Page 1

TE KOOP NIJSWILLER / WITTEM

WONEN ALS EEN KONING(IN) EEN VORSTELIJKE OMGEVING? DAT KAN IN KASTEEL NIJSWILLER WIJ BIEDEN U FRAAIE APPARTEMENTEN TE KOOP AAN IN HET KASTEEL EN KOETSHUIS. PRIJZEN VANAF € 179.000,- k.k.


KASTEEL NIJSWILLER WWW.KASTEELNIJSWILLER.NL Foto's


KASTEEL NIJSWILLER Foto's

.


KASTEEL NIJSWILLER Foto's


KASTEEL NIJSWILLER KOETSHUIS APPARTEMENT K-A € 299.000,- k.k. Beschrijving Koetshuis K-A

Dit woonhuis (K-A) van 127m² bevindt zich aan de linkerzijde van het koetshuis en is verdeeld over twee woonlagen. Het 19de-eeuwse metselwerk waaruit het huis is opgetrokken en de ligging zorgen voor een warme en klassieke uitstraling. Een 'verdiepte' vloer geeft aan de woonkamer een onverwacht speels en karakteristiek accent en slaapkamer op de eerste etage is een zonder meer spectaculaire ruimte een prachtig uitzicht alom. Wandverwarming maakt het leven hier onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Indeling Via een natuurstenen opgang met een klassiek ijzeren hekwerk bereikt men de voordeur van de woning. De kleine entree geeft vervolgens toegang tot een royale woonkeuken die via een brede trap van bijna drie meter is verbonden met een lager gelegen living. De twee woonniveaus maken deze ruimte open en transparant. Vanuit de living geven dubbele openstaande deuren toegang tot een patio van 16 m2. Tevens geeft de living toegang tot een apart toilet en een lichte studiekamer die eventueel als een slaapkamer kan worden ingericht. In deze ruimte zijn voorzieningen getroffen voor het plaatsen van een sauna en/of douche. Vanuit de entree geeft een trap toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook een tweede toilet. De toiletruimte is, evenals het toilet op de begane grond, vakkundig afgewerkt. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer van maar liefst 55m². Deze transparante ruimte heeft grote ramen over de gehele breedte van de woning en een opengewerkt plafond tot een hoogte van meer dan zes meter. Hier heeft men vrij uitzicht over het kasteelpark, het kasteel en de karakteristieke toegangspoort naar de naastgelegen hoeve. Een intrigerende balkenconstructie met pen/gat-verbindingen geven de ruimte een aangenaam klassiek accent. Achter een moderne, speels afbuigende muur, bevindt zich de royale half-open badkamer met douche, wastafel en ligbad. Het sanitair is van Villeroy & Boch, de stijlvolle combinatie van grote tegels en verfijnd mozaïek is van de nieuwste lijn van Mosa. De uitgekiende plaatsing van de afbuigende muur maakt het uitzicht op de balkenconstructie en het landschap ook vanuit de badkamer optimaal en creëert een spannend contrast tussen de klassieke en moderne elementen van het gebouw.


KASTEEL NIJSWILLER KOETSHUIS APPARTEMENT K-B € 179.000,- k.k. Beschrijving Koetshuis K-B

