Page 1

[ Stylet med HH Simonsen ROD VS4 ]

[ Stylet med HH Simonsen Styling Oil ]

[ 2018 ]


[ TOOL CATALOGUE ]


[ TOOL CATALOGUE ]

MAKE 2018 A GOOD HAIR YEAR Du kan noget, som kun ganske få kan: Du kan skabe din kundes bedste version af sig selv. Få hende (eller ham) til at se sig selv med nye øjne og inspirere hende (eller ham) til at være spontan i sin styling. Derfor er det os en stor glæde at invitere dig inden for på siderne i vores Tool Catalogue for 2018. Sortimentet er større og bedre end nogensinde før – med nye, superlækre produkter som den fantastiske styler True Divinity MK2 med tefloncoatede plader, der sikrer et silkeblødt og blankt resultat hver gang, og Rod-serien med ergonomisk gummihåndtag, der giver et sikkert og manøvredygtigt greb. Og både True Divinity og Rod er udstyret med den geniale touch slide temperaturregulering, hvor du får den præcise temperatur med et let glid af fingeren. Kataloget byder også på masser af ny inspiration til, hvordan du kan bruge vores produkter og gøre dine egne idéer til virkelighed i salonen. Vi ved, at du stiller krav til dine redskaber. Derfor udvikler vi hele tiden vores sortiment i samarbejde med førende frisører – fra sakse og kamme til føntørrere, stylere og krøllejern. Og så samarbejder vi med de branchens bedste brands – f.eks. Excellent Edges™, der leverer markedets bedste sakse. Du kan gøre en grå mandag til ugens bedste dag for din kunde. Eller fredagens fest til månedens bedste. Her er redskaberne, du kan gøre det med. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, eller er der noget, du gerne vil have uddybet, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

SIDE 3

God fornøjelse med Tool Catalogue. Siderne er dine.


[ INDHOLD ] EL-ARTIKLER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HÅRPRODUKTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARC INBANE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BØRSTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PALCO.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TILBEHØR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAKSE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . WORKSHOPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . EN GOD HÅRDAG TIL HELE VERDEN . . . . . . .

SIDE 6 SIDE 38 SIDE 48 SIDE 50 SIDE 66 SIDE 70 SIDE 88 SIDE 132 SIDE 136


[ EL-ARTIKLER ]

FÅ 5 ÅRS GARANTI PÅ EL-ARTIKLER – HELT AUTOMATISK [ STØRRE GLÆDE I LÆNGERE TID – DET GARANTERER VI ] Når dine kunder har købt en styler, en waver eller en anden el-artikel fra HH Simonsen, vil de fra første minut opleve en kvalitet og en ydeevne, som er ud over det sædvanlige. Blot husk din kunde på at gemme original købskvittering. Så meget tror vi på vores produkter. Og så meget kan du stole på dem. OBS: Man kan ikke udvide garantien på vores føntørrere.

[ GARANTIMÆRKET ]

HH Simonsens el-artikler er naturligvis dækket af en 2 års garanti. Men fra købsdato af denne el-artikel yder HH Simonsen en udvidet og ekstraordinær 5 års garanti mod fremvisning af original købskvittering.

SIDE 5

[ Infotekst på bagsiden af mærket ]


[ EL-ARTIKLER ] SÆT DIN KREATIVITET I STIKKET Da vi grundlagde HH Simonsen, satte vi os en ambition: At udvikle et sortiment af professionelle el-artikler, som følger tendenserne i frisør­ branchen og fås til en god pris. Det har været en udfordring, fordi vi på en og samme tid stiller meget høje krav til produkternes funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed. Men vi må indrømme, at vi er virkelig godt tilfredse med de resultater, vi er nået frem til. Og ret så stolte. El-artikler lyder så nøgternt, for i virkeligheden er det jo kreativitetens redskaber, vi taler om – hvad enten det gælder stylere, føntørrere eller klippemaskiner. Vi har skabt en serie af produkter, der er udstyret med den nyeste teknologi, som beskytter og plejer håret og ikke mindst sætter din kreativitet fri, så du kan skabe et topprofessionelt resultat for dine kunder. I 2018 er serien blevet udvidet med flere fantastiske produkter. Vi har i den grad glædet os til at præsentere dem for dig. Bare vent til du f.eks. prøver vores nye eksklusive True Divinity MK2, som vi personligt synes er helt fantastisk.


IO

T NIC

E CH

L NO

OG

Y


[ EL-ARTIKLER ]

SIGNATURE STYLER

[ Sort ]

Den eksklusiive Signature salon-styler er skabt af helt lette materialer – den vejer kun 240 g – og er udformet i et ergonomisk design, der gør den let holde ved og dermed perfekt til salonbrug. Det lækre, slanke design gør, at du kan anvende den helt oppe ved hovedbunden og dermed skabe det helt perfekte, glatte resultat – og det er uanset, om det er fint/tyndt hår eller en krøllet afro, du har at gøre med. Et blidt strøg med Signature Styleren og håret er glat. Stylerens plader med deres unikke kombination af titanium, turmalin og olie sikrer en let og blidt glatning, der gør håret blankt og blødt.

– Touch temperaturindstilling – Syv varmeindstillinger – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin – Ion-teknologi – 240 g – Tre meter gummiledning

SIDE 9

[ EKSKLUSIVT GLATTEJERN I ERGONOMISK DESIGN ]


[ EL-ARTIKLER ]

INFINITY STYLER

[ Sort ]

[ Nu med heatbag ]

[ Temperatur fra 80-210° C ] ]

[ EN EKSKLUSIV STYLINGOPLEVELSE ]

SIDE 10

Vores eksklusive Infinity Styler er til dig, som elsker følelsen af luksus og som kun vil have det allerbedste. Den er selvfølgelig udstyret med titanium-coatede plader med olier og turmalin, som sikrer et perfekt resultat og efterlader håret silkeblødt og skinnende, men det er langt fra det hele. Inifinity Styler har et luksuriøst look og en lang række funktioner, som giver dig en ekstraordinær stylingoplevelse – f.eks. superhurtig opvarmning og en automatisk sleep mode-funktion.

– Touch temperaturindstilling – Hurtig opvarmning – Sleep mode-funktion – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin – Ion-teknologi – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

TRUE DIVINITY MK2

[ Sort ]

NYHED

True Divinity er alt, hvad navnet lover – og mere. Et eksklusivt stylingjern, som forener æstetik, kvalitet og skånsomhed. De teflon-coatede plader sikrer et perfekt, blankt og silkeblødt resultat – hver gang. Og så er det ovenikøbet skånsomt. Uanset type, længde eller farve vil håret efterlades glat, blødt og med en perfekt finish. Styleren er klar på mindre end 10 sekunder, og med den digitale temperaturregulering er det let at justere temperaturen. Sleep mode-funktionen sikrer, at glattejernet slukkes automatisk 60 minutter efter, det senest har været i brug.

– Touch temperaturindstilling 120 - 220° C – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin – Sleep mode-funktion – Klar på mindre end 10 sekunder – Tilhørende varmeresistent taske – Tre meter gummiledning

SIDE 11

[ FUNKTIONALITET MØDER ÆSTETIK ]


[ EL-ARTIKLER ]

STYLING PÅ FARTEN – ALLE I

[ MIDI STYLER ] – Temperatur fra 120-230° C

NYHED

[ MIDI WAVER ] – Temperatur op til 200° C

[ MIDI DRYER ] – 1500 watt – Foldbar

[ MIDI VOLUME IRON ] – Temperatur fra 90-200° C

[ MIDI – TAG STYLINGEN MED I TASKEN ]

SIDE 12

Selvom man er lille, kan man godt være fuld af gode egenskaber. Med vores Midi Stylere har vi skabt en serie af stylingredskaber, som nemt kan tages med på farten eller på rejsen. Midi Styler er et praktisk og ultralet stylingjern, som f.eks. er godt at have ved hånden, når pandehåret skal fikses. Midi Waver er en taskevenlig ’Beach Waver’, som skaber smukke bølger. Midi Volume Iron er vores praktiske volumejern, der tilfører fylde på ingen tid, uanset hårlængde. De tre praktiske stylingjern har alle teflon-coatede plader med olier og turmalin, som beskytter håret under stylingen og efterlader det blødt og glansfuldt. Midi Dryer En effektiv og overraskende stille føntørrer med stor effekt. Så du kan få tørret håret, selv når du er på farten.

Føntørrer: – 1500 watt – Foldbar – To varme- og hastighedsindstillinger – To meter gummiledning Stylere: – Klar på mindre end 10 sekunder – Dobbeltcoatede keramiske overflader med teflon, olier og turmalin


[ EL-ARTIKLER ]

PRAKTISK REJSESTØRRELSE

Lille ultralet glattejern, der passer i alle håndtasker. Glattejernet har en temperatur på 190° C, to meter proffesionel ledning og bevægelige plader med ionisk effekt.

– Sort Piano lakering – Bevægelige plader for soft tryk mod håret – Speciel rund form, så stilleren kan anvendes til krøller – Professionelle varmeelementer med varmecensorer – Pivot-funktion så snoede ledninger mindskes

SIDE 13

[ GO MINI POCKET STRAIGHTENER ]


[ EL-ARTIKLER ]

UTOPIA FØN

[ Infrarød ]

[ EKSKLUSIV OG EFFEKTIV FØNTØRRING ] Den elegante Utopia føntørrer er et stærkt stylingværktøj, som giver en fantastisk smuk finish – på den halve tid! Takket være dens kraftfulde 2300 watts motor er Utopia langt mere effektiv end de fleste føntørrere – samtidig er den markant mere lydsvag og vejer kun 450 g. Den nyeste ion-teknologi sikrer, at håret efterlades blødt og krusfrit. Infrarød varme sikrer en optimal varmefordeling, og med seks varme- og hastighedsindstillinger er der masser af frihed til at være kreativ.

SIDE 14

Til Utopia kan du f.eks. bruge vores Universal Softstyler med et design, som gør føntørringen endnu mere effektiv.

– Kraftfuld og lydsvag 2300 watts motor – Nyeste ion-teknologi – Tilhørende føn-næb – Seks hastighedsindstillinger – Seks varmeindstillinger – Vægt på kun 450 g – Filter med lyddæmpende skum – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

BOSS FØN

[ Varme-og hastighedsindikator med LED-lys ]

Med Boss får du en kraftfuld føntørrer, som med sin 2000 watts motor giver dig en superhurtig og effektiv føntørrring. Samtidig har vi udstyret den med den nyeste ion-teknologi, så du opnår et blødt, glansfuldt resultat uden krus og statisk elektricitet. Boss er udviklet i letvægtsmaterialer, som gør den nem og komfortabel for dig at arbejde med. Den leveres i en eksklusiv emballage med et tilhørende føn-næb. Vores Boss Softstyler, som passer til de fleste føntørrere, har lange, spidse takker, som fordeler luften jævnt fra top til spids. Det sikrer dig en hurtigere og mere effektiv føntørring.

– Kraftfuld og lydsvag 2000 watts motor – Nyeste ion-teknologi – Tilhørende føn-næb – To hastighedsindstillinger – To varmeindstillinger – Cool shot-funktion – Tre meter gummiledning

SIDE 15

[ FRISØRFØNTØRRER MED 2000 WATTS POWER ]


[ EL-ARTIKLER ]

ENVY FØN

[ LETVÆGTSFØN FOR MASSER AF GLANS ]

SIDE 16

Når du vil have en ekstra blød og glansfuld finish, er vores ENVY føntørrer det oplagte valg. Den er udviklet med det såkaldte SoftAir flow system, der har en ekstra høj koncentration af ioniske luftmolekyler, og derfor gør den håret glattere og blødere end de fleste føntørrere. Samtidig er den effektiv, og dens vægt på sølle 375 g gør den superbehagelig at arbejde med. ENVY leveres i en eksklusiv salgsemballage og inklusiv et føn-næb, der giver fuld kontrol over luftstrømmen. Til ENVY føntørrer kan du f.eks. bruge vores Universal Softstyler med et design, som gør føntørringen endnu mere effektiv.

– Nyeste ion-teknologi – To hastighedsindstillinger – To varmeindstillinger – Cool shot-funktion – Vægt på kun 375 g – Tilhørende eksklusiv varmeresistent taske og føn-næb – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

SOFT STYLERS

[ Universal ]

[ Boss ]

Vores HHS Boss diffuser har en skive indeni, der kan drejes. På denne måde kan man få luften kanaliseret derhen, hvor den giver den bedste stylingeffekt uanset hårtype og længde. De ekstra lange stylingluftpinde leder luften helt ned til hårbunden og med de specialdesignede aflange, ovale huller ledes luften skånsomt rundt ved hårbunden og sikrer behagelig og hurtig tørring af håret.

