Page 91

SKØNHED/ANNONCE

Skin to die for Får du med denne skønne primer fra Peter Thomas Roth, der minimerer synlige poreåbninger, rynker og fine linjer. Giver din hud et smukt mat og ensartet skær.

100 % ren, koldpresset abrikoskerneolie JUHLDAL Face & Body Oil No3, er duftfri og uden nogen form for tilsætningsstoffer. Kan bruges på hænderne, hele kroppen og i ansigtet og beskytter mod fugttab.

SACHAJUAN Er en kropsplejeserie, der er udviklet med bl.a. svensk dyrket hvede, der hjælper huden med at genvinde sin vitalitet. Samtidig beroliges huden, som efterlades med en diskret blomstrende duft af bergamot og citron.

Appelsinhud nej tak! JUHLDAL BodySerum No 8 er et intensivt, stimulerende og fugtgivende serum med anticellulite- og antiage-effekt. Anvendes 1-2 gange dagligt i 6-8 uger som anti-cellulite kur.

Naturens råvare Anti-Age Global serien fra Yves Rocher, er en hudplejeserie med bl.a vegetabilsk nektar fra blomsterknopper, der er testet under kontrol af hudlæger. Den indeholder mere end 95 % ingredienser af naturlig oprindelse, og selv emballagen er der en tanke bag, da glaskrukkerne er genanvendelige og kartonen er fra bæredygtigt dyrkede skove. Det første RoseRain produkt RoseRain BodyCream No 22. fra JUHLDAL er en BodyCream der på rekordtid er blevet mange danske kvinders foretrukne, da den er så lækker.

Eau D’ Orient Er en duft der er tilføjet et diskret lag krydret persisk peber og røgelse, så den bliver lidt varm, indbydende, krydret og sensuel.

Pure Benefit fra Hevi-sugaring Økologisk sugar scrub, der eksfolierer, fugter og blødgør din hud. Her får du den optimale behandling, til at minimere indgroede hår. Q Kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet. Q Fedter ikke. Bleu Byzantin Er en frisk og mild duft, der holder hele dagen. Den er lidt som et strejf af havet, med en blanding af fyrretræ og blåbær.

orit

s fav Vore

N R. 95 · F E B R UA R/MA R T S 2019 · B Ø R N & F R I T I D ·

91

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95