Dit compacte design-appartement (K-B) van 77 m² bevindt zich op de begane grond in het midden van het koetshuis. Hier wisselen ronde vormen en strakke lijnen elkaar af. Dat contrast keert terug in de gecombineerde bad- en slaapkamer waar het sanitair scherp wordt afgezet tegen de rondingen van de hoge muren. Wandverwarming maakt het leven onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort.Dankzij de royale serre met aangrenzende tuin en een hoge, brede raampartij is het kasteelpark en het heuvellandschap overal in het appartement aanwezig. Hier is buiten binnen. Indeling Via een kleine centrale hal verkrijgt men toegang tot het appartement. Aan de zijde van het kasteelpark bevindt zich de geïntegreerde slaap- en badkamer. Deze hoge ruimte is ingericht met exclusief, minimalistisch meubilair van de Finse ontwerper Durat: een zacht-witte design badkuip van 70 cm diep en een elegante dubbele wastafel met designkranen van Vola. De ronde muren van de badkamer zijn bekleed met hoogwaardig Spaans Dune-mozaiek. De vloer is voorzien van agaatgrijze plavuizen van Mosa. De grote raampartij aan de parkzijde kan tot manshoogte worden geblindeerd. Zonder gezien te worden kijkt u vanuit uw bed, badkuip of douche naar de monumentale bomen van het kasteelpark. De living met open keuken bevindt zich aan de andere zijde van het appartement. De living loopt over in een serre met een oppervlakte van 15 m2. Dankzij de hoge doorloop naar de serre heeft u ook vanuit de keuken een vrij uitzicht over het glooiende heuvellandschap. De living en de slaapkamer zijn met elkaar verbonden door de subtiele plaatsing van een ronde toiletruimte met ronde deuren die vanuit beide ruimten toegankelijk is. De glooiende accenten van deze cirkelvormige structuur geven aan de living en de slaapkamer een karakteristiek accent. Deze ronde toiletruimte is eveneens voorzien van een agaatgrijze vloertegel en is vakkundig afgewerkt. De serre is een belevenis op zichzelf. Zij groeit boven plafondhoogte uit tot een niveau van bijna vier meter en biedt een magistraal uitzicht over het heuvellandschap. Voorzien van vloerverwarming is het hier ook in de winter behaaglijk. De hoger gelegen ramen en de blindering worden elektrisch bediend. Living, keuken en serre vormen een met elkaar samenhangend, op het landschap gericht, geheel. De dubbele openslaande deuren van de serre geven toegang tot een tuin van 26 m2. Vanaf het terras geniet u hier van een onbelemmerd uitzicht over het heuvellandschap.


KASTEEL NIJSWILLER KOETSHUIS APPARTEMENT K-C â‚Ź 239.000,- k.k. Beschrijving Koetshuis K-C

Dit appartement (K-C) van 101 m2 bevindt zich op de eerste verdieping in het midden en aan de rechterzijde van het koetshuis. Hier draait alles om hoogte en uitzicht. In elke ruimte beloopt de plafondhoogte meer dan zes meter. Overal prachtige balken constructies en vooral: overal een fenomenaal uitzicht op het kasteelpark en het heuvellandschap. Wandverwarming maakt het leven onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Subtiel geplaatste badkamers geven de klassieke ruimte een modern accent. Licht, ruimte en uitzicht: hier waant men zich de bewoner van een droom. Indeling Via een gezamenlijke hal betreedt men het appartement. Omdat de trap naar de eerste verdieping is geĂŻntegreerd in het appartement ontstaat reeds bij het betreden daarvan een sensatie van licht en ruimte. In de woonruimte maakt het opengewerkte plafond een complexe, eeuwenoude balkenconstructie zichtbaar. De plafondhoogte bedraagt hier meer dan zes meter. De balken tekenen zich scherp tegen de witte muren af die, gelegen naast de trap, een totale hoogte belopen van bijna elf meter. Het trapgat is op subtiele wijze omgeven door een strakke lage muur. Aan beide zijden van de woonruimte is er over de gehele breedte van de woonkamer vrij uitzicht over het kasteel, het kasteelpark en het heuvellandschap. Aan de zijde van het kasteelpark bevindt zich de open keuken. Inmiddels is door de gemeente definitief vergunning verleend voor de bouw van een terras van ca 20m2 op het zuiden dat vanuit de woonkamer via dubbele openslaande deuren bereikbaar is. Gelegen op de eerste verdieping kunt u aan drie zijden genieten van een fenomenaal uitzicht. De bouw van het terras is facultatief. Via een klein halletje bereikt men de masterbedroom die is gelegen aan de parkzijde van het gebouw. Deze slaapkamer heeft een zeer royale omvang. De raampartij over de volle breedte van deze slaapkamer (meer dan zes meter) geeft vrij uitzicht op het kasteel en het kasteelpark. Ook in de slaapkamer is de originele balkenconstructie zichtbaar gemaakt. Zij wordt nog extra geaccentueerd doordat de scheidingsmuur met de naastgelegen slaapkamer off-center is geplaatst. Hierdoor zijn de dragende balken in de lengterichting van het gebouw zichtbaar gemaakt en maakt het terugbuigende dak aan de andere zijde van het gebouw deel uit van de slaapkamer. In de slaapkamer bevindt zich een apart toilet. Achter een moderne, speels afbuigende muur bevindt zich een royale half-open badkamer met douche en wastafel. De uitgekiende plaatsing van deze muur maakt het zicht op de balkenconstructie ook vanuit de badkamer optimaal. Zowel de badkamer als de toiletruimte is vakkundig afgewerkt met Terra stroken van Mosa in de beige & brown serie.