[ UNIVERSAL DIFFUSER ] Denne diffuser passer på størstedelen af føntørrere uanset model. Det unikke design leder luftstrømmen blidt ind i håret. Resultatet bliver et mindre kruset hår.

SIDE 17

[ BOSS DIFFUSER ]


[ ROD STYLINGJERN ] [ ROD VS1 ]

STYLING IN STYLE Stylingtendenser ændrer sig hele tiden. Det samme gør dine krav og behov til dine stylingredskaber. Dem har vi sat os for at imødekomme med vores RODs – en alsidig serie af krølle- og bølgejern, som giver dig i alt ni fantastiske stylingprodukter. De er allesammen udstyret med den nyeste teknologi, naturligvis. Vi har givet 2018-sortimentet et opdateret look og endnu bedre funktioner. Det er blevet udviklet i samarbejde med førende topstylister for at sikre, at de lever op til de allerhøjeste krav om kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. De nye modeller har individuelle LEDtemperaturindstillinger mellem 120 og 200° C, hvilket betyder, at du altid kan finde lige præcis den temperatur, der passer til hårets kvalitet.

[ ROD VS2 ]

[ ROD VS3 ]


[ ROD VS5 ]

[ ROD VS6 ]

[ ROD VS7 ]

[ ROD VS9 ]

[ ROD VS10 ]

SIDE 19

[ ROD VS4 ]


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS1

[ SMUKKE SPIRAL CURLS ] ROD VS1 var det første medlem af ROD-familien og er nu blandt vores mest populære krøllejern. Det er et moderne og alsidigt stylingjern, der skaber smukke spiralkrøller. Krøllejernet er udformet, så du kan variere størrelsen på krøllerne: Bruger du spidsen, får du mindre krøller. Bruger du det inderste, brede stykke, bliver krøllerne større og blødere. ROD VS1 har en keramisk teflon-coating, som sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, også selvom du har sprayet hårlak på håret.

SIDE 20

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til smukke spiralkøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Varmebeskyttende handske – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 13 mm - 19 mm i diameter – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS2

Va-va-voom! ROD VS2 er det perfekte værktøj til dig, der ønsker lækre, voluminøse divakrøller, der er en Hollywoodstjerne værdig. Krøller, som kan sætte prikken over i’et i et festlook – eller bare sætte lidt krydderi på hverdagen. Takket være den særlige form kan du med ROD VS2 skabe krøller, som er spændstige ved hårbunden og større ved spidserne. Det giver en helt unik effekt. Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til levende beach-krøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 12 mm - 28 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning SIDE 21

[ HOLLYWOODSKE MADONNA CURLS ]


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS3

[ KLASSISKE MEDIUM CURLS ] Rod VS3 er teknologisk avanceret, men let og nem at bruge, så du kan skabe det perfekte resultat. Den er udstyret med den nye slide-teknologi, hvor du kan sætte temperaturen helt præcist med et let glid med fingeren. Dens nye opdaterede varmecensorer måler temperatuen flere gange i sekundet og sikrer ensartet varme. Og dens unikke coating gør, at håret aldrig hænger/brænder fast. Med Rod VS3 kan du skabe det skønneste klassiske look med krøller eller bølger i både medium og large.

SIDE 22

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til mellemstore, klassiske krøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 19 mm - 25 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS4

ROD VS4 er et alsidigt krøllejern, som giver elegante, klassiske krøller. Det er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker et stylingredskab, der kan bruges til lidt af hvert – uanset om det er hverdag, eller der står fest på programmet.

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til bløde krøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 25 mm - 32 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning SIDE 23

[ ELEGANTE SOFT CURLS]


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS5

[ MARKANT DEEP WAVER ] ROD VS5 er et unikt stylingjern, som både kan skabe smukke bevægelser og det skødesløse og ret så efterspurgte beach look. Stylingjernet klemmes om håret, hvor det holdes et par sekunder – en teknik, som giver en unik, bølge­lignende effekt, der ikke fås med traditionelle krøllejern. Bølgerne i stylingjernet er dybe, hvilket giver et markant look.

SIDE 24

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til markante bølger og beach look – Temperaturjustering 150-220° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Varmebeskyttende handske – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS6

[ AFDÆMPET CRIMPER ] Hvis du troede, at crepejern hørte 80'erne til, kan du godt tro om igen. Men hvor man dengang gik all-in på crepekrøllerne, ses de i dag i en mere afdæmpet form – du kan f.eks. vælge at crepe enkelte totter for at tilføre kant og volumen. Den keramiske teflon-coating på vores crepejern ROD VS6 sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – også selvom der er hårlak i.

– Perfekt til crepe med kant – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Varmebeskyttende handske – Ergonomisk håndtag – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning

SIDE 25

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS7

[ KLASSISKE CURLS ] ROD VS7 er et klassisk krøllejern, som du kender det – med en tang, som klemmes om håret, hvorefter du ruller krøllejernet. Krøllerne, du får med ROD VS7, er ensartede og klassiske. Diameteren på krøllejernet er 33 mm, hvilket giver mellemstore krøller.

SIDE 26

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til klassiske og ensartede krøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 33 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS9

[ BLØDE BEACH CURLS ] Wooo 2018! Woo waves – de smukke, bløde bølger med beacheffekt – bliver det helt hotte look i år. Og det er lige præcis dem, som Rod VS9 kan lave til perfektion, så de f.eks. passer til det fine, skandinaviske hår i en halvlang page. Rod VS9 er let, slankt og nemt og meget behageligt at holde ved. Skab de smukke, bløde bølger med den helt rigtige beach-effekt og tro os: Du kan ikke lade være med at sige woooo!

– Perfekt til beach-krøller i kortere hår – Temperaturjustering 120-230° C – Varmebeskyttende handske – Keramisk teflon-coating – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning

SIDE 27

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step


[ EL-ARTIKLER ]

ROD VS10

[ CASUAL CURLS ] ROD VS10 er et anderledes krøllejern, der giver levende og tilfældige krøller. Den ser måske lidt sjov ud, men der er en grund til den finurlige form. Takkerne gør nemlig, at krøllerne i hver enkelt tot får forskellige størrelser, hvilket giver en helt særlig effekt og et legende look.

SIDE 28

Se videoguide http://hhsimonsen.dk/step-by-step

– Perfekt til levende og tilfældige krøller – Temperaturjustering 120-200° C – Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen – Ergonomisk håndtag – Strømforsyning, der fungerer i både Europa og USA – 13,6 mm - 25 mm i diameter – Varmebeskyttende handske – Heatcover til opbevaring – Tre meter gummiledning


[ EVENT ]

[ PASSION OG PROFESSIONALISME ] Lisbet brænder for sit fag. Hun er en kreativ ildsjæl og en professionel frisør, der lægger alle sine kræfter og kreativitet i brandet HH Simonsen – og det har hun gjort lige siden hun grundlagde firmaet i 2003 sammen med sin mand, Hans, og deres gode kammerat og kollega, Claus. I dag rejser Lisbet Europa tynd for at afholde workshops, bloggerevents og kurser og holde foredrag på salonerne. Men ikke kun der: Lisbet vil gøre professionel styling tilgængelig for alle. For som hun siger: Man kan også skabe de helt rigtige looks derhjemme på badeværelset. Lisbet er netop vendt hjem fra et af de årlige photoshoots på Island, hvor hun sammen med den islandske hårstylist Theodora Mjöll stylede og kreerede 18 nye looks, der bliver til videoer og lookbooks – så bare vent. Det bliver spændende og inspirerende! Og i år har du endnu flere chancer for at møde Lisbet og lære teknikkerne. Som noget helt nyt kan HH Simonsen præsentere et fantastisk program med kurser i håropsætning. Her får du ikke blot en masse inspiration. Du vil også lære, hvordan du gør ideerne til virkelighed. Lisbet vil lære dig de kreative teknikker med alle HH Simonsens styling tools. Ring til din konsulent og hør, hvordan du sikrer dig en plads – eller flere.

SIDE 29

2018 bliver et great hair year.


[ EL-ARTIKLER ]

VOLUME HOT STYLER

[ 32 mm ]

[ Ergonomisk design ]

[ 38 mm ]

[ GLANS OG VOLUMEN PÅ INGEN TID ]

SIDE 30

Den innovative Hot Syler er til dig, som drømmer om voluminøst, krusfrit og glansfuldt hår på ingen tid. Børsten udsender varme, som løfter håret ved rødderne, og den ioniske generator holder det blødt og uden krus. De varmeafvisende børstehår indeholder turmalin og nærende keratinolie, som efterlader dit hår blødt og glansfuldt.

– Temperaturjusteringer fra 130-230 grader – 11 temperaturindstillinger – LCD-skærm med temperaturindikator – Dual voltage power supply system, som også virker i udlandet – PTC-varmeelementer for sikker brug og lang produktlevetid – Direkte infrarødt lys for et hurtigt og effektivt resultat – Ionisk generator for et blødt hår uden krus – Tre meter gummiledning


[ KLIPPEMASKINER ] PERFEKT PRÆCISION HH Simonsens klippemaskiner er til dig, der ikke går på kompromis – med hverken præcision eller performance. Præcisionen skal være superskarp på millimeteren hver gang, og maskinen skal være professionel, praktisk og behagelig at bruge. Let i vægt, lille i størrelse og ergonomisk i design, så den er komfortabel og ligger rigtigt godt i hånden. Tænd og mærk forskellen.


[ EL-ARTIKLER ]

FADEMASTER KLIPPEMASKINE

Barber Guards

[ MESTERLIG KLIPNING ] FadeMaster er en eksklusiv klippemaskine, der giver perfekt præcision og kontrol. Det stærke dobbelte titaniumskær holder sig skarpt og rustfrit længere end andre typer stål, og de mange indstillingsmuligheder giver dig masser af frihed. Den patenterede SmartChip-teknologi registrerer lynhurtigt, hvis klipningen møder modstand og skruer op for motorkraften. Maskinen har fem hastighedsindstillinger, nedkøles automatisk under brug og leveres med to kamme. Med det nye FadeMaster Barber Guards, der kan købes som tilbehør, kan du tage barberingen til et helt nyt niveau. De otte afstandsmålere i forskellige størrelser sikrer ekstra kontrol og præcision og føles bløde mod hovedbunden.

SIDE 34

Barber Guards kr. 199

– Fem hastighedsindstillinger – Stærkt og præcist titaniumskær – SmartChip-teknologi – Hurtig opladning med lihtium-ion batteri – Kraftfuld, men stille motor – Nedkølingssystem – LCD-display


[ EL-ARTIKLER ]

PANASONIC ER-GB80-K KLIPPEMASKINE

Løst skær

[ ER-GB80-K ] Den prisvindende Panasonic ER-GB80-K er en alsidig trimmer til alle typer hår, som leverer et ultrapræcist klip. Med hele 39 forskellige indstillinger kan du let tilpasse klipningen, og bladene i allergivenligt rustfrit stål sikrer en både skånsom og effektiv klipning. Et ergonomisk design og gummihåndtag øger komforten.

– Afstandskam 3-4 mm – Afstandskam 6-9 mm – Afstandskam 12-15 mm

SIDE 35

Løst skær kr. 449 Afstandskamme kr. 149


[ EL-ARTIKLER ]

PANASONIC ER-1611 K KLIPPEMASKINE

Løst skær

[ ER-1611 K ] Panasonic ER-1611 K er den mest anvendte trimmer af danske frisører. Den eksklusive maskine er enormt slidstærk og kan køre længe mellem opladninger, hvilket bare er et par af de funktioner, der gør den oplagt til salonbrug. De specialudviklede klippeblade er belagt med titanium og sikrer et nænsomt, effektivt og præcist klip. Maskinen har en kraftig motor, hvilken bidrager til en jævn og præcis klipning.

SIDE 36

Løst skær kr. 449 Afstandskamme kr. 149

– Afstandskam 3-4 mm – Afstandskam 6-9 mm – Afstandskam 12-15 mm


[ EL-ARTIKLER ]

PANASONIC ER-GP21-K KLIPPEMASKINE

Tatoo skær

Løst skær

[ ER-GP21-K ]

– Afstandskam 3-6 mm

Panasonic ER-GP21-K er en superskarp og præcis klippemaskine i et stilfuldt design. Takket være dens lette vægt, ergonomiske design og lille størrelse er den enormt praktisk og behagelig at bruge. Der medfølger to let-aftagelige kamme til henholdsvis tre og seks mm.

