avtagbar resebricka medföljer. ART NR TJBT MATERIAL 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon foder MÅTT 36 x 51 x 20 cm (utsida), 34 x 49 x 17 cm (insida) KAPACITET 40 liter N

18

OW

36

DE

EP

BR

CK

FÄRGER

BL A

CA PRIS 1399 kr

VÄSKOR 215


MÖSSOR 216 MÖSSOR


B428 REVERSIBLE HERITAGE BEANIE Dubbelstickad, vändbar mössa i melerade färger. Kan användas med eller utan uppvik. ART NR B428 MATERIAL 100% soft-touch akryl STORLEKAR One-size DY /

QU E BL BU AC RG K UN

IT

TM 36

A GR NIT EE QU N/ E M BL O AC SS K

41 36 AN

/

94 32

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

92 36

IT Q BL UE AC GR K EY

FÄRGER

AN

CA PRIS 59 kr

B425 HERITAGE BEANIE Mössa i melerande antikfärger. Kan användas med eller utan uppvik.

DY UN

A HI

RG E QU TI AN

TI

QU

E

BU

FU

PU R HE AT HE

41

SC

RP

LE

57

AN

L RO

YA

26

AN

TI

QU

EP

ET R

OL

HE A

TI Q B AN

ER

CH EN

TI Q GR UE EE M N OS

S

FR

PT

25 TH

NA

U LU E R E OYA

L

51

TM AN

L EA TM OA

HE R HE

AT

E QU TI AN

VY

EY GR HE

AT HE RD

60

M

US TA

RE D HE R

18

FN

R

EG TI

AP GR HE AT

H BU EA RG TH UN ER DY

94

QU

TE HI

AC BL

28

82

Y

92

RE

GL

36

EY

FÄRGER

AN

45 kr

K

CA PRIS

B425 100% soft-feel akryl One-size GR

ART NR MATERIAL STORLEKAR

B420 CROFTER BEANIE Grovt ribbstickad mössa med urban design. Tvinnat garn ger melerat intryck. ART NR B420 MATERIAL 100% Soft-Touch Acryl STORLEKAR One-size 82 H BU EA RG TH UN ER DY

T HE TLE AT G HE REE R N

AT NA

VY

HE

HE K

38

BO

HE

R

24

AT

HE

R

23 AC

FÄRGER

BL

CA PRIS 59 kr

MÖSSOR 217


B44 BEANIE KNITTED HAT

EE GR TT LE

ON E

BO

NYHET!

B421 REVERSIBLE CONTRAST BEANIE Dubbelstickad, vändbar mössa som kan användas med eller utan uppvik. ART NR B421 MATERIAL 100% soft-touch akryl STORLEKAR One-size

LA

GO

47 32

K FR ELL EN Y CH GR NAEEN VY /

D/ RE

SI CH

CK

0R 36

LD /B

N

AV

Y

40 32

A/

BL

AC

K

57 36 FU

50 32

SA FR PP EN HIR CH E B NA LU VY E/

93 36

GH BL T G AC RE K Y/

FÄRGER

LI

CA PRIS 49 kr

B461 SLOUCH BEANIE Trendig mössa med rätt häng. ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

GR

TE

BO

TT LE

HI W OF F

EE N

38

DY BU

RG

UN

LE RP PU

H EN C FR

30

41

PE

NA

EY E OK SM

BL A

218 MÖSSOR

FN

GL

VY

36

GR

FÄRGER

CK

CA PRIS 45 kr

N

38

39 ST

D RE

AS SI C

BU RG

CL

Y SK

IG BR

FR

CR

41 UN DY

YA RO

YT

HT

EN CH

L

BH

NA

GR HE R

GR

FN

VY

EY

94 HE AT

HI W

EY

GL

36

GR

30

E

FÄRGER

AP HI T

29 kr

TE

CA PRIS

B44 100 % soft-feel akryl One-size

BL AC K

ART NR MATERIAL STORLEKAR


IN T

M

59

E

N

EE

GR

CQ

M

LM

E

13

OL AT

12

GO

LD

IC

SS

CL A

BN

LI

DY

UN

RG

BU

UM

PL

E

T GR EY

50

UE

BL

Y

LI GH

GR EY

EG RE

QU

TI

AN

TE

L

YA

HI

K

BL AC

AP

GR

VY

NA

RO

PP HI R

SA

HT

IG

BR

H

EN C

UE

BL

TE

HI

W

93

CR

RE D

RA L

CO

FR

56

OC

K2

92

CH

44

U OR ORE AN SC GE EN T

FL

LE

RP

PU

CE

OR

BH

T

52

U YE ORE LL SC OW EN

NK

PI

PE

RF

AI

EY

GR

FN

N

GE

OR AN

UE

BL

R

HE

AT

HE

YT

GR EE

FL

LL OW

YE

SK Y

UE

BL

MU

VE

38

N

SI A

CH

FU

RF

SU

GL

OL I

10

EE

33

GR

60

LE

RU ST

T

UO R PI ES NK CE N

FL

57

TT

18

D

BR

SA N

D

RE

11

80

T

HT

IG

BR

94

UO GR RE EE SC N EN

D

TA R

US

M

36

BO

47

N

EE

GR

3O

FL

LY

KE L

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % soft-feel akryl. Kan med fördel användas utan upp­ vik för ett modernt utseende.

ART NR B45 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

CA PRIS 39 kr

FÄRGER

41

0R

49

MÖSSOR 219


B460 TRAWLER BEANIE Skepparmössa. ART NR B460 MATERIAL 100% soft-feel akryl MÅTT One-size 18

EE TT

LE

GR

TA RD M US

N

38 BO

41 UN DY

NA VY

FR EN

OK E

GR EY

FN

BU RG

GL

CH

36

SM

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 39 kr

B465 CHUNKY RIBBED BEANIE

220 MÖSSOR

AN GE M

EL

AC

K

94 GR EY

BL

BL

36 36

BL

36

K/

FÄRGER

AC

55 kr

60

M

OS

S

ST

GR

EE

N

TM RU

VY NA RD

OX

BRAD 85% Acryl och 15% Polyester One-size

AC K

CA PRIS

FO

HE AT

BRAD MÖSSA ART NR MATERIAL STORLEKAR

32

R

CO AR CH

BL

EY

94

87

GR

36

HE

FÄRGER

AL

40 kr

AC

CA PRIS

B465 100% Soft touch Acryl One-size K

ART NR MATERIAL STORLEKAR


NYHET! MADE IN

MARMOLADA

ITALY

Lång stickad mössa med kontrastfärg i topp och nederkant. ART NR MARM MATERIAL 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STORLEKAR One-size

32

41 GR

GR EY

VY

EE

N

PT UE BL

BU RG UN DY

GL

36

NA

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 189 kr

NYHET! MADE IN

ITALY

DOLMITI Stickad mössa med uppvik. Fyra snitt i toppen för bästa form. ART NR DOLC MATERIAL 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STORLEKAR One-size

N

18 OW

VY

AV

BR

EY GR

AC BL

73

32

IO

GL

36

NA

FÄRGER

K

CA PRIS 99 kr

NYHET! MADE IN

CERVINO

ITALY

Lång stickad mössa med stickat rutmönster. ART NR CERB MATERIAL 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STORLEKAR One-size

41

59 IV E

ND RG U BU

BL

UE

GR

Y

EE

Y

N

PT

OL

GL GR E

30 RÚ

FÄRGER

EC

CA PRIS 189 kr

MÖSSOR 221


NYHET!

