Yoga- & Meditationsretreat på Samsø 24.-29. juli 2023

Page 2

VÆREN & NÆRVÆR YOGA-& MEDITATIONSRETREAT SAMSØ 5 LYSE DAGE TIL DIG 24.-29. JULI 2023 SVEND TRIER OG ANETTE MELDGAARD

YOGA- & MEDITATIONSRETREAT

Velkommen til et inspirerende yoga- og meditationsretreat, med mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag med en uge til smukke Samsø, når lyset strækker sig uendeligt og dagene er lange. Forkæl dig selv med yoga, meditation, nærende kost og tid til dig. En kærkommen lejlighed til at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde en gåtur i skoven eller ved stranden, bade og være til stede.

Vi arbejder med en blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er. Meditationsundervisningen tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og vi vil udforske forskellige former for meditation og desuden arbejde med selvrefleksion og nærværstræning. Der er yoga morgen og om eftermiddagene og der er meditationsundervisning hver formiddag og meditation og dialog hver aften.

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af dagene på retreat. Et sådant retreat over flere dage, kan sætte et dybt aftryk i krop og sjæl som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende.

Vi har arbejdet tæt sammen igennem mere end 10 år og formidler det samme essentielle budskab med hver vores indgangsvinkel.

PROGRAM

Torsdag (delvis fridag) 15.00 Åben for ankomst 7.30 Morgenyoga 18.00 Velkomst 9.00 Morgenmad 19.00 Middag 18.00 Middag 20.30 Meditation & introduktion 19.30 Meditation 22.00 Stilhed 22.00 Stilhed

Mandag

Tirsdag & onsdag & fredag

Lørdag

7.30 Morgenyoga 7.30 Morgenyoga og meditation 9.00 Morgenmad 9.00 Morgenmad & på gensyn… 10.30 Meditationsundervisning 12.30 Frokost

Vi slutter senest kl. 10, 16.30 Blød yoga så du kan komme med færgen 18.00 Middag hjem i løbet af formiddagen. 19.30 Meditation 22.00 Stilhed

Pris for retreat

Prisen er inkl. undervisning, fuld forplejning med nærende kost 3 gange dagligt samt 5 overnatninger i delt dobbeltværelse. Delt dobbeltværelse kr. 7.400,Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,Begrænset antal enkeltværelser. Der er max. plads til 16 deltagere.

Medbring

Afslappet blødt tøj du kan bevæge dig i. Indesko eller sokker og gode vandresko. Praktisk tøj, notesbog, drikkedunk og måske en god og nærende bog. (Der er sengelinned, håndklæde og yogaudstyr til dig)

Mad

Maden er sund, vegetarisk og overvejende økologisk og glutenfri. Er der noget du ikke tåler, må du gerne give besked om det på forhånd.

Tilmelding

For at sikre dig en plads kan du tilmelde dig via yogamo.dk. Pengene trækkes fra din konto seks uger før kurset starter.

Samsø Retreat

Vi bor på Samsø Retreat, en tolænget gård med en skøn indretning og en hel særlig stemning og ro. Overnatning i lyse værelser med bad og toilet i tilknytning. Ofte er der 2-4 om et bad/toilet. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur.

På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

Adresse Ørnslund 2, 8305 Samsø

Transport

Du sejler fra Hou eller Aarhus i Jylland og Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på telefon 7210 8010.

Vi glæder mig til at dele nogle smukke sommerdage med tid i naturen, nærvær og en masse dejlig yoga og meditation. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk Mobil: 2986 0648 www.yogamo.dk

Namaste - Anette & Svend

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.