SIDE 37

Løst skær kr. 299 Tatoo skær kr. 349,95 Afstandskamme kr. 149,95


[ HÅRPRODUKTER ] LÆKKER LUKSUS TIL HÅRET – SKABT PÅ 25 ÅRS ERFARING SOM PROFESSIONELLE FRISØRER Look og følelse går hånd i hånd, når vi udvikler HH Simonsens eget sortiment af hårprodukter – fra beach spray til voks, fra styling oil til paste. Håret skal ikke bare se godt ud, det skal også føles godt. Og der skal være en høj grad af lækkerhed i at bruge produkterne. Derfor udvikler vi løbende vores hårprodukter. Vi tester dem igen og igen, forbedrer dem, giver dem lidt mere af det gode, gør dem lidt bedre, lidt lækrere – som f.eks. i vores hårvoks, hvor vi bruger den dejligste brasilianske nøddeolie, der nærer, regenerer og beskytter håret samtidig med, at den gør det dejligt blødt. Det helt rigtige produkt til det helt rigtige look. Det skal være luksus til håret – til en pris, der er til at betale.


STYLING OIL PROTECTION


[ HÅRPRODUKTER ]

HAIR SPRAY

[ UANEDE STYLINGMULIGHEDER – HELT UDEN AT KLISTRE ]

SIDE 40

HH Simonsen HairSpray er en frisk aerosol-spray, som giver et stærkt hold og uanede stylings­ muligheder – helt uden at klistre. Sprayen er mildere end de fleste andre hairsprays og giver håret en smuk glans og en silkeagtig struktur. Den solide spray kan bruges hver dag uden, at håret skæller eller bliver mat. Den er fugtafvisende og UV-beskyttende, og så har den en frisk og lækker duft, du med garanti vil elske. HH Simonsen HairSpray fås både i 250 ml samt i en praktisk og rejsevenlig størrelse med 75 ml, som er nem at have med på farten.

– Giver stærkt hold – Beskytter mod UV-stråler – Fugtafvisende – Mild og frisk duft – Gør ikke håret mat – Giver glans og silkeagtig struktur


SIDE 41

[ HÃ…RPRODUKTER ]


[ HÅRPRODUKTER ]

STYLING OIL

[ GIV HÅRET ET SKUD PLEJE OG GLANS ]

SIDE 42

Denne Styling Oil styler bedre end nogen anden. Den er luksuspleje og superforkælelse til dit hår. Den er styling oilens svar på at tjekke ind på et femstjernet hotel i Sydfrankrig. Den indeholder alt det lækre og mere af det. Den modvirker ikke blot krus og giver dit hår øjeblikkelig glans. Den gør det også så supernemt at rede ud – bl.a. pga. dens luksuriøse argan- og jojobaolier, der nærer, regenerer og beskytter håret. Fordel et par magiske dråber i vådt eller tørt hår og giv det et femstjernet skud pleje og glans.

– Modvirker krus – Beskytter mod varmeskader – Indeholder argan- og jojobaolie – Kan bruges i vådt eller tørt hår – Genopbygger hårets fugtniveau


[ HÅRPRODUKTER ]

CURL CREME

Hold krøllerne smukke og sunde med denne geniale stylingcreme, der trodser tyngdekraften og giver perfekt definerede krøller og uimodståelig glans. Nærende ingredienser som macadamiaolie og økologisk honning-ekstrakt efterlader håret blødt og lækkert og bekæmper krus og tørhed. Fordel i håndklædetørt hår og brug en diffuser eller lad håret lufttørre.

– Modvirker krus og tørhed – Indeholder macadamiaolie og økologisk honning-ekstrakt – Fordel i håndklædetørt hår – Lad håret lufttørre

SIDE 43

[ GENIAL STYLINGCREME ]


[ HÅRPRODUKTER ]

HEAT PROTECTION SPRAY

[ VELDUFTENDE VARMEBESKYTTELSE ]

SIDE 44

HH Simonsen Heat Protection Spray er en frisk, mild og velduftende spray, der lægger sig som en beskyttende hinde omkring hvert enkelt hårstrå, så hårets olier ikke nedbrydes. Sprayen beskytter effektivt mod varmeskader og udtørringer, når du bruger stylingjern eller føntørrer. Sprayen er bl.a. beriget med arganolie, som både virker varme- og UV-beskyttende, tilføjer masser af fugt og efterlader håret med en smuk, naturlig glans.

– Beskytter mod varmeskader – Beskytter mod UV-stråler – Mild og frisk duft – Indeholder arganolie – Efterlader håret blødt og glansfuldt


[ HÅRPRODUKTER ]

BLOWDRY CREAM

BlowDry er den perfekte creme til føntørring af kraftigt hår. Den pakker håret blidt ind i en blød overflade, der beskytter mod føntørrervarmen helt op til 230° C og reducerer risikoen for knækket, kruset eller statisk hår. Desuden indeholder BlowDry det lækreste honning-ekstrakt, der gør det helt let at re-style selv næste dag.

– Reducerer risiko for knækket og kruset hår – Bevarer hårets styrke – Modvirker sammenfiltring – Perfekt til frisering af vådt hår – Beskytter helt op til 230° C

SIDE 45

[ BESKYTTER HÅRET, HOLDER STYLINGEN ]


[ HÅRPRODUKTER ]

VOKS

[ Alle med brasiliansk nøddeolie ]

[ 3 X VOKS, DER HOLDER ]

SIDE 46

Uanset hvilken af vores vokse du vælger, får du det helt rigtige look uden at virke overstylet. Og dit hår får æteriske brasilianske olier, der plejer, nærer og tilfører fugt. Blue Extreme er en vandbaseret voks, der giver et ultrakraftigt hold, men som samtidig er fleksibel og nem at bruge. Håret får et cool og urban look uden at virke geléagtigt. Grey Mud er en alsidig stylingvoks, der giver hold og et cool look. Med en holdfaktor på 3,5 giver voksen et medium/solidt hold, der holder styr på frisuren hele dagen, men som er nem at restyle og vaske ud. Brown Matte er en lervoks, der giver ekstremt hold, men som samtidig er fleksibel og nem at restyle og vaske ud. Vælg din favorit eller prøv dem alle tre. HH Simonsen vokser med opgaven.

Blue Extreme: – Vandbaseret – Med æteriske brasilianske olier Grey Mud: – Alsidig stylingvoks – Holdfaktor på 3,5 Brown Matte: – Lervoks – Ekstremt hold


[ HÅRPRODUKTER ]

BEACH SPRAY

[ 125 ml ]

[ FÅ STRANDHÅR UDEN AT GÅ I VANDET ]

– Indeholder macadamiaolie – Indeholder vitamin B5

SIDE 47

Du behøver hverken sand eller havvand for at få lækkert, skødesløst strandhår. Vores Beach Spray tilfører en mat og sommerlig struktur samtidig med, at den giver masser af pleje – bl.a. takket være nærende ingredienser som macadamiaolie og vitamin B5. Sprayen har UV-beskyttende ingredienser, er dermatologisk testet og uden parabener. Spray i vådt eller tørt hår og ryst håret for at tilføre ekstra tekstur og fylde.


[ MAKE YOUR MARC ] Når det gælder selvbruner i særklasse, er det nye, hollandske brand Marc Inbane navnet. Så det er os en stor glæde at kunne præsentere denne luksuriøse selvbruner, der gør det let at få en smuk, naturlig farve helt uden at udsætte dig selv for solens skadelige stråler.


[ MARC INBANE ]

MARC INBANE SELVBRUNERSPRAY

[ 50 ml ]

[ SUND OG HELT NATURLIG GLØD ] Marc Inbane er en luksuriøs selvbrunerspray, som du kan bruge både på kroppen og i ansigtet. Den er nem at fordele jævnt og efterlader ikke irriterende mærker eller plamager. Den tørrer på bare 15 min., men den flotte, naturlige farve holder hele fem dage. Produkterne indeholder plejende og nærende ingredienser som f.eks. Aloe Vera og Gingko Biloba, som efterlader huden sundere og friskere. Marc Inbane-produkterne er naturligvis fri for parabener – og så dufter de friskt og lækkert.

[ 200 ml ]

– Med Aloe Vera og Gingko Biloba – Tørrer på bare 15 min. – Parabenefri – Nem at fordele

SIDE 49

[ Handske til påføring ]


[ BEAUTIFUL STARTS HERE ] BØRSTER OG STYLINGSERIE FRA HH SIMONSEN. KUN DET BEDSTE ER GODT NOK. HH Simonsen tilbyder nogle af markedets absolut bedste børster til professionelle – bl.a. den originale og helt fantastiske HH Simonsen Wet Brush samt en lang række andre børster til forskellige hårtyper og stylingbehov. Hver børste er designet præcist til sin særlige opgave og udformet, så den er en fornøjelse at bruge for dig som frisør. Det er form og funktionalitet i særklasse. Vores stylingserie, som er udviklet specielt til skandinavisk hår, byder på superlækre og professionelle hårprodukter til mænd og kvinder. Og stylingserien er netop blevet udvidet med den luksuriøse Styling Oil, der bl.a indeholder arganolie, som efterlader håret blødt og glansfuldt. Både hvad angår vores børster og vores stylingserie gælder der én ting: Kun det bedste er godt nok. Vi tilbyder ikke noget, vi ikke selv er tilfredse med og stolte af. Når vi lover noget, kan du stole på, at det holder. Vi holder nemlig, hvad vi lover.


[ BØRSTER ]

[ AWARDS ] VERDENS MEST SOLGTE BØRSTE – FÅS KUN HOS HH SIMONSEN Som de absolut eneste i hele Danmark forhandler vi den originale Wet Brush, den bedste af de bedste. Den har vundet en lang række priser og er kraftigt efterspurgt blandt frisører og forbrugere over hele verden, og den er indtil videre solgt i 25 mio. eksemplarer! Hvad er det Wet Brushen kan, som ingen andre kan? Den er verdens bedste til at udrede filtret og kruset hår, og alle ved, hvilken udfordring dét kan være. Wet Brushen gør det nemt for dig og behageligt for din kunde.

SIDE 52

På næste side kan du se et lille udplukt af de mange priser, som den originale HH Simonsen Wet Brush har vundet.


[ BØRSTER ]

INFLUENSTERS REVIEWERS’ CHOICE AWARDS Must-have hairbrush

MOM’S CHOICE AWARDS Favourite detangling brush

NATURALLYCURLY.COM EDITORS’ CHOICE AWARDS 2014 Favourite hairbrush

TOTAL BEAUTY AWARDS 2016 Reader’s choice

GOOD HOUSEKEEPING HAIR AWARDS 2014 Favourite hairbrush

BEHIND THE CHAIR

SIDE 53

2017


[ BØRSTER ]

HH SIMONSEN

BABY WET BRUSH

NYHED

[ Wood ]

[ Soft Pink ]

[ BLID FRISERING TIL BABYER ]

SIDE 54

Med Baby Wet Brush har vi taget verdens bedste børste og gjort den så blid, at den passer perfekt til de helt små. Dens ekstra bløde nylonpigge gør det let og smertefrit at frisere vådt eller tørt babyhår. Og ligesom med den voksne Wet Brush masserer babybørsten hovedbunden helt blidt under friseringen.

[ Soft Blue ]

– Nem og skånsom frisering – Masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen


[ BØRSTER ]

HH SIMONSEN

WET BRUSH

[ Black ]

[ Silver ]

[ Pink ]

[ Wood ]

Børsterne fås i standardfarverne sort, sølv, pink og træ. Derudover lancerer vi løbende en række eksklusive limited edition-udgaver i de fedeste farver og mønstre, som vi udvikler med udgangspunkt i aktuelle tendenser.

– Nem og skånsom frisering – Tynde og fleksible intelliflex™ børstepigge – Masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen

SIDE 55

[ LIMITED EDITIONS ]


[ BØRSTER ]

HH SIMONSEN

WET BRUSH

[ Midi ]

Med vores ikoniske Wet Brush Midi i tasken har du altid nænsom og effektiv frisering med på farten. Børstens unikke og ultratynde børstepigge glider let gennem selv det tykkeste og mest genstridige hår. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hovedbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene – og det er godt for hårets vækst.

