Fruit2015 – sv

Page 1

2015


Våra varumärken Noga utvald design och kvalité Fruit innehåller produkter som lagerförs i Sverige och Europa med snabba leveranser inom den Skandinaviska marknaden. Kollektionen innehåller enbart produkter från välkända varumärken som står för kvalitet och leveranssäkerhet.


Fruit of the Loom har tillverkat textilier sedan 1851, det är mer än 160 år av erfarenhet inom textilbranschen. Fruit of the Loom tillverkar baskonfektion där varumärket står för trygghet när det gäller form och färg.

1902 i Alexander City Alabama, USA startade Benjamin Russell produktionen av textilier. Russell är idag känt för sin fokus på hög kvalitet och i katalogen hittar du ett brett utbud av produkter med inriktning på skjortor, stickade tröjor, sweats, hoods, T-shirts samt jackor.

All We Do erbjuder prisvärda produkter med bra passform. Sortimentet är uppdelat i ett Hood-sortiment; Just Hoods by AllWeDo med sweatshirts och hoodar i många färger och kombinationer samt ett funktionssortiment; Just Cool by AllWeDo där materialens fukttransporterande förmåga står i centrum.

1977 i British Colombia, Kanada började Blake Annable tillverka tekniska kläder. Idag är Stormtech känt för mycket hög kvalitet och design. Plaggen är utvecklade och testade i Kanadas tuffa klimat. Man använder sig av de främsta materialen för att kunna möta de hårda krav som väder och vind ställer på ett plagg.

Bag Base erbjuder ett av Europas färggladaste väsksortiment. Söker man prisvärda produkter som står för design och kvalitet så har man här hittat rätt.

Beechfield levererar kepsar, mössor, halsdukar och handskar som passar alla smaker. Materialen och stilarna varierar för att kunna tillgodose de högt ställda kraven som de olika årstiderna ställer.

Väskor med kvalitet och funktionalitet. Quadra erbjuder en stor variation av väskor för sport, shopping och business.

Prisvärda väskor för att bära ert budskap. Med 28 färger i kollektionen kan vi tillgodose de flesta behov.

Med varumärket B & C får du en hög modegrad och tillgång till plagg, som du hittar i urbana miljöer runt om i världen. Tuffa snitt, materialval och färger är utmärkande för B & C. Söker du det lilla extra, kolla på B & C.

Mantis har satt fokus på etisk och ekologisk produktion sedan starten 2000. Idag har företaget vunnit priser för sitt engagemang och sina produkter. Här hittar du en rad produkter med ekologisk bomull producerade i en kedja av Fair Trade företag.

Hos Mantis hittar du även barnprodukter under varumärket Babybugz. De flesta produkter är tillverkade i ekologisk bomull och i många storlekar.

Med Atlantis kan vi erbjuda ett brett sortiment av kepsar och mössor. Modeller med hög modegrad finns i lager och i kombination med en stor flexibilitet i specialproduktion ger det goda möjligheter att hitta en lösning för alla kunders skiftande behov.

Med LABEL FREE-produkter har du möjlighet att sätta ditt eget varumärke direkt i plagget. Kläderna du köper har endast en neutral storleksetikett i nacken och du kan själv addera ett tryck eller en etikett.

3


4


ÖKO-TEX

ETHICAL COTTON

Fruit of the loom / Russell

Fruit of the Loom

Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom och Russell är Öko-Tex Standard 100-godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas godkännande.

Fruit of the Loom är stolta över att bara använda den bästa råbomullen. Rättvisa och mänskliga rättigheter är också väldigt viktiga för Fruit of the Loom. Därför används endast etiskt producerad bomull och aldrig någonsin bomull från Uzbekistan – där brott mot mänskliga rättigheter är vardag. Det är också ett krav som företaget ställer på sina underleverantörer. Majoriteten av bomullen köps från USA vilket garanterar kvalitet, trygghet för alla och spårbarhet.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

WRAP

THE FRUIT CODE Fruit of the loom Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället, och har höga krav på kvalitet. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code – en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och alla deras samarbetspartners. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt.

(Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/ AWD WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

GOTS ® (Global Organic Textile Standard) märkning är en garanti för den ekologiska statusen på produkten; från skörden av råbomull till den slutligt förpackningen är utförd på ett miljövänligt sätt och med socialt ansvarstagande.

Social Accountability International (SAI) arbetar för bättre arbetsförhållanden genom den egna ”SA8000 standard for decent work”, ett verktyg för att implementera goda arbetsförhållanden i en rad länder och branscher.

Fair Wear Foundation (FWF) är en oberoende, ej vinstdrivande organisation som arbetar med företag och fabriker för att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin. Organisationen är verksam i en rad länder i Europa, Asien och Afrika.

The Business Social Compliance Initiative (BSCI) är en icke kommersiell organization som arbetar för förbättringar av arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Arbetet genomförs med inspektioner med BSCI base code som måttstock.

5


2015 KOLLEKTION 6


PIKร

jackor & fleece

sid 50

sid 124

mรถssor sid 164

Knitwear

t-shirts

sid 98

sid 12

UNDERWEAR

active wear

sid 150

skjortor

sid 42

sweatshirts

sid 102

sid 68

Nyhet!

barn/BABY sid 178

accessoarer sid 148

7


INSIDAN räknas också! EGEN FÖRETAGSIDENTITET Private label ger dig möjlighet att sätta ditt företags identitet också på insidan av produkten. Vi har inga krav på volym, ger dig stor flexibilitet i valet av produkter och levererar snabbt. Med hjälp av sömmerskor kan vi skapa produkter med ditt företags identitet. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta produktkategorier; t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs i Sverige och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek.

8


9


D u ve t vä l at t du hi tt ar de t se na st e på fr ui t. se !

återförsäljare? beställ direkt via fruit.se! När du loggar in på din unika sida hittar du all nödvändig information – sortiment, lagersaldon, PMS-färger, priser osv. Här lägger du enkelt och effektivt in en ny beställning och har full överblick över de du tidigare lagt. När du är inloggad kan du ladda ned högupplösta produktbilder, produktblad, mått-tabeller och certifikat som t ex Öko-Tex®.

10


Vilken är din favorit? FLASH MÖSSA

JH-053J KIDS VARSITY ZOODIE

Pris: 69 kr Sidan 166

934 long sleeve poplin shirt Pris: 319 kr Sidan 104

Pris: 299 kr Sidan 188

BG14 RETRO SHOULDER BAG Pris: 149 kr Sidan 153

61-392 PERFORMANCE T

W101 PROMO SHOULDER TOTE TW037 MICK SLUB

Pris: 89 kr Sidan 43

Pris: 19 kr Sidan 149

Pris: 199 kr Sidan 30

B425 HERITAGE BEANIE AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET Pris: 1 299 kr Sidan 137

Pris: 45 kr Sidan 164

B15C ultimate 5 panel cap sandwich peak Pris: 55 kr. Sidan 175

JH043 VARSITY JACKET Pris: 299 kr Sidan 95

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES

Pris: 65 kr. Sidan 173

11


T-SHIRTS

12

TMD70 DNM PLUG IN sid 39


Nyhet! Sid 169

Nyhet! Sid 55

Nyhet! Sid 163

Sportig och feminin Kombinera din outfit. V채lj stilen som passar dig b채st!

Nyhet! Sid 137

Nyhet! Blondie Slub, sid 30 Nyhet! Sid 152

Nyhet! Sid 99

Nyhet! Sid 116

Nyhet! Sid 159

klassisk business Kombinera din outfit. V채lj stilen som passar dig b채st! Nyhet! Sid 167

Value-weight v-neck t, sid 31 Nyhet! Sid 131

13


T-SHIRTS

61-372 Lady-FIt valueweight t Dam T-shirt med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra. ART NR 61-372 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: A CH SI FU

RE

D

AR CO CH

N

AN

GE

GR

44

E

OR

TT L

W

ER

34 SU NF LO

BO

EE N GR

LL Y

Y

BL

UE

47

SK

RP LE

EE

UE BL AZ

UR

E

NA EP DE

LI E HI T

38

YT

PU

T

PI NK

PE

W

57

AL

UE BL RO YA L

ZU VY

BL AC K HE R

52

3O

14

AZ

GR

EY

94

GH

ca pris 45 kr vit, 55 kr färg

40

87

51

KE

36

HE

färger

AT

97 % bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL


T-SHIRTS

Barn

61-036 vaLueweight t

sida 179

Favorit!

Fruit of the looms bästsäljare. Modellen har lycra i halsribben för ökad slitstyrka. AC K BL

EP

PE LE RP PU

CL

40

K2

38

GR TT

AK KH

FU

W

CH

HI

I

SI A

TE

AP GR LI

GH T

BO

3M

57

3O

HI

TE

GL

LE

LO YE L

RE D

CH

AS

AR C

H

W

EE N

SU

AS

NF

SI C

LO W

OL

IV

ER

E

59

RE D BR IC K

AT H HE

DE

CH

34

93

32

VY

OL OC

OR A

BX

OA L

87

36

AT E

E NG

UN RG BU ER

GR EY

94

AZ

CQ

NA

44 DY

41

VY

färger

NA

61-036 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL Alla färger; S-5XL Endast i White, Navy, Heather Grey, Black ART NR MATERIAL

L RA

PI NK

BL EE L ST

RO

60 T

UE

UE BL YA L

LL Y KE

YT

52

NA TU

80

LI GH

51

GR

EE N

47

UR E AZ

BL U

E

BL U

E

ZU Y

45 kr vit, 55 kr färg

SK

ca pris

15


T-SHIRTS

Nyhet!

Barn

Nyhet!

61-412 SOfSPUN T

61-414 lady fit SOFSPUN T

Ny T-shirt med modern passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad.

Ny T-shirt med feminin passform och mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

DE FL O

W

ER

34 SU N

LL Y KE

EP

CH S GR

EE N

EY GR

47

R TH E HE A

NA

IA

VY

AZ

FU

RE D

L

TE HI

57

94

44

W

NF SU

RO YA

EP LO W

EE

40

BL U

E

51

ER

N

36

3O

34

GR LL Y KE

färger

DE

FU

RE TH ER

GR

EY

47

49 kr vit, 59 kr färg

GE

SI

A

NA V

Y

AZ CH

D

BL AL

GE OR

AN

E HI T W

16

57

94

44

3O

40

RO Y

BL AC K

UE

51

HE A

36

ca pris

AN

ca pris 49 kr vit, 59 kr färg

OR

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S-XXXL

61-414 100 % bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR XS-2XL ART NR MATERIAL

BL AC K

ART NR 61-412 MATERIAL 100 % bomull (Ash 99% bomull,

färger

sida 179


T-SHIRTS

17


T-SHIRTS

155F Ladies Slim Fit t

Herr T-shirt med modernare passform. Slim men inte för tight.

Dam T-shirt med modernare passform. Slim men inte för tight.

LE RP

SI

PU

CL AS

AP

C

E PL

T IG H

44

LI

OR AN

M

E

UO RQ TU

K2

GE

IS E

BR

PE

PI N ND Y

LL OW

SK

Y

K

52 CA

YA RO

RE D

L

VY

LM

NA TT L BO

OX T GH LI

E

SI A CH FU RD

94

40

H EN C

K PI N ND Y

LL OW YE

Y SK

YT

FR

W

OR AN

HI TE

GE

38

OX T GH LI

18

65

N

K BL AC

SI CL AS

E M LI

32

57

52

AL

51

LE

C

E PL AP

36

30

IS E UO RQ TU

K2

färger

FO

RD

44

CA

YA RO T IG H

NA FR E BO

FU

TT L

CH

SI A

GR EE

38

94

LM

H EN C

HI TE W

57

PE

49 kr vit, 59 kr färg

RP

YT

BR

BL AC

32

30

40

ca pris

PU

65

51

RE D

L

AL

VY

36 K

färger

N

ca pris 49 kr vit, 59 kr färg

155F 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS–XL

YE

ART NR MATERIAL VIKT vit VIKT färg STORLEKAR

GR EE

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

FO

ART NR MATERIAL VIKT vit VIKT färg STORLEKAR

155M Mens Slim FIt T


T-SHIRTS

155F ladies slim fit T 155M Mens slim fit T

150M light Weight T T-shirt i ringspunnen kammad bomull. ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

150M 100 % ringspunnen bomull 145 g/m2 150 g/m2 S–2XL

Barn sida 180

ca pris 49 kr vit, 59 kr färg

D

LE

RE C

RP PU

44

TU

K2

AN GE OR

RQ

LI M

E

UO

NA

ND Y

LO

GH

T

OX

FO R

D

SK

Y

W

PI N

K

52 CA

CH GR E LE

SS I

LM IS E

YT

FR EN

FU

BO TT

CH

SI A

38

PE

CL A

AP P

HT IG BR

VY

65

EN

TE HI W

57

40

YE L

K BL AC

32

30

94

AL

RO

YA

L

51

LE

36

LI

färger

19


T-SHIRTS

Figurnära T-shirt för herr och dam. Sidosömmar för en tajtare och modernare passform. Tunnare halslinning i bomull/ lycra.

T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bomull/lycra. Tål tvätt i 60°.

61-200 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

ART NR 61-044 MATERIAL 100 % bomull (Ash: 99% bomull,

1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester. VIKT vit 190 g/m2 vikt färg 205 g/m2 STORLEKAR S–2XL (White, Black, Navy, Heather grey även i 3XL) ca pris 55 kr vit, 69 kr färg 40

BL

NA

VY

AC K

VY

41

E BL U

Y

RO YA

L

ND RG U

AN GE

BU

CL

OR

AS

SI C

NC

51

EY

E AT CH

OC

OL

OW SU N

FL

I AK KH H

TE HI W

BL UE Y

AS

LI

HE A

93

3O

SK

CQ

34

GR ER TH

GR T GH

3M

ER

EY

94

HI

TE

GL

AP

HE R

GR

UE BL

44

OL

IV

E

59

YT

20

NA DE

TT L BO

TE HI

XW ZI

94 HE AT

EP

NA

VY

51

DE

OR

AN GE

AZ

RO YA L

44

36

32

AZ

IV C AS CL

CH

3O

OL

AL AR

CO

CK BL A

E

59

W

87

SI

36 RE D

40

EP

38 E

färger färger

RE D

45 kr 55 kr färg

EN

ca pris vit ca pris färg

61-044 SUPER PREMIUM T

GR E

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

61-200 Fitted valueweight T


T-SHIRTS

61-082 Screen Stars original T

61-212 American HEAVY COTTON T

Kampanj T-shirt. Lycra i hals-ribben för ökad slitstyrka.

Klassisk T-shirt i 195 gram.

ART NR 61-082 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: 97%

bomull, 3% polyester) VIKT vit 135 g/m2 vikt färg 145 g/m2 STORLEKAR S–2XL

61-212 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 185 g/m2 vikt färg 195 g/m2 STORLEKAR S–3XL ART NR MATERIAL

ca pris

49 kr vit, 59 kr färg

färger

36

ca pris 35 kr vit, 45 kr färg W YE LL O

NA V

RE D

Y

K BL AC

EE N GR

E HI T W

AN G

E

3O

OR

AL RO Y

ER TH

44

SK

Y

BL U

HE A

E

BL

GR

EY

51 UE

LL Y

94

YT

BL UR E AZ

BR

K2

SI CH

D

A

57 RE

RE D IC K

TH HE A

UE

E BL U L RO YA EY

40

GR ER

LE

YE

E HI T

LL O

W

E

3O W

RP PU

K2 NG

BX

40

32

FU

T LI

VY NA

M

94

44

N

BO TT LE

SI C CL

ZU

AS

GH

51

LI

PE

47

GR EE

AP GR

K BL AC

32 E

LM

38

KE

E

59

HI

TE

GL

OL IV

36

OR A

färger

21


T-SHIRTS

Nyhet!

TU002 exact 150 T-shirt i förkrympt ringspunnen bomull. Tubstickad. ART NR TU002 MATERIAL 100 % bomull (Sport Grey 85%bomull,

15% viscose). VIKT 145 g/m2 STORLEKAR S–2XL i alla färger; S-3XL endast i

White, Black, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Bottle, Green och Gold ca pris 39 kr vit, 49 kr färg 40

L RO

YA

NA

BL

BL

VY

K AC

HI W

51 UE

32

D

36

RE

3O TE

färger

I AK W YE LL O

BR AR BE

L OL AT

PU R

M

UE

NI

BL

DE

A DI V

GR

GR

RK

RT

DA

SP O

73

80 ED US

US

ED

VI

W

OL

AS A

ET

KE Y RR

EY

EY

DE EN GR E LL Y

CG

94

SP BE RA US

ED

ED US

RA

L

55 CO

PL E

SI A CH FU

EP

RE

OI S RQ U TU

O HI AC ST PI

55 YE LL OW

LI TU R L RE A

US

ED

BL

AC K

23

D

E

BL UE UR E AZ

VY NA GH

T

OR

BH

TL

47

QU O

IS

E

49

ND

NA

CR

KI

32

K2

50

PE

CO T AP RI

GO

57

65

ZU

22

SA

TU

AS H

RA

L

OW N

18

BI

33

AP LD

0R

KH

BL SK Y

AN OR

BU

60

3M

GE

DY RG UN

E TT L BO

93

YT UE

44

41

GR E

EN

38


T-SHIRTS

Nyhet!

Tw041 exact 190 top/women

TM035 too chic men

T-shirt i medium fit passform, förkrympt ringspunnen bomull. Smal linning och sidsömmar.

T-shirt med vintagelook, slub edition. Uppvikta, fästa ärmar och sidsöm.

ET

N

OL VI IC CH

IC

GR

NA

CH

IC CH

EE

VY

K AC

TE HI IC CH

73

CH S

IA

CC

32

36

IC

3O

CH

färger

W

57

129 kr

FU

BL UE

51

ca pris

SE SIDA 202

KE

LL Y

GR

EE N

47

40 BL

W

HI

TE

36

L

3O

RO YA

färger

D

89 kr

RE

ca pris

TM035 100 % bomull 150 g/m2 S-XXL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TW041 100 % bomull 185 g/m2 XS-2XL

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Nyhet!

SE SIDA 202

23


T-SHIRTS

Nyhet!

m68 MEN´S SUPERSTAR T T-shirt med peachad yta och moderna stickningsdetaljer. Tear-off etikett. ART NR M68 MATERIAL 100% bomull, Peach Finish; Heather

Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% Viscose VIKT 150 g/m² STORLEKAR S-XL; XXL i Black, Swiss Navy, Heather Grey Melange, Washed White, Brazil Yellow och Pure White ca pris 129 kr

SE SIDA 202

24

EY TH ER

HE A

CO

41

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

ND

Y

87

BU RG U

E EG

GR

UE

BA

NA V N EE GR

D RE AR W

94

BL

Y

K

47 M

ED AS H W

BR

AZ IL

34

51

LL

HI W

BL AC

CR

W HI

TE

09

32

LT

36

CO

3O TE

färger


T-SHIRTS

Nyhet!

m69 WOMEN´S SUPERSTAR T T-shirt med peachad yta och moderna stickningsdetaljer. Tear-off etikett.

150 g/m² S-XL

EG

E

D HE AS W

87

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

GR

EE

N

47

W

HI TE

09

T AL

EY GR

HE A

CO B

94 TH ER

BL

UE

51

57 NK

BL

W

HI

AC K

TE

32

PI

36

K

3O

PU N

färger

Y

110 kr

NA V

ca pris

LL

VIKT STORLEKAR

M69 100% bomull, Peach Finish; Heather Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% Viscose

CO

ART NR MATERIAL

SE SIDA 202

25


T-SHIRTS

Nyhet!

m71 WOMENS LONG LENGTH T Lång dam T-shirt i lätt bomull och med modernt snitt och detaljer. Tear-off etikett. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M71 100 % bomull 120 g/m2 XS-XL

ca pris 99 kr 3O

26

AC BL

HI W

SE SIDA 202

K

36 TE

färger


Nyhet!

T-SHIRTS

M91 Women's Loose Fit T Modern, tunn löst sittande T-shirt med svagt svängd nederdel och något längre bak. Tear-off etikett. M97 100% bomull; Heather Grey 85% bomull, 15% Viscose VIKT 125 g/m2 STORLEKAR S-XL ART NR MATERIAL

3O

EY GR R

HE

AT HE

TE

94 HI

färger

149 kr

W

ca pris

SE SIDA 202

27


T-SHIRTS

Nyhet!

