__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

JUNY 2013

NÚM. 37

LA PISSARRA ESCOLA VISTA ALEGRE (MATARÓ)


Índex Pàg.  Recull de notícies .................................................................. 1  Presentació de la classe de P-3: “Els bombers”.............. 4  Projecte dels “Cocodrils”de P-4 ........................................ 9  Projecte dels ” Gossos” de P-5 .......................................... 16  Cal·ligrames de 1r................................................................... 24  Conte: “El misteri de les meduses” de 2n ....................... 31  Còmics de 3r........................................................................... 38  La classe de 4t aprèn Braille ............................................. 43  “Els nostres somnis” de 5è ................................................. 45  Còmics i la gran notícia de 6è ............................................. 49  Recomanacions ........................................................................ 57  Gastronomia ............................................................................ 62  Esports ..................................................................................... 66  9è Certamen literari ............................................................. 68  AMPA ....................................................................................... 78


En aquest apartat us oferim un recull de les notícies més destacades i interessants de la nostra escola. • Durant aquest curs s’han incorporat al nostre centre l’Ester, mestra de P-4, la Bastanist, mestra de reforç d’educació Infantil i la Mar, mestra de 1r. •

L’hort de l’escola s’ha ampliat aquest curs amb dos bancals Cada classe ha realitzat les diferents plantacions d’acord amb l’època de l’any.

• Aquest curs hem continuat participant en el Projecte Singular del IES Satorres. Hem gaudit de la col·laboració de la Marta en diferents tasques de l’escola. • Seguim treballant el tema de la salut portant a terme diverses activitats: tast de fruites, elaboració de batuts, jornada esportiva a la piscina municipal, activitats de classe... A més, des del mes de novembre hem participat en un pla de consum de fruites i verdures a l’escola destinat als nens de 1r fins a 6è. • Els alumnes de 5è seguint la tradició de cada any han participat a la Cantània el passat 20 de maig al teatre Monumental de Mataró amb l’obra “Ha passat un àngel” i els felicitem pel seu esforç. • S’han realitzat tres xerrades informatives al llarg del curs: Dia 22 de novembre: xerrrada a càrrec del psicòleg Benjamí Montenegro : La relació conflictiva entre germans.


Dia 13 de març: xerrada de la psicòloga Annna Bru: Educar en temps de crisi. Dia 4 de juny: xerrada organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn: Internet: Navegació Segura. •

Els alumnes de 6è durant aquest curs també han continuat realitzant el taller d’educació emocional començat el curs passat en col·laboració amb el servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Mataró.

Aquest curs, la biblioteca ha ampliat el seu horari i comptem amb la col·laboració de tres mares, la Isabel Lianes, la Martha Olivares i la Carme Nadal que, juntament amb les mestres, s’encarreguen d’obrir la biblioteca per atendre els alumnes que hi assisteixen.

També ha participat amb nosaltres una altra mare de l’escola, la Lídia, en la realització d’un taller de manualitats al Cicle Superior durant el mes de febrer. La venda dels treballs dels nens/es va ajudar a finançar les colònies del cicle.

El passat diumenge, 16 de desembre l’AMPA va portar a terme la campanya de recollida de joguines organitzada per la Creu Roja, “Una joguina un somriure”, a la nostra escola. Aquest projecte ha estat seleccionat a nivell de Catalunya com a finalista entre els 76 projectes presentats dins la categoria Podeu accedir a la web: http://www.fapac.cat/premis-fapac/projectes-finalistes/vota per saber quins són els finalistes i consultar la informació detallada de cada projecte.


• Aquest curs s’han realitzat les eleccions de tots els sectors (pares, mestres i personal del PAS) al Consell Escolar (mes de gener). •

Els dies 4, 5, 6 i 7 de febrer ens va visitar, com cada any, un alumne de l’institut Brookfield Community School de Chesterfield (Regne Unit), el Tom Rowland, que ens va ajudar en diferents tasques de l’escola, entre les quals destaquem la del “racó de parla” amb els alumnes de 6è i que els va permetre practicar l’anglès amb breus converses.

• El passat dia 7 de març, els nens i nenes de 6è van rebre la visita d’un grup d’antics alumnes de l’escola per a comentar el funcionament del seu institut, el Thos i Codina. • Per acabar, una bona notícia, per quart any consecutiu l’escola ha rebut un premi en la Nit de l’Esport de Mataró a “La millor tasca de promoció en els esports individuals 2012-13”. Felicitem als esportistes de l’escola!