– Nem og skånsom frisering – Tynde og fleksible intelliflex™ børstepigge – Masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen – Kun 18 cm lang – Fås i tre standardfarver

SIDE 57

[ BØRSTEIKON TIL FRISERING PÅ FARTEN ]


[ BØRSTER ]

HH SIMONSEN [ Blow ]

[ NÆNSOM TIL FØNTØRRING ]

SIDE 58

Wet Brush Blow er den ultimative fønbørste. En blød pude og fleksible børstepigge gør, at den glider nemt og nænsomt igennem håret under føntørringen. Samtidig ledes luftstrømmen hurtigt rundt om børstepiggene, hvilket sikrer en ekstra effektiv føntørring. Børstepiggene masserer hovedbunden, og gummihåndtaget sikrer et godt greb. Børsten er også velegnet til extensions.

WET BRUSH [ Flex ]

[ FLEX BRUSH ] Giver ligesom den originale Wet Brush en ultra skånsom udredning, men er derudover designet til at bruge i forbindelse med føntørring. Bagsiden af børsten har en buet form, der let og smertefrit følger hoved­ bundens form, samtidig med, at de store luft huller, slipper mere varme igennem, hvilket betyder, at du forkorter tørretiden væsentligt. En lækker og ergonomisk børste, der gør din styling til en leg.

[ Paddle ]

[ TIL LANGT OG KRAFTIGT HÅR ] Her har du den perfekte partner til badet, for Wet Brush Paddle er udstyret med ventilationshuller. Herudover får du alle de fantastiske egenskaber, du kender fra den klassiske Wet Brush i en flad, firkantet form, der egner sig perfekt til f.eks. langt og kraftigt hår. De tynde, bløde og fleksible børstepigge glider let og nænsomt gennem håret – også det tørre hår – alt imens hovedbunden får den blideste massage.


[ BØRSTER ]

[ Shine ]

[ ULTIMATIV SHINE ]

SIDE 59

Hemmeligheden bag Shine Brush er den unikke kombination af udvalgte hår fra mongolske vildsvin og de prisvindende Intelliflex® børstepigge. Børstens ublegede og uklippede vildsvinehår stimulerer blodkarrene i hovedbunden og fordeler det naturlige hårfedt ud langs hvert enkelt hårstrå, mens du friserer. Det giver et sundere og mere glansfuldt hår.


[ BØRSTER ]

SMOOTH BRUSH

NYHED

[ GLANS FRA FØRSTE STRØG ]

SIDE 60

Smooth Brushens unikke kombination af vildsvinehår og det avancerede IntelliFlex® design gør den til perfekte redskab, når det gælder om at give håret uimodståelig og sund glans. Smooth Brushen masserer blidt hovedbunden, stimulerer blodcirkulationen og genopfrisker hårets egne, naturlige olier og fordeler dem ud i håret. Resultat? Øjeblikkelig glans!

– 100% naturlige vildsvinehår – Silikone-børstepigge for soft massage mod hovedbunden og detangling-effekt – Blød børstepude for øget fleksibilitet – Særlig Beah træsort


[ BØRSTER ]

KVALITETSBØRSTER [ Turbobørste ]

[ Volumebørste ]

[ Stylingbørste ]

[ 9 rækker pigge ]

NYHED

Turbobørsten fra HH Simonsen er med dens behagelige ’SoftGrip’ nem og fleksibel at arbejde med. ’SoftGrip’ børstekammene er skånsomme mod huden på hovedbunden samtidig med, at de gennemgående huller lader luften fra føntørren passere sådan, at du hurtigt og præcist kan style dit hår.

[ VOLUMEBØRSTE ] Den perfekte børste til formtørring af kort og mellemlangt hår. Piggene er udført i ekstra blødt materiale, som sikrer en skånsom formtørring. Antallet af børstepigge resulterer i blankt og fyldigt hår. Gummibunden sørger for, at piggene fjedrer.

[ STYLINGBØRSTE ] Værsgo': den ultimative børste til toupering og styling. Vores Stylingbørste har et smalt børstehoved samt en kombination af ægte vildsvinehår og nylonpigge. Det gør den let at anvende uanset hårlængde. Børstens skaft er designet, så den ender i en praktisk spids, der gør det nemt at inddele håret i sektioner.

SIDE 61

[ TURBOBØRSTE ]


[ BØRSTER ]

BOAR BRUSH

[ EN EKSKLUSIV BØRSTEOPLEVELSE ]

SIDE 62

Boar Brush er en eksklusiv børste fremstillet af 100% naturlige vildsvinehår, som nænsomt masserer hovedbunden og øger blodtilstrømningen til hårsækkene, når du børster. Det gør, at hårets naturlige olier frigives og fordeles i længder og spidser. Håret får dermed en forbedret naturlig glans, mere fylde og en sundere hovedbund.

– 1 00% naturlige vildsvinehår – Øger blodtilstrømningen til hårsækkene – Naturlig glans – Sundere hovedbund


[ BØRSTER ]

TURN BRUSH [ XL ]

[L]

[M]

[S]

TURN BRUSH FLEX [ XL ]

[M]

Vores unikke Turn Brush er lavet af naturlige materialer, som giver dig en luksuriøs oplevelse, når du føntørrer. Børsten har en kerne af håndrejet træ, og piggene af naturlige vildsvinehår efterlader håret skinnende og blødt. Udenpå trækernen er der lagt et aluminiumslag, som ændrer farve i takt med, at børsten varmes op. Så kan du altid kan holde øje med, om varmen fordeles optimalt. Den fås også i en ekstra fleksibel variant – Turn Brush Flex – som er designet specielt til tørring af langt hår, der er ekstra vådt.

– Pigge af 100% naturlige vildsvinehår – Kerne af hånddrejet træ – Aluminiumslag, som skifter farve, når det varmes op – Fås i ekstra fleksibel variant til langt hår

SIDE 63

[ FØNBØRSTE I HÅNDDREJET TRÆ ]


[ BØRSTER ]

[ BØRSTEOVERSIGT ] Her er de, alle vores børster. Fra Wet Brush til Turn Brush, fra Blow Brush til Baby Brush. Hver enkelt skabt præcist til sit formål. Gå på opdagelse og se, hvad de kan. Hver børste har sine særlige features – det er dem, der står med A, B, C.

[ WET BRUSH ]

A | DETANGLE

A|B|C

– Det eksklusive IntelliFlex ® børstehår bøjer sig med håret og glider blødt gennem sammenfiltringer. – Minimerer smerte og skade i vådt eller tørt hår – Reducerer beskadigelser

[ BABY BRUSH ]

B | STYLE – Gør det nemt at style – Behagelig at holde, enkel at kontrollere – Reducerer beskadigelse og krus

C | MAINTAIN – Holder håret friskt mellem stylinger – Idéel til touch-ups på farten – Blide, men effektive redskaber holder håret sundt og blankt

SIDE 64

A|B|C


[ BØRSTER ]

A|B|C

A|B|C

[ MIDI BRUSH ]

[ FLEX BRUSH ]

A|B|C [ PLADEBØRSTE ]

A|B|C

A|B|C

[ BLOW BRUSH ]

[ T URN BRUSH FLEX ]

A|B|C [ FLEX BRUSH ]

A|B|C

A|B|C

[ SMOOTH BRUSH ]

[ TURBOBØRSTE ]

A|B|C [ VOLUMEBØRSTE ]

A|B|C

SIDE 65

[ STYLINGBØRSTE ]


[ PALCO ] PALCO – EKSKLUSIVT FARVEMÆRKE FRA ITALIEN Palco leverer nogle af de mest populære farveprodukter på markedet og er bl.a. kendte for deres helt enestående lysningsfarver. Palcosortimentet byder desuden på fantastiske demi-farver, afblegning m.m. Kendetegnende for alle produkterne er de plejende og nærende ingredienser som honning, sorbitol og kokosnøddeekstrakter, der efterlader håret blødt og med masser af glans. Den cremede konsistens betyder, at hårfarven er let at fordele og gør, at du nemt kan være kreativ under påføringen.


[ PALCO ]

PALCO AFBLEGNING OG CORRECTOR

[ 500 g ]

[ 150 ml ]

[PALCO AFBLEGNING ]

SIDE 68

Palco Bleaching Powder er en kompakt afblegningspudder baseret på violet pigment, som på naturlig vis fjerner gule toner. Palco Bleaching Powder kan lysne med helt op til syv toner. Den er alsidig og behagelig at arbejde med, fordi den ikke bliver flydende og løber, og så har den en mild lavendelduft.

[ COLOR CORRECTOR ] Med den milde og plejende Color Corrector fra Palco kan du trække eksisterende farver ud af håret uden at skade dets struktur. Color Corrector nedbryder eksisterende farvemolekyler, så de kan vaskes ud samtidig med, at den naturlige pigment holdes intakt. Uden ammoniak.


[ PALCO ]

PALCO BEISE [ 1000 ml ]

Palco Beise er udviklet efter en unik formel, som gør det let at mikse farvecremen sammen med farven. Beisen sikrer desuden, at farven er let at påføre, og at den ikke drypper under brug.

– 10 vol. = 3% – 20 vol. = 6% – 30 vol. = 9% – 40 vol. = 12%

SIDE 69

[PALCO BEISE ]


[ TILBEHØR ] TILBEHØR FRA HH SIMONSEN Som frisør er du kunstner, og det er vores opgave at give dig de bedste rammer og de bedste red­ skaber, så du kan udfolde din kunst og din kunnen. Det gælder ikke bare dine sakse, men også dit tilbehør bør være i orden – så sikrer du nemlig de bedste forudsætninger for et godt udført arbejde. Vi har skabt en række tilbehørsprodukter, der ligesom alt andet i vores sortiment er udviklet i samarbejde med frisører og ud fra de højeste krav til komfort og kvalitet.


[ TILBEHØR ]

HAIR CLIPS

[ Pakke á 6 stk. ]

[ Pakke á 4 stk. ]

[ CARBON CLIPS ] HH Simonsens Carbon Clips er det optimale valg for professionelle frisører og stylister, der vægter kvalitet. De er udført i det eksklusive, robuste og holdbare carbon-materiale, som kan tåle op til 140° C uden at deformere. En kraftig fjeder og spidse tænder på indersiden sikrer, at håret ikke glider ud af clipsen, og den spidse underside gør den velegnet til inddeling af håret under klipningen.

[ CROCODILE HAIR CLIPS ] HH Simonsens Crocodile Clips er i stand til at holde mere og længere hår fast. Den kraftige fjeder og de kraftige tænder på indersiden sikrer, at clipsen bider sig fast i håret og ikke smutter nogen steder. Clipsen har et lækkert rubber-look og en behagelig overflade, som gør, at den ligger godt i hånden. Lanceres løbende i flere farver.

SIDE 72

Lanceres løbende i flere farver.


[ TILBEHØR ]

HAIR CUDDLES

[ SKÅNSOMME ELASTIKKER ] HH Simonsens innovative Hair Cuddles er opkaldt efter deres nænsomme behandling af håret. Deres unikke spiralform gør, at de ikke slider på håret og forårsager, at det knækker som almindelige hårelastikker. Fordi de er fleksible, undgår man med Hair Cuddles desuden at få hovedpine, som man ellers kender det efter en lang dag med opsat hår. De sidder desuden ekstra godt fast og sikrer frisuren hele dagen samtidig med, at de er lette at trække ud helt uden smerte. Fås i sort, pink, lilla, turkis, lyseblå, brun, guld, XL sort, XL clear samt en tekstil-variant i fire farver.

– Skånsomme hårelastikker – Slider ikke på håret – Giver ikke hovedpine – Nemme at tage ud – Sikrer frisuren hele dagen

SIDE 73

Vælg mellem pakker á 3 stk. Hair Cuddles, 2 stk. XL Hair Cuddles eller 4 stk. textile Hair Cuddles.


[ TILBEHØR ]

VANDFORSTØVER

[ PERFEKT I ALLE VINKLER ]

SIDE 74

HH Simonsen har udviklet en kvalitetsvandforstøver i et elegant japansk-inspireret design. Den forstøver vandet optimalt, og dens særlige gummioverflade passer perfekt i hånden, så du kan bruge den i alle vinkler uden besvær.

– Gummioverflade – Specialdesignet pumpefunktion, der forstøver vandet bedre og mere fint


[ TILBEHØR ]

CARBON KAMME [ 210 ]

[ 212 ]

[ 214 ]

[ 274 ]

[ 282 ]

[ HH Simonsen kamme ]

[ DE BLIVER BEDRE FOR HVER GANG, DU BRUGER DEM ] Kammene fra Excellent Edges™ og HH Simonsen er lavet af det holdbare, modstandsdygtige og eksklusive carbon-materiale, som gør friseringen nem og giver en lang række andre fordele. Kammene er fleksible, men stærke, mindsker statisk elektricitet, tager ikke imod hårfarve og kan tåle op til 140° C uden at deformere. De absorberer olier, som gør, at de bliver bedre for hver gang, du bruger dem.