HASHTAG MÖSSA Dubbelsydd randig beanie i konstsilke och polyester. ART NR HASH MATERIAL 50% konstsilke (rayon), 50% polyester STORLEKAR One-size

EY

/G

RE

EN

94 10 GR

IA

EY /Y EL LO W

94 12

GR

HS

Y AV

W

GR

HI

94 57

EY /F UC

30 32

/N

FÄRGER

TE

CA PRIS 95 kr

EXTREME MÖSSA Dubbelstickad och vändbar Beanie i bomull och Elastan.

Enkel bomullsmössa med ”TearAway” etikett för enkel märkning. Försydd stukning på mössan. ART NR B361 MATERIAL Bomullsjersey med Spandex STORLEKAR One-size 40

57 A FU

CH

SI

M NI DE

AL RO Y

VY NA

RE D

BH

51

C

32

SS I

EY HE R

AC K

HE AT

W

222 MÖSSOR

94

CL A

36

GR

30

BL

FÄRGER

HI TE

CA PRIS 49 kr

CK LA /B W

Y RE /G IA

HS

B361 JERSEY BEANIE

K2 36

YE LL O

TU

Y/ NA V

57 GL FU C

R GR QU EE OIS N E/

W LO

50 47

YE L

EY

32 K2

VY NA

GR

/G R

32 GL

/O

RA

NG

E

GL 44

EY

EN RE K/ G

GR

36 47 BL AC

E HI T W

36 94

BL AC K/

CK

TH

LA

FÄRGER

/B

CA PRIS 79 kr

EY

ART NR EXTREME MATERIAL 95% bomull och 5% Elastan STORLEKAR One-size


FLASH MÖSSA Tät dubbelstickad bomullsmössa med Spandex för bästa passform. ART NR FLASH MATERIAL 95% bomull och 5% Spandex STORLEKAR One-size CA PRIS 59 kr FÄRGER 30

36

51

44

LM EE LI M

E

GR

E AN G OR

L RO YA

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

N

32

MÖSSOR 223


B450 SNOWSTAR DUO BEANIE Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik.

O BR FF IG WH HT IT RE E/ D

FR OF EN FW CH HI T NA E/ VY

BR LI IGH M T E R GR OY EE AL N /

E FU NCH CH N SI AV A Y/

D RE T

32 57

FR

GH

36 BR

AC K/ BR I

36 51

BL

FÄRGER

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

CA PRIS 55 kr

NYHET!

B453 VARSITY BEANIE Sportig mössa med klassiska färgkombinationer. Tofs i matchande färg. Kan kombineras med halsduk B479.

GU N

DY

/W

HI T

E

41 30 BU R

/

32 40

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y/ /

FR

EN W CH HI NA TE V Y

32 30

A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

36 40

BL

BL AC

224 MÖSSOR

36 51

CK W /R HI O TE YA L/

HI

TE

36 30

W

FÄRGER

K/

CA PRIS 49 kr

BL A

ART NR B453 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

/

/

30 BR

ART NR B451 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEKAR One-size

30 18

OF F M W OC H HA ITE

30 32

Mössa med tofs och uppvik i kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik.

38 30

BO T OF TLE F G W R HI EE TE N

51 LM

B451 SNOWSTAR DUO TWO-TONE BEANIE

41 30

B OF URG F UN W D HI Y TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

AT BL HER AC G K RE

36 94

HE

Y

GL 93

GR A LI PH GH IT T EG GR R EY EY /

36 GL

AP BL HI AC TE K/ GR E

FÄRGER

GR

CA PRIS 55 kr

Y/

ART NR B450 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEKAR One-size


B456 FAIR ISLE SNOWSTAR BEANIE Mössa med traditionellt monster från Skottland. Tofs i samma färg som mössa.

F W SK HIT Y E/ BL N UE AV Y

30 32 OF

TE

40 30

CL AS W SIC HI R TE E D/

Y/

HI /W DY UN

RG

FR EN W CH HI NA TE V

41 30 BU

32 30

94 36

L BL IGH AC T K/ GR W EY HI / TE

TE HI

AC BL

36 40

BL A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

36 30

W

FÄRGER

K/

CA PRIS 65 kr

/

ART NR B456 MATERIAL 100% soft-feel akryl MÅTT One-size

B426 ORIGINAL POM POM BEANIE Dubbelstickad mössa med bolltofs. ART NR B426 MATERIAL 100% soft-touch akryl STORLEKAR One-size

EL M RA CA

M

N

OS

PE

EN

3M

EE GR

CH

OL

NA

EY

FR

LI

GH

T

AC BL

TM

TL

S

FN

TR

93

VY

36

GR

FÄRGER

K

CA PRIS 49 kr

NYHET!

B485 TWIST-KNIT POM POM BEANIE Grovstickad mössa med bolltofs i meladerade färger. Handstickad känsla. Fodrad med fleece.

NYHET!

ART NR B485 MATERIAL 100% soft spun akryl STORLEKAR One-size

EA TM

CH S

IA

L

60

FU

NA

VY

57

OA

32

36 AC K

FÄRGER

BL

CA PRIS 99 kr

MÖSSOR 225


B346 URBAN TRAPPER Fodrad klassisk skootermössa med uppvikbara öronlappar, metallspänne under hakan och förberedda märkningsytor. ART NR B346 MATERIAL 100% Bomullscanvas STORLEK S/M, L/XL CA PRIS 189 kr 36

EE

N

59 E IV OL

BL

AC

GR

K

FÄRGER

B345 SHERPA HAT Fodrad vintermössa i två storlekar ART NR B345 MATERIAL 100% Nylon Taslon utsida STORLEK S/M, L/XL CA PRIS 155 kr 32