HOLA!! ELS NENS I LES NENES DE TRES ANYS DE L’ESCOLA VISTA ALEGRE AQUEST CURS SOM BOMBERS, JA QUE SOM MOLT VALENTS, ATREVITS I RES NO ENS FA POR. COM TOTS ELS BOMBERS HEM D’ESTAR MOLT BEN PREPARATS PER AIXÒ ENS AGRADA MOLT VENIR A L’ESCOLA PER APRENDRE I PASSANT S’HO MOLT BÉ. ENS AGRADA MOLT ANAR AMB L’ÒSCAR PERQUÈ ENS POSA EN BONA FORMA FÍSICA PER PODER FER LA NOSTRA ARRISCADA I DIFÍCIL FEINA.

PETONS I ABRAÇADES DELS BOMBERS.!!


AQUEST CURS A P-4 SOM LA CLASSE DELS COCODRILS. HEM ESTAT ESTUDIANT AQUEST ANIMAL I HEM APRÈS MOLTES COSES. AQUÍ TENIU UNA MOSTRA DEL QUE HEM FET.


MANUALITATS

P O R

M

T

E

A

M O R I


ELS NENS I NENES DE PRIMER HEM FET CAL路LIGRAMES


Daniel i Rut


AUTORS/ES I IL·LUSTRADORS/RES:

ELS ALUMNES I LES ALUMNES DE SEGON DE PRIMÀRIA MARÇ DE 2013


Hi havia una vegada un científic que es deia doctor Medusin, que tenia el seu laboratori secret en un submarí en el fons del marí El científic estava investigant les meduses i va descobrir una fórmula màgica que curava malalties.


El professor M, que era un científic malvat, va veure que el doctor Medusin havia trobat la fórmula màgica i va voler robar-la.


Per poder-lo espiar va instal·lar un submarí al costat del laboratori del doctor Medusin.

El professor M va construir un tub que connectava els dos submarins, d’aquesta manera podria agafar les fórmules màgiques.


Un dia el professor M va passar pel tub per entrar al laboratori del doctor Medusin i va agafar els papers de la f贸rmula.


Però, en aquell moment, el gos del professor Medusin que estava vigilant el laboratori, va trencar el tub de sortida i va començar a entrar aigua al laboratori.

El doctor Medusin surt nedant del submarí i descobreix que té uns poders que li deixen respirar sota l’aigua i unes membranes a les mans per poder nedar millor. Així pot salvar al gos i també les fórmules màgiques.


El professor M volia sortir de l’aigua nedant però estava rodejat de meduses que li picaven per tot el cos. Cridava sense parar: - Auxili, auxili traieu-me totes aquestes meduses de sobre!!!

I les meduses li han picat i aquest conte s’ha acabat!!


ELS CÒMICS DE 3r. Hola pares i mares, Els nens i nenes de 3r. hem après a fer còmics amb el word, Us deixem alguns exemples, mireu-los bé perquè així també veureu algunes de les sortides que hem fet aquest curs i que han sigut xulíiiiissimes. Arreveure!


ENDEVINEU QUE TINC A LA MÀ, us dic una pista és del mar i té unes pinces.

LES COLÒNIES GENIALS de Naira 3r.

No ho sé.

Vale. És un cranc.

Aaah!

M’ho he passat molt bé a les colònies,ens anem demà.

Tinc moltes ganes d´explicar les colònies als meus pares!


Som un equip hi guanyarem junts. Hem guanyat en equip .

LA NOSTRA VICTĂ’RIA EN EQUIP. Ainhoa 3r.

Han guanyat.


LES COLテ誰IES DE 3r. Mercティ.

Arribem a les cテイlonies.

Juguem a volei.

Fem nusos mariners.

Adeu!

ZZZZZ.

Tornem a Matarテウ.


SOY LA MÁS CHULA.

JORDI, PER QUÈ FAS LA TOMBARELLA?

GRÀCIES.

El còmic de 3r. Anas El Mourtaji.


