ASAK + KOI

Page 1

Ny fargekolleksjon!

I samarbeidet med ASAK Miljøstein har KOI fargestudio utviklet fire nye farger for belegningsstein og gangbaneheller; Rød terrakotta,

blek terrakotta, Sand og Trøffel, og én farge for

helle (40x40 cm), Nougat.

Den nye fargekolleksjonen har hentet inspirasjon fra naturen og vil gli mykt inn i norske omgivelser uavhengig av årstid, værforhold, trender og omkringliggende bygningers fasadefarger. Fargene er like vakre mot en grå eller hvit fasade som de er mot en fargesatt. De nye fargene kan brukes samlet eller alene og vil bidra til å skape varige, lune og hyggelige omgivelser.

Rød Terrakotta

Rød Terrakotta er en klassikker, men i oppdatert nyanse. Fargen har lengre historisk forankring og fungerer til de fleste fasadefarger. Dette er også en farge vi er godt vant til å se på bakken og som føles naturlig på denne horisontale flaten.

Blek Terrakotta

Blek Terrakotta er en lysere nyanse av rød terrakotta, og er en behagelig miks av rødt og gult. Nyansen er sofistikert og elegant og gir et preg av det samtidige.

Trøffel

Trøffel minner om det varmt, dype sjokoladebrune, men som lener seg mot de dype terrakottanyansene. Utrolig vakker mot de fleste fasadefarger og glir inn i naturens paletter på raffinert vis.

Sand

Sand er en farge inspirert av de viktige og

tradisjonsbundne gule nyansene vi har brukt på fasader i hundrevis av år. Vi har valgt en nyanse som er forsiktig og myk, og tilfører varme til omgivelsene uten å bli for fremtredende. Inspirasjon er hentet fra gultoner vi er vant til å se på bakken, som sand, sandstein og leire.

Samt ny farge på mur og helle

De fire nye fargene kan bestilles på alle Asak Gangbaneheller og belegningsstein - på areal over 500m2/farge

Vertica Mur

Vertica Natur har innslag av varme jordfarger som står godt sammen med de øvrige fargene i konseptet. Fargen er også fin alene eller sammen med gråtoner. De store rektangulære blokkene med bruddfront gir støttemuren et rolig og lunt uttrykk.

Vertica Mur har låseknaster og muren tørrstables.

Formen på blokkene gjør det enkelt å lage murer med kurver.

Vertica er ferdig dimensjonert for støttemur opp til 4 meter.

Format: 45 x 28 x 20 cm

Helle Nougat

Helle med en varm brun farge beregnet for hage og terrasse. Nougat har en matt overflate og et naturlig, elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i fargepaletten til ditt hus.

Betong er et organisk materiale som lever og endrer karakter under naturens påvirkning og utvikler en vakker patina over tid.

NORSK PRODUKSJON WWW.ASAK.NO Østlandet: Stig Holterhuset - stig@asak.no - tlf: 905 22 323 Halvor Lund: halvor.lund@asak.no – tlf: 416 62 944 Sørlandet: Håkon Dversnes - haakon.dversnes@asak.no - tlf. 902 02 680 Trøndelag: Øyvind Sandvik - oyvind@asak.no - tlf. 926 01 875 Nord-Norge: Frank Moan - frank.moan@asak.no - tlf. 991 05 818

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.