Page 1


En grå sensommerdag i september 2003 blev den første idé grundlagt til det, der senere skulle blive til HH SIMONSEN®. Grundlæggerne af HH SIMONSEN®, der alle er uddannet frisører, fik en idé om selv at designe et glattejern, som indeholdt de features og kvaliteter, en professionel frisør havde behov for i deres dagligdag i frisørsalonen. På samme tid opstod der et voksende behov for, at der via frisørsalonerne kunne købes et kvalitetsglattejern - magen til det frisørerne brugte…. HH SIMONSEN® var nu født! Igennem alle årene har design, kvalitet og funktionalitet altid været i fokus, når der skulle udvikles nye produkter. Men vi vil stadig mere.... Vi vil nemlig sælge produkterne til en usædvanlig lav pris i forhold til markedet. For at kunne opnå dette har HH SIMONSEN® ligefra begyndelsen opbygget en intern organisation i Korea samt Kina, som i dag har 4 ansatte. Dette betyder, at vi i dag har vores egne produktions- og indkøbsstrukturer, der er enkle og vi igennem vores produktions- og salgsled sparer mange omkostninger. HH SIMONSEN®’ produktsortiment består anno 2012 af en eksklusiv serie af elartikler samt lækre stylingprodukter. Alt sammen designet af frisører og til frisører! Det amerikanske ‘super brand’ JOICO®, som eneforhandles af HH SIMONSEN® i Danmark, er igennem de sidste to år gået massivt frem på det danske marked. Kombinationen af unikke og patenterede produkter samt gode kampagner betyder, at vi i dag

er en stærk partner - både til salonen og til slutbrugeren. JOICO® består af hårplejeprodukter, styling og settings­produkter, hårfarve samt permanentprodukter - alt indeholdende det patenterede Quadramin Complex, som genopbygger håret. JOICO® K-PAK® Reconstructor hårkuren er netop for 11. år i træk blevet kåret som verdens bedste hårkur.... Det siger lidt om kvaliten på JOICO® produkterne. HH SIMONSEN® bygger deres gensidige tillid til frisørforretningerne gennem rådgiv­ ning, vejledning, god service og evnen til at tilbyde innovative og spændende produkter, der følger med tidens trend. HH SIMONSEN®’ mål er, at styrke vore egne, såvel som vore samarbejdspartners forretninger. HH SIMONSEN®’ kan i 2012 købes i 19 lande, og vi er i fortsat udvikling på nye lande. Vi tror på, at et ord er et ord og går gerne langt for at nå til den rigtige løsning. HH SIMONSEN® er varemærke-registreret i EU, Norge samt Kina. Vi hjælper dig med at gøre en god forretning! Med venlig hilsen
HH SIMONSEN®.

HH SIMONSEN A/S Kontor, administration, lager og logistik Søndervang 19, DK-6780 Skærbæk Tlf. +45 7375 1000 Fax +45 7375 1011 hhsimonsen.dk info@hhsimonsen.dk

© 2012 by HH SIMONSEN® Denmark HH SIMONSEN® kataloget er trykt på total klorfrit papir (TCF) med vegetabilske trykfarver. Alle priser i dkr. exkl. moms og levering. Der tages forbehold for trykfejl, produkt- og prisændringer. HH SIMONSEN® is a registrated trademark i EU, Norway and China. Some Photos by JOICO® www.joicoeurope.com and Cybtekk, Sweden.

Følg os på HHSIMONSEN.DK

elartikler

ESSENS OF

g n i l sty

1


2

pstarty yling

5 year

WARRANTY

Udvid din garanti fra 2-5 år. Få yderligere information på HHSIMONSEN.DK

Trends af højeste kvalitet Design, fashion, trend og det personlige look er under konstant bevægelse. Intet står stille i mere end et par måneder inden en ny ’sub kultur’ starter noget nyt.


Disse samarbejdspartnere sikrer ligeledes, at både funktionalitet og design er i højsædet på alle vores produkter. Alle el-artiklerne produceres og testes efter vores høje kvalitets­krav, hvilket resulterer i gode og solide produkter - for din sikkerhedsskyld!

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark

elartikler

HH SIMONSEN® tilbyder i 2012 et bredt sortiment af elartikler. De er udviklet i tæt samarbejde med førende frisører og stylister fra det meste af Europa, som ved, hvad der rører sig. Denne ’feeling’ med trenden sikrer, at vi hos HH SIMONSEN® konstant er i gang med at udvikle og justere

på vores stylings­redskaber, så de hele tiden kan leve op til den nyeste trend.

Photo: Joico

Trenden skal konstant kunne understøttes af de produkter og stylingsredskaber, der er tilgængelige, men imens kan selv tidens trend udfordre stylingsredskaberne.

3


Photo: Joico

Urban expressive

e l y t s free attitude

4

Try it,

it

5 year

Elite Styler Professionelt stylingjern Med en temperatur på 230° C er HH SIMONSEN®´ Elite Styler et af de aller varmeste stylingjern, der findes på markedet. Den hurtige opvarmning til brugbar glattetemperatur sker på mindre end fem sekunder. Glatjernet indeholder markedets mest avancerede dobbelte keramiske varmeelementer, som sikrer ensartet varme igennem hele glatteprocessen. Det eksklusive ‘Triple Protection’ med ionic teknologi og ‘far infared’ teknologi forsegler hårets naturlige fugt, samt andre æteriske olier, hvilket sikrer maksimal glatteeffekt og beskyttelse af håret. Glatjernets unikke ‘memory’ funktion betyder, at glatjernet kan indstilles til at kunne huske din foretrukne arbejdstemperatur.

WARRANTY

HH SIMONSEN

ELITE

HH SIMONSEN®’ specielt udviklede ‘floating plates’ skaber perfekt plade-til-hår kontakt – uanset vinklen som glatjernet benyttes i. Pladernes specielle ’ceramic coating’ giver en unik følelse, som bl.a. betyder, at glatjernet glider silkeblødt igennem håret under brug, og at håret er glat allerede efter et ’strøg’. En tre meter rund ’soft rubber’ ledning sikrer, at glatjernet kan nå stikkontakten, selvom det ikke lige er foran spejlet. HH SIMONSEN® Elite Styler leveres inkl. en flot salgsboks.


elartikler

n g i s e D Technology

Opdateret 2012 model

Photo: Joico

Art

5

elregning! din

er rbejd hver da ra g iø

cere redu at på

5

Vores i ng en

year

EcoLite – induktionsteknologi EcoLite er opbygget til at modsvare de krav en moderne frisør stiller til deres profesionelle glattejern. Med en digital og justerbar temperatur fra 120210°c samt HIGH er det altid let at matche varmen fra glattejernet til hårtypen, og med en ekstrem hurtig opvarmning til brugbar glattetemperatur på mindre end 10 sekunder, gør det EcoLite let og enkel at anvende. 
 Ecolite har det unikke ‘sleep mode’ sikkerheds­system indbygget, hvilket i praksis betyder, at glattejernet automatisk slukker efter 60 minutter. EcoLite indeholder et af markedets mest avancerede dobbelte keramiske varmeelementer, som sikrer ens­ artet varme igennem hele glatteprocessen uanset hårets længde. HH SIMONSEN®’ eksklusive ‘Triple Protection’ med

WARRANTY

Fås i følgende farver: HH SIMONSEN

ELITE

’ionic’- og ‘far infared’ teknologi forsegler hårets naturlige fugt, samt andre æteriske olier, hvilket sikrer maksimal glatteeffekt og beskyttelse af håret. HH SIMONSEN®’ specielt udviklede ‘floating plates’ skaber perfekt plade- til-hår kontakt - uanset vinklen som glatjernet benyttes i. Pladernes specielle ’ceramic coating’ giver en unik ’soft feeling’, som bl.a. betyder, at glatjernet glider silkeblødt igennem håret under brug. 3 meter rund ’soft rubber’ ledning sikrer, at glatjernet kan nå stikkontakten, selvom det ikke lige er foran spejlet. EcoLite leveres inkl. en flot salgsboks.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


Photo: Joico

6

5 year

HH SIMONSEN

ELITE

Pro Styler de luxe

WARRANTY

Generation II – induktionsteknologi Professionelt krøl/glatjern Hurtig opvarmning til max temperatur (200°C) på mindre end 25 sek. Glatjernet har et af markedets mest avancerede keramiske varmeelementer, der bl.a. har ’infra-red teknologi’, hvilket i praksis betyder, at håret varmes indefra og ud. Pladerne er blandt markedets bedste og mest effektive, og sikrer derved en hurtig og smidig arbejdsproces under glatningen. Zirconia keramik, som er indbygget i pladerne har en fantastisk negativ ionic effekt og varmemodstandskraft. Den genererer fire gange flere negative ioner end den typiske tourmalinkilde og gør dermed glatteprocessen 40-50 % hurtigere end ved traditionelle glattejern. Pro Styler de luxe Generation II indeholder ’sleepe

function’, hvilket betyder, at glatjernet automatisk ”slukker”, når det ikke har været i brug i 45 minutter. Denne sikkerhedsanordning sikrer, at glatjernet ved en fejl, ikke står tændt en hel arbejdsdag. Glattejernet har har ligeledes en ’beep function’, som indikerer, når glatjernet tændes, samt når maksimum temperaturen er opnået. Derudover udsendes der et ’beep’, når glatjernet går i ’sleep function’. Pro Styler de luxe Generation II har indbygget ’dual voltage’, hvilket betyder, at den kan arbejde med volt fra 110 – 240. I praksis betyder det, at det kan bruges i eks. USA, Japan og Europa. Glattejernet leveres inkl. en flot salgsboks og med en sort travel-bag. 


elartikler 7

HH SIMONSEN

Pocket Straightener

CLASSIC PRO

Lille og smart glatjern, som er perfekt til håndtasken

Med Pocket Straightener kan du altid komme til at glatte håret.

Pocket Straightener er et lille glatjern til den meget kræsne forbruger, som sætter funktionalitet i højsædet. Pocket Straightener er væsentligt mindre end andre små glatjern, og derfor er Pocket Straightener perfekt til bl.a. håndtasken, sportstasken samt på rejsen.

Pocket Straightener er designet med vippeplader samt med ’pivot funktion’, hvilket betyder, at der ikke er gået på kompromis med funktionaliteten - dermed fungerer Pocket Straightener som et godt supplement til dit daglige glatjern.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


8

5 year

WARRANTY

HH SIMONSEN

ELITE

ROD STYLINGJERN HH SIMONSEN® har designet disse uimodstålige Rod stylingjern med en række førende top stylister med speciale i langthårsopsætning. Designet på disse fem Rod er unikt og tilfører kreativiteten et løft og gør det sjovt at designe forskellige krøl - og teksturtyper. Alle fem ROD giver håret et ultra moderne og meget spændende look - med et strejf af enten look fra Hollywood eller Bondai Beach. Med ROD kan du udføre alt lige fra ”spiralkrøller”’, ”madonnakrøller”, ”softkrøller”, et super lækkert ”beach look’ eller blot en flot tekstur i håret. Alt sammen hurtigt og enkelt - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom der måtte være

geint spired to the ROD sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Alle fem ROD er på kort tid blevet et ’must-have’ hos enhver frisør, der tilbyder langthårsopsætning i salonen, eller til forbrugere, som blot ønsker at skille sig ud fra mængden under en glad aften i byen! Med det nydesignede ergonomiske og lækre håndtag, sikrers et godt og sikkert greb.

tip: t d o G Ønskes en blød og lækker tekstur kan det anbefales at påføre håret JOICO® DESIGN Texture Spray.


elartikler

ROD VS1

ROD VS2

9

ROD Vs3

»Spiralkrøller« Fine krøller ved bunden og mindre krøller i spidserne. Med ROD I kan du lave hurtige og meget elegante »spiralkrøller«.

ROD VS4

ROD Vs5

»Madonnakrøller« Små krøller i bunden og store krøller i spidserne. Med den store radius af ROD II kan du lave frække »madonna­krøller«.

»Softkrøller« Store krøller ved bunden og mindre krøller i spidserne. Med ROD III kan du lave hurtige og meget elegante krøller.

World news

Følg os på HHSIMONSEN.DK


10

elregning! din

er rbejd hver da ra g iø

cere redu at på

Vores i ng en

HH SIMONSEN

ELITE

Volume Iron Den internationale trend foreskriver masser af volume og fylde i håret. Med Volume Iron fra HH SIMONSEN® opnår du let fylde i håret, uden at skulle bruge oceaner af tid på at toupere håret. HH SIMONSEN®’ Volume Iron har fjedreophængte plader, som sikrer, at det tryk som håret udsættes for, minimeres, og derfor nedsættes risikoen for skader på håret – ingen andre har en sådan feature! Hvorfor……’we care for your hair’.

Temperaturen er indstillet til 180 grader, som opnås i løbet af 25 sekunder.

The FASHION

! t i e d i v o r p e w demand volume


elartikler 11

38 mm 33 mm 25 mm 19 mm

5 year

KRØLLEJERN HH SIMONSEN® har med sit opdaterede design, sikret at det klassiske professionelle krøljern lever op til de krav en moderne forbruger har til deres styling­redskaber. Krøllejernet indeholder tre temperaturindstillinger (160, 180 samt 200 °C), der betyder, at den rette temperatur altid kan findes til netop denne hårkvalitet. Med det ergonomiske håndtag, sikrers et godt og sikkert greb.

HH SIMONSEN

WARRANTY

ELITE

Fronten på krøllejernet er designet så varmen ledes væk og derved kan man holde med fingrene på fronten under brug. Fås i følgende størrelser: 19 mm., 25 mm., 33 mm. og 38 mm.