ST306 MENS TEE T-shirt med rund hals, smala ärmar och tunn ribbad krage. Tajtare passform i längre modell. Dubbelstickningar och sidsöm. ART NR ST306 MATERIAL 100% bomull , Oxford Grey: 85% VIKT bomull och 15% Viscose

165 g/m2 STORLEKAR S-2XL ca pris 89 kr

VY

EY

AZ RK

NA

GR FO

RD

K AC BL

HI W

28

94

DA

36

OX

30 TE

färger


Nyhet!

T-SHIRTS

st205 LADIES FASHION Dam T-shirt med smala ärmar och rund halslinningmed tunn Lycra-rib. Nackband, dubbelstickningar och sidsöm. Längre i modellen. ST205 100% bomull , Oxford Grey: 85% bomull och 15% Viscose VIKT 165 g/m2 STORLEKAR XS-XL ART NR MATERIAL

NA V

Y

AZ DA RK

AC K

94 BL

W

HI

TE

36

GR EY

30

RD

färger

FO

79 kr

OX

ca pris

29


T-SHIRTS

Nyhet! Nyhet!

Tw037 MICK SLUB

V-ringad T-shirt med vintagelook, slub edition. Dubbla sömmar i ärmavslut och nederdel. Raglanärm och sidsöm.

V-ringad T-shirt med vintagelook, slub edition. Dubbla sömmar i ärmavslut och nederdel. Sidsöm.

30

32

36

C

NA

VY

K AC

W IC

SE SIDA 202

CH I

3O

BL

VY

färger

NA C

BL IC CH

CH I

AC

K

TE HI IC CH

SE SIDA 202

119 kr

IC

32

36

3O W

färger

ca pris

TE

ca pris 119 kr

TW037 100 % bomull 150 g/m2 S–XXL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HI

TW032 100 % bomull 150 g/m2 XS-XL

CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Tw032 blondie slub


T-SHIRTS

61-398 Lady fit valueweight v-neck T

61-066 Valueweight v-Neck T

V-ringad dam T-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra.

V-ringad T-shirt med halslinning i bomull/lycra.

ART NR 61-398 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: 97%

bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL

61-066 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL

ca pris

49 kr vit, 59 kr färg

ca pris 49 kr vit, 59 kr färg EY

3O HI W

ER

TE

GR

UE BL

TH

EP DE

BL A

87

94

RO YA L

NA

VY

51

HE A

AZ

ER OW FL

D RE

FU

40 D RE

CH PI NK T

AL RO Y

LI GH

UE BL

GR

AR

52

51

R HE AT HE

TE HI W

EY

94

3O

CO

AL

DE

36

34

SI A

NA VY EP

AC K BL

40

SU N

57

AZ

CH

36

CK

färger färger

31


T-SHIRTS

61-028 Baseball Long Sleeve T

61-026 short sleeve baseball T

T-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra.

T-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/lycra.

TE HI W

OF E

AM

LIG O HT RA GR NGE AP / HIT

15

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

BL

/R TE HI W

HI T W

/R

AL

ED

UE

WM

OY /R HI

TE

E HIT W

BL

VY NA EE P

/D

/B E HI T W

32

AW

W

CK LA

WE

UE

AW

st de ee ep l b na lu vy e /

TH

AL

TH

färger

OY

färger

ca pris 69 kr CK

89 kr

61-026 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

E

ca pris

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

/B LA

61-028 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL


T-SHIRTS

61-038 valueweight long sleeve T Långärmad T-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/ lycra. 61-038 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL ART NR MATERIAL

40

GR HE R AT

RO Y

AL

BL U

VY NA DE

EP

K BL AC

EY

94

RE D

51

HE

AZ

E

36

E

3O HI T

färger

59 kr vit, 79 kr färg

W

ca pris

33


T-SHIRTS

Nyhet! Nyhet!

TWB01 biosfair tee women

T-shirt av 100% Fair Trade producerad organisk bomull. Label med Certifierad Cotton Fair Trade och GOTTS.

T-shirt av 100% Fair Trade producerad organisk bomull. Label med Certifierad Cotton Fair Trade och GOTTS.

SE SIDA 202

34

175 kr

f채rger

36

SE SIDA 202

60 HI

TE

30

TU RA L

ca pris

NA

NA

HI W

TU RA L

60 TE

30 AC K

36 BL

f채rger

TWB01 100% organisk bomull 160 g/m2 S-XL

W

ca pris 175 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

TMB02 100% organisk bomull 160 g/m2 S-XXL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TMB02 Biosfair tee men


T-SHIRTS

165F LADIE´S HD TEE 165M men’s hd tee Högkvalitativ T-shirt i blandmaterial vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Modernare passform. Sidosömmar. T-shirten funkar utmärkt till sublimeringstryck. Label free. RM

E IS UO TU

RQ

D RE

PE RP

Y ND

LE

PI NK

52

FO LI

GH T

OX

E PL

RD

94

AP

M AR

AR M EY GR

BL

AL

L

L

L AR UE

M

TE HI W

K2

65

PU

GY

M3

CA

30

W

färger

LL O

165F 165M 65% polyester/35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL S-2XL

YE

ART NR dam ART NR herr MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR dam STORLEKAR herr

ca pris 125 kr

35


T-SHIRTS

61-098 athletic vest

61-376 Lady-fit valueweight vest

Herrlinne med halslinning i bomull/ lycra.

Damlinne med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra.

AT

E HI T

HE R

VY NA

40

3O

RE D

94

W

AZ

EY

36

GR

färger

HE

D

E HI T

49 kr

EP

40

3O

RE

HE AT

HE R

VY NA EP DE

BL AC

36

EY

94

W

AZ

GR

36 K

färger

ca pris

DE

ca pris 49 kr

AC K

bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL

61-376 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR XS–2XL ART NR MATERIAL

BL

ART NR 61-098 MATERIAL 100 % bomull (Heather grey: 97%


T-SHIRTS

Nyhet!

tw262 patti classic tank top Damlinne i 100% bomull med djup halslinning och s.k brottarrygg. TW262 100 % bomull 120 g/m2 XS–XL

51 YA L

HI TE

AC K BL

57

RO

40

3O

CH SI A

36

FU

färger

D

79 kr

RE

ca pris

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SE SIDA 202

37


T-SHIRTS

38


T-SHIRTS

Nyhet! Nyhet!

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TMD70 DNM PLUG IN

TWD71 dnm plug in

T-shirt med denim look. Blekta kragar och sömmar samt vriden sidsöm ger ett originellt uttyck.

T-shirt med denim look och kvinnlig skärning. Blekta kragar och sömmar samt vriden sidsöm ger ett originellt uttryck. Medium fit.

TMD70 100% bomull 145 g/m2 S-2XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

TWD71 100% bomull 145 g/m2 XS-XL

ca pris 149 kr

149 kr

färger

89

H

H CL AS

H CL Y

ST

94 GR EY

AS

SH CL A

GR

EE

N

Y RR

18 RU

AS

TL

CL

H

BE ZZ

CL AS BL UE

SE SIDA 202

H

53

JA

CL

AS

AS

H

ca pris 94 GR EY

N EE

CL

SH CL A

CL

18 RU ST Y

TL

Y RR BE ZZ JA

CL AS

H

AS

H

53

GR

89 BL UE

färger

SE SIDA 202

39


T-SHIRTS

61-382 lady-fit v-neck T

Långärmad damtopp med stretch för maximal komfort och passform.

V-ringad damtopp med stretch för maximal komfort och passform.

52 LI

W

HI TE

3O

40

40

DE

EP

NA

VY

AZ RE D

IA

57 UE

YT

CH S

36

FU

färger

BL

E HI T

109 kr

SK Y

BL

W

K

3O

ca pris

PI NK

36 AC

färger

61-382 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

GH T

ca pris 139 kr

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

K

61-384 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

BL AC

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

61-384 Lady-fit long sleeve crew neck t


T-SHIRTS

61-378 lady fit crew neck T Damtopp med stretch för maximal komfort och passform.

NA

VY

AZ DE

EP

D

SI A

BL SK Y

BL

40

52 T GH LI

HI

TE

PI N

K

3O W

ca pris 119 kr

57

RE

YT

CH

36

FU

färger

UE

61-378 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

AC K

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

41


ACTIVE WEAR

ACTIVE WEAR

42


ACTIVE WEAR

61-392 LADY-FIT PERFORMANCE T

Funktions T-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen.

Funktions T-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen.

99 kr

W

HI

TE

3O RE D

M

E

NA VY

40

SI A

57 CH

K2

FU

UE BL E UR

EP

AC

K

TE HI

SI A CH

LM

AZ

LI

36

ZU

FU

YE

89 kr

BL

DE

57 LL OW

K2

färger

3O W

EP

M

E

NA VY

K AC BL E

BL

UE

ZU UR

40 RE D

LM

AZ

LI

36

AZ

färger

ca pris BRIGHT YELLOW, Fuchsia

DE

ca pris 89 kr BRIGHT YELLOW, Fuchsia 99 kr

61-392 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

LL OW

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

YE

61-390 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

AZ

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-390 PERFORMANCE T

43


ACTIVE WEAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

jc001 cool T

JC005 GIRLIE COOL T

Funktions T-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen. 30 färger!

Funktions T-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen.

JC001 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL (XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue och Sapphire Blue)

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC005 100 % polyester 140 g/m2 XS–XL (XS-2XL i färgerna Artic White, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

ca pris 99 kr

99 kr

färger

36

RE D

PI NK

N EE GR

FI

HO

T

RE

Y KE

PI NK

GE AN

IC

OR

TR EL

EC

TR

AL CO AR

RT SE

87 CH

SA ND

EL EC

DE

N SU

T BE ER SH

11

IC

IC TR EC EL

OW

3M YE LL

HI PP SA M

M TA EN AG M

HI W C TI AR

ON

OR

LE

IC AG

EC TR

TE

ND

GR E

E BL U YA L RO RE

HI W C TI AR

LO W YE L IC

TR IC EL EC

EL

SE SIDA 202

34

BL

TE

UE

YE

10

50

SU

N

30

14

30

SA RT SE DE ON M LE T BE ER SH

LL

PU R

JE

51

H EN C FR

LL OW

T GE

12

OR

PI IC TR EC

NK PI BY BA

OR

56 PL UM

LI VY NA RD FO OX

JA DE

32

AN

NK

EN GR E

N

3M

EE GR E M

AS H

TH ER HE A

GO L

SE SIDA 202

44

EL

Y SK

HA W

EC TR

52

LM

77 D

AP

11

IC

E BL U

N IA AI

93

GR

EY

94

EL

UE BL

10

13

EN

AC BL CR GE OR AN

FN

NA VY

Y ND BU RG U I CH

IL

34

HO

PI

GR

NK

EE N

BX RE D

YT

57 HO T

AI

AQ

KE

SA

RF

LL Y

IR PP H

47

BL

UE

80 OR CE

E

BL UE

50

13

57

US

H

T

44

40

47 PL E

D RE FI RE

PE K

E AT OL

41

M TA EN AG M

BO T

CH HO

T

PU IC

14

ca pris 40

OC

RP LE

GR TL E

AL AR CO CH

CQ

GR EE

N

38

UE BL YA L RO

VE OL I

JE T

FR E W NE

87

51

PE

EE

N

59

AG

36 BL AC K

NA

VY

FN

NC H

färger


ACTIVE WEAR

JC002 LONG SLEEVE COOL T

Funktions T-shirt med kontrastfärg på fram- och baksida axlar. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Långärmad funktions T-shirt. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

D RE FI RE

LL OW IC

CT R EL E

AR C CH

YE

OA L

TE

BL AL RO Y

CH

EL AR ECT TI RI C C W PI HI NK TE /

/

SE SIDA 202

OX F SK OR Y DN BL A UE VY

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

EC JE TRI T CY BL E AC LL K OW /

EL

40

51

NA V SA P CH PHI AR RE CO BL AL UE /

T GO BLA LD CK /

F JE IRE T R BA ED LC / K

50 87

AR T FI IC RE W RE HIT D E/

36 AP

40 36

12

50 13

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

FR E FI NCH RE RE NAV D Y/

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

30 40

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

30 57

87

HI

32 YT

W

36 30

FN

IC

11 30

30 AR T

51 30

36 BL AC K

12 36

färger

T

FN 40

149 kr

JE

30 36

AR SA TIC PP WH HI IT RE E/

30 50

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

FN 30

EL J EC ET TR BL IC A OR CK AN / GE

36 13

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

JE

färger

ca pris

Y

ca pris 149 kr

JC002 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

UE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC003 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FR EN

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC003 CONTRAST COOL T

SE SIDA 202

45


ACTIVE WEAR

JC015 GIRLIE COOL VEST Funktionslinne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC015 100 % polyester 140 g/m2 XS–XL

ca pris 99 kr OW YE N SU

RE RE

T

FI

HO

GE AN

N EE

OR IC

IC

EL

EC

TR

TR EC EL

CH

13

GR

AL CO AR

W

D

NK

GR LL KE

10

HI

TE

87

C TI AR

LL

PI TR IC EC

SA P

EL

40

Y

L YA RO

W NE

RT SE DE

57

EE

UE BL

EN FR

30

34

SE SIDA 202

EL

EC

TR

IC

YE

LL

OW

12

N

47

SA

ND

3M

NK

UE BL

PH IR

RP L PU

BL T JE

51

CH

NA

VY

FN

11

E

E

K

50

PI

PE

36 AC

färger

JC086 GIRLIE COOL CAPRI ¾ träningsbyxa i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterande flatsömmar för bästa komfort. Dold ficka fram. Resårband i midjan. JC086 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

36 AC BL T JE

46

36 57

36 PE

36 36 50 PE

SAJ JE PEPT T B PU HBIRL LAC RP EABC K / LE LKU/ E

färger

JE T PU BL RP AC LE K/

249 kr K

ca pris

JE HO T B T LA PI CK NK /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SE SIDA 202


ACTIVE WEAR

Nyhet!

JC008 MEN COOL CONTRAST VEST

Funktionslinne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Väst med kontrastsidor. Bakstycket något längre och runt skuren. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

34 40

36 40

50 13

40 30

50 30

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

SE SIDA 202

SU JET N BL YE A LL CK OW /

AR FI TI RE C R W ED HI / TE

SU N FI YE RE L RE LOW D /

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

C LI HA M R E CO GR A EE L/ N

87 LM

D SA N T

DE EY

H

94 HE AT

HE R

GR

US CR OR AN GE IC

30 FN

SE SIDA 202

EL

EC TR

30 FN

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

OW

SU N

T HO GE

LO W YE L

E M LI EL EC

TR IC

OR

AN

N

12

färger

36 34

SE R

PI NK

E TT L

N EE GR

RE HI PP SA EE

YE LL

RE D

OL

FI

3M

44

13

GR IC EC TR EL

57

BO

RO YA UE

LM

BL

TE

AR

CO

AL

10

34

GR E

E BL U L

EN FR W NE

HI W TI C AR

87

EN

38

50

30

EE N

IV E

RP PU

BL JE T

51

CH

NA

VY

FN

40

GR

LE

AC K

59

RE

PE

36

CH

färger

109 kr A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

ca pris 99 kr

ca pris

JE FI T B RE LA RE CK D /

JC007 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

JC008 100 % polyester 140 g/m2 S–XXL

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JCOO7 COOL VEST

47


Nyhet!

ACTIVE WEAR

jc045 GIRL cool polo

Funktionspiké för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen.

Funktions piké för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torrr närmast kroppen.

PI NK T HO RE

D

40 RE

OW YE LL N

SU

SA

PP HI RE

BL

UE

34

FI

LI

M

RO Y

E

AL

GR

BL

EE

N

UE

VY NA EN CH

NE

50 E

HI TE W AR

57

LM

51

FR W

T JE

T SE R DE

SE SIDA 202

PE RP L

H US

OR AN

N LI Y KE LL SA N

TE HI W TI C AR

FN

EN GR E

BL UE HI RE

PP SA

NK

36

EE GR M

E

TT L BO

HE AT

47

3M

30

PI

färger

GE

CR

GR TR IC

E

BL U AL RO Y GR

EY

50

149 kr

30

GR E

E

EN

EC EL

E OL IV

LM

IC TR EC

YE N SU

11 EL

HO LL OW

34

44

38

HE R

PI NK T

TR IC EL EC

RI C EC T EL

GR

LE RP PU VY NA H FR NE W

94

YE

LL OW

12

51

EN C

D FI RE

RE

57

OR

AN

GE

13

EE N

N

K AC T JE

FN

40

48

10

D

59

PE

EE

36 BL

färger

ca pris

BL AC K

ca pris 149 kr

JC045 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

PU

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC040 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

TI C

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

jc040 cool polo


ACTIVE WEAR

Nyhet!

JC016 GIRLIE COOL CONTRAST VEST

Träningsbyxa i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterande flatsömmar för bästa komfort. Dold ficka fram. Resårband i midjan.

Väst med damskärning och kontrastsidor. Bakstycket något längre och runt skuren. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC087 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

34 40

57 36

36 11

PE 50

50 30

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

SA P PP UR HI PL RE E BL / UE

K AC BL T JE K/

PIN

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

FI R W ER HI E TE D/

40 30

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

SE SIDA 202

30 FN

T

färger

36 50

HO

36 PE

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

AC BL T JE

36 57

SU N FI YE RE L RE LOW D /

36

JC016 100% Polyester 140 g/m² S-XXL

ca pris 109 kr

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

färger

JE T PU BL RP AC LE K/

329 kr K

ca pris

JE HO T B T LA PI CK NK /

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC087 GIRLIE COOL ATHLETIC PANT

SE SIDA 202

49


PIKÉ

50


PIKé

63-030 LADY-FIT PREMIUM POLO

Herrpiké med tre knappar i halsslån som går ton i ton. Ärmslut med mudd.

Figursydd dampiké i 100% bomull. Tre knappar i halsslän. Ärmslut med mudd.

63-218 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

57

149 kr

färger

40

K

NK PI HT LI G

FU CH

BU

E

KE

LL

Y

M LI

BO T

GR EE N

N EE GR T

TL

ES

E

I AK KH

47

E RO Y

AL

NA EP

LO NF SU

BL U

VY

ER

51

AZ

W

GE OR AN

BL Y SK

34

DE

44 UE

YT

TE

GL

36

LI

GH T

GR A

CK

PH I

TE

GL BL A

BL UR E AZ

TE

GR HE AT

HE

R

LI

3O

ZU UE

EY

GR AP

94

GH

T

AC K BL

TE HI W

BL AZ

H

93 AS

AS

H

93

LM

HI

UE

36

TM

GR EE

N

38

E RO YA L

NA DE

BL U

VY

ER FL SU N

OR

SK HE AT HE

3O

ZU

R

GR

EY

94

LE

RG

RE D

3M

51

AZ

OW

E AN G

BL Y

34

EP

44 UE

YT

52

EE N GR Y

KE LL

RE FO

BO TT

47

LI M

ST

GR LE

I KH AK

LM E

N

TM

EE

N

38

GR EE

3M

57 SI A

PE RP

HT LI G

41

PU

PI N

A FU

PU

CH

RP

SI

LE

ND BU RG U

D RE

ca pris 52

Y

PE

HI

41

W

40

DY

färger

63-030 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

FO R

149 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

UN

ca pris

UR E

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-218 PREMIUM POLO

51


PIKé

63-402 65/35 POLO

63-212 LADY-FIT 65/35 POLO

Kraftig herrpiké med tre ton i ton knappar i halsslån. Ärmslut md mudd. Tål 60° tvätt. 63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–5XL

ca pris 129 kr vit, 149 kr färg

129 kr vit, 149 kr färg

färger

94

RP

EE BO TT LE

GR

DY UN RG BU

BL A

N

38

CK

BL RO Y

AL

HE R AT

DY

40

ER LO W NF

RE

D

SU

DE

EP

NA

UE BL Y

34

VY

AZ

SK

TE HI W

ER FL

OW

LD ER A EM

41

UN

GE AN

34 SU N

EY

77

GR R HE HE AT

VY NA

HI TE W

52

94

36

BU

YT

3O

32

3O

51 UE

EY

PU

41

OR

ca pris

GR

44

GR LL Y KE

BL U SK Y

PE LE

GR LE BO TT

EE N

47 E

VY NA EP DE

EE

UE BL AL RO Y

BL A

YT

AZ

40

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

RG

38

RE D

51

N

36 CK

färger

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

HE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

Dampiké med kvinnlig passform. Knappslån har två knappar som går ton i ton. Ärmslut i mudd. Tål 60° tvätt.