KASTEEL NIJSWILLER KOETSHUIS APPARTEMENT K-C â‚Ź 239.000,- k.k. Beschrijving Koetshuis K-C

Aan de andere zijde van het gebouw bevindt een tweede slaapkamer. Hier geeft de raampartij uitzicht over het heuvellandschap. Ook hier is de originele balkenstructuur zichtbaar gemaakt. En ook in deze slaapkamer bevindt zich een apart toilet terwijl achter een moderne, speels afbuigende muur zich een royale half-open badkamer met douche en wastafel bevindt. De uitgekiende plaatsing van deze muur maakt het zicht op de balkenconstructie ook vanuit de badkamer optimaal. Zowel de badkamer als de toiletruimte is vakkundig afgewerkt met Terra stroken van Mosa in de beige & brown serie.


KASTEEL NIJSWILLER KOETSHUIS APPARTEMENT K-D € 259.000,- k.k. Beschrijving Koetshuis K-D

Dit appartement (K-D) van 110 m2 bevindt zich op de begane grond aan de rechterzijde van het koetshuis. Hier is het alles licht en ruimte wat de klok slaat. Een omvangrijke, weldadige living met een magistraal uitzicht over het heuvellandschap. Een zeer lichte serre met spectaculaire raampartijen. Een om de woning gelegen tuin van aanzienlijke omvang. Tegelijk is dit appartement onzichtbaar van de modernste gemakken voorzien. Ervaar de behaaglijke sfeer van wandverwarming, het onvoorwaardelijke leefcomfort dankzij hoogwaardige technische voorzieningen, de royale, luxueuze badkamer. Ramen aan drie zijden van het appartement zorgen voor een overvloed aan lichtinval. Groots, helder en ruimtelijk. Indeling Via een gezamenlijke hal betreedt men de eigen hal met een apart toilet en ruimte voor de garderobe. Een grote raampartij biedt hier uitzicht over het kasteelpark. De toiletruimte is vakkundig afgewerkt met Terra stroken van Mosa in de beige & brown serie en voorzien van een planchet van licht Belgisch natuursteen. Deze hal geeft vervolgens toegang tot een zeer royale woonruimte van 80m2 waarin zich verschillende ‘leefgebieden’ bevinden: living, eetkamer, studieruimte. De keuken bestaat uit een royaal kookeiland. Via een hoge doorgang loopt de woonruimte naadloos over in een serre met een oppervlakte van 15m2. De serre is een belevenis op zichzelf. Zij groeit boven de plafondhoogte uit tot een niveau van meer dan vier meter en biedt een magistraal uitzicht over het heuvellandschap. Nu ook de rechterzijde van de serre uit grote glasvlakken bestaat, ontstaat vanuit twee perspectieven een fenomenaal uitzicht op de tuin en de heuvels. Voorzien van vloerverwarming is het hier ook in de winter behaaglijk. De hoger gelegen ramen en de blindering worden elektrisch bediend. De serre verlegt het zwaartepunt van het appartement van binnen naar buiten. Aan de rechterzijde van het appartement bevindt zich de slaap- en badkamer. De slaapkamer is intiem van karakter. Ook hier geeft een grote raampartij uitzicht op het landschap. De raampartij aan de voorzijde zorgt in de slaapkamer voor nog meer licht. De royale badkamer is gelegen naast de slaapkamer en heeft een tweede toilet. Het sanitair is van Villeroy & Boch, de stijlvolle combinatie van grote tegels en verfijnd mozaiek is van de nieuwste lijn van Mosa.


KASTEEL NIJSWILLER KASTEELAPPARTEMENT K-I € 585.000,- V.O.N. Beschrijving Kasteel K-I Royaal kasteelappartement met bordes en balkon Dit zeer royale appartement (K-I) van 199 m2 bevindt zich op de begane grond van het kasteel en beschikt over een rijkdom aan authentieke achttiende- en negentiende-eeuwse details. Vier marmeren schouwen, openhaardvuur in de slaapkamer en originele kasteeldeuren. Hier bevinden zich ruimtes van een zeldzaam volume. De plafondhoogte is overal 3,80 meter en alleen de woonkamer beloopt al meer dan 118 m2. Hier geen gevoel van ruimtelijkheid: dit is onmiskenbaar groots. Zelfs de slaapkamer en bibliotheek zijn voorzien van een open haard. Wandverwarming maakt het leven onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Het appartement beschikt over een privé-deel van het bordes op het Oosten en een royaal balkon op het Zuidwesten met prachtig uitzicht over het kasteelpark en de romantische brug over de Sinzelbeek. Wonen in dit appartement is wonen in superlatieven. Dit is wonen op een trouwlocatie. Indeling Via het bordes betreedt men een royale hal met garderobe, toilet en een inloopkast. Aan de rechterzijde geeft een deur toegang tot de keuken met open haard. Vanaf de andere zijde van de hal betreedt men een fenomenale woonruimte van 118 m2 (en een volume van meer dan 450 m3). De combinatie van plafondornamenten, originele kasteeldeuren en de zichtbaar metersdikke kasteelmuren maken deze ruimte tot een unieke belevenis. Aan de zuidzijde van de woonkamer bevinden zich twee open haarden met beiden een indrukwekkende schouw. De woonkamer biedt tevens toegang tot het balkon. In de naastgelegen ruimte bevindt zich de slaapkamer. Ook deze ruimte heeft ornamenten, een open haard en toegang tot het balkon. De slaapkamer geeft toegang tot de luxe badkamer. Slanke, hoge ramen geven de badkamer een karakteristiek accent. Detail: Optioneel zijn een of twee gastenverblijven met badkamer en een eeuwenoude wijnkelder die alle bereikbaar zijn via de imposante centrale hal van het kasteel. Deze hoge ontvangstruimte, die door de architect op ingenieuze wijze is voorzien van een lift, heeft een achttiende eeuwse trappartij met houtsnijwerken ornamenten, papieren reliëflambriseringen en een marmeren vloer. De appartementen worden opgeleverd in diverse uitvoeringen met verschillende afwerkingsniveaus.


KASTEEL NIJSWILLER KASTEELAPPARTEMENT K-II € 450.000,- V.O.N. Beschrijving Kasteel K-II

Uniek kasteel-appartement met boogkelders en terras Dit appartement (K-II) van 153 m2 is een historisch unicum. Met zijn boogkelders, schietgaten en markante kasteelkozijnen kan het bogen op een middeleeuwse herkomst. Tegelijk kijkt het appartement tot diep in de eenentwintigste eeuw. Met grote glazen puien van bijna vijf meter breed heeft de architect een fascinerend uitzicht op het kasteelpark gecreëerd. En dankzij een 'historisch citaat' is er volop lichtinval in de torenruimte met zijn karakteristieke bogen en kozijnen. Wand- en vloerverwarming maken het appartement onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Aan de voorzijde van het appartement ligt, dankzij een negentiende-eeuwse boogstructuur, een romantisch overdekt terras dat aansluit bij een privé-deel van het kasteelpark met een omvang van ca 45 m2. Hier woont men onder eeuwenoude bogen, hier woont men in een kasteelpark. Indeling De imposante centrale hal geeft met trap of lift toegang tot het appartement. De royale (woon)keuken biedt volop uitzicht op het kasteelpark. Naast de keuken ligt de bibliotheek of werkkamer: het betreft hier een van de oudste ruimtes van het kasteel met prachtig bogen, kasteelkozijnen en een originele glazen pui. Aan de andere zijde van de keuken bevindt zich de woon- en slaapkamer van waaruit men vrij toegang heeft tot de eigen kasteeltuin en het sfeervolle terras onder de negentiende-eeuwse bogenpartij. De aangrenzende badkamer is gelegen in een ruimte met eveneens bogen en heeft toegang tot een forse bergruimte.