Keramisk ’teflon coating’ sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom der måtte være sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


Photo: Joico

12

Envy føn HH SIMONSEN®’ mest innovative føn nogensinde…! Fønnen er på 1600 watt og designet i letvægtsmaterialer, der bringer vægten ned på kun 375 gram. HH SIMONSEN®’ seneste designerføn er blevet udviklet på baggrund af de mangeårige erfaringer, som er blevet indsamlet hos topstylister og forbrugere fra hele Europa. Envy føntørren er med dens kraftfulde og effektive DC motor både hurtig og stærk. Føntørreren er udført i avancerede plastmaterialer, der giver et let, men stærkt ’hus’. I designet er der lagt stor vægt på ergonomien i føntørrerens vægtfordeling,

, e t i l so

that it won’t

let you down

hvilket betyder, at man som frisør og slutforbruger kan sænke sine skuldre og få albuerne længere ind til kroppen og dermed minimere løfteskader. Motoren er specielt udviklet til denne Envy føn, for at reducere vægten, men også uden at det er gået ud over funktionaliteten. Envy fønnen er designet med markedets mest avan­ cerede ioniske materiale, (HWANGTO), der betyder, at tørretiden reduceres væsentligt, samt at hårets naturlige fugtbalance ikke ændres under føntørringen. Teknologien i ENVY fønnen HWANGTO keramik er en speciel ’jordtype’, der består af gule partikler (forefindes kun særlige steder i Syd­ korea). Denne jord er modnet igennem cirka 4.000 år


elartikler 13

Vores i ng en

under de store ’Red Pine’ skove, som ligger dybt inde i Sydkorea, langt væk fra al vestlig forurening. Jorden består af mere end 50 forskellige enzymer deriblandt antioxidanter, kaliumchlorid og calcium, som alle har hver deres unikke effekt imod udtørring af håret. Det er denne jord, vi bruger til at fremstille HWANGTO keramik af. HWANGTO er også blevet kaldt ’Live Soil’ i Korea igennem flere generationer, idet jorden har været brugt til at sterilisere sår, lindre hudsygdomme mm. HWANGTO afgiver ved varmepåvirkning en ekstra kraftig ionisk effekt og ’far-infra red’ stråler (varme indefra og udefter). Derudover har keramikken en antibakteriel effekt, som sikrer at forureningspartikler fra luften bliver elimineret.

elregning! din

Brug evt. HH SIMONSEN® Softstyler II for at separere og aktivere hårets naturlige krøl eller tilføre ekstra volume.

cere redu at på

er rbejd hver da ra g iø

Ekstraip: godt t

HH SIMONSEN

ELITE

HWANGTO’ keramiske overflade er ’opbygget’ fra naturens side med en speciel sekskantet profil (alá en bi-kube), hvilket giver den største ioniske effekt. Desuden er keramikken placeret inde i fønnens indre, så alt det luft, der passerér igennem fønnen vil derfor være forbundet med keramikken. Dette er en hidtil uset teknologi, men som HH SIMONSEN®’ Envy føn er opbygget omkring, og som giver fønnen sit unikke ’drive’.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


Opdateret 2012 model

14

Boss Føn HH SIMONSEN®’ kraftigste føn er blevet specielt udviklet på baggrund af de mangeårige erfaringer, som er blevet indsamlet hos profesionelle frisører i hele Europa. Boss føntørreren er med dens kraftfulde og effektive 2000 watts’ AC motor, både hurtig og stærk. Føntørreren er udført i de bedste materialer, og der er i designet lagt stor vægt på ergonomien i føntørrerens vægtfordeling. Motoren er specielt udviklet for, at give længst holdbarhed for den professionelle frisør. Boss fønnen er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknologi. Dette betyder, at Boss fønen leverer

Vores i ng en

Frisørføntørrer med 2000 watts power

elregning! din

er rbejd hver da ra g iø

cere redu at på

HH SIMONSEN

ELITE

en høj andel af ioniske luftmolekyler, som dermed er med til at skabe et blankt hår. Føntørreren leveres inkl. føn næb.

Nyhed:

Boss fønnen fås ligeledes i en ‘Special Edition’ udgave, udført i blank Chrome, der giver fønnen et eksklusivt udtryk.


elartikler

Photo: Joico

15

HH SIMONSEN

Universal Softstyler Denne HH SIMONSEN® Generation II Universale Softstyler passer på næsten enhver føntørrer. HH SIMONSEN® har med denne universiale softstyler udviklet et arbejdsredskab, som understøtter de krav en professionel frisør har til deres produkt. Softstylerens unikke indvendige design betyder, at luften let kan passeré ud i piggene, og dermed sikre en effektiv tørring af håret fra bund til spids.

ELITE

Softstyleren er designet så dele af luftstrømmen kan omdirigeres, så den fordeles mere effektivt ud i de lange og kraftige pigge. Dette gør det væsentligt lettere at style et langt og kraftigt hår. Den specielle gummimembran hindrer softstyleren i at glide af føntørreren - næsten uanset model og variant.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


Photo: Joico

Opdaterede 2012 modeller

16

ER 1611 HH SIMONSEN

PANASONIC KLIPPEMASKINER ER-1611 – ER PA10-S Professionelle klippemaskiner, som afhængig af model, kan anvendes med eller uden strømforsyning. Klippemaskinen er særdeles velegnet til klipning igen­­­ nem et hår på grund af den kraftige motor.

ELITE

Inkluderet tilbehør: Strømforsyning og bordlader Tre afstandsmålere (3 mm. – 15 mm.) *model PA10 har afstandsmålere (3 mm. - 6 mm.) Olie og rensningspensel

Model 1611 samt PA10 har specielle coatede klippe­ skær, der giver et ekstremt præcist afklip. Model 1611 har drejbar længdeindstilling i 5 trin (0,8 mm. – 2 mm.)

*Bør olieres hver dag med olie fra Excellent Edges for at opnå den bedste effekt.


elartikler 17

Styling

attitude with

tip: t d o G

Benyt K-PAK® olie for at opnå varmebeskyttelse og tilføre håret blankhed. Følg os på HHSIMONSEN.DK


Live your life

Tim Payne startede for 24 år siden Excellent Edges™ i Australien.

edge

on the

Excellent Edges™ premium saksene er produceret efter nok de skrappeste krav - til alt lige fra Hitatchi stålet, forarbejdningen og udarbejdelse af saksens design samt de værktøjer, som bruges til at fremstille saksen med – intet overlades til tilfældighederne! Med denne ultimative indgangsvinkel til kvalitet og design har

1st Edges Fish Kit

Yamato


Alle Excellent Edges™ premium saksene håndlaves i Australien, hvilket betyder, at kvaliteten altid er i top på disse saksemodeller. Excellent Edges™ premium saksemodellerne leveres med 10 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.

OYS LL A

ED GE S TM

H I TACH I

AT ION APPRO OR V P R

ED

CO

Excellent Edges™ har i denne premium serie manifisteret sig som, måske, den eneste sakseproducent i verden, der formår, at få designet af saksen til at hjælpe frisøren i deres daglige arbejde.

T

N LE EL USE D BY EXC

Bliv fan på Excellent Edges Scandinavia

SAKSE

alle Excellent Edges™ premium modellerne vist deres værd igen og igen over de seneste to årtier - og derfor er disse sakse­ modeller stadigvæk blandt de mest populære modeller i deres sortiment.


20

excellent edgestm

fish kit

Med et ønske om at skabe de ultimative sakse, begyndte Tim Payne for mindre end 10 år siden, at eksperimentere i nye stålkvaliteter, der kunne holde til at klippe i tørt hår uden at blive sløve. Sammen med Hitatchi udviklede han stålet ATS314, som i dag danner grundlag for alle Excellent Edges Fish Kit saksemodeller. Stålets hårdhed betyder, at disse sakse kan slibes og formes til en hidtil uset ekstrem facon. Excellent Edges Fish Kit serien har igennem de sidste 6 år rykket grænserne for frisørerne, idet det nu er muligt, både, at ’slice’ og udtynde et hår på en hidtil umulig måde. Der findes sakse, der kan udtynde håret uden at lave klippelinjer i håret - alt sammen grundet det unikke design på saksens klinger.

Excellent Edges Fish Kit serien er skabt til at blive brugt i tørt hår. Det betyder, at disse sakse ofte benyttes af topfrisører over hele verden, idet de nu har mulighed for at personliggøre deres kunders frisurer endnu lettere.

Fish Kit

For at få den bedste udnyttelse af disse Excellent Edges Fish Kit sakse, kan et kursus i brugen af disse sakse være en fordel. Alle Excellent Edges Fish Kit saksene håndlaves i Australien, hvilket betyder, at kvaliteten altid er i top på disse saksemodeller. Excellent Edges Fish Kit saksemodeller leveres med 10 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.

Håmndelda1v0edåers saksleibeservice s


SAKSE 21

Fish Kit

barracuda Fish Kit - premium / struktursaks Klinger af ståltype: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” med 30 tænder Barracuda saksen er designet for at opnå det ultimative værktøj til den kreative frisør, der værdsætter frihed og kvalitet højt. Saksen er designet med buede tulipanformede tænder, og med tre ekstra tænder ovenpå hver enkelt tand. Disse tænders vinkel og placering betyder, at denne saks kan skabe bevægelser og struktur i håret, som aldrig er set lignende. Dette unikke design på tænderne betyder, at saksen kan lave alle typer af klipninger i håret uden at rive eller sætte mærker, hvilket er helt unikt. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Saksen kan udføre udtyndinger i håret uden at dette visuelt kan ses, idet tændernes design gør, at saksen klipper ’usynligt’.

35

Følg os på HHSIMONSEN.DK


T r y and you it, will it

22

Fish Kit

crocodile Fish Kit - Premium / struktursaks Klinger af ståltype: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: One size Model Crocodile er en forholdsvis nydesignet saks, der har flyttet grænser for, hvad en saks kan præstere. Crocodile er designet til at ’slice cutte’, ’choppe’, lave ”saks over kam” eller klippe flotte lige linier i den ydre designlinie. Saksen har nogle meget unikke tænder, som betyder, at saksen kan fungere uanset vinklen, som man klipper med på håret. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for, at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Kort sagt, en saks til frisøren, der arbejder kreativt og frit i sine klippeteknikker. Crocodile er en saks, du som frisør straks får kærlighed til, og som bliver en af dine foretrukne sakse.


SAKSE 23

Fish Kit

angle Fish Kit - Premium saks / udtyndersaks Klinger af ståltype: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 6” med 35 tænder. Fish Kit™ nyeste design er vores Angle saks, som er designet efter den allernyeste teknoloi. De nyudviklede udtyndings ’’slotte’’, som er ekstra lange og slanke i forhold til traditionelle udtyndersakse, gør klippet ekstra blødt og ’soft’. Saksen er designet til at klippe lige linier med, men, hvor der ønskes en let og blød udtynding på de yderste spidser. Saksens design betyder, at denne saks ikke laver klippemærker i håret, hvilket gør den til en ’one-off’, som ikke er set magen til. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt, at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Stålets kvalitet (ATS 314) betyder, at denne saks er sublim til klipning i tørt hår.

35

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK


T r y and you it, will it

24

sting ray Fish Kit - Premium Klinger af ståltype: ATS 314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 6” Sting Ray er en komplet nyudviklet saks i Fish Kit™ serien, som er med til at flytte grænser for saksepræstationer. Sting Ray er designet til at kunne klippe rette- og lige linjer i håret – uden serration! Derudover fungerer saksen perfekt som ’point-cutting’ saks, specielt, når der arbejdes med lave grader. Saksens æg er specielt designet, idet det er lykkedes Tim Payne, at dreje saksens æg langs klingen (ægget vrides). Denne ’feature’ betyder, at saksens klinge altid har den samme vinkel over for hinanden, og gør at saksen er formidabel til præcisionsklip. Sting Ray er udført i ATS314 stål og findes i 6”.

47

Denne ståltype har igennem generationer været brugt til ægte japanske kokkeknive, men ingen sakseproducent har tidligere formået at udnytte stålet til en saks med dette format. Saksens specielle design gør den i stand til at klippe buede linjer eller rettere sagt - den kan klippe om hjørner. Sting Ray er den eneste saks i verden, som kan dette. Saksen er et ”must have” for frisører, som har mange herrekunder, og dermed point-cutter samt klipper meget ”saks over kam”.


SAKSE

p r a k s a r t Ull tørt hår ti

marlin Fish Kit - Premium Klinger af ståltype: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5”-6” Den ultimative saks til ‘slicing’ og ‘chipping’. Saksen er designet til at klippe i tørt hår, og giver frisøren et helt nyt værktøj til at præstere endnu flottere looks i kundens hår. Saksens specielle hologram design (indvendigt på bladene) gør, at den arbejder bedst vertikalt i et hår. Saksens æg er slebet med en vinkel på kun 32°, hvilket bevirker, at du kan ‘slice’ og ‘chippe’ mere let og blødt i håret, end du nogensinde har kunnet før. Dette er den ultimative saks til dem, som ofte arbejder i tørt hår eller ofte laver frihåndsklipning. Marlin fås i ’Fatboy’ version og ’Slim’ version.

32

Følg os på HHSIMONSEN.DK

25


T r y it , and you will it

26

Fish Kit

marlin big mouth Klinger af ståltype: Hitachi ATS 314
 Håndtag af ståltype: 304
 10 års slibeservice på saksen
 Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” HH SIMONSEN® har i samarbejde med Excellent Edges™ udviklet en ny saks, der er specielt designet til vores skandinaviske hår. Marlin Big Mouth er udført af ATS314 stålet, hvilket gør den særdeles perfekt til at klippe med i tørt hår. 
Saksens design afspejler, at dette kun er for frisører, der er specialister i at klippe i tørt hår. Saksen er med dets skær på kun 28 grader verdens skarpeste saks og dermed det perfekte redskab til ‘slicing’ og ‘separation’ af hår.