PIKé

53


PIKé

54


PIKé

Nyhet!

566 men´s stretch polo

566 F LADIES STRETCH POLO

Piké i Slim fit och med stretch i materialet. 3 kontrasterande knappar och sprunn i sidorna.

Piké i Slim fit, stretch och något längre modell. 4 kontrasterande knappar och sprunn i sidorna.

IA

57

C

CH S

RE D

VY

FU

CL AS

SI

EN CH

YA

L

51

RP

LE

RO HT IG

BL

PE PU

FR

ZU UE

D

40

NA

K BL AC

E

LE RP PU

94

E

LM

32

BR

36

UR

30

AZ

färger

OX FO R

FU

PE

269 kr

GH T

IA CH S

C SI CL AS HT IG

BL E

57

RO

UE

YA

L

51

UR AZ

LI

GH T

E

RE D

VY

EN CH FR

ZU

OX FO R

D

94

40

NA

K BL AC

W

LM

32

BR

36 HI TE

30

LI M

färger

ca pris

HI TE

ca pris 269 kr

566F 95% bomull och 5% Lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

LI

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

W

566M 95% bomull och 5% Lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

LI M

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

Nyhet!

55


PIKé

569 CLASSIC COTTON POLO Klassisk pikétröja med ton-i-ton knappar. Sprund i sidan. Dammodellen med feminin siluett.

FÄRGER

YE L

C

FU

CH

SI CL AS

GE

E

OR

AN

PL AP

E M

SK

Y

LM LI

BO T

OI SE QU TU R

LE RP PU

W

LO

W

K2

56

HI TE

NK PI Y ND CA

ca pris 155 kr vit, 175 kr färg

44

YT

PE

57 SI A

EE TL E

HT IG BR

NA

VY

AL

65

CH FR EN

T GH

30

52

GR

RO

K BL

AC

32

OX F

OR D

94

40

RE D

38

YA

L

51

N

36

LI

569M (herr), 569F (dam) 100 % bomull 195 g/m2 200 g/m2 S–2XL (French Navy, White i XS) (Black, French Navy, White även upp till 4XL) STORLEKAR DAM XS-2XL

ART NR MATERIAL vikt VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR


PIKé

577 100% COTTON DURABLE POLO Pikétröja i fint kammad pikématerial för bättre känsla och hållbarhet. 3 ton-i-ton knappar. Dam-modellen i feminin siluett. Tål tvätt i 60°.

FÄRGER IG BR

AZ

UR

E

HT

BL

RO

YA

UE

L

51

NA V

CC

EE GR TU S CA C

SK

Y

M IU TA N TI

N

EN CH

Y

FR

ND

CK

ZU

YT

TT BL A

HI

Y

32

36

30 W

ca pris 215 kr vit, 239 kr färg

41 BU RG U

SS IC

RE D

40 CL A

577M (herr) 577F (dam) 100 % kammad bomull 210 g/m2 215 g/m2 XS–4XL XS–2XL

TE

ART NR MATERIAL vikt VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

57


PIKé

63-204 HEAVY 65/35 POLO

Figursydd dampiké med två knappar ton i ton i halsslån. Bomull/Elastane för maximal passform och komfort. Ärmslut med mudd.

Kraftig herrpiké med tre ton i ton knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. 63-204 Easy care 65% polyester, 35 % bomull VIKT VIT 220 g/m2 VIKT FÄRG 230 g/m2 STORLEKAR S–3XL ART NR MATERIAL

Y

HE AT

W

HE R

ND BU

GR TL E BO T

D

EE

N

38 RE

BL L

NA DE EP

40

3O HI TE

94 RG U

VY UE

51

A SI CH

NA

BL

AS S

AZ

FU

Y SK

58

41

EY

32

GR

36

IC

färger

179 kr

YA

D RE

NK LI

57

CL

W

40 PI

VY NA EP DE

BL

YT

52

3O

GH T

AZ

HI TE

36 AC K

färger

ca pris

RO

ca pris 159 kr

AC K

63-560 97% bomull, 3 % elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

VY

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-560 lady-fit polo


PIKé

63-000 HEAVY POLO Kraftig herrpiké med lite smalare passform. Tre knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Halvmåne i nacken.

FÄRGER BX

HI TE

RE K IC

CO AR CH

D

AL

VY NA EP DE

3O W

87

AZ

BR

36 AC K

63-000 100 % bomull 230 g/m2 240 g/m2 S–3XL

BL

ART NR MATERIAL vikt VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR

ca pris 199 kr

59


PIKé

63-310 premium long sleeve polo

63-214 SCREEN STAR ORIGINAL POLO

Långärmad herrpiké med tre knappar i halsslån som går ton i ton. Ärmslut med mudd.

Piké tröja med ärmslut utan mudd. Knappslån har två knappar i en grå nyans.

3O E

UE

HI T

T ES FO R

BL

GR

VY

40

51

W

TM EP

BL AC TE HI

W

AS H

AZ

L

36

RO YA

färger 3O

N

119 kr EE

ca pris

DE

93

S–3XL

RE D VY NA

DE EP

D

UE RO

RE FO

AZ RE

60

BL L

ST

AC BL

40

51

GR EE

N

TM

YA

36 K

färger

63-214 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2

K

ca pris 199 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

NA

63-310 100% bomull (Ash: 90%cotton, 10% polyester) 170 g/m² 180 g/m² STORLEKAR S-3XL ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG


PIKé

Nyhet!

Nyhet!

63-308 65/35 Pocket Polo

Piké med kontrastrand i krage och ärmslut. 3 knappar ton-i-ton.

Piké i Easy Care-material och med bröstficka. Tål tvätt 60 grader C.

W

HI TE

E

3O BL U

GR R HE AT

BL

E HIT

51 L

94

RO YA

32

EY

36

HE

färger

/D

EE P

NA

VY

WE

149 kr vit, 169 färg

W

51 30

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

HIT

E

/K

EL

LY

GR

EE N

WK

W

YT 30

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

E W PN HI A TE VY

/

85 DE

färger

ca pris

VY

ca pris 169 kr

63-308 65% bomull och 35% Polyester 170 g/m² 180 g/m² S-XXXL

NA

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

AC K

63-032 100% bomull 170 g/m² 180 g/m² S-XXXL

40

SE SIDA 202

RE D

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-032 Premium Tipped Polo

SE SIDA 202

61


PIKé

62


PIKé

Nyhet!

Nyhet!

PU409 Safran

PW455 Safran Pure woman

Bomullspiké med 1x1-rib i krage och ärmslut. 3 ton-i-ton knappar.

Bomullspiké i feminin skärning med 1x1-rib i krage och ärmslut. 2 ton-iton knappar.

ART NR PU409 MATERIAL 100% bomull, Ash 99% bomull och 1%

Viscose; Heather Grey 90% bomull och 10% Viscose VIKT 180 g/m² STORLEKAR S-XXL; (S-XXXL i Black, White, Red, Navy, Royal Blue, Bottle Green och Heather Grey) ca pris 139 kr vit, 155 kr färg

FÄRGER

3O

Y NA V

E TT L BO

SI A

T

FU

SU N

M KI PU

CH

SE

E OR AN G N

N BR OW

ND SA

EN GR E

K BL AC

HI T W

IA CH S UE BL

57

UE BL

L

A DI V

AT

OL

BL Y SK

BU

UE

DY RG UN

LE RP PU

TL

AL

I AK KH

Y KE LL

N EE AL RE

PI NK

RK DA

HE A

PI

XE

L

IE

GR

ER TH

AS H

E M LI

EY

GR

52

GR

CG

SI XT

94

EY

PI

RE

NK

AL

PI

N

O HI AC

GO DI IN

3M

GR EE

47 ST

E BL U L RO YA

EE

SI XT

KI

74

S

KH N

S IE

EY GR

E

LM XE L PI

PA

CI

FI

C

LI

M

GR

EY

XW AL D

E IS QU O TU R

RE AL

77 EM ER

RK DA GR FI CI PA

AL

49

SE SIDA 202

44

50

YT

41

93

LM

C

D AL ER EM

TU

EY

XW

45

VA

AK

I

GR KE LL Y

52

ER TH

H AS

HE A

77

RQ U

OI S

E

49

32

DI

PE

3M

GR

CG

GR

EY

94

38

FU

OL AT

18

51

93

40

E

36

RE D

LE

ET SU NS L

UE BL Y SK

O HI PI

ST

AC

GO IN

DI

AL RO Y

139 kr vit, 155 kr färg

33

TL

47

ca pris NA VY

GR

EE AN OR

M PU

DY RG UN

LE RP PU

BU

KI

BL

UE

74

57

50

YT

41

51

44

KI N

OW N BR

SA N

PE

GE

45

32

BO TT

RE D

BL AC

HI W

18 D

33

N

38

K

TE

40

EE N

36

3O

RE AL

FÄRGER

PW455 100% bomull, Heather Grey 90% bomull och 10% Viscose VIKT 180 g/m² STORLEKAR XS-XL; (XS-XXL i Black, White, Red, Navy, Sky Blue, Royal Blue, Bottle Green, Heather Grey och Pink Sixties) ART NR MATERIAL

SE SIDA 202

63


PIKé

PUI10 ID.001 PIKÉ Nyhet!

Piké i 100% bomull och med 2 knappar ton-i-ton. ART NR PUI10 MATERIAL 100% bomull, Heather Grey 90%

bomull och 10% Viscose VIKT 180 g/m² STORLEKAR S-XXXL 40

E OR CI TE RA TH AN

ND SA

CH

D OL IG

N EE

AP CH IL

FU

KE

L RA CO

AN G

VY BL GH T LI

33 SI A

57

AL

N BR OW

L

LL Y

E PU

55

18 OL

NA EY

GR HE R

47 RP L

E IN W

50 AT

64

87

GR

PE

42

AL

BO

HE AT

TT L

E

BL U L RO YA

41

94

GR E

E

EN

38

UE

BL

RE

D

AC K

HI W

51

44

32

RE

36

3O

GR EE N

färger

TE

ca pris 85 kr vit, 99 kr färg


PIKé

Nyhet!

Nyhet!

PWB20 Biosfair polo woman

Piké av 100% Fair Trade-producerad organisk bomull. Label med Certified Cotton Fair Trade och GOTTS.

Piké av 100% Fair Trade-producerad organisk bomull. Label med Certified Cotton Fair Trade och GOTTS.

229 kr AL UR

TE HI

60 NA T

36

3O

AL UR NA T

BL A

TE HI

SE SIDA 202

färger

60 CK

36

3O W

färger

ca pris

PWB20 100% organisk bomull 180 g/m² S-XL

CK

ca pris 229 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL A

PMB21 100% organisk bomull 180 g/m² S-XXL

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

PMB21 Biosfair Polo men

SE SIDA 202

65


PIKé

66


PIKé

Nyhet!

Nyhet!

PWD31 DNM EDITING WOMAN

Piké med denim-look. Jeanskrage, 2 metallknappar i mässing och ljusa sömmar i ärminfästning och ärmslut.

Piké med denim-look. Jeanskrage, 2 metallknappar i mässing och ljusa sömmar i ärminfästning och ärmslut.

PMD30 100% bomull 180 g/m² S-2XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ca pris 249 kr

SE SIDA 202

BH

M NI DE

M

BL U

GR EY

E

94

NI

41

RG UN DY

färger

DE

M NI DE

NI

M

BL U

GR EY

E

94

BU

BH DE

DE

NIM

BU

RG UN DY

41

NIM

ca pris 249 kr färger

PWD31 100% bomull 180 g/m² XS-XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

PMD30 DNM FORWARD

SE SIDA 202

67


sweatshirts

SWEATSHIRTS

68


sweatshirts

62-062 hooded sweat jacket

62-118 lady-fit hooded sweat jacket

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. 62-062 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ca pris 299 kr

ca pris

299 kr

färger

36

EY

D

R HE

E UR AZ

40

GR

UE BL

VY EP DE

BL

94

RE

ZU

3O

57

W

HI

TE

A

E UR AZ

40

SI

BL U

VY NA

SI AS CL

EP

C

TE HI

E

ZU

RE D

AZ

OL

IV E

59

DE

3O

HE AT

AZ AC K

BU

RG UN

BL U

DY

E

BL

CH

RO YA L

AC K

AL AR

CO

HE R HE AT

41

51

NA

36

87

GR

EY

94

W

färger

62-118 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m² S–2XL

FU CH

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

69


sweatshirts

266M AUTHENTIC ZIPPED HOOd Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ca pris 399 kr

70

RE D

40

GH T LI

IA CH S

OX

RO T IG H

57 FU

FO RD

L

LX

YA

VY

51

NA EN CH FR

BL AC

K

32

BR

36

C

färger

SI

266M 266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

CL AS

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR


sweatshirts

Nyhet!

JH053 VARSITY ZOODIE

WM645 MONSTER Hood med hög hals, hel dragkedja och två framfickor. Dragkedja toni-ton. WM645 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-3XL Heather Grey endast S-XXL

ca pris 439 kr EY

94

379 kr

färger

36 40

40 36

36 AP

FN 40

PE 34

36 94

AT

HE

R

ca pris

94 FN

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

87 94

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

FN 94

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

T GO BLA LD CK /

JE

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

F JE IRE T R BA ED LC / K SU PU N RP YE L LL E/ OW

/

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE

VY NA

JH053 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

E FI NCH RE RE NAV D Y

32 RE D

CK BL A

TE HI

SE SIDA 202

40

GR

36

3O W

färger

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Collegejacka med dubbla tyglager och kontrastfärg i huvan. Dragkedja och snoddar i kontrastfärg. Två frontfickor och mudd i nederkant och ärmslut.

SE SIDA 202

71


sweatshirts

Nyhet!

M83 MEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE 3-dels hoodjacka med tyngd och borstad insida. Supersoft ytfinish och mycket bra passform. Metalldragkedja och metallavslut på snören i dragsko. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M83 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-2XL

ca pris 499 kr

DY UN RG

LT BA CO

NA S

41 BU

94

VY

SE SIDA 202

SW IS

BL AC CH

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

87

72

TL

32

HE A M THE EL R AN GR GE EY

36 K

färger


sweatshirts

Nyhet!

M84 WOMEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE 3-dels hoodjacka med tyngd och borstad insida. Supersoft ytfinish och mycket bra passform. Metalldragkedja och metallavslut på snören i dragsko. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M84 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XL

ca pris 499 kr

UN

DY

41 RG

A M THE EL R AN GR GE EY

AL T CO B

NA S SW IS

BL

AC K

VY

94

BU

TL

32

HE

36

87

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

färger

SE SIDA 202

73


sweatshirts

JH055 Girlie Zoodie

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut.

Collegejacka med kvinnlig passform, dubbla tyglager I huvan och två frontfickor. Mudd i nederkant och ärmslut.

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-5XL

ca pris 329 kr

74

N

36

E

färger

BO T

K PIN SS

YF CA

ND

FI RE

KE

LO

D

EE N

LL Y

PU RP

T JE

RO

GR

LE

K AC BL

UE

40

SA

SE SIDA 202

TE HI W C TI AR

NK PI T

IA N AI W HA

57 HO

E BL U

UE

AQ

RE HI SA PP

FR NE W

HE A

PI BY

N EE GR ST

FO RE

YE LL

30 NK

TM

50

BL

NA EN CH

EY GR TH

ER

UE BL N IA

AI HA

W

VY

FN

94

LE RP PU

34 SU N

H CR US GE

OR AN

47

RE

PE

BL PP HI RE

VY

50

AQ

UE BL L EE ST

329 kr

TL

L RO YA NA

NE W

FR

EN CH

AL CO AR CH

GR EE

BL UE

VY

FO R OX I

IL HO T

RE EY

ca pris

52

44

GR HE R HE AT

HO

T

PI NK

94

SE SIDA 202

PE

80

FI RE

LL Y KE

57

FN

D

AR

RE D

TI C

W

40

GR

EE N

47

87

CH

HI TE

BX

38

D

AC BL T JE

BU

30

51

NA

K

DY

32

OW

36

41 RG UN

färger

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-XL ART NR MATERIAL

BA

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

jH050 ZOODIE


sweatshirts

Nyhet!

jh058 HEATHER ZOODIE Hood i slim fit, med metall dragkedja och känguruficka. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH058 52% bomull och 48% polyester 225 g/m² XS-XXL

ca pris 349 kr HE R HE AT

TH

ER

26

PU

RP

LE

HE A PI NK

EY GR

NA

27

RE

D

HE AT

HE R

28

HE R HE AT

AT

29

HE VY

K AC BL AL

HE AT

HE R

25

HE R

24

HE AT

HE R

23

RO Y

färger

SE SIDA 202

75


sweatshirts

76


sweatshirts

62-208 HOODED SWEAT

62-038 Lady-fit hooded sweat

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nedekant och vid ärmslut. 62-208 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ca pris 229 kr

EY GR HE

HE

AT

RE

D

R

E RP L PU

52

HI TE W

PI NK

3O GH T

AZ U GR EE

57

LI

DE

Y

Y SK

94

GR ER TH HE A

HI

TE

K

W

KE LL

BL

VY

47

40

EY

94

RE

CK BL A

AS CL

UE

AZ

PE

BL U

E

ZU

SI A

36

CH

färger

FU

229 kr

N

OC CH IV

E UR

LE RP PU

T GH LI

3O PI N

ca pris

NA

Y NA V

AZ

YT

AP

PE

GR

GE OR AN

52 T

LL Y

GR

EE N

47

LI GH

BU RG U

ND

Y

HI

TE

GL

E

59

AL CO CH

AR

RE D

44

41

OL AT E

EE

ZU

OL

32

87

CQ

GR TT LE BO

RO YA L

VY NA DE

EP

K BL AC

40

N

38

SI C

51

BL UE

AZ

BL UE

36

KE

färger

62-038 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–2XL

EP

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

77


sweatshirts

265M/265F AUTHENTIC hooded sweat Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubble tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ca pris 349 kr

78

OX

FO

RE D

GH

T

SI AS

LI

CL

57

TE HI W

CH

SI A

3O

FU

Y

RD

LX C

E PL

YT SK

L YA RO

IG HT BR

40

AP

PU R

BL AC

51

NA V

Y

32

AL PL E

PE K

36

EN CH

(3 lager) VIKT 280 g/m² STORLEKAR herr XS-3XL STORLEKAR dam XS-XL

färger

FR

ART NR herr 265M ART NR dam 265F MATERIAL 80% kammad bomull, 20% polyester


sweatshirts

62-140 LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Genomgående fick på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Genomgående fick på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

RE

D

UN RG BU

SI A

GR E Y

FU

KE LL

CH

E L RO YA

57

UE

ZU BL RE AZ U

TE HI W

DY

GR EE TL E BO T

BL U

AP HI

TE

47

AZ

3O AN GE

51

GR T GH LI

HE R HE AT

44 OR

SI A FU

CH

GR LL Y KE

RP PU

BL EY

D RE

BU UE BL

AL RO Y

57

GL

GR

DY RG UN

E TT L BO

E RE

BL U

VY NA EP DE

AZ U

PU TE HI AP T GH LI

94

40

41

ZU

TE HI W

GE AN

47

AZ

3O

OR

51

GR

R HE HE AT

44

40

41

GR EE

LE RP

AC K BL

GL

GR

EY

94

N

38

EE N

PE

N

38

EN

PE

VY

36

NA

36

färger

EP

färger

ca pris 199 kr

DE

199 kr

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

AC K

ca pris

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

LE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-148 Lady-Fit Light weight Hooded Sweat

