HH Simonsen Wetline 2019

Page 1

WE PROUDLY PRESENT

THE HH SIMONSEN WETLINE


INTRODUCING …

A NEW DAWN FOR HAIR EVERYWHERE Den bedste og mest effektive shampooserie nogensinde. Dét var den ambitiøse målsætning, da vi startede arbejdet med HH Simonsen Wetline. Vi ville skabe en shampooserie, der overgik vores egne krav som professionelle. Og en shampooserie, der gjorde en forskel for dig og dit hår – uanset din hårtype. 3 år senere var HH Simonsen Wetline en realitet, og serien er alt, hvad vi havde drømt om. Vi tror på, at skønhed og teknologi er allierede, så vi samarbejder med førende forskere og har vores eget laboratorie, hvor vi udvikler, tester og forbedrer alle detaljer i vores produkter. Og til vores Wetline har vi nøje udvalgt og sammensat ingredienser til hvert produkt, så vi kan tilbyde den ultimative effekt, uanset om du har behov for pleje og beskyttelse af tyndt, farvet, slidt, tørt eller fedtet hår. Fælles for produkterne er en unik brug af keratin, der giver et sundere og stærkere hår – og naturbaserede olier, som tilfører håret fugt og smidighed. For når vi laver en shampooserie, så gør vi det for at sætte nye standarder! HH Simonsen Wetline er en bred serie med eksklusive, effektive og parabenefri shampooer, conditioners og hårkure til alle typer hår og alle behov. Vi håber, at du vil sætte dem på prøve. Ikke mindst for hårets skyld.


KERATIN

R

O

F

KE

RAT IN AND

Dit hår består af ca. 85% keratin, og proteinet er afgørende for dit hårs sundhed og styrke. Derfor har keratin også været afgørende for os i udviklingen af vores Wetline-serie. Det er den unikke brug af keratin i forskellige udgaver, der gør hver eneste shampoo, conditioner og hårkur i serien til noget ud over det sædvanlige. NA

T

U

E

HÅRETS EGET VIDUNDERPRODUKT

e

S

THE

OIL

PO

AL

W

R

in

Th

e

tl

e

se

cr

ets

of HH Simons

en

W

HVAD ER KERATIN?

Keratin er et komplekst fiberdannende protein, der findes i negle, hud, tænder og i håret. Keratin er sammensat af aminosyrer, der giver håret elasticitet, styrke og glathed. Hår med rigeligt keratin kan bedre modstå sol, kulde, varme fra stylingredskaber og anden klimamæssig påvirkning. Mangel på keratin gør til gengæld hårets struktur og skællag porøst og åbent. Resultatet er, at hårets yderste skællag ikke kan holde på fugt og farvemolekyler, og jo lavere keratinniveau i håret, jo lettere knækker eller spalter håret. HVEM ER KERATINETS FJENDER?

STRONGER | HEALTIER | SHINIER

Keratinniveauet nedbrydes bl.a. af varme fra føntørring, glatte- og krøllejern, kemiske behandlinger og solens stråler. KERATINET I WETLINE

Når keratin tilsættes i et hårplejeprodukt er det for at give håret en hjælpende hånd – og øge de positive effekter.

Håret genvinder med andre ord sin naturlige sundhed, styrke og struktur. Vores Wetline-produkter gør brug af keratin i forskellige former – og vigtigst af alt forskellig molekylevægt. Molekylernes vægt er nemlig afgørende for, hvor godt de gennemtrænger hårets struktur, og dermed hvilken del af hårstråene, de påvirker. På den måde kan vi sammensætte produkterne, så keratinet matcher produkttypen (shampoo, conditioner eller hårkur) og finder alle de forskellige ”huller” i genopbygningen af hårets keratinniveau. En lavere molekylevægt lader keratinet trænge dybt ind i hårstråets kerne, mens en højere molekylevægt betyder, at keratinet primært arbejder i hårets yderste skællag. HYDROLYSE

Mange af vores produkter indeholder hydrolyseret keratin. Hydrolyse er en kemisk reaktion, hvor et molekyle optager vand og spaltes til to molekyler. Resultatet er keratinmolekyler med fugt-”superkrafter”, der øger hårets fugtniveau og smidighed i endnu højere grad.