Marlin Big Mouth er ligeledes designet som en kort saks og med et kort håndtag, der betyder, at saksen kan, ved de rette håndbevægelser, indbygge fyld og bevægelse i håret. Dette kan ingen andre sakse i verden!

 Det kan ikke anbefales at denne saks benyttes uden at man er absolut specialist i at klippe i tørt hår, samt har erfaring fra andre Fish Kit™ saksemodeller.

28

e t l æ b t i d y n r o F g konsulenten - spør


SAKSE 27

Fish Kit

shark

this is

wild!

Fish Kit - Premium Klinger af ståltype: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: One size Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Model Shark er til frisøren, som klipper meget i tørt hår og som arbejder meget i frihånd. Saksens design gør det muligt at kreere helt nye effekter i kort samt langt hår. Ægget er slebet til kun 33°, hvilket gør den ultra skarp. Åbnes saksens blad meget, kan du slice ud igennem håret. Ønsker du derimod at lave kanaludtynding bruges saksens spids med tænderne. Saksen er designet som det ultimative stykke værktøj, hvor du som frisør får lov at udføre dine vildeste klipninger uden at saksen giver op. Shark er den ultimative saks til extension, idet den formår at lave en kraftig indgang i håret, men med et blødt exit.

Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt, at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Saksen er designet som det ultimative stykke værktøj, hvor du som frisør, får lov at udføre dine vildeste klipninger og uden at saksen giver op.

33

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK


28

fish kittm cubic series tm Vil du mindske din risiko for dårlige skuldre og ømme arme? Klinger og håndtag af stål type: Hitachi ATS314 10 års slibeservice på saksen. Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6” Fish Kit™ cubic er en komplet nydesignet sakseserie, hvor der er lagt stor vægt på frisørens ergonomi og komfort i saksene. Tommelfingergrebet er monteret med en nydesignet dobbelt drejeledsfunktion, så håndtaget altid tilpasser sig dine fingre. Dette system nedsætter risikoen for seneskedehindebetændelse. Konstruktionen af det dobbelte drejeledssystem er designet, så der ikke opstår løse ‘led’ ved skuerne. Dette opnås bl.a. ved den unikke opbygning samt at der benyttes bronze skruer og teflon ringe. Saksens klinger er designet ud fra de skrappeste krav til hologram design, hvilket giver en unik og blød klippefølelse.

Saksens stål ATS314 er det ypperste, der kan benyttes til sakseproduktion i ‘normale’ sakse. Stålet betyder, at disse Fish Kit™ Cubic har nogle uovertrufne klippefunktioner og en holdbarhed som kun de færreste sakse kan præstere. Saksen har ligeledes gennemgået skrappe krav til dets’ set curve design’, hvilket betyder, at saksens to klippeblade matcher 100% sammen. For frisøren betyder dette, at saksen er uhyre præcis i sit klippesnit. Saksene har en justerbar centerskrue. Disse Fish Kit™ Cubic sakse anbefales af ergoterapeuter som et redskab, der både kan nedsætte og mindske risikoen og belastningsskader i bevægaparatet.


SAKSE

A

29

B

Fish Kit

C

A Barracuda Cubic B Marlin Cubic C Wahoo Cubic

Følg os på HHSIMONSEN.DK


30

damascus sword 10 laminated

Damascus type Klinger af ståltype: Hitachi CS1 – Damaskus designet klinge 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6” Kun meget få sakse i verden er, som denne Sword saks, sammensat af 10 lag Damaskusstål. Stålets sammensætning betyder, at saksen er designet med en hård yderkerne, samt en blødere midterkerne. Dette gør Sword saksen både stærk og fleksibel på én gang. Damaskus stålet og dets sammensætning kan spores 1500 år tilbage i Japan, hvilket gør denne type ståls sammensætning til noget, af det mest ultimative man kan opbygge en frisørsaks i. ’Set-curve’ designet indeni saksen består af buer i tre 42

retninger, som gør at saksen føles - og klipper ultra præcist - uanset hårtype. Saksen er designet til den frisør, som stiller store krav til sit værktøj.


Traditionen for at lave Damaskus lamineret (folded stål) sværd stammer sandsynligvis fra Mellemøsten. De japanske Samurai soldater som smedede deres sværd, har lært Damascus teknikken for omtrent 1500 år siden. Igennem generationer er Damascus kunsten blevet forædlet og udbygget. Sakseproduktionen, som vi i dag bruger hos Excellent Edges er nøjagtig magen til den de Japanske Samuraier benyttede – intet er forandret igennem 1500 år.

Hitachi har udviklet et Damaskus stål, som er designet specielt til at kunne modstå de kræfter en frisør påfører sin saks, når der klippes. Det er denne Damascus stål, der bruges på ”Sword” sakse. Disse ”Sword” sakse er resultatet af toppen af “knowhow” indenfor saksefremstilling og repræsenterer det bedste, der kan fremstilles. Den specielle japanske teknik samler op imod 18 tynde lag af stål omkring en hård kerne af kulstof. Dette giver en hård og holdbar kerne i saksen, der gør, at saksen kan hærdes ekstremt hårdt.

sword 18 laminated

Damascus type Klinger af ståltype: Hitachi CS1 – Damaskus designet klinge 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6” Kun meget få sakse i verden er, som denne Sword saks, sammensat af 18 lag Damaskus stål. Stålets sammensætning betyder, at saksen er designet med en hård yderkerne, samt en blødere midterkerne. Dette gør Sword saksen både stærk og fleksibel på én gang. Damascus stålet og dets sammensætning kan spores 1500 år tilbage i Japan, hvilket gør denne type ståls sammensætning til noget, af det mest ultimative man kan opbygge en frisørsaks i. ’Set-curve’ designet indeni saksen består af buer i tre retninger, som gør at saksen føles - og klipper ultra præcist - uanset hårtype.

Saksen er designet til den frisør, som stiller store krav til sit værktøj. Sword fås i ”Fatboy” version og ”Slim” version.

35

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK

SAKSE

Samurai klinger

31


32

tim payne signature Saksen til de seriøse!

Som sakseproducent er jeg meget beæret over de ting, jeg har oplevet i løbet af min karriere, idet jeg bl.a. har haft muligheden for at arbejde med nogle af vore tids største sakseproducenter fra Japan. Traditionen for at lave Damaskus lamineret (foldet stål) sværd stammer sandsynligvis fra Mellemøsten. De japanske Samurai soldater, som smedede deres sværd, har lært Damascus teknikken for omtrent 1500 år siden. Igennem generationer er Damascus kunsten blevet forædlet og udbygget. Sakseproduktionen, som vi i dag bruger hos Excellent Edges er nøjagtig magen til den de Japanske Samuraier benyttede - intet er forandret igennem 1500 år. Tim Paynes mangeårige uddannelse hos Mr. Nakumuara i Japan samt efterfølgende introduktioner til Hitachi stål, er grundlaget for den succes som Excellet Edges har rundt omkring i verden i dag. Hitachi har udviklet et Damaskus stål, som er designet specielt til at kunne modstå de kræfter en frisørsaks påfører sin saks, når der klippes. Det er Damascus stål, der bruges på disse ”Signature” sakse. Disse ”Signature” sakse er resultatet af toppen af ”knowhow” indenfor saksefremstilling og repræsenterer det bedste, der kan fremstilles. ”Signature” saksenes design er udført, så frisøren opnår større bevægelsesfrihed, samt et optimalt ergonomisk greb på saksen. ”Signature” serien er et bevis på Tim’s viden, ekspertise og kvalitetsans og giver frisøren det ultimative, der findes. Serien produceres i 99 eksemplarer pr. saksemodel, og vil dermed blive sakse, som i fremtiden vil have en stor attraktionsværdi – alle sakse er nummereret, og leveres inkl. et nummercertifikat. Tim Payne Signature leveres med 10 års ubegrænset gratis slibeservice, samt gratis undervisning i brugen af saksene.

”Signature Serie” består af 4 sakse TP Sting Ray Med sin usædvanlige form, som består af en kombination af et tyndt og kraftigt sakseblad, er dette unikke design skabt til at klippe rette - og lige linjer, samt ’point-cutting’. Det ‘vredet æg’ og saksens design gør, at vinklen imellem de 2 blade altid er den samme – uanset, hvor åben eller lukket saksen er. Designet betyder, at saksen altid bibeholder det ene pres i klippet, hvilket sikrer et præcist og lige afklip af håret. TP Marlin For ’chip’ og ’slicing’. Denne saks har et ‘bambus blad’, som gør, at Marlin opnår en evne til at arbejde vertikalt i håret. Saksens skarphed kombineret med designet, gør denne saks ekseptionel til klipning i tørt hår. Når saksen åbnes let opstår der en ‘bred mund, ‘ som gør Marlin i stand til at ’slice’ i buede linjer uden, at der opstår hakkede overflader. TP Barracuda En blød struktursaks, designet med buede tænder, der giver mulighed for vertikal udtynding. Barracuda saksens tænder er opbygget med ekstra plads imellem tænderne samt et lille ekstra langt ‘landing prong’ over alle tænderne. Dette specielle design gør det muligt, kun, at udtynde håret på den side, hvor saksens skær er, og dermed efterlader saksen ingen synlige udtyndings­ mærker i håret. Barracuda er den perfekte saks til at skabe volume i alle hårtyper. TP Crocodile En grov struktursaks med 14 kraftige buede tænder. Oven på hver enkelt tand ligger der syv små tænder. Designet betyder, at saksen effektivt kan udtynde og strukturere et kraftigt hår på kort tid. Croc er en bemærkelsesværdig - og alsidig saks, som i udstrakt grad kan bruges til både mænd og kvinder.


SAKSE

tp marlin

33

tp barracuda Du får også indgraveret dit navn i saksen.

tp sting ray

tp crocodile

Følg os på HHSIMONSEN.DK


Yamato 34

yamato royal Klinger af ståltype: Takefu CS1 Håndtag af ståltype 410 15 års slibeservice på saksen. Livsvarigt garanti* Størrelser: 5” - 5,5” – 6” Kun meget få sakse i verden er lavet af denne type stålkvalitet (CS1). Ståltypen gør det muligt at arbejde i alle hårtyper, uden at saksen bliver sløv. Saksen kan bruges i både vådt og tørt hår. Med klippebladenes specielle design slicer saksen bedre end almindelige sakse. Bladet skyder ligefrem håret til siderne. Saksen er designet med et let bøjet håndtag, som forbedrer din holdning og mindsker slidskader på nakke og skulder. Yamato er slebet med et specielt ”double point ride conveks line,” som sikrer, at saksen kan beherske næsten alle type af klipninger optimalt. Dette betyder, at linier indeni saksen består af buer i tre retninger, som gør, at saksen føles- og klipper ultra præcist, uanset hårtype. Saksen er designet til den frisør, hvor kun det ultimative er godt nok! Saksen er 100% håndslebet og klipper ultra præcist – uanset hårtype og vinkel. YAMATO skal opleves!

37

d e v d e h g i l r æ K rste klip fø


SAKSE 35

s n e d r e v ...nok risørsaks bedste f fuji fgg Klinger af ståltype: Hitachi RSP Steel Powder 15 års slibeservice på saksen Livsvarigt garanti* Størrelser: 5” - 5,5” – 6” Saksebrandet Fuji fra Japan har igennem snart tre generationer været blandt verdens absolute top sakse. Igennem de seneste 30 år har mesteren Mr. Nakamura fra Fuji udviklet vel nok verdens fineste frisørsaks - det ypperste, du kan komme inden for sakse!
 Takafu RSP steel powder, sikrer en lav vægt, men med maksimal styrke i stålet. Saksen er hærdet tre gange, hvilket sikrer en hidtil utrolig styrke. Ståltypen gør det muligt at arbejde i alle hårtyper og uden at saksen giver efter på spidsen. Saksen kan bruges i både vådt og tørt hår.

betyder, at denne saks har en skarphed og holdbarhed som sjældent er set. Saksens ‘set curve design’ består af buer i tre retninger, som gør, at saksen føles - og klipper ultra præcist - uanset hårtype og vinkel. Dette er saksen til den frisør, hvor kun det ultimative værktøj kan bruges! Fuji President er en af verdens dyreste og mest eksklusive sakse, som kun de færreste får mulighed for at opleve. Fuji President produceres i få eksemplarer per år.
Skal du sikre dig én?

Fuji er slebet med et specielt ”double point ride conveks line,” som sikrer, at saksen kan beherske alle typer af klipninger optimalt. Det specielle “mountain” blad sikrer en ufattelig styrke langs hele saksens klinge. Styrken

37

Følg os på HHSIMONSEN.DK


36

Excellent Edgestm tm Traditioner for samuraisværd Excellent Edges startede for omkring 23 år siden deres sakseproduktion i Australien af disse sakse. Excellent Edges premium saksene er produceret efter de skrappeste krav - til alt lige fra Hitatchi stålet, forarbejdningen og udarbejdelse af saksens design samt de værktøjer, som bruges til at fremstille saksen med. Med denne ultimative indgangsvinkel til kvalitet og design har alle Excellent Edges premium modellerne vist deres værd igen og igen over de seneste 20 år - og derfor er disse saksemodeller stadigvæk blandt de mest populære modeller.

Excellent Edges har i denne premium serie manifisteret sig som, måske, den eneste sakseproducent, der formår, at få designet af saksen til at hjælpe frisøren i deres daglige arbejde. Alle Excellent Edges premium saksene håndlaves i Australien, hvilket betyder, at kvaliteten altid er i top på disse saksemodeller. Excellent Edges premium saksemodellerne leveres med 10 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed. I efteråret 2011 har Excellent Edges serien gennemgået en stålopdatering. I dag er stålet bedre og stærkere, da dets indhold af Molybdemun er steget. 440CM er i dag nok det bedste stål til at klippe i tørt og vådt hår.