SE SIDA 202

SE SIDA 202

79


VY NA CH

FR W NE

ET IL VO UE TR N EE GR E PL AP

RE D RE FI NK PI T HO HA W

T IN

N

M

EE LI M

PE P

E

PE R

GR

AP

OR

ON

GE AN OR

EY GR T US

ND OO M

N AI IA

OI QU TU R

49

M ZZ Y

GO

FI RT SE

YE

DE

N

N EE

SU

GR NG RI

RE FO

SP

ST

BL M NI

47

GR E

UE

EN

TM

DE

SA ND

W LL O

NK BY BA

32

A DE

EP

SE

A

3M

PI

W C TI AR UE

AZ

LE

LD

LO CA

34

HI

TE

52

BL

M VA IL NI KS LL HA A KE

BL UE

SU SE

EE GR IE N AL H US

LM

ND YF

AS H

Y SK

30

60

EN

LE PU N

IV OL

D SU NK PI CK PS TI LI

EY GR L ST EE BL UE E IR PP H

DE JA N

RF

SA

AQ

SS

PIN

K

RO

XW

65

CR

DE R EN LA V

93

26

RE ET NS

EN AG M

AL CO AR CH UE BL ER OW FL RN CO

GR Y LL AN GE OR T

44

HE R AT HE

YT

40

57

CG

50

48

RN

PI

BU

73

GR

EY

94

EE GR E

HO D RE

IC AG M TA

GR M OR ST UE BL CE OR RF

UE

N

77

KE

NK Y

PU RP

LE

45

74

AL

EE

Y RR AN BE CR

MU

AL PI C TR O

47

55

46

53

BL

N EE GR

OS S M

54

UL TR

80

87

AI

89

VI O

SE SIDA 202

T

UM PL EY

VY NA BL UE L

RO YA

TM

LE T

ca pris 249 kr

14

80

BL UE

JH001 80 % kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS*–5XL* (*XS endast tillgängligt i färgerna Arctic White, Baby Pink, Candyfloss Pink, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Jet Black, Kelly Green, French Navy, Purple, Royal Blue, Sapphire Blue. *3XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Heather Grey, Jet Black & French Navy)

GL

RD FO

51

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

RP

LE BO CH

K

IL

BX

AC BL T JE

32

59

TT

RG BU

56

FN

GR

DY UN

OC CH T

36

OX

Huvtröja i 50 färger! Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

PE

EE

38

N

41

OL

AT

E

CQ HO

JH001 COLLEGE HOODIE

färger

I

sweatshirts


HA OX WA FO IIA RD N NABLU VY E/

LM 14

32 34

FN YT

32 RO

CQ 60

87 LM

BU CH RG AR UN CO DY AL /

R SU OYA N L YE BL LL UE OW / HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

57 94

47 34

PE 34

87 44

FN 94

51 30

57 FN

FN 40

47 30

36 AP

36 PE

PE 94

AQ 32

36 57

36 40

87 94

YT 30

41 AP 32 AQ

CC AP HA OXF W OR AII D AN NA BL VY/ UE

LD

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

T GO BLA LD CK /

JE

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

41 87

DY /

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

87 44

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

51 34

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

SU PU N RP YE L LL E/ OW

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

C JE HAR T C BL OA AC L/ K

Y/

A FI THE RE R RE GR D E

HE

F JE IRE T R BA ED LC / K

K/

ND Y HO FL T OS PIN S K PIN

CA

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SU N FI YE RE L RE LOW D /

/

TL FI LE RE G RE RE D EN

BO

FI R W ER HI E TE D/

RO 57

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

94 FN

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E/ H

36 94

K SU ELL N YG YE R LL EE OW N/

38 40

GO

SA P LIM PH E IRE GR B EE LU N E/

ER

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

30 FN

LE GR / H EY EA TH

87 36

RP

94 40

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y/

40 36

HO VA T C NIL HO SH LA CO AK M LAT E ILK E/ -

36 44

40 30

UN

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

34 40

30 57

BU RG

JE T PU BL RP AC LE K/

PU

M LIM AG E EN G TA RE M EN/ AG IC

FÄRGER

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PINY/ K

ca pris

N/

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FO RE S GO T G LD RE E

sweatshirts

JH003 varsity HOODIE

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

JH003 80 % kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–5XL

279 kr

SE SIDA 202

81


sweatshirts

62-202 set in sweat Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-202 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL (White, Black, Navy och Heather Grey även i 3XL)

ca pris 179 kr

HE

AT

HE R

GR

EY

94

82

AZ NA EP DE

BU RG UN

DY

VY

UE BL SK Y

51 BL UE

41

RO YA L

BL

BO

SU

W

NF

HI

TE

LO W ER

34

3O

YT

32 NA VY

E TT L

RE

36

GR E

EN

38

AC K

40 D

färger


sweatshirts

262 authentic sweatshirt

JH030 sweatshirt Rundhalsad sweatshirt i 36 färger. Mudd I nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

BR

IG

RD OX FO

DY

GH T

UN RG BU

LI

N GR EE TL

BO T

RE D

40

C SI

HT

RO

NA EN CH FR

E

AC K BL

51

94

41

CL AS

EY GR

32

YA

IC AG

38

NK PI T HO K PI N TI CK LI PS

RE FI

K PIN SS LO

52 NK

Y

BA

BY

PI

ER R NB CR A

H

36

CA ND YF

RE D

GR

RO

54 AS

CG

M TA EN AG M

I IL T HO

D RE

N SU EY

40

HE R HE AT

53

CH

LO W YE L

GR E KE LL Y

N EE

93

färger

CO

PU R

HO T

UM PL DY UN RG BU

BX

GR E LI M TE W C TI AR

PL E

TE OC

CH

T RN BU

H CR US NG E

OR A

LD GO

34

229 kr

57

HI

RF

OL A

AN GE OR

EE GR IV E OL EN GR E

DE JA

UE UE

PP SA BL N AI W HA SU TU R

QU

OI SE

UE BL Y

30

PE

14

41

94

IA

RC E FO AI R

65

56

E TT L

E AL RO Y

LM

HI RE

GR L EE ST BL

UE

AQ

YT SK

SE SIDA 202

47

BL

EY

50

CQ

44

AP

77

BL U

AL CO AR CH

CG

N

VY NA H

NA RD

51

80

38 BO

ST

OX

FO

OR M

GR EY

VY

32

87

45

NC W NE

JE

GL

59

FR E

BL AC K

FN

EN

36 T

färger

ca pris

Y

ca pris 199 kr

262 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-3XL

L

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NV O

JH030 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS–3XL* ( *3XL endast tillgängligt i färgerna Heather Grey, Jet Black, French Navy, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue)

VY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

83


sweatshirts

84


sweatshirts

62-146 LADY-FIT LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Sweatshirt i tunnare kvalitet och med oborstad insida. Kvinnligt skuren passform med sidsömmar. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

ca pris

149 kr

färger

36

DY

D

UN RG

TL E

RE

N GR EE

BU

A SI

GR LL Y

CH

EE N

E BL U

KE

FU

E

BO T

RO YA L

AP

BL UE E

NA VY EP DE

UR

T GH LI

HI T W

57

ZU

E

E

40

41

47

AZ

3O NG

51

HI

TE

GL GR

HE R HE AT

44 OR A

SE SIDA 202

RP L PU

BL A EY

94

GR

A

GR

UE BL UR E AZ

EP DE

HI

LL Y KE

RO

NA VY

ZU

TE

E NG OR A

L YA

T GH LI

AZ

3O

57 SI

UE BL

AP GR

R HE AT HE

44

EE N

47

FU CH

51

HI

TE

GL

GR

EY

94

38

AZ

PE CK

Y

D

PU RP

RE

LE

K AC BL

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

40

41 ND

38

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BU RG U

PE

N

36

GR EE

färger

TL E

149 kr

BO T

ca pris

W

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-138 LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

SE SIDA 202

85


sweatshirts

WWD23 dnm starlight woman 86


sweatshirts

Nyhet!

WMD22 dnm starlight men

wwd23 dnm starlight woman

Rundhalsad sweatshirt med vintagelook (slub yarn), raglanärmar och modern skärning.

Sweatshirt med vintagelook, vid halslinning, raglanärmar och modern feminin skärning.

59 IV OL CH IC

AC BL IC CH

E

K

E HI T W

YT

DE CH

IC

K

DE K IC CH

SE SIDA 202

44

36

RE D

3O

IC

färger

CH

429 kr

CH IC

IV OL

AC IC CH

E

K

E HI T W CH IC

ca pris

NI

M

YT

59

WWD23 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² XS-XL

M

44

36

CH IC

3O

RE D

färger

IC

429 kr

CH

ca pris

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NI

WMD22 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-XXL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Nyhet!

SE SIDA 202

87


sweatshirts

M76 MEN´S SUPERSTAR SWEATSHIRT Nyhet!

Rundhalsad sweatshirt med supersoft finish och V-inlägg i krage. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

M76 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XXL

ca pris 299 kr

TE

HE

BL

3O HI

K AC

S IS SW

A M THE EL R AN GR GE EY

VY

94

W

36

32 NA

färger

SE SIDA 202

M77 womens favourite sweatshirt Sweatshirt med kvinnlig stil med loose-fit och vid krage. M77 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-L

32

36 AC

K

VY NA S IS SW

SE SIDA 202

88 M76 men´s superstar sweatshirt

94

3O HI TE

färger

W

299 kr HE A M THE EL R AN GR GE EY

ca pris

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


sweatshirts

Nyhet!

M77 womens favourite sweatshirt

89


sweatshirts

Nyhet!

jh046 sophomore 1/4 zip sweat

Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja och raglanärmar

Sweatshirt med ¼ dold YKK dragkedja. Mudd i nderkant och vid ärmslut. JH046 80% bomull, 20 % polyester 280 g/m² S-2XL

DY UN BU

LL Y

T

PI

NK

57 HO

KE HI RE PP SA

41 RG

GR EE N

NA V CH

PU

BL UE

50

AL CO AR CH W TI C AR

FI

RE

RE

HI

D

TE

30

SE SIDA 202

47

RO YA L

T JE ER TH HE A

40

51

PE

87

GR

EY

FR EN

HI OR AN GE

GR Y LL KE

UE BL L YA

94

Y

FN

UE

36

BL

färger

LE

299 kr

RP

ca pris

BL AC K

TE

GR HE R HE

EE

DY UN RG BU UE

51

BL AZ UR E

LE RP

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

W

T GH LI

DE

ZU

PU

SI CH FU

SE SIDA 202

44

47

GR BO T

TL E

D RE

PE A

57

90

41

EE

N

38

3O

AT

VY EP

CK BL A

40

94

EY

GL

AZ

RO

36

E

färger

IT

229 kr GR AP H

ca pris

N

62-158 80% bomull och 20% polyester 240 g/m² S-XXL

NA

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-158 lightweight zip neck sweat


sweatshirts

62-114 ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ dold dragkedja. Raglanärm. ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

ca pris 269 kr

RO

HI T

ER

E

GR

3O

BO TT

LE

GR E

EN

38

TH

YA L

BL U

VY NA DE

EP

CK BL A

40

EY

94

W

51

HE A

AZ

E

36

RE D

färger

91


sweatshirts

Nyhet!

62-160 LIGHTWEIGHT SWEATJACKET

Sweatjacka med dold YKK dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Sweatjacka i lättare material. Oborstad insida, dold dragkedja, raglanärmar och två fickor.

259 kr EY GR HE R AT HE

A FU

CH

SI

GE AN OR

W

HI T

E

UE BL L YA RO

RE D

TE GR

T N GR Y LL KE

BU UE

40

57

3O

51

BL AZ UR E

LE RP

W TI C AR

PU

D

HI T

SE SIDA 202

44

EE

DY RG

UN

GR TL E

PI NK T HO

BO T

ZU

E

PE

RE RE FI

SE SIDA 202

GH LI

DE N

47

EE

41

94

AP

VY NA EP

BL A

RG BU

38

57

GL

AZ

HI

36

UN

GR LL Y KE BL UE HI RE PP

färger

62-160 80% bomull och 20% polyester 240 g/m² S-XXL

CK

41 DY

UE

50 SA

CH

30

EE N

47 BL

NA VY

CO AR

HE R HE AT

40

51

PE

87

GR

EY

FR EN CH

JE T

BL

AC K

FN

RO YA L

36

LE

färger

ca pris

RP

349 kr

PU

ca pris

94

92

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

AL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH047 FRESHER FULL ZIP SWEAT


sweatshirts

62-230 sweat jacket

Sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Kvinnlig passform.

Sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm.

62-116 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m2 XS–2XL

ca pris 299 kr

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR ca pris

E

94

EY

HI T

E

GR HE R

GR T GH LI

AT

AP

VY NA

3O W

TE

GL

HE

AZ

HI

36

EP

HI T

färger

DE

HE

AT

HE R

VY NA DE

EP

CK

299 kr

3O

CK

EY

94

W

AZ

GR

36 BL A

färger

62-230 80 % bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-116 lady-fit sweat jacket

93


sweatshirts

94


sweatshirts

JH043 VARSITY JACKET

UNISEX baseballjacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor.

Kraftigare UNISEX baseballjacka i collegematerial med kontrast linjer på mudd och krage.Två frontfickor. Stängs med vita tryckknappar.

40 30

36 40

32 41

32 30

47 30

94 30

57 30

36 94

32 94

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE / ER

RP

LE GR / H EY EA TH

PE 94 PU

/

FO W RD HI N TE AV Y

OX

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/ HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

JE FI T B RE LA RE CK D / HO W TP HI IN TE K/

FI R W ER HI E TE D/

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

41 30

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

51 30

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

PE 30

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 34

Y/

färger

299 kr

AT H W ER HI G TE R E

RE D

40 FI RE

EY GR HE R

OR D

NA

VY

94

JH043 80 % bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–2XL

HE

SE SIDA 202

51

HE AT

JE

T

BL AC K

32

UE

36

BL

färger

ca pris

AL

299 kr

RO Y

ca pris

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

OX F

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH041 COLLEGE JACKET

SE SIDA 202

95


sweatshirts

JH072 COLLEGE CUFFED JOG PANTS

Shorts med dragsko i midja. Två fickor. Oborstad insida.

Collegebyxa i klassisk modell med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

ca pris 129 kr

249 kr

färger

36

96

EY GR HE R

AT

NA VY

94 HE

JE

SE SIDA 202

EN CH

FN T

HE

AT

HE

R

VY NA EP DE

AC BL

ca pris EY

94

JH072 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–XL

FR

AZ

GR

36 K

färger

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL AC K

ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

64-036 light weight shorts


sweatshirts

64-026 ELASTICATED JOG PANTS Collegebyxa i klassisk modell med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

AZ

EY

94 R HE

EP DE

HE AT

NA

VY

GR

36 K

färger

185 kr AC

ca pris

64-026 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-026 ELASTICATED JOG PANTS 61-098 ATHLETIC VEST

97


KNITWEAR

98


KNITWEAR

710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad V-ringad pullover. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stickad V-ringad pullover i en feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

710M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

ca pris 429 kr

429 kr

färger

36

VY

ca pris

FR EN CH

32

NA VY

NA EN CH FR

K

32

710F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

AC K

36 BL AC

färger

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

99


KNITWEAR

715F LADIES CARDIGAN

Stickad pullover i UNISEX modell. Klassisk passform. Ribb-avslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stilren stickad cardigan för dam. Feminin passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

429 kr

färger

36

H

32

NA VY

ca pris

EN C

FR

AC BL

100

EN CH

32

715F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

36 K

färger

NA VY

ca pris 399 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CK

716M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

716M SLEEVELESS PULLOVER


101


skjortor

skjortor

102


skjortor

924m mens long sleeve poplin tailord fit 925m mens SHORT SLEEVE poplin tailord fit

ca pris lång ärm 299 kr ca pris kort ärm 279 kr 36

30 HI W

OR

TE

AT

E

BL UE

CP RP

FÄRGER

CO

924M 925M 65% polyester, 35 % bomull S-4XL

K

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL STORLEKAR

vikt VIT 100 g/m2 VIKT FÄRG 110 g/m2

BL AC

Poplinskjorta för herr med lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Manchettknappar kan användas.

103


skjortor

934f ladies long sleeve poplin shirt

934M MENS long sleeve poplin shirt

935f ladies short sleeve poplin shirt

935M mens short sleeve poplin shirt

Poplinblus för dam med lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst, figursydd.

Poplinskjorta för herr med lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst.

E AT CO

RP

OR

CK

BL UE

30 HI TE

BL

AC K

CP

W

36

E

RE D

65 RQ TU

CL AS

SI

C

E RP L PU

OR AN

M LI

CR

QU TU R

CP BL A

HI TE W

AT CO

RP

OR

CK BL A

PE GE

44

OI SE

RE C

LE

SS I

OR

RP

36

30

65

E

BL UE

PU

AN G

E M LI

CP

D

CR

BL UE

PE

CL A

44 E

LM

36

104

LM E

FÄRGER FÄRGER

IS

319 kr 289 kr

UO

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

TE

319 kr 289 kr

934M 935M 65% polyester, 35 % bomull 100 g/m2 110 g/m2 S–4XL

RA

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR

PO

934F 935F 65% polyester, 35 % bomull 100 g/m2 110 g/m2 XS–4XL

CO R

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR


skjortor

105


skjortor

106


skjortor

65-012 lady-fit long sleeve poplin shirt

65-118 long sleeve poplin shirt

65-014 lady-fit short sleeve poplin shirt

65-116 short sleeve poplin shirt

Figurnära damblus. Ficka på vänster bröst.

Poplinskjorta för herr. Ficka på vänster bröst.

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR

65-012 65-014 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 XS–3XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR

65-118 65-116 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

335 kr 295 kr

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

335 kr 295 kr

W

D

HI

TE

UE ID

BL

VY NA

AC K

40

3O

RE

MU

32

M

36 BL

D

HI TE W

BL UE ID

VY NA

AC K

FÄRGER

40

3O

RE

MU

32

M

36 BL

FÄRGER

107


skjortor

932f ladies long sleeve OXFORD shirt

932M MENS long sleeve OXFORD shirt

933f ladies short sleeve OXFORD shirt

933M mens short sleeve OXFOOD shirt

Oxfordskjorta för dam, lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Figursydd.

Oxfordskjorta för herr, lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster sida. Button down-krage.

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR

932F 933F 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–6XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

349 kr 319 kr

932M 933M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

349 kr 319 kr

30

TE

30 HI

RD FO

BL

108

BL UE

OD

W

36 AC K

FÄRGER

OX

HI

TE

BL OX

FO

RD

K BL

UE

OD

W

36 AC

FÄRGER

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR


skjortor

922m mens long sleeve OXFORD tailord SHIRT 923m mens SHORT SLEEVE 0XFORD tailord SHIRT

ca pris lång ärm 349 kr ca pris kort ärm 319 kr

RD

30 HI TE

BL

UE

OD

W

36

FO

FÄRGER

OX

922M 923M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL

K

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL STORLEKAR

vikt VIT 130 g/m2 VIKT FÄRG 135 g/m2

BL AC

Oxfordskjorta med smalare pass-form, lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Manchettknappar kan användas.

109


skjortor

65-002 lady-fit long sleeve OXFORD shirt

65-114 long sleeve OXFORD shirt

65-000 lady-fit short sleeve OXFORD shirt

65-112 short sleeve OXFORD shirt

Klassisk oxfordblus, figursydd.

Klassisk oxfordskjorta. Button downkrage. Ficka på vänster bröst.

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR

65-002 65-000 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–3XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

349 kr 335 kr

65-114 65-112 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

349 kr 335 kr

3O 3O TE HI

RD FO OX

BL A

110

UE

OD

W

36 CK

FÄRGER

BL

HI TE

BL RD FO OX

BL

UE

OD

W

36 AC K

FÄRGER

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt vit vikt färg STORLEKAR


skjortor

111


skjortor

112


skjortor

956F ladies long SLEEVE ultimate NON IRON SHIRT

958M lONG SLEEVE TAILORED ultimate NON IRON SHIRT

957F ladies SHORT SLEEVE ultimate NON IRON SHIRT

959M SHORT SLEEVE TAILORED ultimate NON IRON SHIRT

Strykfri businessskjorta för dam med lång och kort ärm med en feminin siluett. Längre stilfulla manchetter. Tvåknappsknäppning.

Strykfri businessskjorta för herr med lång och kort ärm. Manchettknappar kan användas.