LA CLASSE DE QUART APRÈN BRAILLE Aquest any ha arribat a la classe de 4t. una nena nova. Es diu Lupe i és una nena molt especial. Ella no pot llegir ni escriure com ho fem nosaltres perquè té una discapacitat visual. Tot els seus llibres estan adaptats al Braille, que és el llenguatge que utilitzen les persones amb discapacitat visual per escriure i per llegir. Per escriure fa servir una màquina que es diu Perquins. Un dia, la Noelia ens va dir que faríem un taller molt interessant. Tots estàvem molt intrigats. Què seria? A la tarda es van resoldre tots els nostres dubtes: era un taller de Braille! La Mª José, que és la seva professora de la ONCE i que ajuda a la Lupe, va portar material per poder fer el taller. Primer ens va explicar com es llegeix en Braille. A continuació ens va donar un alfabet i un paper amb una frase escrita que havíem de llegir. Entre tots ens havíem d’ajudar, perquè hi ha algunes lletres que ens confonien una mica... Sort de la “xuleta”! Després, i amb l’ajuda de la Lupe, vam escriure els nostres noms amb la màquina Perquins. Va ser un taller molt divertit i vam aprendre molt!


Llegint

el

missatge

l’alfabet Braille.

La Lupe ajudant-nos a escriure el nostre

nom

amb

la

màquina

Perquins.

La Mª José i la Lupe ajudant-nos a utilitzar la màquina.

amb


EL MEU SOMNI Seguint l’exemple de la meva companya, he decidit escriure el meu somni. Com afició m’agradaria poder nedar sense dificultats, perquè tinc l’oïda sensible i m’han hagut d’ operar quatre vegades. Aquest any sembla que va millor, perquè he nedat una piscina sencera, i m’ho he passat pipa! I a mi m’encanta nedar!!!! Però com a professió, m’agradaria ser professora de nens petits. D’ells m’agraden les seves manetes, el seu nasset, la seva carona i la seva manera de riure. Jo m’ho estic passant molt bé aprenent, per això vull transmetre aquesta emoció als meus petitons. Fins i tot voldria formar la meva pròpia guarderia.

ESPERO QUE VOSALTRES PORTEU A BON TERMINI ELS VOSTRES SOMNIS!

Aroa López


Somnis El meu principal somni és arribar a complir els altres somnis algun dia. A mi no em caldrà que sigui a la primera vegada ni a la segona ,si no que al final s’acompleixi!!! Tots tenim somnis, uns de més fàcils i d’altres més complicats però tots tenen una cosa en comú, que si ho desitges molt i dónes el màxim se’t compleixen gairebé sempre. És molt important no perdre la paciència per a aconseguir el que vols . Aconseguir els somnis és com un altre somni, i somiar és molt bonic!!! Somiar el que vols ja es difícil, o sigui imaginat.... aconseguir-ho costa més del triple que somiar-ho, però això és igual sempre que vulguis, ho aconseguiràs. A mi per exemple, m’agradaria ser moltes coses com: pintora, mestra, guitarrista, cantant, actriu...i per aconseguir-ho , jo, la Claudia Puerta estic disposada a esforçar-me molt i a intentar-ho. Faré tot el possible per a poder aconseguir aquests somnis que tinc!!! Jo tinc molts somnis però estic molt segura que compliré alguns o tots, tu també hauries de fer el mateix. . Que em dius, t’apuntes? Si es així, escriu el teu text donant consells i explicant el que faràs per aconseguir-ho com la Nerea, l ´Aroa i jo. Un petó i espero que algun dia el vostres somnis es facin realitat!!!

CLAUDIA PUERTA VILRIALES.


TOTS TENIM SOMNIS Com tots sabeu cadascú de nosaltres té un somni diferent, alguns volem ser guitarristes, altres cantants, patinadors... Alguns somnis són de ben diferents i d’altres de molt semblants, però tots tenen alguna cosa en comú, que per aconseguir que es compleixin has de lluitar. Un somni és com un conte de fades quan ja ho dones tot per perdut se’t compleix el que més desitges. Per aconseguir que es compleixi, no pots ser un somiatruites, per exemple no pots tenir el somni de construir una ciutat de xocolata i pensar que es farà realitat, has de ser realista, somiar ho pots somiar però... que es faci realitat ja es massa difícil. Per aconseguir el que tu vols, en una estoneta de cada dia et relaxes, tanques els ulls, i penses amb molta força el que vols que se’t compleixi, ja veuràs que al final s’acabarà complint!!!! El meu somni es poder arribar a ser una bona actriu. Gràcies a la meva cosina Paula em vaig adonar que havia d’esforçar-me molt per aconseguir-ho. Des de que era petita m’ha agradat molt ficar-me en qualsevol personatge, posar-me una disfressa i estudiar-me el guió, és el que més m’ha agradat sempre!!!!