SAKSE 37

T r y t h e m , and you will them

Følg os på HHSIMONSEN.DK


38

glider gm

Premium saks Klinger og håndtag af ståltype: Hitachi 440CM 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5”- 5,5” – 6” Excellent Edges™ Glider GM model er en saks, hvor der er lagt ekstra stor vægt på ergonomi og komfort i saksen. Tommelfingergrebet er monteret med drejeledsfunktion, så håndtaget altid tilpasser sig dine fingre. Dette system nedsætter risikoen for seneskedehindebetændelse. Saksens klinger er designet ud fra de skrappeste krav til hologram design. Saksens specielle smalle design på klingen, gør denne saks uhyre præcis i sit klippesnit. Saksen er derudover designet med en meget fin spids, som gør saksen ideel til kantafsætning i herreklipninger. Saksen har en justerbar centerskrue.

42

Dettve aelrueenfor ’trune ey saks.’ mo


SAKSE 39

glider gc

Premium saks Klinger og håndtag af ståltype: Hitachi 440CM 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5”- 5,5” – 6´” -7” Igennem de sidste 19 år har Glider GC modellen vist sig som en frisørsaks, som igen og igen lever op til frisørens forventninger omkring funktionalitet, design og komfort. Excellent Edges™ Glider GC er en moderne saks, som indeholder den nyeste viden og teknologi omkring klippevinkler og ’set-curve’ design. Saksens specielle smalle design på klingen, gør denne saks uhyre præcis i sit klippesnit specielt ved brug til ’point og chipcutting’.

Excellent Edges™ Glider GC er en saks, som er udviklet til den kræsne frisør og som sætter kvalitet i højsædet! Dette er en ’true value for money saks.’

Saksen er designet med en meget fin spids, som gør saksen ideel til kantafsætning i bl.a. herreklipninger. Saksens håndtag er designet, så det giver et solidt og ergonomisk korrekt greb – uanset, hvorledes saksen holdes i hånden. Saksen har en justerbar centerskrue. 42

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK


40

tomi ps Premium saks Klinger og håndtag af ståltype: Hitachi 440BM 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,3”- 5,8”- 6.5” Igennem de sidste 21 år har Tomi PS modellen vist sig som en frisørsaks, som igen og igen lever op til frisørens forventninger omkring funktionalitet, design og komfort. Tomi PS saksen gennemgik i 2010 en række opdate­ ringer, så saksen her i 2012 stadigvæk fremstår som en moderne og eksklusiv saks, hvor der er lagt ekstra stor vægt på ergonomi og komfort. Saksens klinger/ skær er designet ud fra de nyeste og skrappeste krav til hologram og set-curve-design, som sikrer, at saksen laver et ensartet klip på hele klingens længde. Saksen er det perfekte præcisionsværktøj - specielt til klipninger i vådt hår. Saksen har en justerbar centerskrue.

45

Forny dit bælte - spørg konsulenten


SAKSE 41

glider ga Premium saks Klinger af ståltype: Hitachi 440CM 10 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” med 30 tænder Excellent Edges™ GA modellen var den første udtyndersaks, der blev designet med de specielle ”tulipan” tænder. Dette unikke design blev designet for, at kunne lade saksen glide igennem håret under brug - uden at hænge fast. Siden 2002 har denne GA model været en af frisørenes mest eftertragtede udtyndersakse på markedet, idet præcisionen og klippeeffekten overstiger alt, hvad man normalt har prøvet. Kombinationen med den buede tand, samt det specielt designede ’’slot’’ på toppen af hver tand, gør at denne saks kan opsamle hår, når der klippes vertikalt på håret. Saksen er designet til at klippe lige linier med (saks over kam). Ønskes en let struktur på de yderste spidser, kan saksen også bruges til at ’point-cutte’ med.

Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


42

Edges sakse edges Handmade scissors for you! Alle saksene i Edges serien er håndlavede efter de traditionelle japanske produktionsmetoder som man igennem flere tusinde år har benyttet til fremstilling af værktøj i Japan. Selve stålet i Edges serien stammer fra Hitatchi Coporation i Japan, hvilket sikrer den absolut bedste stålkvalitet, og dermed holdbarhed på saksen.

I slutningen af 2011 gennemgik de fleste af Edges model­ lerne en designopdatering, hvilket betyder, at sak­sen anno 2012 fremstår endnu bedre og med endnu flere komfortdetaljer end tidligere.

Alle Edges saksene produceres i Australien, hvilket betyder, at kvaliteten altid er i top på disse saksemodeller.

Edges er en ’true value for money’ sakseserie fra Excellent Edges™.

Edges saksemodellerne leveres med 5 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.


SAKSE 43

edges bm Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5”- 5,5” – 6” Med Edges BM får du en saks, hvor der er lagt stor vægt på både ergonomi og komfort i saksens håndtag. Saksen er designet med drejeledsfunktion til tommel­ fingergrebet, for at sikre maksimal ergonomisk komfort, som dermed nedsætter risikoen for slidskader i hånd­ ledet.

Opdateret 201 2 model

Klingens vinkel på 47 grader gør denne saks perfekt til at udføre ’point og chipping’ i håret. Saksen har en justerbar centerskrue.

47

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK


44

edges bk Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5”- 5,5” - 6” - 6,5” Igennem de sidste 6 år har Edges BK modellen vist sig som en frisørsaks, som igen og igen lever op til frisørens forventninger omkring funktionalitet, design og komfort. Der er på Edges BK modellen lagt ekstra stor vægt på ergonomi og komfort i saksens håndtag. Den faste og buede fingerhviler og håndtagets proportioner skaber en perfekt balance og gør den bekvem at arbejde med. Tommelfingergrebet på Edges BK modellen er designet ud fra nogle helt specielle ønsker, som byder på et helt unikt ’soft’ greb omkring saksen. Edges BK’ens kvalitet og det lækre ergonomiske design, gør denne saks til en af de mest foretrukne saksemodeller fra Excellent Edges™.

45

Opdateret 201 2 model Saksen har en justerbar centerskrue via det specielt designede fingerskruesystem. Saksen er en ’true value for money’ model.


SAKSE 45

edges be Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6” Edges BE modellen er en helt nyudviklet saks, hvor der specielt er lagt vægt på designet af håndtaget. Edges BE tilbyder frisøren funktionalitet, design og komfort, som ikke findes hos mange andre sakse. Der er på BE modellen lagt ekstra stor vægt på ergonomi og komfort i saksens håndtag. Det asymetriske og buede håndtag i kombination med de nyudviklede ovale fingerhuller, gør Edges BE modellen til nok den mest ergonomiske klippesaks med et fast fingergreb. Tommelfingergrebet på BE modellen er designet ud fra nogle helt specielle ønsker, som byder på et helt unikt ’soft’ greb omkring saksen. Den faste og buede fingerhviler i kombination med håndtagets designproportion skaber en perfekt balance og gør det bekvemt at arbejde med Edges BE modellen.

Edges BE’ens kvalitet og det ergonomiske design, gør denne kommende saks til en af de mest eftertragtede saksemodeller fra Excellent Edges™. Saksen har en justerbar centerskrue via det designede fingerskruesystem. Saksen er en ’true value for money’ model.

45

Følg os på HHSIMONSEN.DK


edges HAWK

46

NYHED!

Premium saks Klinger af ståltype: Hitachi 440CM med ekstra indhold af Vadium, Cobolt og Molybdemom Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6” Denne nye ‘all round’ klippesaks er udviklet specielt for at kunne tilbyde ‘outstanding’ klippeegenskaber samt et nyskabende design, der understøtter point og chip klipning i både vådt og tørt hår. Det specielle ‘mountain’ blad gør Hawk saksen til det perfekte redskab for grundklipningerne i vores Skandinaviske hår, idet saksen skyder håret til siderne og udfører et blødere og mere soft klip end andre sakse. Hawk saksens specielle ‘mountain’ blad giver derud­ over en forøget styrke på saksen spids, hvilket medfører et mere præcist klip uanset hvilken vinkel* saksen benyttes i.

42

Dettve aelrueenfor ’trune ey saks.’ mo Saksen har en justerbar centerskrue. * saksen er ikke designet til ‘blunt cutting’.


edges bpc SAKSE

Premium saks Klinger af ståltype: Hitachi 440CM med ekstra indhold af Vadium, Cobolt og Molybdemom Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” – 6”

47

Med Edges BPC får du en saks, som igennem de sidste 4 år har været en ”bestseller” bl.a. på grund af det sublime Hitatchi 440CM stål, og det skarpe skær på kun 42 grader. Saksen undersøtter langt de fleste klippeteknikker såsom point cutting og er fremragende til klipning i tørt hår. På BPC saksen er der lagt stor vægt på det ergono­ miske design, samt komforten i saksens håndtag. Fingerhvileren og håndtagets proportioner skaber en perfekt balance og gør det bekvemt at arbejde med saksen. Saksens spidse og slanke design gør denne saks perfekt til kantafsætning i såvel herre- som damehår. Denne saks giver ”true value for money.” Saksen har en justerbar centerskrue. 42

edges bR Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 6.5”- 7” - 7,5” Edges BR saksen er med dets specielt designede håndtag, en saks, der er et ‘must have’ for frisøren, der ofte klipper engelsk stilklip (saks over kam). Den perfekte og afstemte asymetriske afstand imellem de to håndtag, gør at Edges BR saksen ligger perfekt i hånden, når der arbejdes med klassiske herreklipninger.

Saksens øverste håndtag samt fingerhviler, er designet ud fra den nyeste viden, der sikrer en perfekt balance på saksen, og dermed undgår man ‘dykkende’ klippeeffekter.
 Saksen har en justerbar centerskrue.

NYHED!

Bliv fan på Excellent Edges Følg osScandinavia på HHSIMONSEN.DK


edges bf532

48

Struktur saks Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” med 32 tænder Denne BF532 saks er designet efter originale japanske traditioner. Saksens skær er designet så de arbejder bedst vertikalt i håret. Skærets design gør denne saks til en ægte struktursaks, og dermed supporter den bevægelse, tekstur eller volume i klipningerne. Saksen har specielt udviklede tænder, hvor en ekstra ”tand” er monteret ovenpå de eksisterende tænder. Dette sikrer en blød klippestil, samt at struktursaksen kan ’point og chipcutte’. Den faste og buede fingerhviler og håndtagets proportioner skaber en perfekt balance og gør det bekvemt at arbejde med saksen. Saksen har en justerbar centerskrue. 47

edges ba5727

Udtyndersaks Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,7” med 27 tænder Edges BA er en klassisk udtyndersaks udført i sublim stålkvalitet, som dermed sikrer en lang levetid på saksen. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret. Denne type udtyndersaks er god til ”saks over kam” udtynding. Saksen udtynder imellem 10-15 %. 45

NYHED!


edges bpa5530 SAKSE

Premium saks/Udtyndersaks Klinger af ståltype: Hitachi 440CM med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” med 30 tænder

49

Denne BPA udtyndersaks er designet udfra den nyeste viden og udfra de erfaringer, som topfrisører verden over har givet os. Saksens designede udtyndings ’’slotte’’ er ekstra lange og slanke i forhold til traditionelle udtyndersakse, hvilket gør klippet ekstra blødt og næsten usynligt. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding af håret.

Denne type udtyndersaks er god til ”saks over kam” udtydning. Saksen udtynder imellem 10-15 %.

Edges BPA er udført i sublime stålmaterialer, som sikrer en lang levetid på saksens skær. 47

edges bm

Udtyndersaks Klinger af ståltype: Hitachi 440B med ekstra indhold af Vadium og Cobolt Håndtag af ståltype: 304 5 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5” med 25 tænder

God ergonomi

Klassisk udtyndersaks udført i lækre stålmaterialer, som sikrer en lang levetid på saksen. Tommelfingergrebet er monteret med drejeledsfunktion, så håndtaget altid til­ passer sig dine fingre. Dette system nedsætter risikoen for seneskedehindebetændelse. Saksen er designet efter de originale japanske klippetraditioner, hvilket betyder, at saksen kan arbejde vertikalt igennem håret. Denne type udtyndersaks er god til ”saks over kam” udtydning. Edges BM modellen er en af de eneste udtyndersakse, som har drejeledsfunktion. Udtynder imellem 10-15 %.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


5,5” Klippesaks

50

5,8” Serration

6” Udtyndersaks

eego saksesæt Klinger af ståltype: 440B samt 440C Håndtag af ståltype: 304 3 års slibeservice på saksen Livsvarig garanti* Størrelser: 5,5”- 5,8” EEgo saksene er et nyt ‘total’ koncept som Excellent Edges i Australien har udviklet i samarbejde med HH SIMONSEN®. Fremstillingskonceptet gør det muligt, at producere gode kvalitets håndlavede sakse i 440B samt 440C stål til en yderst fornuftig pris. EEgo saksene er blandt de mest ergonomiske sakse på markedet, og med deres specielle buede og samt asymmetriske fingergreb giver det et ultimativt sakse­ greb, som ikke ses hos andre almindelige sakse.

De faste og buede fingerhvilere og håndtagenes proportioner skaber en perfekt balance og gør det bekvemt at arbejde med saksene. Udtyndersaksen er med de specielt designede tænder, en saks, der udfører et ‘soft’ klip, som kun sjældent opleves. I EEgo serien findes der to saksestørrelser, nemlig 5,5” og 5,8.” Derudover findes der en struktursaks i 6” med 27 tænder. Saksene har en justerbar centerskrue. Saksene er designet til nyudlærte frisører. Sættes består af 3 sakse (klippesaks 5,5”, serration 5,8” samt udtyndersaks 6”)


elevsæt 1st Edges Klinger af ståltype: 440B Håndtag af ståltype: 304 2 års slibeservice på saksen. Livsvarig garanti* Størrelser: 5,3”- 5,8” 1st Edges saksene er produceret efter et fremstillings­ koncept, der gør det muligt, at producere gode hånd­ lavede sakse i 440B stål til en fornuftig pris.