HAIR GUIDE – HVAD HAR DIT HÅR BRUG FOR? HÅRTYPE

Tørt og livløst hår Krøllet hår Gråt hår

TIP: Moisture Shampoo 1-2 gange ugentligt

PRODUKT

HÅRTYPE

HVORFOR?

Moisture serien

Tørt og livløst hår har et stort behov for fugt, fleksibilitet og glans. Moisture-serien indeholder et særligt Marine Complex med ingredienser som tang og alger, som effektivt øger hårets fugtbalance og gør håret mere smidigt samt lettere at style. Keratinet i produkterne styrker håret, og dermed mindskes risikoen for knækket og spaltet hår. Olierne gør håret lettere at frisere og sørger for, at fugten i håret bevares og ikke fordamper.

Moisture serien

Krøllet hår har en tendens til at virke tørt og kruset og få spaltede spidser. Moistureserien indeholder et særligt Marine Complex med ingredienser som tang og alger, som øget hårets fugtbalance og gør håret mere smidigere og lettere at style. Keratinet i produkterne styrker håret, og dermed bliver risikoen for knækket og spaltet hår mindre. De tilsatte olier gør håret lettere at frisere og blokerer for, at fugten i håret fordamper.

Anti-Yellow shampoo Moisture conditioner Moisture mask

Naturligt gråt hår har typisk problemer med gule farvenuancer og kan virke tørt og livløst. Anti-Yellow Shampoo indeholder en unik kombination af blå/grønne/ violette pigmenter, der eliminerer gule pigmenter i håret. Div olier i både Anti-Yellow Shampoo og Moisture-produkterne blødgør håret og lettere at style. Seriens genopbyggende keratin og intense fugtbevarende egenskaber er som skabt til gråt hår.

Moisture shampoo Sol-/ UV-skadet Repair conditioner hår Moisture mask

Når hår udsættes for sol, varme eller koldt vejr udtørres det, og hårets keratin tager skade. Derfor har håret brug for ekstra fugt og genopbyggelse af keratinniveauet. Med en kombination af Moisture og Repair-produkter opnås den mest effektive effekt. Moisture-serien er skabt med fokus på fugtegenskaber og Repair-serien indeholder den største koncentration af keratin, som du finder i vores Wetline.

Fedtet hår Cleansing shampoo eller Volume conditioner hovedbund

Fedtet hår og hovedbund har behov for en ekstra effektiv dybderens. Vores Cleansing Shampoo er specielt designet til at rense håret og hårbunden for affaldsstoffer og produktrester. Udover at rense tilfører shampooen fugt til håret, samt keratin, der genopbygger hårets styrke og smidighed. Volume Conditioner er en ”let balsam”, der indeholder den mindste mængde af olie i vores Wetline-serie.

Fint hår Skadet, lysnet eller blonderet hår Farvet hår

[ Røde, violette, mellem- og mørkebrune nuancer samt pastel nuancer ]

Langt, naturligt hår

PRODUKT

HVORFOR?

Volume shampoo Volume conditioner Moisture mask

Fint hår har behov for at bevare sin lethed og få øget det enkelte hårstrås diameter. Derfor er det vigtigt med ingredienser som renser hårbunden og dermed øger hårets lethed. Samtidig er vores Volume-serie skabt med det formål at give håret fylde og vitalitet. Naturlige planteekstrakter og hvedeproteiner øger hårets volume og spændstighed, og vores Moisture Mask indeholder et særligt Marine Complex med ingredienser som tang og alger, der effektivt øger hårets fugtbalance, og keratin, der begrænser risikoen for knækket og spaltet hår.