KASTEEL NIJSWILLER KASTEELAPPARTEMENT K-III € 699.000,- V.O.N. Beschrijving Kasteel K-III

Robuust kasteel-appartement met toren en terras Dit appartement (K-III) van 190 m2 is van een onweerstaanbare robuustheid. Een vierkante zeventiende-eeuwse toren van vijf verdiepingen. Een belendende ronde traptoren om elke verdieping toegankelijk te maken. Het meest kleurrijke deel van het kasteel. De torenkamer met zeven meter hoogte nadert de torenspits. Ramen aan drie zijden van de toren bieden een magnifiek uitzicht op het park en het heuvelland. Markante, metersdikke kasteelmuren zijn overal prominent aanwezig. Tegelijk is dit kasteelappartement onzichtbaar van de modernste gemakken voorzien. Ervaar de behaaglijke sfeer van wandverwarming, het onvoorwaardelijke leefcomfort dankzij hoogwaardige technische voorzieningen, de royale, luxueuze badkamer. Dankzij een uitgekiende ingreep van de architect konden bovendien twee nieuwe, hooggelegen terrassen worden gecreëerd. Een eeuwenoude toren – maar dan ongekend modern. Indeling De imposante centrale ruimte geeft toegang tot de hal van het appartement waar zich de garderobe, de ronde torentrap en, één verdieping lager, het toilet zich bevinden. Vanuit deze hal betreedt men de woonkeuken – een grote, markante ruimte met hoge plafonds dat, vanwege haar centrale ligging, het hart vormt van het appartement. Hier bevindt zich ook een manshoge open haard. Via de traptoren bereikt men, één etage hoger, de woonkamer – een chique ruimte met open haard, houten vloer en natuurlijk het alom aanwezige uitzicht. Eén verdieping hoger bevindt zich vervolgens de slaapkamer. Door een subtiele ingreep van de architect kon de slaapkamer, over de torengrenzen heen, worden voorzien van een riante badkamer en een hooggelegen terras. Hierdoor ontstaat een opzienbarende kasteelkamer van samengenomen bijna 70 m2. Deze inventiviteit is ook op de hoogste verdieping zichtbaar. Naast de torenkamer is een klein terras gecreëerd dat via een dubbele openslaande deur toegankelijk is. De torenkamer heeft een subtiele torenspits aan de noordzijde en een magnifieke torenopbouw in het midden van de ruimte van meer dan zeven meter hoog. Deze toren wordt ondersteund door een intrigerende balkenconstructie. Het torenappartement biedt in feite een optimale verbinding tussen smaakvolle architectonische inventiviteit en middeleeuwse oudheid.


KASTEEL NIJSWILLER KASTEELAPPARTEMENT K-IV â‚Ź 400.000,- V.O.N. Beschrijving Kasteel K-IV

Ruimtelijk kasteel-appartement met vide en balkon Dit appartement (K-IV) van 137 m2 is gelegen op de eerste etage van het kasteel en bestaat uit een fenomenale vide-achtige ruimte. Hier komt de grootsheid van het kasteel ten volle tot uitdrukking. Over de gehele kasteelbreedte is het plafond opengewerkt waardoor vanuit de royale woonkamer een onbelemmerd zicht ontstaat op de complexe balkenconstructie van de eeuwenoude, tien meterhoge kasteelkap. De architect ontwierp voorts een intern bordes dat als het ware in het midden van de ruimte 'hangt' en toegang geeft tot de hoger gelegen slaapen badkamer. Wandverwarming maakt het leven in dit appartement onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Het appartement is een belevenis van ruimte en volume. Indeling Via de eeuwenoude trap in de centrale hal bereikt men de hal van het appartement waar zich de garderobe, het toilet en een inloopkast bevinden. De hal geeft aan de ene zijde toegang tot de (woon)keuken van ca 25m2. Aan de andere zijde ligt tot de L-vormige woonkamer van maar liefst 65 m2. Aan de voorzijde van de woonkamer geven drie hoge ramen uitzicht over het heuvellandschap. Aan de andere zijde zorgt de vide voor een haast onbegrensde ruimtelijkheid. Hoge kasteelkozijnen in de kap zorgen ook van boven voor volop lichtinval. Via een elegante trap, die eventueel voorzien kan worden van een lift, bereikt men het bordes, een slanke strook in het midden van de ruimte die toegang geeft tot de slaapkamer en een seperate badkamer.