A mi relaxar-me cada dia em va costar una mica però funciona, porto gairebé un mes fent-t’ho i el meu somni ja esta mig complert (espero que no trigui molt a complir-se). Quan es vol aconseguir alguna cosa sempre li poses més ganes que a les que no t’interessen, però en aquest cas si t’importa molt el teu somni segur que li poses més ganes que a qualsevol cosa!!!! A mi m’agradaria molt saber els vostres somnis, i espero que algun dia es facin realitat.

QUE TINGUEU MOLTA SORT!!!!

NEREA AGUILERA


Els nens i nenes de la classe de sisè hem fet un treball sobre un tema que a tots ens agrada molt: Hem fet CÒMICS. Ens hem reunit per grupets i hem hagut de pensar el tema, escriure els diàlegs, preparar les vinyetes, pensar les bafarades, les onomatopeies i les línies cinètiques. Sembla complicat, però és fàcil, i quan ho tenim acabat, el resultat és xulíssim. Mireu quins còmics més macos hem fet. Hi ha per a tots els gustos.


Aquí tenim la cèlebre concertista en plena actuació.

Paula 6è


Els nens i les nenes de la classe de 4t. us fem

algunes

recomanacions que esperem que us puguin servir per passar una bona estona.

RECOMANACIONS LITERÀRIES 

Recomano la col·lecció de llibres “Diari d’una

penjada”. Són llibres adreçats especialment a les noies, però els poden llegir també els nois! Tracta de les aventures d’una noia explicades a un diari personal: aventures a l’ institut, festes, intimitats... A més té dibuixos molt divertits! Carla Bernaola

Recomano la col·lecció de libres “Diario de Greg”. En Greg és

un noi que comença l’ institut i la seva mare li regala un diari personal perquè apunti tot el que li passa, tant allà com a fora. Són llibres amb tocs d’humor i que fan passar estones molt divertides. Nerea Galán

Recomano la col·lecció de llibres “Esgarrifances”. És una

col·lecció de 16 llibres. Si us agraden les històries de por i d’intriga,


aquests llibres us encantaran: terror al centre comercial, la botiga dels horrors, la nit de les figures de cera... Denís Reigosa

RECOMANACIONS DE VIDEOJOCS 

Si voleu passar una estona entretinguda i desconnectar una

estona, podeu aprofitar aquest estiu per jugar amb la vídeo consola. Jo us recomano un joc per a la Play Station 3. Es diu “FIFA STREET” i és com el conegut joc de futbol, però al carrer. Roc Jurado

Si voleu jugar amb l’ordinador, us recomano la següent pàgina

web: www.patito.org. Hi ha videojocs per a totes les edats i de tots els gustos: curses de cotxes, Son Goku, Mario Bros, Dora la Exploradora, zombies, pescar estrelles de mar, de moda... Ferran Gómez


Jo recomano el joc de “Sims in the city”. És un joc molt

entretingut per jugar amb la Nintendo DS. Amb aquest joc pots crear la teva pròpia vida, construir la teva casa, buscar feina per aconseguir diners... Denís Reigosa

RECOMANACIONS DE LLOCS 

Si esteu pensant en anar de vacances amb la vostra família i

encara no teniu el lloc, jo us recomano que aneu a Peñíscola, una ciutat de València. Quan jo vaig anar amb la meva família, m’ho vaig passar molt bé. Té molts llocs per visitar i a més té mar i muntanya. Roc Jurado

Recomano que aneu al “Salting Mataró”. És un lloc que està al

polígon de Pla d’en Boet. Té matalassos per saltar i fer tombarelles. Si voleu descarregar adrenalina, aquest és el lloc ideal. A més, també poden saltar els vostres pares amb vosaltres! Roc Jurado


Si voleu passar un dia a l’aigua i ple d’emocions perquè esteu

avorrits de la platja, us recomano que aneu a l’’Illa Fantasia. És un parc aquàtic que està molt a prop de Mataró. Té tobogans súper llargs, piscina d’onades, piscines per a grans i petits... Diego Pérez

RECOMANACIONS DE PEL·LÍCULES O CANÇONS 

“Descubriendo

a

los

Robinsons”. Us recomano aquesta

pel·lícula, perquè segur que us agradarà molt. La història tracta d’un nen que té 12 anys i viu en un orfenat. És un nen molt intel·ligent i vol inventar una màquina que l’ajudi a trobar a la seva mare. Però passen una sèrie de coses (que no us explicaré) i en Lewis es troba a l’any 2037, envoltat de màquines voladores i alienígenes. Si voleu saber què passa, ja sabeu! Carla Bernaola