Repair serien

Skadet, lysnet eller blonderet hår er ofte mat, knækker let og mangler elasticitet. Repair er den serie, der indeholder den største procentdel af keratin. Keratin er hårets byggesten, så jo mere ødelagt keratin, der erstattes, jo stærkere bliver håret. Håret genopbygges og føles stærkere og sundere. Kombinationen af olier blødgører håret, og gør det blankere, mindre kruset og lettere at style. Supplér lejlighedsvist Repair Shampoo med Anti-Yellow for at holde uønskede gule nuancer væk.

TIP: A nti-Yellow shampoo 1 gang ugentligt

Color shampoo Color conditioner Repair mask

Color-serien er designet til at passe på dit farvede hår, der ofte kan virke mat og tørt og falmer i farven. Specialkonstruerede ingredienser binder farvemolekylerne fast til hårets keratin, så farve-fadingen mindskes. Hårets skællag lukkes maksimalt, så håret kan holde på fugtniveauet og bedre reflektere lys (hvilket øger hårets blankhed). De tilsatte olier er sammensat, så de giver nemmere udfiltring, større blødhed og bevarer fugten. Har dit hår taget meget skade af farvningen, så er en Repair-kur et godt valg som supplement til Color-serien.

Moisture shampoo Moisture conditioner Repair mask

Udfordringen ved langt hår kan være spaltede spidser, knækkede hårstrå og problemer med udfiltring. Moisture-serien indeholder vores særlige Marine Complex med ingredienser, der øger hårets fugtbalance markant og gør håret mere smidigt samt lettere at style. Produkternes keratin-indhold styrker håret og begrænser problemer med knækket og spaltet hår. De tilsatte olier gør håret lettere at frisere og udfiltre og hjælper med at bevare fugten i håret. En Repair-kur vil være et godt valg, hvis dit lange hårs sundhed har behov for en ekstra hjælpende hånd.


REPAIR MICRO PROTEIN

Det er ikke altid let at være hår. Man skal stå model til både UV-stråling, frostvejr, hårprodukter, vask, føntørring, glatning og meget andet. Heldigvis er der også håb for slidt og skadet hår. Og dét håb er HH Simonsens genopbyggende Repair-serie, der med sine revolutionerende ingredienser sætter helt nye standarder for effektiv nødhjælp til dit hår.

MACADAMIA OIL

SHAMPOO

HH Simonsen Repair Shampoo giver øjeblikkelig nødhjælp til skadet hår. Shampooen indeholder flere særlige keratinholdige mikroproteiner, der trænger dybt ind i hårfibrene og styrker hårstråene indefra. Hvedebaserede aminosyrer, macadamia- og jojobaolie tilfører næring, vitalitet og styrke og bidrager til en shampoo, der puster nyt liv i slidt hår.

WHEAT AMINO ACIDS

[ Genskaber og beskytter ] [ Indeholder keratin og macadamiaolie ] [ Efterlader håret genopbygget, fugtholdigt og sundt ] CONDITIONER

RETURN TO WOW YOU BE LONG THE RE

Vores Repair Conditioner indeholder ligeledes flere keratinholdige mikroproteiner, der trænger dybt ind i hårfibrene og genopbygger dem indefra. Conditioneren forebygger derudover brud og spaltede spidser, og gør det lettere at rede filtret hår uden at forårsage skader. Ingredienssammensætningen gør, at produktet arbejder 30% i hårets indre og 70% i skællaget. Dermed opnår man både genopbygning af keratinstyrken og en øget elasticitet og smidighed i håret.