KASTEEL NIJSWILLER KASTEELAPPARTEMENT K-V € 486.000,- V.O.N. Beschrijving kasteel K-V Royaal kasteel-appartement met vide en kasteeltuin Dit royale appartement (K-V) van 165 m2 is over twee etages verdeeld en biedt een zeldzame combinatie van oude en nieuwe elementen. De vide creëert een onbelemmerd uitzicht op de complexe balkenconstructies van de tien meterhoge kasteelkap, een intern bordes accentueert de grootse ruimte, exclusief gebruik van de lift maakt het appartement gemakkelijk bereikbaar en vanuit elk vertrek heeft men volop uitzicht over het kasteelpark en het heuvelland. Wandverwarming maakt het leven in dit appartement onzichtbaar behaaglijk en hoogwaardige technische voorzieningen bieden een onvoorwaardelijk wooncomfort. Dit zonnige en lichte appartement beschikt over twee slaapkamer en twee badkamers en een optimaal gelegen privé-deel van de kasteeltuin met een omvang van 40m2. Indeling Via de eeuwenoude trap in de centrale hal (of de lift) bereikt men de hal van het appartement waar zich de garderobe en het toilet bevinden. De hal geeft toegang tot een zeer lichte, royale keuken. Vanuit deze keuken heeft men dankzij de exclusieve lift toegang tot de slaap- en badkamers op de hoger gelegen etage. Aan de andere zijde van de keuken ligt de royale woon- en eetkamer van bijna 60m2. Het opengewerkte plafond biedt onbelemmerd uitzicht de hoge kasteelkap. Grote raampartijen zorgen voor volop lichtinval; bovendien is er lichtinval door de hooggelegen kasteelkozijnen. Via een sierlijke wenteltrap bereikt men het bordes - een slanke strook die in het midden van de ruimte 'hangt'. Dit bordes geeft toegang tot twee slaapkamers en twee badkamers. Ook de lift komt op dit bordes uit. Extra In penthouse stijl biedt de lift een directe toegang tot het appartement. De centrale lift is voorzien van twee deuren. Eén deur geeft via toegang tot de voordeur van het appartement, de andere deur maakt het mogelijk om de lift als privé-lift te gebruiken vanaf de keuken tot het hoger gelegen bordes.


KASTEEL NIJSWILLER Indeling kasteel-appartementen


KASTEEL NIJSWILLER Plattegrond kasteel Begane grond

1ste verdieping

Zolder toren


KASTEEL NIJSWILLER Indeling appartementen koetshuis

K-A

K-B

K-C

K-D


KASTEEL NIJSWILLER Plattegrond koetshuis (beganegrond)


KASTEEL NIJSWILLER Plattegrond koetshuis (verdieping)


KASTEEL NIJSWILLER Kadastrale kaart


KASTEEL NIJSWILLER Algemene informatie ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. KOOPAKTE De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. ONTBINDING De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 2 tot 3 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. ZEKERHEIDSSTELLING De waarborgsom/ bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. ROERENDE ZAKEN EN VRAGENLIJST Een lijst van roerende zaken en een algemene vragenlijst met verkopersinformatie is op ons kantoor aanwezig.


KASTEEL NIJSWILLER Dynamis Financieel Adviseurs

Wie is Dynamis Financieel Adviseurs? Boek & Offermans Financieel Adviseurs is onderdeel van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband van een selecte groep financieel adviseurs en makelaars. Dynamis staat voor heldere communicatie, uitstekend zicht op de woning- en financiële markt en een gedegen, persoonlijke aanpak. U wilt de best passende financiële voorzieningen tegen de beste voorwaarde en condities. Doordat wij reeds sinds jaar en dag zaken doen met gerenommeerde banken en verzekeraars, kunnen wij de best mogelijke producten selecteren tegen de scherpste voorwaarden. Dynamis Financieel Adviseurs beschikt over concurrerende aanbiedingen. U profiteert daarvan!

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de aankoop van uw toekomstige woning? In een persoonlijk gesprek zetten onze adviseurs, afhankelijk van uw wensen en ideeën, alle mogelijkheden voor u op een rij. Er zijn vele verschillende vormen van hypotheken. De hypotheekadviseur van Dynamis Financieel Adviseurs helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Kijk voor meer informatie op www.dynamisfinancieeladviseurs.nl

Met vriendelijke groet,

Dynamis Financieel Adviseurs financieeladvies@boek-offermans.nl

Kasteel Nijswiller  

wonen in kasteelappartementen in hardje Limburg, Heuvelland

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you