226 MÖSSOR

UE BL

PP

HI

RE

VY

SA

BL

50 NA

36 AC K

FÄRGER


32 YT

32 41

32 40

32 52

41 94

40 30

44 30

47 30

32 30

51 30

YT 30

UN

HI TE

41 30

/W

DY

E

M

LI N

EE

GR

OW

LL

YE

K2

F BR REN IG CH HT N RO AV YA Y/ L

/

32 51

TE

HI

EN W CH HI NA TE V Y

FN 94

/W

NK

PI

A

SI

CH

FU

57

RG

UE

DY

UN

RG

BU

HT

IG

BR

BH L

YA

VY

NA

UE

BL

EY

GR

GR EY

RO

EN CH

FR

CE

OR

RF

AI

R

AT HE

HE

IT E

GR AP H

FN

BU

BL

CA J M UN OU G FL LE AG E

CQ

FR

ND

SA

33

Y

E

AT

OL

OC

CH

LE

RP

PU

UE

BL

41

SK

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

GE

AN

OR

Y

SK

BL AC K

80

L/

N

EE

GR

59

BR IG H W TR HI O TE YA

E

IV

OL

44

47 OR

LL Y GO GR LD EE N/

36 OR

LD

36 40

GO

L

RA

CO

PE

KE

K/

AC

BL

N

EE

GR

UE

BL

TE

W HI

94

Y/

EN C PI H N NK A V

LE

TT

BO

38

FR

CL B AS LA SI CK C / RE D

BN

LL W YG HI RE TE E N/

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

RF

SU

UE

YT

KE

TE

D

MI RE

BL

GL

HI

HT

IG

BR

RE

HI

PP

SA

MU

AN GE /W

T

IN

M

RE

36

OR

ER

36 94

K/ GR HE EY AT H

AC

BL

C

SI

AS

CL D

47 BR

N

EE

GR

CR

FR BU ENC RG H UN NA DY VY/

Y

LL

KE

50

AS W SIC HI R TE E D/

TE

HI

36 30

W

3O

CL

K/

AC

FÄRGER

BL

ART NR MATERIAL MÅTT STORLEKAR

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FÄRGER

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

B900 MORF™ORIGINAL

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEKAR One-size

CA PRIS 35 kr

52

LM

03

B479 VARSITY SCARF

Halsduk i klassika klubblagsfärger. Kan kombineras med mössa B453.

B479 100% soft-feel akryl 182 x18cm One-size

CA PRIS 95 kr

MÖSSOR 227


B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES Vante med fingrar förberedda för arbete på skärmar. ART NR B490 MATERIAL 95% Acrylic, 4% Polyester, 1% Elastan STORLEK S/M, L/XL R

24

EY

94

AT HE

36

GR

HE

R

VY

AT HE HE

NA

FÄRGER

BL AC K

CA PRIS 59 kr

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Vantar med utsida av Suprafleece antipilling, Thinsulatemembran och foder av polyester. ART NR B295 MATERIAL 100% Suprafleece (utsida)

100% Polyester (foder)

MÅTT S/M, L/XL 36

FN

NA VY

FÄRGER

FR EN

CH

BL AC

K

CA PRIS 79 kr

NYHET!

B495 THINSULATE™ CLASSIC GLOVES Klassiska unisex vantar med Thinsulatefoder för maximal värme.

GR HE R HE

BL A

EY

94

228 MÖSSOR

FN

FR EN CH

36

AT

FÄRGER

CK

CA PRIS 99 kr

NA VY

ART NR B495 MATERIAL 100% akryl STORLEKAR S/M och L/XL


KEPSAR


B15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK Keps med 5 paneler. Kontrastfärg på skärmkant. ART NR B15C MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

XW AZ

CH S FU

AC K/ BL

en PU ch T T na y vy

fr

GR OY AP ST HIT ER E GR GRE EY Y/

CL

AS W SIC HI R TE E D

aZ XW

FR P EN UT CH TY NA/ VY

LI BL M A E C GR K/ EE N

K/

/

BL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

CL B AS LA SI CK C / RE D

40 30

AC

AC BL

51 30

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

32 40

36 40

/

GL 39

IA

36 LM

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 57

/

GE AN OR

OW

36 34

LL

36 44

36 51

YE

36 93

FR W EN H CH ITE NA / VY

30 32

K/

FÄRGER

LI BL GH A T CK GR / EY

CA PRIS 49 kr

START FIVE Keps med 5 paneler. Storleksjusterare med kardborre. ART NR STFV MATERIAL 100% bomull STORLEKAR One-size CA PRIS 26 kr

EY

NA

VY

GR GH T LI

BU

RE

D

RG UN DY

BL T

Y AV

3M KH A

LO YE L

KI

/N W

GH LI

OW YE

59

18 N BR OW

IV OL

N EE GR

E

E CA

M

OU

FL

AG

EE N GR T GH

K2 32

LL

AN OR

47

42

LI

UE

UE YA RO

GE

K2

NK PI

AL

40

41

BL L

/W NA VY

44

52

230 KEPSAR

GR

W

HI

BL A

YT

51

HI

TE

32 30

32

93

94 CK

36

EY

30 TE

FÄRGER


B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP Keps med 5 paneler. ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare CA PRIS 45 kr L YA RO HT IG BR

GR LE BO

BU

TT

RG

RE

D

UN

DY

EE

N

38

BH

CH FR EN

AP GR

40

41

NA VY

GR HI TE

BL AC K

W HI

FN

EY

GL

36

3O TE

FÄRGER

B10 5 PANEL COTTON CAP Keps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare CA PRIS 39 kr

GH T

NA VY

FR

LI

FU

PU

CH

RP L

SI

E

A

HI GR AP

BL SK Y

EN CH

GR EY

GR

44 OR

PI

AN

NK

GE

D RE T IG H BR

YT

GR

LO

LI

M

E

YE L

59

OC CH

E

GR

OL OA

EE

N

TE

CQ

OL IV

E TL BO T

EM

ER

AL

D

GR EE

N

38

EE

N

LM W

RA L TU NA

SA ND

LD GO N

77

EE GR Y LL

UE

UE RF SU

RE D SI C

AS CL

60

33

47

57

52

BR

DY RG UN BU

AP

FN

PE

BL

RO HT IG BR

CR

41

93

TE

K AC

W

BL

YT

MU

YA

L

BH

EY

GL

36 HI TE

30

KE

FÄRGER

KEPSAR 231


NYHET!

B860 SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballkeps med 6 paneler. Kepsen har stretch-fit för bästa passform. ART NR B860 MATERIAL 98 % bomull, 2% elastan STORLEKAR S/M, L/M CA PRIS 89 kr

EN CH

HI TE

GR

NA VY

FN

GR

FR

AP

BL AC K

W HI

EY

GL

36

3O TE

FÄRGER

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Keps med 6 paneler och kontrastfärg på skärmkant. ART NR B65 MATERIAL 100 % bomull STORLEKAR One-size, Tri-glide spänne CA PRIS 49 kr

NE

GR E T

/

EN ST CH ON NA E VY

FR

39 32

39

FO RE S

CL

32 39

FR S EN TO CH NE NA / VY

D RE SI C

AS

HT IG BR

EN

TM

ST O

CR

RO

YA L

BH

VY NA

EN

GR

FR

AP

BL

HI

CH

TE

K AC

HI W

FN

GR

EY

GL

36

3O TE

FÄRGER

B640 SNAPBACK TRUCKER Keps med 5 paneler. ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100% nylon back STORLEKAR One-size, snap-back storleksjusterare.

