Page 1

Nyhetsbrev från          

November - december 2012 Kampanj i november Under november får du väskan på köpet när du köper utomhusrollatorn Lets go out. Förutom väskan så har vi flera smarta tillbehör till våra rollator, exempelvis ryggband, brickor, käpp och kryckhållare med mera. Den här rollatorn är våra som kunders favorit just nu.

Rollatorer Funkibatorbutiken har många omtyckta rollatorer i sortimentet. Inomhus, utomhus, ihopfällbara, breda, lätta, designade. Vill du ha flera rollatorer att välja bland så är du välkommen in att bläddra i vår rollatorkatalog som vi tagit fram.

Produktundersökningar Vi arbetar som vanligt med produktundersökningar åt våra kunder. Många av våra beställningar är specialbeställningar som oftast inte hinner ut på hyllan i butiken innan kunden hämtat dem. De som använder sig av våra produktundersökningar/research efter produkter är privatpersoner, företag och myndighetspersoner i form av arbetsterapueter och handläggare som vill frigöra tid till annat.

Hemkörning Funkibatorbutiken kör hem produkter kostnadsfritt till våra kunder inom Växjö.

Nytt från Funkibatorprojektet •

Funkibatorprojektet bjuder in till en dag med inspirationsföreläsningar den 6:e december. Då kommer bland annat Anna Bergholtz journalist och barnboksförfattare att föreläsa om sin utgångspunkt som blind. Mer info och anmälan till info@funkibator.se

Ledsagningen fortsätter för de som behöver hjälp med punktinsatser, exempelvis ärenden, handla eller medföljare på resa. Boka kostnadsfritt ledsagning hos oss. info@funkibator.se

Nya tidningsproduktioner är på gång ut. Bland annat Per Rosqvists magasin Människan i samhället och vår medlemstidning Funkisvärlden nr 2 www.issuu.com/funkibator

Stöd Funkibator ideell förening genom att bli medlem. Medlemskapet är kostnadsfritt och då ingår medlemstidning, inbjudningar till inspirationsföreläsningar, workshops, ledsagning med mera. www.funkibator.se/forening

  Funkibatorbutiken Västergatan 8A 352 30 Växjö

www.funkibatorbutiken.se info@funkibatorbutiken.se 0470-223 42

Sid 1 av 2


Nyhetsbrev från          

JULKLAPPSTIDER! Funkibatorbutiken kan stolt presentera några av sina mest omtyckta och fiffiga produkter. Vi har julklapparna som kommer till användning hos oss. Vi presenterar ett urval nedan. Svårt att välja? Funkibatorbutiken säljer även presentkort.

Hitta nycklarna! Hitta nycklarna direkt. Vi har fått in nyckelfinnaren i vårt sortiment. Det är av det välkända märket Doro som är kända för sina enkla lösningar.

Värmande promenader Funkibatorbutiken laddar inför promenaderna under krispigt kalla vinterdagar. Vi har åkpåsar för vuxna i olika storlekar och modeller.

Piffa upp käppen Testa en ny färg på käppen eller kryckans doppsko! Vi har regnbågens alla färger i sortimentet. Välj och vraka!

Tången för värmeljus i kvällsmörkret Tången för värmeljus gör det enklare att få upp och ner varma värmeljus från lyktorna. Perfekt hjälpmedel till kvällsmyset.

Låt fötterna göra jobbet Nu kan du stå eller sitta ner och låta fötterna själva ta hand om fötterna. Funkibatorbutiken har produkterna som gör fotjobbet. Exempel är duschandalen eller fotfilarna från Graze.

Ordning på sladdarna Behöver du hjälp med att hålla ordning på trassliga sladdar och ha lite koll på vilken sladd som hör till vilken produkt? Vi har den lilla kabelfixaren som håller fast sladdarna. Du kan enkelt ta loss sladdarna från kabelfixarna.

Pillerburkar, dosetter och delare… Funkibatorbutiken har flera olika dosetter för piller exempelvis en för veckan, dagen eller bara en liten burk att ta med sig när man är hemifrån. Behöver du delar dina medicin så har vi även tablettdelare.

  Funkibatorbutiken Västergatan 8A 352 30 Växjö

www.funkibatorbutiken.se info@funkibatorbutiken.se 0470-223 42

Sid 2 av 2

Funkibatorbutikens nyhetsbrev nov/dec 2012  

Funkibatorbutikens nyhetsbrev som skickas ut under november och december 2012. Här hittar du tips, idéer och julklappsförslag inom området h...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you