Page 7

SORTIDES

El ventall

Vam anar al museu moli paperer . Una de les coses que vem veure va ser com es feia el paper. El paper va començar a ferse amb roba vella i amb corda. Nosaltres vam fer un taller de tres fulls: un de blanc, un de color i un reciclat. El vam fer amb un marc amb fil ferro que el vem submergir dins l’aigua barrejada amb roba, el vem escorra i finalment el vam deixar secar. Text escrit per: Isaac, Yaiza, Tabita, Mehdi, Joel i Flora.

Vem anar a visitar el museu Molí Paperer de Capellades, vem anar al parc a esmorzar i jugar, despres vem entrar al museu i ens van explicar com es feia el paper, també hi havia una maqueta que explicava com es fa el paper. Hi hem apres tot lo que costa fer el paper , es una gran feinada. 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Primer agafem un marc de fusta amb filferro. Agafem la roba i la triturem. La posem amb un cubell gran. Una maquina fa que es mogui la roba. Agafem el marc i lenfonsem dins la roba triturada. Llavors entre paper i paper posem una especie de feltre. La deixem secar i ja esta a punt per escriure al paperet.

Text escrit per: Noemí, Aitana, Alba, Lucia, Brian i Ivan.

7

El Ventall núm. 64  
El Ventall núm. 64  
Advertisement