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY / B BO OTT TT LE LE G GR REE EE N/ N

38 /

31 30

RE W GR HI E TE EN

CQ 3M

32

PU

N W CH HI NA TE V Y/

40

CH CA OC RA OL M ATE EL /

FR E

32 30

BL AC

K/

FU

CH

SI

A

36 57

C CL LAS AS SI SI C R C E RE D/ D

/

40 30

AS W SIC HI R TE E D

41 93

36 93

CL

K AC BL K/

AC BL

TE HI

36 36

B LI UR GH GU T ND GR Y EY /

51

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

/

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

BR

232 KEPSAR

BL

W

HI

AC

TE

K/

/W

36 30

W

TE

30

HI

FÄRGER

LI BL GH A T CK GR / EY

CA PRIS 49 kr


LIBERTY CAP Sandwichkeps med 6 paneler. Metallspänne. Finns med både avvikande färger och med solida färger i skärmens sandwichdesign. Några kombinationer även med avvikande färg på hela skärmen. ART NR LISA MATERIAL 100% borstad bomull STORLEKAR One-size CA PRIS 59 kr D AC BL TE HI L/ YA

GE AN

N RE

OR

D/

L RA

L RA TU

BR

OL

IV

OW

E/

N/

NA

NA

59 60

TU

W D/ RE VY L/

NA

18 60

RA TU NA

KH

RO Y

44 AV

TE HI

40 32

51 30

W

BL

TE HI

NA

NA

VY

VY

/W

/N

AV

Y

32 30

36 40

K/ RE

EY

AC K/

GR

TE HI

AC K/ BL

EY GR T GH LI

HI /W

NK PI

VY NA

AK

KH

36 94

GR

EE

N/

W

HI

TE

47 30

60 32

I/

AK

I

40 30

TE

3M 32

W

K AC BL K/

BL

HI W

Y AV

EY GR

3M

BU NA RG TU UN RA DY L /

52 30

AV

Y

41 30

/N OW

LL YE

32 32

L2 /N

HI /W

EY GR LI

GH W TB HI LU TE E /

YT 30

36 30

AC

TE

TE HI W

GL 32

TE

GL 30

K2 32

36 36

/B

/W

30 36

LA CK

TE

30

HI

FÄRGER

NYHET!

B20 ATHLEISURE 6 PANEL CAP Keps med 6 paneler. Kontrastfärg på skärmkant. ART NR B20 MATERIAL 100 % borstad bomull STORLEK One-size, justerbart metallspänne.

W LO EL K/ Y

AC BL

TE HI /W UE

BL

LL W YG HI RE TE E N/

47 30

KE

/W

HI

TE

44 30

SU RF

IG H W TR HI O TE YA L

/

CL B AS LA SI CK C / RE D

MU 30

GE

/

EN W CH HI NA TE V Y

FR

CL AS W SIC HI R TE E D/

/ HI T

TE

GR AP H BL ITE AC G K R FU

CH

SI A/ W

E IM /L

CK BL A HI /W

RP

LE

57 30

51 30

AN

40 30

PE 30

36 34

BR

EY

32 30

36 40

OR

GL 36

Y

36 LM

GR AP BL HI AC TE K/ GR E

36 GL

CL W AS HI SI TE C / RE D

30 40

BR W IG H HT ITE RO / YA L

30 51

PU

FÄRGER

E

CA PRIS 59 kr

KEPSAR 233


B610 5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrokeps med 5 paneler, rak stor skärm och klassiskt plastspänne.

YT

LE

LL

GR

OW

EE

N

38 BO

TT

YE

OR AN GE

CL AS S

PU

44

IC

UN DY

E RP L

RO T IG H BR

FR

40

41

YA

NA V

PE

BU RG

BH

EN CH

HI W

Y

32

L

36

30

BL AC K

FÄRGER

TE

CA PRIS 45 kr

RE D

ART NR B610 MATERIAL 100% Bomullstwill STORLEKAR One-size

B845 SIGNATURE 5 PANEL MESH SNAPBACK

NYHET!

Kvalitetskeps med hög form och paneler i mesh. Platt skärm. Klassiskt snapback knäppning.

HI FR TE/ EN LI CH GH NAT GR VY EY /

30 93 W

30 32

NA WH VY ITE /C / LA FR SS EN IC CH RE D

30 36

W GR HI AP TE/ HI BL TE A GR CK/ EY

/

EN W CH HI NA TE V Y

32 30

FR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/

32

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

BL

IG H W TR HI O TE YA L

K/ AC

K/ AC BL

51 30

BR

HI

TE

36 30

W

K

36

AC

FÄRGER

BL

CA PRIS 75 kr

/

ART NR B845 MATERIAL 100 % borstad bomull/ soft feel mesh STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne.

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrokeps med rak stor skärm med grön undersida och klassiskt plastspänne.

/

AS BL SIC AC R K ED

40 36

CL

SI

C

RE

D

40 CL AS

32 40

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

NA VY

32

FR EN CH

/

PH BL ITE AC G K RE Y

GL 36

GR A

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 40

CL B AS LA SI C K C / RE D

AP BL HI AC TE K/ GR E

CK

36 GL

GR

E HI T W

234 KEPSAR

36 BL A

CK

TH

LA

FÄRGER

/B

CA PRIS 65 kr

Y

ART NR B660 MATERIAL 100% Polyestertwill STORLEKAR One-size


NYHET!

B866C SIGNATURE 6 PANEL CONTRAST SNAPBACK Kvalitetskeps med hög form. Platt skärm i kontrastfärg. Klassiskt snapback knäppning.

40 36

/

32 93

AS BL SIC AC R K ED

93 32

CL

36 40

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

36 93

FR LIG EN HT CH GR NA EY/ VY

FÄRGER

CL B AS LA SI CK C / RE D

CA PRIS 95 kr

LI BL GH A T CK GR / EY

ART NR B866c MATERIAL 85 % akryl, 15% ull STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne.

NYHET!

B865 SIGNATURE FITTED FLAT PEAK CAP Kvalitetskeps med 6 paneler och hög form. Platt skärm. Stretchfit. ART NR B865 MATERIAL 83 % akryl, 16% ull, 1% elastane STORLEK S-XL FÄRGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 99 kr

NYHET!

B866 SIGNATURE 6 PANEL SNAPBACK Kvalitetskeps med 6 paneler och hög form. Platt skärm. Klassiskt snapback knäppning. ART NR B866 MATERIAL 85 % akryl, 15% ull STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne.