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

569 kr 539 kr Y

PI T GH BR I

BL

30 HI TE

BN

W

BZ

NK

36

TE

PI N

K

30 HI

HT IG BR

BL

AC

K

SK

Y

BN

W

BZ

BR IG HT

36

AC K

FÄRGER FÄRGER

SK

569 kr 539 kr

958M 959M 100 % bomull micro twill 120 g/m2 S–4XL

HT

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt STORLEKAR

IG

956F 957F 100 % bomull micro twill 120 g/m2 XS–4XL

BR

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL vikt STORLEKAR

113


skjortor

114


skjortor

962F ladies long SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

962M MENS LONG SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

963F ladies SHORT SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

963M MENS SHORT SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

Stilren skjorta för dam i lång och kort ärm med smalare passform. Herringbone (fiskben) mönster. Easy care behandlad. Kräver minimal strykning. Längre i modellen.

Stilren skjorta för herr i lång och kort ärm. Herringbone (fiskben) mönster. Easy care behandlad. Kräver minimal strykning. Tailored Fit. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen.

30

T

BL

UE

42 TE

FÄRGER

LI GH

LI

GH T

BL U

E

42

399 kr 379 kr

HI

30 HI TE

FÄRGER

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

399 kr 376 kr

W

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

962M 963M 84% bomull, 16% polyester Mini Herringbone vikt VIT 125 g/m² VIKT FÄRG 130 g/m² STORLEKAR S-4XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL

W

962F 963F 84% bomull, 16% polyester Mini Herringbone vikt VIT 125 g/m² VIKT FÄRG 130 g/m² STORLEKAR XS-4XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL

115


skjortor

Nyhet!

Nyhet!

SMP21 BLACK TIE LONG sleeve SHIRT

SWP23 BLACK TIE LONG sleeve SHIRT WOMAN

SMP22 BLACK TIE SHORT sleeve SHIRT

SWP24 BLACK TIE SHORT sleeve SHIRT WOMAN

Skjorta i stretchpoplin med ”cut away”krage med två knappar, extra knapphål för manschettknappar och andra detaljer.

Skjorta i stretchpoplin med feminin krage, extra knapphål för manschettknappar och andra detaljer. SWP23 SWP24 MATERIAL 97% bomull och 3% elastan vikt 135 g/m² STORLEKAR XS-XXXXL ART NR

116

XU LU

FF

RE D

RI OU S

BE

RM

EE

HI W

AC D RE S IO U

SE SIDA 202

AN

GY

3O

XU R

BE AN FE E

TE HI W

AC BL

SE SIDA 202

RM LU

GY

3O

CO F

36 K

FÄRGER

36 K

FÄRGER

375 kr 345 kr

CO

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

375 kr 345 kr

BL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

TE

SMP21 SMP22 MATERIAL 97% bomull och 3% elastan vikt 135 g/m² STORLEKAR S-XXXXL ART NR


skjortor

117


skjortor

118


skjortor

960F ladies long SLEEVE ultimate stretch SHIRT

960M mens long SLEEVE ultimate stretch SHIRT

961F ladies short SLEEVE ultimate stretch SHIRT

961M mens short SLEEVE ultimate stretch SHIRT

En skjorta med maximal komfort genom stretchmaterial Lycra® T400®. Damskjorta i lång och kort ärm. Figurnära passform. Längre i modellen.

En skjorta med maximal komfort genom stretchmaterial Lycra® T400®. Herrskjorta i lång och kort ärm. Figurnära passform. Manschettknappar kan användas. Längre i modellen.

960F 961F 75% bomull, 25% Elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) vikt vit 125 g/m² vikt färg 130 g/m² STORLEKAR XS-4XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

469 kr 439 kr 36

W

HI TE

30 K

FÄRGER

BL AC

HI

TE

30 W

36 CK

FÄRGER

469 kr 439 kr

BL A

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

960M 961M 75% bomull, 25% Elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) vikt vit 125 g/m² vikt färg 130 g/m² STORLEKAR S-4XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL

119


skjortor

120


skjortor

946F ladies long SLEEVE FITTED SHIRT

946M MENS long SLEEVE FITTED SHIRT

947F ladies SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

947M MENS SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

Figurnära blus för dam, 3/4 lång och kort ärm. Easy carebehandlad, kräver minimal strykning. Strech material.

Figurnära skjorta för herr, lång och kort ärm. Easy carebehandlad, kräver minimal strykning. Strech material.

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

946F 947FM 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 XS–2XL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

946M 947M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

399 kr 369 kr

ca pris lång ärm ca pris kort ärm

399 kr 369 kr 30 TE HI W

CH

OC OL

AT E

CQ RT

K

PT PO

HI TE W

AT OL OC CH

PO RT

K

36 AC

FÄRGER

30

CQ

BL

PT

E

36 BL AC

FÄRGER

121


skjortor

Nyhet!

Nyhet!

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SMD85 DNM VISION MEN

SMD86 DNM VISION WOMAN

Jeansskjorta i tvättad denim. Rak skärning och ton-i-ton knappar i halvdold knappslå.

Jeansskjorta med feminin krage, ton-i-ton knappar på knappslå med zick zack söm och manschetter med dubbla knappar

SMD85 100% bomull 6,5 oz S-XXL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

SWD86 100% bomull 6,5 oz XS-XL

ca pris 395 kr ca pris

395 kr

FÄRGER

AZ

DE

EP

BL

UE

DE

BL P DE E

NI M

DE

NI

M

AZ UE

FÄRGER

122


skjortor

123


JACKOR & FLEECE

jackor & FLEECE 124

XB-2 expedition soft shell


JACKOR & FLEECE

HS-1 EPSILON H2-XTREME SHELL

XB-2 expedition soft shell

Vädertålig soft shell med bra funktion. Kvalitativ soft shell i dam och herrmodell. Vattentät ficka på vänster ärm. Justerbara ärmslut med kardborrband. Justerbar huva. Två bröstfickor samt två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andningsegenskaper: 5 000 g/m²/24h.

Vädertålig soft shell jacka med utomordentligt bra funktion i dam och herrmodell.. Stretch-material för bästa smidighet och pass­form. Utmärkt andningsförmåga 15 000g/m²/24h, samt vattentät till 15 000 mm. Justerbar huva som även är avtagbar. Underarmsventilation. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm.

HS-1 HS-1W Ripstop 95 % nylon, 5 % spandex S-3XL, S–5XL i svart XS–2XL

D RE

EN /

EE

40

ca pris

1 999 kr

L

K/ BL AC

/

FL A BL ME AC RE K D

RE E FL

AM

E NIT RA /G

VY NA EN /

47 36

40 36

T BL OP AC GR K E

51 40

34 40

EE

K/

GO LD

34 OR

32 GL

TR

TE

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

RA NI /G

AC K BL

34 YT

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

36 GL

D

CO A AR CH

färger

AC

SE SIDA 202

SE SIDA 202

TR

CO

AL CH

AR

CO

W CH

AL

K

VY

T BL OP AC GR K E

BL UE OL

TR EC EL

HI T

87

IL L

87

IC

K AC BL

30

32

47 36

XB-2 XB-2W 100% polyester S–3XL XS–2XL

TW

YT

BL

UE

51

36

NA

färger

E

ca pris 1 499 kr

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

BL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

125


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

XBL-1 PRECISION SOFTSHELL

XSJ-1 CRUISE SOFTSHELL

Vattentät (10.000 mm) skaljacka med fleecefoder och andningsförmåga (10.000 g/m2). Justerbar och dold huva i kragen. Dragsko i nederkant och kardborre i ärmslut. 2 sidfickor, ärmficka och en innerficka. Genomföring för hörlurar från innerfickan.

Vattentät (5.000mm) softshelljacka med fleecefoder och andningsförmåga (5.000g/m2). Justerbar och dold huva. Dragsko i nederkant och kardborre i ärmslut. 2 sidfickor, ärmficka och en innerficka. Genomföring för hörlurar från innerfickan.

126

BL

UE /B

LA CK

51 36

LA

CK

40 36

E IN AR M

BL A

BL

SE SIDA 202

YT 36

D/ B

36 36

/

1 399 kr

CK /

AC

K

E TL

VY

PO CH I

UE

EC EL

FÄRGER

36

AP

BL

32 NA

IU AD ST TR

EE

TO

P

GR

EE N

47

51 TR IC

RE D

40

M

FÄRGER

ca pris

RE

ca pris 1 999 kr

XSJ-1 XSJ-1W 97% Polyester 3% Spandex S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

AR BL INE AC BL K UE

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

M

XBL-1 XBL-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

BL AC K

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

Nyhet!

SE SIDA 202


JACKOR & FLEECE

XSJ-1 CRUISE SOFTSHELL

127


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

XJ-3 OASIS SOFTSHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

Vattentät (8.000 mm) softshelljacka med fleecefoder och andningsförmåga (3.000 g/m2). Justerbar och dold huva. Vattentäta blixtlås och utanpåliggande tejpning av sömmar. 2 sidfickor, ärmficka och en innerficka. Genomföring för hörlurar från innerfickan. XJ-3 XJ-3W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

ca pris 1 599 kr

VY

1 499 kr

NA

BL

ca pris

32

SE SIDA 202

128

E AN IT GR

40 GL

RE D/

/G

RA

NI

TE

32 GL

VY

AC K BL

SE SIDA 202

NA

IT

36 GL

/G

FÄRGER

E

M

AR IN

E

K

OP EE T

UE

51 AC

D

TR

UE TR

36

GR

EE N

47

BL

40 RE

FÄRGER

XJ-1 XJ-1W 86 % polyester, 14 % spandex S–3XL XS-2XL

RA N

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

Vädertålig softshell i dam- och herrmodell. Avtagbar och justerbar huva. Justerbara ärmslut med kardborrband. Vattentät bröstficka och två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andnings­egenskaper: 5 000 g/m²/24 h.


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

SDX-1 PULSE SOFTSHELL

HSL-2 ELIPSE SOFTSHELL

Vattenavstötande softshelljacka med vänd dragkedja. Fodrade fickor med dragkedja. Kragens insida mjuk för att skydda kinden. Port för hörlurar.

Softshell jacka med kritstrecksrandig finish. 4-vägs stretchmaterial som ger väldigt god rörelsefrihet. Vattenavisande och vindtät. Fyra praktiska ytterfickor varav en på vardera bröst. Dragkedjor i kontrastfärg. Finns i herr- och dammodell.

ART NR HERR SDX-1 ART NR DAM SDX-1W MATERIAL 100% Polyester vävd med 100%

borstad polyester STORLEKAR HERR S-3XL, S-5XL black/granite STORLEKAR DAM XS-2XL

ART NR HERR HSL-2 ART NR DAM HSL-2W MATERIAL 94% polyester, 6% spandex

(foder polyester birdseye mesh) ca pris 699 kr

STORLEKAR S-3XL CK

EN /

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

TR

EE

T BL OP AC GR K E

D OL

47 36

/G

AC K

34 OR BL

TR K/ BL EL UE EC

AC

D K/ RE AC

36 51 BL

36 40 BL

CK

36 36

BL A

färger

IC

ca pris 1 099 kr

CK /

LA D/ B

RE

TE NI RA

VY /G

40 36

BL A

SE SIDA 202

32 GL NA

IT AN GR

BL

AC

K/

36 GL

E

XS-2XL färger

SE SIDA 202

129


JACKOR & FLEECE

140 SOFT SHELL JACKET Jacka i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga. 140M 140F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure och Cactus)

CL

AS S

IC

RE

D

40

130

ZU

N EE

E E UR

GR CT US CA

M IU

CC BL U

VY

32

AZ

BL A

CK

TT

NA

36

H

färger

EN C

579 kr

FR

ca pris

TI TA N

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

MRX-2 ROADSTER SHELL

510 HYDRAPLUS 2000 Skaljacka med bra funktionalitet i herr och dammodell. Figursydd dammodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Justerbara ärmslut. Infällbar huva. Vattentät till 2000 mm och goda andningsegenskaper 2000g/m²/24h. 510M 510F ART NR HERR Taslon 100 % nylon ART NR DAM 2 190 g/m MATERIAL XS–4XL (3XL, 4XL ej tillgänglig i Azure) STORLEKAR HERR XS–4XL (3XL, 4XL ej tillgänglig i Azure) STORLEKAR DAM

färger

36 AC K

D IC

AS S CL

UR

E

BL

RE

UE

40

BL

ZU AZ

UM AN I

BL

AC K

TT

NA VY

36

CH

färger

MRX-2 MRX-2W 100% präglad Polyester S-3XL XS-2XL

ca pris 1 199 kr 32 EN

649 kr

FR

ca pris

TI T

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

Lätt och mjuk vattenavstötande roadsterjacka i präglad polyester. Neopren i halslinning och midja för komfort och värme. Kviltade sidor, ytterfickor med ton-i-ton-blixtlås och innerficka med tryckknapp.

SE SIDA 202

131


JACKOR & FLEECE

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

E-2 ASCENT HARD SHELL

EP-2 ASCENT HARD SHELL TROUSERS

Avancerad skaljacka i vind- och vattentät material. Dam och herrmodell. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m² samt en vattenpelare upp till 15 000 mm. Tre lagers konstruktion med tejpade sömmar och dragkedjor. Fast huva med justeringsmöjligheter, ventilations möjlighet under armarna. Fyra ytterfickor samt liftkortsficka.

Byxor matchande jacka E-2. Utmärkt andningsförmåga 15 000g/m² samt en vattenpelare upp till 15 000mm. Två lagers konstruktion med tejpade sömmar. Lätt fodrade. Två fickor fram, två fickor brak samt två cargofickor. Justerbar midja med kardborreband och snölås nedtill. Finns i herr- och dammodell.

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3XL XS-2XL

EP-2 EP-2W 100% nylon taslan oxford, 100% polyester brushed tricot (foder) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

ca pris 1 999 kr

1 499 kr 32 AC BL

SE SIDA 202

132

SE SIDA 202

VY

36 K

FÄRGER

NA

OR

T

RE

D/

BL

AC

K

40 36 SP

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

TE NI RA

VY /G

D RE K/ AC

32 GL NA

36 40 BL

IT GR AN

BL AC

K/

36 GL

E

ca pris FÄRGER


JACKOR & FLEECE

GSX-1 AXIS SHELL

GSXP-1 AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS

Vindjacka med sportiga och snygga detaljer. Dragkedjor i kontrastfärg. Modellen är medel-kort och är fodrad med finmaskig mesh. Yttertyg i vattenavvisande ripstop liknande material vilket ger jackan ett levande intryck. Två fickor fram och innerficka. Finns i herr-, dam- och barnmodell. GSX-1 GSW-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

RE

K/

AX 36

32 32

499 kr

färger

36

32 AC K

BL

40 36

ca pris

GR E

Y /N AV

NA VY

CK Y/

BL A

K AC BL

T OR

CK LA

RO

IM /L

SE SIDA 202

YA L/ B

SP

AC BL

51 36

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

BL

51 40

E

36 LM

CK

D/ RE

M

AR

OO

N

36 41

K/

SU ND AN

AC K/

36 K2

CE

BL

BL

AC

AC

K/ AC

FO

AL

36 TM

K/ R

OY

D RE T OR

36 51

SP

K BL AC CK /

BL A

AC BL

36 40 BL

36 36

K/ O

RA

NG

E

36 44

BL A

färger

ST

ca pris 549 kr

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

NA VY

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

Vindbyxa matchande jacka GSX-1. Yttertyg i vattenavvisande ripstop liknande material. Två fickor fram med dragkedjor. Öppning i nederkant av byxan med kardborreförslutning. Finns i herr-, damoch barnmodell.

SE SIDA 202

133


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

PLJ-1 MERIDIAN STORM SHELL

55

UE BL E

AR IN

D

BE

RR Y

51 M

36

IL

färger

2 199 kr

W

ca pris

PLJ-1 PLJ-1W 100% Herringbone Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

AC K

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

BL

Vattentät (10.000 mm) skaljacka med meshfoder och hög andningsförmåga (10.000 g/m2). Tejpade sömmar och dolda fickor och dragkedjor. Justerbar och avtagbar huva. Ställbart snölås i midja och i ärmslut. 2 sidfickor, bröstficka och ärmficka samt ventilationsfickor under armarna. Genomföring för hörlurar från bröstfickan.

SE SIDA 202

134


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

JU-800 SIROCCO

JW-902 SIROCCO WOMAN Windbreaker i damskärning och med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i herr- och dammodell. JW-902 100% Tafetta Nylon XS-2XL

44

30

PE

BL AL RO Y

PU RP

NA

W

LL OW

UL

TR A

YE

L

12 OL

AL RE

50 AT

N GR EE

GR EE

N

AL

E TT L

YE L

BO

LO

VY

AS AB

VY NA UE

RO YA L

PU

38

UL

TR

A

L OL AT

EE GR AL

UE

51

I

32

BL

LE RP

NA VY

BI AS A W N

NA VY GR BO TT LE

SE SIDA 202

51

12

W

AN

TE W

LM

32

PE

50

AL

EE

N

38

32

W

LM

32

HI TE

GE

OR

OR

40

HI

NG OR A

GO LD

RE

D

AC K BL

36

30

BL A

44 E

OR

CK

färger 40

LE

36

ca pris 165 kr

LD

färger

Royal Blue och Bottle Green

GO

165 kr

ART NR JU-800 MATERIAL 100% Tafetta Nylon STORLEKAR S-2XL, S-3XL; White, Black, Navy, Red,

RE D

ca pris

RE

ART NR MATERIAL STORLEKAR

Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns i damoch barnmodell.

SE SIDA 202

135


JACKOR & FLEECE

136


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

pfj-3 altitude jacket

AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET

Vadderad jacka med vattenavvisande yttermaterial i dam och herrmmodell. Två ytterfickor samt en innerficka.

Kviltad, tunn och vattenavstötande täckjacka med polyesterfoder. Fast huva och dragsko i nederkant. Tre ytterfickor med dragkedja och en innerficka med velcrolåsning.

ART NR HERR PFJ-3 ART NR DAM PFJ-3W MATERIAL 100% Nylon Micro Ripstop, 100%

Polyester Polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL ca pris 1 099 kr

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

32 87

CH NA AR VY CO / AL

/

RE D

CT BL RIC AC BL K UE

EL E

K/ TR AC

51 36

UE

RE

D/

BL

AC

K

BL

BL

UE

BL E AR M

AC K/

K/ AC BL

40 36

36 40

TR

SE SIDA 202

UE

36 51

IN

CO

AL

36 87

AR

färger

CH

TR

1 299 kr

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

EN T BL OP AC GR K E

VY

47 36 NA

BL A

CK

32

EE

36

/

ca pris färger

AFP-1 AFP-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL S-3XL

SE SIDA 202

137


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

EPK-1 EXPEDITION PARKAS

Jacka med avtagbar vadderad innerjacka som kan användas separat. Justerbar huva som även är avtagbar. Ficka på höger bröst samt två fickor fram. Bra andningsförmåga 5000 g/ m²samt vattentät upp till 5000 mm. Finns i herr respektive dammodell.

Vattentät (10.000mm) parkas med polyesterfyllning och sherpafleecefoder. Hög andningsförmåga (10.000g/m2). Tejpade sömmar. Justerbar huva med avtagbar fuskpäls. Snölås med tumhål i ärmslut. 2 knappförsedda framfickor med extra, dolda ytterfickor. Dolda bröstfickor med blixtlås. Blixtlåsförsedd innerficka med genomföring för hörlurar.

SSJ-1 SSJ-1W 97% Polyester, 3% Spandex. 100% Polyester Polyfill (foder)S-3XL XS-2XL

/

BE R BL YE AC LL K OW

N/

34 36

CY

T BL OP AC GR K EE

EE

/

47 36 TR

/

AR BL INE AC BL K UE

M

GH NI

YT 36

EPK-1 EPK-1W 100% Nylon S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL XS-2XL

ca pris

2 499 kr

färger

36

SE SIDA 202

138

SE SIDA 202

TE W HI

RE D

40

30 BL A

SP

OR

T

RE

D/

BL

AC

K

40 36

32 36

T BL SH AC AD K OW

NI /G RA

36 GL

BL AC K

färger

TE

ca pris 2 099 kr

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

CK

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

SSJ-1 ATMOSPHERE 3-IN-1 SYSTEM JACKET


JACKOR & FLEECE

PFJ-2 FIBERLOFT JACKET

EB-1 ASCEND INSULATED JACKET

Superlätt Fiberloft™ jacka att bära som den är alternativt som ett andra lager under en skaljacka. Vindtät och vattenavvisande yttermaterial. Två fickor fram samt en innerficka. Finns i herr respektive dammodell.

Fodrad vinterjacka som klarar extrem kyla och kraftiga regn. Avtagbar huva med justeringsmöjligheter. Två fickor fram, två vertikala fickor på bröst, en innerficka i mesh samt en innerficka med dragkedja. Alla dragkedjor och sömmar tejpade. Utmärkt andningsförmåga 10 000 g/m² samt vattenpelare upp till 10 000 mm. Finns i herr respektive dammodell.

ART NR HERR PFJ-2 ART NR DAM PFJ-2W MATERIAL 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill

(foder), Heat Reflective Mesh STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL ca pris 999 kr

E M

40 36

CK

CK LA

BL CO

OL

K/ AC

/B UE

IT GR

AN

YT 36

LA

36 GL

D/ B

FÄRGER

RE

2 799 kr E

ca pris

BL

M ET

HY

L

BL

UE BL SL

AT

E

K AC

SE SIDA 202

40 RE D

YT

FL A

TL

UE

36 BL

FÄRGER

EB-1 EB-1W 100% Polyester, 100% Polyester Polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS–2XL ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL

SE SIDA 202

139


JACKOR & FLEECE

VR-1 MICRO JACKET VEST

Väst i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga.

Vindtät och vattenavvisande väst i dam och herr. Horisontell höger bröstficka. Innerficka.Vattenresistent upp till 600 mm.

140

SE SIDA 202

TE

30

IU

HI

M

RE D

40

W

KI

AD

32

ST

36

I

GR

FÄRGER

CA

CT

US

BL E UR

499 kr

KI W

EE N

CC UE

VY

ZU

NA CH

NI UM

EN FR

BL CL AS

SI

C

RE D

40

32

AZ

TT TI TA

36 AC K

FÄRGER

ca pris

VY

ca pris 529 kr

VR-1 VR-1W 100 % Polyester microripstop S–3XL XS–2XL

NA

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

CK

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–2XL

BL A

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL vikt STORLEKAR

141 SOFT SHELL GILET


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

PFV-2 GRAVITY BODYWARMER

Vindtät och vattenavvisande väst i dam och herrmodell. Jackan kan användas för sig själv alternativt som ett värmande andra lager. Två fickor fram samt en innerficka.

32 87

CH NA AR VY CO / AL

/ E

EC T BL RIC AC BL K U

D RE

51 36

EL

TR K/ AC BL

BL

UE

BL E AR

36 40

M AC K/

K/ AC BL

40 36

UE

36 51

IN

AL

36 87

CO

färger

AR

D

D/ RE UE TR

BL L HY ET M

RE

E BL U AT E SL

AC K

SE SIDA 202

40

799 kr

E

YT

FL AM

TL

UE

36 BL

färger

ca pris

CH

ca pris 699 kr

PFV-2 PFV-2W 100% Nylon Rip Stop S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL XS-2XL

K

(foder), Heat Reflective Mesh STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

AC

ART NR HERR PFV-1 ART NR DAM PFV-1W MATERIAL 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill

Kviltad, tunn och vattenavstötande täckväst med polyesterfoder. Fast huva (dam), skorstenskrage (herr) och dragsko i nederkant. Tre ytterfickor med dragkedja och en innerficka med velcrolåsning.

BL

PFV-1 FIBERLOFT VEST

SE SIDA 202

141


JACKOR & FLEECE

FZF-1 tundra stretch fleece Populär performance fleece som kan användas som enskilt plagg alternativt som ett värmande lager 2. Ficka på vänster ärm samt två fickor fram. Dammodellen med huva. ART NR HERR FZF-1 ART NR DAM FZF-1W MATERIAL 93 % bomull, 7% spandex

microfleece

ca pris 799 kr

142

SE SIDA 202

40 E M FL A

HI

TE

BL TR IC EC EL

BL E AT SL

VY NA

30

RE D

51

W

TL

UE

32

UE

36 CK

färger

BL A

STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL


JACKOR & FLEECE

870 full zip outdoor fleece Fleecejacka med hellång dragkedja och två frontfickor. Finns i herr- och dammodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR herr storlekar dam

870M 870F 100 % polyester XS–4XL XS-2XL

ca pris 379 kr

41

EN

L

GR E

YA

LE BO TT

HT IG

D

BR

FR

38

RO

NA V

Y

51

CL

AS S

IC

RE

DY

40 RG UN

32

GR CO

NV

OY

CK BL A

EY

CG

EN CH

36

BU

färger

143


JACKOR & FLEECE

ID501 144


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

Nyhet!

FU-150 ID501

FW-151 ID501 WOMAN

Fleece med hel dragkedja ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

Fleece med hel dragkedja ton-i-ton och två fickor med dragkedjor fram.

UE BL RO YA L

VY NA

LM E LI M XE L

RK

LL

GR EY

CG

PI

50

51

DA

M

KI

N

OR

LI M

32 RE D

HI TE

BL

W N

TM

AN

GE

45

XE L

40

AC K

BL

30

AT O

36

E

GR EY RK

LL

färger

PU

NA

LM

CG

219 kr

RO YA L

VY

UE

51

PI

50 AT O

EE GR FO RE

ST

OR N KI M

SE SIDA 202

32 RE D

HI TE N

TM

AN

GE

45

W

BL

AC K

40

DA

30

36

PU

färger

ca pris

EE

ca pris 219 kr

GR

Royal Blue, Dark Grey och Forest Green

FW151 100% Anti-pilling Polyester Fleece XS-2XL, XS-3XL Färg: Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green

ST

ART NR MATERIAL STORLEKAR

FO RE

ART NR FU150 MATERIAL 100% Anti-pilling Polyester Fleece STORLEKAR XS-3XL, XS-4XL Färg: Black, Navy, Red,

SE SIDA 202

145


UNDERWEAR

UNDERWEAR

146


UNDERWEAR

67-020 classic shorty 2 pack

Boxer med längre benlängd. Bomull/ elastane för maximal känsla och passform.

Boxer med kortare benlängd. Bomull/ elastane för maximal känsla och passform.

32

GR

EY

94 R

36

HE

färger

AT

199 kr

HE

ca pris

VY

R AT HE

VY

GR

EY

94 NA

K

32

HE

36 BL AC

färger

67-020 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

NA

ca pris 229 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AC K

67-026 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

BL

ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

67-026 classic boxer 2 pack

147


accessoarer

ACCESSOARER 148


ACCESSOARER

W101 PROMO SHOULDER TOTE Populär tygkasse i 30 färger. Kan bäras i hand alternativt över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W101 100 % bomull 42 x 38 cm 10 liter 140 g

ca pris NATUR 19 kr CA PRIS FÄRG 25 kr

M CA ER W NF

LO

TN ES

SU

CH

ND SA

AN OR

CO

RE

RA

OL OC CH

UT

A SI FU RA

L

60 RA

OW

NA

BR

YE

TU

LL

NK PI

50

CD NK PI UE

HI PP

TR

LI

SA

GH

PL

T

UM

GR

RE

EY

BL

UE

HT IG

L

D RE

UE BL RF SU

UE BL Y SK

EL

TE OA

DY UN RG

Y RR

D

OW FL RN CO

KE

I W KI N EE E M LI

33

K2

56

93

GR

TE HI

34

44

52

3M

GE

UE BL

BN

ER

40

BR

YT

LM W

BE AN CR

BR

GR Y LL

IV OL LE TT BO

30

18 CH

L YA RO

IG

M N EE

EE GR E

YT

GR

EE

38

57

54

HT

IN

T

TE HI AP GR

MU

CQ

BU

FR

PU

EN

ER EM

KI

59

41

CH

AL

K BL EY

N

47

BH

GR

49

N

GL

81 LE

NA VY

FN

RP

77 D

36 AC

färger

W107 PROMO SLING TOTE ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W107 100 % bomull 40 x 34 cm 8 liter 140 g

ca pris NATUR 25 kr CA PRIS FÄRG 29 kr 57

LI

M

E

GR

SI A

EE

N

LM CH

CH FR EN

TU NA

HI

TE

RA L

D

NA VY

32

FU

60

RE BR

IG H

T

RO HT IG BR

AC K

30

BR

YA

L

BH

W

36 BL

färger

149


accessoarer

Nyhet!

W180 ORGANIC COTTON SHOPPER Tygkasse i certifierad organisk bomull och med bälg. Handtagens längd 58 cm. Kan bäras i handtagen eller över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

W180 100% Organisk bomull 32x35x12 16 liter

ca pris NATUR 49 kr CA PRIS FÄRG 59 kr 57

EE GR

A FU

Y

CH

SI

K AC BL

TE HI W

RA NA

N

47 LL

36

KE

30 L

60 TU

färger

NA

VY

32

W100 BUDGET PROMO Tygkasse som bärs i hand. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

W100 100% bomull 42 x 38 cm 10 liter 100 g

CA PRIS FÄRG 17 kr

AL

60 NA

TU R

färger

150


ACCESSOARER

W801 EARTHAWARE ™ ORGANIC BAG FOR LIFE

Nyhet!

EarthAware ™ bomullskasse i kontrollerad organisk bomull. Handtagen är 67cm långa vilket gör att påsen kan bäras i handtagen eller över axeln. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

W801 100% Organisk Bomullscanvas 38x42 10 liter

ca pris NATUR 59 kr CA PRIS FÄRG 69 kr 36 L

60 NA

BL

TU

AC

K

RA

färger

w671 fairtrade camden shopper Fairtradecertifierad tygkasse som kan bäras i hand alternativt över axeln. ART NR W671 MATERIAL 100% Cotton Canvas (400 gram)

Fairtrade Cotton MÅTT 39x28x13 cm KAPACITET 13 liter ca pris NATUR 75 kr CA PRIS svart 89 kr

BL A

CK

36 RA L

60 NA TU

färger

151


accessoarer

bg26 retro day bag Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytterficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG26 600D Polyester 33 x 29 x 14 cm 10 liter

TE

/B

LA

CK

30 36 W

HI

/

AS W SIC HI R TE E D

/

40 30

CL

IG H W TR HI O TE YA L

/

51 30

BR

BL

FR

AC

32 30

EN W CH HI N TE AV Y

HI W

36 30

K/

färger

TE

ca pris 139 kr

BG75 retro bowling bag Bowlingväska i retrostil. Kan bäras i handen eller över axeln: dragkedja på huvudfack och sidficka. Skyddande fötter på undersidan och blixtlåsförsedd innerficka. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG75 600D Polyester 44x31x25 cm 23 liter

CK LA

LD

/B

0R 36 GO

/

EN W CH HI N TE AV Y

32 30

FR

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

/

O SA COL ND AT E

CQ 33

CH

/

IG H W TR HI O TE YA L

BL AC

152

51 30

BR

HI T W

36 30

K/

färger

E

CA PRIS 279 kr


ACCESSOARER

BG14 RETRO SHOULDER BAG Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

TE HI W

BL

CK LA /B TE

HI W

PU

RE W GR HI E TE EN

BO

AC

K/

/

30 36

TT L W EG HI R TE EE N

36 30

/

/

31 30

EN W CH HI N TE AV Y

GR

/

51 30

IG H W TR HI O TE YA L

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

AC

40 30

38 30

FR

36 51

32 30

BR

32 40

BL

AS W SIC HI R TE E D

CL

/

BU

41 33

R SA GU ND ND Y/

CH

O SA COL ND AT E

CQ 33

AP H BL ITE AC G K RE

GL 36

CL B AS LA SI CK C / RE D

36 40

/

GO

LD

34 OR

K/

färger

Y/

ca pris 149 kr

BG16 RETRO FLIGHT BAG Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG16 600D Polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

30 40

CL W AS HI SI TE C / RE D

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

/

RE W GR HI E TE EN

31 30

PU

32 30

FR EN W CH HI N TE AV Y/

E HI T /W

AC K

36 30 BL

RK BL GR ACK AP / HIT

36 GL

DA

färger

E

ca pris 119 kr

153


accessoarer

BG218 TWO-TONE DIGITAL MESSENGER Vadderad laptop väska med 1 dokumentfack. Justerbar axelrem.

GY L

UE

32 M

BL

M AR

NI DE

87

EY

färger

GR

BG218 600D Polyester 39x31x12 cm 11 liter

AN TH RA CI TE

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

32

51

ca pris 329 kr

BG21 MESSENGER BAG

TE TH

EY GR

D

TE

RE

LM

44 GL

EE GR E M LI

OL

FU

IV

E

CH

SI

GR

A

EE

N

CL

GR

AP

AS

SI

HI

C

LE RP PU

59

N

L YA RO HT

IG BR FR W EN H CH ITE NA / VY

ND

E/

33

GL

GR O AP RA HIT NG E E/ GR EY

CH

O SA COL ND AT

UN RG BU

87 CI

färger

RA

154

40

Nyhet!

AN

CA PRIS 649 kr

PE

57

30 32

SA

CQ 33

Laptopväska för datorer upp till 15.6”. Vadderad botten och vadderad , justerbar bärrem. Fack med dragkedjor och organizer. QD945 HD Polyester 43,5x31x11 cm 14 liter

NA

41

QD945 ECLIPSE LAPTOP BAG

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

EN FR

MU GL

GR SU AP RF HIT BL E UE GR / EY

32 YT

DY

ca pris 169 kr

CH

K

36 AC

färger

BL

BG21 600D Polyester 38 x 30 x 12 cm 11 liter

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

VY

Messenger bag med justerbar axelrem. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort, mobiltelefon.


ACCESSOARER

QD269 EXECUTIVE DIGITAL BACKPACK Ryggsäck med separata vadderade fack för laptop och tablets. Vadderade bärremmar och handtag. Innerfickor med dragkedja. S.k. Easy-pocket för enkel märkning. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

Nyhet!

QD269 600D/1680D kombination av polyester 33x44x17 cm 20 liter

ca pris 529 kr 36 BL

AC

K

färger

QD948 ECLIPSE LAPTOP BACKPACK

Nyhet!

Ryggsäck anpassad för laptop upp till 15,6”. Laptop-ficka i Neopren. Vadderingar och dragkedjor för bekväm och praktisk hantering. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD948 HD Polyester 32x43x13 cm 16 liter

CA PRIS 649 kr

AC

K

36 BL

färger

155


accessoarer 15.6

BG550 SPORTS BACKPACK Sportig ryggsäck med två stora uppdelade fack varav ett med vadderat skydd förlaptop. Ett nedre ”wet pocket” fack för exempelvis blöta träningskläder. Vadderad rygg. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG550 600D/420D Polyester kombination 44x31x16 cm 18 liter

ca pris 359 kr N

SI

A

EE

CH

GR E M LI

HT IG BR

GE AN OR

C SI AS CL

RO

AP GR RK

AC BL

DA

44

RE

D

CR

57

LM

FU

L

BH

HI

TE

GL

YA

36 K

färger

BG885 AFFINITY RE-PET BACKPACK Ryggsäck i återvunnen polyester. Vadderat fack för laptop upp till 15,6”. Port för hörlurar och extra fickor och ytterfack. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG885 100% återvunnen Polyester 30x44x21 cm 15 liter

CA PRIS 479 kr 36 BL A

CK

färger

156

Nyhet!


ACCESSOARER

BG125 FASHION BACKPACK Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG125 600D Polyester 42 x 31 x 21 cm 18 liter

N

OW TE

LE

HI W

PU

UE BL

N

SA

PP

PL

HI

UM

RE

EE E IV OL

M

RU

GR T IN

GH LI

ST

N EE

EY GR T

RA CO

60

49

L

D AL ER

50

56

GR

RD TA US M

93

55

EM

YE

30 RP

D RE

PI

59

M RA CA

77

LL

GR E M LI

PE

NK

SI CH FU

18

AN OR

N EE

UE

40

EL

3M

GE

EE GR LL KE

SU

BR

SK

IG

Y

HT

BL

RO

TE HI AP GR

52

YT

LM

A

57

44

Y

BL RF

CH FR YA

51

GR

EY

GL

47 UE

YT

EN

AC BL

MU

NA

32

VY

36 K

färger

L

ca pris 149 kr

BG126 TWO-TONE FASHION BACKPACK Ryggsäck med tre färger i melerat. Rymligt innerfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg. ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG126 600D 42x31x21 cm 18 liter

ca pris 189 kr GY L

M NI DE

M EY GR

BL

AR

CI RA TH

UE

32

TE

87 AN

färger

157


accessoarer

BG613 VINTAGE LAPTOP BACKPACK

LA CK /B

36

NT AG

AC K

färger

36 36 BL

36

VY

färger

VI

ca pris 379 kr

32

NA

36

E

färger

VI

BG613 600D Polyester 46x30x17 cm 18 liter

NT AG E

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BL AC K

Ryggsäck med vadderat laptop fack. Vadderade axelremmar och rygg. Stort innerfack samt ytterfack.

BG825 HERITAGE BACKPACK

VY NA

EN CH FR

E NT

AG

158

VI

ca pris 289 kr

32

BL

AC K

Ryggsäck med stort huvudfack och vadderat laptop fack. Vadderade axelremmar och rygg. QD 615 100% Cotton Canvas 26x45x16,5 cm 19 liter

D

DY UN RG BU

RE

L RO HT

IG BR

QD615 Vintage Rucksack

40

41

YA

VY

EN FR

VI

ca pris 239 kr

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

51

NA CH

BL

AC

32

E AG

BG825 600D Polyester 45x31x19 cm 18 liter

NT

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

K

Ryggsäck med stort huvudfack samt mindre innerfickor. Ficka fram samt på sidan av väskan. Vadderade axelremmar och rygg.


ACCESSOARER

BG628 VINTAGE OVERNIGHTEr

Nyhet!

Weekendväska i vintagelook och som kan bäras både i justerbara handtag och med bärrem. Extra lång dragkedja till huvudfacket för enkel åtkomst. Hård bottenplatta.

ca pris

36

NA VY

32

CH

färger

FR EN

BG628 600D Polyester 47x30x23 26 liter

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

379 kr

Nyhet!

BG887 AFFINITY RE-PET WEEKENDER Weekendbag i unisex modell. Helfodrad och kan bäras i såväl handtag som i bärrem. Vadderad botten och fickor på både ut- och insida.

ca pris

36

färger

AC K

BG887 100% återvunnen Polyester 54x28,5x29 cm 30 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

549 kr

BG150 PACKAWAY BARREL BAG Lättviktsbag som kan stoppas ner i egen ficka.

ca pris

75 kr

TE

RE D

HI

SI CL AS

SI A CH

30

C

N EE LI

M

E

GR

RO HT IG

40

W

57

LM

YA

L

51

FU

36

BR

färger

AC K

BG150 210D Polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

159


accessoarer

BG544 SPORTS HOLDALL Sportbag med stort huvudfack, skofack samt “wet pocket” för blöta träningsläder. Ytterligare mindre fack finns. Avtgabar vadderad axelrem. N

A SI

LI M

E

BR IG HT

FU CH

AP GR DA

RK

AC BL

44 GE

RE D

40

57

LM GR EE

51

HI

TE

GL

RO YA L

36 K

färger

AN

SI C

OR

BG544 600D Polyester 54x29x26 cm 30 liter

CL AS

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

ca pris 329 kr

BG140 VARSITY BARREL BAG Klassisk sportbag med handtag och axelrem i kontrastfärg. Stort huvudfack samt mindre fack på utsida. Avtagbar axelrem.

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BG460 ESCAPE ULTIMATE CABIN CARRYALL

Nyhet!

Trolley med dubbla huvudfack för enkel packning och åtkomst. ”Easy Panel” för märkning. Låsbar huvuddragkedja.

ca pris 529 kr

160

UE

SI A CH

E PP H

IR

C SI CL AS

57

BL

RE D

50

FU

40

SA

36 K

färger

AC

BG460 600D Polyster 35x50x20 cm 34 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

47 30

KE OF LLY F GR W E HI E TE N/

/

51 30

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L

FR E OF NC F H W NA HI V TE Y/

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

36 36

32 30

/B LA CK

40 30

ca pris 199 kr

32 40

BL AC K

GR

EY

36 94

K/

färger

AC

BG140 600D/420D Polyester kombination 50x25x25 cm 20 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


ACCESSOARER

bg461 ESCAPE DUAL-LAYER CABIN WHEELIE

Nyhet!

Trolley med dubbla huvudfack för enkel packning och åtkomst. ”Easy Panel” för märkning. Låsbar huvuddragkedja.

40 C

E

RE

BL

D

UE

50 PH IR

36

SI

SA P

färger

AS

ca pris 899 kr

SE SIDA 202

CL

BG461 600D Polyester 35x55x23 40 liter

BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

Nyhet!

BG462 ESCAPE DUALLAYER MEDIUM WHEELIE Trolley med dubbla huvudfack för enkel packning och åtkomst. ”Easy Panel” för märkning. Låsbar huvuddragkedja.

40

E

RE

D

BL UE

50 SA

PP H

IR

36

IC

färger

CL AS S

ca pris 999 kr

SE SIDA 202

AC K

BG462 600D Polyester 36x67x30 75 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG463 ESCAPE DUALLAYER LARGE WHEELIe

Nyhet!

Trolley med dubbla huvudfack för enkel packning och åtkomst. ”Easy Panel” för märkning. Låsbar huvuddragkedja.

40

UE

PP H

IR

C

E

BL

RE D

50 SA

36

SI

färger

CL AS

CA PRIS 1 199 kr

SE SIDA 202

AC K

BG463 600D Poyester 40x80x32 cm 95 liter

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

161


accessoarer

qx510 slx hydration pack Vätskebehållare som samtidigt ger dig möjlighet att packa ner viktiga småsaker. Vadderade justerbara axelremmar. Justerbar midja och bröst remmar. Extern ficka med plats för hjälm. Kompressionsremmar. Elastiska sidofickor i mesh och en blixtlåsfördess sidoficka. Vätskebehållaren ingår. QX510 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester Combination 44x27x14 cm 10 liter

ca pris 449 kr

SE SIDA 202

färger

36 BL AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

qx520 slx hydration DAYpack Sportig ryggsäck med plats för vätskebehållare (camelback) och laptop. Vadderade justerbara axelremmar. Justerbar midja och bröst remmar. Kompressionsremmar. Elastiska sidofickor i mesh och en blixtlåsfördess sidoficka. Löstagbart regnskydd. QX520 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester Combination 48x22x20 cm 20 liter SE SIDA 202

färger

36 AC K

ca pris 599 kr

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

qx530 slx hydration BACKpack Sportig ryggsäck med plats för vätskebehållare (camelback) och laptop. Vadderade justerbara axelremmar. Justerbar midja och bröst remmar. Kompressionsremmar. Elastiska sidofickor i mesh och en blixtlåsfördess sidoficka. Löstagbart regnskydd. QX530 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester Combination 56x27x26 cm 30 liter

162

SE SIDA 202

färger

36 K

ca pris 799 kr

BL AC

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET


ACCESSOARER

BG46 PHONE POUCH Telefonfodral som passar till nya generationens Smartphones. Fack för Smartphone samt mindre sidofack för pengar, kreditkort etc. Fodralet kan hänga runt nacken alternativt på bältet.

30 TE HI W

HS FU C

C SI AS CL

IA

RE

UE BL RF SU

57

44 N

OR AN GE

LI M E

HT IG BR

D

40

LM

RO

TE HI AP GR

MU

CH FR EN

51

GR

EY

GL

L

ca pris 45 kr

NA VY

32

GR EE

36

YA

färger

BL AC K

ART NR BG46 MATERIAL 600D Polyester MÅTT 9 x 12,5 x 1 cm

BG49 PHONE POUCH XL

Nyhet!

Mobilhållare med avtagbart snöre och med karbinhake. Blixtlåsficka och velcrolåsninng. ART NR BG49 MATERIAL 600D Polyester MÅTT 10x16x2 cm ca pris 55 kr

GR

EY

GL E GR

AP

HI T

SI CH FU

IG HT BR

BL AC

57 A

L

36

YA

färger

51 RO

36 K

färger

QD31 SUIT COVER Vikbar resegarderob med fullängds dragkedja och ID-fönster. Rymmer en kostym och skjorta. ART NR QD31 MATERIAL 210D Polyester MÅTT 60X100 cm

BL A

CK

ca pris 149 kr

163


accessoarer

B461 SLOUCH BEANIE Trendig mössa med rätt häng. ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size ca pris 45 kr

E OK

BO

SM

TT

RG BU

EY

N EE GR

DY UN

LE RP PU

BL

GL

30

FR

OF

F

EN

W

CH

HI

TE

NA

VY

FN

38

GR

41

LE

PE K

36 AC

färger

B425 HERITAGE BEANIE Mössa i melerade och antikfärger. Kan användas med eller utan uppvik. ART NR B425 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size ca pris 45 kr

M

PU

UE

ER

60

L EA TM OA R

HE AT HE

S

TI Q GR UE EE M N OS

AN

RE R HE AT

TIQ AN

TH HE A

TM

D

AN TIQ

28 HE

D

18

US TA R

E RP L

HIA FU UE

EY

HE A

TH

ER

GR

GR EY QU E

AN TI

26

SC

DY UN RG

H BU EA RG TH UN ER DY

82

94

GL

57

BU UE AN

HE

AT

HE

R

RO

YA

L

25

164

41 TIQ

TI Q BL UE UE RO YA

L

51

AN

färger


11

EY

13

93

A

SI

CH

FU

AN GE

OR

44

PI NK

U OR ORE AN SC GE EN T

FL

T

D

Y

RE

ND

BU RG U

T

IG H

BR

M

EE

CQ

TE

D

RE

OA

OL

OC

CH

IC

CL AS S

RD

US TA

N

GR

E

RP L

E

IV

OL

PU

AC K

BL

N

GR EE

ND

SA

TL E

BO T

L

YA

RO

BR

IN T

BN

GR

EE N

GR

HT

IG

BR

NA VY

CR

M

T

K2

U YE ORE LL SC OW EN

FL

LL Y

KE

LM

GH

LI

OW

N

EE

GR

YE LL

E

UE

BL

12

ST

L

CO RA

LI M

RF

EN CH

FR

33

RU

10

18

T

GL

EY

YT

GR

SU

47

UO R PI ES NK CE N

UE

UE

BL

EY

MU

38

FL

50

TI Q

AN

Y

SK

GR

59

T

80

BL UE

TE

HI

BH

UO GR RE EE SC N EN

E

RC

AP

GR

81

FL

56

RF O

AI

30

UE

BL

94

EY

GR

GL

HI RE

HE R

FN

PP

HE AT

36

SA

TE

ca pris 39 kr

HI

ART NR B45 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

W

Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % soft-feel akryl. Kan med fördel användas utan upp­vik för ett modernt utseende.

UM

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

PL

ACCESSOARER

färger

41

57

52

49

60

165


accessoarer

Nyhet!

B361 JERSEY BEANIE Enkel bomullsmössa med ”TearAway” etikett för enkel märkning. Försydd stukning på mössan. ART NR B361 MATERIAL Bomullsjersey med Spandex STORLEKAR One-size ca pris 55 kr BH

30

M NI

TE

DE

W

HE AT

HS

HE R

IA

GR

EY

29

HI

57 FU C

36 BL AC K

färger

EXTREME MÖSSA Dubbelstickad och vändbar Beanie i bomull och Elastan. ART NR MATERIAL STORLEKAR VIKT

EXTREME 95% bomull och 5% Elastan One-size 68 gram

Nyhet!

/G

RE

Y

N RE E

BL

EY

AC K

/O

/G

RA

/B LA C

LL OW

LO

VY

/Y

TU

NA

NA VY

50 47

/

GR

W

32 GL

36 47

R GR QU EE OIS N E

YE

32 K2

NG E

K

GL 44

K2 36

EL

HS I

A/ GR

EY

57 GL FU C

AC

K/

GR EY

36 94 BL

/B LA

30 36

W HI TE

färger

CK

ca pris 129 kr

flash mössa Tät dubbelstickad bomullsmössa med Spandex för bästa passform. ART NR MATERIAL STORLEKAR vikt

FLASH 95% bomull och 5% Spandex One-size 52 gram

Nyhet!

ca pris 69 kr 44

51

LM

30 TE HI W

YA L RO

EE GR E LI M

VY NA

GE AN OR

BL

166

32

N

36 AC K

färger


ACCESSOARER

B44 beanie knitted hat ART NR B44 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

SI

C

TE

GR

CL

AS

HI W

HE AT

HE R

UN DY BU RG

ON E ST

EY

29

GR

AP

TT BO

RE

GR HI

LE

TE

GR

41

RO HT BR

IG

FR EN

40

D

39

YA

51

CH

NA VY

32

30

EY

GL

EE

38

N

36 BL AC K

färger

L

ca pris 35 kr

B465 CHUNKY RIBBED BEANIE

Nyhet!

ART NR B465 MATERIAL 100% Soft touch Acryl STORLEKAR One-size ca pris 99 kr

T

RD OX

FO

60 RU S

NA V

EE GR S M

HE A

Y

32 N

EY

TM

GR

AL AR CO CH

BL AC

29

OS

87

TH ER

36 K

färger

brad mössa ART NR MATERIAL STORLEKAR vikt

BRAD 85% Acryl och 15% Polyester One-size 75 gram

Nyhet!

ca pris 99 kr 94 EY

CK BL A CK /

BL A

AC K

36

GR

36 BL

färger

167


accessoarer

B450 snowstar duo beanie Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik. ART NR B450 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEKAR One-size

Mössa med tofs och uppvik i kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik. ART NR B451 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEKAR One-size

30 32

30 BR

O BR FF IG WH HT IT RE E/ D

FR OF EN FW CH HIT NA E/ VY

BR LI IGH M T E R GR OY EE AL N /

FR

AC

51 LM

E FU NCH CH N SI AV A Y/

RE HT IG

32 57

K/ BR

36 BR BL

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

färger

D

ca pris 59 kr

B453 varsity beanie Sportig mössa med klassiska färgkombinationer. Tofs i matchande färg. Kan kombineras med halsduk B479. ART NR B453 MATERIAL 100% soft-feel akryl STORLEKAR One-size

168

RG

UN

DY

/W

HIT

E

41 30 BU

EN W CH HIT NA E VY

32 30

FR

32 40

F CL REN AS CH W SIC NA HIT R V E ED Y/ /

AC

K/

W

HI T

E

36 30 BL

A RE CK D/ / C W LA HIT SS E IC

36 40

BL

36 51

BL AC K W /R HIT O E YAL /

färger

/

ca pris 59 kr

30 18

OF F M W OC H HA ITE /

/

38 30

BO T OF TLE F G W R HI EE TE N

F OF UC F HS W IA HI / TE

B451 snowstar duo two-tone beanie

GL 93

GR A LI PH GH IT T EG GR R EY EY

32 93

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

57 30

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

41 30

B OF URG F UN W D HI Y TE /

EY /

36 94

HE AT BL HER AC G K R

36 GL

GR AP BL HIT AC E K/ GR EY

färger

/

ca pris 59 kr


ACCESSOARER

B456 fair isle snowstar beanie Mössa med traditionellt monster från Skottland. Tofs i samma färg som mössa. ART NR B456 MATERIAL 100% soft-feel akryl MÅTT One-size E HIT

40 30

CL AS W SIC HI R TE E D/

94

W

/

FR

36

41 30

BU RG UN DY /

BL

AC

32 30

EN W CH HI NA TE V Y

E

36 30

W HI T

färger

K/

ca pris 69 kr

B416 FAUX FUR POM POM BEANIE Ribstickad mössa med tofs.

HI TE

GR

30

GL

OF

F

AC

W

IE

R

K

färger

BL AC

ca pris 69 kr

EY

ART NR B416 MATERIAL 100% soft-feel akryl MÅTT One-size

B460 TRAWLER BEANIE Skepparmössa. ART NR B460 MATERIAL 100% soft-feel akryl MÅTT One-size US TA

RD

DY UN RG

E TT L

BU

M

N

18

41

GR EE

VY

38

NA CH FR EN

BL

AC

K

FN

OK

E

GR

EY

GL SM

färger

BO

36

ca pris 39 kr

169


accessoarer

B435 CHAMONIX COMBI BEANIE Mössa med handstickad känsla. 3 färgränder ger urban design. Tofsen är avtagbar. ART NR B435 MATERIAL 100% Soft-Touch Acryl STORLEKAR One-size

50 47

SA KE PP LL HIR Y W GR E B HIT E LU E EN E / /

32 50

SA FRE P N LIGPHIR CH HT E NA GR BLU VY EY E / /

55 30

CO R LI AL GH /W T H GR IT EY E /

51 40

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

AP BL H AC W ITE K HIT G / E REY

36 GL

GR

färger

/

ca pris 99 kr

B420 CROFTER BEANIE Grovt ribbstickad mössa med urban design. Tvinnat garn ger melerat intryck. ART NR B420 MATERIAL 100% Soft-Touch Acryl STORLEKAR One-size ca pris 65 kr

170

HE

AT H

ER

24 NA VY

R AT HE HE K

AC

38

BO T HE TLE AT G HE REE R N

23 BL

82 H BU EA RG TH UN ER DY

färger


ACCESSOARER

B346 URBAN TRAPPER

Nyhet!

Fodrad klassisk skootermössa med uppvikbara öronlappar, metallspänne under hakan och förberedda märkningsytor. ART NR B346 MATERIAL 100% Bomullscanvas storlek S/M, L/XL ca pris 199 kr 36

EE

N

59 GR E OL

IV

BL

AC

K

färger

b345 sherpa hat Fodrad vintermössa i två storlekar ART NR B345 MATERIAL 100% Nylon Taslon utsida STORLEK S/M, L/XL ca pris 149 kr UE BL

UE

PP

DE

NI

M

HI

RE

BL

AR GR

EY

M

RA TH

50

L

CI TE

32

SA

GY

87 AN

färger

171


172

36 OR

32 40

32 52

32 41

32 51

32 30

32 94

32 YT

51 30

E

HI T

/W

GE

AN

AS W SIC HI R TE E

CL

D/

TE

HI

E

HIT

41 30

/W

RG UN DY

BU

44 30

47 OR

UE /W

BL

YT 30

OR

/

40 30

LL W YG HI RE TE E N

47 30

KE

TE

HI

W

K2

/

ND

SA

NK

PI

52

LL Y GO GR LD EE N

OW

LL

YE

DY

UN

RG

BU

UE

BL

HS IA

OR AN GE

FU C

HT

IG

BR

D

RE

RE D

C

SI

EY

GR

L

YA

RO

TE

HI

AS

CL

AP

GR

HT

IG

BL AC K

BR

TE

OA

UE

NA VY

BL

OL

OC

CH

RF

SU

CH

57

SK Y

Y/

FR EN C PI H N NK A V

LM

EN W CH HI NA TE V Y/

N

EE

GR

Y

SK

41

FR

E

M

LI

N

EE

GR

FR EN

CQ

CR

/

Y

LL

KE

LE

RP

PU

MU

IG H W TR HI O TE YA L

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

36 40

F BR REN IG CH HT N RO AV YA Y/ L

N

EE

GR

EE

GR

59

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

E

IV

OL

LE

TT

BO

N

80

47

UE

BL

38

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

CE

OR

RF

AI

YT GL

KE

ER

81

CL B AS LA SI CK C / RE D

K/ GR HE EY AT H

BL AC

BH

BR

36 30

E

36 94

HI T

färger

W

ART NR MATERIAL MÅTT STORLEKAR 36

FR BU ENC RG H UN NA DY VY/

AC K/

BL

FN

D

färger

/G OL

CK

BL A

accessoarer

B900 MORF™ORIGINAL

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEKAR One-size

ca pris 39 kr

BR

44

33

30

B479 VARSiTY SCARF

Halsduk i klassika klubblagsfärger. Kan kombineras med mössa B453.

B479 100% soft-feel akryl 182 x18cm One-size

ca pris 99 kr


ACCESSOARER

Nyhet!

B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES Touchscreenvante med fingrar förberedda för arbete på skärmar. ART NR B490 MATERIAL 95% Acrylic, 4% Polyester, 1% Elastan storlek S/M, L/XL färger

36 BL AC K

ca pris 65 kr

B296 SUPRAFLEECE ALPINE GLOVES

Nyhet!

Vantar i antipillingfleece. Unisexmodell. ART NR B296 MATERIAL 100% Suprafleece (utsida) storlek S/M, L/XL ca pris 55 kr 36

NA CH FR

EN

AC BL

VY

32 K

färger

Nyhet!

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Vantar med utsida av Suprafleece antipilling, Thinsulatemembran och foder av polyester. 36

VY NA CH

AC

K

32 FR EN

100% Polyester (foder)

färger

BL

ART NR B295 MATERIAL 100% Suprafleece (utsida) MÅTT S/M, L/XL ca pris 89 kr

173


accessoarer

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP ART NR B65 MATERIAL 100 % bomull STORLEKAR One-size, Tri-glide spänne ca pris 55 kr

TM

39

HI W

EE

E

GR

ST

FO

BR

RE

IG

ST

HT

HI AP GR

TE

FR S EN TO CH NE NA / VY

30

ON

L

39 32

N

/

FR

EN ST CH ON NA E VY

CH FR EN TE

RE C SI AS

BH

GR

D

EY

GL

CL

32 39

YA

CR

NA VY

FN

RO

36 BL AC K

färger

B10 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare ca pris 45 kr DY UN RG

E

CL

AS S

IC

OW

40

RE D

BU

M LI

TE HI W

NK

YT YE LL

Y KE LL

Y SK

30 PI

RP L PU

174

GR

E TT L BO

GR E

UE BL

CH EN FR

52

EN

47

E

PE

EE

GR E

RO HT IG

BL

BR

YT

NA

VY

32

41

LM N

38

YA

L

51

EN

36 AC K

färger


ACCESSOARER

B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare ca pris 49 kr

BO

TT

BU RG

LE

RE D

GR

UN DY

EE

N

40

41

30

IG

HI

HT

TE

RO

TE HI

BR

AP GR

38

CH FR EN YA

L

BH

GR

EY

GL

NA VY

FN

W

36 BL AC K

färger

b15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK ART NR B15C MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

/

CL

Y

FR W EN H CH ITE NA / V

L/ T HI RO TE YA

IG H W

BR

BL AC

AS W SIC HI R TE E D

30 32

LI BL M A E C GR K/ EE N

51 30

EL L /Y

CK BL A

GE AN OR K/

BL AC

LI BL GH A T CK GR / EY

A

36 34

CH SI

36 44

40 30

FU

36 93

36 LM

K/

36 57

CL B AS LA SI CK C / RE D

36 40

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 51

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

färger

OW

ca pris 55 kr

175


accessoarer

Nyhet!

ART NR LIBERTY MATERIAL 100% borstad bomull STORLEKAR One-size ca pris 79 kr

176

ED K/ GR E

LI GH W TB HI LU TE E

YT 30

/

BL

AC

36 94

Y

BL

AC K

/R

TE HI

GE AN OR

OW LL

36 40

W RE D/

NA VY Y/

44

/N

AV Y

K2 32

NA V

W HI TE

/B LA

30 36

YE

Y AV N D/

RE

TE HI

BL AC

NA VY / HI TE /W TE HI

TE /W HI

EY GR

SE SIDA 202

40 32

32 32

K/

W

HI

AC BL CK / BL A HIT /W DY UN RG

HIT /W EN

GR E

/N

AV

Y

GL 32

40 30

W

W

GL 30

36 30

CK

BU

47 30

TE

K E

30

41 30

EY

Sandwichkeps med 6 paneler, förböjd skärm med 6 stickningar. Metallspänne och svettband i bomull och polyester. Finns med både avvikande färger och med solida färger i skärmens sandwichdesign. Några kombinationer även med avvikande färg på hela skärmen.

32 30

36

GR

LIBERTY CAP

E

färger


ACCESSOARER

B640 SNAPBACK TRUCKER ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100% nylon back STORLEKAR One-size, snap-back storleksjusterare.