[ Excellent Edges™ sæt inkl. opbevaringsmappe ]

– Sættet med ni kamme er inkl. opbevaringsmappe – Farveresistente – Får rundere og blødere tænder efter brug

SIDE 75

HH Simonsen kamme sælges enkeltvis. Excellent Edges™ sættet sælges kun som et helt sæt og med en eksklusiv opbevaringsmappe.


[ TILBEHØR ]

HIGHLIGHTS

[ HIGHLIGHT-STRIMLER ] De unikke foam strips til highlights er dækket af en film af selvopvarmende polyætylen, som gør farvningen langt mere effektiv. De er lette og fleksible at anvende og fås i forskellige farver, som er en stor hjælp til highlights i flere nuancer.

SIDE 76

18 cm kr. 69,95 25 cm kr. 79,95 40 cm kr. 99,95

[ STRIBEFOLIE ] HH Simonsens professionelle stribefolie er af en ekstra god aluminiumskvalitet, som er stærk, holdbar og let at arbejde med. Folien leveres i en praktisk æske med kant til at afrive folien i den ønskede længde. Bredde: 12 cm – Længde 100 m – Tykkelse: 15 µ. Pr. pakke enkeltvis kr. 79

[ MECHE STRIMLER MED TAPE ] HH Simonsens 200 cm meche-strimler i topkvalitet er perfekte til farvning og reflekser. De er udviklet i en særlig non-slip kvalitet, som gør, at de er nemmere at fjerne og hurtigere at anvende. Meche Small kr. 89,95 Meche Medium kr. 109,95 Meche Large kr. 129,95


[ TILBEHØR ]

DECO POWDER

[ 500 g ]

[ HH SIMONSEN DECO POWDER ]

SIDE 78

HH Simonsen har sammen med en række farvespecialister udviklet en yderst skånsom lysningspulver, der gør blonderingen sundere og mere komfortabel for både frisør og kunde. Den støvfri Deco Powder er uden ammoniak og parfume, og indholdet af persulfater er reduceret væsentligt. Samtidig indeholder pulveret masser af plejende ingredienser, som efterlader håret sundere end med traditionelt afblegningspulver.

– Uden ammoniak – Uden parfume – Afblegningen kan lysne håret med 3-4 toner


[ TILBEHØR ]

REFECTOCIL [ BEISE ] Stabiliserende fremkalder (3%) i 50 ml flaske med praktisk dråbetæller. Rækker til mindst 100 farvninger. Creme eller flydende beise.

[ ØJENBRYNSFARVE ] Farve til øjenbryn og – vipper. Giver varig skønhed. Enkel og sikker at anvende. Hurtig påvirkning. Bedste farveresultat. Fås i farverne blåsort, sort, grafit, brun og lysebrun. Holder i op til seks uger.

[ LONGLASH GEL ] Gel med vitamin E og D-Panthenol.

[ SENSITIV ØJENBRYNSFARVE ] Fås i farverne sort, mørkebrun, brun og lysebrun.

[ APPLICATION ] Mini Set.

[ VIPPEFORMATER ] Normal eller blød.

[ DEVELOPER GEL ] [ TINTREMOVER ]

[ FARVEPENSLER ] Sæt á 5 stk.

[ Hårde ]

[ Bløde ]

SIDE 79

[ SILICONE PADS ]


[ TILBEHØR ]

STATIVER

[ BORDHOLDER ]

SIDE 80

HH Simonsens bordholder er fremstillet af kraftige og holdbare kvalitetsmaterialer. Den kan monteres på bordplader af forskellige tykkelser, og øvelseshovedet kan hurtigt og nemt drejes i alle retninger.

[ TRIPOD STATIV ] Vores Tripod stativ kan med det unikke højdejusteringssystem nemt tilpasses alle højder. Det har ekstra fodpedaler, som sikrer, at det ikke vælter under brug. Øvelseshovedet kan nemt drejes i 360 grader og lægges ned i vandret position. Tripod stativet leveres i en praktisk skuldertaske.


[ TILBEHØR ]

KLIPPESTOLE [ Opdateret design for øget komfort ]

[ Nye skaterhjul ]

Saddelklippestolen er ligesom den klassiske klippestol udviklet med de bedste materialer for maksimal komfort. Sædets saddelform sikrer, at ryg og bækken altid opnår den rette position, og stolen er dermed perfekt til frisører, som har problemer med smerter i ryg og lænd. Saddelklippestolen har holdbare silikonehjul med kuglelejer, som ikke opsamler hår, og som kan dreje let og ubesværet rundt.

[ KLASSISK KLIPPESTOL ] HH Simonsens klippestole er blandt de bedste på markedet. Sædet med memory-skum former sig efter din facon og giver dig en optimal siddekomfort. Den stjerneformede fod i helstøbt aluminium gør, at stolen ruller perfekt uanset underlag. Hvor andre bruger almindelige kontorstolshjul, der ikke kan køre rundt efter få måneder, har disse stole unikke silikonehjul med kuglelejer. Hjulene er vinklet specielt på stellet, så stolen let og ubesværet kan dreje rundt om en kundestol.

SIDE 81

[ SADDELKLIPPESTOL ]


[ TILBEHØR ]

ØVELSESHOVEDER

[ Jane 45 cm ]

[ Victoria 30 cm ]

[ NATURLIGT HÅR I GOD KVALITET ]

SIDE 82

HH Simonsens øvelseshoveder er med 100% menneskehår, som er forbehandlet, så det altid fremstår i en fantastisk lækker kvalitet. Damehovederne findes også i blonde nuancer, hvilket gør det endnu lettere at farve uden afrensning. Håret på alle øvelseshovederne kan skæres, lysnes, farves og permanentes, og du kan bruge alle former for varmeredskaber. Det kan desuden rulles på curlere og sættes i tørrehjelm. Takket være den naturlige groretning kan der også klippes pandehår og bakkenbarter. Alle HH Simonsen øvelseshoveder kan sættes på vores separate Tripod stativ eller på bordholderen.

[ Michael 25 cm ]

– 100% menneskehår – Naturlig groretning – Kan skæres, farves, lysnes og permanentes – Lækker kvalitet, som er nem at arbejde med


[ TILBEHØR ]

TILBEHØR [ FRISERSLAG ]

[ NAKKEBØRSTE ]

[ NEKEEZE NAKKEPUDE ]

Almindeligt.

[ NAKKESPEJL ] Sort.

[ KLIPPEKRAVE ]

[ LÆDERKLIPPEKRAVE ]

Med magnet.

Med sand.

[ KLIPPESLAG ]

SIDE 84

Med silikonekrave.


[ TILBEHØR ]

TILBEHØR [ FEATHER ]

[ TONDEO ]

[ BØRNESLAG ]

[ BØRNEPUDE ]

[ FARVEFORKLÆDE ]

SIDE 85

Sort med velcro.


[ TILBEHØR ]

TILBEHØR [ BOBTUE HÅNDKLÆDER ] Sort. Pakke á 12 stk.

[ OPSÆTNINGSNÅLE ] 70 mm sort 45 mm brun 70 mm brun

[ HÅRNÅLE ] Bølgede 50 mm blond, brun, blank sort og matsort.

[ VOKSPERLER ] 250 g. Voksperler, som nemt smelter til flydende voks i gryden. Voksperlerne er specielt udviklet til sart og sensitiv hud.

[ SKUMSPOLER ] Forskellige størrelser.

[ VOKSAPPARAT STARTSÆT ]

SIDE 86

Voksapparat, gryde, voksperler og påføringspalet.

[ SORTE HANDSKER ] 150 stk. nitrilhandsker.

[ PERMANENTSPOLER ]


[ TILBEHØR ]

TILBEHØR [ BESTILLINGSBOG ] Med 2 kolonner.

[ GUMMIHÆTTE ]

[ BESTILLINGSBOG ] Med 4 kolonner.

[ SILIKONEHÆTTE ]

Blå.

[ HÆKLENÅL ]

[ BESTILLINGSBOG ] Med 6 kolonner.

[ LYSNINGSHÆTTE ) Med bindebånd. 50 stk.

[ A PPLIKATIONSFLASKE ]

[ COLOURBOARD KULFIBER]

125 ml.

[ BRILLEBESKYTTERE ]

[ COLOUR WRAPS ]

180 stk.

Sølv/guld.

[ TELESKOPKOST ]

KR.

8995

[ GUMMIKOST ] Kun hoved.

KR.

SIDE 87

[ STRIMMELVAT ]

[ SPIDSPAPIR ]

9995


[ SAKSE ] HÅNDLAVET PERFEKTION TIL FINGERSPIDSERNE Du mærker det med det samme, når du tager en af vores sakse i hånden: Den ligger perfekt. Den føles perfekt. Den er perfekt helt ned i den mindste, fint forarbejdede detalje. Den er det ypperste håndværk ophøjet til den højeste luksus. Fremstillet i japansk stål og håndsmedet i Australien. Et kunstværk skabt til at skabe kunstværker med. Og tro os: Den kan sit kram. Det er med stor stolthed, at vi samarbejder med japanske mestre som dem bag Excellent Edges™, der foruden at fremstille deres egne sakse også har rettighederne til Hikari, Yamamoto og Hikari. Det er sakse, der er kendt og prist over hele verden. Den slags, der kan få selv de største frisører til at skrive begejstrede anmeldelser, fordi de simpelthen bare må dele deres oplevelser med verden. Saksen er frisørens vigtigste værktøj. Med HH Simonsen får du det bedste værktøj. Og du får et værktøj, der passer til din statur og din måde at arbejde på, så du undgår slid og skader. Det er japansk visdom i danske saloner. Glæd dig!


[ SMEDET AF JAPANSK VISDOM ] SAKSE TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE FRISØR Det australske saksemærke Excellent Edges™ producerer nogle af de bedste sakse på markedet. Sortimentet er delt op i serier, som byder på en lang række forskellige sakse med hver deres egenskaber og formål. Det betyder, at uanset om du er nybegynder, eller du har været i branchen i 30 år, har vi den rigtige saks til dig. Excellent Edges™ blev grundlagt af australske Tim Payne i 1987, efter han havde været i lære som knivsmed hos Fuji Scissors i Japan under Mr. Nakamura, der anses for at være saksesmedenes Godfather. Excellent Edges™, der i 2017 kunne fejre 30 års jubilæum, er i dag et anerkendt brand, der leverer knivskarpe kvalitetsværktøjer til dygtige og kreative frisører.


[ SAKSE ]

SIDE 92

IKONFORKLARING [ Slide slicing | >5° ]

[ Chipping | <20° ]

[ Point cutting | <50° ]

[ Blunt cutting | 90° ]

[ Drejeledssaks ]

[ Ergonomisk saks ]

[ Håndslebet saks ]

[ Letvægtssaks ]

[ Saksens æg | 28° ]

[ Saksens æg | 32° ]

[ Saksens æg | 38° ]

[ Saksens æg | 40° ]

[ Saksens æg | 42° ]

[ Saksens æg | 45° ]

[ Saksens æg | 47° ]

[ Saksens æg | 50° ]

[ Saksens æg | 55° ]

[ Tørt hår ]

[ Venstrehåndet ]

[ Højrehåndet ]


[ SAKSE ]

GARANTIBESTEMMELSER

[ STØRRE GLÆDE I LÆNGERE TID – DET GARANTERER VI ] Alle de sakse, HH Simonsen forhandler, er af en høj kvalitet og holder i mange år, hvis de serviceres og ved­lige­ holdes løbende. For service, vedligeholdelse eller reparation af en saks skal den returneres til HH Simonsen. Udføres service, vedligeholdelse eller reparation af andre virksomheder, vil produktgarantien bortfalde. Sakseproducenten har til enhver tid den afgørende beslutning omkring en saks’ videre garanti, hvis saksen har været serviceret eller repareret hos en uautoriseret. Alle saksene fra Excellent Edges™ har livsvarig garanti på stålet (knækker saksen i to dele, eller knækker der en tand af en udtyndersaks, tilbydes en ny saks af samme type). Excellent Edges™’ omfattende ’Quality Management’-system er din garanti for, at din saks er blevet grundigt undersøgt og testet, inden den forlader fabrikken. Hvis du alligevel ikke er tilfreds med saksen, bedes du kontakte HH Simonsen omgående med en beskrivelse af, hvad der er galt. Vi vil herefter reparere eller udskifte dem efter vores skøn.

[ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT FØLGENDE KAN UGYLDIGGØRE SAKSEGARANTI ] – Forsøg på reparation/service af andre end Excellent Edges™ – Ukorrekt vedligeholdelse såsom manglende oliering (vi leverer en gratis flaske Excellent Edges™ Camellia Oil med hver saks for at forhindre korrosion) – Manglende justering af centerskrue – Uhensigtsmæssig brug såsom klip foretaget i andre materialer end hår eller tab af saksen – Korrosion eller rust som følge af manglende rengøring og oliering

[ NÅR DU TAGER SAKSEN I BRUG ] De første 8-10 dage skal du være ekstra opmærksom på at justere saksens centerskrue, idet gummiringen, som ligger imellem centerskruen og stålet, er ny og skal tilpasse sig saksen. Derudover skal du klippe med et lettere pres på tommelfingeren end før servicen. Klip ikke med saksens centerskrue for løs i spændingen. Hvis saksens centerskrue er for løs, eller du presser for hårdt med tommelfingeren, vil dette kunne medføre øjeblikkelige skader på saksens æg. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Claus Nissen på tlf. +45 20 43 58 11.

[ LEJ DINE SAKSE FRA KUN 99 KR. PR. MÅNED ]

SIDE 93

Som noget helt nyt kan du nu leje dine sakse hos HH Simonsen. På den måde får du adgang til markedets bedste værktøj til en overkommelig pris – og du har mulighed for at afprøve flere sakse, inden du investerer i din egen. Der er ingen binding, og du får selvfølgelig gratis slibeservice.


[ SAKSE ]

[ TIM PAYNE SIGNATURE-SERIE ] EKSKLUSIV TIM PAYNE SIGNATURE

SIDE 95

Den eksklusive Tim Payne Signature-serie er en hyldest til grund­læggeren af Excellent Edges™ og et bevis på hans ekstraordinære ekspertise og sans for kvalitet. Seriens fire sakse giver fuld bevægelsesfrihed og er designet med fokus på ergonomi, så du samtidig undgår slid og skader. Tim Payne-serien produceres kun i 99 eksemplarer. Hver saks er nummereret og kommer med et nummercertifikat. Her er i dén grad tale om unikke og eksklusive sakse, som vil beholde deres værdi og gode egenskaber i mange år i fremtiden. Signature-serien består af fire eksklusive sakse.


[ SAKSE ]

STING RAY

MARLIN

[ Du får dit navn indgraveret i saksene ]

SIDE 96

[ TP STING RAY ]

[ TP MARLIN ]

TP Sting Ray, en eksklusiv saks med 20-lags Damaskusstål, er fantastisk til at klippe rette og lige linjer og perfekt til ”point cutting”, specielt ved lave grader. Med sit unikke design er den den eneste saks i verden, som kan klippe i buer. Ideel til herreklip og ”saks over kam”.

TP Marlin, der er den ultimative saks til ”slicing” og ”chipping” er lavet af modstandsdygtigt Damaskusstål. Saksen er designet til at klippe i tørt hår og gør det muligt at opnå et blødere klip, end du kan med de fleste andre sakse.

– Leveres med livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6” – 15 års ubegrænset gratis slibeservice – Gratis undervisning i brug af saksene

– Leveres med livsvarig garanti – Størrelser: 5,5”, 6” – 15 års ubegrænset gratis slibeservice – Gratis undervisning i brug af saksene


[ SAKSE ]

BARRACUDA

CROCODILE

[ Signature Serien består af 4 sakse ]

[ TP CROCODILE]

TP Barracuda, en af de bedste udtyndere på markedet, giver fuld kontrol over klipningen og klipper superpræcist uden at efterlade hakker. Saksen er fantastisk til at skabe struktur og bevægelse.

TP Crocodile, den enestående udtynder-saks, er med sine brede tænder utrolig alsidig og perfekt til både ”slicing”, ”chipping” og ”saks over kam”. Dens to fingerhvilere gør det muligt at foretage en blød eller hård udtynding, og saksen er den ultimative til den kreative/eksperimenterende frisør.

– Leveres med livsvarig garanti – Størrelse: 6”, 30 tænder – 15 års ubegrænset gratis slibeservice – Gratis undervisning i brug af saksene

– Leveres med livsvarig garanti – Størrelse: 6”, 10 tænder – 15 års ubegrænset gratis slibeservice – Gratis undervisning i brug af saksene SIDE 97

[ TP BARRACUDA ]


[ SAKSE ]

SWORD 10

[ EXCELLENT EDGES™ DAMASKUS ] Saksene i Damaskus-serien er inspireret af ældgamle japanske Samurai-traditioner. Den særlige Damaskus-teknik samler op imod 20 tynde lag af stål omkring en hård kerne af kulstof. Dette giver saksene en hård og holdbar kerne, som gør den ekstremt slidstærk. I serien finder du to fantastiske Sword-sakse, som er ekstremt fleksible og enormt stærke på én gang.

[ SWORD 10 LAMINATED ] Sword 10 Laminated er lavet af det eksklusive 10-lags Damaskus-stål med en sammensætning, der betyder, at saksen har en hård yderkerne og en blødere midterkerne. Det gør saksen fleksibel og ekstremt stærk på én gang. Designet indeni saksen består af buer i tre retninger, som gør, at saksen klipper ekstremt præcist uanset hårtype.

SIDE 98

Tillæg for 6” kr. 500

– Damaskus-lamineret – Klinger af ståltype Hitachi ATS314 + silver1 – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5,5”, 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

SWORD 18

Sword 18 Laminated er lavet af 18-lags Damaskus-stål og har ligesom Sword Laminated 10 en hård yderkerne og en blødere midterkerne. Den er fleksibel og samtidig ekstremt stærk. Derudover klipper den ekstremt præcist takket være designet indeni saksen, som består af buer i tre retninger. Sword 18 fås også i en ’slim’ version.

– Damaskus-lamineret – Klinger af ståltype Hitachi ATS314 + silver1 – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5,5”, 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 99

[ SWORD 18 LAMINATED ]


[ SAKSE ]

[ EXCELLENT EDGES FISH KIT™ ] IT´S ALL ABOUT FEELING Det handler om følelse og fin fingerspidsfornemmelse i designet. Mærk efter og prøv det til, så der opnås den helt perfekte feeling på saksebladene. Det er hemmeligheden bag den revolutionerende Fish Kit™ serie, der giver dig de ultimative sakse til klipning i tørt hår. Saksene er smedet i det unikke ATS314stål, der kan slibes og formes til en helt særlig facon, har en hårdhed, der gør saksene ekstremt skarpe, præcise og perfekte til udtynding og ”slicing”.

SIDE 100

Fish Kit™ er udviklet på baggrund af HH Simonsens erfaring med saksene og skandinavisk hår og med denne fantastiske serie er der nærmest ingen grænser for kreativitet og personliggørelse. Det er en af grundene til, at Fish Kit™ hører til blandt de mest populære blandt topfrisører i hele verden. Fish Kit™ saksene leveres med 10 års slibeservcie, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.


[ SAKSE ]

STING RAY

[ Sting Ray er udviklet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ Designet på en serviet i Göteborg ]

[ LIGE OG SKARPE LINJER ] Sting Ray er en eksklusiv saks, som er fantastisk til at klippe rette og lige linjer – helt uden at hakke. Derudover fungerer den perfekt til ’point-cutting’, specielt når der arbejdes med lave grader. Den er således den oplagte saks til dig, som har mange herrekunder eller arbejder meget med ’saks over kam’. Med sit unikke design er Sting Ray den eneste saks i verden, som kan klippe i buer. Samtidig er den ekstremt præcis takket være det specialdesignede æg, som vrides langs klingen.

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”

SIDE 101

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

BARRACUDA

[ PRÆCISION OG FULD KONTROL ] Fish Kit™ Barracuda saksen er en af de bedste udtyndere på markedet. Den giver dig fuld kontrol over klipningen og klipper enormt præcist uden at efterlade hakker. Saksen er designet med buede tulipanformede tænder og med tre ekstra tænder ovenpå hver enkelt tand. Tændernes design gør, at saksen kan skabe bevægelse og struktur som ingen andre sakse. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding. Fås også som venstrehåndssaks.

SIDE 102

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – Størrelse: 6”, 30 tænder – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

CROCODILE

[ TEXTURIZER ] Crocodile-saksen ser med sit design aggressiv ud, men skindet kan bedrage; den er faktisk en af de blødeste udtynder-sakse i sortimentet. De brede tænder gør den utroligt alsidig og perfekt til både at ’slice’, ’chippe’ eller lave ’saks over kam’-klipninger. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding. Crocodile er den ultimative saks til kreative og eksperimenterende frisør. Fås også som venstrehåndssaks.

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 6”, 10 tænder

SIDE 103

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

MARLIN BIG MOUTH

[ Marlin Big Mouth er udviklet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ DEN ULTIMATIVE SAKS TIL TØRTHÅRSKLIP ] HH Simonsen og Excellent Edges™ har skabt den ultimative saks til brug af eksperter i tørthårsklip. Marlin Big Mouth er smedet af ATS314-stål, der gør den perfekt til fint, skandinavisk hår. Som den skarpeste saks i verden er den ideel til ’slicing’ og ‘separation’. Marlin Big Mouth er desuden designet med et kort håndtag, der betyder, at du med de rette håndbevægelser kan skabe fylde og bevægelse i håret på en måde, som det ikke er muligt med nogen anden saks.

SIDE 104

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Håndtag af ståltype 340 – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelse: 5”


[ SAKSE ]

BIG MOUTH

[ FISH KIT™ CUBIC SERIES ] Fish Kit™ Cubic-serien består af modeller fra Fish Kit™-serien, som er specialdesignet med ekstra fokus på ergonomi og komfort. Konstruktionen af det dobbelte drejeledssystem er designet, så der ikke opstår løse ‘led’ ved skuerne, og håndtaget tilpasser sig dine fingre. Dette system nedsætter risikoen for seneskedehindebetændelse. Saksenes klinger er produceret af det sublime ATS314-stål. Det giver Fish Kit™ Cubic saksene nogle uovertrufne klippefunktioner og en holdbarhed, som man ikke får med mange andre sakse.

[ BIG MOUTH ] Fish Kit™ Cubic saksene anbefales af ergoterapeuter som et redskab, der både kan nedsætte risikoen for belastingsskader i bevægeapparatet og mindske overanstrengelse.

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Størrelse: 5” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 105

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

CROCODILE

[ CROCODILE CUBIC ] Den blødeste udtynder-saks er utrolig alsidig og perfekt til at ”slice”, ”choppe” og til ”saks over kam” klipning.

SIDE 106

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Størrelse: 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

BARRACUDA

[ BARRACUDA CUBIC ] Cubic er en af de bedste udtyndere på markedet og kan skabe bevægelse og struktur som ingen anden saks. Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Størrelse: 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

[ WAHOO CUBIC ] En enestående og ekstrem præcis saks, som er ideel til ”point cutting” i tørt hår. Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Størrelse: 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

STINGRAY

[ STINGRAY CUBIC ] Denne eksklusive saks er fantastisk til at klippe rette og lige linjer og til ”point cutting”.

– Klinger af ståltype Hitachi ATS314 – Størrelse: 6” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

SIDE 107

WAHOO


[ SAKSE ]

[ FUJI ]

SIDE 108

Japanske FUJI er et højeksklusivt og meget anerkendt saksemærke, som producerer nogle af de fineste og bedste sakse i verden. Med FUJI opnår du det ypperste indenfor klippeegenskaber og kvalitet, og FUJI er dermed sakse til frisøren, der kun vil bruge det allerbedste værktøj. Yamato Royal er Fujis eksklusive søsterbrand.


[ SAKSE ]

YAMATO ROYAL

Royal er en eksklusiv saks fra det japanske saksemærke Yamato [søsterbrand til Fuji, laves på samme fabrik]. Den sjældne ståltype CS1 gør det muligt at arbejde i alle hårtyper og i både vådt og tørt hår, uden at saksen bliver sløv. Bladenes specielle design gør, at saksen slicer langt bedre end almindelige sakse. Saksen er håndslebet med linjer indeni, der består af buer i tre retninger, som gør, at den kan beherske næsten alle klipninger. Det let bøjede håndtag forbedrer din holdning og mindsker slidskader på nakke og skulder.