[ Genskaber og beskytter ] [ Indeholder keratin og hvedebaserede aminosyrer ] [ Efterlader håret genopbygget, sundt og let at gennemrede ] MASK

Har du brug for særlig intensiv hjælp til slidt og skadet hår, så er Repair Mask en effektiv kur. Den indeholder en større andel af keratinholdigt mikroprotein end både shampoo og conditioner, og en hårkur er derfor det mest effektive produkt til at genopbygge hårets styrke. Derudover medvirker hvedebaserede aminosyrer, sheasmør og kokos- og jojobaolie til at styrke og nære håret – og effektivt bekæmpe brud og spaltede spidser. Repair Mask arbejder 70% i hårstråenes kerne og 30% i det ydre skællag. [ Genskaber og beskytter ] [ Indeholder sheasmør, kokos- og jojobaolie ] [ Efterlader håret genopbygget, stærkt og sundt ]


MOISTURE MACADAMIA OIL

De fleste mennesker har perioder med tørt hår eller tør hovedbund. Det rammer især naturligt krøllet eller gråt hår og kan skyldes alt fra vejrpåvirkning til glatning eller krølning med høj varme. Dine tørre perioder giver sjældent gode hårdage, så nu har vi hævet barren for, hvor effektivt en hårplejeserie kan bekæmpe tørhed – takket være en blanding af de bedste naturskabte og menneskeskabte vidundermidler.

HYDRALYZED PEA PROTEIN

SHAMPOO HYDRALYZED KERATIN

Den fugtgivende Moisture Shampoo indeholder en lang række af både naturskabte og menneskeskabte ingredienser, der effektivt nærer og plejer tørt hår. Hydrolyseret protein, hydrolyseret keratin og et særligt Marine Complex med ingredienser som tang og alger, tilfører fugt til hår og hovedbund, og de tilsatte macadamia- og jojobaolier giver styrke og næring til hårfibrene, og håret bliver sundere og lettere at style.

Hvedebaserede aminosyrer og marineingredienser tilfører fugt, og den tilsatte keratin giver øget styrke til hårfibrene.

[ Tilfører fugt og næring ] [ Indeholder hydrolyseret ærteprotein og jojobaolie ] [ Efterlader håret fugtholdigt, sundt og velnæret ]

Moisture Mask er den intensive hårkur til tørt og livløst hår. Kuren er opbygget, så den primært (70%) genopbygger fugt- og keratinniveauerne dybt inde i håret og sekundært (30%) behandler hårets ydre skællag. Den unikke kombination af hydrolyseret keratin, hvedebaserede aminosyrer, Marine Complex-ekstrakt og et særligt molekyle med ceramide-egenskaber tilfører og bevarer effektivt fugten i hår og hovedbund.

CONDITIONER

WHY BE DRY

WHE N YOU CAN BE FABULOU S?

Moisture Conditioner er den perfekte slutbehandling til tørt hår takket være de nøje udvalgte fugtgivende ingredienser og den større molekylevægt, der anvendes i conditioneren. Molekylevægten medvirker nemlig til, at Moisture Conditioner arbejder 30% i hårstråenes indre og 70% i skællaget, der lukkes og dermed indkapsler fugten i håret.

[ Tilfører fugt og næring ] [ Indeholder hydrolyseret keratin og jojobaolie ] [ Efterlader håret fugtholdigt, velnæret og let at rede ] MASK

[ Tilfører fugt og næring ] [ Indeholder hydrolyseret keratin, jojobaolie og sheasmør ] [ Efterlader håret fugtholdigt, velnæret og let at rede ]


VOLUME

MACADAMIA OIL

Kraftigt og fyldigt hår er ikke alle forundt. Og slet ikke os i Norden. Men det skal ikke forhindre dig i at drømme stort. Vi har nemlig skabt en Volume-serie med nøje udvalgte ingredienser, der giver fint hår de optimale betingelser for vækst, fylde og styrke. Det er hverken et mirakel eller tom snak – det er resultatet af en kompromisløs stræben efter det perfekte volumen-produkt.

ORGANIC PLANT EXTRACT

PANTHENOL

DREAM BIG

A ND TURN UP THE VOLUM E

SHAMPOO

CONDITIONER

Takket være en unik kombination af naturlige planteekstrakter tilfører vores volumeshampoo tiltrængt fylde og styrke til tyndt og fint hår. Ginseng-rod, loppefrø og døvnældeblomst har en synergetisk effekt på hårets vitalitet og energi, mens hårrødderne stimuleres af frisk og kølende mentol.