C

RE D

40

SI

CH EN FR

LI GH

T

GR E

NA

Y

VY

32

CL AS

93

36 CK

FÄRGER

BL A

CA PRIS 95 kr

KEPSAR 235


NYHET!

AIR CAP Keps med 6 paneler, förböjd skärm och dekorativa laserhål upptill. Svettband i polyester mesh. Storleksjusterare med kardborre. ART NR AIRC MATERIAL 100% polyester STORLEKAR One-size 10

RO

IA FU C

HS

BL

UE

57 YA L

VY

GR EY

HI W

51

N

32

EE

94

GR

36

NA

30

BL AC K

FÄRGER

TE

CA PRIS 125 kr

NYHET!

JOGGING Keps med 6 paneler, förböjd skärm och 6 broderade ventilationshål. Svettband i polyester. Storleksjusterare med kardborre.

TE /W HI VY

EN /G RE

EY

B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

32 30

NA

BL

GL LM

GR

RE Y K/ G

36 94

AC

A

TE HI W

W

HS I

30 57

/F UC

AV

30 32

/N

FÄRGER

HI TE

CA PRIS 95 kr

Y

ART NR JOGI MATERIAL 100% polyester STORLEKAR One-size

®

Sportkeps med reflex. förböjd skärm med. Coolmax svettband på insidan för bättre komfort och ventilation i mesh. ART NR B865 MATERIAL 100 % polyester STORLEK One size, Rip-strip spänne.

HI

BL

236 KEPSAR

TE

30

36

W

FÄRGER

AC K

CA PRIS 85 kr

NYHET!


B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

KEPSAR 237


NYHET!

B880 GRAPHIC SNAPBACK Keps med trendigt mönster och enfärgad platt skärm. 6 paneler. ART NR B880 MATERIAL 100% polyester microfiber,

100% bomulls twill

STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne IA AI W HA O M ON

FA DE

BL

N

MH

FL D

M K AC

K AC BL

OR AL

FF

ER

AL

BM IN

C

BG

OM ET RI

FÄRGER

GE

CA PRIS 85 kr

NYHET!

B881 GRAPHIC PEAK SNAPBACK Keps med skärm i trendigt mönster. Platt skärm. 6 paneler. ART NR B881 MATERIAL 100% polyester microfiber,

100% bomulls twill

STORLEK One-size, justerbart snapbackspänne IA AI W HA M

ON

O

FL D DE FA

N

MH

OR

ER IN BL

BL AC K

AC K

M

GE

FF

AL

BM

AL

RI

C

BG

ET

FÄRGER

OM

CA PRIS 85 kr

NYHET!

B886 GRAPHIC PEAK 5 PANEL CAP Keps med mönstrad platt skärm. Vetilationshål i metal och spänne i läderimitation. ART NR B886 MATERIAL 100% polyester microfiber,

100% bomull canvas

STORLEK One-size, justerbart metallspänne

GO DI IN

VY NA

238 KEPSAR

IP

PA LM

DO T

NP

KA

FÄRGER

PO L

CA PRIS 85 kr


NYHET!

BUCKET COTTON Solhatt med vid skärm. Mjuk krona och solskärm. Synliga stickningar på skärmen. Svettband i Bomull. ART NR BUCO MATERIAL 100% bomulls twill STORLEKAR One-size CA PRIS 89 kr

I

L

KH

RO

NA

YA

VY

K AC BL

HI W

3M

51

AK

32

36

30 TE

FÄRGER

NYHET!

MIAMI BUCKET Solhatt med mönster. Mjuk krona och solskärm. Synliga stickningar på skärmen. Svettband i Polyester. ART NR MIBU MATERIAL 100% polyester STORLEKAR S/M, L/M

BE

AC

H

E NE AP PL

S ER W FL O

BE

PI PI

AC K BL

AC

FL

BL ES AV LE

ES

K

LB

W

LW LE AV

FÄRGER

HI TE

CA PRIS 149 kr

KEPSAR 239


BARN


61-033 KIDS VALUEWEIGHT T

61-005 GIRL’S VALUEWEIGHT T

Barn T-shirt med halslinning i bomull/ lycra.

T-shirt utformad för flickor med kortare ärmar och smalare halslinning i bomull/lycra. Sidosömmar för en flickigare passform.

ART NR 61-033 MATERIAL 100 % bomull (Ash 99 % bomull,

1 % polyester, Heather Grey 97 % ART NR 61-005 bomull, 3 % polyester) MATERIAL 100 % bomull, Belcoro® garn VIKT VIT 160 g/m2 VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl) 12–13 (152 cl). Finns även i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då bara i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

E RO YA L

BL U

VY EP DE

LI G

HT

SI A CH FU

PU RP

PI N

K

52

LE

BL UE SK Y

KE

LL Y

GR

ER LO W NF SU

NA

GR HE AT HE

57

47

D RE

51

EE N

E RE AZ U

PE

34

AL NA

TU R

AN GE OR

38

BL U

DY UN RG BU

PU RP

LE

40

60

YT

AZ

R

K BL

W

NA

EY

94

HI

VY

NA EP DE

36

EE GR BO TT LE

EE N GR

LL Y KE

LL OW

47

3O

AC

VY

EY GR R

HE

D

PI GH T LI

K2 YE

OW

ER

34

FÄRGER

ZU

41

44

NK

A SI CH FU

BL UE

40

52

FL

PE

SK Y

RE AZ U

RO YA L

57

YT

BL

BL U

UE

E

ZU

RE

51

32

AZ

HE AT

BL

W

HI

AC K

TE

94

39 kr

N

36

3O

SU N

FÄRGER

CA PRIS

TE

CA PRIS 39 kr

BARN 241


NYHET!

61-019 KIDS ORIGINAL T Kampanj T-shirt för barn. Lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka. ART NR 61-019 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: 97%

bomull, 3% polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl),

7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS 31 kr vit, 35 kr färg FÄRGER VY NA

UE

DE

EP

BL SK Y Y

FU

CH

SI

A

ND

E M LI

OW

LM

YE LL

W ER LO NF

OL C SI AS CL

GU

LE PU RP

UR E AZ AN OR

E IV

N GR EE

BO TT

LE

GR LL Y KE

242 BARN

59

57

K2

GE

D RE BR I

RE

CK

D

38

41

34

44

EE

N

47

EY

AT HE BL

UE BL YA RO

BX

AZ

GR

GR

BL

GH T LI

PE UE

ZU L

NA VY

40

YT

HE R

K AC

TE HI W

51

32

94

AP H

IT

E

GL

BU R

36

SU

30


61-015 KIDS SOFSPUN T

61-017 GIRLS SOFSPUN T

Ny T-shirt med extra mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad.