– Klinger af ståltype CS1 – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 5”, 5,5”, 6” – Struktursaks

SIDE 109

[ PREMIUM-SAKS I UNIK STÅLKVALITET ]


[ SAKSE ]

FUJI ROYAL BLUE

[ VERDENS BEDSTE FRISØRSAKS ]

SIDE 110

Den meget eksklusive Fuji Royal Blue er nok den bedste frisørsaks i verden – og derfor også den dyreste. Den er hærdet fem gange, hvilket sikrer en ekstraordinær styrke. RSP stålpulvereret sikrer en lav vægt og en ekstra følsom klinge, hvor selv den mindste ændring af klippevinkel kan mærkes. Ståltypen gør det muligt at arbejde i alle typer hår, vådt eller tørt. Fuji har desuden fået en speciel slibning, som gør, at saksen kan beherske alle typer klipninger optimalt. Fuji Royal Blue er produceret i meget få eksemplarer siden 1957 og bruges kun af de allerbedste frisører i verden.

– Klinger af ståltype Hitachi RSP Steel Powder – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5” – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

FUJI FGG THE PRESIDENT

[ EKSTRAORDINÆR STYKE OG SKARPHED ] Det er ikke tilfældigt, at denne saks hedder, som den gør; The President fra Fuji er blandt verdens bedste sakse. Den hærdet tre gange for at gøre den ekstra hård og robust. Stålpulveret Takafu RSP gør, at saksen er let i vægt; alligevel er den utroligt stærk og skarp, bl.a. takket være det såkaldte ‘mountain’-blad, som sikrer et præcist og holdbart klip. Saksen er perfekt til alle hårtyper og til både vådt og tørt hår.

– Klinger af ståltype Hitachi CSI Steel Powder – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5” – Livsvarig garanti

SIDE 111

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

COSMO DRAGON

[ HIKARI ] ET AF VERDENS MEST ANERKENDTE SAKSEBRANDS I nu 50 år har Hikari gjort sig selv bemærket ved at producere helt exceptionelle sakse med en komfort, en kvalitet, et design og en holdbarhed ud over det sædvanlige. Hikari, der blev grundlagt af den berømte Fukutaro Takahashi, har revolutioneret markedet og er i dag et af verdens mest anerkendte saksebrands.

[ JAPANSK HÅNDVÆRK, NÅR DET ER BEDST ]

SIDE 112

Den eksklusive Hikari Cosmo Dragon er en kraftfuld saks med et unikt design, som gør, at trykket på skæret automatisk fastholdes langs saksens længde. Det sikrer en perfekt balance og et kraftfuldt klip i vådt eller tørt hår. Håndtagets tragtformede design giver maksimal komfort, kontrol og mobilitet, fordi fingrene får frihed til at rotere. Yderkanten på skæret gør, at saksen tilpasses fingrene og opret­holder en perfekt 90 graders vinkel ved graduering. Det giver maksimal præcision og masser af komfort for albue og skulder.

– Klinger af ståltype Hikaris eget stål – Håndtag af ståltype 340 – 15 års slibeservice – Livsvarig garanti – Størrelser: 6”, 6,5”


[ SAKSE ]

[ EXCELLENT EDGES™ PREMIUM ] TIL DIG, DER IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Alle Excellent Edges™ saksene håndlaves i Australien. Det er en garanti for kvalitet i den absolutte top. Saksene i Premium-serien er de originale Excellent Edges™ sakse, som sidste år kunne fejre 30 års jubilæum. Men selv med 30 år på klingen er de stadig de mest populære modeller i sortimentet. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. De fremstilles nemlig i Hitachi-stål af den ypperste slags efter yderst skrappe krav til såvel design som kvalitet. Det er derfor Premium-serien er den oplagte serie til dig, der ikke kunne drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Alle Excellent Edges™ Premium saksene håndlaves i Australien. Det er en garanti for kvalitet i den absolutte top. NYTÆNKNING SAT PÅ SPIDSEN Vores master bladesmith er ikke bange for at tænke nyt. Han er heller ikke bange for at sætte sine idéer på spidsen. Det har han gjort på Edges BK, Edges BM og Barber BC70. Ja, med Barronet-spidsen har han faktisk skabt en helt ny tanke inden for kraftfulde spidser på sakse. Se side 119. På disse tre modeller kan saksens design ændres, så der opstår et mountain-shaped design, der giver øget styrke på saksen. Lige præcis den detalje betyder, at saksen ikke kan trykkes bagover og dermed øges klippe poweren. Det gør, at saksen føles mere kontant i afklippet – især på spidsen af saksen.

SIDE 113

Prøv selv.


[ SAKSE ]

MANTARAY

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ UNIK SAKS TIL PAGEKLIP ] Mantaray er en unik saks i premium-kvalitet designet af HH Simonsen og i samarbejde med Tim Payne, grundlæggeren af Excellent Edges™. Saksen har en kurvet spids og tynde klinger, som gør den perfekt, når der skal klippes meget præcise og skarpe linjer, som f.eks. i pageklip. Takket være dens unikke design efterlader saksen håret stærkere og uden spaltede spidser. Alt dette gør Mantaray til en absolut topsaks.

SIDE 114

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – Størrelse: 5,5” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

GLIDER GM

[ EKSTREM PRÆCISION ] Glider GM er en eksklusiv saksemodel, som kan bruges til ’slicing’, ’chipping’ og ’point cutting’. Saksen har en justerbar centerskrue og et ergonomisk håndtag, som hjælper til at forebygge slid og skader samt seneskedehindebetændelse. Saksen har et unikt og enormt tyndt skær, som gør den i stand til at klippe ekstremt præcist. Glider GM er derfor også ideel til herreklip.

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5,0”, 5,5”, 6,0” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 115

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for 6” størrelse kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

GLIDER VIPER

[ KOMFORT OG PERFEKT BALANCE ] Glider Viper, som er udviklet af HH Simonsen og Excellent Edges™ i fællesskab, er en nyskabende og alsidig saks med et geometrisk design, som sikrer en skarp klipning med mindre friktion i både vådt og tørt hår. Saksen kombinerer et særligt ”mountain” blad med meget kantede klinger, hvilket giver helt enestående klippeegenskaber. De tykke, runde og enormt komfortable håndtag er designet, så de læner sig op ad din håndflade, og det sikrer en perfekt balance, når du klipper og giver dig fuld kontrol over klippevinklen.

SIDE 116

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for 6” og 6,5” størrelse kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5,5”, 6,0”, 6,5” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

TOMI PS

[ ALSIDIGT VÆRKTØJ TIL DEN KRÆSNE FRISØR ] Tomi PS er en ikonisk, eksklusiv og alsidig saks, som imødekommer kræsne frisørers krav til både design, kvalitet og komfort. Det ergonomisk designede håndtag giver ekstra komfort, og de håndlavede klinger har et ’set-curve’ design, som bl.a. sikrer et ensartet klip og fuld kontrol. Tomi PS leverer perfekt præcision, særligt når du klipper i vådt hår. Saksen har en justerbar centerskrue.

– Klinger af ståltype National 440B – Håndtag af ståltype 440B – Størrelser: 5,3”, 5,8”, 6,5” – 10 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 117

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for 6,5” størrelse kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

[ EDGES™ ] DESIGN OG FEEL PÅ BARBER KLIPPEMETODER Edges™-serien fra Excellent Edges™ består af håndlavede sakse produceret ud fra traditionelle japanske principper, som man har benyttet til fremstilling af værktøj i Japan i flere tusinde år. De er håndlavet i Australien af det fineste 440B-stål, og med denne serie får du i høj grad værdi for pengene i form af sublim skarphed, kvalitet og styrke.

SIDE 118

Edges™ saksemodellerne leveres med 5 års slibeservice, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbarhed.


[ SAKSE ]

EDGES BR [ Kraftfuld Barronet-spids ]

[ PERFEKT TIL HERREKLIPNINGER ] Edges™ BR saksen er med dens specialdesignede håndtag et must-have for frisøren, der ofte laver ’saks over kam’-klipninger. Den perfekt afstemte og asymmetriske afstand imellem de to håndtag gør, at Edges™ BR ligger perfekt i hånden, når der arbejdes med klassiske herreklipninger. Saksens øverste håndtag samt fingerhviler sikrer en perfekt balance og gør, at du undgår ’dykkende’ klippeeffekter. Saksen har en justerbar centerskrue.

– Klinger af ståltype Hitachi 440B med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 304 – Størrelser: 6,0”, 6,5”, 7,0” – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 119

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

BARBER BC70

[ DEN ULTIMATIVE BARBERSAKS ]

SIDE 120

BC-saksen er den ultimative barbersaks. Den er udformet efter traditionelle japanske principper, og længden på 7” gør den enormt velegnet til barbering og ’saks over kam’-klipninger. Det ergonomiske håndtag samt fingerhvilerne sikrer en perfekt balance. Saksens centerskrue er placeret længere bagud i forhold til traditionelle sakse, hvilket betyder, at tommelfingeren ikke skal bevæges meget, før saksens klinge åbner sig.

– Klinger af ståltype National 440C me ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 440C – Størrelse: 7” – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

HAWK

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ IDEEL TIL SKANDINAVISK HÅR ] Hawk er en alsidig saks til ’point cutting’ og ’chipping’. Det specielle ‘mountain’-blad gør, at saksen skubber håret til siden og udfører et ekstra blødt klip, hvilket gør den særligt egnet til grundklipninger i fint, skandinavisk hår. Bladet er derudover enormt stærkt, hvilket betyder, at saksen klipper enormt præcist, uanset hvilken vinkel, der klippes fra. Saksen har en justerbar centerskrue. Denne saks er ikke egnet til pageklip.

– Klinger af ståltype Hitachi 440CM med ekstra høj koncentration af radium molybdæn og kobolt – Håndtag af ståltype 340 – Størrelser: 5,5”, 6”, 6,5” – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 121

SIDE 121

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for 6” og 6,5” størrelse kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

EDGES BK

[ SUBLIM KOMFORT OG KONTROL ] Edges™ BK er en af de mest populære modeller i vores sortiment. Det skyldes bl.a. dens unikke, ergonomiske design og mindre fingerhuller, som giver en oplevelse af ekstraordinær komfort og kontrol. De buede faste, buede fingerhvilere og håndtagets proportioner sikrer desuden en perfekt balance og et ekstra blødt greb.

SIDE 122

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for 6” og 6,5” størrelse kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi 440B – Håndtag af ståltype 304 – Størrelser: 5”, 5,5”, 6”, 6,5” – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]

EDGES BM

[ Den viste saks er en venstrehåndsversion ]

[ SKÅNER HÅNDLEDDET ] Med Edges™ BM får du en saks, hvor der er lagt stor vægt på både ergonomi og komfort i saksens håndtag. Saksen er designet med drejeledsfunktion til tommelfingergrebet for at sikre maksimal ergonomisk komfort, som dermed nedsætter risikoen for slidskader i håndleddet. Klingens vinkel på 47 grader gør denne saks perfekt til at udføre point- og chipklip i håret. Saksen har en justerbar centerskrue.

– Klinger af ståltype Hitachi 440B med ekstra indhold af vadium og cobolt – Håndtag af ståltype 304 – Størrelser: 5”, 5,5”, 6” – 5 års slibeservice på saksen – Livsvarig garanti

SIDE 123

Tillæg for serration kr. 500 Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500 Tillæg for 6” størrelse kr. 500


[ SAKSE ]

EDGES BA5730

[ Nu med 30 tænder for et endnu blødere klip ] [ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]

[ SOLID OG HOLDBAR TEKSTURSAKS ] Edges™ BA5730 er en klassisk tekstursaks udført i en sublim stålkvalitet, som sikrer en lang levetid. Håndtaget er designet med to fingerhvilere, som gør det muligt at vende saksen for at foretage en blød eller hård udtynding. Tændernes specielle design gør saksen særdeles effektiv og komfortabel at benytte i fint, skandinavisk hår. Denne type saks er desuden oplagt til ’saks over kam’-klipninger.

SIDE 124

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500

– Klinger af ståltype Hitachi 440B med ekstra høj koncentration af radium og kobolt – Håndtag af ståltype 304 – Størrelse: 5,7”, 30 tænder – 10-15% udtynding – 5 års slibeservice – Livsvarig garanti


[ SAKSE ]


[ SAKSE ]

SIDE 126

[ Designet i samarbejde med HH Simonsen ]


[ SAKSE ]

[ EEGO SAKSESERIE ] HH Simonsen har i samarbejde med Excellent Edges™ designet en serie til nyuddannede frisører, som gør det muligt at få kvalitetssakse til en fornuftig pris.