Der findes to klippesakse i denne version, nemlig 5,3” og 5,8.” Derudover findes der en struktursaks i 5,5” med 30 tænder. Saksene er med ergonomiske samt asymmetriske fingergreb. De faste og buede fingerhvilere og håndtagenes proportioner skaber en perfekt balance og gør det bekvemt at arbejde med saksene. Saksene har en justerbar centerskrue. Saksene er kun designet til skole - eller elevbrug, og vil derfor også kun sælges som sæt.

2 års slibeservice

+

+

1st Edges 5530 1st Edges 5.3” 1st Edges 5.8” med serration

+

+

+

Bliv fan på Excellent Edges Scandinavia

SAKSE

1st Edges

51


52

fingerringe & olie Fingerringene er vigtige at bruge for, at få den rette holdning på saksen. De findes i forskellige farver som du kan markere dine sakse med.

Olien er specielt udviklet til Excellent Edges sakse. Den indeholder teflon, hvilket lægger sig i de små »hul­ ler«, som metallet får pga. slid. Efter behandlingen føles overfladen mere jævn. Olien indeholder ligeledes kamilla, som har lignende egenskaber som hårets talg. Olien er mere vandig end traditionelle olier. Den er derfor nemmere at fordele på saksens blade og klistrer ikke. Olien kan ligeledes bruges til klippemaskiner. Den eneste olie du bør bruge til din saks, hvis du ønsker at pleje den optimalt.


SAKSE

klippetaske

53

Saksetaske med justerbart bælte lavet af plejevenligt læder. Praktisk opbevaring af dine sakse. Plads til 6 sakse, kniv og kamme.

sakseetui Med HH Simonsen®’ nyudviklede sakseetui kan du transportere op til 4 sakse, hårclips samt 2 kamme. Alt er omhyggeligt designet, så det beskytter dit værktøj optimalt.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


lcstayssic ling

The art of healthy hair JOICO® produkter gør mere end blot, at dit hår ser godt ud. Produkterne reparerer, genopbygger og beskytter dit hår samt efterlader det stærkere og


Alle JOICO® produkter indeholder det eksklusive Quadramine Complex™ formuleret med keratin protein, som reparerer og beskytter håret indefra og ud. Quadramine Complex™ trænger igennem hele hårets

skællag og dets indre struktur, og derved ydes en komplet genopbygning af håret. JOICO® tilhører Shiseido gruppen og er et førende mærke inden for professionel hårpleje. JOICO® er repræsenteret i mere end 60 lande over hele verden. Kendetegnet for JOICO® er “the art of healthy hair”. JOICO® anvender kvalitets ingredienser samt forsker konstant i nye, som kan være med til at skabe produkter, der garanterer sundheden for dit hår.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark

JOICO

sundere end nogensinde før. Sundt hår er let at passe på i hverdagen. Det er blankt, mere fyldigt og let at style. Håret er silkeagtigt at røre ved og modstandsdygtigt overfor skader. Faktisk er det hår, du altid har drømt om.


56

K-PAK® Det ultimative inden for genopbygning af håret Genopbyg dit hår til en perfekt tilstand med de luksuriøse JOICO® K-PAK® hårprodukter. Speciel ingrediens sammensætning sikrer, at skadet hår genopbygges og beskyttes. K-PAK® serien indeholder den største koncentration af Quadramine Complex™. Produkterne vil radikalt genopbygge, styrke og beskytte håret. K-PAK® seriens kronjuvel er en hårkur, der i alt sin enkelthed er verdens bedste. ’Reconstructor’ hårkuren er for 11. år i træk blevet kåret til stylisternes favorithårkur på verdensplan. K-PAK® giver den ultimative genopbygning af skadet hår og resultatet kan ses efter blot én hårvask!

JOICO® K-PAK® Shampoo En styrkende shampoo til dagligt brug. Virker indefra og ud. Genopretter dit hårs naturlige glans og elasticitet. JOICO® K-PAK® Conditioner En genopbyggende balsam, der giver dit hår fugt og keratin indefra og ud. Efterlader håret blødt og glansfuldt. JOICO® K-PAK® Deep-Penetrating Reconstructor Den ultimative behandling til genopbygning og reparation af svækket og skadet hår. Yder optimal beskyttelse, samt giver elasticitet, glans og beskyttelse. Bruges en eller to gange om ugen.


JOICO 57

2011

K-PAK® JOICO® K-PAK® Liquid Reconstructor En ”leave-in” spray til fint eller kemisk behandlet hår. Genopliver glansen samt øger hårets styrke, mens den genopretter dit hår til en sund tilstand.

JOICO® K-PAK® Intense Hydrator En intensiv behandling for at genopbygge ekstrem tørt hår med fugt og keratin. Kontrollerer kruset hår og genskaber den naturlige bevægelse af dit hår.

JOICO® K-PAK® Leave-In Protectant En vægtløs ”leave-in” skum, der forsegler skællaget, og giver dit hår maksimal beskyttelse mod varme og miljømæssige skader.

JOICO® K-PAK® Chelating Shampoo En cremet shampoo, som fjerner kalk, klor og stylingprodukters opbygning i håret. Efterlader dit hår blødt, glat og strålende.

JOICO® K-PAK® Split End Mender Løsningen på spaltede spidser og kruset hår. Produktet forsegler de spaltede spidser og forhindrer yderligere skader. Efterlader dit hår silkeblødt.

JOICO® K-PAK® Protective Sun Milk En ”leave-in” spray formuleret med Hydroxy Sun Complex™, som reparerer solskadet hår og giver et beskyttende skjold mod yderligere UV-bestråling.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


58

try it...

color will love it ! your

K-PAK® Color Therapy Holdbare hårfarver. Sundt, silkeblødt og skinnende hår på samme tid. Indtil nu har frisørkunder skulle foretage et valg, når det kom til hårpleje. Et valg mellem produkter, der enten genopretter og reparerer beskadiget hår, eller produkter som forlængede hårfarvens holdbarhed. Takket være banebrydende teknologi fra JOICO® “the art of healthy hair” hårprodukter, kan kunderne nu vælge at få det bedste fra begge verdner kombineret i ét og samme produkt. JOICO K-PAK Color Therapy er et nyudviklet produkt, der styrker og genopbygger håret og samtidig fordobler hårfarvens holdbarhed. Det er medlem af JOICO® K-PAK® “familien”, som er velkendt for sin unikke evne til at genopbygge håret i dybden. JOICO® K-PAK® Color ®

®

Therapy indeholder det revolutionerende ‘Quadra­Bond Peptid Complex™’, som rekonstruerer hårets ydre skællag og genopbygger hårets beskadigede indre keratinkæder. Håret får farveintensitet i dobbelt så lang tid sammenlignet med brug af almindelig shampoo og conditioner. Samtidig vil selv det allermest tørre og beskadigede hår føles blødere, se mere skinnende og sundt ud, ligesom det vil blive meget lettere at style. JOICO® K-PAK® Color Therapy Shampoo: Renser forsigtigt håret og øger hårets elasticitet, styrke, farvedybde og glans. Det lækre shampooskum vil ikke nedbryde overfladens “ß- Lag”, hvilket betyder, at hårfarvens molekyler er afskærmet for at blive vasket ud.


JOICO 59

JOICO K-PAK Color Therapy Conditioner: Dette produkt er designet til daglig brug. Det genopbygger og styrker håret og beskytter farvens integritet. Endvidere beroliger det hårets overflade, ligesom det hjælper med at glatte og genopbygge fugtbalancen og eliminere kruset hår. ®

®

Nyhed!

JOICO® K-PAK® Color Restorative Styling Olie: Olien er lige så effektiv fugtbehandling som et styling­ produkt. Den er en eksotisk blanding af manket­­ t­ i-, margan- og aftenprimroseolie og den genopbygger hårets fugtbalance, forsegler skællaget og modvirker udtoning af hårfarver. Derudover bliver håret blødt, lækkert og glat. Benyttes olien i vådt hår, reduceres tørre- og stylingtiden, og håret bliver skinnende uden at det falder sammen.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


60

MOISTURE RECOVERY – tilføjer fugt Hvis dit hår er tørt og svært at style, vil du elske de fugtende og genoprettende fordelene ved JOICO®’ Moisture Recovery produkter. Med Hydramine Sea Complex™, tilbyder denne serie intens fugt, der vil efterlade dit hår fugtgenoprettet, glat og lettere at håndtere. JOICO® Moisture Recovery Shampoo Ekstrem fugtgivende shampoo, som renser, plejer og styrker håret.

JOICO® Moisture Recovery Conditioner Plejende og fugtgivende conditioner, som styrker håret. JOICO® Moisture Recovery Leave-In Moisturizer Speciel formulering som giver ekstra fugt til tørt, kraftigt eller skadet hår.


JOICO 61

MOISTURE RECOVERY JOICO® Moisture Recovery Treatment Lotion En plejende kur, som ikke tynger håret. Gør håret blødt og glansfuldt.

JOICO® Moisture Recovery Styling Crème Plejende styling crème, der giver et let hold og beskytter mod varme. Et basis produkt, der anvendes før styling.

JOICO® Moisture Recovery Treatment Balm Meget intensiv hårkur, som genopretter hårets elasticitet og giver håret naturlig glans.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


62

Silk Styler – et strejf af silke Til hår, som smutter igennem fingrene og virker ‘dødt’ i lys, anbefales JOICO® Silk Result serien. Det patenterede Silk System™, indeholder ægte silkeproteiner, der giver håret et glat og blankt udseende.

JOICO® Silk Result Conditioner Fås til fint/normalt og tykt/groft hår. Denne fugtgivende balsam giver et usynligt slør over håret, der sikrer et skinnende ’finish’.

JOICO® Silk Result Shampoo Fås til fint/normalt og tykt/groft hår. Denne milde shampoo efterlader straks dit hår med følelsen af en silkeagtig, blød og glat effekt.

JOICO® Silk Result Straight Smoother En varmeaktiverede føncremé, der let lukker dit hår og efterlader det lige, glat og uden krus. Beskytter dit hår mod udtørring, når varmeværktøjer anvendes.


JOICO 63

SILK RESULT JOICO® Silk Result Thermal Smoother Denne varmeaktiverede styling spray skaber et utrolig blødt og silkeagtigt hår. Bruges som beskyttelse mod glattejern og / eller andre varmeredskaber. ■ JOICO® Silk Result Sheer Gloss En koncentreret glans serum, som glatter overfladen på håret, og giver øjeblikkelig glans og shine.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


64

BODY LUXE – volume garanti Omdan fint og tyndt hår med JOICO®’ Body Luxe serie. Den innovative formel øger diameteren af hvert hår uden at tilføje vægt, hvilket giver øget volume og naturlige hårbevægelser.

JOICO® Body Luxe Volumizing Shampoo En blid hårshampoo, der forøger tykkelsen på hvert eneste af dine hår og efterlader det tykkere, fyldigere og lettere at style. JOICO® Body Luxe Volumizing Conditioner En daglig balsam, som øger diameteren af hvert hår. Det udglatter og genopbygger fugten i et fint hår, uden at tilføje vægt til dit hår.


JOICO 65

BODY LUXE JOICO® Body Luxe Thickening Elixir Et volume produkt, der forvandler fint og tørt hår til et luksuriøst tykt hår med øget volume. Det første skridt i dit efterbehandlingsprogram. JOICO® Body Luxe Design Foam En varmeaktiverende alkoholfri stylingskum, der giver fint hår et luksuriøst løft af volume og glans.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


66

COLOR ENDURE – bevarer farven Hold din hårfarve levende og blankere i længere tid med JOICO®’ Color Endure serie. Den unikke formu­ lering med det patenterede Multi-Spectrum Defense Complex™, beskytter integriteten af din hårfarve og reducerer farvefalming samt toneforandring. Resultatet er en varig og blank farve, som bliver ved med at skinne.

JOICO® Color Endure Shampoo En blid daglig shampoo, der bevarer din hårfarve og dens vitalitet. Efterlader håret blankt og strålende. J OICO® Color Endure Conditioner En rig, nærende balsam, der strækker levetiden af din hårfarve til en langvarig intensitet og til et glansfuldt resultat.


JOICO 67

COLOR ENDURE JOICO® Color Endure Treatment Masque En intensiv kurbehandling, der beskytter hårets farve og genopbygger fugt - og keratin niveauet i dit hår. Dette giver et skinnende og levende resultat.

JOICO® Color Endure Violet Conditioner En fugtgivende balsam med violette pigmenter, specielt formuleret til at opretholde kolde farvenuancer og neutralisere grumsede farvetoner.

J OICO® Color Endure Violet Shampoo En shampoo med violette pigmenter for at forhindre blondt - og gråt hår fra et gult skær. Fremhæver kolde farvetoner. Neutraliserer samtidig de grumsede farve­ toner. ■

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


68

DAILY CARE Hverdagsproduktet - fornyet glans. Vedligehold dit hårs sundhed, styrke og smidighed med JOICO® Daily Care serie. Serien opretholder, beskytter og giver en optimal fugtbalance og efterlader håret utrolig let at style, samt med fylde, volume og glans. JOICO® Daily Care Balancing Shampoo En mild daglig rensende shampoo, der er ideel for hele familien. Allergivenlig og farvebeskyttende. Efterlader håret med en følelse af renhed, friskhed og fuld af vitalitet.