Ny T-shirt i unik flickstorlek och med extra mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

E RO YA L

EP DE

44

BL U

VY NA

34 LO W SU

NF

NG OR A

D RE

NK

E

ER

GR

EY

51

R HE

40 PI

CH SI A FU

AZ

HE

HI W

L RO YA EE N GR LL Y

LL Y

GR EE

N

47 KE

LO W

AT

E BL U

VY NA EP DE NF

94

52

57

47

SU

AN G

36

3O

KE

EY GR R

34

OR

D RE

CH

44

FÄRGER

51

E

40 SI A

57

AZ

HE AT HE

BL

W

AC K

HI TE

94

ER

36

3O

FU

FÄRGER

40 kr 44 kr

AC K

CA PRIS VIT CA PRIS FÄRG

CA PRIS VIT 40 kr CA PRIS FÄRG 44 kr

BL

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

61-017 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIAL

TE

ART NR 61-015 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull,

BARN 243


Products shown: J167B/J167G/J166B/J166G/J165B/J165G


NYHET!

150B CHILDRENS T-SHIRT

Högkvalitativ T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidsömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Label free.

Barn T-shirt i ringspunnen kammad bomull vilket ger en mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

165G 165B 65% polyester/ 35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

150 B 100 % ringspunnen kammad bomull 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

L YA

VY

RO

NA

BR

IG H

T

H FR

PE

CD

57 CH

PI CA

FU

ND Y

SI A

LE PU

RP

Y SK

RQ TU

EE N

M

UO

AR

AR

L

IS

E

SC

BH

NK

T GH LI

65

FN EN C

RD OX FO

AC K BL

M UE BL

CR

K2

LM

AL PL E AP

E M LI

OW LL

E AN G

CL

AS

OR

SI

C

RE

D

44

YE

RP

LX

HI TE

AR L

36

3O W

L AR M

FÄRGER

GR

TT L

E

GR

EE

N

38 BO

L RA CO

G5

PU

AR M

AR M D

M3

LE

M

L

24

L

AR L M

VE R SI L

3C

RM

NK PI

AR

L M AR GR E

Y

HI TE W

PC

P2

L

S7

GY

M

30

LL OW

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

CA PRIS FÄRG 45 kr

L

95 kr

YE

CA PRIS

RE

ART NR GIRL ART NR BOY MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

165G GIRL’S HD TEE 165B BOY’S HD TEE

BARN 245


NYHET!

64-007 KIDS PERFORMANCE SHORTS

Funktions T-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktionsshorts för barn. Material med mycket god fukttransporterande förmåga, som håller dig torr närmast kroppen.

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

CA PRIS 95 kr

E LI M

YE BR

IG

HT

D

AZ

RE

D

VY NA EP DE

AC

TE

40

K

36

3O

BL

E

FÄRGER

HI

E BL U

UE BL AL

AZ

DE

RO Y

LM

LL

OW

XK RE

SI FU CH

246 BARN

ZU

VY NA EP

CK BL A

HI W

40 A

57

51

UR

AZ

36

3O

64-007 100 % polyester 140 g/m2 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

CA PRIS 109 kr

TE

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-013 KIDS PERFORMANCE T


E C N A M R O

F Y TEAM PER R EVER FO

o.uk

eloom.c

fruitofth

range . it Active ru F w e n The olyester l Wear p er fect for o o C % 0 10 les, p ance sty ll kinds Per form ms and a y g , s m a te ts spor events. of active

BARN 247


NYHET!

JC-007B KIDS COOL VEST

Funktions T-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktionslinne för barn. Rundad nertill bak. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

UE

LE RP

HI RE

PU

SA

EN GR E IC

LO W NF

EC TR EL

JE

PE

BL

E

PP

AL RO Y ER

10

OR

AN

34

IC EL EC TR

D RE RE

GE

13

FI YE IC TR EC

50

AC BL T

TI AR

NK

40

PI HO T OW LL

ER W LO

51

HI W C

FO OX

RP PU

12

EL

EL N GR EE LL Y KE

34 SU NF

IC EC TR

RE FI

CT EL E

IC EC TR EL

248 BARN

OR

RE D

C RI

47

GR

EE N

10

AN GE

13

40

PI

NK

11

36

BL U

30

SU

NA

85 kr

RD

FÄRGER

JC007B 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

K

VY

VY NA

57

E BL U SK

SA

32

CH EN

PE Y

PP H

IR

E

BL AL RO Y

YT

BL

UE

UE

50

FR

JE

CH

T

AR

BL

W TI C AR

51

FN

87

LE

36

AL

30

CO

FÄRGER

CA PRIS K

89 kr HI TE

CA PRIS

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TE

JC001B 100% Polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

AC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC-001B KIDS COOL T


DU HITTAR MER BARN PÅ FRUIT.SE

62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET Klassisk huvjacka. Två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. ART NR 62-045 MATERIAL 80 % bomull, 20 % polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11

(140 cl), 12–13 (152 cl) CA PRIS 215 kr FÄRGER BL

UE

AZ

UR E

BL AL RO Y

NA VY DE

UE

ZU

51

GR HE AT HE

57

AZ

R

AC K BL

EY

94

EP

36

D RE

FU

CH

SI A

40

BARN 249


JH050B KIDS ZOODIE

Huvjacka med kontrastfärg på dragkedja och huvans innertyg. Två fickor fram. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvjacka med två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja.

VY NA

VY

OR D

NA FR

D RE RE FI

PI NK

40 T

E RP L

32 OX F

HE AT HE

57

PE PU

IA N AI

FN EN CH

AC BL T JE BL UE

AQ W

N EE GR Y

LL KE

EY

K

TE HI W TI C AR

50

47

250 BARN

94

HO

36

GR

30

R

FÄRGER

HA

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

259 kr

UE

47 30

CA PRIS

BL

40 36

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

PE 34

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

FN 94

F JE IRE T R BA ED LC / K

JE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FR

94 FN

JE FI T B RE LA RE CK D /

87 94

36 40

SU PU N RP YE L LL E/ OW

FN 40

T GO BLA LD CK /

36 AP

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FÄRGER

JH050B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl),12-13 (152cl)

RE

CA PRIS 299 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

PP HI

JH053B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

SA

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-053B KIDS VARSITY ZOODIE


62-043 KIDS HOODED SWEAT

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-009 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

62-043 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

NA

VY

NA EP

DY RG UN

LE RP

BU

PU

Y SK

34

47

EE KE

LL

Y

GR

W LO NF SU

BO

TT

LE

GR EE

N

RE D

ER

N

HE A

DE

41

UE BL

BL E UR AZ

LI GH

T

PI NK

SI A CH FU

VY

EY GR TH

ER

K BL UE

E BL U RO YA L

GE OR AN

N

38

32

AZ

PE

YT

40

52

GR EE LL Y KE

AC

HI W

YA L RO

ZU

57

47

94

TE

UE

36

3O

51

44 D

SI A CH FU

FÄRGER

BL

VY EP DE

HE

BL PU

AZ U

40

57 E

PE

51

RE

AC K

TE HI W

RE

BL U

E

ZU

AZ NA

94

36

Y

3O

GR E

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS 169 kr

ER

149 kr

AT H

CA PRIS

RP L

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-009 KIDS LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT

BARN 251


JH-003B KIDS VARSITY HOODIE

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

JH001B 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 1-2 (90cl), 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

EE GR E BO TT L

JA DE

GR Y LL KE

N

38

32 YT

FN 40

87 94

PE 34

41 AP

57 FN

RO 57

40 36

47 30

JE

E FI NCH RE RE NAV D Y/ K/

FR

CA ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

LD GO N/

/

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY / UN DY /

A FI THE RE R RE GR D EY

HE

SU PU N RP YE L LL E / OW

BU RG ES GO T G LD RE E

TM AP

T GO BLA LD CK /

FN 94

JE FI T B RE LA RE CK D /

94 40

JE HO T B T LA PI CK NK /

94 FN

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 AP

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 40

FO R

GE OR

AN

RE FI N

77

36 57

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

PI NK HO H US CR

D RE

T HO RE

D

T

ND

I IL

44

EE

N EE GR E M LI

40

CH

NK PI BY BA

47

LM

UE BL N IA

AI W HA

57

36 94

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

AS H

HE AT HE

BL RE HI PP

41

30 57

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

EY R

GR

UE

AQ

50

BU RG U

PU

PL

RP

UM

LE

UE BL Y SK NK PI

BX

52

S LO S YF ND N EE GR T RE S FO

FÄRGER

93

Y

56

CA

YE LL OW

SU N

TM

252 BARN

OA L RO YA L

OX FO R

PE

RO

34

AR C CH

NA D

CH EN FR

YT

51 E

VY

32

NA

VY

FN

94

BL U

JE

AR

T

TI C

W

BL AC K

HI TE

87

SA

36

30

JH-003B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

CA PRIS 229 kr

CA PRIS 199 kr FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

F JE IRE T R BA ED LC / K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-001B KIDS COLLEGE HOODIE


62-041 KIDS SET IN SWEAT

Huvtröja i starka färger. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående fick på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut.

VY

NA V

Y

NA

ER SU N

FL

OW

DY BU

RG

UN

E BL U SK Y

34

40

41

TT LE

GR

EE

N

38

EP DE

HE

YT

D

W

RO YA

L

BL U

E

51

32

AZ

HE R

K

GR EY

94

RE

36

AT

3O

BL AC

N EE GR

FÄRGER

RI C

C TR I EC

115 kr

CT

OW YE LL

OR

EL

TR I EC EL

10

CA PRIS

EL E

12

C

IC CT R

AN GE

13

PI

NK

11 EL E

FÄRGER

62-041 80% Bomull, 20% Polyester 260g/m² 280g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8(128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

E

CA PRIS 249 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

HI T

JH-004B 80%Polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

BO

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-004B KIDS ELECTRIC HOODIE

BARN 253


KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

254 BARN

OX FO W RD HI N TE AV Y

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

94 30

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

41 30

57 30

40 30

FI R W ER HI E TE D/

HO W TP HI IN TE K/

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

ER

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

EY

AT H W ER HI G TE R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

/

36 40

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 34

/

36 94

LE GR / H EY EA TH

RP

PU

PE 30

36 30

P W LE/ HI TE

AR PU TI R C

JH043J KIDS VARSITY JACKET

Baseballjacka i collegematerial med kontrastlinjer på mudd och krage. Två frontfickor.

ART NR JH043J MATERIAL 80% Bomull, 20% Polyester VIKT 330g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6(116)

7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

CA PRIS 269 kr

FÄRGER


63-417 KIDS 65/35 POLO

Klassisk sweatjacka för barn. Hellång dragkedja och fickor på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Barnpiké med två ton-i-ton knappar. Bomull och polyester i Easy Care-blandning, som tål 60 graders tvätt.

VY NA K

N

LI GH

T

PI N

Y ND BU

RG U

LE RP PU

Y SK

GR

EE

ER BO

TT

LE

W LO NF

52

41

38

SU

VY EP DE

HE

PE

34

40

NA

GR E HE AT

BL

YT BL UE

51

32

AZ

R

AC K

E HI T W

Y

94

36

3O

UE

FÄRGER

99 kr 109 kr

BL

CA PRIS VIT CA PRIS FÄRG

AL

40

RO Y

NA EP

BL

AC K

VY

51

D

AZ

RE D

36

UE

FÄRGER

BL

225 kr

RO YA L

CA PRIS

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull VIKT VIT 170 g/m² VIKT FÄRG 180 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIAL

RE

62-005 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

DE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

62-005 KIDS CLASSIC SWEAT JACKET

BARN 255


64-051 KIDS JOG PANTS

Windbreaker med dold huva i kragen. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns även i herr- och dammodell.

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) 12-13 (152cl)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-051 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

CA PRIS 129 kr

GR TL E

L OL AT W LL O YE A UL TR

OR

12

32 VY NA

NA EP

R HE HE AT

BL AC

256 BARN

BO T

RE

AL

GR

EE

EE

N

N

38

AP AN

D RE

RP PU

AL

UE

44 GE

40 LE

PE

50

51 NA

W

BL A

HI

CK

TE

32

BL

36

RO YA L

3O

D

FÄRGER

GO L

159 kr

VY

CA PRIS

AZ VY

EY

94

DE

36

GR

FÄRGER

K

ART NR MATERIAL STORLEKAR

JK-950 SIROCCO / KIDS


JH-072B KIDS CUFFED JOG PANTS

Collegebyxa med resår i midja och öppet benavslut. Tunnare kvalitet med oborstad insida.