Den ultimative conditioner til tyndt og livløst hår. Vi har kombineret de plejende egenskaber fra en klassisk conditioner med effektive volumeskabende virkestoffer. HH Simonsen Volume Conditioner indeholder blandt andet macadamia- og kokosolie, der giver næring, glans og fugt til håret.

[ Forbedrer hårets volumen ] [ Indeholder 3 unikke og naturlige planteekstrakter ] [ Efterlader håret vitaliseret, blødt og stærkt ]

[ Forbedrer hårets volumen ] [ Indeholder macadamia- og kokosolie ] [ Efterlader håret glat, sundt og velnæret ]


COLOR

JOJOBA OIL

Intet varer evigt. Og slet ikke farven i dit fantastiske nyfarvede hår. Men du har betalt gode penge for dit look, så selvfølgelig skal du have glæde af det så længe som muligt. Selvfølgelig skal du have den absolut bedste beskyttelse af både farve og hår, som nogensinde har set dagens lys!

HYDRALYZED KERATIN

WHEAT AMINO ACIDS

SHAMPOO

CONDITIONER

Color Shampoo bearbejder effektivt to af udfordringerne ved farvet hår: At farven falmer og at håret tager skade af farvningen. Shampooen bevarer din hårfarves styrke og glans i længere tid, samtidig med at den plejer og fugter dit hår ved hjælp af hvedebaserede aminosyrer, keratin, macadamia- og jojobaolie.

Vores Color Conditioner hjælper dig med at bevare styrke og glans i dit farvede hår. Samtidig tilføres håret nødvendig fugt og næring, blandt andet takket være hvedebaserede aminosyrer, jojobaolie og sheasmør. Du beskytter din hårfarve mod at falme hurtigt og beskytter dit hår mod den slitage, som hårfarvning ofte er skyld i.

[ Effektiv farvebeskyttelse og pleje ] [ Indeholder macadamia- og jojobaolie ] [ Efterlader håret glat, sundt og strålende ]

[ Effektiv farvebeskyttelse og pleje ] [ Indeholder jojobaolie og sheasmør ] [ Efterlader håret glat, sundt og strålende ]

VÆ R D AT V I D E O M H Å R FA R V N I N G

STAY VIBRANT FIGHT THE FADE

Ved hårfarvning åbnes hårets skællag, så farven kan trænge ind i håret. Farven binder sig til hårets keratin, men ødelægger den også med tiden, så keratinniveauet sænkes og håret tager skade. Efter farvning lukker skællaget sig ikke helt igen, og de ”yderste” farvemolekyler vaskes derfor hurtigt bort. Vores Color-serie indeholder keratin, der genopbygger håret og tilfører nye keratinmolekyler, som den næste hårfarvning kan fæstne sig til – og olier, der lukker skællaget og minimerer fading.


ANTI-YELLOW

MACADAMIA OIL

Når du farver dit hår blond eller isblond, så er det med forestillingen om et klart og ensartet look. Men mange oplever problemer med uønskede gule nuancer i deres farvede hår eller naturlige grå hår, så vi satte os for at bekæmpe den gule misfarvning – og vi stoppede først, da resultatet var den bedste anti-yellow shampoo, som nogensinde har eksisteret.

HYDRALYZED KERATIN

SHAMPOO WHEAT AMINO ACIDS

Farvel til gult hår! HH Simonsen Anti-Yellow Shampoo er en beskyttende og samtidig plejende shampoo til alle, der har farvet blond eller gråt/isblond hår, men generes af uønskede gule toner i håret. En perfekt harmoni af blå, violette og grønne pigmenter eliminerer effektivt gule nuancer uden at stresse håret, mens shampooen også beskytter hårets ”rigtige” farve mod solens UV-stråler. Dermed ødelægger vi ikke hårets kvalitet (se under solskadet hår). De fleste anti-yellow-produkter fokuserer ensidigt på farven og kan resultere i tørt og livløst hår, men vi har prioriteret plejende ingredienser som keratin, der genopbygger og styrker håret, og olier, der gendanner fugtniveauet og gør håret smidigere, blankere og sundere. Alt sammen tiltrængt for især hår, der er farvet, lysnet eller blonderet.