[ Storfavorit ]

[ KVALITETSSAKSE TIL EN GOD PRIS ] Saksene i serien af blandt de mest ergonomiske på markedet, og takket være det buede og asymmetriske er de enormt behagelige at arbejde med. EEgo-serien består af tre sakse, som kun fås som en del af sættet: En almindelig klippesaks (5,5”), en udtyndersaks med 30 tænder (5,7”) samt en tekstursaks (5,8”).

– Klinger af ståltype 440B/440C – Håndtag af ståltype 304 – 3 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 127

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500


[ SAKSE ]

[ 1st Edges 5530 5.5” ]

[ 1st Edges 5.8” med serration ]

SIDE 128

[ 1st Edges 5.3” ]


[ SAKSE ]

[ 1ST EDGES ELEVSERIE ] KOM GODT FRA START! Dette supergode startkit giver dig din forstøver, alle dine sakse, din kniv og dine clips lige ved hånden.

[ 274 ]

[ EN PROFESSIONEL START ] Når du starter som frisør, er det afgørende, at du har de helt rigtige værktøjer. Derfor har vi sammen med Excellent Edges™ skabt 1st Edges, som er det ultimative kit til frisører under uddannelse. Serien består af en klippesaks i to forskellige størrelser, en struktursaks i størrelsen 5,5 med 30 tænder samt en carbon-kam, carbon clips, en vandforstøver, en saksemappe og en feather kniv. Saksene er håndlavet af 440B højkvalitetstål, og de faste og buede fingerhvilere og håndtagenes proportioner skaber en perfekt balance.

– Klinger af ståltype 440B – Håndtag af ståltype 304 – 2 års slibeservice – Livsvarig garanti

SIDE 129

Tillæg for venstrehåndsmodel kr. 500 Saksene er kun til skole- eller elevbrug og sælges kun samlet.


[ SAKSE ]

SAKSETILBEHØR [ Ægte kernelæder ]

[ FISH KIT™ SAKSEETUI ]

[ SAKSEBÆLTE I LÆDERLOOK ]

Med det nye, eksklusive Fish Kit™ er du sikret maksimal beskyttelse af dine værktøjer. Sakseetuiet, som er lavet af kvalitetsmaterialer og designet i et enkelt og lækkert look, med­følger helt gratis, når du køber en saks fra Fish Kit™-serien.

Forkæl dine sakse med dette lækre saksebælte i et blødt materiale med et eksklusivt læderlook. Det imiterede læder kræver minimum vedlige­ holdelse og bliver nærmest bare pænere at se på med årene. I dette praktiske saksebælte er der plads til opbevaring af seks sakse samt kniv og kamme.

[ Plads til 4 sakse]

[ SAKSEMAPPE HH SIMONSEN ]

SIDE 130

Saksemapperne fra henholdsvis HH Simonsen og Excellent Edges™ er designet til at yde maksimum beskyttelse af dine værktøjer. De er lavet af et solidt materiale, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Saksemappen fra HH Simonsen har plads til 16 sakse. Saksemappen fra Excellent Edges™ har plads til fire sakse samt skruetrækker, to kamme, clips og Excellent Edges™ olien.

[ SAKSEBÆLTE I ÆGTE LÆDER ] Forkæl dine sakse med dette eksklusive saksebælte. Læderet er let at rengøre og bliver smukkere ved brug. Dette stilfulde og praktiske saksebælte har plads til seks sakse såvel som kniv og kamme.

[ Plads til 16 sakse ]

– S olidt materiale –N  em rengøring og vedligeholdelse – Plads til henholdsvis 4 og 16 sakse


[ SAKSE ]

SAKSETILBEHØR

Inspireret af skandinavisk design og kvalitet har den engelske topstylist Sarah Shafi udviklet et stiligt og eksklusivt saksebælte, som sætter nye standarder inden for både design og funktionalitet. Saksebæltet the Bullet fra mærket Rude er håndsyet i London af det fineste italienske læder, og eksklusive sting og flotte detaljer giver et look ud over det sædvanlige. The Bullet sikrer maksimal beskyttelse af dine eksklusive sakse, kamme, clips og børster.

[ FINGERRINGE, CHAMOIS OG OLIE ] Udover slibning har dine sakse brug for løbende pleje og vedligehold, hvis du skal have glæde af dem i mange år. Vores Care og Maintenance Set, som består af en smøreolie og et vaskeskind, sikrer optimal daglig pleje af dine sakse. Olien er baseret på kameliaolie, som er den absolut bedste til sakse, da den giver ekstrem fugt uden at fedte. Olien, som også er god til klippemaskiner, indeholder desuden teflon, som lægger sig i de små huller, der opstår i metallet pga. slid. Det gør, at overfladen bliver mere jævn. Det lækre lammevaskeskind fjerner fine ridser fra bladene og holder dem skarpe og stærke. Vi tilbyder desuden fingerringe, som sikrer, at du får det optimale greb på saksen. De fås i en række forskellige farver, så du let kan kende forskel.

– Håndsyet i London – Det fineste italienske læder – Fås i sort

– Smøreolie – 6 stk. fingerringe – Vaskeskind

SIDE 131

[ THE BULLET | SAKSEBÆLTE ]


[ WORKSHOPS ] VI BRÆNDER FOR AT UDVIKLE FRISØRERS TALENT MED CUTTING-EDGE UDDANNELSE Uddannelse er vigtig. Det er også inspirerende og berigende. Det er derfor, at vi hos HH Simonsen brænder for at udvikle talenterne hos frisører verden over. Ja, vi forpligter os til det. Vi udforsker nye idéer og nye metoder og tager dine færdigheder – fra klipning til styling – videre til næste niveau. Vi tilbyder træningskurser på alle niveauer – fra de grundlæggende klippeteknikker til kreative og eksperimenterende udtryk. Kom og tag del i det – og overrask dig selv.


[ WORKSHOPS ]

DAMEKLIP

SIDE 134

[ Alle workshops starter med 30-60 minutters snak om teori, forventningsafstemning og evaluering ]

#1 [ INTRODUCTION ]

#2 [ BASIC ]

Dette introduktionskursus guider dig gennem klippe-konceptet 360° med fokus på klipning i tørt hår. Du vil lære, hvordan klippevinklen gør en stor forskel, når det drejer sig om at gøre en klipning personlig, og du vil lære teknikker at kende, der gør din klipning hurtigere, enklere og mere effektiv. Kurset ser også nærmere på ergonomi, og hvordan du holder saksen.

Dette modul tager den basale viden fra introduk­ tionskurset og fører den videre til, hvordan du personliggører din individuelle stil. Frisører fra Excellent Edges™ vil hjælpe dig med at gøre dine ideer til virkelighed og opmuntre dig til selv at skabe forskellige frisurer. Kurset fokuserer på at udvikle dine færdigheder ved at koncentrere sig om én frisure.

4,5 timer inkl. 30 min. pause.

5 timer inkl. 20 min. pause.

#3 [ NEXT LEVEL ]

#4 [ ADVANCED ]

#5 [ CLASSICAL SHAPE ]

Dette tredje modul fokuserer på at videreudvikle og forfine dine klippe færdigheder og tage dem videre til det næste niveau. Ved at fokusere på én frisure vil kurset forfine dit kreative udtryk samtidig med, at du klipper med perfekt præcision og kontrol.

Dette er det mest avancerede niveau. Vi koncentrerer os om at gøre dine færdigheder perfekte for at give dig den ultimative tekniske og kreative kant. Vi vil klippe to aktuelle frisurer, du vil blive taget igennem klipningen ned til den mindste detalje. Vi anbefaler alle, der allerede har gennemgået de tre første moduler også at tage dette afsluttende kursus for virkelig at give sine færdigheder et boost.

Denne workshop vil tage dig gennem en klassisk hårform, hvor fokus vil være på deling af håret, skilninger, frisering og klippevinkler. Dette vil give dig en dybere forståelse for, hvor vigtig den grundlæggende forståelse af en hårklipning er. Vi vil også arbejde med færdiggørelse i tørt hår, hvor teksturen er vigtig for at opnå det korrekte personlige look.

7 timer inkl. 2 pauser á 20 min.

9 timer inkl. 3 pauser (inkl. frokost) på 60-70 min.

8 timer inkl. 3 pauser (inkl. frokost) på 60-70 min.


[ WORKSHOPS ]

HERREKLIP

#1 [ MEN’S CUTTING CLASS ]

#2 [ CREATIVE EXPRESSION ]

Vores herreklipningsklasse omfatter de forskellige elementer i et herreklip foruden traditionelle barberingsteknikker såsom saks over kam og klipning af skæg. Vi arbejder med forskellige klassiske elementer, og vi udfører et udvalg af stilarter for mænd.

Dette andet kursus fokuserer på det kreative udtryk, lærer dig at føre den grundlæggende teknik over i personliggjorte, individuelle stile, og vi vil udføre et udvalg af hårstile.

5 timer inkl. 30 min. pause.

5 timer inkl. 30 min. pause

SIDE 135

[ Alle workshops starter med 30-60 minutters snak om teori, forventningsafstemning og evaluering ]


[ TOOL CATALOGUE ]

[ EN GOD HÅRDAG TIL HELE VERDEN ] HH Simonsen blev grundlagt i 2003. Vores første lancering var et glattejern. Nu fylder vi 15 år og leverer produkter til frisører og privatforbrugere i hele Europa fra vores store lager i Skærbæk. Der er sket rigtigt meget på de i virkeligheden ganske få år. Vores sortiment vokser og bliver bedre, og vi er faktisk enormt stolte over de produkter, vi kan præsentere for dig i årets Tool-katalog. VI UDVIKLER TIL DIG - OG DINE HÆNDER Bag HH Simonsen står tre frisører med mange års erfaring fra salongulvene. Vi syntes, at der i den grad manglede lækre, professionelle stylingredskaber, som var til at betale, men som samtidig imødeså de krav, du som frisør stiller til dine værktøjer. Kvaliteten skal være i orden. Produktet skal være behageligt at arbejde med og nemt at bruge. Og så gør det jo heller ikke det mindste, at det er pænt at se på, når det ligger fremme i salonen. Alt det har vi for øje, når vi udvikler vores produkter til dig. Vi tænker hele tiden på, hvad der skal til for, at du som frisør får den optimale oplevelse – og for at du kan skabe det optimale resultat for din kunde. Det er bl.a. derfor, vi arbejder sammen med branchens bedste brands som f.eks. Excellent Edges™, der skaber verdens bedste sakse. EN GOD HÅRDAG GØR EN FORSKEL Du og vi ved, hvad en god hårdag betyder. Vi ved, at håret spiller en afgørende rolle for, hvordan vi har det, når vi ser os i spejlet – og når du møder verden. Samtidig ved vi også, hvor vigtigt det er, at du som frisør har de helt rigtige værktøjer og redskaber i hænderne, når du skal opfylde kundens ønsker og udvikle din egen kreativitet. Vi har gjort det til vores mission at hjælpe kvinder og mænd til at blive den bedste version af sig selv – og dig til at blive en endnu bedre frisør. At sætte spontaniteten fri og overraske sig selv. DEN GODE PRIS Vores produkter skal være inden for alles rækkevidde. Vi holder priserne nede bl.a. ved selv at designe vores produkter. Vi har mange års erfaring i frisørbranchen, og vi går op i at kende og forstå de krav, en frisør og en stylist har til sine redskaber. Og for at give vores priser et nøk mere i den gode retning har vi elimineret fordyrende mellemled mellem os og de fabrikker, der fremstiller vores produkter. Det er derfor, vi kan tilbyde kvalitetsprodukter til en pris, der er mærkbart lavere end konkurrenternes. VORES MANTRA

SIDE 136

Surprise Yourself.


[ TOOL CATALOGUE ]


[ TOOL CATALOGUE ]

[ FIND OS HER OG FÃ&#x2026; INSPIRATION ]

SIDE 138

@hhsimonsen

/hhsimonsen

/hhsimonsen


[ TOOL CATALOGUE ]


[ Fragtfri levering ved ordrer over kr. 1.000 ex moms | Vi tager forbehold for trykfejl ]

HH Simonsen A/S | Energivej 25 | DK-6780 SkĂŚrbĂŚk | info@hhsimonsen.dk | Phone +45 73 75 10 00 | www.hhsimonsen.com

HH Simonsen Tool Catalogue 2018 DK  
HH Simonsen Tool Catalogue 2018 DK  
Advertisement