Spirit 04 2013

Page 30

musikkhøsten

Tekst: Victor Josefsen

Kjærlig høst

I fjor slapp LOVELOVELOVE EP'en Your Heart Stops With The Beat, inkludert den massive singelen «Estethic Love», som innfridde som bare juling. Nytt album ventes senhøsten. På tide!

referanser til improvisert musikk, jazz og hardtslående riff.», skriver de, intet mindre. Med andre ord, her legges lista skyhøyt. Ingen ting å si på ambisjonsnivået, altså, bra det da.

Marcus Forsgren, fra The Lionheart Brothers, produserte EP'en nevnt i panegyriske ordelag innledningsvis. For å toppe det hele skur Marcus også knottene i studioet på den kommende skiva som ventes senhøstes. Ikke så vanskelig å spotte at det er en bra match-up, dette.

LOVELOVELOVE kan gjerne bruse litt med fjærene, vi skryter jo selv som fy av gruppa, og for ikke så lenge siden ble singelen «Eye see you» anbefalt, nær sagt i hytt og pine, av NRK P3 Urørt lista på P3 osv. osv.

– Samarbeidet med Marcus har vært fantastisk. Han er en av Norges, om ikke verdens, beste produsenter. Og han er garantert en av verdens fineste fyrer! Utrolig fin å jobbe med, og veldig, veldig flink, forteller Simon Bergseth entusiastisk. – Vi kommer garantert til å spille inn vårt neste album hos Marcus, slår Simon fast. I følge fjesboka/urørt-sidene til LOVELOVELOVE har vi store musikalske opplevelser i å se fram til: «En drøyt 50 minutter lang plate med deilig, suggererende pop, med

30

spirit / 04_2013

Ting & tang ser rosenrødt ut for LOVELOVELOVE, noe Simon sier Bergseth er enig i: – Vi håper det kan nå så langt som over hodet mulig. Komme oss ut i den store verden, men først er vi så klart nødt til å komme oss inn på noen festivaler i Norge, forhåpentligvis til neste år! Det håper vi i Spirit også! P.s. Annen ny norsk musikk som ligger LOVELOVELOVE hjerter nær: Bendik, Dråpe og Angelica's Elegy noe man absolutt nør sjekke ut!

– LOVELOVELOVE kan gjerne bruse litt med fjærene, vi skryter jo selv som fy av gruppa.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.