SHINE BRIGHT YOU’RE FLAW LES S

[ Eliminerer gule nuancer ] [ Indeholder hydrolyseret keratin og macadamiaolie ] [ Efterlader håret ensartet, sundt og UV-beskyttet ]


CLEANSING

VITAMIN E

Alle kan bruge en frisk start i ny og næ – også håret. Med tiden opbygger der sig rester af f.eks. stylingprodukter og naturlige olier og fedt i håret, og en almindelig shampoo er ikke nok til at rense i dybden. Det kræver en særligt effektiv shampoo. Og hvorfor ikke vælge den bedste, der både renser grundigt og passer godt på dit hår?

HYDRALYZED KERATIN

SHAMPOO HYDROLYZED WHEAT PROTEIN

HH Simonsen Cleansing Shampoo renser hår og hovedbund i dybden og fjerner olier, naturlige fedtstoffer og opbyggede rester af stylingprodukter. Med andre ord: En effektiv nulstilling. Men den største forskel på HH Simonsens Cleansing Shampoo og de fleste andre cleansing produkter på markedet er den unikke genopbygning af hårets keratinog fugtniveauer. Med andre ord får du både en virkelig effektiv grundrens og en knivspids blid pleje, der efterlader håret langt blødere end de fleste alternativer. Cleansing Shampoo’en kan bruges dagligt til normalt eller fedtet hår – eller 2-3 gange om måneden som en ekstra grundig rensning.

P UT THE PA S T BE HIND YOU A N D

START FRESH

[ Fjerner olier, naturlige fedtstoffer og produktrester ] [ Med hydrolyseret keratin og E-vitamin ] [ Efterlader hår og hovedbund grundigt renset ]


THERE’S A TIME FOR EVERYTHING Forskellige hårplejeprodukter har forskellige egenskaber. Derfor er det vigtigt, at du bruger dem i den rigtige rækkefølge.

STEP 1 CLEANSING SHAMPOO

STEP 2 SHAMPOO

En cleansing shampoo renser håret i dybden og bør være det første produkt, man bruger. Hvis man vil foretage en hårkur/mask, anbefaler vi, at man altid renser håret med en cleansing shampoo først.

En ”almindelig” shampoo til dagligdags brug findes i særlige udgaver til alle typer hår, så find en variant, der passer til dit hår og din situation.

STEP 3

STEP 4

MASK

Når der er behov for ekstra intensiv behandling af håret, kan der anvendes en hårkur. Hårkurens ingredienser har typisk en lav molekylevægt og en lavere pH-værdi, der løfter hårets skællag og giver plads til at hårkuren kan trænge ind i hårets indre.

CO NDI T I O NE R

En conditioner genopbygger hårets fugtniveau og ingrediensernes større molekylevægt lukker hårets skællag igen, så fugten indkapsles i håret.


HAVE YOU MET HH SIMONSEN? HH Simonsens første produkt kom på markedet i 2003. Men den kærlighed til hårpleje og -styling, der fik tre danske frisørvenner til at gå efter drømmen og starte HH Simonsen dengang, er stærkere end nogensinde. Og det samme er vores ambition om at tilbyde de allerbedste produkter til frisører, hårstylister og privatforbrugere i hele Europa. I dag dækker HH Simonsens sortiment alt fra el-artikler og sakse til børster og hårprodukter – og hver eneste detalje bærer præg af vores mere end 30 års professionelle “hands on” erfaring fra danske saloner og udenlandske showscener.

@hhsimonsen

/hhsimonsen

/hhsimonsen


HH Simonsen A/S  |  Energivej 25  |  DK-6780 Skærbæk  |  info@hhsimonsen.dk  |  Phone +45 73 75 10 00  |  www.hhsimonsen.com