JOICO® Daily Care Balancing Conditioner En vægtløs balsam til dagligt brug, der minimerer statisk og flyvsk hår. Dit hår vil være let at style og fuld af liv. JOICO® Daily Care Leave-In Detangler En vægtløs ”leave-in” detangler, der beskytter håret og tilfører fugt. Den efterlader håret skinnende og let at style.


JOICO 69

DAILY CARE JOICO® Daily Care Treatment Shampoo En shampoo, der anvendes mod skæl, kløe samt følsom hovedbund. Den fjerner tør hud og forbedrer blodcirkulationen, og giver fugt til hovedbunden.

JOICO® Daily Care Scalp Balancing Treatment Skal anvendes efter JOICO® Daily Care Treatment Shampoo, for at stimulere, behandle, reducere irritationer, fjerne flager på grund af tørhed, psoriasis eller andre hovedbunds lidelser. Vil efterlade din hovedbund afbalanceret og sund.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


70

Style and Finishing – skab din egen stil Udtryk din kreativitet og brug din individualitet med JOICO®’ innovative sortiment af styling - og ’finish’ produkter. JOICO®’ stylingserie er specielt designet til at tilføre håret glans, tekstur, volume, glatte looks eller blot skabe et godt hold, der supporter din styling. Ligegyldigt, hvilken hårtype du har, er der altid et styling - og ’finish’ produkt, der giver dig uendelige stylingsmuligheder. Alle styling - og ’finish’ produkter indeholder UV-beskyttelse. JOICO® Crème Wax En fugtgivende voks, der understøtter din personlige stil, skaber definition, tekstur og en skinnende glans. JOICO Curl Definer En cremet gel anbefalet til tykt og groft hår. Den definerer krøller og efterlader håret blødt og glansfuldt. ®

JOICO® Curl Activator En revitaliserende spray, der giver dine krøller blødt definition. Genopliver krøller og giver håret naturlig glans. JOICO® JoiGel Medium Giver et medium hold. Hurtig tørrende styling gel, der forbliver smidig og ikke bliver støvet. Gelen tilføjer håret glans. JOICO® JoiGel Firm En kraftig hold gel til kontrol af tykt og groft hår og som samtidig tilføjer fugt og glans. Ideel til at skabe ‘wet-looks’. JOICO® JoiLotion En alsidig ‘sculpting lotion’, der giver let til medium hold. Den efterlader håret med support og glans.


JOICO 71

Style and Finishing JOICO® JoiWhip En ekstrem koncentreret kraftig hold designerskum, der giver håret en ekstraordinær volume og støtte. JOICO® JoiFix Medium En non-aerosol styling spray med et fleksibelt hold, der vil holde frisuren på plads uden at virke unaturlig. JOICO® JoiFix Firm En non-aerosol hårlak, som giver maksimal styling kontrol og en naturlig glans i håret. JOICO® Brilliantine Pomade Perfekt til kort hår, som har tekstur. Denne pomade giver definition og en ekstra shine til håret.

JOICO® JoiShape Hårspray der giver meget volume med et medium hold og fantastisk frisurer kontrol. Hårlakken holder hele dagen og giver en fantastisk støtte til håret uanset hårlængde. Kan anvendes ved føn for at give ekstra volume, eller som finish spray. JOICO® JoiMist Firm JoiMist firm er hårlak med et super kraftig hold der samtidig tilfører volume til håret. JoiMist Firm hårlakken er det perfekte match til frisurer der skal have et solidt hold der modstår alle de prøvelser håret udsættes for hver dag. JoiShape Firm indeholder det patenterede ‘quadramine Complex’ der betyder at hårlakken genopbygger hårets indre keratinkerne samt beskytter håret imod optagelse af fugt. Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


72

K-PAK® STYLING – det ultimative inden for styling af håret Med K-PAK® stylingserien opnåes alle fordele som K-PAK® serien normalt tilbyder. K-PAK® stylingserien er en komplet stylingserie specielt designet til lysnet og blonderet hår, der mangler fugt og genopbygning. Alle styling produkterne vil genopbygge håret alt imens håret sidder perfekt. JOICO® K-PAK® Protective Spray Den nye K-PAK® er designet specielt til lysnet, blonderet og skadet hår, idet hårlakken genopbygger hårets fugtbalance indefra bl.a. på grund af det patenterede ‘quadramine complex’. Hårlakken giver et medium hold med en flot glans. Den er unik til volume og hold uden at håret kommer til at se mat ud. K-PAK® lakken er det perfekte match til vores lyse nordiske hår hvor hårlak er påkrævet men uden at resultatet skal virke ‘overstylet’.

JOICO® K-PAK® Smoothing Balm En varmeaktiverede udglatningsbalsam. Den forvandler groft og kruset hår i en glat og sund tilstand. Beskytter håret mod varme - og miljømæssige skader. JOICO® K-PAK® Protect & Shine Serum En vægtløs glans serum, som beskytter, nærer og fjerner kruset hår. Giver dit hår et blankt ’finish’. JOICO® K-PAK® Thermal Design Foam En alkoholfri stylingskum, der genskaber glans og volume til dit hår med en fleksibel og bevægelig fornemmelse. JOICO® K-PAK® Color Restorative Styling Olie: Olien er lige så effektiv fugtbehandling som et styling­ produkt. Den er en eksotisk blanding af manketti-, margan- og aftenprimroseolie og den genopbygger hårets fugtbalance, forsegler skællaget og modvirker udtoning af hårfarver. Derudover bliver håret blødt, lækkert og glat. Benyttes olien i vådt hår, reduceres tørre- og stylingtiden, og håret bliver skinnende uden at det falder sammen.


Funktioner og fordele: • Genopretter hårets mulighed for at optage fugt med op til 95% på det ydre skællag • Beskytter farven mod at falme • Reducerer brud på håret med 65 % • Øger glansen med næsten 50 % • Beskytter håret mod UV A og UV B • Reducerer tørretiden • Får ikke håret til at falde sammen • Afleverer håret sundt, blankt og blødt

Olien, som genopbygger og beskytter håret Therapy Oil – fra JOICO® giver dig et ultimativt hårprodukt.… JOICO® har med deres nyeste produkt skabt et nyt ”must have” for kvinder med hang til luksus og forkælelse. Therapy Oil er baseret på tre fortryllende olier, der genopbygger håret og fremhæver dets skønhed og glans. Therapy Oil er et must, når kvinderne søger den ultimative luksus… der gavner og virker! En af oliens mest markante virkemåder, er den beskyttende virkning imod ”feading” af hårfarven, hvilket giver en længere holdbarhed. ”Argan” olien er en sjælden olie, der kun findes, på små specifikke vækstområder i verden. I Marokko vokser de bedste træer imellem de høje Atlas bjerge og

de åbne vider mod Atlanterhavet i vest. ”Argan” olien er rig på E-vitamin, der giver glans og blødhed til håret.

I Syd Afrika vokser en speciel træsort, kaldet ”Manketti”. Nødderne fra disse træer koldpresses, hvorefter den fine olie igennem århundrede er brugt af ”Kwangali” stammen til bl.a. beskyttelse af huden imod sol og udtørring. Derudover har ”Kwangali” stammen brugt olien som hårkur, idet den er rig på næringsstoffer. Det tredje rå-ingrediens er Prim Rose olien, hvis egenskab er, at den er rig på estiencielle fedtsyrer, som er fugt­ opbyggende og forebygger spaltede spidser. Kort sagt – verdens bedste olie.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


74


ORDINARY DESIGN COLLECTION Pliable Paste En design pasta, som ikke klistrer, men som skaber definition af håret med en moderne og mat finish. Ideel til styling af kort hår. Texture Spray En fugtgivende spray til alle hårtyper, der giver håret et saltvandslook samt tekstur - som om du lige er trådt op fra stranden. Gloss Wax En let voks, der leverer meget glans. Styl og ‘re-style’ som du har lyst, uden at formen og teksturen klasker. Forming Polish En let, modelerbar polish voks, der tilføjer et fleksibelt hår med definition, samt efterlader et sundt hår med glans.

JOICO

TAKE HAIR FROM ORDINARY TO EXTRA

75


d l i w styling

Vi har forstået ønsket!!! Du ønsker stil, du ønsker kant, og du ønsker at dine drømme kan blive realiseret. STRUCTURE er svaret på dine ønsker! Vores mantra: Ikke flere kedelige hår dage.

GLUE {E} FOR INSTANT HOLD AND CONTROL. STAYS ALL DAY.

DIRECTIONS: Spray 20-30 cm from hair. WARNING: Avoid spraying in eyes.


en produktserie, som performer og udvilkler. “Du tilfører kreativiteten, og vi bringer værktøjerne.” Med en mere omfattende og grundlæggende tilgang til styling samt et stærkt visuelt design byder STRUCTURE på fantastiske produkter, som er tilpasset nutidens design, behov samt de krav de unge kræver. Løbende nye produktlanceringer, der supporter enhver nyeste hårtrend. Dette års største og bedste stylingserie.

SOMMER 2012

Bliv fan på

JOICO

STRUCTURE er en ny og ekstrem styling serie, der er designet til at fange de yngre kunder og deres specifikke stylingbehov. Uanset om du er en frisør eller forbruger, så lad din kreativitet få frit løb med denne fantastiske samling af styling produkter! Med STRUCTURE serien vælger du selv om håret skal være blankt, mat eller lige indimellem - NOTHING IS IMPOSSIBLE WITH A BIT OF STRUCTURE. Med STRUCTURE serien, er der ikke fokuseret på ‘cutting edge’ teknologi, men derimod har vores tilgang været at skabe


78

GLUE {E} FOR INSTANT HOLD AND CONTROL. STAYS ALL DAY.

DIRECTIONS: Spray 20-30 cm from hair. WARNING: Avoid spraying in eyes.


JOICO 79

Følg os på HHSIMONSEN.DK


80

Vero K-PAK® Color Vero K-PAK® Color System er det unikke og professionelle farvesystem fra JOICO®. Vero K-PAK® Color rekonstruerer hårets struktur, mens du farver. Det er det første og eneste farvesystem i verden, som anvender det patenterede ’Quadramine Complex’ og K-PAK®’ avancerede teknologi. Farveserien leverer det mest glansfulde og perfekte farveresultat, som kun opnås grundet JOICO®’ ’Quadramine Complex’ system. Vero K-PAK® Color farvecremen er den eneste farve i verden, som er vandopløslig, hvilket betyder, at farven kun skal emulgeres ud med vand efter endt farvning.

Dette gør, at farven holder op til 60% bedre end andre traditionelle farvesystemer. Enhver frisør kan være en farvespecialist med Vero K-Pak® Color System!

Vero K-PAK® Chrome Vero K-PAK® Chrome er ammoniakfri farvecreme (toningsfarve), der tilfører håret rigtig flot glans. Farverne er udviklet, så de komplimenterer Vero-K-PAK® Color farverne, og derved lettere kan integreres i en hårfarv­ningsprocess.


JOICO 81

, e v r a f r 책 h e t s e n e n e D enopbygger h책ret, der g du farver! mens

Bliv fan p책 HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


82

The Art of Healthy Texture

K-PAK® WAVES Oplev det ultimative indenfor sunde, glansfulde og krusfrie krøller med K-PAK® Waves. Det eneste tekstur­ system med K-PAK®’ eksklusive ’Quadramine Complex’ samt med indførelse af den revolutionære K-PAK® ’Rekonstruktive Texturizing System. ’Quadramine Complex’ fungerer både sammen med negativt - og positivt ladet hår. Det indeholder også keratinprotein, der genopbygger de beskadigede områder af ’kutikula’ og ’cortex’ og optimerer den bølgende bevægelse, som ønskes. ’Quadramine Complex’ virker på to måder: for det første beskytter det hårstrået, og sikrer et krusfrit og blankt skællag.

For det andet trænger det ind i hårets bark, styrker og støtter hårets indre struktur og giver håret sin elasticitet igen. ’Thio-free’ væsken er den eneste væske i verden, som kan lave bevægelser/krøller uden overhovedet at skade hårets struktur.


JOICO 83

VERO LYSNING Vero Light Vero Light er et støvfrit lysningspulver, som kan give et hurtigt løft på op til syv tonehøjder. Vero Light lysningspulver indeholder fugtgivende ’Sorbitol krystaller’ til at opretholde hårets naturlige fugtighed. K-PAK®’ beskyttelsessystem sikrer, at håret forbliver optimalt. Vero Light lysningspulver skal anvendes med Vero K-PAK® Color Creme Deverloper. Vero K-PAK® Creme Lightener Takket være den patenterede formel (Quadramine Complex®), K-PAK®’ eksklusive genopbygningsteknologi og

vitaminholdige Shea Butter leverer Vero K-PAK® Creme Lightener farveløft op til otte toner. Maksimal kontrol over gule nuancer, samt minimal produktvækst, når trækketiden er i gang. Dette sikrer 100 % kontrol ved striber i folie eller lignende. Ensartet toneløft langs hele håret. Efterlader håret blødt, smidigt og skinnende.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


ustryban ling

Historien bag… HH SIMONSEN® havde et ønske om at skabe en voks, som på én gang var let at anvende i Skandinavisk hår og som havde et emballagedesign, der var ”urban” og med attitude. De fire vokse fra HH SIMONSEN® er alle blevet udviklet i tæt samarbejde med førende danske frisørsaloner. 12 måneders


HH SIMONSEN®’ HairSpray er designet ud fra en stigende efterspørgsel på en lækker hårlak, og som tager hensyn til vores fine nordiske hår. Hårlakken har et medium til kraftigt hold og efterlader ikke håret hvidt af lakrester. Ingen af HH SIMONSEN®’ produkter er testet på dyr og er selvfølgelig uden parabener!

Essens of Styling!

