__MAIN_TEXT__

Page 1

Tehnični list Schimmel X – AMAL Odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora Lastnosti proizvoda:

Področje uporabe (slika):

 z aktivnim klorom za takojšnji učinek  za pralne površine in silikonske fuge  z belilnim učinkom

Hitro in učinkovito odstranjuje plesen in začetek nastajanja plesni. Deluje belilno in dezinfekcijsko, zaradi vsebnosti aktivnega klora. Področje uporabe: Primerno za vse pralne površine in vodoodporne disperzijske premaze, za notranje prostore – posebej za sanitarije. Idealno za fuge pri keramičnih ploščicah, silikonske fuge itd. Uporaba: Tehnični podatki: Predhodna obedelava površine ni potrebna. Iz razdalje 10cm razpršimo sredstvo po prizadeti površini, dokler ne nastane filmski sloj sredstva na površini. Po ca. 15 minutah formiran sloj sredstva odstranimo z vlažno gobo ali mehko krpo (gobo ali krpo temeljito operemo – priporočamo, da jih zavržete, da ne raznašamo pore plesni na neokužene površine). Površino obrišemo z vlažno krpo in počakamo, da se površina v celoti posuši.

Pomembna opozorila: Odstranjevalec plesni lahko poškoduje občutljive in barvne materiale, npr.: preproge, tekstil, les in kovine. Tudi na keramičnih ploščicah lahko obarva glazuro ploščice. Odstranjevalec plesni lahko ob neposrednem stiku škoduje rastlinam.

Gostota: pH-vrednost: Izgled: Vonj: Poraba:

1,1 g/ml 12 ‐ 13 rumenkasta tekočina po kloru 50 ‐ 75 ml/m² 750 ml zadostuje za cca. 10‐15 m²

Vsebuje: <5% neionskih tensidov, belilo na osnovi klora. Vodeno dezinfekcijsko sredstvo, pripravljeno za takojšnjo uporabo. <5% aktivnega klora Varnostna opozorila:

Pri uporabi se ustvari nevsiljiv vonj po kloru, ki lahko traja do 3 dni. Priporočamo zadostno prezračevanje. Biocide uporabljamo varno. Pred uporabo prebrati tehnični list! Pakiranje in skladiščenje: Plastična embalaža z razpršilcem 750ml EAN 4044899 38752 7 Embalažo hranimo dobro zaprto, v hladnem in temnem prostoru. Ostali podatki: Uvoznik in distributer: Amal d.o.o., Koprska 64, 1000 Ljubljana Info‐telefon: +386 (1) 200 77 40 Po.‐Pe: 7.00 ‐ 15.00 ure Junij, 2015

Internet: www.amal.si Email: Info@amal.si

Profile for AMAL d.o.o.

Schimmelx odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora  

Schimmelx odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora  

Profile for amal.si
Advertisement