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

64-005 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

GR

H EN C FR

EY

94 HE R

K

FN

AT

36

HE

HE

AT HE

R

VY NA EP

AC K BL

FÄRGER

AC

94

AZ

NA VY

CA PRIS 215 kr

BL

36

JH-072B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

T

FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JE

119 kr GR EY

CA PRIS

DE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-005 KIDS LIGHTWEIGHT JOG PANTS

BARN 257


B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIAL 100 % bomull STORLEKAR One-size CA PRIS 39 kr

BL U Y

HT IG BR

EE N GR

LD

TT

LE

EM ER A

Y LL KE

SK

RE D

RE C SI AS CL

38

E

UE BL RF SU

44

BR

OR AN GE

L YA RO

HT IG BR

NK PI

77

GR EE

N LI M E

YT

MU

BO

47 GR EE

OW LL YE

VY

EN FR

HS FU C

LM

CR

IA

UN DY BU RG

E RP L PU

K2

52

D

E HI T AP

57

41

N

PE

BH

NA

GR

EY

FN

GR

W

HI T

BL AC K

GL

CH

36

3O E

FÄRGER

B45B JUNIOR ACRYLIC KNITTED HAT ART NR B45B MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

C SI AS

B450B JUNIOR SNOWSTAR DUO BEANIE Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik. ART NR B450B MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size CA PRIS 49 kr

258 BARN

BR 30

BR OF IGH F T W R HI ED TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

LM 30

LI OF ME F GR W E HI EN TE /

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

FÄRGER

FL U YE ORE LL SC OW EN

D RE

A SI CH FU

CL

L

12

CR

YA

FR

BR

IG

EN C

HT

H

AC BL

57

RO

NA

K

TE W OF F

BH

VY

FN

36

30 HI

FÄRGER

T

CA PRIS 35 kr


BZ30 ORGANIC BABY LONG SLEEVE BODYSUIT Långärmad GOTS-certifierad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning i benen för enkel på- och avtagning. ART NR BZ30 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader CA PRIS 139 kr FÄRGER 57

EA

A

OA

TM

SI CH

IC UT

FU

AL

K AC

L

60

NA

VY

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

BARN 259


BZ10 BABY BODYSUIT

BZ10-TLC ORGANIC BABY BODYSUIT

Kortärmad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning.

GU

M

BL U Y

LE

ST

BU

DU

NA

UT

IC A

L

CK BL A

HI W

ST DU

57

40 RE D

PI R DE W PO

KE LL Y

GR E

EN

NK

52

47

PI NK

BO

BB

VY

32

E

36

NA

30

BL

FÄRGER

102 kr 111 kr

Y

AL IC UT NA YE SO FT

RE D

UE

VY

34

BO

NA

40

PI PO W

DE R

M GU LE BB BU

260 BARN

32

LL OW

BL

W

52

PI

NK

57

94

HE A M THE EL R AN GR GE EY

36 AC K

30 HI TE

FÄRGER

CA PRIS VIT CA PRIS FÄRG

99 kr 105 kr

NK

CA PRIS VIT CA PRIS FÄRG

BZ-10TLC 100% Bomull (Heather Grey 85% bomull och 15% polyester) STORLEKAR 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ART NR MATERIAL

TE

BZ10 100% Bomull (Heather Grey 85% bomull och 15% polyester) STORLEKAR 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader *finns i färgerna Black och White ART NR MATERIAL

Kortärmad GOTS-certifierad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning.


BZ38 BABY STRIPY LONG SLEEVE T

BZ02 BABY T

Långärmad baby tröja i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Kontrastfärgad halslinning och ärmbågar.

Baby T-shirt med nickelfria knäppen på axel för enklare på- och avklädning.

ART NR BZ38 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader

BL ST Y DU NF SU

AN OR

LO W

GE

ER

34

BU

RE D

LE BB

UE

VY NA

UT NA

K PI N

IC

EY

44

LI

GH

T

GR

BL

40

M GU

R DE W PO

BO

AL

M

K AC

TE HI W

57

PI

NK

52

32

EL

AN G

E

93

36

30

OR

IN T M

YE

LL

OW

49

FT

FÄRGER

SO

57 30

BU W BB AS LE HE GU RE D W M P D HI INK TE / /

NA W VY/ HI W TE AS /R H ED ED

32 30

97% bomull, 3% polyester)

STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 månader

CA PRIS VIT 84 kr CA PRIS FÄRG 91 kr

CA PRIS 169 kr

FÄRGER

ART NR BZ02 MATERIAL 100% bomull (Light Grey Melange:

BARN 261


BZ32 BABY HOODIE Barnhood med hel dragkedja. Borstad insida. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ32 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

CA PRIS 199 kr NK

52 AS

HE

HE

D

D

PI

NA

VY

32

W

AS

AC BL

W AS M HE EL D AN GR GE EY

94

W

36 K

FÄRGER

BZ33 BABY SWEATPANT Sweatpant för barn med mjuk, borstad insida. BZ33 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

262 BARN

52

NK

VY

32

PI ED AS H W

BL A

CK

94

NA

36

ED

FÄRGER

AS H

149 kr

W

CA PRIS

W AS M HE EL D AN GR GE EY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


BZ25 BABY ALL-IN-ONE Onepiece för baby. Full zip fram och borstad insida och flatsömmar för comfort. Kängurufickor fram och extra långa muddar i ärmar och ben för att kunna vikas ner varefter barnet växer. ART NR BZ25 MATERIAL 80% Bomull och 20% polyester VIKT 250 g/m² STORLEKAR 3-6, 6-12, 12-18 månader CA PRIS 249 kr FÄRGER RE

D

M GU BU B

BL E

AL IC

40

PI

NK

52

NA

VY

32 UT

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL

AC K

94

NA

36

VA N

IL L

A

VN

BARN 263


ST107 BABY BODY

Baby body LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har långa ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-en-rib och sidsöm.

Baby body LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

FÄRGER

3O

57

42 LI

NK PI

GH T

IS

E

BL U

E

RO

SE

52

264 BARN

65

36

TU RQ UO

RO

SE

UE BL

69 kr

LI

GH T

AC K BL

HI W

52

42

CA PRIS

AC K

36

3O TE

FÄRGER

ST107 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL

CA PRIS 79 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT STORLEKAR

HI TE

ST108 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST108 BABY BODY LS


ST105 BABY T-SHIRT Baby T-shirt LABEL FREE, utan varumärke. T-shirten har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-en-rib och sidsöm. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST105 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

CA PRIS 55 kr 36

52 SE RO

T GH LI

AC

K

BL

UE

42 BL

HI

TE

3O W

FÄRGER

BARN 265


STORLEKSTABELL FÖR SKJORTOR HERRAR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kragstorlek

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Bröstmått

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kragstorlek

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

LEVERANSER Om ordern läggs innan kl. 12.00 skickas den från vårt lager samma dag, annars skickas ordern följande dag. Tillfälligt slutsålda varor tar vi hem från vårt europalager. Normal leveranstid från Europalager är 5-7 dagar. *Vi reserverar oss för att produkter kan vara slut i lager eller restnoterade. Leveranstiden kan då bli något längre.

PRISER Samtliga priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser och gäller tills vidare. Fruit förbehåller sig rätten att göra prisförändringar utan visering hänförliga av valutaförändringar. Med reservation för slutförsäljning. Kostnader för eventuell bearbetning. Moms och frakt tillkommer. Lokala prisvariationer kan förekomma. Notera att nyansskillnader mellan verkligt och på bild återgivet plagg kan förekomma. Med reservation för eventuella tryckfel. Priserna gäller vid köp av minst 25 styck.

266
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.