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark

PRODUKTLINIER

udviklingsarbejde resulterede i fire unikke voksprodukter, som netop havde de kvaliteter som frisørerne efterspurgte. MUD, CLAY, MUD EXTREME samt WOMAN WAX er udviklet, så de passer til Skandinavisk hår samt den stylingsteknik, som typiske Skandinaver benytter sig af. HH SIMONSEN®’ fire vokse har taget Skandinavien med storm og har på blot 36 måneder manifesteret sig blandt de allerbedste vokse på markedet. Produkterne er ligeledes produceret i Danmark for at sikre en høj produktkvalitet.


86

Hold

NYHED!

Shine

EXTREME MUD – urban attitude HH SIMONSEN® EXTREME MUD er en ny type stylingvoks, som giver et ultra kraftigt stylingshold til håret, men samtidig med fleksibilitet. EXTREME MUD giver håret et cool og urban look, uden at det virker overstylet eller geléagtigt.
Holdfaktor på 4.5 giver voksen et kraftigt/solidt hold, som kan holde styr på frisuren hele dagen. EXTREME MUD er tilført eksklusive brasilianske olier, der tilfører håret pleje og næring, hvilket gør, at voksen ikke udtørrer håret. HH SIMONSEN® EXTREME MUD kan bruges uanset hårets længde. HH SIMONSEN® EXTREME MUD er designet til at være samarbejdsvillig med alle dine vildeste stylings­ idéer. Voksen passer til alle hårtyper og kan efterlade håret blankt eller mat - alt efter anvendelsesmetode.

EXTREME MUD kan mikses med enten MUD eller CLAY for at tilføre håret mere eller mindre holdfaktor. Voksen er 100 % vandopløselig. HH SIMONSEN® EXTREME MUD er ikke testet på dyr og er selvfølgelig uden parabener! Made in Denmark. 100 ml.


PRODUKTLINIER

Photo: Cybtekk, Sweden.

87

Hold Shine

MUD – attitude without compromise! HH SIMONSEN® MUD er en stylingvoks, som giver et solidt stylingshold til håret. Voksen giver dit hår et super cool look, uden at det virker overstylet.

hårtyper og kan efterlade håret blankt eller mat - alt efter anvendelsesmetode. Voksen er 100 % vand­ opløselig.

Holdfaktor 3.5 giver dig et medium/solidt hold, som kan holde styr på frisuren hele dagen.

HH SIMONSEN® MUD er ikke testet på dyr og er selvfølgelig uden parabener!

Voksen er tilsat eksklusive brasilianske olier, der tilfører håret pleje og næring, hvilket bevirker, at voksen ikke udtørrer håret. HH SIMONSEN® MUD kan bruges uanset hårets længde.

Made in Denmark. 100 ml.

HH SIMONSEN® MUD er designet til at være samarbejdsvillig med dine stylingsidéer. Den passer til alle

Følg os på HHSIMONSEN.DK


Photo: Cybtekk, Sweden.

88

Hold Shine

CLAY Europas sejeste Clay! HH SIMONSEN® CLAY er en af de få ekstrem vokse, der er på markedet. Den giver et ultimativt hold, samt mulighed for at kreere nye frisurer i håret, som bare holder. Håret kan styles igen og igen igennem hele dagen. De specielle brasilianske olier tilfører håret pleje og næring, hvilket gør, at voksen ikke udtørrer håret. Håret kan let styles til et frækt og pjusket look, der er 100 % mat. HH SIMONSEN® CLAY kan anvendes i håret alene eller i kombination med de andre vokse i serien, hvis det ønskede resultat skal være mere blødt og mere shiny.

HH SIMONSEN® CLAY kan anvendes i tørt, - eller i håndklædetørt hår. Voksen er vandbaseret, og er derfor nem at vaske ud af håret. HH SIMONSEN® CLAY er ikke testet på dyr og er selvfølgelig uden parabener! Made in Denmark. 100 ml.


PRODUKTLINIER

Photo: Cybtekk, Sweden.

89

” e p a h s c” reate &

Kort sagt Hold Shine

HAIR SPRAY HH SIMONSEN® HairSpray er en aerosolspray med et hold og en glans, som du vil blive afhængig af. Hårlakken har en lækker duft, samt UV-beskyttelse mod farvetab. HairSpray kan benyttes hver dag uden at håret får en skællende effekt eller bliver mat. Til kreativ styling, som følger dine idéer. Perfekt hold (strong) uden at håret klistrer. HairSpray giver en enestående glans og silkeagtig struktur. HairSpray må bruges i ”grøn salon”.

75 ml.

250 ml.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


90

WOMAN WAX HH SIMONSEN® WOMAN WAX er et fantastisk produkt med en blød og cremet konsistens. Waxen giver en blank overflade, idet den lægger hårets skællag ned. WOMAN WAX giver kontrol over det ’frizzy look’ og efterlader håret silkeblødt. WOMAN WAX giver et utrolig ’shiny look’ til håret og kan anvendes igen og igen. 50 ml. pr. flaske


PRODUKTLINIER

Photo: Cybtekk, Sweden.

91

Fås i følgende farver:

PEARL POWDER Pearl Powder fra HH SIMONSEN® er hårpudder til piger, som uanset hårets længde ønsker at opfriske hårets volume i løbet af dagen, eller som ønsker at springe en hårvask over. Pearl Powder vil lægge sig udenpå håret, og opsuge de blanke partikler, som er skyld i at håret mister volume samt struktur. Brug Pearl Powder, som volume booster, og dit hår ser ikke fedtet ud! Pearl Powder er et sikkert ”gå i byen” hit, idet den kan bruges når som helst!

Følg os på HHSIMONSEN.DK


92 Photo: Cybtekk, Sweden.


tilbehør

Danmarks billigste farvesystem

93

palco farver Italiensk hårfarvesystem med plejende ingredienser som honning, sorbitol og kokosnød esktrater.

Blanding af en farve: Alle farverne fra tonehøjde 1-10 skal mikses 1:1 farve

PALCO Professionel er en blød og cremet professionel hårfarve, der sikrer en blank og flot farve uanset tone og refleks valg, og som holder i lang tid uden at falme. PALCO har i farveserien udviklet nogle specielle ’softtone’ nuancer, som giver frisøren mulighed for at lave fantastiske gyldne - og brune nuancer. Den cremede konsistens betyder, at hårfarven er nem at smøre i håret, samt sikrer, at farven er nem at arbejde kreativt med under påføring af farven på håret. Italiensk hårfarve, når det er bedst!

Der findes i alt ca. 95 nuancer farver i serien. En tube farve indeholder 150 ml.

VIP kunde, altid 1+1.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


94

palco beise Palco Professional Beise er specielt udviklet efter en ny formel, så farvecremen er nem at mikse sammen med beisen. Ligeledes sikrer beisen, at farven er nem at påføre håret og at den ikke drypper under brug.

palco bi-power Forpigmentering er ofte en langsomlig affære i salonerne. Men med PALCO Bi-Power er du i stand til at forpigmentere på en nem og effektiv måde. Derudover kan Bi-Power bruges til at vedligeholde farven imellem to farvninger - både som en salonservice eller som hjemmepleje. Bi-Power findes i nuancerne rød, kobber samt gylden.

10 vol. = 3 % 20 vol. = 6 % 30 vol. = 9 % 40 vol. = 12 %


tilbehør 95

palco afblejning PALCO er en af Italiens største producenter af hårprodukter til det professionelle marked, og igennem de sidste mange år har de markeret sig med at producere en af de bedste lysningsprodukter. PALCO har udviklet denne luksus afblegning baseret på violet pigment, som på naturlig måde ophæver gult. Produktet er behageligt at arbejde med, idet den ikke bliver flydende og løber. Afblegningen er meget cremet og drøj i brug.

Afblegningen kan løfte håret med 5-6 toner.

color corrector Med dette produkt er du i stand til at trække eksisterende farver ud af håret uden at skade hårets struktur. Color Corrector nedbryder eksisterende farvemolekyler i håret, hvilket betyder, at de kan vaskes ud. Med Color Corrector kan der nemt foretages en afrensning på håret, uden at skade hårets struktur.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


Photo: Cybtekk, Sweden.

96

hh simonsen® deco powder

Ønsker du at blondere på den mest skånsomme måde over for dig selv og dine kunder? HH SIMONSEN® har, i 2011, sammen med en række udenlandske farvespecialister udviklet et lys­ningspulver, som ikke alene er støvfrit, men også tager mest muligt hensyn til frisørens trivsel. HH SIMONSEN® DECO POWDER er uden ammoniak og indholdet af persulfater er reduceret væsentligt i forhold til mere traditionelt lysningspulver, hvilket gør HH SIMONSEN® DECO POWDER til det bedste alternativ for frisøren, der tænker på deres ve og vel. DECO POWDER indeholder ligeledes ingen parfume!

HH SIMONSEN® DECO POWDER indeholder virkemidler, der tilfører håret pleje og keratin, hvilket betyder, at håret efterlades i bedre tilstand end ved traditionelle afblegningspulvere. Afblegningen kan løfte håret med 3-4 toner. 500 gram.


tilbehør 97

refectocil øjenbrynsfarve Farve til øjenbryn og – vipper. Giver varig skønhed. Enkelt og sikkert at anvende. Hurtig virkning. Bedste farveresultat. Holder i op til 6 uger. Farver: blåsort, sort, grafit, brun, lysebrun, kastanie, blond og rød.

refectocil beise

Stabiliserende fremkalder (3%) i 50 ml. flaske med praktisk dråbetæller. Rækker til mindst 100 farvninger.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


98

voksapparat - startsÌt Voksapparat, gryde, voksperler og püføringspalet

vokspiller Voksperler, som nemt smelter til flydende voks i gryden. Voksperlerne er specielt udviklet til sart og sensitiv hud.


Du kan selv sætte din

FESTFRISURE Skal du til fest eller vil du bare gerne være lidt mandagslækker? Så sæt lokkerne op til fis og ballade – det er supernemt!

3

LAV KRØLLER

Giv håret et pift med JOICO® Design Collection Texture Spray. Sprayen giver saltvandseffekt i håret og er rigtig god til krøller. De bløde krøller skaber du med HH SIMONSEN® ROD krøllejernet. Start ved hårrødderne, og sno hver lok om jernet. Metoden giver hold ved bunden, så hårets vægt ikke trækker krøllerne ud igen.

1

VASK

Hår kræver pleje. Vask håret med JOICO® Shampoo og conditioner, som passer til din hårtype. I det håndklædetørre hår kommes JOICO® Curl Definer i. Det er en gel, som aktiverer de naturlige krøller, og opretholder krøllernes form, uden at gøre dem stive.

Ekstraip: godt t For at passe godt på dit hår, er det vigtigt, at du bruger et varmebeskyttende produkt, når du arbejder med varmeværktøjer. Spray Silk Result Thermal Smoother Spray fra JOICO® sprayes i håret og giver samtidig en flot glans.

2

FØN

Føntør herefter håret tørt med hovedet nedad. Brug evt. HH SIMONSEN® Softstyler II, for at separere og aktivere hårets naturlige krøl og tilføre ekstra volume.

4

STYLING

Når alt håret er krøllet, er du klar til styling. Red håret igennem med HH SIMONSEN® Pladebørste for at skabe smukke bølger. Fuldend værket med den fantastiske hårlak JoiShape JOICO®.

99


HH SIMONSEN

CLASSIC PRO

pladebørste

100

HH SIMONSEN®s pladebørste er unik i alle dest facetter. Den professionelle pladebørste er betydelig mere skånsom mod håret end traditionelle børster pga. de nydesignede børstepigge. De fjedremonterede pigge tilpasser sig hovedbundens form og den specielle buede bagside på børsten gør børstning af især langt hår væsentligt nemmere end du er vant til. Det specielt udformede skaft sikrer en korrekt ergonomi, og den særlige gummibelægning gør pladebørsten behagelig og sikker at arbejde med. Børsterne fås i et flot salgsdisplay med 12 børster.

HH SIMONSEN

ELITE

volumebørste Den perfekte børste til formtørring af kort og mellemlangt hår. Piggene er udført i ekstra blødt materiale, som sikrer en skånsom formtørring. Antallet af børstepigge resulterer i blankt og fyldigt hår. Gummibunden sørger for at piggene fjedrer.

HH SIMONSEN

CLASSIC PRO

turbobørste Turbobørsten fra HH Simonsen® er med dets behagelige ’SoftGrip’ nem og fleksibel at arbejde med. ’SoftGrip’ børstekammene er skånsomme mod huden på hovedbunden, samtidig med at de gennemgående huller lader luften fra føntørren passere sådan, at du hurtigt og præcist kan style dit hår.

Tip:

t af når de e t f o t e r red r hå Knække nem? Benyt en b et n år e ig tillader h n friseres e d t e id iggene. ste, pladebør ttere igennem p re le at passe


tilbehør 101 HH SIMONSEN

ELITE

rundbørste HH SIMONSEN®s rundbørste har et af markedets mest ergonomiske håndtag, der sikrer et godt greb om håndtaget under brug. Børsten er designet så den er nem at rulle i hånden pga. den specielle facon. Rundbørsten sikrer en effektiv varmefordeling gennem det ’ceramic coatede’ børstehoved. Nylon pigge med ’ionic’ teknologi mindsker den statiske påvirkning håret ellers ville få.

Børsterne fås i et flot salgsdisplay med 3 børster (3 stk. Ø43, 3 stk. Ø33 og 3 stk. Ø25)

HH SIMONSEN®’ rundbørste efterlader håret blankt og med volume.