Us recomano la cançó “One way or another”, del grup musical

One direction. És una cançó amb molt de ritme per passar una bona estona ballant. Carla Bernaola

ALTRES RECOMANACIONS 

Si voleu estudiar o repassar les comarques de Catalunya, us

recomano que treballeu amb els mapes interactius que podreu trobar a internet. Són mapes de Catalunya amb jocs per situar les comarques, la capital... D’aquesta manera estudiar és molt més divertit! Martí Serra

Si esteu cansats de sopar sempre el mateix, us recomano les

“bocapizzes”. Ho podem fer nosaltres mateixos. Es tracta d’agafar una barra de pa, tallar-la com si fos un entrepà i farcir-la amb els mateixos ingredients que una pizza al gust: tomàquet, tonyina, pernil, formatge, olives... tot el que a vosaltres us agradi! Després es fica al forn uns minuts i ja tenim el nostre plat. Bon profit! Marc García


BRAÇ DE GITANO INGREDIENTS:

MASSA: - 3 ous - 75 gr. de sucre - 75 gr. de farina amb llevat

FARCIT: - 1 paquet de 200ml. de nata per muntar - Maduixes - Sucre al gust

PER DECORAR: - Sucre Glaç - Xarop de maduixa PREPARACIÓ: 1. Separeu les clares del rovell. 2. Bateu les clares a punt de neu amb la batedora de varetes i quan estiguin a punt de neu afegiu-hi la meitat de sucre.


3. Bateu el rovell amb la resta del sucre. 4. Barregeu tot poquet a poquet. 5. Escalfeu el forn a 175º a dalt i a baix. 6. Poseu amb la safata del forn una fulla de paper de mantega i estendreu la massa a la safata. 7. Poseu-ho al forn durant 8 o 9 minuts. 8. Deixeu refredar la massa, mentrestant bateu la nata com indica el seu envàs. 9. Filetegeu les maduixes ben fines. 10. Esteneu la nata a la massa i poseu a sobre les maduixes. 11. Enrotlleu la massa i poseu-la a la nevera fins que arribi l’hora de menjar-ho. 12. Afegiu-hi abans de menjar: el sucre glaç i el xarop de maduixa.

BON PROFIT !!!

Claudia Puerta 5è


Temps: 25 minuts

Panchineta

Ingredients (4 persones): • 2 fulles de massa de llevat • ½ l de llet • 150 g de sucre • 15 g de farina • 15 g de farina de blat (Maicena) • 1 branca de vainilla • 1 closca de llimona • 4 rovells d’ou • 25 g de ametlla picada • 25 g de ametlla filetejada • 1 ou • Sucre en pols

Preparació:

1. Col·loqueu la farina i la farina de blat en un bol i afegiu-hi 1 dl de llet. 2. Remeneu bé i incorporeu el rovell d’ou, d’una en una, i el sucre sense deixar de remenar. 3. Bulliu 4 dl de llet amb la vainilla i la closca de la llimona i aboqueu sobre la barreja anterior.


4. Cogueu a foc lent uns 5 minuts, batent fort amb una batedora perquè no s’enganxi. Deixeu refredar. 5. Folreu un motlle amb paper sulfurat i cobriu amb una pasta de full. Ompliu amb la crema pastissera freda. 6. Cobriu amb l’altra pasta de full i tanqueu les vores. Pinteu les vores i la superfície de la pasta de full amb ou remenat. 7. Espolseu l’ametlla picada i decoreu-la amb l’ametlla filetejada. Fornegeu 40 minuts a 180ºC. 8. Serviu-la temperada i espolseu-li el sucre en pols. 9. I a gaudir...

ANIMEU-VOS, ÉS MOLT FÀCIL DE FER!!!!!!! Curiositats És de la gastronomia basca.

AROA LÓPEZ LÓPEZ 5è


Hola esportistes, Des d’aquestes pàgines esperem que tots hagueu fet alguna activitat esportiva aquest curs dins o fora de l’escola i que us hagi agradat. Aquesta és una de les millors maneres de passarho bé i de fer salut. Des de l’escola també hi ha hagut moltes activitats esportives, competicions i jocs que alguns companys i companyes vostres han estat participant. Així, si us animeu, també podreu apuntarvos i jugar amb ells el curs vinent. Fem memòria: Aquest curs 2012-13 ha sortit un equip de futbol aleví mixte de l’escola Vista Alegre i Rocafonda, que ha funcionat molt bé. Van quedar primers en la primera volta i quarts al final del campionat. L’equip ha estat format per: Pau Centelles, Izan Calvillo, Martín, Pol de la Rosa, Ivan Corbalan i Manel García. Un altre equip que funciona tots els anys és el de patinatge: Laia Ballesteros, María Mármol, Noa Dost, Sara Navarro, María Arias han competit en les proves dels Jocs Escolars, arribant fins ara, a la final de la categoria. A nivell individual tenim els participants en natació: Dana Reigosa, Jose Antonio Codina, Nerea Galán i Denís Reigosa, aconseguint dues medalles.