40

41 93

30

32 30

51 30

31 30

40 30

CQ 3M

36 93

HI TE /W W HI LI BL GH A T CK GR / EY

CH CA OC RA OL M ATE EL /

C CL LAS AS SI SI C R C E RE D/ D

/

CL AS W SIC HI R TE E D/

BR

PU RE W GR HI E TE EN

IG H W TR HI O TE YA L

/

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

FR

BL

B LI UR GH GU T ND GR Y EY /

38

B BO OTT TT LE LE G GR REE EE N/ N

51

/

K/ AC BL

AC

K/

W HI T

E

36 30

32

EN W CH HI NA TE V Y

AC

K

36 BL

färger

TE

ca pris 49 kr

B610 5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrokeps med 5 paneler, rak stor skärm och klassiskt plastspänne. ART NR B610 MATERIAL 100% Bomullstwill STORLEKAR One-size ca pris 49 kr N

UN RG BU

TT BO

LE

LO W

YT

GE OR

PU

YE L

RP

AN

C CL AS

DY

EE

CH EN FR

D

PE

RE

44

SI

IG HT BR

41

GR

NA

K AC BL

HI W

40

RO YA

L

51

38

VY

32

LE

36

30 TE

färger

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrokeps med rak stor skärm med grön undersida och klassiskt plastspänne. ART NR B660 MATERIAL 100% Polyestertwill STORLEKAR One-size

Nyhet! / EY

GL 36

GR AP H BL ITE AC G K R

AS BL SIC AC R K E

40 36

CL

32 40

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

AP BL HIT AC E K/ GR EY

36 GL

GR

36 40

CL B AS LA SI C K C / RE D

CK / BL A

/B TE HI

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

BL AC K

36

LA

CK

30 36 W

färger

D/

ca pris 69 kr

177


BARN

BARN/baby 61-017 178


BARN

61-033 kids valueweight t

61-005 girls valueweight t

Barn T-shirt med halslinning i bomull/ lycra.

T-shirt utformad för flickor med kortare ärmar och smalare halslinning i bomull/lycra. Sidosömmar för en flickigare passform.

EN

D

Y KE LL

SI A

LO W NF SU

57 CH

ER

34

FU

AZ

E BL U AL RO Y

DE

BL UE UR

E

PU RP

AC BL VY NA EP

DY

YT

BU

RG

AN OR

51

40

RE

W

HI TE

K PI N T

D

OW FL SU N

LI GH

ER

30

52

40

LI G

HT

W LO YE L

TE

PI N

K

52

E BL U

UN

GE

GR

AL NA

K2

30

47

RE

ZU

GR E

81 K

36

AZ

41

34 TU R

GR E KE LL

YT

44

HE R AT HE

60

Y

L RO YA AZ U

RE

LE

BL U

E

ZU

EY

N GR EE

E BL U

VY NA EP DE

81

EN

47

HI

51

SK Y

AZ

94

E TT L BO

BL

NA VY

38

W

32 AC K

36

PU RP

färger

färger

UE

ca pris vit 36 kr ca pris färg 42 kr

36 kr 42 kr

BL

ca pris vit ca pris FÄRG

61-005 100 % bomull, Belcoro® garn 160 g/m² 165 g/m² 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

Y

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

SK

1 % polyester, Heather Grey 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT vit 160 g/m2 vikt färg 165 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finns även i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då bara i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

LE

ART NR 61-033 MATERIAL 100 % bomull (Ash 99 % bomull,

179


BARN

150B childrens t-shirt Barn T-shirt i ringspunnen kammad bomull vilket ger en mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

SI A CH FU

CD NK

BO

CL AS S

IC

GR TT LE

IG H BR

57

PI Y ND CA RD OX FO GH T

E

OW LL YE

LI

PL AP

OR AN

E

LX

K2

LI M

SK

GE

E IS UO RQ TU

HI TE

44

LM Y

SC

W

EE

YA RO T

K BL AC H EN C FR

81

CR

RE D

38

AL

65

NA

VY

FN

30

180

L

BH

N

36

LE

ca pris VIT 35 kr CA PRIS FÄRG 45 kr

FÄRGER

RP

150 B 100 % ringspunnen kammad bomull 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

PU

ART NR MATERIAL vikt VIT VIKT FÄRG STORLEKAR


Nyhet!

BARN

61-017 GIRLS SOFSPUN T Ny T-shirt i unik flickstorlek och med extra mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

R AT HE

ER NF

LO

W

GE AN

SU

OR

FU

HE

L YA RO

34

A CH

Y LL KE

BL

VY EP

44

SI

GR

DE

BL

40

EY

94

NA

K AC

HI W

57

EE

N

47

51

GR

AZ

UE

36

3O TE

färger

39 kr 49 kr

D

ca pris vit ca pris FÄRG

61-017 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) 160 g/m² 165 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

RE

ART NR MATERIAL VIKT vit vikt färg STORLEKAR

61-015 KIDS SOFSPUN T Ny T-shirt med extra mjuk känsla även i barnstorlekar. Halslinning i bomull/lycra. Tubstickad. ART NR 61-015 MATERIAL 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester,

Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VIKT vit 160 g/m² vikt färg 165 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11

(140cl) och 12-13 (152cl) ca pris vit 39 kr ca pris färg 49 kr 51

EY GR HE R

HE

34 SU N

FL

OW

E AN G OR

RE D

SI CH FU

AT

RO YA L

44

ER

40 A

57

94 BL

VY NA DE

BL

EP

AC K

TE HI W

Y

GR E

EN

47

AZ

UE

36

3O

KE LL

färger

181


BARN

Nyhet!

63-417 KIDS 65/35 POLO

JC-001B KIDS COOL T

Barnpiké med två ton-i-ton knappar. Bomull och polyester i Easy Care-blandning, som tål 60 graders tvätt.

Funktions T-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

SE SIDA 202

EY

94

56

OR

77 JA DE

LD GO

M

UM PL

0R

GR ER TH HE A

FR EN

CH

CK BL A T JE NA VY RD FO OX

LE DY

41 RG UN

W LO NF SU

RP PU

RO YA L ER

N

34

GR BO T

UE BL Y SK

PI NK T

TL E

HE R AT HE

RE D

YT

LI GH

Y

FN

ON

36

LE

färger

BE T

89 kr

SH ER

ca pris

PE

BL

VY NA DE

BL

EP

AC K

38

GR

EY

94

52

UE

51

BU

AZ

HI W

40

182

JC001B 100% Polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

32

36

3O TE

färger

99 kr 119 kr

EE

ca pris vit ca pris färg

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NA V

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull VIKT vit 170 g/m² vikt färg 180 g/m² STORLEKAR 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIAL


BARN

61-013 KIDS PERFORMANCE T Funktions T-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

36

40

57

30 HI TE W

E LI M

RE YE LL O T BR IG H

SI A CH FU

W

XK

BL U E UR

D

NA EP DE

ZU AZ

ca pris 89 kr BRIGHT YELLOW, FUSCHIA 99 kr

LM

VY

AZ CK

FÄRGER

BL A

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

E

ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

183


BARN

JH-003B KIDS VARSITY HOODIE

Huvtröja i starka färger. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående fick på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvan har dubbla tyglager, med innertyg och snodd i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

36 AP

36 40

FN 40

FN 94

57 FN

94 FN

87 94

FN YT

RO 57

30 57

HE

A FI THE RE R RE GR D EY

36 34

F JE IRE T R BA ED LC / K

94 40

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

40 36

SE SIDA 202

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY K/

ND Y HO FL T OS PIN S K PIN

CA

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

SU JET N BL YE A LL CK OW / EN

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

RE

S GO T G LD RE

CC AP FO

JE FI T B RE LA RE CK D / /

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

184

36 94

/

36 57

T GO BLA LD CK /

NK

färger TR EC EL

RIC EC T

229 kr

IC

OR

PI

GE AN

OW LL YE C

CT RI EL E

11

ca pris

FR

SE SIDA 202

13

EL

EE N

12

GR EL

EC

TR

IC

färger

10

JH-003B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

JE

ca pris 249 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

JE HO T B T LA PI CK NK /

JH-004B 80%Polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

E FI NCH RE RE NAV D Y

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-004B KIDS ELECTRIC HOODIE


BARN

62-041 KIDS SET IN SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående fick på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut.

129 kr

BU

ER OW FL

AT

HE R

GR

EY

RE

D

UE

30 HI TE

RO YA

SU N

RG UN

BL

DY

UE

34

40 BL

E TT L BO

YT Y

GR

VY NA DE

EP

HI TE

94

N

38

L

VY NA

BL

AZ

41

51

W

32

SK

36

RE D

SI A CH FU PI T GH LI

HE A

TH

ER

NK

GR

UE AZ

UR E

BL

VY

30

52

W

94

färger

40

LE RP

RO

ZU NA

57

PU

YA L

K AC BL

AZ EP

81

BL U

E

51

EY

36

DE

färger

ca pris

62-041 80% Bomull, 20% Polyester 260g/m² 280g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8(128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

EE

ca pris 189 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

AC K

62-043 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

HE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

62-043 KIDS HOODED SWEAT

185


BARN

62-009 KIDS LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvtröja i tunnare kvalitet med oborstad insida. Genomgående fick på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

EY

D

R

RE

HE AT HE

OR

AN G

E

44 HI TE

30 W

EE N

UE BL AL

40

GR

BL UE AZ

PU

47

VY NA EP DE

A SI CH FU

OR D OX F

LE RP PU E HI T W TI C AR

SE SIDA 202

94

UR E

RP

AC K BL

JE T NA VY

FR EN CH

NA

BL N IA

BL UE SK Y

30 H

ZU

51

57

AI W HA

93

81

GR

36

AZ

81

AS

färger

VY

HI PP SA

EN GR E Y

KE LL

EE GR E M LI EY

169 kr

BL AC K

UE BL YA L RO UE RE

BL

32

GR HE

AT

HE

R

AL CO AR CH

AQ

N

W LL O N

SU

94

PI NK BY BA ST

GR

EE

N

TM

36

FN

YT

LM

YE

LO

87

RE

N GR EE

JA

RE FI OR AN

PI T HO K SS

PIN

34

YF ND CA

52

FO

47

GE

NK

CR US

H

44

RO

186

50

RE D

DY

77

UN RG BU

57

51

UE

40

41

38 BO TT LE

RE

D

PL U

HO T

CH IL

I

BX

DE

56 M

färger

ca pris

LL Y

ca pris 199 kr

62-009 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

KE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

LE

JH001B 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 1-2 (90cl), 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

RO Y

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-001B KIDS COLLEGE HOODIE


BARN

62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET Klassisk huvjacka. Två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja.

HE

AT

HE R

GR

EY

RE D

CH

RE AZ U

AL RO Y

40

BL

UE BL

K AC BL

94

AZ

57 SI A

ZU

FU

51

UE

36

VY

FÄRGER

NA

ca pris 239 kr

EP

62-045 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

DE

ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

187


BARN

jh050B kids zoodie

JH-053B kids varsity zoodie

RE HI PP SA HA

W

AI

IA

N

BL

UE

AQ

SE SIDA 202

94 FN

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

F JE IRE T R BA ED LC / K

FN 94

E FI NCH RE RE NAV D Y/

36 94

40 36

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE L LL E/ OW

UE BL

VY

NA VY OR D

E RP L

50

NA FR

EN CH

BL

32

PU

NK T HO

SE SIDA 202

188

PI

HE R AT HE

KE

LL Y

GR

EE N

47

T

81

GR

94

FN

JE

FI

AR

RE

TI C

W

RE D

HI T

36

OX F

57

30

AC K

E

40

EY

färger

PE 34

FN 40

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

ca pris 299 kr

36 40

FR

36 AP

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

färger

249 kr JE FI T B RE LA RE CK D /

ca pris

HE JE AT T B H E LA R CK GR / EY

JH053B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

JH050B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl),12-13 (152cl)

JE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

T GO BLA LD CK /

Huvjacka med kontrastfärg på dragkedja och huvans innertyg. Två fickor fram. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvjacka med två fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja.


BARN

64-051 KIDS JOG PANTS Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

64-051 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

ca pris 149 kr AZ

EY

94 HE R AT HE

DE

EP

K

NA

VY

GR

36 BL AC

färger

189


BARN

64-005 KIDS LIGHTWEIGHT JOG PANTS

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

Collegebyxa med resår i midja och öppet benavslut. Tunnare kvalitet med oborstad insida.

190

AZ

EY

94 HE A

TH

ER

VY

GR

36

NA

ER TH

färger

139 kr

EP

EY GR

VY

94

NA EN CH

T JE

SE SIDA 202

FR

AC K

FN

HE A

36 BL

färger

ca pris

64-005 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

DE

ca pris 199 kr

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CK

JH-072B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

BL A

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-072B KIDS CUFFED JOG PANTS


ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

ca pris 279 kr

94 30

41 30

36 34

32 94

PE 94

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

40 30

36 94

32 30

PE 30

47 30

57 30

HO W TP HI IN TE K/

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

FI R W ER HI E TE D/

TH ER

LE GR / H EY EA

RP

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

51 30

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

JE FI T B RE LA RE CK D /

32 41

O W RD HI N TE AV Y/

OX F

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 30

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 40

PU

JH043J 80% Bomull, 20% Polyester 330g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

Y/

Baseballjacka i collegematerial med kontrastlinjer på mudd och krage. Två frontfickor.

AT H W ER HI G TE R E

JH043J KIDS VARSITY JACKET

HE

BARN

FÄRGER

SE SIDA 202

191


BARN

140B KIDS SOFT SHELL JACKET

Skaljacka med vattenpelare på 2000mm och god andningsegenskaper 2000g/m²/24h. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Justerbara ärmslut. Infällbar huva.

Jacka i 3-lagers soft shell material. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

192

AS S

IC

CR

RE D

NA

VY

FN

IC

36

CL AS S

RE

D

CR CL

NA VY CH

EN FR

BL

AC K

färger

FN

AC K

färger 36

649 kr

CH

ca pris

ca pris 599 kr

140B 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 3-4 år (104cl), 5-6 år (116cl), 7-8 år (128cl), 9-11 år (140cl), 12-13 år (152cl)

EN

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FR

510B 100% Nylon Taslon 190g/m² 3-4 år (104cl), 5-6 år (116cl), 7-8 år (128cl), 9-11 år (140cl), 12-13 år (152cl)

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

510B KIDS HYDRAPLUS 2000


BARN

Nyhet!

JK-950 SIROCCO / KIDS Windbreaker med dold huva i krage. Huvan och jackans nederkant har dragsko. Jackan går att vika ihop och försluta i en av fickorna. Finns även i herr- och dammodell. JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

GO LD

D RE

38 GR

EE

UE

BO T

TL E

BL AL RO Y

E RP L PU

AN

N

OR

EE AL

GR

YE A UL TR

51

AL

LL O

W

12

0R

Y

HI TE

BL AC

W

50

PE GE

44

40

N

32

K

30

NA V

36

L

färger

OL

165 kr

AT

ca pris

RE

ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

SE SIDA 202

193


BARN

B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIAL 100 % bomull STORLEKAR One-size

NK

HS

PI

FU C E

HI W

CL

PU

AS

SI

RP L

TE

D

30

RE

81

C

OW LL

52 IA

UN DY BU RG

GR EE LI M E

CR

YE

KE

SK

57

41 N

EE LE TT BO

LL

Y

BL U

E

GR EE

47 Y

FR EN

K2

GR

RO HT IG BR

YT

CH

NA VY

FN

LM

38

YA

L

BH

N

36 BL AC K

färger

N

ca pris 39 kr

B45b junior acrylic knitted hat ART NR B45B MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Kan även användas utan uppvik.

ca pris 55 kr

194

BR 30

BR OF IGH F T W R HI ED TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

LM 30

LI OF ME F GR W E HI EN TE /

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

färger

TE HI W F OF

CH EN

B450b junior SNOWSTAR DUO BEANIE ART NR B450B MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEKAR One-size

30

NA

VY

FN FR

FU

CH

SI AS CL

U YE ORE LL SC OW EN

SI

A

RE

12

C

RO BR

IG

HT

K BL

57

FL

CR

YA

L

BH

D

36 AC

färger

T

ca pris 35 kr


BARN

Nyhet! Nyhet!

ST107 BABY BODY

Baby body LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har långa ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-en-rib och sidsöm.

Baby body LABEL FREE, utan varumärke. Bodyn har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-enrib och sidsöm.

färger

30

36

52 RO SE

BL U

E

YT GH T

RO SE

E BL U GH T LI

AC K BL

TE

69 kr

LI

52

YT

ca pris

AC K

36

30 W HI

färger

ST107 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL

ca pris 79 kr

ART NR MATERIAL VIKT VIT STORLEKAR

TE

ST108 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

W HI

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ST108 BABY BODY ls

195


BARN

BZ10TLC 196


BARN

Nyhet!

Nyhet!

BZ10 BABY BODYSUIT

BZ10-tlc organic BABY BODYSUIT

Kortärmad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning. ART NR BZ10 MATERIAL 100% Bomull (Heather Grey 85%

bomull och 15% polyester)

STORLEKAR 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ca pris 79 kr vit, 89 kr färg EE N

47

ca pris

89 kr vit, 99 kr färg

färger

30

GR

57 CH FU

M

OF

LA

GE

SI A

EE GR

UE BL LT

BA

AC

N

59

K

CO

W

51

CA

36 HI TE

40

BL

KE LL Y

UT IC AL

NA

VY

32 NA

K BL AC

HI W

HE A M THE EL R AN GR GE EY

94

36 TE

30

BZ-10TLC 100% Bomull (Heather Grey 85% bomull och 15% polyester) STORLEKAR 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ART NR MATERIAL

RE D

TU R

AL

60

SE SIDA 202

NA

färger

Kortärmad GOTS-certifierad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning.

SE SIDA 202

197


BARN

Nyhet!

Nyhet!

BZ30 ORGANIC BABY LONG SLEEVE BODYSUIT

BZ25 BABY ALL-IN-ONE

Långärmad GOTS-certifierad baby body i mjuk och stretchig interlockstickad bomull. Detaljer i halslinning och tryckknappslåsning i benen för enkel på- och avtagning.

Onepiece för baby. Full zip fram och borstad insida och flatsömmar för comfort. Kängurufickor fram och extra långa muddar i ärmar och ben för att kunna vikas ner varefter barnet växer.

ART NR BZ30 MATERIAL 100% bomull STORLEKAR 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ca pris 115 kr 57 IA

färger

32

CH S

199 kr

FU

SE SIDA 202

198

GU M

PIN

K

52 BL E

94

BU B

AL IC UT NA

SE SIDA 202

40

W AS M HE EL D AN GR GE EY

EA OA TM

K BL AC

HI TE W

NA

ca pris

RE D

60

VY

36

BZ25 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader

NA

30

L

32 VY

färger

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


BARN

BZ25 baby all-in-one 199


BARN

bz32 baby hoodie Barnhood med hel dragkedja. Borstad insida. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ32 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

ca pris 179 kr

PI

NK

52 HE AS W

AS

HE

D

D

BL

AC

K

36

W

HE AS W

94

W AS M HE EL D AN GR GE EY

NA

VY

32 D

färger

SE SIDA 202

bz33 baby SWEATPANT Sweatpant för barn med mjuk, borstad insida. BZ33 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år 129 kr

färger

32 W

AS

HE

D

NA

VY

ca pris

SE SIDA 202

200

94

W AS M HE EL D AN GR GE EY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


BARN

Nyhet!

ST105 BABY t-shirt Baby T-shirt LABEL FREE, utan varumärke. T-shirten har korta ärmar och en amerikansk halsöppning. En-till-en-rib och sidsöm. ART NR MATERIAL vikt STORLEKAR

ST105 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

ca pris 55 kr 36

52 SE RO

LI

GH T

CK

BL

UE

42 BL A

HI

TE

30 W

färger

201


STORLEKSTABELL FÖR SKJORTOR HERRAR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kragstorlek

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Bröstmått

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kragstorlek

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

SYMBOLFÖRKLARING Nyhet! SE SIDA 202

Produkten är ny för 2015!

Barn

Finns även i barnstorlekar.

sida 155

Produkten lagerförs på vårt Europa lager. Leveranstid ca 5-7 arbetsdagar.

PRISER Samtliga priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser och gäller tills vidare. Fruit förbehåller sig rätten att göra prisförändringar utan visering hänförliga av valutaförändringar. Med reservation för slutförsäljning. Kostnader för eventuell bearbetning. Moms och frakt tillkommer. Lokala prisvariationer kan förekomma. Notera att nyansskillnader mellan verkligt och på bild återgivet plagg kan förekomma. Med reservation för eventuella tryckfel. Priserna gäller vid köp av minst 25 styck.

202


203


HAPPIEND


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.