210

216

212

274

214

282

karbon kamme Ud over frisørsaksen, er et af frisørens vigtigste værktøjer - kammen. Kammen er ligeledes en af de mest personlige ejendele man har i salonen, og det sidste man gør er, at skifte ens kam. HH SIMONSEN® forhandler de originale Japanske Karbon kamme, som ikke alene er blandt verdens bedste kamme, men også den kamtype, som sikrer den bedste kvalitet. Kammene er uhyre præcise i dets måde at lade håret passere tænderne på, hvilket sikrer maksimal kontrol over håret.

• Mindsker statisk elektricitet i håret • Lettere gennemfrisering af filtret hår • Kammen tager ikke imod hårfarve • Kammen er mere modstandsdygtig overfor ”hakker” forårsaget af sakse, der klipper i kammen • Kammen slides ikke skarp på spidsen af tænderne, og mindsker derfor den ubehagelige oplevelse en plastik­-­ kam kan forårsage • Kammen tåler en temperatur på 140 grader uden at deformeres

Fordelene ved Karbon kamme i forhold til almindelige plastikkamme er:

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


l i t n e k s a fl d n a v r e e t Det n, der vil have kvalitet frisøre mindste detalje! ned til 102 HH SIMONSEN

ELITE

hh simonsen® vandforstøver Igennem de seneste år har efterspørgslen på en kvalitets vandforstøver været udbredt. HH SIMONSEN® har udviklet en vandforstøver, som ikke kun har et cool design, men også en funktionalitet, der overgår de fleste andre vandforstøvere. Den japansk designede spray, giver en hidtil uset fin forstøvning af vandet, så kunden har en behagelig følelse af vandet, der fordeles i håret.. Flasken er designet, så den ligger godt og sikkert i hånden under brug. Dette bl.a. på grund af den specielle gummioverflade.

hh simonsen® håndklæder HH SIMONSEN® har udviklet et håndklæde, som er skabt ud fra de krav en professionel frisør stiller til størrelse, tykkelse samt resistens over for bl.a. blegnings­produkter. Håndklædet er designet, så tykkelsen gør, at det hurtigt tørrer efter vask, samt at der kan ligge flere i vaskemaskinen pr. gang. – Det kalder vi grøn tankegang! Håndklædet fås i sort og vejer ca. 330g/stk.


HH SIMONSEN

ELITE

tilbehør

e t k e f r e p Denclips

103

hh simonsen® carbon clips Signalerer du eksklusivitet og kvalitet til dine kunder med dine nuværende hårclips? Det nyeste inden for hårclips til professionel brug. Disse er udført i det eksklusive carbon materiale, som derved giver en række væsentlige fordele: • Spids underside, så clipsen kan bruges til inddeling af passerér under klipningen • Clipsen tåler en temperatur på 140 grader uden at deformeres • Små spidse tænder på clipsens inderside, som bider sig fast i håret, så det ikke glider ud • Clipsen bliver ikke misfarvet ved brug i forbindelse med hårfarvning • Længere holdbarhed • Kraftig fjeder, som sikrer at håret ikke glider ud

HH SIMONSEN

ELITE

, s p i l c e t k e f r pe n e d r e e t t e D arbejder med længere når manlængder i håret.

hh simonsen® crocodile clips Igennem mange år har frisører altid haft en stort pro­ blem, når de skulle inddele et langt og tykt hår…. Deres normale clips kunne ikke holde håret oppe! Med HH SIMONSEN®’ nyudviklede Crocodile Hair Clips er dette fortid... Crocodile Clipsens specielle design gør den i stand til at holde mere/længere hår fast uden, at hverken hår eller clips ‘skrider’ ud. Den kraftige fjeder sikrer, sammen med de kraftige tænder, der er designet på clipsens inderside, at clipsen får maksimal ’bide effekt’ i håret.

299,-

Crocodile clipsen er udført i lækkert rubberlook, som sikrer en behagelig overflade samt at produktet ligger godt i hånden - uanset om disse er våde eller tørre.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


104

hh simonsen® bordholder Bordholderen kan monteres på bordplader af forskellige tykkelser. Øvelseshovedet kan hurtigt vendes og nejes i alle retninger.

hh simonsen® tripoP stativ Luksus Tripod Stativ designet til den kræsne frisør Stativet kan via det unikke højdejusteringssystem nemt tilpasses alle typer af højder. Stativet er monteret med ekstra fodpedaler, som sikrer, at stativet ikke vælter under brug. Øvelseshovedet kan nemt drejes i 360 grader og lægges ned i vandret position. Leveres i en praktisk skuldertaske. Denne tripod bliver anvendt på Danmarks frisørskoler.


Victoria naturlig fbås nu i lond

tilbehør

Nyhed:

105

kr. 599,Jane – 45 cm.

kr. 899,Samantha – 60 cm.

kr. 599,-

kr. 599,-

Sofie – 40 cm.

Victoria – 30 cm.

kr. 899,-

kr. 599,Michael – 25 cm.

Julie – 60 cm.

hh simonsen® øvelseshoveder HH SIMONSEN®’ øvelseshoveder er udført med 100% ’human hair’. Håret, der benyttes på vores øvelseshoveder stammer hovedsaligt fra Indien. Visse steder i Østen er det normalt, at kvinder lader deres hår afklippe, som en del af et gammel ritual, når de er blevet gift. Dette hår sælges så til deres lokale klostrer, som så igen, sælger det videre til producenter af øvelseshoveder og extension. Den profit klosterne modtager for håret, bruges ofte til velgørendhed i deres lokalområde. Håret som HH SIMONSEN® anvender er forbehandlet efter strenge krav fra vores tekniske afdeling, hvilket betyder, at håret altid fremstår i en god og lækker kvalitet.

HH SIMONSEN® har i år opgraderet kvaliteten på håret, så de fleste øvelseshoveder nu findes i blonde nuancer, hvilket betyder, at det er endnu lettere at farve håret - uden først at skulle afrense det. Alt hår kan skæres, lysnes, farves og permanentes. Alle former for føntørrer, krøl-, form-, og glatjern kan benyttes. Håret kan rulles på curler og sættes i tørrehjelm. Hovederne kan blive tilklippet til pandehår, samt bakkenbarter, grundet den naturlige implemterede groret­ ning. Alle HH SIMONSEN®’ øvelseshoveder kan sættes på vores separate Tripod Stativ eller på bordholderen.

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


106

hh simonsen® stribefolie Frisørstanniol er af kraftigere type end dem vi kender fra traditionel stanniol. Det betyder, at stanniolet bedre kan placeres tæt op imod hovedbunden uden, at det krøller eller bukker i kanterne. En professionel stribefolie med ekstra god aluminiums­ kvalitet. Leveres i en praktisk æske med kant til at afrive folien i den ønskede længde. Bredde 12 cm., længde 100m., 15 µ tyk.


it

tilbehør

Try it,

107

HH SIMONSEN

ELITE

hh simonsen® klippestol

HH SIMONSEN® har VERDENS BEDSTE klippestol ’MEMORY’ skum blev udviklet i 1966 af NASA til at forbedre sæderne i flyene, og dermed også flysikkerheden. ’MEMORY’ skum har en åben cellestruktur, der reagerer på kroppens naturlige varme, som dermed giver skummet form af konturerne fra kroppen. Da skummet ændrer struktur efter kroppens konturer, optages trykket i skummen, som ellers ville ramme iskias nerverne. Dette betyder, at musklerne ikke bliver ømme.

En ’MEMORY’ skum er som regel lidt tungere end andre skumtyper. Dette gør den mere støttende. ’MEMORY’ skum benyttes ligeledes ofte til medicinske anvendelser, såsom kørestols sædepuder, hospitals­ senge, mm. Stolen fås også i hvid.

Følg os på HHSIMONSEN.DK


108

Colour Wraps (sølv/guld)

Handsker (nitril)

High Lights, 18 cm.

Pincet med lys

High Lights, 25 cm.

Feather kniv (black)

High Ligths, 40 cm.

Feather kniv (pink eller silver)

Spidspapir

Feather blade

Handsker (vinyl)

Tondeo kniv

Handsker (latex)

Tondeo blade (10 stk.)


tilbehør 109

Airstyler

Opsætningsnål 70 mm.

Børneslag

Hårnål – bølgede 50 mm.

Friserslag

Nakkebørste

Bob Tue klippekrave (sort)

Permanentspoler

Strimmelvat

Skumspoler

Gummihætter

Nakkespejl

Nekeeze nakkepude

Bliv fan på HH SIMONSEN & JOICO / Denmark


T I • • • • • •• N •• A •• R A

• • • • • • • • •• •• • •• ••

2012 •

• • • • • • •• • • • •• •G ••

110

I•

• • G A R AN •• • • • T ••

garantibestemmelser (sakse) Alle sakse fra Excellent EdgesTM repræsenterer en høj produkt-kvali­tet, som gør saksen anvendelig i mange år (for nogle saksemodeller i årtier), når blot de serviceres og vedligeholdes løbende. Saksen skal returneres til HH Simonsen® for service, vedligeholdelse samt reparation. Udføres service, vedligeholdelse samt reparation af andre virksomheder end via HH Simonsen® vil produktgarantien bortfalde. Excellent EdgesTM i Australien har til enhver tid den af­gørende beslutning omkring en saks videre garanti, hvis saksen har været serviceret eller repareret hos en uautoriseret. Alle saksene fra Excellent EdgesTM har livsvarig garanti på stålet (knækker saksen i to dele eller knækker der en tand af en udtyndersaks, tilbydes en ny saks af samme type). Denne garanti omfatter ikke skår eller hakker, som er opstået på grund af daglig slidtage og brug. Excellent EdgesTM’ omfattende “Quality Management” system sikrer, at din saks er blevet grundigt undersøgt og testet inden den forlader fabrikken. Hvis du ikke er tilfreds med saksens performance, bedes du kontakte HH Simonsen® omgående med bemærkninger om, hvad der er galt. Vi vil reparere eller udskifte dem efter vores skøn.

Vær opmærksom på, at følgende kan ugyldiggøre din saksegaranti: - Forsøg på reparation / service af andre end Excellent EdgesTM. - Ukorrekt vedligeholdelse, såsom manglende olie (vi leverer en gratis flaske Excellent EdgesTM Camellia oil med hver saks - for at forhindre korrosion). - Manglende centerskrue justering. - Forkert brug, såsom klip foretaget i andre materialer end hår, eller tab af saksen. - Korrosion eller ruster som følge af manglende rengøring og olie. De første 8-10 dage skal du være ekstra opmærksom på at justere saksens centerskrue, idet gummiringen, som ligger imellem centerskruen og stålet er ny og lige skal tilpasse sig saksen. Derudover skal du klippe med et lettere pres på tommelfingeren end før servicen. Husk på at saksen er ny! Klip ikke med saksens center­ skrue for løs i spændingen. Hvis saksens centerskrue er for løs eller du presser for hårdt med tommelfingeren, vil dette kunne medføre øjeblikkelige skader på saksens æg. Har du spørgsmål så ring til vores saksetekniker Claus Nissen, tlf. 20 43 58 11


111

showroom

Vil du afprøve vores el-artikler og sakse, eller se vores produktsortiment? HH SIMONSEN® har showroom liggende i Kolding. HH SIMONSEN® Academy ligger i umiddelbar nærhed af togstationen i Kolding midtby. Vi rådgiver dig og hjælper med at finde de rigtige produkter og løsninger. Vil du indrette din salon, så kan vi hjælpe med indretningen. Bestil en tid hos din lokale HH SIMONSEN® konsulent for en personlig fremvisning. HH SIMONSEN® Showroom & Academy Jernbanegade 44, 2sal 6000 Kolding . Tlf. 7375 1013 Kørselsvejledning kan findes på www.hhsimonsen.dk/academy.htm

HH SIMONSEN A/S Kontor, administration, lager og logistik Søndervang 19, DK-6780 Skærbæk Tlf. +45 7375 1000 Fax +45 7375 1011 info@hhsimonsen.dk HHSIMONSEN.DK

Følg os på HHSIMONSEN.DK


SEN.DK

4 // ZINE # MAGA

2011

ON på HHSIM Følg os

CODE

ion og Inspirat

tips til

t hår lækker

112

! VIJNOICDO TER ®

UK PRODSe side 9

ET KYTTER HÅR

ger og BES

genopbyg Olien, som

Du kan selv

sætte din

E FESTFRISUR

s 6 tip Den perfekte

e hår GuidFå skønhed i dit

GAVE TIL DIT HÅR

På vores website kan dine kunder finde alt om produkterne. I »Styling Tips« viser vi, hvad produkterne kan og hvordan de anvendes. Du kan nyde vores service, som hjælper dig med din reklamering, f.eks. kan du downloade produktbilleder, logo-filer og annoncer.

geitnsepRiOrDed to th

n

Iro ROD Cupr.rlistk.ng

599,SPAR

400,DK ONSEN. HHSIM

Via vores facebook sider har vi en tæt og løbende dialog med slutbrugerne om nyheder, salgskampagner og stylingtips.

pr & marketing Vores videresalgsprodukter er interessante, fordi kvalitet, funktionalitet og pris står i perfekt forhold. Vi har produkter, som kunderne ønsker og vi sælger dem der, hvor kunderne får den bedste ekspertise, nemlig i frisørsalonerne. Vi gør meget for, at budskabet når frem til kunderne. F. eks igennem helsidesannoncer i magasiner eller store formiddagsaviser eller med bannere, displays og med fine detaljer, som poser med logo. Vi hjælper dig med at placere budskabet i salonen.

Produkternes emballage er designet til at stå pænt frem i salonerne og dermed fremme dit salonsalg. For at have fingeren på pulsen udstiller vi på messer. Her har vi direkte kontakt til publikum og her fyrer vi kampagner af, som bringer dig til kunder i butikken.

Kort sagt... ”Vi hjælper dig med at gøre en god forretning”

HairCode the magazine  
HairCode the magazine  

New 2012 magazine now online

Advertisement