També hem portat tres “gladiadors” al tennis taula: Raul Paqué, Jose Antonio Codina i Denís Reigosa. I finalment, com a escola, hem participat a la Marató Escolar el passat dia 2 de desembre amb 36 participants, a la segona trobada d’escoles de shutball de cicle mitjà i a la mostra de danses de Mataró del “Fem danses” de segon. Per acabar un altre curs molt esportiu tota l’escola anirà a la piscina municipal per passar una jornada lúdica a l’aigua. I és que, hi ha alguna cosa més divertida que l’esport?

Bon estiu!


El passat 21 d’abril, es va celebrar el 9è Certamen Literari dintre de les activitats que es van realitzar a la Festa de la Primavera organitzada per l’AMPA. Aquest curs s’havia d’escriure un relat en prosa sobre El mar. Es proposaven tres categories de participació (A, B i C segons l’edat dels nens) i dintre de cada una es va valorar la millor presentació, el text més original i el millor relat. Els guanyadors d’aquest certamen van ser els següents: Categoria A (Cicle Inicial) Millor presentació El super tiburón de l’Uxío López Millor text original El tauró i el pop del Pau Ruiz Millor relat Els amics de l’Arnau Trujillo


Categoria B (Cicle Mitjà) Millor presentació El campament de la platja de la Natalia Puerta Millor text original El peix blau de l’Ivan Dívols Millor relat Els peix blau de l’Ivan Dívols.

Categoria C (Cicle Superior) Millor presentació La nadadora de l’Aroa López Millor text original Més brutícia, menys vida de la Marina Quintana Millor relat La Laia i el mar de la Nerea Aguilera.

Us animem a que participeu el proper curs!

Felicitem a tots els participants!!


AROA LÓPEZ


A . M . P . A Un any més l'A.M.P.A ha procurat seguir amb la tasca d'informar i organitzar activitats dins i fora de l'escola per engrescar i animar a tothom a participar amb l'objectiu de contribuir a la convivència i educació dels nens i nenes de l'escola Vista Alegre. A continuació trobareu un recull de les accions portades a terme durant el curs: • Festa de Benvinguda curs 2012-2013 (Xocolatada). • Xerrades: - La relació conflictiva entre germans - Educar en temps de crisi • Loteria de Nadal. • Festa “Una joguina, un somriure”. (Projecte finalista en els Premis FaPac dins la categoria AMPA solidària). • Nou xandall de l'escola. • Participació a la Diada de l'Educació Pública del Maresme. (Tallers i gegantada). • Aportació econòmica per l'adquisició d'una nova pissarra digital. • Col.laboració amb els nens i nenes de 5è i 6è en la confecció de manualitats i venda de diferents articles amb l'objectiu de recaptar fons per les colònies. • Biblioteca. S'ha mantingut oberta durant tres tardes a la setmana. • Torneig de futbol. • Festa de la Primavera – IV Marxeta. (Es fa l'entrega de premis i diplomes als participants del Certamen de Poesia).


• Colla gegantera DracAlegre. En DracAlegre va poder acompanyar un any més els nens i nenes de l'escola a la rua de carnestoltes i ha sortit per diferents barris de la nostra ciutat amb la resta de gegants fent passar bones estones a petits i grans. Aquí el teniu tot orgullós amb la rosa que l'alcalde li va regalar la diada de Sant Jordi!!! (Recordeu que podeu veure més fotos d'aquell i altres dies al blog del DracAlegre: http://dracalegre.wordpress.com ).

Bon estiu a tothom !!!! ampaalegre@gmail. com http: //ampavistaalegre. wordpress. com


I AMB EL MAR DE FONS... FINS EL CURS QUE VE!

Profile for Escola Vista Alegre

REVISTA 2013  

Recull d'activitats fetes per l'alumnat de l'escola Vista Alegre de Mataró durant el curs 2012-13.

REVISTA 2013  

Recull d'activitats fetes per l'alumnat de l'escola Vista Alegre de Mataró durant el curs 2012-13.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded