__MAIN_TEXT__

Page 1

Tehnični list Schimmel X – AMAL Impregnacija proti plesni (transparentna) Lastnosti proizvoda:

Področje uporabe (slika):

 Dolgotrajen filmski sloj pred nastankom plesni  nevtralen vonj  primeren za bivalne in spalne prostore

Transparentna zaščitna impregnacija, brez neprijetnega vonja, za površine, ki so nagnjene k nastanku plesni. Deluje skozi filmski sloj, preventivno proti plesni in zmanjšuje sprejem vlage. Področje uporabe: Za spalne in bivalne prostore, kuhinje, kopalnice, kleti in vlažne prostore. Idealno tudi za površine, ogrožene s plesnijo (npr.: za pohištvom, vogalu okna itd.) Uporaba na tapetah, disperzijskih barvnih premazih, ometu, kamnu, lesu in podobnim površinam. Uporaba: Tehnični podatki: Prizadeto površino moramo pred nanosom obdelati tako, da odstranimo plesen, z odstranjevalcem plesni (Odstranjevalec plesni, z vsebnostjo klora ali odstranjevalec plesni, brez vsebnosti klora).Površina mora biti pred nanosom suha. Nato impregnacijo izdatno in enakomerno nanesemo na površino, da se ustvari filmski sloj sredstva.

Gostota: pH-vrednost: Izgled: Vonj: Poraba:

1 g/ml 6,5 ‐ 7,5 mlečna tekočina nevtralen 50 ‐ 75 ml/m² 750 ml zadostuje za cca. 10‐15 m²

Vsebuje: <5-15% kationskih tensidov, fosfonatov Vodeno dezinfekcijsko sredstvo, pripravljeno za takojšnjo uporabo. Pomembna opozorila: Pred nanosom preizkusimo proizvod na manjši površini. Pred nadaljno obdelavo se mora površina v celoti posušiti.

Varnostna opozorila:

Biocide uporabljamo varno. Pred uporabo prebrati tehnični list! Pakiranje in skladiščenje: Plastična embalaža z razpršilcem 750ml EAN 4044899 38452 6 Embalažo hranimo dobro zaprto, v hladnem in temnem prostoru. Ostali podatki: Uvoznik in distributer: Amal d.o.o., Koprska 64, 1000 Ljubljana Info‐telefon: +386 (1) 200 77 40 Po.‐Pe: 7.00 ‐ 15.00 ure Junij, 2015

Internet: www.amal.si Email: Info@amal.si

Profile for AMAL d.o.o.

Schimmelx impregnacija proti plesni (transp )  

Schimmelx impregnacija proti plesni (transp )  

Profile for amal.si
Advertisement